2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Nem rendelik el a szmogriadót Budapesten
Nem rendelik el Budapesten a szmogriadó tájékoztatási fokozatát, mert jelentősen csökkent a szálló por koncentrációja - közölte a főpolgármesteri hivatal szerdán az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint szerdára a város csaknem minden pontján a 75 mikrogramm/m3-es tájékoztatási küszöbérték alatt maradt a por mennyisége a levegőben, csak a Széna téren mértek ennél valamivel magasabb értéket. A változás többek között annak köszönhető, hogy kevesebben használták az autójukat és főváros térségében megélénkült a szél, amely megtisztította a város levegőjét. A meteorológiai előrejelzés szerint az elkövetkezendő napokban megerősödik a szél, ezért a levegő minősége további javulhat - írták.
2008.12.31. 11:45
 
 
Michael Flatley ismét táncolhat
Michael Flatley világhírű ír-amerikai táncos évekig tartó betegeskedés után ismét táncra perdült - állítólag egy ír "testenergia-javító" kezelésnek hála. Az Amerikában született, ír ősöktől származó 50 esztendős művész csodás gyógyulásáról szóló beszámolóját szerdán röpítette világgá az ír sajtó.Flatley, aki a Riverdance csoport élén vívott ki nemzetközi figyelmet az ír táncnak, később Lord of the Dance (A tánc ura) című műsorával hódította meg a közönséget. Két évvel ezelőtt vírusfertőzéssel került kórházba Londonban, s gyengélkedése miatt le kellett mondania Celtic Tiger (Kelta tigris) című európai turnéját, amelynek táncaival az ír történelmet állította színpadra.
2008.12.31. 11:44
 
 
Leszállította az idei évre tervezett 12 darab A380-as gépet az Airbus
Az Airbus december 30-án leszállította a tizenkettedik A380-as repülőgépet az idén, teljesítve ezzel éves tervét. Eddig összesen 13 darab A380-as gép állt forgalomba - áll a cégnek az MTI-hez eljuttatott közleményében. Az első A380-as gépet a Singapore Airlines kapta meg 2007 október 15-én. A társaság 2008-ban további öt óriásgépet állított forgalomba az idén. A Quantas ausztrál légitársaság három gépet, az Emirates pedig négy gépet kapott - a legutolsót december 30-án vehette át az Airbus hamburgi átadó telepén.
2008.12.31. 11:30
 
 
A rendőrség szerint aki petárdát árul, az csak illegális árus lehet
Aki petárdát árul, az csak illegális eladó lehet, mert az év végén is tilos petárdát kínálni a vevőknek - közölte Kincses Ildikó, az Országos Rendőr-főkapitányság igazgatásrendészeti főosztályvezetője szerdán Budaörsön. A kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón Kincses Ildikó elmondta: az árukon fel kell tüntetni, hova vihetik vissza a vásárlók a hibás, vagy a fel nem használt tűzijátékokat; pénzt ugyan nem adnak vissza, de balesetmentesen megszabadulhatnak ezektől. Hozzátette: ha a szilvesztert követő öt napon túl megtartja ezeket a termékeket a vásárló, akkor szabálysértést követ el és 100 ezer forintig terjedő bírsággal sújtható.
2008.12.31. 11:10
 
Szlovákia lakosságának 38%-a aggodalommal tekint az euró bevezetése elé
Szlovákia lakosságának 38 százaléka aggodalommal tekint az euró bevezetése elé, a lakosságnak több mint a fele úgy látja, hogy a közös európai pénz használata a gyakorlatban az előnyökön kívül számos bonyodalmat fog okozni - derült ki egy országos felmérésből. Szlovákia az Európai Unió 16. tagállamaként január elsején csatlakozik az euróövezethez. A szlovák koronát éjfélkor felváltja az euró. A koronát január 16-ig lehet még használni, de az üzletekben a visszajáró összeget már euróban kapja meg a vásárló. Az euró bevezetésének legnagyobb előnyét az egyszerű szlovák állampolgárok abban látják, hogy a jövőben külföldi utazásaikkor már nem kell pénzt váltaniuk, s könnyű lesz az árak összehasonlítása is.
2008.12.31. 11:00
 
NASA: a Columbia utasainak esélye sem volt a túlélésre
A Columbia asztronautái mindent megpróbáltak, hogy visszaszerezzék az irányítást az űrsikló felett, mielőtt az darabokra hullott, ám esélyük sem volt a baleset túlélésére - közli a kedden nyilvánosságra hozott négyszáz oldalas NASA-jelentés. Amikor az első vészjelző megszólalt, körülbelül egy perc volt hátra a hétfős csapat életéből. William McCool pilóta több gombot is megnyomott, miután a hajó hirtelen kikerült ellenőrzése alól. A legénység többsége az előírt műveleteket végezte, az idő nagyobb részét az űrsikló Földre való visszatérésének előkészítésére fordítva. Egyesek védőkesztyűjüket sem viselték az utolsó pillanatban és sisakjuk ellenzője is nyitva volt. Néhányan nem voltak beszíjazva, és olyan is akadt, aki éppen csak leült.
2008.12.31. 10:50
 
 
Szávay Ágnes Hongkongban kezdi a szezont
Az Európa-válogatott tagjaként Hongkongban kezdi a 2009-es szezont Szávay Ágnes, aki a női teniszezők hagyományos világranglistájának 28. helyén áll - olvasható a magyar játékos honlapján. A hagyományos hongkongi meghívásos versenyen Európa, Ázsia, Amerika és Oroszország csapata indul. Nincs abban semmi meglepő, hogy a három földrész mellett az oroszok önálló csapattal indulhatnak: a női világranglistán a top 50-ben tizenegy játékosuk szerepel. Január hetedikén az orosz gárda az ázsiaiak ellen kezd a döntőbe jutásért. Az alsó ágon a világelső szerb Jelena Jankovic, az őt 2007-ben, Pekingben legyőző Szávay és a fiatal portugál Larcher De Brito alkotja az európai triót.
2008.12.31. 10:08
 
 
Madonna és Celine Dion 2008 koncertkirálynői
Madonna és Céline Dion voltak 2008 koncertkirálynői: mindkét popdíva fellépéseire több mint 200 millió dollár értékben váltottak jegyet rajongóik, pedig idén a globális pénzügyi válság miatt a közönség létszáma is megcsappant. Az énekesnők egyúttal az idei észak-amerikai turnék bevételi toplistájának első két helyét is megszerezték, a becslések szerint az év összes koncertjegyének 40 százalékát az ő nevükkel adták el - számolt be róla keddi összegzésében a Pollstar című kereskedelmi kiadvány. Minden idők legnagyobb észak-amerikai koncertturné-bevételét egyébként a Rolling Stones együttes tartja, amelynek 2005-ös műsorára 162 millió dollárért keltek el a jegyek.
2008.12.31. 09:39
 
 
Az űrből keresik az elefántok táplálékát
Űrből készített radarfelvételek segítségével próbálják meg feltérképezni a jénai egyetem földrajzkutatói, hogy mennyi táplálékuk van még az elefántoknak a Krüger Nemzeti Parkban. A vizsgálatra azért van szükség, mert a rezervátum ormányosainak száma gyors ütemben növekszik - tudósít a Der Standard című osztrák lap internetes kiadása. Az elefántok naponta mintegy három mázsa lombot és növényt fogyasztanak, és ez rövidesen kopár foltokat eredményezhet a park egyes részeiben. A csaknem húszezer négyzetkilométeres területen becslések szerint jelenleg 13 ezer elefánt él.
2008.12.31. 08:30
 
 
Beckham ügynökségéhez szerződött Andy Murray teniszező
A David Beckhamet is menedzselő kaliforniai ügynökséghez szerződött Andy Murray, a férfi világranglista negyedik helyén álló skót teniszező. A 19 Entertainment nevű cég március 1-től foglalkozik a 21 éves játékosnak, illetve párosspecialista bátyjának az ügyeivel. "Testvéremmel együtt sokat fejlődtünk az idén, és ennek a sikeres csapatnak a tagjaként a jövőben még többre vihetjük" - jelentette ki Andy Murray, aki augusztusban - pályafutása csúcsaként - döntős volt a US Openen.
2008.12.31. 08:25
 
 
A nosztalgia hasznos
A nosztalgiának az emberekre gyakorolt hatását vizsgálva Constantine Sedikides, a southamptoni egyetem professzora pszichológus kollégáival arra a következtetésre jutott, hogy ez az érzés nem gyengeség, ahogy hihetnénk, hanem erőforrás: egyfajta terápia lehet a múlttal való szembenézéssel, emlékeztet bennünket arra, hogy van múltunk, és amit átéltünk, az erősebbé tesz bennünket. Hasonló kutatásokat végeztek Kínában a pekingi Szun Jat-szen egyetemen. A kínai kutatók kimutatták, hogy az egyedülálló emberek a legnosztalgikusabbak és éppen ez teszi lehetővé számukra, hogy legyőzzék magányérzetüket.
2008.12.31. 08:24
 
 
Újév reggelén hat órától már takarítják Budapest belvárosát
Tíz kiemelt fővárosi helyszínen és az oda vezető útvonalakon reggel hat órakor kezdi meg a szilveszter utáni takarítást a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. Újév napján, a szemétszállítás rendjében azonban nem lesz változás - közölte az FKF szerdán az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint kora reggeltől takarítani fognak a Nyugati téren, az Oktogonon, a Vörösmarty téren, a kis- és nagykörút környékén, valamint a jelentősebb körúti aluljárókban és környékükön. A munkákkal legkésőbb a kora délutáni órákra mindenhol végeznek. Tapasztalataik szerint ilyenkor több száz köbméternyi összetört üveget, trombitát, szerpentint és konfettit kell összetakarítani.
2008.12.31. 08:15
 
 
Változnak a vám- és jövedéki szabályok
A 17. életévüket betöltött személyek 2009. január 1-jétől 200 darab helyett csak 40 darab cigarettát hozhatnak be vámmentesen Magyarországra, amennyiben közúton, vasúton, vagy vízi úton lépik át a határt - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) az MTI-vel kedden. A dohánytermékekre vonatkozó szabályok szerint a közúton, vasúton vagy vízi úton közlekedők vámmentesen hozhatnak be a cigaretta helyett 20 darab szivarkát (amely darabonként 3 grammnál nem nagyobb tömegű), 10 darab szivart, vagy 50 gramm fogyasztási dohányt.
2008.12.31. 08:06
 
 
Ma sűrűbben járnak a BKV éjszakai járatai
Ma sűrűbben járnak a BKV éjszakai járatai, és néhány vonalon a nappali járatok egész éjjel közlekednek. A taxitársaságok nem, vagy csak korlátozott számban vesznek fel előrendeléseket a január 1-jére virradó éjszakára. A járatok üzemidőben az iskolaszünetben érvényes menetrend szerint közlekednek. Január 1-jén munkaszüneti, január 2-án és 3-án szombati, január 4-én ismét a munkaszüneti, január 5-étől pedig az iskolai időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek a BKV-járatok. A kisföldalatti teljes üzemidőben közlekedik. Az éjszakai járatok közül a 906-os busz helyett egész éjjel jár a 6-os villamos, a 4-es villamos üzemzárását követően hajnali 2 óráig 7-8, majd tovább 10 percenként.
2008.12.31. 08:05
 
 
Az izraeli kormány irreálisnak ítélte a 48 órás tűzszünetre szóló felhívást
Az izraeli biztonsági kabinet szerdai rendkívüli ülésén megvizsgálta a tartós tűzszünetre tett nemzetközi javaslatokat, irreálisnak ítélte azt a francia elgondolást, hogy kössön a Hamász radikális palesztin szervezettel 48 órás tűzszünetet a Gázai övezetre vonatkozóan. A kedden tett francia javaslat szerint a rendelkezésre álló 48 órában segélyeket juttathatnának el a Gázai övezetbe és elszállíthatnák a sebesülteket. A külügyminisztérium szóvivője szerint a javaslat nem tartalmaz semmilyen garanciát arra, hogy a Hamász erre az időre leállítja rakétatámadásait és felhagy a fegyvercsempészéssel. Izraeltől nem várható el egyoldalú tűzszünet - mondta.
2008.12.31. 07:31
 
 
FVB: káoszt vetít előre a ferencvárosi választás
A Fővárosi Választási Bizottság (FVB) elnöke szerint belpolitikai káoszt és nemzetközi bonyodalmakat vetít előre a január 11-ei ferencvárosi időközi parlamenti választás a rossz eljárási szabályok miatt. Fogarasi József a Magyar Hírlapnak azt mondta, hogy ezért a jogalkotó a felelős. A szakember azt követően nyilatkozott a lapnak, hogy az FVB - megerősítve a helyi választási bizottság döntését - kizárta az MDF, a MIÉP és a Magyar Szociális Zöld Párt jelöltjét a választásból, mert nagy mennyiségű másolt ajánlószelvényt adtak le.
2008.12.31. 07:22
 
 
Demszky szerint nem Tarlós lesz az ellenfele 2010-ben
Demszky Gábor szerint nem Tarlós István lesz a kihívója a 2010-es főpolgármester-választáson, ám ha mégis, nem tartaná nehéz ellenfélnek. A főpolgármester azt követően nyilatkozott Tarlós Istvánról, hogy előző nap a fővárosi Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője ugyancsak az Indexnek azt mondta: szeretné, ha a főpolgármesteri választáson revansot vehetne Demszky Gáboron. A liberális városvezető az Indexnek adott interjújában arról is beszélt, hogy az új metrókocsik egy létra hiánya miatt nem érkeztek meg eddig Budapestre.
2008.12.31. 07:11
 
 
Megszületett a megállapodás a MÁV Zrt. és a szakszervezetek között
Megszületett a megállapodás a MÁV Zrt. és hat szakszervezet képviselői között - közölte a vasúttársaság közleményben az MTI-vel. A MÁV Zrt. és a szakszervezetek képviselői kedden a késő esti órákban aláírták a 2009. évre vonatkozó Kollektív Szerződést, valamint - a VDSZSZ-Szolidaritás kivételével - a 4,1 százalékos bérfejlesztést rögzítő megállapodást. A kollektív szerződést a Vasutasok Szakszervezete, a VDSZSZ-Szolidaritás, a Mozdonyvezetők Szakszervezete, a Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete, a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete, valamint a Vasutasok Független Szakszervezeti Szövetsége közel két hónapos egyeztetés után fogadta el.
2008.12.31. 07:05
 
Ikerház borult lángba Isaszegen
Teljesen kiégett egy ikerház fele kedden délután a Pest megyei Isaszegen. A Bem utcai földszintes épület egyik lakásában a kályhából kipattanó szikra okozta a tüzet, mialatt senki sem tartózkodott otthon. A gödöllői tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a tűz az ikerház másik felére is átterjedjen, egy PB-gázpalack a konyhában azonban még a kiérkezésük előtt felrobbant. A tűz által érintett lakás - amely egy házaspárnak és két iskolás korú gyermeküknek adott otthont - lakhatatlan lett. Az ő átmeneti elszállásolásukról a szomszédok gondoskodnak - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.12.30. 21:57
 
 
Kézilabda Gála: Vérten és Iváncsik az év játékosai
A magyar férfi közönség-válogatott "bulimeccsen" 41-36-ra nyert a szerb csapat ellen a veszprémi Budapest Bank Kézilabda Gálán. A gála keretében adták át az év kézilabdázója díjakat Vérten Orsolyának és Iváncsik Tamásnak, míg a közönség szavazata alapján Vérten lett a 2008-as esztendő legjobbja. A programot színesítette még egy akrobatikus kézilabdás show, a Veszprém és a Szeged szimpatizánsainak minden értelemben barátságos összecsapása (14-13-ra diadalmaskodtak a Tisza-partiak), valamint veszprémi és alsóörsi fiatalok szivacskézilabda-mérkőzése.
2008.12.30. 21:44
 
 
Az EU azonnali "humanitárius tűzszünetre" szólítja fel Izraelt és a Hamászt
Azonnali, humanitárius célú tűzszünetre szólítja föl az Európai Unió a Gázai övezetben egymással szembenálló feleket - derül ki a huszonhetek kedd esti párizsi rendkívüli külügyminiszteri ülésén megtárgyalt nyilatkozatból. A fő elemeiben véglegesített állásfoglalásról Várkonyi László, a Külügyminisztérium szakállamtitkára tájékoztatta telefonon az MTI-t. Mint elmondta, a követelés lényege, hogy legalább a sebesülteket el lehessen szállítani a Gázai övezetből, lehessen élelmet, egészségügyi felszerelést biztosítani a palesztin polgári lakosság számára.
2008.12.30. 21:27
 
 
Szerbia 2009 első felében folyamodik az uniós tagságért
Szerbia már a jövő év első felében benyújtja belépési kérelmét az Európai Unióhoz, még ha a csatlakozási tárgyalásokat nem is lehet azonnal megkezdeni - jelentette be a szerb miniszterelnök kedden. A Cseh Köztársaság, amely január 1-től veszi át a szervezet soros elnökségét, a nyugat-balkáni államok felvételének előmozdítását is bevette prioritásai közé, ami növeli Belgrád esélyeit. Szerbia már idén áprilisban aláírt egy megállapodást, a társulási és stabilizációs egyezményt az unióval, de nem került sor annak átültetésére a gyakorlatba, mivel nem sikerült még teljesíteni egy előfeltételt: Ratko Mladic boszniai szerb háborús főbűnös letartóztatását.
2008.12.30. 19:50
 
 
Országszerte magas a levegő szennyezettsége
A kedvezőtlen időjárási helyzet miatt országszerte jelentősen emelkedett a levegő szennyezettsége, a szálló por koncentrációja a helyi szennyezéstől távoli mérőállomások szerint is meghaladja az egészségügyi határértéket - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVM). Az Országos Légszennyezettség Mérőhálózat honlapján olvasható adatok szerint szennyezett a levegő Tatabányán, Székesfehérváron, Salgótarjánban, Miskolcon, Egerben, Nyíregyházán és Debrecenben is. Budapesten a tizenegy mérőállomásból kilenc mér szennyezett levegőt. A minisztérium is azt javasolja az embereknek, hogy ne tartózkodjanak hosszú ideig a közlekedéssel terhelt területek közelében.
2008.12.30. 19:10
 
Harminc Fiat Unót lopott egy horvát férfi
Négy hónap alatt 30 Fiat Unót kötött el az olasz autómodell egy megrögzött horvátországi rajongója; a 20 éves autótolvajt Zágrábtól délre, épp egy lopott autó volánja mögött fogták el. A rendőrség keddi bejelentése szerint a tolvaj csak furikázott egyet az autókkal, majd az út szélén hagyta őket. Amikor újra kedve támadt autókázni, lopott magának egy újabb kocsit. A fiatalember azt állítja, hogy leküzdhetetlen vonzalmat érez az olasz kisautó iránt.
2008.12.30. 18:11
 
A Naftogaz fizet a Gazpromnak
Az ukrán kormány kedden kora este elrendelte, hogy a Naftogaz fizesse ki a Gazprommal szemben fennálló tartozását. A kormány egyszersmind felhatalmazta az állami tulajdonban lévő vállalatot, hogy vegyen fel 2 milliárd dollárnyi hitelt az ország két legnagyobb állami bankjától. A Naftogaz szóvivője szerint a pénzt még kedden átutalják. Az ukrán kormány garanciát vállalt a rendeletben foglaltak teljesítéséért. Ezzel elhárult annak a veszélye, hogy Oroszország a jövő év elejétől Ukrajnának nem szállít földgázt.
2008.12.30. 17:21
 
 
Boksz: Balzsay Károly elégedetten zárta kapitánykodását
"Azt hiszem, egy tehetséges, remek csapatot hagyok az új szakvezetőre" - mondta a férfi ökölvívó-válogatott szövetségi kapitányi posztjától több mint négy év után leköszönő Balzsay Károly. "Összességében elégedett vagyok az elmúlt időszak eredményeivel, még ha nem is sikerült mindent megvalósítani abból, amit szerettem volna" - nyilatkozta az MTI-nek Hamburgból hazatérve a szakember, aki Németországban a január 10-i profi világbajnoki címmérkőzésére készülő fiánál, ifj. Balzsay Károlynál, illetve az ugyanakkor WBO félnehézsúlyú vb-címének megvédéséért ringbe szálló Erdei Zsoltnál vendégeskedett az elmúlt napokban.
2008.12.30. 17:17
 
A Kawasaki valószínűleg kiszáll a MotoGP-ből
Internetes értesülés szerint a Kawasaki hamarosan kiszáll a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP géposztályának küzdelmeiből. Az autosport.com című portál úgy tudja, hogy a japán gyár hétfőn jelenti be: a gazdasági világválság és a gyengén sikerült legutóbbi idény miatt visszavonul a sportág királykategóriájából. Ebben az esetben az olasz Marco Melandri és az amerikai John Hopkins gép nélkül maradna a következő szezonban. "Remélem, amikor január 1-én felébredek, kiderül, hogy csak rémálom volt a hír" - jelentette ki Melandri, aki 2002-ben a legfiatalabb versenyzőként nyerte meg a 250 kcm-es vb-t.
2008.12.30. 16:55
 
 
Korlátozott számban vesznek fel előrendelést a taxisok szilveszterre
Csak korlátozott számú előrendelést vesz fel szilveszterre az MTI által megkérdezett négy nagy fővárosi taxitársaságból három, egy pedig teljesen szünetelteti ezt a szolgáltatást az év utolsó napján. Tamás Miklós, a City Taxi elnöke kedden az MTI-nek elmondta, hogy szilveszter éjszakáján mintegy 500 autóval szállítják majd az utasokat. Az előző évek tapasztalatai szerint a legnagyobb forgalomra január 1-jén 0 órától reggel 8 óráig lehet számítani. Tavaly ebben az időszakban mintegy 60 ezer hívást indítottak a cég felé. Tamás Miklós arra is felhívta a figyelmet, hogy a nagy forgalom miatt a várakozási idő akár fél óra is lehet, ezért elsősorban türelmet kér az utasoktól.
2008.12.30. 16:04
 
 
AC Milan: Beckhamék védőőrizet mellet edzenek Dubajban
Erős védőőrizettel érkezett meg az AC Milan dubaji edzőtáborába David Beckham, aki kölcsönjátékosként március 9-ig erősíti a piros-feketéket. A 34 éves angol sztár nem csapattársaival együtt hagyta el az Emírségek fővárosának repülőterét, hanem családjával és testőreivel egy külön várótermen keresztül. Az olasz elitalakulat első tréningjére kedden este kerül sor al-Naszr klub pályáján, az első edzőmérkőzés pedig jövő kedden lesz a német Hamburger SV ellen.
2008.12.30. 16:02
 
 
Nem indulhat az MDF jelöltje a ferencvárosi választáson
A Fővárosi Bíróság kedden helyben hagyta a Fővárosi Választási Bizottságnak azt a határozatát, amelyben visszautasította a Magyar Demokrata Fórum jelöltjének - Dézsi Mihálynak - nyilvántartásba vételét - derült ki a bíróság honlapján közzétett jogerős végzésből. A bírósági döntés szerint a felülvizsgálati kérelem nem alapos, a választási bizottság a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően, helyesen járt el akkor, amikor elegendő számú érvényes ajánlás hiányában elutasította a kérelmező jelöltként nyilvántartásba vételét. A végzés ellen nincs helye további jogorvoslatnak.
2008.12.30. 16:00
 
 
Évente 421 millió forintot fordít az állam hajléktalan-ellátásra
Évente 421 millió forintot fordít az állam hajléktalan-ellátásra - közölte egy budapesti sajtótájékoztatón Korózs Lajos szociális államtitkár kedden. Elmondta, hogy a hideg beálltával megnövekszik a krízishelyekre jelentkező hajléktalanok száma. Jelenleg Budapesten gyakorlatilag minden hajléktalant be tudnak fogadni a krízishelyekre. A szállások kihasználtsága nem éri el a 100 százalékot. Vecsei Miklós, a máltai szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója arról beszélt, hogy az utcai szociális munkások száma megközelíti a százat, ők gyakorlatilag el tudják látni az utcára kerülő hajléktalanok felügyeletét és gondozását.
2008.12.30. 15:32
 
 
Kurtág-világpremier a New York-i Magyar Kulturális Évad fókuszában
A 2009-es New York-i Magyar Kulturális Évad induló szakaszához Kurtág György műveinek ősbemutatóját készíti elő Budapesten Gőz László és a Budapest Music Center (BMC). Az évad programját részletesen január második felében ismertetik itthon. Orsós László Jakab, a New York-i Magyar Kulturális Központ vezetője szerint rendkívüli amerikai sajtóérdeklődés mutatkozik Kurtág György Carnegie Hall-beli és washingtoni megjelenése iránt. A Carnegie Hallban két hangversenyt rendeznek Kurtág György műveiből. A január 31-i hangversenyen hangzik el először az Anna Ahmatova verseire komponált ciklus befejezett, teljes verziója, amely így világpremier.
2008.12.30. 15:00
 
Brüsszel ismét az erőszak leállítását sürgeti Izraeltől és a palesztinoktól
A katonai műveletek és a rakétatámadások azonnali leállítására szólította fel ismételten az Európai Bizottság Izraelt és a palesztin fegyveres szervezeteket kedden. Brüsszelben kiadott közleményében az EU végrehajtó szerve súlyos aggodalmát fejezte ki a gázai helyzet, az erőszak ismételt fellángolása miatt, amelynek már 350 halálos áldozata és 1400 sebesültje van, további ezreknek pedig a humanitárius segítség hiánya okoz "drámai nehézségeket".
2008.12.30. 14:55
 
 
Fidesz: felháborító a kormány 300 milliós kommunikációs kiadása
Ágh Péter (Fidesz) szerint "a pofátlanság minden határán túl van" és "az arcátlanság netovábbja", hogy a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) 300 millió forintot költ a gazdasági világválság elmagyarázására. Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján úgy vélekedett: a világválságot nem magyarázni, hanem megoldani kell. Kiemelte: az ország már az előtt is válságban volt, hogy a gazdasági világválság elérte volna Magyarországot. Az MSZP csak kihasználja a világválságot, hogy elkendőzze saját semmittevését - jegyezte meg.
2008.12.30. 14:45
 
MTV: elnökválasztás január 12-én
Január 12-én jelölnek és - ha ez sikerül - választhatnak elnököt a Magyar Televízió (MTV) élére - értesült a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnökségének több tagjától kedden az MTI. Mint a megkérdezettek név nélkül elmondták: a meghívókat a napokban küldik ki az első lépés megtételére jogosult elnökség tagjainak, valamint a velük együtt a választásban résztvevő civil delegáltaknak. Közlésük szerint azzal a kérdéssel egyelőre hivatalosan nem foglalkoztak, befolyásolja-e a procedúrát az a tény, hogy előrehaladott tárgyalások folynak a parlamenti pártok konszenzusára alapuló médiatörvény-tervezet benyújtásáról, a kimunkálók pedig december 23-án közzétették a javasolt normaszöveg második változatát is.
2008.12.30. 14:35
 
 
Az ukrán kormány elfogadja a Gazprom kompromisszumos javaslatát
Az ukrán kormány keddi ülésén úgy döntött, hogy elfogadja a Gazprom kompromisszumos ajánlatát, amelynek értelmében az ukrán tartozásokat beszámítanák az Ukrajnán át Európába szállított földgáz tranzitdíjának fejében - idézett az Interfax orosz hírügynökség egy kijevi kormányforrást. A Gazprom előzőleg azt közölte, hogy ragaszkodik az általa 2,1 milliárd dollárra tett adósság megfizetéséhez, de elfogadna egy olyan megállapodást, amely világosan körvonalazná a január 1-je utáni törlesztést. Akkor a Gazprom azt is felajánlotta, hogy a tartozást beszámítanák a tranzitdíjba.
2008.12.30. 14:30
 
 
ÁNTSZ: egészségtelen Budapest levegője
Egészségtelen Budapest levegője, mert jelentősen megnőtt keddre a levegőben szálló por koncentrációja - olvasható az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján közzétett jelentésben. Az Országos Környezetegészségügyi Intézet levegőhigiénés osztálya által készített elemzés szerint a Széna téren mérték a legnagyobb szálló por koncentrációt. Több állomás környezetében a nitrogén-dioxid koncentráció is elérte a kifogásolt szintet, ezért a levegőhigiénés index (LHI) a négyfokozatú skálán elérte a hármas, egészségtelen szintet.
2008.12.30. 13:42
 
 
Izrael szerint elhúzódik a katonai akció Gázában
Elutasította kedden Izrael a negyedik napjába lépett Gázai övezet elleni offenzíva beszüntetését és az azonnali tűzszünetet követelő, szaporodó felhívásokat, az izraeli kormány részéről a műveletek elhúzódását helyezték kilátásba. Nem tűzszünetet akarunk, hanem a terrorizmus leállítását - jelentette ki Simon Peresz izraeli államfő. Senki sem tudja megmondani, meddig fog tartani - fűzte hozzá. Nincs helye fegyverszünetnek - szögezte Meír Sitrít belügyminiszter. A feladatot még nem fejeztük be - fogalmazott az izraeli hadsereg vezérkari főnöke. Előzőleg az Európai Bizottság és Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár is azonnali tűzszünetet követelt.
2008.12.30. 13:07
 
 
Január 1-jétől 2,9 százalékkal emelkedik a lakossági áram ára
Január 1-jétől 2,9 százalékkal emelkedik a lakossági áram ára, átlagosan öt forinttal emelkedik a postai szolgáltatások díja, nem változik azonban a gáz ára a közüzemi fogyasztóknak és az autópályadíjak mértéke sem - mondta Budai Bernadett a keddi budapesti kormányszóvivői tájékoztatón, ahol ismertette a csütörtöktől életbe lépő, az adózást, a béreket, az árakat, valamint a szociális támogatásokat érintő főbb változásokat. Budai az adótörvények változásaival kapcsolatban kifejtette: 2009-től egyszerűbbé válik a személyi jövedelemadózásban az adókedvezmények kiszámítása.
2008.12.30. 13:00
 
 
Változnak a közbeszerzési szabályok
A kormányszóvivő szerint a közbeszerzési törvény decemberben elfogadott módosítása egyszerűbbé, gyorsabbá és olcsóbbá teszi a közbeszerzéseket. Budai Bernadett a keddi kormányszóvivői tájékoztatón elmondta: a közbeszerzésről szóló szabályok módosítása elősegíti a közpénzek hatékonyabb és átláthatóbb felhasználását, ezért fontos eszköz a korrupció elleni küzdelemben. A változtatások továbbá hozzájárulnak a vállalkozások versenyképességének növeléséhez, és biztosítják, hogy a kis- és közepes vállalkozások is egyenlő eséllyel vehessenek részt a közbeszerzésekben - tette hozzá.
2008.12.30. 12:35
 
 
EU-s pénzekből 250 milliárd forintos többletforrás jut a vállalkozásoknak
Az Európai Uniós forrásokból 2009-2010-ben 250 milliárd forintot csoportosít át a kormány a vállalkozások, elsősorban a kis és középvállalati szektor számára - jelentette be a kormány december 17-i döntését Varjú László, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára kormányszóvivői tájékoztatón. A döntés célja, hogy a kormány segítse a cégek piacon maradását és a munkahelyek megőrzését - hangsúlyozta Varjú. Az államtitkár hozzátette: a 250 milliárd forintos összeg 1.800 milliárd forintos beruházási tevékenységet mozdíthat elő. Az államtitkár utalt arra, hogy a kormány által meghirdetett 1.400 milliárd forint összegű gazdaságélénkítő program része a most bejelentett 250 milliárd forintos csomagterv.
2008.12.30. 12:30
 
Civilt nevezett ki kormányfővé a guineai junta
Egy civilt, Kabiné Komara bankárt nevezte ki miniszterelnöknek a Guineában egy hete hatalomra került katonai junta. A puccsisták az állami rádióban felolvasott közleményben tudatták, hogy az Egyiptomban élő Komarára, az Afrikai Export-Import Bank volt magas rangú tisztségviselőjére bízzák a kormány vezetését. A junta ezzel eleget tett annak az ígéretének, hogy civilt állít a kormány élére. Arra is ígéretet tettek a múlt héten az államcsíny végrehajtói, hogy két év múlva, 2010 decemberében elnökválasztást rendeznek az országban. Amikor két évvel ezelőtt a szakszervezetek azt követelték a múlt hétfőn elhunyt Lansana Conte elnöktől, hogy az ő támogatásukat élvező miniszterelnököt jelöljön, Komara volt az egyik jelöltjük a három közül.
2008.12.30. 12:04
 
Fidesz: valójában előrehozott választás lesz a ferencvárosi
Bácskai János szerint a januári ferencvárosi időközi választás valójában előrehozott választás lesz, amelyen az emberek a kormány tevékenységéről mondanak véleményt. A Fidesz-KDNP jelöltje erről sajtótájékoztatón beszélt. Véleménye szerint a ferencvárosi országgyűlési képviselőválasztás érvényes és eredményes lesz, mert, bár az embereket megzavarta az ajánlócédulák hamisítása, elmennek szavazni. Az emberek elvárják a tisztességes politikát - vélekedett, és azt kérte a kerületi lakosoktól, hogy menjenek el szavazni. Bácskai úgy látja, a több mint kétezer hamisított ajánlócédula sötét jövőképet fest, és a ferencvárosiak elvárják, hogy a történteknek legyenek következményei.
2008.12.30. 11:35
 
Kínában találták meg a világ legnagyobb dinoszaurusz-lelőhelyét
Kínai tudósok bejelentették, hogy a keleti Santung tartományban felfedezték a világ legnagyobb dinoszaurusz-lelőhelyét. A 300 méter hosszú aknából az elmúlt hét hónap során 7600 őshüllő megkövült maradványait tárták fel - számolt be az Új Kína hírügynökség. Közöttük megtalálható például egy 20 méteres hadroszaurusz (madármedencéjű dinoszaurusz) fosszíliája, amely rekordméretű a maga rendszertani családjában. Télen ugyan az ásatások szünetelnek, azonban a felmelegedés után még további leleteket remélnek a paleontológusok a gazdag lelőhelytől.
2008.12.30. 11:30
 
 
Továbbra sincs megegyezés az orosz-ukrán gáztárgyaláson
Továbbra sincs megegyezés az orosz-ukrán gáztárgyaláson - jelentette be kedden kora délután Szergej Kuprijanov, a Gazprom orosz társaság szóvivője, aki azt is hangsúlyozta, hogy a Gazprom teljes egészében eleget tesz európai szállítási kötelezettségeinek. Nem sikerült az ukrán fél által felhalmozott adósság kérdését rendezni, a tárgyalások folytatódnak - mondta a szóvivő. Hozzátette, ha az adósság kérdésében nincs megegyezés, akkor a Gazprom január elsejétől azonnal ezer köbméterenként 418 dollárt fog kérni Ukrajnától. Ukrajna jelenleg 179,5 dollárt fizet.
2008.12.30. 11:27
 
 
Kisteleki elégedett a magyar futball idei eredményeivel
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke elégedett a honi futball idei eredményeivel, de nagyon nehéz folytatásra számít. "Ritkán mondok ilyet, de százszázalékosan elégedett vagyok az idei évvel - összegzett a sportvezető az MTI érdeklődésére. - Elindultak az MLSZ különböző programjai, a szövetség új útra tért, zökkenőmentesen zajlott le a struktúraváltás, és van egy válogatottunk, amelynek büszkék lehetünk a 2008-as eredményeire. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a továbbiakban sokkal többet és keményebben kell dolgoznunk." Kisteleki hozzátette: a magyar futball gyorsabb fejlődésének a magyar futball a legnagyobb akadálya.
2008.12.30. 11:20
 
 
BÉT: 300-350 millió forintos eredménycsökkenés 2008-ban
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) nyeresége 2008-ban mintegy 300-350 millió forinttal lesz kevesebb az előző évi 2,6 milliárd forintnál - mondta Mohai György vezérigazgató keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Hozzátette, annak ellenére, hogy a BÉT bevételeinek közel felét adó részvényforgalom 40 százalékkal esett az idén, az eredménycsökkenés ennél jóval kisebb mértékű, ami a szigorú költséggazdálkodással magyarázható. Patai Mihály, a BÉT elnöke kifejtette: a BÉT forgalmának és kapitalizációjának nagymértékű csökkenése egy világtendencia része, de a magyar tőzsde a veszteségeit tekintve a középmezőnyben végzett a világ tőzsdéi között.
2008.12.30. 10:58
 
 
Megszületett Sarah Palin 18 éves hajadon lányának gyermeke
Egészséges fiúgyermeknek adott életet Sarah Palin alaszkai kormányzó, volt republikánus alelnökjelölt 18 éves hajadon lánya - jelentette online kiadásában a People magazin. Bristol Palin terhessége az amerikai elnökválasztási kampány témái közé is bekerült néhány napra szeptember elején, amikor John McCain alelnökjelöltnek választotta a kormányzót. A kisfiú vasárnap született 3,3 kilogrammos súllyal az alaszkai Palmerben. Neve Tripp Easton Mitchell Johnston. "A baba és Bristol is jól van. Mindenki nagyon izgatott" - mondta a magazinnak Colleen Jones, Sarah Palin nagynénje.
2008.12.30. 10:46
 
 
Ferencvárosi választás: nyomoz a rendőrség az MDF feljelentése alapján
Elrendelte a nyomozást a rendőrség az MDF feljelentése alapján, amelyet a párt a hamis ajánlószelvények ügyében tett - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya kedden. A rendőrségi honlapon közzétett tájékoztatás szerint hétfőn rendelték el a nyomozást, és kezdték meg az eset körülményeinek vizsgálatát. Mint írták, a feljelentés adatai szerint az illetékes választási bizottság az MDF jelöltjének nyilvántartásba vételét megtagadta, tekintettel arra, hogy a leadott ajánlószelvények egy része hamis vagy hamisított volt.
2008.12.30. 08:54
 
 
Testi sértéssel vádolják Steven Gerrardot, a Liverpool sztárját
Testi sértéssel és garázdasággal vádolják Steven Gerrardot, az angol bajnoki éllovas FC Liverpool futballsztárját. A 28 éves csapatkapitány vasárnap este, hétfőn hajnalban Southport egyik mulatójában ünnepelte barátaival, hogy a hétvégi fordulóban két góllal vette ki részét a Newcastle-ban aratott 5-1-es diadalból, de a buli verekedésbe torkollt. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, egy 34 éves férfit azonban arcsérülésekkel kórházba szállítottak, majd a rendőrség öt társával együtt hajnalban előállította a 70-szeres válogatott játékost.
2008.12.30. 08:47
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200[2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista