2020. május 27., szerda - Hella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
A CIA korábban letiltott iráni értesüléseket
Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) egy volt munkatársa azt állítja: a felderítő szervezet vezetői korábban letiltották azokat a jelentéseit, amelyek arról szóltak, hogy Irán felfüggesztette atomfegyverprogramját - írta a The New York Times kedden. Az egykor titkos ügynökként dolgozó illető, akinek a CIA megtiltotta, hogy igazi nevével a nyilvánosság elé lépjen, már 2004-ben pert indított a CIA ellen elbocsátása miatt. Az ügynök 22 éves karrierje akkor ért véget, amikor megkérdőjelezte a CIA hivatalos doktrínáját az iráni és iraki fegyverkezési programokról.
2008.07.01. 19:19
 
 
Dániáé az első recessziós gazdaság Európában
Technikailag recesszióba jutott Dánia, miután két egymást követő negyedévben, a tavalyi negyedikben és az idei elsőben csökkent az ország GDP-je. Az idei első negyedévben a csökkenés a megelőző évnegyedhez képest 0,6 százalékos volt, közölték a dán statisztikai hivatalban kedden. A tavalyi utolsó negyedévben 0,2 százalékos volt a visszaesés, szintén az előző negyedhez viszonyítva. Az idei első negyedévben a dán hazai össztermék 0,7 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól is. Ezzel az Európai Unióban a nemzetközi hitelválsággal beköszöntött gazdasági visszaesés első recessziós áldozata Dánia.
2008.07.01. 18:40
 
 
Gyurcsány felszólalt a Szocialista Internacionálé kongresszusán
Gyurcsány Ferenc szerint az a határtalan erőfeszítés is benne van abban, hogy a Szocialista Internacionálé alelnökének választották, amelyet az MSZP folytat a modernizációért, a reformokért, valamint a hazafias, nyitott, európai politikáért. A szocialista pártelnök erről kedden nyilatkozott az MTI-nek Athénből. A magyar miniszterelnök a világgazdaságról szóló témakör bevezető előadását tartotta meg kedden, a Szocialista Internacionálé XXIII. kongresszusának második napján. Előadásában a biztonsági kérdések mellett az energia és az élelmiszerek árrobbanásának a kezelését nevezte meg a globális politika legnagyobb kihívásának.
2008.07.01. 18:02
 
Klónozni fogják a szeptember 11-i terrortámadás kutyahősét
Rövidesen klónozni fogják azt a mentőkutyát, amely a New York-i Világkereskedelmi Központ ellen 2001. szeptember 11-i merénylet után több ember életét is megmentette - jelentette be az a kaliforniai cég, amely egy dél-koreai laboratóriummal közösen a műveletet végzi. A Trakr névre hallgató németjuhászt, amely gazdájával, James Symingtonnal Los Angelesben él, a BioArts International választotta ki mint a klónozásra legméltóbb négylábút egy pályázaton, amelyen a tulajdonosoknak felkínálták: ingyen állítják elő kedvencünk másodpéldányát. James Symington elmondta: kutyájával az első mentők között érkeztek a helyszínre a szeptember 11-i terrortámadások után. Ők bukkantak rá az utolsó túlélőre 9 méternyi törmelék alatt.
2008.07.01. 17:54
 
 
Szerdán találkozik Fodor Gábor Semjén Zsolttal
A tiszta közélet, a pártfinanszírozás, és a gazdaságélénkítés kérdése is szóba kerül az SZDSZ részéről Fodor Gábor és Semjén Zsolt szerdai találkozóján - értesült az MTI kedden. Fodor Gábort június 7-én választották a Szabad Demokraták Szövetségének elnökévé a párt rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén Budaörsön. Megválasztása után bejelentette: tárgyalást kezdeményez a parlamenti pártok vezetőivel Magyarország jövőjéről. Fodor Gábor még nem találkozott az MDF elnökével. Dávid Ibolya közölte: kész a párbeszédre az SZDSZ elnökével, de ragaszkodik a teljes nyilvánossághoz.
2008.07.01. 17:09
 
 
Kedvelik a magyarok a luxusmárkákat
A magyarok pozitívabban viszonyulnak a luxusmárkákhoz, mint az európai átlag: a magyar internethasználók egyharmada állítja magáról, hogy kisebb-nagyobb rendszerességgel vásárol designer márkát - derül ki a Nielsen piackutató cég felméréséből. A Nielsen onlinekutatását tavaly novemberben végezte. Öt világrész 48 országában 26 300 rendszeres internetezőt kérdezett meg, közülük 500 magyart. A luxusmárkát sokan a magas minőség miatt kedvelik. Igaz ezeknek a termékeknek magas az ára is, mégis a magyar megkérdezettek kisebb hányada (44 százalék) tartotta túl drágának. Az európai országok megkérdezettjeinek 67 százaléka azonban úgy vélte, túl költségesek ezek a márkák.
2008.07.01. 16:57
 
 
Wimbledon: elődöntős a címvédő Venus Williams
A címvédő Venus Williams jutott be elsőként a wimbledoni tenisztorna női egyesének elődöntőjébe. A hetedik helyen kiemelt, eddig még szettet sem vesztett amerikai sztár - aki a "szent gyepen" vívott 63. találkozóján 56. sikerét aratta egyesben - a nyolc között a thaiföldi Tamarine Tanasugarnt verte 95 perc alatt. Az idősebbik Williams-nővér a csütörtöki elődöntőben Jelena Gyementyjevával vagy az ugyancsak orosz Nagyja Petrovával találkozik. Eredmény, női egyes, negyeddöntő: V. Williams (amerikai, 7.)-Tanasugarn (thaiföldi) 6:4, 6:3.
2008.07.01. 16:42
 
 
Átrepülte a fél világot, hogy öngyilkos legyen
San Franciscóig repült Londonból egy fiatal brit nő, hogy öngyilkosságot kövessen el. A keddi brit sajtó beszámolói szerint a 23 éves Olivia Crowther előzőleg öngyilkossági kísérletekhez tanácsokat adó honlapokat tanulmányozott, főleg olyanokat, amelyek magas épületekről és hidakról szolgálnak információkkal. Ezután, június utolsó hetében Londonból a kaliforniai nagyvárosba repült, egy éjszakára bejelentkezett egy szállodába, majd másnap leugrott a világhírű Golden Gate hídról. Olivia öngyilkossági szándékaira szülei szerint semmi nem utalt. A fiatal nő nemrég diplomázott kiváló eredménnyel, és a könyves szakmában képzelte el karrierjét.
2008.07.01. 16:36
 
 
FC Barcelona: Daniel Alves ma aláír
Az FC Barcelona ma mutatja be legújabb szerzeményét, a brazil Daniel Alvest, akit a Sevillától igazol le. A 25 éves védő sajtótájékoztatón búcsúzott el a sevillaiaktól: "Mindent köszönök a klubnak. Kisfiúként érkeztem ide és férfiként távozom. Soha nem fogom elfelejteni a Sanchez Pizjuan Stadiont, és remélem, egyszer még visszatérek." A 16-szoros válogatott játékosért 29,5 millió eurót fizet a Barcelona, ezzel saját posztján a világ legdrágább futballistája lesz. Alves - aki két UEFA Kupát, egy spanyol és egy európai Szuperkupát, valamint Király Kupát nyert a Sevillával - este részt vesz a szokásos orvosi vizsgálatokon, majd ünnepélyes keretek között aláírja szerződését új csapatával.
2008.07.01. 16:24
 
 
Orbán: a befektetések és a munkahelyteremtés legfőbb gátja a korrupció
A magyarországi befektetések, és így a munkahelyteremtés egyik legfőbb gátja továbbra is a korrupció, az ez ellen foganatosított intézkedéseknek pedig a nyilvánosság teljes bevonásával kell megtörténniük - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, amikor a Magyarországon legnagyobb befektetésekkel rendelkező országok nagyköveteivel találkozott kedden. A párt közleménye szerint a politikus April Foley, az Egyesült Államok nagykövetének meghívására ebéden találkozott a nagykövetekkel. Orbán Viktor kijelentette: a jelenlegi kormány képtelen hatékony lépéseket tenni a korrupció visszaszorítása érdekében, inkább csak a nemzetközi kötelezettségeinknek való felszínes megfelelési törekvéseket lehet látni.
2008.07.01. 16:10
 
 
Az európaiak többsége rugalmas munkaidőben dolgozna
Az európai munkavállalók 78 százaléka fontolóra venné a munkahelyváltást, ha biztosítanák számukra a rugalmas munkavégzést és az ahhoz szükséges technikai eszközöket - derül ki a kommunikációs hálózatokat építő és üzemeltető Avaya Inc. felméréséből. Az Avaya szerint a megoldással járó előnyöket nem csupán a családos nők és férfiak igénylik, a megkérdezettek 78 százaléka jelezte, hogy nyugdíjazásuk után szívesen folytatnák a munkát, amennyiben felajánlanák számukra a lehetőséget. A felmérés során több mint 3.000 európai munkavállalót kérdeztek meg.
2008.07.01. 15:44
 
 
Károly herceg fehérbort tankol
Fehérborból párolt bioüzemanyagot tankol Károly brit trónörökös, aki a "zöld" energia térhódításának nagy híve. A herceg londoni rezidenciája, a Clarence House most tette közzé a trónörökös tavalyi gazdálkodási adatait, és ebből kiderül az is, hogy Károly hazai bortermelők felesleges készleteiből kinyert bioetanollal járatja híres, tengerkék Aston Martin DB6 Volante kabrióját, amelyet édesanyjától, II. Erzsébet királynőtől kapott 21. születésnapjára. A forradalmi üzemanyag csaknem 10 százalékkal hatékonyabb is, mint a hagyományos benzin, így az eredetileg 150 mérföld/órás (240 kilométeres) végsebességű veterán sportkocsi óránként akár 165 mérföld - 264 kilométer - megtételére is képes.
2008.07.01. 15:40
 
 
Kevés az energetikai szakember világszerte
A KPMG tanácsadó cég kutatása szerint a jövőt illetően nemzeti olajtársaságok leginkább a képzett munkaerő hiányától tartanak. A társaság az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében ismerteti: a világ legnagyobb nemzeti olajipari társaságai komoly szakemberhiánnyal szembesülnek majd a következő évtized során, amikor aktuálissá válik az iparágban az idősödő munkaerő cseréje. A KPMG a nemzetközi felmérés során a világ olajtartalékainak 72 százaléka felett rendelkező cégeket kérdezett meg, amelyek egytől egyig azt állították, hogy a jövőbeni üzletmenet szempontjából a szakképzett munkaerő hiánya jelenti számukra a legnagyobb feladatot.
2008.07.01. 15:24
 
 
Wimbledon: Szávay vegyespárosban is búcsúzott
Szávay Ágnes az egyes és a páros után vegyespárosban is búcsúzott a wimbledoni tenisztornától. A magyar játékos a svájci Yves Allegróval az oldalán - a viadal honlapja alapján - két szettben kapott ki a negyedik helyen kiemelt Paul Hanley, Cara Black ausztrál, zimbabwei kettőstől a második fordulóban. Eredmény: vegyespáros, 2. forduló (a 16 közé jutásért): Hanley, Black (ausztrál, zimbabwei, 4.)-Allegro, Szávay (svájci, magyar) 6:4, 6:4. Szávay hétfőn fejezte be a szereplését egyesben és női párosban, mindkét versenyben a legjobb 16-ig jutott.
2008.07.01. 14:56
 
 
Ismét vannak barnamedvék a Fővárosi Állat- és Növénykertben
Átadták az új medvekifutót a Fővárosi Állat- és Növénykertben, egy barnamedve és két szíriai barnamedve kapott benne helyet. Az új létesítményt a közelmúltban átadott Nagyszikla rekonstrukciójának részeként újították fel. Az állatkertben már a nyitás évében, azaz 1866-ban is éltek medvék, férőhelyük 1912-től egészen a közelmúltig a Nagyszikla északnyugati oldalán volt. Ezen a helyen eredetileg két "medvesort" alakítottak ki, amely lényegében egymással szomszédos apró ketrecekből állt. Ezeket az állatkert a 90-es évek közepén számolta fel, mert állattartásra alkalmatlanná váltak.
2008.07.01. 14:36
 
 
UEFA Kupa-sorsolás: a Debrecen kazah, a Győr grúz ellenfelet kapott
A Magyar Kupa-győztes Debrecen a kazah Sahtar Karagandát, míg a bajnoki bronzérmes Győr a grúz FC Zestafonit kapta ellenfélül a labdarúgó UEFA Kupa selejtezőjének első körében. Az európai szövetség nyoni sorsolásán kiderült, hogy a debreceniek idegenben játsszák az első mérkőzést, míg a győriek hazai környezetben. Az "odavágókat" július 16-án vagy 17-én, a második összecsapásokat egy héttel később, július 23-án, vagy 24-én rendezik.
2008.07.01. 14:13
 
 
A fővárosi KDNP bírálta a városvezetést a BKV helyzete kapcsán
A KDNP fővárosi frakcióvezetője szerint újabb "kétes busztender" kiírása helyett mielőbb felelős vezérigazgatóra volna szükség "a tönk szélén lévő BKV-nál". Bagdy Gábor kedden sajtótájékoztatón, a Városháza udvarán azt mondta: miközben a cégtulajdonos önkormányzat nem biztosítja a működési feltételeket, folyamatosan beleszól a társaság működésébe, kézi vezérléssel működteti a céget. A frakcióvezető közölte, hogy Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármestert és a városüzemeltetéssel foglalkozó Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettest egyaránt súlyos felelősség terheli a BKV jelenlegi helyzetének kialakulásáért.
2008.07.01. 14:12
 
 
Két héten belül folytathatják sztrájkjukat a vasutasok
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) két héten belül folytatja a február elsején megkezdett gördülő vasutas sztrájkot, ha addig nem sikerül érdemben haladni az követelésekről folyó tárgyalásokon - jelentette be Gaskó Isván a VDSZSZ elnöke kedden a sztrájkbizottság döntését. Gaskó István elmondta, hogy szerdára sztrájk előtti egyeztetést kezdeményeznek a munkáltatónál a szakszervezeti követelésekről, és a még elégséges szolgáltatásról. Kérdésre válaszolva elhangzott: a sztrájk folytatásának időpontjáról még nincs döntés, azt időben bejelentik, hogy az utazóközönség fel tudjon rá készülni.
2008.07.01. 13:50
 
 
Dél-Korea együtt vonulna Észak-Koreával az olimpia nyitóünnepségén
Dél-Korea ismét indítványozni kívánja Észak-Koreának, hogy a két ország sportolói közösen vonuljanak fel a pekingi olimpia nyitó- és záróünnepségén. Erről egy magát megnevezni nem kívánó szöuli kormánytisztviselő nyilatkozott, aki időpont említése nélkül azt mondta, hogy kapcsolatba akarnak lépni a Koreai NDK olimpiai bizottságával. A múltban a megosztott félsziget két országa már megvalósított hasonló együttműködést: uniformisban, kék-fehér "egyesítési zászló" alatt vonultak fel észak- és dél-koreai sportolók kiemelkedő nemzetközi viadalokon, így a 2000-es és a 2004-es olimpián.
2008.07.01. 13:44
 
 
Nagykövetek ismertették a következő EU-elnökségek főbb célkitűzéseit
Franciaország, Csehország és Svédország nagykövetei ismertették az Európai Unió következő 18 hónapra vonatkozó terveit, főbb célkitűzéseit Budapesten. A trió - elsőként a franciák elnökségével - július 1-jétől 2009 végéig irányítja az EU-t. Az unió soros elnöki tisztét mostantól betöltő Franciaország nagykövete kifejtette: a francia elnökségnek négy fő prioritása lesz a következő hat hónapban. Ezek közé a bevándorláspolitikát, a környezetvédelmet, az unió katonai védelmének megerősítését és a közös agrárpolitika továbbalakítását sorolta.
2008.07.01. 13:34
 
 
ENSZ: Zimbabwe gazdasága politikai stabilitás nélkül nem tér magához
Zimbabwe katasztrofális helyzetben lévő gazdasága politikai stabilitás nélkül sohasem fog magához térni - figyelmeztette az afrikai vezetőket Jeffrey Sachs, az ENSZ-főtitkár különtanácsadója. Sachs az egyiptomi Sarm-es-Sejkben, az Afrikai Unió csúcsértekezletén szólalt fel, ahol a zimbabwei politikai válság témája központi szerepet kapott. A szakértő hangoztatta, hogy a mostani gazdasági katasztrófa egyike a legsúlyosabbaknak, amelyek békeidőben bekövetkeztek az országban. Az infláció szüntelenül rekordokat dönt, egyik évről a másikra több mint egymillió százalékos emelkedést ér el, s amíg nincs legitim kormánya az országnak, nem is lehet stabil gazdasága.
2008.07.01. 13:29
 
 
Naomi Campbellnek (újra) orosz barátja van
Naomi Campbell topmodellnek a hírek szerint újra orosz barátja van Vlagyiszlav Doronyin, a Capital Group építőipari holding tulajdonosának személyében. A párt legutóbb a Nelson Mandela 90. születésnapján Londonban rendezett ünnepi koncerten kapták lencsevégre a fotósok, de előzőleg már készültek róluk képek Capri szigetén is, ahol együtt nyaraltak. A 46 éves Doronyin kicsit hasonlít a legutóbbi James Bond film főszereplőjére, Daniel Craigre, vagyonát mintegy 1,9 milliárd dollárra becsülik, s gyakori szereplője a társasági híreknek. Naomi Campbell előtt állítólag egy ismert svéd modellel futott. Naomi életében nem ő az első orosz: a fekete gyöngyszem korábban állítólag már szoros kapcsolatban állt Umar Dzsabrailovval is.
2008.07.01. 12:50
 
A legértékesebb FILA-szerződés
Hazaérkezett a magyar birkózóküldöttség Bakuból, a Golden Grand Prix-sorozat döntőjéről. Mint emlékezetes: Lőrincz Tamás és Virág Lajos révén két magyar győztes is van. Lőrincz a szombathelyi, első GGP-viadal után most a záráskor, Bakuban is legyőzte az azeriek olimpiai és világbajnokát, Farid Manszurovot.
2008.07.01. 12:41
 
 
BL-sorsolás: a Fenerbahce lett az MTK ellenfele
A magyar bajnok MTK Budapest a második körben a török Fenerbahcéval találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében. Az európai szövetség (UEFA) nyoni székhelyén tartott keddi sorsoláson az is kiderült, hogy az MTK idegenben lép először pályára. A párharc első találkozójára július 29-én vagy 30-án, a visszavágóra pedig augusztus 5-én vagy 6-án kerül sor.
2008.07.01. 12:35
 
 
N. László szerint egy szerb tömeggyilkos követte el a móri mészárlást
A rendőrség ellenőrzi az N. László börtönnaplójában szereplő, további bűncselekményekről szóló állításokat - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány a móri bankrablás és a veszprémi postásgyilkosság elkövetésével is gyanúsított, időközben öngyilkosságot elkövető férfi naplójából készült könyv bemutatóján. A mintegy százoldalas börtönnaplót N. László a büntetés-végrehajtási intézet tudta nélkül juttatta ki feleségéhez, aki megkereste Nothoff Ingridet, a könyv íróját. A kötetben a naplón túlmenően N. László felesége és a nyomozásban részt vevő rendőrök is megszólalnak. Bencze elmondta: látható, hogy a férfi kettős személyiségű volt és bizonyítható módon saját bűncselekményeit kivetíti az általa szerb tömeggyilkosnak titulált, Radó nevezetű férfire.
2008.07.01. 12:30
 
 
Gyenesei: regionális szinten működnek tovább a közigazgatási hivatalok
A jövőben is regionális keretek között működnek a közigazgatási hivatalok, miután a kormány rendeletben biztosította ennek a jogszabályi feltételeit - közölte az önkormányzati miniszter kedden az MTI-vel. A Fidesz és a KDNP rendkívüli házbizottsági ülés összehívását kezdeményezte a kormányrendelet ügyében. Gyenesei István azt mondta: a közigazgatási hivatalok változatlan formában, tartalommal és szerkezeti keretek között működnek tovább július 1-jével. Hozzátette: a kormány június 11-én hozott erről rendeletet. Az ügy előzménye, hogy az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek találta, és június 30-ai hatállyal megsemmisítette azt a "feles" törvényt, amely a fővárosi, illetve a megyei közigazgatási hivatalokat regionális szintűvé alakította.
2008.07.01. 12:20
 
 
GVI: nincs túlkínálat diplomás pályakezdőkből
A műszaki végzettségű diplomás pályakezdők iránti kereslet gyorsabban nő, mint a gazdasági diplomások iránti igény, egy kezdő informatikusnak átlagosan 258 ezer, egy pénzügyesnek 180 ezer forintot ajánlanak - mondta Tóth István János, az MKIK Gazdaság és Vállalkozáselemző Intézet (GVI) ügyvezető igazgatója. Elsősorban a 250 főnél többet foglalkoztató, külföldi tulajdonban lévő, exportra is termelő, Közép-Magyarországon működő cégek alkalmaznak pályakezdő diplomásokat - ismertette Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke a GVI által készített 3.010 vállalat bevonásával készült vizsgálatot, amely a diplomás pályakezdők keresletét és bérezését mérte fel.
2008.07.01. 11:50
 
 
Turizmus: több mint 20 millió vendégéjszaka a cél 2008-ban
A tervek szerint az idén a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma meghaladja a 20 milliót, tavaly ez a szám a 20 milliós határ alatt maradt - mondta Kovács Miklós, az Önkormányzati Minisztérium turisztikai szakállamtitkára. Az idei év első negyedévében 4,4 millió vendégéjszakát töltöttek el a turisták a szálláshelyeken, általában az éves forgalom 20 százaléka esik erre az időszakra - mondta az államtitkár a Központi Statisztikai Hivatal adataira hivatkozva. A vendégek száma 3,3 százalékkal nőt, az eltöltött éjszakák száma kis mértékben csökkent az előző év azonos időszakához képest - tette hozzá.
2008.07.01. 11:43
 
 
Magyar-osztrák vízminőségi vizsgálat a Rábán
Magyar és osztrák vízügyi szakemberek közös vízminőség-vizsgálatot végeznek a Rábán, hogy felmérjék a víz állapotát, miután az több éve habzik az osztrák bőrgyárakból érkező szennyeződés hatására - mondta Kóthay László, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium vízügyi szakállamtitkára. Az államtitkár elmondta, hogy a magyarországi vizsgálatokat a Vituki Kht. végzi, a mérések költsége 18 millió forint. A mérések 10 napig tartanak, az 52 helyszínen vett 100 minta alapján 64 komponenst vizsgálnak meg.
2008.07.01. 11:38
 
 
KDNP: egyházellenes az oktatási tárca vezetőjének magatartása
Az Alkotmánybíróság döntése után a miniszterelnöknek le kellene vonnia a személyi konzekvenciákat az oktatási tárca vezetését illetően - közölte Semjén Zsolt, a KDNP elnöke sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus összegzése szerint az Alkotmánybíróság azt állapította meg a hétfői, közoktatási normatívákról szóló döntésében, hogy "alkotmányellenes, törvénysértő, nemzetközi szerződésbe ütköző, egyházellenességet folytat a jelenlegi kormány". Semjén Zsolt felszólította a kormányt, hogy a jövő évi költségvetés tervezésekor rendezze tartozását, s fizesse ki azt az összeget, amivel az egyházi fenntartású intézményeknek tartozik.
2008.07.01. 11:15
 
 
A portugál rendőrség lezárja a nyomozást az eltűnt brit kislány ügyében
A portugál rendőrség hamarosan lezárja a nyomozást Madeleine McCann, a 14 hónappal ezelőtt Portugáliában eltűnt brit kislány ügyében. Keddi portugáliai lapjelentések szerint a rendőrségnek nincs a vádemeléshez elegendő bizonyítéka a McCann szülők ellen, akik maguk is gyanúba keveredtek kislányuk eltűnésével kapcsolatban. A hatóságok várhatóan néhány napon belül jelentik be hivatalosan a nyomozás eredmény nélküli lezárását, mert nem találtak sem emberrablásra, sem gyilkosságra utaló egyértelmű nyomot az ügyben. Az akkor négyéves Madeleine-nek tavaly május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz egyik üdülőközpontjában, miközben szülei a szállodától nem messze baráti társasággal vacsoráztak.
2008.07.01. 10:48
 
 
EU: Magyarország az élbolyban az élelmiszerárak emelkedése tekintetében
Az Eurostat, az EU statisztikai hivatalának interneten elérhető adatai szerint 2007-ben Magyarországon 12,8 százalékkal emelkedtek az élelmiszerárak. Ha az élelmiszerek mellett a nem alkoholos italokat is figyelembe vesszük, akkor e termékcsoport esetében Magyarországon 12 százalék volt a drágulás. Magyarország ezzel az "élbolyban" van az uniós országok között a drágulás ütemét tekintve. Csak Lettország és Bulgária előzi meg: az élelmiszerekre vetítve az előbbi országban 13,9, az utóbbiban 13,8 százalék volt tavaly az infláció. A nem alkoholos üdítő italokkal bővített terméklistára vetítve a lett és a bolgár adat egyaránt 13,5.
2008.07.01. 10:34
 
Kereskedelmi miniszterek: megfékezhetők a világméretű élelmiszerár-drágulások
Az Egyesült Államok és Németország kereskedelmi minisztere egyet értett abban, hogy a dohai világkereskedelmi tárgyalások révén megfékezhetők a világméretű élelmiszerár-drágulások. Hanry Paulson amerikai kereskedelmi miniszter partnerével, Michael Glos-szal folytatott tárgyalásai után elmondta: abban is azonos véleményen voltak, hogy a magas olajárakkal összefüggő gondokra nincsenek hathatós rövid távú megoldások, mivel az árakat - véleménye szerint - a kereslet-kínálat alakítja.
2008.07.01. 10:30
 
PM: A Cargo-bevétel nem érinti az eredményszemléletű hiányt
A MÁV Cargo értékesítésének megtörténte, vagy elmaradása nem érinti a költségvetés eredményszemléletű ESA hiányát - mondta Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium szóvivője. A szóvivő azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy a Népszabadság keddi számában megjelentek szerint az Állami Számvevőszéknek és a július elsejével megszűnt, a közlekedési hatóságba olvadt Vasúti Hivatalnak, valamint a Gazdasági Versenyhivatalnak is kifogásai vannak a MÁV Cargo adásvételi szerződésének feltételeivel kapcsolatban, mert abban olyan pontok találhatók, amelyek alapján a valós bevétel a várt 100 milliárd forintnál akár 40 milliárddal is kevesebb lehet.
2008.07.01. 10:13
 
 
Fábiánné: a forgatókönyv már meg volt írva
Fábiánné Rozsnyói Katalin már előre érezte, hogy nem lesz ott Pekingben, ezért az olimpiai ruhapróbára sem ment el - mondta a kajak-kenu elmúlt évtizedeinek egyik sikeredzője. A reménybeli pekingi magyar sikereknek azonban fő részese lehet, hiszen a női egyesben, kettesben és négyesben indulók kivétel nélkül a tanítványai voltak - a 2007 áprilisában távozott Janics Natasa kivételével - egészen a legutóbbi időkig. "A forgatókönyv már jó előre meg volt írva, a benne foglaltakat nem lehetett kikerülni" - nyilatkozott a múlt heti szegedi ob-t követően szinte eltűnt Fábiánné.
2008.07.01. 10:13
 
Súlyos bírság cigarettacsikkért vagy eldobott rágógumiért Prágában
A helyszínen ezer (10 ezer forint), de a hatósági eljárás folyamán akár 30 ezer koronás (300 ezer forint) büntetést is fizethet az a személy, aki rágógumit vagy cigarettacsikket dob el egy prágai utcán. A szigorú új köztisztatági szabályzat kedden lépett életbe, s a cseh főváros önkormányzata bejelentette, hogy betartását az első naptól kezdve szigorúan ellenőrizni fogja. Bár a cseh lakosság több mint egy hónapja tud az új rendeletről, a külföldiek tájékoztatása egyenlő a nullával, s ez komoly gondokat, sajnálatos félreértéseket okozhat - jelentette ki Tomio Okamura, a cseh utazási irodák szövetségének szóvivője.
2008.07.01. 09:53
 
 
Szekeres: a magyar lakosság támogatja az afganisztáni missziót
A magyar lakosság jelentős többsége támogatja a Magyar Honvédség külföldi szerepvállalását, így például az afganisztáni missziót, ez pedig azt jelzi, hogy a magyar társadalom nyitott a biztonsággal és a békével kapcsolatos újfajta gondolkodásra - hangoztatta a honvédelmi miniszter a katonai attasék éves értekezletén Budapesten. Szekeres Imre a Szonda Ipsos legújabb közvélemény-kutatására hivatkozva elmondta, a polgárok több mint 69 százaléka támogatja, hogy Magyarország aktívan részt vegyen a közös NATO-békeműveletekben, 64 százalékuk támogatja a szövetséget, mert úgy látja, a tagság egyértelműen erősíti hazánk biztonságát.
2008.07.01. 09:11
 
 
Júniusban esett el a legtöbb nemzetközi koalíciós katona Afganisztánban
Idén júniusban esett el egy hónap alatt a legtöbb Afganisztánban állomásozó nemzetközi koalíciós katona a tálibok ellen 2001 óta folytatott harcokban. A NATO vezette nemzetközi biztonsági erő (ISAF) és az amerikai vezetésű koalíciós erők összesen 51 katonája vesztette életét júniusban az ázsiai országban. Az e havi veszteségmérleg az év eleje óta feljegyzett 122 haláleset több mint 40 százalékát teszi ki. A külföldi katonák többségével út mentén elrejtett pokolgépek végeztek.
2008.07.01. 08:46
 
 
Japánban mától csak "dohányos kártyával" lehet vásárolni cigarettát
Japánban keddtől kizárólag "dohányos kártyával" lehet kapni cigarettát - a hatóságok így akarják megakadályozni azt, hogy kiskorúak is vásároljanak dohányárut. Keddtől nemcsak dohányboltokban, de cigaretta automatáknál is csak "dohányos kártyával" lehet vásárolni füstölnivalót, ehhez minden automatát fel kellett szerelni kártyakód leolvasására alkalmas berendezéssel. A személyi adatokat tartalmazó csipkártyához ingyen hozzá lehet jutni bármelyik dohányboltban, ehhez fel kell mutatni a személyi igazolványt és kitölteni egy űrlapot. A japán dohánygyárak szerint eddig több mint hatmillió ember - a dohányzók közel negyede - váltott ki csipkártyát.
2008.07.01. 07:51
 
 
Káromkodással ment át az angolnyelv-érettségin egy brit diák
Csupán az igen durva káromkodásnak számító "fuck off" kifejezést vetette papírra egy brit diák az írásbeli angolérettségin, és elégséges minősítést kapott a munkájáért. A tanulók azt a feladatot kapták, hogy készítsenek leíró fogalmazást a teremről, amelyben vizsgáznak. A kétszavas szitkozódással a diák 2 pontot szerzett a 27-ből, és többet is kaphatott volna, ha használ írásjeleket - mondta a vizsga lebonyolítását irányító szakfelügyelő a The Times című londoni lap szerint. A nagyjából a magyar érettséginek megfelelő GSCE vizsgán évente több százezer 16 éves brit diák vesz részt. Angol nyelvből a vizsgázónak az elégséges minősítéshez demonstrálnia kell, hogy képes "sorba rendezni gondolatokat és szavakat".
2008.07.01. 07:34
 
 
Alföldi Róbert lett a Nemzeti Színház főigazgatója
Alföldi Róbert a Nemzeti Színház főigazgatója, a vezető kedden vette át hivatalos kinevezését Hiller István oktatási és kulturális minisztertől Budapesten, sajtótájékoztató keretében. Alföldi Róbert, akinek július 1-jével történő kinevezését még tavaly december végén jelentette be Hiller István, az elmúlt fél évben együtt vezette a Nemzeti Színházat Jordán Tamás leköszönő főigazgatóval. A kinevezés alkalmával Hiller István megjegyezte: noha sokan azt mondták, nem fog működni, hogy a régi és az új főigazgató fél évig együtt dolgozik, Jordán Tamás és Alföldi Róbert bebizonyította, ez megvalósítható.
2008.07.01. 07:30
 
 
Zsebbevágó és időkímélő változások július elsejétől
Több, a lakosságot és a vállalkozásokat érintő változás is életbe lép kedden, július elsejétől ugyanis emelkedik a gáz ára, változnak a szocpol szabályok, csak elektronikus úton lehet a cégbejegyzést intézni, és a zárjegyeket elektronikusan is lehet igényelni. A kőolajár emelkedése miatt a közüzemben a lakosság számára 9,9 százalékkal, a nem lakossági fogyasztóknak pedig 7,7 százalékkal emelkedik a földgáz végfelhasználói ára július elsején. Az emelés egy átlagos (1.660 köbméter éves fogyasztású), az ártámogatást igénybe nem vevő háztartásnak havonta mintegy 1.540 forintos többletkiadást jelent.
2008.07.01. 07:18
 
 
Szonda Ipsos: a magyar társadalom helyzetértékelése túl pesszimista
A magyar társadalom helyzetértékelése túlzottan pesszimista, hiszen a szociális kiadások hányada, az inaktívaknak járó juttatások nálunk magasabbak, mint Szlovákiában, álljuk a versenyt a szlovákiai árakkal is, igaz, a bérekben van némi lemaradásunk - áll a Szonda Ipsos felmérésében. A magyar lakosság háromnegyede helyesen úgy tudja, hogy nálunk magasabb az infláció, mint Szlovákiában - állapítja meg az 1500 fő megkérdezésével június közepén végzett kutatás, amelynek részletei a Népszabadságban olvashatók. A válaszadók kétharmad része a munkanélküliséget is inkább nálunk honos problémának tartják, ám mindkét országban nagyjából a lakosság nyolc százalékának nincs munkája.
2008.07.01. 07:08
 
 
EURO-2008: százezrek ünnepelték a hazatérő spanyol hősöket
Több százezren ünnepelték hétfő este Madridban az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatottat, amely 44 év után ismét elfoglalta a kontinens trónját, a vasárnapi bécsi döntőben legyőzve a németeket. A spanyol válogatott helyi idő szerint 19:40 órakor érkezett meg a madridi repülőtérre. Kilépve a gépből - amelyre sebtében ráfestettek a "Campeones" (bajnokok) feliratot - a futballisták a "spanyol vagyok" című dalt énekelték, és Luís Aragonés szövetségi kapitányt éltették. Az örömmámorban úszó diadalittas bajnokok nyitott autóbuszon indultak a fővárosi Barajas légikikötőből este nyolc órakor a belváros felé, a másfél órás úton ujjongó tömeg éltette őket, a népes fogadtatás megbénította a főváros közlekedését.
2008.07.01. 06:53
 
Mától olcsóbb lesz 406 gyógyszer, drágult 269 készítmény
Július 1-től, azaz mától 406 gyógyszer lesz olcsóbb, 269 pedig drágább - közölte az Egészségügyi Minisztérium. Az árcsökkenés a leggyakoribb népbetegségek kezelésére szolgáló szereket érinti, így többek között vérnyomás- és gyomorsav-csökkentőket, depresszió elleni gyógyszereket. A közlés szerint az árváltozás tíz készítmény esetében több mint 20 százalék, 23 terméknél nagyobb, mint tíz százalék. Júliustól 269 készítmény ára emelkedett, ezek közül 230 esetében ötven forintot alatti az emelkedés mértéke - közölte a tárca, hozzátéve, szintén hónap elejétől tizenhárom új generikus gyógyszer került be a támogatott készítmények közé.
2008.07.01. 06:50
 
 
Mitt Romney lehet John McCain alelnökjelöltje
Mitt Romney egykori massachusettsi kormányzó a legesélyesebb arra, hogy a republikánus John McCain alelnökjelöltje legyen a novemberi amerikai elnökválasztáson - értesült a leendő elnökjelölthöz közeli forrásokból a Politico című újság hétfőn. Romney szintén indult idén az elnökjelöltségért, de a február 15-i szuperkedd után kiesett a versenyből. Rögtön bejelentette, hogy McCain elnökjelöltségét támogatja. Romney mindenekelőtt azért értékes a McCain-kampánynak, mert jelentős mennyiségű pénzt tud előteremteni rövid idő alatt egykori üzleti partnereitől és a mormon egyházbeli hittársaitól a kampányhoz.
2008.06.30. 21:40
 
 
Amy Winehouse szobrot kap Madame Tussauds panoptikumában
Szobrot kap Madame Tussauds világhírű panoptikumában Amy Winehouse brit soulénekesnő. A tetovált és hatalmas hajkoronát viselő viaszszobor a nyáron kerül kiállításra a londoni múzeumban - közölte az intézmény igazgatója. A botrányairól (is) híres 24 éves brit énekes most hagyta el a londoni klinikát, ahol tüdőproblémákkal ápolták. Pénteken a londoni Hyde Parkban Nelson Mandela dél-afrikai politikus 90. születésnapja alkalmából tartott koncerten, vasárnap pedig a Glastonbury fesztiválon lépett fel.
2008.06.30. 20:55
 
 
Wimbledon: Szávay párosban is kiesett
Szávay Ágnes az egyesben elszenvedett veresége után párosban - oldalán az orosz Dinara Szafinával - is kiesett a wimbledoni tenisztorna nyolcaddöntőjében, miután két játszmában kikapott a Shahar Peer, Viktorija Azarenka kettőstől. A találkozó pénteken sötétedés miatt szakadt félbe, azt követően, hogy az izraeli-fehérorosz kettős 7:5-re megnyerte az első szettet. A hétfői folytatásban a riválisok gyorsan elhúztak, 5:2-es előnyhöz jutottak, s bár Szávayék szépítettek, kiegyenlíteni már nem tudtak. Eredmény, női páros, nyolcaddöntő: Azarenka, Peer (fehérorosz, izraeli, 6.)-Szávay, Szafina (magyar, orosz, 10.) 7:5, 6:4
2008.06.30. 20:54
 
 
Vízilabda: Eb-csapatot hirdetett Kemény Dénes
Kedd helyett már hétfő este csapatot hirdetett a pénteken kezdődő spanyolországi Európa-bajnokságra Kemény Dénes a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitány. A szakember hangsúlyozottan Eb-csapatról beszélt, amikor ismertette a 13 nevet az MTI-vel, egyértelművé téve, hogy a lista nem tekinthető a pekingi ötkarikás játékokra utazó végleges keretnek is egyben. A málagai kontinensviadalra utazók névsora: Nagy Viktor, Szécsi Zoltán, - kapusok, Benedek Tibor, Biros Péter, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás.
2008.06.30. 19:41
 
Továbbra is fenntartják a kordonokat a Parlament körül
Maradnak a kordonok a Parlament körül, miután az országos rendőrfőkapitány megerősítette a területre vonatkozó intézkedést - olvasható a rendőrség honlapján. A közlemény szerint az április 1-vel hatályba lépett intézkedést Bencze József továbbra is fenntartja, miután az hétfőn lejárt volna. A terület további zár alatt tartását azzal indokolja a főkapitány, hogy a Kossuth téren mint az Országháznak is helyet adó területen, továbbra is folyamatos a demonstrációs szándék.
2008.06.30. 19:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355[2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista