2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Indonéziában tehervonatba rohant egy személyvonat, nyolcan meghaltak
Legkevesebb nyolc ember meghalt, és több mint hatvan megsérült szombaton, amikor helyi idő szerint reggel háromnegyed nyolckor egy személyvonat belerohant egy szenet szállító, álló tehervonatba Indonézia Lampung tartományában - közölte egy helyi illetékes. A személyvonat, melyen mintegy 300 utas tartózkodott, a tehervonat végének ütközött, több vagon kisiklott. "Nyolc ember meghalt, valamennyien felnőttek, és több mint 60-an megsérültek, őket egy helyi kórházba szállították" - közölte a PT vasúttársaság szóvivője. A baleset okának kiderítésére vizsgálat indult.
2008.08.16. 08:27
 
 
Peking 2008, ökölvívás: Kalucza kikapott a nyolcaddöntőben
Kalucza Norbert a nyolcaddöntőben kikapott és ezzel kiesett az 51 kg-osok között a pekingi olimpia ökölvívótornáján. A DVSC versenyzője a Puerto Ricó-i McWilliams Arroyo Acevedóval találkozott, s a kiegyenlített nyitómenet 2-2-es döntetlennel ért véget. A folytatásban aztán megtörtént a baj: a rivális többször jól terelte be a sarokba a magyart, aki szorongatott helyzetben rengeteg ütést kapott, így a karibi bokszoló 8-1-re hozta ezt a szakaszt, ráadásul a kissé megroggyant 21 éves Kaluczára kétszer is rá kellett számolni. A következő két perc csak egy intést hozott a Puerto Ricó-i számára, a hajrában pedig már csak a vereség mértéke volt kérdéses.
2008.08.16. 07:55
 
 
Peking 2008: csak Fazekas döntős férfi diszkoszban
A három magyar induló közül csak Fazekas Róbert jutott döntőbe férfi diszkoszvetésben, Máté Gábor és Kővágó Zoltán kiesett a pekingi olimpián. A B csoportban szerepelt Kővágó, az athéni játékok ezüstérmese nagyon rossz napot fogott és csupán 60,79 méterig jutott, ami végső összesítésben a 21. helyhez volt elég. Az A csoportban szerepelt Fazekas 62,64 m-rel a 11. helyen jutott tovább, míg a 62,44 m-ig jutó Máté négy centiméterrel maradt le a 12-es döntőről.
2008.08.16. 07:16
 
Peking 2008: megdőlt a 19 éve fennálló világcsúcs női 800 m gyorson
A brit Rebecca Adlington 8:14.10 perccel világcsúcsot úszott női 800 m gyorson a pekingi olimpián, ezzel megdőlt a sportág történetének legrégebben fennálló rekordja. A régi, 8:16.22-es csúcsot az amerikai Janet Evans tartotta 1989. augusztus 20-a óta.
2008.08.16. 04:32
 
 
Peking 2008: Phelps megszerezte a hetedik aranyát
Az amerikai Michael Phelps megnyerte a 100 m pillangóúszást is a pekingi olimpián, így már a hetedik aranyérmét szerezte az ötkarikás játékokon, ezzel pedig beállította honfitársának, a legendás Mark Spitznek 1972-es, müncheni hételsőséges rekordját. Az immár 13-szoros olimpiai bajnok Phelps a szombati döntőben egyetlen századdal előzte meg a szerb Milorad Cavicsot.
2008.08.16. 04:27
 
 
Peking 2008: kikapott a magyar női tőrcsapat az elődöntőben
Kikapott az elődöntőben a magyar női tőrcsapat a pekingi olimpián, így 12 órától a bronzéremért vívhat Olaszország ellen. A Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella összeállítású együttes 35-33-as vereséget szenvedett az amerikai gárdától a legjobb négy között.
2008.08.16. 04:20
 
 
Túl hangos szex miatti látogatási tilalom
Túl hangos szex miatt eltiltottak Nagy-Britanniában egy férfit attól, hogy barátnőjét látogathassa a nő lakásán. A bíróság ítélete szerint a 32 éves férfinak legalább százméteres távolságot kell tartania a szerelmi vagy inkább szexfészektől. A pert a 29 esztendős hölgy szomszédai kezdeményezték, akik már két éve szenvednek a hölgy túl hangos életvitelétől. Ebbe nemcsak a szex közbeni sikoltozás és obszcén szavak, kifejezések tartoztak, hanem vad zeneszámok is. A nőt korábban már egyszer csendesebb életre intették, ám ő nem tartotta magát ehhez. A bíróság nem csak a férfit büntette, hanem a nőt is, 300 font - 100 ezer forint - perköltség megfizetésére.
2008.08.16. 03:34
 
 
Népszabadság: Gyurcsány Ferenc vezetheti a szocialisták EP-listáját
Gyurcsány Ferenc pártelnök vezetheti a szocialisták listáját a jövő évi európai parlamenti választásokon; az MSZP öt-hat mandátumra számít a jelenlegi kilenc helyett - értesült a Népszabadság. A pártvezetésben folyó gondolkodás jelen állása szerint a pártelnök-miniszterelnök állhat majd a lista élén, ám a lap - "bennfentes forrásokra" hivatkozva azt írja: Gyurcsány Ferenc várhatóan nem veszi át a mandátumot. Gyurcsány Ferenc számára így megnyílik egy kapu, amelyen - ha úgy hozza a belpolitikai sors - akár ki is léphet. A Népszabadság idézett forrása szerint felmerült az is, hogy Gyurcsány Ferencet uniós biztosi posztra jelölik, ahogy korábban egyik pártelnök elődjét, Kovács Lászlót is.
2008.08.16. 01:15
 
 
Medvegyev megígérte az orosz erők kivonását Grúziából
Az orosz elnök ígéretet tett a Grúziával kötött tűzszüneti egyezmény aláírására és az orosz csapatok visszavonására - jelentette be pénteken este a francia elnök hivatala. Nicolas Sarkozy előzőleg telefonon beszélt Dmitrij Medvegyevvel. Ez alkalommal az orosz államfő "megerősítette, hogy (grúz kollégája után) ő is alá fogja írni a tűzszüneti megállapodást, és hogy Oroszország lelkiismeretesen tiszteletben fogja tartani az abban foglaltakat, nevezetesen az orosz erők visszavonását célzó pontokat" - hangzik a francia államfői hivatal által kiadott közlemény. A Nicolas Sarkozy által Moszkvában és Tbilisziben egyeztetett dokumentumot Miheil Szaakasvili pénteken a grúz fővárosban Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter jelenlétében írta alá.
2008.08.15. 21:19
 
"Kórházvédők": akár sztrájkolnak is az egri kórházban
A jelenlegi százötvenből százhúsz orvost nem tud nélkülözni a HospInvest, az egri Markhot Ferenc Kórház alapvető osztályai válnak működésképtelenné - egyebek mellett erről beszéltek péntek este, az egri főiskola előtti téren szervezett demonstrációt megelőző sajtótájékoztatójukon az úgynevezett "kórházvédők" képviselői. A HospInvest Zrt. alelnöke szerint a kórház dolgozóinak döntő többsége aláírta a szerződést. Szabó Pál, Mánya Kristóf, Pócs Alfréd és Tóth Katalin hangsúlyozta: akik nem írták alá a HospInvest Zrt.-vel a munkaszerződést, azok, ha a cég mégis birtokon belülre kerül, meg kell kapják a végkielégítésüket, amely mintegy másfél milliárd forintra rúg.
2008.08.15. 20:10
 
 
Oroszország ellen tüntetett a Fidelitas és az IKSZ Budapesten
Oroszország grúziai bevonulása ellen tüntetett a Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség pénteken Budapesten, az Oroszországi Föderáció nagykövetségének épülete előtt. Deutsch-Für Tamás, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a tiltakozó akció során arról beszélt, hogy "a XX. század, a kommunizmus szelleme köszön vissza" az orosz hadsereg grúziai bevonulásában. Az ellenzéki politikus Kliment Vorosilovnak, a Szövetséges Ellenőrző Bizottság 1945-ös budapesti teljhatalmú vezetőjének helytartói mentalitásával vonta párhuzamba, hogy a jelenlegi orosz nagykövet undorkeltőnek nevezte Orbán Viktor volt miniszterelnök, az Európai Néppárt alelnökének nyilatkozatát a grúziai konfliktusról.
2008.08.15. 19:21
 
 
Dél-Oszétia: Szaakasvili aláírta a tűzszüneti megállapodást
Miheil Szaakasvili grúz elnök pénteken aláírta azt a tűzszüneti megállapodást, amely véget vet a Grúzia és Oroszország közötti harci cselekményeknek. A grúz államfő ezt Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter társaságában jelentette be a tbiliszi elnöki palota előtt. Egyben élesen bírálta az orosz felet, mert szerinte az orosz hadsereg még mindig megszállva tartja Grúzia területének egy jelentős részét. Szaakasvili azt is hangoztatta, hogy bár aláírta az "orosz megszállóval" a tűzszüneti egyezményt, egyetlen négyzetkilométernyi grúz területről sem hajlandó lemondani. Nem hajlandó továbbá arra sem, hogy elfogadja a két szakadár tartomány, Abházia és Dél-Oszétia elszakadását a kaukázusi országtól.
2008.08.15. 18:07
 
 
MÁV ÁBE: néhány tízezren nem szerződtek át
A MÁV ÁBE volt kötelező gépjármű felelősségbiztosítással (kgfb) rendelkező tagjai közül mostanáig néhány ezer, legföljebb egy-két tízezer tag nem szerződött át más biztosítóhoz - közölte a felügyelet az MTI-vel pénteken. Az augusztus 15-ig átszerződők pontos száma a jövő heti biztosítói összesítések után közölhető - áll a közleményben. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) korábbi döntésével augusztus 15-i hatállyal vonta vissza a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) tevékenységi engedélyét.
2008.08.15. 17:55
 
 
Kávét vont ki a forgalomból a LIDL
A fogyasztók védelme érdekében a LIDL Magyarország Kereskedelmi Bt. az összes Monte Santos Instant kávé 100% Arabica 200 grammos kiszerelésű terméket kivonta a forgalomból - közölte a kereskedelmi lánc pénteken. A közlemény szerint az intézkedésre azért volt szükség, mert a 2010.04.28-ig és 2010.05.28-ig tartó minőségmegőrzési idejű termékben több esetben üvegszilánkot találtak, amely veszélyt jelenthet a fogyasztók egészségére. A cég mindazoknak visszafizeti a termék árát, akik az visszajuttatják az üzletbe, ahonnan azt vásárolták.
2008.08.15. 17:11
 
 
Zivatar várható, estére ajánlott viselet az esőkabát a Szigeten
Lehűlés, zápor, zivatar is várható péntek este Budapesten; erre a Sziget fesztivál látogatóit napközben már többször figyelmeztették a hangosbemondón. A Hajógyári-szigeten estére ajánlott viselet az esőkabát. Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta, az Országos Meteorológiai Szolgálattól azt a tájékoztatást kapták, hogy az éjszaka folyamán felhőszakadás nem lesz, de záporok és széllökések is várhatók. A hangosbemondón a nap folyamán több nyelven is figyelmeztették a szigetlakókat és a különböző programhelyszínek üzemeltetőit az időjárás-változásra. A sátorozóktól például azt kérték, hogy ellenőrizzék sátraik rögzítését.
2008.08.15. 16:52
 
Amerikai vízummentesség: szeptemberben megszülethet az utolsó megállapodás
Szeptemberben megszülethet az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodás Magyarország és az Egyesült Államok között - mondta Thomas Ramsey amerikai főkonzul pénteken Budapesten az MTI-nek. A diplomata arról is beszélt, hogy valószínűleg tíz százalék alatt marad az elutasított vízumkérelmek aránya Magyarországon, ami a vízummentesség egyik kritériuma. Még mindig folynak a tárgyalások a bűnügyi adatok cseréjéről szóló megállapodás kapcsán. Az álláspontok nagyon közel vannak egymáshoz, de a részleteken még dolgozni kell - közölte.
2008.08.15. 16:38
 
 
Nagy bírság az American Airlines-nak
Minden idők második legnagyobb összegű bírságát, 7,1 millió dollárt készül kiróni az amerikai szövetségi légyügyi hatóság (FAA) az American Airlines légitársaságra, mert a társaság megszegte a gépek karbantartására, illetve a személyzet drog- és alkoholtesztjének elvégzésre vonatkozó előírásokat. Az FAA megállapításai szerint a légitársaság tavaly decemberben nem végezte el a szükséges javításokat két olyan MD-80-as gépen, amelynek meghibásodott a robotpilótája, és a hiba észlelése után még 58 alkalommal szállított úgy utasokat, hogy a gépek nem voltak műszakilag megfelelő állapotban. Ezzel veszélyeztették az utasok és a személyzet biztonságát.
2008.08.15. 16:07
 
 
Peking 2008, női kézilabda: orosz-magyar 33-24
A magyar női kézilabda-válogatott 33-24-re kikapott a világbajnok orosz együttestől a pekingi olimpia csoportküzdelmeinek 4. fordulójában. Ezzel eldőlt, hogy a biztos negyeddöntős Hajdu-csapat nem végezhet a csoport élén. A magyarok vasárnap a dél-koreaiakkal találkoznak, tét a csoport második helye. Az állás: 1. Oroszország 7 pont (118-96), 2. Koreai Köztársaság 5 (122-105), 3. MAGYARORSZÁG 5 (107-109), 4. Brazília 3 (102-112), 5. Németország 2 (94-104), 6. Svédország 2 (98-115)
2008.08.15. 16:05
 
 
Holnap este részleges holdfogyatkozás lesz
Szombat este 21.35-kor a Hold belép a Föld árnyékába, majd 23 óra 10 perckor szinte teljesen eltűnik, ekkor 81 százalékos lesz a részleges holdfogyatkozás. E viszonylag ritka égi jelenségről Mizser Attila, a Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára az MTI-nek elmondta, a részleges holdfogyatkozás tiszta égbolt esetén szabad szemmel is látható lesz, de távcsővel természetesen még jobban megfigyelhető. Országszerte tucatnyi helyen szakértők tartanak a jelenségről távcsöves bemutatókat és előadásokat. A holdfogyatkozás a világ nagy részén - Afrika, Nyugat- és Kelet-Európa, Közép-Ázsia, India és a Közel-Kelet egyes területein - látható lesz. A részleges holdfogyatkozásnak vasárnap 0 óra 44 perckor lesz vége.
2008.08.15. 15:56
 
Alstom: nem a kínai megrendelések miatt késnek a 2-es metró szerelvényei
A kínai megrendelések nem érintik a budapesti 2-es metró szerelvényeinek leszállítását, nem emiatt történik a csúszás - ezt maga a 2-es és a 4-es metró szerelvényeit szállító Alstom cég közölte pénteken az MTI-vel. A cég arra reagálva tájékoztatott erről, hogy Demszky Gábor csütörtökön közölte: feltételezései szerint az Alstom egy nagy kínai szállítás miatt sorolta hátrébb a budapesti 2-es metró szerelvényeinek lecseréléséről szóló megrendelést. A főpolgármester elmondta: késik a 2-es metró új szerelvényeinek szállítása, de 2009-ben az összes szerelvény meg fog érkezni, addig azonban a jelenlegieket kell javítani és használni, az Alstom pedig várhatóan kötbért fog fizetni.
2008.08.15. 15:29
 
 
Bush Grúzia megfélemlítésével vádolja Oroszországot
Grúzia megfélemlítésével vádolta Oroszországot pénteken George Bush amerikai elnök, felszólította Moszkvát, hogy vállalt kötelezettségét teljesítve vonja ki megszálló csapatait a kaukázusi országból, és ismételten támogatásáról biztosította Grúziát. "Amerikának nem érdeke a konfliktusos viszony Oroszországgal, és Oroszországnak sem érdeke a konfliktusos viszony Amerikával" - hangsúlyozta a washingtoni Fehér Ház előtt mondott rövid beszédében a texasi szabadságára induló elnök.
2008.08.15. 15:11
 
 
Románia szállított fegyvereket és lőszert Grúziának
Románia szállított gyalogsági fegyvereket és lőszert Grúziának - erősítette meg a román külügyminisztérium a Mediafax hírügynökségnek. A szaktárca szerint a fegyverszállítás az ENSZ Alapokmányának és az Európai Unió fegyverexportra vonatkozó szabályainak a tiszteletben tartásával történt. A román külügy közölte, hogy a grúz kormányerőknek egyéni engedélyek alapján szállították a fegyvereket, ami összhangban áll a román fegyverexport-szabályozásokkal és Románia nemzetközi vállalásaival. Hozzátették: Grúzia nem tartozik fegyverszállításra vonatkozó nemzetközi és regionális embargó, vagy más korlátozó intézkedés hatálya alá.
2008.08.15. 14:56
 
 
Cseh Nagydíj: Talmácsi nyerte az első időmérőt
A 125 kcm-esek között világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor nyerte az első időmérő edzést a gyorsaságimotoros-vb Cseh Nagydíján, pénteken Brnóban. A második helyen a spanyol Nicolas Terol, míg a harmadikon az olasz Andrea Iannone végzett. Eredmények: 125 kcm, 1. időmérő: 1. Talmácsi Gábor (Aprilia) 2:09.870 p, 2. Nicolas Terol (Aprilia) 2:10.588, 3. Andrea Iannone (olasz, Aprilia) 2:10.589, 4. Bradley Smith (brit, Aprilia) 2:10.652, 5. Mike di Meglio (francia, Derbi) 2:10.791, 6. Sandro Cortese (német, Aprilia) 2:11.024. A rajtsorrend két időmérő alapján áll össze.
2008.08.15. 14:52
 
 
DBR: nincs veszélyben a 4-es metró 2011-es átadása
Nem került veszélybe a 4-es metró 2011-es átadása azzal, hogy fel kellett függeszteni az alagútépítést a Gellért térnél - tájékoztatta a beruházó DBR Metró Projektigazgatóság pénteken az MTI-t. Az Index. hu csütörtök éjjel azt írta, hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) felfüggesztette a 4-es metró alagútjának építését a Gellért térnél; az építési munkálatok felfüggesztése miatt a fúrópajzsok akár két hónapra is leállhatnak. A hírportálnak nyilatkozó Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság operatív projektmenedzsere azt közölte, azért kellett leállítani a munkálatokat egy hete, mert egy átkötő alagútra nem kért engedélyt a kivitelező - a Bamco konzorcium ugyanis nem gondolta, hogy ez szükséges.
2008.08.15. 14:02
 
 
Draskovics: csak a rendőrségnek van joga a rendet fenntartani
Nem fogadható el, hogy mások fenyegetése révén próbálja meg valaki az adott településen élők egyik vagy másik részének a biztonságérzetét javítani; az a rendőrség dolga - jelentette ki Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter. "Ha egy polgármester úgy ítéli meg, hogy a rendőrség nem látja el azt a feladatot, amire hivatott az ő településén, akkor az a kérésem, hogy forduljon a rendőrség vezetőihez és meg fogjuk oldani. Senki másnak, se Magyar Gárdának, se másnak nincsen joga, hogy a rendőrség helyett közhatalmat gyakoroljon" - mondta a miniszter. Közölte: "ezt nem, hogy nem szabad megengedni, ezt nem szabad tűrni". "Nem is fogjuk" - szögezte le.
2008.08.15. 13:38
 
 
Medvegyev: az orosz békefenntartók Dél-Oszétiában maradnak
Dél-Oszétiában helyreállt a biztonság, de az orosz békefenntartók maradnak, hogy garantálják ezt a biztonságot - mondta Dmitrij Medvegyev Angela Merkel német kancellárral tartott találkozója után pénteken Szocsiban. Az elnök hangsúlyozta: Moszkva Tbiliszitől a kidolgozott elvek mielőbbi írásos elfogadását, s ezen elvek Oroszország, az Európa Tanács és az EBESZ garanciájával való végrehajtását várja és hangsúlyozta: újabb agresszió esetén Oroszország újra válaszolni fog.
2008.08.15. 13:24
 
 
Peking 2008: négy aranyérmet jósolnak a magyaroknak
Négy arany-, hat ezüst- és nyolc bronzérmet szereznek a magyarok a pekingi olimpián - legalábbis ezt jósolja Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) volt sportigazgatója, aki tíz éve készít prognózisokat az egyes országok korábbi, világbajnokságokon elért eredményei alapján. A legfrissebb elemzés szerint Magyarország az említett mérleggel a 17. helyen zárja majd az éremtáblázatot, amelyet az amerikaiak nyernek 48 arannyal a házigazda kínaiak (41) és az oroszok (28) előtt. Az első tízbe rajtuk kívül sorrendben a britek, a németek, az ausztrálok, a franciák, az olaszok, a dél-koreaiak és a japánok kerülnek be - legalábbis Barra szerint.
2008.08.15. 13:01
 
 
Magyar-montenegrói: szűkítette a keretet Koeman
Erwin Koeman szövetségi kapitány 21 fősre szűkítette a Montenegró elleni, jövő szerdán 18 órakor kezdődő barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretét. A szövetség tájékoztatása szerint a korábban számításba vett 26 játékos közül kimaradt sérülése miatt Dárdai Pál, továbbá Koltai Tamás, Feczesin Róbert, Orosz Péter és Csizmadia Csaba. A holland szakvezető és játékosai hétfőn 11:30-kor találkoznak a szövetség székházában, amelyre a sajtó képviselőit is várják. A vendégek hétfőn késő este érkeznek Budapestre, és kedden 18 órakor tartják tréningjüket a mérkőzés helyszínén, a Puskás Ferenc Stadionban.
2008.08.15. 13:00
 
 
Teljes egészében teljesült a Gripen ellentételezés
A vállalt 2015-ös határidőnél korábban, már az idén teljesítette a 7,419 milliárd svéd korona (789 millió euró) értékű, a magyar honvédség vadászrepülő vásárlásával kapcsolatban vállalt ellentételezést a Saab-Gripen csoport - közölte a Gripen International. A magyar légierő számára 14 Gripen harci repülőgép beszerzéséhez kapcsolódó ellentételezési megállapodás célja a magyar export és a magyarországi befektetések elősegítése volt. Magyarország 2 kétüléses és 12 együléses Gripen vadászrepülőgépet rendelt Svédországtól, ezeket 2006. márciusa és 2007. decembere között adja át a svéd fél, s tízéves bérleti időszak után magyar tulajdonba kerülhetnek.
2008.08.15. 12:47
 
 
Nem emelnek vádat Christian Bale ellen
Christian Bale, a Batman sztárja fellélegezhet: a brit ügyészség bejelentette, hogy nem emel ellene vádat családja bántalmazása ügyében. A 34 éves walesi július végén éppen A sötét lovag európai díszbemutatója előestéjén viselkedett méltatlanul anyjával és nővérével, amikor az elegáns londoni Dorchester szállóban, ahol megszállt, durván rájuk támadt. A családtagok nem hagyták annyiban, és egy őrszobán feljelentették a mértéket vesztett színészt. A premier után a rendőrség beidézte Bale-t, majd rövid őrizetbe vétel és faggatás után azzal bocsátotta el, hogy hamarosan folytatják a vizsgálatot az ügyben.
2008.08.15. 12:44
 
 
94,14 milliárd forint hiányt vár augusztusra a Pénzügyminisztérium
Augusztusra 94,14 milliárd forint, a GDP 0,3 százalékát kitevő államháztartási hiányt vár a Pénzügyminisztérium (PM) - ismertette Keller László, a tárca államtitkára. Az első nyolc hónapra a GDP 2,4 százalékát, az első háromnegyed évben 2,8 százalékát kitevő, 764,5 milliárd forintos hiányt prognosztizálnak. Az év egészére nem változott a tárca GDP arányos prognózisa, a hiány továbbra is a GDP 3,8 százaléka lesz várakozásaik szerint, de a korábban előrejelzett 1.051 milliárd forint éves várható hiányt 1.032 milliárd forintra csökkentették.
2008.08.15. 12:01
 
 
24 óra alatt 103 ugrás az új bungee-jumping rekord
Egy ausztrál fiatalember 24 óra alatt 103-szor vetette le magát pénteken az aucklandi Harbor Bridge 43 méteres magasságából, ezzel beállította a bungee-jumping (kötélugrás) világrekordját. Mike Heard a világcsúcsot valójában már a 102. ugrással elérte, a százharmadik alkalommal "örömében" ugrott le. "Mindenem fáj, de nem úgy, ahogy az ugrásoktól szokott, hanem csak a vízbe csapódástól" - mondta az elégedett rekorder, aki szerint az extrém sport nagyon élvezetes, ha az embernek már sikerült legyőznie a félelmét.
2008.08.15. 11:53
 
 
A PM 94,14 milliárd forint hiányt vár augusztusra
Augusztusra 94,14 milliárd forint, a GDP 0,3 százalékát kitevő államháztartási hiányt vár a Pénzügyminisztérium (PM) - ismertette Keller László, a tárca államtitkára. Az első nyolc hónapra a GDP 2,4 százalékát, az első háromnegyed évben 2,8 százalékát kitevő, 764,5 milliárd forintos hiányt prognosztizálnak. Az év egészére nem változott a tárca GDP arányos prognózisa, a hiány továbbra is a GDP 3,8 százaléka lesz várakozásaik szerint, de a korábban előrejelzett 1.051 milliárd forint éves várható hiányt 1.032 milliárd forintra csökkentették. Keller László elmondta: a júliusi adatok igazolják, hogy az államháztartás a tervezett, az ország számára megfelelő pályán halad.
2008.08.15. 11:31
 
 
Jövő nyárra halasztották a Harry Potter-bemutatót
A produkció tip-top, az égvilágon semmi baj sincs vele, csak azért kell elhalasztani a novemberre kitűzött bemutatót, mert egy nyári hétvége jövedelmezőbb nyitányt jelenthet a Harry Potter és a Félvér Herceg című fantasynek. A forgalmazó Warner Bros. csütörtökön jelentette be, hogy a varázslófiú kalandjainak hatodik folytatására még várni kell egy kicsit. Alan Horn, a stúdió elnöke leszögezte, hogy ő már látta a filmet, "mesés", és "száz százalékosan" kész lesz a bemutatásra már novemberre is, vagyis semmiféle produkciós probléma nem késleltetné az eredeti premiert, merőben gazdasági megfontolások indokolták a változtatást.
2008.08.15. 11:28
 
 
Óriás virágszőnyeg készült Brüsszel főterén
Több száz négyzetméteres virágszőnyeget csodálhatnak meg a Brüsszelbe látogathatók péntektől a belga főváros főterén. 1971 óta 16. alkalommal készült ez a világritkaságok közé számító látványosság az egykori céhszékházak sorával szegélyezett téren, amelyet sokan a világ legszebbjének tartanak, és a világörökség részét is képezi. Közel 800 ezer begónia XVII-XVIII. századi francia textilipari motívumokat idéz fel, kirajzolva egyebek között a főváros egyik védőszentjét, Szent Mihályt és Brüsszel mai jelképét, az íriszt is. A mintákat eredetileg a késő középkor egyik leghíresebb párizsi szövőműhelyéből, az egykori királyi szappangyár helyén kialakított Savonnerie üzemben tervezték.
2008.08.15. 11:21
 
 
Fidesz: a kormány elfelejtette augusztus 20-át
A Fidesz szerint kérdéses, hogy a kormány mennyire készült fel augusztus 20-ára, hiszen a költségvetés tervezésekor elfelejtette a nemzeti ünnepet, így a költségvetés általános tartalékából kellett erre pénzt elkülöníteni, 250 millió forintot - mondta Balog Zoltán, az ellenzéki párt politikusa. A két évvel ezelőtti augusztus 20-i tragédiára utalva azt mondta, egyértelmű kormányzati mulasztás történt, szakértői vizsgálatok és az ombudsman jelentése is megállapította a kormány felelősségét, azonban a kabinet eltussolta az ügyet, és egy meteorológust bocsátott el.
2008.08.15. 11:10
 
 
A Merrill Lynch felfelé módosította az idei magyarországi növekedési kilátást
A Merrill Lynch 2,1 százalékra emelte fel Magyarország idei évre vonatkozó növekedési kilátását a korábbi 1,8 százalékos GDP növekedési prognózisról - közölte pénteken a globális pénzügyi szolgáltató társaság. A Merrill Lynch a módosítás indokaként a második negyedévi, várakozások feletti 2,2 százalékos éves szintű növekedést jelölte meg, ami szerinte a mezőgazdaság teljesítményjavulásának köszönhető. A társaság ugyanakkor megjegyezte, hogy a magyarországi növekedési ütemet kérdőjelessé teheti az európai gazdasági növekedési ütem lassulása.
2008.08.15. 10:59
 
 
Bőrtumort okozott egereken a hidratálókrém
Egyes, gyakran használt krémek bőrrákot okozhatnak, legalábbis egereknél - közölték amerikai kutatók. További vizsgálatok szükségesek annak megállapítására, kialakulhat-e hatásukra embereknél is daganat. Allan Conney vezetésével a Rutgers Egyetem (New Jersey) kutatói azt vizsgálták, megelőzhető-e koffeinnel a bőrrák, amikor felfedezték a krémhasználat kockázatát. "Egy biztonságos krémet kerestünk, amelybe beletehetjük a koffeint" - mondta Conney. Különlegesen tenyésztett, ibolyántúli sugarakkal előkezelt kísérleti egereiknél azonban többféle krém is bőrrákot váltott ki.
2008.08.15. 10:52
 
 
Peking 2008, női vízilabda: elődöntős a magyar csapat
Csoportelsőként közvetlenül jutott az elődöntőbe a magyar női vízilabda-válogatott a pekingi olimpián, miután négyese befejező mérkőzésén 10-4-re legyőzte a görögök együttesét. B csoport, 3. forduló: Magyarország-Görögország 10-4 (1-1, 3-1, 3-0, 3-2). A magyarok a csoportelsőséggel plusz pihenőhöz jutottak, és legközelebb jövő kedden (19-én) szállnak vízbe, már a döntőbe jutásért. Az ellenfél Hollandia és az A csoport másodikjának párharcából kerül ki. A B csoport végeredménye: 1. MAGYARORSZÁG 5 pont (28-20), 2. Ausztrália 5 (25-22), 3. Hollandia 2 27-27), 4. Görögország 0 (16-27).
2008.08.15. 10:44
 
 
Bővülhet a közterület-felügyelők jogköre
Bővítené a kormány a közterület-felügyelők jogkörét, így a jövőben a felügyelők akár el is szállítathatják a forgalmat akadályozó autókat - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő pénteki online sajtótájékoztatóján. A kormány szerdai ülésén tárgyalt koncepció lehetővé tenné, hogy a közterület-felügyeletek olyan térfigyelő-rendszereket működtessenek, amelyek megfigyelést és adatrögzítést is végeznek - mondta a szóvivő a parlament elé várhatóan ősszel kerülő elképzelésekről. Daróczi Dávid közölte: a közterület-felügyelők bizonyos esetekben nemcsak kerékbilincset használhatnának, hanem jogosultak lennének a gépjárművek elszállítatására is.
2008.08.15. 10:40
 
 
Peking 2008: ötödik a férfi párbajtőrcsapat
A magyar férfi párbajtőrcsapat az ötödik helyen végzett a pekingi olimpián. A Boczkó Gábor, Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Kovács Iván összeállítású együttes a helyosztón a venezuelai gárdát 40-25-re győzte le. A csapat tagjai csalódottan vették tudomásul, hogy nem sikerült elérni céljukat, vagyis azt, hogy olimpiai bajnokok legyenek. Kovács és Kulcsár Athén előtt, már 1992-ben, Barcelonában is ezüstérmes volt a válogatottal, míg a négy évvel ezelőtti játékokat megelőzően Imre 1996-ban, Atlantában állhatott fel a dobogó harmadik fokára, egyéniben.
2008.08.15. 10:26
 
 
Peking 2008, műugrás: Barta elődöntős, Kormos befejezte
Barta Nóra bejutott az elődöntőbe, azaz a legjobb 18 közé a műugrók 3 m-es versenyében a pekingi olimpián, a másik magyar, Kormos Villő ugyanakkor a 30 főt felvonultató selejtező után befejezte szereplését. Az Athénban 14. helyen zárt, 24 éves Barta - aki 2006-ban, a budapesti Európa-bajnokságon harmadik lett ebben a számban - egyértelműen a fináléba kerülést tűzte ki maga elé célul, de már a kvalifikáció első köre gondot okozott számára. A nyitó ugrására 60.75 pontot kapott, majd egy-egy 58.80, 40.50, 54.60 és 61.50 következett, s így 276.15-tel éppen csak elcsípte az utolsó, még továbbjutó helyet. A szám elődöntőjét szombaton, 12-es fináléját pedig vasárnap rendezik.
2008.08.15. 09:52
 
 
Peking 2008: svéd sikerrel negyeddöntősök a magyar kézisek
Az utolsó két csoportmérkőzésétől függetlenül a magyar női kézilabda-válogatott bejutott a negyeddöntőbe a pekingi olimpián, miután a svédek meglepetésre legyőzték 27-26 arányban a németeket. A csoport másik mérkőzésén a magyarok ellen döntetlent játszó brazil női kézilabda-válogatott legyőzte a Koreai Köztársaság esélyesebbnek tartott csapatát. A magyar válogatott Oroszország ellen lép pályára a csoportküzdelmek 4. fordulójában 14.45-kor.
2008.08.15. 09:41
 
 
0,3 százalékkal csökkent az ipari termelés
Az ipari termelés az idén júniusban 0,3 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezik a kiigazítatlan adattal - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A termelés volumene az év első hat hónapjában 5,6 százalékkal magasabb volt az előző év azonos időszakinál. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index júniusban 1,6 százalékkal csökkent. Az adatok megegyeznek a korábban közölt előzetes számokkal.
2008.08.15. 09:07
 
 
Peking 2008: Michael Phelps tisztának mondja magát
Tisztának mondta magát pénteki, hatodik pekingi olimpiai győzelme után Michael Phelps, miután a játékok kezdete óta először kérdezték meg az amerikai úszófenomént a doppingról és a rendkívüli teljesítményét fogadó kételyekről. "Mindenki azt beszél, amit akar. Ami engem illet, én kijelentem, hogy tiszta vagyok. Önként csatlakoztam az amerikai doppingellenes ügynökség által kezdeményezett programhoz, hogy ellenőrizzenek és bizonyíthassam, amit mondok" - nyilatkozta Phelps. "Az emberek annyit kételkednek, amennyit akarnak, de bizonyítékom van arra, amit állítok" - tette hozzá, saját teljesítményéről.
2008.08.15. 08:56
 
 
Fürtös bombákat is bevetett az orosz légierő Grúziában
Fürtös bombákat is bevetett az orosz légierő az elmúlt napokban a Grúziában végrehajtott légitámadásai során - állította a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberi jogi szervezet pénteken Tbilisziben. A szervezet értesülése szerint Oroszország kedden RBK-250 típusú fürtös - más néven kazettás - bombákat vetett be a Gori és Rujszi települések elleni támadásaiban, Dél-Oszétia határának közelében. A HRW a bombázások túlélőinek, valamint orvosoknak és katonáknak a beszámolóira alapozta állítását, és állítása szerint videofelvétellel is rendelkezik az egyik szóban forgó akcióról. A fürtös bombák válogatás nélkül ölnek, alkalmazásukat az államok többsége tiltja - hangsúlyozta a szervezet katonai szakértője.
2008.08.15. 08:30
 
 
WBO: Balzsay szeptember 27-én bokszol
Balzsay Károly szeptember 27-én csapattársa, az orosz Gyenyisz Inkin ellen száll ringbe a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú ideiglenes világbajnoki övéért. Balzsay karrierje legkeményebb mérkőzésére készül, hiszen hozzá hasonlóan riválisa is makulátlan profi mérleggel rendelkezik: a magyar ökölvívó eddig 19, míg ellenfele 33 találkozóján nem talált legyőzőre. "Ez egy igencsak kétesélyes találkozó, ám úgy érzem, hogy Károlynak komoly esélye van a diadalra. Nagyon nagy fejlődést mutatott a legutóbbi mérkőzésén" - nyilatkozta Fritz Sdunek, aki Balzsaynak az edzője a német Universum csapatánál.
2008.08.15. 07:25
 
 
Peking 2008: Phelps úton az évi 30 millió felé
Hamarosan mostani keresetének ötszörösét kasszírozhatja Michael Phelps, aki pekingi hat, összesen pedig 12 aranyérmével minden idők legeredményesebb olimpikonjává lépett elő. A 23 éves klasszis jelenleg évi mintegy ötmillió dollárral gazdagodik, ám az egyik pénzügyi tanácsadó cég illetékese szerint ez még csak a kezdet. "Már most a világ legtehetősebb úszója, de néhány éven belül évi 30 millió dolláros bevételnél fog tartani. Ha egyszer felhagy a versenysporttal, soha többé nem kell majd dolgoznia, ennyi pénzből akár 50 évig is vígan elél" - idézte a China Daily című napilap Eli Portnoyt, a Portnoy Group stratégiai igazgatóját.
2008.08.15. 07:07
 
 
Peking 2008: az ötödik helyért vívhatnak a férfi párbajtőrözők
A kínaiaktól a negyeddöntőben elszenvedett vereséget követően a magyar férfi párbajtőrcsapat könnyedén nyert az ukránok ellen, így az ötödik helyért vívhat a pekingi olimpián. Ellenfele a venezuelai alakulat lesz 9:30-kor. Kulcsár Győző szövetségi kapitány a balul sikerült első összecsapás után azt mondta, biztos benne, hogy a fiúk megpróbálják megszerezni az ötödik helyet, a csapat pedig az ehhez vezető úton az első lépést meg is tette. A két együttes nem volt azonos súlycsoportban, a kilenc asszóból az elsőt és az utolsót vesztették el a magyarok, kettő döntetlen lett, a többit megnyerték, egyiket-másikat jelentős különbséggel. A vége 41-29 lett.
2008.08.15. 06:10
 
 
Peking 2008, kalapácsvetés: Pars Krisztián döntős
A kalapácsvető Pars Krisztián az első helyen jutott be a vasárnapi döntőbe a pekingi olimpián. A világranglista második helyén álló magyar atléta második kísérlete 80,07 méter volt, amivel teljesítette a fináléba kerüléshez szükséges szintet (78 m). Összesítésben ez bizonyult a legnagyobb dobásnak a 33 induló között, és egyedüliként került 80 méter fölé. Pars elmondta, jó formában érzi magát, sikerült az akklimatizálódás, és nyugodtan várja a finálét. A kalapácsvetés vasárnapi döntője magyar idő szerint 13:10 órakor kezdődik.
2008.08.15. 05:41
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319[2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista