2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Magyar-finn pénzügyminiszteri találkozó
A nemzetközi hitelcsomag hatása és a belföldi intézkedések jó kiindulási alapnak tekinthetők ahhoz, hogy Magyarország közeledjen az eurózóna-csatlakozáshoz, amihez azonban mindenképpen teljesíteni kell a kritériumokat - mondta Jyrki Katainen finn pénzügyminiszter Veres János pénzügyminiszterrel folytatott megbeszélését követően sajtótájékoztatón pénteken Budapesten. Veres János azt mondta: ismertette az intézkedéseket és azt, hogy ezek hogyan viszik közelebb Magyarországot az eurózónához. Mérlegelni kell a most kialakult helyzetet, és látni kell azt is, hogy az euróövezeten kívüli, de uniós tagállamok is támadhatók - jegyezte meg a magyar miniszter.
2008.10.31. 11:07
 
 
Az emberek többsége nem tudja, hogy kisebbségi kormány működik
Az embereknek csak 43 százaléka van tisztában azzal, hogy Magyarországon kisebbségi kormány működik - derül ki a Progresszív Intézet felkérésére készült felmérésből, amelynek összegzését pénteken juttatták el az MTI-hez. Az intézet megbízásából október 1. és 9. között a Publicus Intézet készített reprezentatív felmérést 1196 ember személyes megkérdezésével. Az MSZP-t a megkérdezettek 88 százaléka tudta kormánypártként besorolni. Az SZDSZ-ről többen gondolják azt, hogy kormányzópárt, mint azt, hogy ellenzéki. A megkérdezettek 35 százaléka még mindig koalíciós társnak tartja a liberális pártot, és csak 28 százalékuk tudja, hogy képviselői az ellenzéki padsorokban ülnek.
2008.10.31. 11:00
 
 
Joaquin Phoenix befejezi színészi karrierjét
Joaquin Phoenix bejelentette, hogy a megjelenés előtt álló Two Lovers című romantikus drámában szerepel utoljára a filmvásznon, visszavonul és a zenélésnek szenteli magát. "Ez lesz az utolsó színészi munkám. Nem filmezek többé" - jelentette ki a minap az Extra című amerikai tévéprogramnak nyilatkozva a 34 éves, kétszeres Oscar-jelölt (Gladiátor, A nyughatatlan) színész, és hogy nyomatékot adjon szavainak, leszögezte: "Halálosan komolyan gondolom". A tehetséges színész életében A nyughatatlan című Johnny Cash-film forgatása jelentette a fordulópontot. A produkció kedvéért elkezdett gitározni, és jelenleg már első lemezén dolgozik.
2008.10.31. 10:39
 
 
MotoGP: 2011-től Szingapúrban is lesz futam
Három év múlva Szingapúr is bekapcsolódik a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozatba. Ezt a Moto GP első embere, Carmelo Ezpeleta árulta el a Today nevű helyi újságnak, hozzátéve, hogy a vb kereskedelmi jogait birtokló Dorna Sports cég már megkötötte az erről szóló szerződést egy helyi vállalattal - ez utóbbi nevét ugyanakkor nem árulta el. Szingapúr egyre nagyobb szerepet vállal a technikai sportokban, hiszen az ország idén először rendezett Forma-1-es futamot. Magyarországon idén kezdődik a Balatonring építése, s a sávolyi viadal jövőre szeptember 20-i dátummal szerepel a versenynaptárban.
2008.10.31. 10:08
 
 
Gázrobbanás Pécsett
Ketten sérültek meg abban a gázrobbanásban, amely Pécsett történt egy társasházban: egy szerelő égési sérüléseket szenvedett, egy járókelőt pedig az üvegszilánkok sebesítettek meg - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A szolgáltató E.ON közleményében úgy reagált, hogy nem a cég, hanem egy másik épületgépészeti vállalkozás felelős a balesetért. Szőke Szabolcs tűzoltó, oltásparancsnok azt mondta, hogy a városi piactér melletti Móricz Zsigmond tér 7. szám alatti ház alagsorában eddig ismeretlen okból bekövetkezett detonáció kisebb károkat okozott az ingatlanban, a lépcsőház földszinti és első emeleti ablakai betörtek, továbbá az utcán parkoló autók közül több is megrongálódott.
2008.10.31. 10:00
 
 
Obama hét százalékponttal vezet
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint hét ponttal, 50-43 arányban vezet republikánus riválisa, John McCain előtt. A Reuters/C-SPAN/Zogby a valószínű szavazók körében végzett közös felmérésének eredményét négy nappal az elnökválasztás előtt tette közzé. A liberális sajtó és intézmények által megrendelt felmérések többsége Obama tartós, sőt növekvő előnyéről tanúskodik. A The New York Times/CBS News felmérése behozhatatlan 11 pontos Obama előnyt mutat. A konzervatív lapok viszont olyan adatokat idéznek, amelyek szerint a verseny az utolsó napokban szorosabbá vált, McCainnek több államban sikerült elhanyagolhatóra csökkentenie Obama előnyét.
2008.10.31. 09:55
 
 
44 százalékos áramszüneti babaszaporulat-emelkedés
Öles demográfiai lökést adott egy áramszünet egy holland településegyüttesnek: 44 százalékkal megugrasztotta a szeptemberi születési számot tavalyhoz képest. Túlnépesedés ettől még nem lesz, mivel mindössze 26 baba látott napvilágot idén szeptemberben Maasdrielben - amely kilenc faluból álló közigazgatási egység -, míg a tavalyi 9. hónapban csak 18. A bőségesebb gyermekáldás végső soron egy helikopternek köszönhető, amely elszakította véletlenül a kilenc falu magasfeszültségű áramvezetékét, és emiatt 50 órára, pontosabban két éjszakára minden sötétségbe borult, sok pár meg össze, már csak a fűtés megszakadása okán is. Közülük aztán 26 biztosan nem csak melengette egymást.
2008.10.31. 08:34
 
 
Vaddisznók ostromában a pakisztáni elnöki palota kertje
Vaddisznók tucatjait lőtték le vagy mérgezték meg az iszlámábádi elnöki palota szomszédságában. A vadak a Himalája lábainál fekvő pakisztáni főváros körüli erdős területek rejtekeiben élnek. Az állatok az utóbbi években váltak kellemetlenné a fővárosiak számára, amikor tömeges megjelenésükkel komoly baleseteket és kárt okoztak. "Akkor kezdtük meg a hadjáratot ellenük, amikor már az elnöki palota zöld területeire is behúzódtak. Nagyon elszaporodtak, rengeteg vaddisznó van a miniszterelnöki rezidenciánál is, de most az elnöki palota környékét tisztítjuk meg. A helyi lakosok a felelősek az állatok elszaporodásáért, mert a szemetet eldobálták a környék üresen álló területein, ami idevonzotta az állatokat" - mondta a BBC-nek egy helyi illetékes.
2008.10.31. 08:05
 
 
Közlekedési változások lesznek a fővárosban a temetőknél
Megállási és behajtási tilalmat vezet be a rendőrség a hétvégén több fővárosi temető környékén, a BKV sűríti a nagy temetők irányába közlekedő járatait, a közterület-felügyelet fokozott ellenőrzést tart mindenszentek és halottak napja miatt - közölték az MTI-vel. A rendőrség közleménye szerint megállási tilalom lesz érvényben november 1-jén reggel 6 órától másnap 22 óráig az Újköztemetőhöz vezető utakon; tilos lesz megállni a Sírkert úton, a Maglódi út és a Kozma utca között, a Temetői főúton, az egyirányúsításra kerülő Újhegyi úton a Maglódi út és a Harmat utca között, valamint a szintén egyirányúsításra kerülő Kozma utcában a temető főbejárata és a Jászberényi út között.
2008.10.31. 07:30
 
 
Magyar Hírlap: újra nyomoznak az Aranykéz utcai robbantás ügyében
A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy újraindult a tíz évvel ezelőtti, négy áldozat halálával végződő Aranykéz utcai robbantás vizsgálata; a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól (BRFK) a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vette át az ügyet. A napilap pénteki száma arról ír, hogy a Fővárosi Főügyészség július 15-én rendelte el a 2001 novemberében megszüntetett nyomozás folytatását, mert az NNI három másik ügyben olyan információkhoz jutott, amelyek elvezethetnek a tettesekhez. A cikk szerint, ha a nyomozás most sikerrel jár, akkor a kilencvenes években elkövetett több alvilági leszámolás ügye is megoldódhat.
2008.10.31. 07:20
 
Népszava: Gyurcsány szerint a Fidesz úgy viselkedik, mint a Bourbonok
Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesz a pénzügyi válságot követő összefogás idején is úgy viselkedik, mint a Bourbounok: semmit nem felejtenek, és semmit nem tanulnak. A miniszterelnök a Népszavában pénteken közölt interjúban azt mondta: a legnagyobb ellenzéki párt ugyanazt a fáradt lemezt nyomja 2006 óta, bármi történjék a világban. Emlékeztetett arra: a nemzeti csúcsot követően már három ötpárti tárgyalás volt, és ebben a helyzetben Orbán Viktornak meg kell hallania az együttműködés parancsát, ha akarja, ha nem. "Ebben a helyzetben az együttműködés miniszterelnöke vagyok. A Fidesz elnöke pedig a pártoskodás vezére. Mindenki eldöntheti, melyik utat követi" - jelentette ki az interjúban a kormányfő.
2008.10.31. 07:00
 
 
Orbán: "nem szabad kívülről várni a megváltást" a pénzügyi válságban
Óvnám magunkat attól, hogy kívülről várjunk megváltást - mondta a zágrábi látogatáson tartózkodó Orbán Viktor magyar újságíróknak azzal kapcsolatban, hogy Magyarország a pénzügyi válság elleni védekezésében igénybe veszi a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kisegítő csomagját. A Fidesz elnöke hangsúlyozta: kaptunk egy esélyt, hogy megvédjük magunkat az összeomlástól, de ez nem oldja meg a magyar gazdaság bajait. Ez a pénz ugyanis nem a magyar gazdaság erősítésére megy el, hanem arra, hogy vissza tudjuk fizetni azokat a hiteleket, amelyeket korábban felvettünk - mondta. Úgy vélekedett, hogy most egy gazdasági növekedést serkentő csomag összeállításával kell foglalkozni Magyarországon.
2008.10.30. 20:29
 
 
Akár ötödével többen válthatnak biztosítót idén
A megjelent kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) tarifákkal kapcsolatban ellentétes információkat tartalmaznak a gyors-értékelések: van amelyik változatlan díjat, és van amelyik enyhén emelkedőt számolt, a biztosítót váltók száma 20 százalékkal emelkedhet a tavalyihoz képest. A Gfk Hungária felmérése alapján arra következtet, hogy az idén 20 százalékkal többen váltanak biztosítót, mint egy évvel korábban. Ez azt jelenti, hogy több mint 700 ezren találnak előnyösebb ajánlatot a piacon. A biztositas.hu internetes alkusz azt írja elemzésében, hogy a magyarországi 150 eurós átlagdíjnak előbb-utóbb el kell érnie az európait, amelyik ennek legalább a duplája.
2008.10.30. 20:06
 
 
Az amerikai bankoknál idén is nagy prémiumokat fizetnek
A vezető amerikai bankoknál a pénzügyi válság ellenére az idei év végén is nagy prémiumokat fizetnek - értesült a The Washington Times. Miközben a nagybankokat szövetségi támogatás, tulajdonképpen az adófizetők pénze menti meg a bizonytalan jövőtől, vezetőik a tavalyihoz hasonló jutalmakban részesülnek. A Merrill Lynch például, amely ötödik negyedéve veszteséges és a részvényei idén 70 százalékkal estek, 6,7 milliárd dollár prémium kifizetésére készül. A Goldman Sachs és a Morgan Stanley 6,9, illetve 6,4 milliárd dollárt fordít erre a célra. Az átlagos prémium összege személyenként a Merrill Lynchnél 110 ezer dollár, a Morgan Stanley-nél 138 ezer dollár, a Goldman Sachsnál 210 ezer dollár.
2008.10.30. 20:00
 
 
AC Milan: Beckham januártól kölcsönbe érkezik
David Beckham januártól március végéig kölcsönjátékosként az AC Milant erősíti - jelentette be a milánói klub, miután vezetői tárgyaltak a labdarúgó ügyvédeivel. A 107-szeres angol válogatott sztárfutballista - aki korábban a Manchester Unitedben és a Real Madridban szerepelt - jelenleg az amerikai Los Angeles Galaxy alkalmazottja, ám csapata számára befejeződött az idény, mivel nem került be a rájátszásba. Neki viszont fontos, hogy edzésben maradjon, és rendszeresen pályára lépjen, mert csak így számíthat arra, hogy bekerül az olasz Fabio Capello irányította angol nemzeti együttesbe. A 33 éves Beckham a csütörtöki megállapodás szerint január 7-én érkezik majd Milánóba.
2008.10.30. 19:53
 
 
Obama és McCain továbbra is elsősorban a gazdaságról vitázik
Mindkét amerikai nagypárt elnökjelöltje, a demokrata Barack Obama és a republikánus John McCain is azt bizonygatja kampánygyűlésein napokkal az elnökválasztás előtt: ő az alkalmasabb a gazdaság rendbetételére, vetélytársa romlásba vinné az országot. A nyerő pozícióban levő Obama a floridai Sarasotában a harmadik negyedéves amerikai GDP zsugorodásáról közzétett adat kapcsán kijelentette: Bush és McCain kudarcot vallott politikája a felelős a nehézségekért. John McCain az egyik legfontosabb kétesélyes államban, Ohióban kampányolt. Az Exxon Mobil olajvállalat új negyedéves rekord bevételei kapcsán közölte: Obama 2005-ben egy az olajcégek számára adócsökkentést előirányzó energiatörvényt támogatott.
2008.10.30. 19:36
 
 
Gyurcsány: a legstabilabb helyzetet megteremtő országok között vagyunk
Magyarország azzal, hogy hihetetlenül gyorsan lépett, a legstabilabb pénzügyi helyzetet megteremtő országok közé került - mondta a miniszterelnök a Klub Rádió Kontra című műsorában. Gyurcsány Ferenc közölte: ezzel csak a legnagyobb veszélyt sikerült elhárítani, azt, hogy elértéktelenedjenek a bérek és a nyugdíjak. Hozzátette, hogy a pénzügyi válság első szakaszát érzése szerint jól menedzselték, most arra kell készülni, hogy a gazdasági válság hatásait is enyhítsék. A kormányfő azt mondta, Magyarországnak jövőre összesen 30 milliárd euró értékű hitele jár le, de ebből csak hárommilliárd az államé, a többi az embereknél, a vállalatoknál és a bankoknál van.
2008.10.30. 19:12
 
 
Magyarország és Ukrajna az IMF-hitelt választja az orosz befolyás helyett
Magyarország és Ukrajna az IMF-hitelt választja az orosz befolyás helyett - írta a The Washington Post. Az újság azzal kapcsolatban, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) megegyezett Magyarországgal és Ukrajnával 15,7 milliárd dolláros, illetve 16,5 milliárd dolláros készenléti hitelkeretről, megjegyezte: az IMF nemzetközi pénzintézetként "viszonylag politikamentes alapon" igyekszik segíteni a stabilitás helyreállításában. Ez éles ellentétben áll azzal, ha egyes országok kétoldalú alapon folyamodnának kölcsönért olyan forrásokhoz, mint az Öböl-menti arab államok, Oroszország vagy Kína.
2008.10.30. 18:27
 
 
Az IMF-vezetője öt pontból álló új, globális pénzügyi szabályozást javasol
A pénzügyi irányítás reformját javasolja öt pontban Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutalap (IMF) vezérigazgatója a fejlett és fejlődő országok képviselőit tömörítő Húszak csoportjának (G20) a pénzügyi válsággal foglalkozó washingtoni világértekezletén. A volt francia szocialista pénzügyminiszter erről a Le Monde című párizsi napilapban csütörtök délután megjelent nyilatkozatában beszélt. Strauss-Kahn szerint "bár a piacok szélsőséges ingadozása még kifejti hatásait", minden remény megvan arra, hogy a "piacok megnyugszanak, mivel az amerikai és az európai védőhálók stabilak.
2008.10.30. 17:53
 
 
Kompenzációt, garanciákat akarnak a közszolgálati szakszervezetek
Hosszú és nehéz tárgyalási folyamat kezdődik a közszolgálati szakszervezetek és a kormány között a 13. havi illetmény felfüggesztéséről és a jövő évi bér befagyasztásáról - derült ki a kormány és az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács munkavállalói oldal vezetői között tartott csütörtöki budapesti informális megbeszélés után. Csizmár Gábor, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára a találkozót követően elmondta: a megbeszélést a közszolgálati szakszervezetek kezdeményezték. Abban egyeztünk meg, hogy tovább tárgyalunk a kormánynak a 13. havi illetmény felfüggesztéséről és a jelenlegi fizetési rendszer fennmaradásáról szóló döntéseiről - közölte az államtitkár.
2008.10.30. 17:45
 
Öten segítik van Buuren, az utánpótlás-válogatott vezetőjének munkáját
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének döntése értelmében öten, ifjabb Albert Flórián, Bene Ferenc, Kardos József, Pisont István és Szapor Gábor segítik majd Wilco van Buurent, az utánpótlás válogatottakat irányító csoport vezetőjét. A testület arról is határozott, hogy a következő idényre újjáalakuló UEFA Kupában, amely Európa Liga néven fut majd, a kupagyőztes és bajnoki második helyezett mellett a Soproni Ligában bronzérmes csapat indulhat. Döntés született a Debrecen-Fehérvár Magyar Kupa-nyolcaddöntőről is: a pályán elért eredményt jóváhagyták, azaz a címvédő hajdúságiak 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal jutottak a legjobb nyolc közé, ahol a Siófokkal találkoznak.
2008.10.30. 16:38
 
 
Zuschlag állítólag több milliót kapott a mandátumáról való lemondásáért
A Zuschlag-per csütörtöki tárgyalási napján Kecskeméten Lados István korábbi vallomását olvasták fel, melyben arról vallott, hogy fültanúja volt és felvett egy telefonbeszélgetést, melyben Zuschlag azt mondta, hogy 2004-ben, miután botrányos, a holokauszttal kapcsolatos kijelentése miatt lemondott képviselői mandátumáról, több tízmillió forintot kapott az MSZP-től. A felvételt Lados István másodrendű vádlott készítette, majd az ügyészség a másodrendű vádlottnál történt házkutatás alkalmával megtalálta és a bizonyítékok közé tette. Fodor Endre tanácsvezető bíró elmondta, hogy a felvételt Zuschlag János kihallgatásakor le fogja játszani.
2008.10.30. 16:27
 
 
Az IMF várhatóan november 6-án hagyja jóvá a magyar hitelkeretet
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) várhatóan november 6-án hagyja jóvá a pénzintézet által Magyarországnak nyújtandó, 15,7 milliárd dolláros készenléti hitelkeretet, közölte az intézmény szóvivője. A washingtoni székhelyű IMF kedden közölte, hogy Magyarország összesen 25,1 milliárd dolláros gazdasági védőhálót kap, 17 hónapig készenlétben, azaz rendelkezésre tartott hitelkeret formájában, ezzel segítve Magyarországnak kezelni a pénzügyi válság következményeit. A nemzetközi összefogásban a Valutaalap 15,7 milliárd dolláros hitelkeretről állapodott meg Magyarországgal; az Európai Unió további 8,1 milliárd, a Világbank 1,3 milliárd dolláros segítséget kész nyújtani.
2008.10.30. 16:25
 
 
A foglalkoztatás visszaesését várják a gazdaságkutatók 2009-ben
A foglalkoztatottság visszaesését várják jövőre az MTI által megkérdezett gazdaságkutatók, de mindannyian arra hívták fel a figyelmet, hogy egyelőre csak nagyon bizonytalan előrejelzést lehet adni, mert nagy mértékben beláthatatlanok a gazdasági folyamatok a világban és Magyarországon is. Adler Judit, a GKI Gazdaságkutató Zrt. foglalkoztatáspolitikai kutatásvezetője elmondta, hogy véleménye szerint 2009-ben a foglalkoztatottak számának csökkenése legalább 3 százalék lesz, ami 110-120.000 fő elbocsátását jelentheti. A leépítések elsősorban azokat az ágazatokat érintik, amelyek nem az elsődleges szükségletek kielégítésére termelnek.
2008.10.30. 16:17
 
 
HospInvest: Eger szerint vészhelyzet van, a szocialisták békét akarnak
November elsejétől a HospInvest Zrt. működteti az egri Markhot Ferenc Megyei Kórházat, erről a végleges döntést pénteken hozza meg a Heves Megyei Önkormányzat. Csütörtökön a döntés ellen mindvégig tiltakozó egri önkormányzat, és a Heves megyei MSZP-frakció is közleményt juttatott el az MTI-hez. Eger szerint vészhelyzet van, a szocialisták végre békét akarnak. Eger Fidesz-többségű önkormányzatának közleménye a HospInvest első intézkedésére hivatkozva - miszerint "november elsejére valamennyi rehabilitációs részlegen elhelyezett beteget haza kell küldeni" - "elképesztőnek" tartja, hogy egy ilyen méretű intézmény, és dolgozói sorsa a 24. órában dől el.
2008.10.30. 16:10
 
 
A korai szavazók 59 százaléka Obama-párti
Az Egyesült Államokban a korai szavazók 59 százaléka Obama-párti - közölte csütörtökön a The Washington Post egy friss felmérés alapján. A lap szerint rekord számban vesznek részt az amerikaiak az előzetes szavazási folyamatban a november 4-i elnökválasztás előtt abban a 30 szövetségi államban, ahol erre lehetőség van. A korai szavazók nagy tömege egyértelműen a demokrata jelöltnek kedvez - állapította meg a liberális újság. A The Washington Post/ABC News közös felmérése szerint a korai szavazók 59 százaléka Obamát, 40 százaléka McCaint támogatja.
2008.10.30. 15:55
 
 
Zágráb 2009-re lezárhatja az EU-csatlakozási tárgyalásokat
Horvátország 2009-ben lezárhatja a csatlakozási tárgyalásokat, Macedónia viszont még nem kezdheti meg a belépéséről szóló egyeztetéseket az Európai Unióval - derül ki egy csütörtökön kiszivárgott uniós dokumentumtervezetből. Az EU-tagságra törekvő országok helyzetéről szóló éves jelentést az Európai Bizottság november 5-én hozza hivatalosan nyilvánosságra, de a Reuters hírügynökség hozzájutott a dokumentum tervezetéhez. A jelentéstervezet szerint az unió azzal számol, hogy Horvátország 2009 végére a csatlakozási folyamat utolsó fázisába léphet. Ha Zágráb továbbra is jól halad a tagságra való felkészülésben, a bizottság jövő év közepére kidolgozza a horvát csatlakozás pénzügyi vonatkozásait.
2008.10.30. 15:49
 
 
Másodszor is elrepült a Merkúr mellett a MESSENGER
Másodszor is elrepült a Merkúr mellett a MESSENGER amerikai űrszonda, miközben 200 kilométerre közelítette meg a bolygót. A manővert október 6-án hajtotta végre, az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA azonban csak most számolt be a MESSENGER újabb eredményes bolygó-megközelítéséről. A szonda először január 14-én férkőzött a Merkúr közelébe. Az akkor hazaküldött felvételei, illetve a most továbbított mintegy 1200 fényképe és a Mariner-10-es űrszonda által még 1974-75-ben készített felvételek alapján az űrkutatók immár a Merkúr felszínének 95 százalékát ismerhették meg.
2008.10.30. 15:46
 
 
Ballack helyett Lahm lehet a német válogatott csapatkapitánya
Egy müncheni újság szerint Michael Ballack átadja a kapitányi karszalagot valamelyik csapattársának, így kerülné el, hogy az általa kritizált Joachim Löw szövetségi kapitány elküldje a válogatottól. A müncheni Abendzeitung szerint Philipp Lahm, a Bayern München védője lehet Ballack utódja. Ballackra a szövetségi kapitány azért neheztel, mert a Chelsea középpályása a tapasztaltabbb játékosokkal szembeni tisztelet és lojalitás hiányát rótta fel neki, a sajtó előtt. A szövetségi kapitány a napokban találkozik Ballackkal, akit lehet, hogy elküld a válogatottból, de legalábbis elveszi tőle a kapitányi karszalagot. A 32 éves, 89-szeres válogatott Ballack vasárnap bocsánatot kért kijelentéseiért.
2008.10.30. 15:44
 
Rablás a XVII. kerületben
2008. október 29-én 23 óra 10 perc körüli időben fegyveres rablás történt a főváros XVII. kerületében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi lépett be a Bakancsos utcában található egyik szórakozóhelyre, feltehetően fegyverrel megfenyegette az ott dolgozó női alkalmazottat, majd a bevétel átadását követelte. Miután a sértett eleget tett a felszólításnak, a támadó elmenekült a helyszínről.
2008.10.30. 15:39
 
 
Novemberben 1,1 százalékkal emelkednek a nyugdíjak
November 1-jén - januárig visszamenő hatállyal - 1,1 százalékkal emelkednek a nyugdíjak és a nyugdíjszerű ellátások; ekkor fizetik ki a 13. havi nyugdíj második felét is - közölte az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság. A nyugdíjemelés mértékével megegyezően, ugyancsak novembertől emelkednek a nyugdíjszerű rendszeres szociális ellátások összegei. A rokkantsági járadék havi összege 360 forinttal, a házastársi pótlék összege 220 forinttal, a házastárs utáni jövedelempótlék összege 150 forinttal növekedik. A rendszeres szociális járadék emelése az életkortól függően történik.
2008.10.30. 15:20
 
Busz és kamion ütközött
10 sérültje van a csütörtök reggeli balesetnek. Egy pótkocsis tehergépjármű és egy munkásokat szállító autóbusz ütközött össze Oroszlány és Bokod között. A kamion egyenlőre ismeretlen okból áttért az ellenkező sávba, majd karambolozott a vele szemben haladó busszal. Az ütközés következtében a kamion keresztbe fordult az úttesten, a busz pedig az árokba hajtott, ahol oldalára borult. A tehergépkocsi sofőrjét a tűzoltók szabadították ki, őt súlyos sérüléssel szállították kórházba. A busz sofőrje, valamint a buszon utazók közül 8-an szintén megsérültek.
2008.10.30. 15:12
 
AC Milan: megkezdődtek a tárgyalások Beckhamről
David Beckham ügyvédei Milánóba érkeztek, hogy tárgyaljanak az angol sztárlabdarúgó esetleges szerződtetéséről az AC Milan képviselőivel. A 107-szeres válogatott Beckham - aki Európában a Manchester Unitedben és a Real Madridban játszott - jelenleg az amerikai Los Angeles Galaxy alkalmazottja, ám csapata számára befejeződött az idény, mivel nem került be a rájátszásba. Neki viszont fontos, hogy edzésben maradjon, és rendszeresen pályára lépjen, mert csak így számíthat arra, hogy bekerül az olasz Fabio Capello irányította angol nemzeti együttesbe.
2008.10.30. 15:02
 
Forrónyomon - Elvitték a tolvajok ellen felállított villanypásztort
Taktaszadán egy kastély tetőszerkezetét fűrészelte ki két gyermekkorú fiú, míg Megyaszó külterületén egy karám köré telepített villanypásztor alkatrészeit vitték el az elkövetők. A Szerencsi Rendőrkapitányság mindkét esetben elfogta a tolvajokat.
2008.10.30. 14:50
 
Fadoronggal, hátulról ütöttek le egy biztonsági őrt tizenévesek
Fadoronggal, hátulról ütöttek le egy biztonsági őrt szerda este Pécsett egy telephelyen. A két tizenöt éves támadó az iroda kódját akarta megszerezni, de a férfi nem tudta, így csak tőle vették el az értékeket. A negyvenöt éves őr az ütéstől megszédült, - az orvosok szerint nem esett nagyobb baja-, ő hívta a rendőröket. Pár perc múlva a közelben elfogták a fiúkat, ellenük kifosztás bűncselekménye a gyanú, mindkettőt őrizetbe is vették a pécsi rendőrök.
2008.10.30. 14:38
 
 
Koalíciós kormány alakult Bajorországban
Több mint négy évtized óta először koalíciós kormány alakult Bajorországban. A Horst Seehofer keresztényszociális miniszterelnök vezette kabinet a bajor Keresztényszociális Unió és a német Szabad Demokrata Párt (FDP) képviselőiből áll, az újdonsült koalíciós partner szabaddemokraták két miniszteri tárcához jutottak. A kormány csütörtök délután tette le a hivatali esküt az új bajor parlamentben. A szeptember végén tartott tartományi parlamenti választásokon a CSU elvesztette több évtizedes abszolút többségét, s koalícióra kényszerült. A választási kudarc után lemondott Erwin Huber, a CSU elnöke, valamint Günther Beckstein tartományi miniszterelnök.
2008.10.30. 14:34
 
 
Fidesz: a kormány az államcsődöt akarta elkerülni
A pénzügyi mentőcsomag nagysága arra utal, hogy a kormány egy küszöbön álló államcsődöt kívánt elkerülni - mondta a Fidesz alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Mindenkit meglepett a pénzügyi mentőcsomag nagysága. Hogy ezt a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) kellett felvenni, arra utal, jóval nagyobb a baj az államháztartás finanszírozhatóságával, mint azt a kormány bevallotta, illetve mint azt az elemzők gondolták - fogalmazott Pokorni Zoltán. Hozzátette: ennek csak egy magyarázata lehet, mégpedig az, hogy a kormány egy küszöbön álló államcsődöt kívánt elkerülni ezzel a "kétségbeesett és valóban szégyenteljes" lépéssel.
2008.10.30. 14:05
 
 
Csökkenti magyarországi fényforrás-termelését a General Electric
Csökkenti magyarországi fényforrás-termelését a General Electric, az átszervezés miatt 500 dolgozó munkaviszonyát szüntetik meg. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az átszervezés az üzletág kilenc magyarországi telephelye közül nyolcat fog érinteni: a budapesti, a kisvárdai, a nagykanizsai és a váci fényforrás-gyárban, a hajdúböszörményi és a zalaegerszegi alkatrészgyárában, valamint budapesti gépgyárában csökkentik a termelést. A vállalat tervezi emellett, hogy bezárja a 98 embert foglalkoztató győri gépgyárát. Az átszervezést 2008. negyedik, illetve 2009. első negyedévében tervezik végrehajtani. Az átszervezés más magyarországi GE-üzletágat nem érint.
2008.10.30. 13:51
 
 
Megtámadták a világ legidősebb flamingóját
Rárontott négy tinédzser a flamingók korelnökeként számon tartott legalább 75 éves madárra az ausztráliai Adelaide állatkertjében. A majdnem teljesen vak flamingó a fején és a csőrén szenvedett sérüléseket, és vérző szemmel került állatkórházba. A 17 és 19 év közötti tetteseket különösen kegyetlen állatkínzás miatt feljelentették - közölte az állatkert szóvivője csütörtökön. Az agg madár pontos életkorát lehetetlen megállapítani. Csak annyi biztos, hogy kifejlett példányként került Adelaide-be 1933-ban, így tehát legalább 75 éves - mondta a szóvivő. A flamingó szelíd, békés természetű és magas kora ellenére az erősen leromlott látását kivéve a legjobb egészségnek örvend. A sérüléseit ellátták, állapota kielégítő, egyelőre az állatklinikán tartják megfigyelés alatt.
2008.10.30. 13:45
 
Eladó feleség használt autók között
Használt autók között árulja feleségét egy férfi Romániában egy internetes honlapon. Az asszonykát hirdetésében kocsihoz is hasonítja. "1983-as évjáratú, jó állapotban lévő, remek felfüggesztésű, tágas csomagterű feleség második tulajdonostól eladó. Ár megegyezés szerint. Csak komoly ajánlatok érdekelnek." A 20 éves férj a román sajtónak felfedte, hogy részben viccből tette fel nejét a használt autók kereskedésének honlapjára, részben viszont bosszúból, amiért annyit zsémbel vele. Azért elővigyázatosan kivárta, míg az asszony Spanyolországba megy dolgozni, hogy ne értesüljön eladásáról.
2008.10.30. 13:42
 
 
Marion Jones úgy érzi, dopping nélkül is nyert volna
"Úgy gondolom, dopping nélkül is tudtam volna nyerni" - mondta hat hónapos börtönbüntetése utáni első interjújában a sydneyi olimpián szerzett öt érmétől megfosztott sprinter, Marion Jones. Az Oprah Winfreyvel folytatott beszélgetése során a 33 éves atléta elárulta, hogy többször átéli újra nagy futásait, s rendszeresen felteszi magának a kérdést, mi lett volna szerek nélkül. Mint mondta, többnyire arra a megállapításra jut, hogy azok nélkül is győzni tudott volna. Jones a beszélgetés során ismét hangsúlyozta, hogy 1999 és 2001 között, amikor a San Franciscó-i BALCO laboratórium által készített "a tiszta" nevű "doppingkoktélt" használta, nem tudta, hogy tiltott szert vesz be.
2008.10.30. 13:04
 
10 embert vettek őrizetbe Horvátországban a Pukanic-gyilkosság miatt
Tíz embert, közöttük két szerb állampolgárt vett őrizetbe a horvát rendőrség a Nacional című független horvát hetilap tulajdonosának és volt főszerkesztőjének életét kioltó bombamerénylettel összefüggésben - közölte a horvát rendőrparancsnok kabinetfőnöke. A kommandósok szerda este vették őrizetbe a szóban forgó személyeket, mindnyájan büntetett előéletű, veszélyes bűnözők. Négy embert a vukovári-szerémségi rendőri körzetben fogták el, a többieket pedig Zágráb környékén. Mivel kifejezetten veszélyes bűnözőkről van szó, és számítani lehetett arra, hogy ellenállást fognak tanúsítani, a rendőrség elitosztagát mozgósították. A rendőrségi akciók során két gyanúsított és két rendőr könnyebben megsérült.
2008.10.30. 12:22
 
 
Elnapolta a lisszaboni szerződésről szóló döntést a cseh alkotmánybíróság
Két héttel elhalasztotta a lisszaboni szerződésről szóló döntését a cseh alkotmánybíróság - jelentette be Michal Spácil, a taláros testület szóvivője. A lisszaboni szerződésről szóló döntés kihirdetését eredetileg november 10-re jelezte az alkotmánybíróság, de csütörtökön a testület tagjai megállapodtak abban, hogy néhány kérdés tisztázása érdekében még kivárnak, álláspontjukat csak november 25-én hirdetik ki. A dokumentum elfogadása jelentős mértékben módosítaná az Európai Unió működését. Miután a cseh kormánykörök úgy vélik, hogy a szerződés egyes paragrafusai esetleg ellentétesek lehetnek a cseh alkotmánnyal, a dokumentumot az alkotmánybírósághoz utalták.
2008.10.30. 12:00
 
 
Több tízezren tüntettek Rómában az iskolareform ellen
Több tízezren, tanárok, diákok, iskolai dolgozók vonultak az utcára csütörtökön Rómában, hogy tiltakozzanak a Berlusconi-kormány oktatási reformja ellen. A legnagyobb olasz szakszervezetek általános sztrájkra szólították fel az ország valamennyi iskoláját, miután szerdai szenátusi szavazást követően törvényerejűvé vált a kormány oktatási reformja. Az ellenzék és a szakszervezetek az elmúlt napokban megsokszorozták tiltakozó akcióikat, a törvény visszavonását követelve, amely többek között visszaállítja az elemi iskolákban a régi rendet, mely szerint egyetlen tanár tanít egy osztályban.
2008.10.30. 11:55
 
 
Alkotmánybíróság: népi kezdeményezés útján feloszlatható a parlament
Az Alkotmánybíróság helybenhagyta az Országos Választási Bizottság (OVB) azon határozatát, amellyel a testület hitelesítette a jelenlegi Országgyűlés feloszlatására irányuló országos népi kezdeményezés aláírásgyűjtő ívét. Az OVB májusban hitelesítette a Magyar Polgári Demokráciáért Alapítvány által benyújtott kezdeményezést. A hitelesített íven az szerepel: "Kezdeményezzük, hogy a 2006-ban alakult Országgyűlés kimondja a feloszlatását.".
2008.10.30. 11:45
 
 
Jövőre nem kapnak prémiumot az állami cégek vezetői
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arra utasította a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsot (NVT), hogy jövőre ne fizessen prémiumot, jutalmat az állami vállalatok vezetőinek. A miniszterelnök az NVT csütörtöki rendkívüli ülésén azt mondta: arra kéri a tanácsot, hogy az állami vállalatok körében az igazgatósági és felügyelőbizottsági tagok tiszteletdíját 10 százalékkal csökkentsék haladéktalanul. Továbbá azt kérte, hogy az idei évre eddig ki nem fizetett jutalmak, prémiumok felvételéről mondjanak le az állami cégek vezetői. Az idei évre vonatkozó kéréseivel kapcsolatban a kormányfő azt mondta, erre utasítást nem adhat, hiszen az a szerződések egyoldalú felmondása lenne, de azt kérte, hogy az állami vállalatok vezetői vállaljanak szolidaritást a munkavállalókkal.
2008.10.30. 11:33
 
 
Navracsics: súlyos késésben a magyar EU-elnökségre való felkészülés
Navracsics Tibor szerint súlyos késésben van a 2011-es magyar európai uniós elnökségre való felkészülés, a kormány ahol lehet, igyekszik hátráltatni a konszenzus kialakulását - a Fidesz frakcióvezetője csütörtöki blogbejegyzésében arról is írt: az egész ország "égése" lesz, ha felkészületlenül éri a feladat. A Fidesz képviselőcsoportjának vezetője a jobbklikk.hu-n olvasható bejegyzésben emlékeztetett arra, hogy Magyarország 2011. első félévében látja el az Európai Unió elnökségi feladatait, ezért a Fidesz tavaly novemberben kezdeményezte egy konszenzusos felkészülési folyamat elindítását, amelynek nyomán ötpárti munkacsoport jött létre.
2008.10.30. 11:11
 
 
F1, Ausztrál Nagydíj: 40 milliós veszteség
A szervezők számításai szerint 40 millió ausztrál dollár volt az idei Forma-1-es Ausztrál Nagydíj vesztesége. A melbourne-i futam már tavaly is komoly, 35 millió dolláros mínusszal zárt, s a helyi szövetség prognózisa szerint a hiány a jövőben csak nőni fog. A rossz pénzügyi adatok ellenére júliusban Victoria állam miniszterelnöke 2015-ig meghosszabbította a verseny rendezésére szóló szerződést Bernie Ecclestone-nal, az autós gyorsasági világbajnokság első számú vezetőjével.
2008.10.30. 11:05
 
 
Jövő héten kezdődik a 2009-es büdzsé vitája
A parlament a jövő héten folytatja le a 2009-es költségvetési törvényjavaslat általános vitáját - jelentette be Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülése után. A jövő héten hétfőtől péntekig ülésezik a Ház, a pénzügyminiszter hétfőn mondja el expozéját a büdzséről, és ekkor hangzik el az Állami Számvevőszék, valamint a költségvetési bizottság álláspontja is - közölte a házelnök, hozzátéve, hogy a költségvetést kedden, szerdán és csütörtökön 30 órás időkeretben vitatja meg a Ház. Szili Katalin elmondta: hétfőn a Sólyom László köztársasági elnök által a parlamentnek visszaküldött törvények záróvitáját is lefolytatják.
2008.10.30. 11:00
 
 
Pornóellenes törvényt fogadott el az indonéz parlament
A mérsékelt pártok és a nem muzulmán kisebbség akarata ellenére elfogadta az antipornótörvényt az indonéz parlament, hogy a jövőben büntethessék az iszlám által "bujaságnak" minősített cselekményeket. Több hónapos, heves viták után az iszlám konzervatívok által kezdeményezett törvényt, amelyet először 1999-ben, majd 2006-ban, a Playboy indonéz kiadásának megjelenésekor próbáltak keresztülvinni a jakartai parlamentben, végül a Susilo Bambang Yudhoyono elnök többségi pártja, valamint a legnagyobb iszlám pártok szavazataival elfogadták. A két ellenzéki párt képviselői a szavazáskor tiltakozásként elhagyták az üléstermet. A kivonulók között volt Megawati Sukarnoputri volt államfő is.
2008.10.30. 10:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251[2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista