2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Útpadkán süllyedt meg egy teherautó Gödön
A tegnap folyamán teljes szélességében le kellett zárni a 2-es főutat a Pest megyei Göd egy szakaszán csütörtökön délután egy billenőplatós teherautó műszaki mentése miatt.
2008.11.14. 15:27
 
Tettenérték a közokirat-hamisítókat!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K. Péter Ferenc 32 éves és B. István 36 éves budapesti férfiak ellen.
2008.11.14. 15:20
 
 
Visszafogja növekedési tervét az OMV
Az osztrák OMV olajtársaság a nemzetközi pénzügyi válság és a nagymértékben visszaesett olajárak miatt takarékossági programot jelentett be a jövő évre és a 2010-es évre vonatkozóan visszafogja 2005 óta követett stratégiai célját. Az akvizíciókat törölte programjából az olajtársaság - közölte az OMV vezetősége Londonban pénteken tartott sajtókonferencián. A vezetés szerint a hitelválság finanszírozási szempontból nem hátráltatja a Nabucco-projektet, sőt: például az acél árának csökkenése még vonzóbbá teheti a beruházást a potenciális befektetők szemében. Elmondták, hogy a vezeték részvényesei tárgyalnak exporthitel ügynökségekkel és kereskedelmi bankokkkal a projekt finanszírozásáról.
2008.11.14. 15:16
 
Újabb fejlemények a tavaly eltűnt emődi kislány ügyében
Az elsődleges adatok szerint feltehetően az Emődről tavaly szeptemberben eltűnt kislány csontjait találták meg.
2008.11.14. 15:14
 
Betiltják a playbacket Kínában
Szigorú büntetésre számíthatnak Kínában azok az énekesek és zenészek, akik az "élő" előadásokon tátogással vagy a hangszeres játék tettetésével csapják be a közönséget. A kínai Kulturális Minisztérium januártól életbelépő szigorításának véglegesítéséhez a hónap végéig várják a szakma és a közönség javaslatait - közölte a minisztérium egyik tisztségviselője. Szun Csiu-hszia szerint a profitorientált művészeknek - az eddigi széles körben elterjedt gyakorlattal ellentétben - tátogással vagy a hangszeres játék mímelésével nem szabad becsapniuk a közönséget.
2008.11.14. 15:09
 
 
Rendeződhet a Labdarúgó Liga milliárdos tartozása az Advertum megállapodással
Megszületett a megállapodás a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga (MHLL) és az Advertum Kft. között, így az Advertum kiegyenlíti az MHLL 3,1 milliárd forintos adósságát és kiépíthet egy országos médiarendszert. További részletek a szerződésről a jövő pénteki MHLL közgyűlés után várhatók - közölte Klausmann Viktor, az Advertum szóvivője. A Magyar Közlönyben május 23-án jelent meg, hogy a kormány kezességvállalása mellett 5,2 milliárd forint hitelhez juthat az Advertum Kft., amely magát Magyarország legnagyobb nem budapesti médiacégének nevezi. Az összegből törleszti az MHLL tulajdonában lévő Profi Liga Kft. 3,1 milliárdos adósságát, 2,1 milliárdot pedig befektet országos médiarendszer kiépítésére.
2008.11.14. 15:03
 
 
Elszállították a gránátot, amit egy XII. kerületi építkezésen találtak
Elszállították a helyszínről, és még a mai nap folyamán megsemmisítik azt a 203 milliméteres, szovjet gyártmányú betonromboló gránátot, amelyet Budapesten, egy XII. kerületi építkezésen találtak pénteken - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM). A száz kilogrammos második világháborús gránát gyújtószerkezete nem volt beélesítve, ezért a tűzszerészek el tudták szállítani a robbanóeszközt. A rendőrség 14 órakor újra megnyitott a forgalmat a BAH-csomópontnál - mondta a HM sajtóügyeletese. A gránát miatt korábban kiürítettek egy benzinkutat és tíz családi házat, valamint lezárták a Veréb, a Sirály, a Vércse, a Kálló esperes és a Muskotály utcát, valamint a Jagelló utat.
2008.11.14. 14:43
 
 
Nem lesz jövőre Művészetek Völgye
Nem rendezik meg 2009-ben a Művészetek Völgyét, mivel az ország jelenlegi gazdasági helyzete miatt jövőre valószínűleg már teljesen lehetetlen helyzetbe kerülne a kulturális fesztivál - közölte Márta István fesztiváligazgató pénteken az MTI-vel. Bár az idei, kényszerűen csökkentett programmal lebonyolított Kapolcsi Bűvészeti Napok 50 ezer látogatója elégedett volt a fesztivállal, a krónikus pénzhiány miatt már idén is eredeti elképzelésüknek csak egy töredékét tudták megvalósítani - írta közleményében Márta István. A fesztiváligazgató tájékoztatása szerint a rendezvénysorozat szüneteltetésével a finanszírozási problémákon túl szeretnék megállítani a fesztivál filozófiájával ellentétes "elüzletiesedési" folyamatot is.
2008.11.14. 14:12
 
 
Japán 100 milliárd dollárt kölcsönöz az IMF-nek
Japán 100 milliárd dollárig terjedő hitelkeretet bocsát a Nemzetközi Valutaalap (IMF) rendelkezésére saját tartalékaiból, a globális pénzügyi válsággal küszködő feltörekvő gazdaságok megsegítésére, írta japán kormányilletékesekre hivatkozva a pénteki Financial Times. A londoni gazdasági napilap értesülése szerint ezt Aszo Taro japán kormányfő fogja bejelenteni a fejlett ipari hatalmak és a legnagyobb feltörekvő gazdaságok G20-as csoportjának hétvégi washingtoni rendkívüli csúcstalálkozóján. A Financial Times szerint Japán 980 milliárd dolláros devizatartalékából ajánlja fel az IMF-nek a hitelkeretet, "ideiglenes intézkedésként".
2008.11.14. 13:25
 
 
A Fidesz szerint megbukott a bankmentőcsomag
Cser-Palkovics András, az ellenzéki párt helyettes szóvivője szerint Gyurcsány Ferenc tovább folytatja a hazugság politikáját, a kormány pedig félrekezelte a válságot. A kormány bankmentőcsomagja csúfosan megbukott, hiszen már a parlamenti tárgyalás előtt kiderült: az érintettek szerint ez rossz megoldás, és nem is kérnek belőle - közölte az ellenzéki párt helyettes szóvivője. Cser-Palkovics András szerint napról napra egyértelműbbé válik, hogy a kormány félrekezeli a válságot, és alkalmatlan arra, hogy kivezesse az országot a nehéz helyzetből.
2008.11.14. 13:20
 
Megint terhes az amerikai "férfi"
Megint terhes az az amerikai férfi, aki a nyáron kislánynak adott életet. A 34 éves Thomas Beatie eredetileg nő, de hivatalosan tíz év óta férfi, akkor ugyanis nemváltoztató műtétet hajtottak végre rajta. Női nemi szerveit ugyanakkor "megtartotta magának" - csak a melleit távolították el, és tesztoszteron férfihormonnal kezelték, de petefészkét és méhét nem érintették -, így volt lehetséges, hogy művi megtermékenyítés révén terhes lett. A férfi öt éve él házasságban egy immár 46 éves asszonnyal, akinek azonban nem lehet gyereke, így lett az "apa" az anya. Beatie a héten egy amerikai tévének felfedte, hogy ismét áldott állapotban van, a terhesség első harmadában.
2008.11.14. 13:14
 
 
Gyurcsány Ferenc energetikai partnerséget ajánlott a bakui csúcson
Az energiaellátás biztonsága, az energiaszállítási útvonalak diverzifikációja az Európa előtt álló egyik legfontosabb kihívás - ez volt a fő gondolata az azeri fővárosban pénteken tartott energetikai csúcstalálkozónak. A rendezvényen tizenhat ország vett részt, közülük hatan államfői szinten képviseltették magukat. Gyurcsány Ferenc magyar kormányfő felszólalásában egyfajta energetikai partnerséget ajánlott e téren a három főszereplő, az Európai Unió, a Kaszpi-tenger térsége és Oroszország számára. Felszólalását összegezve a miniszterelnök magyar újságíróknak nyilatkozva hozzátette: a három nagy csomópont akkor tudja érvényesíteni érdekét, ha a másik kettővel kölcsönösen megállapodásra jut.
2008.11.14. 13:06
 
 
Valentino Rossi szívesen ralizna
Gyorsaságimotoros pályafutását követően szívesen kipróbálná magát a raliban Valentino Rossi, az olaszok nyolcszoros világbajnoka. "Imádom a ralit, különösképpen a havas futamokat" - nyilatkozta a 29 éves versenyző, aki korábban már két viadalon is rajthoz állt a négykerekűek között. Rossi várhatóan indul a decemberi walesi nagydíjon, ott, ahol 2002-ben már felborult. "Ezúttal szeretném befejezni a versenyt, bár tudom, kemény lesz. Az elmúlt néhány napban elvégeztem pár tesztet Walesben, hideg volt és esett az eső, végig maximálisan kellett koncentrálni." A motoros - aki a Forma-1-es Ferrari istállónál már többször is tesztelt - szerződése 2010-ig szól a Yamaha istállónál, ám korántsem biztos, hogy ez után befejezi pályafutását a kétkerekűek között.
2008.11.14. 12:56
 
 
Simor: Magyarország 2010-re teljesítheti az euróövezeti feltételeket
Magyarország jövőre teljesítheti az euróövezeti tagság államháztartási feltételét, és 2010-ben az inflációs feltételét is, mondta a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Simor András az Európai Központi Bank (EKB) 5. központi banki konferenciáján pénteken. Az euróövezeti tagság céldátumának bejelentésével azonban várni kell a piaci nyugalom visszatéréséig, tette hozzá. Mint mondta, "érdemesebb várni, amíg a por leülepszik és a piac stabilizálódik, mielőtt rögzítjük a magyar eurócsatlakozás menterendjét". Hozzátette: "a szlovák tapasztalatokat érdeklődve várjuk" - idézte a Reuters. Simor szerint Magyarország már 2009-ben teljesítheti az inflációs célt, de a legnagyobb valószínűség szerint 2010-ben.
2008.11.14. 12:36
 
OÉT: a munkaadói és munkavállalói oldal zárt ajtók mögött tárgyal
A munkaadói és munkavállalói oldal zárt ajtók mögött folytatja az egyeztetést az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki ülésén, miután a plenáris ülésen nem közeledett egymáshoz álláspontjuk a bérkérdésben. A munkavállalói oldal szerint lehetséges a keresetek növelése 2009-ben, és a béremelés mértékéről a jelenlegi válsághelyzetet figyelembe véve kell ugyan tárgyalni, ám abból nem lehet kiindulni, hogy nem tudni, mit hoz a jövő. A munkaadói oldal a 69 ezer forintos minimálbér mellett mintegy fél éves tárgyalási moratóriumot, és a szakképesítéshez kötött, garantált bérminimum rendszerének megszüntetését javasolta.
2008.11.14. 12:13
 
 
Gyermekével és élettársával végzett egy férfi Szegeden
Kilenc hónapos gyermekével és élettársával végzett egy szeged-gyálaréti férfi, a gyanúsítottat a rendőrség péntekre virradó éjszaka őrizetbe vette - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője az MTI-vel. A rendőrség elsődleges vizsgálata alapján a 22 éves férfi egy családi veszekedést követően baltával végzett élettársával, ezt követően pedig megfojtotta gyermeküket - mondta az alezredes az esetről tartott sajtótájékoztatón. A holttesteket a nyomozók a ház hátsó udvarán elásva találták meg - tudatta az osztályvezető. A Szegedi Városi Bíróság december 14-ig elrendelte elrendelte a férfi előzetes letartoztatását.
2008.11.14. 11:28
 
 
A fővárosi Fidesz-KDNP tényeket vár a Főgáz eladása ügyében
A fővárosi Fidesz-KDNP "neoliberális halandzsa" helyett tényeket és számokat vár Demszky Gábor főpolgármestertől arról, hogy tételesen mire akarják költeni a Fővárosi Gázművek eladásából befolyó 100 milliárd forintot - erről Tarlós István, a Fidesz és Bagdy Gábor, a KDNP fővárosi frakciójának vezetője beszélt pénteki sajtótájékoztatóján. Tarlós István szerint, amennyiben Demszky Gábor hajlandó elárulni, hogy tételesen mire fordítja a főváros a Főgáz részvényeinek eladásából származó pénzt, és ez megfelel a város érdekeinek, akkor egyértelműen számíthat a Fidesz és a KDNP támogatására.
2008.11.14. 11:26
 
 
Recesszióba süllyedt az euróövezet
Az euróövezet gazdasági teljesítménye 0,2 százalékkal csökkent a harmadik negyedévben az előző negyedhez képest, jelentették az EU-statisztikai hivatalában pénteken előzetes becslésként. A második negyedben is 0,2 százalékos visszaesést mértek az előző negyedévhez képest. Két egymást követő negyedévi visszaesés recessziót jelent, ilyen még soha nem fordult elő az 1999-ben megalakult euróövezet történetében. Az egy évvel korábbihoz képest az euróövezet átlagos GDP-növekedése 0,7 százalékosra lassult a második negyedévi 1,4 százalékról. Az elemzők 0,1 százalékos negyedéves visszaesést és 0,7 százalékos éves összehasonlítású növekedést vártak a harmadik negyedévről.
2008.11.14. 11:04
 
Pénzügykutató: az idén 1,5 százalékkal nő, jövőre stagnál a GDP
A GDP október elején várt idei és jövő évi 2,0 százalékos növekedését 2008-ra 1,5 százalékra, 2009-re nulla százalékra módosította a Pénzügykutató Zrt., miközben az 2008. évi átlagos inflációs prognózist 6,4 százalékról 6,3 százalékra, a jövő évit 4,3 százalékról 3,7 százalékra csökkentette - mondta az intézet pénteki tájékoztatóján Petschnig Mária Zita tudományos főmunkatárs. "Az előző, október 6-i előrejelzésünk óta szinte minden megváltozott, a pénzügyi, gazdasági válság súlyosabban érinti Magyarországot, mint azt sokan vártuk, amit jelez a jegybank rendkívüli 3 százalékos kamatemelése" - mondta Petschnig Mária Zita.
2008.11.14. 11:03
 
 
Air-France-KLM sztrájk a budapesti járatokat is érinti
Törölték az Air-France-KLM Budapestről délben induló járatát a légitársaság pilótáinak csütörtökön éjfélkor kezdődött sztrájkja miatt - közölte Szollár Domokos, a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. szóvivője az MTI kérdésére pénteken. A francia légitársaság a Malévvel székmegosztásban naponta három járatot közlekedtet Budapestre, az utolsó másnap indul vissza Párizsba. A Budapest Airport kéri az utasokat, hogy indulás előtt a www.bud.hu honlapon tájékozódjanak a járatok indulásáról és érkezéséről. Az Air France-KLM a Franciaországon kívülről érdeklődőknek +33 1 57 02 10 55 ingyenes telefonszámon ad tájékoztatást.
2008.11.14. 10:50
 
 
Québeci ajánlat a kanadai Forma-1-es GP megmentésére
A québeci tartományi kormányzat ajánlatcsomagot dolgozott ki, s juttatott el Bernie Ecclestone-hoz, a Forma-1 főnökéhez, hogy megpróbálja megmenteni a jövő évi versenyprogramból törölt Kanadai Nagydíjat. "Az asztalon fekszik egy ajánlat" - jelentette ki Raymond Bachand québeci gazdasági miniszter. A tárcavezető - anélkül, hogy részletezte volna, mivel szeretnék meggyőzni Ecclestone-t - közölte, folytatódnak a tárgyalások, és egy héten belül pont kerülhet az ügy végére. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) október 7-én tette közzé a 2009-es programot, melyben már nem szerepel a montreali verseny.
2008.11.14. 10:34
 
 
Az OTP nem kér a bankmentő csomagból
Az OTP-t nem kell megmenteni, a bankmentő csomagra nem az OTP Banknak van szüksége, hanem a magyar gazdaságnak, ahhoz, hogy a recesszió ne legyen mélyebb a vártnál - mondta Urbán László, a bank vezérigazgató-helyettese pénteken a háromnegyed éves gyorsjelentést ismertető sajtótájékoztatón. A vezérigazgató-helyettes szavai szerint ennek felismerése nem érzékelhető a beterjesztett törvényjavaslatban, amely "az angolszász modellt tükrözi, ahol csődbe ment bankokat mentenek meg és nem a közép-európait, ahol a gazdaság likviditásán kívánnak javítani".
2008.11.14. 10:21
 
 
Már csak a Lufthansa van versenyben az osztrák légitársaságért
Minden bizonnyal a Lufthansa fogja megvenni az Austrian Airlines (AUA) osztrák légitársaságot, legalábbis az AUA képviselői mostantól csak a német céggel folytatnak tárgyalásokat az esetleges átvételről. Az AUA-ban több mint 42 százalékkal bíró állami holding, az ÖIAG elnöke, Peter Michaelis a privatizációs bizottság ülése után bejelentette, hogy mind az Air France-KLM, mind a második orosz légitársaság, a szibériai S7 kiesett a versenyből, egyedül a Lufthansa kötelező érvényű vételi ajánlata fekszik az asztalon. Reménye szerint egy hónapon belül nyélbe tudják ütni a megállapodást a német légitársasággal. Pénteki sajtójelentések szerint a Lufthansa egymilliárd eurót hajlandó fizetni az AUA-ért.
2008.11.14. 09:51
 
 
Maradona cáfol és nem mond le
Diego Maradona cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint lemondását fontolgatná az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. "Továbbra is én vagyok a kapitány, s ez nem fog változni" - nyilatkozta a legendás futballista, akit két hete neveztek ki a nemzeti csapat élére. A Buenos Aires-i lapok csütörtökön azt írták, hogy az "isteni Diego" még első hivatalos mérkőzése előtt lemondhat, mert nézeteltérésbe keveredett hazája szövetségének (AFA) mindenhatónak tartott elnökével, az amúgy őt a posztra "kitaláló" Julio Grondonával.
2008.11.14. 09:49
 
 
Overdose vasárnap fut idén utoljára
A galoppversenyeken veretlen magyar csodaló, Overdose hétvégén Rómában versenyez, s ez lesz idei utolsó futása. "Valószínűleg Overdose lesz az egyik favorit, de addig nem szabad ezt kijelenteni, amíg nem hozzák nyilvánosságra, hogy a 44 nevezett lóból, melyek állhatnak rajthoz vasárnap" - mondta Mikóczy Zoltán, a hároméves csődör tulajdonosa. Hozzátette: a mind a tíz futamán győztes négylábú csütörtök késő délután indult Rómába, s várhatóan péntek dél körül érkezik meg.
2008.11.14. 09:35
 
 
Angelina Jolie lassan visszavonul a filmezéstől
Angelina Jolie amerikai filmcsillag azt tervezi, hogy lassanként felhagy színészi karrierjével, hogy több időt szentelhessen Brad Pitt-tel közösen nevelt hat gyereküknek és karitatív tevékenységének. "Már nem sokáig kívánok színészkedni" - mondta a BBC riporterének, aki a Clint Eastwood rendezte Changeling című filmje New York-i promóciója kapcsán ült le beszélgetni a hollywoodi sztárral. A családjáról, a moziról és jószolgálati munkájáról egyaránt szívesen beszélő Jolie elárulta: nem aggódik az idő múlása miatt, ami más színésznőket szorongással tölt el, mert előbb hagyja ott ő a filmet, mint ahogy az hagyná el őt.
2008.11.14. 09:12
 
 
KSH: 0,8 százalékkal volt magasabb a GDP a harmadik negyedévben
A bruttó hazai termék (GDP) 2008 harmadik negyedévében 0,8 százalékkal volt magasabb, naptári hatás kiszűrésével a gazdaság teljesítménye 0,7 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az Ecostattal közös gyorsbecslése alapján. A szezonálisan kiigazított adatok alapján az előző negyedévhez viszonyítva 0,1 százalékkal csökkent a bruttó hazai termék. Az elemzők 1,6 százalékos GDP-növekedést vártak a harmadik negyedévre éves bázison. A KSH közölte azt is, hogy a gyorsbecslés korlátozott információs bázisra épül, így megbízhatóságának hibahatára plusz-mínusz 0,2 százalékpont.
2008.11.14. 09:04
 
 
Gyurcsány arra kérte Ficót, csak a szlovák oldalon találkozzanak
Gyurcsány Ferenc kérte arra Robert Ficót, hogy szombaton csak a szlovák oldalon tartsanak egy rövid munkatalálkozót. A magyar kormányfő erről az MR1 reggeli műsorában beszélt pénteken. Mint mondta, a szlovák miniszterelnök javasolta azt, hogy Komáromban és Révkomáromban is találkozzanak, de ő ezt azért utasította vissza, mert szerinte el kell kerülni a látszatát is annak, hogy kvaterkáznak. Leülünk egy irodába, megbeszéljük, amit kell és mindenki hazamegy - fogalmazott a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc szerint a munkatalálkozó tétje az: világosan és egyenesen beszéljenek arról, hogy miért növekednek a feszültségek és mind a két ország érdemben tegyen lépéseket ezek csökkentése érdekében.
2008.11.14. 08:32
 
 
Gyurcsány Ferenc Bakuban tárgyal
Ilham Aliyev azeri elnökkel találkozott Gyurcsány Ferenc pénteken Bakuban, ahol a magyar miniszterelnök a nap folyamán nemzetközi energiaügyi csúcstalálkozón vesz részt. A tanácskozás célja, hogy megvitassák az azeri földgáz- és olajkészletek felhasználási lehetőségeit. Jelenleg több elképzelés van az energiahordozók Európa országaiba történő eljuttatásáról; ezek egyike a Magyarország által is támogatott Nabucco-terv, amelynek értelmében Magyarországon áthaladva gázvezeték kötné össze Európát a Kaszpi-tengeri és közép-ázsiai földgázmezőkkel.
2008.11.14. 08:00
 
 
Pandaikrek Japánban
A Meihin és Eihin nevet kapta az a pandaiker, amely még szeptemberben született egy Honsu szigetén fekvő élményparkban. A nőstény, Meihin szeptember 13-án született, 194 grammos testsúllyal, öccse, Eihin 116 grammal 70 perccel később jött a világra Sirahama állatkertjében. A két bocs mostanra két-két kilót nyom és kezd kinyílni a szemük. Anyjuk, a nyolcéves Raihin az első olyan Japánban született nősténypanda, amelynek kölykei is születtek. Raihin természetes módon termékenyült meg múlt év áprilisában, és a pandáknál szokásos öt hónapos terhesség után hozta világra kölykeit.
2008.11.14. 07:29
 
 
Magyar Nemzet: bármikor tönkremehet a Malév
Bármelyik pillanatban tönkremehet a Malév: ehhez elég az is, ha valamelyik szolgáltató, amelyik nem jutott a pénzéhez, kezdeményezi a cég felszámolását - írta a pénteki Magyar Nemzet. A legnagyobb fenyegetést a ferihegyi repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport (BA) jelenti a Malév számára, hiszen a repülőgépek tankolását a BA tulajdonában lévő RÜK Kft. végzi. A magyar gépek naponta csak kétszáz tonna kerozint kapnak a RÜK-től, az efeletti igényeiket a külföldi repülőtereken kell kielégíteniük, mégpedig készpénzért - olvasható a cikkben.
2008.11.14. 07:22
 
 
Az integrált casco is árfolyamkockázattal jár
Akik devizahitellel vásárolt autójukra integrált casco biztosítást kötöttek, az árfolyamváltozás kockázatát a biztosításra is vállalták, bár erről kevesen tudtak a szerződés megkötésekor. Az autófinanszírozók nem csak a kereskedőkkel, hanem a biztosítókkal is együttműködnek, utóbbi terméke az integrált casco biztosítás. Ennek a biztosításnak a díját a kocsi havi törlesztő részletével együtt fizeti az ügyfél, úgy, hogy a törlesztést és a biztosítási díjat nem választják külön. Ha a hitel deviza alapú - márpedig az autó finanszírozás zöme svájci frank alapú hitel, illetve lízing - a biztosítás havi díját is devizában kell fizetni. Így a biztosítási díj ugyanúgy függ a svájci frank/forint árfolyam változásától, mint a hitel.
2008.11.14. 07:19
 
 
Obama Hillary Clintont szeretné külügyminiszternek?
Barack Obama megválasztott amerikai elnök fontolóra vette, hogy felajánlja leendő kormányában a külügyminiszteri posztot Hillary Rodham Clintonnak - adta hírül csütörtökön az NBC tv-csatorna. Andrea Mitchell a legfelsőbb washingtoni körökbe bejáratos veterán politikai kommentátor szerint Obama külügyminiszter-jelölti listáján éppen legnagyobb demokrata pártbeli riválisa, a volt First Lady áll az első helyen, de szóba jöhetnek olyan korábbi demokrata párti elnökjelöltek, mint John Kerry vagy Bill Richardson.
2008.11.14. 07:06
 
 
Soros: elkerülhetetlen a mély recesszió, nem kizárt a depresszió
Soros György szerint "most már elkerülhetetlen a mély recesszió, és a depresszió lehetősége sem kizárt" - a magyar származású befektetési üzletember csütörtökön egy washingtoni kongresszusi meghallgatáson beszélt erről. Az amerikai törvényhozás felügyeleti és kormányzati reformmal foglalkozó bizottsága nagy fedezeti alapok vezetőit hallgatta meg arról, hogy ezeknek a javarészt szabályozatlan tevékenységű alapoknak mekkora szerepük volt a globális pénzügyi válságban. A 78 éves Soros, a 19 milliárd dollár vagyonú Soros Alapítvány elnöke azt mondta, hogy a fedezeti alapok szerves részét alkották annak a pénzügyi piaci buboréknak, amely kidurrant.
2008.11.14. 07:00
 
 
A Jobbik és a Magyar Gárda félpályás útlezárásokat tartott Borsodban
A bánrévei és tornyosnémeti határátkelőnél félpályás útlezárást tartottak csütörtökön a Jobbik Magyarországért Mozgalom Borsod megyei szervezetei és a Magyar Gárda borsodi százada, így tiltakozva a dunaszerdahelyi és a királyhelmeci, magyarokat érintő esetek miatt és elítélve a szlovák kormány magyarellenes politikáját. A sátoraljaújhelyi határátkelőnél a rendőrség közlekedési, forgalmi okokból nem engedélyezte a tervezett félpályás útlezárást - mondta el a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa az MTI-nek.
2008.11.14. 06:49
 
 
Bush: csak szerényen a piaci reformokkal
A globális pénzügyi válsággal foglalkozó első világértekezlet, a G20-csúcs előtt George Bush amerikai elnök csütörtökön arra szólította fel a világ vezetőit: csak szerény pénzügyi reformokban gondolkodjanak, a krízis ugyanis szerinte nem a szabad piac kudarcáról szól. Bush lesz a házigazdája a hét végi washingtoni csúcstalálkozónak, amelynek részvevői a tervek szerint megvitatják a globális pénzügyi krízis kiváltó okait, a kezelés érdekében tett eddigi lépéseket, továbbá azt, hogy miként lehet megreformálni a pénzügyi rendszert, és megelőzni a mostanihoz hasonló válságok ismétlődését.
2008.11.13. 21:20
 
 
Francia-grúz elnöki találkozó Nizzában az EU-orosz csúcs előestéjén
A grúz elnökkel tárgyalt Nicolas Sarkozy csütörtökön Nizzában, a nizzai EU-Oroszország csúcs előestéjén. A francia elnöki hivatal illetékesei azt mondták, jelzésértékű a találkozó időzítése. "Noha pénteken fontos tanácskozás lesz az EU és Oroszország képviselői között, ez nem jelenti azt, hogy Európa feladta volna Grúziával kapcsolatos álláspontját, éppen ellenkezőleg" - magyarázta egy neve elhallgatását kérő tisztségviselő. Az EU-tagállamok hétfőn megállapodtak arról, hogy felújítják az Oroszországgal kötendő partnerségi megállapodásról folytatott, de az augusztusi grúziai orosz bevonulás miatt megszakított tárgyalásokat.
2008.11.13. 20:44
 
 
Kosárlabda, női Euroliga: négypontos pécsi siker
A MiZo Pécs 2010 hazai környezetben 62-58-ra nyert a francia Bourges ellen a női kosárlabda Euroliga 5. fordulójában. Eredmény, 5. forduló, A csoport: MiZo Pécs 2010-Bourges (francia) 62-58 (16-14, 16-12, 18-13, 12-19). A magyar csapat legjobb dobói: Vajda 17, Coelho 13, Somogyi 11, Mazzante 10. A 2/2-es mérlegnél tartó pécsiek a múlt héten önbizalomnövelő győzelmet arattak az oroszországi Orenburgban, a háromszoros Euroliga-bajnok francia együttes (3/1) ugyanakkor elszenvedte első vereségét a spanyol Salamanca csarnokában. A rivális soraiban a tavaly éppen Pécsről odaszerződött Bujdosó Nórát régi ismerősként köszönthette a baranyai publikum.
2008.11.13. 19:53
 
 
Drágállják a Madárfészekbe szóló jegyeket Pekingben
A pekingi olimpiai létesítményekhez látogató turisták közül sokakat ért meglepetésként, hogy a Madárfészekként emlegetett Nemzeti Stadionba 50 jüanért (1569 forintért), a Vízkockába, azaz a Nemzeti Uszodaközpontba pedig 30 jüanért (940 forintért) lehet csak bejutni. A Kína büszkeségének számító sportlétesítményeket október elsejétől nyitották meg a nagyközönség előtt, viszont sokan arra panaszkodnak, hogy kedvezményes árú belépőt a nyugdíjasoknak és a diákoknak sem adnak. Az olimpiai létesítmények jelenlegi üzemeltetője szerint a viszonylag magas áraknak is megvan az oka, ugyanis a turisták látogatása alatt stadiont más rendezvényekre nem használhatják - mondta a szóvivő.
2008.11.13. 19:21
 
 
Döntöttek a Főgáz-részvények eladási folyamatának megkezdéséről
Hozzájárult a Főgáz Zrt. 50 százalékos önkormányzati részvénypakettje privatizációs eljárásának a megindításához csütörtök délutáni, rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés, amely kétórás vita után, az MSZP, az SZDSZ és az MDF képviselőinek szavazataival hozta meg döntését. Első lépésben közbeszerzéssel egy privatizációs tanácsadót, majd versenyeztetéssel egy befektetési szolgáltatót választanak ki, akinek a közreműködésével nyílt vagy zárt körű értékesítést folytatnak le. Az MDF módosító indítványát elfogadva a közgyűlés határozott arról, hogy sikeres részvényértékesítés esetén a befolyó pénzt kizárólag az európai uniós forrásokkal megvalósuló fejlesztésekhez használják fel.
2008.11.13. 19:13
 
 
Bajnokok Ligája: 50 ezer euróra büntették a Celticet
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 50 ezer euróra büntette meg a Celtic Glasgow csapatát, mivel november 5-én, a Manchester United elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésén a pályára futott egy szurkoló. A drukker a múlt hét szerdai találkozó 35. percében rohant a játéktérre, amikor a skót gárda még 1-0-ra vezetett az 1-1-re végződött összecsapáson. A Celticnek ezen felül további 20 ezer eurót is fizetnie kell az UEFA-nak, ugyanis tavaly októberben hasonló incidens történt a Celtic Parkban, amiért a klub akkor 20 ezres pénzbírságot kapott a szervezettől, és további 20 ezres büntetést helyeztek kilátásba, amennyiben két éven belül megismétlődik az eset.
2008.11.13. 18:55
 
 
Több ezer európai vasutas tüntetett Párizsban
A Közlekedési és Szállítási Dolgozók Európai Szövetségének felhívására több ezer európai vasutas tüntetett csütörtökön Párizsban a vasúti liberalizáció ellen. A francia CGT vasúti szakszervezet tájékoztatása szerint 12 országból - a házigazda franciák mellett Ausztriából, Belgiumból, Luxembourgból, Nagy-Britanniából, Németországból, Magyarországról, Norvégiából, Olaszországból, Oroszországból, Portugáliából és Spanyolországból - 20-25 ezer vasúti dolgozó vett részt a tiltakozó felvonuláson, amelyet az Európai Unió soros elnöki tisztét ellátó Franciaország fővárosában rendeztek. A vasutasok képviselőit fogadta Dominique Bussereau francia közlekedési államtitkár.
2008.11.13. 18:34
 
 
Horvát köszönet a NATO-csatlakozási jegyzőkönyv magyar ratifikálásáért
A horvát parlament elnöke megköszönte Magyarországnak, hogy elsőként ratifikálta a horvát NATO-csatlakozási jegyzőkönyvet. Luka Bebic a horvát euroatlanti integráció és a kétoldalú kapcsolatok számos kérdéséről tárgyalt csütörtökön Szili Katalinnal, az Országgyűlés elnökével Csáktornyán, ezt az alkalmat ragadta meg köszönetének kinyilvánítására. Azért választották a magyar-horvát parlamenti elnöki találkozó helyszínéül a magyar határhoz közeli horvátországi települést, hogy ezzel is tisztelegjenek Zrínyi Miklós, a szigetvári hős emléke előtt a közös magyar-horvát történelmi múlt nagy alakja születésének 500. évfordulója alkalmából.
2008.11.13. 18:11
 
 
IMF: nincs külön szerződés a készenléti hitelkeretről
Dominique Strauss-Kahn, az IMF főigazgatója csütörtökön Washingtonban megerősítette: nincs külön szerződés a magyar készenléti hitelkeretről, és minden anyag nyilvános. "Amit a kormány mond, az helyes" - szögezte le az IMF vezetője internetes sajtótájékoztatóján az MTI-nek arra a kérdésére, hogy létezik-e külön hitelszerződés, illetve meg tudja-e erősíteni a magyar kormány azon közlését, hogy ilyen nincs. "Van egy megállapodásunk a kormánnyal, ez a kialakított program, amely nyilvános, valamint a szakértői jelentés, amely szintén nyilvánosságra kerül napokon belül" - mondta. Hozzátette, hogy az IMF saját szakértői jelentésének befejezéséhez még néhány napra szükség van.
2008.11.13. 17:29
 
 
Egyszeri bérkiegészítést kapnak a közszférában dolgozók
Egyszeri, bruttó 20 ezer forintos keresetkiegészítést kapnak a közszférában dolgozók december elején - közölte Budai Bernadett a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. Mint mondta, a kormány még tavaly vállalt garanciát arra, hogy a közszférában dolgozóknak a reálkeresete átlagosan 2008-ban is megőrzi a vásárlóértékét. Emlékeztetett, hogy az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanácsban született az a megállapodás, amelynek értelmében a korrekciós intézkedést idén két ütemben hajtja végre a kormány. Az elsőt, az egyszeri, bruttó 15 ezer forintot július elején kapták meg a közszféra dolgozói, a másodikat pedig - amely szintén egyszeri, de több, bruttó 20 ezer forint - december első napjaiban.
2008.11.13. 16:17
 
 
Székely Tamás: folyamatosan csökkennek a gyógyszerárak
A gyógyszer-gazdaságossági törvény 2007-es életbe lépése óta folyamatosan csökkennek Magyarországon a gyógyszerek árai: tavaly 959 készítményért átlagosan 23, idén november 1-ig 751 gyógyszerért mintegy 15 százalékkal kellett kevesebb fizetni - közölte Székely Tamás egészségügyi miniszter a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. A tárca vezetője elmondta, hogy az árverseny eredményeként vannak olyan készítmények, amelyek ára a negyedére csökkent. Szólt arról is, hogy 2007. január 1. óta több mint 47 új hatóanyag támogatása vált lehetővé. A patikák alapítását szükségtelenül korlátozó szabályok feloldásának köszönhetően 345 közforgalmú gyógyszertár engedélyezésére került sor idén októberig.
2008.11.13. 16:09
 
 
Berlinben kezdett tárgyalásokat Göncz Kinga
Németország soha nem felejti el Magyarországnak a berlini fal leomlásához és végső soron az ország újraegyesítéséhez elvezető, 1989-es határnyitást - hangsúlyozták a német parlament vezető politikusai csütörtökön Göncz Kinga külügyminiszterrel tartott találkozójukon. A magyar külügyminiszter kétnapos látogatásának nyitányaként előbb Ruprecht Polenz-cel, a Bundestag külügyi bizottságának elnökével, majd Gunther Krichbaummal, az Európa-ügyek bizottságának vezetőjével tárgyalt - tájékoztatta a külügyminisztérium szóvivője az MTI-t.
2008.11.13. 16:02
 
 
Orbán: az európai romapolitika hangsúlyát át kell helyezni a gazdasági kérdésekre
Mivel a diszkriminációt elítélő megközelítés már széles körben elfogadottá vált, az európai romapolitika hangsúlyát ideje áthelyezni a pénzügyi, gazdasági kérdésekre - hangsúlyozta újságíróknak Orbán Viktor csütörtökön Brüsszelben, az európai roma stratégia ügyében az Európai Parlamentben tartott közmeghallgatás előtt. A Fidesz elnöke, az Európai Néppárt alelnöke reményét hangoztatta, hogy az Európai Unió decemberi csúcstalálkozóján megnyitják az utat ebbe az irányba, és a közös európai romapolitika nem fog kimerülni jogi deklarációkban.
2008.11.13. 16:00
 
 
Kifogásolja a Fidesz az egységes mezőgazdasági támogatási rendszert
A Fidesz szerint az egységes mezőgazdasági támogatási rendszer, az SPS bevezetéséről szóló törvény legkifogásolhatóbb pontja az, hogy visszamenőleges hatállyal nevesíti bázisévnek a 2006-os esztendőt - mondta Font Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtökön Budapesten. Azok a földtulajdonosok, akik a bázisévnek megjelölt 2006-os esztendőben kötöttek bérleti szerződést, rosszul járnak, hiszen a bérleti szerződés megszűnését követően elveszítik a földjeikhez kapcsolódó támogatási jogosultságot - mondta a politikus sajtótájékoztatóján. Úgy vélte: a támogatási jogosultság elvesztése a mintegy 1.800.000 érintett számára komoly vagyonvesztést jelent.
2008.11.13. 15:28
 
 
Olimpia 2012: a britek nem pályáztak volna, ha számítanak a recesszióra
London nem pályázott volna a 2012-es nyári olimpiai játékokra, ha a brit kormány már akkor tudja, hogy recesszió jön, mondta az olimpiáért felelős miniszter, Tessa Jowell. A miniszter idegenforgalmi vezetők előtt tartott beszédében úgy fogalmazott: ha a kormány már akkor "tudta volna, amit most tud", "szinte biztos", hogy nem pályázott volna. A The Daily Telegraph konzervatív napilap értesülése szerint tervek születtek arra, hogy az olimpiai falu esetleg szerényebb kivitelezésű lesz, és a szervezők azt is fontolgatják, hogy a lövészet, a lovassportok és a kosárlabdatorna számára "ideiglenes" helyszíneket húznak fel. Az olimpia teljes költségvetése meghaladja a 9 milliárd fontot.
2008.11.13. 15:11
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238[2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista