2020. május 29., péntek - Magdolna
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Amerikában érdemes plasztikáztatniuk az európaiaknak
A nagy tekintélyű amerikai plasztikai sebészek szolgáltatásai néhány éve még megfizethetetlen luxusnak számítottak az európaiak számára, ám manapság már kifejezetten jó vásárt csinál az, aki az Egyesült Államokban veti alá magát a legkülönbözőbb szépészeti beavatkozásoknak. New York-i, kaliforniai és floridai plasztikai sebészek egybehangzóan állítják, hogy az utóbbi időben egyre több ügyfél keresi fel őket a tengerentúlról, akik a gyengülő dollár nyújtotta előnyöket igyekeznek kihasználni. Így egy arcfelvarrás például a floridai Palm Beachben az utazással, kétheti szállással és az utókezelésekkel együtt kevesebbe kerül, mint csak maga a beavatkozás egy londoni klinikán.
2008.07.09. 07:48
 
 
Denevér a melltartóban
Öt órán át hordott melltartójában egy apró denevérfit egy 19 éves nő Nagy-Britanniában anélkül, hogy észlelte volna, mit melenget a keblén. Pedig a denevér mozgott, bár csak néha. A nő azonban azt hitte, hogy kosztümje kabátjának belső zsebébe tett, rezgő üzemmódú csengetésre állított mobiltelefonja bizsergeti mellét. A hölgy recepciósként dolgozik egy hotelben, és csak ebédszünetben mélyedt el jobban melltartójában, amikor ismét és már egészen furcsa mozgásokat észlelt benne. Meglehetős rémülettel, kolléganőitől körülvéve bányászta elő az aprócska "8. utast", amelyről kiderült, hogy denevér, és amelyet azután szabadon engedtek.
2008.07.09. 07:45
 
 
Lakásbörze a hétvégén a Millenárison
Több mint százezer eladásra váró lakással várja a látogatókat szombaton és vasárnap a Millenáris Parkban a 4. Horizont Lakásbörze - közölte a rendező. A szombaton vasárnap ingyenesen látogatható rendezvény sajátossága az új beléptetési rendszer. Minden érkezőhöz saját látogatói profilt hoz létre a program, így a lakáskeresőknek nem szükséges megadniuk az adataikat minden egyes standon, ha bemutatják a kártyájukat. A nap végén a kiállító lehívhatja azoknak a listáját, akik felkeresték a standját. A látogatók döntik el, hogy megadják-e elérhetőségeiket és engedélyezik-e az adataik használatát.
2008.07.09. 07:37
 
 
Életük végéig ingyen tankolhatnak a szerencsés lottózók Floridában
Az egekbe szökő olajárak miatt rendkívüli nyereményt vezettek be a floridai lottón: a "második helyezett", vagyis az, aki egy híján az összes számot eltalálta, élete végéig ingyen tankolhat. Az életre szóló benzinadagot hetente egy alkalommal lehet elnyerni a következő két hónapban. Természetesen nem korlátlan üzemanyag-ellátásról van szó: a szerencsés nyertes élete végéig minden évben összesen 2600 dollár értékben (26 darab százdolláros) benzinkártyát kap, amellyel fizetés nélkül tankolhat a kutaknál.
2008.07.09. 07:21
 
 
Minden kórházat ellenőriz az ÁNTSZ
Átfogó kórházi ellenőrzéssorozatot indított az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) - olvasható a Magyar Nemzetben. A lap információi szerint valamennyi fekvőbeteg-ellátó intézményt felkeresnek a hatóság munkatársai. Elsőként a kisebb, területi kórházakban, majd a kiemelt, súlyponti intézetekben vizsgálják a tárgyi és a személyi feltételek meglétét, az ápolásszakmai szabályok érvényesülését, a fertőzéseket valamint a higiénés körülményeket. A komplex ellenőrzés célja, hogy kiderüljön: fennállnak-e a biztonságos működéshez és a végleges működési engedély kiadásához szükséges feltételek.
2008.07.09. 07:19
 
 
Vízilabda Eb: elődöntőért játszhat a Kemény-csapat
A magyar férfi vízilabda-válogatott csoportmásodiként jutott tovább a spanyolországi Európa-bajnokságon, miután a kedd esti összecsapáson legyőzte a házigazdák legjobbjait. A Kemény-csapat szerda este (19:30 ó) a német válogatottal vív meg az elődöntőbe jutásért. Eredmény, A csoport, 5. - utolsó - forduló: Magyarország-Spanyolország 8-7 (2-1, 2-3, 2-1, 2-2), a góldobók: Varga Dániel 3, Biros, Kiss G. 2-2, Hosnyánszky 1, illetve X. Garcia 4, F. Perrone, Minguel, Molina 1-1.
2008.07.09. 07:05
 
 
A többség szerint a balhét keresték a melegfelvonulás ellentüntetői
A megkérdezettek relatív többsége, 38 százaléka szerint "nem kellene a melegeknek ilyen kihívóan felvonulniuk", 74 százalék szerint pedig az ellentüntetők "csak a gyűlölködés, a balhé kedvéért" mentek az utcára - áll a Szonda Ipsos és a Magyar televízió Este című műsorának közös felmérésben. A kedd esti műsorban ismertetett közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek 22 százaléka közömbös az ügy iránt, 21 százalékuk találta felháborítónak, hogy megtámadták a melegeket, 16 százalékuk pedig szintén felháborodott, de nem tudja, hogy kire haragudjon.
2008.07.09. 07:00
 
 
Oroszország haditechnikai módszerekkel válaszol a radarszerződésre
Oroszország kénytelen lesz haditechnikai módszerekkel reagálni, ha törvényerőre emelkedik a cseh-amerikai radarszerződés, és az orosz határoknál megkezdik az amerikai rakétapajzs kiépítését - erre figyelmeztetett az orosz külügyminisztérium közleményében. Karel Schwarzenberg cseh és Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter kedden írta alá az amerikai radarállomás csehországi elhelyezéséről szóló keretszerződést Prágában. A moszkvai külügyminisztérium megismételte: Oroszország ellenzi, hogy Közép-Európába telepítsék az amerikai rakétaelhárító rakétarendszer egyes elemeit. Ez a terv nemcsak Európa, hanem az egész világ stabilitását és biztonságát is alááshatja - mutatott rá a külügyi tárca.
2008.07.08. 21:00
 
 
Melegfelvonulás: négy embert pénzbírsággal sújtottak, hármat felmentettek
Négy személyt - közülük hármat jogerősen - pénzbírsággal sújtott, három ellen az eljárást megszüntette a melegfelvonulással összefüggésben a Pesti Központi Kerületi Bíróság Szabálysértési Csoportja. A Fővárosi Bíróság közleményében azt írta: egy személyt 66 ezer, egy másikat 36 ezer, egy harmadikat 40 ezer, egy negyediket pedig 20 ezer forint pénzbírsággal sújtottak. Valamennyiüket azért, mert a rendzavarás szabálysértését követték el. Eredetileg garázdaság miatt állították őket bíróság elé, de cselekményüket a bíróság rendzavarásnak minősítette.
2008.07.08. 19:15
 
Vívó Eb: ezüstérmes lett a női tőrcsapat
Ezüstérmet szerzett a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású tőrcsapat a kijevi vívó Európa-bajnokságon. A címvédő magyarok a németek (21-20) és a lengyelek (42-34) legyőzésével jutottak el a döntőig, ahol egy tussal, 31-30-ra kaptak ki az oroszoktól.
2008.07.08. 18:25
 
 
Még nem jöhet haza a Görögországban fogva tartott egyik magyar turista unokája
Kedden még nem térhet haza a görögországi Híosz szigetén fogva tartott egyik magyar turista unokája - mondta Göncz Kinga külügyminiszter az MTI-nek, hozzátéve: a tárca mindent megtesz, hogy a gyerek minél hamarabb hazajöhessen. A magyar diplomácia vezetője úgy fogalmazott: "megpróbálunk minden követ megmozgatni". Mint hozzátette, a 10 éves kislány meghallgatása sem minősülhet olyan körülménynek, amely azt indokolná, hogy Görögországban kelljen maradnia. Szombaton három magyart tartóztattak le Híoszon, mert autójukban heroint találtak. A velük utazó kislányt - az ügyész kérésére - egy tengerparti ifjúsági táborba vitték.
2008.07.08. 17:35
 
 
297,2 milliárd forint lett a júniusi államháztartási hiány
Az államháztartás júniusban - önkormányzatok nélkül - 297,2 milliárd forint hiánnyal zárt - közölte a Pénzügyminisztérium kedden. A szaktárca 281,2 milliárd forint hiányt várt a hatodik hónapra. Az idén az első félévi hiány 722,0 milliárd forint lett, ami a GDP 2,6 százaléka.
2008.07.08. 17:05
 
 
Orbán: szerdán megegyezés lehet az áfacsökkentésről
Orbán Viktor szerint a szerdai házbizottsági ülésen a parlamenti pártok képviselői megegyezhetnek arról, hogy az Országgyűlés elé kerüljön a Fidesz áfacsökkentési javaslatcsomagja. A Fidesz elnöke erről kedden beszélt Budapesten tartott sajtóértekezletén. A Fidesz javaslatcsomagjában az üzemanyag, elsősorban a benzin jövedéki adójának csökkentését, az alapvető élelmiszerek, valamint a távfűtés áfatartalmának mérséklését szorgalmazza. "Szerdán házbizottsági ülés van. Én azt gondolom, hogy ott van esély arra, hogy a házelnök asszony, a pártok frakcióvezetői megegyezzenek egymással" - mondta Orbán.
2008.07.08. 17:00
 
 
Vízilabda Eb: négy között a magyar női válogatott
Hollandia legyőzésével az elődöntőbe került a magyar női vízilabda-válogatott a spanyolországi Európa-bajnokságon. Godova Gábor együttese - a szerdai szünnapot követően - csütörtökön, 19:30-tól a döntőért a házigazda Spanyolország csapatával játszik. Eredmény, keresztbejátszás a négy közé jutásért: Magyarország-Hollandia 9-7 (1-1, 4-2, 3-2, 1-2), a góldobók: Valkay 3, Szremkó 2, Kisteleki, Zantleitner, Györe, Stieber 1-1, illetve De Bruijn, Van Belkum 2-2, Smit, Guichelaar, Cabout 1-1. A csoportmásodikak és -harmadikak keddi ütközete azt volt hivatott tisztázni, hogy a két négyest megnyerő spanyol, illetve olasz csapat mellett melyik két válogatott lesz még tagja az éremért játszó kvartettnek.
2008.07.08. 16:09
 
Tűz a Nemzeti Színházban
Ventilátor gyulladt ki a Nemzeti Színház műhelyében kedden kora délután. A hetedik emeleti kárpitosműhely plafonja alatt futó szellőzőrendszer ventillátora égett. A helyiségben senki sem tartózkodott, de a tűzjelző jelezte a bajt, így az egyik biztonsági őrnek még a fővárosi tűzoltók kiérkezése előtt egy porral oltóval sikerült megfékeznie a lángokat. Személyi sérülés nem történt - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.07.08. 15:13
 
 
Aláírták a cseh-amerikai radarszerződést
Amerikai radarállomás csehországi elhelyezéséről szóló keretszerződést írt alá kedden délután Prágában Karel Schwarzenberg cseh és Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter. A két tárcavezető tudományos és ipari együttműködési megállapodást is aláírt, amely lehetővé teszi a cseh cégeknek, hogy bekapcsolódjanak az amerikai rakétavédelmi rendszer fejlesztésébe és általában az amerikai katonai fejlesztési projektekbe. A radarszerződést kiegészítő megállapodás, amely az amerikai katonák csehországi tartózkodását szabályozná, még nem készült el, aláírására később kerül sor. A radarállomás része lenne az amerikai rakétapajzs új, közép-európai elemének, amelyhez rakétatámaszpont is csatlakozna.
2008.07.08. 15:08
 
 
Nabucco-csúcsot kezdeményez Gyurcsány Ferenc
Nabucco-csúcsot kezdeményez Gyurcsány Ferenc kormányfő a gázvezeték-beruházásban a tervek szerint részt vállaló, illetve a vezetéket potenciálisan gázzal feltöltő országok részvételével. A magyar kormányfő hétfőn este Ilham Aliyev azeri elnökkel tárgyalt Bakuban, aki azt hangsúlyozta, hogy lehetőségeik szerint minden gázvásárlói igényt igyekeznek kielégíteni. Gyurcsány Ferenc Asgabatba repült tovább, ahol szerdán megbeszéléseket folytat Gurbanguly Berdimuhamedow köztársasági elnökkel.
2008.07.08. 15:01
 
 
A Fidesz az SZDSZ-szel ért egyet a Magyar Charta ügyében
A SZDSZ-szel ért egyet a Fidesz a Magyar Charta ügyében, a párt nem vesz részt a kormányfő által kezdeményezett szeptemberi gyűlésen - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Budapesten tartott sajtóértekezletén. A hétvégi rendezvényen történteket a Fidesz rendőrségi kérdésnek tekinti. Magyarországon a rendőrség nincs abban az állapotban, hogy képes legyen előre bejelentett rendezvények békés lebonyolítását garantálni. Ezért azt tanácsolják a miniszterelnöknek, hogy ne a közjogi méltóságokat hívja össze, hanem a rendőrség vezetőit hívassa magához - mondta Orbán Viktor.
2008.07.08. 14:42
 
SZDSZ: nem helyes, ha egy párthoz kötődik a Magyar Charta kezdeményezés
Az SZDSZ nem tartja helyesnek, hogy egy párthoz kötődjenek az ilyen típusú kezdeményezések - mondta a kormányfő által kezdeményezett Magyar Chartáról és a szeptemberi gyűlésről Fodor Gábor az SZDSZ elnöke kedden az MTI-nek nyilatkozva. A kormányfő a szombati melegfelvonuláson történtek kapcsán az intolerancia elleni "jogos nemzeti önvédelmet" kezdeményezett a Magyar Charta formájában, s gyűlést hirdetett szeptember 6-ára. Fodor Gábor azt mondta, hogy csak akkor vesznek részt a szeptemberi gyűlésen, ha az nem egy pártrendezvény lesz, hanem más politikai erők is támogatják azt.
2008.07.08. 14:34
 
 
A G8-csúcs résztvevői ENSZ-szankciókat kérnek Zimbabwe ellen
Megállapodtak a hét legfejlettebb ipari ország és Oroszország vezetői Japánban tartott csúcstalálkozójukon abban, hogy ENSZ-szankciókat kérnek Zimbabwe ellen, amelynek elnöke, Robert Mugabe erőszakhullámmal kísért választásokon nyert újabb mandátumot - jelentette be kedden az olasz miniszterelnök. Silvio Berlusconi a tárgyalások szünetében számolt be újságíróknak a megegyezésről. A japán vendéglátók szerint a nyolcak később hivatalos közleményt is kiadnak a zimbabwei politikai válságról. A nyolcak bejelentették, hogy öt év alatt 60 milliárd dollárral támogatják a fertőző betegségek afrikai terjedése elleni küzdelmet.
2008.07.08. 14:13
 
 
A Siemens csaknem 17 ezer munkahelyet szüntet meg 2010-ig
Nagyarányú elbocsátásokat jelentett be kedden Münchenben a Siemens. Peter Löscher, a világ egyik legtekintélyesebb elektronikai és ipari konszernjének vezetője - az Igazgató Tanács elnöke - rendkívüli sajtóértekezleten közölte, hogy 2010-ig világméretekben csaknem 17 ezer munkahelyet szüntetnek meg. Ezek közül 5250 a németországi Siemens-munkahelyeket érinti. Löscher - aki egy éve áll a cég élén - a leépítéseket takarékossági okokra hivatkozva elengedhetetlennek nevezte. A Siemens szakszervezete tiltakozott az elbocsátások ellen. Bejelentette, hogy a tervezett leépítéseket jogi úton kívánja megakadályozni, s munkabeszüntetéseket helyezett kilátásba.
2008.07.08. 13:45
 
 
A Fidesz szerint a kormány blöfföl, és még le is bukik
A kormány blöfföl és mellébeszél az áremelkedések ügyében, és még le is bukik - mondta a Fidesz alelnöke a párt elnökségi ülése közben tartott sajtótájékoztatón kedden Budapesten. "Gyurcsány Ferenc (...) nem mondott igazat, még saját magával szemben is mást állított az adócsökkentés ügyében. (...) Veres János sem a jövedéki adó ügyében, sem az alapvető élelmiszerek áfa-csökkentésének ügyében nem mondott igazat, hiszen lehet csökkenteni a benzinnél (a jövedéki adó mértékét) és az alapvető élelmiszereknél is lehet a (áfa) kulcsokat csökkenteni" - fogalmazott Varga Mihály azt követően, hogy a párt elnöksége áttekintette a Fidesz a közelmúltban tett javaslatainak helyzetét.
2008.07.08. 13:10
 
 
Kulcsár-ügy: védője szerint Rejtő E. Tibor ártatlan
A Kulcsár Attila által elkövetett sokmilliárdos sikkasztás bűnsegédi alakzatával megvádolt Rejtő E. Tibor felmentését kérte ügyvédje védőbeszédében a Fővárosi Bíróságon kedden. Felmentést kért a pénzmosással, illetve jogosulatlan pénzügyi tevékenységgel vádolt szír pénzváltó jogi képviselője is. Rejtő E. Tibor bűnösségét védője szerint az ügyészség nem bizonyította. Mint mondta, a bankvezérnél nyilvánvalóan hiányzott a bűncselekményhez szükséges motiváció, hiszen kiemelkedően magas fizetése, prémiuma és jutalmai voltak, a sikkasztásban való közreműködéssel pedig ésszerűtlenül nagy kockázatot vállalt volna.
2008.07.08. 13:01
 
A világ első dohányzásmentes országa lehet Niue
A világ első dohányfüstmentes országává válhat Niue, a Cook-szigetekhez tartozó 260 négyzetkilométeres aprócska földdarab. Niue lakosainak száma 1300 fő, s közülük mindössze 250-en számítanak a nikotin rabjának. Ennek ellenére Sitaleki Finau, a sziget legfőbb közegészségügyi hivatalossága olyan jogszabálytervezetet nyújtott be a törvényalkotóknak, amely szerint teljesen beszüntetnék a dohánytermékek forgalmazását. A cigarettázást pedig nemcsak közterületen, hanem otthon is szigorúan megtiltanák a szigetlakóknak. Ahogy más országokban, Niuén is tilos a kormányhivatalokban és a középületekben való dohányzás, az egyik település, a Tuapa nevű falu pedig máris füstmentessé nyilvánította magát.
2008.07.08. 12:35
 
 
Vívó Eb: döntős a női tőrcsapat
A kijevi vívó Európa-bajnokságon - akárcsak egy évvel ezelőtt Gentben - Magyarország-Oroszország fináléra kerül sor a női tőrcsapatok versenyében. A címvédő magyar együttes a németek elleni drámai negyeddöntőt követően nagyon jó vívással 42-34-re verték az elődöntőben Lengyelországot. Az előző mérkőzésen csereként beállított Újlaky Virgine a lengyelek ellen már kezdőként lépett pástra, s folytatta parádés vívását, hiszen mindhárom asszóját megnyerte, bebizonyítva, hogy igazi csapatember. Újlaky produkciója mellett elismerés illeti Knapek Edinát, aki szintén mindhárom asszójában ellenállhatatlanul vívott.
2008.07.08. 12:23
 
 
Melegfelvonulás: Az Ab elnöke elfogadta a kormányfő meghívását
Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság (Ab) elnöke részt vesz azon a találkozón, amelyet a miniszterelnök a szombati melegfelvonulásokon történtek kapcsán kezdeményezett - közölte Sereg András, az Ab sajtófőnöke. Paczolay Péter az Alkotmánybíróság ülése után hozta meg döntését - mondta a sajtófőnök az MTI-nek. A szokásos évi melegfelvonulást szombaton tartották Budapesten. A parádén szélsőséges tüntetők támadtak a résztvevőkre és az őket biztosító rendőrökre. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ezt követően vasárnap kezdeményezte, hogy a legfőbb közjogi méltóságok találkozzanak és értékeljék a történteket.
2008.07.08. 11:58
 
 
Kigyulladt egy magyar diákokat szállító busz Csíkszereda mellett
Kigyulladt egy magyarországi gyerekeket és tanárokat szállító autóbusz Csíkszereda mellett, senki nem sérült meg. A székelyföldi kiránduláson részt vevő 24 magyarországi diák és hat kísérőtanár egy csíkszeredai cég tulajdonában lévő autóbuszon utazott. A román hírügynökségek jelentése szerint a jármű a Csíkszeredából kivezető, Székelyudvarhely felé tartó útra fordult rá, majd egy különösen veszélyes kanyarnál a sofőr észrevette, hogy a motorból füst száll fel. Azonnal leszállította minden utasát.
2008.07.08. 11:52
 
 
Ukrajna: Magyarország felé nem átjárhatatlan a schengeni határ
Több Ukrajnában működő diplomáciai képviselet is példát vehetne a Magyar Köztársaság ungvári főkonzulátusáról, mert olyan segítő szándék, kompromisszumkészség kevés helyen tapasztalható, mint náluk - nyilatkozta Halina Gorohovszka, az ukrán külügyminisztérium ungvári kirendeltségének vezetője az Igazi Kárpáti Igaz Szó című országos lap keddi számának. A kirendeltség-vezető elmondta: amióta az Ukrajnával szomszédos országok bevezették a schengeni határőrizeti rendszert, sokat változtak a külföldi utazás feltételei, de nem pozitív irányba. Ráadásul akadnak olyan külképviseletek, amelyek nem könnyítik meg az ukrán állampolgárok dolgát, jóllehet nem ez a jellemző - tette hozzá.
2008.07.08. 11:34
 
 
Meghatározták a szlovák korona euróátváltási árfolyamát
Az Európai Unió pénzügyminiszterei kedden egyetértésre jutottak abban, hogy 1 euró = 30,126 szlovák korona paritáson határozzák meg a szlovák fizetőeszköz euróra való átváltásának árfolyamát - közölték Brüsszelben. Szlovákia jövő év január elsején vezeti be fizető eszközként az eurót, és ezzel 16-ra növekszik az euróövezethez tartozó uniós országok száma. A most meghatározott átváltási árfolyam azonos az ERM-II rendszer középárfolyamával. Szlovákia a közelmúltban 15 százalékkal megemelte ezt az árfolyamot az inflációs veszélyek kivédése érdekében. Sajtóhírek szerint Szlovákia örömmel vette volna, ha ennél is erősebb koronát ismertek volna el az átváltási árfolyamban.
2008.07.08. 11:29
 
Azerbajdzsán kész tranzitlehetőségeket teremteni földgáz szállítására
Azerbajdzsán kész tranzitlehetőségeket teremteni földgáz szállítására a Kaszpi-térségből Európába - jelentette ki az azeri állami olajvállalat, a SOCAR vezetője, amikor Bakuban tárgyalt Mosonyi György Mol vezérigazgatóval. Az AZR azeri hírügynökség által idézett Rovnag Abdullajev hangsúlyozta: Azerbajdzsán érdekelt abban, hogy Európa energiaellátása biztonságos legyen. Rámutatott arra, hogy évről évre bővül Azerbajdzsán gáztermelése, és nő az exportlehetősége. A hírügynökség jelentése szerint Mosonyi annak a meggyőződésének adott hangot, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök mostani azeri látogatása hozzájárul a két ország olajipari cége között együttműködés bővítéséhez.
2008.07.08. 11:11
 
 
Vécépapír-tanfolyam Tajvanon
A használt vécépapír helyes eldobásáról indított tanfolyamot a lakosságnak egy tajvani város vezetése. Az ok: a 764 ezer lelkes Tajnanban - ahogy Tajvan és Kína más részein is - nem a vécékagylóba dobják be és húzzák le a használt papírt, hanem szemetesedénybe, nehogy elduguljon a szennyvízcsatorna-rendszer. Így viszont naponta csupán Tajnanban 340 tonnányi, meglehetősen kellemetlen szagú szemét keletkezik. A város vezetői a vécépapír-tanfolyamról tartott sajtóértekezletükön kitértek arra, hogy Tajvan csatornahálózata immár meg tud birkózni a papírral, Tajvanon pedig dugulást jobbára egyéb tárgyak okoznak, például vécékbe ejtett fogkefék.
2008.07.08. 10:38
 
 
Rice Prágába érkezett, a Greenpeace tiltakozik
Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter kedden délelőtt Prágába érkezett, ahol cseh partnerével Karel Schwarzenberggel délután aláírja az amerikai radarállomás csehországi elhelyezéséről szóló keretszerződést. Tiltakozásul a dokumentum aláírása ellen a Greenpeace aktivistái egy hatalmas, áthúzott rakétát ábrázoló plakátot szereltek fel az egész belvárosból jól látható Moldva-parti Letná dombon. A radarállomás ellenzői este hatra tiltakozó nagygyűlést hívtak össze a Vencel térre, ahonnan a tüntetők az amerikai nagykövetség elé kívánnak vonulni.
2008.07.08. 10:30
 
 
Megnyílt az olimpiai sajtóközpont
Ünnepélyes keretek között átadták a pekingi olimpia sajtóközpontját, amely közvetlenül a legfontosabb versenyhelyszínek szomszédságában található. A szervezőbizottság (BOCOG) mintegy 25 ezer újságírót vár a kínai fővárosba, közülük az akkreditációval rendelkező 5600 fő dolgozhat majd a 62 ezer négyzetméteres főépületben, amelyben lesz fodrászat, posta és masszázsszalon is. A média képviselőit háromezer önkéntes segíti majd. Ugyancsak megnyitották a mintegy 16 ezer televíziós és rádiós munkahelyéül szolgáló adócentrumot, továbbá a háromezer bejelentkezett, de akkreditációval nem rendelkező sajtómunkás részére emelt központot is.
2008.07.08. 10:30
 
 
Albánia és Horvátország aláírja a NATO-csatlakozási jegyzőkönyvet
Albánia és Horvátország szerdán Brüsszelben aláírja a NATO-csatlakozásról szóló jegyzőkönyvet. Az eseményre az észak-atlanti szervezet székházába várják Lulzim Basha albán és Gordan Jandrokovic horvát külügyminisztert. Mindkét ország a NATO áprilisi bukaresti csúcstalálkozóján kapott meghívást a szervezetbe, és azóta sikeresen le is folytatták a csatlakozási tárgyalásokat. A csatlakozási okmányokat ratifikálnia kell mind a 26 NATO-tagországnak, valamint értelemszerűen Albániának és Horvátországnak is.
2008.07.08. 10:07
 
Kisebb tűz egy hipermarketben a III. kerületben
Használaton kívüli eladóhelyiség kirakata gyulladt ki hétfőn este a III. kerületi Auchan áruházban. A Szentendrei úti hipermarket előteréből nyíló, üresen álló helyiségében keletkezett a tűz, a parkolóra néző kirakatban reklámponyva égett. A lángokat a tűzoltók fékezték meg. A tűzeset miatt az áruházat nem kellett kiüríteni, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.07.08. 09:39
 
 
Az ország minden megyéjében vannak viharkárok
Több mint 260 helyre hívták a tűzoltókat kedd reggelig a hétfő éjszakai vihar után. Az ország minden megyéjében vannak viharkárok, a legnagyobb pusztítást északon végezte az eső és az erős szél, három családot kitelepítettek - mondta Szentes György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek. Kedd reggelig több mint 260 helyen segítettek a tűzoltók a viharkárok elhárításában. A legnagyobb kárt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében okozta a vihar. A fővárosban a sok víz és a fakidőlések okozták a legnagyobb problémát. A legtöbb esetben a tetőket rongálta meg a jég és az eső. Volt olyan település, ahol nyolcvan ház tetejét tette tönkre a vihar.
2008.07.08. 09:25
 
 
Horn Gábor nem ért egyet a Magyar Chartával
Horn Gábor nem ért egyet a Gyurcsány Ferenc által a szombati melegfelvonulás után meghirdetett Magyar Chartával és a szeptemberi gyűléssel. Az SZDSZ ügyvivője kedd reggel a Magyar Televízióban arról is beszélt, hogy nincs szükség törvénymódosításra, csak alkalmazni kell a meglévő jogszabályokat. "Nem a törvényalkotással van a baj, a jogszabály-alkalmazáson kellene változtatni. Ehhez azonban egy biztonságos, kiszámítható helyzet kellene Magyarországon. Nem Magyar Chartát kellene hirdetnie a kormányfőnek" - mondta Horn Gábor.
2008.07.08. 09:20
 
 
Az ipari termelés 4,7 százalékkal nőtt
Az ipari termelés 2008 májusában 2,2 százalékkal, míg munkanaphatástól megtisztítva 4,7 százalékkal nőtt tavaly májushoz képest az előzetes adatok alapján - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az előző hónaphoz viszonyítva a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított index szerint a termelés 0,7 százalékkal csökkent 2008 májusában az előzetes adatok alapján.
2008.07.08. 09:17
 
 
Konzultációra hívta péntekre a jegybank képviselőit Gyurcsány Ferenc
A kormány konzultációt kezdeményez a jegybankkal, amelyre meghív gazdasági érdekképviseleteket és vállalkozások vezetőit is annak érdekében, hogy megvitassák: miként lehet hozzájárulni közös erőfeszítéssel Magyarország gyorsabb gazdasági növekedéséhez. Gyurcsány Ferenc magyar kormányfő kedden Bakuban az MTI-nek adott nyilatkozatában bejelentette, hogy péntek délelőtt 10 órára a parlamentbe hívta a jegybank képviselőit, továbbá a gazdasági érdekképviseletek és a vállakozások vezetőit. A jegybank elfogadta a meghívást.
2008.07.08. 08:20
 
 
Megállapodás született az üvegházhatású gázok csökkentéséről a G8-csúcson
A hét legfejlettebb ipari állam és Oroszország (G8) vezetői tojakói csúcstalálkozójukon kedden megállapodtak annak szükségességéről, hogy "legalább 50 százalékkal" csökkentik 2050-ig az üvegházhatású gázok kibocsátását. A csúcson elfogadott nyilatkozat leszögezi, hogy az ezzel kapcsolatos tárgyalásokat az ENSZ égisze alatt kell folytatni és céljait kitűzni. Egyúttal hangsúlyozza, hogy meg kell határozni az egyes országok középtávú vállalásait, és hogy e világméretű kihívásra csak globális választ lehet adni. Ennek kapcsán szükségesnek nevezi, hogy az összes "nagy gazdaság", köztük India és Kína is teljesítse a maga kötelezettségét e téren.
2008.07.08. 08:00
 
 
Vöröscsillag-per: Strasbourgban igazat adtak Vajnainak
Sérült Vajnai Attila szabad véleménynyilvánításhoz való joga, amikor önkényuralmi jelkép használatának vétsége miatt a Fővárosi Bíróság 2005. november 16-án jogerősen elmarasztalta - az Emberi Jogok Európai Bíróságának június 17-én meghozott, de csak kedden közzétett döntéséről a politikus által alelnökként irányított Magyarországi Munkáspárt 2006 tájékoztatta az MTI-t. Vajnai Attila az MTI-vel azt közölte: a döntésről - amelyet a bírói fórum a nap folyamán saját internetes oldalán is közzétesz - Strasbourgban tevékenykedő jogi képviselőjük tájékoztatta.
2008.07.08. 07:37
 
 
Gazdaságkutatók szerint megalapozott a kincstári optimizmus
A gazdaságkutatók is osztják a kormányzat optimizmusát az idei államháztartási hiányra vonatkozóan, amelynek GDP arányos mértéke a várakozások szerint alacsonyabb lesz a tervezettnél. A GKI gazdaságkutató Zrt.-nek az Erste Bank együttműködésével készült előrejelzése szerint idén az államháztartási deficit várhatóan kisebb lesz a törvényben jóváhagyottnál, 4 százalék helyett 3,8 százalékot tesz ki. Így Magyarország már idén az úgynevezett túlzott deficit eljárás megszüntetésének közelébe ér. Ahhoz, a nyugdíjpénztári korrekcióval, 3,6 százalékos hiány tartozik. A kutatóintézet azt sem tartja kizártnak, hogy teljesül a maastrichti kritérium.
2008.07.08. 07:30
 
 
McCain megígérte, hogy elnökként egyensúlyba hozza a költségvetést
John McCain, a republikánus elnökjelöltség várományosa megígérte, hogy elnökké választása esetén 2013-ra egyensúlyba hozza az Egyesült Államok költségvetését. McCain kampánystábja hétfőn közzétett egy dokumentumot, amely részletesen leírja az arizonai szenátor már korábban bejelentett gazdasági elképzeléseit: a tengeri olajfúrások kibővítését, a benzinárra kivetett szövetségi adók időszakos felfüggesztését, az adócsökkentéseket, az alternatív energiaforrások támogatását és az adókedvezményeket a magán egészségbiztosítási piac fellendítésére.
2008.07.08. 07:21
 
 
Kisebb rendellenség történt a Paksi Atomerőműben
A Nemzetközi Nukleáris Eseményskála (INES) szerinti egyes, vagyis a legenyhébb fokozatú rendellenesség történt a Paksi Atomerőműben hétfőn délelőtt - közölte éjjel Mittler István kommunikációs főosztályvezető. A közlés szerint a karbantartók utasítást kaptak, hogy végezzenek el egy javítási munkát az atomerőmű 1-es blokkján hétfőn délelőtt, ennek során azonban a nem a szabályoknak megfelelően jártak el. Az ellenőrző személyzet ezt azonnal észlelte, a tevékenységük végrehajtását leállította - tette hozzá a főosztályvezető.
2008.07.08. 07:18
 
 
Megszületett az új szerb kormány
A belgrádi parlament hétfőn este alacsony többséggel megválasztotta Szerbia új kormányát. A Mirko Cvetkovic miniszterelnök vezette testületre 127 képviselő szavazott a 250 tagú parlamentből. A honatyák a nap folyamán úgy döntöttek, hogy a házszabályban előírt öt órát megduplázzák, és tíz órát hagynak a kormány programjának és összetételének megvitatására. Ezt végül 164-en bírták, és jóval a határidő letelte előtt megejtették a végszavazást. Ezen az ellenzék döntő többsége, és a kormányt bizonyos kérdésekben támogatásáról biztosító liberálisok nem vettek részt, s a biztosra vett, 128-nak remélt igen szavazat közül is hiányzott valamelyik kormánypárti képviselőé.
2008.07.08. 07:05
 
 
Visszatér a Hitler-bábu a berlini panoptikumba a javítás után
A javítás után visszaviszik a megrongált Hitler-bábut a szombaton megnyílt berlini panoptikumba - jelentették be a múzeum illetékesei. Madame Tussaud panoptikuma szombaton délelőtt nyílt meg a német fővárosban, a múzeum második látogatója azonban a fasizmus és személy szerint Adolf Hitler elleni tiltakozásul egyszerűen letépte a náci diktátor viaszfigurájának fejét. A viaszbábuban jelentős anyagi kár keletkezett, s azt azonnal elszállították. A 41 esztendős "merénylő" kezdetben azt állította, hogy a háború és a fasizmus elleni tiltakozásul cselekedett így, ám később bevallotta, hogy fogadásból tette. A Hitler-bábu közszemlére tételét sokan ellenezték Berlinben, köztük a Németországi Zsidók Központi Tanácsa és a berlini szenátus illetékese is.
2008.07.07. 21:00
 
 
Politológusok: az őszi szezonkezdésre készül Gyurcsány a magyar chartával
Az MTI-nek nyilatkozó politológusok szerint az őszi politikai szezonkezdésre készül Gyurcsány Ferenc kormányfő, szocialista pártelnök az intolerancia elleni összefogás szorgalmazásával és a szeptember 6-ra meghirdetett gyűléssel. Kiszelly Zoltán politológus és Juhász Attila, a Political Capital elemzője azt is hangsúlyozta, hogy a szokásos forgatókönyvet követték a magyar politikai erők a budapesti melegfelvonulás megzavarására adott reakcióikban. Kiszelly rámutatott, hogy a baloldal mindig "hiperaktívvá" válik az ilyen történések esetén és rögtön módosítani akarja a szabályozást. A jobboldal pedig általában jónak tartja a meglévő törvényeket, csak határozottabb fellépést szeretne. Ez történt most is - tette hozzá.
2008.07.07. 21:00
 
 
Vízilabda Eb, férfiak: Montenegró-Magyarország 10-9
Három győzelem után a magyar férfi vízilabda-válogatott egy góllal kikapott Montenegró legjobbjaitól a spanyolországi Európa-bajnokságon. Eredmény, A csoport, 4. forduló: Montenegró-Magyarország 10-9 (2-2, 2-3, 2-1, 4-3). Góldobók: Zlokovic, Janovic 3-3, Paskovic, Jokic, Ticic, Uskokovic 1-1, illetve Biros, Benedek 3-3, Madaras 2, Kásás 1. Kemény Dénes alakulatának a biztos csoportgyőzelemhez le kellett volna gyűrnie az alig két esztendeje független délszláv állam válogatottját, ahogyan bő egy hete, Szombathelyen is tette. A hatos végső sorrendjéről a keddi, befejező kör határoz majd, melynek során a Kemény-együttes 21 órakor a spanyolok ellen száll vízbe.
2008.07.07. 20:43
 
 
Már áll a monumentális Sztálin-alak a Modem kertjében
Csütörtökön nyílik Debrecenben a Szocreál című nagyszabású kiállítás, amelynek leglátványosabb darabja a MODEM kertjében felállított hatalmas Sztálin-szobor, Mikus Sándor 1956-ban ledöntött közismert alkotásának rekonstrukciója. A talapzattal együtt tíz méter (!) magas alkotás nyolc ember összehangolt munkájának eredményeképpen, ma délelőtt 10:22-kor került a helyére. A művet július 10-től tekintheti meg a közönség.
2008.07.07. 20:22
 
 
A tesztoszteron védhet az étkezési rendellenességektől
Kisebb az étkezési zavarok kialakulásának valószínűsége azoknál a fiatal nőknél, akik születésük előtt tesztoszteronnak voltak kitéve - állítják michigani kutatók. A kutatási eredmény azt a feltételezést erősíti, hogy az anorexia és a bulímia kialakulásában nemcsak a környezeti hatásoknak, de biológiai tényezőknek is szerepe van. A Michigani Állami Egyetem kutatóinak most folyó vizsgálatában 538 ikerpár vesz részt. Megállapították, hogy azoknak a nőknek, akik hímnemű ikertestvérükkel voltak együtt az anyaméhben, kisebb a kockázatuk az étkezési rendellenességek kialakulására, mint az egypetéjű, nőnemű ikreknek.
2008.07.07. 19:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349[2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista