2020. június 2., kedd - Anita, Kármen
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Gyurcsány a pénzpiaci válság miatt elhalasztotta külföldi útját
Gyurcsány Ferenc kormányfő a pénzpiaci válság miatt nem utazik el a jövő héten Katarba és Ománba - értesült az MTI pénteken. Daróczi Dávid kormányszóvivő az információt megerősítette, majd hozzátette: a látogatást egy későbbi időpontra halasztották. Gyurcsány Ferenc a korábbi tervek szerint kedden utazott volna népes üzletember-delegációval kétnapos látogatásra Katarba és Ománba.
2008.10.24. 11:48
 
 
Az OPEC 1,5 millió hordós termeléscsökkentésről döntött
A kőolajtermelő országok szervezete (OPEC) pénteken elhatározta, hogy kvótakötelezett tagjai számára 1,5 millió hordóval csökkenti a termelési összkvótát a szeptember óta érvényes napi 28,808 millió hordóról. A döntés november elsején lép hatályba, közölte az OPEC hivatalosan a bécsi miniszteri értekezlete után. Nem zárták ki, hogy a legközelebbi rendes miniszteri értekezlet, december 17-e előtt még ismét felülvizsgálhatják a helyzetet. A csökkentés mértéke nem haladta meg az elemzői várakozások felső határát, így nem volt hatása a kőolaj szabadpiacára.
2008.10.24. 11:47
 
Megkezdődött az Európa-Ázsia Együttműködés (ASEM) csúcstalálkozó Pekingben
Hu Csin-tao kínai államfő köszöntőjével közép-európai idő szerint péntek délelőtt Pekingben megkezdődött az Európa-Ázsia Együttműködés (ASEM) állam- és kormányfőinek 7. csúcstalálkozója. A tanácskozó fórumon 45 európai és ázsiai ország vesz részt, Magyarországot Göncz Kinga külügyminiszter képviseli. Az európai és ázsiai vezetők első helyen vitatják meg a pénzügyi helyzet legidőszerűbb kérdéseit, továbbá véleményt cserélnek az olyan globális problémák közös kezeléséről, mint a fenntartható fejlődés, az energiabiztonság, a klímaváltozás, az élelmiszerbiztonság, a katasztrófavédelem és a civilizációk közötti párbeszéd.
2008.10.24. 10:55
 
 
Bencze: szakszerűek és törvényesek voltak a rendőri intézkedések október 23-án
Indokoltak, arányosak, szakszerűek és törvényesek voltak a rendőri intézkedések az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójával kapcsolatos eseményeken - közölte az országos és a budapesti rendőrfőkapitány pénteken, a fővárosban tartott sajtótájékoztatón. Mint elmondták, a Nyugati téri felüljáró alatt ellenőrzés alá vont, bombákat rejtő autó őrizetbe vett tulajdonosa egy 33 éves, radikális csoportokhoz köthető budapesti férfi. A rendőrség összesen 34 személyt állított elő október 23-án - közölte Tóth Gábor vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya.
2008.10.24. 10:30
 
 
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás Magyarországon, ekkor hajnali háromkor két órára kell visszaállítani az órák mutatóit - közölte a Magyar Villamosenergia-Ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. (MAVIR) az MTI-vel. A MAVIR mérési adatai szerint a nyári időszámításnak köszönhetően évente 120-140 gigawattórával fogyaszt kevesebbet a lakosság. A tavaszi átállítás után egy órával később kell bekapcsolni a lámpákat, és nagyjából ugyanakkor kapcsolják ki őket, emiatt ebben az időszakban a fogyasztás mindig kevesebb. Éves szinten naponta megközelítően 1000 háztartás energiafogyasztását takarítják meg. Az energia-megtakarítás jelentősége az utóbbi években még jobban előtérbe került, mert egyre inkább nő a megvilágítás mind a közterületeken, mind a háztartásokban.
2008.10.24. 10:30
 
Ejtették a vádat a labdaelkobzó néni ellen
Ejtették a vádat a focilabda vissza nem adása miatt őrizetbe vett 89 éves néni ellen az Egyesült Államokban. Az ügyész úgy ítélte meg, hogy nem büntethető a hölgy. Az idős hölgy azért kobozta el a labdát, mert nem kedveli szomszédja öt gyerekét, akik állandóan átrúgják hozzá labdáikat. Amikor a minap ismét átrepült hozzá legújabb labdájuk, elkobozta. Nem először: már vagy fél tucat "importlabdája" van. A gyerekek hiába kérlelték, ezúttal sem volt hajlandó visszaadni, mire feljelentették a szülők. A rendőrség előbb figyelmeztette a hölgyet, azután beidézte, ám mivel nem jelent meg, érte mentek és előállították lopásért. Az ügy bírósági tárgyalása novemberben lett volna, a néni akár fél év börtönt és ezer dollár - 210 ezer forint - bírságot is kaphatott volna.
2008.10.24. 09:30
 
 
Amerikai vízummentesség: 7,8% volt a magyar vízumelutasítási ráta
A magyarok amerikai vízumkérelmeinek elutasítási aránya az elmúlt pénzügyi évben 7,8 százalék volt - tudta meg az MTI a washingtoni belbiztonsági minisztériumtól. Ezzel az adattal hivatalossá vált: Magyarország teljesítette az amerikai vízummentességi programhoz való csatlakozás egyik fő feltételét, azt, hogy a vízumelutasítási aránynak 10 százalék alatt kell maradnia. A budapesti amerikai nagykövetség már október elején közölte, hogy biztosan 10 százaléknál kisebb volt az elutasított magyar vízumkérelmek aránya, a pontos adat azonban egészen mostanáig nem volt ismert. Tavaly Magyarország 10,3 százalékos mutatóval éppen csak túllépte a küszöböt, de a tendencia évek óta csökkenő.
2008.10.24. 09:15
 
 
Új generációs hibrid technológia: garantált autós élmények és hatékonyság
Az új dízel hibrid hajtáslánc felépítését, melyet a Világkiállításon a Hypnos tanulmányautón mutatnak be, a hátsó tengelynél elhelyezett villanymotor teszi különlegessé. Ez az egyszerű és innovatív elrendezés optimálissá teszi az autó dinamikus viselkedését és meghajtását, miközben rendkívül mérsékelt fogyasztást és kibocsátási értékeket biztosít számára (a Citroën Hypnos esetében 4,5 l/100 km és 120 g/km CO2). Ezen felül „hosszabb idejű” teljesen elektromos üzemmódot tesz lehetővé, méghozzá a legnagyobb csöndben.
2008.10.24. 09:10
 
 
Dobolni tört be egy templomba egy férfi
Betörő nemigen szokott dobolni "terepen", hát még templomban, mégis ez történt az Egyesült Államokban egy connecticuti városban. A tettes egy 47 éves férfi, aki "fényes délután" autózott el Westonban egy templom mellett és vett észre az ablakon át bent egy dobfelszerelést. Az illetőnek oly heves dobolhatnékja támadt, hogy betört a templomba, és nekiült játszani. Közben a rendőrségen megszólalt a templom riasztója, így aztán közönsége is lett hamarosan a dobosnak, de csak pár pillanatra. A rendőrök vad szólón érték, és elég hamar véget vetettek a produkciónak. A férfi ellen csendháborításért és betörésért indult eljárás.
2008.10.24. 08:55
 
Franciaországban megkezdődött a bankmentő akció
Franciaországban a gyakorlatban is megkezdődött a bankmentés: pénteken hét bank kért összesen 5 milliárd euró hitelt a kormány új refinanszírozási ügynökségétől. A pénz azonnal rendelkezésre áll, és a kölcsönügyleteket napokon belül zárják, közölte az ügynökség vezetője, Michel Camdessus, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatója. Nem nevezte meg a részt vevő bankokat, és nem részletezte az összeg elosztását sem. A francia kormány október 13-án határozta el, hogy összesen és maximálisan 360 milliárd euróig támogatja a bankközi hitelforgalmat és erősíti meg a pénzügyi válságban meggyengült bankokat, rövidebb és hosszabb lejáratú hitelekkel, garanciákkal és tőkefeltöltéssel
2008.10.24. 08:50
 
 
Visszatért a Földre a hatodik űrturista
Szerencsésen visszatért a Földre a világ sorrendben hatodik űrturistája is; az amerikai Richard Garriott pénteken ért földet Kazahsztánban. A számítógépes játékok fejlesztéséből meggazdagodott 47 éves texasi milliomos két orosz űrhajóssal, Szergej Volkovval és Oleg Kononyenkóval együtt tért vissza a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) egy Szojuz űrhajón. Mindannyian jól vannak. Garriott tíz napot, a két orosz asztronauta fél évet töltött az űrben. Érdekesség, hogy Garriott és Volkov egyaránt "második generációs" űrutazók: Volkov apja a 80-as években és a 90-es évek elején háromszor járt az űrben, Garriotté kétszer, 1973-ban és 1983-ban. Az amerikai űrturista 30 millió dollárt fizetett az útért.
2008.10.24. 08:15
 
Horgászszenvedélye buktatta le a nőnek öltözött gyilkos férfit
Azért került rendőrkézre egy gyilkosság miatt körözött férfi egy nyugat-ukrajnai megyében, mert női ruhában horgászott a tóparton, és ez feltűnt a rendőröknek. Az őrizetbe vett 50 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy brutális kegyetlenséggel megölt egy 71 éves nőt, mert annak kutyái többször megugatták, amikor a portája mellett haladt el. A férfi megfenyegette az asszonyt, hogy bosszút áll rajta kutyái miatt - írta a lembergi zaxid.net internetes hírportál. A beszámoló szerint a férfi beváltotta a fenyegetését: otthonában felkereste, majd 20 késszúrással megölte a nyugdíjas nőt. A nyomok eltüntetése miatt rágyújtotta áldozatára a házat. Hogy elkerülje a felelősségre vonást, szoknyát, blúzt, női pulóvert öltött magára, és úgy közlekedett.
2008.10.24. 08:10
 
 
Összesen 33 embert állított elő a rendőrség október 23-án
A rendőrség összesen 33 embert állított elő október 23-án - olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság összegzésében. A police.hu internetes oldalra feltett összesítés szerint ebből tíz embert a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, négyet jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt állítottak elő, de találtak négy körözött bűnözőt is az igazoltatások során. Ezen kívül többek közt lopás, kábítószerrel, illetve lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés, hivatalos személy elleni erőszak, tiltott önkényuralmi jelkép viselése, garázdaság, közveszélyokozás előkészülete, és visszaélés gyülekezési joggal is szerepelt az előállítási okok között.
2008.10.24. 08:00
 
 
Mentőautók rongálódtak meg és Molotov-koktélokat találtak a Markó utcában
A fővárosi Markó utcai csütörtök esti igazoltatássorozat idején nyolc mentőautó rongálódott meg - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A mentésben nem okozott fennakadást az, hogy a rendőrök a felvonulókat beszorították a Markó utcába, ahol a mentőszolgálat központja található. A tüntetők elvonulása után közbiztonságra veszélyes eszközök tucatjait találták a rendőrök a Markó utcában. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint teletöltött benzines palackokat, köztük több gyújtózsinórral ellátottat, továbbá ütő-, fúró-, vágó- és szúrószerszámokat hagytak hátra a tüntetők. Az eldobott, elszórt tárgyak között kövekkel megpakolt hátizsákot is találtak.
2008.10.23. 22:29
 
 
Bombákat találtak a Nyugatinál, hermetikusan lezárták a teret
Három, időzítővel ellátott benzines gyújtóbombát találtak a rendőrök a fővárosban, a Nyugati téri felüljáró alatt egy személyautó csomagtartójában csütörtök este - közölte a BRFK. A Nemzeti Nyomozó Iroda jelzése alapján a BRFK akcióosztályának munkatársai vizsgáltak meg egy személyautót, ebben találták a három bombát. A tűzszerészek a helyszínen vizsgálják a szerkezeteket. A rendőrség egy embert előállított. Az MTI tudósítója a helyszínről azt jelentette, hogy a Nyugati teret hermetikusan lezárták a rendőrök, még a gyalogosok sem közlekedhetnek a környéken.
2008.10.23. 22:03
 
Házi készítésű bombát találtak a rendőrök
Információink szerint a Nyugati térnél házi készítésű bombát találtak a rendőrök egy Peugeot 206 típusú személygépkocsiban. A bombát a tűzszerészek elkülönítve vizsgálják.
2008.10.23. 21:20
 
Budaházy Györgyöt őrizetbe vették
Információink szerint a rendőrség Budaházy Györgyöt őrizetbe vette. A Hatvanhét Vármegye "tüntetői" az Asztóriához tartanak. A rendőrség célja, hogy a tömeg ne tudjon csatlakozni az Operaháznál zajló rendezvényhez, ezért igazoltatásokkal próbálják feltartani a tömeget.
2008.10.23. 21:04
 
 
Gyurcsány: nekünk kell változni, hogy az ország megváltozzon
Akkor változik az ország, ha mi magunk változunk, és ez hozza majd meg, hogy kezünk nyomán az ország is átalakul - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Operaházban tartott állami díszünnepségen csütörtök este. A kormányfő szerint az 1956-os forradalmat az az akarat és képesség mozgatta, amellyel a forradalmárok le tudták győzni az ismeretlentől való félelmüket. Nagy Imre hagyatéka abból áll, hogy átlépjük saját árnyékunkat, kinyújtjuk a kezünket, megküzdünk, összekapaszkodunk, Magyarországot közös akarattal és erővel jobbá tesszük - fogalmazott a miniszterelnök.
2008.10.23. 21:00
 
Nem engedi a nagyobb csoportok összeverődését a rendőrség
Az Operaház környékén óriási rendőrségi készültség van. Még az újságírókat se engedték igazán közel az épülethez. Közben a belvárosban próbálják megakadályozni, hogy nagyobb csoportok összeverődjenek. Igazoltatásokkal, a tömeg kifárasztásával.
2008.10.23. 20:50
 
Elfogták a nénit megkötöző rablókat
Október 12-ére virradóan csuklyás férfiak törtek be egy 88 éves besztereci asszony házába. A nénit bántalmazták, megkötözték és elvették több mint háromszázezer forintját. Az idős asszony nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Kemecsei Rendőrőrs által nagy erőkkel folytatott nyomozás szálai hamarosan összeértek az Érkerti Rendőrőrs jármű önkényes elvétele miatt indított eljárásával. A megalapozott gyanú szerint a három elkövető közül ketten előzőleg egy nyíregyházi ismerősüktől ellopták slusszkulcsát, és a nő tudta nélkül elvitték kocsiját. Kék községben felvették harmadik bűntársukat, majd Beszterecre autóztak, ahol kirabolták idős áldozatukat.
2008.10.23. 20:34
 
Nagykörúton oszlatásra készülnek
A Nyugati téren most érkeztek meg a rendőrség csapatszállító járművei. Percek alatt több száz rendőr lepte el a teret, három vízágyú is bevetésre kész. Az Andrássy útról is eltüntek a rendőrök.
2008.10.23. 20:08
 
 
Fellobbant a forradalom lángja a Parlament előtt
A korábbi évek hagyományainak megfelelően a Parlament előtti 1956-os emlékműnél fellobbantották a forradalom lángját csütörtök este. A lángot fáklyás fiatalok lobbantották fel jelképesen, néhány tucatnyi, a kordonon kívülről figyelő érdeklődő jelenlétében. Az Ötvenhatos Emlékbizottság Göncz Árpád korábbi köztársasági elnök javaslatára határozta el az 1990-es évek közepén, hogy a Kossuth téren, a Parlament előtt fölállítják a Forradalom lángja emlékművet. Lugossy Mária szobrászművész alkotásán, az 1996-os évfordulóra felavatott, csúcsán megtört fekete márványból készült emlékműnek az oldalán a Kossuth-címer és az 1956 felirat látható.
2008.10.23. 20:00
 
Rohamrendőrök a belvárosban mindenfelé
Az V. kerületben rengeteg rohamrendőr várakozik a bevetésre. A rendőrök a Magyarok Világszövetsége rendezvényét biztosítják a Kossuth Lajos utca és a Szép utca környékén.
2008.10.23. 19:48
 
 
Nem hivatalos EU-csúcs lesz november 7-én
Nem hivatalos csúcstalálkozót tartanak az Európai Unió állam-, illetve kormányfői november 7-én Brüsszelben - közölte csütörtökön az EU soros francia elnöksége. A kötetlen találkozó azt a célt szolgálja, hogy előkészítsék az uniós kereteknél szélesebb körű nemzetközi csúcstalálkozót, a globális pénzügyi válságra adandó válasz keresésének jegyében. A világgazdaság mostani fő gondját szakértők és politikusok ezekben a napokban többnyire úgy határozzák meg, hogy a nemzetközi pénzügyi válság - eredetileg lényegében: hitelválság - könnyen átcsaphat "reálgazdasági" válságba - vagyis a javak tényleges termelésének, illetve a szolgáltatások nyújtásának visszaesésébe.
2008.10.23. 19:20
 
 
Sólyom László szerint 56 nagy ajándéka a nemzeti egység
Az 1956-os októberi forradalom nagy ajándéka a nemzeti egység, ma ismét magunkra kell találnunk, tisztázni kell helyzetünket, elveinket, viszonyainkat a magyar nemzetrészek közt, ünnepünk ugyanakkor egyetemes is - mondta csütörtökön Sólyom László Csíkszeredában. A megemlékezésen Traian Basescu román államfő is részt vett. Sólyom László beszélt a magyarországi 56-osokkal szolidaritást vállaló romániai (magyar és román) személyek elleni megtorlásokról is, utalva arra, hogy tavaly már kérte Basescut, hogy a román állam rehabilitálja és kárpótolja az elítélteket.
2008.10.23. 19:05
 
 
Orbán: ki kell engedni a szabadság szellemét a palackból
Orbán Viktor szerint az 56-os magyarok titka az volt, hogy kiengedték a szabadság szellemét a palackból, most is ezt kell tenni, és akkor Magyarország újra bizonyítani fogja, hogy többre képes; erről a Fidesz elnöke a budai Várban, az I., a II., a III., a XII. és a XXII. kerületi önkormányzat közös 56-os ünnepségén beszélt. A politikus szerint Magyarország be fogja bizonyítani, hogy nem azonos egy rosszkedvű és megbukott részvénytársasággal - jelentette ki. Orbán Viktor beszéde végén a "hajrá Magyarország, hajrá magyarok" formulával köszönt el hallgatóságától.
2008.10.23. 17:10
 
 
November közepe után lép életbe az amerikai vízummentesség
Michael Chertoff amerikai belbiztonsági miniszter csütörtökön közölte: a vízummentességi programhoz újonnan csatlakozó országok számára "november közepe után" oldják fel a vízumkényszert, a pontos időpontot valószínűleg hétfőn, Prágában közli. George Bush elnök múlt pénteken jelentette be, hogy újabb hét ország polgáraira, köztük a magyarokra is kiterjesztik a vízummentes beutazás lehetőségét az Egyesült Államokba. Chertoff az érintett országok washingtoni tudósítóinak elmondta: jövő héten látogatást tesz a hat érintett európai országban. Budapestre október 28-án látogat el.
2008.10.23. 17:00
 
 
Magyar érmek a szakácsolimpián
Húsz éve nem nyertek ezüstöt csapatban a magyar szakácsok és cukrászok, legfeljebb a bronzig jutottak el. Ám most, a csütörtökön befejeződött erfurti szakácsolimpián sikerült megszerezni mind a meleg- mint a hideg konyhában az ezüstöt. Az idei szereplést Pető István, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke az MTI tudósítójának kiemelkedően jónak nevezte. A versenyzők taroltak a különféle kategóriákban: összesen - a honvédségi és az üzemi konyhásokkal együtt - 33 érmet gyűjtöttek be. Ez annál is nagyobb érdem, mivel 53 ország 1600 szakácsa és cukrásza között értek el ilyen jó eredményt.
2008.10.23. 15:18
 
 
Gyurcsány: Nagy Imre és 56 mindenkié
Nagy Imre annak ellenére összekötheti az embereket a szabad Magyarországon, hogy baloldali politikus volt; a magyar baloldal pedig akkor jár el helyesen, ha soha nem gondolja azt, hogy Nagy Imre csak az övé, hiszen a politikus mindenkié - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a felújított Nagy Imre Emlékház átadási ünnepségén csütörtökön Budapesten. A miniszterelnök szerint mindenki - politikai, vallási hovatartozásától függetlenül - vállalhatja a Nagy Imre-i hagyomány valamelyik részét.
2008.10.23. 15:10
 
 
Egy liter vízzel mos a legtakarékosabb mosógép
Egyetlen liter vízzel mosó gépet fejlesztettek ki Nagy-Britanniában. Egy átlagos mai mosógép mosásonként 35 liter vizet és rengeteg energiát fogyaszt. A leedsi egyetem kutatói most feltaláltak egy szerkezetet, amelynek mosásonként egy liter víz is elég - adta hírül Technology Review című brit magazin. Az új gép a csekély víz- és energiafogyasztást kis műanyaggolyók segítségével éri el, amelyeket a ruhákkal együtt forgat. Ezek a piszkos vizet magukba szívják, és így nincs szükség öblítővízre, se centrifugálásra. A ruha szinte teljesen szárazon jön ki a dobból, szárítóprogramra se kell.
2008.10.23. 13:56
 
 
Megszűnt a torlódás, de még mindig nagy a forgalom az autópályákon
Megszűnt a torlódás az autópályákon, a forgalom folyamatos, de továbbra is jelentős - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön, kora délután. Az M3-M0 autópályákon a torlódás megszűnt, a forgalom folyamatos, ugyanakkor továbbra is jelentős. Az M5 autópályán akadálytalan az előrehaladás. Az ORFK korábban azt közölte, hogy jelentős torlódások alakultak ki az autópályákon a fővárosból kivezető szakaszokon csütörtökön; az M3-on 55 kilométeres volt a kocsisor.
2008.10.23. 13:41
 
 
Péntek helyett Gergely
Nem lehet egy olasz gyermeknek Péntek (Venerdi) a neve, mert ez a név nevetséges, ehelyett születésnapja szentjéről, Gergelyről (Gregorio) kell elnevezni, és ezt kell bevezetni a hivatalos okmányokba is - így döntött az olasz semmitőszék egy két éve folyó jogi vitában. Az olasz legfelsőbb bíróság ítéletével megerősítette két genovai, egy alapfokú és egy fellebbviteli törvényszék döntését, amelyek szerint a Péntek név túlságosan Defoe Robinson Crusoe-jának jó vademberére utal, aki, a bírák szerint "alávetettséggel és alacsonyabb rendűséggel jellemzett figura".
2008.10.23. 13:31
 
 
Bécs-Budapest Szupermaraton: Zahorán felfutott a második helyre
A kedden remeklő Zahorán Ádám az utolsó napon ledolgozta hátrányát Biri Ferenccel szemben és összesítésben a második helyen végzett a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton futóversenyen. A férfiaknál a lengyel Jaroslaw Janicki, a nőknél szintén a címvédő, a német Maria Bak győzött. A Budakeszi-Budapest félmaratoni hosszúságú szakasz előtt Zahoránnak 8 perc hátránya volt Birivel szemben, ám kiváló futással ledolgozta a különbséget, így Janicki mellé ő állhatott fel a dobogó második, Biri pedig a harmadik fokára a csütörtöki eredményhirdetéskor.
2008.10.23. 12:53
 
 
Beckham Pirlót is helyettesítheti a Milannál
David Beckham Andrea Pirlo alternatívája lehet az AC Milan csapatában, amennyiben a tervezett kölcsönszerződés realizálódik, és az angol futballista a tavaszi szezon egy részére Milánóba kerül. "David a középpályán bárhol bevethető, Pirlo helyén is képes játszani" - mondta Carlo Ancelotti vezetőedző a Gazzetta dello Sportnak. Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke szerdán elárulta: előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a labdarúgó ügynökével, a megállapodás várhatóan napokon belül megszületik.
2008.10.23. 12:20
 
 
Egy jó kávéért még a börtön is megéri
Inkább a börtönt választotta egy étterem vendége, a kevesebb mint nyolcdolláros (körülbelül 1700 forintos) számla kifizetése helyett. A rendőrség szerint, a 66 éves hölgy egy kávét és egy szendvicset rendelt, ám a számlát már nem volt hajlandó kifizetni. A bebörtönzött asszonyságot már egy nap után kiengedték a megyei fogházból. Ételeltulajdonítás és csalási szándék miatti helyfoglalással vádolják, amely másodfokú vétségnek számít. Amennyiben ezzel kapcsolatban bűnösnek találják az asszonyt, újabb 60 napos börtönre és 500 dolláros (106 ezer forintos) pénzbírságra számíthat.
2008.10.23. 12:14
 
 
Londoni elemzők szerint még van nyomás a forinton, de visszatér a bizalom
Londoni feltörekvő piaci elemzők szerint előbb-utóbb vissza fog térni a bizalom a forint iránt, és továbbra is várható, hogy Magyarország jövőre az euróövezeti csatlakozás előtt kötelező ERM-II. átváltási rendszer tagja lesz. A citybeli szakértők megállapították azt is, hogy a magyar hatóságok számára hozzáférhető külső finanszírozási források és a tartalékok bőven elégségesek a rövid lejáratú külső kötelezettségek fedezéséhez. A Goldman Sachs (GS) a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 3,00 százalékpontos kamatemelésről azt írta: jóllehet a kezdeti piaci reakció "nem volt elsöprő", a szigorítás végül jó lépésnek fog bizonyulni.
2008.10.23. 12:00
 
Svédországban csökkent,Törökországban maradt az alapkamat
A svéd jegybank csökkentette, a török központi bank szinten tartotta az alapkamatot csütörtökön. A svéd központi bank fél százalékponttal 3,75 százalékra fogta vissza az irányadó kamatot, hogy enyhítsen a globális pénzügy válságnak a svéd gazdaságra nehezedő nyomásán. A jegybank egyidejűleg jelezte, hogy a következő hat hónapban további fél százalékpontos kamatvágásra lesz szükség. A török líra kezdeti 4 százalékot meghaladó gyengülését eredményezte a török jegybanknak az a csütörtöki döntése, hogy 16,75 százalékon tartja az alapkamatot.
2008.10.23. 11:23
 
 
Országszerte 17 előállítás, három feljelentés
Újabb három embert állítottak elő a rendőrök a fővárosban, ezzel tizenhétre nőtt a nap folyamán előállítottak száma - közölte a BRFK. Két embert a Csengery utcából állították elő, mert át akartak mászni a kordonon a lezárt területre, a Szív utca-Andrássy út sarkáról pedig egy embert állítottak elő közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel való szabálysértés miatt, nála egy rugós kést találtak. A nap folyamán többi között lőszer, tiltott önkényuralmi jelkép, kábítószergyanús anyag, gázspray, kés és tőr miatt állítottak elő összesen 17 embert, jellemzően a bejelentett és tudomásul vett rendezvények közeléből.
2008.10.23. 11:14
 
Fegyverarzenál a templomban
A székkutasi templom felújítása során nagyobb mennyiségű, régi fegyverekből álló gyűjteményre bukkantak a munkások szerdán délután.
2008.10.23. 11:08
 
 
Magyar európai parlamenti képviselők 56-os megemlékezése Strasbourgban
Az Európai Parlament (EP) magyar képviselői többpárti megemlékezést tartottak csütörtökön Strasbourgban az Európa Tanács épületében elhelyezett 1956-os zászló előtt. A Szent-Iványi István liberális EP-képviselő kezdeményezésére tartott rendezvényen az MSZP, az SZDSZ és az MDF, illetve a a romániai RMDSZ és a szlovákiai MKP képviselői, valamint a román Nemzeti Liberális Párt (PNL) színeiben EP-mandátumot szerzett Csibi Magor Imre vettek részt. Az eseményen Szent-Iványi István (SZDSZ) és Sógor Csaba (RMDSZ) mondott beszédet.
2008.10.23. 10:55
 
 
Volkswagen Passat BlueMotion II bemutatkozott
Soha eddig nem mutatkozott be még ennél takarékosabb Passat. Soha nem volt még Passat ennél tisztább üzemű. Soha nem szerepelt a kínálatban 100 kilométeren mindössze 4,1 liter üzemanyagot fogyasztó Passat, amelynek szén-dioxid-kibocsátása ennek megfelelően kilométerenként 109 grammra mérséklődött. Most megérkezett a Passat Variant BlueMotion II, a Volkswagen, amely már most megfelel a 2014-ben hatályba lépő Euro 6 szabvány előírásainak.
2008.10.23. 10:49
 
 
Legjobb választás a biztonságban
Négy Volkswagen modell nyerte el a legmagasabb fokozatot a legbiztonságosabb autók kategóriában a független amerikai biztonsági szervezet, az IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) tesztjein. A Golf, Jetta, Passat és Eos modellek egyaránt kiérdemelték a legjobb értékelést saját kategóriájukon belül.
2008.10.23. 10:40
 
 
Családi és gyerekprogramok az 56-osok terén és a Szabadság téren
Filmforgatás, divatbemutató, fotókiállítás, interaktív színházi programok, történelmi élőképsorozat, járműkiállítás - ez csupán néhány azokból a programokból, amelyet az 56-osok terén és az V. kerületi Szabadság téren rendeznek az elkövetkező napokban. Október 23-án déli 12 óra és este 6 óra között, október 24-től 26-ig pedig délelőtt 10 és este 6 között az 56-osok terén a korábbi évek nagy sikerű programsorozata, a Nyitott Múzeum '56 várja a családokat és a gyerekeket. A Nyitott Múzeum keretében az ötvenes évek korabeli autói, teherautói, buszai mellett a forradalmi napok harci járművei is megjelennek a kiállításon.
2008.10.23. 10:03
 
 
Az Ötvenhatosok terén folytatódott az '56-os megemlékezés
Közjogi méltóságok, ,56-os szervezetek és Nagy Imre családjának tagjai koszorúztak az 1956-os emlékműnél csütörtökön Budapesten, az Ötvenhatosok terén. A katonai tiszteletadással megtartott rendezvényen részt vett Sólyom László államfő, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és Kaposvári Bertalan, a Legfelsőbb Bíróság elnöki jogkörben eljáró elnökhelyettese. A Nagy Imre Alapítvány, a Nagy Imre Társaság, a Pofosz, az 56-osok Világszövetsége, az Igazolt Magyar Szabadságharcosok Világszövetsége, az 56-os Szövetség, a Történelmi Igazságtételi Bizottság, valamint a Politikai Elítéltek Közössége képviselői szintén elhelyezték a megemlékezés virágait.
2008.10.23. 09:50
 
 
Az OPEC több ütemben is csökkentheti a termelését
Az OPEC elnöke szerint az olajkartell arról is dönthet pénteki rendkívüli ülésén, hogy több ütemben csökkenti az olajtermelést. Sakib Helil azt mondta, hogy a miniszteri ülés dönt arról, mennyivel, és milyen ütemben mérsékeljék a termelést. Az OPEC vezetője ezt arra a kérdésre válaszolta, hogy elképzelhetőnek tart-e egy napi 2 millió hordós termelés visszafogást, amit több ütemben hajtanának végre. Helil nem zárta ki egyben, hogy egy esetleges termeléscsökkentési döntés azonnali hatályú lesz. Az OPEC azért tart rendkívüli ülést pénteken Bécsben, mert a kőolaj ára több mint a felére esett a júliusban beállított 147 dolláros csúcsról.
2008.10.23. 09:44
 
 
Az amerikai hadsereg átadja az irakiaknak Babilon tartományt
Hillában, az iraki Babilon tartomány székhelyén csütörtökön megkezdődött az a ceremónia, amellyel az Irakot megszálló amerikai hadsereg átadja a tartomány biztonsági ellenőrzését az iraki erőknek. Az ünnepség Muaffak ar-Rubai iraki nemzetvédelmi tanácsadó, valamint Lloyd Austin tábornok, az iraki amerikai haderők parancsnok-helyettese jelenlétében zajlik. Babilon tartomány északi része 2006-ban számos súlyos erőszakos cselekmény helyszíne volt a síita és a szunnita közösség tagjai között. Szunnita lázadók több merényletet követtek el Nedzsef és Kerbela síita szent városokba igyekvő zarándokok ellen.
2008.10.23. 09:42
 
 
NHL: elszenvedte első vereségét az Edmonton
Ötödik mérkőzésén elszenvedte első vereségét az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) az Edmonton Oilers. A kanadai alakulat a Chicago Blackhawkstól kapott ki 3-0-ra a legutóbbi játéknapon. Patrick Sharp szerzett vezetést a hazai csapatnak, majd Brent Seabrook még az első harmadban növelte az előnyt. A végeredmény a második szakaszban alakult ki, Aaron Johnson révén. Eredmények: Chicago Blackhawks-Edmonton Oilers 3-0, New Jersey Devils-Dallas Stars 5-0, Philadelphia Flyers-San Jose Sharks 6-7 - szétlövés után, Ottawa Senators-Florida Panthers 1-3, St. Louis Blues-Detroit Red Wings 3-4.
2008.10.23. 09:34
 
 
Washington, a mókusok városa
Washington lakói közül van, aki gyűlöli, mások imádják őket. A nagy többség valószínűleg közömbös irántuk, pedig mindenhol jelen vannak. Az amerikai főváros egyik jelképéről, a szürke mókusról van szó, amelyből száz éve még csak néhány cikázott a parkokban. Washingtont ma már nem lehet elképzelni nélkülük. Az elővárosokban és a belvárosban, a bevásárlóközpontoknál, még a Fehér Ház kertjében és a kongresszus körüli fákon is szaladgálnak. Hosszú évek során a szürke mókusok Washington védett polgáraivá váltak. A gondoskodásnak, a hatósági védelemnek és nem utolsósorban a befolyásos támogatóknak köszönhetően a mókusok idővel újra birtokba vehették Washingtont.
2008.10.23. 09:29
 
 
Obama szorosabb amerikai-magyar stratégiai viszonyt szorgalmaz
Az Amerika és Magyarország közötti szorosabb stratégiai viszonyt, valamint a két nép mélyebb barátságát szorgalmazta az elkövetkező évek viszonylatában Barack Obama amerikai demokrata párti elnökjelölt az 56-os magyar forradalom 52. évfordulója alkalmából az amerikai magyaroknak írott üdvözletében. A magyar felkelés letöréséhez több mint 200 ezer szovjet katonára volt szükség, de a magyar nemzet szellemét és reményét nem lehetett legyőzni - fogalmazott Obama az általa aláírt üzenetben, amelyet kampányszervezete szerdán juttatott el az MTI-nek.
2008.10.23. 09:16
 
 
Álrendőr állított meg valódit
Álrendőr parancsolt az út szélére véletlenül egy igazit az Egyesült Államokban. An 20 éves férfi nagy szenvedélye lehet a "rendőrösdi", mert autóját felszerelte még villogó lámpával és szirénával is. Balszerencséjére sikerült egy valódi rendőrt megállítania - sziréázva, villogva. Hamarosan szerepcsere történt, és az álrendőrt elvitték a rendőrök, az út szélére parancsolt ugyanis erősítést hívott. Mivel úgy tűnik, hogy a férfi pusztán szórakozásból rendőrködött, nem pedig egyéb bűncselekmény végett, így csak azért indult ellene eljárás, mert rendőrnek adta ki magát, gondatlanul vezetett és jogosulatlanul használt megkülönböztető fény- és hangjelzést.
2008.10.23. 09:13
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257[2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista