2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Jövő szombaton 27-edszer rendezik meg a Balaton-átúszást
Egerszegi Krisztina lesz a díszvendége a jövő szombati, 27. Coca-Cola Balaton-átúszásnak, amelyre jó idő esetén 10 ezer indulót várnak. A révfülöpi labdarúgópályán reggel 7 órától lehet jelentkezni, az első próbázó - a kötelező orvosi vizsgálat után - 8 órakor vághat neki az 5,2 km-es távnak. A nevezési díj 3800 forint. Szántó László főszervező az esemény sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a világon egyedülálló megmérettetés legfontosabb szempontja a biztonság, erről 1500 fős rendezői csapat gondoskodik. Az úszók biztonságát 160-180 vitorlásból, kishajóból és motorcsónakból kialakított úszófolyosó biztosítja a balatonboglári célig.
2008.07.16. 12:02
 
 
Jóváhagyták a felsőoktatási intézmények hallgatói kapacitását
Az Oktatási Hivatal ellenőrizte és jóváhagyta a felsőoktatási intézmények hallgatói kapacitását - közölte Manherz Károly felsőoktatási szakállamtitkár. A szakállamtitkár elmondta, hogy jelenleg 489 ezer hallgatói férőhely van a magyar felsőoktatásban, az aktív hallgatói létszám mintegy 380 ezer. Közölte: az Oktatási Hivatal helyszíni ellenőrzéseken vette górcső alá minden felsőoktatás képzésnél - a hitéleti képzést kivéve -, hogy az intézmények valóban képesek-e annyi hallgatót fogadni, amennyit előzetesen feltüntettek. Az ellenőrzés során az intézmények által megadott adatokhoz képest jelentős eltérést nem tapasztaltak.
2008.07.16. 11:55
 
 
Fidesz: kommunikációra pocsékolja a pénzt a kormány
A Fidesz szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány mintegy kétmilliárd forintot költ a következő néhány hónap alatt újabb kommunikációs akciókra annak érdekében, hogy elhitesse az emberekkel: minden rendben van - jelentette ki Balsai István, a párt országgyűlési képviselője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) egymilliárd forintot pocsékol el arra, hogy az olimpia idején különböző bevásárlásokkal népszerűsítse a kormány munkáját, az "úgymond nemzeti fejlesztés" eredményeit - fogalmazott Balsai István az NFÜ épülete előtt. Hozzátette: a hírek szerint a Miniszterelnöki Hivatal további mintegy 900 millió forintot költ a kormány tevékenységének népszerűsítésére.
2008.07.16. 11:45
 
 
Atombombával a műkincshamisítók ellen
"Atombombabiztos" az orosz tudományos akadémia fizikusainak új módszere a hamis műkincsek leleplezésére: az általuk kifejlesztett technika az alkotás anyagában megtalálható bizonyos részecskék mennyiségét lemérve kideríti, hogy az 1945 - vagyis az első atomrobbantások - előtt vagy után keletkezett-e. A cézium 137-es és a stroncium 90-es izotópjait először az 1945 júliusában Új-Mexikóban felrobbantott amerikai kísérleti atombomba szabadította fel, majd ezt követően a hirosimai és nagaszaki támadások. E radioaktív izotópok a földfelszínre és a növényekbe kerültek, és megtalálhatók minden, 1945 után készült festményben, mivel a festékek higítására használt olajok - mint például a terpentin - növényi eredetűek.
2008.07.16. 11:14
 
Az MSZP szerint fontos a fogyasztóvédelmi charta
A parlament tavaszi ülésszakán elfogadott fogyasztóvédelmi charta értelme, hogy a fogyasztó és a kereskedő napi gyakorlatában kedvező változást érjen el - mondta Alexa György (MSZP), az Országgyűlés fogyasztóvédelmi eseti bizottságának elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. A fogyasztóvédelmi törvényben, amelyet június 9-én fogadott el az Országgyűlés, szerepel a fogyasztóvédelmi tanács felállítása, amely a szakmai, civil szervezeteket, hatóságokat és az állami szférát foglalja magában - sorolta a szocialista képviselő. Mint kiemelte, a tanács feladata, hogy kialakítsa és elfogadja a fogyasztóvédelmi chartát.
2008.07.16. 11:11
 
 
Kánikula-akció: több mint 300 jogsértést derítettek fel
Összesen 319 jogsértést derített fel és több mint 13 millió forint bírságot szabott ki a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) a két hete indított Kánikula-akcióban; a legtöbb esetben a jövedéki törvény vagy szerzői jogok megsértése miatt indult eljárás. Az akcióban részt vevő csaknem 1400 pénzügyőr az esetek többségében, 194 alkalommal a jövedéki törvény megsértését derítette fel. Sipos Jenő, a VPOP szóvivője elmondta: a legjellemzőbb a dohányáruval és alkoholos italokkal kapcsolatos jövedéki jogsértés volt. Az esetek többségében a termék származását nem tudták igazolni vagy zárjegyhiányos volt az áru, de előfordult az is, hogy nem volt nyilvántartás a beszerzésről, értékesítésről.
2008.07.16. 11:02
 
 
Halmosi Péter lehet a legdrágább magyar futballista
Hosszas tárgyalások után megállapodott egymással Halmosi Péter áráról jelenlegi klubja, a másodosztályú Plymouth, valamint a Premier League-be feljutott Hull City labdarúgócsapata. A 28 éves magyar válogatott középpályásért várhatóan kétmillió fontot fizet majd a Hull City, Halmosinak már csak szerződéséről kell tárgyalnia, valamint át kell esnie az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A szombathelyi nevelésű játékos - aki Debrecenből igazolt a szigetországba - ezzel a legdrágább magyar futballista lehet, a listát egyelőre Gera Zoltán vezeti, akit 2004-ben másfél millió fontért vett meg a West Bromwich Albion a Ferencvárostól.
2008.07.16. 10:32
 
 
Obama-McCain szópárbaj az USA iraki szerepvállalásáról
Kiéleződött az iraki háború megítélése körüli vita a leendő két amerikai elnökjelölt között: míg a demokrata Barack Obama költségesnek tartja az amerikai szerepvállalást, amelynek szerinte véget kell vetni, a republikánus John McCain azon az állásponton van, hogy meg kell nyerni az öt éve tartó háborút. "Elnökként véget fogok vetni ennek a háborúnak" - szögezte Obama keddi kampánybeszédében. McCain ezzel szemben azt állította, ő "tudja, miként kell megnyerni a háborúkat". Ezzel burkoltan utalt arra, hogy riválisa nem rendelkezik ilyen képességekkel.
2008.07.16. 10:29
 
Júniusban csökkent az új autók eladása Európában
Az áprilisig tartó felfutás után májusban lassult, júniusban pedig már meredeken csökkent az új autók eladása Európában. A vásárlókat az általános gazdasági helyzet, azon belül az üzemanyagok rohamos drágulása riasztotta el, már ahol elriasztotta. Németországban, Franciaországban, Ausztriában, Belgiumban továbbra is nőtt a kereslet néhány százalékkal, Luxemburgban és számos kelet-európai országban továbbra is kiugróan gyarapodott, de a spanyol piac több mint 30 százalékos, az ír piac több mint 48 százalékos, az olasz eladások több mint 19 százalékos hanyatlása visszavetette az európai átlagot. Júniusban 1 427 008 új autó kapott rendszámot Európában, 7,9 százalékkal kevesebb, mint tavaly júniusban.
2008.07.16. 10:00
 
 
Korábban is volt már rosszul Kolonics György
Keddi tragédiáját megelőzően is előfordult, hogy edzésen elájult Kolonics György. Hüttner Csaba, korábbi világbajnok kenus a TV2 szerda reggeli magazinműsorában beszélt a 36 évesen elhunyt kétszeres olimpiai bajnokról, megemlítve, hogy többször voltak rosszullétei a keddi tragédiát megelőzően is. Kolonics ugyanakkor rendszeresen járt orvoshoz, így minden ilyen esetben is kivizsgáltatta magát, ám soha nem találtak nála semmilyen problémát. Kovács Katalin olimpiai aranyérmes kajakos a Nemzeti Sportban emlékezett úgy, hogy három éve a 15-szörös világbajnok kenus rosszul lett egy tréningen, ám a terheléses vizsgálat mindent rendben talált nála.
2008.07.16. 09:31
 
 
54,3%-os volt a szállodák szobakihasználtsága
Az év első hat hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 54,3%-os szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 2,2%-kal nőtt, miközben a vendégéjszakák száma összességében az egy évvel korábbi szinten maradt - közölte a KSH. Az idén év első öt hónapjában a szállodák 53%-os szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 6%-kal, a vendégéjszakák száma 1%-kal nőtt az egy évvel korábbi szinthez képest. Tavaly az első felében a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák az előző év azonos időszakához hasonlóan, átlagosan 54,2%-os szobakapacitás-kihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 3,5%-kal nőtt.
2008.07.16. 09:10
 
 
Izraeli-libanoni fogolycsere: halott a két korábban elfogott izraeli katona
Megkezdődött szerdán reggel az izraeli-libanoni fogolycsere a két ország határán - közölte a Vöröskereszt képviselője. Halott a két izraeli katona, akikért cserébe a Hezbollah öt tagjának kiszabadulását várja az izraeli fogolycserétől. A Hezbollah televíziója két koporsót mutatott be a fogolycseréről készült szerda reggeli tudósításában. Vafik Szafa, a síita szervezet egyik vezetője megerősítette, hogy átadták a két katona földi maradványait. A Hezbollah első ízben erősítette meg, hogy a 2006-os háborúban elfogott két katona meghalt. Az izraeli hatóságok DNS-vizsgálattal végzik el a holttestek azonosítását.
2008.07.16. 08:23
 
 
Magyar Nemzet: felfüggesztik az E. Zsanett elleni nyomozást
Napokon belül felfüggesztik a hamis vád miatt indított nyomozást a Múzeum körúti erőszak sértettjeként ismertté vált E. Zsanett ügyében - értesült a szerdai Magyar Nemzet ügyészségi forrásból. A nyomozást azért függesztik fel, mert az ügyészség szeretné megvárni az E. Zsanett által indított pótmagánvádas eljárás végét a Fővárosi Bíróságon. A lány ügyvédje azt követően terjesztette elő a pótmagánvádat, hogy ügyükben tavaly év végén megszüntette az eljárást az ügyészség - írta a napilap. A fiatal nő feljelentése szerint tavaly májusában Budapesten, a Múzeum körúton öt rendőr igazoltatta, majd ketten megerőszakolták a három másik jelenlétében - emlékeztetett a Magyar Nemzet.
2008.07.16. 08:00
 
 
Napi Gazdaság: senki nem tesz ajánlatot a MÁV biztosítóra
Szerdai lapinformációk szerint a hat korábban érdeklődő cég közül egyik sem tesz majd ajánlatot a MÁV Általános Biztosítási Egyesület kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának állományára. A Napi Gazdaságnak úgy nyilatkozott a hat biztosítótársaság, hogy úgy döntöttek, nem tesznek ajánlatot a MÁV állományára. Biztosítási szakemberek korábban is úgy ítélték meg: kockázatos üzlet lenne átvenni a MÁV biztosító ügyfeleit. A Napi Gazdaság kiemelte: habár a meghosszabbított pályázati határidő csak pénteken jár le, minimális az esély arra, hogy a biztosítótársaságok megváltoztassák álláspontjukat, hacsak a pénzügyi felügyelet nem változtat valamit a pályázati kiíráson.
2008.07.16. 07:55
 
 
Az izraeli államfő kegyelmet adott 5 libanoni fogolynak
Simon Peresz izraeli államfő kegyelemben részesített kedd este öt libanoni foglyot, köztük a többszörös gyilkos Szamir Kantart, akit Izrael a Hezbollah libanoni síita szervezettel kötött fogolycsere-megállapodás alapján enged szabadon. Peresz nagyon nehéznek nevezte a döntést, de hangsúlyozta, hogy az államnak kötelessége haza hozni katonáit. Az öt libanoni fogolyért, illetve mintegy kétszáz arab gerilla maradványaiért cserébe a Hezbollah visszaad két izraeli katonát, akit 2006 júliusában ejtett fogságba. A két katona sorsáról nem lehet biztosat tudni, de az izraeli kormány azt feltételezi, hogy meghaltak. A fogolycserét a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságán keresztül bonyolítják le, a művelet szerdán délelőtt meg is kezdődik.
2008.07.16. 07:15
 
 
Az AC Milanhoz igazol Ronaldinho
Az AC Milanban folytatja pályafutását Ronaldinho, az FC Barcelona brazil labdarúgója. A Milan weboldalán kedd este megjelent közlemény szerint a brazil labdarúgó már szerdán Milánóba utazik orvosi vizsgálatra, majd aláírja a szerződést, amely három évre - 2011. június 30-ig - az olasz csapathoz köti. A spanyolok két ajánlatot is kaptak. Az angol Premier League-ben szereplő Manchester City 32 millió eurót kínált a világklasszis brazil futballistáért. Az olaszok első ajánlata mindössze 15 millió euró volt, de maga Ronaldinho az olasz csapatot favorizálta. A hosszas tárgyalások eredményeként a Milan végül 25 millió eurót fizet: 21 millió fix, 4 millió pedig eredményfüggő - ezt akkor kapja meg a katalán klub, ha a Milan bejut a Bajnokok Ligája 2009/10-es szezonjába.
2008.07.16. 07:10
 
 
Öt év után megkerült egy elveszett beagle
Öt évvel azután, hogy New York városában gazdái elvesztették, visszatérhetett a családhoz Rocco, egy beagle kutya. Az elkódorgott ebet 1370 kilométerrel odébb, Georgia államban találták meg. A New York Postnak a georgiai Hinseville állatmenhelyének illetékese, Randy Durrence mondta el, hogy a kutyát valaki július 5-én tette le az intézmény előtt. Az állat bőrébe ültetett mikrochip segítségével sikerült kideríteni, hogy Jorge és Cristina Villacis, a korábbi tulajdonos házaspár hol él. Natalie, a kislányuk ötéves volt, amikor az ebnek nyoma veszett, és magán kívül volt a boldogságtól, amikor most előkerült. "Hisztérikusan sírtam, akárcsak akkor, amikor elveszett - mondta el a ma már kétszer olyan idős kislány. - Olyan volt, mintha álmodnék."
2008.07.16. 06:45
 
 
Amy Winehouse miatt aggódik édesapja
Amy Winehouse édesapja attól tart, hogy lassú és fájdalmas véget ér a lánya, ha nem tér jó útra. Mitch Winehouse a Sky News televíziónak elmondta, hogy szeptembertől az énekesnő felfüggeszti a koncertezést.
2008.07.15. 21:13
 
 
Ombudsman: a vélemény áll védelem alatt, nem az azt kifejező tojásdobás
A rendőrség a július 5-i rendezvényeken a résztvevők védelme során teljes körűen eleget tett alapjogvédelmi kötelezettségének - állapította meg az állampolgári jogok országgyűlési biztosának vizsgálata - amiről az ombudsman hivatala tájékoztatta kedden az MTI-t. Szabó Máté szerint a békés gyülekezéshez való joggal összefüggő visszásságot okoz az, hogy a gyülekezési törvény nem ad egyértelmű választ, élvezhet-e előnyt egy gyülekezés egy később, ugyanarra a helyszínre és időpontra bejelentett másikkal szemben. Jelentésében a biztos hangsúlyozza, hogy a rendőrök és a felvonulók tömeges megdobálása nem tartozhat a véleményszabadság védett körébe.
2008.07.15. 21:10
 
 
Királyi kaland
A Kőszegi Várszínház fölkérésére új zenés vígjáték született Mikszáth Kálmán A szelistyei asszonyok című elbeszélése és Makk Károly Mit csinált felséged 3-tól 5-ig? című filmje nyomán, a várudvar környezetében és a kőszegi "társulat" népszerű színészeire - többek közt Molnár Piroskára, Hollósi Frigyesre, Bezerédi Zoltánra, Parti Nórára, Spindler Bélára - elképzelve. A szerzők a filmet is jegyző Makk Károly mellett Lőkös Ildikó, a versszöveget a kiváló költő, Lackfi János költötte, a korabeli hangulatot fölidéző zenét pedig Sebő Ferenc szerezte - és nemcsak szerezte, hanem a Kőszegen szintén kedvelt együttesével majd esténként kíséri is a dalokat, táncokat. Idén a reneszánsz évről szól minden, ezért is tűnt jó választásnak a Mátyás király alakja köré fonódó, történelmi környezetben játszódó romantikus, népmondai ihletésű pajzán história.
2008.07.15. 21:07
 
 
MOZI: Az üresfejű
Dave Ming Chang (Eddie Murphy), aki nemrégiben érkezett New Yorkba, kissé olyan, mint egy üres medencében úszó ember. Valami ugyanis nagyon nincsen rendben vele. Azoknak, akik először látják, rögtön szembeötlik, hogy nem százas ez a figura, és hogy a testében sincs igazán otthon. E feltűnő jellemvonásnak persze nyomós oka van, hiszen "Dave" nem egy ember, hanem egy olyan hajó, melyet a legénységét irányító miniatűr kapitány arcmására formáltak.
2008.07.15. 21:02
 
Robbanásban szakadt le egy franciaerkély a III. kerületben
Nagy valószínűséggel a tűzhelyen felejtett olaj miatt történt robbanás kedden délelőtt egy III. kerületi panelház negyedik emeleti lakásában. A Lukács György utcai épületben lakó idős nő a konyhában a serpenyőt a gázon hagyta, és más teendői miatt elhagyta a lakást. Egyszer csak hatalmas robbanás rázta meg a házat, a nagyszoba franciaerkélyének ajtaja és az ablak tokostul kiszakadt, az erkély a mélybe zuhant. A konyhában tűz ütött ki, de egy férfi a tűzoltók kiérkezése előtt a lakásajtót berúgta és a szomszédtól kapott vödör vízzel megfékezte a lángokat. A detonációban egy másik szoba ablaka is kitört. Személyi sérülés nem történt - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.07.15. 20:59
 
HÉV-forgalmat veszélyeztetett az esővíz Mogyoródon
A csordultig telt esővíz-elvezető csatorna miatt kérték a tűzoltók segítségét kedden délelőtt a Pest megyei Mogyoródon. A HÉV-állomáson a sínek mellett az esőzések miatt az elvezetőben úgy felhalmozódott a víz, hogy kis híján a sínekre folyt. A BKV saját eszközeivel nem tudta eltávolítani a vizet, ezért volt szükséges a gödöllői tűzoltók riasztása. A tűzoltók a szivattyúzásnál a tömlőt a síneken keresztbe fektették, de a munkálatokkal sikerült végezni két HÉV elhaladása között, így egyetlen szerelvény sem kényszerült várakozni - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.07.15. 20:58
 
Bad Gastein: Szávay szerdán játszik
Szávay Ágnes szerdán mutatkozik be a 175 ezer dollár összdíjazású Bad Gastein-i női tenisztornán. Az első helyen kiemelt magyar játékos a selejtezőből érkezett ukrán Viktorija Kutuzovával találkozik a nyitókörben. Amennyiben Szávay sikerrel veszi az akadályt, akkor a nyolcaddöntőben az osztrák Melanie Klaffner lesz az ellenfele. A világranglistán 14. Szávay a múlt heti, budapesti tornán is első kiemelt volt, ám már az első mérkőzésén kikapott. Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Klaffner (osztrák)-Safarova (cseh) 6:3, 6:4, Voszkobojeva (orosz)-Mamic (horvát) 4:6, 6:4, 6:0, Benesova (cseh, 7.)-Flipkens (belga) 6:7 (5-7), 7:5, 6:4, Ani (észt)-Zakopalova (cseh, 9.) 7:5, 4:6, 6:3.
2008.07.15. 20:35
 
A spanyol szenátus jóváhagyta a lisszaboni szerződést
Spanyolországban lezárult a lisszaboni szerződés ratifikációs folyamat: kedden a szenátus is nagy többséggel jóváhagyta a dokumentumot, egy hónappal az írországi elutasítás után. A reformszerződést a 264 fős szenátusban 232-en támogatták, a kormányzó szocialista párt (PSOE), és az ellenzék legnagyobb pártja, a konzervatív Néppárt (PP) soraiból. Hat szenátor ellene szavazott, ketten pedig tartózkodtak. A parlament alsóháza június 26-án hagyta jóvá a szerződést. A 350 képviselő közül 322 biztosította támogatásáról. Mind a szocialisták, mind a Néppárt képviselői igennel voksoltak.
2008.07.15. 19:40
 
 
Szekeres: elindult Afganisztánba a különleges vizsgálóbizottság
Elindult Afganisztánba a Magyar Honvédség különleges vizsgálóbizottsága - közölte Szekeres Imre honvédelmi miniszter az MTI érdeklődésére kedden. Szekeres Imre emlékeztetett arra, hogy Nemes Krisztián tűzszerész szombaton bekövetkezett halála után utasította Havril András vezérezredest, hogy különleges vizsgálóbizottságot hozzon létre. A vezérkari főnök a feladattal Benkő Tibor vezérőrnagyot, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnok-helyettesét bízta meg, akinek az egy hónappal korábbi halálesetről is jelentést kell készítenie. A bizottság hazaérkezése után írásos jelentést készít a vezérkari főnök számára.
2008.07.15. 19:34
 
 
Harmincmillió forint gyorssegély Edelénynek
Harmincmillió forint gyorssegélyt utal a Borsod megyei Edelényben keletkezett viharkárok rendezésére az önkormányzati minisztérium - mondta a település polgármestere kedden az MTI-nek. Molnár Oszkár (Fidesz) közölte: a gyorssegély összegéről és utalásáról kedd délután telefonon tájékoztatta Gyenesei István önkormányzati miniszter. A polgármester hozzátette: egy hete fordult segítségért a tárcához, és miután az önkormányzat megküldte a részletes kárfelmérést, azonnal intézkedtek. A miniszter azt is jelezte, hogy részletes felhasználási útmutatót is mellékelni fognak.
2008.07.15. 19:25
 
Tőkés ragaszkodik ahhoz, hogy Tusnádfürdőn találkozzon Markóval
Tusnádfürdőn szeretne találkozni Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke Markó Bélával, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) vezetőjével. Tőkés ezt az RMDSZ elnökének küldött keddi válaszlevelében közölte. Ebben kifejti: július 5-i megbeszélésükről azzal álltak fel, hogy a következő találkozóra Tusnádfürdőn kerítenek sort, s ezzel együtt Markó készségét fejezte ki az iránt, hogy a tusványosi nyári tábor előadójaként is fellép. Ennek tükrében - írja Tőkés - meglepetésként érte Markó hozzá intézett hétfői levele, amelyben az RMDSZ elnöke több települést is javasolt esetleges találkozójuk helyszínéül, de ezek között nem szerepelt Tusnádfürdő.
2008.07.15. 19:15
 
Kilenc orosz katona halt meg egy csecsenföldi lőszerrobbanásban
Az orosz észak-kaukázusi katonai körzet kilenc katonája vesztette életét kedden Csecsenföldön egy lőszerrobbanásban - közölték orosz katonai források. Az első jelentések hét halottról és hat sebesültről szóltak, de ez utóbbiak közül ketten később belehaltak sérüléseikbe. A védelmi tárca közlése szerint a Saliban állomásozó 70. lövész gárdaezred katonái lőszert rakodtak át egy harckocsiból egy gépkocsiba, amikor a robbanás bekövetkezett. A szerencsétlenség körülményeinek kivizsgálására Anatolij Szergyukov védelmi miniszter különbizottságot küldött a helyszínre.
2008.07.15. 18:46
 
Olimpiai bankó-sorbanállási rekord Hongkongban
Emberek százai állnak sorban hétfő éjszaka óta Hongkongban egy különleges bankjegyért, amelyet az olimpia tiszteletére bocsát ki a kínai Nemzeti Bank, korlátozott példányszámban. Egyesek sátrakat is vertek a kínai Nemzeti Bank öt hongkongi fiókja előtt, hogy hozzájuthassanak a 20 hongkongi dollár (363 forint) címletű bankóhoz. Ehhez előbb kedden be kellett szerezni azt a kupont, amellyel szerdán már meg lehet venni magát az olimpiai bankjegyet. A bankó egyik oldalán az olimpia logója és a kínai Nemzeti Bank hongkongi toronyépülete látható, a másikon pedig a pekingi "madárfészek", az olimpiai stadion.
2008.07.15. 18:35
 
OMSZ: 17-18 perc alatt értek ki a mentők Kolonics Györgyhöz
17-18 perc alatt értek ki a mentők a kedd délelőtt elhunyt Kolonics Györgyhöz - mondta el az MTI-nek Zerkovicz Kristóf, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) keddi szolgálatvezető főorvosa. Ludasi Róbert, a kétszeres olimpiai bajnok kenus edzője szerint 37 perc alatt érkezett ki a mentőautó a helyszínre. Zerkovicz Kristóf elmondta: az OMSZ a rendőrség központi ügyeletétől kapta a bejelentést 10 óra 25 perckor, a rohamkocsi pedig 10 óra 42-kor érkezett meg a helyszínre.
2008.07.15. 18:28
 
 
Csütörtökön hozzák haza az Afganisztánban meghalt magyar tűzszerész holttestét
Csütörtökön hozzák haza az Afganisztánban szombaton meghalt magyar tűzszerész holttestét; a koporsót katonai tiszteletadással fogadják majd a honvédség pápai repülőterén - közölte a Honvédelmi Minisztérium kedden az MTI-vel. A közlemény szerint Nemes Krisztián posztumusz őrnagy koporsóját az elhunyt családjával együtt fogadja Szekeres Imre honvédelmi miniszter és Havril András vezérezredes, vezérkari főnök. Nemes Krisztián tűzszerész szombaton robbanásban vesztette életét Afganisztánban, miközben két házi készítésű robbanószerkezetet próbált felderíteni a Kunduzba vezető úton.
2008.07.15. 18:25
 
Esztergom polgármestere elnézést kért Párkánytól a MÖM tagjai miatt
Esztergom polgármestere nyílt levélben kért elnézést Párkány polgármesterétől, amiért a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) tagjai Esztergomban tartott összejövetelük után a Duna szlovák partján, Párkányban náci jelszavakat kiáltoztak - tájékoztatta a város sajtófelelőse kedden az MTI-t. "A szervezet (...) magánterületen tartotta rendezvényét. Sajnos nincs eszköz a kezünkben ahhoz, hogy az ilyen, városunkban nem kívánatos rendezvényt, provokációt megtiltsunk, megakadályozzunk" - áll Meggyes Tamás (Fidesz) polgármester levelében.
2008.07.15. 18:18
 
 
Az ENSZ reformjáról kezdett tárgyalásokat Berlinben Ban Ki Mun
Az ENSZ reformjáról és nemzetközi kérdésekről kezdett tárgyalásokat kedden délután Berlinben a világszervezet főtitkára. Ban Ki Mun előbb Angela Merkel kancellárral találkozott, akivel értesülések szerint az ENSZ tevékenységével összefüggő kérdések mellett a környezetvédelemről, az energiaellátásról, valamint a nemzetközi élelmiszerválságról folytatott megbeszéléseket.
2008.07.15. 18:00
 
Hadgyakorlatok kezdődtek Grúziában és Oroszországban
Nagyszabású hadgyakorlatok kezdődtek kedden az egymással feszült viszonyban álló Oroszországban és Grúziában. A gyakorlatok közös határuk közelében zajlanak. Grúziában amerikai, azeri, örmény és ukrán katonák részvételével, az észak-atlanti szövetség "Partnerség a békéért" programja keretében NATO-hadgyakorlat vette kezdetét, mégpedig a Vaziani melletti katonai támaszponton, körülbelül 100 kilométerre az orosz határtól - jelentette be a grúz védelmi minisztérium. A washingtoni védelmi tárca korábbi közlése szerint az augusztus elejéig tartó gyakorlat célja, hogy a részt vevő országok megtanulják egymás haditechnikai eszközeinek használatát.
2008.07.15. 17:36
 
 
Internazionale: bemutatták Mancinit
Kedden hivatalos sajtótájékoztatón bemutatták Mancinit, az Internazionale labdarúgócsapatának legújabb szerzeményét. A 27 éves, AS Romától érkező brazil játékos vételáráról már múlt héten megállapodtak a felek, ám az összeget nem hozták nyilvánosságra. Teljes nevén Alessandro Faiolhe Amantino Mancini 2003-ban a Venezia együttesétől igazolt a fővárosi együtteshez, melynek színeiben 154 mérkőzésen lépett pályára és 40-szer volt eredményes.
2008.07.15. 17:28
 
 
Sarkozy: új népszavazást kellene tartani Írországban
Ismét népszavazásra kellene bocsátani Írországban az ott a múlt hónapban referendumon elvetett lisszaboni szerződést. Párizs meg fogja vétózni az EU további bővítését, amíg nem fogadják el az integrációs szervezet működését áramvonalasító dokumentumot - jelentette ki kedden Nicolas Sarkozy, a soros EU-elnök Franciaország elnöke. Sarkozy a jövő héten Írországba utazik, hogy tárgyaljon a június 12-i népszavazás eredményéhez vezető okokról és a referendum nyomán előállt helyzet lehetséges megoldásáról.
2008.07.15. 17:14
 
 
Olimpia előtti napfogyatkozás
Egy héttel a pekingi olimpia megnyitása előtt, augusztus elsején teljes napfogyatkozás borítja sötétségbe a Föld területének jelentős részét, így Kínát is - jelezte az "égi mechanikával" foglalkozó párizsi intézet (IMCCE). A napfogyatkozás teljes lesz egy olyan vonalon, amely Kanada északkeleti részénél kezdődik, majd áthalad Grönland északnyugati területein, a befagyott sarki tengeren, érinti az oroszországi Arhangelszk városát, és mielőtt Kínában véget érne, elsötétíti Szibéria északi és Mongólia keleti részét - olvasható a www.imcce.fr honlapon. Más térségekben a jelenség majdnem észrevehetetlen lesz, Franciaországban például alig 6 százalékos lesz a sötétedés.
2008.07.15. 16:49
 
 
Egy órán át próbálták újraéleszteni Kolonicsot
Összesen egy órán keresztül küzdöttek Kolonics György életéért kedden délelőtt, mire kiderült, hogy az olimpiai bajnok kenuson nem lehet segíteni. Erről Ludasi Róbert, "Koló" edzője beszélt az MTI tudósítóinak a csepeli kajak-kenu telepen. A tréner, aki 22 esztendeje foglalkozott Koloniccsal, megtörten, magába roskadtan elevenítette fel a történteket. "Harminchét perc alatt ért ki a mentőautó!... Van itt a közelben egy új állomás, de nem tudtak onnan küldeni kocsit, mert nem akadt olyan, amelyik fel lett volna szerelve életmentő készülékkel. Aztán amikor végre megérkezett, a mentősök folytatták az újraélesztést, Gyuri infúziót is kapott, de már semmi sem segített rajta" - mesélte Ludasi.
2008.07.15. 16:43
 
Fenerbahce: Güiza kedden aláírja átigazolását
A korábbi információknak megfelelően az MTK Bajnokok Ligája-selejtezős ellenfeléhez, a török Fenerbahce együtteséhez igazol Dani Güiza, az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott támadója. A török klub 17,4 millió eurót fizet a Real Mallorcának a 27 éves csatárért, aki kedden írja alá négyéves szerződését. Keresete évi hárommillió euró lesz. "Megígérem, nem hagyom cserben a szurkolókat, szeretném megszolgálni az értem kifizetett összeget" - nyilatkozta Güiza, akit az FC Barcelona is meg akart szerezni, ám ő inkább a kontinensviadalon még spanyol szövetségi kapitány Luis Aragonést követte a török csapathoz.
2008.07.15. 16:32
 
Titokzatos bogarak a londoni Természettudományi Múzeum kertjében
A londoni Természettudományi Múzeum gyűjteménye többek között vagy 28 millió rovarfajtát őriz, az intézmény szakértőinek mégis meggyűlt a baja a múzeum kertjében feltűnt rizsszemnyi bogárkával, amelyet lassan másfél éve nem tudnak azonosítani. Először tavaly márciusban pillantották meg a kertbe költözött új lakókat. A mandula formájú piros-fekete mintázatú bogárkák nagyon jól érezték magukat a platánokon, és három hónap múltán már lépten-nyomon lehetett velük találkozni az épület környékén, sőt a főváros központi parkjaiban is elterjedtek. A múzeum gyűjteményi igazgatója szerinte nem túl valószínű, hogy a londoni belvárosban új fajt fedezzenek fel a tudósok, az ilyen szenzációkat az ember inkább a trópusi őserdők mélyéhez köti.
2008.07.15. 16:14
 
 
Lefülelték az idei háromszázezredik bliccelőt a BKV ellenőrei
Lefülelték az idei háromszázezredik bliccelőt a BKV ellenőrei - közölte a közlekedési cég kedden. A tetten ért bliccelő korábbi büntetéseinek teljes összege meghaladja a 370 ezer forintot, és eddig 23 alkalommal vette igénybe a társaság szolgáltatásait díjfizetés nélkül. A BKV megemlíti, hogy eddig ebben az évben mintegy 10 millió utast ellenőrzött a BKV 423 ellenőre. A háromszázezredik bliccelőt még vasárnap, a 78-as trolin fülelték le a BKV ellenőrei - tették hozzá a közleményben. A bliccelő utasok aránya - a szakértők szerint - 20-30 százalékra tehető, ami azt jelenti, hogy naponta körülbelül 1.500-1.700 utassal szemben kezdeményeznek pótdíjazási eljárást a jegyellenőrök.
2008.07.15. 16:03
 
Peking 2008: 50 ezer dollár a dél-koreai aranyérmeseknek
A dél-koreai sportolók közül az aranyérmesek 50 ezer dollárt (7,4 millió forint) kapnak a pekingi olimpián. Ez két és félszerese az athéni prémiumnak, amely 20 ezer dollár volt. A turizmusért, kulturáért és sportért felelős minisztérium 40 ezer dollárt biztosít a győzteseknek, ehhez a dél-koreai olimpiai bizottság 10 ezer dollárt tesz hozzá. A pekingi ezüstérmesek 25 ezer, a bronzérmesek 15 ezer dollárra számíthatnak. A magyar sportolók 20 millió forintot kapnak adómentesen az aranyéremért.
2008.07.15. 16:00
 
 
Gráf József: nem támogatható a Fidesz áfatörvény-javaslata
Gráf József szerint a Fidesz által benyújtott áfatörvény-javaslat, amely az élelmiszerek széles körére terjed ki, nem támogatható, mert nem jelöli meg a kieső bevételek forrását és megvalósítása több kárt okozna a magyar embereknek, mint amennyi hozadéka lenne. Az agrárminiszter kedden közleményben szögezte le, hogy korábbi saját áfacsökkentési javaslatától függetlenül egyetért a pénzügyminiszter álláspontjával ebben a kérdésben.
2008.07.15. 15:49
 
 
Összefogás a Volán társaságok tervezett privatizációja ellen
Nyolc megye Volán társaságainak 22 szakszervezeti képviselője egy Kaposváron megtartott egyeztető fórumon határozatban utasította el a Volán társaságok esetleges privatizációját - tájékoztatta Dobi István, a Közúti Közlekedési Szakszervezet kaposvári szervezetének elnöke kedden az MTI-t. A szakszervezetek féltik a munkahelyeket, mivel a magánosítással együtt jár a jelentős létszámleépítés, továbbá a megkötött kollektív szerződések, a rendezett munkaügyi kapcsolatok is veszélybe kerülhetnek, és csökken a járatok száma - sorolta a Volán társaságok napirenden lévő privatizációjának negatív hatásait megvitató fórumot követően az érdekvédelmi szervezet elnöke.
2008.07.15. 15:13
 
 
Dobrev Klára mégsem lesz telektulajdonos Kötcsén
A miniszterelnök felesége, Dobrev Klára mégsem vehette meg azt a kötcsei telket, amelyért 17,2 millió forintot ajánlott: egy balatonszemesi nő élt ugyanis elővételi jogával, s kedden aláírta az adásvételi szerződést a tulajdonossal a mintegy másfél hektáros Somogy megyei külterületi ingatlanról. Póczáné Nagy Erzsébet a telekkel kapcsolatos terveiről azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Mint mondta: néhány nap múlva viszont már szívesen beszél erről. Póczáné Nagy Erzsébet elővásárlási jogára hivatkozva azután ajánlott a miniszterelnök feleségével azonos nagyságrendű összeget a telekért, hogy Dobrev Klára 17,2 millió forintos ajánlatot tett a területre.
2008.07.15. 14:35
 
 
Fertőzés a fonyódligeti táborban: 74 beteg, 8-an kórházba kerültek
Többségében enyhe, gyors lefolyású fertőzés miatt 74-en fordultak orvoshoz a fonyódligeti gyermektáborban tartózkodók közül az elmúlt 24 órában; nyolc gyereket és egy felnőttet a kiszáradás veszélye miatt kedd hajnalban a kaposvári kórházba szállítottak - közölte a táborban vizsgálatot végző marcali kistérségi tiszti főorvos az MTI-vel. Scheffer Károly tájékoztatása szerint a táborban jelenleg az 50 fős személyzettel együtt 625-en tartózkodnak, közülük 64 gyermek, 7 kísérőtanár és 3 konyhai dolgozó betegedett meg. A tünetek: gyakori hányás, esetenként hasmenés és hőemelkedés.
2008.07.15. 13:20
 
 
Az EU szabályozni kívánja az sms-díjait
Az Európai Bizottság javaslatot tesz arra, hogy ne terheljék többletdíjakkal azt aki, külföldi útján sms-üzeneteket küld. A bizottság szerint jelenleg a szövegek- és adatok továbbításának díja, ha az sms küldője külföldön tartózkodik, tízszer akkora lehet, mint az otthoni sms küldés. Az unió polgárainak lehetővé kell tenni, hogy a határokon átívelően is küldhessenek üzeneteket többletterhek fizetése nélkül - fejtette ki Viviane Reding, az unió távközlési ügyekben illetékes biztosa sajtóértekezleten. Reding elmondta, hogy a bizottság októberben tesz majd javaslatot az uniós szabályokra, amiket az Európai Parlament és az uniós tagországok kormányai még az év vége előtt elfogadhatnak.
2008.07.15. 13:05
 
 
Izrael jóváhagyta a fogolycserét a Hezbollahhal
Az izraeli kormány kedden jóváhagyta a Hezbollahhal tervezett fogolycserét, a libanoni síita szervezet máris azt állítja, hogy a csere a zsidó állam vereségének beismerése. A felek közötti alku értelmében a libanoni síita milícia szerdán átad két izraeli katonát a zsidó állam hatóságainak. Cserébe Izrael szabadon enged öt bebörtönzött libanoni gerillát. Köztük van Szamir Kantar, aki háromszoros gyilkosság miatt 1980 óta ül börtönben.
2008.07.15. 13:00
 
 
Ál-idegenvezetők a római Colosseumnál
A kilátásba helyezett pénzbüntetések ellenére egyre több ál-idegenvezető kínálja szolgálatait a római Colosseumnál a világ minden részéből érkezett turistáknak. A római rendőrség különlegesen kiképzett egysége két hónap alatt az Olaszország leglátogatottabb emlékművénél végzett körülbelül 250 ellenőrzés során mintegy ötven idegenvezetőt fogott el, akik kiképzés és engedély nélkül végezték munkájukat. Mindegyiküknek átlagosan 180 euró összegű pénzbüntetést kellett fizetnie. A hivatásos idegenvezetők ennél szigorúbb "emlékeztetőt" követelnek az ilyen "kollégák" számára - esetenként legkevesebb ezer eurót.
2008.07.15. 12:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343[2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista