2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
7,3-as erősségű földrengés a Kuril-szigetektől keletre
A Richter-skála szerinti 7,3-as erősségű fölrengés volt a Csendes-óceáni Kuril-szigetektől keletre. Az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma bejelentette, hogy a földrengés miatt szökőár-riadót rendeltek el a Kamcsatka-félszigeten. Esetleges áldozatokról és anyagi károkról egyelőre nem érkezett jelentés. Az amerikai geofizikai intézet szerint a rengés epicentruma az oroszországi Szeverokurilszk városától 428 kilométerre keletre, a japán fővárostól, Tokiótól 1787 kilométerre északra helyezkedett el. A szovjet hadsereg 1945-ben, a II. világháború utolsó heteiben foglalta el az Oroszország által déli Kuril-szigeteknek nevezett Etoforut, Kunasirit, Sikotant és Habomait, amelyekre Japán is igényt tart.
2009.01.15. 20:05
 
 
Putyin konzorciumot javasol az ukrán műszaki gázszükséglet fedezésére
Vlagyimir Putyin javasolta az orosz gáz európai felhasználóinak, hogy hozzanak létre Oroszországgal együtt konzorciumot annak a gázmennyiségnek a rendelkezésre bocsátására, amelyre Ukrajnának szüksége van a tranzit beindításához. Az orosz kormányfőcsütörtök este Novo Ogarjovó-i rezidenciáján tárgyalt az olasz ENI energiakonszern és a Gazprom vezetőivel, és ott vetette föl ezt az elképzelést. Előzőleg ezt vaz ötletet Dmitrij Medvegyev orosz elnök is említette ukrán kollégájával, Viktor Juscsenkóval folytatott telefonbeszélgetése során. Putyin szerint a konzorciumnak a gázt meg kellene vásárolnia, és nyomban Kijev rendelkezésére kellene bocsátani, hogy megindulhasson az orosz gáz szállítása Ukrajnán át Európába.
2009.01.15. 19:45
 
Dakar 2009: de Villiers vezet összetettben
A dél-afrikai Giniel de Villiers volt a leggyorsabb a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadal csütörtöki versenynapján és az összetettben is az élre került. A korábbi éllovas spanyol Carlos Sainz a 12., Fiambala és La Rijola közötti etap gyorsasági szakaszának 79. km-nél szakadékba hajtott: a pilóta sértetlenül megúszta a balesetet, de navigátora, Michel Perin súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett, és emiatt a kettős feladta a küzdelmet. A magyar autósok, Palik László, Szalay Balázs és Liszi László még úton vannak. A motorosoknál a francia Cyril Despres volt a leggyorsabb, összetettben továbbra is a spanyol Marc Coma áll az élen. Dési Jánosa 48. helyén ért célba és az összetettben az 54.
2009.01.15. 19:15
 
 
Gyurcsány: a recesszió az első számú közellenség
A kormány azért hív össze rendkívüli parlamenti ülést január 29-ére, hogy az Országgyűlés nyilvánossága előtt mondhassa el, a folyamatosan romló gazdasági kilátások fényében hogyan értékeli a gazdasági helyzetet és milyen intézkedéseket tervez - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök az MSZP kétnapos noszvaji ülése után újságírók előtt. Hangsúlyozta: egyre inkább arra kell koncentrálni, hogyan lehet a mélyülő nemzetközi recesszióval szemben fellépni, ez okozza ugyanis elsősorban Magyarország problémáit. A recesszió az első számú közellenség - fogalmazott. Gyurcsány szerint egyetlen költségvetési szám sincs kőbe vésve, de ez nem jelenti azt, hogy fel lehet puhítani a büdzsét.
2009.01.15. 19:15
 
 
A Szonda Ipsos szerint a magyarok készülnek a válságra
A magyar lakosság elhúzódó, legalább másfél évig tartó pénzügyi-gazdasági válságra számít, de az embereknek vannak elképzelései, stratégiái arra, hogy miként tudják átvészelni ezt az időszakot - nyilatkozta tavaly október és december között készített közvélemény-kutatásuk eredményeit összefoglalva Závecz Tibor, a Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója az MTI-nek. A válaszadók alapvetően a kiadások csökkentését és a családi beruházások elhalasztását tervezik, s nem számolnak azzal, hogy hiteleket kellene felvenniük életfeltételeik megteremtéséhez. Mint kiemelte: a politikai elitnek a válság megoldását segítő konszenzusos magatartásában nem hisznek a magyarok.
2009.01.15. 18:15
 
 
További demonstrációkra készülnek az afgánok a menekültstátuszért
Továbbra is követelik a menekültstátuszt és újabb - de már szervezett keretek között zajló - demonstrációkra készülnek a debreceni menekülttáborban lévő afgán állampolgárok - közölte Ördög István, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) menekültügyi igazgatója sajtótájékoztatón Debrecenben. A szakember, miután több órán át tárgyalt az egy nappal korábban a budapesti Szent István-bazilikában éhségsztrájkot kezdő afgánokkal, elmondta: a fő követelésükben, hogy menekült státuszt kapjanak nem sikerült megállapodniuk. Ördög emlékeztetett rá, hogy az afgánok befogadott státusszal rendelkeznek, ami azoknak a külföldieknek jár, akik atrocitásoknak vannak kitéve hazájuk politikai viszonyai miatt.
2009.01.15. 18:00
 
 
Ferguson lett a 2008-as év legjobb edzője
A Manchester Uniteddel bajnokságot, Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot nyert Sir Alex Fergusont választották az elmúlt év legjobb edzőjének a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS szavazásán. A 67 éves skót szakember másodszor bizonyult a legjobbnak a voksolás 13 éve tartó történetében, 1999-ben is ő végzett az első helyen. Mögötte az orosz Zenitet UEFA Kupa-diadalig vezető holland Dick Advocaat lett a második, a Libertadores Kupa-győztes ecuadori LDU Quito mestere, az argentin Edgardo Bauza pedig a harmadik.
2009.01.15. 17:50
 
Az ukrán Naftogaz szerint technikailag lehetséges a gáztranzit
Az ukrán Naftogaz arról értesítette a Gazpromot, hogy technikailag lehetséges a gáztranzit elindítása a Szudzsa állomáson át. Ehhez azonban nincs meg az ukrán politikai vezetés engedélye, közölte az orosz gázipari cég, a Gazprom szóvivője. Kuprijanov azt mondta, hogy csütörtökön levelet kaptak az ukrán Naftogaztól, amely szerint megvan a műszaki lehetőség, hogy elindítsák a gáztranzitot a Szudzsa állomáson át. Mi több - jegyezte meg az orosz cég illetékese a Naftogaz levelére hivatkozva -, eddig is megvolt lehetőség a gáztranzitra technikai szempontból. Kuprijanov hangsúlyozta, a Naftogaz vezetője azt is megerősítette, hogy mindaddig nem indítják el a tranzitot, amíg nem kapnak erre vonatkozó utasítást az ukrán politikai vezetéstől.
2009.01.15. 17:36
 
 
Rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi a kormány
Január 29-ére rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi a kormány - értesült az MTI csütörtökön kormányzati forrásból. Az ülésen a tervek szerint a gazdasági helyzettel kapcsolatos intézkedésekről tárgyalnak. A MTI arról is értesült, hogy a kormányon belül a miniszterelnök vezetésével válságkezelő központ jön létre.
2009.01.15. 17:19
 
 
Közös uniós energiapolitikát szorgalmaz a spanyol-belga-magyar elnökségi trió
Közös uniós energiapolitikát szorgalmaz majd a spanyol-belga-magyar uniós elnökség, a trió szerint össze kellene kötni az EU-n belüli energiahálózatokat és diverzifikálni kellene a forrásokat - mondta a három ország külügyi szakállamtitkára tárgyalásaik után csütörtökön Budapesten az MTI kérdésére. Fontosnak tartjuk a tagállamok energiahálózatainak összekötését. Meg kell azt is vizsgálni, hogy uniós szinten milyen lépéseket lehet tenni az energiaellátás biztonsága érdekében és a források diverzifikálásának érdekében - mondta Iván Gábor. Diego López Garrido spanyol államtitkár hozzátette: a triónak az lesz a feladata, hogy akciótervet készítsen az EU számára az energiakérdésben.
2009.01.15. 16:50
 
 
Az izraeli hadsereg gázai ENSZ-épületre nyitott tüzet csütörtökön
Támadásra válaszolt az izraeli hadsereg csütörtökön a gázai ENSZ-szervezet lövetésével, a Hamász fegyveresei ugyanis az épületből rálőttek az izraeli katonákra - jelentette ki Ehud Olmert izraeli kormányfő. Az ENSZ cáfolja, hogy Hamász-fegyveresek onnan lőttek volna, az amerikai külügyminiszter pedig tiltakozott az épület lövetése miatt. Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárral folytatott tel-avivi megbeszélésén Ehud Olmert hangsúlyozta: vitathatatlanul igaz, hogy az izraeli katonákat támadás érte a palesztin menekültek segélyezéséért felelős ENSZ-szervezet (UNWRA) gázai képviseletéből, s a katonák erre válaszul nyitottak tüzet a létesítményre.
2009.01.15. 16:40
 
Randevúmegtiltás miatt történt közlekedési balesetsorozat
Randevúmegtiltás vezetett több közlekedési balesethez a Békés megyei Eleken. Egy makói ifjú Elekre autózott, hogy találkozzon fiatalkorú barátnőjével. A randevút azonban a szülők ellenezték, ezért a "boltba induló" lányt követték. Amikor a pár találkozott, a szülők "lecsaptak" rájuk és összeszólalkoztak az udvarlóval, aki menekülésre fogta a dolgot. "Ámokvezetése" startjaként nekiment kocsijával egy parkoló autónak, majd egy vasbeton villanyoszlopnak. Utána egy kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget egy másik autónak és azzal is ütközött. Az udvarló megállás nélkül elhajtott, majd később hátrahagyta járművét és gyalog menekült. A rendőrök hamar elfogták az ifjút, aki ellen cserbenhagyás és közúti veszélyeztetés miatt eljárást indítottak.
2009.01.15. 15:30
 
 
Újra dolgozni kezd az Aerosmith
Az Aerosmith újra munkába áll: a csapat rövid szünet után stúdióba vonult, hogy elkészítse új albumát.
2009.01.15. 14:59
 
 
R. Kelly elvált feleségétől
A sztár sok év kínlódás után elvált feleségétől, így újra visszatérhet szoknyát vadászni.
2009.01.15. 14:56
 
 
Fidesz: az országnak pótköltségvetésre van szüksége
A Fidesz szerint az országnak pótköltségvetésre van szüksége, hiszen két hét után összeomlott a büdzsé - mondta a párt frakcióvezetője csütörtökön Budapesten. "Veres János (...) a költségvetés egy új tervezetével kell, hogy előálljon, pótköltségvetést kell majd az országgyűlésnek megvitatnia" - fogalmazott sajtótájékoztatón Navracsics Tibor. Hozzátette: a Fidesz szerint adó-, járulék-, valamint kamatcsökkentésre van szüksége a magyar gazdaságnak. A Fidesz vitatkozik az IMF vezérigazgatójának az adócsökkentés lehetőségét elutasító véleményével - tette hozzá.
2009.01.15. 14:55
 
 
Elmoshatja a klímaváltozás Afrika legsűrűbben lakott városát
Víz alá kerülhet a klímaváltozás miatt három nagy afrikai kikötőváros, Alexandria, Fokváros és a nigériai Lagos, a kontinens legsűrűbben lakott városa. Tudósok szerint a tengerszint kismértékű emelkedése is milliókat tehet földönfutóvá több afrikai országban. A tengerparti nagyvárosok az egyre hevesebb tengeri viharok ellen sem tudnak hatékonyan védekezni, és gyakran még a legutóbbi vihar okozta károk helyreállításán dolgoznak, amikor lecsap a következő - mondta Geoff Brundrit, a nemzetközi óceánmegfigyelő szolgálat (GOOS) munkatársa egy fokvárosi konferencián.
2009.01.15. 14:02
 
 
EKB: fél százalékpontos kamatcsökkentés
Az Európai Központi Bank (EKB) csütörtökön fél százalékponttal 2,0 százalékra csökkentette alapkamatát. a kéthetes refinanszírozási kamatminimumát. Az euróövezet romló gazdasági teljesítménye miatt nyomás nehezedett az Európai Központi Bankra, hogy már most tovább mérsékelje a hitelek árát, jóllehet korábban a pénzügyek irányítói várakozó álláspontra helyezkedtek. Az EKB októberben kezdte az enyhítést, 4,25 százalékról. A bank nyitva hagyta a lehetőséget a mostani kamatmérséklésre, de a bank elnöke, Jean-Claude Trichet korábban azt is javasolta, hogy az újabb kamatcsökkentés előtt mérlegeljék inkább alaposan a korábbi kamatmérséklések hatását.
2009.01.15. 14:00
 
 
A berlini Tussaud panoptikumban már lezajlott az amerikai elnökváltás
A berlini Tussaud panoptikumban jövő kedd helyett már csütörtökön megtörtént az amerikai elnökváltás, ugyanis az Egyesült Államok (egyelőre) leendő elnöke már csütörtökön kiszorította elődjét a központi teremből, és elfoglalta az őt megillető helyet Angela Merkel német kancellár viaszfigurája mellett. A meghívott vendégek mellett látogatók tömege köszöntötte kora délelőtt a panoptikumban a német fővárosban amúgy rendkívül népszerű Barack Obamát, aki - igaz, most csak viaszba öntve - fél év elteltével tért vissza Berlinbe. Obama tavaly nyáron - még az amerikai elnökválasztás előtt - tett látogatást Németországban, és a berlini Győzelmi Oszlopnál tartott beszédét mintegy 200 ezren hallgatták végig.
2009.01.15. 13:54
 
 
Miniszteri ülést hívott össze Brüsszel az autóipar nemzetközi válsága miatt
Rendkívüli találkozóra Brüsszelbe hívta az Európai Unió tagországainak ipari ügyekben illetékes minisztereit az Európai Bizottság az autóipart sújtó nemzetközi válság miatt. Günter Verheugen ipari biztos csütörtöki bejelentése szerint a találkozót pénteken tartják. Az uniós "kormány" alelnöke az autóipar romló helyzetével indokolta a döntést. Közleménye szerint a találkozó célja, hogy megvizsgálják az ágazat helyzetét, valamint megvitassák a már bevezetett vagy tervezett nemzeti intézkedéseket és az uniós koordináció lehetőségeit.
2009.01.15. 13:37
 
 
F1: az első győzelem a cél a Toyotánál
Bemutatta idei autóját a Forma-1-es Toyota istálló, amelynek fő célja, hogy megszerezze története első világbajnoki futamgyőzelmét. "Itt az ideje, hogy megmutassuk, képesek vagyunk a legnagyobb csapatokkal is felvenni a versenyt. Szükségünk van a sikerre, győznünk kell" - nyilatkozta John Howett, az istálló elnöke az új, TF109 elnevezésű modell prezentációján, amelyet a külön erre az alkalomra létrehozott honlapon tártak az autós gyorsasági vb történéseire kíváncsi klikkelők elé. A japán csapat 2002-ben mutatkozott be a száguldó cirkuszban, az elmúlt idényben az ötödik helyen végzett a konstruktőri pontversenyben. Az istálló legnagyobb sikere 2008-ban Timo Glock második helye volt a Magyar Nagydíjon.
2009.01.15. 13:30
 
 
Az ENSZ-főtitkár szerint megteremtődtek a tűzszünet feltételei Gázában
Az ENSZ-főtitkár szerint megteremtődtek a harcok "mostani" beszüntetésének feltételei a Gázai övezetben. "Úgy gondolom, minden tényező összeállt ahhoz, hogy az erőszak most megszűnjön" - jelentette ki Ban Ki Mun csütörtöki tel-avivi sajtóértekezletén. "Itt az ideje, hogy véget érjen az erőszak, és alapjaiban megváltoztassuk a gázai folyamatokat" - mondta, sürgetve az izraeli-palesztin konfliktus kétállamos megoldását célzó tárgyalások újrakezdését. Szavai szerint ez a konfliktus egyedüli olyan megoldása, amelynek révén hosszú távra biztosítható Izrael biztonsága.
2009.01.15. 13:25
 
 
Egy szakértő szerint Obama vethet véget a gázai harcoknak
Az Obama-adminisztráció felállásával véget érhetnek a harcok a Gázai övezetben - mondta John Shattuck, a Clinton-kormányzat egykori külügyi szakállamtitkára csütörtökön Budapesten az MTI-nek. Egyfajta hatalmi űr van jelenleg az amerikai vezetésben az elnökcsere miatt, a Bush-adminisztráció nem hajlandó további lépésekre, az Obama-adminisztráció pedig még nem lépett hivatalba. Ebben a szakadékban tört ki a háború Gázában, éppen ezért a harcok véget érhetnek az új adminisztráció felállásakor - mutatott rá , aki augusztustól a Közép-Európai Egyetem (CEU) elnök-rektori posztját látja majd el.
2009.01.15. 13:24
 
 
Sólyom: a bizonytalanság a gázkrízis megoldása után is fennmarad
Ha az Európát sújtó gázellátási nehézségek pillanatnyilag meg is oldódnának, a "bizonytalanság fenyegetése" éppúgy fennmarad, mint a két évvel ezelőtti hasonló krízis után - mondta Sólyom László köztársasági elnök a Magyarországon akkreditált diplomáciai missziók vezetőinek tiszteletére adott újévi fogadáson csütörtökön, Budapesten. Az államfő szerint a gázkrízissel kapcsolatban a szolidaritás fontossága az azonnali tanulság. Szükség van az együttműködésre azon államok között, amelyek kevésbé függnek az orosz gáztól, és ki vannak szolgáltatva neki.
2009.01.15. 13:06
 
 
Csütörtökön nyílik a Return a Modemben
Az Európa Kulturális Fővárosa 2010 projekt magyar pályázati programjainak meghatározó területét jelentették a vizuális művészetek. Az egyik legjelentősebb magyar képzőművészeti magánkollekció mind a győztes Pécs, mind Debrecen terveiben fontos szerepet játszott. Az Antal–Lusztig-gyűjtemény egy része a cívisvárosban 2006-ban megnyílt Modembe, egy másik része pedig ugyanebben az évben a baranyai megyeszékhelyen létrehozott városi képtárba került.
2009.01.15. 13:02
 
 
Egyszerűsített személyi jövedelemadó bevallást vezet be az APEH
Egyszerűsített személyi jövedelemadó (szja) bevallást vezet be 2009-ben az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH), amely arra számít, hogy 250 ezer-1,5 millió adózó választja ezt a formát - jelentette be Szikora János elnök a csütörtöki budapesti tájékoztatón. Ha az adózó a január 31-ig kipostázott egységcsomagban lévő nyilatkozattal megbízza az APEH-et, hogy készítse el 2008. évi adóbevallását, s a nyilatkozatot február 16-ig kitöltve visszaküldi, akkor április 30-ig az APEH kiszámítja a fizetendő adót és eljuttatja a bevallási ajánlatot, amit május 20-ig vissza kell küldeni az adóhatósághoz - ismertette a folyamatot Szikora János.
2009.01.15. 12:50
 
 
A Manchester City vezetői továbbra is bíznak Kaká leigazolásában
Kaká leigazolásában annak ellenére bíznak a Manchester City vezetői, hogy maga a brazil labdarúgó szerdán kijelentette, nem kíván távozni az AC Milantól. E véleményének Mark Hughes vezetőedző is hangot adott, míg segítője, Mark Bowen kijelentette, közel a megállapodás. A Premier League-ben szereplő angol klub világrekordnak számító, 100 millió fontos ajánlatot tett a 26 éves játékmesterért, akinek pedig évi 15 millió eurós fizetést kínált az elkövetkezendő öt esztendőre.
2009.01.15. 12:44
 
 
Izraeli lövedék csapódott egy gázai sajtóközpontba
Feltehetően rakétatalálat ért egy gázai nemzetközi sajtóközpontot csütörtökön, egy ember megsebesült. Az al-Arabíja tv-állomás közlése szerint izraeli lövedék csapódott egy 16 emeletes gázai sajtóközpontba, amely a brit Reutersnek és több más nemzetközi médiaszervezetnek is otthont ad. A tv-állomás megszakította élő adását. "Épületünket találat érte, nem tudom, melyik emeletet, most fedezékbe vonulunk" - kiáltotta egy riporternő. A Reuters szerint az abu-dzabi tv-állomás egyik újságírója megsebesült az as-Surúk-torony 13. emeletét ért izraeli rakéta vagy akna becsapódása után. A hírügynökség kiürítette irodáját.
2009.01.15. 11:49
 
 
Dárdai, a Hertha középpályása egyhónapos pihenőre számít
Várhatóan egy hónapot kell kihagynia a berlini Hertha BSC és a magyar válogatott labdarúgójának, Dárdai Pálnak, akit pénteken megműtenek Berlinben. A kiváló középpályás csütörtökön elmondta, hogy a múlt héten elszenvedett sérülése után pihent ugyan, de jobb térde ennek ellenére nem javult. Az erőnléti edzéseket elvégezte ugyan, de minden futási kísérletnél térdében éles, szúró fájdalmat érzett. Ezért az orvosok a feltehetőleg sérült porc miatt az artroszkópiás műtét mellett döntöttek. Dárdai elmondta, hogy két évvel ezelőtt hasonló műtétre volt szükség bal térdében is. Akkor két-három hét után kezdhette el az edzéseket, s négy héttel később már ismét teljes értékű volt.
2009.01.15. 11:41
 
 
A Fidesz ötpártit kezdeményez az EP-kampány költségeinek csökkentéséről
A Fidesz ötpárti egyeztetést kezdeményez az EP-kampány költségeinek csökkentéséről - közölte Nyitrai Zsolt a párt országgyűlési képviselője. Navracsics Tibor frakcióvezető a nap folyamán valamennyi parlamenti párt frakcióvezetőjét levélben megkeresi ebben az ügyben - mondta a politikus. Az egyeztetést a Fidesz javaslata szerint január utolsó hetében tartanák meg. Ha sikerülne az ötpárti megállapodást tető alá hozni, azt törvényjavaslatként nyújtanák be - mondta az ellenzéki politikus az MTI kérdésére. Hozzátette: a Fidesz saját javaslatain az utolsó simításokat végzi jogi szakértők és külföldi szakemberek bevonásával.
2009.01.15. 11:17
 
 
Detroiti Autókiállítás: Chrysler elektomos sportautót mutatott be
A Detroiti Autókiállítás bővelkedett az újdonságokban. A Lotus alapjaira épülő elektromos sportautót mutatott be a Chrysler, a Dodge Circuit EV -t.
2009.01.15. 11:09
 
 
Felgyújtották az EU-zászlót a prágai metronómon
Felgyújtották csütörtökre virradóra az Európai Unió zászlaját a prágai metronómon - közölte csütörtökön reggel a prágai rendőrség, amely ismeretlen tettes ellen indított vizsgálatot. A közszolgálati Cseh Televízió szerint ez már a második eset, amikor valaki támadást intézett a zászló ellen, amely január elsejétől van kifeszítve a hatalmas inga talpazatán a cseh EU-elnökség tiszteletére. Szilveszter éjszaka szintén ismeretlen tettes több csillagot vágott ki a zászlóból. A metronómban a tűz nem tett kárt, de a zászlót ismét ki kell cserélni. Mirek Topolánek cseh miniszterelnök "vandalizmusnak" minősítette az esetet.
2009.01.15. 10:56
 
 
Feloldották a gázkorlátozást
Noha feloldották csütörtökön délelőtt az I-es kategóriába tartozó ipari fogyasztókra vonatkozó gázkorlátozást, Magyarország a gázvita elhúzódására számít, a helyzetre azonban felkészült - ismertette Molnár Csaba, közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten. Beszámolt arról is, hogy a Mol kész 1-1,5 millió köbméter gázt juttatni Szlovákiának, ha azt igénylik és fogadni tudják. Zsuga János, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a fogyasztást és a várható időjárást figyelembe véve a következő 3-4 napban biztosan nem kell korlátozásra számítani.
2009.01.15. 10:50
 
 
Csütörtökön sem indult meg a gáz
Csütörtökön sem indult meg az orosz gáz Európa irányába: a Gazprom délelőtt közölte, hogy megküldte a szükséges papírokat az ukrán félnek, amely szerint a nap folyamán az ukrajnai vezetékeken át összesen 99,2 millió köbméter gázt akar szállítani Moldovába, Szlovákiába és a Balkánra, s az ukrán fél újra megtagadta a gáz továbbítását az által javasolt műszaki megállapodás hiányára hivatkozva. A Gazprom rámutatott, hogy mivel a tranzitról 2013-ig szóló szerződés van érvényben, az említett műszaki megállapodás hiánya nem elegendő indok a tranzit akadályozásához.
2009.01.15. 10:22
 
 
Kisegíti a szlovák villamosenergia-rendszert az MVM
Kisegíti a válsághelyzetbe került szlovák villamosenergia-rendszert a Magyar Villamos Művek, amennyiben a Slovenské Electarne (SE) igényt tart rá - állapodott meg Mártha Imre, az MVM vezérigazgatója a szlovák villamos művek vezetőivel. A szlovák villamosenergia-rendszer hétfőn került válságba, amikor tűz miatt leállt a nyitranováki hőerőmű két blokkja. A szlovák gazdasági miniszter nyilatkozata szerint ezzel az összeomlás szélére került a gázválság által is érintett szlovák energiarendszer. Ebben a helyzetben az MVM felajánlotta, hogy kisegíti a szlovák rendszert a szükséges időre, napokra, esetleg hetekre - mondta Mártha Imre.
2009.01.15. 10:20
 
 
Kopits György a Költségvetési Tanács elnökjelöltje
Kopits Györgyöt jelöli a Költségvetési Tanács elnökének Sólyom László köztársasági elnök, a tanács tagjelöltjei: Török Ádám és Oblath Gábor. A jelölteket Sólyom László, Simor András és Kovács Árpád csütörtökön mutatta be a pártok képviselőinek a Sándor-palotában. Oblath Gábor Simor András jegybankelnök, míg Török Ádám Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék elnökének jelöltje. Kopits György és Oblath Gábor a monetáris tanács, Török Ádám az MTA tagja. A takarékos állami gazdálkodásról szóló, tavaly novemberben elfogadott törvény hozta létre a költségvetési tervezést ellenőrző, háromtagú Költségvetési Tanácsot, amelynek tagjait az államfő, az ÁSZ elnöke és a jegybankelnök jelöli, és az Országgyűlés választja meg.
2009.01.15. 10:06
 
 
Australian Open: Szávay a 23. kiemelt
Az egyik magyar főtáblás, Szávay Ágnes a 23. kiemeltként indul a hétfőn kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A világranglistán 25. játékos mellett Czink Melinda is tagja a 128 fős élmezőnynek, míg Marosi Katalin a selejtezőből indul. A melbourne-i szervezők a férfiaknál és a nőknél is a világelsőt rangsorolták az élre Rafael Nadal, illetve Jelena Jankovic személyében.
2009.01.15. 09:41
 
 
6,1 százalékos volt az infláció 2008-ban
A fogyasztói árak 2008-ban átlagosan 6,1 százalékkal emelkedtek, decemberben 3,5 százalékkal voltak magasabbak, mint 2007 decemberében és 0,3 százalékkal csökkentek 2008 novemberéhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. Az adatok megegyeznek az elemzői várakozásokkal. Az infláció decemberi csökkenése a járműüzemanyagok árának 9,4 százalékos esésével függ össze, amely önmagában 0,5 százalékos árcsökkenést eredményezett - mondta Minary Borbála a KSH főosztályvezető-helyettese. A maginfláció decemberben 0,2 százalék, 12 havi összehasonlításban 3,8 százalék volt. Az éves átlagos alapdrágulás 5,2 százalékot tett ki.A nyugdíjas fogyasztói kosárra számított éves átlagos áremelkedés 2008-ban 6,9 százalék, decemberben a 12 havi index 4,7 százalék volt, a havi index nem változott.
2009.01.15. 09:10
 
 
Csütörtökre is elegendő a földgáz
Csütörtökre is elegendő a földgáz, a Magyarországon várható 54-56 millió köbméteres napi földgázfelhasználással szemben a rendelkezésre álló források nagysága 66 millió köbméter - közölte az FGSZ Földgázszállító Zrt. A földalatti tárolókból 53 millió köbméter földgázt vesznek ki, a belföldi termelésből 9 millió köbmétert biztosítanak, míg nyugati irányból 4 millió köbméter import földgáz érkezik Magyarországra. A magyar szállítórendszer továbbra is készen áll az Ukrajna irányából meginduló gázszállítás azonnali fogadására, de az FGSZ csütörtökön 7.30-ig nem kapott hivatalos értesítést a gáz érkezéséről. Szerdán az ország gázfogyasztása 58 millió köbméter volt a vártnál enyhébb időjárás miatt.
2009.01.15. 08:30
 
 
Viagra magaslati pályán játszó focistáknak?
A brazil Gremio labdarúgóklub vezetői fontolgatják annak a lehetőségét, hogy játékosaiknak Viagrát íratnak fel olyan meccsek előtt, amelyeket magaslati helyeken játszanak, mint például a Dél-Amerika Kupának tengerszint felett mintegy 2500 méter magasan fekvő bolíviai, illetve kolumbiai városokban rendezendő mérkőzései. A Sao Pauló-i O Estado napilap szerint a Porto Alegre-i klub orvosa tanulmányozza, hogy a szer javíthatja-e a vér oxigénellátását a sportolókban és csökkentheti-e a magasság okozta kellemetlen hatásokat. Specialisták úgy tartják, az erekció kiváltására használatos orvosság jótékony hatással lehet a sportolókra is, akiknél bizonyos körülmények között javítani kell vérük oxigénellátását.
2009.01.15. 08:16
 
 
Több ezer gázai lakos menekül otthonából
Az izraeli katonaság csütörtökön beljebb nyomult Gáza peremkerületeiből a város sűrűbben lakott részeibe, a városközpont irányába - mondták el szemtanúk. Több száz palesztin család menekült el otthonából Gáza központja irányába az offenzíva elől. Az izraeli harckocsik helikopterek és nehéztüzérség támogatásával törtek előre. Egyelőre nem lehet tudni, hogy az előrenyomulás csak átmeneti, vagy az izraeli hadsereg megkezdte a gázai övezeti hadműveletek újabb szakaszát. Az izraeli tüzérség előzőleg, hajnalban folytatta Gáza lövetését. A húsz napja tartó izraeli offenzívának már legkevesebb 1033 halálos áldozata van palesztin források szerint.
2009.01.15. 08:08
 
 
IMF: Közép-Kelet-Európa gazdaságilag gyorsabban magára fog találni
Közép-Kelet-Európa feltörekvő gazdaságaiban a lassulás mély lesz, de a régió jobban és gyorsabban magára fog találni, mint Nyugat-Európa sok fejlettebb gazdasága - nyilatkozott Marek Belka, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) európai osztályának új vezetője. A globális pénzügyi válság felhívó jel Európa számára a pénzügyi együttműködés erősítésére - mondta Belka, aki 2004 és 2005 között lengyel miniszterelnök volt, november 1-je óta irányítja az IMF európai ügyeit. A közép-kelet-európai országok sikeres gazdasági reformokat hajtottak végre és legtöbbjük sokoldalú, rugalmas gazdaságot hozott létre - fogalmazott Belka.
2009.01.15. 08:03
 
 
Interneten mutatják be az új Toyotát
Interneten mutatják be a Forma-1-es Toyota új versenyautóját, a TF109-es jelzésű modellt. Az autós gyorsasági-világbajnokság rajongói csütörtökön 12 órától a www.tf109-premiere.com.-on tekinthetik meg az autót. "A Föld minden részén, az F1 milliós táborához szeretnénk eljutni" - olvasható a Toyota közleményében. Az internetes közvetítés során az istálló pilótái, az olasz Jarno Trulli, a német Timo Glock és a japán Kobajasi Kamui is elmondják a versenyautóról szerzett első benyomásaikat.
2009.01.15. 07:56
 
 
Armstrong 1275-ös rajtszámmal tér vissza 1275 nap után
Lance Armstrong 1275-ös rajtszámmal indul el jövő kedden az ausztrál Tour Down Under kerékpárversenyen, 1275 nap szünet után. A Tour de France hétszeres bajnoka - aki három és fél évet hagyott ki - már a távoli kontinensen edz az Asztana csapattal, hogy alkalmazkodjon a 40 fokos hőséghez. Az adelaide-i házigazdák alaposan megadják a tiszteletet a 37 esztendős texasi sztárnak: mindenhová rendőri kísérettel megy, utcákat zárnak le a kedvéért, szálláshelyét pedig szigorúan titokban tartják.
2009.01.15. 07:52
 
 
Díjcsökkentést javasol a Főtáv
A Fővárosi Közgyűlésnek elküldött Főtáv-javaslat szerint február elsejétől a budapesti távfűtés alapdíjtételei egységesen 5 százalékkal, míg a javasolt induló hődíj-tételek egységesen 3,5 százalékkal csökkennének a jelenleg érvényes díjtételekhez képest - írja a csütörtöki Napi Gazdaság. A gazdasági napilap információi szerint a különböző díjkedvezmények és az eddigi támogatás átalakításával egy átlagos méretű lakás éves távfűtési összköltsége 1,5 százalékkal, vagyis áfa nélkül 3312 forinttal csökken, amennyiben a közgyűlés is elfogadja a javaslatot.
2009.01.15. 07:46
 
 
Több helyen ónos eső esik az országban
Több helyen ónos eső esik az országban csütörtökön kora reggel; az előrejelzések szerint arra kell számítani, hogy ónos eső elsősorban a keleti országrészben fog esni, majd a délutáni órákban már csak havazás és eső lesz - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese. A meteorológus hangsúlyozta, hogy Budapesten azonban "biztosan nem fogunk szánkózni", azaz nem kell nagyobb csapadékra számítani. Kiemelte, hogy az ónos eső a délutáni órákban elhagyja az országot, és az ország északkeleti részében is számítani lehet majd gyenge havazásra. A pénteki időjárás már nem lesz ilyen szigorú, változóan felhős, néhol napsütéses időre lehet számítani, keleten egy-egy hózáporral - mondta Török László.
2009.01.15. 07:01
 
Az izraeli rendőrség szerint a Hamász foszforlövedéket vetett be
Foszfortartalmú lövedéket lőtt ki a Hamász szerdán Izraelre, a Gázai övezetet uraló palesztin radikális mozgalom először vetett be ilyen fegyvert - közölte az izraeli rendőrség. Tájékoztatása szerint az említett lövedék a Gázai övezet és Izrael határa mentén fekvő Szderót közelében szerda este csapódott be, és senkit sem sebesített meg. A Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberi jogi szervezet azzal vádolja Izraelt, hogy a nemzetközi jogot megsértve vet be foszfortartalmú tüzérségi lövedékeket gázai övezeti hadműveletei során.
2009.01.14. 22:19
 
 
Felülvizsgálhatja kapcsolatait az EU Oroszországgal és Ukrajnával
A kapcsolatok felülvizsgálatával fenyegette az Európai Unió szerdán ismét Oroszországot és Ukrajnát, amennyiben ígéretüknek megfelelően nem indítják útjára az elapasztott gázszállításokat az EU-tagállamokba. Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén este lefolytatott vitában felszólalva Alexander Vondra, az EU-t e félévben elnöklő Csehország miniszterelnök-helyettese kijelentette: politikai következményei lesznek, ha a szállítások nem állnak helyre a lehető leghamarabb. José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság vezetője a cseh elnökség programjának délelőtti vitájában elfogadhatatlanak és hihetetlennek nevezte, hogy az ígéretek ellenére az ellátást nem újították fel. Ő jogi következményekre intett az uniós gázipari cégek részéről.
2009.01.14. 21:30
 
 
Harmadfokú, piros riasztást adott ki az OMSZ Dél- és Észak-Dunántúlra
Szerda este újra kiadta a harmadfokú, piros riasztást a dél- és észak-dunántúli régióra az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) - tájékoztatta Tóth Tamás meteorológus az MTI-t. A két régióban újból ónos esőre kell számítani, amit később nyugat felől havazás vált fel. Hangsúlyozta: azokon a területeken, ahol szerdán napközben is kritikus volt a közlekedési helyzet, ott az éjszaka folyamán átmenetileg még rosszabb lesz. A helyzet valószínűleg csütörtök reggelre sem normalizálódik, mert a fagy nem fog felengedni - tette hozzá. Jelenleg a Dél-Dunántúlon mínusz 2 és mínusz 4 fok között van a hőmérséklet. Aki csak teheti, csütörtök reggel ne induljon útnak a Dunántúlon - hívta fel a figyelmet Tóth Tamás.
2009.01.14. 20:30
 
Dakar 2009: Guerrero már túl van az életveszélyen
Nincs már életveszélyben Cristobal Guerrero, aki motorjával kedden bukott az Argentínában és Chilében zajló Dakar 2009 elnevezésű tereprali-viadalon. A 48 éves spanyol versenyző kezelőorvosai szerint változatlanul kómában van, de életét már nem fenyegeti közvetlen veszély. Guerrero súlyos fejsérüléseket szenvedett, mivel bukásakor erre a testrészére érkezett. A viadal előtt a versenyző azt mondta, egyetlen célja, hogy épségben fejezze be az idei Dakart. "Ha Isten is úgy akarja, akkor minden jól alakul" - idézte Guerrero Dakar előtti nyilatkozatát a La Nación című lap.
2009.01.14. 19:55
 
Túljelentkezés a világ legjobb állására
Több százezer potenciális munkavállalót érdekel a világ legjobb állásaként hirdetett ausztráliai "szigetgondnoki" munka. Az állást bemutató weboldalt már az első napon olyan sokan keresték fel, hogy nem bírta a terhelést. Bő 300 ezren jártak a honlapon. "Még vatikánvárosi és mongóliai látogatónk is volt" - mondta a munkát kínáló Queensland állami idegenforgalmi hivatal szóvivője szerdán. A rendszer összeomlásáig 350 pályázat érkezett, egyebek között Hollandiából, Olaszországból, Kanadából és az Egyesült Államokból, ahol többen a washingtoni ausztrál nagykövetségre is elmentek, hogy személyesen adják be az álláspályázatukat.
2009.01.14. 19:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186[2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista