2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Gyurcsány: történelmi megállapodás született Párizsban
A magyar-francia stratégiai partnerségi megállapodás a két ország közös történelmének legszebb lapjain fog szerepelni - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Nicolas Sarkozy francia államfővel elköltött munkaebédje után a párizsi elnöki hivatal, az Elysée-palota udvarán. A kormányfő szerint Franciaország számára azért fontos a megállapodás, mert az európai politika szempontjából nem elegendő a Párizs és Berlin közti együttműködés, hanem új regionális kapcsolatokra is szükség van. Magyarországnak pedig az elmúlt két évtized átalakulásának folytatásához - amely eddig döntően Németország, Ausztria és az Egyesült Államok részvételével történt - új impulzusokra van szüksége egy olyan országtól, mint Franciaország.
2008.05.22. 16:30
 
 
Monacói Nagydíj: Hamiltoné a második szabadedzés
A második szabadedzésen a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) érte el a legjobb időt a Forma-1-es világbajnoki sorozat hatodik futamán, a Monacói Nagydíjon. A második a német Nico Rosberg (Williams), a harmadik pedig a pontversenyben élen álló, vb-címvédő finn Kimi Räikkönen (Ferrari) lett.
2008.05.22. 16:19
 
 
Asztalitenisz Pro Tour, Jokohama: csak Póta maradt versenyben
Az egyéni selejtezők után a három magyar induló közül csak Póta Georgina maradt versenyben az asztaliteniszezők jokohamai Pro Tour-viadalán. A pályafutása első olimpiájára készülő versenyző - a hazai szövetség tájékoztatása szerint - a csoportjában először játszmavesztés nélkül verte a horvát Boros Tamarát, majd szoros mérkőzésen az olasz Nikoleta Stefanovát, akinek Bátorfi Csilla az edzője. Póta pénteken, a 32-es főtábla első körében a hollandok kínai Európa-bajnokával, Li Jiaóval mérkőzik.
2008.05.22. 16:03
 
 
Kiss Péter szerint a legnagyobb kihívás a foglalkoztatás bővítése
A magyarországi kis-és közepes vállalkozások nehéz gazdasági körülmények között működnek, magasak és - egyebek közt az energiaárak miatt - kiszámíthatatlanok a költségek, a bérekre rakódó magas közteher gátolja a foglalkoztatást, nagy a bürokrácia, az uniós források nem elég ösztönzőek - fogalmazták meg a vállalkozások képviselői csütörtökön, a Magyar Iparszövetség országos közgyűlésén. Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter a közgyűlés előtt úgy fogalmazott: a legnagyobb kihívás jelenleg a gazdaság dinamizálása, továbbá a foglalkoztatás bővítése az aktív korúak körében.
2008.05.22. 15:51
 
 
Századvég-Forsense: Kóka János a legnépszerűtlenebb politikus
A februári felméréshez képest a kormánypárti politikusok szinte mindegyikének jelentősen csökkent a népszerűségi indexe; a legnagyobb csökkenést - Lendvai Ildikó (MSZP) mellett - a koalíció felbomlásában személyesen közreműködő Kóka János (SZDSZ) szenvedte el, aki negyed év alatt 7 pontot rontott, így a lista utolsó helyére került - közölte a Századvég-Forsense, közvélemény-kutatásának eredményére hivatkozva csütörtökön. A politikusi rangsor utolsó nyolc helyén MSZP-s vagy SZDSZ-s politikus áll. A legnépszerűtlenebb politikus helyét - Horváth Ágnes menesztése, és ily módon a rangsorból történő kikerülése után - a kormánykoalíció felbomlásában aktív szerepet játszó Kóka János foglalta el.
2008.05.22. 15:35
 
 
Egyre népszerűbb az interneten keresztüli vásárlás
Amíg a vásárlási kedv csökken az idén, egyre több vásárló dönt amellett, hogy a keresett terméket az interneten rendeli meg - derül ki a Kirakat.hu és az NRC piackutató közös felméréséből. Az 1.000, 18-69 éves magyarországi internetező megkérdezésével készült felmérésről csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a vásárlási kedv csökkenése elsősorban a mobiltelefonok, a cipők és a ruházati termékek piacát érinti, ugyanakkor a megkérdezettek online úton a legtöbbet utazásra, üdülésre és notebook vásárlására terveznek költeni átlag 150.000 forint értékben.
2008.05.22. 15:27
 
Új járatok indítását tervezi a BKV
Új buszjáratok indítását és vonalhosszabbításokat is tartalmaz a paraméterkönyv tervezete, amelyet május 28-án tárgyal a főváros városüzemeltetési bizottsága - közölte a BKV csütörtökön. Az összmenetrendben rögzített elképzelések szerint a XXII. kerületben új autóbuszjáratok indulhatnak. Emellett pozitív fejlesztések várhatóak a III., a IV., valamint a XVII. kerületekben is. A III. kerületben például vonalhosszabbítások elvégzésével a 34-es autóbusz az Árpád híd metróállomásig közlekedne, a 42-es busz Békásmegyer, Újmegyeri térig járna, a Békás-busz pedig elérheti a Batthyány teret.
2008.05.22. 15:12
 
 
Sári Nándor nem örül a kialakult helyzetnek
Sári Nándor nem örül a női kajak szakágon belül kialakult helyzetnek, de elfogadja azt, és megpróbálja eredményesen felkészíteni a hozzá fordult versenyzőket. A szakember Fábiánné Rozsnyói Katalin kijelentéseivel nem kíván foglalkozni. "Mindenféle híresztelés ellenére, nem én csábítottam Kovács Katalint, ez az ő döntése volt. Engem először akkor hívott fel, hogy vállalnám-e a felkészítését, amikor már közölte elhatározását korábbi edzőjével, tehát kedden délután. Természetesen tudtam, hogy ebből feszültség lesz, de nincs olyan ember, aki egy ilyen kvalitású versenyzőnek, mint Kati, nemet mondott volna" - mondta az MTI érdeklődésére Sári.
2008.05.22. 13:39
 
 
Újra indul az elnöki tisztségért Hosrt Köhler német államfő
Újra jelölteti magát az elnöki tisztségre Horst Köhler német államfő. Ezt a hivatalban lévő, 65 éves elnök csütörtökön jelentette be az államfői rezidencián, a berlini Bellevue kastélyban tartott sajtóértekezletén. Köhlert 2004 májusában választották meg először szövetségi elnökké, s mandátuma öt évre szól. A 2009. május 23-án esedékes választáson Köhlernek "régi-új" riválisa lesz az Odera menti Frankfurt Európa-egyetemének rektora, a szociáldemokraták által pártfogolt Gesine Schwan személyében. Az ugyancsak 65 éves Schwan 2004-ben is indult Köhlerrel szemben, de alulmaradt a szavazás során.
2008.05.22. 13:25
 
 
FVM: Magyarországon jó az élelmiszer-biztonság
Magyarországon az élelmiszerek előállítása biztonságos, a fogyasztók jó minőségű árut kapnak - mondta Süth Miklós országos főállatorvos, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) szakállamtitkára az Élelmiszerbiztonság a XXI. században címmel rendezett nemzetközi konferencián. Hozzátette: a jó élelmiszer-biztonsághoz megfelelő tudományos szakmai hátteret ad a kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal(MÉHiB), amelynek munkájára a jövőben is szükség lesz az egységes élelmiszer-biztonsági rendszerben.
2008.05.22. 13:17
 
 
Április óta ezer gazdaságfejlesztési pályázat érkezett
A Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) kiírásaira, 2008 áprilisa óta közel ezer pályázat érkezett be 40 milliárd forintot meghaladó támogatási igénnyel, több mint 120 milliárd forint értékű beruházáshoz - jelentette be Burány Sándor, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára csütörtökön Budapesten a kormányszóvivői sajtótájékoztatón. A pályázatok alapján Magyarország 33 gazdaságilag legelmaradottabb kistérségében 7,3 milliárd forintnyi igény 16 milliárd forint beruházást generálhat.
2008.05.22. 13:04
 
 
F1, Monacói Nagydíj: Räikkönen nyerte az első szabadedzést
A pontversenyben élen álló finn Kimi Räikkönen érte el az első szabadedzés legjobb idejét a Forma-1-es világbajnoki sorozat hatodik futamán, a Monacói Nagydíjon. A vb-címvédő ferraris pilóta mögött a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) volt a második, a szintén finn Heikki Kovalainen (McLaren) pedig a harmadik. Eredmények, 1. szabadedzés: 1. Kimi Räikkönen (Ferrari) 2. Hamilton (McLaren) 3. Kovalainen (McLaren) 4. Massa (Ferrari) 5. Rosberg (Williams) 6. Kubica (BMW-Sauber).
2008.05.22. 12:37
 
 
Tarlós szerint a főpolgármesternek rendet kell tennie a BKV-nál
A BKV-nál tapasztalható "furcsa és gyanús ügyekre" magyarázatot vár a fővárosi Fidesz-frakció a főpolgármestertől, s tudni szeretnék azt is, hogy az általuk észlelt anomáliák a főpolgármester tudtával vagy a háta mögött történnek - mondta Tarlós István, a képviselőcsoport vezetője csütörtöki tájékoztatóján. A Főpolgármesteri Hivatal Sajtóirodája szerint sem a fővárosnak sem a BKV-nak nincs titkolnivalója. A fővárosi MSZP és SZDSZ frakció szerint a Tarlós István által bemutatott iratok csak azt bizonyítják, hogy a politikus "ellopott vagy manipulált" magánleveleket tárt a nyilvánosság elé.
2008.05.22. 12:34
 
 
Aláírták a magyar-francia stratégiai partnerségről szóló megállapodást
A magyar-francia stratégiai partnerségről írt alá csütörtökön megállapodást Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Nicolas Sarkozy francia államfő Párizsban. Az ünnepélyes aláírásra az Elysée-palotában került sor. A vendéglátó politikus, akinek apja a 40-es években vándorolt ki Franciaországba, magyarul mondott köszönetet a ceremónia után. Ezt követően munkaebéden látta vendégül Gyurcsány Ferencet. A magyar és a francia kormány által elfogadott stratégiai partnerség ötéves keretprogramot határoz meg, amelynek célja a közös érdekeket szolgáló politikák folytatása.
2008.05.22. 12:25
 
Elemzők szerint hamarosan vége a monetáris szigorításnak
A Magyar Nemzeti Bank az elemzői várakozások szerint hétfőn negyed százalékponttal emeli a jegybanki alapkamatot, és ezzel be is fejezi a monetáris szigorítást a Reuters májusi felmérése szerint. Elemzők szerint a forint májusi erősödési hulláma az előző havinál még szorosabbá teheti a szavazati arányt a monetáris tanács hétfői kamatdöntő ülésén. Az inflációs előrejelzések azonban folytatták a trendszerű emelkedést, és a felmérésből most először látszik, hogy az elemzők többsége szerint az MNB és a kormány még 2010-ben sem érik el a három százalékos inflációs célt.
2008.05.22. 12:12
 
 
Megnyílt az MTI és a Terror Háza Múzeum kiállítása a prágai tavaszról
Ha Magyarországon valaki kimondja 1968-at, mindenkinek az eltiport csehszlovák tavasz jut eszébe - hangsúlyozta Vince Mátyás, a Magyar Távirati Iroda Zrt. (MTI) elnöke a Terror Háza Múzeumban, amikor megnyitotta a negyven évvel ezelőtti prágai eseményekről rendezett fotókiállítást. A tárlaton az MTI munkatársai által 1968-ban készített fényképeket mutatják be. Vince Mátyás az Eltiport tavasz - Prága 1968 című, októberig látható kiállítás kapcsán kiemelte: a prágai tavasz a Kelet-Európát megszálló és szuverenitását elvevő szovjet hatalommal szembeni felkelés példája.
2008.05.22. 12:03
 
 
Megszűnnek a szóbeli felvételik a hat- és nyolcosztályos gimnáziumokban
Nem tarthatnak szóbeli felvételi vizsgát a hat- és nyolcosztályos gimnáziumokban a jövő tanévtől - mondta Katanics Sándor, az MSZP országgyűlési képviselője. A szóbeli vizsgákkal az a probléma, hogy szubjektív voltuk miatt lehetőséget adnak indokolatlan szelekcióra, szegregációra - közölte a kormánypárti politikus. Hozzátette: a változások célja az is, hogy szeretnék egyszerűsíteni a felvételi eljárást. A képviselő elmondta: a felvételi eljárást szabályozó oktatási miniszteri rendelet az összes egyeztetésen túl van, és várhatóan ősszel lép hatályba.
2008.05.22. 11:50
 
 
A sztárszülők a Kossuth térre viszik gyerekeiket vasárnap
Világraszóló gyereknapi rendezvény készülődik a Kossuth Lajos téren. A vasárnap, a kormány által megrendezésre kerülő programon a lurkók játszva tanulhatják meg, miként állhatnak helyzet az élet rázósabb pillanataiban is. Az okításra az Országos Mentőszolgálat, az Országos Meteorológiai Szolgálat, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Magyar Honvédség és a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság munkatársait vállalkoztak.
2008.05.22. 11:50
 
 
Több túlsúlyos ember van a világon, mint alultáplált
A történelem során először van több túlsúlyos ember a világon, mint alultáplált - hangzott el az osztrák sebésztársaság innsbrucki kongresszusán, amelyen egyebek között az új sebészeti technikák alkalmazása és továbbfejlesztése az egyik fő téma. Reinhard Mittermair egyetemi professzor, az Innsbrucki Egyetemi Klinika fősebésze sajtóértekezletén elmondta, hogy a súlytöbblettel rendelkező emberek száma már meghaladja az 1,8 milliárdot. Csupán az Egyesült Államokban évente hozzávetőleg 300 ezren halnak meg elhízás miatt, a betegség és a vele járó következmények kezelésére fordított kiadások pedig évi százmilliárd dollárra (63,9 milliárd euróra) rúgnak.
2008.05.22. 11:18
 
 
Kínában több mint 80 ezren haltak meg vagy tűntek el a földrengésben
Több mint 80 ezren haltak meg vagy tűntek el Kínában a múlt heti földrengésben - közölte csütörtökön a pekingi kormány. Kuo Vej-min szóvivő elmondta, hogy a Richter-skála szerinti 7,9-es erősségű természeti katasztrófában 51 151 ember meghalt, 29 328 eltűnt, a sebesültek száma 288 431 volt. A korábbi adatokhoz képest mintegy mintegy tízezerrel nőtt meg huszonnégy óra alatt a halottak hivatalos száma. A földrengésben több millió épület megrongálódott vagy megsemmisült, egyes távoli településeken, közel a földrengés fészke fölötti pontjához az épületek 80 százaléka romba dőlt.
2008.05.22. 11:00
 
 
A csillagjósok szerint Obama lesz a következő amerikai elnök
A legnagyobb valószínűség szerint a demokrata párti Barack Obama lesz az Egyesült Államok következő elnöke - foglaltak állást csillagjósok. Az amerikai Egyesült Asztrológiai Konferencia részvevői - akik a Colorado állambeli Denverben tanácskoztak - konszenzusos véleményre jutottak arról, hogy az afro-amerikai szenátor nyeri meg a novemberi elnökválasztást. A választás napján, november 4-én kezdődő különleges jelenségre - a Szaturnusz oppozícióba kerül az Uránuszhoz képest - 45 éve nem volt példa. A csillagjósok szerint ez a szembenállás társadalmi változást, átalakulást, esetleg zűrzavart jelent.
2008.05.22. 10:53
 
 
Nem szerepel a parlament napirendjén a Tibetről szóló határozat
Kétnapos ülést tart jövő héten a Ház, amelynek elnöki jogkörben előterjesztett napirendjén nem szerepel a Tibetről szóló határozati javaslat - közölte Mandur László, az Országgyűlés alelnöke a csütörtöki házbizottsági ülés után. Elmondta: hétfőn szavaz a parlament Baka Andrásról, a Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjéről, Péterfalvi Attila adatvédelmi biztosjelöltről, valamint a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Fülöp Sándorról. Utóbbi két tisztségről negyedszer voksolnak a képviselők. A Tibetről szóló, Kínát elítélő határozati javaslatot hétfőn az MSZP egyet nem értésével vette napirendre az Országgyűlés. Az indítványt a kormány sem támogatta.
2008.05.22. 10:45
 
Biztosítani kell a magyar cégek székhelyáthelyezési jogát az EU-ban
Az Európai Unió egyik tagállamában bejegyzett bármely társaság áthelyezheti székhelyét egy másik tagállamba - szögezte le egy magyar ügy kapcsán csütörtökön kiadott állásfoglalásában Poiares Maduro, az Európai Bíróság egyik főtanácsnoka. A Cartesio Bt. ügyével kapcsolatban ismertetett indítványában megállapította azt is, hogy - mint a bíróság sajtóközleménye fogalmaz -"a magyar szabályozás kedvezőtlenebb módon kezeli a határon átnyúló helyzeteket, mint a tisztán nemzeti helyzeteket, mivel a társaságok számára kizárólag azt teszi lehetővé, hogy székhelyüket Magyarországon belül helyezzék át". A főtanácsnoki indítvány csak egy előzetes állásfoglalás, azzal nem feltétlenül, bár gyakran esik egybe a bíróság végleges ítélete.
2008.05.22. 10:42
 
 
Kihívás Napja: több mint 6 millió teljesítés
Szerdán 21 órakor lezárult a Kihívás Napja, amelyen összesen 6 034 737 sportos teljesítést regisztrált a szervező bizottság. "Megítélésem szerint a rendezvény elérte a célját, hiszen mint mindig, most is, az volt a cél, hogy minél több ember aktívan, sportosan töltse szabadidejét. Tapasztalataink szerint a feltételek megteremtésében a helyi szponzorok is megmozdultak, és a Kihívás Napja apropóján többlet forrásokat biztosítottak a tevékenységhez" - mondta a rendezvény főszervezője. A Kihívás Napján azok a települések győztek és vihették haza a "Legsportosabb település 2008" címmel járó serlegeket, ahol kategóriánként a lakosság létszámához viszonyítva a legtöbben sportoltak legalább 15 percig.
2008.05.22. 09:56
 
 
Nevét, címét bemondó elveszett papagáj
Nem egy elveszett madár az a papagáj, amely Japánban veszett el: a rendőrségen ugyan lakatot tett a csőrére, viszont az állatorvosnál megoldódott a nyelve és felfedte nevét meg pontos lakcímét. Az afrikai szürkepapagáj gazdájától több hete szökött meg, légi úton. A rendőrség két héttel ezelőtt egy háztetőn fogta el, aztán a madár egy éjt rendőri fogságban töltött. Másnap átkerült egy állatorvoshoz, ahol pár napig szintén néma volt, de utána megeredt a nyelve: "Nakamura Joszuke vagyok" - mondta a madár, majd pedig felfedte lakcímét is pontos házszámmal. Az állatklinika ellenőrizte a címet, és kiderült, hogy valóban Nakamura nevű család él ott, és volt is papagájuk, "épp" Joszuke.
2008.05.22. 09:25
 
 
Idén eddig kevesebb külföldi érkezett Magyarországra, mint 2007-ben
Az első negyedévben 7,6 millió külföldi látogató érkezett Magyarországra, 1 százalékkal kevesebb, mint 2007 azonos időszakában, miközben a magyar lakosság 3,7 millió alkalommal utazott külföldre, ami 2 százalékos növekedés a bázishoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal csütörtökön. A külföldiek összesen 16 millió napot töltöttek el Magyarországon, ami 8 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakáétól. A külföldiek magyarországi fogyasztása 188 milliárd forint volt, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A magyar lakosság külföldi utazásai során 134 milliárd forintnak megfelelő összeget költött el.
2008.05.22. 09:13
 
 
Július után lehet legkorábban változás az áram árában
A lakosságot és a nagyon kis fogyasztókat ellátó úgynevezett egyetemes szolgáltatók közül három kérte a Magyar Energia Hivataltól (MEH), hogy a gáz árának növekedés miatt emelhesse az áram végfelhasználói árát, de kérelmüket visszavonták, illetve az eljárás felfüggesztését kérték; ugyanakkor a földgáz 2008 júliusától érvényesülő hatósági áráról szóló döntés ismeretében a kérdés várhatóan újra napirendre kerül. A MEH csütörtöki közleménye szerint a négyből egy egyetemes szolgáltató nem kezdeményezett árfelülvizsgálatot. A közlemény hangsúlyozza: a Magyar Energia Hivatal addig is folyamatosan figyelemmel kíséri a villamosenergia-ellátás költségeit és az egyes iparági szereplők helyzetét.
2008.05.22. 09:06
 
 
Átlagosan 3 hetet kell várni egy nem sürgős kórházi beavatkozásra
Átlagosan három hetet kell várniuk a betegeknek a hazai kórházakban, ha nem sürgős beavatkozásra van szükségük - derül ki az Egészségbiztosítási Felügyelet legutóbbi felméréséből, melyet a Népszabadság ismertetett csütörtöki számában. Az áprilisban vizsgált 48 kórházban - egy-két kirívó esettől eltekintve - a várólisták hossza hasonló, mint az európai államok többségében. A legtöbbet a gerincstabilizáló műtétekre kell várni, átlagosan 343 napot. A csípőprotézis-beültetéseknél 105 napra van szükség ahhoz, hogy valaki a műtőasztalra kerüljön.
2008.05.22. 09:00
 
 
NBA, főcsoport-döntő: 20 pontos hátrányból fordított a Lakers
A Los Angeles Lakers 20 pontos hátrányból fordított és nyert a címvédő San Antonio Spurs ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoport döntőjének első mérkőzésén. Eredmény: Los Angeles Lakers-San Antonio Spurs 89-85. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 1-0, a Los Angeles javára.
2008.05.22. 08:37
 
 
Az EU is üdvözölte a libanoni politikai erők megállapodását
Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár és az Európai Unió (EU) is üdvözölte a libanoni politikai erők szerdán aláírt megállapodását, amely a közel-keleti országot másfél éve megbénító belpolitikai válságot hivatott rendezni. Ban Ki Mun a világszervezet New York-i székhelyén nyilvánosságra hozott közleményében üdvözölte a katari Dohában aláírt egyezményt, és reményét fejezte ki, hogy az a tartós nemzeti megbékélés, a politikai stabilitás, a béke és a jólét nyitánya lesz minden libanoni polgár számára. Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője Brüsszelben újságíróknak nyilatkozva a "bátor megállapodás" mielőbbi végrehajtását szorgalmazta.
2008.05.22. 08:00
 
 
Népszava: Sólyom László várhatóan júliusban tűzi ki a népszavazás időpontját
Várhatóan nyár közepén kitűzheti a népszavazás időpontját Sólyom László köztársasági elnök, addig az esetleges alkotmánybírósági jogorvoslat is lezárul - írta a Népszava csütörtökön. Az Albert-házaspár által kezdeményezett népszavazás legvalószínűbb időpontja a lap szerint szeptember 7-e, vagy 14-e lehet, ha az államfő tartja magát ahhoz a gyakorlathoz, hogy a választási, illetve a népszavazási időpontokat a lehető legkorábbra tűzi ki. A parlament referendumot elrendelő döntése ellen kifogást lehet benyújtani az Alkotmánybírósághoz - emlékeztet a lap, utalva arra, hogy a korábbi gyakorlatok alapján biztosan lesz is olyan magánszemély, aki ezt megteszi.
2008.05.22. 07:40
 
 
Klónoztassa kutyáját egy év garanciával
Árverésre bocsátja júniusban a BioArts kaliforniai biotechnológiai vállalat öt kutya klónozásának lehetőségét. A licit 100 ezer dollárról indul, és a nyertesek ebét hozott minta alapján utángyártják. A vállalat egy év garanciát nyújt az állatok egészségére. Mellesleg, ha a tulaj nem lenne tökéletesen elégedett az eredménnyel, ha a klónozott négylábú nem hasonlít megszólalásig a mintakutyára, a megrendelő visszakapja pénzét. Ha az ügyfélnek nincs olyan érzése, hogy a két kutya azonos, mintha ikrek volnának, visszakérheti pénzét - közölte Lou Hawthorne, a BioArts ügyvezetője.
2008.05.22. 07:01
 
 
A fiatalok fele dohányosként távozik a középiskolából
A 13 évesek harmada, a 14 éveseknek pedig több mint a fele már elszívta az első cigarettáját, a 16-18 évesek csaknem fele tekinthető aktív dohányosnak egy felmérés szerint. Minden negyedik 18 éves függő dohányosként távozik a középiskolából - tájékoztatta a gödöllői felmérés készítője, Mucsi János tüdőgyógyász szakorvos az MTI-t. A felmérés, amelynek eredményei a Tüdőgyógyászat című szaklap legutóbbi számában jelentek meg, rámutatott arra: a fiatalokat, különösen a dohányzókat elrettentéssel, a dohányzás egészségkárosító következményeivel nem tudják meggyőzni arról, hogy ne cigarettázzanak.
2008.05.22. 06:55
 
 
BL-döntő: tizenegyesekkel nyert a Manchester United
A Manchester United nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligáját, miután a moszkvai döntőben 1-1-es döntetlent követően tizenegyesekkel 6-5-re legyőzte a Chelsea-t. A manchesteriek történetük során harmadszor hódították el a legrangosabb európai trófeát. Incidensek nélkül telt Moszkvában a döntőt követő éjszaka. Az angol szurkolók ezrei nyugodt körülmények között, házigazdáikat dicsérve repültek el az orosz fővárosból.
2008.05.22. 00:00
 
MSZP: Szanyi Tibor nem indul a frakcióvezetői posztért
Nem indul a frakcióvezetői posztért, és erről már tájékoztatta is az MSZP képviselőcsoportját irányító Lendvai Ildikót - közölte a Stop.hu hírét megerősítve szerdán Szanyi Tibor az MTI-vel. "A modernizációban azonban bármilyen módon hajlandó vagyok szerepet vállalni" - mondta, hozzátéve, "nem a pozícióról, hanem a modellről van szó" a képviselőcsoport átalakításában. A Stop.hu cikke szerint földrengésszerű változások nem várhatók a szocialista képviselőcsoport vezetésében. Az eddigi vezetésből mindenki újraindul, egyelőre azonban csak három új aspiráns látszik, Szanyi Tibor viszont nem indul el Lendvai Ildikó ellen.
2008.05.21. 22:00
 
 
Kozák és Szabó is távozik Fábiánné csoportjából
A Telesport és a nemzetisport.hu egybehangzó információja szerint az olimpiai bajnok Kovács Katalin után Kozák Danuta és Szabó Gabriella is elhagyta Fábiánné Rozsnyói Katalin kajakos csoportját. A két fiatal versenyző vasárnap megnyerte a milánói Európa-bajnokságot K-2 500 m-en, s ezzel újabb két ötkarikás kvótát harcolt ki Magyarországnak. Korábban a kétszeres olimpiai aranyérmes Janics is a sikeredzővel dolgozott, de tavaly tavasszal szakított vele.
2008.05.21. 21:20
 
 
Női kosárlabda NB I, döntő: otthon is nyert a Sopron
A Sopront már csak egy siker választja el bajnoki címe megvédésétől, miután az UNIQA női kosárlabda NB I döntőjében - a hétfői idegenbeli győzelmet követően - ezúttal hazai pályán is nyert a Pécs ellen. Eredmény, döntő, 2. mérkőzés: MKB-Euroleasing Sopron - MiZo Pécs 2010 76-58 (16-10, 21-21, 20-18, 19-9). A címvédő Sopron és a 11. aranyérmére hajtó Pécs a két nappal ezelőtti drámai küzdelemben eldőlt mérkőzéssel szemben ezúttal nem volt egy súlycsoportban. A hazaiak már az első negyedben viszonylag megnyugtató, hatpontos előnyre tettek szert, elsősorban a végül 26 pontig jutott Gorbunovának köszönhetően. A nagyszünetig ugyan nem nőtt a különbség, de végig a Sopron uralta a találkozót.
2008.05.21. 20:47
 
 
Roland Garros, selejtező: Arn nyert, Czink kikapott
Arn Gréta nyert, Czink Melinda viszont kikapott és ezzel búcsúzott a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjének 1. fordulójában. A verseny honlapja szerint Arn orosz riválist vert meg két sima játszmában, Czink pedig cseh ellenféltől szenvedett vereséget három szoros szettben. A 128-as főtáblára kerüléshez három győzelemre van szükség. Eredmények, selejtező, 1. forduló: Arn-Pivovarova (orosz) 6:3, 6:1 Sromova (cseh)-Czink 5:7, 6:3, 7:5. Az év második Grand Slam-tornája vasárnap rajtol Párizsban, Szávay Ágnes alanyi jogon főtáblás.
2008.05.21. 20:34
 
 
Először sikerült lefényképezni egy csillag felrobbanásának kezdetét
Először sikerült csillagászoknak megfigyelniük egy csillag felrobbanásának és szupernóvává alakulásának első pillanatát. A NASA egyik röntgenműholdja, a Swift még január 9-én egy csillag megfigyelését folytatva észlelte, amint egy másik csillag ugyanabban a galaxisban elkezd felrobbanni. A kitörés 100 milliárdszor fényesebb volt a Napnál. A tudósok néhány földi teleszkóp segítségével csatlakoztak a csillag felrobbanásának megfigyeléséhez, és ennek első eredményeit a Nature nemzetközi tudományos szaklap csütörtökön megjelenő számában adják közre. Az univerzum csillagainak kevesebb, mint egy százaléka hal meg oly módon, hogy szupernóvává alakul.
2008.05.21. 20:22
 
 
Francia becsületrendet kapott Steven Spielberg
A francia Becsületrend tiszti rendjelét adományozta Steven Spielberg amerikai filmrendezőnek Nicolas Sarkozy köztársasági elnök - jelentette be szerdán az Elysée-palota. A vészkorszak dokumentálásáért, a polgárháború sújtotta szudáni régió, Darfúr megsegítésére tett erőfeszítéséért érdemelte ki az amerikai filmrendező a legrangosabb francia állami elismerést. Spielberget, aki részt vesz a Cannes-i Filmfesztiválon szerdán fogadta hivatalában Nicolas Sarkozy. Az amerikai rendező legújabb filmjét, az Indiana Jones és a kirstálykoponya királyságát vasárnap mutatták be a fesztiválon.
2008.05.21. 20:12
 
 
Fodor: az elnökválasztás befolyásolhatja a politikai életet
Az SZDSZ elnökválasztása alapvetően befolyásolhatja a magyar politikai életet, mert a párt vezetőjének az ország érdekeit figyelembe véve választania kell a lehetséges alternatívák közül - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ ügyvivője szerdán Kecskeméten. Három fő irányt látok az elkövetkezendő hónapokban az ország előtt lehetőségként, s nekem az SZDSZ elnökjelöltjeként, és ha megkapom a bizalmat, elnökeként, mind a háromra fel kell készülnöm - mondta a liberális politikus, aki az SZDSZ június 7-ei tisztújító küldöttgyűlésen elnökjelöltként indul. Fodor Gábor szerint a három lehetőség: a kisebbségi kormányzás, az előrehozott választások, illetve egy új kormányprogrammal új koalíció az MSZP-vel.
2008.05.21. 20:05
 
 
Jaksity György képviseli Magyarországot az Év Üzletembere versenyen
Jaksity György képviseli Magyarországot a "World Entrepreneur of the Year" (az Év Üzletembere) versenyen - közölte szerdán az Ernst AND Young (E AND Y). Az E AND Y nemzetközi üzleti elismerését az idén nyolcadik alkalommal adják át, a győztest május 31-én, negyvenhárom ország negyvennyolc jelöltje közül választják meg. A jelöltek hazájukban már elnyerték a 2007-es "Év Üzletembere" díjat, s ezzel a jogot arra, hogy részt vegyenek a Monte Carlo-i díjkiosztón. Magyarországot a világ egyik legrangosabb vállalkozói versenyén a hazai győztes Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. ügyvezető igazgatója képviseli.
2008.05.21. 19:33
 
 
MKKSZ: Fábiánné nem ment el az elnökségire
Fábiánné Rozsnyói Katalin szakágvezető nem jelent meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnökségének szerdai ülésén, amelyen éppen a női kajak szakág kérdései voltak napirenden. A rendkívüli tanácskozást eredetileg azzal a céllal hívták össze, hogy a trénert valamilyen módon kibékítsék volt tanítványával, a csoportjából tavaly tavasszal távozott, kétszeres olimpiai bajnok Janics Natasával, akinek az elnökség korábbi állásfoglalása szerint helye van a magyar válogatottban. Kedden aztán Kovács Katalin, Janics ötkarikás bajnok párostársa is szakított Fábiánnéval, ezzel az ülés témája megváltozott.
2008.05.21. 19:23
 
 
Kóka János szerint egy önálló, független SZDSZ a cél
Egy önálló, független, saját jogán politizálni képes liberális pártot szeretne vezetni a jövőben Kóka János. A szabad demokraták elnöke erről szerdán Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján beszélt. Véleménye szerint tízéves közös kormányzás után a szocialistákkal kiderült, hogy a koalíció rosszabbul teljesített, mint amire a két párt külön-külön képes lenne. Egy koalícióba mindenáron visszakéredzkedő SZDSZ 2010-ben már nem a saját jogán, hanem az MSZP listáján juthatna be a parlamentbe. Hozzátette: a liberális szavazók döntő többsége ezt az opciót elutasítja. Kóka szólt a kisebbségi kormányzás jövőjéről is, leszögezve, hogy a felelősség első sorban a szocialistáké.
2008.05.21. 19:07
 
 
Az exit poll szerint Szaakasvili pártja nyerte a grúziai választást
A grúziai parlamenti választáson a kormányzó Egységes Nemzeti Mozgalom, Mihail Szaakasvili elnök pártja több mint 63 százalékot, az Egyesült Ellenzék több mint 14 százalékot szerzett a szavazóhelyiségek bezárása után közvetlenül közzétett exit poll (a szavazóhelyiségekből kilépő választók megkérdezése) szerint. Az ellenzék soraiból a kilenc pártot tömörítő Egyesült Ellenzéken kívül a Munkáspárt is biztosan bejutott a parlamentbe 5,8 százalékkal. Bekerültek 9,7 százalékkal a kereszténydemokraták is, akik hajlandók lennének támogatni a kormánypártot, amennyiben a választások szabályosan történnek.
2008.05.21. 18:46
 
 
Jóváhagyták az információcseréről szóló magyar-amerikai megállapodást
A kormány jóváhagyta az információcseréről szóló magyar-amerikai megállapodást tartalmazó törvényjavaslatot, amelyet a nap folyamán - sürgős tárgyalást kérve - benyújt az Országgyűlésnek - mondta Budai Bernadett. A kormányszóvivő hozzátette: a kabinet jóváhagyta azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi az ismert vagy feltételezett terroristák kiszűrésére szolgáló információk átadását. A javaslat alapját képező megállapodást kedden írta alá Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter és April H. Foley, az Egyesült Államok budapesti nagykövete.
2008.05.21. 17:56
 
 
Az 50 legjobb magyar szálloda
A Népszabadság TOP sorozatában újdonság az 50 legjobb magyar szállodáról szóló összeállítás megjelentetése. Niklai Ákos, a Magyar Turizmus Zrt. elnöke megjegyezte, hogy ma ez az ágazat már a GDP 10 százalékát produkálja, félmillió embernek teremtve munkahelyet. Az elmúlt évtizedben sok kitűnő szálloda nyílt Magyarországon, emelkedett a minőség, szélesedett a kínálat - emlékeztetett. A klasszikus üzleti hotelek közül a New York Palace, a modern üzleti hotelek közül a Kempinski Hotel Corvinus, a kastélyszállodák között a Romantik Hotel Szidónia, a "nem a méret a lényeg" nevű kategóriában a Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel, a wellness hotelek és gyógyszállók között a sárvári Spirit Hotel Rogner Thermal Spa lett az első.
2008.05.21. 17:44
 
 
APEH: a vártnál több szja bevallást nyújtottak be
Összesen 3,654 millió darab - a várt 3,5 milliónál több - szja-bevallás érkezett a magánszemélyektől szerdán délig az adóhatósághoz a régióktól kapott becsült adatok szerint - mondta az APEH sajtófőnöke. Ez arra utal, hogy amióta nem kötelező, egyre kevesebb munkáltató vállalja dolgozói számára az adómegállapítást - jegyezte meg. A legtöbb bevallást a közép-magyarországi régióban adták fel. A bevallásokból 650 ezer darabot elektronikus úton küldtek be, a többit papíron, ám 2,2 millió esetben azok elkészítéséhez is az APEH honlapjáról letöltött programot használták az adózók - hangsúlyozta Bakonyi Ágnes.
2008.05.21. 17:33
 
 
Csehország is elismerte Koszovó függetlenségét
Csehország elismerte Koszovó függetlenségét. A prágai kormány szerdai ülésén döntött erről. "Csehország a közeljövőben diplomáciai kapcsolatot létesít Koszovóval" - jelentette ki Mirek Topolánek, cseh miniszterelnök a kabinet ülése után. A cseh politikai elitnek egyébként nincs egységes álláspontja Koszovóval kapcsolatban. Az ellenzéki szociáldemokraták és a kommunisták ellenezték Koszovó függetlenségének elismerését, kifogásokat fogalmaztak meg a koalíciós kereszténydemokraták, néhány polgári demokrata miniszter és Václav Klaus államfő is.
2008.05.21. 17:27
 
 
Fővárosi fellépés az iskolai agresszió ellen
A jövő héten a Fővárosi Közgyűlés elé kerül az iskolai agresszió visszaszorítására készült szakmai javaslat és az intézkedési terv, valamint a tanárok munkáját segítő módszertani kézikönyv, amelyet minden fővárosi iskola megkap - közölte Demszky Gábor szerdai tájékoztatóján, hozzátéve, hogy az idén 50 millió forintot különítenek el erre a célra. Rámutatva arra, hogy az iskolai agresszió napjainkban világjelenség, a főpolgármester elmondta, hogy az ellen nem a büntethetőségi korhatár leszállításával, nem is a tanuló iskolai kitiltásával kell fellépni. A szakértők szerint az iskolai agresszivitás hátterében jórészt a szegénység, a zilált családi háttér, a kirekesztettség húzódik meg.
2008.05.21. 16:31
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392[2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista