2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Gyurcsány: él a stabilizációs csomagra vonatkozó javaslat
A német ellenkezés dacára "nagyon is él" a 180 milliárd eurós közép-kelet-európai stabilizációs programra tett magyar javaslat, idézte a szerdai Financial Times Gyurcsány Ferencet. A magyar kormányfő, aki Londonban tett előző napi látogatása során nyilatkozott a gazdasági napilapnak, kijelentette: a terv "nem halott", és ő azt próbálja megértetni Európával, hogy a globális válság globális választ, az európai válság európai választ igényel.
2009.03.04. 12:25
 
Szolgáltató MLSZ-t szeretnének a nagy múltú fővárosi fociklubok
Három nagy múltú labdarúgóklub, az Újpest FC, az MTK Budapest, valamint a Vasas is elégedetlenségének adott hangot az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottságának munkája kapcsán, főként a versenyszervezés, és a mérkőzések időpontjainak folyamatos változtatása miatt. "Bár csak hárman vagyunk itt, sokkal többen is lehetnénk, hiszen néhány vidéki csapat is hasonló gondokkal küzd mint mi. Az MLSZ annak idején hatalmas csatákat vívott azért, hogy övé legyen a versenyszervezés, ennek ellenére ezen a téren soha nem látott káosz uralkodik" - nyilatkozta a csapatok szerdai közös sajtótájékoztatóján Sallói István sportigazgató.
2009.03.04. 12:17
 
Utcát kapott a U2 Manhattanben
Átmenetileg "U2 Way"-re keresztelte New York polgármestere Manhattan egyik utcáját az ír rockerek előtt tisztelegve. Michael Bloomberg kedden a nyugati 53. utca egyik szakaszát nevezte el az együttesről, amelynek éppen most jelent meg legfrissebb albuma. A ceremónián a U2 tagjai is részt vettek. Az utca csak ideiglenesen viseli a dublini rockbanda nevét. A veterán zenekar, amelynek lemezei az évek során tízmilliószám fogytak, népszerűségét olyan humanitárius célok szolgálatába állította, mint az AIDS elleni közdelem és az afrikai országok adósságainak kezelése.
2009.03.04. 12:08
 
A World of Warcraft játék az új kokain?
A legveszélyesebb számítógépes játéknak ítélte egy svéd internetes portál a Blizzard közösségi internetes szerepjátékát, a World of Warcraftot (WoW). Állítását alátámasztja egy svéd gyermekvédelmi szervezet is, amely nemrég azt nyilatkozta, hogy a "WoW" az új kokain. Egy húszéves svéd fiú a közelmúltban azért került kórházba, mert összeesett, miután 20 órán keresztül "wowozott". Az ilyen események nem ritkák: az Egyesült Államokban rendszeresen látnak napvilágot a számítógépes játékkal kapcsolatos igaz rémtörténetek, amelyek során az illető súlyos állapotba került a túlzott játék miatt, vagy akár bele is halt a szünet nélküli "wowozásba".
2009.03.04. 11:59
 
Lieberman Izrael külügyminisztere lehet
Izrael külügyminisztere lehet Avigdor Lieberman, a szélsőjobboldali Jiszráél Béténu pártvezetője. A kormányalakítással megbízott Benjámin Netanjahu vezette Likud párt egyik névtelenül nyilatkozó tisztségviselője szerint "komolyan felvetődött" Lieberman külügyminisztersége. Hozzátette ugyanakkor, hogy "egyelőre még semmi sem dőlt el", és "diszkrét tárgyalások folynak" a leendő kormány tárcáinak elosztásáról. Lieberman több interjúban is bejelentette, hogy igényt tart a külügyminiszteri posztra. A Likudon belül egy ilyen kinevezés a párt egyik vezetőjének ellenállásába ütközne: Szilvan Salom volt külügyminiszter ugyanis szintén pályázik a diplomácia irányítására.
2009.03.04. 11:50
 
 
Pénteki SMS-böjt
Pénteki SMS-böjtre szólította fel a katolikus ifjakat Modena püspöke. Az észak-olaszországi egyházi méltóság azt szeretné, ha a mobiltelefonos üzenetek szüneteltetésével a fiatalok visszatérnének a virtuálisból a való világba, és közvetlenül érintkeznének egymással. Benito Cocchi kezdeményezését más olasz püspökök is követik, a dél-olaszországi Bari és a közép-olaszországi Pesaro egyházi méltóságai szintén SMS-hagyó péntekekre buzdítják az ifjúságot. Az SMS-böjtöt ugyanakkor nem örökre hirdették meg, csak a húsvétig tartó időszakra. Európában Olaszország a második - csak Nagy-Britannia előzi meg - az SMS-ezésben készülékenként havonta átlagosan 50 üzenettel.
2009.03.04. 11:30
 
 
A gazdasági bizottság nem korlátozná a boltok vasárnapi nyitva tartását
Nem tartotta parlamenti vitára alkalmasnak a boltok vasárnapi nyitva tartását korlátozó, Latorcai János alelnök (KDNP) által előterjesztett törvénymódosító javaslatot az Országgyűlés gazdasági bizottsága szerdai ülésén. Latorcai János rámutatott, hogy a kereskedelemről szóló 2005. évi törvény módosítását tartalmazó indítványát számos üzletlánc, így például a CBA is támogatta. Az ülésen a kormány képviselője elmondta, hogy a kormány nem támogatja az indítványt, és az 1990-es évek elején bevezetett szabad nyitvatartási rendszer fenntartását javasolja, amely szerint csak ünnepnapokon korlátozzák a boltok nyitva tartását.
2009.03.04. 11:27
 
 
Gyurcsány-javaslat a nem euróövezeti tagok államkötvényeinek elfogadására
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök levélben fordult Jose Manuel Barrosóhoz, az Európai Bizottság elnökéhez, és azzal a javaslattal élt, hogy az Európai Központi Bank (EKB) fogadja el hitelműveleteinél fedezetként az eurózónán kívüli országok államkötvényeit is. Ezzel Gyurcsány szerint hozzá lehetne járulni a pénzpiacok stabilizálódásához. A DowJones hírügynökséghez eljutott levelet Gyurcsány Ferenc február 26-án küldte el Barrosónak. Ebben javasolja, hogy a központi bankok és az EKB megfelelő feltételek mellett fogadják el fedezetként a nem euróövezeti tagok állampapírjait.
2009.03.04. 11:10
 
 
Sarkozy összekeverte Szlovéniát és Szlovákiát
Nicolas Sarkozy francia államfőt is utolérte a politikai vezetők földrajzi átka; az elnök egy interjúban Szlovéniát és Szlovákiát keverte össze. Sarkozy a brit Sunday Telegraph című újságnak adott interjúban helyezte tévesen Szlovéniába a Peugeot-Citroen (PSA) autógyár szlovákiai üzemét. A két országgal már másoknak is meggyűlt a baja, korábban George W. Bush volt amerikai elnök és Silvio Berlusconi olasz kormányfő emlegetett szlovákként szlovén politikusokat. "Gondolja, hogy a szlovének nem lennének elégedettek, ha megsegítenénk a Citroent, amelynek náluk is van üzeme? Vagy lehet, hogy a Renault, nem vagyok benne biztos, de azt hiszem a Citroenről van szó" - vétette el a célt az interjúban az elnök.
2009.03.04. 10:46
 
 
Negatív rekordot döntött a forint: 312 felett az euró
Új negatív rekordot állított be a forint: az eurót 312,25 forinton is jegyezték délelőtt tíz óra után a bankközi kereskedelemben. A rekord döntést követően 311 forint alá ment vissza az árfolyam. A kereskedők elmondása szerint a piac kezdi "leválasztani" a forintot a térségbeli devizákról, és megkezdte a "fájdalomküszöb" próbálgatását. Suppan Gergely, a Takarékbank elemzője az MTI-nek elmondta, hogy a forint akkor "szakadt le" a régiós valutáktól, amikor a cseh, a lengyel, a szlovák, a bolgár és a román jegybankok - úgyis mint pénzügyi felügyeleti szervek - közös nyilatkozatot tettek közzé, amelyben tiltakoztak az ellen, hogy a közép-kelet-európai régiót egy egységként kezeljék. Magyarország nem szerepel a közleményt aláíró országok között.
2009.03.04. 10:32
 
 
Egyre borúlátóbbak a vállalkozások
Egyre borúlátóbbak a vállalkozások, februárban a TOP-100 körbe tartozó nagyvállalatok és a kkv szektor várakozása is romlott az Ecostat kutatóintézet felmérése szerint. Az Ecostat TOP-100 nagyvállalati konjunktúra-indexe februárban 49 százalékon állt, az előző hónaphoz képest 7 százalékponttal csökkent. A cégek romló üzleti várakozásai mögött a kiemelt fontosságú európai piacaik szűkülése és a belföldi értékesítési lehetőségek csökkenése áll. A nagyvállalatok rövid távú várakozásait számszerűsítő havi mutatók tendenciája meredeken csökken, az indexek értékének havi ingadozása jelentős - jegyzi meg az Ecostat.
2009.03.04. 10:15
 
 
Közeledtek az álláspontok a BKV-bértárgyaláson
Közeledtek az álláspontok a BKV-bértárgyaláson, miután a munkáltató egy százalékkal megemelte ajánlatát és a szakszervezetek is engedtek egy százalékot követeléseikből - közölték érdekképviseleti vezetők a szerdai egyeztetés után. A BKV vezérigazgatója szerint a recesszió miatt az idei bérnövekedés csak mérsékelt lehet. Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének szóvivője elmondta, hogy a munkáltató 3-ról 4 százalékra emelte az idei bérfejlesztésre tett ajánlatát, amelyre reagálva a buszos szakszervezetek egy százalékot engedtek az eddigi 8 százalékos követelésükből.
2009.03.04. 09:15
 
F1: Briatore többet vár a "kis" Piquet-től
Jóval komolyabb eredményeket vár az idei vb-n az ifjabbik Nelson Piquet-től Flavio Briatore, a Forma-1-es Renault csapatfőnöke. Az F1-Live című internetes portál szerint Briatore azt nyilatkozta egy olasz rádióállomásnak, hogy a brazil versenyző "sem a Renault, de még egy Ferrari volánja mögött sem tudná megnyerni a világbajnokságot". "Úgy tűnik, a neve kevés ahhoz, hogy gyorsabb legyen" - vélekedett Briatore. A "kis" Piquet, aki tavaly mutatkozott be a Forma-1-ben, 19 pontjával a 12. lett a pontversenyben. Fernando Alonso, a Renault másik pilótája - ugyanazzal a géppel - 61 ponttal az ötödik helyen végzett, ráadásul két futamgyőzelmet is szerzett.
2009.03.04. 08:12
 
Traffipaxfóbia: pánikroham a sebességmérő láttán
Súlyos sebességkamera-fóbiája van egy brit férfinak: annyira retteg a készülékektől, hogyha meglát egyet, pánikroham tör rá, és meg kell állnia. Márpedig óhatatlanul akadnak a szeme "ügyébe" kamerák, mert a 41 éves Colin Grant hetente 800 kilométert autózik. Igyekszik ugyan kerülőútvonalakon közlekedni, amelyeken nincs traffipax, ám nem tudja teljesen kameramentessé tenni autózását. "Minden alkalommal, ha elhajtok egy kamera mellett, rámtör, hogy mi történne, ha gyorshajtáson érnének. Elveszteném az állásom? Mi lenne a családommal?" - idézte a férfit a Daily Telegraph című brit lap.
2009.03.04. 08:06
 
 
Magyar-szlovák parlamenti bizottsági ülést tartanak ma Pozsonyban
Együttes ülést tart szerdán Pozsonyban a magyar és a szlovák parlament emberi jogi bizottsága. Eredetileg február 2-án Budapesten kellett volna tárgyalóasztalhoz ülnie a két testületnek, de akkor a találkozó elmaradt, miután Balog Zoltán, a magyar parlamenti bizottság elnöke egy videofelvételt akart levetíteni a sokat vitatott novemberi dunaszerdahelyi DAC-Slovan labdarúgó-mérkőzésről, amit a szlovák fél távozásával akadályozott meg. Mint a fideszes politikus az MTI-nek elmondta, a mostanra újból összehívott együttes ülésen a Dunaszerdahelyen történtekről is tárgyalnak.
2009.03.04. 08:05
 
Emelkedett a benzin ára
Emelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., míg a gázolajé nem változott. A Mol legutóbb egy hete változtatott a benzin árán, akkor 4 forinttal csökkentette. A szerdai emeléssel a benzin átlagára 254 forintra nőtt, a gázolajé 250 forint maradt. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok.
2009.03.04. 07:53
 
 
Élénk érdeklődés magyar befektetések iránt New Yorkban
Élénk érdeklődés mutatkozott a magyar cégekbe való befektetési lehetőségek iránt az ITD Hungary New York-i konferenciáján - számolt be az MTI-nek helyi idő szerint kedden Rétfalvi György, a magyar befektetésösztönzési és kereskedelemfejlesztési ügynökség vezérigazgatója. "Ez minket is meglepett a mai gazdasági helyzetben" - fogalmazott Rétfalvi György, aki reményét fejezte ki, hogy "nagyon komoly nagyságrendű tőkét lehet majd behozni". Az ITD Hungary az Egyesült Államokban első ízben rendezett konferenciát hétfőn a manhattani Chrysler épületben pénzügyi befektetőknek, akik nem portfóliókba vagy államkötvényekbe, hanem kockázati tőkealapokon keresztül magyar kis- és középvállalatokba fektetnének be.
2009.03.04. 07:15
 
 
A jövő héten Európába utazik az amerikai alelnök
Joe Biden amerikai alelnök a jövő héten Brüsszelbe utazik, hogy konzultációkat folytasson a NATO tagjaival Afganisztánról és Pakisztánról - jelentette be kedden az alelnök hivatala. Biden találkozik a tagállamok nagyköveteit tömörítő Észak-atlanti Tanács tagjaival - közölte az alelnöki hivatal. Biden egy hónappal a francia-német határ közelében tartandó NATO-csúcstalálkozó előtt utazik Brüsszelbe. A csúcstalálkozón Barack Obama elnök vesz részt. A látogatásra abban az időszakban kerül sor, amikor új amerikai kormányzat kidolgozza Afganisztánnal és a térséggel, így Pakisztánnal kapcsolatos új stratégiáját.
2009.03.04. 07:06
 
Gates: nem lehet rögzíteni az afganisztáni kivonulás időpontját
A jelenlegi állás szerint lehetetlen rögzíteni az Afganisztánban állomásozó nemzetközi erők esetleges jövőbeni kivonásának időpontját - szögezte le Robert Gates amerikai védelmi miniszter Washingtonban. Francia kollégájával, a washingtoni látogatáson tartózkodó Hervé Morinnel tartott közös sajtóértekezletén Gates azt is kijelentette: az Egyesült Államok nem gyakorol nyomást Franciaországra avégett, hogy küldjön több katonát Afganisztánba, és jelentős hozzájárulásnak nevezte a jelenlegi, 3 ezer fős francia kontingensét. Kijelentette, hogy NATO-szövetségeseivel folytatott tárgyalásain arra bátorítja az Egyesült Államok partnereit, vegyék fontolóra civil szakértők kiküldését.
2009.03.03. 21:35
 
 
Monterreyi tenisztorna: Szávay és Czink is nyolcaddöntős
Czink Melinda után az ötödik helyen kiemelt Szávay Ágnes is bejutott a nyolcaddöntőbe a mexikói Monterreyben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán, miután két sima játszmában nyert a francia Pauline Parmentier ellen. A viadal honlapja szerint a mérkőzés 1 óra 8 percig tartott. Eredmények: egyes, 1. forduló (a 16 közé jutásért): SZÁVAY ÁGNES (5.)-Parmentier (francia) 6:2, 6:2. korábban: CZINK MELINDA-Kudrjavceva (orosz) 7:5, 6:1
2009.03.03. 21:18
 
 
Kétszer többen akarnak az Egyesült Államokba utazni
Kétszer annyian kértek az elektronikus rendszerben beutazási engedélyt az Egyesült Államokba, mint ahányan vízumért folyamodtak egy évvel ezelőtt ugyanebben az időszakban - nyilatkozta Jan Krc, az Egyesült Államok nagykövetségének sajtóattaséja a Magyar Televízió híradójának. Emellett negyedével többen utaznak az Egyesült Államokba - mondják az utazási irodák, amelyek segítenek kitölteni az elektronikus beutazási kérelmet. Szerintük az érdeklődők nagy része azonnal megkapja az engedélyt, sőt olyan is volt, akinek korábban elutasították a vízumkérelmét, így mégis utazhatott. Jan Krc elmondta: a vízumkötelezettség megszűnése óta (tavaly november 17.) a kérelmezőknek kevesebb mint fél százalékát utasították el.
2009.03.03. 20:27
 
 
72 ezer kilométerre haladt el a Föld mellett egy aszteroida
72 ezer kilométerre haladt el a Föld mellett egy tízemeletes ház nagyságú aszteroida - ez az ötöde a bolygónkat a Holdtól elválasztó távolságnak. A 2009 DD45 jelű aszteroida hétfőn greenwichi idő szerint 13 óra 44 perckor tette "tiszteletét" - olvasható a BBC hírei között. Átmérőjét 21-47 méteresre becsülik a szakértők, vagyis akkora, mint az a hívatlan égi vendég, amely az úgynevezett "Tunguz-eseményt" okozta 1908-ban, 1000 atombomba erejével robbanva fel Szibéria fölött. Bolygónkat eddig a legkisebb távolságra a 2004 FU162 jelű, kis, mindössze 6 méteres aszteroida közelítette meg, amely 6500 kilométernyire repült el a Földtől 2004 márciusában.
2009.03.03. 20:03
 
 
Kiállnak a nagyhatalmak a közvetlen diplomácia mellett Iránnal
Az Egyesült Államok és öt másik nagyhatalom a közvetlen párbeszéd mellett foglalt állást az Iránnal folyó atompolitikai vitában, hogy így próbálják kimozdítani a holtpontról az ügyet - közölték az érintett országok a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség kormányzótanácsának tanácskozásán. A nyilatkozat szerint az Egyesült Államok, Franciaország, Kína, Nagy-Britannia, Németország és Oroszország "továbbra is kiáll az átfogó diplomáciai megoldás mellett, amelybe beleértik a közvetlen párbeszédet". A hatalmak nyugtalanságukat fejezték ki viszont az atomprogram előrehaladása kapcsán, és amiatt, hogy az iráni korlátozások egyre nehezebbé teszik, hogy az ENSZ szakértői nyomon követhessék ezt a haladást.
2009.03.03. 19:48
 
 
A budai Várban lesz a Fidesz március 15-i megemlékezése
A Várban lesz a Fidesz március 15-i ünnepi megemlékezése - tudta meg fideszes körökből az MTI. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője megerősítette, hogy Orbán Viktor pártelnök a budavári önkormányzatok közös ünnepségén mond beszédet. Az MTI információi szerint a Fidesz keddi elnökségi ülésén helyszínként a budai Vár mellett felvetődött Pécs is, ahol májusban időközi polgármester-választást tartanak. Szijjártó Péter ezt nem kívánta kommentálni. A Fidesz tavaly az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartotta március 15-ei nagygyűlését, ahogyan 2007-ben is; 2006-ban az I. kerületi Dózsa György szobornál ünnepeltek.
2009.03.03. 19:00
 
 
Genfi autószalon: idén is a zöld technológia a középpontban
A legtöbb gyártó idén is a zöld technológiák felé kacsintgat a 79. Genfi Autókiállításon; a gazdasági válságnak viszont nyomát sem látni. A környezetbarát technológiák úgy tűnik, egyre fontosabb szerepet kapnak az autógyártóknál a gazdasági recessziótól függetlenül. A Fiatnak például az egész standját a környezet ihlette: csiripelő madarak, zöld és fehér színek tömege, valamint felirat, ami szerint az olasz gyártó modelljei bocsátják ki a legkevesebb szén-dioxidot Európában. De nemcsak a Fiat hirdeti fennen környezetbarátságát: a Toyota, amely eddig is élen járt e téren, bejelentette, hogy a híres Prius hibrid konnektorról tölthető verziójából 150-et Európába is importálni akar ebben az évben.
2009.03.03. 18:06
 
 
Medvegyev: Obama nem csereügyletre tett ajánlatot
Moszkva együttműködik Washingtonnal az Irán és a nemzetközi közösség közötti nukleáris vita megoldásában, de nincs szó arról, hogy valamiféle csereügyletet kötnének, amelyben Washington lemond a kelet-európai rakétapajzs telepítéséről, ha Moszkva segít az iráni rakétafejlesztés leállításában - jelentette ki madridi sajtóértekezletén Dmitrij Medvegyev orosz elnök. Bátorító jelek érkeznek Washingtonból Moszkvába, a két fél már szoros kapcsolatban dolgozik együtt az iráni nukleáris ügyön, de az amerikai elnök "nem egy csereügylet tételeiként vetett fel különböző ügyeket, mert az nem volna konstruktív" - mondta az orosz elnök, miután tárgyalt José Luis Rodriguez Zapatero spanyol miniszterelnökkel.
2009.03.03. 17:35
 
Döntéshozatal nélkül elnapolták a Malév közgyűlését
A Malév Zrt. keddre összehívott rendkívüli közgyűlését határozathozatal nélkül március 18-ra elnapolták. A légitársaság közleménye szerint a fő tulajdonos, az AirBridge Zrt. indítványára függesztették fel a közgyűlés munkáját a napirenden szereplő témák megtárgyalása és határozathozatal nélkül. A korábbi tájékoztatás szerint a rendkívüli közgyűlés napirendjén a tőkerendezés szerepelt. A Malév Zrt. tőkerendezésének első lépéseként a februárban megtartott közgyűlés döntött a légitársaság 3,6 milliárd forintos alaptőkéjének 360 millió forintra csökkentéséről azért, hogy megfeleljen a törvényi előírásoknak.
2009.03.03. 16:55
 
Kóka: el kell fogadni a Reformszövetség programját
Csak a Reformszövetség programja segítheti ki Magyarországot a válságból - jelentette ki az SZDSZ országgyűlési frakcióvezetője kedden Brüsszelben. A vasárnapi EU-csúcson megmutatkozott, hogy "az európai politikai vezetők és a nemzetközi sajtó azt üzeni Magyarországnak, először a saját házunk táján kell rendet tennünk", mondta Kóka János magyar újságíróknak, miután találkozott Graham Watsonnal, az Európai Parlament liberális frakcióvezetőjével. Szerinte Magyarországnak saját magának kell úrrá lennie a válságon, "Magyarország kormányának kell vállalnia azokat a reformintézkedéseket, amelyek Magyarország gazdasági bajait kezelik".
2009.03.03. 16:50
 
 
A válság az idei CeBIT-re is rányomja bélyegét
A nemzetközi gazdasági, illetve pénzügyi válság rányomta bélyegét a világ legnagyobb informatikai kiállítására, a CeBIT-re is, amely kedden nyílt meg a nagyközönség előtt Hannoverben. Az immár hagyományos információtechnológiai és telekommunikációs vásáráron ugyanis 25 százalékkal kevesebb kiállító van jelen, mint tavaly, ami szakértők szerint kizárólag takarékossági okokkal magyarázható. A rendezők szerint a vasárnapig nyitva tartó vásáron 69 európai, illetve Európán kívüli országból - köztük Magyarországról - mintegy 4300 kiállító vesz részt a tavalyi csaknem 6000-rel szemben. A kiállítók között a legnagyobb számban kínai, tajvani, dél-koreai és amerikai cégek vannak.
2009.03.03. 16:47
 
Gyurcsány: a magyar gazdaság közép- és hosszú távon is finanszírozható
Gyurcsány Ferenc szerint a magyar gazdaság finanszírozását sem közép, sem hosszú távon nem fenyegeti veszély. A magyar miniszterelnök erről Londonban beszélt, a Veres János pénzügyminiszterrel és Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési miniszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján kedden. A magyar kormányfő egynapos látogatásán az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD)igazgatótanácsával, és a JP Morgan bankcsoport szervezésében londoni befektetőkkel és elemzőkkel tárgyalt.
2009.03.03. 16:35
 
 
Budapest nem jelentkezett a 2013-as úszó vb megrendezésére
Bár érdeklődött, Budapest végül is nem jelentkezett a 2013-as úszó-világbajnokság megrendezésére. Ezt a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) tudatta az MTI-vel kedd délután. Korábban az AP hírügynökség azt jelentette, hogy nem ment át a nemzetközi szövetség, a FINA első szűrésén a magyar pályázat, ahogyan Belgrádé, Hongkongé és Madridé sem. A négy év múlva sorra kerülő vizes seregszemle rendezési jogáért végül is Dubaj, Hamburg és Moszkva van versenyben. Hármójuk közül a FINA a nyári, római vb idején választ, a 2013-as győztest július 18-án hirdetik ki.
2009.03.03. 16:33
 
Gyurcsány az EBRD alapszabályának módosítását javasolja
Gyurcsány Ferenc szerint középtávon érdemes lenne módosítani a Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) alapszabályát, hogy a jelenleginél kétszer, háromszor több hitelt tudjon kihelyezni. A miniszterelnök erről a Veres János pénzügyminiszterrel és Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési miniszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján beszélt Londonban, miután találkozott az EBRD igazgatótanácsának tagjaival kedden. Hozzátette: többek közt ez is hozzájárulhatna ahhoz a 180 milliárd eurós csomaghoz, amelyre javaslatot tett vasárnap az informális brüsszeli EU-csúcson. A kormányfő emlékeztetett arra, az EBRD szabályzata szerint a pénzintézet nem tud 20 milliárd eurós alaptőkéjénél több hitelt nyújtani.
2009.03.03. 16:15
 
 
Nem lehet tudni, újraindul-e Diósgyőrben a kohászat
A strukturális átalakítás szükségességét hangoztatta Mladen Pejkovics, a diósgyőri kohászatot működtető DAM 2004 Kft. ügyvezetője Diósgyőrben. A cégnél tartott munkásgyűlésen mintegy 400 dolgozó vett részt, de sokkal többet nem tudtak meg annál, mint amit eddig is tudtak, arra nem kaptak választ, hogy újraindul-e és mikor a tavaly december óta szüneteltető acélgyártás és a hengerlés. A több mint két évszázados múltra visszatekintő diósgyőri kohászatot üzemeltető, és lényegében a dunaújvárosi Dunaferr Zrt.-t üzemeltető ukrán Donbass csoport érdekeltségébe tartozó társaság vezetése nem tudott bíztatót mondani a jelenlevőknek, mindössze annyit, hogy a tulajdonosok egyértelmű szándéka a termelés újraindítása.
2009.03.03. 16:01
 
 
A budapestiek drágállják a taxit
A budapestiek egyharmada sohasem ül taxiba, akik mégis megteszik, azok szerint a tarifák magasak - derül ki a Szonda Ipsos által februárban végzett közvélemény-kutatásból. A vizsgált csoport - 1300, 18-59 éves internetező - 13 százaléka szerint az árak nagyon magasak, 10-ből 6-an pedig sokallják a tarifákat. A saját zsebből utazók 70 százaléka ritkábban ülne be bérkocsiba egy ilyen mértékű emelés után, a mások által fizetett utak esetében fele lenne azok aránya, akik kevesebbet utaznának taxival.
2009.03.03. 15:54
 
 
Kilenc ember eltűnt, amikor összedőlt egy levéltár Kölnben
Összeomlott a Városi Történeti Levéltár épülete kedden Köln belvárosában, két szomszédos, több emeletes házat szintén romba döntve. A katasztrófa kora délután, villámgyorsan történt, a szemtanúkat az eset a 2001. szeptember 11-i hírhedt New York-i eseményekre emlékeztette. Esti értesülések szerint kilenc személy eltűnt. A környező épületekből kitelepítették a lakókat. Feltételezik, hogy a helyszín alatt zajló metróépítés okozhatta a szerencsétlenséget. A levéltár épületének törmeléke a metróépítkezés területére omlott. Statikusok vizsgálják azt is, hogy a környező épületeket nem fenyegeti-e szintén az összedőlés veszélye. A városi hatóságok több száz fővel folytatják a mentést, illetve a kutatást.
2009.03.03. 15:46
 
Decemberben már érződött a válság a hitelpiacon
Tavaly decemberben már érződött a fogyasztási hitelek piacán a gazdasági válság hatása, míg 2007 decemberében a magyar lakosság mintegy százmilliárd forint új fogyasztási hitelt vett föl, addig 2008 decemberében már csak 60 milliárdot - mondta a Magyar Cetelem Bank elnök-vezérigazgatója. Lendvai János elmondta, a leginkább az autópiacon lehet megfigyelni a visszaesést: Magyarországon éves szinten 2008-ban több mint 8 százalékkal esett vissza az új autók értékesítése, az idei évre vonatkozó elképzelések szerint viszont 2009-ben a háztartások mindössze körülbelül négy százaléka vesz majd új autót.
2009.03.03. 15:43
 
 
Nemzetközi politikai támogató testületet javasol Kóka a Nabucco érdekében
A Nabucco-program siker érdekében több országot átfogó politikai támogató testület felállítását kezdeményezte kedden Brüsszelben az SZDSZ országgyűlési frakcióvezetője, a magyar parlament Nabucco-bizottságának elnöke. Mint Kóka János magyar újságíróknak elmondta, Andris Piebalgs, az EU energiaügyi biztosa nyitottnak mutatkozott a kezdeményezésre, és tájékoztatta őt arról, hogy Jozias van Aartsen volt holland külügyminiszter immár nem lát el az unióban Nabucco-koordinátori teendőket.
2009.03.03. 15:35
 
 
Március 27-éig kell kiírnia az államfőnek az EP-választást
Legkésőbb március 27-éig kell kiírnia a köztársasági elnöknek az európai parlamenti választást a jogszabályok értelmében. Sólyom László államfő mozgástere nem túl nagy, mert csak az Európai Unió által meghatározott négy lehetséges időpont - június 4-e, 5-e, 6-a és 7-e - közül választhat. Az időpont meghatározásának jelentősége abban áll, hogy a pártok ekkortól kezdhetik meg hivatalosan is a kampányukat. A jogszabályok értelmében a köztársasági elnöknek a szavazást megelőző 72. napig kell kiírnia a választást. Öt évvel korábban Mádl Ferenc akkori államfő március 17-én, tehát a szavazást megelőző 75. napon írta ki az európai parlamenti választást június 13-ára, vasárnapra.
2009.03.03. 15:35
 
 
Magyarország szeptember végéig kitűzheti az euróbevezetés céldátumát
A magyar kormány legkésőbb szeptember 30-ig ki akarja tűzni az euró bevezetésének céldátumát - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Dow Jones hírügynökségnek kedden. A miniszterelnök utalt arra, hogy addig az időpontig kell a kormánynak benyújtania a parlament számára a 2010-es költségvetést, valamint az ország következő három évre szóló gazdasági programját. Reális az esély arra, hogy Magyarország 2011-ben képes lesz teljesíteni valamennyi maastrichti kritériumot, feltéve, hogy tartjuk magunkat a gazdaság élénkítését célzó, már körvonalazott intézkedésekhez miközben egyensúlyban tartjuk a gazdaságot - mondta a miniszterelnök.
2009.03.03. 14:25
 
Továbbra sincs egyezség a BKV vezetősége és a szakszervezetek között
Nem sikerült egyezségre jutniuk a BKV vezetőségének és a sztrájkot jelentő, zömében buszos szakszervezeteknek a keddi bértárgyaláson sem - közölte Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének szóvivője az MTI-vel. Kocsis István vezérigazgató személyesen veszi kezébe a bérmegállapodás ügyét. Nincs előremozdulás a tárgyalásokon, a cég továbbra is 3 százalékos bérfejlesztést ígér, míg a szakszervezetek ragaszkodnak a 8 százalékhoz - mondta Nemes Gábor. A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy még tart a múlt hét végén kezdeményezett kollektív munkaügyi vita, amelynek egyhetes időtartama alatt bármikor lehet egy rövid, maximum kétórás figyelmeztető sztrájkot tartani.
2009.03.03. 14:21
 
 
Sarkozy a "legzöldebb" világjáró vezető
Nicolas Sarkozy francia elnök közel annyit utazott 2008-ban, mint Gordon Brown brit, és Angela Merkel német kormányfő együttvéve, de útjaival kevesebb üvegházhatású gáz került a levegőbe, mint két kollegája esetében. A francia elnök által megtett táv elég lenne a Föld nyolcszori megkerüléséhez - kalkulálta ki a Terra Eco magazin, amely a politikus útjaira és az általa használt repülőgép típusára alapozta szennyezőanyag-kibocsátási számításait. Sarkozy 324 595 kilométert tett meg, ez 7100 tonna széndioxid-kibocsátással járt. A magazin szerint a francia államfő hatékonyabb üzemanyag-felhasználású gépen repül, mint a két másik kormányfő.
2009.03.03. 13:58
 
 
Kisebb lesz az évszázadosok ezüstcsészéje Japánban
Már olyan sokan érik meg a százéves kort Japánban, hogy nem győzi az állam ezüsttel: csökkenti a 100. születésnapi ajándékként adandó ezüstcsésze méretét. Tavaly 19 769 ember töltötte be a százat, 1963-ben még csak 153. A takarékosság jegyében született az a kormánydöntés, hogy a csészék átmérőjét 10,5 centiről 9-re zsugorítják, ami - az egészségügy miniszter szerint - alig észlelhető. A csészék ára egyébként mindig változott az ezüst árának változékonysága miatt. 16-20 ezer forintnyi jen között mozgott egy ezüstcsésze, de ebben már benne volt a fa díszdoboz is.
2009.03.03. 13:13
 
 
Crespo nyáron távozik az Intertől
Hernán Crespo megerősítette, hogy nyáron távozik az Internazionale labdarúgócsapatától. "Júniusban lejár a szerződésem. Mindenképpen játszani szeretnék, mert a szemem előtt az lebeg, hogy ott legyek a 2010-es világbajnokságon" - mondta a Gazzetta dello Sportnak adott interjúban az argentin csatár. Crespo azért akar távozni Milánóból, mert José Mourinho vezetőedző érkezése óta kevés szerepet kap a kék-feketéknél. Mint mondta, januárban lett volna lehetősége eligazolni, de csak fél évre szóló megállapodás-tervezeteket tettek elé. Így inkább úgy határozott, hogy megvárja az idény végét, s akkor szerződik egy olyan csapathoz, amelynél hosszabb időszakra számolnak vele, s állandó játéklehetőséget biztosítanak számára.
2009.03.03. 13:00
 
 
A Fidesz továbbra is politikai fordulatot sürget
Továbbra is politikai fordulatot és új választást sürget a Fidesz, mert az ellenzéki párt szerint csak egy új, erős választópolgári legitimációval rendelkező kormány képes megteremteni a bizalmat itthon és külföldön. Navracsics Tibor frakcióvezető a Fidesz elnökségi ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón azt mondta: nyilvánvaló, hogy azért fordul el Magyarországtól Európa, mert nem bíznak a magyar kormányban, nem hiszik, hogy a kisebbségi és cselekvőképtelen magyar kabinet ki tudja vezeti az országot a válságból, és be tudja indítani a gazdasági növekedést, amely az alapja lenne annak, hogy kikerüljünk az adósságcsapdából.
2009.03.03. 12:15
 
Január végén 508 ezer mobilinternet-előfizető
Január végén 508 ezer mobilinternet-előfizetője volt a három magyarországi mobilszolgáltatónak, és az elmúlt három hónapban 424 ezer SIM-kártyán zajlott adatforgalom - tette közzé a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) kedden az első ízben nyilvánosságra hozott mobilinternet-gyorsjelentésében. A Pannon, a T-Mobile és a Vodafone december végén 494 ezer mobilinternet-előfizetéssel rendelkezett. A mobilelőfizetők teljes száma több mint 12 millió Magyarországon. Az adat-forgalmazásban résztvevő előfizetések alapján a T-Mobile piaci részesedése 52,31 százalék, a Pannoné 25,12 százalék, a Vodafone-é pedig 22,57 százalékos volt.
2009.03.03. 11:45
 
Támogatásáról biztosította Izraelt az amerikai külügyminiszter
Az Egyesült Államok "szilárd és rendíthetetlen" támogatásáról biztosította Izraelt az amerikai külügyminiszter kedden Jeruzsálemben, miután találkozott a zsidó állam elnökével. Hillary Clinton Simon Peresszel folytatott megbeszélése után hangsúlyozta, hogy Washington továbbra is elkötelezett az izraeli-palesztin békefolyamat előmozdítása és a kétállami megoldás megvalósítása mellett. Izraelt és az Egyesült Államokat nemcsak közös érdekek, hanem közös értékek is összekötik - fogalmazott. Leszögezte egyúttal, hogy bármilyen kormány alakuljon is Izraelben a februári választások nyomán, az Egyesült Államok támogatni fogja az új kabinetet.
2009.03.03. 11:21
 
 
FT: gondolkodnak az EU-ban a magyar eurógyorsítási javaslaton
A pénzügyi válság a jelek szerint az euróövezeti felvételi folyamat rövidítésének megfontolására késztetett egyes európai uniós vezetőket, írta a keddi Financial Times. A londoni gazdasági napilap szerint a hétvégi csúcstalálkozó után több uniós politikus is jelezte: átgondolják azt a magyar javaslatot, amely az ERM-II. árfolyamrendszerben az euróövezeti belépés előtt kötelezően eltöltendő - jelenleg két évi - időszak rövidítését célozza. A Financial Times nemrégiben terjedelmes elemzésben sürgette a kelet-európai EU-tagállamok mielőbbi euróövezeti felvételét, és a "már most sem működő" belépési feltételrendszer "régen esedékes" elhagyását.
2009.03.03. 11:15
 
 
Serena-diadallal tért vissza a női tenisz a Madison Square Gardenbe
A világelső amerikai Serena Williams nyerte meg hétfőn azt a négyfős bemutató villámtornát, amellyel a női tenisz kilenc év után visszatért a New York-i Madison Square Gardenbe. A híres aréna adott otthont 1977 és 2000 között a szezonzáró WTA-világbajnokságnak, ám azóta csak a férfiak jártak a sportági szentélyben, egy tavalyi gálán a svájci Roger Federer verte meg az amerikai Pete Samprast három játszmában. A hétfői 1,2 millió dollár összdíjazású Billie Jean King Kupa egyszettes elődöntőiben a fiatalabbik Williams testvér Ana Ivanovicot verte 6:3-ra, míg nővére, Venus az ugyancsak szerb Jelena Jankovicot győzte le 6:4-re.
2009.03.03. 09:50
 
 
Jégkorong: menesztették az Alba Volán vezetőedzőjét
Felmentették a munkavégzés alól Ted Satort, az Alba Volán jégkorongcsapatának vezetőedzőjét - jelentette be kedden id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató. A klubvezetőség ideiglenesen Énekes Lajos másodedzőt bízta meg a bajnoki elődöntőre készülő csapat irányításával. Az osztrák bajnokságban edződő együttes a múlt csütörtökön kínos vereséget szenvedett egy felkészülési tornán a magyar-román MOL Ligában győztes HC Csíkszereda otthonában, és ez vezetett a mostani döntéshez. A játékosokat és a szakmai stáb tagjait megbüntették, a hokisok a februári fizetésük 80 százalékát kapják kézhez.
2009.03.03. 09:48
 
 
Milliárdos adócsalást lepleztek le a pénzügyőrök
Több mint egymilliárd forintnyi áfacsalás gyanúja miatt vettek őrizetbe négy embert a pénzügyőrök - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP). A közlemény szerint az adócsalás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ügyben a pénzügyőrök csaknem 21 millió forint értékben számítástechnikai termékeket és több mint 95 millió forint értékben készpénzt (300 ezer eurót) foglaltak le.
2009.03.03. 09:42
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145[2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista