2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Koeman csütörtökön találkozik az élvonalbeli edzőkkel
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön a nemzeti szövetség (MLSZ) székházában találkozik először a hazai élvonalbeli edzőkkel. Az MLSZ tájékoztatása szerint a holland szakember csütörtök délelőtt részt vesz Csömörön az OLLÉ-program által létrehozott pálya avatásán és az ünnepség keretében rendezendő bemutató mérkőzésen pályára is lép a szövetség csapatában. Koeman ezt követően csütörtök délután találkozik a magyar trénerekkel, akikkel szakmai megbeszélést folytat.
2008.05.07. 12:44
 
 
Szlovákia bevezetheti az eurót 2009-ben
A brüsszeli bizottság szerdán jóváhagyását adta ahhoz, hogy Szlovákia 2009. január elsején bevezesse az eurót. Szlovákia teljesítette az euró bevezetéséhez szükséges szigorú kritériumokat - jelentette be Joaquin Almunia, az unió pénzügyi biztosa. Az Európai Bizottság ezek után felkéri az unió tagországainak pénzügyminisztereit és vezetőit, hogy hagyják jóvá júniusi vagy júliusi tanácskozásukon Szlovákia tagfelvételét. Szlovákia lesz az euróövezet 16. tagja. Ugyanakkor a bejelentéssel egyidejűleg az Európai Központi Bank "komoly aggodalmának" adott hangot amiatt, hogy Szlovákia tartósan képes lesz-e teljesíteni az eurózónabeli tagság feltételeit.
2008.05.07. 12:40
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország az 57.
A magyar válogatott egy helyet rontva 57. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyen változatlanul Argentína vezet Brazília és Olaszország előtt. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba került csapatok közül a portugálok a 9., a svédek a 23., a dánok a 33., az albánok a 76., a máltaiak pedig a 135. helyet foglalják el a rangsorban.
2008.05.07. 12:33
 
Gyurcsány felelősség- és szerepvállalást kért a kabinet tagjaitól
Gyurcsány Ferenc a miniszterek, a kormánytagok személyes politikai felelősség- és szerepvállalását kérte, hogy 2010-ig az ország többségének megelégedésére tudják végrehajtani a Munka, tudás, tulajdon programot. A miniszterelnök erről szerdán, a kisebbségi kormányzás kezdete utáni első kormányülés elején beszélt, amely a sajtó számára is nyilvános volt. A miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy a kormány a biztonság, a gyarapodás és a nyugodt reformpolitika céljait akarja összehangolni, amely a korábbiakhoz képest más minőséget jelent. Véleménye szerint a kormánynak minden korábbinál jobb lehetősége van arra, hogy politikai testületként egységes, határozott, karakteres politikát mutasson.
2008.05.07. 12:15
 
Barrichello megdöntheti a legtöbb futamon elindult pilóták rekordját
Rubens Barrichello hamarosan megdöntheti a legtöbb Forma-1-es futamon elindult pilóták rekordját, csakhogy ellentmondanak egymásnak a nyilvántartások, hogy pontosan hány versenyen is vett részt a brazil veterán. A csúcsot az 1993-ban visszavonult olasz Riccardo Patrese tartja 256 rajttal - ebből hat végződött győzelemmel -, míg az éppen akkor bemutatkozott dél-amerikai saját számítása szerint jelenleg ugyanennyinél tart. Az almanachok azonban egyetértenek abban, hogy az 1994-es imolai GP, amelyen Ayrton Senna és Roland Ratzenberger is életét vesztette, nem számítható bele a listába. Ott ugyanis Barrichello a pénteki edzésen súlyos balesetet szenvedett, emiatt az időmérőn és a viadalon sem vett részt.
2008.05.07. 11:54
 
Hongkong minden negyedik lakosa dollármilliomos
A lakosság számához viszonyítva Hongkongban a legnagyobb a világon a dollármilliomosok aránya: minden negyedik lakos, pontosan a lakosság 26,4%-a rendelkezett tavaly legalább egymillió dolláros vagyonnal. A brit Barclays Wealth vagyonkezelő szerdai jelentése szerint a dollármilliomosok - Hongkong után - a legnagyobb "sűrűségben" Szingapúrban élnek, ahol a lakosság 23,3%-ának van legalább egymillió dollárja. A harmadik helyezett Svájc, 22,3%-kal, a negyedik Dánia 17,9%-kal. A Barclays Wealth szerint ugyanakkor a vagyongyarapodás Szingapúrban a legütemesebb: tíz éven belül lekörözi Hongkongot, mert akkorra Szingapúrban már a lakosság 40,7%-a lesz dollármilliomos.
2008.05.07. 11:42
 
 
Csökkent a regisztrált álláskeresők száma
A regisztrált álláskeresők száma áprilisban az előző hónaphoz képest ugyan 4,2 százalékkal csökkent, de az egy évvel korábbival összehasonlítva 2,3 százalékkal nőtt - mondta Pirisi Károly, a Foglakoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. Április végén 442.800 regisztrált álláskeresőt tartottak nyilván. Továbbra is nagyok a területi eltérések. Közép-Magyarországon a regisztrált álláskeresők aránya a gazdaságilag aktív népességhez viszonyítva 3,7 százalék, ugyanakkor Észak-Magyarországon és az Észak-Alföldön 17,8, illetve 17,7 százalék ez a mutató. Az országos átlag 10 százalék.
2008.05.07. 11:30
 
 
Dohányzásstop a kanadai börtönökben
Betiltották a dohányzást Kanada összes szövetségi börtönében, mert a részleges korlátozást nemigen tartották be. Ezentúl a legszigorúbban őrzött fegyintézetekben sehol sem szabad rágyújtani, se bent, se kint az udvaron, se a privátszférát biztosító látogatási szobákban. A börtönök totális füstmentesítését a kanadai kormány jelentette be. Feltehetően a rabok közül jó pár azért megleli a módját, hogy titokban cigarettázzon, de még az is előfordulhat, hogy a szabadon kószáló dohányzó bűnözők közül néhány inkább jó útra tér, mert elrettenti a szigor.
2008.05.07. 11:03
 
 
Változik az elektronikus cégbejegyzési rendelet
A céginformációs szolgálat fontos szerepet kap az elektronikus cégbejegyzésben. A cégek beszámolóit június 1-től csak az igazságügyi és rendészeti miniszter által a céginformációs szolgálat honlapján közzétett ajánlásoknak, illetve szabványoknak megfelelő formátumú, vagy pedig minősített elektronikus aláírással ellátott formában lehet beküldeni a Cégszolgálathoz. A Cégszolgálat ezt követően a beszámolókat feldolgozza, és elektronikus irattárban őrzi. A módosítás új eleme az, hogy a céginformációs szolgálat honlapját nevezi meg a formátum elérési helyének. A céginformációs szolgálat honlapján lehet elérni azokat a nyomtatványokat is, amelyek az elektronikus cégbejegyzéshez, valamint a változások bejegyzéséhez szükségesek.
2008.05.07. 10:51
 
SZDSZ: megtartotta első találkozóját a Szabad Kezdeményezések Köre
Megtartotta első találkozóját a Szabad Kezdeményezések Köre, az SZDSZ-en belül nemrégiben létrejött országos tagozat; a megbeszélésen többek között arról is szó esett, hogy "az SZDSZ nem szorulhat be Budapestre". Erről a Szabad Kezdeményezések Köre szerdán tájékoztatta az MTI-t. Szabadai Viktor, az SZDSZ budapesti választmányának elnöke április végén "barátaival és politikustársaival" kezdeményezte az SZDSZ legújabb országos tagozatának, a Szabad Kezdeményezések Körének megalakítását. A kezdeményezés bejelentésekor azt mondta, a kör azzal a céllal alakul, hogy tömörítse azokat, akik érdemi változásokat akarnak a liberális pártban.
2008.05.07. 10:51
 
 
Dmitrij Medvegyev új orosz elnök letette az esküt
Dmitrij Medvegyev új orosz elnök letette az esküt a moszkvai Kreml Nagy Palotájának András-termében, és ezzel hivatalba lépett. Az új elnök az eskü után mondott beszédében hangsúlyozta az állampolgári és gazdasági jogok, valamint a szabadságjogok erősítésének fontosságát, a lehetőségek megteremtését a szabad és önmagukért, valamint az ország felvirágzásáért felelősséget vállaló állampolgárok kibontakozásához. Medvegyev rámutatott, hogy az elmúlt nyolc évben szilárd alap jött létre a jövendő fejlődéshez, ki kell használni ezt a lehetőséget. Az eskütétel előtt Vlagyimir Putyin rövid beszédet mondott, amelyben hangsúlyozta: a legfontosabb a már kijelölt és igazolt fejlesztési irány folytatása.
2008.05.07. 10:34
 
 
A vöröskereszt 4 millió eurót kért a mianmari áldozatok megsegítésére
A nemzetközi vöröskereszt felhívást tett közzé, amelyben közel 4 millió euró támogatást kér a világ országaitól a Mianmarban végigsöpört ciklon áldozatainak megsegítésére. A segélyszervezet a pénzből átmeneti szállásokat akar létesíteni, valamint ivóvízzel és szúnyoghálókkal akarja ellátni a mianmari áldozatokat. A szervezet hangsúlyozta, hogy egyelőre csak előzetes felhívásról van szó, mert a segélyezéshez szükséges összeg hamar változhat a katasztrófa sújtotta területekről érkező újabb hírek tükrében.
2008.05.07. 09:29
 
 
A magyarországi antiszemitizmusról írt a New York Times
A magyarországi antiszemitizmusról írt cikket szerdai számában a The New York Times című amerikai napilap, felidézve a budapesti Hollán Ernő utcai jegyirodát ért atrocitásokat és az ezekkel kapcsolatos tüntetéseket. Látszólag egy szélsőségesen jobboldali rockegyüttes koncertje váltotta ki a támadásokat és a tüntetéseket, emlékeztetve minket arra, hogy a kultúra nem a liberálisok kizárólagos területe, főleg nem Európában - írja Michael Kimmelman a "Lappangó antiszemitizmus csúfítja el az élettel teli Magyarországot" című, budapesti keltezésű cikkében.
2008.05.07. 09:20
 
 
Für Lajos "kitagadta" Deutsch-ot
Nem tesz jót senkinek, ha a jövőben bárhol, bárki összemosná, amit a Deutsch, és amit a Für név képvisel - írta Für Lajos vejének, Deutsch-Für Tamásnak írt válaszlevelében, amelyet több napilap is idézett. A több radikális jobboldali honlapon megjelent levelében Für Lajos - az Antall-kormány egykori honvédelmi minisztere, aki az utóbbi időben szerepet vállalt a Magyar Gárdában - megbocsáthatatlannak érzi, hogy veje két hete a Heti Válasznak adott interjúban a gárda kapcsán azt mondta, nem ért egyet apósával. A levélben a magát "jó öreg gárdistának" aposztrofáló Für Lajos azt írta: "Legyen ki-ki az, ami. A Deutsch maradjon, ami volt, és ami láthatóan ma is: kokárdával színezett liberális".
2008.05.07. 09:19
 
 
3,2 százalékkal nőtt a szálláshelyek árbevétele
A kereskedelmi szálláshelyek 2008. január-márciusban összesen 45 milliárd forint bruttó árbevételt értek el, ez folyó áron 3,2 százalékos növekedés a megelőző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az idén január-márciusban a szállásdíjbevétel 24 milliárd forintot tett ki, 8,7 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. A kereskedelmi szálláshelyek bruttó bevétele 2008 január-februárban az előző év azonos időszakához képest folyó áron 8 százalékkal emelkedett, és összesen 28 milliárd forint bruttó árbevételt értek el. A kereskedelmi szálláshelyek 2007. első negyedévi összesített bruttó árbevétele 43 milliárd forint volt, folyó áron 11 százalékkal nőtt.
2008.05.07. 09:09
 
 
Cseh tudósok szerint a világ a jövőben rovarokkal fog táplálkozni
Az élelmiszerhiány miatt az emberiség a jövőben várhatóan rovarokkal fog táplálkozni, így jó, ha az emberek elkezdenek barátkozni a gondolattal - véli Marie Borkovcová zoológus. Az őskorban és a törzsi kultúrákban mindennapos volt a rovarevés, sőt Mexikóban és Délkelet-Ázsiában ma is dívik. Még egy 1920-ban kiadott csehországi szakácskönyvben is szerepel egy cserebogárleves-recept. A rovarok jó aminósav-, ásvány- és zsírforrások, így kedvező hatással vannak a szervezetre, kitinjük pedig kiváló rostpótló - mondta Borkovcová. A tudósok szerint mintegy 1800 rovarfaj ehető, többnyire kukac és báb formájában.
2008.05.07. 07:55
 
 
Egy hivatalos kínai lap ismét támadta a dalai lámát
Egy hivatalos kínai lap azzal vádolta meg a dalai lámát, hogy Tibet szellemi vezetője az ázsiai ország nevének befeketítésén mesterkedik. Elemzők a Tibet Daily című újság szerdai számában megjelent cikkben foglaltakból azt a következtetést szűrték le: a központi kínai kormányzatnak még sincs ínyére egyezkedni a dalai lámával annak ellenére, hogy a napokban Peking képviselői kapcsolatba léptek a szellemi vezető személyes küldötteivel az elmérgesedett tibeti helyzet rendezése érdekében. A hivatalos kínai tömegtájékoztatás korábban azt állította: a dalai láma szította a márciusban Tibetben kezdődött zavargásokat, és a pekingi nyári olimpiai játékok bojkottálására törekszik.
2008.05.07. 07:49
 
 
A klaviatúrák koszosabbak, mint a vécéülőkék
A számítógépek billentyűzetei általában koszosabbak, mint a vécéülőkék. Egy brit fogyasztóvédelmi csoport saját londoni irodáiban 33 klaviatúra közül négyet talált egészségre veszélyesnek a billentyűkön tenyésző baktériumok miatt, egyen pedig ötször annyi kórokozót lelt, mint az iroda egyik vécéülőkéjén. "A klaviatúrákon sokszor az van, ami az orrunkban vagy a beleinkben" - mondta Peter Wilson mikrobiológus. A legkoszosabb billentyűzeten 150-szer több baktérium volt a megengedhető maximumnál. Ez a billentyűzet amúgy nem a legmocskosabb a világon. Tavaly az Egyesült Államokban egy egyetemi vizsgálódás azt találta, hogy átlagosan négyszázszor több baktérium hemzseg a klaviatúrákon, mint a vécéülőkéken.
2008.05.07. 07:32
 
 
Rendben befejeződtek a történelem írásbelik
Rendben befejeződtek a történelem írásbelik a középiskolákban szerdán, rendkívüli esemény nem történt; a diákoknak többi között az államalapításról, az ipari forradalomról, 1956-ról, valamint a Don-kanyarban történtekről szóló feladatokat kellett megoldaniuk - közölte az oktatási tárca. A harmadik vizsganapon középszinten 1.212 helyszínen 80.322 tanuló, emelt szinten 111 helyszínen 5.859 érettségiző vizsgázott. Történelemből középszinten angol, francia, horvát, német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb és szlovák nyelven, emelt szinten angol, francia, horvát, német, spanyol és szerb nyelven is tettek érettségi vizsgát. A Történelemtanárok Egylete szerint nem okoztak meglepetést a feladatok.
2008.05.07. 07:30
 
 
Hatékonyak a bannerek
A Szonda Ipsos legfrissebb online reklám hatásmérési eredményei azt mutatják, hogy hatékony hirdetési médium az internet. A március havi internetes reklámkampányok közül legjobban a jelzáloghitelek teljesítettek. Az FHB és a Raiffeisen Bank kampányát egyaránt az internetezők 70 százaléka látta. Alig marad el ettől az eredménytől a Budapest Bank Prémium Betét világhálós bannerhirdetésének hatékonysága. A Raiffeisen reklámhadjáratának nemcsak az észlelése volt magas, hanem az internetezők több mint fele azonosítani is tudta a hirdetőt. A hirdetés észlelői között pedig mintegy 80 százalékos volt ez az arány.
2008.05.07. 07:24
 
 
Csúcson a gázolajár
Mától ismét emelkedett az üzemanyagok ára, a gázolajé csúcsot döntve, literenként átlagosan 318 forintba kerül a kutaknál, a 95-ös benzinért, kissé még elmaradva rekordtól, átlagosan 303 forintot kérnek. A növekedés hátterében az áll, hogy a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. szerdától a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 3 forinttal emelte. A Mol legutóbb április 21-én emelte bruttó 4 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok, így egyes helyeken, például az autópályákon a gázolj ára elérheti-meghaladhatja a 330 forintot, a benziné pedig a 318-320 forintot.
2008.05.07. 07:16
 
 
Britney Spears ismét látogathatja gyermekeit
Britney Spears egy Los Angeles-i bíróság döntése értelmében ismét látogathatja gyermekeit, sőt a láthatási időt is meghosszabbították. A popsztár szülei és ügyvédje kíséretében jelent meg a bíróságon, amely a két kisfiú, a két és féléves Sean Preston és a 20 hónapos Jayden James elhelyezéséről volt hivatott dönteni. Az énekesnő züllött életvitele miatt ugyanis tavaly októberben a gyermekek nevelésének a jogát megvonták tőle, és Spears volt férjére, a fiúk apjára bízták a csemetékről való gondoskodást. Majd januárban egy botrányosan végződött láthatás után a lelki válságba jutott anyát végleg eltiltották a gyerekeitől, és a bíróság nem engedélyezte a rövid látogatásokat sem.
2008.05.07. 07:08
 
 
Obama Észak-Karolinában, Clinton Indianában nyert
Észak-Karolinában Barack Obama, Indianában Hillary Clinton szenátor nyert a keddi amerikai demokrata előválasztásokon előzetes becslések szerint. Obama nagyobb arányú győzelmet szerzett a több delegátust adó Észak-Karolinában, mint vetélytársa Indianában. Előbbi államban Obama 56-42 arányban vezetett 62 százalékos feldolgozottság mellett, utóbbiban Clinton 52-48 arányú vezetéséről lehetett beszélni az adatok 81 százalékának ismeretében. Becslések szerint Obama legalább 40, Clinton 31 delegátust gyűjtött össze a két megméretésben. Ez volt a januárban kezdődött előválasztási maraton két utolsó olyan állama, ahol a jelöltaspiránsok jelentős számú küldöttet gyűjthettek be a jelöltállító konvencióra.
2008.05.07. 07:02
 
 
Ingyenessé teszi a vízumot Szerbiai legtöbb állampolgárának 17 EU-tagállam
Ingyenessé teszi a vízumhoz jutást a szerbiai állampolgárok nagy többségének 17 európai állam, köztük Magyarország - derül ki egy közleményből, amelyet a brüsszeli sajtó idézett kedden. A szóban forgó országok Norvégia kivételével az Európai Unió tagjai. A szerbiai választások előtt csupán néhány nappal bejelentett döntésnek vélhetően az a célja, hogy az EU tovább segítse az uniópártinak minősített politikai erőket. A közlemény szerint az ingyenes vízum Szerbia összlakosságának a 80 százalékát, a 25 év alattiak korosztályának pedig csaknem az egészét érinti - a kiadhatósághoz közelebbről meg nem határozott adminisztratív feltételeknek kell eleget tenni.
2008.05.06. 20:49
 
 
Megindultak az első segélyszállítmányok Mianmarba
Az ENSZ, a különböző segélyszervezetek és a világ számos országa megmozdult a természeti katasztrófa sújtotta Mianmar (a volt Burma) megsegítésére, de a segélyszállítmányok eljuttatását hátráltatja, hogy a mianmari katonai junta nehezen ad beutazási engedélyt. Az ENSZ közlése szerint Mianmar jelezte, hogy szüksége van a ciklon áldozatainak megsegítésére, a világszervezet munkatársai azonban még mindig várnak a beutazási engedélyre. Időközben megérkezett az első segélyszállítmány, egy katonai repülőgép kilenc tonnányi különféle felszerelést vitt Mianmarba. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet egymillió forint értékben juttat segélycsomagokat a ciklon miatt otthonukat vesztett mianmari lakosoknak.
2008.05.06. 20:41
 
 
Bush elnök segítséget ajánl Mianmarnak
George Bush amerikai elnök személyesen ajánlotta fel kedden, hogy az Egyesült Államok segítséget nyújt a katasztrófa sújtotta Mianmarnak. Az országon átsöprő ciklon halálos áldozatainak száma a hivatalos adatok szerint 22 ezer fölé emelkedett, 41 ezer eltűntet tartanak nyilván. Az ENSZ szerint a hajléktalanná váltak száma elérheti az egymilliót. Bush felszólította az országot vezető katonai juntát, hogy fogadja el a segélyt az amerikai haditengerészet térségben gyakorlatozó hajóitól.
2008.05.06. 19:28
 
 
MLSZ-fegyelmi: eljárás az adós klubokkal és a Fradival szemben
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága eljárást indít azon élvonalbeli, NB II-es és futsalcsapatok ellen, melyek eddig nem rendezték a futballszervezettel szemben fennálló tartozásaikat. Az MLSZ hivatalos honlapja szerint 24 sportszervezet összesen több mint 30 millió forinttal tartozik. Ezenkívül a testület foglalkozik a május 1-én rendezett Ferencváros-Kecskemét másodosztályú bajnoki mérkőzés után történtekkel is. Több hazai szurkoló beszaladt a pályára és megpróbálta tettleg bántalmazni a 2-1-es győzelmet a játéktéren ünneplő kecskeméti játékosokat.
2008.05.06. 19:20
 
A GKM megrendeli a közszolgáltatást a 12 vasúti mellékvonalon
Az év végéig járnak a személyvonatok azon a 12 alacsony forgalmú vasútvonalon is, amelyre eredetileg május 31-ig szólt a személyszállítási megbízás. Szabó Pál gazdasági és közlekedési miniszter elmondta: a közlekedési tárca az év végéig szólóan megrendeli a vasúti személyszállítási közszolgáltatást a 12 vonalon. Emlékeztetett arra, hogy a tárca a 2008. évi vasúti menetrendben a 38 alacsony forgalmú vasúti mellékvonal közül december végéig 26-ra, május 31-éig pedig 12 mellékvonalra adott közszolgáltatási megbízást. Szabó Pál elmondta, hogy a kormányzati struktúra változása miatt nem maradt elég idő az egyeztetésre az érintettekkel.
2008.05.06. 18:10
 
 
A világ legelnyomóbb rezsimjeiről közölt elemzést a Freedom House
A világ legelnyomóbb rezsimjei vannak hatalmon Mianmarban, Kubában, Líbiában, továbbá Észak-Koreában, Szomáliában, Szudánban, Türkmenisztánban és Üzbegisztánban - tartalmazza a washingtoni Freedom House keddi összefoglalója. Fullasztó a légkör ezekben az országokban - állapította meg Jennifer Windsor, a szabadságjogok érvényesülését vizsgáló civil szervezet ügyvezetője. A legrosszabbak a legrosszabbak között címmel tette közzé jelentését a Freedom House a legelnyomóbb rezsimekről, amelyek semmibe veszik az alapvető emberi jogokat, és állampolgáraik életének minden mozzanatát igyekeznek ellenőrizni, mozgásukat, politikai aktivitásukat és vallásos hitüket.
2008.05.06. 18:03
 
 
Eltűnt huszonegy kínai diák a Pécsi Tudományegyetemről
Eltűnt huszonegy kínai diák a Pécsi Tudományegyetemről a napokban - erősítette meg a Népszabadság keddi számában megjelent információt az intézmény szóvivője az MTI-nek. A dél-kínai Fucsian tartományból származó fiatalok - másik tizenegy hallgatóval együtt - áprilisban érkeztek a baranyai megyeszékhelyre, hogy részt vegyenek az egyetem három hónapos angol nyelvű előkészítő kurzusán. A huszonegy diák azonban egy napon kiköltözött az egyetem vendégházából, és távozott, ám erről előzetesen senkit sem tájékoztattak - mondta el Győrffy Zoltán.
2008.05.06. 17:11
 
 
Haláli pletykák a Szex és New York filmváltozatáról
A Szex és New York című nagysikerű tévésorozatból készült játékfilmről, amely hamarosan a mozikba kerül, széltében-hosszában pletykálják a neten, hogy meghal benne az egyik főszereplő. Michael Patrick King rendező kész megcáfolni a legvadabb rémhírt: jelesül, hogy Mr. Big, akit a romantikus vígjátékban Chris Noth alakít, végül beadja a kulcsot. Big halálának ötletét elég korán elvetette - nyilatkozta a rendező -, bár nem tagadta, hogy némi pátoszt és melodrámát azért akart csempészni a szkriptbe. A haláli pletyka azonban a nyomtatott sajtót is megihlette: a New York Magazine szerint a csinos és hebrencs Charlotte hagyja ott a fogát egy fatális teniszbalesetben.
2008.05.06. 17:00
 
 
Nem támogatja az OIT Baka András főbírói kinevezését
Nem támogatja az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) Baka András kinevezését a Legfelsőbb Bíróság elnöki posztjára - közölte a testület a keddi döntést. Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője a döntésre reagálva azt mondta: Sólyom László köztársasági elnök meggyőződése szerint Baka András a legalkalmasabb jelölt a Legfelsőbb Bíróság elnöki tisztségére. Az államfő reméli, hogy amikor az Országgyűlés a jelöltjéről szavaz, minden szempontot mérlegel, és a magyar igazságszolgáltatás érdekeinek megfelelő döntést hoz.
2008.05.06. 17:00
 
 
Az amerikai függetlenek egyre inkább demokrata pártiak
Egyre inkább demokrata pártinak bizonyultak az Egyesült Államokban az utóbbi másfél évtizedben a független választók, akiknek idén is döntő szavuk lesz az elnökválasztás kimenetelének eldöntésében - írta Gary Andres, a Dutko Worldwide politikai elemző cég alelnöke a keddi The Washington Timesban. Az 1970-es és 1990-es évek között a függetlenek meghatározó többsége még republikánus jelöltre szavazott az elnökválasztásokon, 1992 óta viszont megfordult a helyzet. Az utóbbi négy választáson a demokrata szavazók kerültek többsége soraikban. Ez a fejlemény mindkét nagy párt számára új lehetőségekre és kihívásokra vezetett, és nem utolsósorban megnehezítette a választás eredményének előrejelzését.
2008.05.06. 16:56
 
 
Ronaldinho fizikai állapota aggasztó
Egyenesen "vészjóslónak" minősítette egy múltheti orvosi jelentés Ronaldinho fizikai állapotát. Az FC Barcelona korábbi ünnepelt brazil sztárjáról, aki - hivatalosan sérülés miatt - hetek óta nem játszik, egy magánklinika vizsgálata állapította meg, hogy "állapota sokkal rosszabb, mint azt az emberek gondolják" - írta az Adn nevű újság. A lap szerint Ronaldinho kondíciója aggodalomra ad okot, és lehetetlenné teszi számára, hogy magas színvonalon futballozzon. A jelentés erőteljesen csökkentheti a brazil klasszis piaci értékét és egyértelműen rontja esélyeit a klubváltást illetően is.
2008.05.06. 16:42
 
 
Nincs megegyezés a BKV vezetősége és a szakszervezetek között
Nem született megegyezés a BKV vezetősége és a szakszervezeteket képviselő sztrájkbizottság között a keddi tárgyaláson sem - közölte Nemes Gábor. A sztrájkbizottság szóvivője elmondta, hogy a cég vezetőségétől ígéretet kaptak arra, hogy jövő héten hétfőn folytatódnak a létszám-felülvizsgálatok azokon a területeken, amelyeken ezek még nem történtek meg. Erre azért van szükség, mert a szakszervezetek egyik követelése éppen az, hogy a tervezett 300 fős létszámleépítést a cég vonja vissza. A legutóbbi felülvizsgálaton az derült ki, hogy például néhány műszaki területen létszámhiány van.
2008.05.06. 16:05
 
 
APEH: eddig 1,752 millió szja bevallás érkezett be
Május 5-éig közel 1,752 millió darab szja bevallást regisztrált az adóhatóság, mintegy 20 ezerrel többet, mint tavaly május elejéig - jelentette be Polgár Péter, az APEH elnökhelyettese. Ez az idei évre várt 3,3 millió szja bevallás több mint 50 százaléka. Az elnökhelyettes kiemelte: jelentősen emelkedett azoknak a száma, akik bevallásuk elkészítéséhez az APEH honlapjáról letöltött programot használták. Mint elmondta, a tavalyi 23 százalékról 27 százalékra nőtt azok aránya, akik elektronikusan küldték be bevallásukat, az internetes kitöltővel, de papíron elküldöttek aránya pedig 48-ról 51 százalékra emelkedett. A papír formátumú bevallások részaránya a tavalyi 29 százalékkal szemben 23 százalék.
2008.05.06. 15:25
 
 
Távozik a BÉT kereskedési igazgatója
Távozik a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kereskedési igazgatója - közölte a BÉT kedden. Kraxner István 2008. május 16-ával, közös megegyezéssel hagyja el a BÉT-et, ahol 14 évet töltött el. A kereskedési igazgatóság új vezetője a BÉT jelenlegi munkatársa, Lovas Attila lesz, aki korábban a Budapesti Árutőzsde vezérigazgató-helyettese volt.
2008.05.06. 15:19
 
 
Ha Zentait hazahozzák, heteken belül vádat emelhetnek ellene
Ha kiadják az ausztrál hatóságok Magyarországnak Zentai Károlyt (Charles Zentait), akkor attól számítva heteken belül sor kerülhet az ügyében a vádemelésre - erről a férfi háborús bűnök miatti kiadatását kérő Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője beszélt az MTI megkeresésére. Ács Tibor ismertetése szerint ha a férfit Magyarországra hozzák, gyanúsítottként hallgatják ki és indítványozni fogják előzetes letartóztatását. A kényszerintézkedés szükségességét azzal indokolta, hogy az ügyészség álláspontja szerint a férfi ausztrál állampolgárként hazautazhatna Ausztráliába szabadlábon hagyása esetén.
2008.05.06. 15:15
 
 
Már 22 ezer fölé emelkedett a halottak száma Mianmarban
Hivatalosan 22 ezer fölé emelkedett a Mianmaron átsöprő ciklon halálos áldozatainak száma a legfrissebb keddi helyzetjelentés szerint. Az állami rádió és televízió közölte, hogy jelenleg mintegy 22 500 halottat és 41 ezer eltűntet tartanak nyilván. A mentési munkálatokat megnehezíti, hogy a hétvégi szélvihar és árvíz tönkretette az utakat az Iravádi-folyó deltájában, amely a Nargis nevű ciklon fő útvonalába esett. Az ENSZ élelmezési világprogramja szerint a hajléktalanná vált emberek száma elérheti az egymilliót is. Az első külföldi segély kedden, a szomszédos Thaiföldről érkezett az egykori Burmába.
2008.05.06. 14:02
 
 
Uniós témákról tárgyalt Sólyom László és Václav Klaus
Magyarország üdvözli a 2009-ben esedékes cseh EU-elnökség legfontosabb céljait és kész együttműködni a régiót érintő témákban - mondta Sólyom László köztársasági elnök kedden a Sándor-palotában, miután megbeszélést folytatott a cseh államfővel. Václav Klaus kiemelte: Csehország azon van, hogy a lisszaboni reformszerződés után ne álljon meg az európai bővítés folyamata. A magyar-cseh államfői találkozó után Sólyom László köztársasági elnök közölte: nagyon intenzív a két ország gazdasági együttműködése. Mint a magyar államfő elmondta, a két ország kapcsolataiban nagy szerep jut az uniós témának.
2008.05.06. 13:41
 
 
FTC: felbontották Ndjodo szerződését
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége felbontotta a Budapest Honvéd kölcsönjátékosaként szereplő Edouard Ndjodo szerződését, miután a futballista megütötte a zöld-fehérek egyik szurkolóját. Erről az FTC hivatalos honlapja számolt be. A vasárnapi, Tuzsér ellen megnyert bajnoki után a szurkolók Budapesten kérték számon a szabolcsi NB II-es mérkőzésről hazatérő csapat teljesítményét, ketten bementek a csapat öltözőjébe. A drukkerek elsősorban az együttes házi gólkirályát, Ndjodót szidalmazták, s a kameruni futballista egyiküket megütötte. A labdarúgók rendőri segítséggel hagyták el a klubházat.
2008.05.06. 13:18
 
 
Göncz: 2009-ben jelölhető meg az euró bevezetésének céldátuma
Magyarország 2009-ben nevezheti meg az euró bevezetésének céldátumát - mondta Göncz Kinga külügyminiszter. Magyarország rendkívül intenzíven dolgozik a konvergenciaprogramnak megfelelő reformokon. Elképzelhető, hogy 2009-re az ország megfelel a kritériumoknak, s akkor kitűzheti az euró céldátumát - mondta Göncz Kinga az Országgyűlés európai ügyi bizottságának ülése után. A külügyminiszter szerint kérdés, mennyire kell sietni az euró bevezetésével, az övezethez való csatlakozás ugyanis majdnem minden országban inflációt okozott, terheket rótt a lakosságra.
2008.05.06. 13:13
 
 
Pálinkás Józsefet választották az MTA új elnökévé
Pálinkás József akadémikust, a Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok (DETEK) dékánját választották meg a Magyar Tudományos Akadémia új elnökévé az MTA 178. közgyűlésén - jelentette be kedden Szász Domokos akadémikus. Pálinkás József 276 szavazatot kapott a közgyűlés zárt ülésén leadott 476 szavazatból. A másik két elnökjelölt Somlyódy László akadémikus, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára 165, Roska Tamás akadémikus, az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének kutatóprofesszora, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karának alapító dékánja 31 szavazatot kapott.
2008.05.06. 13:05
 
 
Szabálysértési eljárásokat jelentett be Brüsszel Magyarország ellen
Indokolással ellátott véleményt küld az Európai Bizottság a Cseh Köztársaságnak, Magyarországnak, Hollandiának és Lengyelországnak, mivel az előírt határidőn belül nem ültették át nemzeti jogukba a jegyzett társaságok átláthatósági követelményeiről szóló irányelvet - jelentette be a testület kedden Brüsszelben. Az "uniós kormány" ismét több tucat szabálysértési eljárásról döntött. Az említetten kívül még egy érinti Magyarországot: nyolc másik tagállam mellett hazánk is intést kapott azért, mert elmulasztotta a szakmai képesítések elismeréséről szóló uniós irányelv átültetését.
2008.05.06. 12:52
 
 
A magyarok többet füstölnek, mint a visegrádi szomszédok
A visegrádi országok közül Magyarországon dohányoznak a legtöbben, míg Szlovákiában a legkevesebben; míg nálunk 36 százalék a bagósok aránya, északi szomszédunknál csak ennek kétharmada - derül ki az Image Factory és a TÁRKI legfrissebb Társadalmi Klíma Riportjából. Csehországban a lakosság 32, Lengyelországban 29 százaléka áldoz a nikotinélvezet oltárán. Tízből kilenc magyar dohányos rendszeresen hódol e káros szenvedélyének; a cseheknél valamivel háromnegyed fölötti ez az arány. Ráadásul a hazai füstölgők 29 százaléka több mint egy doboz cigarettát szív el egy nap, de közöttük is élen járnak a férfiak, akik negyven százalékos valószínűséggel bontanak naponta egy második csomagot is.
2008.05.06. 11:58
 
Helyreigazító BKV közlemény
2007. május 10 -én "A BKV felügyelőbizottsága elutasította a paraméterkönyv-tervezetet" címmel megjelent cikkünkben közölt tényállás valótlan.
2008.05.06. 11:58
 
Házvezetőnőjével szexelt egy 14 éves fiú
Munkaadója 14 éves fiával kezdett ki egy 45 esztendős házvezetőnő Hongkongban: előbb együtt nézegettek pornót az interneten, aztán "leutánozták". A viszony öt hónapig tartott, bár a fiú már korábban megelégelte. Többször is megpróbált szakítani, ám az elvált, kétgyermekes, indonéz asszony nem volt hajlandó feladni. Erre a fiú adta fel, de nem otthon, hanem egy keresztény gyülekezetben fedte fel a dolgot. A házvezetőnőt - aki 11 éven át dolgozott a családnál - őrizetbe vették. A bíróság előtt magányosságával magyarázta a történteket és töredelmes megbánást tanúsított. Mint mondta, élete végéig szégyellni fogja magát azért, amit tett. A bíróság két hét börtönre ítéli.
2008.05.06. 11:57
 
 
Májusban már az emelt összegű nyugdíj érkezik
Májusban már az emelt összegű ellátást kapják a múlt év vége előtt megállapított saját jogú vagy hozzátartozói nyugdíjban, illetve nyugdíjszerű szociális ellátásban részesülők - közölte az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság. A juttatások összege - január 1-jei visszamenőleges hatállyal - 1,1 százalékkal emelkedik. Az év első négy hónapjára járó különbözetet nem külön, hanem egy nyugellátási utalványon, a szokásos nyugdíj-kifizetési napon kapják kézhez a jogosultak. A posta Budapesten és a kiemelt városokban május 13-án, más településeken pedig május 16-án kezdi meg az 1,1 százalékkal emelt összegű ellátások és a visszamenőlegesen járó emelési különbözet kifizetését.
2008.05.06. 11:54
 
 
Nagy-Britanniában haszontalannak bizonyultak a köztéri kamerák
Teljesen haszontalan volt több milliárd fontot költeni a köztéri zártláncú biztonsági kamerákra , mert ezáltal nem sikerült csökkenteni a bűnözés mértékét - vélekedett egy magas rangú brit nyomozó. Emberjogi és biztonsági szakértők szerint Nagy-Britanniában van a legtöbb köztéri kamera a világon: mintegy 4,2 millió zártláncú őrszem vigyáz a különböző épületekre, utakra és vasútállomásokra. A The Guardian című brit lap keddi jelentése szerint Mick Neville, a londoni rendőrség főfelügyelője szerint az utcai rablások mintegy három százalékát sikerült csupán felderíteni köztéri kamerák segítségével.
2008.05.06. 11:45
 
Aba-Novák New York-i filmje Magyarországon!
Hetvenhárom évet és egy hónapot kellett várni arra, hogy látható legyen Magyarországon egy szenzációs film. Az alkotás az elejétől a végéig bemutatja, miképpen készít el Aba-Novák Vilmos egy temperaképet. Magyar művészettörténeti szempontból is kiemelkedő jelentőségű az anyag, amit holnaptól, május 7-től mindenki megnézhet, aki ellátogat a debreceni MODEM-be a barbár zseni, azaz Aba-Novák Vilmos életmű-kiállítására.
2008.05.06. 11:06
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405[2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista