2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Barack Obama áprilisban Törökországba látogat
Ankarában az iráni és afganisztáni helyzetet, valamint a közel-keleti rendezés lehetőségeit vitatta meg vendéglátóival szombaton Hillary Clinton amerikai külügyminiszter. Az amerikai diplomácia vezetője látogatásának célja javítani az Egyesült Államok és Törökország közti stratégiai kapcsolatokat, amelyeket károsan befolyásolt az iraki kérdés a Bush-kormányzat idején. Clinton szombaton Ankarában bejelentette azt is, hogy Barack Obama új amerikai elnök áprilisban Törökországba látogat. Az amerikai külügyminiszter sajtóértekezletén külön említést tett Szíriáról, hangsúlyozva, hogy jelenleg két amerikai küldött tárgyal Damaszkuszban.
2009.03.07. 13:24
 
MNB: Simor András cége nem off-shore cég
Simor András jegybankelnök cége, a Trevisol Management Services Ltd. nem off-shore társaság, hanem az Európai Unió egyik tagállamában, Cipruson bejegyzett normális, a helyi törvények szerint adózó vállalkozás - közölte a Magyar Nemzeti Bank szombaton, reagálva a Népszavában megjelent felvetésre, hogy lehet-e a MNB elnökének száz százalékban tulajdonában egy Cipruson bejegyzett cég.Mint a nemzeti bank közleménye fogalmaz: a Trevisol Management Services Ltd. és a budapesti székhelyű Simor Pénzügyi Tanácsadó Kft. - amely szintén Simor András többségi tulajdonában van - nem folytat működési tevékenységet, amióta Simor Andrást kinevezték jegybankelnöknek.
2009.03.07. 13:00
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya-vb: Darázs továbbment, Knoch nem állt rajthoz
Darázs Péter futamgyőztesként továbbjutott az 500 méteres selejtezőkből a bécsi rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon szombaton, ugyanakkor Knoch Viktor végül rajthoz sem állt, így számára befejeződött a háromnapos viadal. Az 50 fős mezőnyben az első kettő hely ért biztos továbbjutást az előfutamokban, azonban Darázs nem elégedett meg ezzel. Sokáig a pénteki 1500-as versenyben döntős dél-koreai Szung Szi Bak mögött korcsolyázott, de az utolsó körben nagyszerűen bevágott a 2007-es Universiadén minden számban győztes riválisa elé, s így elsőként haladt át a célvonalon.
2009.03.07. 12:51
 
 
Fodor: nem fordulhat elő újra az, ami a tavalyi népszavazáskor megtörtént
Nem fordulhat elő még egyszer az, ami a tavaly március 9-i népszavazáskor megtörtént, hogy a populizmus nagymértékben uralja a magyar politikát - jelentette ki Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján. A liberális politikus kifejtette: ma Magyarországon nincs 300 forintos vizitdíj, van helyette azonban 300 forint feletti euró. Az ország egy évvel ezelőtt nem a jövőről szavazott, hanem a leszakadás mellett döntött, amely egy éve felgyorsult - tette hozzá.
2009.03.07. 12:40
 
 
Jó hangulatot keltő malőr a Clinton-Lavrov találkozón
Az amerikai-orosz kapcsolatok tiszta lappal való újraindítását jelképezni hivatott piros gombbal ajándékozta meg Hillary Clinton amerikai külügyminiszter orosz kollégáját, Szergej Lavrovot a Genfben, de a kedvező fordulatra utaló ajándék egy fordítási hiba miatt derültséget keltett. Clinton egy sárga dobozt hozott Lavrovnak a pénteken este tartott első kétoldalú találkozójukra, amelyen egyetlen nagy piros gomb mellett csupán a rendszer újratöltését jelentő angol "reset" szó, valamint annak orosz fordítása szerepel, az utóbbi azonban nem teljesen pontosan. A reset szó orosz megfelelője "perezagruzka", vagyis újraindítás. A Lavrovnak ajándékozott dobozon azonban oroszul peregruzka - magyarul túlterhelés - szerepel.
2009.03.07. 12:31
 
 
Iránban csak nők árusíthatnak női ruhaboltokban
Iránban mostantól kezdve csak nőket alkalmazhatnak a női ruházati boltok - rendelte el Teherán rendőrfőnöke. Az intézkedés, amelyet szombaton a Vatan Emruz iráni napilap tett közzé, csak a tulajdonos és a pénztáros nemét illetően tesz kivételt. A döntést az egész országban érvényesíteni és ellenőrizni kívánják a hatóságok. Mint a teheráni rendőrség szóvivője közölte, a szabálysértő üzletek első alkalommal figyelmeztetést kapnak, de a második esetben már be is zárhatják azokat.
2009.03.07. 12:20
 
 
A szingli többet költ élelmiszerre
Egy olasz felmérés bebizonyította, hogy aki egyedül él, többet költ élelmiszerre, de többet el is pocsékol. A szingli havonta átlag 300 eurót (94 ezer forintot) ad ki élelmiszerre, ami 60 százalékkal több mint egy tipikus olasz család egy főre eső kiadása. Mintegy hatmillió egyfős háztartás van Olaszországban, ami az összes háztartás egynegyede és ez az arány évente 5 százalékkal nő. Az egyedülállók magasabb költségei abból adódhatnak, hogy az élelmiszerek nagyobb része nem létezik egy személyre szabott csomagolásban, és ami esetleg van, az sokkal drágább - írta a La Repubblica című olasz napilap.
2009.03.07. 12:14
 
 
Gasparovic azt állítja: hozzájárult a magyar-szlovák feszültségek enyhítéséhez
A szlovák köztársasági elnök meg van győződve arról, hogy aktívan hozzájárult a magyar-szlovák viszonyban felmerült feszültségek enyhítéséhez. Ivan Gasparovic, a pozsonyi TASR hírügynökség által szombaton közölt interjújában ugyanakkor azt állította: politikai tevékenységében sosem kereste, sosem kezdeményezte a vitákat, hanem társadalmi egységet próbált teremteni. "Az elnöki palota olyan hely volt, ahol a viták megoldásának a lehetőségeit keresték" - fejtette ki az államfő. Elutasította azt a felvetést, hogy a módosított oktatásügyi törvény (amely lehetővé teszi a földrajzi nevek anyanyelvű - így magyar - használatát is) aláírásának az elutasítása megosztotta volna a társadalmat.
2009.03.07. 11:52
 
 
Az európai szocialisták támogatják Gyurcsány Ferenc kezdeményezéseit
Poul Nyrup Rasmussen támogatja az ERM-2-ben kötelezően eltöltendő idő lerövidítését. Az Európai Szocialista Párt elnöke erről a Gyurcsány Ferenccel tartott közös sajtótájékoztatón beszélt szombaton Budapesten. Mindketten elmondták, hogy reggeli találkozójukon áttekintették a nemzetközi gazdasági válság nyomán kialakult helyzetet. Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke hangsúlyozta: a legfontosabb feladat, hogy megvédjék a munkahelyeket. Megismételte, hogy véleménye szerint globális válaszokra van szükség. "Ön nincs egyedül, sok vezető osztja az ön jövőképét" - mondta Poul Nyrup Rasmussen a magyar kormányfőnek.
2009.03.07. 11:46
 
 
A brit kincstár többségi tulajdonossá vált a Lloyds bankcsoportban
A brit állam többségi tulajdonossá vált a Lloyds bankcsoportban, miután a kincstár 65 százalékra emelte eddigi 43,5 százalékos részesedését - jelentette be szombaton a Lloyds. A megállapodás értelmében a részesedésnövelésért cserébe a kormány 260 milliárd fontnyi kockázatos hiteltől szabadítja meg a bankot. Emellett a bank a jelenleg állami tulajdonban lévő, 12 százalékos kamatot fizető elsőbbségi részvényeit normál részvényekké alakítja, amelyek után nem jár kamat.
2009.03.07. 11:19
 
 
A hadászati fegyverek számának korlátozását javasolja Moszkva Washingtonnak
A hadászati támadó fegyverek és hordozóeszközeik számának, valamint telepítésük országhatárokon belülre való korlátozását javasolja Moszkva Washingtonnak. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szombaton Genfben, az ENSZ leszerelési konferenciáján ismertette Dmitrij Medvegyev orosz elnök üzenetét, amelyben Oroszország javasolja az Egyesült Államoknak: zárják ki a hadászati támadó fegyverek országhatáraikon kívüli telepítésének lehetőségét, akadályozzák meg a fegyverkezést a világűrben. Moszkva felhívta arra is az Obama-kormányzatot, hogy ratifikálja a nukleáris kísérleti robbantások tilalmát szolgáló szerződést.
2009.03.07. 11:12
 
 
Eddig ismeretlen fotók IV. Károlyról az MTI archívumában
Történelmi képkínálatának bővítése céljából csaknem százéves fotóalbumot vásárolt az Magyar Távirati Iroda. Az eddig publikálatlan fényképek közül több az utolsó magyar királyt ábrázolja; az egyik 1916-os felvételen a gyermek Habsburg Ottó is látható szülei, IV. Károly és Zita királyné társaságában, a koronázási ceremónia utáni fotózáson. Mint Kósai Éva, az MTI Fotóarchívumának vezetője elmondta, a zömében olaszországi és görögországi tájakat, városokat ábrázoló képeket tartalmazó album egy családi hagyatékból került az MTI birtokába. "Kevés információnk van a képekről, néhányon látható felirat, a többihez azonban történészi kutatások szükségesek" - tette hozzá.
2009.03.07. 09:23
 
 
Szilvásy: Vidéken erősödhet az ünnepen a radikálisok jelenléte
A szélsőséges erők fideszes támogatásának csökkenése nyugodt ünneplést eredményezhet március 15-én - mondta Szilvásy György, aki a Népszava szombati számában adott interjúban közölte: inkább a vidéki helyszíneken erősödhet majd a radikálisok jelenléte. Szilvásy szerint nem csak a bátorítás, a társadalmi támogatás nincs mögöttük, de az anyagi támogatások is elapadni látszanak. "Azt remélem, hogy ez a március 15-e újra arról szól, hogyan ünnepelnek az emberek, semmint arról, hogyan akadályoznak vagy szüntetnek meg különböző atrocitásokat az illetékes szervezetek és hatóságok" - fogalmazott a politikus, aki szerint azért erre is készülni kell.
2009.03.07. 09:08
 
Útnak indult az exobolygókra vadászó Kepler űrteleszkóp
Fellőtték az űrbe a floridai Cape Canaveral űrközpontból a Keplert, az első olyan amerikai űrteleszkópot, amelynek fő feladata az lesz, hogy Naprendszeren túli Földéhez hasonló méretű bolygók létét mutassa ki. Az űrszonda a kilövés után alig több mint egy órával Föld körüli pályára állt. A Keplert közép-európai idő szerint szombaton hajnalban 3 óra 49 perckor indították Föld körüli pályára. A Delta 2 hordozórakéta harmadik fokozatától való leválása és Föld körüli pályára állása a terveknek megfelelően 721, 53 kilométer magasságban, 61 perc 49 másodperc után történt meg.
2009.03.07. 09:06
 
 
Bokros elvállalja az MDF EP-listájának vezetését
Bokros Lajos volt pénzügyminiszter elvállalja az MDF EP-listájának vezetését - jelentette be Dávid Ibolya, az MDF elnöke szombaton, az országos választmányi ülés után. Mint mondta, Bokros Lajos még múlt szombaton hatalmazta fel arra, hogy ezt bejelentse. Az MDF országos választmánya szombaton elfogadta a párt EP-listáját, melyet Bokros Lajos vezet. Olajos Péter, az MDF jelenlegi EP-képviselője az ülés után azt nyilatkozta: kilép a pártból. Makay Zsolt, az MDF országos választmányának elnökeismertette az MDF EP-listáját. A tíz név a következő: Bokros Lajos, Habsburg György, Kerék-Bárczy Szabolcs, Joó Szabolcs, Dávid Ibolya, Járai Zoltán, Pusztai Erzsébet, Nagy Tamás, Farkas Péter és Kemény Attila.
2009.03.07. 09:00
 
Obama tapodtat sem mozdul súgógépe nélkül
Szinte tapodtat sem mozdul súgógépe nélkül Barack Obama, fellépésein ott áll karnyújtásnyira tőle a gép beszéde szövegével; ez felettébb szokatlan, mivel Obama híres szónoki képességéről, és a korábbi amerikai elnökök egyike sem használt ennyiszer súgógépet - írta a Politico hírportál. Obama előtt fejmagasságban jobbról és balról is ott szokott lenni egy-egy írólap nagyságú, vékony lábakon álló sötét, átlátszó üveglap. Onnan olvassa fel előre megírt beszédét. Súgógépet használ a Fehér Ház termeiben, és a készülék ott állt előtte abban az indianai gyárcsarnokban is, ahol bejelentette gazdasági ösztönző csomagját.
2009.03.07. 08:56
 
 
Árverésen Károly herceg hat szerelmes levele
Árverésre bocsátotta Károly walesi herceg harminc évvel ezelőtt írt hat szerelmes levelét az eBay internetes árverési oldal. Alicia Carroll, az uralkodóházakkal kapcsolatos tárgyak eladására hozott Everything Royal című magazin vezetője elmondta: a brit trónörökös 1976 és 1980 között írta a leveleket a kanadai Montrealban élő Janet Jenkinsnek, aki akkoriban a montreali brit konzulátus alkalmazottja volt. A walesi herceg évtizedekkel ezelőtt papírra vetett sorait 30 ezer dolláros kikiáltási áron bocsátják áruba.
2009.03.07. 08:39
 
 
Jobb szeretők a zeneileg "edzett" fülű emberek
A zeneértő fülekkel megáldott embereknek nem csupán egy dallam hangjainak felismeréséhez van jó érzékük, hanem különleges képességük van az emberi beszédhangban rejtőző érzelmek meghallásához is. A European Journal of Neuroscience című orvosi folyóiratban megjelent tanulmány szerint ha valaki olyan társra vágyik, aki igazán meghallgatja őt, akkor annak érdemes zeneileg képzett, vagy legalábbis valamilyen zenei oktatáson részt vett párt választani magának. A zeneértő emberek ugyanis szó szerint jobb (meg)hallgatói képességekkel rendelkeznek, mind a zene, mind a magánélet területein.
2009.03.07. 08:25
 
Autóbuszos vállalkozókat keres a MÁV-START
A vasúti személyszállítás akadályoztatása esetén a helyettesítésére szolgáló, közúti helyközi személyszállításra keres vállalkozókat az ország egész területére a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. - a tárgyalásos közbeszerzési felhívás a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg. A megkötni kívánt keretszerződés összege 200 millió forint, plusz 100 százalék, azaz a felső határ 400 millió forint lehet. Ajánlatot azt tehet, aki már 2007-2008-ban is folyamatosan végzett személyszállítást autóbusszal. Feltétel még, hogy az ajánlattevőnek a nettó forgalma 2006-ban és 2007-ben - külön-külön - elérje a 200 millió forintot.
2009.03.07. 08:22
 
Rendkívüli ülést tartott a Monetáris Tanács
Hazatért szabadságáról Simor András, a jegybank elnöke és péntek estére összehívta a Monetáris Tanács rendkívüli ülését, hogy megvitassák, milyen lépéseket tehetnek a forint érdekében - tudta meg a Népszava. A lap szerint többekben megütközést keltett, hogy Simor András éppen azon a héten ment szabadságra, amikor a forint újabb mélyrepülésbe kezdett, és lényegében minden nap történelmi mélypontra került. Felróják neki - írja a Népszava -, hogy csak pénteken szakította meg szabadságát.
2009.03.07. 08:05
 
 
Március 11-én indítják a Discovery-t
Március 11-ét jelölte meg az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) pénteken a Discovery űrrepülőgép indításának új céldátumaként. Eredetileg február 12-re tervezték az idei első űrmissziót, de már négyszer módosították a dátumot. Legutóbb február 21-én mondták le az akkor 27-re tervezett kilövést. Hét űrhajós repül majd a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) a Discoveryvel. Az űrsikló egy napelemtáblát is visz az ISS-re, amelyet utolsóként illesztenek a Föld körül keringő űrbázishoz.
2009.03.07. 07:57
 
NBI: Fehérváron nyert a listavezető Debrecen
A listavezető Debrecen Demjén Gábor első félidőben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Fehérvár otthonában a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának nyitómérkőzésén.Eredmény: FC Fehérvár - DVSC-TEVA 0-1 (0-1), gólszerző: Demjén (15.). Székesfehérvár, 1457 néző. Nagy lendülettel kezdett a Fehérvár, de Poleksic az első négy percben három alkalommal is bravúrral mentette meg a DVSC-t a góltól. A 15. percben Demjén értékesítette a félidő egyetlen Loki-helyzetét. A veszélyesebben játszó fehérváriak küzdöttek az egyenlítésért, de egy lesgólt tudtak szerezni. A második félidőben a hazaiak két játékosát Farkas Balázst és Horváth Gábort is kiállították, így a Debrecen elvitte a három pontot Fehérvárról.
2009.03.06. 21:24
 
 
Az IMF egyest adott magának a pénzügyi válság felismerésében
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) egyesre értékelte saját teljesítményét a nemzetközi pénzügyi válság gyökereinek felismerésében, egyben beismerte, nem tudta ellátni a világ pénzügyi rendszergazdájának feladatát sem. A Valutaalap a nem megfelelően összehangolt felügyeleti tevékenység és a hatástalan értesítési rendszer miatt nem tudta előre jelezni, hogy robbanni fog a globális hitelválság, amely évtizedek óta a legsúlyosabb zsugorodást válthatja ki - tartalmazza a válság első tanulságairól készített IMF-tanulmány. Az IMF szigorú önbírálatot gyakorolva elismerte: a válságot megelőző figyelmeztetések túlságosan szórványosak és pontatlanok voltak ahhoz, hogy a döntéshozókat lépésre késztessék.
2009.03.06. 20:39
 
 
A sajtos-hagymás chips a britek kedvence
A sós krumpliszirom kiesett a pikszisből, a britek új kedvence a sajtos-hagymás chips - mutatta ki egy piaci felmérés. Az elmúlt két évben 15 százalékkal nőtt a rafináltabb ízesítésű chips iránti kereslet, s a bevétel elérte a 256 millió fontot (90 milliárd forint) - közölte pénteken a Mintel piackutató cég. Az egykori bestseller, a sós chips a második helyre szorult, ami azonban nem azt jelenti, hogy kevesebb is fogyott volna belőle: éppenséggel annak is 5 százalékkal emelkedett az eladása 2006. és 2008. között. A hagyományos ízekkel nassolásra csábító sós-ecetes chips iránti érdeklődés viszont 7 százalékot esett. A három legnépszerűbb chipsféle azonban még így is uralja a piacot: a tavaly elfogyott chipsmennyiség kétharmadát ezekből rágcsálták el a britek.
2009.03.06. 19:00
 
 
Megnyugodtak a piacok, erősödött a forint, emelkedett az index
Megnyugodni látszanak a piacok, az egész heti gyengülés után. Pénteken délután erősödött a forint az euróval szemben és csaknem 3 százalékkal nőtt a részvényindex is, az OTP-papírok 18 százalékkal drágultak napon belül. Az eurót 312,72/313,02 forintnál jegyezték délután fél öt után a bankközi kereskedelemben, szemben a csütörtök délutáni 314,50 és 316,50 forint között ingadozó árfolyammal. Pénteken délelőtt az euró 318 forint fölött, újabb történelmi csúcson is járt. Az elmúlt napok nagymértékű esése után a régióhoz képest is felülteljesítő volt a magyar tőzsde. A befektetői hangulatot javíthatta, hogy egyre több konkrétum hangzik el a válságkezelés lehetséges intézkedéseiről Magyarországon.
2009.03.06. 18:54
 
Nem fogja megúszni a büntetést a kiskunlacházi gyilkosság elkövetője
Nem fogja megúszni a büntetést a 14 éves Nóri gyilkosa, mert a rendőrök - több száz kiskunlacházi férfi elszámoltatásán túljutva - immár a tettes búvóhelyének közelében járnak - közölte Papp Péter, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. Elmondása szerint olyan nagy munka ez, mintha egy 10.000 darabos puzzle összeillesztésén munkálkodnának a nyomozók. A bűnügyi igazgató hozzátette: jelenleg a Kiskunlacháza térségében lévő településeket fésülik át a rendőrök, és a tanyavilágot is nagyító alá veszik. Napról napra bővül a kihallgatottak köre, és a DNS-minták vétele is folyatódik.
2009.03.06. 18:41
 
 
Gyurcsány Ferenc az MSZP egyedüli elnökjelöltje
A jelenlegi pártelnök, Gyurcsány Ferenc az egyedüli jelölt az MSZP elnöki posztjára - erősítette meg az MTI információját Lendvai Ildikó, a kongresszusi jelölőbizottság vezetője a testület ülése után. A két elnökhelyettesi posztra hárman, Juhász Ferenc és Szekeres Imre jelenlegi elnökhelyettesek, valamint Lamperth Mónika, az elnöki kabinet vezetője pályázik - ismertette a jelölőbizottság döntését az elnök. Hozzátette: Hiller István, Kiss Péter és Ujhelyi István mostani alelnöknek Mesterházy Attila elnökségi tag lesz a kihívója.
2009.03.06. 17:38
 
 
Széles sávban ingadozva kissé erősödött a forint árfolyama
Széles sávban ingadozott a forint árfolyama pénteken a bankközi kereskedelemben. Az eurót 312,72/313,02 forintnál jegyezték délután fél öt után a bankközi kereskedelemben, szemben a csütörtök délutáni 314,50 és 316,50 forint között ingadozó árfolyammal. Pénteken délelőtt az euró 318 forint fölött, újabb történelmi csúcson is járt. A délután folyamán erősödni kezdtek a térségbeli devizák is, a lengyel zloty 2,74/euróról 2,70 alá, a cseh korona 28,00/euró feletti szintről 27,70 alá süllyedt. A nemzetközi piacokon erősödni kezdett az euró a dollárral szemben, az 1,25 körüli jegyzések után délután 1,27 körül mozgott az árfolyam.
2009.03.06. 17:07
 
A pénzügyi piacok nem "díjazzák" Obama eddig lépéseit
A pénzügyi piacok nem "díjazzák" Barack Obama amerikai elnök eddigi lépéseit - ezt érzékeltette több pénteki washingtoni sajtójelentés. Obama elnök és környezete igyekezett reményt kelteni a héten, de a piacok erre nem voltak vevők - állapította meg címoldalas írásában a mértékadó, liberális hangvételű The Washington Post. Obama politikája piaci pánikot táplál - fogalmazott a konzervatív Newsmax hírportál. Az Obama-kormány két napon keresztül igyekezett lehűteni a piacokat, a főbb tőzsdei mutatók ennek ellenére több mint 4 százalékkal estek a rossz gazdasági és vállalati hírek nyomán.
2009.03.06. 17:00
 
 
Bruce Willis beperelt egy filmstúdiót
Bruce Willis keresetet nyújtott be filmproducerek egy csoportja ellen, akik korábban azzal vádolták meg az amerikai színészt, hogy az szerződésszegést követett el mikor otthagyta egy készülő film rendezői székét. Bruce Willis 8,7 millió dollár (2 milliárd forint) kártérítési összeget követel attól a mintegy két tucat producertől (immár alperestől), akik korábban 4 millió dollárra (990 ezer forint) perelték be a színészt. Állításuk szerint ugyanis Willis szó nélkül hagyta ott az általa rendezett film forgatási munkálatait, ezzel pedig szerződésszegést követett el.
2009.03.06. 16:46
 
 
Csökkenhet a magyar külképviseletek száma
Csökkenhet a magyar nagykövetségek és konzulátusok száma. A Külügyminisztérium az elkészült külkapcsolati stratégiának megfelelően felülvizsgálja a külképviseletek rendszerét, a képviseletek számának esetleges csökkentésében szerepet játszhat a forint/euró árfolyam változása is - mondta a külügyi szóvivő. Az már látszik, hogy a Magyarországnál jobb anyagi helyzetben lévő országok kisebb külképviseleti hálózatot tartanak fenn. A felülvizsgálatnál minden bizonnyal az is szempont lehet, hogy lényegesen megugrott az euró árfolyama a forinttal szemben, s a Külügyminisztérium kiadásainak nagyon jelentős része külföldön merül fel - közölte Szelestey Lajos.
2009.03.06. 16:45
 
Megindult a Piszke Papír felszámolása, 420 dolgozót bocsáthatnak el
A bíróság elrendelte a lábatlani Piszke Papír Zrt. felszámolását, a felszámolóbiztos tájékoztatta a 420 fős gyár üzemi tanácsát, hogy tervei között a csoportos létszámleépítés is szerepel - közölte pénteken Harsányi Imre, az üzemi tanács elnöke. Ecsédi András, az ÁFI Vagyonkezelő Zrt. felszámolóbiztosa elmondta, első intézkedésként az állami bérgarancia alaphoz fordulnak, ugyanis a dolgozók sem januári, sem februári bérüket nem kapták meg a görög tulajdonostól. Ezt követően egyeztetnek az érdekvédelmi szervezetekkel, majd csoportos létszámleépítést jelentenek be, de ezzel párhuzamosan megkísérlik értékesíteni, vagy újraindítani a gyárat.
2009.03.06. 16:33
 
 
Orbán: Új irány, Magyarország, új irány, magyarok!
Új irány, Magyarország, új irány, magyarok - ezt a jelszót hirdette meg a Fidesz elnöke országértékelő beszédében, amelyet a budai Millenáris Parkban mondott el. Orbán Viktor nemzedéki összefogásra buzdított és a józan piacgazdaság korszakát jósolta. "Új irány, Magyarország, új irány, magyarok!" - hirdetett új jelszót Orbán Viktor, aki a megszokottól eltérően beszéde végén ezzel a mondattal, és nem a tőle megszokott "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!" felkiáltással búcsúzott hallgatóitól. A Fidesz elnöke 11. értékelését arra a gondolatra építette, hogy a gazdasági világválság egy korszakos változás látványos, kellemetlen és gyötrő kísérőjelensége, a világban ugyanis egy 80 éves, Közép-Európa történetében pedig egy 20 éves korszak zárult le.
2009.03.06. 16:21
 
Gyurcsány Ferenc már hivatalosan is az MSZP egyedüli elnökjelöltje
Gyurcsány Ferenc már hivatalosan is az MSZP elnökjelöltje, miután a párt kongresszusi jelölőbizottságának pénteki ülésén megkapta a szükséges támogatást - tudta meg az MTI szocialista forrásból. Gyurcsány Ferenc pártelnök mellett az MSZP Nógrád megyei elnöksége Szekeres Imre elnökhelyettest és Lendvai Ildikó parlamenti frakcióvezetőt is javasolta pártelnöknek, de egyikük sem vállalta a jelölést. A két elnökhelyettesi posztért három, a három alelnökiért négy jelölt szállhat versenybe a március 21-22-i kongresszuson. Juhász Ferenc és Szekeres Imre jelenlegi elnökhelyettes mellett Lamperth Mónika, az elnöki kabinet vezetője is indul a posztért.
2009.03.06. 16:10
 
Vádat emeltek a verekedős Amy Winehouse ellen
Verekedés címén vádat emeltek Amy Winehouse ellen. A droghasználat miatt rendszeresen botrányokba keveredő, 25 éves énekesnő - akinek kiemelkedő tehetségét egyébként eddig öt Grammy-díjjal ismerték el - a hatóságok szerint egy tavaly szeptemberi londoni jótékonysági bálon bántalmazta a közönség egyik tagját. A rendezvényt Károly trónörökös jótékonysági alapja, a Prince's Trust szervezte; a belépőjegyek 700 fontba kerültek. A súlyosan drogfüggő brit soulkirálynőt kórházban is kezelték a kábítószerezéssel összefüggő, komoly tüdő- és szívpanaszokkal. A brit bulvársajtó "közeli ismerősökre" hivatkozva egy ideig azt híresztelte, hogy Winehouse tbc-s, de ezt végül cáfolták.
2009.03.06. 15:42
 
 
Aláírásgyűjtésbe kezdenek a cigány önkormányzatok
A cigányság foglalkozatása, a gyűlöletbeszéd elleni törvény megalkotása, valamint a kedvezményes települési önkormányzati mandátum visszaadása érdekében aláírásgyűjtésbe kezdenek a cigány önkormányzatok - erről döntött a helyi érdekképviseletek első országos kongresszusa pénteken Budapesten. A magyarországi cigányság első országos kongresszusát Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke hívta össze, és az országban működő 1127 kisebbségi önkormányzatból 684 település 1500 képviselője jelent meg. A kongresszuson részvevő önkormányzati képviselők azt követelték Kolompár Orbántól, hogy a cigányság állítson önálló listát a júniusi európai parlamenti választásokra.
2009.03.06. 15:21
 
 
Clinton: lehetséges az amerikai-orosz rakétavédelmi együttműködés
Lehetségesnek tartja az amerikai-orosz rakétavédelmi együttműködést Hillary Clinton. Mint azt az amerikai külügyminiszter az EU vezetőivel Brüsszelben folytatott megbeszélése után elmondta, lehetőséget lát Moszkvával az együttműködésre "a kutatásban, a fejlesztésben és talán a telepítésben is". A NATO-külügyminiszterek tanácskozásán olyan döntés született, hogy a szűk egy hónap múlva tartandó NATO-csúcsértekezlet után felújítják a tavaly augusztusban a grúziai háború miatt befagyasztott NATO-Oroszország Tanács nagyköveti, illetve annál magasabb szintű tevékenységét, vagyis újrakezdik Moszkvával a hivatalos párbeszédet.
2009.03.06. 15:16
 
Nő a munkanélküliség az EU-ban brüsszeli jelentés szerint
Németország, Szlovákia, Lengyelország és Bulgária kivételével minden európai uniós tagállamban nőtt a munkanélküliség év elején a nemzetközi gazdasági válság miatt - állapította meg havi munkaügyi jelentésében az Európai Bizottság. A munkanélküliség emelkedése a balti államokban a legszembetűnőbb, öt százalék fölötti, míg a legtöbb országban, köztük Magyarországon is egy százalék alatt marad. A bizottság hozzátette, hogy a statisztikák szerint Európában még mindig kevésbé negatívan érinti a válság a foglalkoztatást, mint az Egyesült Államokban.
2009.03.06. 15:04
 
 
Negatív figyelőlistára vette Írországot a Fitch Ratings
Negatív figyelőlistára vette pénteken Írország szuverén adósi besorolását a Fitch Ratings a várhatóan 10 százalék fölé emelkedő költségvetési deficitre hivatkozva. A lépés jelzi, hogy az euróövezeti alapító tagállam elvesztheti "AAA" szintű, vagyis a létező legjobb adóskockázati osztályzatát. A legnagyobb európai hitelminősítő pénteken a meredeken csökkenő, még a nem túl nagy várakozásoktól is elmaradó januári és februári adóbevételekkel indokolta a negatív előjelű megfigyelés elkezdését. A Fitch Ratings szerint az alacsony költségvetési jövedelemszint miatt a hazai össztermék-értékhez (GDP) viszonyított ír államháztartási hiány - további kormányzati lépések elmaradása esetén - az idén elérheti a 11,5-12 százalékot.
2009.03.06. 14:57
 
 
Az MSZP ismét képviselői lelkiismeretére bízza Havasiné sorsát
Az MSZP-frakció valószínűleg újból lelkiismereti szavazást rendel el hétfőn a Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjéről szóló parlamenti döntéskor - tudta meg az MTI több vezető szocialista politikustól. Havasiné Orbán Mária hétfői meghallgatásán a frakció többségére nem tett jó benyomást - indokolták a képviselők. Szerintük a jelölt nem felel meg annak az elvárásnak, hogy az LB elnökének tekintélyes személynek kell lennie. Hozzátették: akadt olyan képviselői is, akit meggyőzött Havasiné hétfői meghallgatása. Az MSZP-frakció jövő hétfőn dönt arról, hogy az aznapi parlamenti szavazáson minként voksol a főbírójelöltről. A Fidesz, a KDNP, az SZDSZ és az MDF már döntött a jelölt támogatásáról.
2009.03.06. 14:46
 
 
Állami kitüntetés a meggyilkolt kézilabdás, Marian Cozma édesapjának
A Magyar Sportért Emlékérem arany fokozatát adományozza Petre Cozmának, a február 8-án meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázó édesapjának Gyenesei István önkormányzati miniszter. A tárca pénteki tájékoztatása szerint az elismerést a sportért is felelős miniszter március 14-én adja át a Magyar Köztársaság bukaresti nagykövetségén. A magas rangú kitüntetésre - civil kezdeményezésként - Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) főtitkára és Vujity Tvrtko újságíró terjesztette fel Petre Cozmát. A javaslattevők indoklása szerint Petre Cozma a gyász legnehezebb pillanataiban példamutató emberi nagyságával, megnyilatkozásaival és cselekedeteivel békére, megbecsülésre és az egymás iránti tiszteletre tanított mindenkit.
2009.03.06. 14:07
 
Halálosan megfenyegettek több vajdasági politikust
Több vajdasági politikus kapott halálos fenyegetést tartalmazó levelet, amely szerint halottnak tekinthetik magukat a címzettek, ha a szerbiai parlament elfogadja Vajdaság új statútumát - írja az újvidéki Magyar Szó internetes oldalán. A még csütörtökön kézbesített üzenet címzettjei, a "halálra ítéltek" között van Egeresi Sándor, a vajdasági tartományi képviselőház elnöke, Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke és a szintén VMSZ-es Varga László köztársasági parlamenti képviselő, valamint Nenad Canak, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga (LSV) elnöke, továbbá a demokrata, szocialista és szociáldemokrata pártok több vajdasági politikusa.
2009.03.06. 13:25
 
 
Gyurcsány: még az idén teljesíteni lehet az ERM-2-be lépés kritériumait
Gyurcsány Ferenc arra kérte az Országos Érdekegyeztető Tanács résztvevőit, egyezzenek meg abban: mindent megtesznek annak érdekében, hogy Magyarország még az idén megfeleljen minden követelménynek, amellyel beléphet az euró előszobájába, az ERM-2 árfolyamrendszerbe. Hozzátette: legkésőbb szeptember végén így meg lehet állapodni az euró bevezetésének menetrendjéről.
2009.03.06. 12:55
 
 
ATV: Csányi Sándor szerint előre hozott választásra lehet szükség
Előre hozott választásra lehet szükség Magyarországon, a Fidesz azonban eddig nem mutatott fel programot a helyzet kezelésére - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója pénteken az ATV Reggeli Jam című műsorában. Az ATV-nek az MTI-hez eljuttatott összefoglalója szerint arra a kérdésre, hogy a miniszterelnök, a Reformszövetség és Bokros Lajos javaslatai közül Csányi melyiket választaná, közölte: ő a Horn-kormány egykori pénzügyminiszterének a javaslatait támogatja, mivel álláspontja szerint rövid távon nem oldódnak meg az ország pénzügyi problémái, a helyzet pedig nagyon súlyos. Az OTP elnök-vezérigazgatója szerint az elkövetkezendő hónapokban nem várható, hogy az ország gazdasága kilábal a válságból.
2009.03.06. 12:52
 
 
Bíróság elé áll a Rihannát bántalmazó Chris Brown
Testi sértés miatt bíróság elé kell állnia a Rihannát bántalmazó Chris Brown R and B énekesnek. A Los Angeles-i államügyészség csütörtökön helyezte vád alá Brownt, aki még aznap délután meg is jelent a bíróság előtt. A 19 éves vádlott ügyvédeinek kérését helyben hagyva a bírónő április 6-án hallgatja meg a vádpontokban az énekest. Ha bűnösnek találják, Brownra akár 4 év 8 hónap büntetést is kiszabhatnak, de előfordulhat, hogy csak próbaidős büntetést rónak rá - közölte az ügyészség szóvivője. Internetes források szerint Brown jogi képviselői alkut akarnak kötni, amelynek keretében az énekes bűnösnek vallaná magát, és cserébe enyhébb büntetést kapna.
2009.03.06. 12:45
 
A munkaadók azonosulnak a Reformszövetség programjával
Nekünk olyan megállapodást kell kötnünk, amit a nemzetközi befektetői közösség is elfogad, ellenkező esetben ellenőrizhetetlen folyamatok indulhatnak el - mondta Rolek Ferenc a munkáltatói oldal képviseletében az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén. "A munkát terhelő járulékok csökkentése a versenyképesség alapvető feltétele, ennek szűkítése helytelen. Mi a generális megoldást támogatjuk, s nyomatékosítjuk, hogy a Reformszövetség programját csak egységes egészként lehet megvalósítani" - fogalmazott a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) alelnöke.
2009.03.06. 12:43
 
Gyurcsány: határozottabb és mélyebb szerkezeti átalakításra van szükség
Gyurcsány Ferenc szerint a Reformszövetség és a munkáltatók által javasoltaknál is határozottabb és mélyebb szerkezeti átalakításra van szükség, s az állam kiadásainak alapos elemzése után jelentős kiadáscsökkentést kell meglépni. A kormányfő az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki ülésén Budapesten kifejtette: a változtatásra kész Magyarország vízióját kell megteremteni. A csomag megalkotásánál öt program elemeit szükséges figyelembe venni: a kormány már ismertetett intézkedéseit, a Reformszövetség munkaadók által is támogatott programját, Bokros Lajos volt pénzügyminiszter reform publikációit, az MSZOSZ javaslatait és a Fidesz koncepcióját.
2009.03.06. 12:31
 
 
A szakszervezetek csökkentenék a munkavállalói terheket
Elfogadhatatlannak tartja a munkavállalói terhek növelését az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) munkavállalói oldala, elutasítják a cafeteria megadóztatását és kifogásolják, hogy a kormány adóelképzelései szerintük kizárólag a magasabb keresetűeknek kedveznének. Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke, az oldal szóvivője pénteken kifejtette: a kormány és a munkaadók közteher-átrendezési javaslatainak csak az iránya elfogadható, a konkrét elképzelésről azonban tovább kell tárgyalni. Borsik János, az Autonóm szakszervezeti szövetség elnöke az adókedvezmények szűkítése miatt aggodalmát fejezte ki az önkéntes nyugdíjpénztári rendszert illetően.
2009.03.06. 12:06
 
Feleannyiba kerülnének a választások a kormány javaslata szerint
Feleannyiba kerülnének az országgyűlési választások és a parlament működésén is évi négymilliárd forintot lehetne megtakarítani a kormány kisebb parlamentről és listás, egyfordulós választásról szóló javaslatával - mondta pénteki online tájékoztatóján a kormányszóvivő. Emlékeztetett arra, hogy a kormány szerdán nyújtotta be a parlamentnek az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvényjavaslatot és az ehhez kapcsolódó alkotmánymódosítást. Ebben a kormány listás, egyfordulós választási rendszerre tesz javaslatot, amelynek eredményeként 199 fős lenne a jövőben a parlament a mostani 386 fős helyett.
2009.03.06. 11:45
 
 
Liza Minnelli hízelgőnek találja, hogy melegikonnak tartják
Liza Minnelli amerikai színésznő rendkívül megtisztelőnek érzi, hogy a Kabaré című filmje révén ikonná vált a homoszexuális közösségben. "A melegeknek jó ízlésük van" - viccelődött az énekesnő a Página/12 című argentin újságban megjelent interjúban. A híresség arról is vallott, hogy tapasztalatai miatt részesíti előnyben az egyedüllétet a házassággal szemben. "Megtisztelve érzem magam, amiért a melegek engem választottak, és végigkísérték a karrieremet" - hangsúlyozta. Szerinte az Egyesült Államokban már nincsenek új dívák a show világában, mert már nem létezik az a színészi, énekes és táncos képzés, amelyben az ő generációjának művészei részesültek.
2009.03.06. 11:39
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142[2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista