2020. június 5., péntek - Fatime
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Szijjártó: a fideszes politikusok perelni fognak az adatgyűjtési ügyben
Két fideszes képviselőt aljas rágalom ért az adatgyűjtési ügyben, ezért az érintettek meg fogják tenni a szükséges jogi lépéseket - mondta a párt szóvivője, azt követően, hogy kedden Orbán Viktor közölte: a Kövér Lászlót és Demeter Ervint ért vádak miatt perelni kell. Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő miniszter nyilatkozatai, illetve különböző kormányzati források kiszivárogtatásai, nyilatkozatai "újabb és újabb aljas rágalmakat hoznak elő", ezért a két érintett politikus hamarosan perelni fog - mondta a Fidesz szóvivője szerdán az MTI-nek. Közölte: Demeter Ervin és Kövér László fideszes képviselők az adatgyűjtési ügyben perelni fognak, az ügyvédek már dolgoznak azon, hogy ezt az ügyet jog útra tereljék.
2008.09.24. 19:49
 
 
A rendőrség szerint a jogszabályban előírt könnygázt használták szombaton
A rendőrség a múlt szombati tüntetés alkalmával a szervezet számára engedélyezett könnygázgránátot használt a használati utasításnak megfelelően - közölte a rendőrség. A közlemény szerint mind a 40 mm-es Skat Shell CS típusú könnygázgránát, mind pedig a CS hatóanyaggal szerelt univerzális könnygázgránát rendszerbevételi javaslatát 2007. szeptember 14-én jóváhagyta az igazságügyi és rendészeti miniszter. Az ORFK ezt arra reagálva közölte, hogy Morvai Krisztina jogász, a Jobbik EP-listavezetője azt mondta: "nemcsak a verés, hanem a minden eddiginél durvább vegyi fegyver bevetése is bántalmazásnak minősül", ezért bántalmazás hivatalos eljárásban bűncselekménye miatt feljelentést tett a múlt szombaton történtek miatt.
2008.09.24. 19:25
 
 
Rice: Észak-Korea lépése nem jelenti a hathatalmi tárgyalások végét
A jongbjoni atomreaktor újbóli üzembe helyezésére tett észak-koreai lépések nem jelentik a hathatalmi tárgyalások végét, viszont elmélyítik Phenjan elszigeteltségét - mondta Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter szerdán New Yorkban. "E folyamatban eddig is felváltva voltak sikereink és kudarcaink" - fogalmazott. Hozzátette, hogy a héten kínai és dél-koreai kollégájával már tárgyalt arról, hogyan kezeljék a legújabb észak-koreai lépéseket, s még szerdán az orosz külügyminiszterrel megvitatja ezt a kérdést. A hathatalmi tárgyalásokon hatodikként résztvevő Japán külügyminiszterével szintén találkozni készül.
2008.09.24. 19:00
 
MRSZ tag lett az NRC
Szeptember végétől az NRC Piackutató is tagja a Magyar Reklámszövetségnek. Az online kutatásban hazánkban piacvezető vállalat aktívan részt kíván venni a szervezet munkájában. „A szövetséghez való csatlakozást már régebb óta terveztük. Úgy látjuk, hogy az MRSZ eredményesen száll harcba a szakma érdekeiért. Piackutató tevékenységünknek köszönhetően belépésünkkel több szempontból is segíteni tudjuk a szervezet munkáját, gondolva itt a megbízói oldalra, és a fogyasztók érdekeire egyaránt. Az Internet Tagozat tevékenysége, amely az internetes szakmát és érdekképviseleteket hivatott összefogni, különösen közel áll hozzánk, hiszen megbízásaink jelentős részét az internet segítségével végezzük, sok esetben pedig az online marketing áll a kutatások középpontjában” – mondta el Klenovszki János, az NRC Piackutató ügyvezető igazgatója.
2008.09.24. 18:40
 
Magyar Kupa: kiesett a Vasas és a Diósgyőr
Az első osztályú csapatok közül a Vasas és a Diósgyőr is kiesett a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában. Eredmény, 4. forduló (a 16 közé jutásért): Zalakaros (NB III.)-Kaposvár 0-6, Rum KSC (megyei I.)- BFC Siófok 0-3, Celldömölk VSE (NB II.)-Lombard Pápa TFC (NB II.) 0-4, Fehérvár FC II. - Veszprém (NB III.) 4-0, Makó FC (NB II.)-DVTK 1-0, Kazincbarcika BSC FC (NB II.)-Vasas 2-1, Tuzsér (NB II.)-Újpest FC 1-2, DVSC-TEVA II. (NB II.)-Budapest Honvéd 0-1, Újszászi VVSE (megyei I.)-REAC 0-3.
2008.09.24. 18:30
 
 
Jön a Mercedes S 400 BlueHYBRID
Az S 400 BlueHYBRID-et egy erőteljes 6-hengeres benzinmotor és egy nyomatékos elektromotor hajtja.
2008.09.24. 18:20
 
Adj hangot a Zene Világnapján!
Országos spontán örömzenélésre buzdítanak mindenkit október 1-jén, a Zene Világnapján. Hangszerrel vagy énekelve, síppal, dobbal vagy nádi hegedűvel, profik vagy műkedvelő amatőrök jelentkezhetnek, akik szívesen adnak egy ad-hoc koncertet 10-15 percben egy szokatlan, általuk kiválasztott helyen: az utcán, egy boltban, egy vendéglátóhelyen vagy épp a munkahelyükön. A bátor zenészek értékes nyereményeket nyerhetnek. Jelentkezés és részletek a www.azenevilagnapja.org honlapon. Október elsején ismert zenészek is feltűnnek majd Budapest egy-egy váratlan pontján, hogy a Zene Világnapjának üzenetét hirdessék. Mert a zene mindenkié. Adjuk is oda nekik!
2008.09.24. 18:11
 
 
Csányi: törvénytelen volt a BONITÁS cégcsoport szervereinek lefoglalása
Csányi Sándor fenntartja, hogy jogtalan és törvénysértő volt az általa tulajdonolt BONITÁS cégcsoport tulajdonában lévő szerverek lefoglalása, amelyek magánérdekeltségei, így a Bólyi Zrt., a Dalmandi Zrt., a Pick Csoport, a Sole-Mizo és a Csányi Pincészet termelési, kereskedelmi, pénzügyi adatait tartalmazzák. A BONITÁS cégcsoport nevében jogi képviselője útján a törvénytelenség ellen írásban panasszal élt a rendőrségnél és a Legfőbb Ügyészségen - tájékoztatta az üzletember munkatársa az MTI-t .
2008.09.24. 17:57
 
Göncz Kinga a CTBT-szerződés törvénybe iktatását sürgette
A nukleáris fegyverkísérletek teljes tilalmáról rendelkező Átfogó Atomcsend Szerződés (CTBT) hatályba lépésének előmozdításáról tartott szerdai New York-i miniszteri tanácskozáson Göncz Kinga külügyminiszter felhívta az érintett államokat: mielőbb és feltétel nélkül iktassák törvénybe a megállapodást. A magyar diplomácia vezetője rámutatott: egyfelől fontos, hogy moratórium van érvényben a robbantások minden fajtájára, másfelől viszont az nem helyettesítheti az egyezmény életbe lépését.
2008.09.24. 17:34
 
Új műsor indult az MR2-Petőfi Rádióban
Vadonatúj műsor indult az MR2-Petőfi Rádióban, amenynek eredetije már meghódította a világot. Argentínától Lengyelországon keresztül Ausztráliáig mintegy 40 millióan hallgatják. A British Council segítségével most mi magyarok is csatlakozhatunk a népes táborhoz. Hétről-hétre a legfrissebb brit zenéket mutatja be az MR2, legyen az soul, urban, világzene, drum 'n base, hip-hop vagy elektronikus zene.
2008.09.24. 17:21
 
 
Szingapúri Nagydíj: az első esti verseny az F1-ben
Villanyfényes futamra kerül sor vasárnap a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon, amely a világbajnoki sorozat 59 éves történetének 800. versenye. Az 5,067 km hosszú, 24 balkanyarral nehezített városi pálya lesz az első színhely, ahol helyi idő szerint este rendeznek futamot. A mezőny 20 órakor rajtol, ami közép-európai időszámítás szerint a megszokott 14 óra. A pilótákra összesen 61 kör, vagyis 309.087 km vár. A futam további érdekessége, hogy a pályát Szingapúr üzleti negyedében alakították ki, a mezőny hatalmas irodaházak között, Monacóval ellentétben széles utakon száguldhat, melyeken a versenyautók sebessége elérheti a 300 km/órát is.
2008.09.24. 16:54
 
Hajtási nélkül hajthat a börtönbe
Eltiltás hatálya alatt vezette autóját egy gesztelyi férfi, aki hozzátartozója sürgős orvosi ellátásának szükségszerűségével magyarázta száguldozását.
2008.09.24. 16:22
 
 
Az étcsoki védi a szívet
Egy kis kockányi étcsokoládé naponta védi szívünket a gyulladástól és más szívproblémáktól, állítják olasz kutatók. A tejcsokoládé nem felel meg erre a célra. A Moli-sani elnevezésű projekt az egyik legnagyobb eddig lefolytatott egészségügyi tanulmány Európában - írja a LiveScience című internetes tudományos portál. A tanulmány - amely teljes terjedelmében a Journal of Nutrition című táplálkozástudományi folyóirat legutóbbi számában jelent meg - napi 6,7 gramm étcsokoládé elfogyasztását találja optimálisnak.
2008.09.24. 16:14
 
 
Elkészült a másfél milliomodik Suzuki Esztergomban
A Magyar Suzuki fennállásának 17. évében szerdán legördült a szerelőszalagról az Esztergomban gyártott másfél milliomodik jármű, egy türkiz színű Splash. A Splash a vállalat legutóbbi modellje, gyártása februárban kezdődött és az idén 60 ezer darab készül belőle. Az autót népszerűsége miatt a "CAR OF THE YEAR 2009" díjra is jelölték - áll Magyar Suzuki Zrt. közleményében. Az esztergomi gyárban a Suzuki sajátmárkás gyártási palettáját jelenleg a Swift, az SX4 és a Splash alkotja. A másfél milliós darabszám elérését a technológiai fejlesztések, mint a hegesztőüzem szinte teljes automatizálása és a hatezer alkalmazott munkája tette lehetővé.
2008.09.24. 16:07
 
Többségi tulajdont szerzett a Wiener Börse AG a BÉT-ben
A bécsi tőzsde szerdán közleményben jelentette be, hogy többségi tulajdonossá vált a Budapesti Értéktőzsdében (BÉT), miután részvénycsomagjának bővítéséhez hivatalosan is megkapta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) engedélyét: a Wiener Börse AG részesedése 50,453 százalékra nőtt a BÉT-ben, miután részvényeket vásárolt a UniCredit Bank Hungary Zrt.-től, a Raiffeisen Zentralbank Österreich AG -tól, az Erste Group Bank AG-tól és az Erste Befektetési Zrt.-től.
2008.09.24. 16:06
 
Tanárt bántalmaztak a kisdiák rokonai
Csoportosan elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanújával hallgatott ki szerdán a Mátészalkai Rendőrkapitányság egy kocsordi asszonyt, valamint felnőtt korú fiát és lányát.
2008.09.24. 16:02
 
 
Magyarország megpályázza az ENSZ BT ideiglenes tagságát
Magyarország a 2012-2013-as évekre megpályázza az ENSZ Biztonsági Tanácsának ideiglenes tagságát - hangzott el az ENSZ-Akadémia előadásán Budapesten szerdán a Magyar ENSZ Társaság szervezésében. Horváthné Fekszi Márta a Külügyminisztérium államtitkára elmondta, hogy Magyarország egyre aktívabban vesz részt az ENSZ különböző szerveinek munkájában. Így egyre több képviselője van New Yorkban, Genfben, Bécsben, Rómában és Párizsban, létszámukat pedig a következő években növelni szeretnék. Az ENSZ Biztonsági Tanácsának 2012-2013-as tagságán kívül - ahol azerbajdzsáni, örmény és szlovén vetélytársakkal kell megküzdeni - Magyarország megpályázza az ENSZ Emberjogi Tanácsában való részvételt is.
2008.09.24. 16:00
 
Határsértőket fogott az ásotthalmi polgárőr
Ma reggel Ásotthalom főterén, a szabadnapon lévő polgárőr két gyanús külsejű személyre lett figyelmes. Rögtön értesítette a Szeged határrendészeti Kirendeltség ügyeletét, a két férfit, pedig feltartóztatta a járőrök kiérkezéséig. A határrendészek igazoltatása során kiderült, hogy a személyek koszovói állampolgárok, akik nem tudják igazolni jogszerű magyarországi tartózkodásukat, valamint az államhatárt segítség nélkül gyalogosan, illegálisan lépték át.
2008.09.24. 15:51
 
 
MOZI: Max Payne - Egyszemélyes háború
A magány csak keserűséget szül és erőszakot. Max Payne (Mark Wahlberg) nem hitte volna, hogy a saját bőrén kell megtapasztalnia ezt. Jó zsaru volt, aki boldogan él a felesége és kislánya mellett. A családját azonban meggyilkolták. A tettesek egy új kábítószer hatása alatt álltak, és mostantól Maxnek csak egy célja van. Megtalálni a drog forrását. A dealerek közé áll, és a drogmaffia tagja lesz. A félhomályban él, a sötétet keresi, és egyetlen célja marad: a bosszú.
2008.09.24. 15:46
 
Jóváhagyták az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodást
A kormány jóváhagyta az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodást, és megadta a felhatalmazást a dokumentum aláírására - mondta Horváthné Fekszi Márta, a Külügyminisztérium államtitkára az MTI-nek a kabinet ülése után. Magyarországnak végül nem kell érzékeny személyes adatokat átadnia az Egyesült Államoknak. A bűnügyi adatok cseréjéről szóló megállapodást jövő hét első napjaiban már alá is írhatják, ezt követően pedig az Országgyűlés elé kerülhet az egyezmény - mondta Horváthné Fekszi Márta. Az MTI kérdésére a külügyi államtitkár kiemelte: a dokumentum korábbi tervezete szerint Magyarországnak szenzitív személyes adatokat is ki kellett volna adnia az Egyesült Államoknak.
2008.09.24. 15:45
 
 
Metallica is bekerülhet a Rock And Roll Dicsőség Csarnokba
Jövőre a Metallica is bekerülhet a Rock And Roll Dicsőség Csarnokba. A jelöltek között van a The Stooges és a Run DMC is.
2008.09.24. 15:42
 
 
A keresztapa lett minden idők legjobb filmje az Empire magazin szavazásán
Tízezer mozibajáró, valamint a szakma egyöntetű véleménye szerint Francis Ford Coppola A keresztapa című maffiaeposza minden idők legjobb filmje. Az Empire magazin szavazásán ötszázas listát állítottak fel a tízezer néző, 150 hollywoodi rendező és 50 filmkritikus voksai alapján a legjobb mozifilmekből. Coppola 1972-ben Marlon Brandóval és Al Pacinóval készült remekműve mögött a második Az elveszett frigyláda fosztogatói, a harmadik a Birodalom visszavág, a negyedik A remény rabjai, az ötödik pedig a Cápa lett. A tízes toplistába belekerült még a NagyMenők, az Apokalipszis most, az Ének az esőben, a Ponyvaregény és a Harcosok klubja is.
2008.09.24. 15:24
 
 
A kormány elfogadta a távhő-kompenzációról szóló rendeletet
A kormány elfogadta a távhő-kompenzációról szóló rendeletet - közölte Budai Bernadett az MTI kérdésére a kormányszóvivői tájékoztató után szerdán. Várhatóan külön igénylés nélkül, a novemberi számlában jelenik meg először a távhőtámogatás. Az új rendszer október 1-jén lép hatályba, a szolgáltatók az ezt követően a kiadott számlákban érvényesítik először az új támogatási rendszert. Az új támogatási rendszerben minden érintett háztartás kap támogatást, azok is, amelyeknek eddig szociális alapon nem járt. Ezek októbertől havonta 1150 forintos kompenzációt kapnak, de csak a fűtési szezon hat hónapjára.
2008.09.24. 15:10
 
 
A pénzügyminiszter szerint jövőre a GDP 3,2 százaléka lesz a hiány
A kormány 3 százalékos GDP növekedés, 4,3 százalékos infláció mellett tervezi a jövő évi költségvetést, amely eredményszemléletben 3,2 százalékos GDP arányos államháztartási hiányt tartalmaz, a pénzügyi szemléletben számított összeg csak csütörtök estére alakul ki - jelentette be Veres János pénzügyminiszter, miután a kormány elfogadta a jövő évi költségvetés tervezetét. A jövő évi költségvetés az egyensúly megőrzése és megtartása jegyében készült, jelentős tartalékokkal - jelezte a pénzügyminiszter. A központi egyensúlyi tartalék összege 78 milliárd forint, a fejezeti céltartaléké csaknem 80 milliárd forint, amelyből 76,1 milliárd zárolt, az általános tartalék 56,5 milliárd forint - tette hozzá.
2008.09.24. 15:03
 
 
Az új gépjárműveken 2011-től kötelező lesz a nappali menetlámpa
Az Európai Unióban a következő évtized elejétől kötelező lesz minden új gépjárművet felszerelni úgynevezett nappali menetlámpával (DRL), erről döntött szerdán az Európai Bizottság. A DRL olyan speciális fényszóró lesz, amelynek automatikusan fel kell gyulladnia, ha beindítják a gépjármű motorját. Az Európai Bizottság állásfoglalása szerint használatuk segíti a láthatóságot, ettől biztonságosabbá válik a közlekedés, viszont 25-30 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak majd, mint a hagyományos tompított fényszóró. A szerdán jóváhagyott irányelv szerint 2011. februártól minden új személyautót, illetve kisebb teherszállító járművet el kell látni DRL-fényszóróval.
2008.09.24. 14:47
 
 
Szilvásy: durván beavatkoztak a rendőrség munkájába
Nagyon súlyos helyzet alakult ki, durván beavatkoztak a rendőrség munkájába - mondta Szilvásy György titkosszolgálatokért felelős miniszter újságíróknak szerdán, azzal az adatgyűjtési üggyel összefüggő feljegyzéssel kapcsolatban, amelyet az országos rendőrfőkapitány írt az igazságügyi miniszternek. A dokumentum szerint hárman is felhívták Bencze József országos rendőrfőkapitányt - köztük Csányi Sándor, az OTP vezérigazgatója és Demeter Ervin (Fidesz) volt titokminiszter -, miután a Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást tartott az UD Zrt. több telephelyén és szervereket, illetve adathordozókat foglalt le.
2008.09.24. 14:29
 
 
Németország gyászolja "Knut papát"
Egész Németország gyászolja Thomas Dörfleint, aki nemcsak az ország, hanem az egész világ leghíresebb jegesmedvéjének, Knutnak a mostohaapjaként került be a történelembe. Szerdai értesülések szerint részvétét nyilvánította a Knuttal együtt világhírűvé vált, s rendkívül rokonszenves állatgondozó családjának Angela Merkel kancellár és Klaus Wowereit, Berlin kormányzó polgármestere. A német főváros központi állatkertje előtt emlékére gyertyák ezreit gyújtották meg, s a bejárat, valamint Knut barlangja elé virágcsokrokat, illetve koszorúkat helyeztek.
2008.09.24. 14:25
 
Franciaország pályázik a 2018-as téli olimpiára
A Francia Olimpiai Bizottság benyújtja pályázatát a 2018-as téli olimpia rendezésére - jelentette be szerdán a szervezet. A bizottság október közepéig adott időt a városoknak arra, hogy jelezzék érdeklődésüket. Várhatóan Grenoble, Nizza és Annecy biztosan harcba száll majd a jelölésért. A franciák jövő márciusban döntik el, hogy melyik város kandidáljon a rendezésre. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) 2011-ben választja ki a házigazdát. Eddig a dél-koreai Pjongcsang, a norvégiai Tromsö, az amerikai Reno-Tahoe (Nevada), illetve München és Genf jelentkezett.
2008.09.24. 14:07
 
 
Pénteken nyit a 13. lakásvásár
Pénteken délután 186 kiállítóval, 8 ezer négyzetméteren nyit és vasárnap este 6 óráig tart nyitva a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban a 13. Lakásvásár - mondta Borsi László, a Lakásvásár média csoport elnöke. Gyuris Dániel, a Földhitel és Jelzálogbank vezérigazgatója egyebek mellett arról beszélt a tájékoztatón, hogy a lakás célú és a szabad felhasználású jelzáloghitelek közti kamatkülönbség jelenleg fél százalék a lakáshitelek javára, de ez növekedni fog.
2008.09.24. 13:41
 
 
Észak-Korea akadályozza a jongbjoni atomerőmű ENSZ-ellenőrzését
Észak-Korea leszedette a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) pecsétjeit és megfigyelő kameráit legnagyobb nukleáris létesítményéről - közölte az ENSZ szakosított intézményének szóvivője Bécsben. A NAÜ-szóvivő szerint Észak-Korea arról is értesítette a szervezetet, hogy egy héten belül ismét nukleáris fűtőanyagot fog használni a jongbjoni atomreaktor egyik újrafeldolgozó egységében, és az ellenőröket mostantól nem engedik be a létesítménybe. A szervezet később közleményben is megerősítette az elhangzottakat.
2008.09.24. 13:36
 
Elfogták a temetői tolvajokat
A Nyírbátori Rendőrkapitányság máriapócsi őrse kedden előállította azt a három személyt, akik a megalapozott gyanú szerint 33 darab alumíniumból készült Krisztus-szobrot feszítettek le és tulajdonítottak el a sírokról Pócspetriben.
2008.09.24. 12:19
 
Magyar-albán vb-selejtező: hétfőtől kaphatók a jegyek
A szokottnál kedvezőbb áron lehet majd bejutni a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőjére október 11-én Albánia ellen. A jegyeket hétfőn kezdik árusítani. A szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a belépők 2-3000 forintba kerülnek, de az első 10 ezerért csupán 1000 forintot kell fizetni. További újdonság, hogy lesz külön családi szektor is, melyben egy négytagú (két felnőtt, két gyerek) família összesen 2000 forintért foglalhat helyet. Az értékesítés az IBUSZ-irodákon keresztül zajlik. A meccs október 11-én 19:45 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.
2008.09.24. 11:59
 
Százmilliós sikkasztás
Egy pénzintézet Nyírbátor környéki kistelepülésen található egyik fiókjából tettek feljelentést a rendőrségen, mert azt vették észre, hogy egyik pénztárosuk több ügyféltől úgy vett át lakossági betéteket, hogy a befizetett összeget nem vételezte be, hanem eltulajdonította a pénzt.
2008.09.24. 11:59
 
A Fidesz kivonult az alkotmányügyi bizottság üléséről
A fideszes országgyűlési képviselők szerdán kivonultak az alkotmányügyi bizottság üléséről, arra hivatkozva, hogy a testületet "titkosszolgálati játszmákra" használják a szocialisták - mondta Répássy Róbert, a bizottság fideszes alelnöke. Az alkotmányügyi bizottság még teljes létszámban hallgatta meg Jóri András adatvédelmibiztos-jelöltet, mielőtt azonban a következő napirendi pontként - zárt ajtók mögött - megkezdődött volna Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszternek az utóbbi napokban nyilvánosságra került adatvédelmi és titkos megfigyelési ügyekkel kapcsolatos meghallgatása, a fideszes képviselők elhagyták az üléstermet.
2008.09.24. 11:57
 
A Trabant szomorú, a BMW dühös tekintetű
Autók "pofatesztelését" végezték a Bécsi Egyetem kutatói: 40 fiatal nőt és férfit kérdeztek meg 38 jelenleg futó modellről. Az alanyoknak azt kellett eldönteniük, hogy női vagy férfias tekintetűek-e a járművek, barátságosak vagy ellenségesek-e, boldognak tűnnek-e vagy inkább félnek. A végeredmény alapján a BMW-k dühösek, a Trabantok szomorúak, a Volkswagen Bogarak csodálkozók, a Renault Twingók mosolyosak, az új Nissan Micrák gyermekiek. A benyomásvizsgálat nem csak a gyártóknak lehet fontos piaci szempontból, hanem még a közlekedés biztonságának javításában is, elvégre, ha például sávváltáskor dühösnek tűnő autó tűnik fel a visszapillantó tükörben, akkor a legtöbb ember igyekszik hamarabb végezni a manőverrel.
2008.09.24. 11:49
 
Ecostat: jövőre 3 százalék felett növekedhet a GDP
A GDP 3,7 százalékát kitevő, idei államháztartási hiány jövőre 3,2 százalékra csökkenhet, míg a GDP növekedése 3,2 százalékra gyorsulhat a 2008-as 2,2 százalékról az Ecostat legfrissebb előrejelzése szerint. Belyó Pál, a kutatóintézet igazgatója ismertette: nem vár túlzott költségvetési költekezést sem idén, sem 2009-ben, így saját véleménye szerint az államháztartás hiánya akár a GDP 3 százaléka alatt is lehet jövőre.
2008.09.24. 11:45
 
Magyarországon is vizsgálat indult a szegedi patológus ügyében
Belső vizsgálat indult Szegeden a Nagy-Britanniában elmarasztalt patológus szakorvos itthoni munkájának ellenőrzésére - mondta a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Pathológiai Intézetének vezetője. Mikó Tivadar kifejtette: miután a patológust Nagy-Britanniában végzett munkája során több esetben elmarasztalták és törölték az orvosi névjegyzékből, itthon is vizsgálatot kellett indítani. Az orvostól közös megegyezéssel megvált az intézet. Ennek oka, hogy munkaadóját nem tájékoztatta a Nagy-Britanniában történtekről - tette hozzá a professzor. Az itthoni vizsgálat kiterjed az elmúlt 14 hónapban patológus szakorvosként végzett kórszövettani és citológiai véleményezésre.
2008.09.24. 11:30
 
A pénzügyi válság veszélybe sodorhatja a világélelmezési programot
A globális pénzügyi válság veszélybe sodorhatja az ENSZ világélelmezési programját (WFP), mondta a program igazgatója New Yorkban a nemzetközi szervezet közgyűlése közben. Josette Sheeran szerint a következő időszakban igen megnehezülhet a közel egymilliárd rosszul táplált, illetve éhező ember élelmiszerrel való ellátása, mivel az adományozó országok csökkentik kiutalásaikat. Az igazgató szerint a válság még évekig eltarthat, ezért a nemzetközi közösségnek több segítséget kel nyújtania az éhezők számára.
2008.09.24. 11:14
 
GfK: Kevesebben, de többet költöttünk ruházkodásra
Az idei év első felében a háztartások mintegy 76 százaléka vásárolt ruházati terméket, ami kicsit elmarad az előző két évben mért aránytól, de nyolc százalékkal többet, háztartásonként 54.100 forintot költöttek erre a célra - derül ki a GfK Hungária ConsumerScope adataiból. A közlés szerint a ruházati termékek átlagára az előző év első félévéhez képest az idei év első hat hónapjában 0,6 százalékkal csökkent, és ezen belül a legnagyobb mértékben, 22 százalékkal a bébiruhák átlagára esett vissza. A GfK Hungária ConsumerScope megfigyelései szerint az alsó- és felsőruházati termékek átlagára az első félévben 2,4 százalékkal volt alacsonyabb az egy évvel korábbinál.
2008.09.24. 11:01
 
Nézőpont: a választók többsége szerint Gyurcsánynak le kellene mondania
A Nézőpont Intézet megkérdezett választópolgárok mintegy hatvan százaléka szerint Gyurcsány Ferencnek le kellene mondania a miniszterelnöki posztról. A Heti Válasz megbízásából készített, az MTI-hez szerdán eljuttatott felmérés eredményéből az is kiderül, hogy a válaszadók négy százaléka támogatja az SZDSZ-t. Szeptemberben a megkérdezettek 59 százaléka gondolta úgy, hogy Gyurcsány Ferencnek le kellene mondania a miniszterelnöki posztról, mindössze 32 százalékuk vélekedett ezzel ellenkezőleg - olvasható a felmérésben. A közvélemény-kutatást szeptember elején készítették, ezer embermegkérdezésével.
2008.09.24. 10:35
 
Felfüggesztették Kaiser Ede életfogytiglani büntetésének végrehajtását
Felfüggesztette Kaiser Ede jogerősen kiszabott, életfogytiglani fegyházbüntetésének végrehajtását szerdán a Fővárosi Bíróság. Egyúttal elrendelte Kaiser Ede előzetes letartóztatását az elsőfokú ítélet kihirdetéséig. A bíróság a végzés indoklásában emlékeztetett arra: a Fővárosi Főügyészség W. Róbertet vádolja a nyolc halálos áldozatot követelő móri mészárlás elkövetésével, ez pedig a perújítást elrendelő Fővárosi Ítélőtábla szerint is olyan körülmény, amely Kaiser Ede felmentését, más bűncselekményei miatt enyhébb büntetés kiszabását teheti lehetővé. Ugyanakkor a nyolc bűncselekmény, amivel a férfit vádolják, rendkívül veszélyes a társadalomra, így indokolja az előzetes letartóztatásba helyezést.
2008.09.24. 09:40
 
 
Armstrong januárban tér vissza
A januári ausztrál körversenyen tér vissza Lance Armstrong amerikai kerékpároslegenda. A Tour de France hétszeres győztese három éve vonult vissza, majd szeptember 9-én bejelentette: jövőre újra versenyez, és szeretné újra megnyerni a franciaországi viadalt. A Tour Down Under szervezői nagy örömmel közölték, hogy Armstrong szerepel a január 20. és 25. közötti, hatszakaszos versenyen. Azt még nem lehet tudni, hogy mely csapat színeiben, de Armstrong várhatóan magyar idő szerint szerda este New Yorkban ezt is bejelenti.
2008.09.24. 09:29
 
 
1,8 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi forgalom változatlan áron számolva 2008 júliusában 1,8 százalékkal csökkent 2007 júliusához képest, míg az első hét hónapban 2,2 százalékkal volt alacsonyabb, mint az előző év hasonló időszakában a naptárhatásoktól megtisztított adatok alapján - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. Júniushoz képest júliusban az eladások 0,1 százalékkal mérséklődtek a szezonális és naptárhatásoktól megtisztított adatok szerint. A júliusi kiskereskedelmi forgalom folyó áron elérte az 556,7 milliárd forintot, az év első hét hónapjában pedig 3.446,7 milliárd forint volt.
2008.09.24. 09:12
 
 
Tóth Károly: elsősorban nem politikusokra dolgozott az árnyék-titkosszolgálat
Elsősorban nem politikusokra dolgozott az árnyék-titkosszolgálat, a cégcsoport főként gazdasági adatokat gyűjtött - mondta Tóth Károly, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke a Nap-keltében. "Ez az árnyék-titkosszolgálat elsősorban nem politikusokra dolgozott: gazdasági érdekeket akart megszerezni, de segített politikusoknak is. (...) Melléktermékként a politikusok aktivizálódtak, és azt mondták, hogy ha már működik egy ilyen jó hálózat, akkor néhány információt adjanak nekik is" - mondta Tóth Károly. Hozzátette: nem érdemes a kérdést politikai üggyé leszűkíteni, a folyamat egésze nem politikusokról szól.
2008.09.24. 09:02
 
 
Aszo Taro lett Japán új miniszterelnöke
A konzervatív Aszo Tarót, a kormányzó jobboldali Liberális Demokrata Párt (LDP) elnökét választotta meg Japán új miniszterelnökének szerdán a tokiói parlament. A lakosság körében nagy népszerűségnek örvendő volt külügyminiszter 337 szavazatot kapott az alsóházban az ellenzék jelöltjével, Odzava Icsiróval szemben, aki 117 voksot szerzett. A felsőház, ahol az ellenzék van többségben, Odzavát, a centrista Japán Demokrata Párt elnökét szavazta meg kormányfőnek, de az alkotmány szerint véleménykülönbség esetén az alsóház döntése a mérvadó. A 68 éves Aszo Taro az alig egyéves kormányzás után, szeptember elsején lemondott Fukuda Jaszuót váltja a miniszterelnöki tisztségben.
2008.09.24. 08:47
 
 
A Fed további központi bankoknak is ad dollárt
Az amerikai szövetségi tartalékbankrendszer (Fed) szerdán bejelentette, hogy további külföldi jegybankokkal kötött devizahitelcsere-megállapodásokat, csökkentendő a nemzetközi dollárhitelezés szűk keresztmetszeteit szerte a világon. A likviditásnövelő megállapodásokban most már Ausztrália, Svédország, Norvégia és Dánia központi bankja is részes, vagyis ezentúl ők is hirdethetnek dollárárveréseket rövid lejáratokra bankközi piacaikon. Erre a célra összesen 30 milliárd dolláros keretet kapnak a Fedtől: az ausztrál központi bank 10 milliárd dolláros, a svéd is 10 milliárd dolláros, a norvég és a dán központi bank 5-5 milliárd dolláros kerettel gazdálkodhat.
2008.09.24. 08:36
 
 
GPS-nyakörvet kapott Putyin kutyája
Vlagyimir Putyin kormányfő szeretett Conny kutyájának végre van GLONASZSZ-nyakörve. Putyin még decemberben érdeklődött, hogy mikor kaphat kedvenc ebe a navigációs rendszerrel felszerelt kellékből, hogy ne csavarogjon el messzire, és Szergej Ivanov miniszterelnök-helyettes ígérte az akkor még államfői tisztségben lévő Putyinnak, hogy júniusban meglepi vele Connyt. Most Ivanov állta a szavát, de dolog még nem hivatalos, Conny sem tud még róla, mert nyilván majd fotósok jelenlétében teszik a nyakára az ajándékot. A szerkezet azonban a Moszkovszkij Komszomolec című lap értesülése szerint már Conny gazdijánál van.
2008.09.24. 08:32
 
A meteorológus szerint természetes a nagy hőmérséklet-ingadozás
Belefér a természetes ingadozásba az elmúlt napok átlagosnál hűvösebb időjárása, ugyanakkor régóta nem volt példa ekkora mértékű hőmérséklet-csökkenésre másfél hét alatt - mondta az MTI-nek Nadrai Attila, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa. A hónap első fele rendkívül meleg volt; a szeptember 6-ai országos melegrekord meg is dőlt. Kilenc nappal később viszont a szeptember 15-ei országos hidegrekord dőlt meg, akkor Sopronban 8,6 fokot mértek. Ekkora mértékű lehűlés nagyon ritkán fordul elő ilyen rövid időszakon belül, de nem egyedi dolog - mondta Nadrai Attila. Ez az ingadozás még nem tekinthető az éghajlatváltozás, a globális felmelegedés egyértelmű jelének - szögezte le.
2008.09.24. 08:25
 
 
Az olasz nők a legvonzóbbak és a leggátlásosabbak
Egy felmérés szerint az olasz nők a legelegánsabbak és a legbájosabbak Európában. A Meetic internetes európai ismerkedő hálózat által öt vezető európai országban végzett vizsgálatból azonban az is kiderül, hogy az olasz nők azok, akik a legkevésbé felszabadultak és a leginkább problematikusak szexuális téren. A Meetic internetes európai ismerkedő hálózat felmérésben ötezer - 18 és 64 év közötti - férfi és nő vett részt, a kutatás színhelye Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Nagy-Britannia volt. A legsportosabbak a német lányok, a francia hölgyeket a legműveltebbeknek, a spanyolokat pedig a legszellemesebbnek tartják a szavazók.
2008.09.24. 08:04
 
 
Magyar fodrászsiker Párizsban
A Nemzetközi Fodrász Szervezet (Organisation Mondiale Coiffure) által szeptember 13. és 15. között szervezett Rose D'Or Trophee de Paris nemzetközi fodrászversenyen Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász bronzérmet szerzett a női, úgynevezett full fashion kategóriában. A modell Pásztor Stephanie volt, akinek különleges papírruháját a fiatal divattervező Aradi Kata tervezte és alkotta meg, sminkjét pedig a 2008-as chicagói világbajnokság 4. helyezett sminkese, Jacsó Dolly készítette.
2008.09.24. 07:58
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284[2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista