2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Japánban feloldották a világűr katonai használatára vonatkozó tilalmat
Japánban szerdán feloldották a világűr katonai felhasználást tiltó, majdnem negyven éves tilalmat: azaz a szigetország ezentúl beindíthat katonai célú űrprogramokat is, igaz, csak védelmi célokra. A hírek szerint Tokiónak egyelőre nincsenek konkrét tervei, de az új törvény révén szabadabban léphet, ha mégis szükségesnek ítélné például katonai kémműholdak kifejlesztését és fellövését. Kína például tavaly bebizonyította, hogy képes ballisztikus rakétával megsemmisíteni világűrben keringő eszközöket: márpedig ez a fejlemény nyugtalanítja a japán vezetést. Észak-Korea pedig az elmúlt években többször is kísérleteket hajtott végre rakétáival, méghozzá úgy, hogy ezeket a szigetország irányába lőtte ki.
2008.05.21. 16:28
 
 
A kormány elfogadta a háziorvosi praxisok finanszírozásáról szóló rendeletet
A kormány szerdai ülésén megtárgyalta és elfogadta a háziorvosi praxisok finanszírozásáról szóló rendeletet, amely június 1-jei hatállyal lép életbe - közölte az egészségügyi miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón. Székely Tamás szerint a háziorvosok különböző jogcímen megnövekedett bevételei 10 milliárd forintot tesznek ki, ami az Egészségbiztosítási Alapban rendelkezésre áll, és a jövő évi költségvetésben is biztosított. Ismertetése szerint a háziorvosok 50 forintot kapnak minden beteg jogviszony-ellenőrzése után, amely kontroll 2007. december 1-től kötelező, de csak azok után az ellenőrzések után fizet az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, ahol valóban létrejött az orvos-beteg találkozás.
2008.05.21. 16:15
 
 
Olcsónak és inspirálónak találja az európai forgatást Woody Allen
Új romantikus vígjátékával, a Vicky Cristina Barcelonával Cannes-ban időző Woody Allen hálás az európai közönségnek filmjei lelkes fogadtatásáért, mert ez akkor is továbbsegítette pályáján, amikor odahaza csak döcögött vele a szekér. A veterán rendező a filmfesztiválon nyilatkozott európai tapasztalatairól, és két magyarázatot talált a nézők szeretetére. "Sohasem értettem, hogy a filmjeimet, egészen a kezdetektől, a Banánköztársaságtól, miért fogadta mindig olyan lelkesen az európai közönség" - morfondírozott a 72 éves filmes.
2008.05.21. 15:59
 
 
Asztalitenisz Pro Tour,Jokohama: a selejtezőben küzdenek a magyarok
Mindhárom magyar játékos - az egyformán pekingi induló Tóth Krisztina, Póta Georgina és Lovas Petra - a selejtezőben kezdte az asztaliteniszezők jokohamai Pro Tour-versenyét. A viadal honlapja szerint Lovas és Tóth megnyerte első mérkőzését az egyéni kvalifikációban, Póta pedig csütörtökön lép először asztalhoz. A 32-es főtábla küzdelmei pénteken kezdődnek. A hazai szövetség tájékoztatása alapján a jövő évi vb helyszínén zajló tornán csapatversenyt is rendeznek (a páros helyett), de az Európa-bajnok és vb-5. magyar triónak nem sikerült az első meccs. Tóthék a nyolc közé jutásért a Koreai Köztársasággal mérkőztek és csakúgy, mint a tavalyi csapat Világkupán, 3-0-ra kikaptak.
2008.05.21. 15:52
 
 
EURO-2008: visszaállítják a határellenőrzést az osztrák határon
Visszaállítják a határellenőrzést a magyar-osztrák szakaszon a júniusi labdarúgó Európa-bajnokság idejére, így a nagyobb határállomásokon újra üzembe helyezik a kapukat és folyamatos lesz a járművek, illetve az utazók ellenőrzése. A Külügyminisztérium közleménye szerint a határellenőrzés átmeneti és részleges visszaállítása június 2. és július 1. között lesz érvényben. A turista-, gyalogos- és kerékpáros forgalom számára fenntartott helyeken szúrópróbaszerű vizsgálatra lehet számítani, így minden átkelőn csak érvényes okmányokkal lehet majd átlépni. Magyarország és Ausztria között tavaly december 21-én szűnt meg a határellenőrzés.
2008.05.21. 15:33
 
 
EURO-2008: a Bundesliga adja a legtöbb játékost
Hatvanöt résztvevővel a német Bundesliga adja a legtöbb labdarúgót a júniusi, osztrák-svájci rendezésű Európa-bajnokságra. A második helyen az angol Premier League áll 44 játékossal, harmadik a spanyol Primera División 43-mal. A keretek kijelölésének szerdai határidejéig a 16 válogatott 405 benevezettjéből még 37-nek kell lemondania Eb-álmairól, ugyanis egy országot legfeljebb 23 futballista képviselhet. Ami az európai klubokat illeti, a legtöbb Eb-szereplővel a francia Olympique Lyon (11) és a görög Panathinaikosz (10) büszkélkedhet.
2008.05.21. 15:07
 
 
Két panda hiányzik az állományból Szecsuanban
Két fogságban felnevelt panda hiányzik az állományból abban a rezervátumban, amely a kínai földrengés központjában fekszik - közölte szerdán a pekingi kormányzat. A Volung rezervátum Vencsuan járásban van, amelyet a legnagyobb erővel sújtott a földrengés. Az óriáspandák életének kutatásával foglalkozó központ mintegy 130 pandát nevel, s közülük hat tűnt el. Egyet kimentettek a romok alól, három ijedtében elkóborolt állatot megtaláltak, de kettőről még mindig nem tudnak - közölte az állami erdészeti hatóság. A központ nagy károkat szenvedett a rengés és a földcsuszamlások miatt.
2008.05.21. 14:54
 
 
Megerősítették az őrséget az amstetteni klinika körül
Megerősítették az őrséget az amstetteni klinika körül, ahol a vérfertőzéses eset áldozatait ápolják, miután egy fotós megtámadta a biztonsági szolgálat egyik emberét. A gyógyintézet keddi bejelentése szerint mostantól az őrök párosával teljesítenek szolgálatot, és a járőrözésre kutyákat is magukkal visznek. A támadás előző nap történt: az őrszem megkísérelt elkergetni egy, a lezárt területre behatoló paparazzót, aki azonban egy gumibottal nekiesett, és súlyosan megsebesítette. Az ápoltak - a férje tettéről mit sem tudó nagymama, az anya és öt gyermeke - a körülményekhez képest jól vannak, külön orvos- és pszichológuscsapat foglalkozik velük.
2008.05.21. 14:44
 
 
Olimpiai hokiselejtező novemberben Budapesten
A világ élvonalába feljutott magyar jégkorong-válogatott novemberben, Budapesten olimpiai selejtezőt játszik. A honi szövetség tájékoztatása szerint Pat Cortina szövetségi kapitány együttese a horvát, a litván és a szerb csapat ellen lép jégre november 6. és 9. között a Papp László Arénában. A kvartett győztese jut tovább a lettországi kvalifikációs tornára. A rigai viadalon a házigazda lettek mellett az olasz, az ukrán és a budapesti győztes szerepel 2009. február 5. és 8. között. Ennek a négyesnek a győztese vehet részt a 2010-es vancouveri téli olimpián.
2008.05.21. 14:15
 
Nézőpont Intézet: gyenge kettesre értékelik az emberek a kormányt
Halvány elégségesre értékelték a választópolgárok Gyurcsány Ferenc kormányának teljesítményét a ciklus félidejében; a válaszadók 54 százaléka előrehozott választásokat tartana szükségesnek - derült ki a Nézőpont Intézet felméréséből, amelyet a Heti Válasz csütörtöki számában ismertetnek. A válaszadók tartósan magas, 54 százaléka előre hozott választásokat tartana szükségesnek áprilisban (56 százalékuk) vélte így. A helyzet tisztázását 2010 előtt kívánóknak ugyanakkor csak kétharmada Fidesz-szavazó: magas az SZDSZ-szimpatizánsok (46 százalék) és valamivel több az MDF-hívek (59 százalék) "parlament feloszlatási kedve".
2008.05.21. 13:58
 
 
Gyurcsány kétnapos tanácskozásra hívja a politikai vezetőket
Gyurcsány Ferenc kétnapos tanácskozásra hívja a kormány tagjait, az államtitkárokat, az MSZP elnökségét és frakcióvezetését annak érdekében, hogy érdemi konzultációt folytassanak a következő két év politikai programjáról - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. Elmondta: a június 10-11-én tartandó tanácskozáson a miniszterelnök arra keresi a választ, hogy melyek azok a szakmailag szükséges és politikailag lehetséges lépések, amelyekkel élénkíteni lehet a gazdaságot, új munkahelyeket lehet teremteni, illetve ösztönzik a munkába állást.
2008.05.21. 13:30
 
 
Pénteken eldől, hogy lesz-e BKV-sztrájk
Péntek lehet az utolsó nap a BKV vezetősége és a sztrájkbizottság közötti megegyezésre, miután a szerdai tárgyaláson sem sikerült egyezségre jutniuk a feleknek - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője. A szóvivő elmondta: minimálisan tovább közeledtek az álláspontok, miután a szakszervezetek megállapodástervezetének nyolc pontja közül csak kettőben van lényeges nézetkülönbség a felek között. Továbbra is vita tárgya két követelés: a paraméterkönyv visszavonása és új készítése a szakszervezetek bevonásával, valamint a kollektív szerződés meghosszabbítása 2012-ig.
2008.05.21. 13:05
 
 
Jessica Alba férjhez ment
Jessica Alba, a Sötét angyal és a Fantasztikus négyes sztárja nagy hirtelen, csöndben férjhez ment. A filmcsillag szóvivője kedden jelentette be, hogy az első gyermekét váró 27 éves színésznő élettársának, Cash Warren producernek mondott igent, aki tavaly decemberben jegyezte el. A hétfői menyegzőre olyan diszkréten került sor, hogy még a színésznő bátyja, Josh Alba is csak egy bulvármagazintól értesült róla. A kisbabát nyár elejére várják, de közben a moziidény szintén izgalmasnak ígérkezik a férfimagazinok kedvence számára: két vígjátéka is megjelenik, a tavaly készült Bill és a friss The Love Guru című Mike Myers-komédia.
2008.05.21. 12:32
 
 
Kezdődhetnek az EU-orosz tárgyalások az új egyezményről
Sokszori halasztás után hamarosan megkezdődhetnek a tárgyalások az Európai Unió és Oroszország között egy új partnerségi egyezményről, miután az uniós tagállamok szerdán megállapodtak az EU-mandátum kidolgozását eddig akadályozó problémákban - jelentette be a soros, szlovén EU-elnökség Brüsszelben. Az elmúlt hónapokban Litvánia blokkolta a tárgyalások indítását. A mostani megállapodásra azt követően került sor, hogy Bernard Kouchner francia, valamint Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter külön megbeszéléseket folytatott litván kollégájukkal, Petras Vaitiekunasszal.
2008.05.21. 12:14
 
 
40 százalékos árcsökkenés két év alatt az ADSL-piacon
A legnépszerűbb, másodpercenként 1 megabit sávszélességű internetes hozzáférés nettó átlagára 2005 első féléve és 2007 második féléve között 40 százalékkal csökkent, miközben több mint kétszeresére nőtt a szolgáltatást igénybevevők száma - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság az MTI-vel. A közlemény szerint a szabályozás bevezetése óta az egykori vezetékes monopol szolgáltatók szolgáltatási területein mért átlagárak is jelentősen közeledtek egymáshoz, azaz csökkent az egyes földrajzi területek közötti indokolatlan árkülönbség.
2008.05.21. 11:55
 
 
A "Csukás Istvánba" járnak egy zalai falu diákjai
Január óta hivatalosan is viseli, de ünnepélyes keretek között csak csütörtökön veszi fel Csukás István író-költő nevét a Zala megyei Teskánd általános iskolája. Először az intézményben is elhessegették a gondolatot, és maga a név viselője is ódzkodott attól, hogy iskolát nevezzenek el róla, a gyerekek győzködése azután mégis meghozta az eredményét. Várszegi János azt mondta: a diákok titkos szavazással és elsöprő többséggel javasolták azt, hogy a népszerű mesehősök kitalálójának nevét viselje iskolájuk.
2008.05.21. 11:19
 
Izrael és Szíria közvetett béketárgyalásokat kezdett
Izrael és Szíria közvetett béketárgyalásokat kezdett Törökország közvetítésével - jelentette be szerdán az izraeli miniszterelnöki hivatal. A közlemény, amely az első hivatalos izraeli megerősítése a két ország közötti érintkezéseknek, hangsúlyozza: a felek kinyilvánították szándékukat a nyílt, jóhiszemű tárgyalások folytatására, amelyeknek célja eljutni egy átfogó békemegállapodáshoz.
2008.05.21. 11:19
 
 
Fidesz: a kormány nem tudja megfékezni az áremelési spirált
A Fidesz szerint a kormány képtelen arra, hogy megfékezze a jelenleg tapasztalható áremelkedési spirált, hogy megvédje a családokat az áremelések negatív hatásaitól - mondta Fónagy János, a párt szakpolitikusa. A gáz, a benzin, az áram árának folyamatos emelése azt bizonyítja, hogy a folyamatok kicsúsztak a kormány kezéből, a kormány képtelen megálljt parancsolni az áremelkedési spirálnak - közölte a politikus sajtótájékoztatóján. Fónagy János hangsúlyozta, a kormány feladata az lenne, hogy megvédje az áremelések negatív hatásáról az egyre nehezebb körülmények között élő családokat, ám erre képtelen.
2008.05.21. 11:09
 
 
Harrison Ford szőrtépő reklámja az esőerdők védelméért
Fájdalmas beavatkozással demonstrálta testén Harrison Ford, hogy a trópusi esőerdők kiirtása az egész bolygó életét befolyásolja. A közszolgálati reklámfilmet, amelyben gyantával tépik ki a mellszőrzetét, a Lost There, Felt Here (ott eltűnt, itt éreztük) mottóval meghirdetett nemzetközi környezetvédelmi kampány számára forgatta. Miközben a színész új Indiana Jones-filmjét népszerűsíti Cannes-ban, távollétében New Yorkban kedden megtartották a trópusi esőerdők kiirtása elleni kampány sajtókonferenciáját.
2008.05.21. 11:07
 
 
Az általános ombudsman szerint gyermekjogi biztosra van szükség
Szabó Máté általános ombudsman szerint önálló gyermekjogi biztosra van szükség, Kállai Ernő kisebbségi biztos pedig hatáskörének bővítését tarja indokoltnak - derült ki az ombudsmanok beszámolójából, melyet az Országgyűlés szerdai ülésén ismertettek. Szabó Máté közölte: a gyermeki jogoknak nagyobb súlyt kell adni. Az ENSZ ajánlása szerint önálló gyermekjogi biztosra van szükség, aki nem annyira jogi, mint inkább pszichológiai szempontból közelít a problémákhoz, amíg pedig ez nem jön létre, az általános biztosnak kell fokozott figyelmet fordítania erre a területre.
2008.05.21. 10:51
 
 
Rekordon a fizetési fegyelmezetlenség Európában
A legnagyobb európai adósságbehajtó és tanácsadó cég, a svéd Intrum Justitia évek óta figyelmeztet a fizetési fegyelem romlására Európában, de tavalyról már igazán rekordokról adhatott számot. Az EU-beli vállalatok tavaly 250 milliárd eurónyi számláját nem fizették ki a megrendelők, ez minden idők rekordja, majdnem annyi, mint Belgium egy évi hazai összterméke, tartalmazza az Intrum Justitia szerdán megjelent összesítése. A cég szerint további romlás várható a hitelek, az élelmiszer és az energia drágulása miatt. Tavaly a ki nem fizetett számlék aránya is rekordra, 2 százalékra emelkedett a 2006-os 1,9 százalékról.
2008.05.21. 10:43
 
 
Gera Zoltán kivárja a legjobb ajánlatot
Sajtóértesülések szerint kivárja a legjobb ajánlatot Gera Zoltán, az angol élvonalba feljutott West Bromwich Albion távozását fontolgató magyar futballistája. A 29 éves középpályás a teamtalk.com portálnak megerősítette, hogy számos ajánlat közül válogathat, miután lejárt a négyéves szerződése a birminghamieknél. "Érdeklődik utánam az Everton, de a portugál Benfica is megkeresett. Vannak ezen kívül további lehetőségeim, így egyelőre nyitva hagyom az ajtót" - mondta a válogatott légiós. A Bolton edzője, Gary Megson - aki korábban a WBA edzőjeként Angliába vitte Gerát - ugyancsak szívesen látná őt csapatában, mint ahogy szemet vetett rá az Aston Villa, valamint a Middlesbrough is.
2008.05.21. 10:17
 
 
Aida - musical
A történet a régi egyiptomi időkben játszódik. Aida, az etióp király leánya egy háború során fogságba esett, és a fáraó lányának rabszolganője lett. Királyi származása ismeretlen maradt mindenki előtt, azonban szépsége nem hagyta hidegen Radamest, az egyiptomi seregek vezérét, aki nyomban beleszeretett. Szerelmüket azonban titokban kellett tartaniuk, mivel Aida rabszolga volt, Radamesnek pedig már a fáraó lánya, Amneris volt a jegyese... A lebilincselő történet a szerelmesek sorsát kíséri végig.
2008.05.21. 10:04
 
 
Rossz magaviselete miatt bebörtönzött szamár
Rossz magaviselete miatt bebörtönzött egy szamarat a rendőrség Mexikóban. Az állat olyan zárkába került, amelybe "normálisan" emberek kerülnek ittasságért vagy garázdaságért. A szamár nem volt ittas, garázda viszont igen: egy férfit megharapott, egy másikat pedig megrúgott. Az előbbi a mellkasán sérült meg, az utóbbinak a bokája tört. A megbokrosodott szamár lefogásához hat ember kellett. Az állat addig lesz rács mögött, míg gazdája bele nem egyezik, hogy kifizesse a sérültek orvosi számláit, amelyek összege 67 ezer forint körüli összegre rúg.
2008.05.21. 08:35
 
 
Magyarország 10 millió dolláros segélyhitelt nyújt Indonéziának
Tíz millió dolláros kötött segélyhitelt nyújt Magyarország Indonéziának - az erről szóló megállapodást szerdán írták alá a magyar és az indonéz köztársasági elnök jelenlétében Jakartában. A magyar államfő helyi idő szerint hétfőn este érkezett meg három országot érintő délkelet-ázsiai körútjának második állomására, Indonéziába, ahol szerdán meghívójával, Susilo Bambang Yudhoyono, indonéz köztársasági elnökkel folytatott megbeszélést. A tárgyalások után a két államfő jelenlétében aláírtak egy 10 millió dolláros, 16 éves lejáratú kormányközi kötött segélyhitelről szóló egyezményt, amelynek alapján Magyarország mobil víztisztító berendezéseket szállít majd az indonéz katasztrófavédelmi hatóság számára.
2008.05.21. 08:26
 
 
Sári Nándornál folytatja felkészülését Kovács Katalin
Kovács Katalin megerősítette, hogy Sári Nándornál folytatja felkészülését a pekingi olimpiára. Az MTK 23-szoros vb-győztes kajakosa - olimpiai bajnok párostársa, Janics Natasa után bő egy évvel - kedden szakított edzőjével, Fábiánné Rozsnyói Katalinnal. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség honlapján olvashatók szerint a klasszis közölte döntését Baráth Etele elnökkel és Angyal Zoltán szövetségi kapitánnyal, egyúttal megköszönte korábbi trénerének a 13 éves közös munkát és mint jelezte, "az elmúlt évtized sikereinek kovácsaként becsüli és tiszteli Fábiánné Rozsnyói Katalint." "Nem ért váratlanul Kati lépése, hiszen ez már hónapok óta a levegőben lógott" - mondta az MTI-nek Angyal.
2008.05.21. 08:21
 
 
Orbán szerint legkésőbb tavasszal előrehozott választások lesznek
Legkésőbb jövő tavasszal előrehozott választások lesznek Magyarországon - mondta Orbán Viktor a Népszava szerint azon a keddi, zárt ajtók mögött tartott tanácskozáson, melyen a Fidesz választókerületi elnökei, polgármesterei, képviselői jelentek meg. A lap szerdai számában az áll: a Fidesz elnöke arról beszélt a politikusoknak, nem engedhetik meg maguknak, hogy helyben botrány legyen, és abból az MSZP országos ügyeket kovácsolhasson. A Népszava szerint Orbán Viktor úgy vélte, megengedhetetlen és megbocsáthatatlan bűn, ha a fideszes és a KDNP-s képviselők hiányoznak a parlamentből.
2008.05.21. 08:15
 
 
Kovács Katalin is távozik Fábiánné csoportjából
Bő egy évvel Janics Natasa után olimpiai bajnok párospartnere, a 23-szoros világbajnok kajakos, Kovács Katalin is távozik Fábiánné Rozsnyói Katalin csoportjából. A nemzetisport.hu információja szerint a klasszis versenyzőt - aki vasárnap egyesben győzött az 500 m-es, tehát ötkarikás távon a milánói Európa-bajnokságon - a jövőben Sári Nándor készíti majd fel. Utóbbi eddig férfi kajakosokkal foglalkozott, ő az edzője többek között Kammerer Zoltánnak és Kucsera Gábornak is. Kovács 1995 óta dolgozott együtt Fábiánnéval.
2008.05.21. 08:06
 
 
Labdarúgó Ligakupa: kettős győzelemmel nyert a Fehérvár
Az FC Fehérvár hazai sikere után Debrecenben is nyert a labdarúgó Ligakupa döntőjének visszavágóján és kettős győzelemmel hódította el a serleget. Ligakupa, döntő, visszavágó: DVSC-TEVA - FC Fehérvár 0-2 (0-0). Gól: Sifter (58.), Sitku (72.). A fehérváriak kettős győzelemmel, 3-0-ás összesítéssel nyerték a párharcot. Az első alkalommal megrendezett Ligakupa győztese 8 millió forintos pénzdíjat kapott és jogot szerzett az indulásra az Intertotó Kupában.
2008.05.21. 07:58
 
 
Eva: eddig 39,6 milliárd forintot fizettek be a költségvetésbe
Egyszerűsített vállalkozói adóból (eva) áprilisban 31,6 milliárd forint, az első négy hónapban 39,6 milliárd forint folyt be a költségvetésbe a Pénzügyminisztérium államháztartási adatai szerint. Ebben az évben április 14-ig kellett az első negyedévi bevételük 25 százalékát, egyszerűsített vállalkozói adóelőleget fizetniük a vállalkozásoknak. Áprilisban 31,6 milliárd eva folyt be a költségvetésbe, az első négy hónapban pedig 39,6 milliárd forint, ami 15,4 százalékkal több a tavalyinál. A múlt év egészében a tervezett 168,2 milliárd forintnál kilenc százalékkal kevesebb evát, 152,8 milliárdot fizettek be a vállalkozók.
2008.05.21. 07:30
 
 
Obama megszerezte az elkötelezett delegátusok többségét
Barack Obama szenátor fontos mérföldkőhöz érkezett az amerikai demokrata elnökjelöltségért folyó küzdelemben kedden: a Kentuckyban tartott előválasztás után megszerezte a jelöltállító konvencióra az elkötelezett delegátusok többségét. Bár vetélytársa, Hillary Clinton nagy fölénnyel nyerte meg a fordulót, 65-30 arányban győzött, az afro-amerikai politikus elegendő delegátust kapott ahhoz, hogy elérje a többséget a nép által választott delegátusok körében. Ezek azok a delegátusok, akik a szuperdelegátusokkal szemben nem saját belátásuk szerint döntenek a jelölt személyéről, hanem annak arányában lesznek kötelesek szavazni, amilyen eredményt az aspiránsok a szövetségi államokban elértek.
2008.05.21. 07:30
 
 
150 riasztás érkezett a tűzoltókhoz az éjszaka a vihar miatt
Százötven riasztás érkezett a tűzoltókhoz a kedd estétől szerda hajnalig tartó viharos időjárás miatt; személyi sérülés szerencsére nem történt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. Az erős szél és a helyenként nagy mennyiségben lehulló csapadék elsősorban az Alföld déli és középső részén okozott károkat - mondta el Dobson Tibor. A tűzoltóknak a mélyebben fekvő területeken összegyűlt, vagy a pincékbe ömlő víz szivattyúzása adta a legtöbb munkát. Sok esetben a hordalék eltömítette a csatornákat, emiatt nem tudott elfolyni az esővíz. Az éjszaka számos fa is kidőlt, de jellemzően nem a szél miatt, hanem azért, mert a lezúduló víz alámosta a gyökereiket.
2008.05.21. 07:05
 
 
A spanyolok szurkolók 72%-a többre becsüli a focit a szexnél
A spanyol szurkolók 72 százaléka többre becsüli a focit a szexnél - ez derült a Canon európai felméréséből, amelyet a júniusban kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság közeledtével készítettek. Ezzel a több mint kétharmados többséggel sem lehetnek focimániában kontinenselsők a spanyolok. A közvélemény-kutatás szerint ugyanis a megkérdezett svédek 95 százaléka vallotta, hogy a foci az egyetlen olyan dolog, ami szenvedélyt és érzelmeket tud kiváltani belőlük. Hatvanhárom százalékuk életét a futball eseményeihez igazítja, míg 88 százalék ölelt vagy csókolt már meg idegent egy futballmeccs során.
2008.05.21. 06:55
 
 
Férfi kézilabda-döntő: megint egyenlített a Szeged
A címvédő Szeged hatalmas csatában, büntetőpárbajban nyert a vendég Veszprém ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjének negyedik mérkőzésén, így a pénteki csatában dől el az aranyérem sorsa. Döntő, 4. mérkőzés: Pick Szeged - MKB Veszprém 30-30 (15-14), büntetőkkel 3-2. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-2. Rövid ideig úgy tűnt, hogy nem lesz meccs, mert közvetlenül a kezdés előtt eltiltották a harmadik összecsapáson az ellenfelét megrúgó veszprémi Ilyést, majd kis vártatva a szegedi Andjelkovic játékjogát függesztették fel, mert szintén azon a találkozón letalpalta Ilyést. A Tisza-parti irányító ügyében szerdán ítélkezik a fegyelmi bizottság.
2008.05.20. 21:38
 
 
MLSZ-fegyelmi: elnapolták a döntést a paksi botrányról
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága következő ülésére napolta el a döntést a Paks-Újpest FC bajnoki mérkőzés alatt kitört botránnyal kapcsolatban. Az MLSZ hivatalos honlapjának beszámolója szerint a testület azért halasztotta el a döntést, mert a tárgyalás során újabb bizonyítékok merültek fel. A két csapat május 12-i találkozóján az újpesti szurkolók a 82. percben megpróbáltak bejutni a pályára, és görögtűzzel dobálták a biztonságiakat, valamint a rohamrendőröket. A játékvezető emiatt néhány percre megállította a meccset, amely csak a kedélyek lecsillapodása után folytatódott.
2008.05.20. 21:29
 
 
Magyar-görög: két edzés esőben, Tóth továbbra is sérült
Délelőtt és délután is szakadó esőben tartott edzést Erwin Koeman szövetségi kapitány a Puskás Ferenc Stadionban szombaton 19 órakor kezdődő, görögök elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott számára. A színes, változatos gyakorlatokból álló tréningeket a magyar szövetség tájékoztatása szerint egyedül a sérüléssel bajlódó Tóth Balázs hagyta ki. A délutáni foglalkozáson részt vett Szántai Levente, a REAC kapusa is. A hálóőr nem tagja a nemzeti együttes keretének, viszont Sebők Zsolt sérülése miatt csak két kapusa maradt Koemannak. Szántai azokon a tréningeken dolgozik együtt a csapattal, melyeken három kapuvédőre van szükség.
2008.05.20. 21:24
 
 
Sikert aratott a Delta a 61. Cannes-i Filmfesztiválon
Hosszú percekig tartó tapssal jutalmazta a keddi díszbemutatón Mundruczó Kornél Delta című filmjét a 61. Cannes-i Filmfesztivál közönsége. A cannes-i Fesztiválpalota 2300 férőhelyes Lumiere nagytermében telt ház előtt mutatták be a produkciót, amely 21 alkotással együtt a hivatalos versenyprogramban pályázik az Arany Pálmára. A Deltának a cannes-i bemutató volt az első nyilvános vetítése a 39. Magyar Filmszemlét követően. A magyar versenyfilmet követően mutatták be Cannes-ban - szintén versenyben - Clint Eastwood Changeling című alkotását Angelina Jolie-val a főszerepben. Az Arany Pálma kiosztására és a záróünnepségre vasárnap este kerül sor, a magyar mozikban októbertől látható a Delta.
2008.05.20. 20:20
 
 
Washington cáfolja, hogy Amerika Irán elleni támadásra készülne
A washingtoni Fehér Ház kedden nyilatkozatban cáfolta, hogy az Egyesült Államok Irán elleni támadásra készülne. Az amerikai adminisztráció a Jerusalem Post aznapi hírére reagált, amely szerint George Bush még elnöki mandátumának lejárta, 2009 januárja előtt meg akarja támadni a perzsa államot. Az izraeli újság egy név nélküli tisztviselőt idézett, aki szerint Bush környezetének egy magas rangú tagja jelezte ezt egy zárt ajtók mögötti tárgyaláson. A Bush kíséretéhez tartozó személy állítólag azt mondta, hogy az elnök és Dick Cheney alelnök a katonai megoldás hívei. Az elnöki szóvivő megállapította, hogy nem sokat ér egy olyan cikk, amelyik névtelen forrásokra hivatkozva idéz névtelen forrásokat.
2008.05.20. 20:00
 
 
Az MSZP jellegzetes programja lesz az Új tulajdonosi program
A szocialista kormány jellegzetes programja lesz a 2009-től induló Új tulajdonosi program - mondta Veres János pénzügyminiszter kedden Budapesten újságíróknak, miután részt vett az MSZP-frakció informális ülésén. Az Új tulajdonosi program a szocialista kormány rendkívül fontos, jellegzetes programjaként fog a következő hónapokban megvalósulni - fogalmazott a tárcavezető, aki a program kapcsán eddig meghozott döntésekről tájékoztatta a szocialista képviselőket. Hozzátette: a frakciónak beszámolt arról is, milyen módon választották ki a programban részt vevő cégeket.
2008.05.20. 19:47
 
 
Nyáron Európába látogat az amerikai elnök
George Bush, amerikai elnökként valószínűleg utoljára, Európába látogat júniusban - jelentette be a Fehér Ház kedden. A második mandátumának utolsó évét töltő Bush elnökségének legforgalmasabb külföldi programját bonyolítja az idén. Június 9. és 16. közötti útja a szlovéniai USA-EU-csúccsal kezdődik, majd Németországba, Olaszországba, Franciaországba és Nagy-Britanniába látogat. Olaszországi útja során útba ejti a Vatikánt. A szövetségesekkel a háborúkról, a terrorizmusról, valamint kereskedelmi kérdésekről tárgyal - mondta Dana Perino szóvivő.
2008.05.20. 19:39
 
 
EU-forrásokat igényel több közlekedési fejlesztéshez Budapest
A Szabadság híd és a Margit híd felújításához, valamint a csepeli gerincút és a rákoskeresztúri buszfolyosó kialakításához igényelt EU-támogatási pályázatok benyújtásával is egyetértett kedden a Főpolgármesteri Kabinet - nyilatkozta Czuk Dóra, a Városháza sajtófőnöke az MTI-nek. A Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes által jegyzett javaslat szerint a Szabadság hídi rekonstrukcióhoz csak fele részben, 2,5 milliárd forint értékben szerezhető EU-forrás. Emiatt 350 millió forinttal csökkentik a projekt összköltségét. Az EU nem ad ugyanis pénzt a díszkivilágításra és a Fővám téri munkák egy részére.
2008.05.20. 19:20
 
 
Az új BMW 1-es Cabrio
A nyitott autózás immár az alsó-középkategóriában is különösen intenzív élménnyé válhat. A népszerű BMW 1-es sorozat legújabb darabja ugyanis a vezetés a napfénnyel és a friss levegővel közvetlen kapcsolatban megélt élvezetét egészen újszerű formában kínálja: izgalmasan sportos, arányosan elegáns és oly módon nyitott, ahogyan csakis egy BMW Cabrio lehet.
2008.05.20. 18:49
 
 
Magyarország továbbra is a világ legbékésebb országai között van
Irak a világ legbékétlenebb országa az Economist Intelligence Unit (EIU) által összeállított, kedden Londonban közzétett idei béke-világlistán, amely Magyarországot ugyanakkor a legbékésebb országok közé sorolja. A listára felvett 140 ország békés vagy békétlen jellegét az EIU 24, különböző súlyozással ellátott minőségi és mennyiségi részindex alapján határozta meg. A vizsgált országok közül idén Izland bizonyult a legbékésebbnek, megelőzve a tavalyi első helyezett Norvégiát, amely ezúttal a harmadik helyre került, Dánia mögött. Magyarország a 18. helyen áll, ugyanott, ahol tavaly. Hazánk az idén megelőzi a térségben Szlovákiát, Romániát, Lengyelországot, Észtországot és Litvániát.
2008.05.20. 18:38
 
 
Fontos mérföldkőhöz érkezhet az elnökjelöltségért küzdő Obama
Fontos mérföldkőhöz érkezhet kedden az amerikai demokrata elnökjelöltségért küzdő Barack Obama: az Oregonban és Kentuckyban tartandó előválasztások után megszerezheti a jelöltállító konvencióra az úgynevezett elkötelezett delegátusok többségét. A szóban forgó delegátusok azok, akik a szuperdelegátusokkal szemben nem saját belátásuk szerint döntenek a jelölt személyéről, hanem annak arányában lesznek kötelesek szavazni, amilyen eredményt az aspiránsok a szövetségi államokban elértek. Obama hívei pezsgőbontásra készülnek, a nagy vetélytárs, Hillary Clinton viszont figyelmeztetett: a verseny még nem ért véget.
2008.05.20. 17:36
 
 
Nem tárgyalt a főváros a BKV vezérigazgatói pályázat kiírásáról
Nem tudta kiírni kedden sem a BKV Zrt. vezérigazgatói posztjára a pályázatot a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottsága, mivel a városvezetés nem terjesztette ezt a javaslatot a testület elé. Hutiray Gyula (Fidesz) elfogadhatatlannak tartotta azt, hogy a városvezetés sorozatosan, törvénysértő módon nem teljesíti kötelességét, nem terjeszti elő azokat a javaslatokat, amelyek szükségesek lennének a BKV működőképességének helyreállításához. A felvetésre Somlyódy Csaba (MSZP) bizottsági elnök közölte: ő is csak a sajtóhírekből értesült arról, hogy a Főpolgármesteri Kabinet egy hete határozott arról, miszerint a pályázati kiírást terjesszék a szakbizottság elé.
2008.05.20. 17:05
 
 
Tűz ütött ki a Berlini Filharmonikusok épületében
Tűz ütött ki kedden a világhírű Berlini Filharmónia épületében, a német főváros központjában. A helyszíni beszámolók szerint vastag füstoszlop gomolygott a Hans Scharoun tervezte, rendeltetésének 1963-ban átadott épület teteje felett. A helyszínre nagyon nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók (mintegy 110 embert vezényeltek ki az oltásra). Az épületben épp egy koncertet tartottak, amikor egy ismeretlen mobiltelefonon riasztotta az illetékeseket. Az épületben tartózkodók épségben el tudták hagyni a helyszínt. Az épület a Berlini Filharmonikusok törzshelye, s két koncertteremnek ad otthont.
2008.05.20. 16:48
 
 
Orbán: a változás a küszöbön áll, fel kell rá készülni
Orbán Viktor szerint Magyarországon a változás a küszöbön áll, amire a Fidesznek fel kell készülnie; a pártelnök erről délután beszélt, amikor megérkezett pártja választási felkészülésről szóló tanácskozására a Polgárok Házába. Közölte: a Fidesznek keddtől, vagy szerda reggeltől meg kell kezdenie a választásokra való felkészülést. A tanácskozáson áttekintik a kisebbségi kormányzásból fakadó feladatokat és a következő országgyűlési választásokra való felkészüléssel kapcsolatos teendőket. A tanácskozáson - amelyen Orbán Viktor helyzetértékelő beszédet tart - a Fidesz-KDNP frakciószövetség tagjai, a Fidesz választókerületi elnökei, a Fidesz elnökség tagjai, valamint a párt polgármesterei vesznek részt.
2008.05.20. 16:24
 
 
Szex és New York Izraelben szex nélkül
A Szex és New York című sikeres tévésorozat filmváltozata két izraeli városban beharangozó plakátok nélkül fog hamarosan debütálni, mivel az illetékesek nem akarják a "szex" szót látni az óriásplakátokon. Jeruzsálem és Petah Tikva város hivatalnokai azzal is beérték volna, ha a "Szex és New York - A film" plakátjairól lehagyják az inkriminált kifejezést, ám a helyi filmforgalmazó azzal érvelt, hogy a Coca-Colából sem lehet csak úgy elhagyni a Cocát. Más izraeli városokban nem ütközött ellenállásba a romantikus vígjáték május 29-i világpremierjét reklámozó hirdetések kihelyezése. A televízió, az internet és az újságok pedig cenzúrázatlanul foglalkoznak a négy boldogságkereső nő sztorijával.
2008.05.20. 16:17
 
 
Előzetesben a makói hármas gyilkosság gyanúsítottja
A Szegedi Városi Bíróság elrendelte annak a 26 éves férfinak az előzetes letartóztatását, akit a hétvégén történt makói hármas gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. Cseh Attila, a megyei bíróság elnökhelyettese a bíróság zárt ülését követően elmondta: a férfit június 20-ig helyezték előzetes letartóztatásba, több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított visszavonta korábban tett, részleges beismerő vallomását.
2008.05.20. 16:08
 
 
Megállapodás születhet a BKV és a sztrájkbizottság között
Megállapodás születhet a BKV vezetősége és a sztrájkbizottság között - jelentette be Nemes Gábor. A sztrájkbizottság szóvivője a felek közötti keddi tárgyalás után elmondta: a BKV vezetősége által a sztrájkbizottság javaslatcsomagjára adott válaszból az tűnik ki, hogy akár másfél héten belül közös nevezőre juthatnak a felek a szakszervezeti követeléseket illetően. Hozzátette, hogy kérdéses még a fővárosi és az állami garanciavállalás a BKV gazdasági helyzetének rendezésére, amely nélkül nem születhet meg a megállapodás. A tárgyalás szerdán délelőtt folytatódik.
2008.05.20. 16:08
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393[2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista