2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Meghaladta a hetvenet a bangladesi határőrlázadás halottainak száma
Hetvennél több halottja van a dakkai határőrök két nappal ezelőtti lázadásának, tűzoltósági források szerint a hatóságok holttestek tucatjait hantolták ki a határőrség főhadiszállásának területén talált tömegsírokból. A bangladesi tűzoltóság egy név nélkül nyilatkozó illetékese közölte, hogy pénteken több mint ötven holttestet találtak a határőrség főhadiszállásán, s ezzel hetven fölé emelkedett a megtalált halálos áldozatok száma. Abu Naim Sahidullah dandártábornok azt mondta, az áldozatok láthatóan tisztek, katonai egyenruha van rajtuk. A határőrök zendülése szerdán kezdődött a fegyveres testület fővárosi főhadiszállásán, és közel kétezren vettek részt benne.
2009.02.27. 12:40
 
 
Férjhez ment Gisele Bündchen
Elkelt a világ egyik legszebb nőjeként számon tartott topmodell. Gisele Bündchen szűk családi körben mondta ki az igent Tom Brady amerikaifutballistának. A katolikus szertartásra a kaliforniai Santa Monicában került sor csütörtökön, az esküvőn csak a szűk család és a barátok vettek részt. A menyasszony elefántcsontszínű Dolce & Gabbana ruhát viselt, három kutyája is hasonló színű öltözéket kapott a jeles alkalomból. A friss házasok két éve ismerték meg egymást, azóta gyakran szerepeltek a bulvárlapok címoldalain. A háromszoros Super Bowl-győztes Brady az akkor gyermeket váró Bridget Moynahan színésznőt hagyta el a szupermodellért, ez alaposan megtépázta azóta már helyreállt hírnevét.
2009.02.27. 12:16
 
 
Megkéselt kézilabdások: fegyelmit rendelt el a megyei főkapitány
Fegyelmi vizsgálatot rendelt el Bolcsik Zoltán dandártábornok, Veszprém megyei főkapitány azon szolgálaton kívüli rendőrök ellen, akik a veszprémi Cozma-gyilkosság idején a Patrióta bárban, illetve az utcán tartózkodtak. A főkapitány a fegyelmi eljárás elrendelésének pontos okáról és annak további részleteiről a pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatón nem beszélt, csupán annyit mondott, hogy a "gyorsasággal voltak bajai". Hangsúlyozta azonban, hogy nem állapított meg súlyos fegyelemsértést. A főkapitány cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint az ott tartózkodó rendőröknek bármiféle kapcsolatuk lett volna az elkövetői körrel, valamint azt, hogy a szórakozóhelyen rendőrök őrző-védő feladatokat láttak volna el.
2009.02.27. 11:18
 
 
Rekordszámú jelöltje van az idei Nobel-békedíjnak
Rekordszámú, 205 jelöltje van az idei Nobel-békedíjnak - közölte pénteken az oslói Nobel-intézet. A jelöltek között 33 szervezet és 172 magánszemély van - közölte az intézet, amely soha nem hozza nyilvánosságra a jelöltek kilétét. 2005-ben 199 jelöltje volt a Nobel-békedíjnak, ez volt az eddigi rekord. Igen tág azoknak a személyeknek a listája, akik jogosultak javaslatot tenni a Nobel-békedíj jelöltjeire. Többek között parlamentek, kormányok és nemzetközi bíróságok tagjai, egyetemi rektorok és tudósok, korábbi Nobel-békedíjasok és Nobel-békedíjas szervezetek tagjai terjeszthetnek elő jelölteket.
2009.02.27. 11:14
 
 
A rendőrök szerint összefüggés van a romák elleni támadások között
Összefüggést mutatnak a romák elleni, halálos áldozatokat követelő támadások - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója. Az eddig adatok szerint bűncselekmény-sorozatról szó, az elkövetői kör feltehetően azonos - mondta Petőfi Attila. Hozzátette, hogy eddig hét helyszínen támadtak romákra, a bűncselekményekben négyen meghaltak. Petőfi Attila elmondta, két-három felnőtt férfi elkövetőről lehet szó, akik kifejezetten jártasak a vadászfegyverek használatában. Az elkövetők a bűncselekmények előtt terepszemlét tarthattak, terepjáróval bejárhatták a környéket.
2009.02.27. 11:11
 
 
Rendőr volt az egyik kézigránátos támadó Pécsett
Több mint másfél évtizedig rendőr volt az a férfi, aki a gyanú szerint tavaly novemberben testvérével együtt, személyes okokból elkövette a két halálos áldozatot követelő pécsi kézigránátos támadást - erősítette meg az MTI információját péntek délután a rendőrség. A volt rendőr ugyanabban az utcában lakott, amelyben az áldozatok. A tavaly november 18-án éjjel történt kettős emberöléssel kapcsolatban Dakos József Baranya megyei főkapitány Pécsett elmondta: a rendőrség két testvért, a 45 éves kővágószőlősi B. Jenőt és a 43 éves pécsi B. Jánost gyanúsítja. Tettükért akár életfogytiglani szabadságvesztéssel is büntethetők.
2009.02.27. 11:02
 
 
Tatárszentgyörgyi gyilkosság: fegyelmi eljárás a helyszínelést vezetők ellen
Szakmai hibát vétettek a rendőrök, amikor nem terjesztették ki a helyszíni szemlét már az első pillanatban a tatárszentgyörgyi ház környékére, így nem vették észre az épülettől néhány méterre levő töltényhüvelyeket, ezért fegyelmi eljárás indul "a forró nyomos" parancsnok és a helyszíni szemlebizottság vezetője ellen - erről a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője számolt be pénteken sajtótájékoztatón. Ármos Sándor közlése szerint ugyanakkor abban nem vétettek a rendőrök, hogy eleinte közigazgatási eljárást, és nem büntetőeljárást indítottak. Mint mondta, a tűzvizsgáló és a helyszínre érkező orvos kizárták, hogy idegenkezűség történt volna.
2009.02.27. 11:01
 
 
Antonio Banderas is szerepel az új Woody Allen-filmben
Tovább bővült az új Woody Allen-film stáblistája. A Gettómilliomosból megismert Freida Pinto után Antonio Banderas is csatlakozott a névsorhoz. A Hollywood Reporter című amerikai lap csütörtökön számolt be arról, hogy Banderas is szerepet kap az egyelőre még cím nélküli filmben. A spanyol színész és az indiai Pinto mellett az Oscar-díjas Antony Hopkins, illetve a díjra jelölt Naomi Watts és Josh Brolin is tagja lesz a szereplőgárdának. A forgatási munkálatok nyáron kezdődnek Londonban.
2009.02.27. 10:39
 
 
Nem sikerült Tiger Woods visszatérése
Nem sikerült túl jól a világranglista-vezető Tiger Woods visszatérése: a 33 éves amerikai golfsztár már a csütörtöki második fordulóban búcsúzott a nyolcmillió dollár összdíjazású, kieséses rendszerű WGC-Accenture Match Play bajnokságon, az Arizona állambeli Maranában. A sikeres első kör után a remek formában játszó dél-afrikai Tim Clark már megoldhatatlan feladatot jelentett a címvédő Woodsnak, aki tavaly június óta nem játszott egyetlen viadalon sem. A 14-szeres Grand Slam-győztes játékos napokkal a US Openen aratott sikere után jelentette be, hogy sérült térdét megműtteti, s kihagyja a 2008-as szezon hátralévő részét.
2009.02.27. 10:28
 
Portugál vízikutya lesz az új "első eb" a Fehér Házban
Portugál vízikutya lesz az új "első eb" a Fehér Házban. Obamáék egy hónapja szűkítették le a kört, azóta két kutyafajta versengett az elnöki család kegyeiért: a labrapudli (labrador retriever és pudli keveréke) és a portugál vízikutya. Utóbbi győzött. A first lady, Michelle Obama a People magazinnak elmondta, hogy a kutyát egy menhelyről szerezik majd be. Remélhetőleg nem tréfa, de a kisebbik Obama lány, a 7 éves Sasha már április 1-jén kezében szeretné tartani a kutyát. Az biztosnak látszik, hogy a lányok az iskolai tavaszi szünet után kapják meg az ajándékot. Michelle elárulta, hogy a névadással gondban vannak; a Frank és a Moose (jávorszarvas) név merült fel.
2009.02.27. 10:11
 
 
A gazdasági válságról értekeznek az uniós állam- és kormányfői vasárnap
Rendkívüli értekezletet tartanak vasárnap Brüsszelben az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfői, téma az energiabiztonság és a gazdasági válság, utóbbin belül pedig külön is a protekcionizmus elleni fellépés. Mára már nyilvánvaló, hogy az EU történetének egyik legsúlyosabb gazdasági válságát éli, és bár ez ellen tagországai nemzetként tehetnek a legtöbbet, összehangolt fellépésre, szolidaritásra is minden eddiginél nagyobb szükség van.
2009.02.27. 09:54
 
 
8,4 százalékra nőtt a munkanélküliségi ráta november-januárban
A havonta csúsztatott negyedéves foglalkoztatási adatok 2001-ben kezdődött publikálása óta soha nem látott szintre emelkedett a munkanélküliségi ráta, értéke 8,4 százalékra nőtt november-januárban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Az 1998 és 2001 közötti negyedéves adatok közül is csupán az 1998 első negyedévében regisztrált 8,7 százalék haladta meg a mostani értéket. A munkanélküliségi ráta 2008 október-decemberben 8 százalékos, 2008 harmadik negyedévében 7,7 százalékos volt. A munkanélküliek száma 351 ezer fő volt, 8.200 fővel több, mint egy évvel korábban.
2009.02.27. 09:17
 
Januárban csökkent az új lakáshitelek értéke
Januárban tovább csökkent a háztartások új lakáshitel szerződéseinek értéke, elsősorban a svájci frank lakáshitelek jelentős visszaesése miatt, az átlagos hiteldíj mutatók (THM) pedig minden devizanemben emelkedtek - közölte a Magyar Nemzeti Bank pénteken. Az euró lakáshitel szerződések növekedése megállt januárban, és az előző hónaphoz képest kismértékben csökkent a forintban kötött új szerződések értéke is. A szabad felhasználású jelzáloghitelek esetében mind az euró, mind a svájci frank új szerződések összege csökkent. December óta teljes egészében eltűntek a piacról a svájci frank személyi hitelek, és a forint személyi hitelek új szerződéses állománya is csökkent.
2009.02.27. 09:02
 
 
Acapulcói tenisztorna: Szávay is kikapott Venus Williamstől
Szávay Ágnes három játszmában vereséget szenvedett az első helyen kiemelt amerikai Venus Williamstől, így nem jutott be az elődöntőbe az acapulcói salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében. A világranglista ötödik helyén álló Williams az előző fordulóban a másik magyar indulót, Arn Grétát búcsúztatta ugyancsak három szettben. Eredmény: női egyes, negyeddöntő: V. Williams (amerikai, 1.)-Szávay 6:2, 5:7, 6:1 Pennetta (olasz, 2.)-Cetkovska (cseh) 2:6, 6:3, 6:0 Benesova (cseh, 4.)-Johansson (francia) 6:1, 6:3 Strycova (cseh)-Ani (észt) 4:6, 7:5, 6:1.
2009.02.27. 08:06
 
Kész gutaütés a gyorsétterem
Texas államban az agyi katasztrófa ott a leggyakoribb, ahol szinte minden épületben valamelyik gyorsétteremlánc üzlete kínálja portékáját. A meglepő statisztikai megfigyelést amerikai kutatók a nemzetközi Stroke Conference egyik előadásában ismertették. A munkacsoport statisztikái azt bizonyították, hogy ahol nincs tömegeket vonzó étkezőhely, ott sokkal ritkább a szélütés, mint azokban az utcákban, ahol egymást érik a gyorséttermek. Kiszámolták, hogy a közvetlen környezetben minden egyes hamburgerbolt egy százalékkal növeli az agyi katasztrófa esélyét.
2009.02.27. 08:02
 
 
A Boeing két munkatársa is meghalt a török repülőgép balesetében
A Boeing amerikai repülőgépgyártó vállalat két alkalmazottja is az Amszterdam mellett történt repülőgép-szerencsétlenség kilenc halálos áldozata között van. A vállalat helyi idő szerint csütörtök este közleményben tudatta, hogy két munkatársa meghalt, egy harmadik megsérült az aznapi balesetben. Összesen négy Boeing-alkalmazott utazott az Isztambul-Amszterdam járaton, a negyedik dolgozó sorsáról a cégnek még nincsenek hivatalos információi. A holland hatóságok csütörtöki adatai szerint a kilenc halálos áldozat közül öten török, négyen pedig amerikai állampolgárok voltak.
2009.02.27. 08:00
 
 
25 milliárd eurós mentőöv Kelet-Európának
Több mint 24 milliárd eurós, közös finanszírozási programot állítottak össze a kelet-európai bankrendszerek és vállalatok megsegítésére a világ vezető nemzetközi befektetési és hitelintézetei, köztük az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD), amely a maga részéről pénteken Londonban hivatalosan bejelentette a kezdeményezést. A közlemény szerint 24,5 milliárd euróig terjedő finanszírozási csomagról van szó. A bejelentés az EBRD mellett az Európai Beruházási Bankot (EIB) és a Világbankot említi név szerint a részvevők között. A londoni bank szerint a terv a válságra adott nemzeti szintű válaszlépéseket egészíti ki.
2009.02.27. 08:00
 
 
Az MVM-et is bevonja a kormány a BorsodChem megmentésébe
A Magyar Villamos Műveket is bevonná a Borsodchem megmentésébe a kormány - értesült az MR1-Kossuth Rádió. A bajba jutott vegyipari cég olcsóbban kap áramot, cserébe bizonyos jogokat átad az MVM-nek. A vállalat így nem küld el 550 dolgozót - idézte a kormányfőt a közszolgálati rádió. Gyurcsány Ferenc csütörtökön borsodi körútján találkozott a vegyipari cég dolgozóival Kazincbarcikán. A miniszterelnök hangsúlyozta: a vállalat, az önkormányzat és a szakszervezetek időben jelezték a problémákat, ennek a gyors összefogásnak köszönhető, hogy a munkahelyek megmaradhatnak Kazincbarcikán.
2009.02.27. 08:00
 
 
Szerencsés hajvágásra sorban álltak Kínában
A kínai fodrászok legforgalmasabb napja az idén február 26-ra, azaz a holdnaptár szerinti második hónap második napjára esett, ekkor ugyanis a hajvágás is szerencsét hoz. A hagyomány szerint ez a nap a sárkánykirály ünnepe, aki az égen a felhőkért és az esőért felel. Kína-szerte több tartományban is megünneplik ezt a napot, az égbolton ekkortól lesz ismét látható a sárkány csillagkép, pontosabban a sárkány feje. A mezőgazdasági munkák szempontjából jeles napot sárkányfejemelő, vagy a tavaszi sárkány ünnepének nevezik. Az északi tartományokban innentől kezdve a tavaszi vetemények bőséges csapadékos időszakra számíthatnak.
2009.02.27. 07:54
 
 
Tavaly 45 százalékkal csökkent a Mol eredménye
A Mol Nyrt. 141,5 milliárd forint nettó eredményt ért el tavaly, ami 45 százalékkal kisebb az egy évvel korábbinál - közölte a társaság pénteken. A konszolidált, nem auditált, a nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) szerinti eredménykimutatás alapján a társaságnak tavaly a negyedik negyedévben 33,3 milliárd forint vesztesége volt, szemben az egy évvel korábbi 98 milliárd forint nyereséggel. A társaság a veszteséget az "összeomló olajipari környezettel" és a társult vállalkozások "erőteljes" negatív eredményével magyarázta. Az elemzők a negyedik negyedévre 42 milliárd forint nettó veszteséget vártak.
2009.02.27. 07:51
 
 
A kkv-k 88 százaléka új termék bevezetését tervezi
A kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) 88 százaléka tervezi új termék, vagy szolgáltatás bevezetését 2009-ben - derül ki a Marketing Commando egyik felméréséből. A február első két hetében készített internetes felmérés során a válaszadó kiscégek 71 százaléka 1-3 újítást, 13 százalékuk 4-10, míg 4 százalék 10-nél több újdonság bevezetésére készül, és mindössze 10 százalék azoknak az aránya, amelyek nem rukkolnak elő újítással.
2009.02.27. 07:41
 
Felülvizsgálják a Malév privatizációját
A kormány felülvizsgálja a Malév privatizációs szerződését, az állam így szeretné megtörni a jelenlegi tulajdonos, Abramovics testvérpár befolyását - írta pénteki számában a Magyar Nemzet. A napilap szerint Veres János pénzügyminiszter elismerte, hogy más szerződésekkel együtt a Malév privatizációs szerződését is felülvizsgálják. Ha pedig a kormány nem tudna megegyezni a légitársaságot jelenleg birtokló AirBridge Zrt-vel, akkor szerződésbontás is történhet - tette hozzá az újságcikk.
2009.02.27. 07:33
 
FA Kupa: Halmosi nyolc közé lőtte a Hull Cityt
Halmosi Péter góljával győzött, s jutott be a nyolc közé a Hull City a labdarúgó FA Kupában. A magyar válogatott futballista az 56. percben volt eredményes, s egyben góljával beállította a Sheffield United elleni 2-1-es végeredményt. A BBC honlapjának értékelése szerint Halmosi volt a mezőny legjobbja. A Hull az Arsenal-Burnley párharc továbbjutójával találkozik a negyeddöntőben. FA Kupa nyolcaddöntő, újrajátszás: Hull City-Sheffield United (II. o) 2-1.
2009.02.27. 07:15
 
 
Népszava: Bokros igent mondott az MDF felkérésére
A pénteki Népszava információi szerint Bokros Lajos már igent mondott az MDF felkérésére, és elvállalja a párt EP-listájának vezetését. A Népszabadság azonban úgy tudja: a Horn-kormány pénzügyminisztere még nem döntött. A Népszava azt írta, hogy Bokros Lajos hivatalos válasza várhatóan szombaton kerül nyilvánosságra. A lap szerint "borítékolható", hogy a jelöltet a párt választmánya is támogatni fogja. A Népszabadság pénteki számában viszont arról lehet olvasni, a volt pénzügyminiszter még nem döntötte el, hogy elfogadja-e Dávid Ibolya felkérését. "Ahogy hazajövök Kijevből, tájékozódom, döntök és nyilatkozom" - mondta a napilapnak Bokros Lajos.
2009.02.27. 07:12
 
 
UEFA Kupa: Husztiék továbbjutottak, kiesett a Milan
Huszti Szabolcs együttese, a címvédő orosz Zenit idegenben is legyőzte a német Stuttgartot, s ezzel csütörtökön bejutott a labdarúgó UEFA Kupa nyolcaddöntőjébe. Óriási meglepetésre a legnagyobb esélyesnek tartott AC Milan kiesett. A magyar válogatott középpályás 72 percet töltött a pályán a 2-1-re megnyert találkozón. Eredmények: AC Milan-Werder Bremen 2-2, VfB Stuttgart-Zenit 1-2, Standard Liege-Braga 1-1, Udinese-Lech Poznan 2-1, Ajax Amsterdam-Fiorentina 1-1, Manchester City-FC Köbenhavn 2-1, Saint-Etienne-Olimpiakosz Pireusz 2-1, Deportivo La Coruna-Aalborg 1-3, Tottenham Hotspur-Sahtar Doneck 1-1. Továbbjutók: Bremen, Zenit, Braga, Udinese, Ajax, Manchester, Sanit-Etienne, az Aalborg, a Sahtar.
2009.02.27. 07:05
 
 
Barack Obama április 4-én várhatóan Prágába látogat
Barack Obama amerikai elnök elfogadta az Európai Unió cseh elnökségének meghívását és európai turnéja során április 4-én várhatóan Prágába látogat - jelentette csütörtökön este a cseh közszolgálati televízió a külügyminisztériumból és diplomáciai forrásokból származó értesülésekre hivatkozva. Az új amerikai elnök, aki a NATO csúcstalálkozójára érkezik Európába, Prágában nem hivatalos megbeszélést folytatna az Európai Unió állam- és kormányfőivel. A CTK hírügynökség értesülései szerint valószínű, hogy Obamát Hillary Clinton külügyminiszter, valamint Robert Gates védelmi miniszter is elkíséri európai útjára. Az Egyesült Államok prágai nagykövetsége az értesülést nem erősítette meg, de nem is cáfolta.
2009.02.26. 20:25
 
 
Dustin Hoffman francia lovag lett
Könnyeit visszatartva vette át kitüntetését Dustin Hoffman Párizsban. A színészt a francia Művészet és Irodalom Lovagrendjének tagjává avatták. A kétszeres Oscar-díjas amerikai színészt egy arannyal díszített díszteremben avatta a francia Művészet és Irodalom Lovagrendjének tiszteletbeli parancsnokává Chrisitne Albanel kulturális miniszter, egy zöld szalaggon függő medált akasztva a 71 éves művész nyakába. Hoffman tekintete elhomályosult, beletelt néhány másodpercbe, mire visszanyerte nyugalmát. "Az én koromban már az időjárás-jelentésen is sír az ember" - viccelődött a megható pillanatot követően.
2009.02.26. 20:17
 
 
Varga Mihály: egymást kioltó lépések a Reformszövetség javaslatában
A Reformszövetség javaslata ellentmondásoktól terhelt, egymást kioltó lépéseket tartalmaz - vélekedett a Fidesz alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten. "Nem tartom megfelelő csomagnak a Reformszövetség javaslatát, mert szerintem az (...) belső ellentmondásoktól terhelt csomag. (...) Akik ezt csinálták, nem gondolták végig azt, hogy egy válság körülményei között az egymást kioltó lépéseknek milyen hatása lehet" - fogalmazott az MTI kérdésére válaszolva Varga Mihály.
2009.02.26. 18:22
 
 
Milánói divathét a gazdasági válság jegyében
A gazdasági válság jegyében kezdődött meg a milánói divathét: Roberto Cavalli lemondta bemutatóját, az olasz divatipar egésze nehézségekkel küszködik. A legnevesebb tervezők közé tartozó Cavalli a márkát birtokló anyavállalat pénzügyi nehézségeivel indokolta a show lemondását, az IT Holding két hete fizetésképtelenség miatt állt le. A gazdasági nehézségek miatt tucatnyi divatbemutatót fújtak le, mindenekelőtt a kisebb házak mondtak le a szerdán kezdődött divathéten való megjelenésről. A március 4-ig tartó rendezvénysorozaton 83 márka, közte az Armani, a Versace és a Gucci összesen 92 bemutatón vonultatja fel a legújabb ruhadarabokat.
2009.02.26. 18:17
 
 
Az amerikai elnök a CIA gazdasági válságjelentéseit is olvassa
Az amerikai elnök ezentúl a globális gazdaság helyzetéről, a válságjelenségekről és azoknak az Egyesült Államokra gyakorolt hatásáról is hírszerzési jelentést olvas reggelente - számolt be a csütörtöki sajtó. A gazdasági jelentést - akárcsak a hagyományos, szigorúan titkos biztonsági összefoglalót - a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) állítja össze Barack Obama részére. Az első úgynevezett gazdasági hírszerzési jelentést szerdán kapta meg az elnök - közölte Leon Panetta CIA-igazgató. Mint elmondta, a jelentés áttekintést nyújt a legfrissebb gazdasági fejleményekről, hogy "ne érjenek bennünket gazdasági vonzatú meglepetések".
2009.02.26. 17:58
 
 
Élesen bírálta az ellenzéket Gyurcsány Ferenc
"Politikai szélhámosokról" beszélt Gyurcsány Ferenc Miskolcon egy csütörtöki fórumon, hangsúlyozva: ezek Magyarországot becsapják, gyáva és számító módon. A kormányfő nevet, neveket ugyanakkor nem említett. Amennyiben a 2006-ban kezdődött reformoknak nem megy dühödten neki az ellenzék, és nem szervezi meg a reformokkal való szembenállást, abban az esetben előrébb lennénk, tartanánk - mondta Gyurcsány Ferenc mintegy félezer ember előtt, akik többször is megtapsolták szavait. A miniszterelnök úgy fogalmazott: "ma nagyon hiányoznak azok a reformok, amelyeket nem tudtunk teljes egészében megcsinálni azért, mert valakik végig azt akarták elhitetni Magyarországgal, hogy itt nem kellenek változások".
2009.02.26. 17:45
 
Felmentette a hágai törvényszék Milutinovicot a háborús bűnök alól
Felmentette az ENSZ hágai székhelyű Nemzetközi Törvényszéke Milan Milutinovic egykori szerb elnököt a Koszovóban a múlt évtized végén elkövetett háborús bűnök vádja alól csütörtökön. A többi vádlott közül Nikola Sainovic volt kormányfő-helyettest 22 év, Dragoljub Ojdanic volt vezérkari főnököt 15 év, Nebojsa Pavkovic katonai tábornokot 22 év, Vladimir Lazarevic tábornokot 15 év, Steren Lukic rendőrtábornokot pedig 22 év börtönbüntetésre ítélte a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló törvényszék. Mindannyiukat a koszovói albánok 1999-es üldözéséért tették felelőssé egy közös megfélemlítési és erőszakkampány irányítóiként. A kampányba az ítélet szerint "jelentős állami erőket" vontak be.
2009.02.26. 17:11
 
 
Az utolsó Harry Potter-film 2011-ben kerül mozikba
A Harry Potter-történet rajongói már most bekarikázhatják naptárukban a 2011. július 15-i napot, ekkor kerül mozikba a varázslótanonc utolsó kalandja, a Harry Potter és a halál ereklyéi 2. A hetedik, záró kötetet két részben viszik filmvászonra, a nyolcadik film bemutatójának időpontjáról a Warner Brothers Stúdió közleménye alapján számolt be a Hollywood Reporter című lap. A Halál ereklyéinek első része már 2010. november 19-én mozikba kerül, a stúdió azért döntött a történet befejező részének megbontásáról, hogy hűek tudjanak maradni a könyvhöz.
2009.02.26. 16:44
 
Bővül a ferihegyi reptér kínálata, de nehéz időszak jön
Bővül a járatok és a célállomások száma is a Budapest Airport nyári menetrendjében, és várhatóan három új légitársaság is megjelenik a reptéren, ennek ellenére a BA nehéz nyári időszakra készül, a januári utasforgalom 9,8 százalékkal alacsonyabb volt, mint egy évvel korábban. 36 légitársaság 94 úti célját kínálja a BA március 29-én életbe lépő nyári menetrendje, a lefoglalható ülőhelyek száma az idén 8 százalékkal bővül, és várhatóan járatot indít a reptérről az EuroAir, az Iberworld és a Scandinavian Airlines is. Új célállomás lesz Iasi (Jászváros), a Malév heti hat alkalommal indít járatokat a romániai nagyvárosba.
2009.02.26. 16:34
 
 
Obama az idén 1,75 billió dolláros hiánnyal számol
Idén 1,75 ezer milliárd dolláros, a GDP 12,3 százalékát kitevő államháztartási hiány várható az amerikai gazdaságban - közölte Barack Obama elnök csütörtökön, amikor ismertette 2010. évi költségvetési tervezetének körvonalait. Az idei hiány a legmagasabb a második világháború vége óta, akkor, 1945-ben a hiány a hazai össztermék 21,5 százalékára rúgott. Az öt hete hivatalba lépett Obama azt mondta: hosszú távon mindenképpen csökkenteni kell majd a hiányt, rövid távon azonban, a gazdaság felélesztése érdekében növelni kell a deficitet.
2009.02.26. 16:34
 
Három világháborús bomba Ferihegyen
Három világháborús bombát találtak a Ferihegyi repülőtéren csütörtök délután egy építkezésnél; a gépek forgalma zavartalan - közölte a Budapest Airport (BA) és a Honvédelmi Minisztérium. Ferihegyen, a 2-es terminállal szemben előtérbővítést végeznek, ennek földmunkái során találták meg a második világháborús bombákat. A honvédelmi tárca sajtóügyeletese közölte: három FRAG-20-as típusú amerikai repeszbombát találtak, amelyek egyenként körülbelül tíz kilogrammosak. A bombák szállítható állapotúak, ezért nem volt szükség a környéken lezárásra, korlátozásra, és hamarosan el is viszik a szerkezeteket a tűzszerészek a helyszínről. A bombákat később megsemmisítik.
2009.02.26. 16:09
 
Hat és fél millió amerikai munkanélküli segélyen
A munkanélküli segélyezés alaprendszerében az Egyesült Államokban jelenleg már több mint 5,1 millióan vesznek részt, de az amerikai törvényhozás által tavaly elfogadott meghosszabbított segélyprogramnak is van 1,4 millió kedvezményezettje, így a segélyezettek összesített létszáma már 6,5 millió fő az országban. Az amerikai munkaügyi minisztérium csütörtökön közzétett adataiból az is kiderül, hogy az újonnan segélyért folyamodó száma 36 ezerrel 667 ezerre nőtt a múlt héten, ennyien még soha nem szerepeltek a nyilvántartásokban 1982. októbere óta.
2009.02.26. 15:41
 
 
Nehezen halad a szerencsétlenül járt török gép utasainak azonosítása
Legalább kilenc ország állampolgárai tartózkodtak az amszterdami repülőtérnél szerdán szerencsétlenül járt török repülőgépen, közülük 53-an hollandok, 51-en törökök voltak - derült ki a holland hatóságok tájékoztatásából. Egy német, hét amerikai, három brit, egy-egy thaiföldi, finn, olasz és bolgár utas is tartózkodott a gépen, 15 ember pontos hovatartozását pedig még vizsgálják. A holland külügyminisztérium úgy tájékoztatta a hágai magyar nagykövetséget, hogy magyar állampolgár szinte bizonyosan nem utazott a lezuhant Boeing 737-esen.
2009.02.26. 15:33
 
A gyors technológiai fejlődés húzhatja ki a válságból a világot
A várható élettartam előrejelzéseknél gyorsabb növekedése és a gyors technológiai fejlődés hozzájárul majd a válságból való kilábaláshoz - fejtette ki előadásában Paul A. Laudicina, az A.T.Kearney nemzetközi tanácsadócég vezetője az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) csütörtöki budapesti rendezvényén. Paul A. Laudicina kiemelte: a hosszú távú fejlődés szempontjából Magyarország gazdasága relatíve kedvező helyzetben van, mivel az elmúlt években javult a termelékenység, erős a K+F tevékenység, és az OECD-államok viszonylatában is gyorsan bővül a felsőoktatás.
2009.02.26. 15:29
 
OTP: aki tudja, várja meg, amíg javulnak a pénztári hozamok
A nyugdíjpénztári tagokat a következő hónapokban kiküldendő számlaértesítők szembesítik majd a tavalyi veszteségekkel, megtakarításuk elolvadásával. Több lehetőség is van arra, hogy a pénztártagok forráshoz jussanak, anélkül, hogy realizálják eddigi veszteségeiket - hívták fel a figyelmet az OTP kasszák vezetői csütörtöki sajtótájékoztatójukon. Várnagy Anikó, az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezetője elmondta: tagjaik a számlaértesítőket az idén is megkapták az adóigazolással együtt (a határidő június vége), s ezt követően 360 tag döntött a kilépés mellett.
2009.02.26. 15:26
 
Veres szerint a megszorítások iránya jó, Parragh szerint a mértéke nem biztos
Veres János pénzügyminiszter és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke egyetért abban, hogy a tervezett válságellenes kormányzati intézkedések jó irányba mozdítják el a magyar gazdaságot, azonban abban már eltér a véleményük, hogy ezek mértéke és időpontja megfelelő-e. A kamarai elnök és a pénzügyminiszter az APEH évértékelő rendezvényén tartott előadást a gazdaság, a válságkezelés helyzetéről. Veres János elmondta: a jelenlegi intézkedések nem tipikus válságkezelő gondolatok, hanem inkább strukturális átalakítások, amelyekre évek óta szüksége van az országnak. Parragh László aláhúzta, a kormány jelentős fáziskésésben van.
2009.02.26. 15:24
 
 
Szociális válság megelőzésére szólítja Barroso az EU kormányfőit
Egy esetleges szociális válság megelőzésére szólította az Európai Unió tagországainak vezetőit José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke az állam- és kormányfők vasárnapi rendkívüli találkozójához kapcsolódóan írt levelében. Barroso úgy vélte, hogy a pénzügyi és gazdasági válság, egyebek között a munkahelyek megszűnése és a gazdasági lassulás miatt szociális következményekkel is fenyeget, és ezek elkerülésére uniós szinten kellene intézkedéseket tenni. Levelében Barroso bizottsági elnök is újfent állást foglalt a szabad verseny biztosítása és a protekcionizmus elutasítása mellett.
2009.02.26. 15:21
 
 
Egészségesen is lehet torkoskodni
A sötét csokoládé az emberiség egyik legrégibb gyógyszere, mert biológiailag értékes, nagy flavonoidtartalmú kakaóbabból készül - hangzott el csütörtökön az "egészségvédő csokoládé", egy új magyar innováció budapesti bemutatóján, melyen szakemberek elemezték a csokoládé kedvező élettani hatásait. Matos Lajos szívgyógyász emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években számos tudományos vizsgálat igazolta a sötét csokoládé ereket védő, véralvadást gátló és vérnyomáscsökkentő hatását. Az olasz Moli-Sani projekt eredménye szerint az étcsokoládét kedvelők vérében 17 százalékkal volt kisebb egy gyulladást jelző vegyület, a CRP koncentrációja, mint a kontrollcsoportban lévő embereknél.
2009.02.26. 15:12
 
A Mol és az OTP vezeti a legnagyobb magyar vállalatok listáját
A vállalatok között továbbra is a Mol, míg a pénzintézetek körében az OTP vezeti a legnagyobb magyar vállalatokat összesítő APEH TOP 100-as listát. Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) és a Magyar Kereskedelmi Iparkamara közösen készített TOP 100-as kiadványát csütörtökön az APEH évértékelő rendezvényén mutatták be. A 2007. évi értékesítés nettó árbevétele alapján tavaly a legnagyobb vállalat a Mol volt, amelyet az Audi követett. A pénzintézetek rangsorában a 2007-es mérlegfőösszeg szerint az OTP végzett az élen, a Kereskedelmi és Hitelbank és az MKB Bank előtt.
2009.02.26. 14:34
 
 
Fidesz: a kormány támogassa a "három csapás törvény" napirendre vételét!
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy hétfőn szavazza meg a "három csapás törvényről" szóló vita napirendre vételét - mondta Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója. Hozzátette: az Országgyűlés hétfői döntésének tétje az, hogy a képviselők napirendre veszik-e sürgősséggel a Fidesz által benyújtott törvényjavaslatot, és ezzel megkezdődhet-e a tervezet tárgyalása. Elmondta: ha a kormánytöbbség elutasítaná az Országgyűlésben e törvény tárgyalásba vételét, a Fidesz akkor is fenntartja javaslatát, egészen addig, amíg meg nem lesz az elfogadáshoz szükséges többsége. Megjegyezte: a kérdés az, hogy ez mikor fog bekövetkezni.
2009.02.26. 14:31
 
 
Ötvenezer állást őrizhet meg az új kormánytámogatás
Ötvenezer munkahely megtartását teszi lehetővé a szerdai kormányülésen elfogadott 30 milliárd forintos, európai uniós forrásból finanszírozott munkahelymegőrzési támogatás - jelentette be a Szociális és Munkaügyi Minisztérium szakállamtitkára. Székely Judit elmondta: a kormány "4+1 napos" támogatása minden ötödik munkanap bérköltségét átvállalja a munkáltatótól, a pályázó cégek munkavállalóinak legfeljebb 50 százalékáig, összesen maximum 25 ezer alkalmazottig. Ennek feltételeként az érintett cégek vállalják, hogy két éven át nem hajtanak végre létszámleépítést, illetve a bértámogatásban lévő dolgozókat hetente egyszer továbbképzésekben részesítik.
2009.02.26. 14:29
 
 
Aggasztják az Európa Uniót a romák elleni magyarországi támadások
Mély aggodalmát fejezte ki a roma közösség ellen "Magyarországon és más európai uniós tagállamokban" a közelmúltban elkövetett támadások miatt Vladimír Spidla, az Európai Bizottság esélyegyenlőségi felelőse. Brüsszelben kiadott nyilatkozatában a cseh biztos úgy vélekedett, hogy "a jelek szerint bizonyos tagországokban a romák szervezett rasszista erőszak célpontjaivá váltak". Hozzátette, hogy ezt az erőszakot "politikai populizmus, gyűlöletbeszéd és eltúlzott médiakampány" táplálja. "Néhány esetben a romákat tették bűnbakká szélesebb társadalmi problémákért" - áll a nyilatkozatban.
2009.02.26. 14:00
 
 
Draskovics: megelőző jogos védelem is lesz a szigorodó Btk-ban
Megelőző jogos védelem és súlyosabb büntetési tételek is szerepelnek majd abban a büntető törvénykönyv (Btk.) átfogó módosítását célzó javaslatban, amely márciusban kerül a parlament elé - mondta Draskovics Tibor az MTI-nek csütörtökön adott telefoninterjújában. Nem elegendő pusztán az erőszakos visszaesők büntetési tételeit szigorítani, szükség van arra is, hogy lényegesen szigorúbban büntessük mindazokat, akik fegyveres bűncselekményt követnek el; ezek az elkövetők 5 évnél kevesebb szabadságvesztést ne kaphassanak - mondta a Brüsszelben tartózkodó igazságügyi és rendészeti miniszter. Hozzátette: ugyanakkor nagyobb védelmet kell adni azoknak, akik védekezésre kevésbé alkalmasak.
2009.02.26. 13:35
 
 
Gyurcsány Ferenc: a válságkezelés fő feladata a munkahelymegőrzés
A gazdasági válságkezelés legfőbb feladata megőrizni a munkahelyeket - mondta a miniszterelnök az észak-borsodi Kazincbarcikán, a BorsodChemben tett látogatásakor csütörtökön. Gyurcsány Ferenc a vállalat dolgozóival találkozott a cég telephelyén. A miniszterelnök személyes tájékozódását nemcsak az indokolta, hogy a vegyipari cég a térség legnagyobb foglalkoztatója, hanem az is, hogy a minap a kormánynak kellett beavatkoznia azért, hogy a BC Zrt. vezetése megváltoztassa az 550 fős csoportos létszámleépítéssel kapcsolatos döntését.
2009.02.26. 13:29
 
Megerősített rendőri jelenlét a borsodi romatelepeken
A rendőrség fokozottan odafigyel a romatelepekre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az eddiginél több rendőr járőrözik ott, különösen a nagycsécsi gyilkosság óta - mondta Vereckei Csaba megyei rendőrfőkapitány az MTI-nek a főkapitányság elmúlt évi munkájának értékelését megelőző sajtótájékoztatón csütörtökön. Nagycsécs határában, a cigánysoron tavaly novemberben ketten meghaltak, amikor Molotov-koktélt dobtak egy házra, majd rálőttek a bent tartózkodókra. A tettesek még nincsenek meg, ugyanakkor Bencze József országos főkapitány a minap azt közölte: hasonlóság van a nagycsécsi és a tatárszentgyörgyi gyilkosság között, ahol szintén két roma - apa és fia - halt meg.
2009.02.26. 13:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149[2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista