2020. május 28., csütörtök - Emil, Csanád
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
6 forinttal emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A Mol legutóbb egy hete emelte bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj árát. A mostani emeléssel a benzin átlagára 264 forintra, a gázolajé pedig 259 forintra nőtt. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok.
2009.04.01. 07:38
 
 
Veres: még nem lehet tudni, kit szán Bajnai a pénzügyi tárca élére
A Bajnai Gordon vezetésével felálló új kormány összetételéről még nem volt szó a jelenlegi pénzügyminiszter és a miniszterelnök-jelölt között; erről Veres János beszélt a közszolgálati televízió Az Este című műsorában kedden este. Bajnai Gordonnal programja kidolgozása kapcsán több alkalommal is beszéltünk az elmúlt napokban, ám az új kormány személyi összetételéről nem volt szó - közölte a politikus kérdésre válaszolva. Arról viszont beszéltünk, hogy "erre is sor fog kerülni a vasárnapi napot követően" - fogalmazott a pénzügyminiszter.
2009.04.01. 07:08
 
 
Az izraeli parlament jóváhagyta a Netanjahu-kormányt
Hatórás vita után az izraeli parlament jóváhagyta kedd este Benjamin Netanjahu jobboldali kormányát. A törvényhozásban 69 képviselő támogatta szavazatával, hogy Benjamin Netanjahu - tíz év leforgása alatt immár másodszor - elfoglalja a miniszterelnöki széket. A 120 fős parlamentben 45-en ellenezték a Netanjahu-kormány megalakulását, és öten tartózkodtak. Netanjahu azt ígérte a beiktatására összeült parlamentnek, hogy teljes békére törekszik az arab világgal, Iránt pedig - ha a radikális rendszer atomfegyverre is szert tesz - "az emberiséget és Izraelt fenyegető legfőbb veszélynek" nevezte. A szavazás után az új miniszterelnök és kormánya letette a hivatali esküt.
2009.04.01. 07:02
 
 
Magyarországi bankokat minősített le a Moody's
Nyolc magyarországi bank osztályzatát rontotta kedden a Moody's Investors Service, annak nyomán, hogy aznap a magyar szuverén adósosztályzatot is átsorolta az addigi elsőrendű "A3"-ról a közepes befektetői "Baa1" szintre. A nemzetközi hitelminősítő a kedd esti londoni bejelentés szerint ugyanilyen mértékben - "A3"-ról Baa1-re" - módosította az OTP Bank, az OTP Jelzálogbank, a CIB Bank, a Kereskedelmi és Hitelbank (K&H Bank), az MKB, az Erste Bank Hungary, a Budapest Bank és az MFB hosszú futamú devizabetéti besorolását.
2009.04.01. 06:59
 
Menedzsere szerint nem jelentkeztek be spanyol és olasz klubok Szalaiért
Laczkó Mihály, Szalai Ádám menedzsere cáfolta azokat a sajtóinformációkat, miszerint spanyol és olasz futballklubok hivatalosan bejelentkeztek volna védencéért. "Ádámnak 2010-ig van szerződése a Real Madriddal, soha senkinek nem erősítettem meg az említett csapatok érdeklődését. Én is csak az internetről és a külföldi, illetve magyar újságíróktól értesülök ezekről a dolgokról. Szóba sem került a Sampdoria vagy a Genoa. Az igaz, amit a Deportivo La Coruna korábban már közölt a honlapján, hogy Ádám az egyik első számú kiszemeltjük" - nyilatkozta Laczkó Mihály.
2009.03.31. 19:27
 
 
Fidesz: nem lenne szükség Bajnai megszorító intézkedéseire
A Fidesz szerint a Bajnai Gordon által tervezett 600 milliárd forintos megtakarítást a kormány iránti bizalom helyreállításával csökkenő kamatokból és a korrupció visszaszorításából is elő lehetne teremteni, s így nem is lenne szükség megszorításokra. Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője arról beszélt: ha egy új választás után hitelességet és bizalmat élvező kormány kerül az ország élére, akkor "mindjárt teremtődik 400 milliárd forintos mozgástér a költségvetésben, amit nem kell bizalmatlansági és hiteltelenségi felár miatt kifizetni"
2009.03.31. 18:22
 
 
Mohácsi Viktória visszalépett az EP-választástól
Visszalépett, így nem indul az idei júniusi európai parlamenti (EP) választásokon Mohácsi Viktória, aki az SZDSZ színeiben képviseli Magyarországot a brüsszeli döntéshozó testületben. Mohácsi Viktória azt mondta: szándékát, hogy nem indul az idei EP-választáson, már két hónappal ezelőtt jelezte az SZDSZ ügyvivői testületének. Ezért nem érti, hogy a liberális párt miért szerepelteti őt továbbra is a 22 jelöltből álló lista negyedik helyén. Az SZDSZ EP-képviselőjelölti listáját Szent-Iványi István vezeti, a további helyekre Béki Gabriella országgyűlési képviselőt, Demszky Gábor budapesti főpolgármestert, Mohácsi Viktória EP-képviselőt és Konrád György írót jelölték.
2009.03.31. 18:15
 
 
Havi egy forintért lesz kormányfő Bajnai Gordon
Bajnai Gordon havi egy forint fizetésért lesz kormányfő - erősítették meg a politikus környezetéből az MTI-nek több internetes portál keddi értesülését. Az MTI úgy tudja, a gazdasági miniszter ezt előre kikötötte, mikor elvállalta a felkérést. Bajnai Gordon vagyonnyilatkozata szerint gazdasági miniszterként havonta bruttó 1.296.300 forintot keresett. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök sem tartotta meg kormányfői fizetését. Vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy kormányfőként 1.507.400 forintot keres havonta, de ezt az összeget minden hónapban jótékony célra ajánlja fel.
2009.03.31. 18:00
 
 
Forgalomkorlátozások várhatók a fővárosban az uniós beruházások miatt
Jelentős forgalomkorlátozásra számíthatnak idén a Budapesten közlekedők, főként a pesti és a budai belső városrészekben, az európai uniós forrásokból megvalósuló beruházások miatt - tudta meg az MTI a Főpolgármesteri Kabinet keddi ülésének részvetőitől. John Emese az SZDSZ és Steiner Pál, az MSZP frakcióvezetője elmondta, hogy a 4-es metró és a budai főgyűjtőcsatorna építése, valamint a Margit híd felújítása és a belvárosi fejlesztések, köztük a Budapest Szíve program mellett, számos infrastrukturális beruházás valósul meg, amelyeknek jelentős forgalomkorlátozó hatásuk van.
2009.03.31. 17:55
 
MSZP-elnökválasztás: egységet és együttműködést szorgalmaznak
"Kemény és szenvedélyes" vitát követően állapodtak meg a kongresszus előkészítésének menetében és annak politikai és emberi normáiban az MSZP országos és megyei vezetői keddi megbeszélésükön - közölte Lendvai Ildikó, a jelölőbizottság elnöke és Boldvai László, az értekezletet levezető elnök. Közleményük szerint "a baloldal jövőjét alapvetően meghatározó" teendőkről egyeztetettek a vasárnap délutáni kongresszus előtt. A tervezett menetrend szerint szerdán az elnökség, csütörtökön a megyei elnökök, a jelölőbizottság, illetve a választmány ülésezik. Pénteken tanácskozik a frakció, majd vasárnap megkezdi munkáját a kongresszus.
2009.03.31. 17:45
 
Olasz és spanyol klubok akarják megszerezni Szalai Ádámot
Laczkó Mihály, Szalai Ádám menedzsere szerint a fiatal futballista több komoly ajánlat közül is válogathat, így könnyen elképzelhető, hogy nyáron távozik a Real Madrid tartalékcsapatától. "Ádámért bejelentkezett a Deportivo La Coruna és még több spanyol klub is, Olaszországból a Palermo, valamint a Genoa és a Sampdoria is érdeklődik. Mindegyik komoly csapat, de egyelőre még várunk" - nyilatkozta Laczkó a Marca című spanyol napilapnak. A 21 éves Szalai - aki február 11-én mutatkozott be a magyar válogatottban - 2007-ben a VfB Stuttgarttól került a spanyol sztárcsapat tartalék együtteséhez, amelynek egyik legnagyobb erőssége. Eddigi 46 fellépésén 21-szer volt eredményes, ebben a szezonban 15 gólt szerzett.
2009.03.31. 17:35
 
 
Birkózó Eb: Wöller ötödik lett
Ötödik helyen végzett Wöller Gergő a szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában, miután a bronzmeccsen kikapott a grúz Malkaz Muziasvilitől a vilniusi birkózó Európa-bajnokság első napján. A verseny honlapja szerint az idén súlycsoportot váltott magyar két menetben maradt alul: az elsőt 4-1-re, a másodikat pedig 1-0-ra veszítette el. A tavalyi Eb-n 60 kilóban bronzérmes birkózó ezzel két győzelemmel és két vereséggel zárta a napot.
2009.03.31. 17:07
 
Az MLSZ elnöke továbbra is a Fehér útra tervezi a Nemzeti Arénát
Bár a Puskás Ferenc Stadion lenne a legjobb megoldás, ám ennek megvalósíthatatlansága miatt továbbra is a Fehér útra képzeli a Nemzeti Arénát Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke. "Önálló stadiont szeretnénk. Mindezt saját erőből, üzleti alapon akarjuk felépíteni, amihez egyetlen állami forintot nem kérünk, így anyagi megfontolás nem hiszem, hogy szerepet játszhat a stadion felépítésének helyében. Mi ezt továbbra is a Fehér útra képzeljük" - jelentette ki Kisteleki István az MTI-nek, arra reagálva, hogy Török Ottó sportszakállamtitkár a keddi sportbizottsági ülésen úgy fogalmazott: "az MLSZ-stadion megépítése abszolút bizonytalanná vált".
2009.03.31. 16:55
 
 
Az amerikaiak szerint Obama jól fogja képviselni az Egyesült Államokat
Az amerikaiak túlnyomó többsége úgy érzi, hogy Barack Obama elnök jól fogja képviselni az Egyesült Államokat a világban - derült ki a CNN/Opinion Research felméréséből. Tíz megkérdezettből átlagosan több mint nyolc van meggyőződve arról, hogy az új elnök jól fogja ellátni az amerikai érdekek képviseletét - közölte a CNN hírtelevízió azon a napon, amikor Obama első külföldi útjára Európa utazott. Tíz amerikaiból hét - még a republikánusok között is a többség - úgy véli, hogy más országok vezetői tisztelik a 10 hete beiktatott elnököt. George Bush elnöksége elején ez a mutató 49 százalék volt, és a 2001. szeptember 11-i terrortámadások utáni időszakot kivéve lényegében soha nem volt magasabb.
2009.03.31. 16:39
 
 
Sztrájkolnak a vasutasok, ha Bajnai állami forrásokat von el a MÁV-tól
Nem születetett megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok képviselői között a tavaly februárban megkezdett és időközben többször felfüggesztett sztrájk követeléseiről, a Herczog László közvetítő részvételével megtartott kollektív munkaügyi vitán. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke az egyeztetésen elmondta: információjuk szerint a miniszterelnök-jelölt állami forrásokat kíván elvonni a MÁV-csoporttól, és ez ellen sztrájkolni fognak, mert a forráskivonás vasutas munkahelyeket, vasútbiztonságot veszélyeztetne.
2009.03.31. 16:14
 
Forbes: Magyarország a bóvli kategória felé tart
Magyarország adósságosztályzata a bóvli kategória felé tart; a politikai bizonytalanság közepette a S&P leminősítése csak olaj a tűzre a gazdasági válságban - írta a Forbes amerikai üzleti magazin kedden. A magyar szuverén adósságbesorolás csak egy lépésre van attól, hogy a spekulatív sávba kerüljön, miután a Standard & Poor's hitelminősítő BBB mínuszra csökkentve negatív kilátással a befektetői sáv aljára rontotta a magyar osztályzatot. Elemzők figyelmeztettek: a lerontásnak súlyos következményei lehetnek a piacra.
2009.03.31. 16:06
 
 
Október 20-ig előre hozott választást tartanak Csehországban
Legkésőbb október 20-ig előre hozott képviselőházi választást tartanak Csehországban - ebben állapodott meg Mirek Topolánek és Jirí Paroubek, a két legnagyobb párt, a Polgári Demokratikus Párt és a Cseh Szociáldemokrata Párt elnöke. "A képviselőház megbízásának lerövidítéséhez szükséges törvény javaslatát még a nap folyamán átadom Mirek Topoláneknek" - jelentette be Paroubek a szociáldemokraták elnökségi ülését követően. Paroubek szerint megállapodás született arról is, hogy a választás előtt szakértői kormány fogja irányítani az országot.
2009.03.31. 15:57
 
Szavazásra buzdítják az uniós választókat az Európai Parlament volt elnökei
Arra kérték az Európai Parlament (EP) eddigi elnökei kedden az Európai Unió tagországainak állampolgárait, hogy éljenek választói jogukkal, és menjenek el szavazni a június elején tartandó európai parlamenti választáson. Hans-Gert Pöttering jelenlegi és tíz korábbi EP-elnök Brüsszelben adta ki felhívását. Hangoztatták, hogy a szavazás azért is fontos, mert az EP szerepe egyre nő az uniós döntéshozatalban. Az uniós választásokon általában viszonylag alacsony a részvétel. Legutóbb, 2004-ben a szavazók körülbelül 45 százaléka adta le voksát.
2009.03.31. 15:45
 
 
Csődvédelmet kért autórészlegére a Csiki-Bege cégcsoport
Csődvédelmet kért autókereskedelemmel foglalkozó részlegére a Csiki-Bege cégcsoport szombaton, miután az elmúlt három hónapban nem sikerült rendezni a vállalat likviditási helyzetét - jelentette be Csiki-Bege Lajos, a cégcsoport vezetője. Csiki-Bege Lajos elmondta: azért választották a csődvédelem eszközét - melynek során a finanszírozók legalább kétharmadának és a cégnek közösen kell rendeznie a követelések kérdését -, mert jelenleg "egyik finanszírozó a másiktól fél", mindenki a saját követelését próbálja meg érvényesíteni, akár a másik számára kedvezőtlen lépésekkel is.
2009.03.31. 15:42
 
 
Újabb sztrájkkal fenyegetnek a repülőtéri szakszervezetek
A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) keddi közleményében úgy fogalmaz: nő a feszültség a reptéren, miután a Hochtief-Budapest Airport egyoldalúan véget vetett az egyeztetéseknek, és bevezette megszorító csomagját. Hozzáteszik: a Celebi földi kiszolgáló cégnél kirúgták a LESZ "listavezetőjét", három héttel az üzemi tanács-választás előtt. "A két szakszervezet a tiltakozás széles arzenáljával fog élni" - áll a közleményben.
2009.03.31. 15:18
 
 
Új támogatók segítik Talmácsit
Új szponzorok segítik Talmácsi Gábor versenyzését a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. Teljes támogatást kapott a 2009-es a szezonra a 250 kcm-eseknél az idén bemutatkozó, a nyolcadliteresek között világbajnok motoros. A Grupo Milton és a Logistic Land, mint a Balatonring Team főszponzora, a Sedesa mint szponzor, továbbá a gárda mögött álló Aspar Team úgy döntöttek, hogy biztosítják az együttes létrehozásának és fenntartásának a teljes költségvetését - hangzott el a keddi budapesti sajtótájékoztatón. A Grupo Milton elnöke elmondta, hogy az általa vezetett cég 1,4-1,5 millió euróval, a Sedesa 400 ezer euróval támogatja a magyar motorost.
2009.03.31. 14:32
 
 
A finnek és a norvégok ellen játszik a jégkorong-válogatott
Hat nap alatt négy komoly mérkőzést játszik az április 24-én kezdődő világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott, amelynek a riválisokon túl még ifj. Ocskay Gábor elvesztésének terhével is meg kell küzdenie. A hetven év után a világ élmezőnyében szereplő együttes a finnekkel csütörtökön a Papp László Arénában, majd pénteken Miskolcon találkozik, hétfőn és kedden pedig Káposztásmegyeren a norvégok ellen lép pályára. A finneknél - akik az utolsó három vb-n mindig dobogóra állhattak - ezúttal kizárólag az Európában játszók lépnek pályára, és Petteri Nummelin személyében lesz világbajnok (1995) is a szereplők között.
2009.03.31. 14:28
 
 
Felfüggesztették az egyeztetést a volt MDF-es parlamenti tisztségekről
Nem egyeztetnek a volt MDF-es képviselők parlamenti tisztségeinek újraelosztásáról a frakciók az április 14-i bizalmatlansági indítvány napirendre kerüléséig - közölte Szili Katalin, a házbizottság ülése után. Az Országgyűlés elnöke közölte, a keddi egyeztetésen abban maradtak, hogy április 15-én folytatják az erről szóló egyeztetéseket. Kitért arra, egyeztettek az aznapi plenáris ülés menetrendjéről is, és várhatóan április 14-én a bizalmatlansági indítvány és az új miniszterelnök eskütétele után nem lesznek kérdések, azonnali kérdések és interpellációk, hiszen a szavazás után a jelenlegi kormány ügyvezetővé válik.
2009.03.31. 14:16
 
Nincs állami pénz a Puskás Stadion átfogó rekonstrukciójára
Nincs állami forrás a Puskás Ferenc Stadion átfogó rekonstrukciójára, ezért a fejlesztést felfüggesztették. Erről Török Ottó sportszakállamtitkár beszélt az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága előtt kedden, amikor az állami sportingatlanok fejlesztéséről és a Patrónus Program idei átalakításáról számolt be. Török hangsúlyozta, hogy "nemzeti labdarúgó stadionnak lennie kell", de az ülésen kiderült, egyelőre nem lehet tudni, hogy hol fog felépülni.
2009.03.31. 14:10
 
 
Fodor: a szakértői kormány adja a legtöbb lehetőséget a válság kezelésére
A szabad demokraták elnöke szerint az előre hozott választások mellett ugyanúgy hitelesen és tisztességgel lehet érvelni, mint a szakértői válságkezelői kormány létrejötte mellett, de ők azt utóbbi lehetőséget javasolják a párt országos tanácsának, mert véleményük szerint az ország számára ez a verzió biztosítja a legtöbb lehetőséget a társadalmi és gazdasági válság kezelésére. Fodor Gábor az elmúlt hetet értékelő sajtótájékoztatóján kedden azt mondta, a miniszterelnök hirtelen bejelentetett távozása és az utána kialakult kaotikus állapotok nehezen kezelhető helyzetet idéztek elő, de - mint hangsúlyozta - a liberálisok végig világos elveket határoztak meg, amelyekhez tartották is magukat, habár nehéz döntéseket kellett meghozniuk.
2009.03.31. 14:09
 
 
Kiss Péter: Lendvai Ildikó is szóba jöhet az MSZP elnökeként
Lendvai Ildikó parlamenti frakcióvezető neve is szóba jöhet az MSZP elnökeként - mondta Kiss Péter, az MSZP alelnöke kedden Budapesten arra a kérdésre, mely szerint a frakcióvezetőt javasolták pártelnöknek, és ő is a támogatásáról biztosította. Az MSZP vezető tisztségviselőinek megbeszélése után az alelnök elmondta, abban maradtak, hogy nyílt jelölési folyamatban állítanak a vasárnapi kongresszusra pártelnököt. Megjegyezte, csütörtökre derül ki, kik a jelöltek, a jelölési folyamat most indul. Az alelnök elhárította azt a kérdést, hogy Gyurcsány Ferenc elindul-e újra a pártelnöki posztért. Arra a kérdésre, hogy ő elindul-e a pártelnöki posztért, a miniszter csütörtökre ígért választ.
2009.03.31. 13:33
 
Támogatást ígért a német kancellár az Opelnek
Támogatást ígért Angela Merkel német kancellár a General Motors válsága miatt ugyancsak nehéz helyzetbe került Opel számára, az állami segítséget azonban feltételekhez kötötte. A kancellár - aki kedden látogatást tett a németországi autógyár rüsselsheimi üzemében - több mint 3000 alkalmazott előtt elhangzott beszédében hangsúlyozta annak szükségességét, hogy az Opel mielőbb egy önálló beruházót találjon. Ebben az esetben az állam kész a támogatásra - jelentette ki a leghatározottabban Merkel, aki ugyanakkor a kormányzat közvetlen pénzügyi részvételét elvetette. A támogatás lehetséges formájaként a kancellár az állami garanciavállalást említette.
2009.03.31. 13:07
 
Elemzők szerint nem volt váratlan a Moody's leminősítés
Nem volt váratlan a Moody's leminősítése, mértéke pedig még "kellemes meglepetésnek" is tekinthető - ezzel magyarázták az MTI által megkérdezett elemzők, hogy a forint árfolyama nem reagált érdemben a bejelentésre, sőt kissé erősödött is. Hétfőn az S and P jelentette be, hogy "BBB mínusz"-ra csökkentette Magyarország hosszú lejáratú szuverén adósságának osztályzatát "BBB"-ről, kedden pedig a Moody's rontotta "Baa1"-re a magyar kormánykötvények osztályzatát "A3"-ról, negatív kilátással. Suppan Gergely, a Takarékbank elemzője elmondta, hogy eddig a Moody's hitelminősítő tartotta a legmagasabb kategóriában besorolását, de negatív kilátás mellett, így várható volt a leminősítés.
2009.03.31. 13:03
 
Hat embert lőttek le egy családi házban Kaliforniában
Hat embert, köztük három gyermeket lőttek le egy családi házban a kaliforniai Santa Clara településen; a halottak között van a feltételezett elkövető is - jelentette egy helyi újság kedden. A rendőrség gyanúja szerint a rémtettet a családfő hajtotta végre, aki ezután maga ellen fordította fegyverét - mondta Phil Cooke, a település rendőrfőnöke a San Francisco Chronicle című lapnak. A 42 éves férfi valószínűleg megölte 11 éves fiát és négyéves kislányát, valamint felesége Indiából érkezett látogatóit, egy 35 éves férfit és egy 25 éves nőt. A vendégségben lévő fiatal pár 11 hónapos kislányára is rálőtt. A gyermek a rendőrség kiérkezésekor még életben volt, néhány órával később halt meg.
2009.03.31. 12:55
 
 
A Világbank meredeken csökkentette világgazdasági előrejelzéseit
A Világbank kedden meredeken csökkentette előrejelzéseit. Most 1,7 százalékos világgazdasági visszaesést valószínűsít erre az évre, és 2,3 százalékos átlagos növekedést jövőre. Novemberben 0,9 százalékos idei növekedésben és 3,0 százalékos jövő évi többletben bíztak a nemzetközi pénzintézet szakértői. A Világbank társintézménye, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) két héttel ezelőtt 0,5-1,0 százalék közötti világgazdasági visszaesést ígért idénre, a januárban általa valószínűsített, 0,5 százalékos növekedés helyett. A Világbank a maga részéről 50 milliárd dolláros alapot hoz létre a nemzetközi kereskedelemfinanszírozás megolajozására, közölte a pénzintézet elnöke, Robert Zoellick kedden.
2009.03.31. 12:50
 
Ancelotti a Milannál akar maradni
Carlo Ancelotti kijelentette, a következő szezonban is az AC Milan labdarúgócsapatát szeretné irányítani. "Terveim szerint a Milannál maradok, de ez csak akkor valósulhat meg, ha legalább a harmadik helyen végzünk a bajnokságban, s ezáltal kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligája következő kiírására" - mondta a tréner a Gazzetta dello Sport című sportnapilapnak arra utalva, hogy Adriano Galliani ügyvezető dobogós ultimátumot szabott neki.
2009.03.31. 12:45
 
Veres: más pénzintézetek is érdeklődnek a bankcsomag iránt
A kormány más pénzintézetekkel is tárgyalásokat folytat az IMF forrásból elkülönített banktámogató csomag igénybevételéről - jelentette be Veres János pénzügyminiszter, az FHB Jelzálogbankkal aláírt megállapodást ismertető sajtótájékoztatón. A pénzügyminiszter az MTI kérdésére nem árulta el, hogy a csomag tőke- vagy garanciarészére van érdeklődés. A távirati iroda információi szerint a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és az Eximbank érdeklődik a garanciarész iránt. A miniszter egy - az újságíró szerint viccnek szánt - kérdésre cáfolta, hogy a tőkeemelésre még rendelkezésre álló 270 milliárd forintot az OTP Banknak adja az állam. "A kérdést komolyan kell venni, mert tőzsdei cégről van szó, és nem szeretném, ha félreértés lenne" - mondta a miniszter.
2009.03.31. 12:40
 
 
Megvonta az elsőrendű magyar adósminősítést a Moody's
Megvonta Magyarország eddigi elsőrendű, "A" kategóriás szuverén adóskockázati besorolását kedden a Moody's Investors Service, arra a hatásra hivatkozva, amelyet a jelenlegi gazdasági válság gyakorol a magyar kormány pénzügyi erejére. Előző nap egy másik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Standard & Poor's a befektetési sáv aljára süllyesztette a magyar besorolást. A Moody's keddi londoni bejelentése szerint az eddigi elsőrendű "A3"-ról a közepes befektetői kategória felső szélét jelentő "Baa1"-re módosul a magyar kormánykötvény- és a deviza-bankbetéti osztályzat, amelyeken fennmarad a további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátás.
2009.03.31. 12:35
 
Magyarország-Málta: telt ház várja a csapatokat
Valamennyi belépő elkelt, így biztosan telt ház várja majd a csapatokat a Puskás Ferenc Stadionban szerdán 19 órakor kezdődő Magyarország-Málta labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésen. A magyar szövetség honlapja szerint kedden, késő délelőtt fogyott el az utolsó jegy, ez pedig azt jelenti, hogy 35.000 drukker tekintheti meg a helyszínen a találkozót. Az albániai 1-0-ás siker okozta felfokozott érdeklődés miatt a vendégszektor melletti 1800 helyre szóló belépőt is forgalomba hozták, de már azok is elkeltek.
2009.03.31. 12:30
 
Coface: Magyarországon a legmagasabb a fizetésképtelen cégek aránya az EU-ban
Magyarországon a legmagasabb a fizetésképtelen cégek aránya az Európai Unióban - mondta Dercze Zoltán, a hitelbiztosító és követeléskezelő Coface Hungary országigazgatója kedden Budapesten háttérbeszélgetésen. Dercze Zoltán, a Coface 2009-es "nemfizetési pillanatképét" ismertetve elmondta: az év elején létező cégek közül majdnem minden huszonnegyedik nem éli meg az esztendő végét. A válság miatt ma már nincs, a fizetőképesség szempontjából biztonságos ágazat, mert az elhúzódó krízis a korábban jobban teljesítő szektorokat is érinti. Kiemelte: továbbra sincs erős hitelezői védelem, és a felszámolással való "fenyegetés" a bíróságok és a gazdasági társadalom magatartása miatt nem hatékony.
2009.03.31. 12:10
 
 
Budapesten és Brüsszelben aggódnak a Mol-ügylet miatt
Magyarországon és Brüsszelben is "azonnal megszólaltak a vészcsengők" azután, hogy az osztrák OMV olajkonszern eladta 21,2 százalékos Mol-részesedését az orosz Surgutneftegasnak - írta a keddi Financial Times, amely szerint a magyar kormányt is "meglepte" a tranzakció. A londoni gazdasági-politikai napilap értesülése szerint az Európai Bizottság energiaügyi illetékesei aggodalmuknak adtak hangot, hogy az ügylet alááshatja az egységes uniós energiapolitika kialakítását célzó, éppen mostanában újjáéledő erőfeszítéseket. Veres János pénzügyminiszter azt mondta a Financial Timesnak, hogy "ez a kereskedelmi tranzakció meglepetésként érte a magyar kormányt".
2009.03.31. 11:31
 
 
Afganisztán-konferencia kezdődött Hágában
Afganisztán és a környező térség biztonsága csak akkor teremthető meg, ha stabilizálódik a pakisztáni helyzet is - mondták vezető amerikai illetékesek kedden Hágában, ahol az ENSZ égisze alatt 72 ország és számos nemzetközi szervezet részvételével tartanak egynapos Afganisztán-konferenciát. A Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár által megnyitott értekezleten Hamid Karzai afgán államfő mellett részt vesznek az afganisztáni nemzetközi kontingensekbe katonákat küldő országok, valamint az Afganisztánnal szomszédos államok is. A meghívottak közül csak Üzbegisztán maradt távol. A legnagyobb figyelem azt a tényt övezi, hogy az Egyesült Államok mellett Irán is jelen van a tárgyalóasztalnál.
2009.03.31. 11:05
 
 
A görögök vezetik az uniós dohányozási listát
A 16 év fölötti európaiak körében tízből hárman vallják dohányosnak magukat, a listát a görögök vezetik - tette közzé egy tanulmány eredményét az Európai Bizottság. Az Eurobarometer 2008-as felmérésében 26 500 embert kérdeztek meg, a dohányosok túlnyomó többsége rendszeresnek nevezte szokását, mindössze öt százaléka vallotta, hogy alkalmi dohányos. A lista élén Görögország áll 42 százalékos dohányzási aránnyal, Bulgária 39, Lettország pedig 37 százalékkal követi a "dobogós" helyeken. Magyarország 36 százalékos arányával holtversenyben áll a negyedik helyen Romániával, Litvániával, Csehországgal és Szlovákiával együtt.
2009.03.31. 10:54
 
 
Veres és Bajnai nem tárgyalt a pénzügyminiszteri posztról
Veres János pénzügyminiszter nem folytatott Bajnai Gordon kormányfő-jelölttel semmilyen személyes feladatvállalásra vonatkozó megbeszélést. Ezt Veres János mondta kedden újságíróknak, amikor arról faggatták, kapott-e felkérést a pénzügyminiszteri posztra, s elvállalná-e. Miután nem érkezett ilyen megkeresés, erről nincs mit mondani - jelentette ki. Veres János pénzügyminiszteri poszton maradását sajtóértesülések szerint a szocialista párt tagságának egy része erősen támogatja. Az MTI kérdésére, hogy ezt hogyan értékeli, azt válaszolta, "erre nem kívánok reagálni". Veres János hangsúlyozta: minden olyan intézkedést támogat, amely érdemben, belátható időn belül jelent kiadáscsökkentést.
2009.03.31. 10:31
 
 
A nyugdíjkorhatár emelését javasolja a kormány
A kormány a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvény módosításával a nyugdíjkorhatár emelésére tesz javaslatot - mondta Korózs Lajos szociális államtitkár kedden a parlamentben. A javaslat szerint a korhatár 2016-tól - az 1954-ben született korosztálytól - születési évenként négy hónappal emelkedne, és 2027-ben érné el - az 1962-ben született korosztállyal - a 65 évet - közölte az államtitkár a törvényjavaslat általános vitájának kezdetén. Elmondta, hogy módosulnak az indexálás szabályai is, így a jövőben a nyugdíjak a gazdaság lehetőségeit meghaladó mértékben nem növekedhetnének, de biztosítanák, hogy gyors gazdasági növekedés mellett ne csupán megőrizzék, hanem növeljék is vásárlóértéküket.
2009.03.31. 10:10
 
 
Egyre több nő vetkőzik a gazdasági válság miatt
A nehéz munkaerőpiaci helyzet egyre több nőt visz arra az Egyesült Államokban, hogy akár az ország másik végébe költözve sztriptíz bárokban táncoljanak, korhatáros filmekben vállaljanak szerepet, vagy férfi magazinokban pózoljanak. A szórakoztatóipar munkáltatói szerint rengeteg nőt vonz a kötetlen munkarend és a gyors pénzszerzés ígérete. A nők közül sokan diplomások és jó munkájuk volt a válság kitöréséig; a hölgyek évente több százezer dollárt is megkereshetnek. Bár rendkívül sok a jelentkező - egy New York-i klubba például egy nap alatt 85 nő pályázott - nem minden esetben könnyű az átmenet az éjszakai életbe. Nehéz megszokni a 12 centis cipősarkakat, és kezelni a sértő vendégeket.
2009.03.31. 09:53
 
 
Megállapodtak az EU-intézmények az uniós távközlési reformokról
Megállapodtak az Európai Unió intézményei a távközlési ágazat reformjáról, amelynek célja a verseny növelése, a fogyasztók jobb és olcsóbb kiszolgálása - közölték uniós források kedden. Az egyezséget követően várhatóan még tavasszal az Európai Parlament pontot tehet a folyamat végére. A távközlési reform a jelenlegi összetételű Európai Bizottság és az Európai Parlament egyik legjelentősebb utolsó munkája. A megállapodás összes részlete még nem ismert, de az kiszivárgott, hogy a reform részeként létrejön egy uniós testület, amely a nemzeti hatóságok közti együttműködést irányítja. A reform nyomán tovább növekednek a fogyasztók jogai is.
2009.03.31. 09:47
 
Eddig közel 700 milliárd dollárba került az USA-nak a terrorellenes háború
Közel 685,7 milliárd dollárt költött az amerikai védelmi minisztérium 2001 óta a "globális terrorellenes háborúra" - közölte a washingtoni törvényhozás kormányzati elszámoltatási hivatala (GAO) helyi idő szerint hétfőn. A GAO jelentése szerint a csaknem 700 milliárd dolláros összeg túlnyomó részét, 533,5 milliárd dollárt az iraki háborúra fordította a Pentagon. Az afganisztáni küldetés és a terrorellenes háború Afrika szarvánál - Szomália, Etiópia, Eritrea és Dzsibuti térségében - és a Fülöp-szigeteknél végzett műveletei együtt összesen 124,1 milliárd dollárba kerültek mostanáig.
2009.03.31. 09:41
 
Bajnai csak megválasztása után nyilatkozik kormányának tagjairól
Csak parlamenti megválasztását követően beszél kormányának tagjairól Bajnai Gordon, aki kedden nyilatkozott Budapesten újságíróknak. A miniszterelnök-jelölt a Parlamentbe érkezőben arra a kérdésre, meg tudja-e erősíteni, hogy megállapodott az MSZP-frakcióval arról, hogy az öt kulcsminisztérium élére ő választja ki a vezetőket és nem pártpolitikust jelöl, azt mondta, később szeretne ezzel kapcsolatban bejelentéseket tenni. Annyit azonban hozzátett, hogy "szigorú" feltételei voltak. Bajnai Gordon elmondta, azt gondolja, ha megválasztják a Parlamentben, és a szavazás megerősíti a pozícióját, akkor kell majd az új kormánnyal kapcsolatban bejelentéseket tennie.
2009.03.31. 09:24
 
Februárban nőttek az átlagos lakáshitel THM-ek
Februárban a lakáshitelek átlagos teljes hiteldíj mutatói (THM) emelkedtek januárhoz képest - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden. Februárban összességében csökkent a háztartások új lakáshitel szerződéseinek értéke. A forint lakáshitelek iránti kereslet nem változott, a svájci frank és az euró alapú lakáshitelek új szerződéses állománya csökkent. A szabad felhasználású jelzáloghiteleknél mindhárom megfigyelt pénznem esetén csökkent az új szerződések értéke, és nőttek a THM-ek. Mind a forint, mind az euró személyi hitelek új szerződéses állománya körülbelül a januári szinten maradt, az euró személyi hitelek átlagos THM-je csökkent - áll a jegybank közleményében.
2009.03.31. 09:16
 
 
Az FHB 30 milliárd forint tőkeemelést kap az államtól
Az FHB Jelzálogbank saját kérésére 30 milliárd forint összegű tőkeemelést kap a 600 milliárd forintos bankmentő csomagból, hogy hazai versenytársaihoz képest ne kerüljön versenyhátrányba - jelentette be kedden Veres János pénzügyminiszter és Gyuris Dániel, a bank vezérigazgatója Budapesten sajtótájékoztatón. Az erről szóló megállapodást az év eleje óta tartó tárgyalások eredményeként március 31-én írták alá az érintettek. Az állami tulajdonhányad a tőkeemelés révén a 2008. év végi 4,11-ről 43,57 százalékra nő a bankban.
2009.03.31. 09:05
 
1,952 milliárd euró a folyó fizetési mérleg hiánya
A folyó fizetési mérleg hiánya 2008 negyedik negyedévében a szezonális hatásokat kiszűrve 1,952 milliárd euró volt, mintegy 150 millióval nagyobb az előző negyedévi hiánynál - közölte a Magyar Nemezti Bank (MNB) kedden. A negyedéves adatok alapján 2008 IV. negyedévében a külfölddel szemben fennálló finanszírozási igény (a folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg együttes hiánya), az előző negyedévhez képest nem változott, 2,517 milliárd euró (660 milliárd forint) volt, a szezonális hatások kiszűrésével 2,247 milliárd euró, a GDP 8,9 százaléka.
2009.03.31. 08:54
 
A "nehéz" napok és a vásárolgatás
A nők a hónap "nehéz" periódusa előtti másfél hétben ötletszerű vásárolgatásba kezdenek, ezzel védekezve a hormonális változások okozta depresszió ellen - állítják brit kutatók. Karen Pine, a Hertfordshire-i Egyetem professzora munkatársaival 443 nőt faggatott ki vásárlási szokásairól. A megkérdezettek közül 153-an a menstruációs ciklus későbbi fázisában voltak, mint a többi válaszadó, és mint kiderült, kevésbé voltak képesek kontrollálni vásárlásaikat. Ez a költekezés válaszreakció lehet a hölgyek felfokozott érzelmeire.
2009.03.31. 08:26
 
Harminc méteres autós zuhanás karcolás nélkül
Harminc métert zuhant autójával egy 60 éves nő Nagy-Britanniában egy szikláról, mégis megúszta egy kis zúzódással. Ellentétben autójával. Az eset csodás voltát erősíti, hogy a hölgy nem kötötte be a biztonsági övet - csak éppen akarta -, kocsija pedig aprócska, mivel Mini Morris. A nő hátranyúlt, hogy becsatolja övét, amikor véletlenül túl sok gázt adott, az előtte haladó autót - melyben lánya és unokája ültek - pedig nem akarta farba találni, ezért elrántotta a kormányt, emiatt hajtott le egy sziklás-szakadékos részen az útról. Miután földet ért, maga is elcsodálkozott, hogy nem esett baja.
2009.03.31. 08:12
 
 
Kiadható Magyarországnak Zentai Károly
Kiadható a magyar hatóságoknak a háborús bűnökkel vádolt Zentai Károly (Charles Zentai) egy ausztrál bíró keddi döntése szerint. A perthi szövetségi bíróság egyik bírája támogatásáról biztosította azt a tavaly augusztusban, első fokon meghozott bírósági döntést, amely szerint Zentait kiadhatják a magyar igazságszolgáltatásnak egy zsidó fiatalember halálra kínzása miatt. John Gilmour bíró kedden nyilvánosságra hozott határozatában viszont kimondta: a szóban forgó gyilkosság háborús bűncselekménynek minősül és alapot szolgáltat a kiadatásra - írta a WA Today ausztrál hírportál. A bíró hét nap haladékot adott a végrehajtásnak, ez idő alatt Zentai ügyvédei fellebbezhetnek.
2009.03.31. 08:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120[2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista