2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
A kávé meghosszabbíthatja a nők életét egy spanyol tanulmány szerint
Tovább élhetnek azok a nők, akik naponta négy-öt csésze kávét fogyasztanak, mint azok, akik nem kávéznak. A férfiakkal kapcsolatban ezt nem sikerült igazolni - írták spanyol kutatók az egyik legtekintélyesebb orvosi folyóiratban. A kávé és frissítő hatóanyaga, a koffein évszázadok óta viták kereszttűzében áll. Megjelentek hírek, hogy a gyakori kávézás fokozza a szív- és érrendszeri halálozást, szívritmuszavart okoz, sőt rosszindulatú daganatok kifejlődéséhez vezet. Madridban most hozták nyilvánosságra két, több évtizedes vizsgálat eredményeit. Ezek az adatok megnyugtathatják mindazokat, akik ragaszkodnak a kávéivás szenvedélyéhez.
2008.06.21. 09:21
 
 
Az akkumulátorokat 10 év múlva felválthatják az üzemanyagcellák
A hétköznapi használati tárgyak áramellátását biztosító hagyományos akkumulátorokat akár 10 éven belül felválthatják a hatékonyabb, és hálózati töltést nem igénylő üzemanyag cellák - mondta Herbert Frankenstein, a BASF vegyipari vállalat közép- és kelet európai központjának vezetője a cég "Innovatív megoldások seregszemléje" címmel a héten Bécsben szervezett rendezvényén. Kifejtette, hogy az üzemanyagcellák, amelyek egy jó vezetőképességű úgynevezett polimer membránból és két - nemesfémből készült - katalizátor lapból állnak, nem égéssel hanem kémiai reakció segítségével állítanak elő elektromos áramot.
2008.06.21. 09:18
 
 
Fodor-Orbán találkozó: cselekvőképes kormányt akarnak, de másként
Fodor Gábor és Orbán Viktor szombati találkozójukon abban egyetértettek, hogy cselekvőképes kormányra van szükség, de míg a Fidesz elnöke az előre hozott választásban látja a megoldást, az SZDSZ vezetője csak akkor tartaná ezt lehetségesnek, ha sem a kisebbségi kormány cselekvési terve, sem pedig az ezt követő szakértői kormány nem válna be. Fodor Gábor és Orbán Viktor a Parlamentben tartott csaknem másfél órás tárgyalásuk után közösen tartottak sajtótájékoztatót, amelyen mindketten hangsúlyozták, hogy hasonlóképpen látják az ország helyzetét, de a megoldást másként képzelik el.
2008.06.21. 09:15
 
 
IBM: a jövő vállalata a fogyasztók bevonásával fejleszt
Az IBM kutatása szerint gyökeres változások várhatók a vállalatmenedzsmentben: a jövő vállalata formabontó, képes a változásra, felelősségteljesen dönt és fogyasztói bevonásával fejleszt újabb termékeket és szolgáltatásokat. Az IBM 40 országban 32 különböző iparág összesen 1.130 első számú vállalatvezetőjét kérdezte meg közösen az Economist Intelligence Unit-tal, hogy feltérképezze azokat a folyamatokat, amelyek a vállalatok működését befolyásolják. A felmérés szerint a vezérigazgatók 83 százaléka mélyreható, sok esetben megjósolhatatlan fordulatokra számít a közeljövőben, ezért mindinkább egy jól alkalmazkodó szervezet kialakítására törekszik.
2008.06.21. 09:14
 
 
Több száz program országszerte a Múzeumok éjszakáján
A Múzeumok éjszakáján szombat késő délután több százan voltak kíváncsiak a Magyar Mezőgazdasági Múzeum, a Műcsarnok, a Szépművészeti Múzeum, a Kogart Ház, valamint a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum állandó és időszaki kiállításaira, valamint a kísérőrendezvényekre. A Vajdahunyadvár udvarán egyebek mellett mézeskalácsosok, kézművesek kínálták portékáikat az érdeklődőknek. A gazdag múzeumi programok délután öttől hajnali kettőig látogathatók. A belépőjegy egyszeri megvásárlásával a látogatók valamennyi múzeum programjain részt vehetnek, de megtekinthetik az állandó és az időszaki kiállításokat is.
2008.06.21. 09:07
 
 
A falusi turizmust is fejlesztik Horvátországban
Bár a külföldi turisták többnyire csak a tengermelléket ismerik Horvátországban, a háttérben jelentős fejlődésnek indult a falusi turizmus is, amelynek európai szintű szabályozását nemrég dolgozták ki. Horvátország vidéki területeinek látványos fejlődéséhez a tájjellegű és hagyományos termékek előállítása, a természeti és kulturális örökség védelme, a hagyományos viseletek és népszokások őrzése és ápolása kínálta az alapokat, amelynek révén ma 357 helyen működik falusi vendéglátás - derül ki a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének tájékoztatásából.
2008.06.21. 08:59
 
 
Harmincezren várták a napfelkeltét Stonehenge köveinél
Újpogányok, druidák, New Age-hívek és egyszerű kirándulók éljenzéssel, énekléssel, dobok és kürtök megszólaltatásával köszöntötték szombaton reggel az év leghosszabb nappalának napfelkeltéjét a dél-angliai Salisbury-fennsíkon álló ősi Stonehenge-köveknél. Mintegy 30 ezren helyi idő szerint 4 óra 58 percre várták a hajnalhasadást, de a napsugarak nem tudták áttörni a fennsík feletti sűrű felhőket. Ez azonban egyáltalán nem ártott a hangulatnak. A jelenlévők között voltak, aki a kelta hagyományoknak megfelelően druida-öltözékben jelentek meg és a nyári napfordulót az ősök tiszteletének tekintették.
2008.06.21. 08:51
 
 
EURO-2008: Incidensek a horvát és török szurkolók között Bécsben
Incidensek törtek ki Bécsben röviddel éjfél után az labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében játszott pénteki török-horvát mérkőzést követően. Az osztrák főváros Ottakring negyedében a horvát vereség miatt csalódott horvát szurkolók a szomszédos utcán a csapatuk győzelmét ünneplő törökökre támadtak, és üvegekkel, kövekkel dobálták meg azoknak a lakásoknak az ablakait is, amelyekre török zászlót tűztek ki. A rendőrök közbelépésre a szurkolók a rendvédelmi erők ellen fordultak, őket is megdobálták üvegekkel és más tárgyakkal. Bécs Gürtel körútján a több ezer ünneplő török szurkoló miatt bénult meg a közlekedés. A rendőrség legkevesebb 11 embert őrizetbe vett.
2008.06.21. 08:26
 
 
Dobd fel a lakásod színes képekkel
Nem kell több tízezer forintot költened képekre, hogy vidám hangulatot varázsolj a falakra. Ha magad elkészíted a képeket, pénzt spórolhatsz meg, és saját ízlésed szerint díszítheted szobád falait.
2008.06.21. 08:19
 
 
Castro szerint óriási álszentség az EU-szankciók eltörlése
Fidel Castro volt kubai elnök pénteken óriási álszentségnek nevezte a Kuba elleni európai uniós szankciók feloldását egy hivatalos honlapon megjelent cikkében. "Az én koromban és az én egészségi állapotomban nem tudni, mennyi időm van még hátra, de mindenesetre tudatni kívánom, hogy megvetem azt az óriási álszentséget, amit ezt a döntés jelent" - írta a kubai vezető a Cubadebate című portálon megjelent "állásfoglalásában". Fidel Castro, aki februárban mondott le az államfői tisztségről, bírálta azt a módot, ahogyan az EU megállapodott a 2003-ban bevezetett és 2005-ben egyszer már felfüggesztett büntetőintézkedések - például a magas szintű látogatások korlátozása - feloldásáról.
2008.06.21. 08:15
 
 
Felhők jelzik a földrengések közeledtét?
Kínai kutatók úgy gondolják, hogy a felhőkből kiolvasható egy közelgő földrengés. Kuo Kuang-meng és Bin Vang, a honani Nanyang Normal Egyetem geofizikusai két súlyos dél-iráni földrengést megelőzően is szokatlan lyukakat észleltek a felhők között műholdfelvételeken. Méréseik szerint a lyukak pontosan követték az alattuk futó tektonikai törésvonalakat, és órákon át ott is maradtak, míg a körülöttük lévő felhők folyamatosan mozgásban voltak. Felfedezésüket a "New Scientist" című szaklap adta közre. Mindkét esettel egyidőben a talajhőmérséklet emelkedését is tapasztalták a kutatók a törésvonalak mentén. A jelenségek után két-két hónappal a területeket a Richter-skála szerinti hatos, vagy még erősebb földrengés rázta meg.
2008.06.21. 08:11
 
 
Energikusabb lesz, ha nem hanyagolja el a szexet
Nem tud koncentrálni, állandóan fáradt, nincs kedve semmihez, és legszívesebben egyfolytában csak aludna? Ne csodálkozzon, itt a tavaszi fáradtság időszaka. Ám nem kell ezt elviselnie, jobban érzi majd magát, ha tesz ellene.
2008.06.21. 08:09
 
 
EURO-2008: drámai csata után török továbbjutás
A török válogatott 11-esekkel nyert a horvátok ellen az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság második negyeddöntőjében. Negyeddöntő: Törökország-Horvátország 1-1 (0-0, 0-0, 1-1), 11-esekkel: 3-1 Bécs, Ernst Happel Stadion, 51 428 néző. Az idegek csatáját a törökök nyerték, így történetük során először pályára léphetnek az Eb elődöntőjében. Ellenfelük - szerdán - a német együttes lesz.
2008.06.20. 23:31
 
 
Megtalálták a lezuhant vadászgép fekete dobozát
Megtalálták a péntek délben Fehérgyarmat mellett lezuhant vadászgép fekete dobozát, erősítette meg az MTI információját Bajkó Erika, a Közlekedésbiztonsági Szervezet szóvivője pénteken, késő este. További információval a szóvivő nem tudott szolgálni, mert "a fedélzeti adatrögzítő jelenleg a debreceni katonai ügyészségen van" - mondta. Péntek délben a magyar honvédség két pilótája vesztette életét, amikor manőverezés közben vadászgépük a földhöz csapódott.
2008.06.20. 22:30
 
 
Tadic elutasította az ENSZ-főtitkár Koszovóra vonatkozó javaslatát
Elutasította Boris Tadic szerb elnök azokat az ENSZ-főtitkár által javasolt változtatásokat, amelyek nyomán Koszovó volt dél-szerbiai tartományban a világszervezet átengedné hatáskörei egy részét az Európai Unió missziójának. Amíg nem teljesülnek az 1244-es számú BT-határozatban leírt célok, a nemzetközi közösségnek az ENSZ irányítása alatt kell munkálkodnia a koszovói béke és biztonság megteremtésén - jelentette ki a szerb elnök helyi idő szerint pénteken New Yorkban a Biztonsági Tanács előtt.
2008.06.20. 21:23
 
 
Bush elvesztette a közbizalmat
Scott McClellan, a Fehér Ház volt szóvivője pénteken egy kongresszusi meghallgatáson kijelentette: George Bush amerikai elnök elvesztette a közbizalmat, mivel nem képes őszintén beszélni adminisztrációjának hibáiról és ígérete ellenére sem tárta fel, ki szivárogtatta ki korábban egy CIA-ügynök nevét. Scott McClellan nagy visszhangot kiváltó, Busht élesen bíráló visszaemlékezést jelentetett meg májusban. A szerző - aki 2003 júliusa és 2006 áprilisa között töltötte be a szóvivői tisztséget, Bush egyik leghűségesebb bizalma volt - arról írt, hogy a Bush-kormányzat félrevezette az országot, különösen Irak ügyében.
2008.06.20. 21:15
 
 
Halálos áldozatai is vannak az áradásoknak Közép-Amerikában
Huszonnégy ember halálát okozták és több milliárd dolláros kárt idéztek elő az amerikai Közép-Nyugaton az utóbbi hetek viharai és a medréből kilépett Mississippi. Az Egyesült Államokat észak-déli irányban átszelő folyó szintjének megemelkedése az utóbbi 15 év legsúlyosabb áradásait idézte elő. Az árvíz pusztítást végzett a termésben is; vélhetően az élelmiszerárak növekedését fogja előidézni, hogy nagy területeken tönkrement a kukoricatermés. A termőföldeket és a kisebb part menti településeket elöntő Mississippi eddig két tucatnyi helyen törte át az árvízvédelmi töltéseket; a lakosság fokozott erőfeszítésekkel igyekszik homokzsákokkal útját állni a levonuló víztömegnek.
2008.06.20. 21:02
 
Felfüggesztették az ittassággal gyanúsított győri orvost
Felfüggesztette állásából az ittasság gyanújába keveredett ügyeletes orvost a győri Petz-kórház főigazgatója pénteken - olvasható a Kisalföld című megyei lap internetes oldalán. A kardiológiai osztály ügyeletes orvosa ellen két, hozzátartozóját elveszítő család tett panaszt a héten azért, mert úgy vélték, a doktor ittas állapotban fogadta őket, s családtagjukat. A Kisalföld írása szerint a felfüggesztés addig tart, amíg a két haláleset körülményeit vizsgáló belső bizottság nem dönt arról, indítanak-e fegyelmi eljárást a doktorral szemben. A lap úgy tudja, az érintett doktor előbb táppénzre ment, néhány nappal később azonban jelezte visszatérési szándékát a kórház vezetésénél. Ezt a felfüggesztés értelmében egyelőre nem teheti meg.
2008.06.20. 20:23
 
 
Másodszor is nyert a Kemény-csapat
Két napon belül másodszor is megmérkőzött egymással a magyar és a román férfi vízilabda-válogatott, s akárcsak Nagyváradon, a szolnoki "visszavágón" is Kemény Dénes legénysége győzött. Eredmény: Magyarország-Románia 12-6 (4-2, 2-1, 3-2, 3-1). A tiszaligeti strandon rendezett találkozón az ötkarikás felkészülés elején járó, fizikailag még igen megterhelő edzések közepette meccselő, olimpiai bajnoki címvédő magyar együttes az erdélyi városban aratott 11-10-es csütörtöki győzelmet követően hazai környezetben szeretett volna nagyobb különbséggel nyerni az olimpiai selejtezőjét elbukó, de változatlanul a nemzetközi élvonalhoz tartozó riválissal szemben.
2008.06.20. 19:54
 
 
Közeledtek az álláspontok a fuvarozók és a kormány között
A kormány és a fuvarozók szerint is közeledtek az álláspontok a pénteki tárgyaláson, hétfőn folytatni kívánják a tárgyalást. Pénteken szakértői szinten folytatódott a tárgyalás a kormánnyal, ahol a megállapodás tervezet még nyitott és vitatott kérdéseiben egyeztettek. A fuvarozók tájékoztatása szerint a megbeszélés konstruktív légkörben zajlott, mindkét fél kereste a megoldást, hogyan lehetne a lehető legrövidebb időn belül végleges formátumba hozni a megállapodás tervezetét. Az érdekképviseletek remélik, hogy hétfőn a kormányzati képviselőktől megkapják a nézetek közeledését is tükröző szövegszerű megfogalmazást. A közlekedési minisztérium tájékoztatása szerint is közeledtek az álláspontok.
2008.06.20. 19:42
 
 
Bloomberg szerint Obama keresztény, nem muszlim
Michael Bloomberg, New York dúsgazdag polgármestere arról biztosította pénteken a zsidó választókat Floridában, hogy Barack Obama, a Demokrata Párt leendő elnökjelöltje nem muszlim vallású. Bloomberg, aki maga is zsidó, arra buzdította hallgatóságát, hogy a zsidó szavazók hagyják figyelmen kívül azokat az e-mailben terjedő híreszteléseket, amelyek szerint a fekete bőrű illinois-i szenátor titokban muszlim hitet gyakorol. Obama keresztény - szögezte le, hozzátéve, hogy ez a megtévesztő kampány semmissé teheti az amerikai zsidók és muszlimok együttműködését célzó erőfeszítéseket.
2008.06.20. 19:36
 
 
Kövér László szerint a jelenlegi kormányzás kitarthat 2010-ig
Kövér László a jelenlegi körülmények között azt látja valószínűnek, hogy a szocialista kormány kitart a ciklus végéig. A Fidesz választmányi elnöke erről péntek este egy pápai rendezvényen beszélt. Ma nagyobb esélyt látok arra, hogy a jelenlegi kormányzás kitart 2010-ig, másképpen fogalmazva, nem látok olyan körülményt, amelyből logikusan következne az, hogy 2010 előtt kormányváltásnak kellene lennie - mondta Kövér László a polgári pikniken. Ez nem azt jelenti, hogy semmi esély nincs, nem jelenti azt, hogy holnap, holnapután nem lesz olyan körülmény, ami váratlanul felbukkan - tette hozzá. Szerinte "egyetlen biztos pontja van a helyzetnek, a bizonytalanság".
2008.06.20. 19:30
 
 
Öttusa-ob: Vörös Zsuzsanna és az Alba Volán nyert
Vörös Zsuzsanna nyerte a nők versenyét az öttusázók székesfehérvári öttusa országos-bajnokságán. Csapatban az Alba Volán-Bericap A együttese végzett az élen. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös a hozzá hasonlóan pekingi induló, címvédő Gyenesei Leilával vívott különcsatát, de elsősége nem forgott veszélyben. A lövészetet megnyerte, vívásban és úszásban harmadik, lovaglásban negyedik, futásban pedig ötödik lett. Gyenesei a fizikai számokban jeleskedett, úszásban a papírformának megfelelően a leggyorsabb volt, futásban pedig a második időt érte el úgy, hogy Vörös és Pataki Viktória mögött harmadikként rajtolt, s a második helyre jött fel. Lövészetben ötödik, vívásban nyolcadik, lovaglásban hetedik volt.
2008.06.20. 19:26
 
 
Autókra dőlt egy fa a Szabadság téren
Három autót is összetört egy korhadás miatt kidőlt fa péntek délután a fővárosi Szabadság téren, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta az MTI-t a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője. A mintegy 15-20 méteres, közel 70 centiméter átmérőjű, nagy lombkoronájú fa törzse kétméteres magasságban már jelentősen elkorhadt, és feltehetően ezért dőlt ki - közölte Molnár Péter. Elmondta, hogy a fa egy szervizútra dőlt, és három autót is megrongált. A balesetben személyi sérülés nem történt. A szóvivő tájékoztatása szerint a tűzoltók feldarabolják a fát, amit majd a közterület-fenntartók szállítanak el. Nemrég a közeli Erzsébet téren, egy ember meghalt, amikor kidőlt egy korhadt fa.
2008.06.20. 19:20
 
 
Soproni Liga: az Újpest és a Nyíregyháza nevezését is elfogadták
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága az Újpest és a Nyíregyháza nevezését is elfogadta a Soproni Liga 2008/2009-es szezonjára. A két klubot első körben, múlt szerdán hiánypótlásra kötelezték, az MLSZ tájékoztatása szerint ezt az utólag becsatolt dokumentumokkal megtették, így nincs akadálya annak, hogy induljanak a következő bajnokságban. A mezőny másik 14 csapatának - MTK Budapest, DVSC-TEVA, FC Fehérvár, Győri ETO, Gabona Trans Kaposvár, Budapest Honvéd, Vasas, DVTK, REAC, ZTE FC, BFC-Siófok, Paks, Haladás és Kecskemét - nevezését már előzőleg elfogadták.
2008.06.20. 18:59
 
 
Magyar elnöke lett az ENSZ Kisebbségi Fórumának
Mohácsi Viktória (SZDSZ) európai parlamenti képviselőt nevezte ki az újonnan létrehozott Kisebbségi Fórum első elnökévé az ENSZ genfi székhelyű Emberi Jogi Tanácsa - jelentette be a képviselő asszony brüsszeli közleményben pénteken. A Kisebbségi Fórum megalakításáról a tanács tavaly hozott határozatot. A testület célja, hogy lehetőséget biztosítson a párbeszéd elősegítésére és az együttműködésre a nemzeti, etnikai, vallási és nyelvi kisebbségekhez tartozó személyekkel kapcsolatos kérdésekben. Az első ülésre 2008. szeptember 4-5-én kerül sor.
2008.06.20. 18:43
 
 
Idén Írországban és a Balatonon nyaral Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök július 26-tól két hétre szabadságra megy, egy hetet Írországban, egy hetet pedig Balatonőszödön tölt majd a családjával - közölte a kormányszóvivő az MTI kérdésére pénteken. Daróczi Dávid elmondta azt is, hogy a kormányfőt és egy családtagját az augusztus 14-e és 18-a közötti időszakra meghívták a pekingi olimpiára is, de még nem döntötte el, hogy melyik családtagjával megy Kínába. A kormányszóvivő hozzátette: a dátumokból egyértelműen kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc nem vesz részt a pekingi Olimpiai Játékok megnyitóján.
2008.06.20. 18:27
 
 
Mezítlábas park Tabajdon
Bazaltköveken, kukoricacsutkán, agyagos talajon, fenyőkérgen, fahasábokon, téglán - összesen huszonegyféle járófelületen - taposhatnak, élvezhetik a cipő nélkül járás örömeit Tabajdon, a pénteken átadott Mezítlábas park látogatói. A több mint kétmillió forint értékű, európai uniós - AVOP Leader - támogatással, az önkormányzat hozzájárulásával, valamint a helybeliek 1500 önkéntes munkaórájának eredményeként elkészült, mintegy másfélhektáros parkban 20-20 méteren alakították ki a különböző járófelületeket. A látogatók azontúl, hogy élvezhetik a mezítláb járás élményét, megtapasztalhatják azt is, hogy milyen érzés a különböző felületeken közlekedni cipő nélkül.
2008.06.20. 17:37
 
 
Több ezer Hupikék Törpike földön és a levegőben
Európa különböző pontjain rendeznek kiállításokat, akciókat, hogy az egész világ felfigyeljen az 50. születésnapjukat ünneplő Hupikék Törpikékre. A "törpös" akciókról - amelyeket az UNICEF jótékonysági programjával kapcsolnak össze - pénteken tartottak tájékoztatót a Millenáris Park Szabadtéri Színpadán. Háromalmányi magas fehér törpeszobrocskák özönlik el Budapestet június 20-án és 21-én. Bárhol megtalálhatók lesznek és mindenki elvehet egyet belőlük, ha úgy hozza a kedve. A törpszobrok nyaka körül található egy kis prospektus benne egy üzenettel: Légy kreatív és fess be minket kedved szerint! A legeredetibb szobrok alkotói törpikés ajándékokat kaphatnak.
2008.06.20. 17:32
 
Szekeres Imre: a lezuhant gép pilótái eltérhettek a feladattól
Eltérhettek a kiszabott feladattól azok a pilóták, akik lezuhantak Fehérgyarmat és Nábrád között egy használaton kívüli repülőtérre péntek délben - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter a légi baleset helyszínén tartott sajtótájékoztatón. A tárca vezetője "értelmetlen és felesleges halálnak" nevezte a történteket. A rendelkezésre álló eddigi adatok szerint a pilóták egy nem tervezett és rendkívül kockázatos manővert hajtottak végre a géppel - mondta a tárca vezetője. A balesetben mindkét pilóta meghalt. Hozzátette: további vizsgálat tisztázza majd pontosan a történteket, amit segíthet, hogy van szemtanú és rendelkezésre áll egy videofelvétel is.
2008.06.20. 17:23
 
 
Együtt kampányol Obama és Clinton
Az amerikai demokrata párti elnökjelöltségért néhány hete még ádáz harcot vívó Barack Obama és Hillary Clinton szenátor már együtt fog kampányolni a jövő héten - derült ki az Obama-kampány szervezőinek pénteki közleményéből. A korábbi vetélytársak először a jövő pénteken lépnek együtt a szavazók elé; elemzők szerint nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy egységet kovácsoljanak a megosztó jellegű előválasztási küzdelem után. Obama és Clinton a jövő héten találkozik állítólag a volt first lady legfőbb adományozóival is; igyekeznek megnyerni Obama támogatásához azokat, akik máig ellenzik az illinois-i szenátor jelöltségét.
2008.06.20. 17:19
 
 
Veres: a Robin Hood-adót több száz cég fizetné
Magyarországon is érdemes foglalkozni az úgynevezett Robin Hood-adó bevezetésével, amely az energiaiipari cégek irreálisan magas energiaárakból származó extraprofitját adóztatná meg, az abból származó bevételt pedig szociális kompenzációra - elsősorban távhőtámogatásra - használnák fel - mondta Veres János pénteken a sajtónak Budapesten. Az új különadó a Magyarországon energetikával foglalkozó néhány száz cégre terjedne ki a pénzügyminiszter szerint, s mértékét úgy kellene megállapítani, hogy ne fogja vissza a beruházásokat, ne legyen árnövelő hatású, s ne torzítsa a piacot. A pénzügyminiszter azt reméli, hogy a fuvarozókkal a megállapodás még a a Robin Hood-adóról szóló döntés előtt megszületik.
2008.06.20. 16:44
 
 
EHF: fellebbezett a bosnyák szövetség
A Bosnyák Kézilabda Szövetség fellebbezett a magyarok elleni férfi világbajnoki selejtező ügyében hozott európai szövetségi (EHF) határozat ellen. Az EHF fegyelmi bizottsága szerdán úgy döntött, hogy a múlt szombaton a bosnyák nézők viselkedése miatt a 49. percben, 27-24-es vendégvezetésnél félbeszakadt szarajevói visszavágót a pályán elért eredménnyel igazolja, így a magyarok kettős győzelemmel jutottak ki a jövő évi horvátországi vb-re. A Skaliczky-csapat az első, gyöngyösi meccsen 27-25-re diadalmaskodott. Ezen kívül a bosnyák szövetség 7500 eurós bírságot kapott, és a csapat a következő két hazai tétmérkőzését zárt kapuk mögött köteles megrendezni.
2008.06.20. 16:32
 
Mintaellenőrzést tartott a Kánikula-kommandó
A hamarosan induló Kánikula-kommandó elnevezésű nyári élelmiszerbiztonsági célellenőrzéshez kapcsolódóan a hatósági ellenőrök a budafoki Campona bevásárlóközpontban végeztek úgynevezett mintaellenőrzéseket pénteken. A vizsgálatok során szerették volna az érintetteknek - azaz a kereskedőknek, a hatósági embereknek, valamint az érdekvédelmi és szakmai szervezetek megbízottainak - bemutatni, hogy a hatósági ellenőrök egy-egy vizsgálat során mire is kíváncsiak. Az ellenőrök a "minta akcióban" megvizsgáltak árukat növény-egészségügyi, élelmiszerbiztonsági, -forgalmazási szempontból, valamint vendéglátóhelyeket ellenőriztek élelmiszerbiztonsági és higiéniai szempontból.
2008.06.20. 16:30
 
 
Az uniós kutatóintézet fontosságát méltatták az EU-vezetők
Az Európai Unió budapesti székhelyű innovációs és kutatóintézetének jelentőségét méltatták az uniós központi intézmények vezetői pénteken, külön hangsúlyt helyezve a már eldöntött kutatási programok, köztük az energiaügyek fontosságára. Janez Jansa szlovén miniszterelnök és José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke fontosnak és sikeresnek nevezték, hogy a székhely minapi eldöntésével az intézet hamarosan megkezdheti munkáját. Göncz Kinga külügyminiszter sajtótájékoztatóján jelezte: abban is egyetértés volt, hogy a jövőben felállítandó uniós ügynökségek elhelyezésénél is elsőbbséget kell biztosítani az új tagországoknak, ahol még nem működik ilyen intézet.
2008.06.20. 16:24
 
 
Forma-1, Francia GP, 2. szabadedzés: Alonso a leggyorsabb
A spanyol Fernando Alonso érte el a legjobb időt a Forma-1-es világbajnokság Francia Nagydíjának második szabadedzésén. A Renault pilótája mögött a Ferrari két versenyzője, a brazil Felipe Massa és a világbajnoki címvédő finn Kimi Räikkönen végzett.
2008.06.20. 16:05
 
 
Kiss Péter szerint tárgyalni kell a koalíció helyreállításáról
Az elmúlt két évben elért eredmények megtartásához biztosítani kell a kormányzás feltételeit, ezért az MSZP a koalíció helyreállítására vonatkozó tárgyalásokat kíván folytatni az SZDSZ-el. Ezt Kiss Péter, a szocialista párt alelnöke, kancelláriaminiszter mondta pénteken Egerben.Magyarország jó utat választott az elmúlt két évben és az idén a gazdasági növekedés üteme már elérheti a 3 százalék körüli értéket - közölte Kiss Péter a szocialista párt Heves megyei szövetségi tanácsának ülését megelőző sajtótájékoztatón. A politikus azt mondta, az ország egészéért érzett felelősség miatt "nem szabad kishitűnek lenni" az SZDSZ-szel folytatandó tárgyalások során.
2008.06.20. 16:02
 
 
Uniós "lobogóvá" változik az Eiffel-torony
Uniós "lobogóvá" változik éjszakánként az Eiffel-torony abból az alkalomból, hogy a második félévtől Franciaország lesz az EU soros elnöke. Ennek jegyében a franciák nemzeti jelképe kék fényekbe burkolózik, az óriás körön fénylő sárga "csillagok" pedig az uniós tagországokat jelképezik. A 300 méter magas Eiffel-torony először június 30-án vált kékre. Színeváltozását, amely két hónapon át tart, nyolcvan "földi telepítésű", valamint 100, a tornyon elhelyezett óriási fényszóró biztosítja. 1985 január elseje óta arany-narancssárga az Eiffel-torony "szabvány"díszkivilágítása, ám különleges alkalmak, így az új évezred tiszteletére, 2004-ben a kínai újév alkalmából, vagy 2007-ben a rugby világbajnokság okán új fényköntösbe öltöztették.
2008.06.20. 15:51
 
 
EURO-2008: július közepén nevezik ki Scolari utódját
Várhatóan július közepén nevezik ki a portugál labdarúgó-válogatottnál Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány utódját. Ezt Gilberto Madail szövetségi elnök mondta egy nappal azután, hogy a csapat - a németektől elszenvedett 3-2-es vereséggel - a negyeddöntőben búcsúzott az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságtól. Hozzátette: az új szakemberrel szemben követelmény, hogy beszéljen portugálul. A portugálokat 2003 óta irányító Scolari a jövőben a Chelsea trénere lesz.
2008.06.20. 15:36
 
 
A riasztási értéket is megközelítheti az UV-B sugárzás a napokban
Nagyon erős, akár a 7,5-ös riasztási értéket is megközelítő UV-B sugárzás várható a napokban - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) pénteken. Az OMSZ tájékoztatása szerint a magas értékek az egész országra érvényesek lesznek. Felhívták a figyelmet arra, hogy ilyen magas értékeknél egy normál bőrtípus esetében már 15-17 perc napon tartózkodás esetén is keletkezhet bőrpír. Az OMSZ azt kéri, hogy a szabadban tartózkodók fokozottan ügyeljenek a napsugárzás okozta leégés elleni védelemre, 11 és 15 óra között - ha lehetséges - kerüljék a napozást, használjanak fényvédő krémet, és viseljenek kalapot, valamint UV-szűrő napszemüveget.
2008.06.20. 15:30
 
 
Brit Nagydíj: Talmácsi második az első időmérőn
Talmácsi Gábor a második helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíjának első időmérő edzésén, a 125 kcm-es kategóriában. A viadal honlapja szerint az összetett pontlistán jelenleg hatodik helyen álló címvédőnél csak az olasz Simone Corsi volt gyorsabb. 125 kcm, 1. időmérő: 1. Simone Corsi (olasz, Aprilia) 1:37.488 p, 2. Talmácsi Gábor (Aprilia) 1:37.520, 3. Sergio Gadea (spanyol, Aprilia) 1:37.649, 4. Scott Redding (brit, Aprilia) 1:37.766, 5. Pol Espargaro (spanyol, Derbi) 1:37.949, 6. Alessandro Iannone (olasz, Aprilia) 1:37.950. A rajtsorrend két időmérő edzés alapján áll össze.
2008.06.20. 15:07
 
 
Kétszáz óra közmunkára ítélték Naomi Campbellt
Egy év alatt teljesítendő, kétszáz óra térítésmentes közmunkára ítélte pénteken az eljáró londoni bíróság Naomi Campbellt, aki néhány hete a londoni Heathrow repülőtéren rendőrökre támadt. A 38 éves, hírhedt természetű brit szupermodell április 3-án, a British Airways légitársaság járatán utazott volna Los Angelesbe, de már az indulás előtt, a gépen rendszabályokat kellett vele szemben foganatosítani - hírek szerint meg is bilincselték -, mert agresszív módon viselkedett a személyzettel. Haragját azért zúdította az utaskísérőkre és a pilótákra, mert egyik poggyásza elveszett. A modell a kihívott rendőrökkel sem volt kedvesebb, mint a személyzettel; az egyik rendőrt szembeköpte, a másikba pedig belerúgott.
2008.06.20. 14:57
 
 
Gyurcsány beszélgetett Ficóval a brüsszeli EU-csúcson
Gyurcsány Ferenc magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök többször beszélgetett egymással az Európai Unió csütörtök-pénteki brüsszeli csúcstalálkozóján. A találkozó magyar közlés szerint nem minősíthető hivatalos kétoldalú megbeszélésnek. Daróczi Dávid kormányszóvivő elmondta: Gyurcsány Ferenc a kávészünetekben, illetve a csúcstalálkozó egyes pontjain, mint többi kollégájával, a szlovák kormányfővel is találkozott, és váltottak is egymással néhány szót. A hangulat - tette hozzá Daróczi - ugyanolyan volt mint, bármely más állam- vagy kormányfővel való beszélgetésen. Gyurcsány egyébként kedden közölte újságírókkal: informális találkozókon fog beszélni a szlovák miniszterelnökkel azt megelőzően, hogy hivatalos állami látogatást tenne Pozsonyban.
2008.06.20. 14:28
 
 
Tinédzser terhesek szövetsége sokkolta az amerikaiakat
Különös "egyezség" nyomaira bukkantak az illetékesek egy amerikai kisvárosban: 16 éves vagy annál fiatalabb lányok beszéltek össze a helyi középiskolában, hogy egyszerre lesznek állapotosak, és együtt nevelik fel a gyerekeket. Eddig 17 tinilány lett várandós a Massachusetts állambeli Bostonhoz közeli Gloucesterben. Rendesen legfeljebb négy ilyen eset fordul elő a helyi középiskolában. Az 1200 tanulós gimnáziumban akkor lett gyanús a dolog, mikor a lányok egymás után kopogtattak be az orvosiba terhességi tesztet kérve, és akiknél semmit sem mutatott ki a teszt, azok lelombozva távoztak.
2008.06.20. 13:59
 
 
Tenisz, Wimbledon: Szávay Ágnes Garbin ellen kezd
A 15. helyen kiemelt Szávay Ágnes az olasz Tathiana Garbin ellen kezd a hétfőn rajtoló wimbledoni teniszbajnokságon. A két játékos eddig kétszer találkozott, és a Vasas 19 éves teniszezője 1-1-re áll a világranglista 79. helyezettje ellen. Még 2005-ben, a modenai salakon a 30 esztendős Garbin győzött 6:3, 6:0-ra, idén a párizsi fedettpályás viadalon pedig a magyar diadalmaskodott 6:3, 4:6, 6:2-re. Szávay idén versenyez másodszor a londoni gyepen, tavaly egy kört ment. A már tizedik Wimbledonjára készülő Garbin 2006-ban és 2007-ben szerepelt a legjobban, akkor a második fordulóig jutott.
2008.06.20. 13:17
 
Adócsalás miatt elítélték a MEH volt helyettes államtitkárát
A hivatali befolyással üzérkedés bűntette alól felmentette, adócsalás miatt azonban 1 év, 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre és 2,4 millió forint pénzbüntetésre ítélte első fokon a Fővárosi Bíróság Kodela Lászlót, a Miniszterelnöki Hivatal egykori humánpolitikai helyettes államtitkárát. A volt helyettes államtitkárt a bíróság a büntetőjogi hátrányok alól előzetesen mentesítette. Adócsalás miatt azért állt bíróság előtt Kodela László, mert a vádhatóság szerint mintegy 18 millió forintos bevételkiesést okozott az államnak azzal, hogy adóbevallásában nem szerepeltette a befektetése révén Kulcsár Attilától kapott valutát. Kodela László évekkel később, egy önrevízió után befizette az adótartozást.
2008.06.20. 12:21
 
 
Vajon Pflum Orsi Dubai útja sikeres őszt hoz majd?
Az énekesnő Egyiptomban és az Egyesült Arab Emirátusokban kalandos, izgalmaktól sem mentes öt napot töltött.
2008.06.20. 12:17
 
491 millió Euro befektetés a hazai kockázati- és magántőke-iparban 2007-ben
Történetének második legmagasabb befektetési összegét produkálta a kockázati- és magántőke-ipar Magyarországon 2007-ben, 491 millió Euro összegben - derül ki a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (HVCA) frissen kiadott „Magyarországi kockázati- és magántőke-ipar fejlődése 2007-ben” c. elemzéséből. A jelzálogpiaci válság ellenére a magyarországi befektetések 2007-ben mért értéke alig maradt el a 2006-ban elért, több mint 535 millió eurós hazai és egyben régiós rekordtól. A magyarországi vállalkozások regionális versenyképességét és a hazai források szűkösségét egyaránt jelzi, hogy 2007-ben a magyarországi befektetések 93%-át külföldön bejegyzett kockázati-és magántőke-alapok biztosították. A 2007-ben megvalósult befektetések összesen 24 magyarországi vállalkozás kockázati- és magántőkéhez jutását biztosították, ezek súlypontját - 2006-hoz hasonlóan - a kivásárlások adták. A 2007-es befektetések között értékben 45%-kal a vegyipar dominált, a finanszírozás közel negyede pedig a szállítási szektorba került. A legnagyobb számban kommunikációs cégek és élettudomány területén működő hazai vállalkozások kaptak kockázati tőkét.
2008.06.20. 12:10
 
 
Lezuhant egy katonai gép Fehérgyarmaton
Meghalt mindkét pilóta azon az L-39-es típusú Albatros kiképzőgépen, amely pénteken zuhant le Fehérgyarmaton. A rendelkezésre álló adatok szerint a pilóták nem tervezett és rendkívül kockázatos manővert hajtottak végre a géppel. Az államfő és a miniszterelnök részvétét fejezte ki a pilóták családjának. A honvédelmi miniszter megszakította szlovéniai tárgyalásait, hogy a baleset helyszínére utazzon. Lázár János (Fidesz), az Országgyűlés honvédelmi bizottságának elnöke táviratban fejezte ki együttérzését a két pilóta családjának. Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője az MTI-nek elmondta: a pilóták katapultálni próbáltak, ez a művelet azonban nem sikerült. Az oktató pilóta holttestét a repülőgépen kívül találták meg, míg a növendékét a gépben.
2008.06.20. 12:02
 
Magyarországon először kapott új szívet
Június 23-án hétfőn délután 4 órakor Balatonvilágoson a Volán üdülőben kapja meg Lőrincz Balázs azt a pénzt, melyet még januárban egy tapolcai festő képének árverezéséből sikerült szerezni. Lőrincz Balázs az a kisfiú, aki Magyarországon először kapott új szívet. A festmény egyébként Chicagoba kerül, mert egy ott élő társaság vásárolta meg.
2008.06.20. 12:02
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365[2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista