2020. május 24., vasárnap - Eszter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Bajnai csökkenti az állami cégek vezetőinek fizetését
Bajnai Gordon azt kérte a nemzeti vagyonkezelőtől, hogy 50 százalékkal csökkentse az állami tulajdonú társaságok igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjainak tiszteletdíját; a miniszterelnök hétfőn, a parlamenti ülés előtt tett sajtónyilatkozatában azt is kérte, hogy a vagyonkezelő a menedzservezetők fizetését havi kétmillió forintban maximálja. Bajnai Gordon közölte: a menedzservezetők bruttó kétmillió forint feletti jövedelemrészét jótékony célra kell felajánlani, amelyre Kiss Péter, a társadalmi kapcsolatokért felelős tárca nélküli miniszter tesz javaslatot, még a héten.
2009.05.18. 12:21
 
 
Az MSZP-frakció egyetértett a képviselői költségtérítés megszűnésével
Az MSZP-frakció egyetértett azzal, hogy szűnjön meg a képviselői költségtérítés, azaz számla nélkül ne vonhasson le egyetlen képviselő se bevételéből semmilyen jövedelmet - mondta Göndör István, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese hétfőn a képviselőcsoport ülése után Budapesten újságíróknak. Az MTI azon kérdésére, volt-e a frakcióvezető-helyettes által ebben a kérdésben beterjesztett törvényjavaslattal szemben kritika, Göndör István úgy fogalmazott: "egyszerűen nincs ellenvélemény". Beszámolt arról is, a frakció etikai bizottsága egy hetet kért arra, hogy javaslatot tegyen a nyugdíjtörvény módosítására múlt héten nemmel szavazó, illetve a szavazástól távolmaradó képviselők büntetésére.
2009.05.18. 12:12
 
Bejutást követel az EU az ENSZ számára a srí lankai harcok térségébe
Bejutást követeltek hétfőn az EU külügyminiszterei az ENSZ számára a srí lankai harcok térségébe. Brüsszeli tanácskozásukon az uniós országok külügyi vezetői megkönnyebbülten nyugtázták azokat a híreket, miszerint a volt Ceylon szigetén a jelek szerint alábbhagytak a harcok, miután a kormányerők megsemmisítő vereséget mértek a lázadó "tamil tigrisekre". Szórványos tűzharc azonban még mindig előfordul a szigetország északi részén. Polgári lakosok tízezrei tartózkodnak a hadműveleti térségben, ahol a kormánykatonák a lázadók maradék ellenállását morzsolják fel.
2009.05.18. 11:22
 
 
Az áfaemelés miatt drágulhatnak a BKV-tarifák
Az áfaemelés miatt maximum 4,4 százalékkal drágulhat a BKV egyes jegy- és bérlettípusainak az ára, ha a Fővárosi Közgyűlés jóváhagyja a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésén elfogadott javaslatot - közölték az ülés résztvevői az MTI-vel. John Emese, az SZDSZ és Steiner Pál, az MSZP frakcióvezetője elmondta, hogy a városvezetés a helyszínen kiosztott előterjesztés alapján foglalkozott ezzel a kérdéssel. Mint arról az MTI már múlt szerdán beszámolt, a BKV igazgatósága az áfaemelés ellensúlyozására egy alacsonyabb és egy 7,2 százalékos tarifaemelést kezdeményezett a városvezetésnél. John Emese közölte: a kabinet csak az alacsonyabb mértékű díjemelést tartja elfogadhatónak.
2009.05.18. 11:11
 
 
Phelps kikapott 100 gyorson Bousquet-től
Alulmaradt az 50 méter világcsúcstartójával szemben 100 gyorson a Pekingben nyolcszoros aranyérmes Michael Phelps a charlotte-i Ultraswim Grand Prix elnevezésű úszóviadalon. A francia Frédérick Bousquet 48.22 mp-cel csapott a célba a klasszikus szám fináléjában, mögötte Phelps 49.04-gyel zárt. Az amerikai sztár, aki kilenc hónapos szünetet követően ezen a viadalon szállt először vízbe versenyen, egy nappal korábban 100 m háton is kikapott, mégpedig honfitársától, Aaron Peirsoltól. Azt megelőzően viszont a 200 m gyors és a 100 m pillangó döntőjét is a viadal eddigi legjobb időeredményeivel nyerte meg.
2009.05.18. 10:31
 
 
Férfi tenisz-világranglista: nincs jelentősebb változás
Nincs jelentősebb változás a férfi teniszezők világranglistáján: a rangsort továbbra is komoly előnnyel vezeti a spanyol Rafael Nadal, aki vasárnap Madridban kikapott az őt üldöző svájci Roger Federertől. A férfi profi játékosokat tömörítő ATP honlapja szerint az orosz Nyikolaj Davigyenko bekerült a legjobb tíz közé. Hagyományos világranglista: 1. Nadal 2. Federer 3. Murray 4. Djokovic 5. Del Potro 6. Roddick 7. Simon 8. Verdasco 9. Tsonga 10. Davigyenko 11. Monfils 12. Gonzalez 13. Cilic 14. Ferrer 15. Nalbandian.
2009.05.18. 10:15
 
 
Talmácsi kiállt menedzsere mellett
Kiállt menedzsere mellett Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző, aki csütörtökön szerződést bontott a Balatonring Teammel a második motor hiánya és a médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása miatt. A magyar sportoló állásfoglalásában visszautasította Jorge Aspar Martínez csapatfőnök pénteki ajánlatát, aki csak vele személyesen kívánt tárgyalni, mivel szerinte "Talma" menedzsere, Stefano Favaro provokálta ki a szakítást.
2009.05.18. 10:02
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay visszakerült a legjobb harmincba
A Madridban negyeddöntőig jutott Szávay Ágnes nyolc helyet javítva ismét a 30. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, míg Czink Melinda maradt 61. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint a rangsort továbbra is a spanyol fővárosban diadalmaskodó orosz Dinara Szafina vezeti.
2009.05.18. 08:51
 
 
Miért viselkedünk néha gyermetegen a munkahelyünkön?
Hiába szeretnénk hinni, hogy viselkedésünk teljesen racionális és elménk irányítása alatt áll, gondolataink és tetteink mozgatórugói mégis gyakran azok az élmények és szerepek, amelyek gyermekként rögzültek bennünk a családon belül - állítja Sylvia Lafair amerikai pszichológusnő. Nyomás alatt hajlamosak vagyunk visszanyúlni a régi mintákhoz. "Ha egyik munkatársunk hülyének próbál beállítani minket, hirtelen úgy érezzük, mintha bátyánkkal állnánk szemben, aki mindig letromfolt minket. Vagy ha a főnökünk azt követeli, hogy csökkentsük a kiadásokat, a szigorú szülőt látjuk benne" - magyarázza Lafair, hozzátéve, hogy a reakciók ezredmásodpercek alatt mennek végbe, kiváltójuk pedig általában a stressz.
2009.05.18. 08:20
 
 
Már csak öt napig lehet jelentkezni a külképviseleti szavazásra
Már csak péntekig, május 22-éig jelentkezhetnek a külképviseleti névjegyzékbe azok a választójoggal rendelkező magyar állampolgárok, akik a június 7-ei európai parlamenti (EP) választáson nem tartózkodnak Magyarországon. Eddig mintegy 2.200-an jelentkeztek a külképviseleti szavazásra, közülük a legtöbben Brüsszelben adnák le szavazatukat. A választás napján külföldön tartózkodó választópolgárok a Magyar Köztársaság nagykövetségein és főkonzulátusain akkor szavazhatnak, ha a helyi jegyzőnél jelentkeztek a külképviseleti névjegyzékbe. Összesen száz magyar külképviseleten adhatják le a választópolgárok voksukat, így például Kenyában, Kazahsztánban, Japánban vagy éppen Mexikóban.
2009.05.18. 07:32
 
 
Újraindult a 4-es metró egyik fúrópajzsa a Szent Gellért térről
Több mint egy hónapnyi veszteglés után ismét elindult a 4-es metró egyik fúrópajzsa a Szent Gellért térről hétfőn délelőtt. A déli pajzs a tervek szerint öt hét múlva ér át a Duna alatt, és érkezik meg a Fővám téri állomáshoz, amely még áprilisban érte el azt a készültségi fokot, hogy fogadni tudja a pajzsokat - mondta Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója a pajzsindítás előtti sajtótájékoztatón, a Szent Gellért téri állomáson. Közölte: bár a Duna alatt van a legnagyobb kockázata az alagútépítésnek, véleménye szerint kicsi az esélye annak, hogy gondok lesznek, és a tervezett öt hétnél korábban is megérkezhetnek a pajzsok a pesti oldalra.
2009.05.18. 07:23
 
 
Az utasokon spórolhat a MÁV
Idén 40 milliárd forinttal csökken a MÁV-Startnak juttatott költségvetési támogatás; a vasúttársaság a különbözetet az utazási kedvezmények felülvizsgálatával igyekszik előteremteni - írja a Népszabadság. Összesen mintegy negyven különféle jogcímen adott utazási kedvezményét vizsgálhatja felül a MÁV-Start. Ilyen lehet például az országgyűlési képviselők névre szóló bérletkedvezménye, vagy a 65 évesnél idősebb, magyarigazolvánnyal rendelkező külföldi és EU-állampolgároknak járó 100 százalékos kedvezmény, de elképzelhető a múzeum- és koronalátogatáshoz kapcsolódó díjmentes utazás lehetőségének eltörlése is.
2009.05.18. 07:18
 
 
Japánban megzuhant a tőzsde az új vírus rohamos terjedése miatt
Rohamosan terjed a Mexikóból eredő újfajta vírus Japánban, s miközben a miniszterelnök nyugalomra intette a lakosságot, Tokióban meredek zuhanással nyitott hétfőn a tőzsde részben a járvánnyal kapcsolatos aggodalmak miatt. A japán hatóságok közölték hétfőn, hogy a H1N1 vírussal fertőzött betegek száma elérte a 130-at, míg vasárnap csak nyolcvan betegről tudtak. A betegség gyors terjedése miatt a japán kormány rendkívüli ülést tartott. Aszo Taro miniszterelnök nyugalomra intette a lakosságot, s közölte: a kormány nem tervezi azt, hogy a tömegrendezvényekről való távolmaradásra szólítson vagy a munka visszafogását kérje a vállalatoktól.
2009.05.18. 06:52
 
 
A miniszteri fizetések csökkentéséről dönthet az Országgyűlés
A miniszteri fizetések 15 százalékos csökkentését lehetővé tévő törvényjavaslatról dönt ma várhatóan az Országgyűlés. A központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló törvény módosítása megteremti annak lehetőségét, hogy a miniszterelnök az egyes miniszterek illetményét legfeljebb 15 százalékkal csökkentse. A javaslat szerint az állami vezetők nem válthatják ki pénzben a ki nem vett szabadságukat, ha hatáskörgyakorlásuk megszűnésétől számított harminc napon belül ismét állami vezetővé választják őket.
2009.05.18. 06:50
 
Az európai szakszervezetek követelik a világgazdasági rendszer felülvizsgálatát
A múlt héten lezajlott, nagy európai tüntetések kifejezték a dolgozók elszántságát annak követelésében, hogy a világgazdasági rendszert felül kell vizsgálni és a bankokat szigorú ellenőrzés alá kell helyezni, olvasható az Európai Szakszervezeti Szövetség (European Trade Union Confederation, ETUC) vasárnap Brüsszelben kiadott közleményében. Mintegy 350 ezer ember vett részt tüntető felvonulásokon Madridban, Brüsszelben, Berlinben és Prágában, több kormányzati intézkedést sürgetve a munkahelyek megvédésére, és követelve, hogy "a pénzügyi kapitalizmus túlkapásai soha többé ne dönthessék romba a világgazdaságot", írták a közleményben.
2009.05.17. 21:30
 
 
Primera División: kikapott a bajnok Barcelona Mallorcán
A szombat óta bajnok FC Barcelona egygólos vereséget szenvedett a Mallorca otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A BL-döntős katalánok a szünetben még vezettek, a hazaiak azonban fordítani tudtak, s Samuel Eto'o a hosszabbításban kihagyott egy büntetőt. Primera División, 36. forduló: Real Mallorca-FC Barcelona 2-1 (0-1). Gól: Arango (73.), Santana (78.), illetve Eto'o (10.). Az élcsoport állása: 1. FC Barcelona 36 104-33 86 pont - már bajnok, 2. Real Madrid 36 81-47 78, 3. Sevilla 36 51-39 64, 4. Valencia 35 65-50 59, 5. Villarreal 36 55-51 59, 6. Atlético Madrid 35 72-56 58.
2009.05.17. 21:19
 
 
Usain Bolt minden idők legjobb eredményét futotta 150 méteren
Usain Bolt minden idők legjobb eredményével nyerte vasárnap a Manchesterben rendezett, 150 m-es futóversenyt. A tavalyi, pekingi olimpia háromszoros bajnoka 14.35 mp alatt tette meg a távot a bemutató viadalon, s ezzel felülmúlta az olasz Pietro Mennea 26 éves, nem hivatalos rekordját, ami 14.8 mp volt. A 22 éves jamaicai sprinter futását több százan kísérték figyelemmel a belvárosban.
2009.05.17. 20:50
 
 
Új influenza: 8480-ra emelkedett a betegek száma
Világszerte emelkedik az új vírusban megbetegedettek száma, Chilében vasárnap első ízben mutatták ki a fertőzést. A járvány halálos áldozatainak száma 75-re emelkedett: Mexikóban eddig 68-at regisztráltak, öt esetet az Egyesült Államokban, egyet-egyet Kanadában és Costa Ricában. Chilében az egészségügyi hatóságok megerősítették az ország első megbetegedését, egy Mexikóban járt 25 esztendős nőben mutatták ki a vírust. A WHO statisztikája szerint eddig 39 ország jelentett összesen 8480 megbetegedést, ezeknek a többségét Mexikóban és az Egyesült Államokban állapították meg.
2009.05.17. 20:30
 
Kajak-kenu rangsoroló: az olimpiai bajnok legyőzte az Eb-győztest
Az olimpiai bajnok Kovács Katalin, Janics Natasa duó nyerte a vasárnapi női K-2 500 m-t a kajak-kenusok idei első versenyén, a Szolnokon rendezett, úgynevezett rangsorolón. A második helyen a szám aktuális Európa-bajnoki címvédői, Kozák Danuta és Szabó Gabriella végeztek. A férfiak hasonló számában két győztest avattak: a Dobos András, Kökény Roland és a Gönczy Gábor, Szalai Tamás duó között még a célfotó alapján sem lehetett dönteni. Storcz Botond szövetségi kapitány a hétvégi verseny alapján határoz arról, hogy milyen összetételű csapat képviselje Magyarországot a jövő hétvégi, poznani és a június 5-7-én sorra kerülő, szegedi Világkupa-viadalon.
2009.05.17. 20:30
 
Foci: Bodnár László bajnok lett a Salzburggal Ausztriában
Bodnár László csapata, a Red Bull Salzburg nyerte az osztrák labdarúgó-bajnokságot. A gárda végső győzelme azután vált biztossá, hogy üldözője, a tavaly bajnok Rapid Wien a 34. forduló vasárnapi zárómérkőzésén 3-0-ra kikapott a Ried otthonában, így a hátralévő két kör alatt már nem tudja utolérni a hét ponttal vezető éllovast. A Salzburg története során ötödször lett aranyérmes, ezt megelőzően legutóbb 2007-ben ünnepelhetett.
2009.05.17. 20:25
 
 
U19-es Eb-selejtező: utolsóként zárt a magyar csapat
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 1-0-ra kikapott vasárnap a szerb csapattól Szabadkán, így az utolsó helyen zárta Eb-selejtezős csoportját. Eredmények: 3. (utolsó) forduló: Szerbia-Magyarország 1-0 Finnország-Ausztria 2-0. A csoport végeredménye: 1. Szerbia 7 pont, 2. Finnország 4, 3. Ausztria 3, 4. Magyarország 3 Pontazonosságnál az egymás elleni eredmény rangsorolt. A szerbek jutottak tovább.
2009.05.17. 20:10
 
NB I: a listavezető Debrecen nem bírt a címvédő MTK-val
A címvédő MTK 2-2-es döntetlent játszott az éllovas Debrecen otthonában a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójának vasárnapi játéknapján. DVSC-TEVA - MTK Budapest 2-2 (0-0). Debrecen, 8 ezer néző. Gólszerzők: Leandro (58.), Mészáros (82.), illetve Pátkai (71.), Szekeres (92.). A találkozó első felében veszélyesebben játszott a Garami-legénység, Polekszics bravúrjaira volt szükség, hogy ne kerüljön hátrányba a listavezető. A folyatásban Leandro parádés szabadrúgása meghozta a hazai publikum által óhajtott Loki-előnyt, de Fodor hatalmas védelmi hibája után Pátkai könnyűszerrel egyenlített. Aztán Mészáros remek fejesét követően már győztesnek látszott a Debrecen, ám a hosszabbításban jött a hidegzuhany: Szekeres a 92. percben egyenlített.
2009.05.17. 19:45
 
 
20 méter mély szakadékba zuhant egy nő a Bükkben
Húsz méter mély szakadékba zuhant egy nő a Bükkben vasárnap délután, a tűzoltók mentették ki, mentőhelikopter szállította a miskolci kórházba, sérülései súlyosak - tájékoztatta Laczkó Attila a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t. Bükkzsérc mellett, az Ódor-vár menti sziklás részről zuhant az asszony a mintegy 20 méteres szakadékba. A miskolci tűzoltók és mentők kimentették, töréses sérüléssel mentőhelikopter szállította kórházba - mondta az ügyeletes.
2009.05.17. 19:35
 
 
MDF-választmány: nem döntöttek Katona, Hock és Pettkó kizárásáról
Nem döntöttek Katona Kálmán, Hock Zoltán és Pettkó András pártból való kizárásáról az MDF országos választmányának vasárnap délutáni, több mint négy órás ülésén, a döntést a következő ülésre halasztották. A döntés elhalasztásáról a négy órás ülés után, este fél nyolc előtt Makay Zsolt választmányi elnök tájékoztatta az újságírókat a párt budapesti, Szilágyi Erzsébet fasori székháza előtt. A döntést, hogy a kizárás kérdését leveszik a napirendről, azzal indokolta, hogy az MDF országos választmánya mindent a kampány sikerének rendel alá, ezért a június 7-i EP-választásokig semmilyen, az MDF belügyeit érintő kérdéssel nem foglalkoznak. Közölte, semmiről nem kívánnak nyilatkozni, ami nem a kampányról és az MDF sikereiről szól.
2009.05.17. 19:15
 
 
Tenisz, Madrid: Federer legyőzte Nadalt a döntőben
A volt világelső Roger Federer két sima játszmában nyert a jelenlegi éllovas Rafael Nadal ellen a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyének döntőjében. A svájci játékos 1 óra 29 perc alatt győzte le hazai közönség előtt szereplő riválisát és ezzel 13-7-re szépített egymás elleni párharcukban. A 27 éves Federer idei első, pályafutása 58. ATP-tornagyőzelmét szerezte meg egyesben. Eredmény, döntő: férfiak (3,7 millió euró összdíjazás): Federer (svájci, 2.)-Nadal (spanyol, 1.) 6:4, 6:4.
2009.05.17. 18:35
 
 
F1: kétszázezer néző a szegedi Red Bull Street Parade-on
A szervezők minden számítását felülmúlta a Red Bull Street Parade szegedi rendezvényének nézőszáma; a várt százezer helyett kétszázezer néző töltötte meg vasárnap a belvárost, a Belvárosi Hidat és a Tisza mindkét partját - mondta Szélpál Gábor, a Szegedi Városkép Kft. igazgatója. A program Bessenyei Péter légi bemutatójával indult. Ezt követően pedig egy három kilométeres pályán köröztek a pilóták. A nézősereg többek között láthatta a világbajnoki pontversenyben jelenleg harmadik német Sebastian Vettelt (Red Bull), illetve egy Toyota Camry sportkocsi volánja mögött a svájci Sebastien Buemit (Toro Rosso). Az F1-es versenyzők öt-öt kört tettek meg, csakúgy, mint versenykamion, a rali-autó vagy éppen a Nascar-show járművei.
2009.05.17. 18:10
 
 
Idő előtt távozott az MDF választmányi üléséről Szabó Miklós
Az MDF országos választmányának vasárnap délutáni üléséről idő előtt távozó Szabó Miklós, Mosonmagyaróvár polgármestere azt közölte az újságírókkal: nem kíván "kutyakomédiában" részt venni. A választmányi ülés délután három órai kezdete után két órával az MDF budapesti, Szilágyi Erzsébet fasori székháza előtt az MDF-es politikus azt mondta: a testület egyelőre nem döntött, ám nincs kétsége a "végkifejletről". Mint mondta, valószínűleg törölni fogják Hock Zoltánt, Katona Kálmánt és Pettkó Andrást az MDF soraiból. Távozása okaként azt közölte: neki ebből ennyi elég volt. Hozzátette: a három képviselő jelezte azt is, hogy bizonyos feltételekkel belépnének egy új MDF-frakcióba.
2009.05.17. 17:45
 
 
Megtorpant a Volkswagen és a Porsche tervezett egyesülése
Megtorpant a Volkswagen és a Porsche tervezett egyesülése, a Volkswagen ugyanis lemondta a hétfőre tervezett, legmagasabb szintű megbeszéléseket. A hivatalos indok szerint a kialakult helyzetben nem megfelelő a légkör a konstruktív tárgyalásokra. - Ilyen körülmények között pedig nem engedhetjük meg a Volkswagen, illetve egyes vezetői lejáratását - érvelt a wolfsburgi konszern üzemi tanácsának elnöke. Bernd Osterloh ennek kapcsán azt hiányolta, hogy a Porschénak nincs világos koncepciója az összeolvadásra. Noha a Porsche régóta a Volkswagen fő részvényese, tavaly év vége óta pedig többségi tulajdonosa, a két gyár közötti viszony feszültté vált.
2009.05.17. 17:40
 
 
67 éves brit kismama
Hamarosan megdönti a brit kismamakor-rekordot egy elvált üzletasszony, aki a jövő hónapban, nem sokkal 67. születésnapja előtt hozza világra első gyermekét. Elizabeth Munro, aki a Suffolk grófságbeli Newmarketben lakik, a nyolcadik hónapban jár. Terhessége egy ukrajnai klinikán elvégzett mesterséges megtermékenyítés eredménye. A nagymamakorú kismama egyik ismerőse a The Sunday Timesnak elmondta, hogy Elizabeth "nincs szűkében a pénznek ... és akart valakit, aki örökölheti vagyonát". Elizabeth Munro - akinek mindössze fél évig tartó egyetlen házassága már húsz éve válással ért véget - négy évvel dönti meg az eddigi brit anyasági korrekordot.
2009.05.17. 17:00
 
 
Bántalmaztak egy buszsofőrt Budapesten
Súlyos sérüléseket szenvedett egy buszsofőr, akit két, vélhetően ittas férfi egy vita során kilökött a busz ajtaján, majd segítségnyújtás nélkül elmenekültek a helyszínről. Kiricsi Karola, a BKV szóvivője az MTI-nek vasárnap úgy nyilatkozott: a nyomozás elősegítése és a tettesek mielőbbi kézre kerítése érdekében a BKV vezérigazgatója többszázezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel. Elmondta: az eset vasárnap a kora reggeli órákban történt az újpalotai autóbusz végállomáson.
2009.05.17. 15:50
 
 
Tízezrek tüntettek a török fővárosban a világi állam védelmében
Több tízezer kormányellenes tüntető vonult fel Ankara belvárosában vasárnap a világi állam védelmében. A Recep Tayyip Erdogan miniszterelnököt lemondásra felszólító tömeg tiltakozott a kormány gazdaságpolitikája ellen, és elítélte a kormány megdöntésére szervezkedő Ergenekon-hálózattal kapcsolatba hozott értelmiségiek letartóztatását. A szervezők szerint 30 ezer, a televíziók becslése szerint 15 ezer tüntető a Tandogan térről a több évszázados teokrata Oszmán Birodalmat leváltó modern és világi állam alapítója, egyben első elnöke, Mustafa Kemal Atatürk mauzóleumához vonult át. "Törökország világi, és világi is marad" - skandálták a tüntetők a török nemzeti lobogót és Atatürk arcképét lengetve.
2009.05.17. 15:40
 
 
Több MDF-es levetetné a választmány napirendjéről a kizárásokat
Több MDF-es politikus is úgy nyilatkozott a párt vasárnap délutáni budapesti országos választmányi ülése előtt, hogy levetetné a napirendről a kizárások ügyét. Szabó Miklós, Mosonmagyaróvár MDF-es polgármestere újságírók kérdéseire azt mondta: szeretné, ha béke lenne, ezért azt javasolja, vegyék le a napirendről Katona Kálmán, Hock Zoltán és Pettkó András kizárásának ügyét. Több MDF-politikus annak a véleményének adott hangot: nem hiszik, hogy ezen az ülésen sor kerülne kizárásokra. A három képviselőt azért zárnák ki a pártból, mert Herényi Károly volt frakcióvezető szerint nem akartak belépni egy újjáalakuló MDF-képviselőcsoportba. Ezt azonban az érintettek cáfolták, mondván: készek voltak az újjáalakításról tárgyalni.
2009.05.17. 15:15
 
 
Progresszív Intézet: a társadalom 10%-a szimpatizál a Magyar Gárdával
A Progresszív Intézet közvélemény-kutatása szerint a társadalom közel egytizede szimpatizál a Magyar Gárda tevékenységével: működését teljes mértékben helyesnek tartja és kompetensnek látja az ország problémáinak megoldásában. A 2500 fő megkérdezésén alapuló felmérés eredményéről az elemző cég tájékoztatta az MTI-t . A kutatásból az is kiderül, hogy a megkérdezettek 9 százaléka szavazna is a Magyar Gárdára, ha az párt lenne. A Progresszív Intézet szerint egyértelműen van nyitottság a társadalomban a szélsőséges mozgalmak irányába.
2009.05.17. 15:00
 
Az izraeli kormányfő Washingtonba érkezett
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő vasárnap, helyi idő szerint kora reggel Washingtonba érkezett, ahol hétfőn fogadja őt Barack Obama amerikai elnök. Ez lesz az első találkozójuk egymással, amióta hivatalba léptek. Megfigyelők rámutatnak, hogy a nagy érdeklődéssel várt találkozó hátterében nézeteltérések állnak a közel-keleti konfliktus rendezésének módozatait illetően. Az izraeli miniszterelnök várhatóan a palesztin probléma új megközelítésével áll elő, elutasítva egy valóban szuverén és Izrael mellett létező palesztin állam létrejöttét. Netanjahu figyelme főként arra irányul, milyen veszélyt jelent Izrael számára az iráni atomprogram, míg Washington időt kíván hagyni az amerikai diplomáciának a nyitásra Teherán felé.
2009.05.17. 14:55
 
Tízezrek tüntettek a Peking-barát államfő ellen Tajvanon
Tízezrek tüntettek vasárnap Tajvan fővárosában a Peking-barát államfő politikája ellen, tavaly augusztus óta immár harmadik alkalommal. A demonstrálók ellepték Tajpej főútvonalait a korai délutáni órákban, amint békésen vonultak az államfői hivatal elé. Egyesek olyan pólókat viseltek, amelyek feliratain azzal vádolták Ma Jing-zsou elnököt, hogy "eladta Tajvant" Kínának. Azóta, hogy Ma Jing-zsou 2008 májusában hivatalba lépett, a tajpeji kormány kereskedelmi és tranzitmegállapodásokat írt alá Kínával. Az államfő vasárnap kijelentette, hogy a Kínával folytatott minden tárgyalás az egyenlőség és a tisztelet elvén alapult, Tajvan nem vesztette el szuverenitását.
2009.05.17. 14:15
 
Az Arab Liga főtitkára szerint a nukleáris fenyegetés Izraeltől ered
Az Arab Liga főtitkára szerint nem Irán, hanem Izrael jelent valós nukleáris fenyegetést. A Holt-tenger partján fekvő Súne jordániai városban a nyolcvan ország részvételével folyó Világgazdasági Fórumon az egyiptomi Amr Musza vasárnap úgy fogalmazott, hogy kiegyensúlyozott megközelítésre van szükség, és a katonai célú nukleáris programot illetően a valós veszélyt nem Irán, hanem Izrael jelenti. "Miért kell Iránnal tárgyalni nukleáris programjáról, és nem ugyanezt tenni Izraellel?" - tette fel a kérdést Musza, aki szerint az arab országok többsége nem tekinti lényeges problémának az iráni atomkérdést. Mindazonáltal hozzátette, hogy a Közel-Keleten nincs szükség egy újabb katonai atomprogramra.
2009.05.17. 14:05
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Francia Nagydíj: Tóth Imre kilencedik lett
Tóth Imre kilencedik lett a 250 köbcentisek között vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíján. Talmácsi Gábor nem indult Le Mans-ban, mivel szerződést bontott csapatával, a Balatonring Teammel. A magyar motoros a kilencedik helyre csúszott vissza. Eredmények: 250 kcm: 1. Marco Simoncelli (olasz, Gilera) 49:07.591 p 2. Hector Faubel (spanyol, Honda) 18.128 mp hátrány 3. Robero Locatelli (olasz, Gilera) 21.642 mp h. ...9. Tóth Imre (Aprilia) 1:35.556 p h. A vb-pontverseny állása 16-ból 4 futam után: 1. Alvaro Bautista (spanyol, Aprilia) 67 pont, 2. Aojama Hirosi (japán, Honda) 66, 3. Hector Barbera (spanyol, Aprilia) 48, ...9. Talmácsi Gábor 28.
2009.05.17. 13:51
 
 
Elfordulnak a brit választók a nagy pártoktól a költségbotrány miatt
Példátlan arányban fordultak el egy vasárnapi kimutatás szerint a brit választók a nagy parlamenti pártoktól az utóbbi évtizedek legnagyobb belpolitikai botrányát kavaró képviselői költségtérítési ügy nyomán. A The Daily Telegraph, a legnagyobb brit jobboldali napilap, valamint vasárnapi testvérlapja, a The Sunday Telegraph leleplező riportsorozatban közli immár tíz napja, hogy a kormányzó Munkáspárt és az ellenzéki Konzervatív Párt - sőt egyes esetekben a harmadik legnagyobb parlamenti erőt alkotó Liberális Demokraták - alsóházi képviselői milyen képtelen indokokkal nyújtottak be költségtérítési igényeket az elmúlt években.
2009.05.17. 13:45
 
 
Szexuálisan frusztrált emujának keres párt egy ausztrál nő
Edward, a hétéves emu egy éve gubbaszt magányosan a fészkében, és egyedülléte már a gazdáját is kezdi zavarni. Ugyanis az óriásmadár időközben meglehetősen frusztrálttá vált szexuálisan - mondta el az ausztrál Patrena Arriston, az emu tulajdonosa az ABC rádióban. A nőnek, valahányszor kimegy az udvarra,meg kell védenie magát Edwardtól: a harcias madár ugyanis mindannyiszor megtámadja, és megpróbálja bevonszolni a fészekbe. Ariston ezért elhatározta, hogy új partnert keres Edwardnak. Úgy értesült, hogy lakóhelyétől 800 kilométerre él egy rendelkezésre álló "szabad" emulány. A műsorban arra kérte a hallgatókat, hogy aki tud, segítsen az óriásmadár odaszállításában, mivel ő sajnos nem rendelkezik megfelelő utánfutóval.
2009.05.17. 13:30
 
 
A Srí Lanka-i tamil lázadók elismerték vereségüket és leteszik a fegyvert
A Srí Lanka-i tamil lázadók gyakorlatilag elismerték vereségüket, és bejelentették vasárnap, hogy a polgári lakosság védelme érdekében leteszik a fegyvert. A lázadók egyik szóvivőjének közleménye szerint a Tamil Eelam Felszabadító Tigrisei (LTTE) szervezetnek nem maradt más választása, mint hogy abbahagyja a harcot, ha nem akarja, hogy a kormányhadsereg folytassa támadását, és annak újabb civilek essenek áldozatul. Felszólította a kormányt, hogy kezdjen velük béketárgyalásokat. A tamil lázadók honlapja, a TamilNet azt idézte a szóvivőtől, Szelvaradzsa Patmanatantól, hogy a harcok "keserves véget értek". Egy katonai forrás szerint feltehetőleg megtalálták az LTTE vezetőjének, Vellupillai Prabhakarannak a holttestét. A holttest azonosítása még folyik.
2009.05.17. 13:15
 
Egy brit turista leharapta egy őr fülét a magas számla miatt
Leharapta az őr fülét és eltörte az állkapcsát Riga óvárosának egyik klubjában egy brit turista, valószínűleg mert túlságosan magas számlát állítottak ki neki. A rendőrség közlése szerint mindkét férfi kórházba került. Az őr fülét amputálni kellett. Feltételezik, hogy a túlzott összegű számla miatt tört ki a verekedés, de a vizsgálat még folyik. Az orosz Interfax hírügynökség jelentéséhez hozzátette, hogy a rigai óvárosi mulatóhelyeken meglehetősen rendszeresen csapják be a vendégeket csillagászati számlákkal; a helyi vezetők, utazási irodák és a Rigában lévő nagykövetségek már többször élesen bírálták a káros gyakorlatot.
2009.05.17. 12:55
 
 
SZDSZ: Magyarország nem voksolhat a kétpártrendszer mellett
Európa már búcsút mondott a kétpártrendszernek és Magyarország sem voksolhat a kétpárti berendezkedés mellett - mondta vasárnapi sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. Az SZDSZ elnöke közölte, hogy a liberális politikai közösség meghatározó erővel bír az európai politika kialakításában. A politikus szerint az Európai Parlamenben (EP) három meghatározó irány létezik: a konzervatívoké és a szocialistáké és a liberálisoké, a többi politikai tömörülés számára pedig csak marginális szerep jut. Fodor kijelentette: Magyarország nem mondhat le arról, hogy liberális képviselőt küldjön Brüsszelbe, ezért azt kérik a választóktól, hogy a június 7-i voksoláson "mondjanak nemet a kétpártrendszerre".
2009.05.17. 12:10
 
 
MSZP: a Fidesz programja a hatalomról és a bosszúról szól
Az MSZP szerint a Fidesz programjának körvonalai: hatalom a hatalomért, erő, bosszú az embereken, listázás, de ennek megvalósítását a szocialisták megakadályozzák - mondta Vadai Ágnes, az MSZP országos elnökségének tagja vasárnap. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kétharmados választási győzelmet jósolt, és azt is közölte, élni fognak ezzel a hatalommal - idézte fel a kormánypárti képviselő az ellenzéki pártelnök korábbi nyilatkozatát. Vadai Ágnes hangsúlyozta: most a szocialisták vannak kormányon, és mindent megtesznek azért, hogy megóvják az embereket a Fidesz "cinikus és erőszakos" programjától és szövetségesétől, a Jobbiktól.
2009.05.17. 12:05
 
 
Megszüntették a Mol-részvények kölcsönzését az MFB-nek és az OTP-nek
Az MFB Invest Zrt-nek kölcsönadott Mol-részvényekből 4 665 582, az OTP Bank Nyrt-nek kölcsönadott részvényekből 1 605 560 Mol-törzsrészvény vonatkozásában múlt csütörtöki, május 14-i-i hatállyal a felek megszüntették a kölcsönzést, közölték a MOL Nyrt. olaj- és gázipari vállalatnál vasárnap. A csütörtöki tranzakciót követően a Mol tulajdonában 6 271 142 "A" sorozatú és 578 "C" sorozatú részvény volt. A vasárnap bejelentett tranzakciót követően a Mol tulajdonában nincs "A" sorozatú részvény, "C" sorozatú részvényből 578 van a tulajdonában.
2009.05.17. 11:50
 
 
Fidesz: a kormányfő állítsa le a közpénzből folytatott pártkampányt
A Fidesz felszólítja a kormányfőt, a minisztereket, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetőit, hogy azonnal állítsák le a közpénzből folytatott pártkampányt - közölte Nyitrai Zsolt, a párt operatív igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Emlékeztetett arra, hogy a Fidesz a közelmúltban javasolta a kormánystop intézményének bevezetését, vagyis azt, hogy a választási kampány időszakában a kormány, a minisztériumok, azok szervei vagy az állami részvétellel működő cégek ne adhassanak fel saját tevékenységüket, eredményeiket bemutató hirdetéseket, és ne adhassanak ki "tájékoztató kiadványokat".
2009.05.17. 11:35
 
Önkormányzati választásokat tartanak Horvátországban
Önkormányzati választások kezdődtek vasárnap Horvátországban, és a voksolást sokan a gazdasági válság miatt megcsappant népszerűségű konzervatív zágrábi kormány támogatottsági tesztjének tartják. A Horvátországi Magyarok Demokratikus Közösségének (HMDK) nyolc önkormányzatban van érdekeltsége. Kifejezetten a választásokra nem készült közvélemény-kutatás az országban, de a pártok népszerűségéről végzett legutóbbi felmérés szerint a zágrábi parlamentben ellenzéki Szociáldemokrata Párt (SDP) a szavazatok 28,9 százalékát szerezné meg egy törvényhozási választáson, a kormányzó Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) pedig 25,3 százalékot.
2009.05.17. 11:25
 
 
Bolíviai ügy: ügyvédjei szerint Tóásó sporttevékenységgel foglalkozott
Tóásó Előd ügyvédjei tagadják, hogy védencük egy szeparatista légióban tevékenykedett volna; állításuk szerint a fiatalember egy sportklub tagja volt. Az előzetes letartóztatásba helyezett Tóásó Elődöt április 18. óta a La Paz-i San Pedro börtönben tartják fogva, és terrorizmussal gyanúsítják a bolíviai hatóságok. A La Prensa című bolíviai napilap hétvégi számában úgy fogalmazott, hogy Európából származó információk szerint Tóásó a szélsőjobboldali Székely Légió tagja. Rigoberto Paredes, Tóásó ügyvédje visszautasítja, hogy védence ilyen légiós lenne. Közölte, hogy a magyar államtól kapott tájékoztatás szerint Tóásó Előd nem részesült katonai kiképzésben és büntetlen előéletű.
2009.05.17. 11:15
 
Egyre több az orosz ingatlantulajdonos Zala megyében
Egyre jobban gyarapodik az orosz ingatlantulajdonosok száma Zala megyében, elsősorban a gyógyfürdők környékén - derül ki a Nyugat-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal zalaegerszegi kirendeltségének adataiból. A vásárlók leginkább kedvelt célpontja Hévíz, valamint Keszthely, Gyenesdiás és Vonyarcvashegy, de a zalakarosi ingatlanok után is már többen érdeklődnek. Általában lakóházat, apartmant, lakást vesznek az oroszok a zalai fürdőhelyek környékén, de a beépítetlen területekre is igény mutatkozik. Az MTI rendelkezésére bocsátott adatok szerint az érdeklődés egyre fokozódik.
2009.05.17. 11:00
 
Tenisz, Madrid: Federer lesz Nadal ellenfele a döntőben
A világelső Rafael Nadal után a második Roger Federer jutott be a döntőbe a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyében. A második kiemelt svájci sztár szombat este az ötödikként rangsorolt argentin Juan Martin Del Potrót győzte le két játszmában. Eredmény: férfiak (3,7 millió euró összdíjazás): elődöntő: Federer (svájci, 2.)-del Potro (argentin, 5.) 6:3, 6:4. Korábban: Nadal (spanyol, 1.)-Djokovic (szerb, 3.) 3:6, 7:6 (7-5), 7:6 (11-9).
2009.05.17. 10:45
 
Megkezdődött az elnökválasztás Litvániában
Megkezdődött vasárnap a litvániai elnökválasztás első fordulója, s a győzelemre szinte csak Dalia Grybauskaiténak van esélye, aki az Európai Bizottság pénzügyi tervezésért és a költségvetésért felelős tagja. Litvániában az államfőnek nincs végrehajtói hatalma, legfőbb feladatai a kormány külügyi, védelmi és igazságügyi politikájának kontrollja. Az 53 éves Grybauskaite független jelölt, s az egyik legutóbbi közvélemény-kutatás szerint várhatóan a szavazatok 52,9 százalékát szerzi meg. Rajta kívül hat jelölt indult. A 3,34 millió lakosú országban a szavazásra jogosultak száma 2,67 millió. A szavazóurnákat közép-európai idő szerint este 19 órakor zárják.
2009.05.17. 10:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079[2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista