2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Férfi kosárlabda Eb-selejtező: magyar vereség Finnországtól
A magyar férfi kosárlabda-válogatott vereséget szenvedett a finnektől Salgótarjánban az Európa-bajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában. Eredmény: Magyarország-Finnország 64-79 (22-13, 15-22, 12-22, 15-22). A magyar pontszerzők: Sitku 20, Kámán 10, Fodor 9, Németh 9, Báder 8, Molnár 6, Horváth 2.
2008.09.03. 20:09
 
 
Magyar Kupa: három NB I-es csapat is búcsúzott
Az NB I-es csapatok közül a Zalaegerszeg, a Paks és a Nyíregyháza is búcsúzott a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában. Megszenvedett a továbbjutásért az Újpest is, amely csak büntetőkkel nyert a Vecsés vendégeként. Eredmények, 3. forduló (a 32 közé jutásért): Szigetszentmiklós (III.)-Ferencváros (II.) 1-1, büntetőkkel továbbjutott a Ferencváros. Tura (III.)-Budapest Honvéd 1-2 - hosszabbítás után. Integrál-DAC (II. osztályú) - Szombathely 0-1. Veszprém (III.)-ZTE FC 2-1. Andráshida (megyei I.) - Kaposvár 0-1. Kozármisleny (II.)-Paks 1-0. Tatabánya (II.)-FC Fehérvár 0-3. Vecsés (II.)-Újpest 1-1, büntetőkkel továbbjutott az Újpest. Dunaharaszti (III.)-Vasas 2-4. Dabas (III.)-REAC 0-6. Jászberény (II.)-Kecskemét 1-3.
2008.09.03. 19:45
 
 
Gyurcsány: határozott politikai támogatása van az új programnak
A megegyezés programjának határozott és erős politikai, szakmai támogatását lehet érzékelni - mondta az MTI-nek a közép- és nyugat-dunántúli szocialista parlamenti képviselők frakcióülésén tapasztaltakról szólva szerdán Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Tapolcán. A kormányfő, aki a frakcióülés szünetében nyilatkozott az MTI-nek, hangsúlyozta: a képviselők határozottan támogatják, hogy a szociális rendszert védeni és oltalmazni kell. Mint kiemelte, a tanácskozás résztvevői azzal is egyetértenek, hogy ne engedjék jelentősen sérülni a nyugdíjrendszert vagy a családtámogatási rendszert. Mint mondta, a szocialista képviselők nem akarnak radikális lépéseket tenni, hanem azt mondják: kiegyensúlyozottságra kell törekedni.
2008.09.03. 19:15
 
A gyermekek biztonságáért tevékenykedik az iskola rendőre
A zalai rendőrök a szeptemberi iskolakezdés idején a korábbi években is rendszeresen segítették a gyermekek és a többi közlekedő visszaszoktatását a hétköznapok forgalmához. Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2008. szeptember elsejétől elindított „Az iskola rendőre” programhoz csatlakozva még komplexebb módon tevékenykednek a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a gyermekek biztonságáért.
2008.09.03. 18:02
 
Nagy mennyiségű hulladék ég Szentendrén
Körülbelül 1500 köbméter, lomtalanításból származó hulladék gyulladt ki szerdán késő délelőtt Szentendrén. A Szabadkai utcában a Városi Szolgáltató Zrt. telephelyén csaptak fel a lángok. A Veszélyhelyzeti Felderítő Szolgálat mérései alapján nagy mennyiségben szén-monoxid, szén-dioxid és kén-dioxid került a levegőbe, egészségügyi határértéken, ezért a területet 200 méteres körzetben a gyalogos- és autóforgalom elől le kellett zárni, fél kilométeren belül a rendőrség és a polgárőrség segítségével a lakókat felszólítják, hogy a házaik ablakait zárják be, a szabadban lehetőleg ne tartózkodjanak. A tűz oltásában a szentendrei tűzoltók segítségére érkeztek a pomázi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók is - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.09.03. 17:52
 
 
Peking 2008: megbuktak a fehérorosz kalapácsvetők, Pars ezüstérmes lehet
Orosz sajtóértesülések szerint a pekingi olimpián kalapácsvetésben második fehérorosz Vagyim Gyevjatovszkij, valamint mögötte harmadik honfitársa, Ivan Tyihon is megbukott a doppingellenőrzésen, így kizárásuk esetén az eredetileg negyedik Pars Krisztián nyakába kerülne az ezüstérem. Az orosz vessport hírügynökség úgy tudja: a Nemzetközi Atlétika Szövetség (IAAF) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) hamarosan hivatalosan is bejelenti a két sportoló vétségét, a mintájukban állítólag túl magas volt a tesztoszteron-szint.
2008.09.03. 16:54
 
 
Hilary Swank 15 kilót szed magára új filmjéért
Hilary Swank kész rá, hogy kigömbölyödjön. A 34 esztendős filigrán filmcsillag új filmje kedvéért legalább 15 kilót szed magára - nyilatkozta egy sztármagazinnak. Az Oscar-díjas színésznő produkciós partnerével, Molly Smith-szel megvásárolta Mireille Guiliano A francia nők nem híznak című szellemes fogyókúrás könyvének filmjogát, és a People című hetilap értesülése szerint a főszerep sarkalta a hízókúrára. Nem ez lesz az első eset pályafutása során, hogy alaposan meg kellett változtatnia a külsejét: mindkét Oscarját így gyűjtötte be.
2008.09.03. 16:37
 
 
A grúz parlament feloldotta a hadiállapotot
A grúz parlament feloldotta szerdán a hadiállapotot, amelyet az Oroszországgal való fegyveres konfliktus első napjaiban, augusztus 9-én vezettek be. A parlament ugyanakkor rendkívüli állapotot vezetett be az ország bizonyos területein, ott, ahol az orosz fegyveres erők még mindig jelen vannak, ideértve a két szakadár grúz köztársaságot, Dél-Oszétiát és Abháziát. Moszkva közlése szerint mintegy 500 orosz katona állomásozik a szakadár köztársaságok körül kialakított ütközőövezetekben. A Nyugat azt követeli Oroszországtól, hogy vonja vissza csapatait azokba az állásokba, ahol a válság kirobbanása előtt állomásoztak.
2008.09.03. 16:16
 
Völgyi Miklóst bízták meg a MÁV Cargo vezérigazgatói feladataival
A MÁV Cargo rendkívüli közgyűlése Völgyi Miklóst, a MÁV Cargo Zrt. kereskedelmi igazgatóját bízta meg a cég vezérigazgatói feladatainak ellátásával - közölte a MÁV Zrt. szerdán. A MÁV Zrt. vezetése kedden, azt követően hívta össze a MÁV Cargo rendkívüli közgyűlését, hogy tudomást szerzett arról, hogy a BRFK gyanúsítottként előállított három korábbi vezető beosztású MÁV-alkalmazottat egy 2002-2003 folyamán lezajlott gazdasági esemény miatt, és az érintettek egyike a MÁV Cargo Zrt. vezetője. A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint a közgyűlés határozata értelmében Völgyi Miklós vezérigazgatói megbízása 2008. szeptember 2-tól 2008. december 31-ig szól a meglévő munkaköre további ellátása mellett.
2008.09.03. 15:57
 
 
Gyakorlatilag megszűnt az IRA
Gyakorlatilag megszűnt az Ír Köztársasági Hadsereg (IRA) mint működő fegyveres csoport, miután katonai vezetése már semmilyen szerepet nem tölt be - áll az észak-írországi megbékélési folyamatot felügyelő független szakértői bizottság (IMC) szerdán közzétett átfogó jelentésében. A brit és az ír kormánynak megküldött helyzetértékelés szerint a korábbi legnagyobb északír katolikus milícia legfőbb operatív testülete, a katonai tanács - amely a terrorkampány idején a fegyveres akciókat irányította - semmilyen formában nem működik. Az IRA teljesen leépítette azon struktúráit, amelyek "fegyveres harc idején használatosak".
2008.09.03. 15:31
 
Kiss Péter: nincs napirenden a miniszterelnök-csere
Kiss Péter kancelláriaminiszter, a szocialista párt alelnöke szerint az MSZP-ben nincs napirenden a miniszterelnök-csere. A politikus erről a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón, kérdésre válaszolva beszélt. Mint mondta, neki abban van elkötelezettsége, hogy az elkezdett programot végigvigyék és ehhez bármilyen feladatkörben támogatását adja, de ez részéről nem bejelentkezés, hiszen ott áll Gyurcsány Ferenc miniszterelnök mögött. A Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter emlékeztetett arra, hogy a programot Gyurcsány Ferenccel indították útnak és "fura" lenne, ha most azt mondanák, ebben a programban hisznek, ezt akarják folytatni, de akinek a nevéhez kötődik, azzal közölnék, "viszontlátásra". Ez a kérdés nincs napirenden - közölte Kiss.
2008.09.03. 15:30
 
 
Lezsák Sándor: húsz évvel ezelőtt alakult meg az MDF
Húsz évvel ezelőtt, Lakiteleken jelentette be a Magyar Demokrata Fórum, hogy a jövőben önálló szervezetként működik; erről Lezsák Sándor, az MDF egyik alapítója, jelenleg a Nemzeti Fórum elnöke, fideszes országgyűlési képviselő beszélt szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. "A tilalom és a tűrés határán szerveződtünk" - fogalmazott a politikus abból az alkalomból, hogy az MDF az 1987-es lakiteleki találkozó után egy évvel később, 1988. szeptember 3-án, a 2. lakiteleki találkozón alakult meg, mint független társadalmi szervezet. Mint kiemelte, az volt a szándékuk, hogy az MDF olyan mozgósító erő legyen, amely képes az országban gondolatokat és megoldási javaslatokat felszínre hozni.
2008.09.03. 15:13
 
 
Gyurcsány: nem lehet megspórolni a konzultációt az SZDSZ-szel
Gyurcsány Ferenc szerint az elmúlt 18 év tapasztalata arra tanít, hogy az MSZP hibázik, amikor úgy gondolja, megspórolhatja a konzultációt az SZDSZ-szel; a miniszterelnök, szocialista pártelnök szerdai blogbejegyzésében előfeltételek nélküli, konkrétumokról szóló egyeztetést szorgalmazott a liberálisokkal a Megegyezés című programról. A miniszterelnök leszögezte: azt látja, hogy a szocialisták hisznek a múlt héten közzétett javaslatcsomagban, ezért kötelességük mindent megtenni ennek társadalmi és politikai, parlamenti támogatása érdekében. Mint kifejtette, elsősorban a SZDSZ-szel kell tárgyalni, mégpedig úgy, hogy az egyeztetés a politikai jelszavak szintjéről a konkrétumok szintjére emelkedjen.
2008.09.03. 15:09
 
 
A bugyijánál is drágább Viktória királynő harisnyája
A bugyijánál is drágábban kelt el Viktória királynő harisnyája egy nagy-britanniai árverésen: 8 ezer fontot - 2,4 millió forintot - adtak érte. A néhai brit uralkodó bugyijáért ugyanakkor csak 4500 fontot adtak egy hónappal ezelőtt, ugyancsak aukción. Mindazonáltal ennek az árnak is örült az eladó, mivel a reméltnél kilencszer magasabbra tornászták fel a licitelők. A bugyit egy angol család bocsátotta kalapács alá és egy kanadai vevő birtokába került. A most elkelt harisnyát - amelyen az eredetet királyi címer bizonyítja - a nottinghami kötőgép-múzeum vette meg. Az eladó egy hölgy, aki nem tudja miként került a felséges pár harisnya családja birtokába.
2008.09.03. 15:04
 
 
Kohókban végezték a leselejtezett tehervagonok
Magyarországi és külföldi vaskohászati cégek vásárolták meg a MÁV leselejtezett tehervagonjait; belföldön főleg a diósgyőri kohászat volt vevő az alapanyagra - értesült az MTI szerdán. A kétezer tehervagon 2002-2003-as eladása miatt a rendőrség hűtlen kezeléssel gyanúsítja a MÁV Cargo vezetőjét és két társát. A vagonok jelentős része hulladékvassá feldarabolva érkezett a diósgyőri kohászatba. Az emberek fellélegeztek amikor megérkezett az alapanyag, mert ismét tudtak dolgozni - mondta el Ágothai József, a vasasszakszervezet helyi vezetője az MTI-nek. A 2000-es évek elején a cég a túlélésért küzdött, több felszámolási eljárás indult ellene, olasz és szlovák tulajdonosok váltották egymást.
2008.09.03. 14:56
 
 
Szülői kérésre kötelező lesz beadni a pneumococcus oltást
Ha a szülő kéri, októbertől minden két év alatti magyar gyermeknek kötelező beadni a pneumococcus elleni védőoltást, ami ingyenes lesz - mondta a kormányszóvivő a kormány döntéséről beszámolva. Daróczi Dávid hangsúlyozta: a kormány nem foglalt állást az oltás technológiai kérdéséiről, vagyis arról, melyik típusú oltást kell megkapniuk a gyerekeknek. Mint mondta, a kormány arról is döntött, hogy az oltás beadásáért nem kérhet pénzt a háziorvos. A pneumococcus baktérium felelős a gyermekkori torok-, mandula-, középfül- és agyhártyagyulladásokért. A baktériumnak több típusa van, néhány közülük súlyos, akár halálos betegséget is okozhat.
2008.09.03. 14:27
 
 
A kormány egyelőre nem döntött a feketegazdaság elleni újabb lépésekről
A szakértők valóban dolgoznak a gazdaság kifehérítését célzó intézkedéseken, ezekről szerdán a kormány is konzultált, de döntést egyelőre nem hozott a kabinet - erősítette meg a kormányszóvivő az MTI értesülését. Daróczi Dávid hangsúlyozta: ahhoz, hogy a kormány döntést hozhasson, további egyeztetésekre van szükség, amelyek néhány hétig még eltartanak. Mint mondta, az eddigi elképzelések alapján az intézkedések várhatóan elsősorban a vállalkozásokat érintik majd: a kormány szerint csökkenteni kell a készpénzforgalmat, és elsősorban a banki átutalást, a kártyás fizetést, a csekket kell előtérbe helyezni, vagyis az olyan megoldásokat, amelyeknek nyoma van.
2008.09.03. 14:21
 
 
Hétvégén többet költ a magyar fogyasztó
Átlagosan 1799 forintot hagyott a kasszánál egy-egy vásárláskor egy magyar háztartás az idei első félévben, ami négy százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet tanulmányából. A felmérés szerint egyre általánosabb, hogy a nagyobb, felhalmozó jellegű bevásárlásokat a széles választékú, nagy alapterületű üzletekben bonyolítják le a vásárlók, míg a gyalogosan is megközelíthető kisboltokban a fogyasztók jellemzően a napi bevásárlásokat végzik. A magyar háztartások az idei első félévben a kisboltokat keresték fel leggyakrabban, átlagosan heti rendszerességgel, legritkábban pedig a cash and carry üzleteket látogatták, évente hat alkalommal.
2008.09.03. 14:08
 
Az államfő fogadta az Állami Számvevőszék elnökét
Sólyom László köztársasági elnök szerdán hivatalában fogadta Kovács Árpádot, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökét - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t. A találkozót Kovács Árpád kezdeményezte. Az ÁSZ elnöke a megbeszélésen tájékoztatta az államfőt a Magyar Köztársaság 2007. évi költségvetése végrehajtásának ellenőrzéséről, valamint bemutatta a számvevők működési szabályait és munkáját ismertető, most elkészült Ellenőrzési Kézikönyvet, amelynek egy példányát átadta a köztársasági elnöknek - olvasható a közleményben.
2008.09.03. 13:33
 
 
Megkezdődtek a Ciprus újraegyesítéséről szóló tárgyalások
Megkezdődtek szerdán Nicosiában a Ciprus újraegyesítéséről szóló, történelmi jelentőségű tárgyalások, a felek bíznak abban, hogy az év végéig megoldást találnak a problémára. Dimítrisz Hrisztofiasz ciprusi görög elnök és Mehmet Ali Talat, a török közösség vezetője az ütközőövezetben található, 1974 óta elhagyott nicosiai repülőtér egyik nemrég felújított épületében ült tárgyalóasztalhoz. Megbeszélésükön részt vett Alexander Downer volt ausztrál külügyminiszter, aki júliusban lett az ENSZ ciprusi megbízottja. Talat a találkozó után kijelentette: "reméljük, hogy az év végéig sikerül megoldást találnunk" a megosztottságra.
2008.09.03. 12:56
 
 
Támadás érte Szilvásy György nyaralóját
Megrongálták a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős miniszter lesencefalui nyaralóját szerda hajnalban. A ház ajtaján a rendőrök égés nyomára bukkantak, több helyi lakos pedig robbanás hangjáról beszélt az MTI-nek. Szilvásy György a történtekről mindössze annyit mondott, hogy reggel értesítették az esetről; a nyomozást végző szervekkel együttműködik. Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az MTI-vel közölte: a nyaraló ajtaján égés nyomát találták; az épületben senki nem tartózkodott. A rendőrség honlapja szerint az elkövetők "ismeretlen gyúlékony anyagot" használtak a bűncselekményhez. Az ügyben ismeretlen tettes ellen, rongálás bűncselekménye miatt indult nyomozás.
2008.09.03. 12:48
 
 
Rajt az NFL-ben: 32 csapat a Super Bowlért
Amerika már lázban ég: vége a hosszú várakozásnak, ugyanis helyi idő szerint csütörtökön este, a címvédő New York Giants és a rájátszásra pályázó csoportriválisa, a Washington Redskins összecsapásával kezdetét veszi a profi amerikaifutball-liga (NFL) következő szezonja. Szerte a tengerentúlon tízmilliók várják a rajtot és a következő 20 hétvégét, de Európában is készülődnek a szurkolók, hiszen október 26-án a londoni Wembley Stadionban immár másodszor rendeznek NFL-mérkőzést: ezúttal az elsőszámú favorit San Diego Chargers és a titkos esélyes New Orleans Saints csap össze a szigetországban.
2008.09.03. 12:33
 
 
Válságban az AiRUnion
Az oroszországi repülőtereken továbbra is utasok ezrei - köztük sokan napokon át - várakoznak, hogy elinduljon elhalasztott járatuk, de az AiRUnion szövetség válsága lassan átterjed az egész polgári légi forgalomra. Oleg Pantyelejev, az Aviaport ügynökség elemző szolgálatának vezetője azt jósolta: az orosz polgári légi forgalom válsága a következő hetekben csak mélyülni és terebélyesedni fog az üzemanyag árának tavaly év végén és idén év elején végbement nagyarányú - közel 100 százalékos - áremelkedése miatt. Más szakértők pedig hozzátették, hogy az üzemanyag ára mellett ugyanezen időszakban jelentősen megemelkedtek a légitársaságok egyéb kiadásai, így a repülőtéri, navigációs és lízingdíjak is.
2008.09.03. 12:29
 
 
Az ukrán elnök puccskísérlettel vádolta meg ellenlábasait
Puccskísérlettel vádolta meg ellenlábasait szerdán Viktor Juscsenko ukrán államfő, azzal fenyegetőzve, hogy feloszlatja a parlamentet. Juscsenko az ukrán néphez intézett tévébeszédében azt mondta, hogy az ukrán parlamentben "politikai és alkotmányellenes puccs kezdődött". Bejelentette, hogy amennyiben a törvényben megszabott tíz napon belül nem alakul meg az új parlamenti kormánykoalíció, akkor élve alkotmányos jogával feloszlatja a törvényhozást.
2008.09.03. 12:10
 
 
Tűsarkúsprintrekord
Tűsarkúsprintrekordot döntöttek Ausztráliában, de nem gyorsaságból, hanem létszámból: 265-en szaladtak magas sarkú cipőben. Az eddigi részvételi világcsúcs 150 fő volt, Hollandia tartotta. Az ausztrál versenyen győzött a papírforma: túl azon, hogy egy nő nyerte meg, egyenesen gátfutó nő: Brittney McGlone. Díja 750 ezer forintnyi ausztrál dollár és egy pár arany tűsarkú cipő. A 18 éves lány nagy fölénnyel nyert, a mezőnyből sokan kiestek, mert estek és nem kicsit. Főleg a térdeiket nyúzták le meg a tenyerüket - adta hírül az ausztrál sajtó. A futás az előírás szerint legalább 7,5 centim magas cipőkben folyik.
2008.09.03. 12:05
 
 
Ötlet: Fürdő és szoba egyszerre
Fürdő és szoba egyszerre ez a fürdőszoba, hiszen a tágas, nagyablakos helyiségben a tulajdonosok egy kellemes „nappali-sarkot" is berendeztek, ahol a tisztálkodás után még sort lehet keríteni némi további relaxációra is.
2008.09.03. 12:05
 
 
Úrhatnám polgár
A magyar fordításirodalom egyik telitalálata Csiky Geregely címfordítása, az Úrhatnám polgár. Ez a szó Csikynek is köszönhetően átkerült a köztudatba, a köznyelvbe, s a rangkórság-és felkapaszkodni vágyás fogalmává vált. A nyelvi remeklés napjainkban is folytatódik. Parti Nagy Lajos új szövege valódi szó varázslat. Úgy teremti maivá a Moliere-i komédiát, hogy megtartja az eredeti környezetet, történetet, a szereplőket. Páratlan nyelvi eredetiséggel egyszerre ragyogtatja fel a mű klasszikus értékeit, és jelenkori környezetünkben is telibe találó gúnyát, humorát.
2008.09.03. 12:02
 
 
Fidesz: Gyurcsánynak le kell mondania
A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint Magyarország fél éve Gyurcsány Ferenc személyes agóniájának árát fizeti, Navracsics Tibor ezért lemondásra szólította fel a miniszterelnököt szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. "Tudjuk, hogy ott van az asztalán a lemondási nyilatkozat, vegyen egy nagy levegőt, legyen erős ember, és írja alá" - kérte Navracsics Tibor a miniszterelnöktől. A politikus szerint az elmúlt hat hónapban "Gyurcsány Ferenc személyes politikai agóniáját láthattuk közpénzen közvetítve". Mint mondta, Magyarország fél éve annak az árát fizeti, hogy a miniszterelnök nem képes beismerni kormányzati, politikai kudarcát és levonni ebből a következtetést.
2008.09.03. 11:50
 
 
Sikertelen merényletkísérlet a pakisztáni kormányfő ellen
Merényletet kíséreltek meg szerdán Juszuf Raza Gilani pakisztáni kormányfő ellen Iszlámábád alvóvárosában, Ravalpindiben, de a miniszterelnök sértetlenül átvészelte azt - közölte szóvivője és egy meg nem nevezett biztonsági tiszt. A támadók automata fegyverekből egy dombról lövéseket adtak le a kormányfőt és kíséretét szállító gépkocsioszlopra a repülőtérre vezető főúton. Két lövedék eltalálta a Gilanit szállító páncélozott autó oldalát - tették hozzá. Az állami televízióban felvételeket is mutattak a fekete autóról, amelyen a sofőr oldalán két lövedéknyom volt látható az üvegen. Az ablak megrepedt, de nem tört be. Pakisztánban három nap múlva lesz az elnökválasztás.
2008.09.03. 11:49
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország továbbra is 50., a spanyolok az élen
A magyar válogatott az egy hónappal ezelőtti pozíciójához hasonlóan 50. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, melyet továbbra is az Európa-bajnok Spanyolország vezet Olaszország és Németország előtt. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba került csapatok közül a portugálok a 9., a svédek a 31., a dánok a 36., az albánok a 102., a máltaiak pedig a 133. helyet foglalják el a rangsorban.
2008.09.03. 11:31
 
 
Csökkent a mezőgazdasági tevékenységet végző szervezetek száma
Magyarországon 2007-ben 6 százalékkal kevesebb, 7.400 gazdasági szervezet végzett mezőgazdasági tevékenységet 2005-höz képest - mondta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) főosztályvezetője. Az egyéni gazdaságok száma is mérséklődött: tavaly 619 ezren végeztek mezőgazdasági tevékenységet, ami 12,5 százalékos csökkenés 2005-höz viszonyítva. Laczka Éva, a 2007-es mezőgazdasági gazdaságszerkezeti összeírás előzetes adatai alapján kifejtette: a gazdasági szervezetek 76,5 százaléka használt mezőgazdasági földterületet, átlagos mezőgazdasági területük 386 hektár volt. A mezőgazdasági területeket használó egyéni gazdaságok aránya 91,5 százalék volt és átlagosan 3,6 hektáros földterületet vettek művelés alá.
2008.09.03. 11:24
 
 
Az inflációval növekszik az új lakások ára idén
Az idén az új lakások ára várhatóan az inflációnak megfelelő (7 százalék körüli) mértékben nő, 10 éven belül mind az új, mind a használt lakások ára megduplázódik Magyarországon - mondta Valkó Dávid, az Otthon Centrum vezető elemzője szerdán sajtótájékoztatón. A Lakáspiaci Monitor első félévet elemző számának bemutatásán elhangzott, hogy legkeresettebbek továbbra is a 45-65 négyzetméter közötti új lakások, az eladatlan lakások aránya 16 százalék. Az új lakáshitelek 10 százaléka jen alapú kölcsön. A fővárosban idén 11.200 lakás átadása várható, de előfordulhat az is, hogy az építés csúszása miatt ennek akár 25-30 százaléka is csak jövőre lesz kész.
2008.09.03. 11:21
 
 
Vége az almacsatának
Felfüggesztették demonstrációjukat és megkezdték az elvonulást gépeikkel az almatermelők a tíz napja blokád alatt tartott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei feldolgozóüzemek elől, mivel a termelők elfogadták az árral kapcsolatos megállapodást - közölte Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) igazgatója szerdán kora délután. Az Agrana-Juice Magyarország Kft. anarcsi, illetve vásárosnaményi telephelye előtt demonstráló termelők szerdán délelőtt Vásárosnaményban értékelték a kedd esti budapesti megállapodásban foglaltakat és egyhangú szavazattal hozták meg döntésüket, miszerint elfogadják - mondta az érdekképviseleti szervezet vezetője.
2008.09.03. 10:40
 
 
Megkezdődtek a Ciprus újraegyesítéséről szóló tárgyalások
Megkezdődtek szerdán Nicosiában a Ciprus újraegyesítéséről szóló, történelmi jelentőségű tárgyalások. A térséget ismerő diplomaták azon a véleményen vannak, hogy hosszú évtizedek óta nem kínálkozott ilyen esély a Törökország európai uniós törekvéseit is akadályozó ciprusi vita rendezésére. Dimítrisz Hrisztofiasz ciprusi görög elnök és Mehmet Ali Talat, a török közösség vezetője az ütközőövezetben található, 1974 óta elhagyott nicosiai repülőtér egyik nemrég felújított épületében ült tárgyalóasztalhoz. Megbeszélésükön részt vesz Alexander Downer volt ausztrál külügyminiszter, aki júliusban lett az ENSZ ciprusi megbízottja.
2008.09.03. 10:25
 
 
Az olasz diplomások hét évvel élnek tovább, mint az érettségizettek
Egy 35 éves olasz diplomás 7,6 évvel hosszabb élettartamra számíthat, mint egy vele egyidős, csak érettségizett férfi - tűnik ki abból a tanulmányból, amelyet Carlo Maccheroni, a torinói egyetem demográfusa készített az ISTAT olasz statisztikai hivatal adatai alapján. A diploma élettartamelőnye valamivel kisebb a nők esetéen: egy 35 éves egyetemet végzett nő 6,5 évvel számíthat többre, mint a csak érettségivel rendelkező vele egyidős hölgyek. Az ANSA hírügynökségnek nyilatkozva Maccheroni kifejtette, hogy a magasabb képzettség arra is alkalmasabbá tesz, hogy az illető különböző területeken még jobban elmélyítse ismereteit és tájékozottabb legyen az egészség megőrzését illetően is.
2008.09.03. 08:35
 
 
Oroszország leggazdagabb örökösei
Idén 112 gyerek és fiatal került fel Oroszország leggazdagabb örököseinek listájára, amelyet a Finansz című folyóirat állított össze azokból, akik legalább egymilliárd dollárra számíthatnak. A tavaly készült első összeállításban 70 ilyen ifjú szerepelt. Összes vagyonuk tavaly 250 milliárd dollárt, idén már 450 milliárdot tett ki. A listát ismertető Trud című napilap szerint ezért a pénzért a 112 örökös rendezhetne 11, a pekingihez hasonló olimpiát, megduplázhatnák belőle Oroszország valutatartalékait, vagy fedezhetnék az iraki háború költségeit.
2008.09.03. 08:18
 
 
Egymilliárd dolláros segélyt ad Grúziának Washington
Az Egyesült Államok egymilliárd dolláros segélyt ad Grúziának az augusztusi háború utáni újjáépítésre. Ezt szerdán jelentik be Washingtonban - közölte egy meg nem nevezett tisztségviselő. Ezzel szinte egy időben látogat a kaukázusi országba az amerikai alelnök. Dick Cheney előbb Azerbajdzsánba utazik szerdán, majd Tbiliszibe és Ukrajnába, hogy kifejezze az Egyesült Államok támogatását két térségbeli szövetségesének. A segélyt több évre széthúzva folyósítanák Grúziának, de a nyilatkozó további részleteket nem árult el róla.
2008.09.03. 08:16
 
 
Megsemmisítették a Margit hídnál talált gránátokat és lövedékeket
A tűzszerészek megsemmisítették, illetve elszállították azokat a kézigránátokat és lövedékeket, amelyeket a Margit híd budai hídfőjénél találtak egy építkezésen még kedden délután - közölte a Honvédelmi Minisztérium szerdán reggel. Harnócz Gyula elmondta, hogy az építkezésen több kézigránátot, 122 milliméter átmérőjű lövedékeket és üres páncéltörő eszközöket találtak. Az éjszaka folyamán a tűzszerészek az eszközök egy részét a helyszínen megsemmisítették, a többit pedig elszállították. Az elmúlt egy hónapban két alkalommal találtak bombát a Margit híd budai hídfőjének közelében, ahol a budai szennyvízelvezető főgyűjtőcsatorna építési munkálatai zajlanak.
2008.09.03. 08:00
 
 
Női parkolóhelyek Horvátországban
Külön női parkolóhelyeket alakított ki egy bevásárlóközpont Horvátországban, amivel "mindennemű" felháborodást váltott ki: feldühítette a nőket, de a férfiakat is. A parkolóhelyek a szokásosnál szélesebbek, rózsaszín virágok díszítik aszfaltjukat és jelölik egyúttal, hogy nőké a hely és jobb a megvilágításuk. A nők zöme azonban ahelyett, hogy örült volna, felháborodott, amiért a bevásárlóközpont "hülyébb" vezetőnek tartja őket a férfiaknál. "Azt hiszik, rokkantak vagyunk?!" - dohogott egy hölgy a horvát sajtónak. A férfiak meg azon dühöngenek, hogy miért jár a nőknek kivételezés.
2008.09.03. 07:52
 
 
Szexboltért harcoló nyugdíjasok
Szexboltért harcolnak nyugdíjasok egy lengyel városban, miközben a fiatalabb helybeliek be szeretnék záratni. A nemzedéki szexellentét Raciborzban borzolja a kedélyeket. A szexbolt nemrégiben nyitott, és az aktív életkorúak tüntetni kezdtek ellene. Az idősebbek körében azonban nagyon sikeres, napi élelmiszer-bevásárlásuk után rendre betérnek a szexboltba is és ragaszkodnak az üzlethez. "Vevőink többsége 60 év feletti férfi, főként állóképességük erősítésére vásárolnak pirulákat, a feleségüknek meg vibrátort. Az asszonyok inkább a csábosabb fehérneműk iránt érdeklődnek" - mondta a szexboltos a lengyel sajtónak.
2008.09.03. 07:47
 
 
Lovagrendi rendszámok és diplomata-útlevelek ügyében nyomoz a rendőrség
Egy Magyarországon egyesületként bejegyzett lovagrend "diplomata-útlevelei" és rendszámai ügyében nyomoz a rendőrség közokirat-hamisítás, illetve egyedi azonosítójel meghamisítása miatt - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi Főosztályának munkatársa. Trapp Zoltán, az ügy előadójának közlése szerint egy, még februárban nyilvánosságra hozott nyomozás: egy 10 milliárdos, bérleti szerződéseken alapuló csalássorozat mellékszálaként derült fény a lovagrendi útlevelek és rendszámok ügyére. Az egyik házkutatás során találtak rá egy autón a zöld színű rendszámtáblára, amelynek tulajdonosa felmutatta a Szent Ouen és a Csillag Lovagrend által kiállított "diplomata-útlevelét" is.
2008.09.03. 07:29
 
 
Emelkedett a benzin ára, a gázolajé nem változott
Emelte bruttó 3 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott. A Mol legutóbb két hete csökkentette bruttó két forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a 95-ös benzinét pedig augusztus 11-én mérsékelte bruttó 3 forinttal. A gázolaj átlagára jelenleg literenként 312 forint, a benziné pedig mintegy 303 forint. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A szakértők az emelkedést piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.09.03. 07:26
 
 
Behálózott britek
A britek 76 százaléka úgy érzi, hogy nem tudna meglenni internet nélkül - derítette ki egy szigetországi felmérés. A brit lakosság fele naponta 1 és 4 órányi időtartam között internetezik. 19 százalék több időt tölt a nettel, mint a családjával, 47 százalék fontosabbnak tartja a világhálót az emberek életében a vallásnál, 20 százaléknak a net az igazi "hálótárs" - ők nagyobb figyelmet szentelnek az internetnek, mint párjuknak -, 27 százalékuk pedig bevallja, hogy erősen stresszeli, ha nem sikerül rákapcsolódnia azonnal az internetre. "Az információs galaxis egérkattintásnyira van tőlünk, és mi netfüggők lettünk. Ha nem tudunk hozzáférni meggugulunk" - mondta a felmérést vezető pszichológus.
2008.09.03. 07:23
 
 
Világgazdaság: olcsóbb lesz a gépjárműhitel
Egyszerűsödik a gépjármű-finanszírozás: a jövőben magánokirat is elegendő lesz a zálogjog érvényesüléséhez - írja a szerdai Világgazdaság. Simkó Ágnes, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium főosztályvezetője közölte, hogy a tervek szerint nem szükséges majd a zálogszerződést közokiratba foglalni, így tehát olcsóbb is lesz az ügylet. A felek magánokiratban rögzíthetik a zálogjogi nyilvántartásba vételhez elengedhetetlen adatokat, a gépjármű típusát, az alvázszámot, a rendszámot, a motorszámot. Ennél többet nem fog megkövetelni a közjegyzői regisztráció. A Magyar Lízingszövetség által kezdeményezett új szabályozás 2009 januárjában lépne hatályba.
2008.09.03. 07:14
 
 
Somogyi: szinte bizonyos az amerikai vízummentesség
Szinte bizonyos, hogy a szeptember végén záruló amerikai pénzügyi évben az elutasított amerikai vízumkérelmek aránya Magyarországon tíz százalék alatt lesz, így január közepétől a magyarok is vízummentesen utazhatnak majd be az Egyesült Államokba - mondta Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet kedden az MTI-nek. "Semmi olyan információm nincs, ami akárcsak arra utalna, hogy ne kerülnénk tíz százalék alá (...) ez egy nagyon régóta tartó, lefelé irányuló tendencia" - közölte. Emlékeztetett arra, a mutató már tavaly is épphogy meghaladta a vízummentesség feltételeként szabott küszöböt, 10,3 százalék volt.
2008.09.03. 07:00
 
 
Amy Winehouse fergeteges koncertet adott
Betegségre hivatkozva két órával a koncert kezdete előtt mondta le párizsi fellépését Amy Winehouse.
2008.09.03. 00:41
 
 
Három Race Touareg indul Portugáliában
A Volkswagen három Race Touareggel újabb kihívás elé néz a terep rali versenyben, ami egyben ismét egy felkészülési lehetőség a 2009-es Dakar Ralira. A Dakar sorozat második raliján, amely Portugáliában zajlik majd szeptember 9-14. között, a Volkswagen gyári csapatait Carlos Sainz/ Michel Périn (E/F), Giniel de Villiers/ Dirk von Zitzewitz (RSA/D), valamint Dieter Depping/ Timo Gottschalk (D/D) alkotta párosok képviselik majd. A rali Lisszabontól Partimao-ig tart, és 5 nap alatt 1000 mért kilométert kell teljesítenie a csapatoknak.
2008.09.03. 00:31
 
 
Räikkönen eredményes hétvégére számít Belgiumban
Kimi Räikkönen pályafutása során háromszor győzött Spa-Francorchamps-ban. Az elmúlt három Belga Nagydíjon a finn volt a hangadó, így újabb sikerre számít a hétvégén is. A jelenlegi mezőnyből csak Räikkönen és David Coulthard tudott itt diadalmaskodni.
2008.09.03. 00:13
 
 
Medvegyev: Moszkva nem tekinti többé grúz elnöknek Szaakasvilit
Az orosz államfő szerint Moszkva nem tekinti többé grúz elnöknek Miheil Szaakasvilit. "Csődbe vitte tetteivel hazáját" - mondta Dmitrij Medvegyev kedden a grúz államfőről az olasz RAI közszolgálati rádió- és televízió-állomásnak adott nyilatkozatában. "Számunkra ő nem is létezik, politikai hulla" - tette hozzá az interjúban, amelyet Fekete-tenger parti nyári rezidenciáján, Szocsiban adott. Az orosz elnök szerint a tbiliszi vezetőknek nyújtott "kritikátlan amerikai támogatás" hozzájárult a grúziai konfliktus kirobbanásához. Az Egyesült Államok segítette Grúziát katonapolitikai irányelveinek kidolgozásában, tömte pénzzel és fegyverekkel - mondta Medvegyev a RAI tévéhíradójának.
2008.09.02. 23:00
 
 
Atlétika, Lausanne: Asafa Powell 9.72 mp-es időt futott 100-on
Szenzációs, 9.72 mp-es eredménnyel nyerte a 100 méteres férfi síkfutást a jamaicai Asafa Powell a lausanne-i atlétikai Szuper Grand Prix-viadalon. Ennél az időnél csak honfitársa, Usain Bolt futott gyorsabban, amikor 9.69-es világcsúccsal győzött a pekingi olimpia döntőjében. Bolt is rajthoz állt Lausanne-ban, de ezúttal 200 méteren indult - ebben a számban is olimpiai bajnok és világcsúcstartó - és világrekordjától hat századdal elmaradva 19:36-tal győzött.
2008.09.02. 21:59
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303[2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista