2020. május 27., szerda - Hella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Fellebbezhet az Iránban elítélt iráni-amerikai újságírónő
Fellebbezhet az Iránban kémkedésért nyolc évi börtönre ítélt iráni-amerikai újságírónő, de az Egyesült Államoknak tiszteletben kell tartania az iráni bíróságok által hozott ítéleteket - közölte hétfőn az iráni külügyi szóvivő. Haszán Kaskavi Barack Obama vasárnapi kijelentésére válaszolt. Az amerikai elnök "mélységes aggodalmának" adott hangot a bebörtönzött szabadúszó riporter, Roxana Saberi biztonsága ügyében, és hozzátette: biztos abban, hogy az újságírónő nem kémkedett. A szóvivő leszögezte: "nemzetközi normának" számít egy bíróság ítéleteit elfogadni. Egyúttal figyelmeztetett: ne mondjon senki véleményt egy ügyről, mielőtt nem tanulmányozta a tartalmát.
2009.04.20. 09:49
 
Netanjahu kész feltétel nélküli tárgyalásokra a palesztinokkal
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök kész feltételek nélkül felújítani a béketárgyalásokat a palesztinokkal - jelentette ki hétfőn egy magas rangú izraeli illetékes. "Úgy gondoljuk, hogy Izraelnek mint a zsidó nép államának az elismerése a béketárgyalások fontos eleme" - tette hozzá ugyanakkor a név nélkül nyilatkozó vezető személyiség. Netanjahu a múlt héten George Mitchell amerikai különmegbízottal tárgyalva követelte, hogy a palesztinok ismerjék el Izraelt zsidó államnak. "Az Egyesült Államok politikája a kétállami megoldásra összpontosít, egy palesztin államra és Izrael zsidó államára, amelyek békében élnek egymás mellett" - mondta akkor Mitchell.
2009.04.20. 09:35
 
 
Göncz: Magyarország nemzeti külpolitikát folytat
Magyarország nemzeti külpolitikát folytatott az elmúlt három évben, ahogy korábban is - mondta Göncz Kinga távozó külügyminiszter az MTI-nek adott interjújában. A tárcavezető arról is beszélt, hogy az amerikai-magyar kapcsolatok szorosak voltak, és Magyarország számára továbbra is rendkívül fontos partner Oroszország. Göncz Kinga hangsúlyozta, a szomszédos országokkal fenntartott kapcsolatok kiemelt és sokszor nem konfliktusmentes területe a határon túli magyar közösségek védelme-támogatása. Ahol lehetőség van a bizalomépítésre, a jó kormányközi kapcsolatok segítséget jelentenek a határon túli közösségnek is.
2009.04.20. 09:34
 
 
Négynapos munkahétre áll át a Magyar Közút
Új, négynapos, de a korábbival megegyező munkaórát tartalmazó munkarendre tér át a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a dolgozók létszáma és fizetése ugyanakkor nem csökken - közölte a társaság hétfőn. A döntést azzal indokolják, hogy így a nyári útüzemeltetést költséghatékonyabban tudják megoldani, mivel gépeik kihasználtsága javul annak köszönhetően, hogy kevesebbszer kell felvonulniuk a munkaterületre. A döntés 3.300 dolgozót érint. A Magyar Közút a négynapos munkahéttel várhatóan 180-200 millió forintos éves megtakarítást is elérhet - idézi a közlemény Duma Viktort, a társaság üzemeltetési igazgatóját.
2009.04.20. 09:19
 
 
Ülést tart ma a monetáris tanács, az elemzők kamattartásra számítanak
A monetáris tanács ma ülést tart, az elemzők szerint nem változik a jelenlegi 9,5 százalékos alapkamat. Az év végére az elemzői konszenzus 8,5 százalékos alapkamatot mutat. A szakértők véleménye szerint az idei átlagos infláció 3,9 százalék, a decemberi 5,55 százalék lehet, 2010-ben pedig éves átlagban a fogyasztói árak átlagosan 3,35 százalékkal lehetnek magasabbak az egy évvel korábbinál a konszenzus szerint. Márciusban a fogyasztói árak 2,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit.
2009.04.20. 08:00
 
 
Fidel Castro ismét az amerikai embargó feloldását követelte
Ismét a Kuba elleni amerikai embargó feloldását követelte Fidel Castro volt kubai elnök. A kubai forradalom vezetője a hivatalos cubadebate.cu internetes oldalon vasárnap közzétett kommentárjában úgy vélekedett, hogy Barack Obama amerikai elnök az amerikai államok Port of Spain-i csúcsértekezlete végén tartott sajtókonferenciáján egyszerre adott "kemény és kitérő választ" a blokád lehetséges feloldásával kapcsolatban. Az amerikai elnök elismerte, hogy a közel öt évtizede tartó amerikai blokád "nem működött", de, a kubai "emberi jogi mulasztásokra" hivatkozva elvetette azt a gondolatot, hogy "egyik napról a másikra" feloldják a korlátozásokat.
2009.04.20. 07:55
 
 
Az energiaitalok már a szájban szárnyakat adnak
Brit kutatók felfedezték, hogy az energiaitalok akkor is fokozzák a teljesítményt, ha le sem nyelik őket. A kísérlet során nyolc versenykerékpáros öblögetett glükózt, maltodextrint, illetve szaharint (placebo) tartalmazó itallal. Az első két oldattal történő öblögetés két-három százalékkal fokozta a teljesítményt, míg a placebo egyáltalán nem - számolnak be eredményeikről Edward Chambers, a birminghami egyetem kutatója és kollégái a Journal of Physiology című szaklapban. A jelenséget az esetlegesen a szájban előforduló cukorreceptorokkal magyarázzák.
2009.04.20. 07:48
 
 
Maradj karcsú a környezetért
A túlsúlyos emberek többet esznek és szívesebben szállnak autóba, ezzel duplán ártanak a környezetnek - állítja egy brit tanulmány, amelyet a londoni Közegészségügyi és Trópusi Betegségek Iskolájának munkatársai végeztek. "A súlyos test táplálása olyan, mint egy benzinfaló fogyasztása, az élelmiszergyártás pedig az egyik legnagyobb termelője az üvegházhatású gázoknak" - állapította meg Phil Edwards és Ian Roberts az International Journal of Epidemiology című folyóiratban megjelent tanulmányban. Edwards és Roberts kiszámította, hogy egy kövér személy évenként nagyjából egy tonnával több szén-dioxid kibocsátásáért felelős, mint karcsú embertársai, ez pedig - a túlsúlyosak számával felszorozva - egymilliárd tonna plusz emissziót jelent.
2009.04.20. 07:43
 
 
Egyre nagyobb önerő kell a lakásvásárláshoz
Egyre nagyobb saját erőt kell előteremteniük az ügyfeleknek, ha lakáshitelt szeretnének kapni - írta hétfőn a Világgazdaság. Nem elég, hogy a kormány júliustól eltörli az önerőként is felhasználható szocpolt, a bankok is szigorították a lakáscélú kölcsönök feltételeit. A legmerészebb hitelintézet még a menekülési érték 85 százalékáig finanszírozza ugyan a lakásokat, a legóvatosabb azonban devizahitelnél már csak a hitelbiztosíték 55 százalékáig ad kölcsönt. Az elvárt minimális önrész a fedezetül felajánlott ingatlan forgalomképességétől is függ, vidéken például nagyobb önerőt kérnek a bankok.
2009.04.20. 07:31
 
 
Esküt tesznek a Bajnai-kormány miniszterei
A Bajnai-kormány minisztereinek eskütételével kezdődik az Országgyűlés mai ülése. Bajnai Gordon kormányának hat új tagja teszi le az esküt, ugyanúgy, mint a Gyurcsány-kabinet tagjai közül azok, aki továbbra is posztjukon maradnak, vagy új tárca élén folytatják tevékenységüket. Esküt tesz Herczog László szociális és munkaügyi miniszter, Oszkó Péter pénzügyminiszter, Varga Zoltán önkormányzati miniszter, Balázs Péter külügyminiszter, Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, valamint Ficsor Ádám, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter.
2009.04.20. 07:01
 
 
Bajnai lehetőséget adna a törlesztőrészletek maximalizálására
Bajnai Gordon az Európai Uniónál akarja meggyorsítani annak az intézkedésnek a jóváhagyását, amely kétéves türelmi időszakot adna a válság miatt munkanélkülivé váló hiteltartozással rendelkező embereknek, hogy ne veszíthessék el a lakásukat. A miniszterelnök a Magyar Televízió Szólás Szabadsága című műsorában hozzátette: a bankokkal arról szeretnének tárgyalni, hogy legyen lehetősége a devizahiteleseknek a törlesztőrészletük plafonjának meghatározására. Vagyis ha valakinek az árfolyamváltozások miatt a törlesztőrészlete forintban átlép egy bizonyos szintet, akkor választhassa azt a lehetőséget, hogy a havi részlet nem emelkedik tovább, cserébe viszont az eredeti futamidőnél hosszabb ideig fizeti a kölcsönt.
2009.04.19. 21:50
 
 
NBI: a Vasas otthonában nyert a Debrecen
A Vasas otthonából hozta el a három pontot a második helyen álló DVSC a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójának egyetlen vasárnapi mérkőzésén. Eredmény: Vasas - DVSC-TEVA 1-3 (0-2), gólszerzők: Poleksic (54.-öngól), illetve Rudolf (16., 34.), Szilágyi (70.). Illovszky-stadion, 2000 néző. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A Debrecen a két ziccerét gólra váltotta, míg Vasas sorra hagyta ki a lehetőségeket. A szünetben Mészöly Géza vezetőedző felrázta csapatát, ami egy szépítő gól formájában meg is mutatkozott. Ám egy súlyos hazai egyéni hiba eldöntötte a mérkőzést.
2009.04.19. 19:29
 
 
Tizenkettedik versenyét is megnyerte Overdose
Overdose, a magyar csodaló hatalmas pályacsúccsal, 52.6 másodperces idővel nyerte a vasárnapi OTP-Hungária Nagydíjat, amely 12. győzelme volt. A futamot követő sajtótájékoztatón az elért káprázatos időn kívül kiderült, hogy hivatalosan nyolc hosszal győzött a hazai pályán vélhetően utoljára versenyző négylábú, amely élete első futamán állította fel az eddigi 58 másodperces pályacsúcsot. "Hatvan százalékos állapotban volt a ló, és ennek hetven százalékát lovagolta ki - mondta Christophe Soumillon, a világ legjobb zsokéja. - Nem volt taktika, hogy a verseny elején utazzunk a mezőnnyel. Egyszerűen nem szabad teljesen kifuttatni, hiszen nem ez a főversenye."
2009.04.19. 18:34
 
 
Ötezren vettek részt az Élet menetén
Mintegy háromezer ember részvételével indult el és időközben ötezer fősre duzzadt vasárnap délután Budapesten az Élet menete fáklyás felvonulás, amellyel a holokauszt áldozataira emlékeznek. A felvonulók a sófár hangját követően, erős rendőri biztosítás mellett indultak a Bethlen Gábor térről a józsefvárosi pályaudvarra, ahonnan az üldözötteket az auschwitzi-haláltáborba hurcoló szerelvények indultak a vészkorszak idején. A menetet Horváth Csaba főpolgármester-helyettese indította el, aki beszédében úgy fogalmazott: "valamennyi áldozat emlékére tesszük meg az utat, de azokért is menetelünk, akiket vallási, faji, világnézeti, politikai vagy bármilyen más okból még ma is megbélyegeznek, megaláznak, megsértenek vagy félelmet keltenek bennük".
2009.04.19. 18:11
 
 
Enyhén emelkedett a hamis forintbankjegyek száma
Az első negyedévben - az előző három hónaphoz képest - enyhén emelkedett a forinthamisítások mértéke. A Magyar Nemzeti Bank szakértői 2009 első negyedévében 1.584 darab forgalomból lefoglalt forintbankjegy-hamisítványt vizsgáltak, amelyek 1.370 esetből származtak - derül ki a jegybank negyedéves jelentéséből -, míg a tavalyi negyedik negyedévben 1.021 esetből származó 1.088 darab hamisítványt. Nyomdai eljárással a forintbankjegyeket továbbra sem hamisítják, az összes vizsgált hamisítványt valamilyen irodai sokszorosító eszközzel (színes fénymásolóval, nyomtatóval) állították elő.
2009.04.19. 18:02
 
Járai szerint Gyurcsány és Bajnai is felelős a válságért
Járai Zsigmond szerint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is felelős a Magyarországon kialakult mély válságért; erről a volt jegybankelnök a Fidelitas szombati konferenciáján beszélt Budapesten. Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon mellett a pénzügyminiszterek, így Draskovics Tibor és Veres János, de gazdasági miniszterként Kóka János is felel a mára kialakult helyzetért - fejtette ki a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke a Kockára tett jövő címmel megrendezett konferencián. A volt jegybankelnök szerint a bankárok között is meg lehet találni a felelősöket.
2009.04.19. 18:01
 
 
Végighaladt a Kritikus Tömeg a budapesti belvároson
Legkevesebb 30 ezren vettek részt vasárnap a Föld napja alkalmából Budapesten tartott Critical Mass (Kritikus Tömeg) elnevezésű demonstráción, amelynek szervezői szerint az idei év a városi kerékpározás robbanásszerű elterjedését hozza. A menet délután háromkor rajtolt. A felvonulás célja a városi kerékpározás népszerűsítése. A résztvevők egyúttal a kerékpáros infrastruktúra fejlesztését és a budapesti belváros forgalomcsillapítását célzó intézkedésekre akarják serkenteni a döntéshozókat.
2009.04.19. 18:00
 
Chávez újra nagykövetet küld Washingtonba
Hugo Chávez venezuelai elnök az amerikai államok Trinidad és Tobagón zajló csúcsértekezletének keretében bejelentette, hogy ismét nagykövetet kíván meneszteni Washingtonba. A dél-amerikai ország külképviseletének vezetőjét hét hónapja rendelték haza, mert Venezuela egy amerikai-bolíviai vita kapcsán így fejezte ki szolidaritását La Pazzal. Caracas és Washington kapcsolatai George Bush elnöksége idején rendkívül fagyossá váltak, és Chávez márciusban Barack Obamát, a Fehér Ház új lakóját még "szegény tudatlannak" nevezte. A mostani csúcson azonban látványos áttörés következett be: a két politikus kezet rázott egymással.
2009.04.19. 17:57
 
 
Schmidt: a holokauszt tanulságainak levonáshoz meg kell tanulni búcsúzni
Ahhoz, hogy a fiataloknak át lehessen adni a holokauszt tanulságát, meg kell tanítani őket búcsúzni; a holokauszt magyar áldozatainak emléknapja ugyanis a legkeserűbb búcsú - mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója a múzeum előtt tartott megemlékezésen. Az 1944-es esztendő történetében minél inkább megismerjük a dokumentumokat és személyes sorsokat, annál egyértelműbb: a tragédiának, a jogfosztás és a gyilkosságok történetének nem lett volna szabad megtörténnie. Ha nem lettek volna az embermentők a második világháború alatt, "örökre elvesztettük volna a jogot, hogy emberként emlékezhessünk" - fogalmazott.
2009.04.19. 17:55
 
 
Női kézilabda BL-elődöntő: történelmi győri siker
Fennállása során először bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjába a Győr, miután az elődöntő vasárnapi visszavágóján 29-21-re nyert a vendég osztrák Hypo NÖ ellen. Az ETO a dán Viborggal vívja majd a döntőt. Női BL, elődöntő, visszavágó: Győri Audi ETO KC-Hypo NÖ (osztrák) 29-21 (12-9), gól: Görbicz 13/5, Herr A. 5/2, Mravikova 3, Kovacsics 3, Vérten 2, Hornyák 2, Spiridon 1, illetve Tóth 5/1, Kim 3, Do Nascimento 3, Acimovic 3/2, Mjung 3/2, Piedade 2, Mosquita 1, Kirsner 1. Továbbjutott: a Győr, 54-47-es összesítéssel.
2009.04.19. 17:54
 
 
Előzetesben a Santa Cruz-i zsoldoscsapat két életben maradt tagja
Terrorizmus vádjával előzetes letartóztatásba helyezte egy La Paz-i bíró Tóásó Elődöt és a bolíviai-horvát Mario Fardig Astorga Tadicot, a Santa Cruzban felszámolt "zsoldos csoport" két életben maradt tagját. A két férfit a bolíviai kormány azzal gyanúsítja, hogy Evo Morales elnök és más helyi politikusok meggyilkolására készültek. A bíró azután rendelte el előzetes letartóztatásukat, hogy a védelem képviselői is ezt kérték biztonsági óvintézkedésként, és az ügyész több mint kétórás meghallgatáson ismertette a vád bizonyítékait, bemutatva a lefoglalt fegyverek listáját is. Tóásót és Tadicot hivatalosan terrorizmussal és "az állam biztonsága elleni támadással" vádolják - írta az ABI bolíviai hírügynökség.
2009.04.19. 17:54
 
 
Bajnai: csökken a táppénz, felfüggesztik a lakástámogatásokat
A táppénz 10 százalékponttal csökkenne, azaz a mai 70 százalékról 60 százalékra - jelentette be Bajnai Gordon a kormány ülése után a válságkezelő program elemeit ismertetve. A kormányfő közölte: a családi pótlék összegét 2 évre rögzítik, a jogosultsági korhatárt 23-ról 20 évre csökkentik. A gyes és a gyed időtartamát maximálnák, de ez a program akkor indulna, amikor párhuzamosan elkezdődik az óvoda-bölcsőde program is - mondta el Bajnai Gordon. Idén július 1-től felfüggesztik az állami lakástámogatásokat, de ez az újonnan felvett hitelekre, támogatottakra vonatkozik - derült ki a kormányfő szavaiból. A következő két évben csökkentik, majd fokozatosan kivezetik a gáz- és távhőár-kompenzációt.
2009.04.19. 17:50
 
 
Fidesz: a kormány felhatalmazás nélkül döntött a megszorító csomagról
A Fidesz szerint a miniszterelnök által bejelentett csomag brutális, felhatalmazás nélküli, az intézkedések családok tíz- és százezreit fogja lehetetlen helyzetbe hozni - közölte Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője azt követően, hogy Bajnai Gordon miniszterelnök ismertette a kormány válságkezelő programját. A Fidesz elnöki stábja vezetőjének szavai szerint ehhez ennek a kormánynak, ennek az embernek semmifajta felhatalmazása, semmifajta jogi vagy erkölcsi alapja nincs.
2009.04.19. 17:46
 
 
Monte-Carlo: Nadal rekordot jelentő ötödik tornagyőzelme
A világelső spanyol Rafael Nadal nyerte a 2,75 millió euró összdíjazású, monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjét, ezzel ő az első játékos a viadal történetében, aki sorozatban ötször is el tudta hódítani a trófeát. A címvédő a harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokoviccsal csapott össze a fináléban, s bár a 2006-os, Roger Federer elleni döntő óta először szettet vesztett, a harmadik játszmában már nem ismert kegyelmet. A mallorcai világranglista-vezető idei harmadik, pályafutása 34. sikerét aratta egyesben, ezzel 434 ezer eurót keresett. Nadal és Djokovic eddig 16 alkalommal találkozott egymással, és a spanyol világsztár immár 12-4-re vezet.
2009.04.19. 17:29
 
 
Az AC Milan a szerdai meccs után haza is utazik
Az AC Milan labdarúgócsapata szerdán délben érkezik Magyarországra, majd a magyar Ligaválogatott elleni, 19 órakor kezdődő találkozót követően azonnal haza is repül. A szervezők megerősítették, hogy a gárda a legerősebb összeállításában érkezik Budapestre, azaz többek között Kaká, Ronaldinho, Pato, Dida, Maldini, Inzaghi, Seedorf, Beckham és Sevcsenko játékát is megcsodálhatják majd a Puskás Ferenc Stadionba kilátogató szurkolók.
2009.04.19. 17:17
 
 
Fidesz: a kormány felhatalmazás nélkül döntött a megszorító csomagról
A Fidesz szerint a miniszterelnök által bejelentett csomag brutális, felhatalmazás nélküli, az intézkedések családok tíz- és százezreit fogja lehetetlen helyzetbe hozni - közölte Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője azt követően, hogy Bajnai Gordon miniszterelnök ismertette a kormány válságkezelő programját. A Fidesz elnöki stábja vezetőjének szavai szerint ehhez ennek a kormánynak, ennek az embernek semmifajta felhatalmazása, semmifajta jogi vagy erkölcsi alapja nincs.
2009.04.19. 17:13
 
 
"Eladó" a Gettómilliomos egyik gyermeksztárja
Hatalmas összegért ajánlotta fel örökbefogadásra a Gettómilliomos (Slumdog Millionaire) című brit-indiai filmvilágsiker egyik gyermeksztárját saját édesapja. A kilencéves Rubina Ali papája, Rafik Kuresi azt hitte, hogy egy gazdag dubaji család képviselőjével tárgyal, ám valójában a News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap nyomozó riporterével alkudozott. A lap ismertetése szerint az indiai Mumbai nyomornegyedében élő Kuresi 200 ezer fontot (65 millió forintot) kért a kislányért. A Danny Boyle rendezte film sztorija valóban a mumbai nyomornegyedben kezdődik; innen válogatták ki a történet gyermekszereplőit, köztük Rubinát.
2009.04.19. 16:27
 
 
Ismét lóról bukott Madonna
Megriasztották a paparazzik, ezért levetett hátáról Madonnát a lova szombaton egy Long Island-i lovaskiránduláson. Az énekes csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Mint azt Liz Rosenberg, Madonna sajtófőnöke elmondta, az újságírók "átvetették magukat a bokrokon", vélhetően ez ijeszthette meg az állatot. Az énekesnőt ugyan kórházba szállították az eset után, de már kiengedték. A szóvivő szerint az esésből szerencsére csak apróbb zúzódások és horzsolások származtak. Az ötvenéves dívának négy év alatt ez - legalább - a második lovas balesete. 2005-ben Angliában korántsem volt akkora szerencséje, mint most: akkor eltört három bordája, a kulcscsontja és az egyik karja.
2009.04.19. 15:36
 
 
Elise apja "békekötést" ajánl Irina Belenykajának
Jean-Michel André, a Magyarországon megtalált francia-orosz állampolgárságú kislány francia apja "békekötést" ajánl a Budapesten fogva tartott Irina Belenykajának: visszavonja a közös gyermekük elrablása miatt tett feljelentést, amennyiben az orosz anya "nyilvánosan bocsánatot kér". "Készen állok visszavonni a feljelentést, de szeretném, ha felfogná, mit tett, és nyilvánosan bocsánatot kérne. Kössünk békét" - mondta a férfi a Journal du Dimanche című francia lapban megjelent interjúban. Hozzátette: nem szeretné, hogy a lánya anyja tíz évre börtönbe kerüljön, és hetente kelljen beszélőre járni Elise-zel. "Most is börtönben van. Ezt szörnyűnek találom és ezt őszintén mondom" - fogalmazott az apa.
2009.04.19. 15:17
 
 
Meghosszabbították a rendkívüli állapotot Bangkokban
A thaiföldi hatóságok meghosszabbították vasárnap a rendkívüli állapotot a délkelet-ázsiai ország fővárosában, Bangkokban. Azzal indokolták az intézkedést, hogy még nem sikerült helyreállítani a belbiztonságot a kormányellenes zavargások után. Veddzsadzsiva Abhiszit miniszterelnök kikérte előzőleg a belbiztonsági szolgálatok illetékeseinek véleményét, mennyire kell számolni Bangkokban további tiltakozó akciókkal és zavargásokkal - közölte a kormány szóvivője. A megkérdezett illetékesek még "problémásnak" minősítették a helyzetet, ezért a kormány úgy döntött, hogy fenntartja a rendkívüli állapotot, ám amint visszatér az élet a rendes kerékvágásba, azonnal feloldja - tette hozzá a szóvivő.
2009.04.19. 15:09
 
 
A válság miatt gyengébb turisztikai szezonra számít Horvátország
A tavalyi rekordforgalmú év után a vendégek számában mintegy 3-5 százalékos visszaesésre számít Horvátország - mondta Budapesten a zágrábi Horvát Idegenforgalmi Közösség igazgatója. Niko Bulic emlékeztetett arra, hogy Magyarország jelentős küldő piaca a horvát turizmusnak, évente mintegy 400 ezer vendég csaknem 2 millió éjszakát tölt az országban. Számos magyar állampolgárnak van ingatlana, hajója az Adrián, amely Magyarország számára egyébként is a legközelebbi tengeri kijáratnak számít. Jelentősen javultak a közlekedési lehetőségek is az autópályák nagy ütemű fejlesztésével, legutóbb éppen pénteken adták át a Dakovo (Djakovo) és Eszék közötti új autópályaszakaszt, amely Baranya felől teremt közvetlen tengeri kapcsolatot.
2009.04.19. 15:06
 
Idén még megmaradna a magánszemélyek különadója
A magánszemélyek különadóját 2010. december 31-ig megtartaná a Bajnai-kormány - derül ki az MTI birtokába került, a kormány által vasárnap elfogadott válságkezelő csomagból. Jövőre 5 százalékponttal csökkenne a munkáltatói járulék - a teljes jövedelemre. Megszűnne a tételes eho, illetve megtörténne az "összbruttósítás": az adóalapot a bruttó bér plusz járulékok tennék ki. Csökkennének 2010-ben az szja-kulcsok: 15-17, illetve 33-35 százalékra, az alsó sávhatár pedig 4-5 millió forint lenne. Jövőre az "adóparadicsomba menekített jövedelmet és vagyont" bevonnák az adóalapba. 2010-ben vezetnék be az általános értékalapú ingatlandót.
2009.04.19. 14:48
 
 
Csaknem tizenkétezren a T-Home Vivicittá Városvédő Futáson
Rekordlétszámú, 11.900 fős mezőny indult el a vasárnapi, 24. T-Home Vivicittá Városvédő Futáson, Budapesten. A férfiak 12 km-es versenyében az etióp Erkolo Ashenafi végzett az első helyen Ott Balázst megelőzve, míg a hölgyek hasonló távján Bátai Réka győzött. Az egész napos rendezvényen a Margitszigetről rajtoltak a mezőnyök, négy különböző számban tehették próbára magukat a sportolni vágyók. Az olasz kezdeményezésből világeseménnyé vált 12 kilométeres városvédő futás, a Vivicittá mellett 6,5 km-es Midicittá, valamint 3,5 km-es Minicittá futamot is indítottak, utóbbit ráadásul - a nagy létszám miatt - kétszer is a nap folyamán. A gyaloglók 2,8 km-en álltak rajthoz.
2009.04.19. 14:45
 
 
Zuhan a brit Munkáspárt támogatottsága a botrányok miatt
Meredeken zuhan a kormányzó brit Munkáspárt népszerűsége a vasárnap közölt legfrissebb kimutatás szerint, jelezve, hogy a brit baloldal vezető erejét alaposan megviselték az elmúlt hetek sorozatos belpolitikai botrányai. A The Sunday Telegraph - a legnagyobb konzervatív vasárnapi brit lap - megbízásából elvégzett havi felmérés szerint a Labourt támogatók aránya egyetlen hónap alatt 5 százalékponttal esett, és jelenleg 26 százalék. Az ellenzéki Konzervatív Párt 17 százalékpont előnnyel 43 százalékon áll. Ez az előny a brit választási rendszer alapján - az összes többi pártfrakció együttes létszámához mérve - hatalmas, 120 fős alsóházi többséghez segítené a torykat. A Munkáspárt többsége jelenleg 65 fős.
2009.04.19. 14:40
 
 
Idén 25 százalékra nő az áfa, de létrejön egy kedvezményes kulcs is
Idén a tervezett 23 helyett 25 százalékra nőne az áfa felső kulcsa, de belépne egy 18 százalékos, kedvezményes kulcs - tudta meg az MTI kormányzati forrásból a vasárnapi kormányülés után. A kormány tervei szerint az idén az áfa-kulcs 25 százalékra nő, de létrejön egy új, 18 százalékos kedvezményes kulcs, amelybe a tej, tejtermékek, kenyér, pékáru és a távhő tartozna. A jövedéki adó 2009-ben átlagosan 5-6 százalékkal emelkedne. Idén a munkaadói járulékcsökkentés 5 százalékpontos lenne a minimálbér kétszereséig, illetve a személyi jövedelemadó alsó kulcsának sávhatárát 1,9 millió forintig tolnák ki.
2009.04.19. 14:34
 
 
Bajnai: a cselekvési program lemondást kér mindenkitől
A táppénz 10 százalékponttal csökkenne, azaz a mai 70 százalékról 60 százalékra - jelentette be Bajnai Gordon a kormány ülése után a válságkezelő program elemeit ismertetve. A kormányfő közölte: a családi pótlék összegét 2 évre rögzítik, a jogosultsági korhatárt 23-ról 20 évre csökkentik. A gyes és a gyed időtartamát maximálnák, de ez a program akkor indulna, amikor párhuzamosan elkezdődik az óvoda-bölcsőde program is - mondta el Bajnai Gordon. Idén július 1-től felfüggesztik az állami lakástámogatásokat, de ez az újonnan felvett hitelekre, támogatottakra vonatkozik - derült ki a kormányfő szavaiból. A következő két évben csökkentik, majd fokozatosan kivezetik a gáz- és távhőár-kompenzációt.
2009.04.19. 14:32
 
 
Paul McCartney Lindához énekelt
Két és félórás koncertet adott Paul McCartney a hétvégén a kaliforniai Cochella fesztiválon. Az egykori Beatle néhai első feleségére, Lindára emlékezett egyebek között a Long and Winding Road című kései Beatles-számmal. Linda Eastman 1998. április 17-én halt meg mellrákban. Paul, aki szólóban most először lépett fel egy amerikai fesztiválon, a háromnapos rendezvény nyitónapján több mint 75 ezres közönség előtt több mint 30 dalt énekelt. Elhangzott a koncerten többek között a Hey Jude, az Eleanor Rigby, a Blackbird, a Back In The USSR, a Paperback Writer. Egyedül, ukulelekísérettel énekelte a 2001-ben szintén rákban elhunyt George Harrison Something című dalát.
2009.04.19. 14:28
 
 
Férfi kézilabda MK: a Veszprém került a trónra
Az MKB Veszprém nyerte a Budapest Bank férfi kézilabda Magyar Kupát, miután a vasárnapi döntőben könnyedén, 32-23-ra győzött a címvédő Pick Szeged ellen, a budapesti SYMA-csarnokban. Eredmény: döntő: MKB Veszprém- Pick Szeged 32-23 (16-9). A Veszprém története során 18. MK-sikerét aratta. Mivel várhatóan a Veszprém és a Szeged végez a bajnokság első két helyén is, ezért a most bronzérmes Gyöngyösi Főiskola szerepelhet a KEK-ben.
2009.04.19. 14:22
 
 
Előzetesben a Santa Cruz-i zsoldoscsapat két életben maradt tagja
Terrorizmus vádjával előzetes letartóztatásba helyezte egy La Paz-i bíró Tóásó Elődöt és a bolíviai-horvát Mario Fardig Astorga Tadicot, a Santa Cruzban felszámolt "zsoldos csoport" két életben maradt tagját. A két férfit a bolíviai kormány azzal gyanúsítja, hogy Evo Morales elnök és más helyi politikusok meggyilkolására készültek. A bíró azután rendelte el előzetes letartóztatásukat, hogy a védelem képviselői is ezt kérték biztonsági óvintézkedésként, és az ügyész több mint kétórás meghallgatáson ismertette a vád bizonyítékait, bemutatva a lefoglalt fegyverek listáját is. Tóásót és Tadicot hivatalosan terrorizmussal és "az állam biztonsága elleni támadással" vádolják - írta az ABI bolíviai hírügynökség.
2009.04.19. 12:12
 
 
Az idén már 25 amerikai bank jelentett csődöt
Két újabb regionális bank hétvégi csődjével az idén már 25 amerikai bank jelentett csődöt, annyi, mint tavaly egész évben. A nevadai Great Basin Bank és a montanai American Sterling hétvégén bejelentett fizetésképtelensége azonban - csakúgy mint a korábbi amerikai bankcsődök esetében - nem jelenti a bankok megszűnését, máris új vevő veszi meg a pénzintézeteket. Az amerikai állami betétbiztosítási alap a 8300 amerikai bank körében az idén még több csőddel számol. A fizetésképtelenséget jórészt hétvégén jelentik be, hogy legyen idő hétfőig az új tulajdonos neve alatt újranyitni a bankokat.
2009.04.19. 12:00
 
 
A női orvosok hatékonyabban kezelik a női betegeket
A krónikus szívgyengeségben szenvedő nőbetegeket a női orvosok hatékonyabban kezelik, mint férfi munkatársaik - hangzott el a Német Kardiológiai Társaság éves ülésén Mannheimban. A kijelentés egy a Saar-vidéki egyetemi klinikán végzett tanulmányon alapszik. Kiderült, minden orvos befolyással van a kezelés lefolyására. A női orvosok betegeiket nemüktől függetlenül egyformán látták el, a férfiak ellenben a nőbetegeket ritkábban és kisebb dózisokkal kezelték szívelégtelenség ellen. A Magnus Baumhäkel vezette kutatói csoport a vizsgálatba 1800, krónikus szívgyengeségben szenvedő beteg vizsgálati adatait vonta be.
2009.04.19. 11:08
 
 
Forma-1, Kínai Nagydíj: Vettel sikere
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Kínai Nagydíjat. A második helyen csapattársa, az ausztrál Mark Webber végzett, míg a harmadik a pontversenyben éllovas brit Jenson Button (Brawn GP) lett. A 21 esztendős Vettel idei első, pályafutása második futamgyőzelmét szerezte meg Sanghajban. A német pilótát tavaly a monzai olasz GP-n - szintén esős viadalon - intették le először elsőként. A vb-címvédő Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a hatodik, pontszerző helyen zárt, míg a 2007-ben világbajnok Kimi Räikkönen (Ferrari) csak a 10. lett. A másik ferraris versenyző, a brazil Felipe Massa 35 körrel a leintés előtt műszaki hiba miatt feladta a viadalt.
2009.04.19. 11:02
 
A kereskedelmi korlátozások lazításáról tárgyalnak a G8 agrárminiszterei
A globális válságra tekintettel a kereskedelmi korlátozások további leépítéséről, valamint a nemzetközi élelmiszerbiztonság erősítéséről és a termékazonosítás hatékonyabb ellenőrzéséről tárgyalnak az G8-csoport mezőgazdasági miniszterei a hétvégén az olaszországi Trevisóhoz közeli Cison di Valmarinóban: hétfőig tartó találkozójuk célja ezek mellett a júliusi olaszországi G8 csúcs előkészítése. A tanácskozáson a globális mezőgazdasági termelés kiterjesztésének, és a világon az éhezők száma további csökkentésének kérdéseit is megvitatják.
2009.04.19. 10:47
 
 
Jégkorong-vb: megvan a magyar utazó keret
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelölte azt a 25 játékost, aki utazik a pénteken kezdődő svájci világbajnokságra. Az utolsó szűkítésnél Fodor Szabolcs, az Alba Volán 19 csatára maradt ki, míg Jánosi Csaba, a Ferencváros támadója hétfőn repülhet a többiekkel. A vb-re az első körre 20 mezőnyjátékos és 3 kapus nevezthető. Utána - szükség esetén - lehet cserélni.
2009.04.19. 10:19
 
 
A gyermeki ízlelés érzéketlenebb az édes ízre
Német kutatók vizsgálata szerint a gyerekek sokkal nagyobb cukortartalmú ételeket éreznek édesnek, mint a felnőttek. 400, három és nyolc év közötti gyermek részvételével végzett kísérlet kimutatta, hogy a gyerekek csak literenként 8,6 gramm cukortartalomtól éreztek édesnek egy élelmiszert - ez egy átlagos limonádé értékének felel meg. Ezzel szemben a felnőttek már messze alacsonyabb cukorkoncentráció esetén is észlelték az édes ízt - derült ki a német TTZ Bremerhaven technológiai centrum vizsgálatából. A gyerekek esetén az ízérzékenység növekvő kor előrehaladásával fokozódott. Az úgynevezett ingerküszöb különösen a nyolcadik életév és a felnőttkor között csökken.
2009.04.19. 10:16
 
 
Andy Roddick elvette modell barátnőjét
Megnősült Andy Roddick: az amerikaiak világranglista-hatodik sztárteniszezője pénteken esküdött örök hűséget modell barátnőjének, Brooklyn Deckernek. A texasi Austinban rendezett ceremónián ott volt többek között a sportág álompárja, Andre Agassi és Steffi Graf, valamint a brit popénekes, Elton John is. A 26 éves Roddick bő két évvel ezelőtt, egy divatbemutatón látta meg nála öt esztendővel fiatalabb későbbi kedvesét, és arra kérte ügynökét, szerezze meg a lány telefonszámát. A hölgy azonban nem adta könnyen magát: a hírek szerint a teniszezőnek öt hónapot kellett várnia arra, hogy végre elvihesse vacsorázni.
2009.04.19. 09:36
 
 
Parlamenti választások kezdődtek Észak-Cipruson
Parlamenti választások kezdődtek vasárnap az észak-ciprusi török államalakulatban, és ezen várhatóan előretörnek az ellenzéki nacionalisták, ami megnehezítheti a kettéosztott sziget újraegyesítésére teendő erőfeszítéseket. A szavazóhelyiségek helyi idő szerint 8 (közép-európai idő szerint 7) órakor nyíltak meg, és 18 órakor zárnak. Az első eredmények két órával zárás után várhatók. A szavazásra jogosultak száma 161 ezer a csak Törökország által elismert Észak-ciprusi Török Köztársaságban.
2009.04.19. 09:03
 
Középkori programsorozat indul a Magyar Nemzeti Múzeumban
Különleges hétvégi programsorozat indul a fővárosi Nemzeti Múzeumban, amelynek első állomása április 24-25-én a Katalán-magyar expressz című rendezvény lesz - tájékoztatta Lovas Judit, az intézmény közművelődési főosztályának munkatársa az MTI-t. A szervezők célja, hogy ízelítőt adjanak a magyar középkor világából, a Sárkányölő történetéből és Katalónia hagyományaiból, átugorva a több ezer kilométeres távolságot. A látogatókat április 24-25-én olyan programokkal várják, mint a papírsárkány-készítés kicsiknek és nagyoknak a históriás történeti játszóház játékmestereivel, gyönyörű oklevelek készítése fonott zsinórral, pecséttel a Magyar Országos Levéltár munkatársaival, és Tárnok Marica képmutogató előadása.
2009.04.18. 12:02
 
 
Előrehozták az új Harry Potter-film premierjét
Két nappal a korábban tervezett előtt, július 15-én tartják a Harry Potter és a félvér herceg című fantáziafilm mozipremierjét. A Variety filmes szaklap azzal magyarázta a Warner Bros. újabb időpont-módosítását, hogy a filmstúdió rendszerint szerdán mutatja be nagy nyári sikerfilmjeit. A hatodik Potter-kaland eredetileg tavaly novemberben került volna a közönség elé, azonban a stúdió nagyobb bevételt remélt a nyári szezontól, ezért július 17-ére, péntekre változtatta az észak-amerikai premiert. A magyar nézők július 23-tól láthatják a filmet.
2009.04.18. 11:59
 
 
Leonard Cohen Budapesten koncertezik
Leonard Cohen kanadai folkénekes, dalszövegíró és költő augusztus 31-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Cohen most először lép fel Magyarországon, tavaly a Sziget Fesztivál vendége lett volna, de betegsége miatt akkor lemondta az előadást. Az idén 75 esztendős művész világturnéja keretében érinti Budapestet - tájékoztatta az MTI-t a koncertet szervező Showtime Budapest iroda. Albumai közül az 1967-es Songs of Leonard Cohen, az 1970-es Songs of Love and Hate, az 1990-es I,m Your Man és a 2004-es Dear Heather a könnyűzene klasszikusai közé tartozik. Live in London címmel koncertalbumot jelentetett meg idén márciusban.
2009.04.18. 11:58
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104[2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista