2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Márciusban 309,4 milliárd forint volt az államháztartási hiány
Az államháztartás márciusban - önkormányzatok nélkül - 309,4 milliárd forint hiánnyal zárt - közölte a Pénzügyminisztérium. A pénzügyi tárca önkormányzatok nélkül márciusra 23,5 milliárddal nagyobb, 332,9 milliárd forint államháztartási hiányt várt. A központi költségvetés hiánya 2009 márciusban 293,5 milliárd forintot, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjaié 11,9 milliárd forintot, az elkülönített állami pénzalapoké 4 milliárd forintot tett ki. Februárban az államháztartás deficitje 294,5 milliárd forint volt, az első két hónapban 256,7 milliárd forint, a GDP 1 százaléka. Az első három hónapban a deficit - önkormányzatok nélkül - 566 milliárd forint volt, ami némileg kisebb a Pénzügyminisztérium által közzétett, 589,5 milliárd forintos prognózisnál.
2009.04.07. 17:05
 
 
MSZP: a Fidesz nemet mondott az ország megerősítésére
A Fidesz ma nem egy politikai tárgyalásra, hanem az ország megerősítésére, a magyar munkahelyek megmentésére mondott nemet - mondta Nyakó István az MTI-nek kedden arra reagálva, hogy a Fidesz közölte: nem tárgyal Bajnai Gordon "illegitim kormányával". Nyakó közölte: Orbán Viktor és pártja továbbra is a "minél rosszabb az országnak, annál jobb a Fidesznek" politikáját folytatja. Amíg a felelős többség biztosítható Bajnai Gordon elengedhetetlenül szükséges válságkezelő programja mögött, addig ennek végrehajtása a legjobb megoldás Magyarország számára.
2009.04.07. 17:00
 
Római ezüstkincslelet Biatorbágyról
Mintegy 500 római ezüstpénz került elő abból a Biatorbágy közelében talált agyagkorsóból, melyet a szakemberek kedden bontottak ki a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat (KÖSZ) központi irodájának restaurátorműhelyében, Budapesten. Mint Miklósity Szőke Mihály, a Biatorbágy és Törökbálint határában folytatott ásatás vezetője az MTI-nek elmondta, a sajtó képviselőinek jelenlétében kibontott korsó 2008 novemberében került elő egy villagazdaság maradványainak feltárása során. A lelet érdekessége, hogy szinte pontosan egy évvel korábban néhány méternyire már találtak egy másik edényt, amely 247 ezüstpénzt, úgynevezett antoninianust rejtett.
2009.04.07. 16:43
 
Az OMV-ügyletről az osztrák külügyminisztérium csak az újságból értesült
A bécsi külügyminisztérium főtitkára szerint az osztrák diplomácia nem tudott arról, hogy az OMV el kívánja adni Mol-részvényeit. Az azonban nehezen hihető, hogy a kormányzati körök ne kaptak volna tájékoztatást az ügyben - mondta Horváthné Fekszi Márta, a Külügyminisztérium államtitkára kedden Budapesten az MTI-nek, azt követően, hogy tárgyalt Johannes Kyrle osztrák külügyi főtitkárral.
2009.04.07. 16:35
 
 
A Külügyminisztériumba kérették az orosz nagykövetet a Mol-ügyben
A Külügyminisztériumba kérették kedd délután a budapesti orosz nagykövetet a Mol-részvények orosz felvásárlása ügyében - tájékoztatta Szelestey Lajos külügyi szóvivő az MTI-t. Faller Jenő szakállamtitkár a találkozón hangsúlyozta, a magyar fél azt várta volna, hogy orosz részről előzetesen tájékoztatást adjanak a szándékról az érdekeltség megszerzésére. Megerősítette, hogy a kormány álláspontja a korábbiakhoz képest nem módosult: mindent megtesz a nemzeti olajvállalat függetlenségének a megőrzéséért, és ebben a végsőkig kitart - írta közleményében Szelestey Lajos.
2009.04.07. 16:30
 
 
Obama gyerekkori házát nemzeti emlékhellyé nyilváníthatják
Hamarosan nemzeti emlékhellyé nyilváníthatják Barack Obama amerikai elnök gyerekkori otthonát a hawaii Honoluluban. Az állam törvényhozói dolgoznak azon, hogy a hatvanas években épült 12 emeletes ház felkerüljön a történelmi jelentőségű helyeket számba vevő listára. A épület egyedülálló abban a tekintetben, hogy gyerekkorában egy amerikai elnök sem lakott toronyépületben. Barack Obama Honoluluban született. 1971 és 1979 között élt az épület 10. emeletén lévő lakásban, amelyet elnökké választása előtt néhány nappal elhunyt nagymamája, Madelyn Dunham 41 éven át bérelt.
2009.04.07. 16:30
 
Papagájper: 3 év után kerül vissza régi gazdájához
Papagájperre tett pontot a bíróság az Egyesült Államokban: a madár visszakerül három éve elhagyott első gazdájához. Az afrikai szürkepapagáj Tequila névre hallgatva szökött meg 10 év után egy immár 52 esztendős nőtől. A madarat egy másik hölgy megtalálta és "a szárnyai alá vette", a papagájnak a Lucky - Szerencsés - nevet adta. Idővel véletlenül összebarátkozott a két nő egy étteremben, éppen annak okán, hogy kiderült: mindketten imádják a madarakat. Amikor azután az eredeti papagájgazda rádöbbent, hogy az ő Tequiláját babusgatja a madár új gazdája, visszakövetelte madarát, ám hiába. Erre februárban perre mentek és a héten nyert az eredeti tulajdonos.
2009.04.07. 16:17
 
Obama elnök Bagdadba látogatott
Előre be nem jelentette látogatásra Bagdadba érkezett kedden Barack Obama amerikai elnök. A Fehér Ház tájékoztatása szerint az elnök amerikai katonákkal és parancsnokokkal fog találkozni, és telefonon beszél az iraki vezetőkkel. A magyarázat szerint azért telefonon, mert a rossz időjárás megakadályozza, hogy helikopteren utazva személyesen találkozzék velük. A látogatás rövid lesz. Bagdadba Törökországból érkezett, ahol Irakot hozta fel példaként arra, hogy miként változtat az előző elnöktől örökölt politikán.
2009.04.07. 16:10
 
Megemlékezések a ruandai népirtás tizenötödik évfordulóján
Húszezer ruandai gyűlt össze kedden a közép-afrikai országban azon az ünnepségen, amelyen a sok százezer halálos áldozatot követelő népirtás kezdetének tizenötödik évfordulójáról emlékeztek meg. Paul Kagame elnök Nyanza tartományban koszorút helyezett el az egyik leghírhedtebb vérengzés helyszínén. A kis közép-afrikai államban 1994-ben három hónap leforgása alatt legalább 800 ezer embert mészároltak le etnikai gyűlölettől áthatott, szélsőséges hutuk a tuszi kisebbség soraiból, illetve a gyűlölködésre és öldöklésre nem kapható, mérsékelt hutuk közül.
2009.04.07. 16:05
 
Egri kórházvédők: bontsa fel a szerződést a megye a kórházzal
Az Egri Kórházvédők Egyesülete felszólítja a Heves Megyei Közgyűlést, hogy azonnal bontsa fel a HospInvesttel kötött, az egri kórház működtetéséről szóló szerződést - közölte az egyesület elnöke kedden sajtótájékoztatón, Egerben. Egyúttal arra kérik a megyegyűlést, hogy kezdjen tárgyalásokat a város önkormányzatával az intézmény jövőbeni működtetéséről - tette hozzá Hegyaljai Judit. Mint mondta, az egyesület készen áll arra, hogy bekapcsolódjon az eredeti állapot, vagyis az önkormányzati tulajdon helyreállításáról szóló tárgyalásokba.
2009.04.07. 15:55
 
Zentai Károly továbbra is szabadlábon
A háborús bűnök elkövetésével vádolt Zentai Károly egy hónapot kapott kedden az ausztrál szövetségi bíróságtól, hogy bizonyítsa: egészségi állapota nem engedi meg, hogy börtönben várja meg kiadatási eljárását. Charles Zentainak (Zentai Károlynak) legkésőbb május 11-ig kell bemutatnia az orvosi indoklást, amelynek alapján John Gilmour szövetségi bíró eldönti, szabadlábon maradhat-e a 87 esztendős vádlott. Zentai ugyanis megfellebbezte a bíró korábbi ítéletét, amely helyt adott a magyar állam kiadatási kérelmének. A bíró eredetileg csak egy hetet adott az orvosi igazolás beszerzésére, de Zentai ügyvédje szerint a szakvélemény legkésőbb május 6-ig készül el.
2009.04.07. 15:41
 
 
Az EU-t és Moszkvát egyaránt aggasztja a moldovai belpolitikai forrongás
Javier Solana, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője aggodalmát fejezte ki kedden Moldova nyugtalan belpolitikai állapotai miatt, és Moszkva is hallatta aggódó hangját a moldovai fejleményekkel kapcsolatban. Solana felszólította a kommunisták választási győzelmét kétségbe vonó tüntetőket, hogy tartózkodjanak az erőszaktól, és arra intette a hatóságokat, hogy engedélyezzék a békés tüntetéseket. Elfogadhatatlannak nevezte brüsszeli nyilatkozatában az állami épületek ellen alkalmazott erőszakot, arra utalva, hogy a chisinaui tüntetők megrohanták az elnöki hivatal és a parlament épületét.
2009.04.07. 15:30
 
 
A Fidesz nem tárgyal Bajnaival
A Fidesz sem Bajnai Gordon "illegitim kormányával", sem pedig "az új MSZP-SZDSZ koalícióval" nem tárgyal az emberek háta mögött - olvasható abban a válaszlevélben, amelyet Szijjártó Péter küldött Bajnai Gordon kormányfő-jelöltnek. A Fidesz elnöki stábjának vezetője a párt elnökségi ülése után ismertette a levelet. Szijjártó azt mondta: Bajnai az MSZP programjának végrehajtására összefogott az MSZP-vel és az SZDSZ-szel az emberek ellen. Az elmúlt napokról szólva úgy fogalmazott: zajlanak a zárt ajtók mögötti titkos egyezkedések, a mutyizás a hatalomról, a miniszteri székekről, és megkötik a paktumot egy olyan, brutális megszorításokat tartalmazó programról, amely az emberek jelentős részét lehetetlen helyzetbe hozza.
2009.04.07. 15:10
 
 
Lendvai Ildikó: a kiadáscsökkentésben nincs mozgástér
Lendvai Ildikó, az MSZP új elnöke nem számít arra, hogy a Bajnai-program miatt szocialista képviselők mondanának le mandátumukról. A pártelnök az MTI-nek adott interjújában elmondta azt is: a Bajnai-csomag kiadáscsökkentő elemeiben nincs mozgásterük a szocialistáknak. A pártelnök az új kormányt érintő személyi kérdésekről nem kívánt beszélni, csupán annyit mondott: az új miniszterelnök arra törekszik, és ebben erősíti a párt is, hogy az új kormány minél előbb jöjjön létre. Hangsúlyozta: a Bajnai-kormánynak lehetőleg a konstruktív bizalmatlansági indítvány elfogadását követő pár napon belül fel kell állnia, időkorlátot csak a miniszterek bizottsági meghallgatása és a köztársasági elnöki kinevezés jelent.
2009.04.07. 14:56
 
 
Karambolozott a Gyurcsány Ferencet szállító autó
Balesetet szenvedett a miniszterelnököt szállító autó kedden délután - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel. A balesetben senki sem sérült meg. Az MTI úgy tudja, hogy a miniszterelnököt átültették egy másik autóba és tovább szállították. A Kormányszóvivői Iroda közleménye szerint a miniszterelnököt a Parlamentbe szállító, megkülönböztető jelzést használó gépkocsi vezetője - egy, az úton elé kanyarodó személyautóval való ütközést elkerülendő - kitért, és az ott parkoló gépkocsikkal ütközött. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja - ismerteti a közlemény.
2009.04.07. 14:10
 
A Milan nem engedi el sztárlabdarúgóját, Kakát
Az AC Milan nem engedi el a Real Madridhoz brazil sztárlabdarúgóját, Kakát. "Kaká nem eladó" - jelentette ki a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva Adriano Galliani, a milánói klub ügyvezetője. Az olaszok ezzel arra a hétfői, Spanyolországból származó hírre reagáltak, mely szerint a 26 éves játékos mintegy 60 millió euróért a királyi gárdához kerül majd. A Marca című sportnapilap az olasz csapathoz közel álló forrásokra hivatkozva arról írt, hogy Florentino Pérez, a Real Madrid lehetséges következő vezetője március 16-án tárgyalt Gallianival, és megállapodott a brazil futballista átvételéről.
2009.04.07. 14:02
 
 
Új választást követel a moldovai ellenzék a parlament ostromát követően
A moldovai ellenzék a tüntetések folytatására szólítja fel híveit mindaddig, amíg nem írnak ki az országban új törvényhozási választásokat - jelentette ki kedden a főváros, Chisinau polgármestere. Dorin Chirtoaca, aki egyben az ellenzéki Liberális Párt alelnöke is, közölte újságírókkal: a moldovai ellenzék nemzetközi szervezetekhez fordult azzal a kéréssel, hogy ne ismerjék el a vasárnapi parlamenti választások eredményét, amely szerint a hatalmon lévő kommunisták abszolút többséget szereztek a törvényhozásban. A moldovai ellenzék új választásokat követelt, miután a tüntető tömeg behatolt a parlament és az elnöki hivatal épületébe, majd a rendőrökkel megállapodtak az erőszakos cselekmények beszüntetéséről.
2009.04.07. 13:10
 
Marketing Centrum: hatvan százalék felett áll a Fidesz
A pártválasztók körében a Fidesz 61 százalékon áll, míg az MSZP 25-ön. A legnagyobb ellenzéki párt népszerűsége februárhoz képest 7 százalékkal nőtt - állapította meg a Marketing Centrum felmérése. A megkérdezettek 17 százaléka sajnálja, 36 százaléka közömbösen, 41 százaléka pedig örömmel fogadta Gyurcsány távozását. A vizsgálat szerint a miniszterelnök lemondása és az új kormányfő keresése körüli hercehurca felébresztette a közvéleményt: februárhoz képest 5 százalékkal csökkent a bizonytalanok száma, és jelentősen - 41-ről 52 százalékra - nőtt azoknak az aránya, akik biztosra ígérték részvételüket a parlamenti választáson.
2009.04.07. 13:01
 
 
Kiss Péter a kormányprogramról beszélt Bajnai Gordonnal
A kormányprogramról beszélt Kiss Péter kancelláriaminiszter, az MSZP alelnöke Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölttel. Kiss Péter kedden a gazdasági minisztériumból távozóban arról nem nyilatkozott újságíróknak, hogy marad-e miniszter. Erről a miniszterelnök-jelölt kellő időben fog beszélni - fűzte hozzá. A közvélemény eddig a rövid távú válságkezelés szükséges lépéseit ismerte meg - mondta a kancelláriaminiszter a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium bejárata előtt. Mint mondta, most arról tárgyaltak, hogy ezeket a lépéseket milyen, a reálgazdaságra, a társadalompolitikára vonatkozó kezdeményezések veszik majd körbe.
2009.04.07. 12:36
 
 
Az MDF elmegy a Bajnai Gordon által kezdeményezett egyeztetésre
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) elmegy arra az egyeztetésre, melyet Bajnai Gordon kezdeményezett, hogy ismertesse válságkezelő programját - mondta Herényi Károly MDF-es politikus kedden az MTI-nek. Hozzátette: pártja azért vesz részt az egyeztetésen, mert válságkezelésről lesz szó. Mint mondta, biztos, hogy sok dologban nem fognak egyetérteni a miniszterelnök-jelölttel, de szerinte ez nem zárja ki azt, hogy egymás álláspontját megismerjék. Az MDF ez idáig is tárgyalt mindenkivel mindenről, és ez a jövőben is így lesz - jelentette ki Herényi Károly.
2009.04.07. 12:33
 
 
Fodor: a szakértői kormány a társadalmi válságot is kezelje
Az SZDSZ azt várja el az új, szakértői, válságkezelő kormánytól, hogy a gazdasági válság mellett a társadalmi válság néhány elemét is kezelje - közölte keddi, fővárosi sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. A szabad demokraták elnöke három területet emelt ki, ahol határozott fellépést várnak a jövendő kabinettől. Elsőként említette a "jogállam becsületének visszaadását". Elmondása szerint ez azt jelenti, hogy a rendőrség határozottan lépjen fel mindazokkal szemben, akik a demokratikus normákat veszélyeztetik, de a rendfenntartók is tartsák tiszteletben a szabadságjogokat és az alkotmányos rendet. A liberálisok emellett szeretnék, ha a kormány fellépne az egykori ügynökakták megismerhetővé tételének ügyében.
2009.04.07. 12:10
 
 
Michael Jordan bekerült a Hírességek Csarnokába
Michael Jordant, minden idők egyik legnagyszerűbb kosárlabdázóját hétfőn beválasztották a sportági Hírességek Csarnokába. A Chicago Bulls korábbi sztárja mellett olyan nagyságok jutottak be a Hall of Fame-be, mint David Robinson, John Stockton játékosok, vagy Jerry Sloan és C. Vivian Stringer edzők. Jordan 2003-ban vonult vissza, kétszeres olimpiai aranyérmes, a Chicagóval hatszoros bajnok, 14-szer szerepelt az All Star-gálán, tízszer volt az NBA pontkirálya, ötször választották a liga legértékesebb játékosának (MVP). Robinson a San Antonio Spursszel kétszer lett NBA-győztes, egyszer volt MVP, az amerikai válogatottal kétszer olimpiát, egyszer vb-t nyert.
2009.04.07. 12:00
 
A gyors euróbevezetés elképzelését képviselte Gyurcsány Brüsszelben
Az IMF gyors euróbevezetésre vonatkozó elképzelése olyan törekvés, amelyet Gyurcsány Ferenc is képviselt Brüsszelben, de ezt az uniós tagállamok többsége nem támogatja - mondta újságírói kérdésre a kormányszóvivő keddi tájékoztatóján. A kormány egyelőre sajtóhírekből ismeri a Nemzetközi Valutaalap gyors közép-európai euróbevezetésre vonatkozó elképzelését, és erről csak akkor fogja kialakítani álláspontját, ha az IMF-jelentés tartalmát hivatalosan is megismeri - mondta Budai Bernadett. Az Európai Központi Bankkal már sok egyeztetés folyt a tekintetben, hogyan lehetne felgyorsítani az euró bevezetését akár úgy, ahogy ez a mostani IMF-jelentés tartalmazza, "kvázi egyik napról a másikra" - tette hozzá.
2009.04.07. 11:37
 
 
Ámokfutó lőtt le két embert egy németországi bíróságon
Újabb ámokfutó követett el gyilkos merényletet kedd délelőtt Németországban. A bajorországi Landshut város tartományi bíróságán egy férfi kezdett lövöldözni a bírósági épület egyik folyosóján. Kora délutáni rendőrségi közlés szerint a merénylő egy nőt terített le, majd önmagával is végzett. Ketten megsebesültek, s több személyt sokkos állapotban szállítottak kórházba. A merénylet indítékai egyelőre nem ismeretesek. Egyes források azt állították: a tettes egy örökösödési per tárgyalásán vett részt, a közönség soraiban foglalt helyet, s a per szünetében, a folyosón a lehetséges érintettség miatt kezdett lövöldözni. Mindezt alátámasztja az a hivatalosan meg nem erősített információ, amely szerint a meggyilkolt nő az elkövető rokona.
2009.04.07. 11:13
 
F1, Malajziai Nagydíj: a szervezők új kezdési időpontot akarnak
Bosszúsak a Malajziai Nagydíj szervezői, s a jövő évtől kedvezőbb időpontban akarják indítani a viadalt, mert vasárnap félbe kellett szakítani a futamot. A rendezők nem véletlenül méltatlankodnak, hiszen ha a vb kereskedelmi ügyeiért felelős szervezet (FOM) nyomására nem helyi idő szerint 17 órakor rajtolt volna a mezőny, akkor az égszakadásszerű trópusi esőzés miatt leállított verseny folytatódhatott volna. A szepangi futam az elmúlt években helyi idő szerint 15 órakor indult, a FOM azonban idén már a jobb európai nézettség érdekében két órával későbbre tetette a rajtot.
2009.04.07. 10:56
 
 
Bajnai egyeztetést kezdeményezett a Fidesszel, a KDNP-vel és az MDF-fel
Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt egyeztetést kezdeményezett a Fidesszel, a KDNP-vel és az MDF-fel, hogy ismertesse velük válságkezelő programját - tudta meg az MTI. Az MTI kormányzati körökből származó értesülései szerint Bajnai Gordon levelet írt Dávid Ibolyának, az MDF, Orbán Viktornak, a Fidesz és Semjén Zsoltnak, a KDNP elnökének, amelyben jelezte: szívesen találkozik velük és pártjuk képviselőivel, hogy beszámoljon nekik tervezett programja részleteiről. A KDNP nem megy el az egyeztetésre, mert illegitimnek tekintik a Bajnai Gordon miniszterelnökségével felálló kormányt - mondta a KDNP szóvivője az MTI-nek. Hozzátette: nincs miről egyeztetni.
2009.04.07. 10:55
 
 
Négynapos lesz a munkahét a szentgotthárdi Opel motorgyárában is
Négynapos munkahetet vezetnek be április közepétől a válság miatt a GM Powertrain-Magyarország Kft. szentgotthárdi Opel gyárának motorgyártó üzemében is - erősítette meg Légrádi Edit, a gyár szóvivője. A folyamatos termelés biztosítása és a munkahelyek megtartása érdekében a cég vezetése a szakszervezettel egyetértésben már januárban megállapodott arról, hogy szükség esetén átmenetileg négynaposra csökkentik a heti munkaidőt, ám ez eddig a motorgyárat nem érintette. A hengerfejgyárban, a váltógyártó és felújító sorokon, illetve az irodákban azonban már korábban is négy napot dolgoztak.
2009.04.07. 10:42
 
Egymillió afrikai életét mentette meg az amerikai AIDS-program
Az Egyesült Államokban a Bush-kormányzat idején útjára indított segélyprogram tíz százalékkal csökkentette az AIDS miatti halálozást az érintett afrikai országokban szomszédjaikhoz képest - jelentették be amerikai kutatók hétfőn. A tanulmány 12 afrikai országban követte nyomon az AIDS miatti halálozások és a HIV-fertőzések számának alakulását. Ezek a nemzetek a PEPFAR elnevezésű 15 milliárd dolláros (3300 milliárd forint) segélyprogramból részesültek négy évig annak 2003-as kezdete óta.
2009.04.07. 10:42
 
 
Benyújtotta a bizalmatlansági indítványt az MSZP
Benyújtotta az MSZP a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elleni bizalmatlansági indítványt kedd reggel az Országgyűlésnek. Az MTI úgy tudja, a szocialisták már a múlt heti frakcióüléseken összegyűjtötték a szükséges 78 aláírást; a leköszönő miniszterelnöké nincs köztük. A dokumentum indoklása szerint az országgyűlési képviselők legalább egyötöde a miniszterelnökkel szemben írásban - a miniszterelnöki tisztségre jelölt személy megjelölésével - bizalmatlansági indítványt nyújthat be. Ha az indítvány alapján az országgyűlési képviselők többsége bizalmatlanságát fejezi ki, az új miniszterelnöknek jelölt személyt megválasztottnak kell tekinteni.
2009.04.07. 09:20
 
 
Meg akarták ölni Obamát Törökországban
Letartóztatott a török rendőrség egy férfit, aki állítása szerint gyilkos merényletet forralt Barack Obama amerikai elnök ellen - közölte a washingtoni Titkosszolgálat helyi idő szerint hétfő este. A török rendőrség pénteken tartóztatta le a férfit, aki törökországi látogatása során akarta meggyilkolni Barack Obamát - mondta az elnök védelmét is ellátó Titkosszolgálat (Secret Service) szóvivője. Obama vasárnap érkezett az országba, és egy pillanatig sem volt közvetlen veszélyben - mondta Ted Donovan. Hozzátette: a Titkosszolgálat nem közöl információkat a gyanúsítottról. Barack Obama hivatalos törökországi látogatása kedden ér véget.
2009.04.07. 09:16
 
 
Csökkent a kereskedelmi szálláshelyek forgalma január-februárban
Január-februárban a kereskedelmi szálláshelyeken a külföldi vendégek száma 19, a belföldieké 9 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A külföldi vendégéjszakák száma 14, a belföldieké 8 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest. A szálláshelyek árbevétele folyó áron 11 százalékkal mérséklődött január-februárban. Az év első két hónapjában a szállodák szobakihasználtsága átlagosan 32,2 százalékos volt.
2009.04.07. 09:05
 
 
Gyengült kissé a forint
A dollár erősödésével párhuzamosan kissé gyengültek a térségbeli devizák, az euró 296,27 forint volt kedden reggel kilenc órakor a bankközi piacon, a hétfő délutáni 294,20 forint után.Hétfőn a térségbeli devizák erősödtek az általánosan javuló befektetői megítélésnek köszönhetően. Kedden a forint, a zloty és a cseh korona egyaránt negatív korrekcióval kezdte az európai kereskedést a bankközi piacon, párhuzamosan az euró gyengülésével a dollár ellenében. A dollár/euró 1,3382 volt kilenc órakor, szemben a hétfőn jellemző 1,35 körüli szinttel és a délutáni 1,3456 dollárral. A dollár 221,29 forint volt kedden reggel a bankközin a hétfő délutáni 218,59 forint után.
2009.04.07. 08:36
 
 
Felgyújtották egy roma politikus házát Tatárszentgyörgyön
Gyújtogatás okozta a kedd hajnali tatárszentgyörgyi háztüzet - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. A gyújtogatók valamilyen égésgyorsító anyagot használtak. Az égésgyorsító szénhidrogén származékot az egyik szoba padlószőnyegén találták meg a dabasi helyszínelők. Papp Péter elmondta: a tatárszentgyörgyi roma kisebbségi önkormányzat egyik szószólója, Horváth Lídia a kigyulladt ház tulajdonosa. Épp polgárőri járőrszolgálatot látott el, amikor lángra lobbant az otthona. Az ügyben a dabasi rendőrök vizsgálódnak, a tanúkihallgatások megkezdődtek.
2009.04.07. 08:14
 
 
Forma-1: Ecclestone szerint nem lehetett tudni, hogy esni fog Szepangban
Bernie Ecclestone, a Forma-1 irányítója azt mondta, hogy a vasárnapi Malajziai GP késő délutáni rajtjának nem volt szerepe abban, hogy az eső miatt végül félbe kellett szakítani a futamot. "Semmi rosszat nem látok a késői kezdésben. Senki sem tudta, hogy esni fog. Ha három órával korábban kezdünk, akkor is kitörhetett volna a vihar" - nyilatkozta Ecclestone az Autosport című magazinnak. A múlt héten több pilóta is bírálta a késői - helyi idő szerint 17 órás - startot. A Malajziai GP-t az ítéletidő miatt 24 körrel a leintés előtt félbeszakították, majd 50 perc várakozás után lefújták.
2009.04.07. 08:10
 
 
207 halottja van az olaszországi földrengésnek
A hétfői közép-olaszországi földrengésnek 207 halálos áldozata van, 15 eltűntről tudnak, és mintegy 1500 a sérültek száma - adott mérleget keddi sajtótájékoztatóján Silvio Berlusconi kormányfő. Mint az olasz miniszterelnök elmondta, 17 halottat még nem sikerült azonosítani, a sérültek közül 500-at kórházban ápolnak, utóbbiak közül mintegy száz állapota súlyos. Eddig 150 embert sikerült élve kimenteni a romok alól. Magyar áldozatról továbbra sem tudni. A Rómától 110 kilométerre északkeletre fekvő területet kedd hajnalban újabb utórengések rázták meg. Az egyik rengés elérte a Richter-skála szerinti 4,8-es erősséget.
2009.04.07. 07:25
 
 
Szerdán teszik közszemlére az EP-választás névjegyzékét
Szerdától egy hétre közszemlére kell tenni a június 7-ei európai parlamenti választásra (EP) készített névjegyzéket a voksolásra jogosultakról; a települési jegyzőnél lehet a névjegyzékből való kihagyás, vagy éppen az abba való felvétel miatt kifogást benyújtani. A névjegyzéket április 8-tól április 15-ig kell közszemlére tenni. A névjegyzék olyan közhitelű nyilvántartás, amely azoknak a magyar és európai uniós állampolgároknak az adatait tartalmazza, akik Magyarországon választójoggal rendelkeznek az Európai Parlament tagjainak választásán.
2009.04.07. 07:20
 
 
Bajnai ma tovább folytatja az egyeztetést a kormánytagokkal
Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt ma folytatja az egyeztetést a kormány tagjaival. Hétfőn délelőtt az agrártárcától Gráf József és Gőgös Zoltán járt nála, délután pedig a környezetvédelmi minisztérium irányítóival és a tárca nélküli miniszterekkel egyeztetett. Az MTI úgy tudja, hogy Bajnai Gordonhoz kedden megy Szűcs Erika szociális miniszter, Veres János, a pénzügyi tárca irányítója és Kiss Péter kancelláriaminiszter. A miniszterelnök-jelölési folyamatban korábban Bajnai Gordon egyértelművé tette a szocialisták számára, hogy több feltétele is van jelöltségének. Ezek közé tartozik, hogy a "válságkezelésben közvetlenül résztvevő" tárcák élére ő jelölhessen minisztert.
2009.04.07. 07:10
 
 
Jégkorong: Magyarország-Norvégia 4-3, büntetőkkel
A magyar válogatott büntetők után 4-3-ra nyert a norvég csapat ellen az április 24-én kezdődő jégkorong-világbajnokságra készülő együttesek mérkőzésén hétfőn, Káposztásmegyeren. Eredmény: Magyarország-Norvégia 4-3 (0-1, 3-1, 0-1, 0-0, 1-0), büntetőkkel. Hamar kettős emberelőnybe kerültek a hazaiak, de nem született gól, majd a skandinávok elkerülhető gólt szereztek. A második harmadban a norvégoktól egyre többen kerültek ki a büntetőpadra, és a hazaiak gólra váltották az előnyöket. A 37. percben Kóger első válogatottbeli gólját szerezte. Az 57. percben újabb szerencsés találattal egyenlítettek a vendégek, Trygg lövése Sille korcsolyájáról pattant be. Jött a hirtelen halál, de mivel nem esett gól, a büntetők döntöttek. A hazaiaktól Peterdi és Kóger, a vendégektől Ask talált be
2009.04.06. 22:00
 
 
150 halálos áldozatot követelt az olaszországi földrengés
Hétfő esti legfrissebb, de még korántsem végleges adatok szerint legalább százötven halálos áldozata van a hajnali közép-olaszországi földrengésnek, ezerötszázan megsérültek az elemi csapásban, a hajléktalanná vált emberek száma becsült adat szerint meghaladhatja az ötvenezret. Hajnali fél négykor történt a Richter-skála szerint 6,3-es erősségű rengés tíz kilométeres mélységben. Epicentruma Abruzzo régió székhelyének, L'Aquila városának közelében, Rómától 95 kilométerre északkeletre volt, de Itália egész középső részén, sőt még egyes északi és déli részein is érezni lehetett a földlökéseket.
2009.04.06. 21:45
 
Robert de Niro japán éttermet nyit Moszkvában
A kétszeres Oscar-díjas Robert de Niro amerikai filmszínész japán éttermet nyit Moszkvában. Robert de Niro egy napra az orosz fővárosba érkezik az étterem megnyitására, amelynek Macuhisza Nobujuki, a Nobu étteremlánc tulajdonosa mellett ő is társtulajdonosa - jelentette a RIA Novosztyi orosz hírügynökség. De Nirónak nincs semmilyen kulturális programja Moszkvában, a látogatás kifejezetten üzleti jellegű. Az étterem megnyitása alkalmából szerdán rendezendő zárt körű ünnepségen a vállalkozói elit képviselői lesznek jelen.
2009.04.06. 20:00
 
Futsal Kupa: győzelemmel kezdtek a magyarok
A magyar futsal-válogatott 5-3-ra nyert a horvát csapat ellen a budapesti Körcsarnokban zajló barátságos négyes torna nyitómérkőzésén, kedden. A magyarok góljait Lódi Tamás, Temesi Norbert, Szente Tamás, Kovacsics Károly és Trencsényi János szerezte. Eredmény, 1. forduló: Magyarország-Horvátország 5-3 (3-0). Magyar gólszerzők: Lódi (9.), Temesi (12.), Szente (16.), Kovacsics (35.), Trencsényi (37.).
2009.04.06. 20:00
 
 
Újabb forgalomkorlátozások a Bem térnél és a Bem rakparton
Újabb forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az autósoknak keddtől a budai főgyűjtőcsatorna építése miatt Budapesten, a Bem térnél és a Bem rakparton - közölték az Élő Duna projekt kivitelezői hétfőn az MTI-vel. A korlátozások várhatóan május végéig érvényesek. Keddtől nem lehet autóval megkerülni a Bem teret, mert a Fekete Sas és Bem József utca közötti útszakaszt lezárják a főgyűjtőcsatorna építésének következő fázisai miatt. A Külügyminisztérium előtti sávszűkítést viszont feloldják, a Bem József utcából pedig ismét be lehet majd hajtani a Fő utcába. A Bem tér közepén átlósan haladó utat várhatóan május elején nyitják meg az Árpád fejedelem útjáról a Bem térre érkező autósok előtt.
2009.04.06. 19:30
 
Az amerikai Fed és vezető jegybankok devizacsere-megállapodást kötöttek
Az amerikai központi bank, a Fed és a világ vezető jegybankjai devizacsere-megállapodásokat kötöttek, amelyek révén a Fed szükség esetén a külföldi társintézmények segítségével láthatja el az amerikai bankokat külföldi valutával. A jegybank szerepét betöltő amerikai szövetségi tartalékbankrendszer, a Federal Reserve (Fed), ha szükségesnek ítéli, euró, japán jen, angol font és svájci frank alapú devizacsere-műveleteket hajthat végre különböző jegybankokkal, közölte hétfőn a Fed. Az amerikai központi bank az Európai Központi Bankkal (EKB), továbbá a japán, a brit és a svájci jegybankkal kötött megállapodást. A Fed szükség esetén 285 milliárd dollár értékben férhet hozzá a külföldi fizetőeszközökhöz.
2009.04.06. 19:30
 
 
Izrael és a palesztinok üdvözölték Obama ankarai beszédét
Izrael és a palesztinok egyaránt üdvözölték az amerikai elnöknek a török parlamentben hétfőn mondott beszédét: az előbbi Barack Obamának a béke és a zsidó állam biztonsága melletti kiállása miatt, ez utóbbiak pedig azért, mert Obama támogatja a független palesztin állam létrehozását. A Benjámin Netanjahu izraeli kormányfőhöz közelálló Gilad Erdan környezetvédelmi miniszter mindazonáltal arra figyelmeztetett: Obama nem parancsolhat a zsidó államnak. Száeb Erekát, az egyik legfontosabb palesztin tárgyaló a francia hírügynökségnek telefonon nyilatkozva hangsúlyozta: nagyon örülnek Obama beszédének, amely megerősítette a két államon alapuló közel-keleti rendezés és az átfogó térségbeli béke megvalósításának elvét.
2009.04.06. 19:07
 
 
Március 26-án fejbe lőttek egy magyar sofőrt Irakban
Fejbe lőttek egy magyar teherautó-vezetőt Tádzsiban, Bagdad külvárosában az amerikai támaszponton - mondta Held Andrea, a férfit foglalkoztató TOIFOR Csoport marketingvezetője hétfőn az MTI-nek. Az eset március 26-án történt, a hatóságok hétfőn emeltek vádat a lövést leadó amerikai katona ellen. A Zalai Hírlap információja szerint az áldozat egy nagyradai roma férfi volt. Munkavégzés közben érte őt a halálos lövés. A gépjármű mellett találták meg holtan március 26-án, délelőtt tíz óra körül - mondta Held. Hozzátette: a rendelkezésre álló információk szerint a hatóságok egy amerikai katonát gyanúsítanak a halálos lövés leadásával. A feltételezett tettest az eset napján őrizetbe is vették.
2009.04.06. 18:40
 
Magas részvételt szeretne Göncz Kinga az EP-választáson
Magas részvételt szeretne Göncz Kinga külügyminiszter az európai parlamenti választásokon, az MSZP EP-listavezetője erre is buzdít telefonos üzenetében - mondta el maga a politikus hétfőn telefonon az MTI-nek. Az Isztambulban tartózkodó Göncz Kinga azt is közölte, hogy a héten ő is tárgyal Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölttel. A magyar diplomácia vezetője hangsúlyozta, nagyon fontosnak tartja, hogy sokan menjenek el szavazni a magyarországi európai parlamenti választásokon, s így "legyen erős legitimációja mindenkinek, aki kikerül Brüsszelbe". Hozzátette: a kampány jó alkalom arra, hogy "közelebb hozzuk Európát" a választópolgárokhoz.
2009.04.06. 18:30
 
 
Fico államellenességgel vádolta a szlovák sajtót, Orbánt bírálta
Robert Fico azzal vádolta meg hétfőn a szlovákiai sajtót, hogy ellenzéki erővé vált, teljesen egyszínű, elfogult, az elnökválasztási kampány során elvakultan kormányellenes volt, s Szlovákia "nemzeti és állami érdekeit veszélyeztette". Fico a "szélsőséges" jelzőt használva bírálta a Fideszt és Orbán Viktort is. Rendkívüli sajtóértekezletén Pozsonyban a szlovák kormányfő leszögezte: ha ez a tendencia a sajtóban folytatódik, a problémával az ország nemzetbiztonsági tanácsa is foglalkozni fog.
2009.04.06. 18:15
 
 
Szonda Ipsos: kevesebbet költenek az emberek húsvétra a válság miatt
Hat a válság a húsvétra is, a családok egyharmada kevesebbet szándékozik költeni az ünnepek alatt, mint tavaly, és minden negyedik munkavállaló dolgozik majd valamennyit az ünnepek alatt - tájékoztatta kutatásának eredményéről a Szonda Ipsos az MTI-t hétfőn. Elsősorban az idősek és az alsóbb társadalmi rétegek fogják vissza a költekezést a felmérés szerint. A háztartások fele azonban bízik abban, hogy tud annyit költeni az ünnepekre, mint korábban - olvasható a kutatás eredményeit összefoglaló közleményben. A húsvét idén a munkavállalók 54 százalékának háromnapos ünnep lesz, de vannak, akik már pénteken sem dolgoznak és hosszú hétvégét terveznek - közölték.
2009.04.06. 17:48
 
A világ első koktélját ötezer éve keverték Mezopotámiában
A világ legelső koktélpartiját ötezer éve tarthatták Mezopotámiában - állítják amerikai kutatók. A Pennsylvaniai Egyetem kutatói Patrick McGregor professzorral az élen a keleti és nyugati szőlészet-borászat kialakulását vették górcső alá - olvasható az Archaeologica című régészeti hírportálon. A kutatók a Tigris-folyó térségében olyan agyagedényekre bukkantak, amelyekben a szőlő erjedésekor képződő borkősav nyomait fedezték fel. Az edényekben megtalálták a méz, az almalé, valamint az árpasör nyomait is - ezek lehettek a legkorábbi koktélok összetevői.
2009.04.06. 17:45
 
 
Az SZDSZ-től 15 aláírt támogató nyilatkozatot kapott Bajnai
Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője hétfőn eljuttatta Bajnai Gordonnak a válságkezelés költségvetési feltételeinek támogatásáról szóló politikai nyilatkozatot, amelyet a szabad demokrata frakció 15 tagja írt alá - közölte az SZDSZ sajtóosztálya az MTI-vel. A távirati iroda az SZDSZ vezető testületeinek több tagjától úgy értesült, hogy a 19 fős frakcióból végül négyen, Béki Gabriella, Gulyás József, Molnár Lajos és Velkey Gábor nem írták alá a miniszterelnök-jelölt tervezett intézkedéseit tartalmazó dokumentumot. Molnár Lajos az információk szerint ettől függetlenül megszavazza a jelöltet.
2009.04.06. 17:24
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114[2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista