2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Folyamatosan frissül az állami vezetők juttatásait tartalmazó adatbázis
Kedden négyszáz állami vezető juttatásait hozza nyilvánosságra internetes oldalán a Miniszterelnöki Hivatal - jelentette be a kormányszóvivő. A lista folyamatosan frissül, vagyis még nem teljes - ezzel kapcsolatban az MTI a Kormányszóvivői Irodától nem kapott tájékoztatást. Budai Bernadett elmondta, azoknak az állami vezetőknek a juttatásait teszik közzé - az állami vezetők javadalmazásának átláthatóságáról szóló idei törvény alapján - akik 2000. június 3-a után töltöttek be ilyen posztot. Tájékoztatása szerint ebbe a körbe tartozik a helyettes-, a címzetes-, a közigazgatási-, a politikai államtitkári, a szakállamtitkári és a miniszteri tisztség, valamint a kormányfő juttatásai.
2008.05.13. 20:30
 
 
Juscsenko nem mondhatta el értékelő beszédét Timosenko hívei miatt
Viktor Juscsenko ukrán elnök nem mondhatta el kedden az ország helyzetét értékelő beszédét a parlamentben, miután a Julija Timosenko kormányfő tömbjébe tartozó képviselők körülvették a szónoki emelvényt és elzárták a pódiumhoz vezető utat. Az államfőt támogató Mi Ukrajnánk-Népi Önvédelem (NU-NS) párttal közösen kormányzó Timosenko-tömb képviselői akciójukkal egyebek mellett az ellen tiltakoztak, hogy - véleményük szerint - Juscsenko nem tesz eleget a rohamosan emelkedő infláció megfékezéséért. Timosenko azt állítja: az elnök arra törekszik, hogy aláássa a kormány munkáját, s ezzel gyengítse a jelenlegi miniszterelnök pozícióját a 2010-es elnökválasztások előtt.
2008.05.13. 19:15
 
 
A kormány engedélye nélküli segélyezést javasolnak Mianmarban EU-tagok
Ha szükséges, akár a katonai kormány engedélye nélkül is segélyhez kell juttatni a mianmari ciklon áldozatait - erre hívta fel kedden a nemzetközi közösséget három nagy európai uniós tagállam. "A védelem kötelezettségének alkalmazását javasoltuk Burma (mai nevén Mianmar) esetében" - mondta újságíróknak Rama Yade, a francia emberi jogi miniszter helyettese a fejlesztési ügyekben illetékes uniós miniszterek brüsszeli tanácskozása alatt. A ritkán alkalmazott ENSZ-elv alapján lehetséges volna segélyszállítmányokat eljuttatni a május első hétvégéjén történt természeti katasztrófa károsultjaihoz akkor is, ha a mianmari kormány továbbra sem engedi be a külföldi segélyszervezetek munkatársait az országba.
2008.05.13. 18:00
 
 
Az MLSZ kitüntette Grosicsot, Buzánszkyt és Sándor Károlyt
A Magyar Labdarúgásért Érdemérem arany fokozatával ismerik el kivételes pályafutását Grosics Gyulának, Buzánszky Jenőnek és Sándor Károlynak. A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja szerint a futball-legendák a kitüntetéseket az MLSZ 10-kor kezdődő közgyűlésén veszik át.
2008.05.13. 17:55
 
Optimista honlap indult
Elindult Magyarország első pozitív kezdeményezéseinek gyűjteménye a www.eom.hu című honlapon. A portált az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány indította el, hogy egy helyen mutassák be azokat a kezdeményezéseket, amelyek a pozitív gondolkodást, a mosolyra ösztönzést népszerűsítik. A honlapon található például az Optimista Újságíró Díj, amelyre pozitív tartalmú cikkel lehet pályázni. A nevezők között havonta értékes ajándékokat sorsolnak ki. "A Lásd optimistán a világot című rajzverseny immár 8 éve töretlen sikerű. Évente 1000-1200 pályamű érkezik a felhívásra. Ezért mindenkit arra buzdítunk, rajzoljon, szkenneljen és küldje be az alkotását, hogy másoknak is örömet szerezzen" - mondta a Rózsahegyi Márk optimista aktivista.
2008.05.13. 17:32
 
 
Nincs megegyezés a BKV vezetése és a szakszervezetek között
Nem sikerült megegyeznie a BKV Zrt. vezetőségének és a sztrájkbizottságnak a keddi tárgyaláson sem, így a szakszervezetek továbbra is tartják bejelentésüket, amely szerint május 27-én többnapos munkabeszüntetés kezdődhet - közölte Nemes Gábor. A sztrájkbizottság szóvivője elmondta: egyre kevesebb a remény arra, hogy sikerül megegyezniük a cég menedzsmentjével, mert a vezetőség a követelések teljesítésének csak egy részében kompetens. Ahhoz például, hogy a vállalat gazdasági helyzetét megnyugtatóan megoldják, a fővárosnak és az államnak is komoly szerepet kell vállalnia - tette hozzá Nemes Gábor. A szakszervezetek követeléseiről szóló tárgyalások pénteken folytatódnak.
2008.05.13. 16:57
 
 
Gyurcsány Ferenc megkezdte tárgyalásait Bajorországban
Bajorországban kezdett megbeszéléseket kedden Gyurcsány Ferenc miniszterelnök: a magyar kormányfő érkezése után Ingolstadtban, az Audi központjában találkozott Ruppert Stadlerrel, az autógyártó cég elnökével. Bajorország a német tartományok közül az első számú kereskedelmi partner Magyarország számára: a tavalyi kétoldalú külkereskedelem volumene elérte a 10 milliárd eurót. Magyarországon 1500 bajor cég van jelen, köztük az Audi, az E.ON, a Siemens és a Bayerische Landesbank. Tavaly Magyarországon az Audi Hungaria Motor Kft.-nek ítélték oda "Az év legnagyobb újraberuházó vállalata" oklevelet. A társaság 2006-2011 között növeli jármű- és motorgyártó kapacitását Győrött.
2008.05.13. 16:45
 
A 18. gyermekét várja egy amerikai család
A 18. gyerekével várandós egy amerikai asszony. Michelle Duggar a terhesség hatodik hetében tart, és mostanáig összesen 126,5 hónapig, több mint tíz és fél évig volt terhes. Jim Bob Duggar és felesége már legalább kilencvenezerszer pelenkázott. 17 gyermekük van. A tizennyolcadikat 2009 első napjára várják. "Januárban már hárman születtek és decemberben is hárman. Ez a két hónap nálunk mindig nagyon mozgalmas" - mondta a rutinos kismama. A Duggar-gyerekek keresztneve kivétel nélkül j-betűvel kezdődik. A legidősebb, Josh 20 éves, a legkisebb, Jennifer 10 hónapos. Június kivételével minden hónapban van legalább egy születésnap a családban.
2008.05.13. 16:08
 
 
Életveszélyesen megsérült egy diák egy iskolai verekedésben
Többszörös arc és koponyatörést szenvedett az a diák, akit egy iskolai verekedés után életveszélyes állapotban szállítottak kórházba kedden Egerben - tájékoztatta az egri kórház traumatológiájának ügyeletvezető főorvosa az MTI-t. A szakmunkástanuló ugyan életveszélyes sérüléseket szenvedett, de esetében nem áll fenn heveny életveszély - közölte Kozma Pál. A főorvos általánosságban úgy vélekedett, hogy a diák fején keletkezett sérülések inkább ütés, mind elesés következményei. Ilyen és ehhez hasonló sérüléseket például egy ököl okozhat - mondta Kozma Pál. A rendőrség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a szakmunkástanuló a szakképző intézet folyosóján, előzetes szóváltást követően verekedett össze egyik diáktársával.
2008.05.13. 16:06
 
Makai György a NASCAR-sorozatban indulhat
Makai György május 20-án hivatalos tesztelésen vesz részt az Egyesült Államokban: amennyiben a magyar autóversenyzőnek sikerül licencet szereznie, akkor első kelet-európaiként indulhat a NASCAR-sorozat indianapolisi viadalán. "Versenyzői pályafutásom eddigi legfontosabb állomásához érkeztem, nagyon bízom abban, hogy sikerül a teszt és akkor július 25-én rajthoz állhatok Indianapolisban" - mondta budapesti sajtótájékoztatóján a magyar pilóta. A NASCAR-ban, az észak-amerikai autós gyorsasági sorozatban több kategória létezik, Makai a Truckban indulhat.
2008.05.13. 15:58
 
 
Az amerikaiak 1992 óta most a legborúlátóbbak
Az amerikaiak 1992 óta a legborúlátóbbak, a hangulat demokrata győzelmet vetít előre a novemberi elnökválasztáson - derült ki a The Washington Post/ABC News felméréséből. Az Egyesült Államok közvéleménye 15 év óta egyszer sem volt olyan lehangolt, ha a jövőről kérdezték, mint most, és a demokraták 1993 eleje óta a legnagyobb előnyre tettek szert a republikánusokkal szemben. John McCain, a republikánus jelöltség várományosa mégis esélyesnek számít az elnökségre, pedig a válaszolók 80 százaléka szerint rossz irányban halad az ország, és egyre többen elégedetlenek a kormánypárttal.
2008.05.13. 15:33
 
 
Várhatóan emelkedik a sertéshús ára
Számítani lehet a sertéshús árának emelésére, a feldolgozók önköltsége már emelkedett, és várhatóan még tovább nő - tájékoztatta Éder Tamás, a Hússzövetség elnöke kedden az MTI-t. Az idei év elején egy kilogramm sertéshúsért 250 forintot adtak a felvásárlók, most pedig már 300 forintot fizetnek érte. Éder Tamás közölte: az átadási árak növekedését az okozza, hogy a feldolgozók költségeit már növelte az év eleji energiaár-emelés, valamint a magasabb munkabérköltség. Emellett megkezdődött az alapanyag árának emelkedése is. Elmondta: az önköltség 50-70 százalékát az alapanyag ára teszi ki, ezért elkerülhetetlen, hogy az átadási ár is emelkedjen.
2008.05.13. 15:08
 
 
Budai Bernadett: nem kerül többe az új kormányzati struktúra
A kormányszóvivő szerint az új kormányzati struktúra nem kerül többe, mint a korábbi. Budai Bernadett erről a keddi tájékoztatón beszélt, azt követően, hogy az Országgyűlés megszavazta a minisztériumok felsorolásáról szóló törvény módosítását. Az új minisztériumi struktúra nem jár a tárcák létszámának bővítésével, újabb költségvetési források, vagy új ingatlanok igényével, ugyanis a felelősségi körök újraosztásával, a jelenleg működő tárcák intézményi, illetve költségvetési bázisán jön létre - mondta. Budai hozzátette: az átalakítás miatt nem lesz több a minisztériumokban dolgozó köztisztviselő sem.
2008.05.13. 14:53
 
 
A Magyar Posta a kerékpár-tender szerződés felfüggesztését kérte
A Magyar Posta a közbeszerzési döntőbizottsághoz fordult kedden, és azt kérte a testülettől, hogy vizsgálja meg a kerékpárbeszerzési tender menetét, a vizsgálat alatt függessze fel a már megkötött szerződést - jelentette be Szűts Ildikó, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója. Elmondta: információjuk szerint vélhetően sérült a közbeszerzési eljárás versenysemlegessége, tisztasága. A Magyar Posta Zrt. nemzetközi közbeszerzési eljárás keretében 4.800 kerékpárt, további opciót, illetve öt évre szervizszolgáltatást vásárolt mintegy 1,1 milliárd forint értékben.
2008.05.13. 14:49
 
 
Történelmi csúcsra emelkedik a gázolaj mellett a benzin ára is
A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 8 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 5 forinttal emeli csütörtökön a Mol, így mindkét üzemenyag ára történelmi csúcsot ér el - értesült az MTI piaci forrásokból. A Mol legutóbb május 7-én emelte bruttó 4 forinttal a gázolaj és 3 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát. A gázolaj ára már a múlt heti emeléssel történelmi csúcsot ért el, literenként átlagosan 318 forinton, a 95-ös benzin kissé még elmaradt a rekordtól, átlagosan 303 forintba került. A csütörtöki újabb emeléssel a gázolaj átlagos ára literenként 326 forint, a 95-ös benziné 308 forint lesz.
2008.05.13. 14:42
 
 
Fidesz: 100 millióba kerül a kormányátalakítás
A Fidesz szerint 100 millió forint pluszkiadást jelent egy év alatt a kormányátalakítás - mondta Balsai István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője kedden, annak kapcsán, hogy az Országgyűlés elfogadta az új kormányszerkezetet tartalmazó törvényjavaslatot. Gyurcsány Ferencnek semmi sem drága hatalma megtartása érdekében - értékelte a döntést a politikus. A kormányátalakítás egy évre számítva 100 millió forint pluszkiadással terheli az adófizetőket. Ebből 24 milliót jelent a leköszönő miniszterek és államtitkárok végkielégítése, 40 millióba kerül a két új miniszter és egy új államtitkár fizetése, a fennmaradó összeget pedig a gépkocsik, titkárságok, kabinetek és egyéb járulékos költségek teszik ki.
2008.05.13. 14:10
 
 
A Kínában tanuló magyar diákok felvették a kapcsolatot családjukkal
A kínai Csengtuban tanuló két magyar diáknak kedd délelőtt sikerült felvennie a kapcsolatot családjával - mondta el az MTI-nek a pekingi magyar nagykövetség munkatársa. A természeti katasztrófa következtében Szecsuan tartományban több mint 2300 mobiltelefon-átjátszóállomás mondta fel a szolgálatot áram hiányában vagy túlterheltség miatt. Sokan ezért inkább SMS-ben üzentek egymásnak. A Csengtuban tanuló magyaroknak is csak kedden sikerült elérniük családjukat, a diákokat fogadó egyetem azonban már hétfőn közölte, hogy a külföldi diákoknak nem esett bajuk.
2008.05.13. 13:30
 
 
Újra megnősült Helmut Kohl volt német kancellár
Újra megnősült Helmut Kohl, aki 2001-ben veszítette el első feleségét, Hannelorét: a 78 éves volt német kancellár 43 éves élettársával, Maike Richterrel kötött házasságot. A volt kancellár irodájának keddi közleménye szerint az esküvőt a heidelbergi egyetemi klinikán tartották a múlt héten, a nyilvánosság teljes kizárásával. Ezen a klinikán ápolják Kohlt, aki február végén egy esés következtében komoly koponyasérülést szenvedett. A német újraegyesítés atyjaként tisztelt kereszténydemokrata politikus rekordideig, 1982-től 1998-ig volt kormányfő.
2008.05.13. 13:04
 
 
Apai örömök elé néz Jirí Menzel
Apai örömök elé néz Jirí Menzel Oscar-díjas cseh filmrendező, aki hetvenévesen várja elsőszülöttje érkezését - jelentette a Blesk című prágai bulvárlap. Jirí Menzel, aki csaknem egész életében megrögzött agglegény volt, végül 2004-ben nősült meg. A világhírű filmrendező felesége, a 40 évvel fiatalabb Olga szerint Jirí Menzel az örömhír hallatán mindössze azt kérdezte, hogy "Valóban?".
2008.05.13. 12:34
 
 
Berlusconi "gyors reformokat" ígér a bizalmi szavazás előtt
Olaszországnak több gazdasági növekedésre, előregedett intézményeinek reformjára és nagyobb belbiztonságra van szüksége - hangoztatta Silvio Berlusconi új olasz miniszterelnök kedden. A konzervatív médiacár és milliárdos a képviselőházi bizalmi szavazás előtt "gyors reformokat" ígért és párbeszédet a választásokon alulmaradt baloldali ellenzékkel, "Olaszországot újbóli beindítása" érdekében. Kormánya legfontosabb feladatai közé a maffia elleni harcot és a nápolyi szemétválság megoldását sorolta, valamint az adók könnyítését és a betegeskedő Alitalia légitársaság megmentését. Berlsuconi kormányáról szerdán tart bizalmi szavazást az olasz képviselőház és csütörtökön a szenátus.
2008.05.13. 12:27
 
Módosították a kormányszerkezetet
Az Országgyűlés kedden 200 igen és 142 nem szavazattal elfogadta az új kormányszerkezetet tartalmazó törvényjavaslatot. A minisztériumok felsorolásáról szóló törvénymódosítás szerint a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, továbbá az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium helyén három új tárca jön létre: az infrastrukturális ügyekért felelős Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium, a gazdaságfejlesztési ügyekért felelős Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium, illetve az önkormányzati és az önkormányzatokhoz szorosan kapcsolódó más ügyekért felelős Önkormányzati Minisztérium.
2008.05.13. 12:20
 
 
Orbán Viktor szerint Magyarországnak új egyezségre van szüksége
Orbán Viktor a következő hetekben, hónapokban rendszeresen beszél majd arról, hogy milyen új egyezségekben kell megállapodnia az új többséghez tartozóknak. A Fidesz elnöke az MTI arra vonatkozó kérdésére mondta ezt kedden, hogy Stumpf István szerint a Fidesz kormányzását az átmenetet szabályozó társadalmi szerződéssel kell kezdeni. Stumpf István az Orbán-kormány egykori kancelláriaminisztere, politológus hét végi nyilatkozatát a keddi Népszabadság idézte. A lap arról írt, hogy Stumpf István szerint akár előrehozott választások esetén, akár 2010-ben, a Fidesz kormányzását az átmenetet szabályozó társadalmi szerződéssel kell kezdeni; és az új alku az új közteherviselési rendszert szabályozná.
2008.05.13. 11:35
 
Premier League: Ferguson az év edzője
A bajnok Manchester Unitedot irányító Sir Alex Fergusont választották meg az év futballedzőjévé Angliában. A Vörös Ördögöket 22 éve vezető skót mesternek Fabio Capello, a válogatott olasz szövetségi kapitánya adta át a díjat. A 66 esztendős Ferguson - aki utoljára 1999-ben lett az év legjobbja - a hétvégén tizedik bajnoki címét ünnepelhette az MU-val, ráadásul csapata jövő szerdán BL-döntőt játszik Moszkvában a Chelsea-vel.
2008.05.13. 11:22
 
 
Sokoldalúbbá vált az MTI adatbázis-szolgáltatása
Az eddiginél sokoldalúbbá váltak a Magyar Távirati Iroda (MTI) adatbázis-szolgáltatásai: keddtől egyetlen gombnyomással egyszerre kereshetnek a felhasználók több adatállományban is. Így A magyar közélet kézikönyve és az Évfordulónaptár adatbázisában keresők a másik elektronikus tárban, valamint a Híradatbankban szereplő, témába vágó találatok listáját is áttekinthetik. Az új, bővített szolgáltatást október végéig ingyenesen használhatják az előfizetők, akiknek szakmai visszajelzéseit, kritikáit is várja az MTI a további fejlesztésekhez.
2008.05.13. 11:15
 
 
Az SZDSZ megszavazza a kormányátalakítást
Az SZDSZ nem ért egyet a kormányátalakítás tartalmával, de miután Gyurcsány Ferenctől egyértelmű ígéretet kaptak arra, hogy az eddiginél nem kerül többe a kormány működése, támogatni fogják az indítványt - mondta az egybegyűlt újságíróknaka szabad demokraták ügyvivője a frakcióülés után tartott sajtótájékoztatón. Horn Gábor közölte, hogy véleményük szerint a kormányátalakítás károkat okozhat a magyar közigazgatási rendszerben, és nem teszi jobbá a kormányzat működését, de azt gondolják, hogy a kormányzati átalakítás a kormánypárt felelőssége, ezért konstruktív ellenzéki pártként megszavazzák azt.
2008.05.13. 11:09
 
 
Kemény Dénes olimpiai keretet hirdetett
Tizennyolc tagú kerettel kezdi meg május 26-án Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a felkészülést a júliusi, malagai Európa-bajnokságra és az augusztusi, pekingi olimpiára. A szakvezető kedd reggel a nemzeti csapat honlapján, a vlv.hu-n tette közzé a névsort, amelynek legnagyobb hiányzója a kétszeres olimpiai bajnok Honvéd-pólós, Fodor Rajmund. Tagja ugyanakkor a társaságnak a sydneyi és athéni ötkarikás győzők sorából a kapus Szécsi Zoltán, továbbá a szintén kétszeres aranyérmes mezőnyjátékosok közül Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely és Molnár Tamás.
2008.05.13. 11:01
 
 
Mélyponton a GKI konjunktúra-indexe
A cégek három, a fogyasztók tizenhárom éve nem voltak olyan pesszimisták, mint áprilisban; a GKI 1996 óta számított konjunktúra-indexe az eddigi legalacsonyabb szintre esett. A kutatóintézet felméréséből kiderül, hogy mindhárom index értéke 3 ponttal csökkent áprilisban a márciusihoz képest: a fogyasztói bizalmi index mínusz 55,4, az üzleti bizalmi index mínusz 10,9, míg a GKI konjunktúra-index mínusz 22,5 pontra. A kutatók szerint a régen nem tapasztalt mértékű pesszimizmus kialakulásában minden bizonnyal fontos szerepe volt a kormánykoalíció felbomlásának. Erre utal, hogy a magyar gazdaság kilátásainak megítélése az üzleti szektorban és a fogyasztók körében is látványosan romlott.
2008.05.13. 10:39
 
 
EURO-2008: portugál keret Maniche nélkül
Luiz Felipe Scolari, a portugál válogatott brazil szövetségi kapitánya kihagyta a júniusi Európa-bajnokságra készülő keretéből Maniche-t, az Internazionale labdarúgóját. Maniche a hazai Eb-n és a 2006-os vb-n, valamint a mostani selejtezők során is alapember volt a csapatban. Testvére, Jorge Ribeiro viszont készülhet az osztrák-svájci rendezésű kontinenstornára. A 23 fős keretből 11-en szerepeltek a 2004-ben ezüstérmes csapatban. Négyen, Ricardo Carvalho és Paulo Ferreira (Chelsea), valamint Cristiano Ronaldo és Nani (Manchester United) a május 21-i moszkvai döntő után csatlakoznak a váogatotthoz.
2008.05.13. 10:35
 
 
Orbán: új egységre van szükség Erdélyben
Erdélyben az egymással rivalizáló erők közötti új egység jöhet létre a következő időszakban - mondta Orbán Viktor, miután kedden Budapesten megbeszélést folytatott Szász Jenővel, az erdélyi Magyar Polgári Párt elnökével. A Fidesz elnöke hangsúlyozta: a Felvidék és a Délvidék példája is azt mutatja, a kárpát-medencei magyarság számára az együttműködés és az összefogás hozza meg legnagyobb sikert. Mint mondta, Erdélyben hosszú ideig "egyszólamú egység" volt, ami felbomlott, ugyanakkor a Magyar Polgári Párt megalakulása az első fontos lépés az új egység felé vezető úton.
2008.05.13. 10:30
 
 
A kínai kormány elfogadja a külföldi segélyfelajánlásokat
A kínai kormány kedden közölte, hogy szívesen fogadja a külföldi segélyfelajánlásokat. Egy kormányilletékes közlése szerint a halottak száma már majdnem 12 ezer, a legfrissebb hivatalos adatok szerint 11 921. Sok ország felkínálta segítségét a pusztító erejű hétfői földrengés után. A katasztrófaelhárításért felelős hatóságok kapcsolatba fognak lépni az összes érintett országgal és szervezettel - mondta Csin Kang (Qin Gang), a külügyminisztérium szóvivője. A szóvivő nem pontosította, milyen típusú segítséget fogad el Kína: csak segélyszállítmányokat enged be, vagy külföldi szakemberek is beutazhatnak az országba. A legutóbbi adatok szerint a tízezret is meghaladja már a Richter-skála szerint 7,9 erősségű kínai földrengés halottainak száma.
2008.05.13. 10:07
 
 
Elutasította az OMV keresetét a Mol ellen első fokon a bíróság
Elutasította első fokon az OMV keresetét a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. ellen első fokon a bíróság. Az osztrák olajipari cég 2007 december 3-án indított pert a Mol ellen azért, mert szerinte a magyar cég alapszabálya három ponton is ellentétes a magyar joggal: a Magyar Állam által tulajdonolt B részvény ("aranyrészvény") fenntartása, ami vétójogot biztosít az államnak a Mol alapszabályában szereplő 10 százalékos szavazati korlát eltörlése vonatkozásában; a 10 százalékos szavazati korlát diszkriminatív jellege, tekintettel arra, hogy az nem alkalmazandó a Magyar Államra; illetve azon alapszabályi korlátozás, amely szerint egyszerre csak korlátozott számú igazgatósági tag hívható vissza.
2008.05.13. 10:03
 
 
NBI: újabb hat klub kapott licencet, köztük az FTC is
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) első fokon eljáró licencadó bizottságának legutóbbi döntése alapján újabb hat - jelenleg NB II-es - klub kapta meg a rajtengedélyt a Soproni Liga következő szezonjára. Ezúttal hét, licencet kért csapat - az egyformán a másodosztályban szereplő Haladás, Pápa, Gyirmót, Pécs, Kecskemét, Szolnok és FTC - sorsáról született döntés. Az MLSZ tájékoztatása szerint csak a Gyirmót nem kapott élvonalbeli rajtengedélyt. Három egyesületnek, a Budapest Honvédnak, a Győri ETO-nak és a DVTK-Borsodinak már április 11-én megadta a licencet a testület, amely akkor a többi jelentkezőt kisebb-nagyobb hiánypótlásra kötelezte.
2008.05.13. 09:50
 
 
Gyurcsány Ferenc részt vett az SZDSZ frakcióülésén
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az SZDSZ meghívására részt vett a párt kedd reggeli parlamenti frakcióülésén, majd körülbelül 30 perc múltán távozott. A kormányfő kevéssel 9 óra után érkezett meg az ülésre. A rá várakozó újságíróknak nem nyilatkozott. Nem sokkal fél 10 után hagyta ott tanácskozást. Az újságíróknak mindössze annyit mondott: az SZDSZ dönteni fog, hogy miként, majd látni fogják a parlamenti ülésen. A megbeszélés témája a minisztériumok felsorolásáról szóló törvény módosítása.
2008.05.13. 09:45
 
 
Áprilisban csökkent a monetáris bázis
A monetáris bázis értéke 2008 áprilisában 91,1 milliárd forinttal 2.985,1 milliárd forintra csökkent - közölte az előzetes adatokat a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden. Az összetevők közül a forgalomban lévő készpénz havi átlagállománya 28,5 milliárd forinttal 2.205,5 milliárd forintra mérséklődött, az egyéb monetáris pénzügyi intézmények bankszámláinak havi átlagos állománya 15 milliárd forinttal 748,1 milliárd forintra nőtt, az egyéb monetáris pénzügyi intézmények egynapos betéteinek havi átlagállománya pedig 77,6 milliárd forinttal 31,5 milliárd forintra csökkent.
2008.05.13. 08:48
 
 
Az olaj hazájában épül az első ökováros
Az Egyesült Arab Emirátusok nem éppen energiatakarékosságáról híres: a világon sehol sem jut egy emberre akkora energiafogyasztás, mint ebben a gazdag országban. Mégis éppen itt épül a világ első olyan városa, amely nem fog többé széndioxidot kibocsátani, ugyanis kizárólag megújuló forrásokból fedezi majd energiaigényét, magánautókat nem lehet használni utcáin. A "Masdar City" névre keresztelt várost Norman Foster sztárépítész londoni irodája tervezi. A Handelsblatt című német lap szerint szinte az összes ökotechnológia jelen lesz: szélerőműparkok, napelemmezők, naperőművek, földszondák szerepelnek a tervben, valamint termőföldek, amelyeken energianövényeket termesztenek majd.
2008.05.13. 07:42
 
 
Folytatódnak az írásbeli érettségik
A nemzetiségi nyelv és irodalom, valamint a nemzetiségi nyelv vizsgákkal folytatódnak ma az írásbeli érettségi vizsgák a középiskolákban. A héten a nagyobb tárgyak közül még fizikából, kémiából, földrajzból, biológiából adnak számot tudásukról a diákok - közölte az oktatási tárca. Kedden középszinten összesen 220 diák vizsgázik horvát, német, román, szerb, szlovák, illetve szlovén nyelven. Emelt szinten 240-en érettségiznek. A vizsga nemzetiségi nyelv és irodalomból mindkét szinten 240 percig tart: középszinten szövegértési és szövegalkotási feladatokból áll, emelt szinten nyelvi-irodalmi műveltségi és szövegalkotási feladatokkal kell megbirkózniuk a diákoknak.
2008.05.13. 07:30
 
 
Pénzjutalom a biztonságos szexért Tanzániában
Mexikóban már sikerrel jár az a módszer, hogy pénzjutalomban részesítik azokat a szülőket, akik iskolába küldik gyermekeiket és rendszeresen beoltatják őket. Most Tanzániában is bevezetik kísérletképpen a pénzjutalmat, de más célért: a biztonságos szexért, az AIDS terjedésének fékezéséért. A kísérlet, ha működik, 3 ezer nőt és férfit érint. Tanzánia déli térségében élő 15-30 év közötti vidéki fiatalok jelentkezhetnek rá. Vállalniuk kell, hogy időszakosan figyeljék és teszteknek vessék alá őket, hogy ellenőrizzék, nem fertőződtek-e meg szexuálisan terjedő betegségekkel. Ha egészségesek maradnak, 45 eurós bónuszt kapnak. Ezen a tájon az emberek évi jövedelme 200 euró körül van.
2008.05.13. 07:25
 
 
Földrengés Kínában: 10 ezer felett az áldozatok száma
Közel 10 ezer halálos áldozata van a földrengésnek csak a délnyugat-kínai Szecsuán tartományban, a csengtui magyarok jól vannak. A hétfői híradások még országszerte 8700 áldozatról szóltak. A Richter-skála szerinti 7,9-es erősségű hétfői földrengés az Új Kína hírügynökség szerint a legsúlyosabb az országban az 1976 júliusi katasztrófa óta: akkor hivatalos közlés szerint legalább 240 ezren, nyugati szakértők szerint pedig közel 700 ezren haltak meg az észak-kínai Tangsan városában. Serly Dániel az egyik Csengtuban dolgozó magyar fiatalember az MTI-nek elmondta: a városban tanuló két egyetemistával együtt összesen 11 magyarról van tudomása, mindannyian jól vannak.
2008.05.13. 07:10
 
 
Londonban indult világhódító útjára a Sex and the City-mozi
Sikoltozó rajongók ezreinek sorfala között, elképesztő ruhakölteményekben vonult végig a híres londoni mozinegyed, a Leicester Square vörös szőnyegén a Sex and the City (Szex és New York) négy hölgyszereplője a rendkívüli sikerű tévésorozat mozifilm-változatának hétfő esti világpremierjén. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon - azaz Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda - kedvéért sokan 12 órát ácsorogtak a csaknem 30 fokos kora nyári londoni kánikulában, de azoknak, akik rajonganak a világ talán leghíresebb négy New York-ijáért, megérte: a főszereplők hosszasan csevegtek az első sorokban álló szerencsésekkel.
2008.05.13. 06:56
 
 
Az új minisztériumokról szavaz a Ház kedden
Az új kormányszerkezetet tartalmazó törvényjavaslatról dönt várhatóan az Országgyűlés kedden, e heti kétnapos ülésének első napján. A minisztériumok felsorolásáról szóló törvénymódosítás indoklása szerint a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, továbbá az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium helyén három új tárca jön létre: az infrastrukturális ügyekért felelős Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium, a gazdaságfejlesztési ügyekért felelős Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium, illetve az önkormányzati és az önkormányzatokhoz szorosan kapcsolódó más ügyekért felelős Önkormányzati Minisztérium.
2008.05.12. 22:00
 
 
Házkutatást tartottak a jeruzsálemi városházán Olmert korrupciós ügyében
Az izraeli rendőrség megszállta hétfőn a jeruzsálemi városházát, átkutatott több irodát és dokumentumokat foglalt le az Ehud Olmert miniszterelnök ellen zajló korrupciós vizsgálat keretében. Olmert a gyanú szerint törvénysértően fogadott el nagy összegű készpénzt egy amerikai zsidó üzletembertől, s az adományok egy részét a Jeruzsálem polgármesteri székében eltöltött tíz éve alatt kapta. Miki Rózenfeld rendőrségi szóvivő közlése szerint a házkutatást a rendőrség csalás elleni csoportja folytatta le, s a lefoglalt dokumentumok Olmert 1993 és 2003 közötti polgármesteri időszakára vonatkoznak. Az iratok tartalmáról azonban nem árult el további részleteket.
2008.05.12. 21:05
 
Labdarúgó NBI: Paks-Újpest 2-0
A Paks feszült hangulatú mérkőzésen, magabiztosan nyert a vendég Újpest ellen a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában. Eredmény: Paksi FC-Újpest FC 2-0 (1-0), Paks, 5000 néző. Kifejezetten jó iramú volt az első félidő, mindkét csapat lendületesen játszott. A hajrában Tököli szemfüles találatával megérdemelten szerzett vezetést a Paks. Fordulás után Heffler bombagóljával megduplázta előnyét a hazai csapat. Az ezerfős Újpest-tábor a 82. percben megpróbált bejutni a pályára, és görögtűzzel dobálta a biztonságiakat valamint a rohamrendőröket. A játékvezető emiatt néhány percre megállította a meccset, amely csak a kedélyek lecsillapodásával folytatódott.
2008.05.12. 20:07
 
 
Az ENSZ-főtitkár szerint tűrhetetlenül lassú a segélyek szétosztása Mianmarban
Az ENSZ főtitkára szerint tűrhetetlenül lassan folyik a segélyek szétosztása a természeti katasztrófa sújtotta Mianmarban. Ban Ki Mun hétfőn kijelentette: "hihetetlenül csalódott" emiatt. Mint mondta, többször próbált kapcsolatba lépni Than Sve tábornokkal, a katonai junta vezetőjével, nem tudott beszélni vele, ezért hétfőn levelet küldött neki. A világszervezet Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) közben genfi székhelyén közölte, hogy szárazföldi úton megérkezett a mianmari fővárosba az a segélyszállítmánya, amely 10 ezer ember számára elegendő - 20 tonna össztömegű - sátrat és tartozékait tartalmazza.
2008.05.12. 19:09
 
Megtagadta a vallomástételt a 16 éves tinnyei lány
Megtagadta a vallomástételt a 16 éves tinnyei lány, aki titokban tartott terhességét követően otthonában megölte újszülött gyermekét. A jelenleg a Szent János kórházban fekvő lányt a rendőrség kedden ismét megkísérli kihallgatni - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn. A lány az állapotára tekintettel tagadta meg a vallomástételt, a rendőrség nem helyezte őrizetbe, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy nem áll rendőr a kórházi szoba ajtaja előtt. A rendőrség emberölés miatt indított eljárást a lány ellen, aki vasárnap, miután életet adott fiúgyermekének, megölte a csecsemőt.
2008.05.12. 19:00
 
 
Blairné szégyellte magát, így született a legkisebb Blair
Blairék legkisebb gyermeke annak köszönheti születését, hogy édesanyja szégyellt fogamzásgátló eszközöket magával vinni a miniszterelnöki házaspár által az uralkodónál tett szokásos éves látogatásra, ráadásul a zordon balmorali királyi kastély hálószobájában igen hideg is volt. Mindez Tony Blair volt brit kormányfő feleségének önéletrajzi könyvéből derült ki. Cherie felfedi: az 1999-ben esedékes balmorali hétvégére azért nem vitt fogamzásgátló szereket, mert az előző évi vizit során a vendégszobában piperetáskájának teljes tartalmát az udvaroncok kipakolták. Ezt ő mélységesen kínosnak találta, és a következő évben kihagyta a születésszabályozási eszközöket a poggyászból.
2008.05.12. 16:37
 
 
Forma-1: Jövőre nem lesz Francia Nagydíj
Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője egy interjúban azt mondta: jövőre már nem rendezik meg a Francia Nagydíjat a Magny-Cours-i pályán. "A 2008-as futamban már korábban megegyeztünk, de jövőre biztosan nem tartjuk meg. Francois Fillon miniszterelnökkel abban maradtunk, hogy Párizsban esetleg folytatódhat majd a dolog, de ez 2009-re még nem jön össze, inkább egy évvel később" - nyilatkozta a L'Equipe című napilapnak Ecclestone. A 77 éves sportvezető elárulta: leginkább annak örülne, ha a francia fővárosban utcai versenyt tudnának majd rendezni.
2008.05.12. 16:13
 
 
Nyugat-Európa üdvözli a szerbiai Európa-barát erők választási sikerét
Az Európai Unió, több nyugat-európai ország, és jó néhány balkáni vezető is üdvözölte hétfőn a szerbai Európa-barát erők választási sikerét. Olli Rehn, az unió bővítési biztosa hangsúlyozta: bízik benne, hogy "az új kormány folytatja az ország átalakítási terveinek megvalósítását és tovább halad az EU felé vezető úton". Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter nyilatkozata szerint az eredmény világosan tükrözi, "hogy Szerbia polgárainak többsége az Európához való közeledést akarja".
2008.05.12. 16:09
 
 
Dárdai büszke arra, hogy ismét behívót kapott a válogatottba
Dárdai Pál büszke arra, hogy ismét behívót kapott a magyar labdarúgó-válogatottba. A berlini Herthában több, mint tizenegy esztendeje játszó magyar középpályás az MTI-nek nyilatkozva hétfőn elmondta: rendkívül örül annak, hogy másfél év után ismét magára öltheti a nemzeti válogatott mezét, s az új szövetségi kapitánynak, Erwin Koemannak legjobb tudása szerint igyekszik meghálálni a bizalmat. A Hertha-közönség egyik kedvence utalt arra: tudatában van annak, hogy a mostani meghívó csupán két mérkőzésre, a görögök elleni, május 24-i és a horvátokkal vívandó, május 31-i barátságos találkozóra szól, mégis bízik abban, hogy képes ismét hosszabb távra megvetni a lábát a válogatottban.
2008.05.12. 15:30
 
 
Nincs hivatalos szerb értesítés Toroczkai László megveréséről
A szabadkai magyar konzulátus hétfő délig semmilyen értesítést sem kapott a szerb hatóságoktól a Szabadkán hírek szerint megvert Toroczkai Lászlóval kapcsolatban - közölte az MTI tudósítójával a főkonzul. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tiszteletbeli elnökét - több híradás szerint - kegyetlenül megverték, amikor szombatról vasárnapra, egy a követőinek elmondott szabadkai beszéd után vissza akart térni Magyarországra. Állítólag szerbek rángatták ki a kocsijából, ütlegelték úgy, hogy agyrázkódást szenvedett, egy foga kitört és egy bordája megrepedt. Kórházi ellátása után a híradások szerint a szerb rendőrség kihallgatta, majd a határra vitte, és közölték vele, hogy két évre ki van tiltva Szerbiából.
2008.05.12. 15:05
 
 
Tenisz: Szávay sima győzelemmel kezdett Rómában
A 10. helyen kiemelt Szávay Ágnes két sima játszmában nyert a kínai Jen Ce ellen, s ezzel bejutott a 2. fordulóba, azaz a 32 közé az 1,34 millió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztornán. A viadal honlapja szerint a meccs 1 óra 11 percig tartott. A világranglistán 15. magyar és a rangsorban 41. ázsiai korábban eddig egyszer találkozott egymással WTA-viadalon: a múlt heti, berlini torna második körében szintén Szávay nyert és csakúgy, mint most, akkor is 6:1, 6:1-re. Eredmény: 1. forduló (a 32 közé jutásért): Szávay (11.)-Jen Ce (kínai) 6:1, 6:1
2008.05.12. 14:51
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400[2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista