2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Magyar Hírlap: Mikola szerint a szocialisták mintha titkos terveket szőnének
Mikola István szerint a szocialisták a társadalombiztosítás átalakítása kapcsán mintha titkos tervezet szövögetnének; az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes alelnöke ezt a véleményét az elmúlt hónapok történései alapján fogalmazta meg a Magyar Hírlapnak adott interjúban. A kisebbségben kormányzó szocialisták mintha titkos terveket szövögetnének, ezt teszik a pénztártörvény visszavonása óta. Érdekes figyelni Kökény Mihály szakbizottsági elnök megnyilvánulásait - közölte Mikola István. Most az látszik - fejtegette -, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár megyei kirendeltségeinek rendszerét akarják erősíteni, helyreállítani.
2008.07.05. 08:38
 
 
Az idén 900 millió forint támogatás a kombinált fuvarozásra
Már az idén 900 millió forint állami támogatáshoz jutnak a "gördülő országút" programban résztvevő hazai, kombinált fuvarozást szervező és lebonyolító cégek, miután a Európai Bizottság (EB) a héten elfogadta Magyarország középtávú koncepcióját a környezetkímélő fuvarozási mód támogatására - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM). A kombinált - RO-LA - fuvarozás lényege, hogy a nehéz tehergépjárműveket és vezetőiket adott szakaszon vasúton szállítják, mérsékelve ezzel a közutak teherjármű-forgalmát, valamint a szén-dioxid-kibocsátást.
2008.07.05. 08:36
 
A szerb kormánynak 24 minisztériuma lesz
A szerbiai parlament szombat kora hajnalig tartó ülésén módosította a minisztériumok és a kormány működését szabályozó törvényeket, s ezáltal lehetővé válik az új kormány megválasztása. A minisztériumokról szóló törvény értelmében a majdani szerb kormánynak az ország méreteihez képest szokatlanul sok, 24 minisztériuma lesz. Lesz emberi jogi és kisebbségügyi minisztérium is, amely felállítása egy pillanatig kétségesnek tűnt. A sok kormányzati posztra azért van szükség, mert a májusi választások nyomán létrejövő testület mögött tíz párt áll, s közülük legalább ötnek a képviselője kap miniszteri tisztséget. Az államtitkárok várhatóan még szélesebb körből kerülnek ki.
2008.07.05. 08:32
 
 
Egyre több a panasz a pénzügyi cégekre
Évek óta, trendszerűen szaporodnak a pénzügyi szektor szereplőire érkező panaszok: a fogyasztói bejelentések száma négy év alatt a 2,2-szeresére - a 2004. első negyedévi 788 darabról az idei első negyedévre 1.737 darabra - emelkedett; a növekedés a tavalyi negyedik negyedévhez képest 29,9 százalék - derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) panaszstatisztikájából. Schiffer Péter, a PSZÁF főigazgató-helyettese nemrég az Országgyűlés fogyasztóvédelmi eseti bizottságának ülésén úgy vélekedett, hogy a pénzügyi szolgáltatókra érkező panaszok száma a tavalyi mintegy 5400 darab után az idén elérheti a 8 ezret.
2008.07.05. 08:31
 
 
A tajcsi segíti az idősek alvását
Az ősi kínai harcművészeti ág, a tajcsi modernizált változatának rendszeres gyakorlása megkönnyíti az éjszakai pihenést, írják amerikai kutatók a Sleep című szaklapban megjelent tanulmányukban. Azoknak az embereknek a kétharmada, akik megtanulták a tajcsi lassú, kifinomult mozdulatsorát, jelentős javulást érzékelt alvásának minőségében, miközben az egészségügyi oktatásban részesült tesztalanyoknak csupán egyharmadával történt ugyanez. A tajcsivel hasonló eredményeket értek el az alvászavarok csökkentésében, mint gyógyszerekkel vagy a kognitív viselkedésterápia alkalmazásával - mondta el Michael R. Irwin, a Los angelesi University of California (UCLA) munkatársa, a kutatás vezetője.
2008.07.05. 08:26
 
 
Magyar Nemzet: júliusban késik a családi pótlék
Országszerte késve utalta el a Magyar Államkincstár (MÁK) a családi pótlékot, s így sok család nem jutott hozzá - gyermekszámtól függően - több tíz ezer forinthoz a megszokott időben, a hónap második, harmadik napján - tudta meg a Magyar Nemzet. A lap érdeklődésére a szociális tárca elismerte a késést, ám a minisztérium nem adott érdemi választ arra a kérdésre, hogy a MÁK miért tartja vissza az állami juttatást. A tárca azt közölte, hogy a családi pótlék átutalása ügyében a hatályos jogszabályoknak megfelelően jártak el.
2008.07.05. 08:19
 
 
Káromkodási tilalom miatt ment tönkre egy londoni pub
Szigorú káromkodási tilalommal sikerült tönkretennie az üzletmenetet egy londoni pub üzemeltetőjének, akit emiatt ki is rúgtak. A The Sun beszámolója szerint John Fleming, az Islington kerületben működő King's Head ivó vezetője vallásos meggyőződésére hivatkozva rendelte el létesítményében az úri beszédmódot. Az üzlet azonnal hanyatlásnak is indult, amit a pub tulajdonosa, az Oakfield Taverns nevű hálózat nem nézett jó szemmel, és rövid úton felmondott Flemingnek. A helyére felvett üzletvezető első dolga az volt, hogy feltűnő helyre kiakasztott táblával tudassa vendégeivel: "Káromkodni ismét szabad!".
2008.07.05. 08:13
 
 
Huszonötször több ment el a vasútra, mint a Volán buszokra
Bár az utasok többsége buszra száll, csaknem huszonötször annyit költött az állam az ezredforduló óta a vasúti személyszállításra, mint a huszonnégy Volán-társaság helyközi járataira összesen; mindez abból a tanulmányból derül ki, amely a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) számára készült - írja a Népszabadság. Szakértők számításai szerint a vasúti személyszállításra a MÁV 2000 óta különféle jogcímeken 1111 milliárd forintot kapott a költségvetésből. Az összegből csaknem 410 milliárd volt a termelési támogatás; hiteleinek szanálására, tőkehelyzetének javítására 289 milliárd, járműbeszerzésre 75 milliárd ment el.
2008.07.05. 08:11
 
 
Nem kaptak váltságdíjat a túszokért a kolumbiai gerillák
Kolumbia és az Egyesült Államok is határozottan cáfolta, hogy váltságdíjat fizetett a kolumbiai marxista gerilláknak Ingrid Betancourt-t és 14 másik túsz - köztük három amerikai - szabadulásának fejében. Francisko Santos kolumbiai alelnök egy argentin rádiónak nyilatkozva közölte, hogy a túszszabadítás "tiszta és nagyon sikeres akció" volt. Santos elutasította az RSR svájci rádióadó állítását, hogy Kolumbia és az Egyesült Államok 20 millió dolláros váltságdíjat fizetett volna a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) nevű gerillaszervezetnek. A politikus szerint nem meglepő, hogy éppen egy svájci rádióban jelennek meg hasonló hírek, hiszen - mondta - Svájcban lakik néhány jelentős FARC-vezető.
2008.07.05. 08:06
 
 
Kólaízű Lenin-nyalóka
Kólaízű Lenin-nyalókát hozott forgalomba Seattle egyik játéküzlete. Az Archie McPhee, amely szokatlan árucikkeiről vált ismertté, most a proletariátus vezérét kínálja a vásárlóinak. Egy-egy dobozban 24 darab, kézileg csomagolt, műanyag pálcikára húzott Lenin-fej található. A készlet ára 27 dollár 95 cent, vagyis 4157 forint - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján. A cég honlapján azzal kínálja a portékáját a reménybeli vevőknek, hogy a fogyasztók vásárlásukkal ünnepelhetik meg a kommunizmus bukását és fejezhetik ki, hogy van érzékük a politikai humor iránt.
2008.07.05. 08:00
 
 
Magyar-horvát kormányfői tárgyalás Dubrovnikban
Dubrovnikban szombaton találkozik Gyurcsány Ferenc miniszterelnök horvát partnerével, Ivo Sanaderrel. A két kormányfő a pénteken kezdődőtt Croatia Summit 2008 című nemzetközi konferencia alkalmából tárgyal egymással. A magyar és a horvát miniszterelnök legutóbb április elején találkozott Budapesten. Akkor autópálya-fejlesztésről és gázvezeték-építésről tárgyaltak, valamint szó volt Horvátország euroatlanti csatlakozásáról. Horvátország és a többi nyugat-balkáni ország NATO és EU-s csatlakozása lesz a fő témája a kétnapos dubrovniki konferenciának is.
2008.07.05. 07:49
 
Egy titkos jelentés szerint a bioüzemanyag okozza az élelmiszer-árrobbanást
Nem a nagy felzárkózó gazdaságok keresletnövekménye, hanem legnagyobbrészt a bioüzemanyagok termelésének ösztönzése okozta az elmúlt időszak élelmiszerár-sokkját, áll a Világbank egy bizalmas jelentésében, amelyből a The Guardian idézett. A vezető baloldali brit lapnak kiszivárogtatott elemzés még áprilisban készült, és az újság forrásai szerint azért nem tették közzé, hogy "ne hozzák kínos helyzetbe" George Bush amerikai elnököt. A hivatalos amerikai álláspont szerint ugyanis a haszonnövényekből nyert bioüzemanyagok termelése az élelmiszer-áremelkedés kevesebb mint 3 százalékáért felelős.
2008.07.04. 21:45
 
 
Nincs napirenden, hogy fizető parkoló legyen a Felvonulási téren
A közterület-tulajdonos fővárosi önkormányzatnál jelenleg nincs olyan szándék, hogy fizetőssé tegyék a Dózsa György úttal párhuzamos, Felvonulási térként ismert közterületet, amely parkolóként üzemel - tudta meg az MTI pénteken fővárosi politikusoktól. Tájékoztatásuk szerint az sincs tervben, hogy az 1956-os emlékmű körzetében, amit sokan tévesen az '56-osok terének hívnak, fizető parkolást vezessenek be. Kerényi László, a főpolgármesteri hivatal közlekedési ügyosztályvezetője csupán annyit közölt az MTI-vel, hogy nincs tudomása Zugló kezdeményezéséről.
2008.07.04. 21:00
 
 
Vízilabda Eb: győzelemmel kezdett a magyar csapat
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-9-re nyert a világbajnok horvátok ellen a Málagában zajló Európa-bajnokság nyitófordulójában. A találkozó legjobbja Madaras Norbert volt, aki háromszor volt eredményes. Kemény Dénes csapata szombaton a szlovákokkal találkozik. A csoport, 1. forduló: Magyarország-Horvátország 10-9 (2-1, 3-3, 2-1, 3-4), góldobók: Madaras 3, Biros, Molnár 2-2, Benedek, Hosnyánszky, Varga T. 1-1, illetve Barac, Buric 2-2, Vrdljak, Smodlaka, Dogas, Markovic, Jokovic 1-1. A magyar női válogatott is bemutatkozik: némi "átfedésben" a férfiakkal Stieber Mercedesék déli 12 órától az olaszokkal játsszák első csoportmérkőzésüket.
2008.07.04. 20:39
 
 
Derűlátásra biztatja a horvátokat Gyurcsány Ferenc
A lisszaboni szerződést elutasító írországi referendum ellenére derűlátóan kell lenniük a horvátoknak országuk EU-csatlakozási esélyeit illetően - hangoztatta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken a horvátországi Dubrovnikban a Croatia Summit 2008 című konferencián. A horvát kormányfő bízik a megoldásban. Nem szabad, hogy Horvátországot elbizonytalanítsa az ír népszavazás kimenetele. Magyarország arra biztatja az összes uniós tagállamot, hogy ratifikálja a lisszaboni szerződést - hangsúlyozta Gyurcsány. A tanácskozáson részt vesz Robert Fico szlovák kormányfő is, de Gyurcsány Ferenc szerint nem várható, hogy a hét végén születhet megállapodás a magyar-szlovák hivatalos kormányfői találkozó időpontjáról.
2008.07.04. 20:00
 
 
Gyurcsány blogjában egybevetette a Fidesz és az Európai Néppárt politikáját
A Fidesz és az európai néppárti kormányok magas energiaárakkal szembeni politikáját vetette egybe Gyurcsány Ferenc kormányfő pénteki blogbejegyzésében, megállapítva, hogy a két álláspont jelentősen eltér egymástól. "Mintha az Európai Néppárt politikájától gyökeresen eltérő elvi megfontolások vezetnék a hazai legnagyobb jobboldali pártot. Elvi magyarázatot erre nem találok, őszintén szólva gyakorlatit is csak egyet, azt tudniillik, hogy szerintem annyira megijedt a Fidesz az elmúlt egy hónapban elszenvedett 4-5 százalékos népszerűség-csökkenéstől, hogy kapát-kaszát elhajítva hirtelen népboldogítónak szánt ígérgetésbe kezdett" - fogalmazott a miniszterelnök.
2008.07.04. 19:00
 
 
Brit Nagydíj, 2. szabadedzés: Kovalainen volt a leggyorsabb
A második szabadedzésen a finn Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes) volt a leggyorsabb Forma-1-es világbajnokság Brit Nagydíján, Silverstone-ban. A második helyen az ausztrál Mark Webber (Red Bull) végzett, míg a harmadik a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) lett. A délutáni gyakorláson balesetet szenvedő brazil Felipe Massa (Ferrari), a nyolcadik időt autózta. Eredmények, 2. szabadedzés: 1. Heikki Kovalainen (McLaren) 2. Mark Webber (Red Bull) 3. Lewis Hamilton (McLaren) 4. David Coulthard (Red Bull) 5. Nico Rosberg (Williams) 6. Sebastian Vettel (Toro Rosso).
2008.07.04. 17:10
 
 
A francia elnök fogadta Ingrid Betancourt-t Párizsban
Egész Franciaország boldog - mondta pénteken Nicolas Sarkozy francia államfő, aki a Párizs közeli Villacoublay katonai repülőterén fogadta a kolumbiai gerillák fogságából több, mint hat évi után két nappal ezelőtt kiszabadult Ingrid Betancourt-t. A kolumbiai-francia kettős állampolgárságú politikusnő a francia elnöki különgépen családja, Bernard Kouchner külügyminiszter és francia újságírók kíséretében érkezett Párizsba. "Mindent Franciaországnak köszönhetek" - jelentette ki Ingrid Betancourt, hangsúlyozva, hogy a hat és fél év fogságot azért sikerült túlélnie, mert a dzsungelben a kolumbiai rádiót mindennap hallgatta és onnan tudta, hogy Franciaország küzd kiszabadításáért.
2008.07.04. 17:05
 
 
Nem áll a lisszaboni szerződés életbe lépésének útjába a lengyel elnök
Lengyelország nem fogja akadályozni az Európai Unió (EU) reformszerződésének ratifikációját - közölte a francia elnök hivatala pénteken, Nicolas Sarkozy és lengyel kollégája telefonbeszélgetéséről beszámolva. "A lengyel államfő megerősítette, hogy Lengyelország nem fog a szerződés ratifikációjának útjába állni" - tudatta a párizsi államfői hivatal egy közleményben. Lech Kaczynski kedden azt mondta: nem írja alá az EU lisszaboni szerződését kihirdető lengyel törvényt addig, amíg a szerződés el nem nyeri az írek támogatását. Írországban június 12-én népszavazáson elutasították a dokumentumot.
2008.07.04. 16:57
 
 
Az erős forint hatására nő a lakosság devizaadóssága
Duronelly Péter, a Budapest Alapkezelő befektetési igazgatója szerint az erős forint ellentétesen hat az állam, illetve a lakosság és a vállalkozások devizaadósságának alakulására, a lakosság és a vállalatok egyre bátrabban vesznek fel devizakölcsönöket ebben a helyzetben, míg az állam nem változtat a devizaadósság arányán a forint erősödése miatt. Elmondta: az összes államadósság mintegy 30 százaléka áll fenn devizában, ennek nagyságát, forintban kifejezett összegét az erős forint folyamatosan mérsékli. Kedvezőnek ítélte, hogy a forint erősödési tendenciája ellenére az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) nem változtat korábbi kibocsátási tervén.
2008.07.04. 16:17
 
 
A rendőrség felkészült a melegfelvonulás biztosítására
A rendőrség a szokásoknak megfelelően nem hozta nyilvánosságra, hogy mekkora erővel készül a szombati budapesti demonstrációkra, mindazonáltal pénteken tudatta: felkészült az események biztosítására, és mindent elkövet annak érdekében, hogy az események nagyobb atrocitásoktól mentesen, békésen teljenek, a biztonsági kockázatot pedig a minimálisra csökkentse. A rendőrség közleménye szerint szombaton négy "ellentétes célú demonstráció" lesz a fővárosban, csaknem azonos helyszíneken.
2008.07.04. 15:28
 
 
CT-vel vizsgálják Julius Caesar mellszobrát
Speciális képalkotó CT-vel vizsgálnak meg egy Julius Caesart (Kr. e. 100-44) ábrázoló márvány mellszobrot, hogy kiderítsék, érdemes-e belefogni restaurálásába - közölte a vizsgálatot folytató francia Atomenergia Biztosság cadarache-i tudományos központja. A mellszobrot a Rhone folyóban, Arles városának magasságában találták még májusban. A Transec elnevezésű speciális berendezésben fotonsugarakkal bombázzák majd, mert csak így tudnak "beletekinteni" anélkül, hogy megbontanák az anyagát. A berendezéssel a szobor vázát alkotó vasrudak rozsdásodási fokát kívánják megállapítani, a szobor belső repedéseit emellett akusztikai vizsgálattal is kutatják, ennek alapján döntenek majd a Rhone-ban lelt szobor további sorsáról.
2008.07.04. 14:49
 
 
Navracsics: a kormányfő nem tudja kezelni az élelmiszerár-emelkedést
Gyurcsány Ferenc nyilvánvalóan nem érdekelt abban, hogy megvédje a lakosságot az energiaárak és az élelmiszerárak növekedésének hatásától - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Az ellenzéki képviselő, aki a miniszterelnök sajtótájékoztatójára reagált, úgy fogalmazott: "minden várakozásunkat alulmúlta az a teljesítmény, amit Gyurcsány Ferenc ma a déli órákban mutatott, azt is mondhatjuk, hogy lehangoló volt Gyurcsány Ferenc álláspontja".
2008.07.04. 14:39
 
Gyorsabb és egyszerűbb lesz az internet-szolgáltató váltás
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) több mint húsz kiskereskedelemi és három nagykereskedelmi internet szolgáltatóval (ADSL) megállapodást írt alá pénteken arról, hogy a jövőben könnyebben és gyorsabban válthassanak szolgáltatót az előfizetők. Pataki Dániel, az NHH elnöke az aláírást követően elmondta: az NHH lépéseinek hatására 2005 óta több mint 40 százalékkal csökkent Magyarországon a szélessávú előfizetések kiskereskedelmi ára, a vezetékes előfizetők száma pedig 600 ezerről 1,4 millió fölé emelkedett. Az 1,4 millió vezetékes előfizetőből 750 ezren széles sávú ADSL technológiát vesznek igénybe, s ezen túlmenően mintegy 300 ezren mobilkártyával érik el a világhálót.
2008.07.04. 14:35
 
 
Váltságdíjat kaptak a túszokért a kolumbiai gerillák
Több millió dolláros váltságdíj fejében engedték szabadon a kolumbiai gerillák Ingrid Betancourt-t és 14 másik túszukat - jelentette pénteken a svájci közszolgálati rádió "az események környezetéből" származó értesülésre hivatkozva. Az RSR értesülése szerint mintegy húszmillió dollárt kapott a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) gerillaszervezet azért, hogy szabadon engedte a 15 túszt. A rádió szerint "az ügylet mögött az Egyesült Államok állt", amelynek három ügynöke is visszanyerte szabadságát szerdán.
2008.07.04. 13:58
 
 
A királynő nagydíja a Zeneakadémia doktoranduszának
Vámosi-Nagy Zsuzsa, a Zeneakadémia doktori iskolájának hallgatója a királynő nagydíját vehette át június 27-én Londonban, a Royal Academy of Music posztgraduális képzésén elért kimagasló eredményeiért. A „Queen's Commendation for Excellence" elismerést Birgitte, Gloucester hercegnője adta át.
2008.07.04. 13:53
 
Eltűnt egy 17 éves fiú Balatonszárszón
Negyed négykor érkezett a jelzés a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának Zánkai Központjába, mely szerint a balatonszárszói strandon egy 17 éves fiú eltűnt a vízben.
2008.07.04. 13:51
 
 
Gyurcsány: a Fidesz javaslatai csődbe vinnék az országot
Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesz adócsökkentési javaslatai csődbe vihetik az országot, és csak rövid távú politikai haszonszerzésre irányulnak. A kormányfő rendkívüli sajtótájékoztatóján azt mondta: "Valaki csúnyán elárulja Magyarországot, valaki eladja a politikusi tisztességet csak azért, mert az elmúlt napokban pár százalékkal csökkent a népszerűsége". Véleménye szerint Orbán Viktor - bár nem közgazdász - pontosan tudja, milyen hatása lenne a javaslataiknak. Ez csalás, mindannyiunk kontójára - jelentette ki. A miniszterelnök elismerte, hogy a kormány nem rövid távú megoldást kínál, de dolgoznak azon, hogy enyhítsenek az energia- és élelmiszerárak emelkedése miatti nyomáson.
2008.07.04. 13:43
 
 
Ősszel foglalkozhat az Ab a közigazgatási hivatalokról szóló rendelettel
Nincs akadálya annak, hogy már az ősszel, az első napirendi pontok egyikeként foglalkozzon az Alkotmánybíróság (Ab) a közigazgatási hivatalokat érintő kormányrendelettel, amennyiben ilyen indítvány már érkezett vagy a jövőben érkezik a testülethez - erről Holló András, az Ab pénteken hivatalba lépett elnökhelyettese beszélt sajtótájékoztatón, Budapesten. Az MTI annak kapcsán kérdezte az elnökhelyettest, hogy Szabad György akadémikus nyílt levélben fordult az Alkotmánybírósághoz, kérve, a nyári ítélkezési szünetet felfüggesztve foglalkozzon ezzel a kérdéssel.
2008.07.04. 13:30
 
 
25 év után újra együtt az ABBA
25 év után újra összeáll az ABBA együttes: a világszerte népszerű dalaikból készült musical, a Mamma Mia filmváltozatának stockholmi premierjén együtt lesznek. Benny, Björn és Anni-Frid, valamint a nyilvánosságot hosszú évek óta kerülő Agnetha csak egyetlen estén, a film pénteki bemutatóján jelenik meg ismét együtt, és csak mint néző - idézte az UIP filmforgalmazó szóvivőjét az Aftonbldet című svéd napilap pénteki száma. A színpadi musical alapján készült film szereplői, köztük Meryl Streep és Pierce Brosnan, akik a hét elején Londonban részt vettek a világpremieren, szintén ott lesznek a svéd fővárosban.
2008.07.04. 13:30
 
 
Brit Nagydíj, 1. szabadedzés: balesete ellenére Massa nyert
Az első szabadedzésen a pontversenyben éllovas brazil Felipe Massa volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnokság Brit Nagydíján, Silverstone-ban. A Ferrari dél-amerikai pilótája a gyakorlás felénél nagy sebességgel nekivágódott a gumifalnak, s bár az autója alaposan összetört, ő sértetlenül szállt ki belőle. Az edzést a romok eltakarítása miatt 18 percre leállították. Eredmények, 1. szabadedzés: 1. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:19.575 p, 2. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:19.587, 3. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:19.623, 4. Kimi Raikkönen (finn, Ferrari) 1:19.948, 5. Robert Kubica (lengyel, BMW-Sauber) 1:20.367, 6. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:20.436.
2008.07.04. 13:23
 
Kiemelt rendőri és turisztikai intézkedések a főszezonban a fővárosban
A rendőrség megnövelt létszámmal ellenőrzi a főváros frekventált helyeit, idegen nyelvet jól beszélő diákok segítségét is igénybe veszi és együttműködik a turisztikai Szolgáltató Kht.-val, hogy így biztosítsa a főszezonban Magyarországra látogató külföldiek nyugalmát. Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya a témában tartott sajtótájékoztatón elmondta: a rendőrök különös figyelmet fordítanak a zseb- és gépjármű-lopásokra. Többet és többen járőröznek majd például a bazilika, a budai Vár, a Citadella, a Hősök tere és a Margitsziget környékén, de az aluljárókra is nagyobb figyelmet fordítanak. Ezen kívül közlekedési, bűnügyi, illetve a közrend szempontjából fontos akciókra is sor kerül.
2008.07.04. 13:19
 
 
Tour de Hongrie: 852 km két országon át
Idén 35. alkalommal rendezik meg Tour de Hongrie magyar országúti kerékpáros körversenyt, amelyre július 22. és 26. között kerül sor. A mezőnynek 852 km-t kell teljesítenie, a viadal harmadik, 139 km-es szakaszát Szlovákiában rendezik. Az előnevezések alapján 23 csapatból 13 nemzet 140 versenyzője indul majd. Az útvonal nehéznek nevezhető, hiszen a mezőnynek már a második napon fel kell tekernie Hollóházára. A harmadik etap Szlovákiában, Újhely és Kassa között lesz. A verseny úgynevezett királyszakaszára a negyedik napon kerül sor, ekkor a 600 méter magasan lévő Bükkszékre kell feljutnia a kerekeseknek. A zárónapon két szakaszt rendeznek: a délelőtti Bükkszék és Bükkszentkereszt közötti 123 km-es táv után délután Miskolc belvárosában 70 km-es kritériumgálával zárul a viadal.
2008.07.04. 13:18
 
 
A Kulcsár-ügyben befejeződött a bizonyítási eljárás
Befejeződött a bizonyítási eljárás és az ügyészi vádbeszéddel megkezdődtek a perbeszédek a Kulcsár-ügyben pénteken a Fővárosi Bíróságon (FB). A fél évtizede, 2003 nyarán kirobbant brókerbotrány ügyében három éve emelt vádat többmilliárdos sikkasztás és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Főügyészség Kulcsár Attila és 21 társa ellen. A büntetőper két éve kezdődött el. A jövő héten várhatóan minden nap tárgyal az FB és befejeződhetnek a védőbeszédek. Varga Zoltán tanácsvezető bíró ugyanakkor a pénteki tárgyaláson megjegyezte, hogy még sor kerülhet a bizonyítási eljárás újbóli megnyitására is.
2008.07.04. 12:25
 
 
Fürdőszoba titka
A régi házaknál okoz problémát a magas mennyezet miatti üres tér kitöltése. Látszólag mozgassuk el falakat, csaljunk a megvilágítással.
2008.07.04. 12:02
 
 
Paczolay: kilencre csökkent az Alkotmánybíróság létszáma
Kilencre csökkent az Alkotmánybíróság (Ab) létszáma a pénteki nappal - erről Paczolay Péter, a testület elnöke beszélt, hivatalba lépésének első napján tartott sajtótájékoztatóján. Paczolay Péter - annak ellenére, hogy a 11 tagú testületből két bíró mandátuma lejárt - abból a szempontból optimizmusának adott hangot, hogy a jelenlegi kilenc alkotmánybíró az elkövetkezendő öt évben együtt dolgozik, változás előreláthatóan nem következik be, egyiküknek sem jár le ez idő alatt a mandátuma.
2008.07.04. 12:00
 
 
Peking 2008: nyolcfős MTI-csapat Pekingben
A Magyar Távirati Iroda nyolc fővel vesz részt a pekingi ötkarikás játékokon, a szeptemberi paralimpiáról pedig egy-egy újságíró és fotós tudósít. "A hagyományoknak megfelelően az MTI ezúttal is irodát működtet az olimpia sajtóközpontjában" - mondta el Szántó András szakmai alelnök. A távirati iroda híreit és képeit négy újságíró, három fotós és egy informatikai munkatárs juttatja el a kínai fővárosból Budapestre, valamint az ő munkájukat segíti az MTI pekingi tudósítója is. Itthon 12 fős csapat dolgozik, három műszakban. A Magyar Olimpiai Bizottsággal kötött megállapodásnak köszönhetően az MTI első kézből értesül a MOB-híreiről.
2008.07.04. 11:59
 
 
Tér-Film-Zene Fesztivál
A díjmentesen látogatható programsorozat idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre, s a nyár egyik legnagyobb kulturális eseményeként ismét egy egész hónapon keresztül tekinthető meg.
2008.07.04. 11:56
 
 
Steven Tyler kitálalt
Steven Tyler bevallotta, hogy gyógyszerfüggőség miatt ment májusban elvonóra.
2008.07.04. 11:51
 
 
OÉT: vita a veszélyes munkakörök 36 órás munkahetének meghosszabbításáról
A szakszervezetek nem hajlandók elfogadni az Alkotmánybíróság februári döntését, amely szerint a veszélyes munkaköröknél június 30-val megszűnt a kedvezményes, 36 órás munkahét, s azt a munkáltatók 40 órára bővíthetik - mondta az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) ülésének plenáris ülésén napirend előtti felszólalásában az Autonóm Szakszervezetek elnöke. Borsik János a kormányzati oldal, pontosabban a Szociális és Munkaügyi Minisztérium felelősségét említette a 36 órás munkahét megszüntetése miatt. Javasolta, hogy az év végéig átmeneti időszak lépjen életbe, s addig maradjon a 36 órás munkahét, közben pedig alakítsanak ki a munkavállalók számára kedvezőbb megoldást.
2008.07.04. 11:41
 
 
Surján: a segély helyetti munkához munkahelyekre van szükség
Surján László fideszes európai parlamenti (EP) képviselő szerint a szociális ellátórendszer "potyautasait" csak azután lehet büntetni, miután minden megtörtént a rendszerváltás után megszűnt egymillió munkahely visszaállítása érdekében. A néppárti EP-képviselő úgy látja, a rendszeres szociális segélyeket közhasznú munka végzéséhez kell kötni, adaptálva azt a kanadai példát is, ami alapján ez vonatkozik a civil szervezetek számára végzett önkéntes munkára, illetve tanulásra is.
2008.07.04. 11:39
 
 
Börtönbüntetésre ítélték a BAWAG volt vezetőit
Zömében többévi, részben felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte pénteken a bécsi tartományi bíróság az egykori osztrák szakszervezeti bank, a BAWAG volt vezetőit. A nem jogerős ítéletek tizennyolc hónaptól kilenc és fél évig terjednek. A legsúlyosabb büntetést a pénzintézet volt vezérigazgatójára, Helmut Elsnerre szabták ki. A tavaly júliusban megkezdődött monstre perben a bank egykori vezetői közül nyolcan ültek a vádlottak padján. A kilencedik vádlott Wolfgang Flöttl, spekulációs ügyletekre szakosodott befektető volt. Az ügyészség hűtlen kezeléssel, hivatali jogkörrel való visszaéléssel és a pénzintézet mérlegének meghamisításával, illetve az ezekben való bűnrészességgel vádolta őket.
2008.07.04. 11:14
 
 
Az easyJet nyerte el a Legjobb Diszkont Légitársaságnak járó díjat
Az easyJet nyerte el a Legjobb Diszkont Légitársaságnak járó díjat az évente megrendezésre kerülő OAG Airline Industry elnevezésű díjkiosztón (a verseny korábban az OAG Airline of the Year Awards nevet viselte). A díjat a világszerte megkérdezett törzsutasok véleménye alapján ítélik oda évről évre, a legnagyobb elismerésnek örvendő és a leginnovatívabb légitársaságoknak és repülőtereknek. Ezt a díjat eddig még egyetlen európai légitársaság sem nyerte el. Az elmúlt tíz évben a Southwest, a jetBlue és a Virgin Blue légitársaságok felváltva osztoztak a díjon, ezért különösen nagy jelentősége van annak, hogy az OAG ügyfelei (akik elsősorban üzleti utazók) az easyJetet választották a legjobbnak az elmúlt 12 hónapban.
2008.07.04. 11:00
 
 
Újabb rekordra készülnek a Rippel fivérek
Pályafutásuk hetedik és talán legveszélyesebb világrekordjára készülnek szeptember elején a Rippel fivérek. A csúcskísérlet pontos mibenlétéről az előadó páros egyelőre nem árul el részleteket, csak azt lehet tudni, hogy két, 60 méteres óriásdaru is szerepet kap a produkcióban, amelynek egyelőre a helyszínét is titok fedi. "A korábbi hat alkalomhoz hasonlóan ezúttal is egyedülálló, látványos, extrém és veszélyes kísérletre számíthatnak a jelenlévők. A világrekordra már nagyon készülünk. A gyakorlás erősen igénybe veszi a testünket és mindeközben egyéb teendőinket is el kell végeznünk" - mondta a távirati irodának Rippel Ferenc.
2008.07.04. 10:57
 
 
WBA: Csagajevnek jövő év júniusáig védenie kell
Ruszlan Csagajevnek, a Boksz Világszövetség (WBA) bajnokának jövő év június 26-ig meg kell védenie nehézsúlyú világbajnoki címét, különben a profi szervezet elveszi tőle a koronát.Csagajev most szombaton lépett volna kötelek közé az orosz Nyikolaj Valujev ellen, ám a múlt héten Achilles-ín-szakadást szenvedett edzés közben, ezért le kellett mondani a címvédő meccset, s a súlyos sérülése miatt egyelőre megjósolhatatlan, mikor lesz újra harcképes állapotban. A WBA azért jelentette be a kötelező címvédés végső határidejét, mert az utóbbi napokban felerősödtek azok a hangok, melyek szerint meg kellene fosztani az üzbég bokszolót a címétől.
2008.07.04. 10:49
 
 
Gondokat okoz az autók színbesorolása
A tulajdonosoknak és a rendőrségnek is kellemetlenségeket, felesleges procedúrákat okoz az autók színbesorolásával kapcsolatos jelenlegi nyilvántartási rendszer - írta az Új Dunántúli Napló. A problémát az okozza, hogy a járműveket forgalomba helyező közlekedési hatóság egy tízes színskála alapján dolgozik, a színek válfajai azonban már nem kerülnek be a forgalmikba. Az árnyalatokat mindenki másként érzékelheti, ráadásul azok napszakonként is eltérően mutatnak. Bár a Nemzeti Közlekedési Hatóság baranyai illetékese szerint nincs különösebb gond, a rendőrség dolgát gyakran nehezíti, ha szín alapján keresnek egy járművet. Megesett, hogy a jármű barnaként volt nyilvántartva, de színe inkább a kékhez állt közelebb.
2008.07.04. 10:36
 
 
Fenerbahce: Aragonés elkezdte a munkát
Nem sokat pihent a spanyol labdarúgó-válogatottal vasárnap Európa-bajnoki címet nyert Luis Aragonés, pénteken ugyanis már el is kezdte a munkát új állomáshelyén, a török Fenerbahcénál. A spanyol szakember éjjel érkezett meg Isztambulba, ahol a nap folyamán találkozik a klub irányítóival, majd vasárnap már edzőtáborba utazik új csapatával Ausztriába, hogy megkezdjék a felkészülést. "Az első feladatunk a Bajnokok Ligája lesz" - hangsúlyozta a tréner. A Fenerbahce a magyar bajnok MTK-val találkozik majd a sorozat selejtezőjének második fordulójában (július 29. vagy 30./augusztus 5. vagy 6.).
2008.07.04. 10:27
 
 
Újabb csúcson a forint
Újabb szintet tört át, és már 234 forint alatt alakul az euró/forint árfolyam. Az erősödés bár rossz az exportőröknek, így a mezőgazdaságnak is összességében, kedvezően hat a behozatal árszintjére, csökkenti az államadósságot, a lakossági devizahitelek törlesztő részleteit, és áttételeken keresztül az infláció ellen hat. A budapesti bankközi devizapiacon péntek délután fél ötkor 233,90/234,00 forintot ért egy euró. Az európai deviza árfolyama csütörtökön hasonló időpontban 235,65/75 forint volt, de még az amerikai hosszú hétvége kezdete előtt, a magyar idő szerint koraesti órában leszorították 234,70 forint alá.
2008.07.04. 09:58
 
 
EURO-2008: adatrekord született az Eb-n
A maga nemében egyedi csúcsot állított fel a hét végén befejeződött labdarúgó Európa-bajnokság: ugyanis több mint két petabyte adat került fel az internetes világhálóra a kontinensviadal eseményeiről. Ez durván háromszorosa annak az adattömegnek, amely akkor keletkezne, ha az osztrák nemzeti könyvtár teljes állományát digitalizálnák. De fel lehet úgy is fogni, mint félmillió darab, egyenként 4 gigabyte-os DVD-film vagy 537 millió digitalizált zeneszám összességének. (Az utóbbiak egyhuzamban történő lejátszásához több mint négyezer évre lenne szükség.)
2008.07.04. 09:51
 
A papa letiltotta Hamiltont a triatlonozásról
Anthony Hamilton megtiltotta fiának, a Forma-1-es világbajnoki címért versenyben lévő Lewisnak, hogy részt vegyen egy jótékonysági triatlonversenyen. A McLaren-Mercedes 23 éves brit pilótája egy sajtótájékoztató keretében tett ígéretet arra, hogy összeméri erejét honfitársával, a hondás Jenson Buttonnal és a show bevételét a rászorulóknak adják. "Lewis igazi sportember, ezért lelkesen elfogadta a kihívást, de sajnálatos módon vissza kell ettől léptetnünk. A világbajnokság közepén járunk, most a legfontosabb, hogy erre összpontosítsunk" - fogalmazott édesapja, Anthony Hamilton.
2008.07.04. 09:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352[2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista