2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
A közvélemény egyre borúlátóbb
A közvélemény egyre borúsabban vélekedik a pénzügyi-gazdasági válságról, és egyre kiábrándultabban fogadja a politikusok és gazdasági szakértők megoldási javaslatait - összegzi a Népszabadság a számára március 9-én, ezer fő megkérdezésével készített Medián-felmérést. A felmérésből kiderül, hogy a válaszadók 60 százalékát a válság hatásai mélyebben érintették, mint arra számított, 34 százalék a várakozásaival azonosan értékeli a kialakult helyzetet. Január 20-án az előbbi csoporthoz tartozók aránya 45 százalék, az utóbbiaké 40 százalék volt. Az ismertetett válságkezelő javaslatokkal kapcsolatban zűrzavar és tanácstalanság van a közvéleményben.
2009.03.13. 07:02
 
 
UEFA Kupa: Husztiék veresége
A Huszti Szabolccsal felálló címvédő Zenit 2-0-ás vereséget szenvedett az Udinese otthonában a labdarúgó UEFA Kupa nyolcaddöntőjének első, csütörtöki mérkőzésén. A magyar válogatott középpályás kezdőként lépett pályára, a 62. percben lecserélték. UEFA Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzések: Udinese (olasz)-Zenit (orosz) 2-0, Manchester City (angol)-Aalborg (dán) 2-0, Olympique Marseille (francia)-Ajax Amsterdam (holland) 2-1, Werder Bremen (német)-Saint-Etienne(francia) 1-0, Paris Saint-Germain (francia)-SC Braga (portugál) 0-0, Dinamo Kijev (ukrán)-Metaliszt Harkov (ukrán) 1-0, CSZKA Moszkva (orosz)-Sahtar Doneck (ukrán) 1-0, Hamburger SV (német)-Galatasaray (török) 1-1.
2009.03.13. 06:57
 
 
Obama újabb egy évvel meghosszabbította az Irán elleni szankciókat
Az amerikai elnök újabb egy évvel meghosszabbította az Irán ellen 14 éve érvényben lévő amerikai szankciókat. Barack Obama azzal indokolta az egyébként rutinszerű hosszabbítást, hogy "az iráni kormány politikája továbbra is rendkívüli fenyegetést jelent a nemzetbiztonságra és az amerikai külpolitikára". Obama az elnökválasztási kampányban azt mondta, feltétel nélkül kész a közvetlen párbeszédre az iráni vezetéssel. Világossá tette ugyanakkor, hogy Irán semmi esetre sem juthat atomfegyverhez. A kereskedelmi és beruházási tilalmat kimondó büntetőintézkedéseket Bill Clinton elnöksége alatt, 1995 márciusában vezették be. Azóta évről évre meghosszabbította az éppen hivatalban lévő amerikai elnök.
2009.03.13. 06:54
 
 
Szabadlábra helyezték a MÁV-ÁBE egykori elnök-vezérigazgatóját
Ötvenöt millió forintos óvadék ellenében szabadlábra helyezték a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) egykori elnök-vezérigazgatóját, Kiss Bálintot, akit társaival együtt egymilliárd forintos sikkasztással gyanúsítanak - erősítette meg a férfi ügyvédje csütörtökön az MTI-nek. Zamecsnik Péter azt mondta, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság két héttel korábban hozta meg az erre vonatkozó döntését, és miután az összeget befizették a Fővárosi Bíróság Gazdasági Hivatalánál, Kiss Bálint előzetes letartóztatását megszüntették.
2009.03.12. 21:00
 
 
Újabb holttestet találtak a romok között Kölnben
Több mint egy héttel a kölni történeti levéltár összeomlása után a mentőosztagok csütörtök délután újabb holttestre bukkantak a romok alatt. A helyi tűzoltóság szóvivőjének közlése szerint minden valószínűség szerint a második eltűntnek nyilvánított fiatal férfi teteméről lehet szó, de a holttestet egyelőre nem tudták azonosítani. Az ugyanis az omlás okozta kráterben mintegy kilenc méterrel a föld alatt fekszik, s egyelőre nem tudták a felszínre hozni. A kiemelés órákat vehet igénybe. A holttest nyomára mentőkutyák bukkantak kora délután. Amennyiben a feltételezések beigazolódnak, az ugyancsak eltűntnek nyilvánított, 24 éves Khalil G.-ről lehet szó
2009.03.12. 20:45
 
 
Sólyom László jelenlétére számítanak a Nyergestetőn és Csíkszeredában is
A március 15-i nyergestetői ünnepi megemlékezésen felavatják a Sólyom László által állíttatott kopjafát, az eseményre a szervezők várják a magyar köztársasági elnököt, számítanak jelenlétére a csíkszeredai megemlékezéseken is - hangzott el a csütörtökön Csíkszeredában tartott sajtótájékoztatón. Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke megtisztelőnek és bátorítónak nevezte Sólyom László jelenlétét a megemlékezéseken. "A múlt viszontagságai után jól jön minden ilyen bátorítás, főleg egy olyan személyiségtől, aki minden alkalommal kiállt mellettünk, a Magyarország határain kívül élő magyarok mellett, beleértve a kettős állampolgárság kérdését is" - mondta a székelyföldi tisztségviselő.
2009.03.12. 19:30
 
Románia támogatja Szerbia EU-csatlakozását
Románia támogatja, hogy Szerbia is csatlakozzon az Európai Unióhoz - jelentette ki csütörtökön Cristian Diaconescu román külügyminiszter, miután szerb kollégájával, Vuk Jeremiccsel találkozott Bukarestben. A szerb-román diplomáciai kapcsolatok fölvételének 130. évfordulója alkalmából Bukarestbe látogató szerb külügyminisztert román kollégája arról biztosította, hogy Románia "Szerbia ügyvédje" lesz az EU-csatlakozási törekvéseiben. A szerb diplomácia vezetője közölte, hogy Koszovó helyzetére is kitértek a tárgyalásokon. Elmondta, hogy Belgrád "nagyra értékeli" a román álláspontot, miszerint Bukarest nem ismeri el Koszovó függetlenségét.
2009.03.12. 19:00
 
Megadóztatná a csokoládét egy skót orvos
A csokoládéra kivetett adó segítségével küzdene egy skót orvos a kövérség és az abból eredő egészségügyi problémák ellen. David Walker lanarkshire-i háziorvos szerint a csokoládénak nagy szerepe van a népesség elhízásában. Sok ember a napi kalóriaszükségletével felérő mennyiségű csokoládét fogyaszt a mindennapi étkezésen kívül. Egy 225 grammos csokoládészelet energiatartalma 1200 kalória, ami egy felnőtt napi energiaszükségletének majdnem a fele - hangoztatta az orvos a Brit Orvostársaság konferenciáján. A vélemény a brit élelmiszeripari körökben vitát váltott ki. A csokoládé a régi időkben különleges volt, de mára sokan szinte csokoládéfüggők.
2009.03.12. 18:34
 
Madagaszkáron kormányzati épületeket foglaltak el az ellenzék hívei
Több kormányzati épületet elfoglaltak csütörtökön a madagaszkári ellenzék hívei. A magát egy "átmeneti kormány" vezetőjének kikiáltó Andry Rajoelina hívei zendülő katonák kíséretében bevették a pénzügyminisztérium és a miniszterelnöki hivatal épületét. Médiaértesülések szerint az ellenzékiek használhatatlanná tették a két elnöki repülőgép egyikét a főváros, Antananarivo repülőterén.
2009.03.12. 18:20
 
 
A Nemzetközi Űrállomás legénysége átszállt a Szojuzba
A Nemzetközi Űrállomás (ISS) legénysége csütörtökön átszállt a mentőűrhajóként is felhasználható Szojuz űrhajóba - jelentette a NASA. Az amerikai űrkutatási hivatal arról számolt be, hogy erre azért volt szükség, mert a Föld körül keringő űrbázisra egy műhold-hajtómű darabja potenciális veszélyt jelentett. Az űrhajósok mindaddig a Szojuzban maradnak, míg a vészhelyzet el nem hárul - közölte a NASA, hangoztatva azonban, hogy elővigyázatossági intézkedésről van, kicsi a valószínűsége annak, hogy az ISS űrszeméttel ütközzön.
2009.03.12. 18:10
 
 
Aranyfogú farkaskutya
Aranyfogat tetetett kutyája szájába hálája jeléül egy tehetős ukrán férfi a közép-ukrajnai Vinnyicában, amiért házi kedvence megvédte egy utcai rablótámadásban. Az illető a kutyáját sétáltatatta a háza környékén, amikor rablók támadtak rá. A banditák a földre teperték, és el akarták venni a pénztárcáját, valamint mobiltelefonját. Ekkor hívta segítségül a távolabb szaladgáló kutyát, amely a támadókra vetette magát, és kiszabadította gazdáját - írta csütörtöki számában a lembergi (Lviv) Ekszpresz című napilap. A cikk szerint a dulakodás közben a támadók kiverték a németjuhász egyik fogát. A gazdája úgy döntött, hogy azt hálából arannyal pótoltatja. Az egyik ékszerműhelyben elkészített exkluzív rágószervet a helyi állatklinika orvosai helyezték be az állat szájába.
2009.03.12. 17:53
 
Jövőre fokozatos fellendülést vár az EKB elnöke
Idén számos országban recesszió lesz, de a legtöbb közgazdász fokozatos fellendülésre számít jövőre, mondta az Európai Központi Bank (EKB) elnöke, Jean-Claude Trichet az euróövezeti központi bankok és az orosz központi bank értekezletén Bécsben. Kijelentette: nem tartanak egyetlen ország fizetésképtelenségétől sem Európa keleti felében. Az EKB várható kamatpolitikájáról megismételte korábbi nyilatkozatát, amely szerint "nem volt olyan döntés, hogy a mostani kamatszint a lehető legalacsonyabb". Az EKB legutóbb múlt héten csökkentette irányadó kéthetes refinanszírozási kamatminimumát, fél százalékponttal 1,5 százalékra, rekord alacsonyra. Piaci elemzők további fél százalékpontos enyhítést jósolnak jövő hónap elejére.
2009.03.12. 17:25
 
A HÉV kiszervezése miatt továbbra is lehet BKV-sztrájk
Az úgynevezett kötött pályás szakszervezetek továbbra is fenntartják a sztrájkfenyegetés lehetőségét a HÉV kiszervezése miatt, mivel a BKV-tól megkapott anyagban nincs számítás, hatástanulmány, vagy a dolgozók jövőjét biztosító dokumentum - közölte a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke csütörtökön. Gulyás Attila elmondta, hogy a BKV menedzsmentjének március 10-ig adtak határidőt arra, hogy a szakszervezeteknek megküldjék a HÉV kiszervezése kapcsán az elvi döntéshez szükséges szakmai anyagokat. Ezt kedden megkapták, és az elnök szerint beigazolódott azon állításuk, hogy a BKV semmilyen számítást vagy hatástanulmányt nem készített.
2009.03.12. 16:55
 
 
Gyurcsány: az MSZP-nek ki kell állnia saját politikája mellett
Gyurcsány Ferenc szerint nem lehet egy politika mellett leszegett fejjel kiállni, az kell, hogy mindenki lássa: a kormányzó párt hisz a saját igazában. A kormányfő csütörtöki blogjában előző napi tatabányai látogatása kapcsán írt arról, hogy valamennyi kormánytag és szocialista képviselő vállalta, hogy ezekben a hetekben legalább négy-öt helyre ellátogat, és nyilvános fórumokon tájékoztatja az embereket a kormány intézkedési terveiről és azok okairól. Véleménye szerint a tájékoztatás, a magyarázat és érvelés mellett a találkozóknak a funkciója az is, hogy a vezetők bátorítsák környezetüket: fogadják el a szükséges kemény döntéseket, és merjenek ilyen lépéseket maguk is meghozni.
2009.03.12. 16:15
 
 
A gyorsaságimotoros-vb új programja a Magyar GP nélkül
A Nemzetközi Motorsport Szövetség (FIM) közzétette a gyorsaságimotoros-világbajnokság módosított programját, miután szerdán eldőlt, hogy az idén szeptember 20-án nem lesz Magyar Nagydíj a Sávoly mellé tervezett Balatonringen. A FIM és a jogtulajdonos Dorna közleményben jelezte, hogy kérte, a magyar GP-t először 2010-ben rendezzék meg. A sávolyi pályát építtető Share Capital és SEDESA csoport elnöke, Vicente Cotino Escriva szerint a gazdasági válság és különösen a Magyarországot sújtó nehézségek miatt a tavaly novemberi "alapcsőletételkor" 200 millió eurósra prognosztizált beruházás finanszírozásának szervezése jóval több időt vett igénybe a tervezettnél.
2009.03.12. 16:06
 
 
A szlovák államnyelvtörvény nem fogja korlátozni a kisebbségek nyelvhasználatát
A pozsonyi házelnök szerint a módosított szlovák államnyelvtörvény nem fogja korlátozni az országban élő nemzeti kisebbségek anyanyelvhasználatát. "Biztosítottam az elnök asszonyt, hogy a törvényjavaslat parlamenti megvitatása során egyetlen olyan rendelkezés sem megy át, amely korlátozná a nemzeti kisebbségek anyanyelvének használatát" - jelentette ki Pavol Paska csütörtökön délután a dél-szlovákiai Bélán, miután tárgyalt a magyar Országgyűlés elnökével. Szili Katalin kijelentette: a magyar felet nyugtalanítja a törvényjavaslat és aggályosnak tartja azt, de ennek ellenére Paska szava számára garancia, hogy a magyarok jogai nem sérülnek.
2009.03.12. 16:00
 
 
A kormány 2027-től emelné 65 évre a nyugdíjkorhatárt
A korábban bejelentettnél hosszabb idő - tíz év - alatt emelkedne 62-ről 65 évre a nyugdíjkorhatár - derül ki az MTI által megismert kormányjavaslatból. A kabinet a nyugdíjrendszert érintő módosításokról szerdán döntött, az előterjesztést pénteken nyújtja be a parlamentnek. Az MTI információi szerint 2025 helyett 2027-től lenne 65 év a korhatár, de nem változott az eredeti elképzelés abban, hogy 2016-tól indulna el a fokozatos emelés. Kormányzati számítások szerint így azok, akik 1962-ben születtek, már 65 éves korukban mehetnének nyugdíjba, és a változás az 1954-ben születetteket érintené először - értesült az MTI.
2009.03.12. 15:45
 
Elutasítják a szakszervezetek a cafeteria tervezett megadóztatását
Elutasítják a szakszervezetek a béren kívüli juttatások tervezett megadóztatását. Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek elnöke ártalmasnak nevezte a kormány szerdán elfogadott javaslatát. Úgy vélte a számok "riasztóak", a kormány "találomra" 62 százalékos személyi jövedelemadót és 27 százalékos járulékterhet vet ki az üdülési csekkek, az étkezési hozzájárulás és az önkéntes pénztári befizetések felére. Véleménye szerint téved a kormány, ha azzal számol, hogy a munkáltatók "simán" átvállalják ezeket a terheket. Ezzel a döntésével a kormány jelentősen lerontja az üdülési csekk, az étkezési hozzájárulás felhasználásának, valamint az önkéntes pénztárak működésének feltételeit - mondta.
2009.03.12. 15:38
 
 
Madoff minden vádpontban bűnösnek vallotta magát
Bűnösnek vallotta magát csütörtökön az ellene felhozott mind a 11 vádpontban Bernie Madoff, minden idők legnagyobb Wall Street-i szélhámosa. A saját bevallása szerint 50 milliárd dolláros pénzügyi csalássorozatot végrehajtó volt befektetési üzletemberre - aki ellen 11 vádpontban, egyebek között kötvénycsalás, három rendbeli pénzmosás és hamis tanúzás miatt emeltek vádat - 150 évig terjedő szabadságvesztést szabhatnak ki. A 70 éves Madoff, a New York-i Nasdaq elektronikus tőzsde egykori igazgatója tavaly decemberben vallotta be, hogy évek óta folytatott befektetési üzlete valójában "egy nagy csalás".
2009.03.12. 15:30
 
 
MDF: Hock lemondott elnökségi tagságáról, Pettkó kilépett a kampánystábból
Az MDF-es Hock Zoltán lemondott elnökségi tagságáról, képviselőtársa, Pettkó András pedig kilépett a párt EP-választási kampánystábjából. Hock Zoltán az MTI-nek csütörtökön elmondta: a pártból ugyan nem lépett ki, de a szerdai elnökségi ülésen bejelentette, hogy lemond elnökségi tagságáról. Mint mondta, nem értett egyet a párt EP-listájával és irányváltásával, ezért döntött úgy, hogy a továbbiakban nem vesz részt az elnökség munkájában. "Ha az ember valamit jó lélekkel, szívvel nem tud támogatni, nem tud segíteni, akkor az a tisztességes, hogyha lemond" - jelentette ki Hock. Elmondta azt is: Pettkó András azt jelentette be a szerdai ülésen, hogy kilép az MDF EP-választási kampánystábjából.
2009.03.12. 14:15
 
 
Overdose-t a világ legjobb zsokéja lovagolja idén
A világ legjobbnak tartott zsokéja, a belga Christophe Soumillon lovagolja idén Overdose-t, amely eddigi 11 galoppfutamán veretlen maradt. A csütörtöki sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a magyar csodaló április 19-én Budapesten, a Kincsem Parkban kezdi a 2009-es szezont, s már ezen a versenyen Soumillon ül a nyergében. "Nem akármilyen elismerés, hogy nem is mi kezdeményeztük ezt a kapcsolatot, hanem Soumillon jelentkezett, aki eddig kétszer látta versenyezni Overdose-t és elmondása szerint szerelmes lett belé" - mondta Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa.
2009.03.12. 13:54
 
 
Magyarországon kisebb a nemek közötti bérkülönbség
Magyarországon a nők átlagosan 13 százalékkal kevesebbet keresnek, mint a férfiak; Szlovákiát, Csehországot és Magyarországot összehasonlítva mégis nálunk a legkisebb a nemek közti bérkülönbség - közölte a Merces bérinformációs portál. A Merces eredményei szerint a magyarországi nők férfiakhoz viszonyított helyzete kedvezőbb, mint a szlovákoké vagy a cseheké, mivel északi szomszédunknál 19, Csehországban pedig 22 százalék a nők hátránya a munkaerő-piaci átlagjövedelmeket tekintve. A legnagyobb bérkülönbség a bankszektorban mutatkozik; egy fiók férfi vezetője 51 százalékkal magasabb fizetést is kaphat, mint egy nő.
2009.03.12. 13:52
 
 
Rég látott versengés lehet az MSZP vezető posztjaiért
Rég látott versengés lehet az MSZP vezető posztjaiért, mivel túl sok "erős ember" száll ringbe a kisszámú szabad posztért a párt jövő hét végi tisztújító kongresszusán. Az országos elnökségben lényegében csupán négy szabad hely kiadó: az elnöki, a két elnökhelyettesi, a három alelnöki és az egy frakcióvezetői poszt mellett két-két helyet köt le az ifjúsági és a női kvóta; ez az országos elnökség 15 helyéből 11-et jelent. A négy elnökségi helyre aspirál többek között Veres János pénzügyminiszter, Puch László energiaügyi államtitkár, Oláh Lajos környezetvédelmi államtitkár, Gőgös Zoltán földművelésügyi államtitkár, illetve Tóbiás József, a parlamenti frakció igazgatója.
2009.03.12. 13:33
 
 
Foci: Koeman bő kerete a vb-selejtezőkre két orosz légióssal
Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön kihirdette 28-as bő keretét az Albánia és a Málta elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőkre. Meghívót kapott újoncként az Oroszországban játszó Gaál Miklós. A magyar szövetség (MLSZ) honlapja szerint a holland szakvezető jövő pénteken 23 játékosra szűkíti a névsort, s a csapat március 23-án vonul majd edzőtáborba. A csoportjában második helyen álló válogatott március 28-án Albániában lép pályára, majd április 1-jén a máltai együttest fogadja a Puskás Ferenc Stadionban.
2009.03.12. 13:18
 
 
Másodfokú ár- és belvízvédelmi készültség a Tiszántúlon
Másodfokúra növelte az árvízvédelmi készültséget Szeghalomnál, a Berettyó torkolatánál csütörtökön a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Tikövizig) - közölte Bara Sándor védelemvezető. Tájékoztatása szerint a Berettyó vízállása egy nap alatt 22 centiméterrel, 407 centiméterre emelkedett. A folyó az érintett szakaszon tovább árad. A Berettyó felső szakaszán Pocsaj és Berettyóújfalu térségében továbbra is elsőfokú árvízvédelmi készültség van érvényben, mint ahogy a Kállón és az Éren is - fűzte hozzá. Elmondta azt is, hogy a Hortobágy-Berettyón lassú vízszintemelkedés figyelhető meg, de ott még nem kellett védelmi készültséget elrendelni.
2009.03.12. 12:27
 
 
Nagyszabású gazdatüntetés Prágában
Mintegy 3-4 ezer, főként közép-európai gazdálkodó kezdte meg csütörtökön délelőtt Prágában a cseh mezőgazdasági minisztérium előtt tiltakozását, egyenlő bánásmódot követelve a régi és új tagországok gazdálkodói között - tájékoztatta Kőrösi Zsolt, a Holstein-Fríz Tenyésztők Egyesületének tenyésztésvezetője a helyszínről telefon az MTI-t, a tüntetés megkezdését követően. Közölte: a demonstráción elsősorban közép-európai gazdálkodók, csehek, szlovákok, lengyelek, szlovénok, magyarok, litvánok vesznek részt, de képviseltetik magukat az osztrák és a német gazdaszervezetek is.
2009.03.12. 12:01
 
 
A Fidesz csökkentené az élelmiszerek áfáját és a benzin jövedéki adóját
Csökkentené az alapvető élelmiszerek áfáját és a benzin jövedéki adóját a Fidesz - jelentette be Szijjártó Péter szóvivő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. A Fidesz törvénymódosító javaslatot nyújt be, amelyben kezdeményezi, hogy az alapvető élelmiszerek áfája a jelenlegi 20 százalékról csökkenjen 5 százalékra - mondta Szijjártó Péter. A másik javaslat szerint a benzin árát terhelő jövedéki adó az uniós minimum szintre csökkenne, a jelenlegi 103,5 forintról 87 forint/literre. Az ellenzéki politikus szerint a kormány szerdán bejelentett csomagjában kizárólag adóemelés van, amely mindenkit érint, leginkább a kiszolgáltatott helyzetben lévő családokat, ezzel szemben a Fidesz az adócsökkentést javasolja.
2009.03.12. 11:45
 
Drogbáró is van a Forbes gazdaglistáján
Drogbáró is szerepel az amerikai Forbes magazin listáján, amely a világ leggazdagabb embereiből áll. Az illető Mexikó "legkörözöttebb" embere, Joaquin "Tökmag" Guzmán. A 155 centis férfi nem tartozik az élvonalba, csupán a 701. helyre "becsülte" a lap szerkesztősége, mivel vagyonát 1 milliárd dollárra - 230 milliárd forintnyira - teszi. Guzmánt okolják a mexikói hatóságok kábítószer-háborúk több ezer halálos áldozatáért. Az immár 51 éves férfit sikerült elfogniuk, de 2001-ben megszökött. Azóta is keresik - hiába.
2009.03.12. 11:44
 
Mi az orális szex receptje?
A férfi szájjal vagy nyelvvel izgatja a nőt a lába között - ez az egyik legbeváltabb és legpraktikusabb eszköz a férfi számára, és nagyon élvezetes a nő számára.
2009.03.12. 11:21
 
 
Szakított Palin kormányzó lánya és vőlegénye
Bristol Palin, az alaszkai kormányzó, volt alelnökjelölt 18 éves lánya szakított vőlegényével, pár hónapos gyermeke apjával. Levi Johnston az AP hírügynökségnek szerdán megerősítette a People című sztármagazin értesülését, miszerint "néhány hete" felbontották eljegyzésüket. A különválás részleteiről interneten terjedő pletykákat azonban cáfolta. A gyermeket váró tinédzser lány akkor került rövid időre a figyelem központjába, mikor édesanyja, Sarah Palin alelnökjelöltséget vállalt a republikánus elnökjelölt mellett. A kormányzó ugyanis programjában támogatta az önmegtartóztatásra biztató szexuális nevelést az iskolákban.
2009.03.12. 10:50
 
 
Három évi börtönre ítélték a bagdadi cipődobálót
Három évi börtönre ítélte csütörtökön egy bagdadi bíróság azt az újságírót, aki tavaly decemberben cipőjével próbálta megdobni az utolsó iraki sajtókonferenciáját tartó George Bush amerikai elnököt. Az ítéletet Muntazir al-Zaidi munkaadója, az al-Bagdadíja televízió jelentette be.
2009.03.12. 10:43
 
 
BL: Négy angol és két spanyol csapat a negyeddöntőben
Egyetlen olasz csapat sem maradt állva a legrangosabb európai kupasorozatban, miután mindhárom angol-olasz párharcot a szigetországiak nyerték a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A legjobb 16 közé négy angol csapat jutott, a Manchester United, az Arsenal, az FC Liverpool és a Chelsea. A negyeddöntőbe a szigetországiak mellett a spanyolok delegálhatnak több csapatot, miután a három nyolcaddöntős párharcból a Villarreal és az FC Barcelona is győztesen került ki. A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének jövő pénteki nyoni sorsolásán az angolokon és spanyolokon kívül a portugál bajnok FC Porto és a német Bayern München vehet részt.
2009.03.12. 10:38
 
 
Országos gyász Németországban
Pszichiátriai kezelés alatt állt a 15 személyt meggyilkoló és végül önmagával is végző ámokfutó merénylő, aki előzőleg az interneten jelezte, hogy szörnyű tettének elkövetésére készül - közölték csütörtökön a baden-württembergi hatóságok. A winnendeni középiskolában a 17 éves Tim K. által előző nap végrehajtott vérfürdővel kapcsolatban a hatóságok hivatalosan közölték: a merénylő mintegy 7 órával korábban az interneten megüzente, hogy mit tervez. Németországban országos gyásznap keretében emlékeztek csütörtökön a winnendeni ámokfutó áldozataira. Az egész országban félárbocra eresztették a zászlókat a középületeken, és számos iskolában megemlékezéseket tartottak.
2009.03.12. 10:31
 
 
Nagyon mély a japán recesszió
Japán gazdaságának kibocsátása éves szinten 12,1 százalékkal volt kisebb a múlt év utolsó negyedében az egy évvel korábbinál. A kormányzat csütörtökön korrigálta előzetes becslését, amelyben még 12,7 százalékos zuhanást számolt. Ilyen mértékű visszaesésre 1974 óta nem volt példa. A visszaesés fő oka az exportkereslet és a háztartási kiadások "összeomlása" - fogalmaznak a jelentésekben. A kivitel értéke a negyedik negyedévben a harmadikhoz képest 13,8 százalékkal esett. A sajtó felhívja a figyelmet, hogy a kivitel nagy csökkenése januárban is folytatódott.
2009.03.12. 10:25
 
 
Gyurcsány: erősíteni kell a politikai együttműködést a NATO-ban
Erősíteni kell a politikai együttműködést a NATO-ban az új kihívások miatt - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a Tíz év NATO: tíz év biztonság című konferencián. A biztonsági kihívások közül napjainkban a legtöbb nem kezelhető katonai eszközökkel. Ezek között van az energiabiztonság, a klímaváltozás és az édesvízkészletek problémája. A terrorizmus kérdésében azonban a NATO katonai feladatok tartósan fennmaradnak - hangsúlyozta a kormányfő.
2009.03.12. 10:19
 
 
MNB: számottevően nőttek a külföldi követelések
Az egynapos betétek átlagállománya számottevően nem változott februárban, de továbbra is nagyon magas, miközben eszköz oldalon a külföldi követelések számottevő emelkedése volt megfigyelhető a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön közzétett statisztikai mérlege szerint. Az előzetes adatok alapján februárban az egyéb eszközök átlagállományán belül a kéthetes és hathónapos jegybanki hitelek igénybevétele januárhoz képest emelkedett. A hitelintézetek a fokozott óvatosság miatt szabad likviditásuk továbbra is jelentős részét kötötték le egynapos jegybanki betétben.
2009.03.12. 09:15
 
 
Eddig egy millió hibridet értékesítettek
A Toyota japán autóipari cég vegyes üzemelésű hibridautóiból 1 milliót értékesítettek már az Egyesült Államokban. A japán gyártó bejelentése szerint ez a környezetbarát jármű népszerűségének jele, ugyanis hét évig tartott, amíg 500 ezret tudtak a kocsiból eladni, a második 500 ezer eladásához viszont csak két évre volt szükség. Ugyanakkor a Toyota amerikai értékesítése egészében alaposan visszaesett: februárban az eladások 39,8 százalékkal maradtak el az egy évvel korábbi szinttől. Az áram-benzin vegyes üzemelésű Toyota Prius értékesítése februárban 33,6 százalékkal csökkent.
2009.03.12. 09:10
 
 
Horvátország és Albánia áprilisban NATO-tag lesz
Horvátország és Albánia is a NATO teljes jogú tagjává válik áprilisban - mondta NATO-főtitkár Budapesten, a Tíz év NATO: tíz év biztonság című konferencián. Jaap de Hoop Scheffer szerint három fő kihívás áll napjainkban a szervezet előtt.Biztosítani kell, hogy a NATO továbbra is nyitva álljon azon államok számára, amelyek csatlakozni szeretnének - hangsúlyozta a NATO-főtitkár. Jaap de Hoop Scheffer a kihívások között említette az afganisztáni szerepvállalást, az Oroszországgal folytatott viszonyt, valamint azt, hogy a NATO megtalálja a megfelelő megoldást az új kihívásokra, így például az internetes bűnözésre.
2009.03.12. 09:01
 
 
Indian Wells-i tenisztorna: Szávay párosban kiesett
Szávay Ágnes a lengyel Agnieszka Radwanska oldalán vereséget szenvedett a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna női páros versenyének első fordulójában a Nuria Llagostera Vives, Maria Jose Martinez Sanchez spanyol kettőstől. Eredmény: női páros, első forduló (a 16 közé jutásért): Llagostera Vives, Martinez Sanchez (spanyol, 6.)-A. Radwanska, Szávay 3:6, 6:4, 10-2. Egyesben a 22. helyen kiemelt Szávay az első fordulóban nem lép pályára, a legjobb 64 között pedig az orosz Marija Kirilenko és a romániai Gallovits Edina csütörtöki párharcának győztesével találkozik.
2009.03.12. 08:14
 
 
Gyengült a forint
Külső hatásokra gyengült a forint, csütörtökön negyed tízkor 303,71 forint volt az euró a bankközi piacon a szerda délutáni 299,50 forint után. Az árfolyam már szerdán visszacsúszott 300 forint fölé, a tengerentúli piacok nyitva tartása idején jobbára 301 forint körül alakult, majd reggel fokozatosan gyengülni kezdett. A kereskedők a háttérben azokat a nemzetközi hatásokat vélik felfedezni, amelyek a tőzsdéken is visszaesést okoztak: ismét növekedni látják a kockázatkerülést, és megemlítették, hogy az előző időszak felfutása pusztán technikai okokból is magában rejtette egy korrekció lehetőségét. A forint a dollárral szemben is gyengült, keddi szintjére tért vissza; az amerikai deviza árfolyama 237,96 forint a szerdai 234,00 forint után.
2009.03.12. 07:49
 
Ötven métert zuhant egy öngyilkosjelölt a Niagara-vízesésnél, de túlélte
Több mint ötvenméteres zuhanást élt túl egy amerikai férfi, aki valószínűleg öngyilkosságot akart elkövetni a Niagara-vízesésnél. Egy turista tett bejelentést telefonon a rendőrségnél, hogy egy férfi felmászott a mellvédre, és levetette magát az 51 méteres mélységbe, az alant morajló Niagara folyóba. Az eset a kanadai-amerikai határon elterülő, a világ egyik leglátogatottabb természeti csodájának számító vízesésrendszer 640 m széles, patkó alakot formáló óriászuhatagánál, a Horseshoe Fallnál történt, ahol másodpercenként 675 ezer gallon (több mint két és félmillió liter) víz zúdul alá. A férfi szemtanúk szerint elúszott a mentők elől, akik ki akarták emelni a jéghideg vízből. Végül fejsérüléssel, kihűlt állapotban szállították kórházba.
2009.03.12. 07:39
 
 
Jövőre életbe léphet a magáncsőd intézménye
Elkészült a magáncsőd intézményének tervezete, amellyel azokon a középosztálybeli családokon szeretnének segíteni, akik nem tudják tovább fizetni a hiteleiket - ismerteti a várakozás szerint jövőre hatályba lépő törvény lényeges elemeit a Népszabadság. A nemrég elkészült tervezetben a magáncsődöt adósságrendezési eljárásnak nevezik, mert a magáncsőd kifejezést "megbélyegzőnek" találták - mondta a lapnak Gadó Gábor, az Igazságügyi Minisztérium szakállamtitkára. A magáncsőddel azok az adósok élhetnek, akiknek van valamekkora vagyonuk, büntetlen előéletűek, a megelőző öt évben szándékos bűncselekményt nem követtek el, és rosszhiszemű magatartásukkal nem akadályozták a hitelezői követelések érvényesítését.
2009.03.12. 07:35
 
 
GPS-es fűnyírás
Műholdas vezérlésű fűnyírásra tér át egy megye Nagy-Britanniában: 6 ezer fontért - bő 2 millió forintért - vesz készülékeket fűnyíró embereinek. Leicestershire elöljárói úgy vélik, hogy a régi irányításnál sokkal hatékonyabb lesz az új. A fűnyírók interaktív térképükön mindig megjelölik, hogy épp hol dolgoznak. A hi-tech munkanapló azt is tartalmazza, hogy az egyes helyeken mikor vágták legutóbb a füvet, így az önkormányzat központi fűnyíró diszpécsere optimálisan tudja hadra fogni "gyepfodrászait". Az újításnak akadnak ellenzői. Szerintük szabad szemmel is jól látható, hogy mikor hosszú a fű, nem kell ahhoz műhold, a kézzel írt munkanaplókból pedig könnyedén kiderül, hogy ha hetek óta nem vágtak valahol füvet, akkor jó eséllyel esedékes már.
2009.03.12. 07:20
 
 
Ismét Bill Gates a világ leggazdagabb embere
Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere: 40 milliárd dolláros vagyonával a Microsoft-alapító foglalja el az első helyet a Forbes amerikai pénzügyi magazin idei, dollármilliárdosokat fölsoroló listáján. Több szempontból is figyelemreméltó a vagyonosok legfrissebb ranglistája. A gazdasági válság miatt tavalyhoz képest egyharmaddal - 793 főre - csökkent a dollármilliárdosok száma. Ilyesmire utoljára 2003-ban volt példa. A szupergazdagok együttes vagyona csaknem a tavalyi érték felére, 2,4 billió dollárra apadt. A leggazdagabb nő továbbra is a francia Liliane Bettencourt; a L'Oréal főnöke 13,4 milliárd dolláros vagyonával a 21. helyet foglalja el.
2009.03.12. 07:15
 
 
A NATO jövőjéről is tárgyalnak ma Budapesten
A NATO jövőjéről is szó lesz a magyar NATO-csatlakozás tizedik évfordulója alkalmából rendezett mai nemzetközi konferencián, a találkozón az észak-atlanti szervezet főtitkára is részt vesz. Az Országházban Tíz év NATO: tíz év biztonság címmel rendezendő konferencián mintegy 400 résztvevőre számítanak. A konferencián részt vesz Jaap de Hoop Scheffer NATO-főtitkár, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Göncz Kinga külügyminiszter is, Sólyom László köztársasági elnök pedig védnökséget vállalt. A meghívottak között nagyon sok diák is van. A tanácskozáson a tervek szerint egyrészt arról lesz szó, hogyan valósult meg a bővítés, másrészt a szervezet jövőjéről cserélnek majd eszmét az előadók.
2009.03.12. 07:01
 
 
BL: Manchesteri továbbjutás, gólzápor Barcelonában
A címvédő Manchester United hazai pályán Vidic és Ronaldo góljaival 2-0-ra legyőzte az olasz Internazionalét a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerdai visszavágóján, így negyeddöntőbe jutott. Barcelonában a hazaiak Henry két góljával, Messi és Eto'o találataival 4-0-ra elhúztak, amelyre a Lyon két góllal válaszolt. A katalánok végül Keita találatával 5-2-re győztek és jutottak negyeddöntőbe. A Porto és az Atlético Madrid ezúttal sem bírt egymással. A madridi 2-2-t követően Portugáliában nem született gól, így a Porto jutott tovább. Az AS Roma-Arsenal párharcban a házigazdák hiába nyertek 1-0-ra a rendes játékidőben, a hosszabbítást követő 11-es párbajban az Arsenal bizonyult jobbnak.
2009.03.11. 22:47
 
 
Elhalaszthatják a következő EU-horvát csatlakozási tárgyalási fordulót
Elképzelhető, hogy az Európai Unió cseh elnöksége elhalasztja a Horvátország és az EU között folyó csatlakozási tárgyalások következő fordulóját a horvát-szlovén határvita megoldatlansága miatt. Erről szerdán beszélt Strasbourgban Alexandr Vondra, az uniós ügyekért felelős cseh miniszterelnök-helyettes. Az Európai Parlament plenáris ülésén folytatott vitában Szent-Iványi István (SZDSZ) - liberális vezérszónokként - ugyanakkor úgy fogalmazott: "nincs méltányolható indok Horvátország csatlakozási tárgyalásainak további blokkolására".
2009.03.11. 21:00
 
 
A szakszervezet szerint a BKV felfüggesztette a bértárgyalásokat
Határozatlan időre, indoklás nélkül felfüggesztette a bértárgyalásokat a BKV menedzsmentje a szakszervezetekkel - közölte a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke szerdán az MTI-vel. Gulyás Attila elmondása szerint a szövetséget a céggel való kapcsolattartásra kijelölt érdekképviseleti osztály tájékoztatta a BKV döntéséről. Hozzátette: a következő tárgyalás - amelyen minden eddiginél nagyobb esély volt a megegyezésre - csütörtökön lett volna. A BKV tudatta: a vezérigazgató nem tudott volna tárgyaláson megjelenni, ezért hétfőre halasztották a megbeszélést. A szakszervezeti vezető azt mondta: nem tudják mi állhat a háttérben, de biztosan "oka van annak, hogy a munkáltató lemondja a az egyeztetést."
2009.03.11. 20:45
 
 
Elhunyt Bacsó Péter
Életének 82. évében szerdán elhunyt Bacsó Péter Kossuth-díjas filmrendező, a Magyar Mozgókép Mestere - tudatta a Magyar Filmművészek Szövetsége az MTI-vel. A magyar filmművészet kiemelkedő alakját a szövetség saját halottjának tekinti - közölte Hermann Krisztina, a szervezet ügyvezető titkára. A tanú rendezője, aki összesen 32 nagyjátékfilmet készített, még 80. születésnapját is új filmmel ünnepelte, és január végén vette át a Magyar Filmszemle életműdíját. Az elismerés átvételekor Bacsó Péter azt hangsúlyozta: csak filmeket akart csinálni, eszébe sem jutott, hogy életművel "bíbelődjön".
2009.03.11. 20:15
 
Labdarúgó Magyar Kupa: idegenben nyert az Újpest az MTK ellen
Az Újpest idegenben 2-1-re legyőzte az MTK Budapestet a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, így magabiztosan várhatja a hazai visszavágót. A Budapest Honvéd saját közönsége előtt Moreira duplájával 2-0-ra nyert a Kecskemét ellen. Negyeddöntő, 1. mérkőzés: MTK Budapest-Újpest FC 1-2 (0-2), Budapest Honvéd - Kecskeméti TE-ERECO 2-0 (1-0). A visszavágókat egy hét múlva rendezik.
2009.03.11. 20:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137[2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista