2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Szlovénia ratifikálta Horvátország NATO-csatlakozását
Szlovénia pénteken ratifikálta Horvátország NATO-csatlakozását, és ezzel elhárult az akadály, hogy a volt jugoszláv köztársaság az észak-atlanti szövetség tagja legyen. Immár a NATO mind a 26 tagállama ratifikálta a horvát csatlakozást, amely a szervezet április 3-4-i csúcstalálkozóján válik hivatalossá. James Appathurai, a NATO szóvivője "jó fejleménynek" minősítette a szlovén lépést, és biztosra vette, hogy az áprilisi csúcson mind Horvátország, mind Albánia csatlakozhat a szövetséghez. A szlovén parlament már február 9-én nagy többséggel jóváhagyta Horvátország NATO-csatlakozását, de ez csak a mostani elnöki aláírással vált hivatalossá.
2009.03.27. 17:37
 
 
Századvég-Forsense: soha nem voltunk még ennyire pesszimisták
A magyar társadalom még soha nem volt ennyire pesszimista, mint ezekben a napokban - állapította meg a Századvég Alapítvány és a Forsense Intézet pénteken az MTI-hez eljuttatott közös közvélemény-kutatása, amit március 16. és 26. között végeztek. A közérzeti index értéke a 100 fokú skálán mért 20 pontos februári értékhez képest márciusban 18 pontra süllyedt. Az ország pesszimista állapotát jelzi, hogy még az MSZP-szavazók közérzet indexe sem közelíti meg a közepes értéket (36 pont), a Fidesz szavazóinak pontszáma ennek csupán harmada (12 pont). A megkérdezettek pontosan fele volt azon a véleményen, hogy az országgyűlés oszlassa fel magát és legyenek előre hozott választások.
2009.03.27. 17:16
 
 
Orbán: Magyarországnak teljes megújulásra van szüksége
Magyarországnak nem válságkezelésre, hanem teljes megújulásra van szüksége - jelentette ki Orbán Viktor Pécsett pénteken. "A világ nem egyszerűen válságon megy keresztül, hanem lezár egy korszakot. Mi egy más, újjászülető világot látunk majd magunk előtt, ezért Magyarországnak most nem válságkezeléssel, hanem az új világ megértésével, a rá való felkészüléssel kell foglalkoznia" - mondta a Fidesz elnöke európai parlamenti választásokra készülő pártjának A vidék Európája című kampányrendezvényén. A volt kormányfő úgy fogalmazott: a puszta válságkezelés zsákutca, mert ugyanazok próbálkoznak vele, akik a válságot előidézték, ugyanazzal ami előidézte, s ugyanazt az elkorhadt rendszert akarják újraépíteni, amely felmondta a szolgálatot.
2009.03.27. 17:11
 
 
Szili Katalin: csődöt mondott a neoliberális gazdaságpolitika
Csődöt mondott a neoliberális gazdaságpolitika, új gondolkodásmódra van szükség - jelentette ki Szili Katalin házelnök pénteken Pécsett, a Dél-dunántúli Gazdasági Parlament ülésének megnyitóján. Beszédében a szocialista házelnök azt hangsúlyozta, hogy az a gazdasági, pénzpolitikai irány, amely a XX. század második felét jellemezte, fenntarthatatlan. A politikus ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy pontosan látható: a gazdasági gondok mellett milyen szociális problémákkal kell szembe nézni. Ezek a társadalmi polarizációban, különbözőségekben felfedezhetők.
2009.03.27. 16:40
 
 
Az MSZP elnöksége szombaton is tanácskozik
Az MSZP országos elnöksége szombat reggel ülésezik, hogy megvitassa a jelenlegi politikai helyzetet - tudta meg az MTI pénteken. Az elnökségen belül két tábor alakult ki: az egyik támogatná Bokros Lajos miniszterelnökségét, a másik kitartana Takács János jelölése mellett, és ha ez nem működik, akkor inkább az előre hozott választások mellett tenné le a voksát. Az MTI-nek név nélkül többen úgy nyilatkoztak, meg kell emészteni azt, hogy az SZDSZ Bokros Lajost javasolta jelöltnek. Az MTI kereste, de nem tudta elérni a külföldön tartózkodó Bokros Lajost, aki az MDF európai parlamenti listavezetőjeként szombaton részt vesz és beszédet mond a párt kampánynyitóján.
2009.03.27. 16:04
 
 
Nem Ratko Mladicot fogták el Kenyában
Az Interpol pénteki bejelentése szerint nem Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnok az a férfi, akit Kenyában őrizetbe vettek a hatóságok. A nemzetközi rendőri szervezet ezt az ujjlenyomatok alapján közölte, amelyeket digitális úton megkapott a kenyai hatóságoktól.
2009.03.27. 15:17
 
 
Áprilistól Kozma György vezeti a Legfelsőbb Bíróságot
Kozma György, a Legfelsőbb Bíróság Közigazgatási Kollégiumának vezetője látja el a Legfelsőbb Bíróság elnöki feladatait április 1-jétől - mondta Fazekas Sándor, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) elnökhelyettese a testület rendkívüli ülése után. Kozma György azért veszi át az elnöki teendőket április 1-jétől a jelenlegi elnöki jogkörben eljáró elnökhelyettestől, Kaposvári Bertalantól, mert ő betölti 70. életévét és nyugdíjba megy. A tanács megerősítette, hogy a Legfelsőbb Bíróságon az elnök megválasztásáig az elnöki feladatokat a Legfelsőbb Bíróság Szervezeti és Működési Szabályzata alapján az elnökhelyettes által kijelölt kollégiumvezető, Kozma György látja el - fogalmazott Fazekas Sándor.
2009.03.27. 14:49
 
 
Obama és Merkel nem vitázik a jövő heti csúcsértekezletek előtt
Az elmúlt hetekben felmerült nézeteltérések ellenére a vitákat mellőzve készül Barack Obama és Angela Merkel a jövő heti londoni G20-csúcsra, valamint a NATO jubileumi csúcsértekezletére - közölte Berlinben a német kormány szóvivője. Ulrich Wilhelm beszámolt arról, hogy a német kancellár és az amerikai elnök egy videokonferencia keretében egyeztetett, s úgy értékelte, hogy a küszöbönálló csúcskonferenciák előtt a két ország között immár nincsenek nyílt nézeteltérések. A közelmúltban több olyan értesülés látott napvilágot, amely szerint Washington és Berlin eltérő állásponton van mind a nemzetközi gazdasági válság leküzdését célzó intézkedéseket, mind a NATO egyes feladatait, mindenekelőtt Afganisztánt illetően.
2009.03.27. 14:40
 
 
Bokros Lajos az SZDSZ miniszterelnök-jelöltje
Az SZDSZ számára három miniszterelnök-jelölt volt elfogadható: Surányi György, Békesi László és Bokros Lajos - mondta az MSZP és a szabad demokraták pénteki egyeztetése után Fodor Gábor. A már véget is ért egyeztetést követően a pártelnök kijelentette: mára világossá vált, hogy az első kettő jelölt nemet mondott a felkérésre, ezért most az SZDSZ azt javasolta: az MSZP fontolja meg Bokros Lajos jelölését. Az MSZP nem érti, de tudomásul veszi az SZDSZ döntését - közölte Bárándy Gergely, az MSZP országos elnökségének tagja újságírókkal. Elmondta: a szocialista párt a következő napokban javaslatot tesz a további teendőkre.
2009.03.27. 14:32
 
Robbie Williams kész visszatérni a Take That együttesbe
Robbie Williams brit popcsillag készen áll a Take That együttesbe való visszatérésre, és rendszeres kapcsolatban áll a kilencvenes évek sikercsapatának tagjaival - írja a Daily Mirror című napilap pénteki számában. "Egyre valószínűbbnek tűnik a dolog, rendszeresen beszélünk, és úgy tűnik, a srácoknak is kedve lenne a dologhoz. Óriási lenne" - mondta a 35 éves híresség, aki 1995-ben hagyta ott a bandát. Pletykák szerint Williams már csak egy telefonhívásra vár Gary Barlow, a Take That vezéregyénisége részéről, akivel távozása előtt romlott meg a kapcsolata.
2009.03.27. 13:46
 
Hétfőn számol be fia halálának körülményeiről id. Ocskay Gábor
Hétfőn áll ki a nyilvánosság elé id. Ocskay Gábor, hogy beszámoljon válogatott jégkorongozó fia keddi halálának körülményeiről. Horog László, a család szóvivője az MTI-nek elmondta, a gyászoló édesapa köszöni a részvétnyilvánításokat, és azt, hogy mindenki tiszteletben tartotta kérését, és sem őt, sem pedig a családot nem keresték. A fehérvári jégcsarnokban hétfőn 13 órakor sorra kerülő sajtótájékoztatón id. Ocskay Gábor a tragédia körülményeiről kíván szólni, míg Tóth István, az Alba Volán SC társelnöke az április elsejei temetéssel kapcsolatos részleteket ismerteti. A kilencszeres bajnok, 187-szeres válogatott ifj. Ocskay Gábor életének 34. évében kedden éjjel hunyt el szívinfarktusban.
2009.03.27. 13:34
 
Paroubek az előrehozott választásról tárgyalna a parlamenti pártokkal
Az ellenzéki Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) szeretne megegyezne a többi parlamenti párttal egy olyan törvény elfogadásában, amely lehetővé tenné a képviselőház mandátumának lerövidítését és az idő előtti választás kiírását - nyilatkozta Jírí Paroubek pártelnök Prágában, miután több mint egy órán át tárgyalt Václav Klaus államfővel a jobbközép kormány bukása után kialakult helyzet megoldásáról. A hatályos törvények szerint Csehországban nagyon hosszadalmas és nehézkes a képviselőház feloszlatása és az idő előtti választás kiírása. Mirek Topolánek kormánya kedden bukott meg, miután a képviselőházban elveszítette a szociáldemokraták kezdeményezte bizalmi szavazást.
2009.03.27. 12:55
 
 
Radicová elhatárolódott a magyar autonómiát ígérő röplapoktól
Iveta Radicová szlovák államfőjelölt pénteken elhatárolódott azoktól a szórólapoktól, amelyek az éjjeli órákban jelentek meg Dél-Szlovákia egyes vidékein és autonómiát ígértek a magyaroknak. Az a több száz röplap, amely Komárom, Galánta és Somorja vidékén elsősorban a bevásárlóközpontok környékén jelent meg, hamisítvány - mondta újságíróknak Ján Füle, az ellenzéki államfőjelölt kampányfőnöke. Bejelentette, hogy ismeretlen tettes ellen haladéktalanul feljelentést tesznek. Radicová kampánystábja szerint valószínűleg szervezett lejárató akcióról van szó.
2009.03.27. 12:33
 
 
Az UEFA szerint Geráé a hét gólja
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapja Gera Zoltán Manchester United ellen szerzett gólját választotta meg a hét találatának a kontinensen. Az uefa.com szerint az angol Fulham magyar válogatott játékosának 87. percben, akrobatikus mozdulattal elért gólja szépsége és jelentősége miatt is megérdemelte a címet. A Fulham 2-0-ra nyert a listavezető Manchester ellen, mely márciusban kétszer is nagyon súlyos vereséget mért Geráékra, ráadásul a vereséggel a United előnye egy pontra csökkent a második FC Liverpoollal szemben.
2009.03.27. 12:30
 
 
EP-választás: hétfőtől vetethetik magukat nyilvántartásba a pártok
Hétfőtől, azaz március 30-tól vetethetik magukat nyilvántartásba az Országos Választási Bizottságnál (OVB) azok a pártok, amelyek listát kívánnak állítani a június 7-ei európai parlamenti választáson - mondta Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda vezetője. Hozzátette: a több mint 8 millió választópolgárnak április 6-10. között kell megkapnia a választásról szóló értesítőt és az ajánlószelvényt. A választáson csak pártok állíthatnak listát, és csak akkor, ha összegyűjtöttek 20 ezer érvényes ajánlószelvényt.
2009.03.27. 12:22
 
 
Nem Ratko Mladicot fogták el Kenyában
Őrizetbe vettek Kenyában egy férfit, akit a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűncselekmények elkövetése miatt köröztek, ám az Interpol megállapított, hogy nem Ratko Mladicról van szó. A hatvanas éveiben járó férfit a tengerparti Mombasa városában fogták el - közölték pénteken nyugati hírügynökségek helyi rendőrségi források alapján. A férfi vízi sportokkal foglalkozó vállalatot vezetett, kollégái Igor Majeskinek szólították. Egy kenyai rendőrtiszt azt mondta, hogy a férfit régóta körözi "egy nemzetközi törvényszék", s a letartóztatást a biztonsági szolgálat alapos nyomozómunkája előzte meg.
2009.03.27. 11:58
 
 
Már 84 ország csatlakozott a Föld órája akcióhoz
A Nagy Piramistól az Akropoliszig, az Eiffel-toronytól a Sears-toronyig, összesen 84 ország 2800 településén hunynak ki a fények a második alkalommal megrendezésre kerülő Föld órája akció keretében szombaton este. Az időzónáról időzónára haladó környezetvédő akció során a fölöslegesen égő fények lekapcsolásával a klímaváltozásra akarják felhívni a figyelmet. A tavalyi Föld órája akcióban szereplő négyszázhoz képest hétszeresére, 2800-ra nőtt a résztvevő városok és települések száma. 2007-ben az ausztráliai Sydney indította útjára a mozgalmat, akkor még csak ott hunytak ki a fények.
2009.03.27. 11:53
 
Orbán: "válságkezelő mekkmestert" keresnek a szocialisták
A válságkezelő mekkmester szerepére keresnek a szocialisták színészt, de komoly, felelős ember ebben a komédiában nem vesz részt - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke egy pénteki könyvbemutatón, ahol helyes döntésnek nevezte, hogy Surányi György elutasította a miniszterelnök-jelöltséget. A Fidesz elnöke Matolcsy György Jövőkép című könyvének bemutatóján azt mondta, a miniszterelnök ugyan beismerte, hogy megbukott, de más nem történt, minden a régi szocialista úton megy tovább, "csak egy másik színészt keresnek a válságkezelő mekkmester szerepébe". Szerinte ugyanakkor komoly, felelős ember ebben a komédiában nem vesz részt, ilyen "paprikajancsi" szerepet nem vállal.
2009.03.27. 11:41
 
Fizetni kell szombaton a parkolásért
A szombati munkanap miatt változik a parkolási rend is a fővárosban, az autósoknak fizetniük kell majd napközben a parkolásért - közölte a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája. A szociális és munkaügyi miniszter rendelete alapján március 28., szombat munkanap, ekkor kell ledolgozni a január 2-ai pihenőnapot, amelyet az eredeti, január 10-ei időpontról - az ukrán-orosz gázvita miatt kialakult helyzet miatt - a mostani hétvégére helyeztek át. Ennek megfelelően változik a parkolási rend is Budapesten: szombaton tehát reggel nyolc és este hat óra között fizetni kell a parkolásért a fővárosban.
2009.03.27. 11:16
 
A túrósdobozok jövőjét tárgyaló könyv címe a legidétlenebb
A túrósdobozok jövőjét tárgyaló fajsúlyos tanulmány nyerte a legidétlenebb könyvcímnek járó díjat Nagy-Britanniában, amelyet hagyományosan évente osztanak ki. A The Bookseller magazin Diagram-díját a Philip M. Parker által jegyzett, A 60 milligrammos túrósdobozok perspektívája 2009-2014-re című munka érdemelte ki. A második helyet Dorothy L. Cheney és Robert M. Seyfarth A páviánok metafizikája című műve szerezte meg. A díjat felügyelő Horace Bent szerint Parker győzelme meglepetésnek számít a vicces című döntősök között, ahol olyan címek kaptak helyet mint Az informális konzultáció a vastagbélről, valamint a Strip&Knit stílusosan (Vetkőzz és köss stílusosan).
2009.03.27. 10:30
 
 
Forma-1, Ausztrál Nagydíj: a szabadedzések új erősorrendet sejtetnek
Pénteken az Ausztrál Nagydíj első két szabadedzésével megkezdődött a 2009-es Forma-1-es világbajnoki szezon, mely a tréningek alapján a csapatok erősorrendjét tekintve eltér majd a korábbi években megszokottaktól. Az első és a második edzésen is a Williams német pilótája, Nico Rosberg volt a leggyorsabb. A nap második legjobb eredményét a Honda örökébe lépett Brawn GP-t vezető brazil Rubens Barrichello, a harmadikat a Toyota olasz versenyzője, Jarno Trulli érte el.
2009.03.27. 09:23
 
 
Takács János lehet az új miniszterelnök-jelölt
Takács János, az Elektrolux Lehel Kft. vezérigazgatója sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az MTI azon információját, hogy ő lenne Gyurcsány Ferenc új miniszterelnök-jelöltje. Az MTI úgy tudja, őt javasolta a kormányfő miniszterelnök-jelöltnek az MSZP pénteki elnökségi ülésén. Az MTI kérdésére, hogy vállalná-e a miniszterelnökséget, Takács János kiemelte: "ez nagyon nagy megtiszteltetés volna és elgondolkodnék legalábbis rajta". Arra a kérdésre, hogy kapott-e felkérést, azt mondta: ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja. A felvetésre, hogy van-e már konkrét elképzelése arról, hogy mit tenne miniszterelnökként, Takács azt mondta: nincs még semmiféle elképzelése, "hiszen nem történt még semmi".
2009.03.27. 08:32
 
 
Darth Vader oltári meglepetésként
"Oltári" meglepetést keltett Darth Vader egy vőlegénynek: az illető menyasszonyát kísérte az oltár elé. A vőlegény 35 éves, és már jó ideje nem gyerek, de amikor az volt, arról álmodozott, hogy egyszer találkozik egy Star Wars szereplővel. 30 esztendős menyasszonya úgy gondolta, a legjobb, ha még emlékezetesebbé teszi egybekelésük napját, és suttyomban felbérelt egy Darth Vadert násznagynak, két birodalmi harcost és egy parancsnokot "nyoszolyólányoknak" a ceremóniára, hogy ők kísérjék az oltárhoz. "Minden terv szerint ment, a vőlegényem teljesen elképedt. Egy baj volt csupán: Darth Vader állandóan a ruhám szegélyén taposott" - idézte a újdonsült feleséget a The Sun című brit lap.
2009.03.27. 08:25
 
 
Politológusok szerint nő az előre hozott választások esélye
Napról-napra nő az előre hozott választások esélye - vélték az MTI-nek nyilatkozó politológusok. Juhász Attila, a Political Capital elemzője és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet szakértője abban is egyetértett, hogy az MSZP is érdekeltté tehető az előre hozott választások elfogadásában. "Bármeddig is tart a jelölési folyamat, minden egyes órával, minden egyes újabb visszautasított jelölttel a szocialista párt és az SZDSZ is elriasztja magától a szavazókat. Egy önsorsrontó folyamatról van szó, amelyből egyre nehezebb lesz számukra kitörni" - mondta Mráz Ágoston Sámuel.
2009.03.27. 08:08
 
 
Olcsó magánszálláshelyek reneszánszára számítanak a Balatonon
Több balatoni szállodában is 10-15 százalékkal csökkent a vendégforgalom az előszezonban, de a bevételkiesésük még ezt az mértéket is meghaladja az árengedmények és akciók miatt. Ennek ellenére az MTI tudósítója által megkérdezett szállodai vezetők jó vendégforgalomra számítanak, igaz a válság hatására csökkenő fizetőképes keresletet, és az olcsó magánszálláshelyek reneszánszát vetítik előre a Balatonnál. Húsvétkor azonban teltházra számíthatnak az előfoglalások alapján az MTI által megkérdezett balatoni szállodák.
2009.03.27. 08:01
 
 
Szent-Iványi: pénteken döntés születhet a miniszterelnök-jelöltről
Pénteken már el kellene dőlnie, hogy mi fog történni, ha nem találnak olyan miniszterelnök-jelöltet, akit támogatni tudnak, akkor "nem sok értelme van folytatni tovább" - mondta Szent-Iványi István, az SZDSZ tárgyalódelegációjának tagja a Nap-keltében pénteken. "Ezt most már nagyon sokáig húzni nem lehet" - fogalmazott. A politikus szerint az MSZP elnöksége pénteken döntést hoz arról, hogy ki az a két vagy három ember, akit támogatni tud, és majd az SZDSZ eldönti, hogy van-e a jelöltek között olyan, akit tud támogatni. "Ha nem, akkor én úgy gondolom, hogy nem sok értelme van folytatni tovább ezt a folyamatot" - mondta. Hangsúlyozta: még nem tudják, hogy kikről van szó, "nem titkolódzom, fogalmunk sincs".
2009.03.27. 08:00
 
 
A válság ellenére sem kapkodnak a vevők után az autószalonok
A csökkenő autóeladások ellenére sem törekednek arra az új autókat áruló szalonok, hogy javítsanak értékesítési technikáikon, vevő-orientáltságukon - derül ki a Mystery Visit Piackutató és Tanácsadó Kft. friss, újautókat forgalmazó szalonokban végzett próbavásárlásos kutatásából. A felmérés szerint a legelemibb elvárások sem teljesülnek, vagyis ajánlatot sem tesznek a szalonban érdeklődő ügyfélnek. A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete által közzétett 2008-as autó eladási statisztikái szerint az elmúlt évben tizedével visszaesett az autóértékesítés: tavaly összesen 158.628 személygépkocsi talált gazdára, míg 2007-ben 176.978 új autót adtak el.
2009.03.27. 07:49
 
Megosztanák terheiket a devizahitelesek a bankokkal
Az ingatlanalapok befektetői után a devizahitelesek képviseletére is egyesület alakult, amely azt szeretné elérni, hogy a bankok vállaljanak részt a megnövekedett törlesztési terhekből. A háztartások devizahitel-állománya az MNB adatai szerint január végén 5.794 milliárd forint volt. A Devizahitelkülönbözet Károsultjainak Egyesülete nevet viselő szervezet a Magyar Nemzet beszámolója szerint petíciót nyújtott át a Magyar Bankszövetségnek, amiben azt kérték, hogy a bankok vállaljanak részt a terhekből. A bankszövetség az MTI-nek megerősítette: átvették a dokumentumot, és ismertetni fogják a bankokkal annak tartalmát.
2009.03.27. 07:44
 
 
Bevezethetik a négynapos munkahetet a közszférában
A közszférában bevezetendő négynapos munkahét is szerepel a kabinet takarékossági javaslatai között - értesült a Világgazdaság. A gazdasági napilap pénteki számában megjelent cikk szerint az egyelőre nem világos, hogy ezt a költségvetési szférában dolgozó - a legfrissebb adatok szerint - mintegy 707 ezer főt hogyan érintené, hiszen többek között a tanárok vagy a rendőrök esetében abszurditás lenne a heti négy munkanap felvetése. Fehér József, a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezetének főtitkára a lapnak azt nyilatkozta, hogy ha a napi ledolgozott órák számát nézzük, akkor több területen már most sem heti öt nap a munkaidő, hanem hat-hét, olyan sok a munkájuk a közszolgáknak.
2009.03.27. 07:31
 
 
Jerezi tesztelés: Talmácsi egy másodpercet faragott szerdai idejéből
Talmácsi Gábor közel egy másodpercet faragott szerdai idejéből csütörtökön, a gyorsasági-motoros világbajnokság 250 kcm-es kategóriájának jerezi tesztelésén. A 125 kcm 2007-es világbajnoka - csapata tájékoztatása szerint - elsősorban használt gumikkal gyakorolt, hogy a versenyhelyzetet tudja szimulálni. A magyar motoros már a kopott abroncsokkal is gyorsabb volt szerdai önmagánál, majd a délutáni időmérő szimuláción az egy nappal korábbi eredményén közel egy másodpercet faragva ötödik lett.
2009.03.26. 21:45
 
Visszavonták a kórházigazgatói pályázatokat
Az MDF segítségével a Fővárosi Közgyűlés MSZP-SZDSZ-képviselői csütörtökön Demszky Gábor kezdeményezésére visszavonták az önkormányzat egészségügyi bizottságának azon határozatát, amellyel pályázatot írt ki három kórház főigazgatói posztjára. Az ügy már tavaly is megjárta a közgyűlést. Akkor a bizottság által kiírt pályázatot a főpolgármester javaslatára első ízben nyilvánították az önkormányzat érdekeivel ellentétesnek. A vitában a pályázat mellett érvelő Pesti Imre (Fidesz) és Havas Szófia (MSZP) arra hívta fel a figyelmet, hogy a kórházakban 65 évnél idősebbek osztályvezetőként nem, csak tanácsadóként tevékenykedhetnek. Két kórház vezetője már évekkel túl van ezen az életkoron.
2009.03.26. 21:32
 
 
Szerbia mindent megtesz Mladic és Hadzic elfogásáért
Szerbia mindent megtesz a hágai Nemzetközi Törvényszék által háborús bűnökkel vádolt Ratko Mladic és Goran Hadzic elfogásáért - biztosították Belgrádban a törvényszék főügyészét. Serge Brammertz, a délszláv térségben elkövetett háborús bűnök ügyében eljáró törvényszék főügyésze kétnapos munkalátogatást kezdett csütörtökön Belgrádban, hogy áttekintse, mit tett eddig Szerbia a még bujkáló szerb nemzetiségű vádlottak, Mladic és Hadzic felkutatásáért, illetve elfogásáért. Brammertz júniusban ad értékelést a szerb együttműködési készségről a Biztonsági Tanácsnak.
2009.03.26. 21:00
 
 
Navracsics: meg kell nyitni az erős Magyarország fejezetét
A Fidesz szerint le kell zárni Magyarország hanyatló időszakát, és meg kell nyitni az erős Magyarország fejezetét - mondta az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtökön este Budapesten, egy lakossági fórumon a XVI. kerületben. Olyan kormányzati politikát kell folytatni, amely Magyarország összes polgára számára lehetőséget nyújt a boldogulásra. A Fidesz célja, hogy minden becsületes ember meg tudjon élni a munkájából, és a cél az, hogy Magyarország ismét gyarapodni tudjon - közölte. Ezért a legfőbb feladat, hogy végre lezárjuk ezt a hétéves "kínos epizódot", és megkezdhessük az alkotó munkát - mondta. Kijelentette: ezért van szükség az előre hozott választásokra.
2009.03.26. 20:44
 
 
A forint gyengült az euróhoz képest 21 óra előtt
A forint szerényen gyengült, a többi közép-európai valuta erősödött csütörtökön este az euróhoz képest. A cseh korona délelőtt kétheti mélységbe esett az euróval szemben, mielőtt feljavult, mert a Cseh Nemzeti Bank a csütörtöki kamatdöntésével változatlanul hagyta alapkamatát, éppen a korona gyengesége miatt. Így tett hétfőn a Magyar Nemzeti Bank is. A térségben csak a Lengyel Nemzeti Bank enyhített szerdán, de csak negyed százalékponttal, ami végül is nem ártott különösebben a zlotynak. Röviddel 21 óra előtt a bankközi devizapiacon az euró 301,65 forintot ért a szerda késő esti 301,35 forint után (+0,10 százalék). Az euró 304,77 és 300,14 forint között mozgott eddig a nap folyamán.
2009.03.26. 20:13
 
 
Ligakupa: a Győr kiejtette az Újpestet
A bajnokságban listavezető Újpest hazai pályán kikapott a Győrtől, s így kettős vereséggel kiesett a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében. Negyeddöntő, visszavágó: Újpest FC-Győri ETO FC 1-2 (0-2), továbbjutott: a Győr, kettős győzelemmel, 5-3-mal. Az elődöntő mezőnye: Győri ETO FC, Budapest Honvéd, Fehérvár FC, PMFC.
2009.03.26. 20:02
 
 
A PSZÁF 489 millió forintra bírságolta Soros egyik alapját
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) csaknem fél milliárd forintra bírságolta a Soros Fund Management LLC-t a tavaly október 9-i, a Budapesti Értéktőzsdén OTP részvényekre kötött üzletei miatt, amelyek a banki papír jelentős értékvesztését okozták. Az erről szóló határozatot a PSZÁF csütörtökön tette közzé. A határozat szerint a Felügyeleti Tanács megállapította, hogy a Soros Fund Management LLC megsértette a piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó jogszabályi előírásokat. Az alapnak a bírságot a határozat kézbesítésétől számított harminc napon belül kell befizetnie a felügyelet számlájára. Sajnálatos ügynek nevezte és annak a reményének adott hangot Soros György, hogy alapja, a Soros Fund Management LLC nem szegte meg a szabályokat.
2009.03.26. 20:00
 
 
Navracsics: napokon belül eldől az előre hozott választás sorsa
Navracsics Tibor szerint napokon belül, de legkésőbb áprilisban eldől, hogy lesz-e idén előrehozott országgyűlési választás Magyarországon. Az, hogy a mostani helyzet meddig tart, attól függ, hogy az MSZP és az SZDSZ képviselői mikor látják be, hogy becsületesebb egy előre hozott választás. "Bízom benne, hogy ez napok kérdése" - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője az MTI-nek csütörtökön. Navracsics Tibor szerint, ha az MSZP és az SZDSZ talál miniszterelnök-jelöltet, akkor nem csak a parlamenti támogatottsága lenne kétséges és törékeny, de azt sem lehetne tudni, milyen mandátummal alakulna meg az új kormány.
2009.03.26. 19:50
 
 
Verrasztó Evelyn országos csúcsot úszott
A háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László először versenyzett az idén, Verrasztó Evelyn pedig megdöntötte a női 100 méteres gyors országos csúcsát csütörtökön, az úszók Budapest bajnokságán a Komjádi uszodában. A magyar szövetség tájékoztatása szerint Verrasztó már a délelőtti előfutamok során is kitűnően szerepelt, a délutáni döntőben aztán 54.61 mp alatt teljesítette a távot, amivel saját korábbi csúcsát döntötte meg. Cseh ezúttal tőle kicsit szokatlan számokat választott, igaz, ez nem akadályozta meg abban, hogy 50 méter háton és 200 gyorson is nyerjen, sőt, ehhez még egy váltóaranyat is hozzátett (4x100 m gyors) a Kőbánya SC-vel.
2009.03.26. 19:42
 
 
Sok év múlva tűnik csak el az év végi kgfb kampány
A parlament előtt lévő kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) törvény lehetővé teszi az év közbeni biztosító váltást, de ettől a járművek többsége csak 6-8 év múlva kerül át az év végi váltásból az évközibe - hívja fel a figyelmet a biztositas.hu, valamint a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) MTI-hez eljuttatott közleménye. Amennyiben a parlament mostani formájában fogadja el a törvényjavaslatot, akkor a jövő év elejétől az autó vásárlásától számított egy évre szól az arra kötött kgfb, de díjat kihirdetniük továbbra is október végéig kell a biztosítóknak.
2009.03.26. 19:20
 
 
Natasha Richardson szerveit felajánlották átültetésre
Natasha Richardson családja felajánlotta a tragikus hirtelenséggel elhunyt színésznő szerveit más betegek megmentésére - vált ismertté a People.com internetes oldal riportjából. A hírességekkel foglakozó honlap a család egyik névtelenségbe burkolózó ismerősét idézte, aki elmondta, hogy az életben tartó gépek kikapcsolása után hozta ezt a döntést Richardson családja. Az nem derült ki a riportból, hogy sor került-e már a szervek átültetésére. Liam Neeson szóvivője, Alan Nierob közölte, nincsenek információi az üggyel kapcsolatban. Natasha Richardon március 18-án hunyt el, két nappal azután, hogy Montrealban síbalesetet szenvedett.
2009.03.26. 18:28
 
 
Az AAA Auto abbahagyja tevékenységét Magyarországon
Gyenge összteljesítményére hivatkozva átmenetileg abbahagyja tevékenységét Magyarországon az egyik legnagyobb térségi használtautó-kereskedő hálózat, az AAA Auto Group. A Hollandiában bejegyzett csoport e hónap végével felfüggeszti tevékenységét Magyarországon, de nem vezeti ki részvényeit a Budapesti Értéktőzsdéről, és azt tervezi, hogy két-három éven belül visszatér a magyar autópiacra, amikor a gazdasági helyzet majd javul, közölték csütörtökön a csoportnál. A Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban és Romániában használt autókat forgalmazó vállalat korábban, tavaly júniusban már bezárta lengyelországi részlegét.
2009.03.26. 17:15
 
 
Az Obama-kormány új pénzügyi szabályozást kezdeményez
A jelenlegihez képest gyökeresen új szabályozást kezdeményez az amerikai kormány a pénzügyi rendszer ellenőrzésére annak érdekében, hogy az ne fenyegethesse a gazdaság egészét - jelentette be Timothy Geithner pénzügyminiszter csütörtökön. Az új szabályok egyszerűbbek lesznek, amelyeket hatékonyabban betartatnak, ennek következtében stabilabb, rugalmasabb rendszert fognak eredményezni - mondta egy kongresszusi meghallgatáson. Közölte: a rendszer toldozgatása-foltozgatása nem vezet sehová, ezért átfogó változtatásra, egyebek között egy rendszerszintű szabályozó intézmény kialakítására van szükség, amely felügyeli a pénzügyi rendszer szereplőit.
2009.03.26. 17:07
 
 
Ocskay Gáborról nevezik el a Székesfehérvári Jégcsarnokot
Ifjabb Ocskay Gáborról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot - döntött csütörtöki ülésén Székesfehérvár közgyűlése. Id. Ocskay Gábor, az elhunyt jégkorongozó édesapja az MTI-nek elmondta: nagyon köszöni a képviselők gyors döntését, és a közgyűlés által felvázolt két lehetséges változatból az "Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok" elnevezést támogatja. A közgyűlés még az "Ocskay Gábor Jégcsarnok" elnevezést ajánlotta a családnak. A testület csütörtökön délután már szavazott arról, hogy a kedden éjjel elhunyt jégkorongozónak posztumusz díszpolgári címet adományoz. A válogatott játékos temetése április elsején, szerdán 15:30-kor lesz a székesfehérvári Béla úti temetőben.
2009.03.26. 16:52
 
Mécsestartót helyeztek el a Cozma-gyilkosság helyszínén
Mécsestartót helyeztek el csütörtökön a veszprémi Patrióta lokál melletti járdánál, a Cozma-gyilkosság helyszínén. Debreczenyi János (Fidesz-KDNP) polgármester elmondta: Marian Cozmának, az MKB Veszprém és a román válogatott február 8-án meggyilkolt kézilabdázójának emléktáblát is kívánnak állítani a mécsestartó fölötti falrészen, ám ehhez még be kell szerezniük az épület tulajdonosának engedélyét. A megemlékezésen jelen volt az európai hírű kézilabdacsapat valamennyi játékosa - élükön Mocsai Lajos vezetőedzővel -, akik szintén főhajtással és mécsesek gyújtásával emlékeztek volt játékostársukra.
2009.03.26. 16:41
 
 
A Fidesz szerint szánalmas színjáték zajlik
A Fidesz szánalmas színjátéknak, valamint felelőtlennek és tisztességtelennek tartja, amit az MSZP és az SZDSZ csinál - jelentette ki Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján. Szerinte ennek az az oka, hogy az MSZP és Gyurcsány Ferenc is görcsösen ragaszkodik a hatalomhoz, az SZDSZ pedig felelőtlenül asszisztál mindehhez. Amit most az MSZP és az SZDSZ csinál, annak nyomán maximum egy politikai háttéralkuk, paktumok keretében létrejövő illegitim, gyenge, átmeneti és Magyarországnak káros kormány alakulhat - mondta Szijjártó Péter. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz szerint Magyarországnak erős kormányra van szüksége, ez pedig csak választásokon születhet.
2009.03.26. 16:28
 
 
Ausztria is visszaállítja a határellenőrzést a NATO-csúcs idejére
Ideiglenesen visszaállítják a határellenőrzést a jubileumi NATO-csúcstalálkozó idejére az osztrák-német határon. A kétnapos csúcs április 3-án kezdődik, a határ térségében azonban már most ellenőrzésekre lehet számítani az osztrák és a német oldalon egyaránt - mondta Ernst Peter, a salzburgi rendőrség szóvivője. Az utazóknak egészen a NATO-értekezlet végéig érvényes úti dokumentumokkal kell rendelkezniük a határátlépéshez. A jogosítvány önmagában nem elég, mert nem alkalmas az állampolgárság megállapítására - mondta. A szóvivő hozzátette: biztonsági okokból nem közlik előre, hogy pontosan mely átkelőhelyeken és mikor lesz ellenőrzés.
2009.03.26. 16:23
 
Lerakták az E.ON új erőművének alapkövét Gönyűn
A befektetői bizalom nem veszett el Magyarország iránt, a jelenlegi nemzetközi válság idején biztatásnak minősíthető, hogy az E.ON 400 millió eurós magyarországi invesztíciót hajt végre - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a német energiacég kombinált ciklusú, földgázüzemű erőművének alapkőletétele alkalmából csütörtökön, a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűn. A miniszter hangoztatta: Németország Magyarország egyik legfontosabb, legmegbízhatóbb gazdasági partnere, márpedig a kiszámítható partneri kapcsolatok képezhetik az alapját a kilábalásnak a válságból.
2009.03.26. 15:56
 
 
Egri kórházvédők: vonja vissza a fellebbezést a megye és a HospInvest
Vonja vissza az egri kórház vagyonkezelői szerződésének megszüntetését kimondó, nem jogerős bírósági ítélet elleni fellebbezését a hevesi megyegyűlés és a HospInvest Zrt. - erre szólította fel az érintetteket az Egri Kórházvédők Egyesületének egyik elnökségi tagja csütörtökön sajtótájékoztatón, Egerben. Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) kiválásával ugyanis csőd közeli helyzetbe került az összes Heves megyei kórházat működtető HospInvest és ezzel kritikussá vált a megye betegellátása - vélekedett Szabó Pál. A fellebbezés visszavonása érdekében az egyesület levelet írt Sós Tamásnak, a Heves Megyei Közgyűlés szocialista vezetőjének és Kollányi Gábornak, a HospInvest Zrt. elnökének.
2009.03.26. 15:36
 
 
Ukrajna felújíthatja a vízumkényszert az EU-tagországokkal szemben
Ukrajna felújíthatja a vízumkényszert az európai uniós tagországok és néhány "vezető európai ország" állampolgáraival szemben - közölte csütörtökön Viktor Juscsenko elnök titkárságának vezetője. Viktor Baloga elmondta, hogy Juscsenkónak az Európai Unió (EU) soros elnöki tisztségét betöltő Csehországban folytatott tárgyalásain nem találtak kedvező fogadtatásra az ukrán állampolgárokkal szembeni (uniós) vízumkényszer érdemi enyhítését célzó kijevi törekvések. Ez további alapot szolgáltat annak megállapításához, hogy az EU és Ukrajna között több mint egy éve érvényben lévő, a vízumkiadás egyszerűsítésére vonatkozó megállapodás írott malaszt maradt csupán.
2009.03.26. 15:34
 
 
C. Ronaldo: kötelező a győzelem a svédek ellen
Csak a győzelem elfogadható a magyarokkal azonos csoportban szereplő portugál labdarúgó-válogatott számára a szombati, Svédország elleni hazai világbajnoki selejtezőn. Ezt Cristiano Ronaldo jelentette ki, miután a legutóbbi Eb-n és vb-n is elődöntős gárda utolsó három mérkőzésén nem tudott nyerni a kvalifikációs sorozatban. A Málta elleni győztes nyitányt követően a portugálok kikaptak otthon a dánoktól, majd két gólnélküli döntetlen következett Svédországgal és Albániával szemben.
2009.03.26. 15:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124[2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista