2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Gyurcsány Ferenc ötpárti megbeszélést hívott össze a nacionalizmus ellen
Ötpárti megbeszélésre hívta a miniszterelnök a parlamenti pártok elnökeit dolgozószobájába, az interpellációk utáni szünetben, a nacionalizmus elleni közös fellépés érdekében. Gyurcsány Ferenc hétfőn az Országgyűlésben napirend előtti felszólalásában azt mondta: közösen meg kell beszélni, hogyan kezeljék a magyar-szlovák viszonyban keletkezett feszültségeket. A kormányfő szerint először a parlamenti pártoknak kell megbeszélniük, hogy mi a teendő, majd azt követően lehet a szlovák partnerhez fordulni.
2008.11.10. 13:34
 
 
Csökken az üzemanyagok ára szerdától
Csökkenti bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A csökkentéssel a benzin átlagára 258 forint körülire, míg a gázolajé 287 forintra esik. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.11.10. 12:54
 
 
Másfél milliárdos adócsalást lepleztek le a vámosok
Magyarokból és kínaiakból álló bűnözői csoportot számolt fel a vám- és pénzügyőrség, a gyanúsítottak idén és tavaly összesen mintegy másfél milliárd forint ÁFA-kiesést okoztak az államháztartásnak; nyolc ember előzetes letartóztatásba került - közölte az MTI-vel a VPOP szóvivője hétfőn. Sipos Jenő közleményében azt írta: bűnügyi információk alapján az elmúlt napokban 20 helyszínen mintegy 100 nyomozó, valamint a Merkúr bevetési egység szervezett akció során számolta fel a csoportot.
2008.11.10. 12:43
 
 
Fidesz: folytatódik a vasút szétverése
A Fidesz szerint tovább folytatódik a vasút szétverése, a Gyurcsány-kormány kapkodása 100 milliós vagy akár milliárdos kárt is okozhat - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt szakpolitikusa hétfői sajtótájékoztatóján. Folytatódik a magyar vasút szétverése, a vezetési alkalmatlanság és a megszorítások miatt a magyar vasút képtelen arra, hogy az ország és az emberek érdekeit szolgálja - jelentette ki az Orbán-kormány egykori közlekedési minisztere. Mint mondta, az elmúlt napokban vált nyilvánossá, hogy a közlekedési tárca korábbi szándékai ellenére, mégsem bővítik az ütemes menetrend szerint közlekedő járatokat, és a mellékvonalak bezárását sem állítják le.
2008.11.10. 12:40
 
Honvéd-Dunaszerdahely jótékonysági mérkőzés november 25-én
A Budapest Honvéd november 25-re jótékonysági mérkőzést tervez a Dunajska Streda (DAC) labdarúgócsapatával, a bevételt a november 1-jei DAC-Slovan Bratislava szlovák bajnoki meccsen sérülést szenvedett szurkolók javára ajánlják. Erről a klub tájékoztatta az MTI-t. "A dunaszerdahelyi mérkőzésen történtek és azok előzményei csak a gyűlöletet és a gyűlöletkeltés egyik újkori formáját szolgálják" - nyilatkozott George F. Hemingway klubtulajdonos. "Nekünk mint a magyar futball egyik képviselőjének mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a politikát, a rasszizmust, az erőszakot távol tartsuk stadionjainktól."
2008.11.10. 11:49
 
 
Egyhangú támogatás a budapesti fedett uszoda építéséhez
Az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága hétfői ülésén egyhangú állásfoglalással támogatta a 2013-as budapesti és balatonfüredi úszó, műúszó, műugró, vízilabda és hosszútávúszó világbajnokság megrendezésére benyújtandó pályázatot és az ehhez kapcsolódó új fővárosi fedett uszoda megépítését. Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke prezentációval egybekötve számolt be a bizottságnak a 2010-es Európa-bajnokság elnyerésének körülményeiről és a rendezési elképzelésekről, továbbá a tervezett 2013-as vb-pályázatról. Gyárfás szerint egy megfelelő színvonalú, multifunkcionális fedett uszoda megépítése 12 milliárd forintba kerülne.
2008.11.10. 11:24
 
 
Irán nem vár "nagy változásokat" az amerikai politikában
Irán nem vár "nagy változásokat" az iszlám köztársasággal szembeni amerikai politikában Barack Obama elnökké választása után - jelentette ki hétfőn az iráni külügyi szóvivő. Haszan Gasgavi sajtótájékoztatóján arra a kérdésre felelt, vajon Obama elnök tárgyal-e majd Mahmúd Ahmedinezsád iráni államfővel, vagy pedig a Fehér Ház megvárja a jövő június 12-én esedékes iráni elnökválasztást. A szóvivő szerint nemcsak az Egyesült Államok stratégiai állásfoglalásaiban nem várható változás, de Teheránt sem érintenék e téren az amerikai kormány politikájának esetleges változásai.
2008.11.10. 11:15
 
 
Félpályás útlezárás volt a magyar-szlovák határnál
Több magyar-szlovák határátkelő közelében tartott félpályás útlezárást a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda hétfőn, tiltakozva a dunaszerdahelyi, magyar futballszurkolókat ért szlovák rendőri erőszak ellen és elítélve a szlovák kormány magyarellenes politikáját, továbbá a magyar kormány ez ügyben mutatott "tehetetlenségét". A demonstrációkat bejelentették, azokat a rendőrség tudomásul vette. Robert Fico szlovák kormányfő közölte: ha a határátkelők forgalmát a magyar oldalon akadályozó szélsőségesek akciója Szlovákiában lenne, a szlovák hatóságok közbelépnének.
2008.11.10. 10:44
 
Újabb határsértők a déli határszakaszon
Szombat hajnalban ismét több határsértő került elfogásra a Szeged határrendészeti Kirendeltség járőrei által. A 15 koszovói és 3 szerb állampolgár, két csoportban a röszkei határátkelőhely mellett lépett illegálisan Magyarországra. 11. 08-án hajnali 04: 30 –kor próbált szerencsét az első csoport, melyben összesen 13-an voltak, közülük 5 fiatalkorú. A második csoport az elsőtől néhány száz méterre lévő területet választotta, és néhány perccel később indult el.
2008.11.10. 10:26
 
 
Új Dunántúli Napló: hegek nélküli műtéti eljárás Pécsett
Az országban elsőként a Pécsi Tudományegyetem sebészeti klinikáján vezetik be a hegek nélküli műtéti eljárást, az első beavatkozásra várhatóan fél év múlva kerül sor - írta hétfőn az Új Dunántúli Napló. Wéber György professzor, a klinika igazgatója elmondta: az állatkísérletek már befejeződtek, azok eredményeiről a múlt héten rendezett nemzetközi konferencián számoltak be. A forradalmian új eljárást az etikai engedélyezést és az adminisztrációt követően jövő év közepétől alkalmazzák a baranyai megyeszékhelyen. Az Egyesült Államokban és Európa több országában sikeres, hegek nélküli műtéteknek köszönhetően a betegek kis túlzással az operációt követően haza is mehetnek.
2008.11.10. 10:20
 
 
Pluszpénzzel ösztönik a kerékpáros munkábajárást Amerikában
Az Egyesült Államokban jövőre életbe lép a Bicycle Commuter Act, amelynek értelmében azok a dolgozók, akik kerékpáron mennek a munkahelyükre, a hónap végén plusz 20 dollárt találnak a fizetési borítékukban, és e jutalom után nem is kell adózniuk. Sőt, még a munkaadók is elfeledkezhetnek róla adóbevallásukban. George Bush elnök, aki nemet mondott a kiotói egyezményre, úgy adja át helyét utódának, Barack Obamának, hogy környezetvédő intézkedéssel próbál némi népszerűségi tőkét kovácsolni magának, legalábbis a kerekezők körében.
2008.11.10. 09:42
 
 
Jégkorong olimpiai selejtező: magyar, japán és kazah továbbjutás
A magyar mellett a kazah és a japán jégkorong-válogatott vette sikerrel a hétvégi olimpiai előselejtezőt. Pat Cortina szövetségi kapitány együttese veretlenül nyerte meg a budapesti csoport küzdelmeit, a kazahok Észtországban, a japánok pedig Lengyelországban harcolták ki a továbbjutást. Magyar csapat - amióta bevezették az ötkarikás kvalifikációs rendszert - ilyen közel még nem került az olimpiához, lévén korábban vagy nem is selejtezhetett, vagy pedig már az első körben elbúcsúzott. A magyarok február 5. és 8. között Rigában - sorrendben - a házigazda Lettország, majd Olaszország és Ukrajna csapatával mérkőznek, és a kvartett első helyezettje vehet részt a 2010-es vancouveri játékokon.
2008.11.10. 08:54
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay huszonnyolcadik
Szávay Ágnes a 28. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a szerb Jelena Jankovic vezet. Az év utolsó női viadalán, a múlt heti WTA-világbajnokságon diadalmaskodó amerikai Venus Williams és az ugyanott finalista orosz Vera Zvonarjova egyformán két helyet javított, előbbi a hatodik, utóbbi a hetedik. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Jelena Jankovic (szerb) 4710 pont, 2. ( 3.) Serena Williams (amerikai) 3866, 3. ( 2.) Dinara Szafina (orosz) 3817, 4. ( 5.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 3663, 5. ( 4.) Ana Ivanovic (szerb) 3457, 6. ( 8.) Venus Williams (amerikai) 3272, 7. ( 9.) Vera Zvonarjova (orosz) 2952.
2008.11.10. 08:48
 
 
A bécsi tőzsde megvette a prágai tőzsde részvényeinek 92,4 százalékát
A bécsi tőzsde már megvette a prágai tőzsde részvényeinek 92,4 százalékát - jelentette be a hét végén a prágai tőzsde hivatalos bécsi tőzsdei közlésre hivatkozva. A tranzakció árát nem hozták nyilvánosságra. A cseh média szerint a bécsiek mintegy négymilliárd koronát fizettek a prágai tőzsdéért, amely az egyik legnagyobb kelet-európai tőzsde. Október végén 29 társaság részvényei voltak a tőzsdén. Korábban a cseh sajtó úgy vélte, hogy a prágai tőzsde hatmilliárd koronáért kelt el. Hivatalosan a találgatásokat nem kommentálták. Az üzletet még a cseh versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia.
2008.11.10. 08:34
 
 
Kubis szerint itt az ideje a kiútkeresésnek, de ehhez partner is kell
A szlovák külügyminiszter szerint "itt az ideje, hogy Budapesttel elkezdjük keresni kiutat", ahhoz azonban, hogy az ilyen irányú "kérdésekről tárgyaljuk, partnerre is szükségünk van" - idézte Ján Kubis szavait a TA3 szlovák hírtelevízió vasárnap esti politika vitafórumát szemléző TASR szlovák hírügynökség. Kubis abban látja a szlovák-magyar viszony alapvető problémáját, hogy Magyarországon sok az olyan ember, akik máig nem tudtak megbékélni a trianoni döntéssel és a történelmi Magyarország megszűnésével. Keveselte azt, ahogy a magyar fél eddig elítélte az eseményeket.
2008.11.10. 08:15
 
 
Nyilvánosságra hozták az FTC-t kizárók névsorát
Az FTC Pártolói Egyesület hétfőn nyilvánosságra hozta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó testület azon hét tagjának névsorát, akik 2006 júliusában döntöttek a Ferencváros élvonalbeli kizárásáról. Az FTC PE elnöksége hétfőn reggel hatkor tette közzé az MLSZ által szerdán postázott listát a www.ftcpe.hu weboldalon. Az MLSZ teljesítette a jogerős ítéletben foglaltakat, levélben elküldött részünkre hét nevet - írja az egyesület, majd "szigorúan ABC-rendben" közlik, kiknek a nevét kapták meg. A felsorolásban Bárányos László, Horváth József, Laczkó János, Pálfay Szilárd, Pere József, Riklik Anett és Szendrő Dénes neve szerepel.
2008.11.10. 07:31
 
 
Meghalt Miriam Makeba dél-afrikai énekesnő
Hetvenhat éves korában Olaszországban hétfőre virradóra váratlanul meghalt Miriam Makeba világhírű dél-afrikai énekesnő, polgárjogi harcos. Az apartheid elleni küzdelem jelképének tekintett énekesnő a Nápoly melletti Castel Volturnóban lépett fel azon a koncerten, amelyet a camorra által halállal fenyegetett író, Roberto Saviano melletti szolidaritásként rendeztek olasz és külföldi művészek részvételével. Makeba ezt követően lett rosszul, a helyi klinikára szállították, de életét már nem tudták megmenteni. Halálát szívroham okozta. Miriam Makeba leghíresebb felvétele az 1960-as években született Pata Pata volt.
2008.11.10. 07:30
 
 
Fitch: Magyarország több más feltörekvő gazdasággal együtt leminősítve
Több más feltörekvő piaci gazdasággal együtt Magyarország szuverén adóskockázati besorolását is leminősítette hétfőn a Fitch Ratings nemzetközi hitelminősítő, a várható recesszió súlyosságára hivatkozva, megjegyezve ugyanakkor, hogy a Magyarországnak jóváhagyott pénzügyi védőcsomag jórészt megszünteti a külső finanszírozási kockázatokat. A Fitch 17 nagy felzárkózó gazdaság adósosztályzatának felülvizsgálata után döntött arról, hogy az eddig "BBB plusz" szintű magyar besorolást egy fokozattal "BBB"-re csökkenti. Ez továbbra is a még befektetésre ajánlott alapsávon belül van.
2008.11.10. 07:00
 
 
Jégkorong olimpiai selejtező: továbbjutott a magyar válogatott
Veretlenül jutott tovább a magyar jégkorong-válogatott a 2010-es vancouveri téli olimpia utolsó kvalifikációs tornájára, miután a budapesti előselejtezős csoport zárómérkőzésén 5-2-re nyert a litván csapat ellen. Eredmény, 3. forduló: Magyarország-Litvánia 5-2 (3-1, 0-0, 2-1), gól: Vas J. (7., 49.), Holéczy (9.), Ladányi (14.), Palkovics (52.), illetve Kuliesius (14.), Kaminskas (48.). A magyar válogatott jutott tovább, és vehet részt február 5. és 8. között Lettországban sorra kerülő utolsó kvalifikációs tornán. A rigai kvartettben szerepel a házigazda és a magyar csapat mellett az olasz és az ukrán együttes. A győztes jut tovább a 2010-es vancouveri olimpiára.
2008.11.09. 19:51
 
Csökkenés kínálati fronton is
Az év elejét jellemző visszaeső építési kedvet már a második negyedévtől növekedés váltotta föl, így a harmadik negyedév végére 9%-ra mérséklődött a csökkenés a kiadott építési engedélyek tekintetében. A használatba vételi engedélyek száma is felfutott, ezzel idén eddig csaknem ugyanannyi lakás készült el, mint 2007 hasonló időszakában. A korábban állandó lakáskínálat aktuális volumene ugyanakkor számottevő csökkenést mutat az azonnal beköltözhető lakások magas aránya mellett. A csökkenést jelentős mértékben magyarázza, hogy drámaian visszaesett az érékesítést megkezdő új projektekben kínált lakások száma. A legtöbb lakást a XIII. és XIV. kerületben vásárolják.
2008.11.09. 19:10
 
MOTOROLA TLKR T7 – Kalandra fel!
A Motorola bemutatta a túrázás, a síelés és más szabadtéri sportok elengedhetetlen kellékét, a nagyteljesítményű TLKR T7 walkie-talkiet.
2008.11.09. 19:02
 
 
Gyurcsány fontosnak tartja, hogy találkozzon Ficóval
Gyurcsány Ferenc többször deklarálta már, hogy fontosnak tartja a csúcstalálkozót szlovák kollégájával, Robert Ficóval, számos olyan kérdés van ugyanis, amelyekről a két miniszterelnöknek egyeztetnie kell egymással, beleértve a kisebbségek ügyét is - közölte a kormányszóvivő az MTI érdeklődésére vasárnap. A kormányszóvivő hangsúlyozta azt is, hogy a csúcstalálkozónak csak akkor van értelme, ha érdemben lehet egyeztetni a fontos a kérdésekről. Emlékeztetett arra: éppen ezért - még a nyáron - abban állapodtak meg, hogy a csúcstalálkozók előtt informális megbeszéléseket tartanak, amikor nemzetközi egyeztetéseken találkoznak egymással.
2008.11.09. 19:00
 
 
KÖNYV: Halálos szerelem
A 20. század elején játszódó történet főszereplője, a csinos Francesca Cahill New York egyik előkelő családjának sarja. A talmi csillogást nem sokra tartó, szociálisan érzékeny, rendkívül éles eszű lány saját korának különce: leghőbb vágya, hogy újságíró legyen, e szakmában az első nő. Titokban ezért főiskolára jár; férfiakat megszégyenítő módon tájékozott a politikában, reformer elveket vall, s egyletet alapít a szegények megsegítésére.
2008.11.09. 18:49
 
 
Opel Insignia motorok Szentgotthárdról
Szentgotthárd. Ismét folyamatosan üzemel a General Motors Powertrain- Magyarország Kft. motorgyára. A szerelési tevékenység átmeneti szüneteltetését követően 2008. október 20-a óta ismét folyamatosan gyárt készmotorokat is a szentgotthárdi üzem.
2008.11.09. 18:44
 
Kanyar sztori gépkocsi feltörésről
Egy szegedi lakos riasztotta a rendőröket, amint látta, hogy egy ismeretlen személy összetekeri pulóverét, követ rak bele, majd egy határozott ütéssel egy parkoló Daewoo Kalos típusú személygépkocsi csomagterének jobb hátsó ablakát betöri.
2008.11.09. 18:39
 
 
Az MSZP szerint átmegy a Robin Hood-adó
Az MSZP szerint lesz elegendő többsége a Robin Hoodnak a hétfői záró szavazáson az Országgyűlésben, a többi parlamenti párt azonban azt jelezte előre, hogy nemmel voksol majd. Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára vasárnap az MTI-nek elmondta: joggal reménykedhet az MSZP a törvény elfogadásában, hiszen a parlament többsége hétfőn elutasította azt az SZDSZ-es módosító indítványt, hogy a törvényből vegyék ki a Robin Hood-adóról szóló fejezetet.
2008.11.09. 18:37
 
 
Sam Havadtoy - A három kínai császár című kiállítása
A kortárs művészet élvonalába tartozó magyar festőművész, Havadtőy Sámuel (Sam Havadtoy) új kiállítása, A három kínai császár november 13-án nyílik a B55 galériában. A főként régi csipkékre festő alkotó két kínai témájú sorozatát láthatja most először a hazai közönség. Hat, kínai vázákat ábrázoló alkotás mellett képeivel Havadtőy három, XVII-XVIII. századi kínai uralkodó előtt tiszteleg, akik miközben erőskezű hadvezérként álltak birodalmuk élén, a költészet és képzőművészet iránt is fogékonyak voltak, s úgy építették saját hatalmukat, hogy nem elpusztították, de óvták s megbecsülték a múlt értékeit.
2008.11.09. 18:34
 
 
Obama máris bocsánatkérésre kényszerült
Barack Obama megválasztott amerikai elnök máris bocsánatkérésre kényszerült első sajtótájékoztatója után: egy félresikerült megjegyzése miatt exkuzálta magát Nancy Reagan egykori first ladynél - közölte vasárnap a Fox televízió. Obama pénteken tartotta első sajtóértekezletét megválasztott elnöki minőségében. Egy újságíró azt kérdezte tőle, hogy választási győzelme óta beszélt-e exelnökökkel, amire Obama azt felelte, minden élő elnökkel egyeztetett. "Nancy Reagannel nem akartam, tudják, szeánszot folytatni" - tette hozzá.
2008.11.09. 18:31
 
 
Gyenis Tibor kiállítása a Modemben
Gyenis Tibor (1970) képzőművész fotónyomataiból és videómunkáiból nyílt kiállítás november 8-án, szombaton a Modemben. A művészeti központ harmadik emeletén látható tárlat az első megvalósulása annak az új modellnek, amelyet az egyéni kiállítások többségénél a későbbiekben alkalmaz majd a Modem: mivel a művek létrehozását előre megfinanszírozza, a tárlatokon többségében ezentúl olyan alkotásokkal találkozhat majd a közönség, amelyeket máshol még nem láthatott. Az így megszülető művek egy része aztán a művészeti központ saját gyűjteményébe kerül.
2008.11.09. 18:30
 
Újabb szektorokat kell nyitni a Jobb velünk a világ! jótékonysági koncerten
Újabb szektorokat kell megnyitni a várakozásokat is felülmúló érdeklődés miatt a 2008. november 14-én a Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Jobb velünk a világ! jótékonysági koncertre. „A társadalmi felelősségvállalás különleges példája az is, hogy egy 350 lakásos társasház is összefogott azért, hogy e nemes célt támogassák” – mondta el a rendezvény kerekesszékes szóvivője Papp Szabolcs.
2008.11.09. 18:12
 
 
MOZI: Madagaszkár 2 - Az elveszett sziget
Visszatérnek a Madagaszkár első részéből már megismert kalandvágyó állatkertlakók: Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf, Gloria, a víziló és persze a pingvinek.
2008.11.09. 18:07
 
Az Igrice Néptáncegyüttes 25 éves Gálaműsora
Néhány évtizede még a mindennapok valósága volt a hagyományos falusi lakodalom, a húsvéti öntözés, a karácsonyi pásztorjátékok vagy a paraszti táncmulatságok, bálok.
2008.11.09. 18:06
 
 
Miért létfontosságú az alvás a csecsemő fejlődéséhez?
Mi történik, amikor a baba becsukja szemét? Bármily meglepő, de a baba ilyenkor is tanul.
2008.11.09. 17:59
 
 
Ügyesen kihasznált nappali
Ha van helye mindennek - és minden a helyére is került, akkor miénk a tér. Ez pedig nem elérhetetlen álom - csak tervezés kérdése.
2008.11.09. 17:54
 
 
Nicole Kidman megtörte a csendet
Sok évi hallgatás után Nicole Kidman megtörte a csendet, és nyíltan beszélt Tom Cruise-zal kötött házasságáról.
2008.11.09. 17:50
 
 
Női kézilabda BL: kétgólos vereséget szenvedett a Győr
A Győri Audi ETO KC hazai pályán 27-25-re kikapott a dán Ikast együttesétől a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójában. Női BL, 2. forduló: Győri Audi ETO KC - Ikast (dán) 25-27 (15-11). Fantasztikusan kezdett a Győr, főként védekezésben. A magyar csapat hamar 3-1-es vezetésre tett szert, majd jött Hornyák kiállítása, ami alatt a győriek lőttek három gólt. A folytatásban a dánok egyszerűen nem találták az ellenszert Pálinger ellen, a kapus valóságos rettegésben tartotta az Ikast. A fordulást követően kissé kapkodóvá vált a Győr játéka, ezt pedig ki is használták a dánok, és kilenc perc után egyetlen gólra jöttek fel, majd hamar ki is egyenlítettek, így "új mérkőzés" kezdődött.Az utolsó perceket emberelőnyben játszhatta a Győr, de így is 27-25-ös vereség lett a vége.
2008.11.09. 17:23
 
Labdarúgó NB I: háromgólos zalaegerszegi siker Siófokon
A Zalaegerszeg három góllal nyert Siófokon a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójában. Eredmény: BFC Siófok-ZTE FC 1-4 (1-1), Siófok, 500 néző, gólszerzők: Sütő (45.), illetve Meyé (24., 71.), Waltner (46.), Máté (93.). Lendületesen kezdtek a csapatok, az első tíz percben mindkét kapu előtt óriási helyzetek maradtak kihasználatlanul. A folytatásban fölénybe kerültek a vendégek, akik a vezetést is megszerezték, a Siófok közvetlenül az első félidő befejezése előtt egyenlített. Húsz perccel a vége előtt Csank János együttese egy újabb találattal bebiztosította győzelmét. Az utolsó tíz percben több veszélyes támadást is vezettek a hazaiak, de nem tudták csökkenteni a különbséget.
2008.11.09. 17:02
 
 
Orbán: rossz döntés kivitelezésében a Fidesz nem vesz részt
Az ország számára rossz döntés kivitelezésében a Fidesz nem kíván részt venni - így indokolta Orbán Viktor a maga és pártja távolmaradását a Gyurcsány Ferenc kormányfő által kezdeményezett gazdasági csúcsról. A Fidesz elnöke a HírTv-nek adott telefonos interjújában közölte személyes távolmaradásával a kormány tervezett megszorításai ellen tiltakozik. Úgy fogalmazott, szeretné világossá tenni, hogy sem ő, sem pedig a Fidesz egyetlen magyar párttal sem fog össze az emberek ellen.
2008.11.09. 17:00
 
 
Észjárás-sebességteszt: a középkorúak agya a leggyorsabb
Harminckilenc éves korban működik a leggyorsabban az emberi agy - állítják amerikai neurológusok. A Kaliforniai Egyetemkutatói 23 és 80 év közötti férfiakat kértek meg, hogy adott jelre koppintsanak ujjukkal az asztalon, ők pedig mérték a reakcióidejüket. Ezzel egy időben az agykutatók egy magspintomográf segítségével bepillantást nyertek a kísérleti személy agyába. A legjobban a harminckilenc évesek teljesítettek, idegeik szigetelése is a legtömörebbnek bizonyult. A 39 év feletti agylassulás oka annak a zsírrétegnek a zsugorodása, amely az agy idegsejtjei körül található.
2008.11.09. 16:51
 
 
Bugár és Madaric mielőbbi Gyurcsány-Fico találkozót sürgetnek
Marek Madaric szlovák kulturális miniszter Gyurcsány Ferenc magyar és Robert Fico szlovák kormányfők mielőbbi találkozóját sürgette egy vasárnapi televíziós vitában, ahol vitapartnere, Bugár Béla olyannyira egyetértett vele, hogy azt mondta: ebben a feszült helyzetben a két kormányfőnek hetente, vagy legalább kéthetente kellene találkoznia, mert a helyzet megnyugvása ezt kívánja. Bugár, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) volt elnöke, a párt parlamenti képviselője azt is felvetette, hogy a magyar-szlovák feszültségeket mérsékelni hivatott folyamatba az Európai Unió e célra akár közvetítőt is delegálhatna, aki az elmérgesedő helyzetben igen jó szolgálatot tudna tenni.
2008.11.09. 16:47
 
Pucéran ment az őrnagy bugyit venni
Egy "szál" cipőben és pénztárcával térte be egy férfi bugyit venni egy női fehérneműboltba Japánban. Az illetőről kiderült, hogy őrnagy, persze nem első látásra, mert rangjelzés sem volt rajta, mivel nem lett volna min. A katonatiszt éjszakai mulatságról tartott hazafelé, amikor viccből levetkőzött egy áruház mögött, majd délcegen betért bugyit és harisnyanadrágot venni. Nem kacagtak sokan, mert egyetlen más vevő sem akadt a boltban, és eladóból is csak egy, aki rögvest telefonált a rendőröknek. Ők sem nevettek. Akárcsak a tiszt felettesei. Az őrnagyot a hadsereg tíz napra felfüggesztette munkavégzése alól.
2008.11.09. 16:38
 
 
Befejeződött a virrasztás Nagycsécsen
Befejeződött a virrasztás az áldozatok háza előtt vasárnap késő este Nagycsécsen. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei faluban egy héttel korábban ismeretlenek előbb Molotov-koktélt dobtak házakra, majd két embert lelőttek. Az emlékezők az áldozatok házai előtt mécseseket és gyertyákat gyújtottak. Az MTI tudósítói kétszáz, a falu biztonságára ügyelő rendőrt láttak. Az alig ezerfős településen azért erősítették meg a rendőri jelenlétet, mert a hatóság olyan információt kapott, miszerint szélsőségesek demonstrációt kívánnak tartani. Nagycsécs bekötőútjain is rendőrautók vigyáztak a rendre, és a faluba érkezőket igazoltatták.
2008.11.09. 16:13
 
 
Jégkorong olimpiai selejtező: 3. a horvát válogatott
A horvát jégkorong-válogatott végzett a harmadik helyen a 2010-es vancouveri téli olimpia budapesti előselejtezős csoportjában, miután a záró napon nyert a pont nélküli szerb csapat ellen. A továbbjutásról döntő magyar-litván mérkőzés 17:30-kor kezdődik a Papp László Sportarénában. 3. forduló: Horvátország-Szerbia 5-1 (1-0, 3-1, 1-0), gól: Grozaj (12.), Ciganovic (21., 36.), Lovrencic (39.), Kanaet (57.), illetve Sretovic (35.).
2008.11.09. 16:08
 
Medián: a többség egyetért azzal, hogy kell az IMF-segítség
A Medián által megkérdezettek többsége egyetért azzal, hogy a pénzügyi válság miatt Magyarország a közelmúltban a Nemzetközi Valutaalaphoz (IMF) fordult segítségért, arról azonban már megoszlanak a vélemények, hogy a megítélt segítség az ország előnyére vagy éppen hátrányára válik - derül ki a közvélemény-kutató cég elemzéséből. A november 3-án végzett felmérés szerint a nemzetközi pénzügyi válság, a forint- és részvényárfolyamok zuhanása továbbra is vezető helyet foglal el a lakosság érdeklődésében: a megkérdezettek 81 százaléka ezt nevezte meg az elmúlt hetek legfontosabb közéleti eseményeként.
2008.11.09. 16:00
 
 
A Főgáz eladásáról tárgyal a héten a Fővárosi Közgyűlés
A Hagyó Miklós (MSZP) és Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettesek által javasoltakkal ellentétben ne a Fővárosi Közgyűlés pénzügyi bizottsága, hanem maga a közgyűlés döntsön a Főgáz-részvények eladásáról, ezzel a módosítással az MSZP-frakció egyöntetűen támogatni tudja az értékesítési eljárást - tudta meg az MTI szocialista politikusoktól vasárnap. Tájékoztatásuk szerint a fővárosi MSZP-frakció gazdaságpolitikai munkacsoportjának pénteki ülésén egyetértés alakult ki a kérdésben. Az ülésen ismertették az MSZP budapesti pártvezetésének azon álláspontját, miszerint szükségesnek tartják a Főgáz privatizációját.
2008.11.09. 15:01
 
 
Szili: tanítani kell a béke megőrzését az új nemzedékeknek
Az első világháború veszteségein okulva az új nemzedékeknek meg kell tanítani a béke megőrzését, a háborús konfliktusok megelőzését - hangsúlyozta Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke Pécsett vasárnap, az első világégés befejezésének 90. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen. A házelnök a pécsi köztemető első világháborús parcelláinál mondott beszédében rámutatott: az új generációk az idő múlásával egyre kevesebbet tudnak az 1914 és 1918 között történt eseményekről, hőseinek emlékét pedig szinte már csak a települések kollektív emlékezete őrzi.
2008.11.09. 15:00
 
 
Mecsek-rali: Spitzmüller nyert és először bajnok
Spitzmüller Csaba nyerte a Mecsek-ralit, az ob hetedik, utolsó futamát, és ezzel megszerezte pályafutása első abszolút bajnoki címét. A Pécs környékén rendezett száguldáson, amelyen vasárnap is több kicsúszás, karambol, megpördülés történt, Vizin László lett a második, míg Turán Frigyes a harmadik. Összetettben "Spici" mögött a képzeletbeli dobogó második helyét Turán, a harmadikat a címvédő Benik Balázs szerezte meg. Negyedik lett a remekül hajrázó, a visszavonulás gondolatával foglalkozó Vizin.
2008.11.09. 14:47
 
Három halott testvérével élt együtt a 90 éves néni
Három halott testvérével élt együtt egy immár 90 éves néni az Egyesült Államokban. Testvérei egyike már a nyolcvanas évek elején elhunyt, így csaknem negyedszázadon át hevert a házban. A másik kettő közül az egyiket 2003-ban, a másikat idén májusban még látták a szomszédok - élve. Túlélő rokonukat amúgy élénknek és szellemileg frissnek ítélik a szomszédok. A néni sokat kertészkedett, másoknak is boldogan ajándékozott növényeket, és amikor testvérei felől érdeklődtek, azt felelte, hogy öccse más rokonokhoz költözött, nővére pedig agorafóbiás, nem meri elhagyni a házat.
2008.11.09. 14:23
 
Százezres tömeg a Rabin-emlékesten Tel-Avivban
Mintegy százezer ember emlékezett Jichák Rabin egykori izraeli miniszterelnökre meggyilkolásának 13. évfordulóján Tel-Avivban, azon a téren, ahol a merényletet elkövették, és amely azóta Rabin nevét viseli. Az 1995. november 4-én történt tragédia emlékére rendezett szombat esti eseményen több vezető politikus szólalt fel, beszédet mondott mások mellett Simon Peresz államfő, Cipi Livni külügyminiszter, Ehud Barak védelmi miniszter, valamint Jichák Rabin lánya. A felszólalók kivétel nélkül a béke fontosságát, illetve a békéhez vezető út nehézségét hangsúlyozták.
2008.11.09. 14:05
 
 
Slota az EU Magyarország elleni fellépését sürgeti
Szlovákia megvédése érdekében a Szlovák Köztársaság Biztonsági Tanácsának összehívását és az Európai Unió intézményeinek Magyarországgal szembeni lépéseit sürgető felhívást tett közzé vasárnap Pozsonyban a szlovák kormányhoz tartozó Szlovák Nemzeti Párt (SNS) magyarellenes kirohanásairól elhíresült elnöke. Ján Slota a Biztonsági Tanácstól azt várja, hogy a testület vizsgálja meg Szlovákia biztonsági helyzetét és tegye meg a polgárainak biztonságát és az ország területi egységének megvédését szolgáló intézkedésekkel kapcsolatos javaslatait.
2008.11.09. 13:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242[2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista