2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Eddig 201 ember mondott fel a Magyar Suzuki Zrt.-nél
A Magyar Suzuki Zrt.-nél 201 dolgozó mondott fel önként, az 1200 fős létszám-leépítési terv bejelentése óta - közölte a társaság. A tájékoztatás szerint a vállalattól távozók megkapták a 2009. február 18-ig járó átlagos munkabérüket és béren kívüli juttatásaikat, valamint az év végi prémiumot. A magyar törvények értelmében a Magyar Suzuki Zrt. az önkéntesen távozók állampolgárságát nem hozza nyilvánosságra.
2008.12.16. 17:51
 
A palesztinok támogatják, az izraeliek elutasítják az arab béketervet
A palesztinok kétharmada támogatja, az izraeliek közel kétharmada elutasítja egy kedden kiadott felmérés szerint az arab béketervet, amely a megszállt területek visszaadásáért cserében Izrael állam teljes elismerését ígéri. Az Arab Liga 2002-ben javasolta először ezt a megoldást, amely magában foglalja azt, hogy 57 arab és muzulmán ország elfogadja Izrael létezési jogát. Az elmúlt hetekben Simon Peresz izraeli és Mahmúd Abbász palesztin elnök megpróbálta újra életre kelteni az elképzelést. Izrael hivatalos álláspontja az, hogy a terv a tárgyalások alapja lehet, de egyes elemeit ellenzi, például azt, hogy az Izrael eredeti területéről elmenekült palesztinok visszatérhessenek. A támogatók és az ellenzők aránya a palesztinok között 66-30, az izraeliek között 36-61 százalék.
2008.12.16. 17:34
 
 
Kétbillió tonna jég olvadt el 2003 óta Alaszkában és az Antarktiszon
Több mint kétbillió tonna szárazföldi jég olvadt el az utóbbi öt évben Grönlandon, Alaszkában és az Antarktiszon az amerikai űrkutatási hivatal szerint. A NASA műholdfelvételeken alapuló elemzése szerint a jégfogyatkozás a globális felmelegedés hatása. A hatalmas mennyiség több mint ötven százaléka Grönlandról olvadt el. Alaszkában a hóban gazdag tavalyi tél után némileg növekedett a jégállomány, de az ötéves veszteség így is 400 milliárd tonnára rúg.
2008.12.16. 16:19
 
 
Beckham lehet, hogy játszhat a spanyolok elleni barátságos mecsen
Az angol futballválogatott olasz szövetségi kapitánya, Fabio Capello meghívhatja David Beckhamet a spanyolok elleni, február 11-i barátságos mérkőzésre, de szerepeltetésének előfeltétele van. Az itáliai mester a La Gazzetta dello Sport keddi számában azt mondta, hogy a Real Madrid ex-futballistáját akkor veheti figyelembe az előkészületi meccsen, ha Beckham - a Los Angeles Galaxy kölcsönjátékosaként - rendszeresen pályára lép az AC Milan színeiben. Az angol sztár Amerikából várhatóan január első napjaiban érkezik Milánóba, ahol az új esztendő első hónapjait tölti, mert aztán a tengerentúli bajnokság tavaszi kezdetére visszavárják Kaliforniába.
2008.12.16. 15:53
 
 
Mintegy 1300 busz hiányozhat a forgalomból a BKV-sztrájk idején
Mintegy 1.300 busz hiányozhat a forgalomból az esetleges csütörtöki félnapos BKV-sztrájk idején - tudta meg az MTI Nemes Gábortól, a sztrájkbizottság szóvivőjétől kedden. A szóvivő elmondta, hogy a legtöbb busz a főváros pesti oldalán közlekedik, például a dél-pesti garázs naponta 300 járművet ad ki, és ugyanennyit a cinkotai. Budán a legnagyobb garázsok - a Hamzsabégi úti és a óbudai - ennél kevesebbet: mintegy 240-200 buszt küldenek ki a forgalomba. A BKV teljes teljesítményének mintegy 45 százalékát adják a buszok, így egy esetleges sztrájkban, amelyben csak a busz-ágazatot képviselő szakszervezetek vennének részt, a cég teljes üzemének majdnem a fele függesztené fel a munkát.
2008.12.16. 15:40
 
 
Vízmosásba zuhant egy orosz turistabusz Izraelben: 30 halott
Vízmosásba fordult egy orosz turistákkal teli autóbusz Izraelben; a legújabb jelentések szerint 30 ember meghalt és 21-en megsérültek. A mentők szerint a baleset a Negev-sivatagban történt. A busz az Eláttól (Eilat) 30 kilométerre lévő repülőtérről tartott a híres vörös-tengeri izraeli üdülőhely felé (a korábbi híradások még arról szóltak, hogy Elátból indult), s összesen 51-en utaztak rajta: 49 orosz, valamint 2 izraeli. Az oroszok Szentpétervárról érkeztek, különböző helyi idegenforgalmi irodák képviselőiként: azért jöttek Izraelbe, hogy új szálláslehetőségeket keressenek utasaik számára, a tehetősebb oroszok ugyanis a téli hidegből szívesen "menekülnek" az enyhe klímájú Izraelbe.
2008.12.16. 15:36
 
 
Szili: rendhagyó volt az idei év a parlamenti munka szempontjából
Szili Katalin a parlamenti munka szempontjából rendhagyónak nevezte az idei évet, elsősorban a kisebbségi kormányzás miatt, amelynek azonban szerinte jótékony hatása is volt, mert sokkal több egyeztetés és kompromisszum keresés előzte meg a döntéseket. A házelnök erről évértékelő sajtótájékoztatóján beszélt Budapesten. Az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta: a kisebbségi kormányzás nem okozott törést a parlament munkájában. Összegzése szerint a parlament idén 568 órán át 31 ülést tartott 66 plenáris ülésnappal, amelyeken 252 törvényt, illetve határozatot fogadtak el. Ebből ötöt az ellenzéki pártok kezdeményeztek
2008.12.16. 15:30
 
 
Nő a diákhitel kamata
A jelenlegi évi 9,5 százalékról 11 százalékra nő a diákhitel 2009. első félévi kamata, az emelkedés a törlesztő részleteket nem érinti - közölte Őri András, a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója kedden az MTI-vel. Ismertetése szerint a diákhitel kamatának mértékét döntően az határozza meg, hogy a Diákhitel Központ mennyiért tudott pénzhez jutni, hitelezési tevékenységéhez forrást szerezni a folyamatos mozgásban lévő - jelenleg éppen dráguló - pénzpiacon. Ha a piac jelentősen drágul, akkor ez megjelenhet a diákhitel növekvő kamatában is, ha viszont "olcsóbban" lehet pénzhez jutni, akkor a kamat is csökkenhet.
2008.12.16. 14:49
 
 
A főállatorvos Írországból érkezett sertéshúsok forgalmazását tiltotta be
Süth Miklós országos főállatorvos, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára elrendelte minden, Írországból származó, 2008. szeptember 1. és 2008. december 6. között előállított sertéshús forgalmazásának tilalmát, azonnali kivonását a forgalomból, valamint megsemmisítését - közölte az agrártárca az MTI-vel kedden. Az ilyen húsból előállított összetett, illetve feldolgozott termékek forgalmazhatóságát dioxinra, illetve dioxinszerű anyagokra vonatkozó kedvező eredményű laboratóriumi vizsgálat elvégzéséhez kötötte.
2008.12.16. 14:20
 
 
Félmilliárd közelében az EU lakossága
Egy év alatt 2,2 millióval növekedett és megközelítette az 500 millió főt az Európai Unió lakossága - jelentette az Eurostat. Az EU statisztikai szolgálatának közleménye szerint a 27 tagországban összesen 499,7 millió állampolgár él majd 2009. január 1-jén. A jelenleg 15 tagú eurózóna lakossága 323 millió fő, ami Szlovákia csatlakozásával 328,6 millióra emelkedik január első napján. Az unió egészében mért 4,4 ezrelékes népességnövekedés háromnegyedét a bevándorlás adta, egynegyed a természetes népszaporulat hatása. A 27 tagállam népessége ezer főre számítva átlagosan 4,4 fővel gyarapodik 2008-ban.
2008.12.16. 13:14
 
 
Szili Katalin országgyűlési biztosokkal találkozott
Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága februárban tárgyalja meg és alakítja ki álláspontját az állampolgári jogok országgyűlési biztosa által a hivatal dolgozóinak védelme kapcsán megfogalmazott levélről - mondta az Országgyűlés elnöke kedden újságíróknak, miután az Országgyűlési Biztos Hivatalában találkozott az ombudsmanokkal. Szili Katalin kiemelte: a megbeszélésen szóba került az a novemberi levél, amelyben Szabó Máté, az állampolgári jogok országgyűlési biztosa a lehető legmagasabb szintű jogi védelmet kérte az ombudsmanok és munkatársaik számára.
2008.12.16. 13:10
 
 
Magyar fair play-díjak: Kozmanné és Birosé a cselekedetért járó trófea
Kozmann György olimpiai bronzérmes kenus és Biros Péter háromszoros ötkarikás bajnok vízilabdázó vehette át a sportszerű cselekedetért járó trófeát a Magyar Olimpiai Bizottság fair play és etikai testületének keddi díjátadó ünnepségén a Művészetek Palotájában. Életművéért Kovács Ferenc labdarúgóedző részesült elismerésben. Kamuti Jenő, a hazai - és egyben a nemzetközi - fair play bizottság elnöke elmondta, hogy az idén "örvendetesen sok" jelölés érkezett a különböző kategóriákban, majd rövid ismertetőt tartott arról, mikor és hol jelent meg először a fair play kifejezés: az irodalomban Shakespeare-nél, míg a sportban a vívásban használták elsőként.
2008.12.16. 12:49
 
 
Magyar Gárda-per: zárt tárgyalást rendelt el a bíró
Zárt tárgyalást rendelt el a bíró a Magyar Gárda perében a Fővárosi Bíróságon, hogy megnézzék Vona Gábornak, az egyesület elnökének egy videofelvételen rögzített beszédét. A zárt tárgyaláson a felperes Fővárosi Főügyészség indítványára tekintik meg a Magyar Gárda országos vezetői értekezletén szeptemberben készült felvételt, amelyen - mint az ügyész közölte - az alperes törvényes képviselője, Vona Gábor az egyesületnek a mozgalomban betöltött szerepéről, illetve az egyesület és a mozgalom viszonyáról beszél. Az ügyész az előző tárgyaláson közölte: a felvétel megtekintése szerinte azért fontos, mert az alperesi védekezés fő iránya az, hogy a Magyar Gárda egyesület és a Magyar Gárda mozgalom két független szervezet.
2008.12.16. 12:42
 
 
79 millió forint volt a MÁV vesztesége a vasutassztrájk első napján
A vasárnap éjféltől határozatlan időre meghirdetett vasutassztrájk első napján, december 14-én a MÁV csoport vesztesége 79 millió forint volt - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke kedden. A munkabeszüntetés miatt 93 millió forint bevétel esett ki. A túlóra költsége kétmillió forint volt, és 8 millió forint kártérítést kellett kifizetni. Ugyanakkor a MÁV csoport 7 millió forintot takarított meg a személyi jellegű-, és 18 millió forintot az üzemelési költségeken. A személyszállítást végző MÁV Startnál a sztrájk miatt 65 millió forint bevétel esett ki.
2008.12.16. 12:37
 
 
Gyurcsány: törvénymódosítás a PSZÁF jogainak bővítésére
A kormány még ez év december 31. előtt benyújtja azt a törvénymódosító javaslatot a parlamentnek, amelynek célja, hogy bővítse a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) jogkörét - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc a Parlamentben újságíróknak azt követően, hogy a Magyar Nemzeti Bank és a PSZÁF vezetőivel, illetve pénzügyi szakemberekkel találkozott. A kormányfő aláhúzta, a törvénymódosítással a kormány el akarja érni, hogy a PSZÁF meg tudjon akadályozni jövőben kialakuló problémákat, hogy jobban tudja kezelni a pénzügyi rendszerben felmerülő kockázatokat, védeni a betétesek érdekeit.
2008.12.16. 12:30
 
 
Megbénulhat a XVII. és a XVIII. kerület a BKV-sztrájk miatt
Nem vesz részt a csütörtökre bejelentett félnapos munkabeszüntetésben a BKV két alvállalkozója, a VT Transman és a Nógrád Volán, ugyanakkor a XVII. és a XVIII. kerület megbénulhat a sztrájk miatt. Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője elmondta, hogy nem csatlakozik a sztrájkfelhíváshoz a villamos-, a metró- és a HÉV-ágazat munkavállalóinak zöme sem, így ők is dolgoznak majd a munkabeszüntetés alatt. Nemes Gábor szerint jelentős nehézségeket okozhat az utasoknak például a 7-es buszcsalád kiesése a forgalomból, de a nagy csomópontokra "becsatlakozó" buszok hiánya is. A leginkább a XVII., a XVIII. kerületben és a Moszkva tér környékén okozhat problémákat a buszok kiesése.
2008.12.16. 12:13
 
 
Az APEH szeretne ügyfélbarát, szolgáltató hivatallá válni
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) kedden ismertette 2008-2012. közötti középtávú stratégiai tervét, amelynek címe: "Szolgáltató adóhatóság". Szikora János, az APEH elnöke a hivatal budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: az adóhatóság stratégiája szerint szeretne ügyfélbarát, szolgáltató hivatallá válni, célja az önadózás megkönnyítése. Az APEH alapvető feladata ugyanakkor az államháztartás bevételeinek beszedése, aminek érdekében fel kell lépnie. Az APEH nem szigorítani akar, hanem a jogszabályok betartatására törekszik - hangsúlyozta Szikora János.
2008.12.16. 12:06
 
 
A Subaru sem indul jövőre a rali-világbajnokságon
A Suzuki bejelentése után egy nappal kiderült, hogy a globális gazdasági válság miatt a Subaru sem vesz részt a jövő évi rali-világbajnokság küzdelmeiben. A gyártó Fuji Heavy Industries kedden közölte, hogy csapatával kiszáll a vb-sorozatból. "Az üzleti környezet drámaian megváltozott a gazdasági világválság miatt - indokolta a lépést Mori Ikuo, a cég főigazgatója, hozzátéve, hogy a Subaru márka erősítésére optimalizálni akarják a meglévő forrásokat. A Subaru a Citroen és a Ford mögött harmadikként zárt az idei világbajnokságon.
2008.12.16. 12:05
 
 
SZDSZ: a kormány újra nyújtsa be a melegek kapcsolatára vonatkozó törvényjavaslatot
Az SZDSZ felszólítja a kormányt, hogy a megfelelő egyeztetések után a jövő év elején nyújtsa be a parlamentnek az Alkotmánybíróság (Ab) által hétfőn megsemmisített, a regisztrált élettársi kapcsolatról szóló törvény meleg párokra vonatkozó részeit - mondta Gusztos Péter keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A liberális párt parlamenti frakciójának helyettes vezetője azt mondta, a melegekre vonatkozó részek az Ab szerint is kiállják az alkotmányosság próbáját, hiszen a határozatban kimondták: az azonos neműek élettársi kapcsolata nem alkotmányellenes.
2008.12.16. 11:48
 
 
140 millió éves pókháló
A világ - eddig ismert - legöregebb pókhálóját találta meg egy darabka borostyánba zárva egy brit paleobiológus. Az oxfordi egyetem kutatója, Martin Brasier szerint a csaknem körkörös mintázatú, 140 millió éves háló pontosan úgy néz ki, mint a kertjében lévő pókok által szőtt csapdák. A paleobiológus úgy véli, a borostyánba zárt fonalkák bizonyítják, hogy a pókfélék már a dinoszauruszok idején, a korai Kréta korban is selymes hálójukkal ejtették csapdába áldozataikat.
2008.12.16. 11:33
 
 
Novemberben 25,8 százalékkal csökkent az autóeladás Európában
Novemberben 25,8 százalékkal csökkent az új autók eladása Európában. Ezzel már a hetedik egymást követő hónapban regisztráltak visszaesést - közölte kedden európai autógyártók szövetsége (ACEA). Utoljára 1999-ben volt ilyen hosszan tartó hanyatlás. Az ACEA összesítésében az EU- és az EFTA-tagországok szerepelnek, kivéve Máltát és Ciprust. Nyugat-Európában a novemberben eladott új autók száma 854 698 volt, ami 26 százalékos visszaesés a múlt év azonos hónapjához képest. Írországban alakult a leggyengébben az értékesítés, itt a visszaesés 55,9 százalékos volt. Spanyolországban 49,6 százalékkal, Nagy-Britanniában 36,8 százalékkal, Olaszországban 29,5 százalékkal kevesebb autót adtak el novemberben.
2008.12.16. 11:08
 
 
59 százalékos kihasználtsággal működtek a szállodák idén
Az év első 11 hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 59 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 4 százalékkal, a vendégéjszakák száma 3 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Az idén az első tíz hónapban a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 59,7 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 3,6 százalékkal, a vendégéjszakák száma 2,2 százalékkal csökkent 2007 azonos időszakához képest.
2008.12.16. 09:03
 
 
Veres: megalapozatlan a VDSZSZ követelése
Megalapozatlan a sztrájkot hirdető Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) követelése, s megalapozatlan követeléseket nem tud teljesíteni a kormány - mondta a pénzügyminiszter a Napkeltében. Veres János a Magyar Televízió műsorában közölte: a MÁV Cargo privatizációjából származó 102,5 milliárd forintos bevételből a MÁV Cargo dolgozói részesedhetnek, közel 2,5 milliárd forint értékben. A VDSZSZ követelése, miszerint valamennyi MÁV dolgozó kapjon 250 ezer forintot a MÁV Cargo privatizációjából, nem jogszerű, megalapozatlan, s megalapozatlan követeléseket a kormány nem tud teljesíteni - mondta a pénzügyminiszter.
2008.12.16. 08:36
 
 
Az EP napirendjén a közlekedési szabálysértések uniós szintű büntetése
Az Európai Parlament (EP) keddi strasbourgi ülésének napirendjére került az Európai Bizottság irányelvtervezete, amelynek alapján az unió egész területén büntetnék a bármely tagállamban elkövetett sebességhatár-túllépést, az ittas vezetést, a biztonsági öv bekötésének mellőzését, valamint a piros jelzésnél való megállás elmulasztását. Tavaly több mint 40 ezren vesztették életüket közúti balesetben az Európai Unióban. Az EU 2001-ben kitűzte célul, hogy 2010-re csökkentsék a felére a halálos balesetek számát. Ennek ellenére 2005-ig az áldozatok száma évről évre nőtt, és 2007-ben sem történt kevesebb közlekedési haláleset.
2008.12.16. 08:26
 
 
Tizenháromezer cseh vásárolt "telket" a Holdon
Tizenháromezer cseh állampolgárnak van telke a Holdon. A cseheknek két éve van lehetőségük arra, hogy 999 koronáért (10 247 Ft) egy hektárnyi (4047 négyzetméter) telket vegyenek a Hold felszínén. A telkeket a Hold Nagykövetsége társaság árusítja. Filip Rajchart üzletember elmondta a Pravo című prágai lapnak, hogy eddig 6 ezer hektárt adtak el Csehországban. Szlovákiában 1,2 ezer hektárt, de ott sokkal később kezdték az árusítást. Minden telektulajdonos kap a tulajdonáról egy tanúsítványt, megkapja a Hold alkotmányát, és egy térképet, amelyen be van jelölve, hol is van a telke.
2008.12.16. 08:20
 
 
Hűtött homokú strand
Hűtött homokú strandot építenek Dubajban, hogy a fürdőzők talpát ne égesse a föveny. A homok alá hűtőcsöveket fektetnek, ezek megfelelő hőszabályozását számítógép ellenőrzi. A strand egy szálloda tengerpartjához tartozik, a csövezők brit szakemberek. Dubajban a nyári hőség eléri az 50 Celsius-fokot - árnyékban, így nem indokolatlan a homokhűtés. A brit közreműködés sem: évente mintegy 800 ezer brit látogat az emírségbe - jegyezte meg a The Sun című brit lap.
2008.12.16. 08:10
 
 
Forma-1: angolai tesztpilóta érkezhet a Williamshez
Angolai tesztpilótája lehet a Forma-1-es Williams csapatnak. Afrikai médiainformációk szerint a 26 éves Raphael Teixeira januártól kezdi a gyakorlásokat az istállónál. Édesapja, egyben menedzsere, Jorge Teixeira megerősítette az értesülést és azt mondta: reményei szerint fia - első angolaiként - hamarosan egy futamon is bemutatkozhat. Raphael Teixeira nyolc éve, Portugáliában kezdte pályafutását gokartosként, jelenleg pedig a Formula-3000-es sorozatban versenyez a Williams színeiben.
2008.12.16. 07:48
 
 
Nem kell járattörlésekre számítani Ferihegyen
Folytatódik az egyeztetés kedden délelőtt a Budapest Airport (BA) és a szakszervezetek között, miközben a repülőtér fennakadás nélkül fogadja és indítja a járatokat, a BA közlése szerint a terminálokon nincs torlódás, az utasoknak alig pár percet kell várniuk a biztonsági ellenőrzésre. A tranzitban is működik már az utasbiztonsági kapu, köszönhetően annak, hogy kedden reggel munkába állt az uniós biztonsági ellenőrök több mint fele (23 fő); ők a magyar ellenőrökkel vegyes csapatokban dolgoznak. Kedden 31 magyar utasbiztonsági ellenőr vette fel a munkát, lényegesen több, mint az elmúlt napokban. Délelőtt négy ellenőrző pont is működött a reptéren, a forgalom folyamatos volt.
2008.12.16. 07:36
 
 
A VDSZSZ folytatja a vasutassztrájkot
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) határozatlan ideig folytatja az országos vasúti sztrájkot, miután a szakszervezet és a MÁV között nem közeledtek az álláspontok a kedd reggeli egyeztetésen sem - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ elnöke kedden Budapesten. Gaskó István elmondta: a vasutasok mintegy 30-40 százaléka sztrájkol, a munkabeszüntetés a vasúttársaságnak naponta mintegy 700 millió forint bevételkiesést okoz. A VDSZSZ elnöke hangsúlyozta, hogy a vasutasok elszántak, a sztrájkot addig folytatják, amíg nem sikerül megállapodást elérni.
2008.12.16. 07:30
 
Brutálisan összeverték a Magyar Gárda egyik alapítóját
Súlyos koponyasérüléseket szenvedett, és a bántalmazás miatt már egy műtéten is átesett a Magyar Gárda egyik alapítója, Sz. Attila, akit hétfőn hajnalban vertek össze, miután négy ember betört vecsési házába - írta meg a keddi Magyar Hírlap és Magyar Nemzet. Az egyik elkövetőt, aki egy 38 éves fővárosi férfi, már el is fogták - közlik. A Magyar Nemzetnek a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Bényi Mónika elmondta: a nyomozás jelenlegi szakaszában nem politikai indíttatású támadásnak, hanem "tipikus rablásnak tűnik az eset, amelynek célja a vagyonszerzés volt".
2008.12.16. 07:20
 
 
Az amerikai fedezeti alapok csaknem harmada eltűnik a válság miatt
Az amerikai fedezeti alapok csaknem egyharmada eltűnik a pénzügyi válság miatt, közölte hétfőn az IGS tanácsadó csoport. A spekulatív befektetési alapként is jellemzett, nagy hozamokra törekvő alapok közül minden harmadik vagy megszűnik, vagy beolvad egy másikba. Az Egyesült Államokban a fedezeti alapok korábban összesen 1,5 billió dollárt kezeltek, az amerikai kötvénypiaci forgalom 30 százaléka hozzájuk volt köthető. Egyre több fedezeti alap megy tönkre és olvad össze, ez a mindenkori legrosszabb évük - mondta John Godden, az IGS elnöke.
2008.12.16. 07:10
 
 
Barack Obama "hivatalosan" is az Egyesült Államok 44. elnöke
Barack Obama hivatalosan is az Egyesült Államok elnökévé vált: az ország elektori kollégiuma hétfőn a 44. amerikai elnökké "választotta". Az elektorok a szövetségi államok fővárosaiban adták le voksaikat a nap folyamán. Colorado 9 elektora például délben, a kormányzói hivatalban szavazott Obama javára, New Jersey elektori kollégiumának 15 tagja délután 3-kor voksolt. Minden államnak kongresszusi képviseletével azonos számú elektora van. A szövetségi szintű elektori kollégium összes szavazata hétfőn délután még nem volt ismert, de már bizonyossá vált, hogy Obama megszerezte a győzelemhez szükséges 270 voksot.
2008.12.16. 07:07
 
 
Újabb, 600 milliárd dolláros ösztönző terv készül az USA-ban
Hatszáz milliárd dolláros, nagy infrastrukturális beruházásokat és adócsökkentéseket tartalmazó újabb gazdaságösztönző intézkedéseken dolgoznak az amerikai kongresszus demokrata tagjai, mondta hétfőn Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke, aki szerint az új összetételű törvényhozás már januárban megvitathatja a csomagot. Pelosi azt mondta, hogy az új terv 400 milliárd dollárnyi beruházást és 200 milliárd dollárnyi adócsökkentést fog tartalmazni. A házelnök szerint egy ilyen terv körül egyetértés alakulhat majd ki.
2008.12.16. 07:03
 
 
Hegyi Gyula szerint az EU-csúcson magyar siker született a távfűtés ügyében
Magyar sikernek nevezte a távfűtés mentesítését az úgynevezett klímaadó alól Hegyi Gyula az Európai Parlament (EP) hétfői, strasbourgi plenáris ülésén. A magyar szocialista EP-képviselő - aki Olajos Péter MDF-es EP-képviselővel együtt adta be az erre vonatkozó módosító indítványt - hangsúlyozta, hogy a sikerhez a magyar EP-képviselők és a kormány együttműködése kellett. A parlamentben a kormánypárti és az ellenzéki képviselők együtt lobbiztak, a tagállami kormányokat képviselő Tanács ülésén pedig Gyurcsány Ferenc miniszterelnök sikerrel megvédte és érvényesítette a magyar indítványt.
2008.12.16. 07:00
 
 
Madonna bőkezűbb volt férjével a vártnál
Becsült vagyonának húsz százalékával - vagyis az eddig sejtett összeg kétszeresével - engedte útjára volt férjét Madonna. Az 50 éves amerikai énekesnő és a nála tíz évvel fiatalabb filmrendező, Guy Ritchie nemrég jelentette be - megerősítve több hónapnyi sajtóhíresztelést -, hogy az utóbbi időben már igen viharos házasságuk, nem egészen nyolc évvel a romantikus skóciai esküvő után, végképp zátonyra futott. A válás, gyorsított eljárással és különösebb felhajtás nélkül, a múlt hónap végén már le is zajlott a londoni felsőbíróságon.
2008.12.15. 21:03
 
Megszavazták a bankmentő csomagot
Az állam garanciát vállalhat a bankok tartozásaira - ezt tartalmazza a bankmentő csomagként ismert, hétfőn 377 igen szavazattal, egy tartózkodással elfogadott törvény, amelynek célja a pénzügyi közvetítőrendszer stabilitásának erősítése. A törvény rögzíti, hogy a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) felvett összegből legfeljebb 600 milliárd forint értékű devizát a magyar állam a Magyar Nemzeti Bankban (MNB) helyez el. A pénz kezelésének szabályairól az MNB elnöke és a pénzügyminiszter megállapodást köt. A legfeljebb 600 milliárd forintból az állam - a pénzügyi közvetítőrendszer stabilitásának megőrzése és biztosítása érdekében - garanciát vállalhat a bankok tartozásaira, illetve tőkét emelhet.
2008.12.15. 20:51
 
 
Magyar Gárda-per: kedden ítélethozatal várható
Az új bíró többórás iratismertetéssel folytatta a Magyar Gárda feloszlatására irányuló polgári per negyedik tárgyalását a Fővárosi Bíróságon hétfőn. A bíróság kizárta a perből mind a felperesi, mind az alperesi oldalon beavatkozókat. A per kedden valószínűleg tanúmeghallgatásokkal folytatódik, ítélethozatal várható. A márciusban elkezdődött pert Pataki Árpád, a Fővárosi Bíróság sajtó- és személyiségi jogi perekben eljáró tanácselnöke tárgyalja, mert a korábbi bíró, miután augusztusban ismeretlenek megfenyegették, elfogultságot jelentett be.
2008.12.15. 20:30
 
 
A PD-L nem zárja ki az együttműködés lehetőségét az RMDSZ-szel
A román Demokrata-Liberális Párt (PD-L) "nyitva hagyja az ajtót" a Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel (RMDSZ) való együttműködés előtt, mivel ugyanahhoz az európai politikai családhoz tartoznak - mondta hétfőn este Bukarestben a médiának Emil Boc, a PD-L kormányalakítással megbízott elnöke. A riporterek kérdésére, miszerint ez továbbra is államtitkári poszt felajánlását jelentené-e, Boc annyit felelt: "Nem éppen". A PD-L elnöke a pártja és az RMDSZ küldöttségei között lezajlott találkozó után megállapította: a demokrata-liberálisok részéről "az együttműködés ajtaja" nyitva áll a magyarok szervezete előtt, mivel mindkét politikai alakulat ugyanahhoz az európai politikai családhoz, azaz az Európai Néppárthoz tartozik.
2008.12.15. 19:50
 
 
Nem lesz jövőre 13. havi fizetés a közszférában
Nem lesz jövőre 13. havi fizetés a közszférában, kivéve a bírákat és az Állami Számvevőszék alkalmazottait, miután az Országgyűlés hétfőn megszavazta az erről szóló törvénymódosítást. A Fidesz kezdeményezésére név szerinti szavazást tartottak, amelyen az MTI összesítése szerint 207-en igennel, 173-an nemmel szavaztak. A bírák és az Állami Számvevőszék dolgozói azért mentesülhettek a 13. havi bér elvétele alól, mert esetükben kétharmados támogatást igényelt volna a szabályok megváltoztatása.
2008.12.15. 19:30
 
 
Megszavazták a 2009-es költségvetést
Elfogadta az Országgyűlés a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetéséről szóló törvényt hétfőn, 209 igen, 171 nem szavazattal, tartózkodás nélkül. A jogszabály a központi költségvetés 2009. évi bevételi főösszegét 8.300,2 milliárd forintban, kiadási főösszegét 8.961 milliárd forintban, hiányát 660,8 milliárd forintban állapítja meg. A jövő évi büdzsé általános tartaléka 47,178 milliárd forint lesz, miután korábban az ellenzék olyan indítványt támogatott, amelynek nem volt forrása. Még nem volt példa a parlamentben arra, hogy a költségvetést közvetlenül zárószavazás előtt ilyen jelentős mértékben módosítsák.
2008.12.15. 18:40
 
 
A VDSZSZ folytatja a vasúti sztrájkot
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöksége hétfőn úgy döntött, hogy folytatják a gördülő sztrájkot határozatlan ideig - közölte Gaskó István, a VDSZSZ elnöke. Elmondta: a munkáltatóval hétfőn tartott egyeztetésen nem változtak az álláspontok. Emlékeztetett arra, hogy követeléseik változatlanok. Továbbra is követelnek 250 ezer forintot vasutasonként a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, és 10 százalék kiszervezési pótlékot a leányvállalatoknak.
2008.12.15. 17:35
 
REAC: Hevesi Tamás lett az új vezetőedző
Hevesi Tamás lett a labdarúgó Soproni Ligában sereghajtó REAC új vezetőedzője. "A REAC csapata az egyetlen olyan élvonalbeli gárda, ahol hagyomány fiatal, NB I-ben pályakezdő edzőknek lehetőséget adni a bizonyításra. Természetesen, ha nem találtunk volna olyan, az élvonalban pályakezdő szakembert, akinek a felkészültsége, tehetsége, elszántsága megfelelő számunkra, akkor másként döntünk, rutinosabb szakembert választunk, de úgy véljük, Hevesi Tamás személyében megtaláltuk azt az edzőt, aki méltó lehet arra, hogy hamarosan Simon Tibor, Mészöly Géza, Urbán Flórián és Aczél Zoltán utódjaként említsék" - nyilatkozott az egyesület hivatalos honlapján Kutasi Róbert klubigazgató, aki hozzátette: a cél természetesen a bennmaradás.
2008.12.15. 17:25
 
 
Labdarúgás: Husztit a Celtic is figyeli
A Daily Mail című napilap szerint a skót Celtic Glasgow is szeretné megszerezni Huszti Szabolcsot, a Hannover magyar válogatott labdarúgóját. Az újság úgy tudja, a 25 éves középpályásért a skót bajnok mellett több angol csapat, köztük az Everton, a Bolton Wanderers és a Blackburn Rovers is sorban áll. Huszti szerződése jövő nyáron jár le a német klubnál.
2008.12.15. 17:00
 
 
Több milliárd forinttal nagyobb lett a költségvetés hiánya
Elutasította - elnöki szavazattal - a parlament azt a kormányjavaslatot, amely ellensúlyozta volna a költségvetés hiányát 3,6 milliárd forinttal növelő, múlt hétfőn elfogadott rendelkezést. Ugyanakkor más hiánynövelő indítványokat is elfogadott a Ház, aminek eredményeképpen több mint 4,3 milliárd forinttal lett nagyobb a deficit. A kormány a 2009-es büdzsé zárószavazás előtti módosító indítványaként hozta vissza az önkormányzatok sportnormatívájának csökkentéséről szóló javaslatot. A módosító indítvány a zárószavazás előtti kormánycsomag részét képezte, de az SZDSZ külön szavazást kért róla. A szavazást - 190 igen és 189 nem, 1 tartózkodás - az elnöklő Áder János (Fidesz) "nem" szavazata döntötte el.
2008.12.15. 16:50
 
 
Négypárti politikai nyilatkozat a magyar-szlovák viszonyról
Négypárti, 12 pontos politikai nyilatkozatot fogadott el a Szlovákiában tapasztalható, magyar vonatkozású, "aggodalomra okot adó" események kapcsán az Országgyűlés hétfői ülésén. Az Országgyűlés 343 igen, egy nem és 27 tartózkodás mellett fogadta el a nyilatkozatot, amelyhez a Ház kétharmadának támogatására volt szükség. A SZDSZ frakció nagy része mellett tartózkodott 15 szocialista képviselő is, köztük Lamperth Mónika, Keller László, Vadai Ágnes, Gál J. Zoltán, Géczi József Alajos, és Baráth Etele. Az egy nem szavazat is szocialista: Faragó Péteré. A négypárti javaslatot az SZDSZ nem támogatta, öt képviselője mégis igennel voksolt: Béki Gabriella, Kovács Kálmán, Gulyás József, Lakos Imre, és Velkey Gábor.
2008.12.15. 16:45
 
Magyar áram a prágai áramtőzsdén márciustól
A jövő év, 2009. március 1-jétől magyarországi átvétellel lehet majd árammal kereskedni a Prágai Energiatőzsde (Energetická Burza Praha -PXE) határidős piacán - jelentette be Petr Koblic, a PXE Tőzsdekamara elnöke Budapesten. Az áramtőzsde előnye a hatékony árampiac és az átlátható árak - hangsúlyozta az elnök. Hozzátette, a szlovákiai szállítás után Magyarország a harmadik ország, amit bevonnak a Prágai Energiatőzsdébe. A tőzsdeelnök elmondta, azért választották a terjeszkedés következő lépéseként a magyarországi teljesítést, mert a cél a regionális terjeszkedés és az áramlások is ezt kívánják meg.
2008.12.15. 16:28
 
 
Sztrájktörvény: sem a kormány, sem a Fidesz nem kezdeményez módosítást
A kormány és a Fidesz sem kezdeményezi a sztrájktörvény módosítását, az MDF szerint azonban szükség van erre. Csizmár Gábor, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára azt mondta, a kormány nem kezdeményezi a sztrájktörvény módosítását. Hozzátetette: ha a munkáltatók vagy a munkavállalók szorgalmaznák a változtatást, a kormány kész a tárgyalásra. Filló Pál, az MSZP szakpolitikusa úgy vélte, csak akkor lehet módosítani a sztrájktörvényt, ha azt az Országos Érdekegyeztető Tanács támogatja. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közölte: a Fidesz nem tartja időszerűnek a sztrájktörvény módosítását. A legnagyobb ellenzéki párt szerint a kormánnyal és nem a sztrájktörvénnyel van a fő probléma.
2008.12.15. 16:09
 
 
Nap közben csak kisebb megmozdulások voltak Görögországban
Athénban hétfőn liszttel szórták meg a rendőröket a tüntető görög fiatalok, máshol az országban pedig helyi rádiók stúdiókat foglaltak el, hogy követeléseiket beolvassák. A főváros rendőr-főkapitánysága előtt 2-3000 diák gyűlt össze. Miközben eltorlaszoltak egy főútvonalat, jelszavakat kiabáltak, s időnként naranccsal és vizespalackokkal dobálták az épületet védő rohamrendőröket. Az utóbbiak mindaddig nem válaszoltak, amíg lisztet nem kezdtek szórni rájuk. Ekkor némi könnygázt vetettek be, amely rövid időre szétkergette a tömeget.
2008.12.15. 15:59
 
 
Djukanovic átadta Párizsban Montenegró uniós tagfelvételi kérelmét
Milo Djukanovic montenegrói miniszterelnök hétfőn hivatalosan átnyújtotta Párizsban az Európai Unió soros elnöki tisztét ellátó Franciaország államfőjének, Nicolas Sarkozy elnöknek Montenegró uniós tagfelvételi kérelmét. "Nagy nap ez Montenegró számára, amely a legrégibb európai ország, de az ENSZ és az Európa Tanács legfiatalabb tagja, s úgy gondolom, nagy nap ez a Balkán és az Európai Unió valamennyi tagjelölt állama és potenciális tagjelöltjei számára is" - jelentette ki Djukanovic a francia elnökkel folytatott rövid megbeszélését követően. Hozzátette: "Az Európai Uniónak pedig azért nagy nap, mert az unió ma kifejezte azon szándékát, hogy az európai kontinens egyesítésére törekszik". A találkozón jelen volt Olli Rehn, az EU bővítési biztosa.
2008.12.15. 15:35
 
 
Elhunyt "Derrick felügyelő"
Elhunyt Horst Tappert német filmszínész, akit főként a Derrick című krimisorozat címszereplőjeként ismer a közönség. "Derrick felügyelő" szombaton halt meg egy müncheni klinikán, 85 évesen - erősítette meg felesége, Ursula a dpa német hírügynökségnek hétfőn a Bunte című német magazin értesülését. Az asszony szerint a színész még a közelmúltban is jól volt és tele volt bizakodással. Néhány napja azonban láthatóan rosszabbodott az állapota. A feleség nem kívánta elárulni, hogy milyen betegségben szenvedett Horst Tappert.
2008.12.15. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211[2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista