2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Orbán: vissza kell követelnünk hazánkat!
Vissza kell követelni hazánkat azoktól, akik az elmúlt hét évben tönkretették, napról napra kell felmorzsolni a magyar kormány ellenállását - jelentette ki Orbán Viktor a Fidesz vasárnapi ünnepi nagygyűlésén, ahol több ezres közönségének azt ígérte, hogy ez az utolsó március 15. a "sorsfordító változás" előtt. A pártelnök azt mondta: 1848-ban volt hitük és bátorságuk a magyaroknak, hogy visszaköveteljék a saját hazájukat. A miénk egy nagyra hivatott nemzet, amelynek mindig volt és mindig lesz jövője, nekünk senkivel szemben nem kell meghunyászkodnunk, mi mindig visszaszereztük a hazánkat, ha kellett a legnagyobbakkal szemben is - fogalmazott.
2009.03.15. 15:30
 
 
Monaco is csatlakozik az adótitkot enyhítőkhöz
Monaco az utolsó jelentős adóparadicsomként csatlakozott a hét végén azon területek sorához, amelyek enyhítenek az adótitkon, és csatlakoznak a bankszámlák adatainak cseréjéről szóló nemzetközi megállapodásokhoz. A monacói hercegség vasárnap éjjel jelentette ezt be, nem sokkal azután, hogy a belga kormány is közölte: hajlandó aktívan részt venni az Európai Unión belüli határokon átívelő adócsalások elleni harcban. Az elmúlt napokban Liechtenstein, Andorra, Svájc, Ausztria és Luxembourg jelentette be, hogy enyhít a banktitkon.
2009.03.15. 15:27
 
Alpesi sí Vk: Olaszországé a csapatverseny első helye
Olaszország együttese végzett az élen az idény utolsó Világkupa-viadalának számító csapatversenyben az alpesi sízők vasárnap zárult Vk-döntőjében, a svédországi Aréban. Az itáliai alakulat tagjai összesen 21 pontot gyűjtöttek ugyanennyi elsőségüknek köszönhetően: 6-ot szuper-óriásműlesiklásban, 15-öt pedig szlalomban. Éppen az első helyek nagyobb számának köszönhetően előzhette meg a talján csapat az osztrákokét, amelynek tagjai szintén 21 pontig jutottak. A harmadik helyet Svájc érdemelte ki.
2009.03.15. 15:25
 
 
Medvegyev nyilvánosságra fogja hozni idei bevételeit
Dmitrij Medvegyev orosz államfő nyilvánosságra fogja hozni idei bevételeit, hogy ezzel is hasonló lépésre bátorítsa a hivatalos személyeket. Medvegyev vasárnapi televíziós interjújában elmondta, hogy a jövedelmek nyilvánosságra hozatalától a korrupció-ellenes harc erősödését reméli. Sok évig tartó kemény küzdelem kell ahhoz, hogy megszűnjék a hivatalos személyek körében a megvesztegetés - mondta. Kifejtette, hogy a nemrégiben elfogadott törvények lehetővé teszik a hivatalos személyek vagyoni helyzetének alaposabb nyomon követését. Tavaly Oroszországban 12 ezer hivatalos személy ellen indított korrupció gyanúja miatt eljárást az államügyészség.
2009.03.15. 15:08
 
Pokorni: az EP-választás Gyurcsány bukásához vezethet
A Fidesz ünnepi nagygyűlésén a budai Várban, a Dísz téren felállított tető nélküli színpad környékén a szakadó esőben több ezren hallgatták meg a házigazda Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere, valamint Rogán Antal V. kerületi és Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester felszólalását. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök bukásához vezethet a júniusi EP-választás - mondta Pokorni Zoltán polgármester, a Fidesz alelnöke. Emlékeztetett arra, hogy 2004-ben az EP-választás után megbukott Medgyessy Péter miniszterelnök, és 2008-ban a népszavazás után felbomlott a koalíció. Szerinte 2009-ben pedig a jelenlegi kormányfő bukásához vezethet a választás, "ha ugyan Gyurcsány Ferenc kibírja" addig.
2009.03.15. 14:21
 
 
Demszky: új kiegyezésre van szükség
Ma nem új rendszerváltásra, soha ki nem próbált harmadik útra, forradalomra van szükség, hanem visszatérésre 1989 szelleméhez, amelynek lényege a tárgyalásokon elért közmegegyezés volt a rendszerváltás szükségességéről - mondta Demszky Gábor vasárnap a Fővárosi Önkormányzat Petőfi-szobornál tartott ünnepségén. A főpolgármester szerint ezért ma új kiegyezésre van szükség, mégpedig minél előbb. A liberális politikus úgy fogalmazott, ha nem tudunk kiegyezni, tönkreteszi az országot a bizalmatlanság és az abból fakadó egyre mélyebb gyűlölet.
2009.03.15. 13:58
 
 
Kányádi Sándor kapta a köztársasági érdemrend nagykeresztjét
A tudományos és a művészeti teljesítmény között nincs merev szétválasztás, ezt jó lenne általában kiterjeszteni a mostani állapotokra: kilátni a beszűkült gondolkodásból, a csak a saját szakmai területre és politikai forrásokra hagyatkozó tájékozódásból és megpróbálni empatikusan viszonyulni a másik térfélen tapasztaltakhoz - emelte ki Sólyom László köztársasági elnök a művészeti és tudományos állami kitüntetések átadásán vasárnap a Parlamentben. A Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Köztársasági Érdemrend kitüntetéseinek ünnepélyes átadásán az államfő hangsúlyozta: idén Kányádi Sándor erdélyi író, költő kapja a legmagasabb kitüntetést, a köztársasági érdemrend nagykeresztjét.
2009.03.15. 13:55
 
Harry herceg, rózsaszín körömlakkal
Rózsaszínűre lakkozott körmökkel döbbentette meg az egyik divatos londoni éjszakai szórakozóhely közönségét Harry herceg, a brit trón harmadik számú várományosa. A vasárnapi brit bulvársajtó fotókkal gazdagon illusztrált beszámolói szerint Harry bal kezének körmei pompáztak rózsaszínben, amikor a herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - szombat hajnalban elhagyta a londoni éjszaka aranyifjai körében népszerű Raffles bárt. A bohém nyugat-londoni Chelsea kerület mulatójának sokat látott vendégserege is "bizarrnak" minősítette a látványt.
2009.03.15. 13:34
 
 
Kossuth-szobrot avatott Ácson Szili Katalin
Közadakozásból felállított Kossuth-szobrot avatott Ácson Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke vasárnap. Szili Katalin avató beszédében hangsúlyozta: 1848 egyik legfontosabb tanulsága, hogy a történelmi korszak kiváltságosai önként lemondtak előjogaikról, az elöljárók áldozatvállalásukkal segítették a nemzetet. Az Országgyűlés elnöke feltette a kérdést: meg van-e ez az erkölcsi indíttatás a mai elitben? Lehetséges-e a szolidaritás egy olyan korban, amikor a többség belenyugodni látszik a különbségekbe? Az 1849-49-es forradalom és szabadságharc 161. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen Csöbönyei Imre ácsi polgármester kifejtette: a szoborállítással a település újra hitet tett a magyarság, a magyar nemzet mellett.
2009.03.15. 13:29
 
 
Már három demonstrációt tiltott meg a rendőrség
Újabb demonstráció megtartását tiltotta meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján. Közleményük szerint vasárnap délután Fáber Károly, a Rendszerváltó Fórum nevében bejelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, hogy 14 óra 30 perctől 17 óráig az Oktogontól indulva akarnak vonulásos demonstrációt tartani. Előzőleg két másik demonstráció megtartását is megtiltotta a rendőrség, ezeket Toroczkai László magánszemély jelentette be még csütörtökön. A BRFK közleménye szerint a bejelentésben az állt, hogy Toroczkai 17 órától 24 óráig két helyszínen, a Liszt Ferenc téren és a Corvin közben akar demonstrálni.
2009.03.15. 13:27
 
 
Ciprus-rali: Loeb a győztes
Az utóbbi öt év világbajnoka, Sébastien Loeb nyerte az idei Ciprus-ralit, amely a 12 futamos világbajnokság harmadik versenye volt. A francia pilóta mögött a finn Mikko Hirvonen végzett a második, a norvég Petter Solberg pedig a harmadik helyen. Loeb 2009 előtt már három alkalommal - 2004, 2005, 2006 - is első volt a szigetországi viadalon. A Limasszol környékén rendezett idei Ciprus-rali teljes távja 1198 km volt, ebből összesen 332,07 km a mért szakaszok hossza. A végeredmény: 1. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroe:n C4 WRC) 4:50:34.7 ó 2. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (finn, Ford Focus WRC) 27.2 másodperc hátrány 3. Petter Solberg, Phil Mills (norvég, brit, Citroën Xsara) 1:49.4 p h.
2009.03.15. 13:18
 
 
Dressz-ügyben szigorít a Nemzetközi Úszószövetség
Már a nyári, római világbajnokságon élni fognak a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) szombaton zárult dubaji ülésén jóváhagyott új szabályok, amelyeket azokkal a szuperdresszekkel kapcsolatosan határoztak el, amelyek révén 2008-ban 100-nál is több világcsúcs született. A FINA döntése értelmében a jövőben az úszódresszek nem fedhetik a nyakat, nem takarhatják a karokat és a bokát, maximális vastagságuk 1 mm lehet, s 2010-től a világszövetség csakis az általa hitelesített mezekben elért világrekordokat ismeri el. A FINA-vezérkar, a Büro arról is döntött, hogy az idén használható ruhákat e hó végéig, vagyis március 31-ig a gyártóknak ismét be kell vizsgáltatniuk, és újból engedélyeztetniük a szövetség által elfogadott svájci laboratóriumban.
2009.03.15. 11:58
 
 
Markó a nemzet egységét és a szolidaritást hangsúlyozta
Egy nép akkor válik nemezetté, ha képes összefogni és egyet akarni, ha a nehéz pillanatokban képes félretenni a sérelmet, a bántást, a nézetkülönbséget, haragot és hiúságot - mondta vasárnap Székelykeresztúron Markó Béla, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke a szövetség március 15-i központi ünnepségén. Hangsúlyozta: ha nem tudunk szolidárisak lenni egymással, és nem tudunk kezet nyújtani a másik magyarnak, akkor csak sodródunk iránytű nélkül erre-arra, vergődünk céltalanul a történelem markában.
2009.03.15. 11:46
 
 
Összesen 19 embert állítottak elő a fővárosban
A Március 15. térről újabb három embert állítottak elő, így összesen 19-re nőtt a nemzeti ünnepen a fővárosban előállították száma - közölte az MTI-vel Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délután három órakor. Az Országos Rendőr-főkapitányság előzőleg azt közölte az MTI-vel, hogy délután kettő óráig a fővároson kívül sehol máshol nem volt szükség rendőri intézkedésre. Az előállítottak többségét a Március 15. térről állították elő, ahol a rendőrök könnygázsprayt is használtak. A rendőrség korábbi közlése szerint a téren zajló rendezvényen maszkos személyek jelentek meg azzal a szándékkal, hogy megzavarják a megemlékezést.
2009.03.15. 11:29
 
 
Kósa Lajos: forradalmat kell csinálni
Forradalmat kell csinálni - jelentette ki Kósa Lajos vasárnap a Debrecen főterén, a Református Nagytemplom előtt rendezett, március 15-i ünnepségen. "Tanulnunk kell a hibákból, és forradalmat kell csinálni" - mondta a város fideszes polgármestere, hozzátéve, nem fegyverrel akar senki az alkotmányos rend ellen fellépni. A rend, a tisztesség, a becsület forradalmát kell újra kivívni, mert erkölcsi, morális megújulás nélkül nincs más Magyarország. Ahhoz, hogy Magyarország újra a szolidaritás földje legyen, újrakezdésre, új kormányra van szükség - mondta Kósa Lajos Debrecenben.
2009.03.15. 11:22
 
 
Egyre kevesebbet alszanak a franciák
Naponta hét óránál is kevesebbet alszanak a franciák: évről évre lecsippentenek néhány percet a napi alvásidőből, 50 év alatt a napi szundi másfél órával csökkent. Ezeket a számokat az álommal és az ébrenléttel foglalkozó francia intézet, az INSV által az alvás napja, március 18. alkalmából készített felmérés alapján tette közzé a párizsi Le Monde. A megkérdezett személyek átlagos alvásideje 6 óra 58 perc volt a hétköznapokon és 7 óra 50 perc a hétvégéken. A vizsgálat során a BVA közvélemény-kutató intézet ezer, 18 és 55 év közötti személyt kérdezett meg interneten alvási szokásaikról.
2009.03.15. 10:10
 
 
Gyurcsány: hasonló kihívásokkal kell szembenézni, mint 1848-ban
Európa népeinek ma nem kisebb kihívással kell szembenézniük, mint a másfél évszázaddal ezelőtti forradalmak hőseinek - írta Gyurcsány Ferenc a határon túli magyarságnak küldött üzenetében. A miniszterelnök szerint a világgazdasági válság fenyegetésében meginogni látszik a szabadság, egyenlőség, testvériség "véráldozattal szentesített" európai egysége, pedig a közös problémákat csak közös erővel, egységes akarattal lehet megoldani. Levelében úgy fogalmazott: az idei március 15. nagy kérdése, hogy magyarként és európaiként helyt tudunk-e állni és meg tudunk-e erősödni a vért ugyan nem, de áldozatokat mindenképpen követelő válság idején, és vajon Európa megőrzi-e 1848 vívmányait, vagy zárójelbe teszi a testvériség eszméjét.
2009.03.15. 09:27
 
 
Ungváron meggyalázták Petőfi Sándor szobrát
Ungváron vasárnap virradóra ismeretlen tettesek fehér festékkel öntötték le Petőfi Sándor szobrát. Az Ukrajnai Magyarok Demokratikus Szövetsége (UMDSZ) feljelentést tett az ügyben. A magyar nemzet költőjének egész alakos szobra Ungvár központjában áll a róla elnevezett téren, néhány méterre attól a helytől, ahol az a fogadó állt, amelyben Petőfi 1847 júliusában megszállt. Ferenci Béni alkotását a Magyar Köztársaság ajándékozta Ungvárnak. A szobrot 1990. szeptember 29-én együtt avatta fel Göncz Árpád magyar és Leonyid Kravcsuk ukrán államfő.
2009.03.15. 09:15
 
 
Több mint négyszáz autót szállítottak el a fővárosban
Eddig 430 gépkocsit szállított el a rendőrség a fővárosban a nemzeti ünnephez kapcsolódó rendezvények miatt lezárt területekről - közölte honlapján a rendőrség vasárnap, nem sokkal reggel kilenc óra előtt. A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársai főként a Kossuth tér környékéről, az Alkotmány utcából, a Szalay utcából, a Széchenyi felső rakpartról, az Akadémia utcából, a Petőfi tér környékéről, a Váci utcából, a Pesti alsó rakpartról, a Március 15. térről, valamint a Bajcsy-Zsilinszky útról és környékéről, az Astoriáról és környékéről, a Múzeum körútról és a környező utcákból, továbbá a Hősök tere környékéről szállították el a járműveket.
2009.03.15. 09:13
 
 
Ismét működnek a sífelvonók Bánkúton
A héten esett hónak köszönhetően ismét lehet síelni Bánkúton, vasárnap kilenc órától három felvonót működtetnek - olvasható a Bánkút Síklub információs honlapján. A bükki sícentrumban a pályákat 26 centi vastagságú hó borítja, vasárnap a B, a D és a G jelzésű felvonó működik. A pályák állaga jó, illetve közepes, Bánkúton a hőmérséklet vasárnap kora délelőtt kevéssel nulla fok alatt volt.
2009.03.15. 09:11
 
 
Heti 30 csokit eszik egy 100 éves hölgy
Négy tonna csokit evett meg eddig élete során egy brit hölgy, igaz, volt rá ideje: immár 100 éves. A néni heti adagja jelenleg 30 rúd tejcsoki. Peggy Griffithsnek hívják, Abbotshamben él. Becslés szerint 70 ezer Cadbury szeletet kebelezett be élete során. 69 éves lánya a The Sun című brit lapnak elmondta, hogy anyja az 1930-as években édességboltot vezetett, ám teljesen felette a hasznot, mivel a "kecskére bízott káposzta" szereposztás érvényesült.
2009.03.15. 08:56
 
 
Vagyonukról való lemondásra kérte a nagybirtokosokat a bolíviai elnök
Evo Morales bolíviai elnök arra kérte az ország nagybirtokosait egy helyi idő szerint szombati ünnepi beszédében, hogy önként mondjanak le vagyonuk egy részéről a szegény indián lakosság javára. Morales az ünnepségen - amelyet egy elkobzott birtokon rendeztek meg a fővárostól, La Paztól 620 kilométerrel délkeletre található Alto Parapeti körzetben - átadott 34 birtoklevelet szegénységben élő guarani indiánoknak. Alto Parapeti egy olyan körzet, amelyben a birtokosok különösen hevesen ellenezték Morales agrárreformját. Bolíviában február lépett hatályba a legszegényebbek érdekeit szolgáló új alkotmányt, amely Morales szerint lehetővé teszi az ország újjáalapítását "az egység, az igazságosság és a méltóság" alapján.
2009.03.15. 08:52
 
 
Összecsapások a pakisztáni ellenzéki tüntetők és a rendőrök között
A hatóságok által elrendelt házi őrizet ellenére elhagyta lahori otthonát Navaz Sarif, a pakisztáni ellenzék vezetője, miközben a rendőrség igyekezett szétverni a város központjában összesereglett tüntetőket, akik Sarifot várták egy nagygyűlésre. Sarif "törvénytelennek, erkölcstelennek és alkotmányellenesnek" nevezte az ellene hozott intézkedést, majd, mielőtt gépkocsin elindult a gyűlés színhelyére, közölte: figyelmeztetem a hatóságokat, hogy hárítsák el az összes akadályt "nagy menetelésünk" elől, különben a lakosság maga fogja megtenni ezt. Az ellenzéki politikus szerint "eljött az idő, hogy Pakisztánt kiemeljék a sártengerből" és megteremtsenek egy igazságos társadalmat. Sarif gépkocsiját legalább háromezren követték.
2009.03.15. 08:49
 
 
A német kancellár szigorítani akarja a fegyvertartást
Szigorítani akarja a fegyvertartást a winnendeni, 16 halálos áldozattal járó mészárlás után Angela Merkel német kancellár. A kormányfő a német közrádiónak adott, vasárnap elhangzó interjúban leszögezte: valószínűleg nem lehet megakadályozni teljesen az ilyen vérfürdőket, de a tragédia egyik tanulsága, hogy különösen szigorúan kell ellenőrizni a fegyvertartást, hogy be kell tartani az erre vonatkozó szabályokat. Merkel felvetette annak lehetőségét is, hogy "váratlan ellenőrzéseket" tartanak. Egyúttal megemlítette az interneten látható erőszakos videót problémáját is. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy "nem segít az internet szabadságának állandó követelése".
2009.03.15. 08:46
 
 
Új kormányrendelet a vásárokról és a piacokról
A vásár és a piac tartását a fenntartó kérésére a helyi jegyző engedélyezi, de a kérelemben meg kell jelölni az üzemeltetőt is, mivel ő felel a jogszerű működésért - egyebek mellett ezt tartalmazza "a vásárokról és a piacokról" szóló kormányrendelet, amely a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. A rendelet szabályait április 12-től kell alkalmazni, de a már működő piacoknak is meg kell felelniük az új előírásoknak ettől számítva 90 napon belül. Vásárt bármely olyan cég vagy személy rendezhet, amelynek a székhelye, lakóhelye valamely uniós tagállamban, illetve EGT területén van. Ugyanez vonatkozik a piac tartásra is.
2009.03.15. 08:38
 
 
Jobban ízlik minden a megszokott csészéből
Jobban ízlik a kávé vagy a tea a kedvenc csészéből, bögréből - állítja egy brit pszichológus. Tom Stafford, a Sheffieldi Egyetem tudósa azzal magyarázza a jelenséget, hogy az emberi agy egy idő után beáll a tea- és kávéfőzés napi szertartására, és azt szinte "elvárja". Ha a rituálé elmarad, vagy "döccen", akkor ez kihat az ital élvezeti értékére, illetve érzékelésére. A rituálé fontos szereplője a kedvenc csésze és bögre, így azok hiánya megzavarja az "idillt". Egy felmérés szerint ugyanakkor a britek csak 65 százalékának van kedvenc csészéje és/vagy bögréje - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2009.03.15. 08:36
 
 
A kockázati biztosítások felé tolódik az életbiztosítási piac
A hagyományos életbiztosítások a jelenlegi helyzetben nagyobb jövedelmezőséget teremthetnek a biztosítóknak, mint a befektetéshez kötött (unit linked) életbiztosítások, részben ezért eltolódik az életbiztosítási piac a kockázati életbiztosítások irányába - mondta Bartók János, az Aviva Életbiztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-nek. Az utóbbi években az életbiztosítási piac összegzett díjbevételének dinamikáját az unit linked életbiztosítások adták. Amint ezek aránya visszaesett, lecsökkent a teljes díjbevétel is. Mindez számokban: 2006-ban a 420 milliárd forintos teljes díjbevételből 247 milliárd volt a befektetéshez kötött életbiztosításból származó, míg 2007-ben az 508 milliárdból már 342 milliárd származott abból.
2009.03.15. 08:26
 
 
Megerősítette tisztségében Szász Jenőt az MPP kongresszusa
Megerősítette tisztségében Szász Jenő pártelnököt a Magyar Polgári Párt (MPP) első országos tanácsa (kongresszusa), amely szombat délután ülésezett a székelyföldi Gyergyószentmiklóson. Csinta Samu, a párt háromszéki szervezetének ügyvezető elnöke bejelentette, hogy egyelőre nem akar versenybe szállni a pártelnöki székért, sőt arra kérte küldött-társait, hogy az országos tanács most ne döntsön személyi kérdésekről, hanem fél éven belül hívjanak össze a rendkívüli tisztújító kongresszust. A késő este megtartott választás nyomán Szász Jenő 256 szavazatot kapott a leadott 289-ből, ellenjelöltjére, az ákosfalvi Bartha Jenőre 29-en szavaztak.
2009.03.15. 08:10
 
 
Az állami lobogó felvonásával megkezdődött az ünnepségsorozat
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 161. évfordulója alkalmából katonai tiszteletadás mellett vasárnap délelőtt felvonták a Magyar Köztársaság lobogóját a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. Az ünnepi eseményen jelen volt Sólyom László köztársasági elnök, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és Kaposvári Bertalan, a Legfelsőbb Bíróság elnöki jogkörben eljáró elnökhelyettese. A rendezvényen részt vettek a kormány tagjai, állami vezetők, a pártok egy részének képviselői, a diplomácia testület tagjai. Az Alkotmánybíróság elnöke, Paczolay Péter hivatalos külföldi útja miatt nem vett részt a zászlófelvonáson.
2009.03.15. 08:00
 
 
Indian Wells-i tenisztorna: Szávay továbbjutott
A 22. helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában nyert a romániai Gallovits Edina ellen, és bejutott a legjobb 32 közé a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i torna női versenyében. A viadal honlapja szerint az összecsapás 1 óra 14 perc alatt ért véget. Eredmény: nők, 2. forduló (a 32 közé jutásért): SZÁVAY ÁGNES (22.)-Gallovits (román) 6:2, 6:2.
2009.03.14. 20:44
 
 
Navracsics: a mai Magyarország sokaknak a reménytelenség országa
A mai Magyarország sokak számára a reménytelenség országa - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szombaton este Veszprémben, a Színházkertben lévő Petőfi-szobornál rendezett ünnepségen, mintegy 300 résztvevő előtt. Sokan nem látják ma a jövőjüket, csüggedtek és úgy gondolják, hogy "a hétköznapok rosszkedve, kilátástalansága tartósan velünk marad" - fogalmazott az ellenzéki politikus. Hangsúlyozta ugyanakkor azt, hogy 1848 március 15-e a reményt jelentette a magyarság számára; annak a reményét, hogy hétköznapi életünk részévé válhatnak ezek az eszmények: szabadság, egyenlőség, testvériség.
2009.03.14. 20:01
 
Hárommázsás ünnepi torta készült Szegeden a nagyárvíz évfordulójára
Csaknem hárommázsás, 1879 szeletes tortát készítettek a Szegedet százharminc esztendővel ezelőtt romba döntő nagyárvíz évfordulójára; a cukrászremeket szombaton délután szelték föl és osztották szét az ünneplők között a csongrádi megyeszékhely belvárosában. Az ötszintes, hófehér tejszínhabbal és kékszínű, a Tisza habjait formázó krémmel díszített Madeleine-torta pontosan 296 kilogrammot nyom - mondta Gyuris László mestercukrász az édesség szeletelése közben. A csokoládés piskóta alapú, mézes-csokis főzött krémmel töltött, tejszínhabos tortát négy ember két és fél napig készítette.
2009.03.14. 19:07
 
Az amerikai-magyar barátságot méltatta Obama március 15. alkalmából
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc örökségét, valamint az Egyesült Államok és Magyarország közötti barátságot méltatta Barack Obama amerikai elnök a magyar nemzeti ünnep alkalmából írott üdvözletében. Az MTI-hez az Amerikai Magyar Koalíció (HAC) - a legnagyobb befolyású amerikai magyar érdekképviseleti csoport - által az ünnep előestéjén eljuttatott köszöntőben Obama a magyar történelem egyik mérföldkövének, valamint a szabadságért vívott küzdelem egyik, jelentős fejlődést elindító pillanatának nevezte az 1848-as forradalmat, amelynek öröksége továbbra is ösztönzően hat.
2009.03.14. 18:05
 
 
Bundesliga: Dárdaiék nyertek, Hajnalék ikszeltek
A Dárdai Pállal felálló Hertha BSC 1-0-ra nyert a vendég Baxer Leverkusen ellen a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában, és a magyar játékos klubja továbbra is a tabella élén áll. Hajnal Tamás együttese, a Borussia Dortmund már 4-2-re vezetett, azonban a Hannover a 80. és a 83. percben is eredményes volt, így meg kellett elégedni az egy ponttal. A címvédő Bayern München ugyan kihagyott egy büntetőt, mégis simán diadalmaskodott Bochumban. Eredmények: 1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach 2-4, VfL Bochum - Bayern München 0-3, Hannover 96 - Borussia Dortmund 4-4, Hertha BSC - Bayer Leverkusen 1-0.
2009.03.14. 17:36
 
Birkózó válogatóverseny: Bácsi, Fodor és Kiss győzött
Bácsi Péter, Fodor Zoltán és Kiss Balázs is nyert a kötöttfogású birkózók második Eb-válogató versenyén szombaton, az FTC népligeti csarnokában. A szövetség tájékoztatása szerint mindhárman a megszokottnál egy súlycsoporttal feljebb indultak. Az Európa-bajnok Bácsi Péter a február végi csapat-világbajnokság harmadik mérkőzésén könyöksérülés miatt már nem tudott a válogatott rendelkezésére állni, mostanra viszont felgyógyult. Az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán ezúttal a 96 kg-ban birkózott, és a fináléban visszavágott az egri Majoros Árminnak az U-23-as bajnokságon elszenvedett vereségért.
2009.03.14. 17:25
 
Egyre többen vannak a tartománynév-lopók
Egyre növekszik azon bűnözők száma, akiket "cybersquatternek" hívnak, és azzal élnek vissza, hogy a virtuális térben önkényesen lefoglalják jól ismert márkák internetes tartománynevét, majd megpróbálják méregdrágán eladni az eredeti tulajdonos cégnek. A "squatter" angolul az önkényes beköltözőt jelölő fogalom, a "cybersquatternek" pedig egyelőre nincs is magyar megfelelője - annak ellenére, hogy ez az illegális tevékenység Magyarországon is elharapódzott. Tavalyi 18 százalékkal növekedett az illegális tartománynév lefoglalás. A hatóságok nem sok mindent tudnak ellene tenni, lévén a 2007-ben az így megkaparintott címek nem kevesebb mint 80 százaléka megmaradt.
2009.03.14. 17:15
 
 
Labdarúgó NB I: DVSC - Nyíregyháza 4-0
A DVSC simán nyert a vendég Nyíregyháza ellen a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában. Eredmény: DVSC-Nyíregyháza 4-0, Debrecen, 7500 néző, gólszerzők: Rudolf (12., 71.), Oláh (48.), Dudu (88.). Nem túl magas színvonalú játékot hozott az első félidő, amelyben a válogatott Rudolf remekbe szabott találattal szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. A napfényes időben a küzdelem inkább a mezőnyben folyt, mintsem a kapuk előtt. A szünet után növelte előnyét a listavezető. A debreceniek a második játékrészben már sokkal pontosabban és jobban játszottak, aminek egy magabiztos siker lett a végeredménye.
2009.03.14. 17:10
 
 
Molnár Csaba reméli, hogy új nukleáris blokk épülhet
Az energiaügyi miniszter azt reméli, hogy tavasszal a képviselők nagy többsége megszavazza az új nukleáris termelőkapacitás kiépítését Magyarországon. Molnár Csaba szombaton sajtótájékoztatón erősítette meg, hogy a kormány elvi hozzájárulást kér a parlamenttől új atomerőművi blokk, illetve blokkok építésének előkészítéséhez. Hozzátette: a blokk típusáról a kormány határoz majd, a költségek a típustól és kapacitástól függenek. A kormány számításai szerint 1.000 megawatt kapacitás beruházás mintegy 2,5-3 milliárd euróba kerül. Molnár Csaba az MTI kérdésére hozzátette: az Országgyűlés elvi döntését követően kezdődhetnek meg az előkészületek.
2009.03.14. 17:05
 
Magyar kitüntetést adott át Gyenesei István Petre Cozmának
A Magyar Sportért Emlékérem arany fokozatát adta át Petre Cozmának, a február 8-án Veszprémben meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázó édesapjának szombaton Bukarestben Gyenesei István önkormányzati miniszter. A magas állami kitüntetésre - civil kezdeményezésként - Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) főtitkára és Vujity Tvrtko újságíró terjesztette fel Petre Cozmát. A javaslattevők indoklása szerint Petre Cozma a gyász legnehezebb pillanataiban példamutató emberi nagyságával, megnyilatkozásaival és cselekedeteivel békére, megbecsülésre és az egymás iránti tiszteletre tanított mindenkit.
2009.03.14. 16:52
 
G20: közös erőfeszítés a növekedés újraindítására
A világgazdasági növekedés újraindításához szükséges mértékű, "kitartó" erőfeszítések kifejtését ígérték közös nyilatkozatukban a húsz legnagyobb fejlett és feltörekvő gazdaság alkotta országcsoport (G20) pénzügyminiszterei és jegybankelnökei, akik a Londonba összehívott áprilisi G20-csúcstalálkozót készítették elő szombati angliai ülésükön. A világgazdaság kibocsátásának 85 százalékát adó húsz ország szakpolitikusai és jegybankárai a Londontól délre fekvő, festői Horsham kisvárosban ültek össze. Egyik fő napirendi pontjuk a Nemzetközi Valutaalap (IMF) mozgósítható tőkekészletének feltöltése volt.
2009.03.14. 16:52
 
 
Ciprus-rali: továbbra is Loeb az élen
Továbbra is az utóbbi öt évben világbajnok Sébastien Loeb vezet a Ciprus-ralin. A 12 futamos világbajnokság harmadik versenyének szombati öt gyorsasági szakasza után a pontversenyben éllovas francia pilóta mögött a finn Mikko Hirvonen a második, a spanyol Dani Sordo pedig a harmadik. A Mayer Gábor, Tagai Róbert kettős továbbra is a 25. Loeb korábban három alkalommal (2004, 2005, 2006) nyerte meg a szigetországi viadalt. A Ciprus-rali teljes távja 1198 km, ebből összesen 332,07 km a mért szakaszok hossza. Pénteken és szombaton összesen 11 gyorsaságit bonyolítottak le, vasárnap pedig további hárommal fejeződik be a verseny.
2009.03.14. 16:49
 
 
Premier League: a Liverpool nagyon megverte az MU-t
Meglepetésre az FC Liverpool idegenben, ráadásul három góllal győzte le a listavezető Manchester United csapatát az angol labdarúgó Premier League 29. fordulójának szombati rangadóján. Sir Alex Ferguson együttese számára egyetlen vigaszt az jelenthet, hogy még így is négy ponttal vezeti riválisa előtt a bajnokságot, és egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Premier League, 29. forduló: Manchester United-FC Liverpool 1-4.
2009.03.14. 16:24
 
 
Kopjafát állított Nyergestetőn Sólyom László
Saját kopjafát állított a székelyföldi Nyergestetőn Sólyom László köztársasági elnök az 1848-49-es forradalomban és szabadságharcban elesettek emlékére szombaton. Az államfőt szállító gépkocsikonvoj helyi idő szerint délután valamivel négy óra után érkezett meg a Hargita megyében lévő Nyergestetőre. Addigra már jelentős tömeg - a szervezők szerint több mint kétezer ember - gyűlt össze a hegytetőn, a gépkocsik a hegy mindkét oldalán hosszú sorokban parkoltak a szűk út mentén. A sűrű hóesésben és a hideg szélben nagy tapssal fogadták a magyar államfőt és kíséretét.
2009.03.14. 16:05
 
Holokausztnak nevezte Izrael gázai hadműveletét bin Laden
"Holokausztnak" nevezte Izrael gázai övezeti hadműveletét Oszama bin Laden, az al-Kaida terrorszervezet vezetője az al-Dzsazíra katari hírtelevízióban szombaton sugárzott hangfelvételen. Bin Laden több arab vezetőnek szemére vetette, hogy nem tett meg mindent a harcok megállításáért, és összeesküdött a Nyugattal. Az al-Dzsazíra nem közölte, hogy miként jutott birtokába az új hangfelvétel, amelynek hitelességét egyelőre nem lehetett ellenőrizni. A hang mindazonáltal azonosnak tűnik a terrorista vezér korábbi üzeneteiben hallhatóéval. Bin Laden előzőleg januárban üzent: azon a hangfelvételen felszólította a muszlimokat, hogy indítsanak dzsihádot (szent háborút) Izrael ellen.
2009.03.14. 15:10
 
 
Férfi kézilabda NB I: Veszprém-Szeged 29-24
A címvédő MKB Veszprém 29-24-re nyert a vendég Pick Szeged ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati csúcsrangadóján, így minden bizonnyal az alapszakasz élén végez. Eredmény: MKB Veszprém-Pick Szeged 29-24 (14-11), legjobb dobók: Vujin 9/6, Iváncsik G. 7, Perez, Gulyás 4-4, illetve Krivokapic, Zubai 4-4. A mostani sikerrel a Veszprém változatlanul százszázalékos, a két meccsel többet játszott Szeged pedig csak a címvédőtől kapott ki. A két élcsapat legközelebb majd a bajnoki döntőben fut össze - hacsak nem borul a papírforma -, és a Szeged csak akkor taszíthatja le a trónról riválisát, ha legalább egy meccset megnyer Veszprémben.
2009.03.14. 14:55
 
 
Levonulóban az árhullám a Körösökön
A Fekete- és a Fehér-Körösön már csak elsőfokú az árvízvédelmi készültség, és szombat estére a Kettős-Körösön is a legalacsonyabb készültség mellett folyik majd a védekezési munka - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság szombaton. A Fehér- és a Fekete-Körös teljes hosszában apad, a Kettős-Körös vízszintje pedig szombat estére csökken a másodfokot jelentő 650 centiméteres vízállás alá. A Hármas-Körös Gyománál szombaton tetőzik másodfokú készültség és 684 centiméteres vízszint mellett. A folyó Szarvas felé még óránként egy centimétert árad, tetőzésére az esti éjszakai órákban lehet számítani.
2009.03.14. 14:20
 
 
Göncz: nemcsak technikai kérdésről van szó az államfő erdélyi útja kapcsán
Nemcsak technikai kérdések állhatnak annak hátterében, hogy Sólyom László államfő gépe nem kapott leszállási engedélyt Erdélyben - mondta a külügyminiszter az MTI-nek szombaton. Göncz Kinga információi szerint a román határon csak rutinellenőrzésen esett át az elnöki autókonvoj. "A magyarázat egyelőre a technikai magyarázat, illetőleg az erre való hivatkozás. Ha valóban arról szól a történet, hogy nem szívesen látják a magyar elnököt egy magyar nemzeti ünnep alkalmából, az elfogadhatatlan" - mondta Göncz Kinga. Barátságtalan lépés volt a román fél részéről a leszállási engedély megtagadása. A Külügyminisztérium egyelőre nem kapott megnyugtató magyarázatot erre - mondta.
2009.03.14. 13:01
 
 
A Fidesz ismét javasolja a távhő áfájának csökkentését
A Fidesz a jövő héten ismét benyújtja az Országgyűlésnek a távhő áfa tartamának csökkentésére vonatkozó törvényjavaslatát - mondta László Tamás, a párt lakótelepi munkacsoportjának vezetője szombaton Budapesten. A Fidesz szerint a lakótelepeken élőket egyrészt az azonnali lépéssel, tehát a távhő áfa csökkentésével lehetne segíteni, másrészt hosszú távon megoldást kell találni a távfűtés rendszerhibáinak megoldására - mondta a politikus. Közölte: a rendszerproblémák megoldásánál felmerülhet az erőművek reprivatizálása is, hiszen az erőművek eladása "rettenetes helyzetbe hozta a családokat", hiszen az erőművek diktálnak.
2009.03.14. 12:26
 
 
A hikikomorik világa
Japán után Dél-Koreában és az Egyesült Államokban, Észak-Európában és Olaszországban is megjelentek a hikikomorik. Japánban azokat a fiatalokat nevezik így, akik önként elszigetelik magukat a világtól. Hónapokra vagy akár évekre is bezárkóznak a szobájukba. Van, akinél a klauzúra teljes, van, aki azért néha megjelenik a család közös étkezésein. Aki egyedül él, az bevásárlás miatt is kénytelen érintkezni a külvilággal, de szigorúan csak életszükségleteinek biztosítására. Japánban, ahol először észlelték ezt a szokatlan viselkedési módot, a hikikomorik több mint egymillióan vannak.
2009.03.14. 12:17
 
 
Veres: a devizahitelek átváltását az állam egyedül nem tudja vállalni
A devizahitelek forinthitellé való átváltása nem oldható meg csak állami kötelezettségvállalással - mondta Veres János pénzügyminiszter szombaton Budapesten. A magyar állam nincs abban a helyzetben, hogy ennek a kérdésnek a 100 százalékát, a saját maga terheként vigye tovább - fogalmazott a szakminiszter az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának zárt ülése előtt. Nagyon fontos dolog, hogy Magyarország belül maradjon a 3 százalékos államháztartási hiánycélon, tehát semmilyen olyan megoldás nem támogatható, amely veszélyezteti ezt - szögezte le a pénzügyminiszter.
2009.03.14. 12:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135[2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista