2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
F1: háromfutamos eltiltást kapott a McLaren
Három futamra szóló, de felfüggesztett eltiltást kapott a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Világtanácsától a Forma-1-es McLaren-Mercedes a "hazudozási ügy" miatt. A szerdai, párizsi ülésen a testület úgy döntött: ha a következő 12 hónapban az istálló ismét megsérti a szabályokat, életbe lép a szankció. A vád szerint a brit gárda a szezonnyitó ausztrál GP-n szándékosan félrevezette a versenybírókat, ezért a vb-címvédő Lewis Hamiltont és a csapatot utólag kizárták a versenyből.
2009.04.29. 13:30
 
 
Michelle Obama első száz napja alatt meghódította a világot
Az elnöki családban köztudottan ő a főnök, gyereket nevel, kutyát treníroz, zöldségeket ültet a Fehér Ház kertjében, és programja közel olyan zsúfolt, mint az elnöké. Elegáns stílusa miatt máris Jackie Kennedyhez mérik, népszerűsége "hivatali ideje" első száz napjának lejártával férjéét is meghaladja. És Michelle Obama még az angol királynőt is meghódította. Legyen szó kutyasétáltatásról, húsvéti tojáskeresésről a Fehér Ház kertjében, jótékonysági megjelenésekről, vagy koronás fők körében elköltött vacsorákról, úgy tűnik, Michelle Obama egyelőre nem tud hibázni.
2009.04.29. 13:19
 
Idén több szúnyogra számítanak a szakemberek a Balatonnál
Leghamarabb jövő hét végétől rendelhetnek el szúnyogirtást a Balatonnál, ahol az idei üdülési szezonban az előző éveknél több szúnyogra lehet számítani - közölte a balatoni szúnyogirtást irányító szakértői csoport vezetője. Jelenleg nincs olyan komoly szúnyogfertőzöttség az üdülőövezetben, amely indokolttá tenné a beavatkozást. Az idei szezonban két biológiai és négy kémiai irtást terveznek, de a tényleges beavatkozások száma az időjárástól függ majd. A lárvatenyésző helyeken jelenleg nyoma sincs aszálynak, szemben a mezőgazdaságban tapasztaltakkal. Emiatt és a csapadék-előrejelzések miatt ítélik úgy a szakemberek, hogy az elmúlt éveknél nagyobb szúnyoginváziókra lehet számítani idén a Balatonnál.
2009.04.29. 13:13
 
 
Sertésinfluenza: Amerikában meghalt az első beteg
Az Egyesült Államokban meghalt az első olyan beteg, akit a sertésinfluenzát okozó H1N1 vírus fertőzött meg - közölte szerdán a kormány illetékese. A 23 hónapos kisgyermek Texasban halt meg. Egyéb részlettel a hivatalos személy nem szolgált. Ez az első, sertésinfluenza által okozott haláleset Mexikón kívül. Az Egyesült Államokban eddig 65 embert betegített meg a H1N1 vírus, legtöbbjük esetében enyhe lefolyású a kór.
2009.04.29. 13:03
 
 
A felnőtt lakosság 40 százaléka rendszeresen internetezik
A múlt évben a felnőtt lakosság 52 százaléka rendelkezett számítógép-felhasználói tapasztalattal, miközben a 18 évnél idősebb lakosság 40 százaléka rendszeresen, legalább heti egy alkalommal internetezik a GKIeNET, a T-Home és a T-Mobile közös felmérése szerint. Az Európai Unió országaiban átlagosan a munkavállalók fele használ napi munkájához számítógépet. Az arány 2007-ben Finnországban volt a legmagasabb, 70 százalék, a legalacsonyabb, 20-25 százalékos pedig Romániában és Bulgáriában. Magyarország ebben a tekintetben a térség országainál kedvezőtlenebb helyzetben volt: a hazai munkavállalóknak csupán a 35 százaléka használt rendszeresen PC-t a mindennapi munkavégzés során.
2009.04.29. 13:00
 
A kádban sincs nyugta a Brangelina-szülőknek
Nem vonul vissza a filmezéstől, de elsősorban családanyaként érzi jól magát, bár még kádban sincs nyugta a hat gyerekétől Angelina Jolie-nak. A filmcsillag a Das neue Blatt című német női hetilapnak mesélt családi és szakmai életéről. A 33 éves színésznő csodálattal beszélt párjáról, Brad Pittről, akit remek társként és gondoskodó apaként jellemzett. Mint mondta: miközben a legfontosabb mindkettejük számára a család, nem könnyű időt szakítaniuk a bensőséges együttlétre. "Ha becsukjuk az ajtót, máris kopognak rajta a gyerekek, s ha a nap végén a fürdőszobába menekülnénk egy közös pihentető fürdőre, ők is azonnal csatlakozni akarnak" - számolt be a mindennapi élet megpróbáltatásairól.
2009.04.29. 12:37
 
 
Medián: több százezerrel kevesebb szavazó várható az EP-választáson
Több százezerrel csökkenhet a magyar szavazók száma az idei EP-választáson az öt évvel ezelőttihez képest, a jelenlegi becslések szerint a választásra jogosultak 30-35 százaléka járulhat az urnákhoz - mondta Karácsony Gergely, a Medián közvélemény-kutató intézet kutatási igazgatója szerdán Budapesten az MTI-nek. A Medián áprilisi mérése szerint a megkérdezettek 37 százaléka mondta, hogy elmegy szavazni. Ugyanakkor a tapasztalatok szerint mindig kevesebben mennek el valójában szavazni, mint akik a közvélemény-kutatásokkor erről nyilatkoznak - mutatott rá Karácsony Gergely.
2009.04.29. 12:02
 
 
Hétfőn kezdődik a miniszteri fizetések csökkentéséről szóló javaslat vitája
Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszterjelölt miniszteri esküjével kezdi jövő heti kétnapos ülését a parlament, amely hétfőn megkezdi a miniszteri fizetések csökkentéséről szóló javaslat tárgyalását - közölte a házbizottság szerdai ülése után Mandur László alelnök. A kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló törvényjavaslat, amelynek általános vitája hétfőn kezdődik, lehetőséget ad a miniszterelnöknek, hogy a miniszterek illetményét legfeljebb 15 százalékkal csökkentse - mondta Mandur László. Az alelnök elmondta, hogy a Fidesz módosító indítványt nyújt be a javaslathoz, így arról a jövő héten még nem szavazhat a Ház, ahogy azt a kormányt szerette volna.
2009.04.29. 11:45
 
 
Szonda Ipsos: a lakosság félti a Molt
Az emberek 67 százaléka szerint Magyarországnak az a jobb, ha a Mol magyar irányítású marad - derül ki a Szonda Ipsos múlt hét végén készített közvélemény-kutatásából. Az ország felnőtt népességét reprezentáló, ezer fős mintán végzett felmérés szerint a lakosság 70 százaléka tisztában van azzal, hogy egy orosz cég tulajdonrészt szerzett a Molban, és 52 százalékuk úgy gondolja, hogy az adásvétel mögött valójában az orosz állam áll, amely így akar befolyáshoz jutni a Molban. Négyből egy megkérdezett úgy véli, hogy a Surgetneftegaz többségi tulajdonosa akar lenni a Molnak, és ennek megfelelően folytatni fogja a magyar olajtársaság részvényeinek felvásárlását.
2009.04.29. 11:40
 
 
Oszkó Péter: Magyarország nincs a csőd szélén
Magyarország nem áll a csőd szélén - hangsúlyozta a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott nyilatkozatában Oszkó Péter pénzügyminiszter. A német konzervatív napilap szerdai számában megjelent interjúban a miniszter mindenekelőtt a kiadási oldalon elmaradt reformokkal indokolta azt, hogy Magyarországot a térségben különösen erősen sújtja a válság. Úgy vélte, hogy ezeket már évekkel korábban végre kellett volna hajtani. Az elmaradt reformok között említette a regionális összehasonlításban lényegesen magasabb szociális kiadások megkurtítását. Ez okozza azt, hogy a magyar gazdaság kevésbé versenyképes, és a válság erősebben érinti, mint más országokat - tette hozzá.
2009.04.29. 11:07
 
Századvég - Forsense: kedvezőtlen a közbiztonság állapotának megítélése
A nyilvánosság és a közbeszéd sugallta kép szerint az elmúlt hónapokban a magyar társadalom szubjektív biztonságérzete drámai módon átalakult. A lakosság jelentős része érzi úgy, hogy a rendvédelmi szervek képtelenek a közbiztonság szavatolására, holott hivatalosan 2008-ban csökkent a bűncselekmények száma - a Századvég Alapítvány e helyzetből kiindulva készíttetett felmérést a Forsense közvélemény-kutató céggel. Eszerint a magyar társadalom a közbiztonság általános, országos állapotát kifejezetten kedvezőtlennek látja. A telefonon megkérdezett mintegy ezer ember egy százfokú skálán átlagosan 37 pontot adott a közbiztonság helyzetére.
2009.04.29. 10:58
 
Versenyfelügyeleti eljárás kezdődött a Mavir ellen
A villamosenergia rendszerirányító Mavir ellen kezdett versenyfelügyeleti eljárást a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), de ez nem jelenti az esetleges jogsértés kimondását - közölte a GVH szerdán. Az április 21-én megkezdett vizsgálat során arra keresnek választ, hogy a Mavir jogot sértett-e a magyar-ukrán határkeresztező kapacitás elosztásában, különösen 2008 áprilisa és 2009 januárja között. A közlemény szerint ebben az időszakban Ukrajna felől részben csak kerülő úton, Szlovákián vagy Románián keresztül érkezhetett áram Magyarországra.
2009.04.29. 10:48
 
Ecostat: tovább zsugorodhat az ingatlanpiac
Az Ecostat Ingatlanbarométer-indexének első negyedéves alakulása az ingatlanpiac további stagnálását, de akár további esését is előre vetítheti - közölte az Ecostat szerdán.Az index az idei év első negyedében 7,14 százalékponttal 34,64 százalékra csökkent a 2008. negyedik negyedévi ugyancsak alacsony értékéhez viszonyítva, és 22,15 százalékponttal marad el a 2002 első negyedévében mért csúcstól. A gazdaságkutató intézet az idén január-márciusban a legnagyobb csökkenést az ingatlan-beruházóknál és az ingatlan-forgalmazóknál mérte. Őket az önkormányzatok követik, akik szintén csökkenő ingatlan-fejlesztést prognosztizáltak.
2009.04.29. 10:26
 
Elfogták Rózsa Flores csoportjának feltételezett fegyverszállítóit
Őrizetbe vette a bolíviai rendőrség Rózsa Flores Eduardo csoportjának két feltételezett fegyverszállítóját Santa Cruzban - jelentette az ABI bolíviai hírügynökség. Egyikük Juan Carlos Gueber Bruno, a szélsőjobboldali Santa Cruz-i Ifjúsági Unió (UJC) elnevezésű szervezet tanácsadója, akit az UJC berkeiben csak "Bruno parancsnokként" emlegetnek. A 49 éves férfi 2008-ban a Santa Cruzért Bizottság pénzgyűjtő lobbistája volt. A másik elfogott férfi paraguayi, Iverthnek hívják, és ragadványneve "A kapitány". Mindkettejüket azzal gyanúsítja az ügyészség, hogy kapcsolatban álltak a hónap közepén Santa Cruzban felszámolt "külföldi zsoldos csoporttal", és feltehetően fegyvereket adtak el a "terroristáknak".
2009.04.29. 09:55
 
 
Zavartalan a magyar fogyasztók gázellátása
A szerdai napra vonatkozó gázszállítások mennyiségéről folyik az egyeztetés az ukrán Ukrtransgaz gázszállító céggel, de a magyarországi felhasználás teljes egészében biztosított a belföldi termelésből, a magyarországi gáztárolókból és az importból - közölte a földgázrendszer irányításáért felelős FGSZ Földgázszállító Zrt. Szerdán a becsült gázfogyasztás 20-21 millió köbméter, az ilyenkor szokásos mennyiség. Az FGSZ közleménye emlékeztet arra, hogy kedden az ukrán gázszállító vállalat csak az orosz Gazprom forrásaiból származó földgázt igazolta vissza és a visszaigazolt 5 millió köbmétert hiánytalanul át is adta.
2009.04.29. 09:53
 
 
Jégkorong-vb: 2013-ra lesz kész az Alba Aréna
Nagy lökést adhat a 2014-es jégkorong-világbajnokság megrendezésére beadott magyar pályázatnak, hogy írásos garancia született arról: előreláthatólag 2013. szeptember 30-ig felépül Székesfehérváron az Alba Aréna. Warvasovszky Tihamér polgármester a magyar szövetséghez eljuttatott nyilatkozatában igazolja, hogy a legalább 7500 fő befogadására alkalmas rendezvénycsarnok időre elkészül. Az május 8-án dől el, hogy ki rendezi a 2014-es vb-t. Az eddig háromszor sikertelenül pályázó magyarok mellett a fehéroroszok, a lettek és az ukránok kandidálnak. A pályázati anyag szerint Budapest és Székesfehérvár lenne a házigazda.
2009.04.29. 09:52
 
 
Overdose még nem megy Angliába
Az előzetes tervekkel ellentétben hétfő helyett csak május 16-án utazik el Angliába a veretlen magyar csodaló, Overdose. A négyéves telivér honlapját kedden arról tájékoztatta Mikóczy Zoltán tulajdonos, hogy az idomár határozott kérésére megváltoztatta az utazás időpontját. Eredetileg Overdose-t már hétfőn átszállították volna a szigetországba, hogy egy La Manche csatorna közeli tréningtelepen akklimatizálódjon és készüljön fel tavaszi és nyári angliai versenyeire. A mostani döntés szerint csak május 16-án fog elindulni, de egyenesen a Manchester és Liverpool között félúton lévő Haydock Parkba, ahol május 23-án a százezer fontos Temple Stakes-ben mutatkozik be, majd július közepéig négy verseny vár rá.
2009.04.29. 09:43
 
 
KSH: az új lakásépítési engedélyek száma 7 százalékkal csökkent
Az új lakásépítési engedélyek száma 7 százalékkal csökkent 2009 első negyedévében az előző év azonos időszakához képest, míg a használatba vett lakások száma ugyanebben az időszakban 15 százalékkal nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az év első három hónapjában 6.600 lakás kapott használatbavételi engedélyt, és közel 8.400 új lakásra adtak ki építési engedélyt. A lakásépítések fele - mind a most befejezett, mind a jövőbeli építkezéseket tekintve - Közép-Magyarország régióban koncentrálódik.
2009.04.29. 09:06
 
 
Sertésinfluenza: három megerősített eset Németországban
Megerősítettek három sértésinfluenza-esetet szerdán Németországban, amely immár a harmadik európai ország, ahol felbukkant a kór. A Robert Koch Intézet közlése szerint a kór megfertőzött egy 22 éves nőt, aki Mexikóból tért nemrég haza. A beteget egy hamburgi kórházban kezelik. Egy harmincas éveiben járó férfit a bajorországi Regensburgban ápolnak, és megbetegedett egy 37 éves dél-németországi nő is, aki a közelmúltban ugyancsak Mexikóban járt. Az európai országok közül eddig Németországban, Nagy-Britanniában és Spanyolországban találtak sertésinfluenzával fertőzött embereket. A betegség először Mexikóban ütötte fel a fejét a hónap közepén.
2009.04.29. 08:46
 
 
Folytatja a 4-es metró alagútjának az építését a Bamco
Folytatja a 4-es metró alagútjának az építését a Bamco, s legkésőbb május közepén megkezdi a Duna alatt átvezető rész fúrását - hangzott el a BKV vezetőinek szerdai tájékoztatóján. Kocsis István vezérigazgató bejelentette, hogy a 4-es metró alagútját építő Bamco konzorciummal április 14-e óta folytatott vitában győzött a józan ész, és a cégcsoporttól kedden levelet kapott, amelyben közölték, hogy azonnal készek folytatni az alagútépítést. Klados Gusztáv, a 4-es metró projektigazgatója elmondta, hogy a Bamcónak az alapszerződés szerint 27 hét alatt kellene eljutnia az alagút fúrásával a Keleti pályaudvarig. Ehhez képest a cégcsoport 52 hetes ütemtervet terjesztett elő.
2009.04.29. 08:45
 
 
Béranya hordja ki Sarah Jessica Parker ikreit
Ikerlányai születnek Sarah Jessica Parkernek és férjének Matthew Brodericknek. A gyermekáldás nyárra várható, az ikerterhességet béranya hordja ki. A Szex és New York 44 éves sztárjának és 47 éves színész férjének már van egy közös gyermeke: James Wilkie Broderick most hatéves. A házaspár szóvivője egy kedden kiadott közleményben számolt be a család gyarapodásáról. A terhesség és a szülés körülményeiről azonban semmit sem árult el.
2009.04.29. 08:38
 
 
Vörösen fluoreszkáló kutyákat klónoztak Dél-Koreában
Vörösen fluoreszkáló kutyákat klónoztak dél-koreai tudósok, akik szerint módszerük révén genetikai megbetegedéseket is lehet majd gyógyítani. Korábban amerikai, japán és európai tudósok már klónoztak fluoreszkáló egereket és sertéseket, ám ez az első eset, amikor "világító" ebeket hoztak volna létre a kutatók. Négy beagle-ről van szó, "akik" mind a Ruppy névre hallgatnak. Nevük a ruby, azaz a rubinvörös és a puppy, vagyis kutyakölyök szavak ötvözetéből született, azaz rubinkutyát jelent. A négy beagle napvilágnál teljesen úgy néz ki, mint "közönséges" fajtársai, ám ultraibolya fény hatására vörösen "parázslanak". A kutyák körme, valamint hasa, ahol igen vékony a bőr, még szabad szemmel is vörösnek látszik.
2009.04.29. 08:03
 
 
Oszkó szerint június végére elfogadhatják a 2010-es adócsomagot
Az Országgyűlés június végére elfogadhatja a 2010-es adócsomagot is - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a Népszabadság szerdai számában megjelent interjúban. Az ingatlanadót érintő kérdésre a miniszter elmondta, hogy egyelőre több verzió van napirenden, így számolnak például azzal is, hogy az alacsonyabb értékű ingatlanoknál kisebb, a nagyobb értékűeknél magasabb kulcsot, sávos, progresszív adózást alkalmazzanak. Jelezte ugyanakkor, hogy nem végleges semmi, lehet, hogy mégis egykulcsos marad az ingatlanadó. Kiemelte: bármi is történjék, az összes terhelés nem emelkedik, hiszen a személyi jövedelemadó mérséklődik jövőre.
2009.04.29. 08:00
 
 
Unokáiról nevezett el kikötőket a holland királynő
A jövőben holland kikötők fogják viselni Beatrix királynő testvérének és unokáinak nevét. Az idős uralkodónő kedden szentelt fel három kikötőt, amelyek egy több milliárdos projekt eredményeképpen 2013-ra fognak elkészülni. A Rotterdam partjainál lévő kikötők az Amalia, Alexia és Ariane nevet kapták: a névadók Vilmos Sándor koronaherceg és felesége, Maxima öt-, három- és kétéves gyermekei. A negyedik kikötőt Beatrix testvéréről, Margrit hercegnőről nevezik majd el. Az avatáskor a királynőnek tíz centiméteres vízben kellett gázolnia, de gumicsizmáinak köszönhetően száraz maradt a lába.
2009.04.29. 07:56
 
 
Valószínűleg már 159 ember halálát okozta Mexikóban a sertésinfluenza
A sertésinfluenza valószínűleg már 159 ember halálát okozta Mexikóban, és 26 azon halálesetek száma, amelyekben a halál oka bizonyosan ez a betegség - jelentette be helyi idő szerint kedden késő este José Cordova egészségügyi miniszter. A sertésinfluenza-gyanús esetek száma az országban 2498, kórházban jelenleg 1311 beteg van. A hatóságok gyorstesztet vezettek be a más influenzatípusok kiszűrésére, és azokban az esetekben, amelyekben továbbra is fennáll a sertésinfluenza gyanúja, nagyon gyorsan elkezdik a vírusölő kezelést - tette hozzá.
2009.04.29. 07:44
 
 
Mostantól az uniós nagykövetek kísérik figyelemmel a bolíviai eljárást
A bolíviai fővárosban mostantól az európai uniós nagykövetek kísérik figyelemmel a helyi hatóságok által terrorizmussal gyanúsított Tóásó Előd ügyének fejleményeit - mondta az MTI-nek szerdán La Pazból Józsa Mátyás Buenos Aires-i magyar nagykövet. A magyar diplomata és Rigoberto Paredes, Tóásó bolíviai ügyvédje kedden La Pazban felkereste az európai uniós képviseletet, ahol tájékoztatta Kenny Bell nagykövetet és Nigel Marcus Bakert, a soros EU-elnök Csehország nevében eljáró brit nagykövetet mindarról, amit az ügyben érintett magyar állampolgárok érdekében eddig tettek. Várhatóan szerdán - helyi idő szerint délután - indítják útnak Magyarosi Árpád holttestét Bolíviából Madridon keresztül Budapestre.
2009.04.29. 07:08
 
 
Tóth Károly: a kormány nem tudta megakadályozni a Mol-részvények eladását
A kormány tudott arról, hogy vásárlási szándék van a Mol-részvények iránt, de két gazdasági társaság ügyletét nem lehetett megakadályozni - közölte Tóth Károly, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s alelnöke kedd este az MTI-vel. Ficsor Ádám nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter ugyancsak azt mondta, hogy nem volt lehetőség megakadályozni a tranzakciót. Amit meg lehetett tenni, azt megtették, a Mol függetlensége megmaradt - mondta az MSZP-s politikus, hozzátéve: akkor lenne baj, ha az állam és a szolgálatai nem tudtak volna az olajvállalat papírjainak eladásáról.
2009.04.28. 21:55
 
 
Topmodell Marisa Miller szinte ruha nélkül
Marisa Millert leginkább az S.I. bikinis képeiről és a Victoria’s Secret fehérneműiből ismerhetjük, de topmodell lévén rengeteg újságnak dolgozott már.
2009.04.28. 20:55
 
 
Navracsics: akik válságba vitték az országot, nem tudják onnan kivezetni
A Fidesz frakcióvezetője szerint azok a politikusok, akik válságba sodorták az országot, nem tudják onnan kivezetni. Navracsics Tibor egy keddi veszprémi lakossági fórumon, egy profán hasonlattal élve, azt mondta: a politika egy kicsit hasonlatos a fodrászathoz. Az ember odamegy, beül a székbe és megmondja, milyen hajat akar. Ha a frizurája teljesen másmilyen lesz, akkor legközelebb nem megy el ahhoz a fodrászhoz - mondta az ellenzéki politikus. Jelen pillanatban a kormány egy olyan fodrász, aki mindig azt mondja az ügyfelének, még várjon egy picit, még igazít a haján, ám a frizura egyre borzalmasabban néz ki - vélekedett a Fidesz frakcióvezetője.
2009.04.28. 20:50
 
 
Bolíviai kommandósakció: állítólag elismerte bűnösségét Tóásó és Tadic
Bolíviai lapértesülés szerint állítólag bevallotta Tóásó Előd és Mario (Fardig Astorga) Tadic, hogy egy felforgató csoport tagjai voltak, és megbánták az utóbbi hetekben elkövetett tetteiket. A La Razón fővárosi napilap kedden idézett egy meg nem nevezett forrást, aki a La Paz-i San Pedro börtönben beszélgetett a hatóságok által terrorizmussal gyanúsított két férfival. Elmondása szerint Tadic "minden múltbeli cselekedetét bánja", beleértve kapcsolatát a Rózsa Flores Eduardo által vezetett csoporttal. A nyilatkozó úgy fogalmazott, hogy "vannak arra utaló jelek, amelyekből kiviláglik, hogy ez az ember problémákba keveredett".
2009.04.28. 20:35
 
 
NOB: 6 sportoló bukott le a pekingi olimpián vérdopping új változatával
Hat sportoló összesen hét, pekingi olimpián adott doppingtesztjében mutatták ki a CERA nevű tiltott szert, amely az EPO vérdopping legújabb generációs változata. Ezt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) jelentette be kedden, de a lebukott sportolók nevét egyelőre nem közölte, ugyanis előbb a nemzeti ötkarikás bizottságokat értesíti az esetekről, s majd az ő feladatuk lesz, hogy nyilvánosságra hozzák a vétkesek nevét. Csurka Gergely, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) sajtófőnöke az MTI megkeresésére azt mondta, kedd estig a MOB nem kapott semmilyen értesítést a NOB-tól. Az ANSA olasz hírügynökség értesülése szerint Davide Rebellin olasz országúti kerékpáros az egyik lebukott versenyző.
2009.04.28. 20:20
 
 
Nemzetbiztonsági bizottság: a kormányzat tudott a Mol-részvények eladásáról
A kormányzat korábbi állításával ellentétben a nemzetbiztonsági bizottság ülésén kiderült, a szolgálatok a tranzakció előtt néhány nappal tájékoztatták a kormányt arról, hogy várhatóan gazdát cserél az OMV tulajdonában lévő 21,2 százalékos Mol részvénycsomag - közölte a testület elnöke a bizottsági ülést követően. "Kaptak tájékoztatást, lehetett érezni és tudni, hogy mi várható, és nem történtek meg azok a védelmi mechanizmusok, nem indították el azokat a folyamatokat, amelyek ellenlépésként ezt a tulajdonosi váltást megakadályozhatták volna" - fogalmazott Simicskó István a kormányzatnak arra a korábbi állítására, hogy őket is meglepetésként érte az üzlet híre.
2009.04.28. 19:05
 
Az OMV is téma volt Bajnai és Faymann megbeszélésén
Werner Faymann szerint az osztrák olajtársaság önállóan hozza meg a döntéseit, és külön kell választani a vállalat illetve a politika lépéseit. Bajnai Gordon magyar miniszterelnök közös sajtótájékoztatójukon kérdésre válaszolva közölte, a kormány korábban barátságtalan lépésnek nevezte, amikor az OMW előzetes egyeztetés nélkül felvásárolt MOL részvényeket. Mint mondta, a részvénycsomag tulajdonosváltásáról is hasonló a véleményük, mivel nem lehet tudni, hogy a vevőnek mi a célja. Az osztrák kancellár és a magyar miniszterelnök is hangsúlyozta: az energiapolitikában ugyanaz a két ország érdeke. Bajnai megjegyezte, cseréltek mobilszámot, úgyhogy ha szükséges, közvetlenül is tudnak majd egyeztetni erről a kérdésről.
2009.04.28. 19:00
 
 
Jégkorong-vb: kikapott a magyar válogatott a fehéroroszoktól
A magyar válogatott az alsóházban folytatja szereplését a svájci jégkorong-világbajnokságon, miután kedden 3-1-es vereséget szenvedett a fehérorosz csapattól, így az A csoport negyedik helyén végzett. A magyarok gólját Peterdi Imre szerezte. Pat Cortina tanítványai pénteken várhatóan az osztrákok ellen lépnek jégre az első, kiesés elkerüléséért sorra kerülő meccsen. Eredmény, 3. forduló: A csoport: Fehéroroszország-Magyarország 3-1 (1-0, 0-1, 2-0). Zürich-Kloten, 4710 néző. Gól: Kaljuzsnyij (4.), Ugarov (55.), Grabovszkij (60.), illetve Peterdi (26.)
2009.04.28. 18:35
 
 
Megvan a pénz a Bolíviában lelőtt Magyarosi holttestének hazaszállításához
Megvan a szükséges pénz Magyarosi Árpád holttestének hazaszállításához, a Magyar Vöröskereszt már át is utalta az összeget a Bolíviában lelőtt férfi ügyét intéző ügyvédi irodának - mondta Harrach Gábor, a szervezet kommunikációs vezetője kedden az MTI-nek. A Magyar Vöröskereszt az általa összegyűjtött adományokból és saját segélykeretéből fedezte a költségeket. Harrach Gábor kiemelte: a hét végéig folytatják a gyűjtést, hiszen a még hiányzó összeget a Magyar Vöröskereszt saját segélykeretéből előlegezte meg. A kommunikációs igazgató hozzátette: a szervezet köszöni az eddigi adományokat. Az MTI kérdésére Harrach Gábor rámutatott: a holttest hazaszállításának időpontjáról később tájékoztatják a nyilvánosságot.
2009.04.28. 18:11
 
 
A gazdasági válság is téma volt Bajnai bécsi bemutatkozó látogatásán
A kétoldalú kapcsolatok mellett a gazdasági válság hatásairól is tárgyalt Bajnai Gordon Werner Faymann osztrák kancellárral keddi bemutatkozó látogatásán. Az osztrák kancellár fontos jelzésként értékelte, hogy Bajnai Gordon - első külföldi útján - Brüsszel után rögtön Bécsbe látogatott. Úgy fogalmazott, a két ország összetartozik jó és rossz időkben is. Tárgyaltak többek közt a gazdasági krízis kezeléséről, energetikai illetve környezetvédelmi kérdésekről. Megegyezés született arról, hogy szeptemberben vagy októberben ismét együttes kormányülést tart a magyar és az osztrák kabinet.
2009.04.28. 18:10
 
Foci: augusztusban magyar-román meccs lesz a Puskás Stadionban, Cozma emlékére
A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 12-én Romániával találkozik a Puskás Ferenc Stadionban barátságos mérkőzésen, melyen az MKB Veszprém február 8-án meggyilkolt román kézilabdázójára, Marian Cozmára emlékeznek. Erről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatta kedden az MTI-t. "Örülök, hogy a románok lesznek az ellenfeleink a nagy őszi sorozatunkat megelőző utolsó előkészületi mérkőzésen" - mondta az MLSZ honlapjának Erwin Koeman. "Igaz, mostanában akadnak problémáik, de vitathatatlanul erős a csapatuk, sok a technikás játékosuk, akikkel szemben megfelelően tesztelhetem majd a formánkat 3-4 héttel a portugálok és a svédek elleni vb-selejtezők előtt".
2009.04.28. 17:55
 
 
A Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz tovább a "magyarok nyilai" ügyében
A Központi Nyomozó Főügyészség folytatja a nyomozást mind a négy, április 8-án Pest megyében elfogott férfi ellen, akinél robbanószerkezeteket, lőfegyvereket és lőszereket találtak, egyiküket pedig az Ecsődi László MSZP-s képviselő háza elleni támadással gyanúsítottak meg. A Központi Nyomozó Főügyészség kedden az MTI-vel közölte, hogy újra kihallgatta a robbantással meggyanúsított férfit, a párhuzamosan folyó nyomozások adatainak értékelése után pedig úgy döntött: az ügyeket egyesíti. Ezt a tárgyi és személyi összefüggésekkel indokolták. Korábban a főügyészség csak a robbantással vádolt férfi ügyében nyomozott, a másik három gyanúsítottal szemben a Nemzeti Nyomozó Iroda járt el.
2009.04.28. 17:10
 
 
Dávid Ibolya: az SZDSZ-nek nincs bátorsága vitába szállni Bokrossal
A program nélküli szabad demokratáknak nincs bátorságuk gazdasági kérdésekben vitába szállni Bokros Lajossal - reagált Dávid Ibolya, az MDF elnöke Fodor Gábor SZDSZ-elnök bejelentésére az MTI-nek. Az SZDSZ vezetője keddi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az európai parlamenti (EP) választások előtt pártja két vitát kezdeményez. Az egyikre, a magyar belpolitikai helyzettel, a társadalmi és a gazdasági válsággal foglalkozó vitára csak a parlamenti frakcióval rendelkező pártok elnökei kapnának meghívást. A másikon, amelyen a pártok Európáról és az Európai Parlamentről vallott nézeteit mutatnák be, az EP-listát állító pártok listavezetői vennének részt.
2009.04.28. 16:30
 
Bajnai megerősítette Magyarország NATO-vállalásait Brüsszelben
A kormányszóvivő szerint szimbolikus jelentősége van annak, hogy az új kormányfő első nemzetközi programja az Európai Unióba és a NATO-hoz vezetett, amellyel Magyarország egyrészt azt kívánja kifejezni, hogy megbízható uniós tagállam, másrészt, hogy kiszámítható NATO-partner. Budai Bernadett Bajnai Gordon miniszterelnök és Jaap de Hoop Scheffer NATO-főtitkár brüsszeli megbeszélése után újságíróknak azt mondta: a találkozón a kormányfő megerősítette Magyarország elkötelezettségét a szövetség által képviselt értékek és a transzatlanti kapcsolat mellett. Kifejezte Magyarország érdekeltségét az erős és egységes NATO megőrzésében, illetve fenntartásában - tette hozzá.
2009.04.28. 16:10
 
 
Tenisz, Fez: Czink Melinda nyolcaddöntős egyesben
Czink Melinda bejutott a nyolcaddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású marokkói salakpályás női tenisztornán. A magyar teniszező, aki kedden az olasz Nathalie Vierint búcsúztatta három játszmában, a legjobb nyolc közé jutásért az Anasztaszija Pavljucsenkova (orosz, 3.)-Galina Voszkobojeva (kaza) párharc győztesével játszik. Eredmények: egyes, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Hradecka (cseh)-Lalami (marokkói) 6:4, 6:3 Fernandez-Brugues (spanyol)-Cetkovska (cseh) 2:6, 6:4, 6:2 CZINK MELINDA-Vierin (olasz) 3:6, 6:2, 6:0 Groth (szlovák)-Castro (spanyol) 6:3, 7:5.
2009.04.28. 16:00
 
Lelkiismeret-vizsgálatra szólított fel a pápa az olasz földrengés miatt
A felelősség megállapítása érdekében "komoly lelkiismeret-vizsgálatra" szólított fel XVI. Benedek pápa az Abbruzzókban április 6-án történt pusztító földrengés után kedden a természeti katasztrófa színhelyén. A katolikus egyházfő meglátogatott egy sátortábort, egy bazilikát és egy egyetemi kollégiumot, amelynek összeomlása miatt bűnügyi vizsgálatot indítottak. A szerencsétlenség 296 emberéletet követelt a közép-olaszországi Abruzzo régióban, több ezer épület omlott össze vagy rongálódott meg súlyosan.
2009.04.28. 15:50
 
 
Tömeges elefántkivándorlás Zimbabwéból
Elefántok százai kényszerültek elhagyni Zimbabwe egyes területeit, ugyanis a növekvő orvvadászat és a helyiek terjeszkedése teljesen ellehetetlenítette helyzetüket az afrikai államban - jelentették be a helyi természetvédők. Az utóbbi hónapok folyamán mintegy 400 elefánt szelte át a Zambiát Zimbabwe északi területeitől elválasztó Zambézi folyót - mondta Johnny Rodrigues, a Zimbabwei Természetvédelmi Munkacsoport (Zimbabwe Conservation Task Force) vezetője. A munkacsoport és egy helyi állatvédő szervezet hivatalos felhatalmazást kapott az állatok elfogására és a 200 kilométerre délre fekvő Chipinda Polls nevű területre szállítására, mivel ezt tartják az elefántok eredeti élőhelyének.
2009.04.28. 15:29
 
Ancelotti szerint Beckham 2010 elején tér vissza a Milanba
Carlo Ancelotti vezetőedző szerint David Beckham 2010 januárjától lesz ismét az AC Milan labdarúgója. Az olasz csapat mesterének kijelentését a keddi Il Messaggero idézte. Nyilatkozatában Ancelotti azt mondta, hogy az angol sztárjátékos a jövő év januárjában csatlakozik újfent hozzájuk, azt követően, hogy lejár az alapszerződése novemberben jelenlegi egyesületénél, a Los Angeles Galaxynél. Beckham jelenleg kölcsönfutballistaként szerepel az AC Milanban, ahonnan az itáliai szezon zárultával, júniusban kell visszatérnie Amerikába.
2009.04.28. 15:06
 
 
Sertésinfluenza: világszerte 1757 gyanús eset
Eddig világszerte összesen 1757 embert regisztráltak, akiknél felvetődött, hogy az új influenzavírust hordozzák - közölte Székely Tamás egészségügyi miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten. Hétfő óta csaknem 400-zal nőtt a gyanús esetek száma. Jó hír azonban, hogy az igazolt esetek számával arányosan nem növekedett a halálesetek száma. Sem az Egyesült Államokban, sem Kanadában nem halt meg eddig senki, Mexikóban viszont további hét áldozatot követelt a sertésinfluenza - mondta. Falus Ferenc, az ÁNTSZ országos tiszti főorvosa hangsúlyozta: a legfontosabb, hogy Magyarországon jelenleg nincs semmiféle veszély.
2009.04.28. 14:26
 
 
Sólyom: veszélybe kerülhet az ukrajnai magyarság fennmaradása
A két évvel ezelőtt bevezetett új egyetemi felvételi rendszer, az ukrán nyelvű emelt szintű érettségi ellehetetlenítheti a magyar nyelvű iskoláztatást Kárpátalján - mondta Sólyom László köztársasági elnök kedden Budapesten, azt követően, hogy tárgyalt az ukrán elnökkel. A magyar iskolarendszer "elnéptelenedése" pedig veszélyezteti az ukrajnai magyarság fennmaradását - mondta Sólyom László. Az államfő kiemelte: az ukrán elnök személyes segítségét kérte a kárpátaljai magyar emlékművek megrongálóinak kézre kerítésében. Viktor Juscsenko erre reagálva kiemelte: mindent megtesznek, hogy felderítsék az eseteket és elfogják az elkövető "beteg embereket".
2009.04.28. 14:12
 
A jó alvás elengedhetetlen
A németek legkevesebb egyharmada súlyos alvászavarokkal küszködik. Egy kedden nyilvánosságra hozott jelentésből kitűnt, hogy túlnyomó többségük még nyolc óra "ágyban töltés" után is kimerülten és izgatottan ébred. A jelentésben foglaltak még a legtekintélyesebb szakembereket is megdöbbentették, ennyi "rosszalvóra" ugyanis nem számítottak. Kiszámolták, hogy az ember életének mintegy harmadát "átalussza", ezért itt az ideje lehetőség szerint minél jobban bearanyozni az álomban töltött életet. Nem is beszélve arról, hogy az alvás nem idővesztegetés, arra különösen szükség van a szervezet regenerálódása érdekében, mégpedig egy felnőtt esetében minimum hét-nyolc órára.
2009.04.28. 13:52
 
 
A ballagások miatt későbbre halasztja a sztrájkot a VDSZSZ
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) az április 30-ra meghirdetett sztrájkját május 8-ra, péntekre helyezi át - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ Szolidaritás elnöke. Az elnök indoklása szerint azért döntöttek a sztrájk áthelyezése mellett, hogy április 30-án a középiskolai ballagási ünnepségeket zavartalanul meg lehessen tartani. Gaskó István utalt arra, hogy a VDSZSZ-t több szülői és középiskolai szervezet, egyesület is megkereste annak érdekében, hogy ne tartsanak sztrájkot április 30-án. Ezt az elnök szerint a szakszervezet méltánylandónak tartotta, és ezért döntött a sztrájk áthelyezése mellett.
2009.04.28. 13:40
 
 
Gasparovicot nyugtalanítja a szélsőséges megnyilvánulások szaporodása
A szlovák államfőt nyugtalanítja, hogy Európában növekszik a szélsőséges megnyilvánulások száma, s ezért felszólította az Európai Unió tagállamait, hogy tegyenek közös törvényes intézkedéseket a jelenség megfékezésére. "Ez olyan jelenség, amellyel közösen kell szembenéznünk. Itt egy milliméternyi toleranciának sincs helye" - jelentette ki Ivan Gasparovic a szlovák külpolitikával foglalkozó konferencián kedden Pozsonyban. Mint megjegyezte: a szlovák törvények ezen a téren megfelelőek. Gasparovicot külön is nyugtalanítják "a szélsőségesség erős megnyilvánulásai Magyarországon", s elfogadhatatlannak minősítette a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának intézményesítését.
2009.04.28. 13:31
 
 
Sertésinfluenza: nincs szükség utazási korlátozásra az EU-ban
Nincs szükség uniós szintű hivatalos utazási korlátozások elrendelésére a sertésinfluenza miatt - közölte kedden Brüsszelben Andrulla Vasziliu, az Európai Bizottság egészségügyi kérdésekkel foglalkozó tagja. Sajtóértekezleten tett bejelentésének előzménye, hogy hétfőn - hangsúlyozottan személyes véleményeként - még azt mondta: a maga részéről elhalasztana minden, nem feltétlenül szükséges utazást a sertésinfluenza által érintett mexikói, illetve egyesült államokbeli térségekbe. Vasziliu hangot adott azon véleményének, hogy a "sertésinfluenza" kifejezés használatával fel kellene hagyni, mert indokolatlanul kárt okoz a húsiparnak.
2009.04.28. 13:29
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096[2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista