2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Női kézilabda Világkupa: Franciaország-Magyarország 29-23
A magyar női kézilabda-válogatott 29-23-ra kikapott a francia csapattól a dániai Világkupa nyitómérkőzésén, Aarhusban. Az olimpia után a Vk-n szereplő nyolc csapat egyike sem a legerősebb összeállításban lép pályára Aarhusban. A magyarok közül is többen hiányoznak, így Pálinger, Görbicz, Tóth, Szamoránsky, illetve a várandós Ferling. Ezen a találkozón debütált az új szövetségi kapitány, Imre Vilmos. A magyarok szerdán 14 órakor az orosz, csütörtök 20 órakor pedig a dánok ellen lépnek pályára. A csoport első két helyezettje jut a szombati elődöntőbe.
2008.10.14. 15:35
 
 
Az Alkotmánybíróság elnöke nem vesz részt a nemzeti csúcson
Az Alkotmánybíróság (Ab) elnöke nem vesz részt a nemzeti csúcson, mert az általa irányított testület nem avatkozhat be a végrehajtó hatalomra tartozó politikai kérdések eldöntésébe - közölte az Ab sajtófőnöke az MTI-vel. Paczolay Péter a Gyurcsány Ferencnek írt levelében olyan megtisztelő gesztusnak nevezte meghívását a nemzeti csúcsra, amelyre megfogalmazása szerint csak a támogatás és az egyetértés lépése lehet a válasz - jelentette ki Sereg András. Hozzátette: az elnöke testülete nevében is üdvözölte a nemzet érdekében létrehívott, felelősen cselekvő találkozót. "Teszi ezt azért is, mert a jogállamiság része az államhatalmi ágak együttműködési kötelessége" - ismertette a sajtófőnök.
2008.10.14. 15:15
 
 
Bush: az amerikai kormány beszáll a bankokba
Az amerikai kormány megkezdi a pénzintézeti részvények vásárlását, hogy segítsen kiolvasztani a befagyott hitelpiacokat, ösztönözze munkahelyek teremtéséhez és a gazdaság növekedését, mondta George W. Bush amerikai elnök. Közölte azt is, hogy a szövetségi betétbiztosító intézet ezentúl garantálja a bankok új adósság-kibocsátásait, és bővítik a nem kamatozó számlák biztosítását. Ezekről a az általa "példátlannak és agresszívnek" nevezett lépésekről azt mondta, hogy azok célja "nem a szabadpiac megszerzése, hanem a megőrzése".
2008.10.14. 14:26
 
 
Cáfolta a Daimler a kecskeméti beruházás elhalasztásának hírét
A leghatározottabban cáfolta a Daimler-Benz szóvivője azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a világhírű német autógyár kecskeméti beruházásának elhalasztását tervezné. A stuttgarti székhelyű konszern szóvivője felháborodásának adott hangot az állítólagos halasztással kapcsolatos hírek miatt, amelyeket minden alapot nélkülözőnek nevezett. - A Daimer-Benz semmiféle módosítást nem tervez a kecskeméti üzemmel kapcsolatos, eredeti programon, és minden a terveknek megfelelően halad - hangsúlyozta Florian Martens szóvivő, utalva arra, hogy a kecskeméti gyár építése 2009-ben, a gyártás pedig 2012-ben kezdődik.
2008.10.14. 14:19
 
Mire kell ügyelni az őszi közlekedés során
Az őszi hónapok velejárójaként egyre gyakrabban találkoznak az autósok ködös útszakaszokkal, kisebb-nagyobb ködfoltokkal. Jellemzően a reggeli órákban, a munkába indulás időszakában nehezíti meg a járművezetők helyzetét a köd, ráadásul éppen ekkor kapcsolódik le a közvilágítás is, amely tovább korlátozza a tájékozódást. Alig hogy beköszöntött az ősz a ködös reggeleivel, a megye közútjain máris megszaporodtak a közlekedési balesetek.
2008.10.14. 14:12
 
 
Új WTCC Cruze versenyautó
A Chevrolet Europe bemutatta 2009-es World Touring Car Championship (WTCC) sorozatán szereplő új versenyautóját. Az autó alapjául a Párizsi Autószalonon bemutatott Chevrolet Cruze szolgál.
2008.10.14. 13:51
 
Kőolaj ömlött Pest megyében
Megrongálódott a Barátság kőolajvezeték és jelentős mennyiségű kőolaj ömlött a szabadba kedden délelőtt Pest megyében.
2008.10.14. 13:47
 
Leütötte a segélyért
Hétfőn tett feljelentést egy 47 éves nagycserkeszi férfi, akit elmondása szerint hat nappal korábban egy falubelije rabolt ki az utcán.
2008.10.14. 13:42
 
 
Gyurcsány: négypontos javaslat az EU állam- és kormányfői csúcsra
Négypontos javaslatot terjeszt a magyar kormány az Európai Unió állam- és kormányfői elé Brüsszelben, ahol szerdán tárgyalnak a nemzetközi pénzügyi válság okozta teendőkről - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) tagjaival folytatott konzultáció utáni tájékoztatón, ahol a szombati nemzeti csúcs előkészítését vitatták meg. A kohéziós politikai szabályozást a kis- és közepes vállalatok javára kívánja megváltoztatni a magyar javaslat - mondta a miniszterelnök. Ezért javasolják azt is, hogy az egyes támogatott programokon belül kisebb legyen a nemzeti hozzájárulás minimálisan megkövetelt mértéke.
2008.10.14. 13:15
 
 
Dasha Gauser őszi kollekció
Dasha Gauser orosz divattervező idei őszi kollekciójában, visszatérnek a színek az utcai divatba.
2008.10.14. 13:11
 
Két kiló kábítószer Nyíregyházán
Kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanújával a Nyíregyházi Rendőrkapitányság hétfőn őrizetbe vett egy 27 éves helybeli lakost.
2008.10.14. 13:10
 
 
1,7 milliót "gyümölcsözött" a hétmázsás tök
702,88 kilós tökkel nyerte egy amerikai gazda az idei, immár 35. safewayi tökvilágbajnokságot, amelynek a kaliforniai Half Moon Bay adott otthont. Az oregoni Thad Starr töke szűk fél kilóval múlta felül a tavalyi győztesét, amely rekordtömegű volt, így az idei bajnoktök is csúcssúlyú. Kerülete 3 méter körül van, magassága 1 méter 30 centi. A versenymérlegre targoncákkal emelték rá. A tök gyümölcsözőnek bizonyult: Starr bő 9 ezer dollárt - 1,7 millió forintot - kapott díjként, mivel a verseny szervezői 6 dollárt fizetnek a győztes tök fontjáért.
2008.10.14. 13:08
 
 
Az utolsó szivar
Elindul az előadás, mi nyugodtan dőlünk hátra, és azt gondoljuk, egy átlagos, hétköznapi történet bontakozik ki a szemünk előtt. Tévedtünk.
2008.10.14. 13:02
 
 
Szerzetesnek állt egy csalódott kínai vezérszurkoló
Bánatában szerzetesnek állt a kínai Wuhan Guanggu labdarúgócsapat vezérszurkolója, miután kiderült, hogy kedvencei visszaléptek az élvonalbeli bajnokságtól. Az ügy hátterében az áll, hogy a vuhani együttes kapitányát nyolc meccsre eltiltották szándékos durvaság miatt, mire a klub tiltakozásul félbehagyta a pontvadászatot, a szurkolók pedig napokon át az utcán tüntettek a liga ítélete ellen. A legérzékenyebben alighanem Mej Nan-senget érintette a döntés: a Vastrombitának becézett fődrukker elkeseredésében főállású szerzetesnek szegődött a híres saolin templomba. "Klubom visszalépett, a válogatott pedig nem jutott ki a 2010-es világbajnokságra, így mindkét fiamat elvesztettem" - mondta szomorúan Mej.
2008.10.14. 13:00
 
Jogosítványszüret
Az elmúlt napokban a miskolci rendőrök összesen 10 ittas járművezetőtől vették el a helyszínen a vezetői engedélyt. A tapasztalatok szerint a szüreti időszakban egyes sofőrök kevésbé veszik figyelembe a rájuk vonatkozó szabályokat.
2008.10.14. 12:52
 
 
Fidesz: értelmetlen pr-ötlet a nemzeti csúcs
A Fidesz értelmetlen pr-ötletnek tartja a miniszterelnök által kezdeményezett nemzeti csúcsot; erről Kósa Lajos alelnök beszélt az ellenzéki párt elnökségi ülése után. "Vízgereblyézés fog történni, és ez akkor is értelmetlen, ha nagyon sok ember, okos emberek, hosszú ideig gereblyézik a vizet" - fogalmazott Kósa, aki szerint a szombati "Gyurcsány-csúcson" csupán "biodíszlet" lesz a sok közjogi méltóság és politikus. A Fidesz alelnöke kijelentette: Gyurcsány Ferenc minden szempontból alkalmatlan arra, hogy kivezesse az országot a jelenlegi válságból, mert hiteltelen, minden létező szerepet eljátszott, a "táncos lábú miniszterelnöktől a rokonait sirató miniszterelnökig", és mindenben megbukott.
2008.10.14. 12:40
 
 
Gyurcsány: változik a növekedési, az inflációs és a béralakulási mutató
Változik a jövő évi költségvetéshez tartózó növekedési, inflációs, és béralakulási mutató - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztetési Tanács (OÉT) tagjaival folytatott konzultáció utáni tájékoztatón, ahol a szombati nemzeti csúcs előkészítését vitatták. A kormány most azzal számol, hogy a korábbinál kisebb növekedés kisebb inflációval jár együtt, miközben a bérjövedelmek az inflációval egyező mértékben emelkednek - jelezte Gyurcsány. Hangsúlyozta: "fontos, hogy egyezség jöjjön létre a nemzeti csúcson az azonnali lépésekről, majd 2009. évről". A miniszterelnök közölte: az elfogadott betétvédelmi törvény nemcsak a lakossági betétekre nyújt garanciát 13 millió forintig, de a vállalkozói betétekre is.
2008.10.14. 12:30
 
 
Tarlós István: veszélybe került a Műegyetem a metróépítés miatt
Sürgős vizsgálatot követelt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a főpolgármestertől, amiért a szakértői javaslatok ellenére a metróépítés kivitelezői nem tettek meg mindent a Műegyetem épületének süllyedésének elkerülésének érdekében, így veszélybe sodorták a közintézményt. Tarlós István úgy fogalmazott: felháborító az előkészületlenség, ami a 4-es metró építése körül zajlik, sorozatos fiaskóknak lehetünk tanúi; már ötödik alkalommal állt le az építkezés. Elmondta: a Gellért tér mellett lévő Műegyetem vegyészmérnöki és biomérnöki karának "Ch" épülete eddig 55 millimétert süllyedt, falak repedtek meg, és a tartófalak és oszlopok is megrongálódtak, és amint az épület süllyedése eléri a 65 millimétert, a helyzet kritikussá válhat.
2008.10.14. 11:57
 
 
A szlovák kormány jóváhagyta a jövő évi költségvetés sarokszámait
A szlovák kormány jóváhagyta a jövő évi költségvetés sarokszámait, a GDP-arányos államháztartási hiányt 1,7 százalékban állapította meg - közölte Robert Fico miniszterelnök a kormány ülését követően. A jövő évi költségvetés kiszámításakor 6,5 százalékos gazdaságnövekedést vettek alapul. A miniszterelnök azt is elmondta, hogy a kormány kész támogatást nyújtani a pénzügyi szektornak, de jelen pillanatban erre nincs szükség. Fico közölte, az állam felkészült arra, hogy ha kell, tőkéhez juttassa a bankokat. Az 1,7 százalékos államháztartási hiány alatta marad a 2 százalékos GDP-arányos küszöbnek, amit az ország 2008-ban tűzött ki maga elé, az euró bevezetésével összefüggésben.
2008.10.14. 11:41
 
 
BL: két meccsre bezárták az Atlético stadionját
Soron következő két hazai Bajnokok Ligája-mérkőzését Madridtól legalább 300 kilométerre kell lejátszania a helyi Atleticónak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságának döntése értelmében. Az UEFA az Olympique Marseille elleni találkozón történt szurkolói rendbontások miatt büntette meg a spanyol klubot. Az ítélet akár még súlyosabb is lehet, ha ugyanis a következő öt évben megint rendzavarás részesévé válik a klub, akkor egy további, harmadik hazai találkozót is az otthonától távol lesz majd kénytelen lejátszani az Atlético Madrid.
2008.10.14. 11:26
 
 
Lopott Beckham-trófeák az eBay kínálatában
Lopott Beckham-trófeákat próbáltak elpasszolni az eBay internetes aukciós fórumon; a rendőrség a futballsztár otthonának házvezetőit gyanúsítja. A személyes tárgyak David Beckham és felesége, Victoria hatalmas, Hertfordshire grófságbeli házából tűntek el. A királyi család londoni rezidenciája, a Buckingham-palota után csak Beckingham-palotának becézett kastélyt tíz éve vezette a gondnoki teendőkkel megbízott házaspár, Eric és June Emmett, ám úgy tűnik, hogy visszaéltek a bizalommal. A Daily Mirror keddi beszámolója szerint a bűncselekményre az angol futballvilágsztár feleségének szülei jöttek rá.
2008.10.14. 11:21
 
 
Tételesen átvizsgálná a magyar-szlovák alapszerződés betartását Magyarország
Tételesen megvizsgálná Magyarország, hogy a magyar-szlovák alapszerződés pontjai közül mi teljesül és mi nem - mondta Göncz Kinga külügyminiszter kedden az MTI-nek. Az alapszerződés nagyon tisztességes és kiegyensúlyozott alapokmánya a két országnak, be kellene tartani azt, amiről a dokumentum szól. A konzultáció során mind a két országra vonatkozó kötelezettségeket végig kell venni - mondta Göncz Kinga az Országgyűlés európai ügyek bizottságának ülése után. A magyar és a szlovák külügyminiszter szerdán tárgyal egymással Brüsszelben. Göncz Kinga - mint mondta - "egészen konkrét" kérdésekkel készül a találkozóra.
2008.10.14. 11:15
 
 
KDNP: a kormány védje meg a magánnyugdíj-pénztári tagokat
A kormány tegyen megfelelő intézkedéseket a magánnyugdíj-pénztári rendszer védelme érdekében, hogy a tőkepiaci válság minél kevésbé érintse a pénztári tagokat - mondta Mészáros József, a KDNP alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Véleménye szerint a pénzpiaci válság súlyosan érintheti a magánnyugdíj-pénztárakban lévő, a későbbi nyugdíjak alapjául szolgáló vagyont. Jelenleg a magánnyugdíj-pénztári belépés a fiatalok számára kötelező, a pénztárak tagsága - az önkéntes belépőket is számolva - meghaladja a kétmillió főt - fűzte hozzá a politikus.
2008.10.14. 11:09
 
 
A Szojuz TMA-13 csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz
A Szojuz TMA-13 űrhajó kedden, a tervezett magyar idő szerinti 10.33-nál néhány perccel korábban csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz - közölték a Moszkva melletti repülésirányító központban. A vasárnap Föld körüli pályára juttatott űrhajóval a 18. expedíció érkezett az űrállomásra. Tagjai az orosz Jurij Loncsakov és az amerikai Michael Fincke, s velük tart hatodik űrturistaként az amerikai Richard Garriot. Az űrállomáson Oleg Kononyenko és Szergej Volkov, valamint az amerikai Gregory Shemetoff várja az érkezőket. Az űrhajó és az űrállomás közötti átjárót a nyomás kiegyenlítése és a légmentes csatlakozás ellenőrzése után, magyar idő szerint 11.55-kor szándékoznak kinyitni.
2008.10.14. 10:42
 
 
Jelentősen elmarad a szakmunkások bére az átlagkeresettől
Mintegy 20-24 százalékkal maradnak el a szakmunkásjövedelmek a jelenlegi magyarországi havi bruttó 191 ezer forintos átlagkeresetektől - derült ki a Merces októberben végzett internetes felméréséből. A 117.867 résztvevőt és 65 szakmát felölelő vizsgálat összesített eredményei szerint: a szakmunkások jövedelemátlaga - az érettségizettek esetében 152 ezer forint, az érettségivel nem rendelkezőké 146 ezer forint - mintegy 20, illetve 24 százalékkal elmarad a jelenlegi magyarországi havi bruttó 191 ezer forint átlagjövedelemtől. A kutatók kíváncsiak voltak az érettségi értékére is az egyes szakmákban. Azt tapasztalták, hogy kevés olyan foglalkozás van, amelyben jelentősen jobb jövedelmi lehetőségekre számíthat az, aki érettségivel is rendelkezik.
2008.10.14. 10:15
 
 
Tovább erősödött a forint
Erősödött a forint a nemzetközi piaci hangulat és a magyar inflációs adat hatására kedden reggel: a budapesti bankközi devizapiacon fél tízkor 250,40/60 forint volt az euró árfolyama, szemben a hétfő délutáni 254,10/20 forinttal. A forint árfolyama most abba a tartományba tért vissza, ahol a csütörtöki zuhanás előtt alakult - hívták fel a figyelmet kereskedők. A forint a dollárral szemben is erősödött, az amerikai deviza árfolyama 183,65/85 forint a hétfői 186,70/85 forint után. A bankközi forintpiacon a rövid lejáratok hozamszintje ismét a 7,50/60 százalékos mélypontra süllyedt, a forgalom ugyanakkor jelentéktelen.
2008.10.14. 10:03
 
 
Az EU bizottság jóváhagyta a brit és az ír mentőcsomagokat
Az Európai Bizottság jóváhagyta a bankok kisegítését célzó brit és ír mentőcsomagot. Erről a döntést Brüsszelben hétfő este hozták meg. A bizottságnak sikerült Írországgal az eredeti csomag egyes pontjainak módosításáról megállapodnia. Ez és a brit kormánnyal való kiváló együttműködés révén, továbbá a bizottság gyorsított eljárásának köszönhetően sikerült gyorsan engedélyezni a csomagterveket, amelyek nem ütköznek az uniós versenyszabályokba - szögezte le a bizottság. Eredetileg Írország egyoldalúan csak az országban működő hat nagy banknak nyújtott volna a betétekre garanciát, ami Nagy Britannia bírálatát váltotta ki.
2008.10.14. 09:59
 
 
A fogyasztói árak 5,7 százalékkal nőttek
A fogyasztói árak szeptemberben nem változtak augusztushoz képest, és 5,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A piaci elemzők szeptemberre 6,2 százalékos 12 havi áremelkedést vártak. Szeptemberben a szezonálisan kiigazított "alapdrágulás" 0 százalék volt, a maginfláció 2007 szeptemberéhez viszonyítva 5,0 százalékot tett ki. Az év első kilenc hónapjában 6,7 százalékkal emelkedtek az árak. A fogyasztói árak augusztusban 0,3 százalékkal csökkentek júliushoz képest, és 6,5 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet. Tavaly szeptemberben az infláció 0,7 százalék volt havi és 6,4 százalék 12 havi összahasonlításban.
2008.10.14. 09:03
 
 
Obama hat ponttal vezet egy nappal az utolsó vita előtt
Barack Obama amerikai demokrata párti elnökjelölt hat ponttal vezet republikánus párti riválisa, John McCain elnökjelölttel szemben egy nappal az utolsó nyilvános vita előtt - ez derült ki a Reuters/C-SPAN/Zogby kedden közzétett felméréséből. A négy napon át tartó közvélemény-kutatás utolsó napján a megkérdezettek tovább növelték az illinoisi szenátor előnyét: míg hétfőn Obama 48 százalékkal vezetett McCainnel szemben, aki 44 százalékos népszerűséget élvezett, kedden már 49-43-as volt az arány a demokrata jelölt javára a valószínű szavazók körében; a felmérés hibahatára 2,9 százalékpont. John Zogby közvélemény-kutató úgy fogalmazott, hogy "egyértelműen még egy rossz napja volt" John McCainnek.
2008.10.14. 07:42
 
 
Az amerikai kormány 250 milliárd dollárt fordít bankok feltőkésítésére
Az amerikai kormány 250 milliárd dollárt tervez fordítani banki részvények vásárlására, a pénzintézetek feltőkésítésére - írta a The New York Times keddi internetes kiadásában. A CNBC televízió értesülése szerint a washingtoni adminisztráció a befagyott hitelpiacok kiolvasztását célzó közvetlen tőkeinjekciós programban valószínűleg bankok ezreinek nyújt majd segítséget. Az összeg felét a 9 legnagyobb bank kapja majd; az adminisztráció elsőbbségi részvényeket fog vásárolni. A Bush-kormány ezenkívül várhatóan felhatalmazza majd a szövetségi betétbiztosítót, hogy a nem kamatozó - többnyire vállalati - bankbetétekre korlátlan garanciát nyújtson.
2008.10.14. 07:36
 
 
Ló szeszszintmérését kérte a rendőrség baleset miatt
Ló szeszszintmérését kérte a közlekedési rendőrség Romániában egy állatorvostól, mert az állat balesetet okozott, és felmerült a gyanú, hogy ittasan "húzott". A lovaskocsi elütött egy padon ülő 86 éves férfit, aki belehalt sérüléseibe. Ezután kezdődött az alapos vizsgálat. Szemtanúk elmondása szerint a bakon ülő kocsis mindent megpróbált, ám nem bírt a lóval. Mint kiderült aznap vette a jószágot egy vásáron, és hazafelé hajtott vele. A vérvizsgálat eredményeként kiderült, hogy a ló bizony ivott és nem vizet. A rendőrség úgy véli, volt gazdája itatta le, hogy erősebbnek és egészségesebbnek tűnjön a vásáron - adta hírül a román sajtó.
2008.10.14. 07:21
 
 
Sólyom László nem kíván részt venni a nemzeti csúcson
A köztársasági elnök nem kíván részt venni a miniszterelnök által szombatra összehívott nemzeti csúcson - közölte Sólyom László köztársasági elnök kedden Ammánban magyar újságírókkal. A miniszterelnök által összehívott tanácskozás "nem szolgálja a felelősségi viszonyok tisztázását, technikailag nem látom célravezetőnek, én ezen a tanácskozáson nem kívánok részt venni, az állam nem így működik" - fogalmazott az államfő. Sólyom László kiemelte: örömmel hallja, hogy a pénzügyi válság elhárítása, illetve a következmények enyhítése összefogásra készteti a parlamenti pártokat. Ugyanakkor hozzátette: súlyos fenntartásai vannak a nemzeti csúcs néven összehívott tanácskozással kapcsolatban.
2008.10.14. 07:10
 
 
Népszabadság: Soros még nem látott ekkora válságot
Soros György még nem látott ekkora válságot, de véleménye szerint nem is fog; miközben a múlt heti tőzsdei pánik után az európai részről született gazdaságpolitikai választ megfelelőnek tartja, úgy véli még korai megítélni, hogy megnyugszanak-e a pénzpiacok. A Népszabadság keddi számában közli a magyar származású "pénzügyi guruval" Washingtonban, a hétvégén készült interjúját, amelyben Soros kijelentette: nemcsak ingatlanpiaci válságról van szó, hanem "szuperbuborékról", és egy téves feltevésről: arról, hogy a piac kiigazítja majd a saját túlzásait, nincsen szükség beavatkozásra.
2008.10.14. 07:00
 
 
Politológusok szerint kapóra jöhet a kormánynak a pénzügyi válság
Több szempontból kapóra jöhet a kormánynak a pénzügyi válság - nyilatkozta az MTI-nek két politológus hétfőn. A Political Capital elemzője szerint pártpolitikai szempontból és rövid távon kapóra jött a válság a kormánynak. A pénzügyi válság ugyanis megerősítheti Gyurcsány Ferenc pártelnöki és miniszterelnöki pozícióját is - mondta Juhász Attila. Ebben a helyzetben könnyebb elfogadtatni a költségvetést is a parlamenttel - tette hozzá. Azzal Kiszelly Zoltán is egyetért, hogy a válság megkönnyítheti a költségvetés elfogadtatását is, hiszen azt mondhatja a kormány, hogy aki nem mond igent a büdzsére, kiszolgáltatott helyzetbe hozza Magyarországot.
2008.10.13. 22:00
 
A kopaszságot két gén okozza
Egy nemzetközi kutatócsapat felfedezte, hogy a férfiak kopaszodásáért két gén lehet a hibás. A két génvariáns együtt hétszeresre fokozza a kopaszság kockázatát.
2008.10.13. 21:53
 
A román fuvarozók szerint a magyar hatóságok vadásznak rájuk
Vadásznak a román fuvarozókra a magyar hatóságok, közvetlenül Magyarországra lépésük után minden apró hibáért a legmagasabb pénzbírságot róják ki rájuk - állítja a romániai fuvarozókat tömörítő egyesület.
2008.10.13. 21:37
 
Trükkös tolvajok őrizetben
A Mátészalkai Rendőrkapitányság a hét végén őrizetbe vett három férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy idős embereket loptak meg "trükkös" módszerrel.
2008.10.13. 21:35
 
 
Orbán is ott lesz a nemzeti csúcson
Orbán Viktor ott lesz a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezésére összehívott nemzeti csúcson. Ezt maga a Fidesz elnöke jelentette be a Hír Tv hétfő esti műsorában, ahol arról is beszélt, hogy a kormány válságkezelő 12 pontja valójában egy "gigantikus megszorító csomag", és szerinte ez ellen kellene összefogni. "Mindenki elmegy, aki meghívót kapott, én is kaptam" - mondta Orbán Viktor. A pártelnök szerint ritka alkalomról van szó, de Magyarországot komoly veszély fenyegeti, ez pedig nem a pénzügyi válság, hanem a "gigantikus megszorító csomag", amit a kormány rakott össze.
2008.10.13. 21:05
 
 
Elhunyt Gérard Depardieu fia
Guillaume Depardieu színész, Gérard Depardieu fia hétfőn 37 esztendős korában elhunyt egy Párizs közelében fekvő kórházban. A színészcsaládba született férfi halálát "vírusfertőzés okozta súlyos tüdőgyulladás" okozta - közölte Gérard Depardieu Artmedia filmvállalatának szóvivője. Guillaume Depardieu 1974-ben debütált a filmvásznon híres apja oldalán a Pas si méchant que ca (Nem is olyan rossz ember) című filmben, majd számos francia produkcióban szerepelt. 1995-ben két César-díjra is jelölték. Legutóbb a Szingliket és a tavalyi Berlinale versenyprogramjában is bemutatott Langeais hercegnő című drámát láthattuk tőle.
2008.10.13. 19:42
 
 
Elfogadták a betétbiztosítási értékhatár felemelését
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvényt, ami a betétbiztosítási összeghatárt 6 millióról 13 millió forintra emeli. A módosító javaslatokat 369 igen szavazattal fogadta el az Országgyűlés, a zárószavazáson pedig ugyancsak 369-en szavaztak igennel, viszont Csákabonyi Balázs (MSZP) nemmel szavazott. A törvény sürgős kihirdetéséről szintén egyhangúlag szavaztak a képviselők. Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított összeghatár felemelése mellett az elfogadott törvényben eltörlik a 10 százalékos önrészt. Az Országgyűlés úgy rendelkezett, hogy a parlament elnöke kérje a törvény sürgős kihirdetését a köztársasági elnöktől.
2008.10.13. 19:25
 
 
Jelena Jankovic világelsőként zárhatja az évet
A vasárnapi moszkvai tenisztornán győztes Jelena Jankovic szinte biztosan világelsőként zárhatja az esztendőt. A szerb klasszis eddig 4.555 pontot gyűjtött össze, 773-mal többet, mint a második helyezett orosz Dinara Szafina és 838-cal előzi meg a harmadik amerikai Serena Williamst. "Az idény elején állandó egészségügyi problémáim voltak és nem úgy játszottam, ahogy szerettem volna. Az olimpia után szerencsére rendbe jöttek az ügyeim és a játék is jól megy. Szeretnék továbbra is magas szinten teniszezni, ám ha meg akarom őrizni a pozíciómat, még sokat kell fejlődnöm" - nyilatkozta Jankovic.
2008.10.13. 18:54
 
 
Bukarest után Erdélyben él a legtöbb román milliomos
Románia 500 leggazdagabb emberének a vagyona eléri a 39 milliárd eurót, és az ország GDP-jének majdnem egyharmadát teszi ki - derül ki az Adevarul című napilap által elkészített toplistából. A legtöbb milliomos, szám szerint 201, Bukarestben él, ők 21,8-22,7 milliárd eurót birtokolnak. Közülük a leggazdagabb Dinu Patriciu olajmágnás, aki az Adevarul-toplista szerint egyben az ország leggazdagabb embere. Vagyonát 1,9-2 milliárd euróra becsülik. Románia második leggazdagabb embere Ion Tiriac, akinek vagyona eléri a 950 millió - egymilliárd eurót. Harmadik helyen található a vállalkozásával Magyarországon is jelen lévő Teszári Zoltán romániai magyar üzletember, vagyonát a lap szakemberei 900 millió euróra becsülik.
2008.10.13. 18:36
 
 
Kundera cáfolja a besúgás vádját
Milan Kundera, a világhírű cseh író fiatal korában valószínűleg feljelentette a kommunista állambiztonságnak egyik egyetemi kollégiumi lakótársnője barátját, aki a nyugati hírszerzés számára dolgozott. Az érintett fiatalember ezután 14 évet ült a kommunista rendszer börtöneiben. Kundera határozottan tagadta és csalásnak minősítette a hírt. A jelenleg Franciaországban élő író fiatalságának ezen, eddig ismeretlen epizódjáról a Respekt című liberális cseh hetilap ír hétfőn megjelent legújabb kiadásában. "Hazugság. Ezt az embert egyáltalán nem ismertem" - jelentette ki Kundera a CTK hírügynökségnek adott interjúban. Úgy véli, hogy cseh történészek és a hetilap le akarják őt járatni.
2008.10.13. 18:22
 
Az ellenőrzés okozta a vesztét
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága 2008. október 10-én lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2008. október 9-én 20 óra és 2008. október 10-én 7 óra 5 perc közötti időben a Budapest XII., Gregus utcában parkoló Honda Civic típusú személygépkocsit eltulajdonította.
2008.10.13. 18:20
 
 
Hollywoodban nincs válság
Az Egyesült Államokat sújtó pénzügyi válság láthatóan nem befolyásolja a Hollywoodban folyó munkát. A jövő tavasz és nyár közötti időszakra 40 film elkészítését tervezik, holott még mindig beárnyékolja az eget a filmipar sztrájkja. A Variety című folyóirat szerint a nagy stúdiók a 2010-re és 2011-re tervezett filmbemutatókra százmilliókat biztosítottak: kiemelkedő produkciónak számít James Cameron Avatar című filmje vagy a Robert Downey jr.-ral visszatérő Vasember 2. 2010 elején kezdik forgatni a Torrente, a törvény két balkeze című spanyol vígjáték amerikai változatát - tudta meg az EFE.
2008.10.13. 17:51
 
 
Pénzügyi válság: mentési útmutatót adott ki Brüsszel az EU-tagállamoknak
Útmutatót adott ki az Európai Bizottság hétfő délután arról, milyen feltételek biztosításával garantálhatják az európai uniós tagországok, hogy a pénzügyi válság miatt bajba került bankjaiknak tervezett állami támogatásukat Brüsszel gyorsan jóváhagyja. A bizottság egyúttal emlékeztetett arra, hogy az uniós szabályok lehetővé teszik az állami támogatást nehéz gazdasági időkben, de még ekkor is tiltják a verseny megzavarását a kormánysegítséggel. A közlemény szerint Brüsszel készen áll arra is, hogy bármely EU-kormány megkeresésére előzetesen tanácsot adjon egy egy-támogatási csomag kidolgozásához.
2008.10.13. 17:48
 
Peking 2008: hiányzik háromszáz doppingteszt eredménye
Komoly hiányosságokat tártak fel a pekingi olimpiai mintavételek körülményeit és adminisztrációját illetően a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) megfigyelői: a legnagyobb gond, hogy a 4770 vizsgálat közül háromszáznak hiányzik az eredménye. A WADA tíz munkatársa ellenőrizte a játékokon végzett vizsgálatok körülményeit, a tapasztalatokról készült 50 oldalas jelentés pedig - melyet szeptember 19-én küldött el a WADA a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) - több pontban is szabálytalanságokra világít rá. A WADA többek között kifogásolta, hogy a 205 résztvevő ország közül 102 olimpiai bizottsága nem adta meg napra és órára lebontva a versenyzők programját.
2008.10.13. 17:47
 
 
Az ombudsman szerint nem volt eléggé átlátható a vízummentességi egyeztetés
Nem volt kellően átlátható az egyeztetési folyamat az amerikai vízummentesség feltételeként megkötött adatcsere-megállapodásokról, a megszületett egyezmények szövege azonban elfogadható - mondta Jóri András adatvédelmi biztos. "Elfogadható a megszületett megállapodások szövege, de mindenképpen szeretném a jövőben figyelemmel kísérni azt, hogy ezek hogyan érvényesülnek a gyakorlatban" - mondta Jóri András, hozzátéve, hogy az egyeztetési folyamat nem volt kellően átlátható. Az ombudsmani hivatal azonban véleményezhette a szerződéstervezeteket, és több ponton sikerült is javulást is elérni a megállapodásokban.
2008.10.13. 17:36
 
 
Őszi nagytakarítás az utakon
Szemétgyűjtési akciót szervezett hétfőn az utakon országszerte a Magyar Közút Kht., az idén már negyedik alkalommal - közölte az akciót követően a társaság. A hétfőn reggel 8-tól délután 14 óráig tartó akció során 590 szervezet több mint 25 ezer önkéntese gyűjtötte, zsákolta és hordta biztonságos lerakókba szemetet. A Magyar Közút Kht. a munka megszervezésével, tovább 400 munkagéppel, továbbá mintegy 25.000 ezer láthatósági mellény és védőkesztyű szétosztásával járul hozzá a takarításhoz. Az akcióban a társaság 1.300 dolgozója mellett 25.300-an vettek részt 590 szervezet, főként iskolák képviseletében. A résztvevők összesen 740 útszakaszt tisztítottak meg, összesen mintegy 6.000 köbméter ömlesztett hulladékot szállítottak el a kijelölt lerakókba.
2008.10.13. 17:22
 
 
30 éves a Beatrice
Kevés olyan előadó van, aki annyira egyedi és különleges színt képvisel a magyar rock zene történetében, mint Nagy Feró és társulata. Zenei világukat a rock, a blues, a punk a népzene és a kommunista indulók zseniális ötvözésével alakították ki.
2008.10.13. 16:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266[2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista