2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Berlusconi bejelentette győzelmét és nehéz hónapokat ígér
A Silvio Berlusconi vezette olasz jobboldalnak 340 képviselői helye lesz a 617 tagú alsóházban a parlamenti választások eredményeképpen - jelentették be kedden hivatalosan. A Walter Veltroni vezette baloldal 239 képviselőt küldhet az alsóházba. Silvio Berlusconi hétfő este jelentette be győzelmét, és rögtön "nehéz hónapokat" ígért a lakosság számára. Berlusconi a Rai Uno tévécsatorna esti műsorában, telefonon nyilatkozva közölte: "igen, győztünk, s ez az, amit az egész választási kampány alatt is folyamatosan ismételgettem." Mint hozzátette, öt éven át kormányoz majd.
2008.04.15. 07:03
 
 
BKV: jogszerű a Kőbánya-Kispest csomópont gyalogos felüljárójának elbontása
Jogszerűen, a BKV Zrt. hozzájárulásával folytatja az építési vállalkozó a Kőbánya-Kispest csomópont területén található, rossz állapotú gyalogos felüljáró elbontását - közölte a közlekedési vállalat az MTI-vel. A BKV szerint a hatályos jogszabályok betartásával, az utas- és forgalombiztonság szem előtt tartásával zajlanak az építési és bontási munkák. A szakemberek az ideiglenes forgalmi rendet a hatósági előírások, és engedélyek alapján alakították ki - olvasható a közleményben. Amint arról több híradás is beszámolt: szombatról vasárnapra virradó éjszaka vasrácsokból álló fallal zárták le a kőbánya-kispesti metróállomás folyosóját a beruházó cég munkásai. Az utasok így csak egy ideiglenes lépcsőn tudják megközelíteni a szerelvényeket.
2008.04.14. 21:00
 
 
NB I: zalaegerszegi győzelem Kaposváron
A Zalaegerszeg kétgólos győzelmet aratott Kaposváron a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójának zárómérkőzésén. Soproni Liga, 23. forduló: Gabona Trans Kaposvár-ZTE FC 0-2 (0-1). Kaposvár, 3000 néző. Gólszerzők: Meye (5.), Waltner (65., 11-esből). A vendégek az 5. percben vezetést szereztek, a Kaposvár ezután hiába birtokolta többet a labdát, csak a helyzetek kialakításáig jutott. A szünet után többet támadott a hazai együttes, de a vendégek büntetőből bebiztosították idegenbeli sikerüket.
2008.04.14. 20:15
 
 
Tüskevári szén-monoxid-mérgezés: mindhárom kisgyermek meghalt
Másfél órás orvosi segítségnyújtás és küzdelem ellenére mindhárom gyermek életét vesztette a Veszprém megyei Tüskevár községben egy családi házban keletkezett tűz miatti szén-monoxid-mérgezésben - közölte az MTI-vel az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Az egy, kettő és hároméves kisgyermek egy szobában tartózkodott, ahol a függöny kapott lángra, a gyerekek szén-monoxidot lélegeztek be - mondta Győrfi Pál. Tájékoztatása szerint a helyszínre két mentőhelikoptert és több rohamkocsit is riasztottak, de mindhárom gyermeknek leállt a szíve és a másfél órás küzdelem és többszöri újraélesztés ellenére sem sikerült az életüket megmenteni.
2008.04.14. 19:45
 
 
Sólyom: súlyos helyzet alakult ki, hogy elutasították a jelölteket
Ha az Országgyűlés háromszor egymás után ok és indok nélkül nem választja meg az országgyűlési biztosokat, az veszélyezteti az államszervezet működését - jelentette ki Sólyom László köztársasági elnök azután, hogy az Országgyűlés hétfőn ismét leszavazta a köztársasági elnök ombudmanjelöltjeit: sem a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Bogdányiné Mészáros Ágnes, sem az adatvédelmi biztosjelölt, Tóth Gábor Attila nem kapta meg a szükséges kétharmados támogatást. Sólyom kiemelte: többedszer fordul elő, hogy a frakciók elbújnak a lelkiismereti szavazás mögé, hogy ne kelljen indokolniuk. Ez az eljárás, éppen azért, mert indokolatlan, veszélyezteti az államszervezet működését - fogalmazott.
2008.04.14. 18:10
 
 
Az Országgyűlés elutasította a népszavazási kezdeményezéseket
Az Országgyűlés nem rendelte el a népszavazást abban a hat kérdésben, amelyek közül ötöt a szocialisták nyújtottak be, egyet a Fidesz-KDNP. Az MSZP Gyurcsány Ferenc miniszterelnök még tavaly ősszel bejelentett, a közélet megtisztítását célzó javaslataival kapcsolatban kezdeményezett népszavazást a pártok finanszírozásáról, az országgyűlési képviselők költségtérítésével kapcsolatos elszámolásról, a képviselői és a polgármesteri tisztség összeférhetetlenségéről, illetve az állami vezetők rendszeres vagyongyarapodási vizsgálatáról. A Fidesz és a KDNP a miniszterelnök, a miniszterek vagyongyarapodásának kötelező évenkénti vizsgálatáról írna ki referendumot.
2008.04.14. 18:03
 
 
Leszavazták az ombudsmanjelölteket
Az Országgyűlés hétfőn ismét leszavazta a köztársasági elnök ombudsmanjelöltjeit: sem a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Bogdányiné Mészáros Ágnes, sem az adatvédelmi biztosjelölt Tóth Gábor Attila nem kapta meg a szükséges kétharmados támogatást. Tóth Gábor Attilát 181 igen, 113 nem szavazat mellett, Bogdányiné Mészáros Ágnes megválasztását pedig 159 igen és 138 nem szavazat mellett utasították el a képviselők. Az MSZP a mostani szavazás előtt azt közölte, hogy mindkét jelöltet támogatja és a frakció kötelező szavazást is elrendelt. A Fidesz és a KDNP képviselői lelkiismeretére bízta a döntést, az SZDSZ és az MDF pedig Tóth Gábor Attilát támogatta, Bogdányiné Mészáros Ágnest azonban nem.
2008.04.14. 17:40
 
 
Malév: nő a kapacitás és az utasforgalom, csökken a járatok száma
A Malév éves szinten hat százalékkal növeli kapacitásait, és jelentős, 7 százalékos utasforgalom-növekedésre számít 2008-ban, miközben a nyári időszakban 5,4 százalékkal, heti 564-re csökken a járatok száma az előző év nyári menetrendjéhez képest - tájékoztatta Leonov Péter, a Malév vezérigazgatója az MTI-t. A járatok számának csökkentése a kapacitások jobb kihasználását szolgálja, ami a gazdaságos üzemeltetés feltétele - magyarázta Leonov Péter. A Malév az év egészében hét százalékos utasforgalom- növekedéssel számol, és abban bízik, hogy a nyári időszakban az utasforgalom ismét rekordokat dönt.
2008.04.14. 17:40
 
 
Kokainozott Heath Ledger
Heath Ledger, a három hónapja gyógyszer-túladagolásban elhunyt filmsztár egy hollywoodi parti után nagy valószínűséggel maga is kokaint szippantott - ez derült ki azokból a bírósági dokumentumokból, amelyeket Los Angelesben hoztak nyilvánosságra.Egy szabadúszó újságíró indított pert pénteken a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon a Splash News fotóügynökség két paparazzija ellen, mert 2006. január 29-én egy díjátadó parti után egy hotelszobában kokaint adtak Heath Ledgernek, majd egyikük kiment a hotelszoba erkélyére és az ablakon keresztül lefilmezte a sztárt. A videózást Legder észrevette, és nagyon dühös lett, de a paparazzik megnyugtatták, hogy megsemmisítik a kazettát.
2008.04.14. 17:18
 
 
Gyurcsány és Sarkozy május 22-én megállapodást ír alá a stratégiai partnerségről
A kétoldalú stratégiai partnerségről megállapodást ír alá május 22-én Párizsban Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Nicolas Sarkozy francia elnök - jelentette be hétfőn a francia fővárosban a két ország külügyminisztere közös sajtótájékoztatóján. Göncz Kinga külügyminiszter az Európai Unió második félévi francia elnökségének, és ezen belül is a két ország stratégiai partnerségének keretében Bernard Kouchner francia külügyminiszter meghívására tartózkodik egynapos hivatalos látogatáson Párizsban. A külügyminiszterek munkaebédjén elsősorban a 2008. július 1-től esedékes francia, illetve a 2011-es magyar EU-elnökség prioritásai kerültek szóba.
2008.04.14. 17:15
 
Vannak érdeklődők a MÁV ÁBE állományának átvételére
A MÁV Általános Biztosító Egyesület (ÁBE) számára, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által előírt kötelezettségeket a felügyeleti biztosnak kell végrehajtania, így a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) állomány átruházást is neki kell levezényelnie, érdeklődők máris vannak - tudta meg az MTI Binder István felügyeleti szóvivőtől. A PSZÁF április 3.-i határozata szerint a MÁV ÁBE-nek elő kell készítenie tartalékhiányos kgfb állományának átruházását. Erről először április 15-én, azt követően pedig havonta kell tájékoztatnia a felügyeletet. Az átadást tartalmazó szerződés tervezetét június 30-ig kell begyújtani a PSZÁF-hoz.
2008.04.14. 16:56
 
 
OEP: nem kapnak pénzt az orvosok a betegek ellátásáért, ha szerződést bontanak
Ha az orvosok felbontják az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral (OEP) kötött finanszírozási szerződésüket, nem kapnak pénzt a betegek ellátásáért - tájékoztatta az OEP sajtóosztálya az MTI-t hétfőn. Szombaton az Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége nagygyűlésén a résztvevők úgy foglaltak állást, hogy az orvosok akár szerződésbontásra is hajlandóak, ha harminc napon belül nem kezdődnek érdemi tárgyalások a praxisfinanszírozás javításáról és az idei évre kieső vizitdíj-kompenzációról.
2008.04.14. 16:45
 
 
BKV-sztrájk: a Volán társaságok nem tudják pótolni a BKV járatait
A Volán társaságoknak nincs akkora szabad kapacitásuk, hogy az április 18-ára bejelentett BKV-sztrájk alatt teljes egészében pótolni tudják a fővárosi helyi közlekedést - mondta a Volán Egyesülés vezérigazgatója. Véleménye szerint nehezen képzelhető el az is, hogy útvonalismerettel nem rendelkező járművezetők bonyolítsák le a fővárosban a helyi közlekedést. Saslics Elemér azután beszélt erről, hogy a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésének döntése után Nyáry Krisztián, a Városháza kommunikációs igazgatója azt közölte az MTI-vel: a főváros vezetése tárgyalásokat kezdeményez a Volán társaságokkal, hogy a péntekre tervezett BKV-sztrájk idején a BKV fő vonalain biztosítani lehessen a tömegközlekedést.
2008.04.14. 16:35
 
 
Az exit-poll eredmények szerint a Berlusconi vezette jobbközép nyerte az olasz választásokat
Szoros eredmény mellett a Silvio Berlusconi vezette jobboldali ellenzék győzött a vasárnapi és hétfői parlamenti választásokon Olaszországban a szavazóhelyiségek zárása után közzétett exitpoll-eredmények szerint. A szavazóhelyiségekből kilépő választók megkérdezésén alapuló egyes felmérések szerint a jobbközép választási szövetség a szavazatok 40-44 százalékát szerezte meg a képviselőházi választásokon; míg a Walter Veltroni vezette balközép tábor a voksok 38-42 százalékát gyűjtötte be. A szenátusban a Berlusconi-féle tömb 40,5-44,5 százalékot, a balközép 37,5-41,5 százalékot szerzett.
2008.04.14. 15:30
 
Válásverseny
"Válásversenyt" hirdetett meg egy ausztrál férfimagazin. A nyertes 1,75 millió forintnyi értékben kap "váláscsomagot": ügyvédet, bírósági költségállást, válóperi partit háromemeletes válási tortával, táncosnőkkel. Emellett két hónapra takarítónőt, továbbá plazmatévét és egyéves előfizetést a magazinra. A lap még abban is segít majd a győztesnek, hogy új barátnőt találjon. Hogy a verseny miből áll, arra nem tértek ki a hírügynökségi jelentések.
2008.04.14. 14:55
 
 
Oroszország kollektív rakétavédelmi rendszert akar
Oroszország olyan kollektív rakétavédelmi rendszert akar, amelyben részt venne Európa, az Egyesült Államok, Oroszország és Japán - jelentette ki hétfőn Moszkvában Szergej Lavrov külügyminiszter. A politikus azt követően nyilatkozott, hogy megbeszélést folytatott japán kollégájával. Komura Maszahikó a maga részéről azt hangoztatta, hogy Japán az észak-koreai rakétakísérletek miatt működik együtt az Egyesült Államokkal rakétavédelmi kérdésekben. Ez azonban nem irányul Oroszország ellen.
2008.04.14. 13:52
 
 
Közép-Európa-rali: 268 egység rajtol
Összesen 268 autó, motor, quad és kamion rajtol az április 20. és 26. között Magyarországon és Romániában lebonyolításra kerülő Közép-Európa-ralin, amely a tereprali Dakar-széria első versenye lesz - mondta Szalay Balázs a viadal szervezője. A Dakar után a legnagyobb, a világ legjobb és legismertebb terepralisait felvonultató megméretésen 132 motor és quad, 97 autó, valamint 39 kamion legénysége méri össze tudását. Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára elmondta, hogy a kormány 200 ezer eurós költségvetési támogatásban - több mint ötvenmillió forint - részesíti a viadalt.
2008.04.14. 13:43
 
 
Marketing Centrum: kétharmados többséget szerezne a Fidesz
Az év első negyedében még tovább növekedett a Fidesz előnye, és akár a kétharmados többséget is meg tudná szerezni a "most vasárnapi" választáson - közölte a Marketing Centrum közvélemény-kutató cég. Az április eleji felmérés azt valószínűsíti, hogy az MDF bejutna a parlamentbe, míg az SZDSZ esetében ez kérdéses. A Fidesz jelenleg 59 százalék körüli listás eredményre számíthat, míg az MSZP csak 27 százalék körülire. Ilyen arányok mellett viszont könnyen megszerezhető a mandátumok kétharmada, különösen akkor, ha csak két vagy három párti lenne a következő parlament.
2008.04.14. 13:31
 
Férfi vízilabda Euroliga, Final Four: Vasas-Jug Dubrovnik a nyitónapon
A TEVA-VasasPlaket férfi vízilabdacsapata a horvát Jug Dubrovnikot kapta nyitónapi ellenfélnek az Euroliga négyesdöntője, az úgynevezett Final Four barcelonai sorsolásán. Az első számú európai pólósorozat zárószakaszát május 9.-én és 10.-én rendezik meg a katalán fővárosban - az Európai Úszóliga (LEN) honlapja szerint. A Final Four másik párjában a horvát Mladost Zagreb a címvédő, s három magyar olimpiai bajnokot, Benedek Tibort, Kásás Tamást és Madaras Norbertet is felvonultató olasz Pro Reccóval csap össze. A győztesek vívnak meg az El-elsőségért, a vesztesek pedig a harmadik helyért. A Vasas történetében először jutott be a legjobb négy közé.
2008.04.14. 13:27
 
 
Végkielégítés nélkül távozhat a BKV vezérigazgatója
Végkielégítés nélkül, március 25-i hatállyal távozik posztjáról Antal Attila, a BKV vezérigazgatója - nyilatkozta Somlyódy Csaba, a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottságának MSZP-s elnöke hétfőn az MTI-nek. A Főpolgármesteri Kabinet hétfőn tudomásul vette a vezérigazgató újabb, immár a harmadik felmondási levelét - mondta. Közben Nyáry Krisztián, a Városháza kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: a főpolgármester egyetért azzal, hogy a vezérigazgató minden végkielégítéséről lemondott. Somlyódy Csaba közölte, hogy a gazdasági bizottság várhatóan kedden dönt Antal Attila közös megegyezéses távozásáról.
2008.04.14. 13:21
 
 
Hiller: nem lesz tandíj
Nem lesz tandíj Magyarországon semmilyen formában - jelentette ki Hiller István hétfőn Budapesten miután találkozott a Fidesz alelnökével. A találkozó eredeti témája az "Új Tudás - Műveltség Mindenkinek" program volt. Az oktatási tárca vezetője kérdésre válaszolva azt mondta, ahogy elnézi a belátható közeljövőt, tervek sem fognak valóra válni a tandíjjal kapcsolatban. Március 9-én a tandíjjal kapcsolatban döntött az ország. A kormány és ő maga is végrehajtja a népszavazáson született döntést - mondta a miniszter a rektori konferencia nyilvánosságra került elképzelései kapcsán.
2008.04.14. 13:20
 
A kátyúk száma 18.376 darabbal nőtt a télen a közutakon
Március közepén, a téli üzemeltetés lezárásakor 42.163 - a szezonkezdethez képest 18.376-tal több - betömésre váró kátyú volt a Magyar Közút Kht. kezelésben lévő mintegy 30 ezer kilométeres úthálózaton, amelybe Budapest útjain, az autópályákon és az önkormányzati utakon kívül minden közút beletartozik. A Magyar Közút Kht. az idén 5,8 milliárd forintot költött a téli üzemeltetésre, mindössze 100 millióval többet, mint az egy évvel korábbi téli szezonban, összesen 134.500 kátyút tömött be a cég - mondta László Sándor, a cég vezérigazgatója.
2008.04.14. 13:16
 
 
Bokros Lajos: politikai megegyezésre van szükség
Bokros Lajos szerint annak érdekében, hogy a következő évtized már ne bizonyuljon elvesztegetettnek az ország számára, egy-egy reformkérdésben sürgősen politikai megegyezésre van szükség. A Közép-európai Egyetem (CEU) professzora és vezérigazgatója a Pénzügyi csúcstalálkozó elnevezésű konferencián hétfőn Budapesten megerősítette, hogy az államháztartási reformra első sorban a közszolgáltatások színvonalának romlása miatt van szükség. Megmagyarázhatatlan a szakadék a magán- és az állami szektor által nyújtott szolgáltatások minősége között - mondta.
2008.04.14. 12:51
 
 
Az MSZP-frakció támogatja az ombudsmanjelöltek megválasztását
Az MSZP-frakció támogatja a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Bogdányiné Mészáros Ágnes és az adatvédelmi biztosnak jelölt Tóth Gábor Attila megválasztását - mondta a frakcióvezető-helyettes. A képviselőcsoport egyhangúlag hozta meg a döntést, és kötelező szavazást rendelt el - közölte Mesterházy Attila. Hozzátette: döntésüket szakmai alapon hozták meg. Sólyom László köztársasági elnök március 14-én Bogdányiné Mészáros Ágnes jogászt jelölte a jövő nemzedékek ombudsmanjának, Tóth Gábor Attila jogászt adatvédelmi biztosnak, és ahogyan eddig, ezúttal sem egyeztetett a pártokkal a jelöltekről. Hétfő délután immár harmadszor szavaz a köztársasági elnök ombudsmanjelöltjeiről a parlament.
2008.04.14. 12:26
 
Általános drágulás az országban
Nem okozott különösebb meglepetést a legfrissebb inflációs adat. A pénzromlás üteme lelassult, az általános szolgáltatói árak pedig az előző évihez hasonló adatot szolgáltattak.
2008.04.14. 12:25
 
 
Közel 750 milliós adócsalást lepleztek le a vámosok
Mintegy 750 millió forintnyi adócsalással gyanúsítják azt a magyar állampolgárt és három társát, akik egy szlovák bejegyzésű cégen keresztül vásároltak kristálycukrot azzal a feltétellel, hogy az árut külföldre szállítják, de a terméket itthon értékesítették az áfa megfizetése nélkül - közölte a vám- és pénzügyőrség hétfőn az MTI-vel. A bűncselekmény elkövetéséhez felhasznált betéti társaság 2005-2007 között adóbevallást nem nyújtott be, a Magyarországon értékesített kristálycukor utáni általános forgalmi adó fizetési kötelezettségének pedig nem tett eleget. Az őrizetbe vett négy személyt a Győri Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
2008.04.14. 12:10
 
 
Lelkiismereti alapon szavaz az ombudsmanjelöltekről a Fidesz-KDNP
A Fidesz és a KDNP lelkiismereti alapon szavaz az ombudsmanjelöltekről hétfőn az Országgyűlésben - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. Sólyom László köztársasági elnök március 14-én Bogdányiné Mészáros Ágnes jogászt jelölte a jövő nemzedékek ombudsmanjának, Tóth Gábor Attila jogászt pedig adatvédelmi biztosnak, és ahogyan eddig, ezúttal sem egyeztetett a pártokkal a jelöltekről. A Ház már harmadszorra voksol az ombudsmanok ügyében, mert az államfő jelöltjeit eddig már kétszer elutasította az Országgyűlés.
2008.04.14. 11:47
 
 
Konfliktus lehet abból, ha Volán-buszok közlekednek a BKV-sztrájk alatt
Konfliktust eredményez, ha Volán-buszok közlekednek az esetleges pénteki egész napos BKV-sztrájk alatt - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője. Azzal kapcsolatban, miszerint a főváros vezetése tárgyalásokat kezdeményez a Volán társaságokkal, hogy a pénteki BKV-sztrájk idején a társaság fő vonalain biztosítani lehessen a tömegközlekedést, elmondta: "nem szerencsés gesztus, amelyből az látszik, hogy a menedzsment nem a megállapodásra törekszik." Ez egy költséges megoldás arra, hogy a sztrájkot megtörjék, "ebből konfliktus lesz" - jelentette ki Nemes Gábor, hozzátéve, hogy ez elhúzódó tárgyalásokat eredményezhet.
2008.04.14. 11:20
 
 
Női asztalitenisz BL-döntő: Tóth nyert Hollandiában
Rendhagyó módon a második mérkőzéssel kezdődött a női asztalitenisz Bajnokok Ligájának döntője, melyben a holland Herleen 3-1-re nyert a német Kroppach ellen. A vendégek egyetlen győzelmét Tóth Krisztina aratta. Az olimpiára készülő Tóth az európai szövetség hírlevele szerint nagyszerű teljesítménnyel győzte le 3-0-ra a tavalyi Európa-bajnoki ezüstérmes, luxemburgi Ni Xia-Liant. A finálé első összecsapását a Kroppach ugyan 3-1-re megnyerte, ám a hollandok megóvták a találkozót, miután a kirendelt két játékvezető nem érkezett meg a helyszínre.
2008.04.14. 11:07
 
Pénzügyi konferencia az euróról és a konvergenciaprogramról Budapesten
Az euró bevezetés céldátuma és az odáig vezető út lehet a konszenzusra törekvő gazdaságpolitika célja - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke, volt pénzügyminiszter a hétfőn rendezett budapesti "Pénzügyi csúcstalálkozón". A kormány célja 2008-ban is gazdasági krízis kezelése - jelentette ki Varga Mihály a Hungarian Business Leaders Forum és az ICEG Európai Központjának szervezésében tartott konferencián. Veres János elmondta: a konvergenciaprogram sikeres volt, hiszen az államháztartási hiány a tervezettnél is jobban, a GDP 5,5 százalékára mérséklődött 2007-ben és folyó fizetési mérleg is a GDP 5 százalékára zsugorodott.
2008.04.14. 10:42
 
 
W. Róbert azt vallotta, hogy Hajdúéknak semmi köze a móri ügyhöz
Hajdúéknak semmi köze a móri ügyhöz - vallotta tanúként a mészárlás új vádlottja, a régi vádlott elleni megismételt eljárásban, a Fővárosi Bíróságon hétfőn. W. Róbert az azóta a börtönben öngyilkosságot elkövető N. Lászlóval együtt több, mint egy éve került a hatóságok látókörébe, és két hete vádolták meg a nyolc halálos áldozatot követelő hat évvel ezelőtti bankrablás elkövetésével. E közben folyt tovább a móri mészárlás vádjával Hajdú ellen a megismételt eljárás, Kaiser Ede pedig szintén a móri ügy és más erőszakos bűncselekmények miatt már két és fél éve tölti jogerősen kiszabott tényleges életfogytiglani szabadságvesztését.
2008.04.14. 10:05
 
 
Mol-ExxonMobil közös kutatási program a Makói árokban
A Mol és az ExxonMobil leányvállalata, az ExxonMobil Kutatás és Termelés Magyarország Kft. (ExxonMobil) 2008. április 11-én megállapodást írt alá közös kutatási program indításáról a Mol Makói árokban lévő 106. és 107. kutatási blokkjaiban. Az ExxonMobil finanszírozza a teljes kutatási programot, és a felek megegyeztek abban, hogy 50-50 százalékban részesednek a kutatási eredményekből - jelentette be a Mol a BÉT honlapján. Az olajcég hivatalosan bejelentette azt, a kanadai Falcon olajvállalat által pénteken közölt megállapodást, ami szerint a Mol az ExxonMobil partnereként részt vesz a Falcon magyarországi cégének, a TXM-nek a Makói árokban folyó kutatásaiban is.
2008.04.14. 09:48
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay már a tizenharmadik
Szávay Ágnes a 13. helyre lépett előre a női teniszezők világranglistáján, ez pályafutása eddigi legelőkelőbb pozíciója. A jelenlegi legjobb magyar játékos legutóbb Amelia Island-en a negyeddöntőig jutott, ahol a korábbi világelső, amerikai Lindsay Davenport búcsúztatta. A rangsort továbbra is a belga Justine Henin vezeti a szerb Ana Ivanovic és az orosz Szvetlana Kuznyecova előtt.
2008.04.14. 08:57
 
 
Népszavazások kiírásáról dönt és ombudsmant választ ma a Ház
Népszavazások kiírásáráról dönt és ombudsmanjelöltekről szavaz az Országgyűlés ma, e heti kétnapos ülésének első napján. A képviselőknek hat referendumra szánt kérdésről kell határozniuk, ezek közül ötöt a szocialisták nyújtottak be, egyet a Fidesz-KDNP. Az MSZP nem támogatja a népszavazások elrendelését, a Fidesz várhatóan tartózkodni fog. A két párt indoka ugyanaz: a népszavazások okafogyottá váltak, mert a parlament törvényt hozott egyes kérdésekben, más kérdésben jó esély van a megegyezésre. Az Országgyűlés szavaz az ombudsmanjelöltekről. Az országgyűlési biztosok megválasztásához a képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges.
2008.04.14. 08:55
 
 
Kamilla utálja a hercegnői kötelmeket
Sorozatossá váltak a "tomboló veszekedések" Károly brit trónörökös és neje, Kamilla cornwalli hercegnő között, a trónörökösi hitves ugyanis most már "utálja" a királyi családtagsággal járó kötelmeket. A News of the World, a legnagyobb brit vasárnapi tömeglap udvari bennfentesei szerint Kamilla gyűlöli a protokolláris utazásokat, azt, hogy trónörökösnéként olyan sok programon kell részt vennie, és azt is, hogy Károly vidéki rezidenciáján, Highgrove-ban a vendégekkel kell bájcseverésznie. A 60 éves Kamilla azt mondogatja barátainak, hogy szeretné korábbi, kötöttségek nélküli életét élni, olyan élvezetekkel, mint például a dohányzás, vagy egy kávézás az ismerősökkel.
2008.04.14. 08:36
 
 
Az Egyesült Államokba látogat a pápa
Hatnapos látogatást kezd kedden XVI. Benedek pápa az Egyesült Államokban; másodízben fordul elő, hogy a római katolikus egyház feje a washingtoni Fehér Ház vendége lesz. A világ egymilliárd római katolikus hívőjének vezetőjeként Joseph Ratzinger pápaként első alkalommal tesz látogatást a tengerentúlon. A nyolcadik éve elnöklő George Bush pedig első alkalommal megy ki egy Amerikába látogató külföldi vezető elé a repülőtérre; ő az első amerikai elnök, aki a Washington közeli Andrews légi támaszponton fogad egy vendéget. A tervek szerint 12 ezer ember fogja várni a pápát szerdán reggel a Fehér Háznál.
2008.04.14. 08:32
 
 
Sörhiányt okozhat a klímaváltozás
A globális felmelegedés egyik súlyos következménye lehet, hogy kevesebb lesz a sör, mivel jelentősen csökken a serfőző iparban felhasználható árpafajták száma - hangzott el a minap egy Új-Zélandon tartott serfőző-konferencián. Emellett a felmelegedés okozta vízhiány a gabona minőségének romlását okozza, vagyis sok bár kínálatából idővel egyszerűen eltűnik a sör, ahol azonban mégis lesz, ott jóval drágábban árulják majd. Az Orosz Tudományos Akadémia Genetikai Intézetének munkatársa kifejtette: a klímaváltozás valóban hiányt okozhat a minőségi árpából, és az aszályok miatt megnő a magvak fehérjetartalma, ami kedvezőtlen hatással van a sör minőségére.
2008.04.14. 08:12
 
 
Nyáron születni rövidlátással járhat
Az ember látási képességei terén szerepet játszik, hogy az év melyik hónapjában született. Kutatók már régóta azon törik a fejüket, hogy vajon a genetikai tényezők mellett korai életkorban a fényviszonyok is közrejátszanak-e szemünk fejlődésében. Egy csaknem 280 ezer katonai szolgálatra kötelezett izraeli férfivel és nővel nemrégen elvégzett tanulmány kimutatta, hogy akik nyáron születtek azoknál nagyobb a kockázat, hogy rövidlátók lesznek. A megvizsgáltak közül mérsékelt vagy súlyos miópia állott fenn azoknál, akik június vagy július hónapban születtek. Aki viszont decemberben vagy januárban jött a világra, annál kisebb volt a rövidlátás valószínűsége.
2008.04.14. 07:55
 
 
A Gazpromé az orosz állam minden gázipari tulajdona
Az orosz állam minden gázipari tulajdonrészét átadja a Gazpromnak legkésőbb fél éven belül - ez derül ki Vlagyimir Putyin április 8-án aláírt elnöki utasításából, amely azonban csak most került nyilvánosságra. Az elnök honlapján közölt utasítás teljes szövegéből kiderül, hogy 61 részvénytársaságot emeltek ki a stratégiai jelentőségű vállalatok listájáról, s ezek pakettjeit átadják a Rosznyeftyegaz alaptőkéjébe, részvénykibocsátásának ellenértékeként. Ezután a Rosznyeftyegaz részvényeit átváltják a Gazprom részvényeinek 0,87 százalékára, ugyanis ennyi hiányzik az államnak ahhoz, hogy 50 százalék fölé emelje részét a Gazpromban, vagyis ellenőrző többségre tegyen szert.
2008.04.14. 07:51
 
 
Elit dadaképző Nagy-Britanniában
Kívülről tud minden egyes gyermekdalt és egészséges kosztot varázsol az étkezőasztalra. Megbízható akárcsak egy svájci óra és angyalian türelmes. Valahányszor a szülők dadát keresnek gyermekük mellé, többnyire már határozott elképzeléssel rendelkeznek. Aki biztosra akar menni, az a brit Norland College - a dadák káderképzője - végzett növendékei közül válogat. Kevesen vannak azonban, akik egy ilyen elit dadát megengedhetnek maguknak. Minden egyes tanfolyam elvégzése 4500-5000 fontba (1,4-1,6 millió forint) kerül a leendő szuperdadának, ami azonban nem is olyan nagy összeg, ha figyelembe vesszük a dadák majdani évi keresetét, amely - főleg külföldön - akár az évi 40 000 font (16 millió forint) is elérheti.
2008.04.14. 07:44
 
 
A dalai láma szerint nem Tibet elszakadása a cél
A dalai láma nem Tibet Kínától történő elszakadásáért, hanem a terület autonómiájáért küzd - erről maga a vallási vezető beszélt az amerikai Seattle-ben vasárnap. A dalai láma - aki a Könyörületesség magvai című ötnapos konferenciára érkezett az észak-amerikai városba - ugyanakkor kijelentette: Tibet már nem tehet több engedményt Kínának, amelyet arra szólított fel, hogy fogja vissza az erőszak alkalmazását szülőföldjén. Az indiai száműzetésben élő vezető cáfolta azt a kínai vádat, hogy Tibet kiválását sürgeti, és ő áll a zavargások mögött.
2008.04.14. 07:25
 
 
Népszabadság: Több mint kétmilliárdos bevétele volt tavaly az MSZP-nek
A szocialista párt tavaly 2,3 milliárd forinttal számolhatott, ebben a tagdíjak összege, az állami és egyéb támogatások, illetve bevételek is szerepelnek - tette közzé az MSZP tavalyi zárszámadásának adatait hétfőn a Népszabadság. Az összeg azért kiugróan magas, mert a párt tavaly adta el majdnem egymilliárdért Köztársaság téri székházát. A tagdíjbevételek azonban csökkenni látszanak, pedig a kötelező havi 100 forint tagdíjat éppen tavaly emelték 200-ra: 2007-ben 52,5 millió forintot fizettek be a tagok (2005-ben 54, 2006-ban 58 milliót). Tavaly az MSZP-nek évek óta először volt több a bevétele a kiadásoknál.
2008.04.14. 07:10
 
 
Gyurcsány: nincsenek meg az adóreform társadalmi, politikai feltételei
Gyurcsány Ferenc kormányfő szerint középtávon is el kell felejteni az adóreformot, mert nincsenek meg hozzá a társadalmi, politikai feltételek. A miniszterelnök erről a Magyar Televízió A szólás szabadsága című televíziós műsorában beszélt vasárnap este. "Szerintem középtávon is el kell felejteni az adóreformot" - jelentette ki a miniszterelnök. A kormányfő kifejtette: adóreform akkor lehetséges, ha megelőzi egy drasztikus államigazgatási és jóléti kiigazítás vagy megszorítás és a kiigazításból származó plusz jövedelmet adócsökkentésre és adóreformra fordítják.
2008.04.13. 21:35
 
Női kézilabda Magyar Kupa: győri siker
A címvédő Győr nyerte a Halászi Takarék női kézilabda Magyar Kupát, mivel a döntőben 30-20-ra legyőzte a Dunaferrt.
2008.04.13. 19:37
 
 
11 ezernél is többen indultak a Vivicittá Városvédő Futáson
Rekordlétszámú, 11 100 fős mezőny indult el a vasárnapi, 23. T-Com Vivicittá Városvédő Futáson, Budapesten. A résztvevők a margitszigeti eseményen, amely a tavaszi futószezon első nagy fővárosi rendezvénye volt, ragyogó napsütésben tehették próbára magukat a három különböző távú futószám mellett gyaloglásban, azon kívül bringapark, valamint óriási játékok és kiállítók várták az embereket. Az egyes számokat neves sportolók közreműködésével bonyolították le. Elsőként a 6,5 km-es Midicittá mezőnye vágott neki Kiss Gergely kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó rajtjelére.
2008.04.13. 19:29
 
 
Washington: vissza kell szorítani az iráni befolyást Irakban
Az al-Kaida terrorszervezet visszaszorulóban van Irakban, az amerikai haderő egyik fő feladata most, hogy visszaszorítsa az iráni befolyást - mondta Stephen Hadley, az amerikai elnök nemzetbiztonsági főtanácsadója vasárnap egy tévéinterjúban. "Irán nagyon tevékeny Irak déli részén" - jelentette ki a tisztviselő a Fox News csatornának, hozzátéve, hogy Iránban irakiakat képeznek ki, akik visszatérnek, hogy megtámadják az ott állomásozó amerikai csapatokat, az iraki biztonsági erőket és iraki civileket. Hadley "felszerelések és pénzek mozgásáról" beszélt, utalva arra, hogy egy illegális bűnöző milícia működik Dél-Irakban.
2008.04.13. 19:15
 
 
Az MDF kisebbségi kormányzás helyett előrehozott választásokat szeretne
Kisebbségi kormányzás helyett inkább előrehozott választásokat szeretne az MDF - mondta Hock Zoltán, a Magyar Demokrata Fórum elnökhelyettese vasárnap az MTI-nek. "Reális esélyét látom annak, hogy előrehozott választások legyenek, és ha erre kerül a sor, akkor az MDF támogatni fogja ezt" - mondta Hock Zoltán. Nem hasznosabb az országnak egy örökké alkudozásra kényszerülő kormányzat, mint az előrehozott választások. Ha sodródó helyzet alakul ki, akkor annak fenntartása se a kormánynak, se az ellenzéknek nem érdeke. Az országnak stabil, kiszámítható kormányra van szüksége - tette hozzá. Reális veszély, hogy egy kisebbségi kormány okozta bizonytalan helyzetben a pénzvilág érzékenyen reagál - húzta alá.
2008.04.13. 18:00
 
 
Továbbra sem találják a Tolcsva patakba esett asszonyt
Továbbra sem találták meg azt az asszonyt, akit még pénteken ragadott magával az esőzések miatt felduzzadt Tolcsva patak vize a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsván, vasárnap mintegy félszázan keresték. Miskolci, nyíregyházi, budapesti, szolnoki és debreceni speciális mentők keresték vasárnap a pénteken szerencsétlenül járt asszonyt a helyiekkel együtt, a kutatás eddig nem járt eredménnyel - mondta Vojnár László, Tolcsva polgármestere. A kutatók a keresést a Bodrogra is kiterjesztették, a Tolcsva patak ugyanis ebbe a folyóba torkollik.
2008.04.13. 17:55
 
NB II: ferencvárosi döntetlen Makón
A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott Makón a labdarúgó NB II. 22. fordulójában a Keleti csoportban. A makóiak a 91. percben egyenlítettek. Mivel a tabellán a fővárosiak előtt álló Szolnok és Kecskemét szombaton győzött, a zöld-fehérek még távolabb kerültek a feljutást jelentő első helytől, hátrányuk nyolc fordulóval a vége előtt nyolc pont az éllovas Kecskeméttel szemben. Keleti csoport: Makó-Ferencváros 2-2 (1-1). Az élcsoport: 1. Kecskemét 51 pont, 2. Szolnok 50, 3. Ferencváros 43.
2008.04.13. 17:38
 
 
Dárfúrért és a nők kiszolgáltatottsága ellen demonstrált az AI Budapesten
Az Amnesty International (AI) magyarországi aktivistái a szudáni fegyveres konfliktus civil áldozatainak védelmét követelték és egy késdobáló performance-szal a Dárfúrból kitelepített nők szexuális kiszolgáltatottságára hívták fel a figyelmet vasárnap Budapesten. A nyugat-szudáni Dárfúrban 2003 óta fegyveres konfliktus dúl, amely már több mint 300 ezer civil életét követelte, és legalább 2,3 millió embert telepítettek ki a zavargások miatt. A legtöbben menekülttáborban élnek elszórtan Dárfúr környékén, ahol sokkal több a nő, mint a férfi, így a táboron kívül és belül gyakran válnak a fegyveresek nemi erőszakának áldozatává.
2008.04.13. 16:43
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424[2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista