2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Elhunyt Marilyn Chambers, a világ egyik első pornósztárja
Holtan találták a kaliforniai Santa Claritában egy lakókocsiban Marilyn Chamberst, az 1970-es évek egyik leghíresebb pornósztárját. Mint az AVN weboldal hétfőn bejelentette, az 57 éves színésznőre, aki legalább 25 pornófilmben szerepelt, lánya, a 17 esztendős McKenna talált rá. Marilyn Chambers olyan pornófilmek csillaga volt, mint A zöld ajtó mögött (Behind The Green Door) és a Kielégíthetetlen (Insatiable), a 70-es években legalább olyan híres volt e műfajban, mint Linda Lovelace, a Mély torok (Deep Throat) hősnője.
2009.04.14. 10:08
 
 
Júniusi forgalom volt a hétvégén a balatoni hajókon
Júniusi forgalomnak megfelelő kihasználtsággal működtek a balatoni hajók a hétvégén - írta kedden a Somogyi Hírlap. Szabó Zsolt, a Balatoni Hajózási Zrt. központi állomásvezetője a megyei napilapnak elmondta: míg nagypénteken a kompon 600 jármű kelt át a tavon, addig szombaton és vasárnap 3.000 autót és 8.000 utast szállítottak, húsvét hétfőn pedig mintegy 1600 jármű hajtott fel a kompokra. A személyhajókra a három nap alatt közel 3.500 utas váltott jegyet, de a sétahajók kihasználtságára sem panaszkodhattak, hiszen ezekre mintegy 1.800-an ültek fel. Az árak tekintetében csak kis mértékű emelkedés tapasztalható, a felnőttjegyek 4-6 százalékkal emelkedtek, míg kompjegyekért ugyanannyit kell fizetni mint az elmúlt évben.
2009.04.14. 09:59
 
 
Madonna még bízik a sikeres örökbefogadásban
Madonna a jogi akadályok ellenére még mindig örökbe akarja fogadni Mercy Jamest, hogy jobb életet biztosítson számára, és a malawi emberek megsegítésére nevelje - derül ki az énekesnő egy interjújából, amelyet egy malawi újságnak adott. A popcsillag a The Nation című napilapnak elmondta , hogy fellebbezni fog a bírósági döntés ellen, amely nem találta őt alkalmasnak a hároméves árva, Chifundo "Mercy" James nevelésére, mivel nem malawi lakos. "Otthont és szerető családi környezetet akarok biztosítani Mercynek, meg akarom adni neki a lehető legjobb oktatást és egészségügyi ellátást" - írta e-mailen elküldött válaszaiban az énekesnő.
2009.04.14. 09:53
 
 
A General Motors részleges államosítását fontolgatja az amerikai kormány
Tulajdonrészt szerezne az amerikai állam az Obama-kormányzat legújabb terve szerint a csőd szélére került General Motors (GM) autógyárban - jelentette a Bloomberg amerikai hírügynökség. Az autógyár helyzetét ismerő források szerint a kormány ideiglenesen, a korábban biztosított állami segély egy részéért cserébe szerezne tulajdonrészt a GM-csoportban, amelynek adósságállománya 28 milliárd dollárra rúg. A GM korábban 13,4 milliárd dollár segítséget kapott a kormánytól. A tervek szerint az állam egy új, a jelenleginél kisebb társaságban lenne résztulajdonos, amely a GM életképes, "jó" részeit foglalná magába. Ezzel a megoldással ugyanakkor csökkenne a hitelezők részesedése a megroggyant autógyár utódjában.
2009.04.14. 09:52
 
 
Átvették a tüntetők petícióját az államfő hivatalában
Átvette a tüntetők petícióját kedden a Köztársasági Elnöki Hivatal egyik képviselője, azt követően szétszéledt a budai Várban összegyűlt, előre hozott választásokat követelő tömeg. Az Alkotmány utcából a budai Várba vonulók nem jutottak el közvetlenül a Sándor-palota elé, mert kordonnal zárták körbe az épületet. Egy tüntetőt, a Civil Összefogás Fórum egyik képviselőjét azonban átengedték a kordonon, Bencze Izabellát egy rendőr kísérte be az épületbe. Miután a nő elhagyta a Sándor-palotát, a mintegy ötszáz tüntetőből álló tömeg lassan szétszéledt - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről.
2009.04.14. 09:00
 
 
Csökkentek a mezőgazdasági termelői árak februárban
Az agrártermékek termelőiár-szintje 2009 februárjában 27,4 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest, ezen belül a növényi termékek árszínvonala 37,2 százalékkal, az élő állatok és állati termékeké 3,3 százalékkal mérséklődött - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Január-februárban az agrártermékek termelőiár-indexe 28,4 százalékkal csökkent, ami a növényi termékek árszínvonalának 38,7 százalékos és az élő állatok és állati termékek árainak 3,5 százalékos mérséklődéséből adódott.
2009.04.14. 09:00
 
 
A válság ellenére emelkedett az átlagfizetés Amerikában
Az évtizedek óta nem látott gazdasági válság, a munkahelyek millióinak megszűnése ellenére tavaly emelkedett az átlagfizetés az Egyesült Államokban - olvasható a Parade magazinban, a The Washington Post mellékletében. A heti átlagkereset a 2007-es 598 dollárról 2,5 százalékkal 613 dollárra nőtt, miközben az infláció szinte nem volt mérhető, 0,1 százalékos volt. A személyes megtakarítások aránya a 2007 januári 0,9 százalékról 2009 januári 5 százalékra emelkedett, ez volt 14 éve a legmagasabb érték. A háztartások átlagos hitelkártya-adóssága 10 728 dollár volt. Miközben vállalatok sokasága került a csőd szélére és szüntette be működését, több ágazat tartotta magát, sőt, még bővült is.
2009.04.14. 08:32
 
 
Molotov-koktélt dobtak az MSZP keszthelyi és nagykanizsai irodájára
Keszthelyen és Nagykanizsán is bedobták az MSZP irodájának bejárati ajtaját keddre virradó éjjel, a Balaton-parti városban, kisebb kárt okozva, Molotov-koktél is robbant a lépcsőházban - közölte a szocialista párt Zala megyei szervezete az MTI-vel. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg az információkat. A keszthelyi iroda előterében hurkolt kötelet, egy féltéglát és egy levelet találtak, amelynek egyelőre nem ismerik a tartalmát. Nagykanizsán ugyancsak a bejárati ajtó üvegtábláit törték be, s hasonló módon követ, hurkolt kötelet és egy újságpapír-kivágásokból készült levelet találtak - mondta Góra Balázs, a párt megyei ügyvezető alelnöke.
2009.04.14. 08:30
 
 
Babakocsival is lehet csatlakozni az idei Critical Masshez
Minden eddiginél nagyobb felvonulást szerveznek budapesti biciklisták a Föld Napja alkalmából, április 19-én. A demonstrációhoz ezúttal gyerekes, babakocsis családok is csatlakoznak. A biciklis felvonulás 15 órakor indul a Tabánból, ahol délelőtt közös piknik lesz. A gyülekezés 14 órától kezdődik - közölték a Critical Mass Budapest szervezői. Az útvonal: Tabán - Erzsébet híd - Astoria - Kálvin tér - Ferenciek tere - Erzsébet híd - Attila út - Alagút - Lánchíd - Kossuth tér - Alkotmány utca - Bajcsy Zs. út - Andrássy út - Városliget; hossza 12 km, időtartama 2 és fél óra, és 17 óra 30 perckor a szokásos, több tízezres bicikliemeléssel zárul a Városligetben.
2009.04.14. 08:26
 
 
Az ENSZ BT elítélte az észak-koreai rakétaindítást, Phenjan nem tárgyal tovább
Az ENSZ Biztonsága Tanácsa (BT) hétfőn elítélte a közelmúltbeli észak-koreai rakétaindítást, de nem BT-határozat, hanem csak egy gyengébb, úgynevezett BT-elnöki nyilatkozat formájában. Phenjan válaszul bejelentette, kivonul a nukleáris programjáról folytatott hatoldalú tárgyalásokról. A Biztonsági Tanács 15 tagja által egyhangúlag elfogadott és a BT soros, mexikói elnöke által felolvasott állásfoglalás szerint Észak-Korea azzal, hogy április 5-én rakétát bocsátott fel, megsértette azt a 2006-os BT-határozatot, amely megtiltotta Phenjan számára ballisztikus rakéta indítását - jelentette az MTI washingtoni tudósítója.
2009.04.14. 08:20
 
 
Új tinidivat hódít Amerikában
Sextingnek hívják Amerikában a tinédzserek legújabb divatját: interneten és mobiltelefonon teszik közzé az önmagukról készült meztelen, félmeztelen fotókat. Egy 2008-as felmérés szerint, amelyet 13-19 év közötti fiúk és lányok körében végeztek, minden ötödik amerikai tini megmutatja magát "natúr" állapotban, vagy pedig olyan pózokban, amelyek már a pornográfiát súrolják. E fotócserebere, a szexuális exhibicionizmus egyik fajtája egyre nagyobb méreteket ölt, olyannyira, hogy a hatóságok már azon gondolkodnak, hogy megfékezzék-e és ha igen, hogyan.
2009.04.14. 08:10
 
 
A Fidesz és a KDNP arról dönt, hogyan utasítják el a bizalmatlansági indítványt
A Fidesz és a KDNP ma délelőtt dönt arról, milyen formában utasítják el a bizalmatlansági indítványt, amely alapján Gyurcsány Ferenc helyére Bajnai Gordon kerül a miniszterelnöki posztra. Az MDF esetében elképzelhető, hogy a párt képviselői nem egyformán szavaznak majd. A bizalmatlansági indítványt várhatóan elfogadja a parlament. Előzetesen csak azt tudni biztosan, hogy az MSZP és az SZDSZ többsége támogatja a kormányfőváltást, a Fidesz és a KDNP elutasítja az egész eljárást, a függetlenné vált MDF-esekről pedig még nem ismert, hogyan viszonyulnak a szavazáshoz.
2009.04.14. 08:05
 
 
Aki sokat beszél a munkahelyen szexről, depressziós lehet
Általában 25 százalékra tehető azoknak a dolgozó embereknek - férfiaknak és nőknek - az aránya, akik szívesen beszélnek a munkahelyen szexről. Ugyanakkor általában ők azok, akik a legtöbbet hiányoznak a munkából, ezen felül önértékelési zavaraik vannak és hajlamosak a depresszióra. Az a bizonyos 25 százalék, amelyet szórakoztatnak a szextémák a munkahelyen, a leginkább kitett a társkapcsolati problémáknak. Ezen kívül úgy érzik, hogy nem értékelik őket kellőképpen és a depresszióra is fogékonyabbak. Ennek alapján a kutatók azt ajánlják, hogy "hagyják a szexet a munkahelyen kívül".
2009.04.14. 07:46
 
 
Elismerte apaságát a püspökből politikussá vált paraguayi elnök
Meglepetésre elismerte Fernando Lugo paraguayi elnök, hogy gyermeket nemzett, amikor még római katolikus püspök volt. Lugo hétfőn ismerte el Viviana Rosali Carillo Canete asszonnyal folytatott viszonyát és annak gyümölcsét, öt nappal azután, hogy Carillo apasági keresetet nyújtott be ellene. Lugo alig öt hónappal korábban mondott le egyházi tisztségéről, hogy megmérettesse magát a politikában, s szóvivője nemrégiben még úgy nyilatkozott, hogy az asszony állítása "minden bizonnyal hamis".
2009.04.14. 07:41
 
 
Az euró 289 forint fölött a bankközi devizapiacon
Az euró minimálisan 289 forint fölé erősödött kedden kora reggel a bankközi devizapiacon. Eközben mérsékelten drágult a zloty és a cseh korona az euróhoz viszonyítva. Röviddel 6 óra előtt az euró 289,10 forintot ért a hétfő késő esti 288,69 forint után (+0,14 százalék). Ugyanekkor a dollár 216,29 forinton volt az előző napi 215,85 forintot követően (+0,20 százalék). Az euró 0,01 százalékkal 26,355 cseh koronára gyengült, és 0,17 százalékkal 4,3351 zlotyra hanyatlott.
2009.04.14. 07:25
 
 
Közel-keleti körutat kezd Obama különmegbízottja
Közel-keleti körutat kezd Barack Obama amerikai elnök különmegbízottja, George Mitchell. A közel-keleti különmegbízott hétfőn Marokkóban időzött, s az elkövetkezendő napokban ellátogat egyebek közt Izraelbe, a palesztin területekre és Egyiptomba is, de pontos időpontokat az amerikai külügyi tárca nem közölt. Obama közel-keleti különmegbízottja először látogat Izraelbe azóta, hogy a jobboldali Benjámin Netanjahu személyében új miniszterelnöke van a zsidó államnak.
2009.04.14. 07:21
 
 
KÖNYV: Szenvedélyes bosszú
Egy királyságban, a Pireneusok tetején, három fiatal hercegnő kénytelen elmenekülni a zűrzavar elől - nyom nélkül eltűnnek és elvesznek népük számára� egészen addig, míg egy bátor herceg mindegyiküket haza nem hozza. A Varázslatos esték című műben Clarice hercegnő sorsát követhettük nyomon, most pedig kiderül, mi történik Amyvel.
2009.04.14. 07:21
 
 
Charlestoni tenisztorna: Czink Melinda győzött
Czink Melinda két szettben győzött a hazai közönség előtt szereplő amerikai Jill Craybas ellen az egymillió dollár összdíjazású charlestoni salakpályás női tenisztorna első fordulójában. Eredmények, 1. forduló (a 32 közé jutásért): CZINK MELINDA-Craybas (amerikai) 6:2, 6:4. Czink - várhatóan szerdán - az amerikai Vania Kinggel találkozik a nyolcaddöntőbe jutásért. A viadal honlapja szerint Czink a cseh Barbora Zahlatova-Strycova oldalán párosban is érdekelt, és az első fordulóban, a nyolc közé jutásért a Liga Dekmeijere, Patty Schnyder lett-svájci kettőssel találkozik kedden.
2009.04.14. 07:06
 
 
Új miniszterelnököt választ a Ház
A Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel szembeni bizalmatlansági indítványról és az új miniszterelnök, Bajnai Gordon megválasztásáról dönt mai ülésén az Országgyűlés. Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt az MSZP-frakció keddi ülésén ismertette leendő kormányának névsorát, az MTI-nek szocialista képviselők azt mondták, a frakció vita nélkül vette tudomásul a névsort. Az SZDSZ ügyvivői testülete 7:4 arányban támogatta a listát. Az MTI értesülései szerint távozik a kormányból Szűcs Erika, helyette Herczog László szakállamtitkár lesz a szociális és munkaügyi miniszter. Gyenesei Istvánt Varga Zoltán váltja az önkormányzati és területfejlesztési miniszteri poszton.
2009.04.14. 07:05
 
 
Rekord számú beutazó az Egyesült Államokba
Rekord számban utaztak be külföldiek tavaly az Egyesült Államokba, a legtöbb látogató Kanadából és Mexikóból érkezett - írta hétfőn a USA Today című napilap. Az Egyesült Államokba 2008-ban 50,5 millió külföldi látogatott, a beutazók csaknem fele kanadai vagy mexikói állampolgár volt; a statisztika szerint egyre többen lépik át az amerikai határt e két államból üzleti vagy magáncéllal. A washingtoni kereskedelmi minisztérium adatai szerint tavaly 18,9 millió kanadai és 6,2 millió mexikói utazott be. Nagy-Britanniából 4,6 millióan, Japánból 3,2 millióan, Németországból 1,8 millióan látogattak az Egyesült Államokba, Franciaországból 1,2 millió, Olaszországból 780 ezer, Brazíliából 770 ezer ember érkezett.
2009.04.14. 07:02
 
 
Folytatódott az elnök lemondását követelő tüntetés Tbilisziben
Hétfőn már ötödik napja folyt az elnök lemondatását célzó ellenzéki tömegtüntetés a grúz fővárosban, de egyelőre eredmény nélkül. "Az elnöknek mennie kell, hogy ki lehessen vezetni az országot a válságból" - mondta a tüntetők egyik vezetője, Irakli Alaszania, aki Grúzia ENSZ-nagykövete volt, de az Oroszországgal tavaly vívott vesztes háború után az ellenzék oldalára állt. A parlament előtti gyülekezőhelyről a húszezer tüntetőből nyolcezren, Levan Gacsecsiladze volt elnökjelölttel az élen, átmentek az elnöki rezidenciához, ott letáboroztak, sátrakat emeltek éjszakára, és elállták az épület bejáratait.
2009.04.13. 21:10
 
 
Katari Nagydíj: Stoner győzött a MotoGP-ben
A királykategóriának számító MotoGP-ben a 2007-es vb-győztes ausztrál Casey Stoner nyert a Katari Nagydíjon, a gyorsaságimotoros-világbajnokság idénynyitóján, hétfőn este. Stoner mögött a vb-címvédő olasz Valentino Rossi lett a második és a spanyol Jorge Lorenzo a harmadik. Az eredetileg vasárnapra tervezett éjszakai futamot a heves eső és a viharos szél miatt halasztották hétfőre. Eredmények: MotoGP (22 kör, 118,36 km): 1. Casey Stoner (ausztrál, Ducati) 42:53.984 p 2. Valentino Rossi (olasz, Yamaha) 7.771 mp hátrány 3. Jorge Lorenzo (spanyol, Ducati) 16.244 mp h.
2009.04.13. 21:00
 
 
Az amerikaiak kétharmada bízik Obama gazdaságpolitikájában
Az amerikaiaknak több mint a kétharmada bízik Barack Obama elnök gazdaságpolitikájában, közölte a Gallup hétfőn friss felmérésének eredményét. A Galupp által megkérdezettek 71 százaléka azt jelezte, hogy jelentős mértékben vagy nagyon bízik Obama gazdasági mentőterveiben. Obama elképzelései csaknem egyöntetű támogatottságot élveznek a Demokrata Párt iránt elkötelezett szavazók körében. Barack Obama hétfőn jelentette be: jó ütemben, a tervezettnél gyorsabban haladnak és olcsóbbak a gazdaságösztönző program 48 milliárd dollár összegű infrastrukturális beruházásai.
2009.04.13. 19:37
 
Az ukrán vezetés bízik az IMF-hitel második részében
Jó úton vannak a tárgyalások az IMF-hitel második részletének kiutalásáról Ukrajna számára, erről számolt be hétfőn újságíróknak a Nemzetközi Valutaalap (IMF) ukrajnai küldöttségvezetője, Ceyla Pazarbasioglu. A küldöttségvezető dicsérte "az igen jó együttműködést az ukrán kormányzat különböző részlegei között", annak érdekében, hogy megállapodásra jussanak az IMF-fel. Reméljük, hogy május 10-e és 20-a között az IMF igazgatótanácsa jóváhagyja a következő, második részlet kiutalását - mondta a maga részéről Olekszandr Slapak, az ukrán elnöki hivatal vezetőhelyettese.
2009.04.13. 19:02
 
 
Új orangutántelepet fedeztek fel Borneón
Nem áthatolhatatlan, élettől nyüzsgő dzsungel, sem a sötétség legmélyebb bugyra, ahova bemerészkedtek a természetvédők. Valójában egy igencsak átlátható erdő Borneó keleti részén, és mégis meglepő felfedezést tettek itt: 219 orangutánfészekre bukkantak, amelyek létezéséről eddig senki nem tudott. A 219 fészek a Nature Conservancy környezetvédelmi szervezet szakértőinek közlése szerint akár kétezer orangután otthona is lehet - írja a Der Standard című osztrák lap online változata. (Az erdőlakó orángutánok az éjszakát is a fák ágai között töltik, alvófészkeket készítenek maguknak).
2009.04.13. 18:27
 
Elvitte kislányát a francia apa a magyarországi gyermekotthonból
Elvitte francia édesapja a Tiszabecsnél megtalált francia-orosz állampolgárságú kislányt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gyermekotthonból - mondta el a területi gyermekvédelmi központ igazgatója hétfőn az MTI-nek. Makara Tamásné hozzátette: az édesapa késő délután jelentkezett a három és fél éves Elise-ért, és jelezte, azonnal hazaviszi Franciaországba gyermekét. Külön ki kell emelni a magyar hatóságok és azon belül is a rendőrség "rendkívüli hatékonyságát" Elise megtalálásában - hangsúlyozta a Tiszabecsnél édesanyjával együtt feltartóztatott francia-orosz állampolgárságú kislány édesapjának ügyvédje hétfőn a France Info francia hírrádióban.
2009.04.13. 18:19
 
 
Több mint százan megsebesültek hétfőn Bangkokban
Egy ember meghalt, több mint százan megsebesültek hétfőn Bangkokban, ahol a hadsereg az utcákra vonult, hogy a kormány utasítására helyreállítsa a rendet. A katonák könnygázzal és automata fegyverekkel lövöldözve szórták szét a közlekedési csomópontokat eltorlaszoló kormányellenes tüntetőket, akik 12 órán keresztül más pontokon újra és újra összegyűlve próbáltak szembeszállni velük. Az est leszálltával a bevetett hatezer főnyi katona végül visszaszorította őket fő gyülekezési helyükre, a kormányzati központhoz, ahol a tiltakozók március 26. óta táboroznak. A jelentések szerint mintegy 4-5 ezren maradtak ott éjszakára, és azt ígérték, hogy a végsőkig kitartanak.
2009.04.13. 17:48
 
Egy hét alatt 10 ezer utórezgést észleltek Olaszországban
Egy hét alatt mintegy 10 ezer utórezgést észleltek Olaszországban az április 6-i, 5,8-as erősségű pusztító földrengés után, közülük ezernek az erőssége meghaladta a Richter-skála szerinti 2,5-es fokozatot - közölte hétfőn az Olasz Geofizikai és Vulkanológiai Intézet igazgatója. "Valamennyi utórengést a Közép-Olaszországban aktívvá vált szeizmikus övezetben észleltük" - mondta Enzo Boschi. "Mintegy 60 órája nem észleltünk hármas erősségűnél nagyobb rezgéseket, de ez nem jelenti azt, hogy több ilyen már nem lesz. Statisztikailag nem zárhatjuk ki, sőt valószínűnek tartjuk a kissé erősebb mozgásokat" - tette hozzá az olasz intézet vezetője.
2009.04.13. 17:43
 
 
Progresszív Intézet: megviselte az MSZP-t Gyurcsány távozása
Az MSZP támogatottságát láthatóan megviselte Gyurcsány Ferenc távozása a miniszterelnöki, majd a pártelnöki posztról, illetve a kongresszust követő egy-két hét lázas utódkeresése: a párt mindössze 10 százalékon áll a teljes lakosság körében, amelynél alacsonyabbat közvélemény-kutatás eddig még nem mért - közölte a Progresszív Intézet hétfőn. A Progresszív Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásának - amelynek elkészítésével a Publicus Intézetet bízta meg - másik fő tanulsága, hogy ha most vasárnap lennének az országgyűlési választások, minden bizonnyal kétpárti parlament alakulna a Fidesz és az MSZP részvételével, a kis pártok nem kerülnének be az országgyűlésbe, azonban az Európai Parlamentbe bejutna az MDF.
2009.04.13. 17:30
 
 
Az erős áll a női hűtlenségről árulkodhat
Amerikai és kanadai pszichológusok szerint az erős áll a női hűtlenségről árulkodhat. Az erősebb áll ugyanis a női szervezetben egyébként megtalálható férfi nemi hormon, a tesztoszteron magasabb szintjének "köszönhető" E hormon révén a nők sokkal határozottabbak, öntudatosabbak, azaz olyan jellemvonásokra tesznek szert, amelyek inkább a férfiak sajátjai. Mint kiderült, az erős állal rendelkező hölgyek szexuálisan sokkal aktívabbak, mint lágyabb arcvonásokkal megáldott társnőik, ugyanakkor kevésbé vonzóak a férfiak számára. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a férfiak a felszarvazottságtól való félelmükben ódzkodnak tartós kapcsolatot kialakítani a maszkulin arcvonásokkal rendelkező nőkkel.
2009.04.13. 16:31
 
 
Draskovics belügyminiszter, Vahl Tamás gazdasági miniszter lehet
Újra belügyminiszter vezetheti az önkormányzatok ügyeit és a rendvédelmi szerveket - értesült a Népszabadság. A Bajnai-kormányban a tárcát az eddigi igazságügyi miniszter, Draskovics Tibor irányíthatja majd. A gazdasági tárca élére a lap információja szerint Vahl Tamás kerülhet. A Népszabadság internetes oldalán megjelent cikk szerint újra klasszikus belügyi tárcával számol kormányában Bajnai Gordon. Eddig ezt a feladatot több részre osztották, az önkormányzatokért Gyenesei István, Somogy megyei független képviselő felelt, míg a rendészet ügyeit az igazságügyi minisztériumhoz tették át Draskovics Tibor irányítása alatt.
2009.04.13. 15:49
 
 
Az amerikai nukleáris fegyverek eltávolítását szeretné a német külügyminiszter
A még Németországban lévő amerikai nukleáris fegyverek eltávolítását szeretné Walter Steinmeier német külügyminiszter, aki szerint ezek az eszközök katonailag ma már idejétmúltak. A szociáldemokrata politikus a Der Spiegel című hetilap húsvéti számának nyilatkozott. Kijelentette, hogy a jelzett fegyverek kivonása is szerepelhetne annak a leszerelési konferenciának a napirendjén, amelyet az Egyesült Államok javasolt. Megjegyzésének előzménye, hogy Barack Obama amerikai elnök áprilisi prágai beszédében, a nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozása érdekében, javasolta: történjenek erőfeszítések az atomfegyvermentes világ megteremtésére.
2009.04.13. 14:58
 
Ittzés János: merjük kimondani kétségeinket
Merjük őszintén kimondani kétségeinket, aggodalmainkat, gondolatainkat, ez a húsvét egyik üzenete - mondta Ittzés János, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke János evangéliumi írására hivatkozva Győrben, az Evangélikus Öregtemplomban hétfőn. Az evangélikus istentiszteleten Ittzés János úgy fogalmazott, az elmúlt időszak nyomorúságai, próbatételei közepette sokan éppen azért fordultak el, vagy hidegedtek meg Isten iránti szeretetükben, mert maguknak tartották meg a hitüket. Azt gondolták, hogy a privát élet szűk cellájában őrizgetve a lángot, az átmenthető egy szabad ország, szabad világ, szabad helyzetébe.
2009.04.13. 14:36
 
Bayern München: csapattársa szerint Ribéry a Barcelonába kívánkozik
Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott középpályása az FC Barcelonában szeretne futballozni, legalább is egyik csapattársa szerint. Mark van Bommel, a bajorok holland csapatkapitánya az egyik spanyol rádiónak nyilatkozott erről. "Franck azt mondta nekem, hogy a Barcában akar játszani. Ő a legjobb labdarúgó Németországban, akinek a játékstílusa beleillik a Barcelonáéba, mivel erős és technikailag nagyon képzett" - így Van Bommel, aki jómaga korábban már megfordult a katalán együttesnél. Ribéry "átvágyódásának" mostani híre azért is érdekes, mert a Bayern - a kinti 4-0-s vereség után - kedd este játssza a Bajnokok Ligája negyeddöntős visszavágóját a Barcelona ellen Münchenben.
2009.04.13. 14:30
 
 
Kedden dönt az Országgyűlés Bajnai Gordon megválasztásáról
A Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel szembeni bizalmatlansági indítványról és az új miniszterelnök, Bajnai Gordon megválasztásáról keddi ülésén dönt az Országgyűlés. Azt megelőzően, a délelőtt folyamán Bajnai Gordon ismerteti kormánya összetételét és válságkezelő programjának részleteit az MSZP és az SZDSZ képviselőivel. Az MSZP-frakció tagjai által benyújtott határozati javaslat egyetlen mondatból áll: "Az Országgyűlés a miniszterelnökkel szemben bizalmatlanságát fejezi ki, egyben Bajnai György Gordont miniszterelnökké megválasztja". Az országgyűlési határozati javaslat elfogadásához a megválasztott képviselők több mint felének - azaz 193 képviselőnek - az igen szavazata szükséges.
2009.04.13. 14:22
 
 
A HospInvest kifizette áprilisi tartozását a gázszolgáltatónak
Kifizette áprilisi gázfogyasztását a HospInvest Zrt. az egri gázszolgáltatónak, és folyamatosan tárgyal a szolgáltatás fenntartásáról - közölte a társaság elnöke az MTI-vel hétfőn. A Tigáz szóvivője közölte: megállapodásuk szerint a HospInvestnek keddig kell a fennmaradó tartozása egy részét megfizetnie ahhoz, hogy ne kapcsolják ki a gázt. Sajtóhírek szerint a HospInvest tartozása az egri Markoth Ferenc Kórházat, az ugyancsak egri Reuma Kórházat és a Hatvani Kórházat érinti, ezekben elzárhatják a gáz, ha nem fizeti ki a cég a tartozását.
2009.04.13. 14:00
 
 
Több mint kétezer intézmény nevezett a múzeumok európai éjszakájára
Negyvenegy európai országból 2200 múzeum jelentette be részvételét a múzeumok május 16-ára kitűzött ötödik európai éjszakáján, és közülük minden második franciaországi lesz - közölte a francia kulturális minisztérium. A kezdeményezés maga is Franciaországból indult 1999-ben és 2005-ben vált európai megmozdulássá. A Múzeumok éjszakájának fővédnöke az idén hatvanadik születésnapját ünneplő Európa Tanács, amely ebből az alkalomból megnyitja a nagyközönség előtt székhelyét, a strasbourgi Európa Palotát. A védnökök között lesz az UNESCO, az ENSZ nevelésügyi, tudományos és kulturális szervezete, amelynek párizsi székháza ugyancsak várja a vendégeket.
2009.04.13. 13:42
 
 
Idén is a balatoni borok "taroltak" Olaszországban
A balatoni borok kapták a legtöbb elismerést - 2008-hoz hasonlóan idén is - a magyar díjazottak közül a világ egyik legszigorúbbnak tartott nemzetközi borversenyén, a veronai Vinitaly-n. Magyar termelőknek az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az április első dekádjában tartott borverseny mintegy harminc magyar indulója közül idén hét kapott Gran Menzione oklevelet, s közülük négy balatoni: a Varga Pincészet 2008-as Aranymetszés Balatoni Irsai Olivérje és 2007-es késői szüretelésű Aranymetszés Badacsonyi Olaszrizlingje, a Bujdosó Pincészet 2007-es késői szüretelésű Traminije, valamint a Lesence Zrt. Balatoni Chardonnay 2006 elnevezésű bora.
2009.04.13. 13:38
 
 
Moldovában április 15-én számolják újra a választási szavazatokat
Moldovában a központi választási bizottság április 15-én, szerdán számolja újra a parlamenti választásokon leadott szavazatokat - közölte hétfőn újságírókkal a testület elnöke, Eugeniu Stirbu. Elmondta, kötelezték a területi választási bizottságokat, hogy április 16-ig juttassák el hozzájuk a szavazatok újraszámolását tanúsító jegyzőkönyveket. Az újraszámlálásban a körzeti választási bizottságok minden tagja részt vesz, ahogy ez történt azon az este, amikor befejeződtek a választások. A műveletet mintegy húszezer ember hajtja végre. A szavazatok újraszámlálásánál jelen lesznek a pártok képviselői és megfigyelők is.
2009.04.13. 13:22
 
Édesapja még hétfőn magával viszi a megtalált francia-orosz kislányt
Édesapja még hétfőn elviszi a magyarországi gyermekotthonból a francia-orosz állampolgárságú, Tiszabecsnél megtalált kislányt - mondta el Makara Tamásné, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója az MTI érdeklődésére. A gyermek pontos hollétéről nem kívánt tájékoztatást adni, annyit azonban elárult, hogy a három és fél éves Elise (Liza) vasárnap este érkezett meg a gyermekotthonba. A magyar rendőrség vasárnap találta meg és állította elő a Dél-Franciaországban márciusban eltűnt francia-orosz állampolgárságú kislányt és édesanyját a tiszabecsi határátkelőhelyen.
2009.04.13. 13:00
 
 
Az amerikai kormány a csődvédelem felé tereli a General Motorst
Az amerikai pénzügyminisztérium azt tanácsolja a General Motors autógyár vezetőinek, hogy június elsejéig adják be a csődvédelmi kérelmet a bíróságnak, írta a The New York Times hétfőn. A csoport múlt hónap legvégén hivatalba lépett új vezérigazgatója, Fritz Henderson korábban azt mondta: szükség esetén áll elébe egy csődbejelentésnek, de jobban szeretné, ha megfelelő átalakításokkal rendeződne a nagy autóipari cég sorsa. Barack Obama elnök autóipari munkacsoportja a múlt hetet a General Motors vezetőivel való tárgyalásokkal töltötte, és e héten folytatódnak a megbeszélések, azzal a céllal, hogy "sebészi" csődeljárást készítsenek elő, írta az újság.
2009.04.13. 11:39
 
 
Északra gyorsabban repülnek az énekesmadarak
Tudósok becsléseinél sokkal gyorsabban, naponta akár 480 és 580 kilométer között távot megtéve repülnek vissza északra tavasszal a vándor énekesmadarak. A kutatók parányi lokátorokat erősítettek bíborfecskékre és erdei fülemülerigókra, hogy nyomon kövessék útjukat az Egyesült Államok és Közép-Amerika vagy Brazília között. Kiderült: míg dél felé kényelmesen repülnek az állatok, addig észak felé tavasszal valóságos verseny folyik. Bridget Stutchbury, a torontói York Egyetem munkatársa és kollégái szerint azért, hogy megtalálják a legjobb fészekrakóhelyeket és párokat.
2009.04.13. 11:19
 
 
Nyolcan haltak meg az országutakon a hétvégén
Hét balesetben nyolcan haltak meg szombaton és vasárnap az ország útjain - közölte Tímár Zoltán, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivői irodájának vezetője hétfőn. Tímár Zoltán a rendőrségi statisztikát ismertetve elmondta, hogy a hétvégén 33-an súlyosan, 60-an pedig könnyebben sérültek meg közlekedési balesetekben. A súlyos és könnyű sérüléses balesetek közül több mint egy tucatnyiban az ittas vezetés is közrejátszott, a halálos balesetekben azonban nem. A rendőrség csaknem ötezer alkalommal állított meg közlekedőket, és több mint száz embertől vették el a jogosítványt ittas vezetés miatt.
2009.04.13. 11:18
 
Női tenisz-világranglista: Szávay huszonnegyedik
Szávay Ágnes korábbi pozícióját megőrizve a huszonnegyedik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet. A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Czink Melinda a 82. pozíciót foglalja el. A közvetlen élcsoportban nem történt változás. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Serena Williams (amerikai) 9132 pont 2. ( 2.) Dinara Szafina (orosz) 8951 3. ( 3.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 7561 4. ( 4.) Jelena Jankovic (szerb) 7350 5. ( 5.) Venus Williams (amerikai) 7042.
2009.04.13. 11:15
 
 
Bosznia is IMF-hitelkeretet kér
A boszniai központi kormány tárgyalásokat kezd a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), készenléti hitelt kérve, jelentették Szarajevóban hétfőn. A megbeszélések várhatóan három hétig tartanak. Az elképzelt összegről egyelőre nem közöltek semmit, korábban a központi bank elnöke egymilliárd eurós megállapodás szükségét említette. Előrejelzések szerint a volt Jugoszlávia tagköztársaságai mind recesszióra számíthatnak idén. Szerbia már megállapodott az IMF-fel 3 milliárd eurós hitelkeretben, Montenegróban és Macedóniában mérlegeli a kormány a tárgyalások megkezdését.
2009.04.13. 11:09
 
 
Kínában újra nő az ipari termelés
Kínában újra nő az ipari termelés, jeléül annak, hogy a kormány élénkítő intézkedései hatásosak, és Kína - a világ nagy gazdaságai közül elsőként - visszatér a növekedéshez. Márciusban a kínai ipar 8,3 százalékkal termelt többet, mint tavaly márciusban. Ez az ütem még jócskán elmarad a tavaly ilyenkor mért, 15-16 százalékos éves növekedésektől, de fordulatot jelez ahhoz képest, hogy tavaly július óta hónapról hónapra lassult az ipari termelés növekedése, januárban és februárban már 3,8 százalékra. A növekedéshez való visszatérést bőséges hitelellátás segíti. Márciusban a kint lévő jüanhitel-állomány összege, 35 billió jüan (5,12 billió dollár) 5,7 százalékkal több volt a februárinál és 29,8 százalékkal több az egy évvel korábbinál.
2009.04.13. 10:49
 
 
Mozgáskultúrák találkozása a Táncfórumon
Az avantgárd és egzotikus, nyugati és keleti mozgáskultúra találkozik a IX. Táncfórum programjában, a két héten át tartó budapesti eseménysorozat csütörtökön kezdődik. Az idei Táncfórum külföldi díszvendége a Cullberg Balett Svédországból, a tajvani Cloud Gate Dance Theatre és a Lado - Horvát Nemzeti Néptáncegyüttes. A tánc világnapi gálaesten, április 29-én adják át a Magyar Táncművészek Szövetségének szakmai díjait is: az évad legjobb férfi és női táncosa, az évad legjobb alkotója, az évad legjobb végzős növendéke díjakat, valamint az életműdíjat és a Táncművészetért-díjat.
2009.04.13. 09:24
 
Leégett negyven ház egy amerikai keresztény központban
Leégett negyven ház egy keresztény központban kitört hatalmas tűzvészben az egyesült államokbeli New Hampshire szövetségi államban - közölték a hatóságok. A lángok ismeretlen okból helyi idő szerint vasárnap délután csaptak fel a nyaralóként használt, feltehetően üresen álló épületekben a Concord városától ötven kilométerre északra fekvő Alton Bayben található központban. A tűzvészben egyetlen civil sem sérült meg, a lángokkal késő éjszakáig küzdő tűzoltók egyike viszont megsebesült. A központot 1863-ban alapították.
2009.04.13. 09:15
 
 
A Manchester United vezetőedzője elszántabb játékot vár Ronaldótól
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője megrótta portugál sztárjátékosát, Cristiano Ronaldót, mondván túlságosan is igényt tart a bírók jóindulatára. A portugál támadó középpályás gyakran érzi úgy - s ezt jelzi is -, hogy az aktuális ellenfél játékosai szabálytalanul szerelik. Az angol közönség emiatt jó darabig neheztelt is rá, úgy vélte, hogy túlságosan gyakran esik el és megy panaszkodni a bíróhoz. "Egyszerűen frusztrált, amikor a játékvezető nem sípol egy ellene elkövetett szabálytalanság miatt. Azt hiszem, leginkább saját magát hozza kellemetlen helyzetbe" - fogalmazott Ferguson.
2009.04.13. 09:09
 
A Chelsea kapitánya szeretné, ha Guus Hiddink maradna a vezetőedző
John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának kapitánya szeretné, ha a következő idényben is Guus Hiddink maradna a vezetőedzőjük. A holland tréner februártól "másodállásban" látja el az idény végéig a londoni Kékek irányítását, azt követően a tervek szerint ismét első számú feladatára, az orosz válogatott felkészítésére összpontosít. A brazil Felipe Scolari helyére szerződtetett Hiddink eddigi tevékenysége azonban olyannyira eredményes a Chelsea-nél, hogy Terry az együttműködés meghosszabbítását szorgalmazza. A Chelsea jelenleg harmadik a Premier League-ben, s nagyon jó eséllyel pályázik a Bajnokok Ligája elődöntőjébe kerülésre.
2009.04.13. 09:06
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108[2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista