2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Több tucat halott teknős a mexikói partoknál
Több tucat, vélhetően a halászhálók miatt elpusztult tengeri teknős tetemét fedezték fel környezetvédelmi illetékesek az elmúlt napokban a mexikói partoknál. Az 59 olajzöld fattyúteknős (Lepidochelys olivacea) Acapulco közelében vetette partra a víz. Az állatok - amelyeket korábban húsuk és tojásaik miatt vadásztak - 1990 óta védettek. A halászokat kötelezik a hálókba gabalyodott állatok kiszabadítására.
2008.07.27. 15:22
 
 
Vízilabda Unicum Kupa: magyar aranyérem
A magyar férfi vízilabda-válogatott utolsó mérkőzésén 24-5-re legyőzte Oroszországot a margitszigeti Hajós uszodában rendezett Unicum Kupán, ezzel megnyerte a négycsapatos tornát. Eredmény: Magyarország-Oroszország 24-5 (8-2, 6-1, 3-1, 7-1 ). A magyar góldobók: Biros 5, Kiss G. 4, Molnár, Benedek, Varga Dénes 3-3, Varga T., Madaras 2-2, Varga Dániel, Kis G. 1-1. Miután az olimpiai bajnoki címvédő magyar és az aktuális világbajnok horvát gárda szombaton nem bírt egymással (10-10) a pekingi játékok előtti utolsó hazai erőfelmérőn a németek, illetve az oroszok elleni gólkülönbség határozott köztük az elsőségről.
2008.07.27. 14:26
 
 
Ötven százalékos béremelést ígér a román kormányfő
A román miniszterelnök a hét végén a minimálbér 50 százalékos emelését helyezte kiáltásba 2014-re, mert a kormány úgymond nem akarja alacsony szinten tartani a béreket csupán azért, hogy a külföldi befektetőknek emiatt legyen vonzó Románia. Calin Popescu-Tariceanu szerint országának európai szinten kialakított üzleti környezetével kell versenyképessé válnia, és nem a kis fizetésekkel. Elmondta, hogy minden bérből és fizetésből élőnek élveznie kell az idei első félév 8 százalékos gazdasági növekedésének gyümölcsét és már meg is hozták a döntést a minimálbérek emeléséről a Román Nemzeti Bank és a társadalmi partnerek képviselőivel folytatott megbeszélések eredményeként.
2008.07.27. 14:15
 
 
Real Madrid: Schuster unja a Ronaldo-ügyet, van der Vaartot akarja
Elege van a Cristiano Ronaldo szerződtetése körüli huzavonából Bernd Schusternek, a Real Madrid labdarúgócsapatát irányító trénernek. "Ronaldo leigazolása már a klubvezetők megszállottságává vált, és teljesen megbénítja az egyéb vásárlási terveket. Ennek az ügynek még az Európa-bajnokság előtt a végére kellett volna járni. Vannak további kiszemeltjeink, de ahogy megy az idő, úgy lesz egyre nehezebb megszerezni őket" - fakadt ki a német mester a királyi gárda ausztriai edzőtáborában, hozzátéve: megérti manchesteri kollégája, Sir Alex Ferguson dühét, hiszen senki sem veszít el szívesen egy világklasszis játékost.
2008.07.27. 13:32
 
 
Hat útszakaszt zártak le eddig a Hernád áradása miatt Borsodban
Hat útszakasz vált járhatatlanná a Hernád áradása miatt vasárnapig Borsod-Abaúj-Zemplénben - közölte a Magyar Közút Kht. Borsod megyei területi igazgatóságának ügyeletese az MTI-vel. Foczkó Tamás elmondta: két napja vízátfolyás miatt lezárták a Novajidrány és Vizsoly közötti út egy szakaszát. A Hernád áradása miatt szombattól szintén nem lehet közlekedni Pere és Hernádszentandrás, valamint Sajólád és Bőcs között. Továbbá Ináncs belterülete és Pere között is ellepte az utat a folyó. Hernádszentandrást pedig teljesen körbe zárta az áradó Hernád - tette hozzá.
2008.07.27. 12:50
 
 
Negyven eljárás indult feketemunkások ellen a Moszkva téren
Sikeresnek értékelte a II. kerület polgármestere a Moszkva tér "megtisztítására" tett erőfeszítéseket; másfél hónap alatt mintegy 40 eljárást indítottak feketemunkások és illegális árusok ellen a téren járőröző rendőrök és a helyi közterület felügyelők - közölte Láng Zsolt (Fidesz) polgármester vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten. A polgármester elmondta: már az első két héten sikerült elérnie a kerület hét közterület felügyelőjének, hét polgárőrének és két rendőrének, akik a téren teljesítettek szolgálatot, hogy eltűnjenek a feketemunkások, az emberkereskedők és az illegális árusok. Az akció alatt előállításra, áruelkobzásra is volt példa - tette hozzá.
2008.07.27. 12:41
 
 
Az Air Berlin további kapacitáscsökkentéseket helyez kilátásba
Németország kettes számú légifuvarozójának, az Air Berlinnek a főnöke a hét végén a WirtschaftsWoche című lappal közölte, hogy az idei évre bejelentett téli tíz százalékos leépítés, miszerint 14 járatot beszüntetnek, csak az első felvonása a tervezett kapacitáscsökkentéseknek. Joachim Hunold közölte azt is, hogy árakat is kell emelniük - a téli járatoknál ez 11 százalék körül lesz - és legkevesebb 150 millió eurót akarnak megtakarítani a nem kifizetődő útvonalak számának csökkentésével, illetve marketingmunkájuk javításával. Bejelentette, hogy az üzleti osztályon az utastarifákat külön emelik majd.
2008.07.27. 12:25
 
 
Evezős-vb: Hallerék a hetedik helyen
A kétpárban kétszeres vb-aranyérmes Haller Ákos vezette magyar kormányos kettes megnyerte a B döntőt, így összesítésben a hetedik helyen zárta az ausztriai Ottensheimban rendezett evezős-világbajnokságot, amelyet az olimpia műsorában nem szereplő számokban írtak ki. A viadal honlapja szerint Hallerék (Tari János és Baka Sándor kormányos alkotta még az egységet) a vasárnapi futamban magabiztosan utasították maguk mögé riválisaikat. Rajtuk kívül még három magyar hajó volt érdekelt a zárónapi "kisdöntőkben".
2008.07.27. 11:58
 
Áradás: Ismét megközelíthető Hernádszentandrás közúton
Hernádszentandrás ismét megközelíthető közúton vasárnap kora estétől - közölte Foczkó Tamás a Magyar Közút Kht. Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Igazgatóságának ügyeletese az MTI-vel. A település kevesebb, mint huszonnégy órán át volt a kiöntött Hernád foglya, ám az ellátással nem volt gond, a helybéliek felkészültek az áradásra - mondta az MTI-nek Üveges Gábor polgármester. A Hernádon levonuló árvíz miatt még öt út - Novajidrány és Vizsoly, Pere és Hernádszentandrás, Sajólád és Bőcs, Fügöd és Ináncs, Kiskinizs és Hernádkércs - egy-egy szakasza járhatatlan Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, de elzárt település már nincs.
2008.07.27. 11:48
 
 
Fidesz: a kormány már "spájzol"
A Fidesz szerint a kormányzat utóbbi időben megismert egyes kiadásai azt jelzik, a szocialisták már a nehezebb időkre gondolnak és "spájzolnak" - mondta Ágh Péter, a párt országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten sajtótájékoztatón. A kormányszóvivő erre úgy reagált: Ágh Péternek is tudnia kell azt, hogy a kormánynak nem csak jogszabályokban meghatározott kötelessége, hanem felelőssége is az állampolgárok pontos és korrekt tájékoztatása a kormány döntéseiről. Ágh Péter a kormányzat "felesleges kiadásai" között elsőként a kormányszovivo.hu portálról beszélt. Mint mondta, az e célra elköltött 200 millió forint túlságosan sok pénz, ráadásul már az oldal elkészítése is felvet aggályokat.
2008.07.27. 11:41
 
 
Peking 2008: megnyílt az olimpiai falu, változatlan a szmog
Ünnepélyes keretek között megnyílt a pekingi játékokra érkező mintegy 10 ezer sportolónak otthont adó olimpiai falu. A 42 épületből álló komplexum első szobáit a vendéglátó kínaiak foglalták el, a rekordot jelentő 639 hazai résztvevőből eddig 265-en költöztek be. A "főszereplők" mellett mintegy hatezer edző és kísérő lakik majd a 66 hektáros létesítményben, amely magában foglal egy hatezer férőhelyes éttermet, rendelőintézetet, könyvtárat, uszodát, futó-, kosárlabda- és teniszpályákat, bevásárlóközpontot és kávézókat is.
2008.07.27. 11:29
 
 
Az izraeli hadsereg megölt egy magas rangú Hamász-fegyverest Ciszjordániában
Az izraeli hadsereg vasárnap megölt egy magas rangú Hamász-fegyverest a megszállt Ciszjordániában - közölték palesztin orvosok és szemtanúk. Az izraeli katonák aknagránáttal lőtték Sibab an-Natseh hebroni házát, miután a férfi nem volt hajlandó megadni magát és rálőtt a katonákra - közölték helyi lakosok. Az izraeli hadsereg szóvivője szerint a katonák összecsaptak fegyveresek egy csoportjával a ciszjordániai városban és egy fegyverest megöltek. A szóvivő további részleteket nem közölt. A Hamász katonai szárnya, az Ezzeddín el-Kasszám Brigádok közleményben közölte: bosszút áll Natseh haláláért.
2008.07.27. 10:58
 
 
Obama szerint Iránnak komolyan kell vennie Washington gesztusát
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt valószínű elnökjelöltje szerint lényeges előrehaladást jelent, hogy George Bush elnök magas rangú diplomatát küldött az irániakkal folytatott múlt heti genfi tárgyalásokra, és ezt Iránnak komolyan kell vennie. Obama a múltban élesen bírálta Bush iráni politikáját, és ígéretet tett, hogy elnökké választása esetén nagyobb erőfeszítéseket tesz, hogy meggyőzze Iránt: hagyjon fel urándúsítási programjával.
2008.07.27. 10:17
 
 
Áradás: több mint másfélezer ember védekezik a Hernádon
A Hernád-völgyi árvízi védekezésben mintegy 1.600-an vettek részt az elmúlt 24 órában az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig), a Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a települések polgármesterei, illetve a polgárvédelmi szervezetek koordinálásával - mondta az MTI-nek az Ékövizig szóvivője vasárnap. Csont Csaba közölte: a védekezés során eddig 100 ezer homokzsákot, 5 ezer köbméternyi homokot és 15 ezer négyzetméternyi fóliát használtak fel. Arról is beszámolt, hogy továbbra is harmadfokú árvízvédelmi készültség van érvényben a Hernád mentén a hernádnémeti-hernádszurdoki és a hidasnémeti-bőcsi árvízvédelmi szakaszok teljes hosszán, 63 kilométer hosszúságban.
2008.07.27. 09:57
 
Kongresszusi turizmussal erősít Horvátország
Fiuméban kongresszusi irodát nyitottak, Splitben és Dubrovnikban pedig új kongresszusi központok épülnek, hogy a turizmusnak ebben a jól jövedelmező és egész éven át működő szegmensében is növeljék a kínálatot Horvátországban - tájékoztatta az MTI-t a Horvát Idegenforgalmi Közösség. A Fiuméban nemrég megnyílt iroda alapvető feladata a város kongresszusi kínálatának népszerűsítése, az ajánlatok összehangolása és a különféle kongresszusok, belföldi és nemzetközi rendezvények megrendezésére szóló pályázatok kidolgozása. A kikötőváros jelenleg mintegy 1500 fős kongresszusi kapacitással rendelkezik, amely hat szálloda együttes kínálatát jelenti.
2008.07.27. 09:33
 
 
Három osztrák szurkolót állított elő a rendőrség
Három osztrák szurkolót állított elő a rendőrség szombaton este a Budapest Honvéd és a Sturm Graz futballmeccs előtt a magyar fővárosban, ám meghallgatásuk után elengedték őket - közölte a BRFK. A mérkőzésen kitört verekedés után a mentők kilenc drukkert vittek kórházba. Az osztrákokat kísérők vasárnap felháborodottan nyilatkoztak a magyar biztonságiak tevékenységéről. Az UEFA Kupa selejtezőt a Bozsik Stadionban a vendég osztrák gárda nyerte. A mérkőzés előtt az osztrák szurkolókat a belvárosi Vörösmarty téren magyar drukkerek támadták meg, a verekedést a rendőrök akadályozták meg azzal, hogy sorfalat álltak a két tábor közé.
2008.07.27. 09:10
 
 
Nem ígért további reformokat a Forradalom Napján Raúl Castro
A várakozásokkal ellentétben nem ígért további gazdasági és társadalmi reformokat Raúl Castro kubai elnök a Forradalom Napja alkalmából helyi idő szerint szombaton késő este elhangzott ünnepi beszédében. A négycsillagos tábornok figyelmeztette az Egyesült Államokat, hogy a szigetország a novemberi amerikai elnökválasztás eredményétől függetlenül továbbra is különös gondot fordít arra, hogy megvédje magát. A 77 éves kommunista vezető, aki két éve vette át bátyjától, Fidel Castrótól Kuba irányítását, a háromnegyed órás beszédben kifejtette, "elkerülhetetlen következményekkel" fog járni az élelmiszerfogyasztását 84 százalékban importból fedező országra az élelmiszer és a kőolaj árának emelkedése.
2008.07.27. 08:52
 
 
A Hamburg 13 millió eurót kér van der Vaartért
Német lapértesülés szerint a Hamburger SV 13 millió euróért hajlandó lenne eladni a Real Madrid labdarúgócsapatának Rafael van der Vaartot. A Bild úgy tudja, hogy ez a minimális tárgyalási alapösszeg. Korábban a spanyol elitklub hatmillió eurót kínált a holland válogatott középpályásért, ám a hamburgiak ezt nem fogadták el. Korábbi információk szerint a Real vezetése azért kínált viszonylag alacsony összeget, mert a játékos 2010-ig szóló szerződésében szereplő záradék alapján jövő nyáron már 1,5 millió euróért távozhatna, vagyis a németeknek is érdekükben áll eladni. Az átigazolási időszak augusztus 31-én zárul.
2008.07.27. 08:46
 
 
"Papírfakabátok" és -rendőrautók
Annyira sikeresek a papírrendőrök az utak mentén Romániában, hogy immár rendőrautókat is hadrendbe állítanak. Természetesen a járőrkocsik is életnagyságúak lesznek, és amennyire csak lehet élethűek. A "papírfakabátoknál" is jobbak, mert nagyobbak és messzebbről szembeszökők, így az autósok láttukra hamarabb a fékre lépnek. A tervek szerint több tucat "műautó" áll majd az utak mellett. Az álrendőrautókat ugyanakkor néha valódiakkal váltják fel, hogy azok a vezetők, akik az eredeti trükkhöz hozzászokottan már csak legyintenek a látványra, meglepődhessenek és sohase érezhessék magukat "biztonságban".
2008.07.27. 08:43
 
 
7 éves autókötő: kivágták a fiút
Ifjúsági korrekord dőlt meg autólopásból Nagy-Britanniában: 7 éves az új csúcstartó. Az autóelkötés mindazonáltal családon belül történt, a gyerek anyja kocsiját vitte el, miközben az asszony aludt. A lurkónak beindítania ugyan sikerült a kocsit és elindulnia is vele, ám mivel nemigen érte le lábaival a pedálokat, pár másodperc után gondjai támadtak, így az önálló autózás 10 méteres lett. Az se simán: a gyerek kikerült - hajszál híján - parkoló kocsikat, de azon az áron, hogy felhajtott egy járdára, nekiment egy póznának, majd pedig felborult. A fiúcska nem tudott kiszabadulni, a tűzoltók is csak kivágni tudták. Szerencsére csupán a karja sérült meg.
2008.07.27. 08:40
 
 
A roma mikro-, kis- és középvállalkozások hétfőtől pályázhatnak
A roma mikro-, kis- és középvállalkozások július 28. és augusztus 29. között adhatják be pályázatukat a piaci esélyeiket, versenyképességüket javító fejlesztések, beruházások támogatására. A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) a kis- és középvállalkozói célelőirányzatból (KKC) 300 millió forint keretet különítettek el erre a célra. Pályázni lehet gépek, berendezések beszerzésére, ingatlanépítésre, -bővítésre, informatikai fejlesztésre, haszongépjárművek vásárlására, minőségbiztosítási rendszerek, szabványok bevezetésére, a piacon való megjelenés támogatására a kiírásban maximált összegen belül.
2008.07.27. 08:15
 
 
Hernádszentandrást körbezárta az áradó Hernád
Körbezárta az áradó Hernád Hernádszentandrást, a falu közúton megközelíthetetlen, ellátási probléma nincs - közölte Üveges Gábor polgármester vasárnap reggel az MTI-vel. A településre egyik irányból sem lehet közúton bejutni, csónakkal, helyenként vízben gázolva gyalog még igen - mondta a polgármester, hozzátéve: a folyó nagyobb áradásakor ez általában mindig így van, az itt élők ehhez jószerivel hozzászoktak már. Az ellátással nincs gond, mindenki feltöltötte a készletét - mondta Üveges Gábor, aki szerint rövidesen levonulhat a víz, amely ha lassan is, de apad.
2008.07.27. 08:01
 
 
Oxigénpalackok robbanása okozhatta a lyukat az ausztrál repülőgépen
Ausztrál szakértők feltételezik, hogy oxigénpalackoknak a csomagtérben való felrobbanása okozhatta a héten a hatalmas lyukat a Quantas légitársaság utasszállító gépén - közölte vasárnap egy légi közlekedési illetékes. Az ausztrál légitársaság Boeing-747 típusú gépe 365 utassal és legénységgel a fedélzetén Hongkongból Melbourne-be tartott pénteken, amikor 8800 méteres magasságban robbanás történt és háromméteres lyuk keletkezett a gép törzsén. 6000 méteres süllyedés után a gép kényszerleszállást hajtott végre a Fülöp-szigeteki főváros, Manila repülőterén.
2008.07.27. 07:56
 
 
Huszonkilenc elítéltet végeztek ki Iránban
Huszonkilenc kábítószer-csempészésért, emberölését és nemi erőszakért halálra ítélt embert végeztek ki kötél által vasárnap reggel a teheráni Evin börtönben - jelentette internetes honlapján az IRIB állami televízió. A honlap szerint a kivégzést közép-európai idő szerint 2 óra 40 perckor hajtották végre az iráni főváros északi részében fekvő börtönben. Az elmúlt évek során most végeztek ki egyszerre legnagyobb számban halálra ítélteket Iránban. 2008 január 2-án az Evin börtönben 13 személyen hajtották végre a legsúlyosabb büntetést. A kivégzéseket a legfelsőbb tanács jóváhagyása után hajtották végre.
2008.07.27. 07:53
 
 
A magyar DJ-k kitartóan az élen, Karányi a bajnok
A hétvégén a nemzetközi Duracell Silent DJ Versennyel vette kezdetét a nyár egyik legfergetegesebb bulisorozata. Hvar szigete adott otthont annak a megmérettetésnek, ahol a magyar színeket Karányi és DJ Newtone képviselte.
2008.07.26. 22:17
 
 
Intertotó Kupa: Budapest Honvéd-Sturm Graz 1-2
Az idegenbeli döntetlen után a Budapest Honvéd hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Sturm Graztól a labdarúgó Intertotó Kupa 3. fordulójának viszavágóján, ezzel elbúcsúzott a nemzetközi porondtól. Intertotó Kupa, 3. forduló, visszavágó: Budapest Honvéd-Sturm Graz (osztrák) 1-2 (1-0), Bozsik Stadion, 5000 néző, gólszerzők: Smiljanic (8.), illetve Beichler (72.), Haas (78.). Továbbjutott: a Sturm Graz 2-1-es összesítéssel. Az első negyedórában a kispestiek kapujukhoz szegezték a riválist és egy szöglet után Smiljanic vezetést szerzett a Honvédnak. Ezt követően ugyan a hazaiak visszavettek a tempóból, de az osztrákok semmiféle veszélyt nem jelentettek. A folytatásban fokozatosan egyre nagyobb fölénybe került a Sturm. A nagy nyomás a 72. percben góllá érett. A graziak végül egy kontrából megszerezték a mindent eldöntő találatot.
2008.07.26. 21:55
 
 
Afganisztánban tárgyal a német és a kanadai külügyminiszter
Frank-Walter Steinmeier német külügyminisztert szombaton Kabulban fogadta Hamid Karzai afgán elnök, hogy többek között megvitassák a német kontingens 4500 főre történő emelését - közölte az elnöki hivatal. A német külügyminiszter bejelentette azt is, hogy Németország 10 millió dollárral járul hozzál a jövő évben tartandó afganisztáni elnökválasztás költségeihez. Afganisztánban tárgyalt szombaton David Emerson kanadai külügyminiszter is kijelentette: Kanada "jobban érzi magát" Dél-Afganisztánban, ahol 2500 kanadai katona állomásozik, amióta a NATO-szövetségesek csapaterősítést ígértek.
2008.07.26. 20:10
 
 
Tour de France: Sastre érkezhet Párizsba a sárga trikóban
Ahogy az első, úgy a második időfutamot is a német Stefan Schumacher nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen, de a lényegi esemény mégis az volt, hogy a spanyol Carlos Sastre megőrizte vezető helyét az összetettben. Az utolsó, Párizsba vezető szakaszon változás már nem várható az élmezőnyben, ilyenkor általában már pezsgőznek a pontversenyek győztesei és az összetettben élen álló versenyző. Az összetettben (sárga trikó): 1. Sastre 84:01:00 ó 2. Evans 1:05 p h. 3. Kohl 1:20 p h. 4. Mencsov 2:00 p h. 5. Vandevelde 3:12 p h. 6. F. Schleck 4:28 p h. Vasárnap az Etampes és Párizs közötti 143 km-es etappal zárul a viadal, melynek befutója hagyományosan a Champs-Élysées-n lesz.
2008.07.26. 18:50
 
 
A női kosárlabda-válogatott bravúrgyőzelme a németek ellen
A magyar női kosárlabda-válogatott meglepetésre simán legyőzte a német csapatot a Törökországban zajló Európa-bajnoki felkészülési torna második mérkőzésén. Eredmény: Magyarország-Németország 66-49 (14-16, 18-10, 17-13, 17-10), legjobb magyar dobók: Fegyverneky 15, Vajda 9/3, Krivacevic 9, Somogyi Horti 8-8. A magyarok nagy meglepetésre múlták felül az Európa-bajnoki 11. helyezett németeket. A bravúros siker titka Fegyverneky klasszis teljesítménye mellett a 40 percen át bemutatott rendkívül szigorú védekezés volt.
2008.07.26. 18:20
 
 
Az országhatárnál már jelentősen apad a Hernád
A tetőzés óta 37 centimétert apadt a Hernád a magyar-szlovák határnál, Hidasnémetinél, a vízmérce a szombat délutáni órákban 377 centimétert mutatott, miközben kora hajnalban 415 centimétert mértek - közölte a legfrissebb adatokat Csont Csaba, az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság szóvivője. A Hernádon levonuló tetőző árhullám szombat délután már Méra és Gibárt térségében járt, ugyanakkor a folyó középső és alsó folyószakaszán továbbra is intenzíven árad, számítások szerint az áradás üteme az elkövetkező napokban még intenzívebb lesz.
2008.07.26. 18:02
 
 
Aggasztó a lombikbébi-turizmus
Harminc évvel azután, hogy megszületett Louise Brown, az első lombikbébi, a szakértők egyre aggasztóbbnak tartják az úgynevezett reprodukciós turizmust, amely egyaránt veszélyezteti az anyák és a babák egészségét. A legtöbb lombikbébi-beavatkozást Európában végzik, az öreg kontinens után a második hely az Egyesült Államoknak jutott. A nyugat-európai beavatkozás magasabb költségei miatt sok pár a kontinens keleti felére utazik, ahol sokkal olcsóbb az eljárás. A szabályok még az európai országokban sem egységesek, így a párok sokszor túl nagy kockázatnak teszik ki magukat: például nem mindig tudják, honnan származik a beültetendő petesejt.
2008.07.26. 17:56
 
 
Úszás: Megdőlt Kovács Ágnes Európa-csúcsa
Mirna Jukic tizenhárom századmásodperccel megjavította Kovács Ágnes Európa-csúcsát 200 m női mellen az osztrák úszóbajnokságon. A 22 éves versenyző 2:23.90 perc alatt ért célba. Kovács a 2000-es sydney-i olimpián a szeptember 20-i középdöntőböl jutott tovább 2:24.03-al, amely szombatig a kontinens legjobb eredménye volt. Egy nappal később a magyar versenyző a finálét is megnyerte.
2008.07.26. 17:37
 
 
NBI: DVSC - ZTE 2-1
Rudolf Gergely duplájával nyert a Debrecen a vendég Zalaegerszeg ellen a labdarúgó Soproni Liga 1. fordulójában a Zalaegerszeg ellen, a vendégek egyetlen találatukat büntetőből szerezték. Eredmény: DVSC-TEVA - ZTE FC 2-1 (1-1), Debrecen, 4500 néző, v.: Kassai, gólszerzők: Rudolf (38., 66., előbbit 11-esből), illetve Waltner (21., 11-esből). Visszafogott teljesítményt nyújtott mindkét együttes az első félidőben. A megítélt büntetőkből az első vitathatónak tűnt, a második jogosságához azonban aligha férhetett kétség. A győzelmet azonban az agilisan és eredményesen futballozó Rudolfnak köszönheti a csütörtöki UEFA Kupa-selejtező visszavágóra készülő debreceni gárda.
2008.07.26. 17:04
 
 
Osztrák szurkolókra támadtak a magyar drukkerek a fővárosban
Osztrák futballszurkolókra támadtak a magyar drukkerek szombaton délután Budapesten, a Belvárosban. A helyszínről - a jelenlegi adatok szerint - egy osztrák állampolgárt állított elő a rendőrség garázdaság miatt, aki egy közelben álló rendőrautót rongált meg. Az Intertotó Kupa keretében szombaton este sorra kerülő Honvéd-Sturm Graz mérkőzésre Budapestre érkezett osztrák szurkolókat támadták meg magyarok a Vörösmarty téren - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete. A verekedésben részt vevők számáról eltérőek az adatok, van, aki szerint húsz, mások szerint mintegy ötvenen vettek részt az összetűzésben.
2008.07.26. 17:00
 
 
Tevez rekordáron kerülhet a Manchester Unitedhez
Lapértesülések szerint a Manchester United szerződteti Carlos Tevezt, mégpedig brit rekordot jelentő 32 millió fontért. A 24 éves argentin válogatott, aki tavaly két évre kölcsönbe érkezett az MU-hoz a West Ham Unitedtől, rövidesen aláírja szerződését. David Gill, a Manchester United igazgatója a Dél-afrikai Köztársaságban - ott edzőtáborozik a csapat - újságoknak úgy nyilatkozott: Tevezt hosszú távra csapattagnak tekintik. "Elégedettek voltunk az első idényben nyújtott teljesítményével. Jó korban van, remek játékos, továbbra is a csapatban szeretnénk tudni. Tisztában vagyunk azzal, mit kell tennünk, mennyit kell fizetnünk" - mondta.
2008.07.26. 16:16
 
 
Két hónapos ultimátumot kapott a brit miniszterelnök
Őszig kap haladékot Gordon Brown brit miniszterelnök arra, hogy a Munkáspártot kimozdítsa a máris sorozatos és súlyos választási vereségeket eredményező népszerűségi mélypontról, különben mennie kell - szombati londoni sajtóértesülések szerint Brown saját kabinetbeli kollégái döntöttek így a Labour legutóbbi megalázó mandátumvesztése után. Az 1997 óta kormányzó Munkáspárt a héten az egyik skóciai választókörzet 60 éve sziklaszilárdan őrzött alsóházi képviselői helyét vesztette el. A Glasgow East kerületben azért kellett csütörtökön időközi választást tartani, mert a körzet munkáspárti képviselője nemrég egészségügyi okok miatt lemondott.
2008.07.26. 15:42
 
 
Vasárnap tárgyalnak a dinnyekereskedők Karsai Józseffel
Vasárnap délután tárgyalóasztalhoz ülnek a dél-békési dinnyekereskedők Karsai József, szocialista párti országgyűlési képviselővel - közölte a kereskedők képviseletében Simonka György, a Simba Hungary Kft. vezetője. Elmondta: a tárgyalások napirendjén szerepelni fog például a fekete kereskedelem visszaszorítása, a határon be- és kilépő zöldség-gyümölcs, és azok papírjainak ellenőrzése, a kereskedés, forgalmazás engedélyezése és regisztrációja, a nyomon követhetőségi rendszer megteremtése, az áruházak árszabásainak normális mederbe való terelése, és az uniós élelmiszernormák bevezetése.
2008.07.26. 15:24
 
 
Kézilabda, Scandinavian Open: második a magyar csapat
A pekingi olimpiára készülő magyar női kézilabda-válogatott egy góllal kikapott a norvég csapattól a Scandinavian Open elnevezésű négycsapatos torna döntőjében, a dániai Helsingében. Eredmény, döntő: Norvégia-Magyarország 33-32 (15-13), a legeredményesebb magyar gólszerzők: Tóth T. és Görbicz 9-9. Kökény Beatrix csapatvezető beszámolója szerint Hajdu János szövetségi kapitány együttese ezúttal egyenlő ellenfélnek bizonyult, a második félidő közepén 27-25-re még vezetett is, a vége azonban a norvégoknak sikerült jobban.
2008.07.26. 14:20
 
 
Tour de Hongrie: Bruckner sikere Bükkben
Az osztrák Ferdinand Bruckner nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny szombat délelőtti szakaszát, összetettben továbbra is a holland Hans Bloks vezet. A mezőny Bükkszék és Bükkszentkereszt között 132 km-tekert. Röviddel a rajt után egy kilencfős boly próbálta ledolgozni tetemes összetettbeli hátrányát. A szökevények között - Szórádi Balázs (FTC) és Kiss Gergely (Atlantis Casino) személyében - volt két magyar is. A cél előtt 25 km-rel egy kisebb csoport is - benne a sárga trikót viselő Bloksszal - maga mögött hagyta a főmezőnyt, s a Bükkszenkeresztre vezető emelkedőn utolérte a már régóta élen haladó kilences bolyt. Végül Bloks harmadikként ért célba Bruckner és német Jakob Fiedler mögött.
2008.07.26. 14:09
 
 
A Real Madrid Villára hajt, ha nem jön Ronaldo
A Real Madrid labdarúgócsapata megpróbálja majd megszerezni David Villát, amennyiben nem sikerül leigazolnia Cristiano Ronaldót. Spanyol lapinformációk szerint a Manchester United portugál támadójának szerződtetési terve egyelőre holtpontra jutott, legalábbis nem állnak jobban a dolgok, mint pár hete, Bernd Schuster, a fővárosi alakulat vezetőedzője ugyanakkor türelmetlen, sürgeti megfelelő támadó, illetve középpályás megszerzését. Az elmúlt időszakban a hamburgi holland Rafael van der Vaart, valamint az Arsenalban játszó spanyol Cesc Fabregas neve merült fel, legutóbb pedig Villáé.
2008.07.26. 14:04
 
 
Kezdődik az apadás a Tisza felső szakaszán
Szombaton estére 488 centiméteres vízállással tetőzött a tiszai árhullám Tiszabecsnél - közölte a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság ügyeletese. A tapasztalat szerint az országhatártól 12-14 óra alatt jut el az árhullám Vásárosnaményba. A korábbi előrejelzéssel szemben egy méterrel magasabb szinten, 740 centiméteres vízállásnál várják a tetőzést Vásárosnaménynál. A vízügy a másodfokú készenlétnek megfelelően védekezik. Amennyiben a vízgyűjtőn nem hull komolyabb mennyiségű csapadék, akkor a Felső-Tiszán gyors apadásra számítanak. A hirtelen jött tiszai áradás miatt korábban 2.000-2.200 turistát kellett kitelepíteni a környékről.
2008.07.26. 14:00
 
 
A Rolling Stones a Universal kiadónál folytatja
Hosszú távú szerződést kötött a Rolling Stones a Universal kiadóval. A világ legrégebben működő rock and roll csapata az elmúlt évtizedek során az EMI-nál jelentette meg lemezeit. Az új szerződés "előszeleként" már a Universalnál jelent meg a Shine A Light című filmzene-album, Martin Scorsese Rolling Stones-ról készített koncertfilmjének zenei anyaga, amelyet ebben az évben mutattak be. A szintén idén megjelent dupla lemezből napjainkig több mint százezer darab fogyott. A Universal nemcsak a Rollig Stones jövőben megjelenő felvételeinek és albumainak kiadója lesz, hanem megszerzi a jogot az együttes 1971-ben megjelent Sticky Fingers című albumától kezdve valamennyi korábbi lemez kiadásához is.
2008.07.26. 13:37
 
 
Erdőtűz pusztít Rodoszon: óvatosságra intik a turistákat
A hatóságok egyelőre nem tudják megfékezni a Rodosz déli részén pusztító erdőtüzet, ami kényelmetlenségeket okozhat az odautazó turistáknak, ezért utazás előtt érdemes tájékozódni - mondta a külügyi szóvivő szombaton. A görög hatóságok már ötödik napja nem tudják megfékezni a Rodosz déli részén lévő tüzet, ami hét, a turisták által szívesen látogatott települést is érint - közölte Szelestey Lajos, aki hozzátette: a lángok emberéletet nem fenyegetnek. Elmondta, a hatóságok veszélyeztetett övezetnek minősítették a Peloponnészosz félsziget, valamint Kréta déli részét is, ahol ugyan jelenleg nincs tűz, ám a lángok bármikor felcsaphatnak.
2008.07.26. 12:45
 
 
Ahmedinezsád: Iránnak hatezer urándúsító centrifugája van
Irán jelenleg hatezer urándúsító centrifugával rendelkezik - jelentette ki szombaton Mahmúd Ahmedinezsád iráni elnök. Az államfő, akit a félhivatalos FARS hírügynökség idézett, az északkeleti Meshed város egyetemi oktatói előtt mondott beszédet. Korábban Irán azt állította, hogy háromezer centrifugája van a natanzi urándúsító üzemében. Ez év áprilisában Ahmedinezsád arról számolt be, hogy hatezer centrifuga üzembe helyezését kezdték meg Natanzban. Szombati kijelentése feltehetően azt jelzi, hogy az újabb centrifugák fele már el is készült.
2008.07.26. 12:41
 
 
Fülöp Márton a Stoke Citybe tart
Akár már a hétvégén eldőlhet, hogy Fülöp Márton a Premier League újoncánál, a Stoke City labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. Legalábbis így vélekedik Roy Keane, a 15-szörös magyar válogatott kapus jelenlegi csapatának, a Sunderlandnek a menedzsere annak nyomán, hogy a két klub egyezségre jutott az átigazolási díjban. "Úgy tűnik, Márton egy-két napon belül elhagyhat minket - idézte a Sunderland honlapja Keane-t. - Jó ajánlatot kaptunk érte, ő pedig már többször világossá tette számomra, hogy el akar menni, mert több játéklehetőséget akar. Tiszteletben kell tartanom a szándékát. Ha egy játékos menni akar, és megfelelő ajánlat érkezik, ritkán állok az útjába."
2008.07.26. 12:37
 
 
Gordon Brownnal és Tony Blairrel találkozott Barack Obama Londonban
A bajokkal küszködő amerikai gazdaságból hiányzik az a pénz, amelyet az Egyesült Államok az iraki és az afganisztáni háborúkra költ, ezért kell a két ország helyzetével foglalkozni - mondta szombati londoni sajtóértekezletén Barack Obama amerikai szenátor, a Demokrata Párt valószínű elnökjelöltje. Obama egyhetes külföldi körútjának utolsó állomásaként érkezett a brit fővárosba, ahol szombaton Tony Blair volt brit kormányfővel, a nemzetközi közösség jelenlegi közel-keleti megbízottjával reggelizett, majd a Downing Street-i rezidencián fogadta őt Gordon Brown jelenlegi miniszterelnök.
2008.07.26. 12:15
 
 
Már csak pár ezren élnek...
A nap fotója, az örök téma, a bengáli tigris. Egy éve egy San Francisco közeli, korábban pedig egy argentin állatkert tigriseiről mutattunk izgalmas képeket. Az előbbi szívesen búvárkodik, az utóbbi pedig hófehér kölyköknek adott életet.
2008.07.26. 11:12
 
Hétfőtől újabb forgalomkorlátozások a fővárosban
Hétfőtől három helyen, a VIII. kerületben a Népszínház utcában, a IX. kerületben a Mester utcában, a XVI. kerületben a Baross Gábor utcában kezdődnek útfelújítások, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítani. A Népszínház utcában hétfőtől a Teleki tér és a Fiumei út közötti szakaszon kezdik meg a burkolatfelújítást, ezért a forgalmat időszakosan a villamossínekre terelik. Ezzel egy időben 30 kilométeres sebességkorlátozás és parkolási tilalom lép életbe a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodájának közleménye szerint. A felújítás során felbontják a kockaköveket, majd az útalapot teljesen újjáépítik, végül aszfaltoznak. Az útszakaszt várhatóan augusztus 9-én adják vissza a forgalomnak.
2008.07.26. 10:00
 
 
A fehér lovak titka
A fehér ló mindig is nagy hatással volt az emberiségre - istenek szekerét húzta, uralkodók hátasa volt, a mesékben szárnyakat vagy szarvat kapott, nem beszélve a honfoglaláskor ajándékba adott paripáról, no meg Fehérlófiáról. A varázs része valószínűleg, hogy ezek az állatok különös változáson mennek keresztül: legtöbben színesen jönnek a világra, és csupán hat-nyolc év múlva fehérednek ki teljesen. Ez az átváltozás sokáig fejtörést okozott a tenyésztőknek, most azonban az uppsalai egyetem kutatói rájöttek a titok nyitjára, arra a mutációra, amely kifakítja az állatokat. A huszonötös kromoszómán egy kettőződés hatására két gén erősebb hatásúvá válik a fehér színű lovakban, mint színes fajtársaikban.
2008.07.26. 09:31
 
 
Ki- és belépésnél is több órát kell várakozni Röszkénél
Négyórás várakozásra számíthatnak azok az utazók, akik Magyarországra Röszkénél akarnak belépni; elindultak ugyanis a szabadságukat befejező török és szerb vendégmunkások vissza Nyugat-Európába dolgozni - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat reggel. Az országból kilépni szándékozóknak is háromórás várakozásra kell számítaniuk. A hatóságok továbbra is osztják a szórólapot az utazóknak az M5-ös autópálya pihenőhelyein, illetve benzinkútjain a kerülőutakról. Emellett pedig azt ajánlják, aki tudja, kerülje el a Röszke Autópálya-határátkelőhelyet és válassza a 8 és 18 óra között, a magyar és a szerb állampolgárok által használható tiszaszigeti vagy a 24 órában, bárki számára igénybe vehető tompai határátkelőt.
2008.07.26. 09:23
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335[2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista