2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Gyurcsány: ha van megegyezés a programról, lehet beszélni személyi kérdésekről
Gyurcsány Ferenc szerint azután lehet tárgyalni személyi kérdésekről, ha már van megállapodás a programról, és akkor ezeket az MSZP kongresszusa elé kell vinni és támogatást kérni hozzá. A miniszterelnök erről az ATV Egyenes beszéd című műsorának adott interjúban beszélt kedden. A kormányfő úgy fogalmazott: egy szakértői kormány "akár még jó is lehet", de csak egy folyamat végeként. Mint mondta, nem az a legfőbb kérdés, kik a nevek egy szakértői kormányban, hanem a mögöttük álló pártok - amelyek képviselői szavaznak a parlamentben - és a programok. Vagyis a programvita nem megkerülhető - szögezte le.
2008.09.02. 21:45
 
 
Az oroszoknak szánt támogatás befagyasztását mérlegelik az EP-ben
Az Európai Parlament (EP) különböző szakbizottságaiban felmerült az a gondolat, hogy a grúziai konfliktus miatt fagyasszák be az uniós szomszédságpolitika keretében Oroszországnak szánt összegek folyósítását. Surján László néppárti EP-képviselő, a költségvetési bizottság tagja az MTI-nek elmondta, hogy testületi döntés nem született, de nem hivatalos beszélgetésekben kirajzolódott az az elszántság, hogy ilyen módon is az oroszok értésére kellene adni a válsággal kapcsolatos uniós álláspontot. Felvetették azt az elképzelést is, hogy Grúzia támogatását növelje meg az Európai Unió - tette hozzá. Az MTI EP-forrásból származó értesülése szerint a külügyi bizottságban is megfogalmazták az oroszoknak szánt pénzek befagyasztásának tervét.
2008.09.02. 21:15
 
Pókembernek öltözött rabló
Pókember-álarcot öltve állított be kedden reggel az észak-olaszországi Mariano Comense település postahivatalába egy rabló: társával együtt - aki nem viselt maszkot - mintegy ezer euró (237 ezer forint) átadására kényszeritette a postást, majd kerékpáron távoztak. Az olasz csendőrök egyelőre bottal ütik a pókember nyomát.
2008.09.02. 20:26
 
 
Megszületett a megállapodás az ipari alma felvásárlásáról
Megállapodás jött létre az almacsatában, az ipari almáért 9 eurócentet fizet majd kilogrammonként a magyarországi almatermesztőknek az Agrana feldolgozó cég, amely a magyar piac 60 százalékát uralja - tájékoztatta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter kedden késő este, a feldolgozókkal és a termesztőkkel folytatott egyeztetést követően az MTI-t. A miniszter hozzátette: a másik jelentős felvásárló, a Rauch a hét végéig gondolkodik, a tulajdonosával egyeztet, hogy elfogadja-e ezt az árat.
2008.09.02. 20:15
 
Diákhitel Központ: 834 ezer forint veszteség az első negyedévben
A nonprofit elven működő, állami tulajdonú Diákhitel Központ (DK) Zrt. 2008 első félévét 834 ezer forint mérleg szerinti veszteséggel, gyakorlatilag nullszaldóval - zárta - derül ki a társaság tőzsdei gyorsjelentéséből. A jelképes veszteség a jelentés szerint nem az alaptevékenységből származik. A DK a tavalyi első félévben 5,2 millió forint nyereséget könyvelt el. A DK mérlegfőösszege a nem auditált, magyar számviteli szabályok alapján készült jelentés szerint június végén 178,2 milliárd forintot tett ki, éves szinten 17 százalékkal bővült. A társaság saját tőkéje június végén 2,296 milliárd forint volt, 0,3 százalékkal kisebb az egy évvel korábbinál.
2008.09.02. 19:00
 
 
Tenisz, US Open: Gyementyjeva az első elődöntős
Elsőként az olimpia bajnok Jelena Gyementyjeva jutott be a legjobb négy közé az amerikai nyílt teniszbajnokságon. Az ötödik helyen kiemelt 26 éves orosz játékos a negyeddöntőben a svájci Patty Schnydert győzte le két sima játszmában. Eredmény: nők, negyeddöntő: Gyementyjeva (orosz, 5.)-Schnyder (svájci, 15.) 6:2, 6:3.
2008.09.02. 18:46
 
Szaakasvili: az EU döntése "nagyon fontos lépés"
"Nagyon fontos lépésnek" nevezte kedden Miheil Szaakasvili, hogy az Európai Unió rendkívüli csúcstalálkozóján az új orosz-uniós partnerségi szerződésről folyó tárgyalások felfüggesztése mellett döntött, és hogy Oroszországnak nem sikerült megosztania az európaiakat. A grúz elnök erről a France 24 francia hírtelevíziónak adott interjújában beszélt.
2008.09.02. 18:01
 
 
A Megyeri híd szeptember végére kész a forgalomra
A Megyeri híd műszaki átadása szeptember 17-ig lezajlik, azt követően a forgalomba helyezéshez szükséges hatósági bejárásokra, vizsgálatokra kerül sor, így szeptember végére minden készen áll arra, hogy megnyíljon a forgalom előtt - mondta Windisch László létesítményvezető. A műszaki átadás a múlt szerdán kezdődött, az objektumot a megrendelő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., valamint az üzemeltető Állami Autópálya Kezelő Zrt. szakértői veszik át a Hídépítő-Strabag konzorciumtól. Az 1.861 méter hosszú létesítmény az 590 méter hosszú nagy-duna-ági, a 332 méteres szentendrei-duna-ági, továbbá három darab ártéri hídból áll. Ez utóbbiak közül a szentendrei-szigeti a leghosszabb, 560 méteres.
2008.09.02. 17:22
 
 
Vilmos herceg gyűszűnyi kedvese
Ismét Vilmos herceg és barátnője, Kate Middleton feszülten várt eljegyzésének lázában égnek a brit szuvenírgyártók: ennek legújabb jeleként Kate portréja immár gyűszűkészleten is megvásárolható. A Birchcroft China nevű, míves porcelán csecsebecséket gyártó cég úgy döntött, hogy megelőlegezi a bizalmat, és négy darabból álló gyűszűkollekciót dobott piacra, 4,40 fontos (1300 forintos) áron. Az aranyozott karimájú porcelán gyűszűkön a keddi The Daily Telegraph képekkel illusztrált beszámolója szerint Kate négy különböző fotója látható; három kalappal, egy pedig anélkül.
2008.09.02. 17:08
 
 
Móri-ügy: tanúk meghallgatásával folytatódott a per
A tanúk meghallgatásával folytatódott a 2002. május 9-i, nyolc halálos áldozatot követelő fegyveres móri bankrablás vádlottjának a tárgyalása a székesfehérvári Fejér Megyei Bíróságon. Weiszdorn Róbertet előre kitervelten, több emberen társtettesként elkövetett emberöléssel, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaéléssel vádolja az ügyészség. A 35 éves vádlottat - aki tettestársa, Nagy László előzetes letartóztatásban elkövetett öngyilkossága miatt egyedüli vádlottja a pernek,- lábbilincsben, vezető szíjon, fekete ruhás, maszkos kommandósok kísérték a tárgyalóterembe. A vádlott már a júniusi tárgyalás során elismerte, hogy ott volt a bankrablás színhelyén, s részt vett a rablásban, de mint mondta, emberélet kioltásához nincs köze.
2008.09.02. 17:04
 
 
Kézigránátokat és lövedékeket találtak a Margit hídnál
Kézigránátokat és lövedékeket találtak építkezés közben a Margit híd budai hídfőjénél; a területet este 10 órakor zárják le, ekkor vizsgálják meg, majd feltehetően a helyszínen hatástalanítják és elszállítják a szerkezeteket - közölte a Honvédelmi Minisztérium sajtóosztálya kedden az MTI-vel. Harnócz Gyula ügyeletes elmondása szerint több kézigránátot, 122 milliméter átmérőjű lövedékeket és üres páncéltörő eszközöket találtak. Hozzátette: jelenleg a területet a rendőrség biztosítja, a környéken senki sincs közvetlen veszélyben. Az elmúlt egy hónapban két alkalommal találtak bombát a Margit híd budai hídfőjének közelében, ahol a budai szennyvízelvezető főgyűjtőcsatorna építési munkálatai zajlanak.
2008.09.02. 16:49
 
Newcastle United: lemondott Kevin Keegan
A brit Sky Sports értesülései szerint lemondott posztjáról Kevin Keegan, a Newcastle United labdarúgócsapatának vezetőedzője. A sport tv úgy tudja, hogy az egykori angol válogatott legenda azért döntött a távozás mellett, mert "nem értett egyet a klub átigazolási politikájával". Keegan januárban vette át Sam Allardyce helyét az együttes élén, azóta 21 mérkőzéséből mindössze hatot nyert meg a gárda. A Premier League mostani idényében a Szarkák három mérkőzésen négy pontot szereztek, ezzel a 11. helyen állnak a tabellán.
2008.09.02. 16:41
 
 
Gyurcsány tárgyalást kezdeményez az SZDSZ-szel
Gyurcsány Ferenc az MSZP elnökeként közvetlen politikai tárgyalást kíván folytatni az SZDSZ-szel arról, hogyan tudják "a mainál szélesebb együttműködésben a parlamentben, esetleg a kormányban szolgálni Magyarországot". A miniszterelnök erről kedden beszélt Budapesten, sajtótájékoztatón, az MSZP elnökségi ülése után. Az SZDSZ rövid közleményben reagált; a liberális párt pénteki ügyvivői testületi ülésén dönt Gyurcsány Ferenc ajánlatáról. Az ország kormányozhatóságáért, stabilitásáért, a cselekvési program végrehajtásáért "semmilyen személyes árat nem tartok nagynak" - fogalmazott a kormányfő arra a kérdésre válaszolva, hajlandó-e lemondani a két párt megegyezésének érdekében.
2008.09.02. 16:30
 
 
Obama: a jelöltek családja, gyerekei nem támadhatók
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje közölte: az elnökválasztási kampányban a jelöltek családja, különösen gyerekei nem támadhatók. Az illinois-i szenátor elítélte a republikánus alelnökjelölt Sarah Palin gyerekei körüli pletykákat, egyúttal határozottan cáfolta, hogy a híresztelések terjesztéséhez köze volna kampányának. A héten zajló republikánus konvenció nyitónapját beárnyékolta egy botrányos, a republikánusok szerint a liberális sajtó által felfújt ügy. A konzervatív értékrendjére büszke Sarah Palin, aki ötgyerekes családanya, nyilatkozatot adott ki arról, hogy 17 éves lánya, Bristol öthónapos terhes.
2008.09.02. 16:08
 
 
Szeptember közepén átadják az M0-ás keleti szektorát
Átadják a forgalomnak szeptember közepén az M0-ás gyorsforgalmi út Vecséstől az M3-as autópályáig tartó 26,5 kilométeres szakaszát - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kedden az MTI-vel. Az M0-ás körgyűrűn az átadást után összesen 80 kilométeren lehet közlekedni. Az új útszakasz csatlakozik a szintén átadás előtt álló Megyeri-hídhoz is. A kétszer kétsávos, betontechnológiával épülő új szakasz Ecser, Maglód, Pécel, Nagytarcsa, Csömör mellett halad el, és érinti Budapest XVII., XVI. és a XV. kerületét - áll a közleményben. Az MTI korábbi információi szerint az új útszakasz az Európai Unió Kohéziós Alapjának finanszírozásával, 284 millió euróból valósul meg.
2008.09.02. 15:48
 
 
Budapest Airport: 7,8 milliárd forint üzemi nyereség
A Budapest Airport üzemi eredménye tavaly 7,8 milliárd forint volt, adózás előtti vesztesége azonban 2007-ben több mint 5 milliárd forintra nőtt; az elmúlt két évben a társaság 35,9 millió euró fejlesztést ütemezett át későbbre, míg a vagyonkezelő szerint a fejlesztési hiány ebben az időszakban 46,6 millió eurót tett ki. Az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) az ÁPV Zrt. tavalyi tevékenységéről készített jelentéséből, illetve a BA beszámolójából kiderül, hogy 2006-ban 9,2 milliárdos üzemi eredmény mellett, az adózás előtti veszteség 2,6 milliárd forint volt. Az üzemi eredményt mindkét évben a reptér megvásárlása során felvett hitelek törlesztő részleteinek és kamatainak elszámolása rontotta.
2008.09.02. 15:47
 
 
Az adócsalások elleni átfogó uniós stratégiát sürget az EP
Az adócsalások elleni harc fokozására szólította az európai uniós tagállamokat az Európai Parlament kedden, Kovács László adó- és vámügyi biztos pedig bejelentette, hogy az Európai Bizottság a következő hónapokban újabb fontos kezdeményezések ismertetésére készül a témában. A brüsszeli plenáris ülésen elfogadott jelentés vitájában felszólalt Becsey Zsolt (Fidesz-MPSZ), aki egyebek között az adóhatóságok közötti együttműködés javításának, valamint az off-shore cégekkel kapcsolatos fellépésnek a szükségességéről beszélt. Jelentésében az EP utalt arra, hogy jelenleg évi 200-250 milliárd euró tűnik el az unióban adócsalás miatt, ez a teljes össztermék 2-2,25 százaléka.
2008.09.02. 15:30
 
 
Felfújható magyar fogklinika Nagy-Britanniában
Felfújható rendelővel és magasan fejlett technológiával ellátott, magyar fogorvosok által üzemeltetett mobil fogklinika kezd angliai körutat a héten. A Daily Mail című, konzervatív irányultságú brit tömeglap keddi beszámolója szerint a Hungarian Dental Travel Ltd. néven működő, több mint négy éve alakult cég eddig Magyarországra szervezett fogászati ellátást is tartalmazó túrákat fájós fogú briteknek. Csütörtöktől azonban a magyar orvosi stáb helybe viszi az ellátást: a csoport egy 25 ezer font (7,5 millió forint) költséggel kialakított, a legkorszerűbb gyógyászati berendezésekkel ellátott nagyméretű, felfújható PVC-sátorral angliai és skóciai körútra indul, érintve Glasgow-t, Londont, Liverpoolt, Manchestert, Newcastle-t, Lincolnt és Stockportot.
2008.09.02. 14:56
 
 
Székely 10-15 milliárd forintra számít az új egészségügyi program fedezeteként
Tíz-tizenöt milliárd forint költségvetési fedezetre számít Székely Tamás egészségügyi miniszter jövőre az új egészségügyi programokra. A Biztonság és partnerség vitaanyag záró konferenciáján a tárcavezető elmondta: a remélt forrásra lát fedezetet, azonban ehhez az összeghez kell többletforrás és belső átcsoportosítás is, ezekről már konzultált a pénzügyminiszterrel. A kormány által nyáron megvitatott Biztonság és partnerség: feladatok az egészségügyben 2010-ig címet viselő vitaanyagot a most záruló konferencián született észrevételekkel kiegészítik, és ezt a változatot szeptember 12-én újra kormány elé terjesztik. A törvényalkotás október végére fejeződik be - mondta Székely.
2008.09.02. 14:34
 
 
Hulladékáron adtak el kétezer vasúti kocsit
Kétezer, még futásképes, vagy kis javítással azzá tehető vasúti kocsit adott el hulladékáron három férfi, amivel több mint 1 milliárd forint kárt okoztak a vasúttársaságnak - közölte kedden a rendőrség. A 44 és 57 éves budapesti, valamit 63 éves szolnoki férfit a rendőrség kedden előállította és gyanúsítottként hallgatja ki - olvasható a rendőrségi honlapon. Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke az MTI-vel tudatta, hogy az egyik érintett jelenleg a MÁV Cargo Zrt. vezetője. A MÁV vezérigazgatója keddre összehívta a MÁV Cargo rendkívüli közgyűlését - tette hozzá.
2008.09.02. 13:27
 
 
Navracsics: a Fidesz már 2006-ban szakértői kormányt javasolt
A Fidesz 2006-ban már javaslatot tett egy szakértői kormány megalakítására, akkor ezt az SZDSZ nem támogatta - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője kedden Budapesten újságíróknak. A Fidesz 2006-ban azt javasolta, hogy egy dolgát értő szakértői kormányt jöjjön létre, az öt frakció által megállapított limitált hatáskörrel - mondta az ellenzéki politikus, miután részt vett a házelnöknél tartott ötpárti egyeztetésen. Mint mondta, akkor úgy gondolták, hogy nem pártpolitikusokból kellene állnia a szakértői kabinetnek, hanem olyan szakemberekből, akik az öt párt bizalmát bírják.
2008.09.02. 13:16
 
 
Serie A: 445 millióért vásároltak be a klubok
Ötéves rekord dőlt meg az olasz élvonalban, miután a húsz futballklub összesen 444,7 millió eurót költött a nyáron játékosvásárlásra. A La Repubblica című napilap értesülése szerint a Serie A ezzel második az angol Premier League mögött, megelőzve a spanyol Primera Divisiónt. Összehasonlításul: a német Bundesliga 18 egyesülete csupán 150,9 millió eurót fordított új labdarúgók megszerzésére. A legmélyebben a címvédő Internazionale nyúlt a zsebébe, amely 72,1 millió eurót fizetett ki, miközben csak 10,85 milliót keresett az eladásokból.
2008.09.02. 12:50
 
 
Inkubátorban az atlantai pandabébi
Megfigyelés céljából inkubátorba helyezték az atlantai állatkertben született pandabébit. Az újszülött óriáspandát azért választották el anyjától és helyezték inkubátorba, hogy a gondozók közelebbről megvizsgálhassák az aprócska, csupasz jövevényt. A szombaton világra jött, alig 100 grammos bébi, melynek egyelőre nem sikerült megállapítani a nemét, a második az atlantai állatkertben született pandák sorában. A látogatók az első napokban élőben, de tv-képernyőn nézhették a csöpsséget, az inkutáborba helyezéssel azonban átmenetileg szünetel a videoközvetítés.
2008.09.02. 12:48
 
 
Nőttek az energiatakarékossági pályázatokon elnyerhető összegek
A kormány egymilliárd forinttal, összességében 2,6 milliárd forintra emelte a Nemzeti Energiatakarékossági Program idei pályázati keretét - ismertetett egy augusztusi kormánydöntés nyomán életbe lépett változást az online kormányszóvivői tájékoztatón Budai Bernadett. A kormányszóvivő hozzátette, a kabinet döntése megnövelte a támogatás maximális összegét és a támogatás mértékét is. Példaként említette, hogy nyílászárók cseréje vagy utólagos hőszigetelés esetén az eddigi 264 ezer forint helyett 352 ezer forintra lehet pályázni. Ebben az esetben a teljes költségnek eddig 15 százalékát állta az állam, ez most húsz százalékra emelkedett.
2008.09.02. 12:42
 
 
Start kártyákkal 10.600-an helyezkedtek el
A hátrányos helyzetű és az alacsony iskolai végzettségű munkavállalók munkaerőpiaci elhelyezkedését segítő Start plusz és Start extra kártyák segítségével 10.600 ember vállalt munkát a programok tavaly júliusi indulásától idén júniusig - mondta a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára. Simon Gábor hozzátette: reményeik, szerint 2008 végére mintegy 18 ezer embernek sikerül munkát találnia a programok segítségével. Az idén júniusig a gyes, gyed, gyet vagy ápolási díj megszűnését követően munkába visszatérni kívánók, a gyes mellett - a gyermek egy éves korát követően - munkát vállalók és a tartósan álláskeresők részére támogatást nyújtó Start plusz kártyát mintegy 13 ezren váltották ki.
2008.09.02. 12:34
 
 
Megnősült a Maffiózók sztárja
Örök hűséget esküdött egykori modell szerelmének James Gandolfini, a Maffiózók című nagy sikerű tévésorozat sztárja. A menyegzőt a menyasszony, Deborah Lin szülővárosában, Honoluluban tartották meg a hét végén - közölte a People című sztármagazin. A meghívottak elmesélték, hogy a 46 esztendős Gandolfini és 40 éves választottja bensőséges ceremónia keretében kelt egybe egy helyi templomban. A násznagy szerepét Gandolfini 2002-ben véget ért első házasságából született nyolcéves fia, Michael töltötte be.
2008.09.02. 12:34
 
 
Oroszország sajnálja a brüsszeli döntést
Sajnálkozását fejezte ki kedden Moszkva amiatt, hogy az Európai Tanács rendkívüli ülésén az új orosz-uniós partnerségi szerződésről folyó tárgyalások felfüggesztése mellett döntött, ugyanakkor méltatta az uniós tagországok többségének "felelős hozzáállását". Az orosz külügyminisztérium közleményében rámutatott, hogy Oroszország és az Európai Unió partnerségi viszonya nem válhat az egyes kérdésekben kialakult nézeteltérések túszává. Az együttműködés kölcsönösen előnyös, és ennek szintje olyan nagy, hogy értelmetlen dolog lenne mindezt veszélybe sodorni. Moszkva a maga részéről kész a konstruktív, egyenjogúságon alapuló együttműködésre és a párbeszéd folytatására - áll a közleményben.
2008.09.02. 12:27
 
 
Grúzia cáfolja, hogy kazettás bombákat vetett be
Határozottan cáfolta kedden a grúz védelmi minisztérium, hogy az Oroszországgal vívott háborúban a grúz hadsereg kazettás bombákat vetett be a polgári lakosság és polgári célpontok ellen. A védelmi tárca közleménye úgy fogalmaz, hogy "az Oroszországgal lezajlott fegyveres konfliktus idején a grúz fél nem vetett be kazettás robbanóeszközöket a lakosság és polgári célpontok ellen sem Dél-Oszétiában, sem más régióban". A minisztérium elismerte, hogy vannak M85 típusú kazettás robbanótöltettel felszerelt, 45 kilométeres hatótávolságú rakétái, de azokat kizárólag orosz haditechnika és egy Oroszországból Grúziába tartó orosz katonai gépkocsioszlop ellen vetette be.
2008.09.02. 11:54
 
 
Gyilkosságok hagyományos temetésért
Feltehetően száznál is több fogyatékos, illetve idős embert ölt meg egy banda Kínában, hogy holttestüket áruba bocsássa. A bizarr gyilkosságsorozat hátterében az áll, hogy miközben a kínaiak hagyományos temetéssel szeretnék biztosítani halottaik nyugodalmát, a kommunista éra elmúlt ötven éve alatt a hatalom igyekezett visszaszorítani ezt a fajta temetkezést a hamvasztás javára. A bűnözők az áldozatok holttestét tehetős családoknak adták el, amelyek halott rokonaik helyett elhamvasztatták, eleget téve az elvárásoknak, majd szép csöndben elföldelték a hozzátartozóikat - közölte egy dél-kínai napilap.
2008.09.02. 11:33
 
 
Paralimpia 2008: tizenegy érem a cél
Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke 11 érmet vár a magyar csapattól a Pekingben szombaton kezdődő paralimpián. "Tíz sportágban 33 sportoló képviseli Magyarországot az eseményen, versenyzőink többsége világ- vagy Európa-bajnoki érmes, sokan nem is első paralimpiájukon vesznek részt" - mondta az MTI-nek Gömöri. "Mindenki nagyon keményen készült, az MPB mindenki számára megfelelő körülményeket tudott biztosítani, ezért nyugodt lelkiismerettel és bizakodva várjuk a paralimpiát. Azt gondolom, tizenegy érem megszerzését el lehet várni a versenyzőinktől." A sportvezető további részletekbe nem kívánt belemenni.
2008.09.02. 11:30
 
 
A Vision Consulting szerint kormányon marad az MSZP
A kisebbségi kormány fennmaradását vagy egy új miniszterelnökkel felálló szocialista-szabad demokrata kabinet megalakítását valószínűsíti a Vision Consulting (Vision); mindkét változat szerint az MSZP hatalmon marad. Török Gábor, a politikai elemző cég vezetője a lehetséges őszi, belpolitikai forgatókönyveket ismertette kedden az MTI-vel. Az elemzés négy forgatókönyvvel számol, ám ebből csak a két említett változatot tartják valószínűnek. Az intézet szerint szinte teljesen kizárható egy előrehozott választás, és egy ellenzéki összefogáson alapuló szakértői kormány megalakulása is valószerűtlen.
2008.09.02. 11:24
 
 
Pataki Árpád lesz a Magyar Gárda-per új bírója
Pataki Árpád, a Fővárosi Bíróság sajtó- és személyiségi jogi perekben eljáró tanácselnöke veszi át a Magyar Gárda Egyesület megszüntetése iránti ügyészi keresetre indult polgári per tárgyalását - erősítette meg az MTI megkeresésére kedden a Fővárosi Bíróság sajtó- és nemzetközi kapcsolatok titkársága a hvg.hu értesülését. A perben korábban eljáró Öcsödi Ágnes bíró az őt ért fenyegetésekre hivatkozva elfogultságot jelentett be maga ellen, mondván, ezek után nem lenne képes az ügy elfogulatlan elbírálására.
2008.09.02. 11:16
 
 
Az SZDSZ aggódik az ukrajnai magyarok oktatásáért
Levelet írt Ukrajna EU-nagykövetéhez Szent-Iványi István, az SZDSZ külügyi kabinetjének elnöke, európai parlamenti képviselő, aki kifogásolja azokat a rendelkezéseket, amelyek hátrányosan érintik a kisebbségi anyanyelvi oktatást Ukrajnában; a liberális párt erről kedden közleményben tájékoztatta az MTI-t. Szent-Iványi István levelében nehezményezte, hogy a jövőben többek között a földrajzot és a történelmet csak ukrán nyelven oktatják Ukrajnában, két tannyelvű intézménnyé alakítva a kisebbségi nyelvű oktatási létesítményeket. A politikus kiemelte: a rendelkezés negatív hatását mutatja, hogy csökken a kisebbségi nyelvű intézményekbe jelentkezők száma.
2008.09.02. 10:04
 
 
Torlódásokra lehet számítani Záhonyban
Jövő hétfőn megkezdődik a közúti átkelésre szolgáló Tisza-híd felújítása a záhony-csapi magyar-ukrán határállomáson, ahol a 2009. novemberéig tartó munkálatok során torlódásokra, várakozásokra lehet számítani - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A felújítást több szakaszban végzik, a híd személy- és teherforgalmi sávjait ütemezve zárják le, a járműveket váltakozó irányban engedik majd át, emiatt a forgalom jelentősen lelassul, várakozások alakulnak ki a határátlépésnél - mondta Fülöp Gergely. A főhadnagy hozzátette: szeptember 8-án, az első beruházási ütem kezdetén a belépő irányú kamionsávot teljesen, a mellette lévő személyforgalmit pedig 1,5 méteres szélességben zárják le a forgalom elől.
2008.09.02. 09:27
 
 
Manchester City: Robinho az utolsó pillanatban érkezett
Az átigazolási határidő letelte előtt néhány perccel a Manchester City brit rekordnak számító 32,5 millió fontért megszerezte a Real Madrid labdarúgócsapatától a brazil Robinhót. A 24 éves csatár még vasárnap is azt mondta, hogy ő a Chelsea-ben szeretne játszani, ennek ellenére a spanyolok végül a manchesteri gárdának adták el őt. Robinho - aki eredetileg 2010-ig írt alá a Realhoz - négyéves szerződést kötött új együttesével. A Citynek éppen hétfőn lett új tulajdonosa egy egyesült arab emírségekbeli cégcsoport révén.
2008.09.02. 09:00
 
 
US Open: továbbjutott a Jani, Susányi kettős
Továbbjutott a Jani Réka Luca, Susányi Zsófia junior női páros az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open első fordulójából. A viadal honlapja szerint az utolsó, harmadik játszma 10-6-os tie break-ben dőlt el a magyarok javára. Eredmény: junior női páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Jani Réka Luca, Susányi Zsófia - Nicha Lertpitaksinchai, Kanyapat Narattana (thaiföldi) 6:7 (5-7), 6:0, 10-6. A magyar kettős a következő körben a harmadik helyen kiemelt Noppawan Lertcheewakarn, Sandra Roma thaiföldi, svéd duóval találkozik.
2008.09.02. 08:17
 
 
A gének döntik el, hogy valaki agglegény marad vagy házas lesz
Nem biztos, hogy csak éretlen személyiség, aki még harminc fölött is csak alkalmi kapcsolatokat keres, aki nem vágyik a családalapításra - svéd tudósok szerint okozhatja ezt egy gén is, amely több-kevesebb hatással van a párkapcsolatokra. A stockholmi Karolinska Intézet azt a gént vizsgálta, amely az antidiuretikus hormon receptorsejtjeit alakítja ki. Ez a neuropeptid elsősorban a szervezet vízháztartásáért felelős. Az emberek a gén különféle változatait hordozzák és a génváltozatok egyúttal a férfiak párkapcsolataira is befolyással vannak. A 334-es típusú génvariációval rendelkezők jobban kedvelik a független életet, vagy legalábbis nem túl boldogan élnek házasságban.
2008.09.02. 08:12
 
 
Suchman: az MSZP nem gondolkozik a miniszterelnök cseréjén
Nem gondolkozott el az MSZP a miniszterelnök cseréjén a szabad demokraták elutasító válaszát követően - jelentette ki Suchman Tamás szocialista országgyűlési képviselő a Nap-keltében. Hangsúlyozta, a szocialisták "a lelkük mélyén pontosan tudták", hogy nem egyszerű partner a szabad demokraták szövetsége, de érdemibb tárgyalásokra számítottak. "Az, hogy elmentek majdnem a falig volt koalíciós partnereink, barátaink, az azért meglepetés. Tekintettel arra hogy egy tárgyalás metódusa általában az, hogy elkezdjük, aztán majd befejezzük, és nem mondunk nehezen visszavonható, nehezen megváltoztatható dolgokat" - mondta.
2008.09.02. 08:08
 
 
Négy hónap alatt 105 ezer bírság az objektív felelősség elve alapján
Az elmúlt négy hónapban összesen mintegy 105 ezer - több mint négymilliárd forintról szóló - közigazgatási hatósági bírságot szabott ki a rendőrség a május óta alkalmazott objektív felelősség elve alapján - mondta el az MTI-nek az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársa. Jámbor István alezredes elmondta: számos jogszabályváltozás volt ebben az évben, amelyeknek a célja az volt, hogy javuljon a közlekedésbiztonsági helyzet. Például ebben az évben szigorodott a járművezetők előéleti pontrendszere, nőtt a helyszínen kiszabható bírságok alsó és felső határa, a korábbinál több esetben lehet már a helyszínen elvenni a járművezetői engedélyt.
2008.09.02. 08:00
 
 
Ötpárti egyeztetés a házelnöknél az őszi ülésszakról
Az őszi ülésszakon nem változik az Országgyűlés ülésezési rendje, továbbra is hétfőn és kedden tartják a plenáris üléseket - jelentette be kedden a parlament elnöke újságírók előtt, miután egyeztetett az öt parlamenti párt képviselőjével. Szili Katalin elmondta: a kormány őszre nagyjából 50 törvényjavaslatot jelzett előre, az adótörvényeket szeptember 15-ig, a jövő évi költségvetést szeptember 30-ig kell benyújtania a kabinetnek. Hozzátette: a Ház előtt jelenleg 18 olyan törvényjavaslat van, amelyeket üléskezdéskor el tud kezdeni tárgyalni a parlament. A tervek szerint december 22-ig minden héten lesz plenáris ülés.
2008.09.02. 07:55
 
 
Súlyos legényhiány Ausztráliában
Példátlan legényhiány mutatkozik Ausztráliában: a statisztikák szerint csaknem 100 ezerrel múlja felül a hajadonok száma a nőtlen férfiakét. A "nemes" aránytalanság a tengerparti városokban a legkirívóbb, mivel sok hölgy költözik ezekbe jobb állás végett, ugyanakkor sok férfi meg külföldre települ belőlük. Dubajban például 12 ezer ausztrál él, zömmel férfi és zömmel 25-34 év közötti. A 21,5 milliós Ausztráliában ugyanakkor nagyok a különbségek a városok között: a kisebbekben előfordul súlyos nőhiány is. Glendenben például minden hajadonra 23 legényember jut.
2008.09.02. 07:25
 
 
Saját böngészőt indít a Google
Saját internetes böngészőprogramot indít a Google. A Google Chrome névre keresztelt szoftver próbaverziója keddtől letölthető több mint száz országban a Microsoft Windows operációs rendszer alatt - jelentették be hétfőn a hivatalos Google-blogban. Az Apple Macintosh és a Linux operációs rendszereken futó változat egyelőre még nem készült el. A cég az eddigieknél gyorsabb, a felhasználók számára kényelmesebb és biztonságosabb programot ígér.
2008.09.02. 07:21
 
 
Hét ember életét követelte a Gustav hurrikán
Közvetve hét ember halálát okozta az Egyesült Államokban a hétfőn Louisiana államban partot ért Gustav hurrikán, egymillió fogyasztó maradt áram nélkül. Mind a hét haláleset közlekedési balesetben történt, négyen akkor haltak meg Georgia államban, amikor kocsijuk egy fának csapódott. A vihar korábban a karibi térségben 94 halottat követelt. A hétfő esti jelentések szerint New Orleans súlyosabb károk nélkül megúszta a természeti csapást. A város gátjai - amelyeket a 2005-ös Katrina hurrikán rombolása óta még csak részben tudtak újjáépíteni - bírták a terhelést, nem szakadtak át, így a várost megóvták az árvíztől.
2008.09.02. 07:05
 
 
Népszabadság: a többség igent mondana a Megegyezésre
Egy közvélemény-kutatás szerint az érdemben válaszolók csaknem háromnegyede úgy gondolja, hogy az ország érdekeit az szolgálná inkább, ha az SZDSZ megszavazná a miniszterelnök új, adócsökkentési javaslatokkal a középpontban megjelent programját. A megkérdezettek majdnem nyolcvan százaléka úgy véli, hogy az SZDSZ érdeke is ezt diktálná - ismerteti a keddi Népszabadság a Szonda Ipsos felmérését. Az SZDSZ-szavazók között a kérdésben lényegében teljes egyetértés van, szerintük az lenne a helyes, ha a párt támogatná a miniszterelnök javaslatait - derül ki a Szonda Ipsos országos reprezentatív felméréséből, amely ezer fő megkérdezésével készült.
2008.09.02. 07:02
 
 
Labdarúgó NB II: két góllal nyert az FTC
A Ferencváros két góllal nyert a BKV Előre ellen a labdarúgó NB II 4. fordulójának hétfői mérkőzésén a Keleti csoportban. Keleti csoport: BKV Előre-Ferencváros 0-2 (0-2).
2008.09.01. 21:04
 
 
Magyar-dán vb-selejtező: Torghelle oldhatja meg Koeman csatárgondjait
Torghelle Sándor, a német másodosztályú bajnokságban szereplő Augsburg labdarúgója kaphat szerepet csatárként a magyar válogatottban a Dánia elleni, szombati világbajnoki selejtezőn, amely 19:45-kor kezdődik majd a Puskás Ferenc Stadionban. Erwin Koeman szövetségi kapitány a nemzeti együttes váci sajtónyilvános edzése után elmondta, hogy a támadó remek formában futballozik, pénteken személyesen is látta a csatárt és ezt követően döntött a meghívásáról. A támadó Németországban az eddig lejátszott három fordulóban háromszor talált a kapuba.
2008.09.01. 20:14
 
 
Gyurcsány parlamenti támogatást remél a cselekvési programjához
"Olyan programot ajánlottam a szocialista párt nevében az országnak, amely a szociális biztonság és gazdasági versenyképesség szempontjait együttesen képes kielégíteni" - reagált Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn arra, hogy az SZDSZ elutasította a minap közzétett cselekvési programját. A kormányfő Brüsszelben az MTI kérdésére elmondta: a cselekvési programhoz illesztett adócsökkentési program legelső lépéseként olyan intézkedéseket javasoltak, amelynek hatására egy átlagos jövedelemmel rendelkező keresőnél 60 ezer forinttal több marad a borítékban, és egy ilyen alkalmazottat foglalkoztató cégnek ez évente mintegy 80 ezer forinttal kevesebbe kerül.
2008.09.01. 20:10
 
 
A grúziai csapatkivonástól tette függővé az EU a tárgyalásokat Oroszországgal
A grúziai orosz csapatkivonástól függ az Európai Unió és Oroszország között nyár elején kezdett új partnerségi tárgyalások jövője - értettek egyet az EU-tagországok állam- és kormányfői hétfői rendkívüli tanácskozásukon Brüsszelben. José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnök az ülés után bejelentette, hogy a tárgyalások következő fordulóit elhalasztották. Azokra csak azt követően kerülhet sor, ha Oroszország az augusztus eleji pozíciókba vonja vissza csapatait - derül ki az ülésről kiadott zárónyilatkozatból. A kétoldalú viszonyt hosszú távon új alapokra helyező szerződésről a következő találkozót az eredeti tervek szerint szeptember 15-én tartanák Brüsszelben.
2008.09.01. 19:25
 
 
Lévai az EP ülésén bejelentette az erőszak elleni európai charta létrejöttét
Lévai Katalin szocialista európai parlamenti képviselő az EP hétfői brüsszeli ülésén bejelentette, hogy létrejött az erőszak elleni európai charta. "Az unió számos országában tapasztaljuk a rasszizmus, homofóbia, antiszemitizmus újraéledésének nyugtalanító jeleit" - hangsúlyozta Lévai, a szocialista EP-képviselőcsoport romaügyi szóvivője.
2008.09.01. 18:45
 
 
Kiss Péter: tárgyalni kell és lehet is az SZDSZ-el
"Nem veszett fejsze nyele", hogy tárgyaljunk az SZDSZ-szel, és "úgy gazdagítsuk a tartalmat, hogy az a későbbi együttműködés kiindulópontja lehessen" - mondta Kiss Péter kancelláriaminiszter, az MSZP alelnöke az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetségének fórumán Balatonfüreden. Vannak olyan közös ügyek, amelyek nekik fontosak, ezt mi is elfogadjuk, a nekünk fontosakat pedig ők is elfogadhatják - fogalmazott Kiss Péter az MSZP-SZDSZ együttműködés lehetőségei kapcsán. Utalt arra, hogy bár a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által előterjesztett Megegyezés című programjavaslatot a liberális párt eddig nem támogatta, "már további nyilatkozatok is vannak az SZDSZ-től, azt is elmondják, hogy sok olyan pont van a programban, ami számukra kezelhető".
2008.09.01. 18:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304[2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista