2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Az Egyesült Államok 27 szövetségi államában recesszió van
Az Egyesült Államok 27 szövetségi államában recesszió van, és további 14 annak küszöbén áll, közölte az ABC televízió kedden. Márciusban még csak 5 államban volt mérhető a recesszió. A gazdasági visszaesés az ingatlanpiac gyengélkedésével kezdődött néhány államban. Az utóbbi hetekben már George Bush elnök is a válság szót használta a helyzet jellemzésére, pedig ezt korábban következetesen kerülte. Gazdasági főtanácsadója, Edward P. Lazear pedig a hétvégén beszélt először recesszióról több állam kapcsán, ez a fogalom eddig szintén hiányzott az adminisztráció vezetőinek nyilatkozataiból.
2008.10.22. 09:25
 
 
Hajdú Lászlót felmentették a móri vérengzés ügyében
Első fokon 17 év fegyházbüntetésre ítélte emberölés kísérlete, rablások és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Bíróság szerdán Hajdú Lászlót, akit felmentett a móri vádpont alól. A bíróság indoklása során kifejtette: nem volt feladata véleményt alkotni az előző tárgyalásról. Hozzátette: a Fővárosi Ítélőtábla új eljárásra kötelező határozata alapján a móri vádpontot kellett újra tárgyalni. Hajdú ügyében korábban már született egy elsőfokú ítélet, akkor ugyancsak nem mondta ki bűnösnek a móri bűncselekményben és 15 év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Bíróság 2004-ben.
2008.10.22. 09:17
 
 
Obama a férfiak férfija 2008-ban
Barack Obama, a Demokrata Párt elnökjelöltje lett idén a legnagyobb hatású férfi az Egyesült Államokban egy igen népes, 200 ezer fős internetes szavazáson, amelyet férfiak körében tartottak. A demokrata politikus David Beckhamet taszította le a trónról; az AskMen tekintélyes férfi magazin tavalyi felmérésében még a brit futballsztár szerepelt az első helyen. Az AskMen arról kérdezi meg minden évben olvasóit, hogy melyik az a férfi, aki a legnagyobb mértékben befolyásolta magatartásukat, vásárlási szokásaikat és gondolkodásukat. Az életmódmagazin szavazásán a második legnagyobb hatású férfi Steve Jobs, az Apple számítógépes cég vezetője, a harmadik pedig Michael Phelps, többszörös olimpiai bajnok úszó lett.
2008.10.22. 09:11
 
 
Simor: működik a piac, nem kell használni az EKB hitelkeretét
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) nem használja az Európai Központi Bank (EKB) 5 milliárd eurós hitelkeretét a forint védelmében, idézte Simor Andrást, az MNB elnökét szerdán a Dow Jones hírügynökség. Az EKB hitele arra való, hogy (deviza)likviditást teremtsen a piacon..., de a piac jelenleg működik. A mi dolgunk biztonsági hálót tartani a piac alá - mondta Simor a CNBC gazdasági televíziónak. Hozzátette: Magyarország az EU és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) támogatására is számíthat. Az MNB elnöke ismét visszautasította Magyarország és Izland pénzügyi összehasonlítását, ezt alaptalannak és indokolatlannak nevezte.
2008.10.22. 09:06
 
 
Ötpárti egyeztetés: új adótörvény benyújtását javasolják
Új, az adó egyszerűsítését és a gazdaság kifehérítését szolgáló törvény benyújtására kéri fel a kormányt az öt parlamenti párt - jelentette be Kóka János, az SZDSZ parlamenti frakcióvezetője szerdán Budapesten a képviselőcsoportok egyeztetését követő sajtótájékoztatón. A pártok abban is egyetértettek, hogy az MSZP és az MDF közös módosító javaslatában megfogalmazotthoz képest szigorúbb költségvetési plafon meghatározására van szükség, és létre kell hozni egy stabilitási és adóreformalapot. Kóka János közölte: alapvetően megegyeztek a költségvetési tanács összetételében. Hozzátette: intenzív szakértői tárgyalások következnek, amelyet politikai csúcs követhet.
2008.10.22. 08:45
 
 
A hírességek szavazásra ösztönözhetik az amerikai fiatalságot
A fiatalok hajlanak rá, hogy beálljanak a szavazók táborába, ha olyan híresség, mint Beyonce Knowles, Christina Aguilera vagy Sean "P. Diddy" Combs mondja. Egy kedden közzétett amerikai tanulmány szerzői jutottak erre az eredményre, miután megkérdezték a Washington Állami Egyetem 305 hallgatóját. A Mass Communication and Society című folyóiratban megjelent dolgozat szerint "a fiatal szavazók számának drámai emelkedése 2004-ben főként a hírességek elő a szavazattal-kampányolásának volt köszönhető". Idén többek között Jessica Alba, Leonardo DiCaprio, Halle Berry, Jennifer Aniston, Aston Kutcher, Eva Longoria és Dustin Hoffman is szavazásra buzdította az amerikaiakat.
2008.10.22. 08:08
 
 
Fodor: az ördög a részletekben lakozik
Azért van szükség a mai ötpárti egyeztetésre, mert bár a kormánynak a gazdaság fehérítése és az adórendszer egyszerűsítése kapcsán tervezett intézkedési iránya jónak látszik, "az ördög a részletekben lakozik", ezért közösen kell áttekinteni a javaslatokat. Az SZDSZ elnöke az MTI-nek adott interjúban kiemelte: már a múlt szombati nemzeti csúcson is elmondta, hogy van jó néhány javaslat az asztalon, amelyekkel kezelni lehet a kialakult válsághelyzetet, és most mindenkinek félre kell tennie presztízsszempontjait, mert a legfontosabb az, hogy mi a legjobb az ország számára.
2008.10.22. 08:05
 
 
Jégmentes lehetett hatezer évvel ezelőtt a Jeges-tenger
Az Északi-sark jégtakarója egykor sokkal kisebb volt, és a Sarki-tenger átmenetileg akár jégmentes is lehetett: erre a következtetésre jutott egy norvég-dán kutatócsoport, amelyik Észak-Grönland öbleit és partjait vizsgálta meg, és új éghajlati térképet vázolt fel a régióról. "A legutóbbi jégkorszak óta északon soha nem volt annyira enyhe az éghajlat, mint hat-hétezer évvel ezelőtt" - idézte a Der Standard honlapja Astrid Lyst, a norvég NGU kutatási társaság geológusát. A kutatók által felfedezett hosszú partszakaszok a hullámok alakító hatásának nyomait viselték magukon, tehát valószínűsíthető, hogy ebben az időszakban a Jeges-tenger jégmentes volt.
2008.10.22. 08:00
 
 
India útnak indította első Hold-szondáját
India sikeresen útnak indította szerdán első Hold-szondáját. A dél-indiai Madrásztól 80 kilométerre északra fekvő Szriharikóta űrközpontból emelkedett a magasba egy rakéta az 1400 kilogrammos Csandraján-1 űrszondával, amely a tervek szerint két éven át fog a Hold körül keringeni, feltérképezi az égitest teljes felszínét, annak vegyi és ásványi összetételét. A szerkezet - amelynek neve szankszrit nyelven annyit tesz, "holdjármű" - a tervek szerint öt nap múlva éri el a Holdat. Megépítése és sikeres fellövése már önmagában is bizonyíték arra az óriási technológiai és gazdasági fejlődésre, amely Indiában az elmúlt években végbement. Összesen csaknem ezer kutató négyévi munkájának eredménye az expedíció.
2008.10.22. 07:33
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette 10 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A Mol legutóbb egy hete mérsékelte az árakat, akkor a gázolajét 4 forinttal, a benzinét pedig 8 forinttal csökkentette. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 275 forint körülire, míg a gázolajé 296 forintra esett. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázták.
2008.10.22. 07:30
 
 
Napi Gazdaság: startolhat a negyedik mobiltender
Várhatóan szerdán jelenik meg a negyedik mobiltelefon-szolgáltató piacra lépéséhez szükséges, 15 évre szóló frekvenciapályázat - írta a szerdai Napi Gazdaság. A lap információi szerint a mostani tender nyertese a 900-1800-2100 MHz-es frekvencián szolgáltathat, az új társaság tehát megkapja a gms-, a dcs- és az umts-frekvenciákat is, ami annyit jelent, hogy a három jelenlegi piaci szereplőhöz hasonló kondíciókkal szállhat be a versenybe. Hogy mely cég lesz a nyertes, az még az év vége előtt kiderülhet - olvasható a cikkben. A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 2004-ben már megpróbálkozott a frekvenciacsomag pályáztatásával, de akkor a két eredetileg pályázó cég közül végül egyik sem nyújtotta be a szükséges ötmilliárd forintos bankgaranciát.
2008.10.22. 07:21
 
 
Két számjegyű Obama előnye két héttel az amerikai elnökválasztás előtt
Két héttel az amerikai elnökválasztás előtt tíz százalékra nőtt Barack Obamának, a Demokrata Párt elnökjelöltjének az előnye republikánus párti vetélytársával, John McCainnel szemben - derült ki a The Wall Street Journal és az NBC televízió felméréséből. Obama támogatottsága 52 százalékos, McCain 42 százalékon áll a közvélemény-kutatás eredményei szerint. Két hete ugyanez a felmérés még hatszázalékos Obama-előnyt mutatott. A Pew független közvélemény-kutató intézetnél még nagyobb a különbség, 52-38 Obama javára. A cég október elején hétszázalékos Obama-előnyt mért.
2008.10.22. 07:05
 
 
Meghalt az idős nő aki alatt leszakadt a lépcső a VIII. kerületben
Életét vesztette a kórházban az az idős nő, aki súlyosan megsérült, amikor a VIII. kerületi Rökk Szilárd utca egyik bérházában a második emeletről leszakadt egy lépcsőfok - közölte Laczkó Tibor, a Péterfy Sándor Utcai Kórház Baleseti Központjának ügyeletvezetője kedden este az MTI-vel. Orosz Zoltán, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság VIII. kerületi kirendeltségének vezetője az MTI-nek elmondta: a kivitelező este 10 órára ígérte, hogy a lépcsőház aládúcolását befejezik, a lakók csak ezután költözhetnek vissza. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője közlése szerint a Rökk Szilárd utca 15. szám alatti háromemeletes bérháznak két lépcsőháza van, amelyek különállók, a baleset a hátsóban történt.
2008.10.21. 21:00
 
 
Kaliforniában már kocsiból is lehet szavazni
Kaliforniában már kocsijukból is leadhatják szavazatukat az elnökválasztáson előzetesen voksolni kívánó amerikaiak. Az Egyesült Államok az autós életmód világa. Amerikai eredetű a kocsibehajtós étterem, az autós mozi, és a szabadság hazájában találták ki az autós ATM-eket, ahol a kényelmes ügyfelek járművük ablakán keresztül vehetnek fel pénzt bankszámlájukról. A kör most kibővült a drive thru szavazással. A kaliforniaiak idén már a demokráciát is kocsijukban, pontosabban kocsijukból gyakorolhatják. Az Orange megyei Santa Anában nincs egyéb dolguk, mint behajtani a hivatalos szavazási parkolóba, ahol regisztráltathatják magukat (Amerikában csak regisztráció után lehet a választáson részt venni) és szavazhatnak.
2008.10.21. 20:30
 
 
Gyurcsány: nem fenyeget egy nyugatihoz hasonló bankválság
Magyarországot nem fenyegeti egy, a nyugatihoz hasonló bankválság, az általános negatív hatások alól azonban nem biztos, hogy meg lehet védeni az országot - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Szegeden. Az amerikai, brit, ír, izlandi és német bankválsághoz hasonló közvetlenül nem fenyegeti Magyarországot. Az általános bizalmatlanság, a hitelforrások szűkülése, a kamatok gyors emelkedése és a beruházások csökkenése azonban nagyon gyorsan átterjedhet a reálgazdaságra - tette hozzá. Magyarország egyrészt a pénzügyi válság elhárítására készül, másrészt a gazdasági lassulás hatásainak csökkentésére.
2008.10.21. 20:17
 
Fajátszótérrel gazdagodott egy debreceni iskola
Még a télies idő beállta előtt birtokukba vehették az új játszótéri fajátékokat a debreceni Kinizsi Pál Általános Iskola tanulói. A www.legjobbsuli.hu szavazóverseny nyári fordulójának győzteseként – több mint 200 ezer szavazat érkezett az iskolára még tanévkezdés előtt – vihették a főnyereményként felajánlott két mérleghintát, és egy mozgó-egyensúlyozó játékot.
2008.10.21. 19:37
 
Rablás harangszóra
Sokat készültek a rablásra, ennek ellenére hamar lebuktak azok az elkövetők, akik Miskolcon megtámadtak egy belvárosi pénzintézetből éppen kijövő fiatalembert.
2008.10.21. 19:20
 
 
Magyar Kupa, nyolcaddöntő: könnyedén jutott tovább az MTK
Az MTK hazai pályán rendkívül könnyedén, 6-1-re nyert a Kaposvár ellen a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, így - miután idegenben is győzött - kettős sikerrel jutott tovább. Eredmény: MTK-Kaposvár 6-1 (1-0). Továbbjutott: az MTK Budapest, kettős győzelemmel, 10-3-as összesítéssel.
2008.10.21. 19:15
 
 
Sarkozy állami alapok létrehozását ajánlja a vállalatok megmentésére
Azt ajánlotta Nicolas Sarkozy francia elnök kedden az Európai Unió tagországainak, hogy hozzanak létre állami befektetési alapokat, amelyek révén elkerülhetővé válik, hogy a pénzügyi válság miatt bajba került cégek külföldi kézbe kerüljenek. Az államfő erről az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén beszélt kedden, beszámolva az EU-tagországok múlt heti állam- és kormányfői találkozójának eredményeiről. Utóbbi megállapításával összhangban, miszerint a válság kezd átgyűrűzni az úgynevezett reálgazdaságba, Sarkozy úgy vélte, az unióban a pénzügyi után most meg kell fontolni egy közös gazdasági válasz kidolgozásának lehetőségét.
2008.10.21. 19:00
 
 
Gyurcsány: ha új helyzet lesz, hozzá kell nyúlni a költségvetéshez
Ma nincs szükség az átdolgozott költségvetés újra átdolgozására, de ha szükségesnek látnám, nem haboznék egy percig sem - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Kossuth Rádió Ütköző című műsorában. A kormányfő szerint, ha a pénzügyi válság miatt az az elemzői konszenzus alakul ki, hogy még nagyobb lesz a nyomás Magyarországon annál, mint amit várt a kabinet, akkor megint hozzá kell nyúlni a költségvetéshez. Gyurcsány kijelentette: ilyen helyzetben gyors konzultációt követően új javaslatokat tesz a kormány.
2008.10.21. 18:55
 
 
Forma-1: költségcsökkentést vezetenek be 2009-től
Jövő évtől jelentős költségcsökkentést vezetnek be a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság csapatai. Erről állapodott meg kedden az istállókat tömörítő szervezet, a FOTA, valamint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a genfi egyeztetésen. Egyelőre részletek nem ismertek. A múlt héten még arról volt szó, hogy a globális pénzügyi válság kiváltotta tervezett lépések között szerepel, hogy például 2010-re egységesítenék a motorokat. A Forma-1-et sem kerülte el a krízis. Ebben az idényben a Super Aguri ment csődbe még áprilisban, míg a tavaly 21,4 millió fontos veszteséget elkönyvelő Williamsnek olyan brit bankok a szponzorai, amelyek a pénzügyi válságban érintettek.
2008.10.21. 18:33
 
A magyar gyalogosok nem ismerik a KRESZ-t
A gyalogosok alig húsz százaléka ismeri pontosan a KRESZ rá vonatkozó szabályait - derült ki a GRSP (Global Road Safety Partnership - Partnerség a Közlekedésbiztonságért) Magyarország Egyesület felméréséből. A szeptemberben készült nem reprezentatív felmérés a gyalogosok közlekedési szokásait vizsgálta. A személyes megkérdezésen alapuló kutatás szerint a gyalogosok 46%-a szokott átkelni az úttesten a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is. Némi pozitívum, hogy a válaszadók 88%-a saját bevallása szerint mindig körülnéz, mielőtt átkelne. A sok szabálytalanság ellenére a megkérdezettek 99%-át gyalogosként még sohasem büntették meg, ami a jövőben változhat, hiszen a rendőrség fokozottabban figyel a gyalogos szabálysértőkre.
2008.10.21. 18:26
 
Monstre filmvetítés október 23-án
Október 23-án is nyitva lesz Debrecen belvárosában a Modem, ahol számos kiállítás kapcsolódik a sztálinizmus magyarországi éveihez. A Szocreál című tárlat a korai ötvenes évek kurzusművészetét jeleníti meg, a Hétköznapi kommunizmus című fotó-, plakát- és filmválogatás pedig azt mutatja be, hogy miképpen vált a mindennapok részéve a kommunista propaganda. A Modem belső kertjében megtekinthető az 1956-ban Budapesten ledöntött Sztálin-szobor méretpontos rekonstrukciója, mellette az eredeti alkotás két fennmaradt darabja: a Generalisszimusz füle és szeme. Ugyanitt látható Ferenczy Zsolt kortárs képzőművész Farm Decor című alkotása, amely Orwell: Állatfarm című regénye kapcsán idézi meg a bolsevik diktatúrát. A művészeti központ II. emeletén látható kortárs orosz kiállítás és a Kék Orrok nevű művészcsoport A meztelen igazság című, provokatív tárlata szintén sok szállal kötődik a kommunizmus emlékéhez.
2008.10.21. 18:21
 
 
Fort Knox Five
A washingtoni Fort Knox Five a nemzetközi funk és break szcéna egyik legütősebb képviselője, amely a legeredetibb funk, soul, punk és hip-hop hagyományokat gyúrta össze hihetetlenül élvezetes és ütős zenévé. Sid Barcelona, Jon Horvath, Rob Myers és Steve Raskin 2003-ban alapította meg a Fort Knox Recordings kiadót, amely a legkülönbözőbb tempók és stílusok minőségi olvasztótégelyévé vált, hogy hamarosan világszerte két vállra fektesse a táncparkettet hangzásával, amelyekben az élő jazz funky elektronikával keveredik. Megannyi emlékezetes remixet készítettek, többek között A. Skillz, Krafty Kuts, Kraak & Smaak, Ursula 1000, Dynamo Productions és a Mo' Horizons számára, Afrika Bambaataa hiphop keresztapa legutóbbi lemezének producerei, valamint megannyi filmhez, tévéadáshoz, számítógépes játékhoz készítettek zenét.
2008.10.21. 18:21
 
Sorozatbetörők elfogása a XII. kerületben
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított F. Miklós ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a közelmúltban különböző társakkal és módszerekkel betöréseket hajtott végre Buda több kerületében.
2008.10.21. 18:16
 
 
280 forint felett jár az euró árfolyama
Az euró árfolyama kedden délután hat óra előtt nem sokkal átlépte a 280 forintos küszöböt a nemzetközi devizakereskedelemben. Az árfolyam 280,90 forint volt 17:53-kor. A forint árfolyama utoljára több mint két éve járt ezen a szinten. Az MNB hivatalos deviza jegyzése alapján az euró 2006 július 17-én 280,95 forint volt.
2008.10.21. 18:13
 
TV Buddhas : Rock is real
November 1.-én szombaton koncertet ad Budapesten az izraeli TV Buddhas!
2008.10.21. 18:08
 
Leszakadt lépcső a VIII. kerületben
Megkezdődött a közvetlen életveszély elhárítása abban a VIII. kerületi lakóházban, amelynek kedden délelőtt leszakadt a lépcsője.
2008.10.21. 18:02
 
Sportos határsértők
Sikeresen teljesítették a fizikai megpróbáltatásokat a szegedi határrendészek Röszkén és Ásotthalmon. Tegnap előtt reggel 12, tegnap hajnalban, pedig 3 határsértő futatta meg a járőröket Röszkén, majd Ásotthalmon.
2008.10.21. 17:54
 
 
Szerdán tárgyal a kormány a devizahitelek védelméről
A kormány várhatóan ajánlásokat fogalmaz meg a bankok számára a lakossági devizahitelek kezelésével kapcsolatosan; többek között bizonyos szabályok egységesítését és újragondolását indítványozza a szerdai kormányülésen - tudta meg kormányzati forrásokból az MTI. Gyurcsány Ferenc a nemzeti csúcson jelentette be: azt tervezik, segítséget nyújtanak a devizahitellel rendelkező családoknak azzal, hogy kordában tartják a törlesztő részleteket. Hozzátette: segítséget kapnának azok is, akik munkahelyük megszűnése miatt nem tudnak törleszteni. A konkrétumokról annyit mondott: nem költségvetési forrásból, hanem a hitelszerződések átalakításával segítenék, hogy a törlesztőrészletek ne növekedjenek drasztikusan.
2008.10.21. 17:51
 
 
Svájc is felkerülhet az adóparadicsomok új listájára
Franciaország és Németország kezdeményezésére 17 ország arra kérte kedden a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetet (OECD), hogy 2009 közepéig aktualizálja a nem együttműködő adóparadicsomok listáját, amelyre Berlin Svájc felvételét is javasolta. A párizsi találkozót követően a házigazda Eric Woerth francia költségvetési miniszter elmondta: a résztvevő országok azt szeretnék, ha megszületne a nemzetközi közvélemény számára egy hivatalos lista a nem együttműködő adóparadicsomokról, s ezért azt kérik az OECD-től, hogy aktualizálja a névsort, amelyen jelenleg csupán három ország; Monaco, Andorra és Lichtenstein szerepel. A szakértők szerint viszont legalább negyven ország tekinthető adóparadicsomnak.
2008.10.21. 17:36
 
 
Tariceanu: a következő román parlament dönthet a kisebbségi törvényről
Csak a következő román parlament dönthet a kisebbségi törvényről - mondta Calin Popescu Tariceanu román miniszterelnök kedden Szegeden. Gyurcsány Ferenc szerint érdemes támogatni a kulturális autonómiát. Nyilvánvaló, hogy már csak negyven nap van a választásokig és a parlament gyakorlatilag felfüggesztette működését. Semmi esélye nincs annak, hogy a parlament jelenlegi ülésszakán elfogadja ezt a törvénytervezetet. Ez olyan cél, amelyet a következő kormánynak kell elérnie - mondta Calin Popescu Tariceanu az MTI kérdésére a magyar-román kormányülés utáni sajtóértekezleten.
2008.10.21. 17:30
 
IMF: jövőre 0,6 százalékos növekedés és kamatcsökkentés az EU-ban
Erősen lassuló gazdasági növekedést, és az Európai Központi bank (EKB) 2 százalékos célszámától kicsit elmaradó inflációt jósol jövőre az Európai Unióban a Nemzetközi Valutaalap (IMF), ami megteremtheti a kamatcsökkentés lehetőségét. A nemzetközi pénzügyi szervezet szokásos őszi elemzésében azzal számol, hogy az euróövezet országaiban jövőre 0,2 százalékos, a 27 tagú Európai unióban 0,6 százalék lesz a gazdasági növekedés üteme az idén várható 1,3 és 1,7 százalékot követően. Az infláció 2009-ben 1,9 százalékra mérséklődik az euróövezetben és 2,4 százalékra az unióban az idei 3,5 és 3,9 százalékról.
2008.10.21. 17:24
 
 
Az OTP valamennyi településen elfogadja az ingatlanfedezetet
Az OTP Bank ingatlanfedezet-értékelési rendszerét időről időre felülvizsgálja, s a mostani felülvizsgálat keretében űgy döntött, hogy az ország valamennyi településén elfogadja a lakóingatlanokat az ingatlan alapú hitelek fedezetéül - közölte a bank az MTI-vel kedden. A közlemény szerint ugyanakkor folytatja markánsan konzervatív hitelezési gyakorlatát, ami a jelenlegi nemzetközi pénzpiaci helyzet negatív hatásai és a kedvezőtlen reálgazdasági kilátások miatt kiemelt fontosságú. Az OTP Bank stabil forint- és devizaforrásai bázisán a támogatott és piaci kamatozású forinthitelek, valamint deviza alapú hitelek széles körét nyújtja.
2008.10.21. 17:00
 
 
Obama biztosan vezet két héttel az amerikai elnökválasztás előtt
Barack Obama biztosan vezeti a népszerűségi versenyt az amerikai elnökválasztási versenyben; a demokrata jelölt a keddi The Washington Times szerint 264 elektori szavazatot tudhat maga mögött, míg a republikánus John McCain csak 185-öt. Az újság szerint Obamának 203 biztos és 61 valószínű elektori voksa van, McCain 155 biztos és 30 valószínű szavazattal rendelkezik. A győzelemhez 270 elektori voks kell. A lap szerint 89 voks sorsa bizonytalan, ezekről hat úgynevezett kétesélyes - vagy ahogy az amerikai sajtó nevezi, harctéri - államban születik majd döntés. Ezek az államok: Nevada, Colorado, Ohio, valamint Virginia, Észak-Karolina és Florida.
2008.10.21. 16:57
 
 
Hiller: több személycsere már nem fér bele az EKF-programba
Kiegyensúlyozott szakaszban van Pécs 2010-es Európa Kulturális Fővárosa programja, de több személycsere már nem fér bele az előkészületekbe - közölte az oktatási és kulturális miniszter újságírókkal Pécsett, ahol részt vesz Janus Pannonius újratemetésén. "Az oktatási és kulturális tárca azzal a vezetővel dolgozik együtt, akit a pécsi közgyűlés erre kijelöl. Ebbe nem szóltam bele és nem szólok bele, de több személyi változásra nincs idő" - mondta Hiller István annak kapcsán, hogy a város közgyűlése október elején felmentette posztjáról Mészáros András főigazgatót.
2008.10.21. 16:02
 
 
Átlépte a 276 forintos szintet az euró árfolyama
Kora délután átlépte a 276 forintos küszöböt az euró árfolyama, de 15 óra után az árfolyam visszatért a 276 forintos szint alá. Ilyen magasságban utoljára két évvel ezelőtt járt az uniós deviza. Az MNB hivatalos euró deviza árfolyama 2006. október 4-én 276,43 forint volt. A dollár 210 forint fölé erősödött, jelenleg 209,30 forint körül jegyzik. A forint a régiós deviza társainál érzékenyebben reagál a nemzetközi befektetők kockázatvállalási hajlandóságának gyengülésére a pénzügyi válsággal összefüggésben, Magyarország magas külföldi finanszírozási igénye és a külföldi devizában felvett lakossági hitelek magas aránya miatt.
2008.10.21. 15:41
 
 
Demszky: karácsony előtt megindul a villamosforgalom a Szabadság hídon
Karácsony előtt megindul a villamosforgalom, májustól pedig az autók is járhatnak a felújított Szabadság hídon; a jövő év elején indul a Margit híd teljes felújítása, a villamosok és a BKV-buszok, valamint a gyalogosok a munkálatok ideje alatt is közlekedhetnek a hídon. A teljes felújítás több mint 12 milliárd forintba kerül. Egyebek mellett ezekről is beszámolt keddi sajtótájékoztatóján Demszky Gábor főpolgármester. Mint elmondta, Budapesten a 2006-ban vállalt feladatok csaknem 60 százaléka megvalósult, a megkezdett fejlesztések pedig várhatóan 2010-ig befejeződnek. Demszky Gábor kitért arra: a 4-es metró valamennyi állomása készül, a pillanatnyi állás szerint 2011-re várható a vonal átadása.
2008.10.21. 15:19
 
 
Orbán: a miniszterelnök-csere a megoldás a forintválságra
Orbán Viktor szerint a miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak; a forinttal csak akkor lesz baj, ha nem sikerül megoldani a kormánnyal és a kormányfővel szembeni bizalmi válságot. A Fidesz elnöke, miután a Budapest Értéktőzsde vezetőivel tárgyalt kedden, arról is beszélt, hogy 10 milliárd eurós növekedési programra van szükség. Orbán Viktor a több mint egyórás találkozó után azt mondta: az elmúlt időszakban a kormány a forintot mesterségesen erős állapotban tartotta, ha viszont az árfolyam a reális áron mozgott volna 250 és 260 forint között, akkor a jelenlegi 274 forintos euróárfolyam nem keltené az összeomlás érzését, és nem alakult volna ki egy rossz pszichózis.
2008.10.21. 14:54
 
 
Ötpárti egyeztetéssel folytatódna a nemzeti csúcs
Ötpárti egyeztetést kezdeményezett szerdára az SZDSZ és az MDF frakcióvezetője az adókérdésekről és a költségvetési plafonról - mondta Horn Gábor, a liberális párt ügyvivője kedden; a találkozón a nemzeti csúcson megfogalmazódott javaslatokat vitatnák meg. Horn Gábor azt mondta, úgy tudja, hogy valamennyi frakció jelezte részvételét a megbeszélésen. Kóka János és Herényi Károly frakcióvezetőknek címzett, az MTI-hez is eljuttatott levele szerint a találkozó előkészítené a parlamenti pártok elnökeinek és frakcióvezetőinek részvételével összehívandó politikai csúcs összehívását. A Fidesz ott lesz a megbeszélésen - közölte Varga Mihály, a párt alelnöke az MTI-vel.
2008.10.21. 14:47
 
 
Progresszív Intézet: az emberek összefogást szeretnének október 23-án
Egy nemzeti ünnepek megítélését vizsgáló közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek közül a legtöbben úgy gondolják, mind a jobb-, mind a baloldali szimpatizánsoknak ugyanolyan alapjuk van megünnepelni október 23-át, a válaszadók 80 százaléka azt szeretné, ha a pártok vezetői együtt ünnepelnének - derül ki a Progresszív Intézet kutatási összefoglalójából. A kutatás szerint a megkérdezettek számára október 23. nem a legfontosabb nemzeti ünnep, azt csak a harmadik helyre sorolták. Az összes válaszadó 42, illetve 40 százaléka szerint március 15. és augusztus 20. a legfontosabb ünnep, és csak 11 százalék szerint október 23.
2008.10.21. 14:00
 
 
Kovács Katalin a 2012-es londoni olimpiáig folytatja pályafutását
Kovács Katalin a 2012-es londoni olimpiáig folytatja pályafutását és csakúgy, mint Peking előtt, a jövőben is Janics Natasával, Kozák Danutával és Szabó Gabriellával kívánja elvégezni a technikai és csapat edzéseket - hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a Démász-Szeged VE tartott a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) székházában. A kétszeres ötkarikás bajnok kajakos személyesen nem volt jelen az eseményen, de közleményben tudatta, hogy - miután eddigi klubja, az MTK bejelentette: nem kívánja meghosszabbítani december 31-én lejáró szerződését - több egyesülettel, közte a Démász-Szegeddel, és több edzővel is tárgyal.
2008.10.21. 13:38
 
 
Szávay Ágnes az olimpiát sajnálja a legjobban
Szávay Ágnes az idén, pályafutása legjobbjaként, volt már 13. is a világranglistán, ám mostanra lecsúszott a 27. pozícióba. Az utóbbi időben - rajongói és saját maga nagy bánatára - többnyire a nyitókörben búcsúzik: kikap esélyesebbtől, illetve nála jóval szerényebb képességű játékosoktól, ám azt ígéri, jövőre ismét sikerein örvendezhetnek a teniszbarátok. A magyar teniszező idei utolsó tornájára készül: szerdán a 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás linzi viadalon az első fordulóban Flavia Pennetta lesz az ellenfele. Az olasz játékos nem ígérkezik könnyű falatnak: vasárnap döntős volt a zürichi tornán, ahol két szettben kapott ki az amerikai Venus Williamstől.
2008.10.21. 12:48
 
 
Deloitte: több szektorra is hathat a pénzügyi válság
A válság rövidebb és középtávon nemcsak a régió pénzügyi, hanem energetikai szektorára is hathat, illetve befolyásolhatja a technológiai, telekommunikációs és média cégek üzletmenetét is: a Deloitte az egyik legjelentősebb hatásként a régió bankkonszolidációját várja. A Deloitte TOP500-as listájához kapcsolódó elemzés szerint a válság hatásainak már ma is legalább három következménye van: az első és legközvetlenebb az, hogy eltűnt a szinte végtelen és olcsó finanszírozás, ami az elmúlt években a hitelezési piac agresszív bővülését táplálta a régióban.
2008.10.21. 12:22
 
 
Novemberben újabb átkötési rekord várható a kgfb piacon
Közel 800 ezer autós köthet új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződést a jövő évre - áll a CLB Független Biztosítási Alkusz prognózisában. Minden eddiginél erősebb marketinggel, várhatóan tizenöt biztosító száll ringbe a közel négymillió autós bizalmáért az átkötési időszakban. A hatályos rendelet szerint a meglévő szerződéseket november 1. és november 30. között lehet felmondani, az új szerződést pedig legkésőbb december 31-ig kell megkötni. A CLB prognózisa szerint az idén várhatóan nem folytatódik a díjak évek óta tartó folyamatos és erőteljes csökkenése, így kisebb lesz a várható váltással megtakarítható összegek nagysága.
2008.10.21. 12:06
 
 
A Fidesz nem támogatja az MSZP-MDF javasolta költségvetési hivatalt
A Fidesz semmiképpen nem támogatja a közös MSZP-MDF javaslatban megfogalmazott költségvetési hivatal felállítását, a legnagyobb ellenzéki párt szerint ez csak egy "újabb pénznyelő gépezet" lenne - jelentette ki Balsai István, a Fidesz parlamenti képviselője keddi sajtótájékoztatóján. Mint mondta, az MSZP-MDF beadvánnyal szemben áll a Fidesz még 2006-ban benyújtott költségvetési tanácsra vonatkozó javaslata, amelyet az Országgyűlés többsége hétfőn napirendre vett, azonban a miniszterelnök úgy "instruálta" a kormánypárti képviselőket, hogy az alkotmányügyi bizottság nem tartotta általános vitára alkalmasnak a javaslatot, így a parlamenti vitára nem kerülhet sor.
2008.10.21. 11:41
 
 
Japán magyar Suzukit importál
A magyarországi Suzuki cég által gyártott Splash modell értékesítése kezdődött meg kedden Japánban. A Splash az első magyarországi Suzuki-modell, amit a szigetországban értékesítenek. A Suzuki közleménye szerint a Magyarországon gyártott modell ára 1,24 millió jen (12 ezer dollár). A cég havonta 500 Splash-t tervez értékesíteni Japánban. A Suzuki - amely a negyedik legnagyobb japán autógyártó - követi hazai riválisait és új kiskocsival jelenik meg a hazai piacon, ahol csökken a fogyasztók bevétele, miközben többet kell költeniük élelmiszerre és üzemanyagra.
2008.10.21. 11:31
 
 
Abházia megerősíti grúziai határát
Abházia megerősíti grúziai határát - jelentette ki kedden Szergej Samba, a Grúziától elszakadt köztársaság külügyminisztere. Mint elmondta: a szuhumi vezetés a szomszédos Grúzia agresszív mivoltát tekintetbe véve dönti majd el, hogy milyen szintű felszereltséggel látja el államhatárát. Samba emellett arról is említést tette, hogy az Oroszországgal kötött barátsági, együttműködési és kölcsönös segítségnyújtási szerződés alapján orosz csapatok Abházai területén, Ocsamcsirában és Gudautában támaszpontokat létesítenek, valamint a Kodori-szorosban is állomásoznak majd.
2008.10.21. 11:15
 
 
Teljes támogatást kapott a lex Mol a parlamentben
Valamennyi párt támogatta a kormány által beterjesztett, a közellátás biztonsága szempontjából kiemelkedő jelentőségű vállalkozásokat érintő, valamint az azzal összefüggő egyes törvények, ismertebb nevén a "lex Mol" módosítását tartalmazó előterjesztést kedden a parlamentben. Avarkeszi Dezső, az igazságügyi tárca államtitkára felszólalásában elmondta: a törvény módosításának célja az Európai Bizottság által megalapozottan kifogásolt rendelkezések hatályon kívül helyezése, ami elősegítheti a bizottság által Magyarország ellen 2007. november 13-án indított kötelezettségszegési eljárás megszüntetését.
2008.10.21. 11:00
 
 
Magyar-román kormányülés: hamarosan kormányközi szerződés születik a Nabuccóról
Az év végéig aláírhatják a kormányközi megállapodást a Nabucco- projektről - mondta a román miniszterelnök kedden Szegeden a magyar-román kormányülés után; a találkozón a két ország közös nyilatkozatot fogadott el az EU klíma- és energiacsomagjáról. Gyurcsány Ferenc magyar kormányfő szerint Európa számára kulcskérdés a klíma- és az energiapolitika. A román kormányfő arról is beszélt, a mostani román parlament már biztos nem fog dönteni a kisebbségi törvényről. Gyurcsány Ferenc szerint a nemzeti kisebbségeket megilletik azok a jogok, amelyek azt biztosítják, hogy "megélhessék saját identitásukat". Hozzátette: Romániában ma jóval több a megértés ebben a kérdésben, mint néhány évvel ezelőtt.
2008.10.21. 10:52
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259[2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista