2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Egy hét múlva a Fővám térre érhet a 4-es metró alagútfúró pajzsa
A jövő hét végére érkezhet meg a 4-es metró déli alagútépítő pajzsa a Szent Gellért térről a Fővám térre; eddig mintegy 190 métert haladt előre a pajzs a Duna alatt, azaz a folyó alatti táv több mint a felét megtette - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság pénteken. Amint átért a déli alagútfúró pajzs a pesti oldalra, északi párja is elindulhat a Szent Gellért térről - közölték. A DBR szerint az alagútépítési munkák a budai oldalon teljesen befejeződtek. A pesti oldal építéséhez a pajzskiszolgáló berendezés Kelenföldről fokozatosan áttelepül a Szent Gellért térre.
2009.06.05. 11:29
 
 
Kormányátalakítás kezdődött Nagy-Britanniában
Kormányátalakításba kezdett pénteken Gordon Brown brit miniszterelnök, miután az elmúlt napokban a kabinet több tagja is lemondott, és egyikük magát Brownt is távozásra szólította fel. Előzetes várakozások szerint a kormányátalakításra hétfőn, az európai parlamenti választások eredményének ismeretében került volna sor, de a sorozatos miniszteri lemondások miatt Brown előre hozta az átszervezést. A péntek délelőttig ismertté vált döntések szerint Alan Johnson eddigi egészségügyi miniszter került a belügyi tárca élére, miután Jacqui Smith eddigi belügyminiszter lemondott.
2009.06.05. 11:26
 
 
Bajnai: az adóváltozások azt szolgálják, hogy megérje munkát vállalni
A magyarországi adórendszer változtatásai azt a célt szolgálják, hogy az országban megérje dolgozni, az adórendszer igazságosabb legyen, és hogy ne lehessen kikerülni az adózást - mondta Bajnai Gordon az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) országos vezetői értekezletén. A miniszterelnök hangsúlyozta: a kormány első intézkedései azt szolgálták, hogy Magyarországon az egyensúly helyreálljon, ennek érdekében a kormány 2009-2010-ben 1.300 milliárd forinttal fogja vissza az állami kiadásokat. Így jövőre Magyarország azon kevés uniós ország közé fog tartozni, ahol csökken majd az államháztartási hiány, míg a legtöbb tagállamban emelkedik.
2009.06.05. 11:20
 
 
Fidesz: a miniszterelnöknek és a jegybankelnöknek távoznia kell
Lemondásra szólította fel a magyarországi adóelkerülés miatt Bajnai Gordon miniszterelnököt és Simor András jegybankelnököt Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője pénteken. Bajnai Gordon a mai napig adós az elszámolással, hogy hány millió forintot bújtatott el a magyar adóhatóságok elől, és menekített ki Magyarországról. Ilyen háttérrel, ilyen pénzügyi technikákkal a kormányfő hitelesen nem kérhet a magyar lakosságtól áldozatvállalást, ezért a miniszterelnöknek le kell mondania - jelentette ki Navracsics Tibor sajtótájékoztatón. A jegybankelnökkel kapcsolatban a Fidesz frakcióvezetője azt mondta: Simor András vagyonát Ciprusra menekítette ki, hogy ne kelljen Magyarországon adót fizetnie.
2009.06.05. 11:12
 
 
F1, Török Nagydíj, 1. szabadedzés: Rosberg a leggyorsabb
Nico Rosberg, a Williams német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Török Nagydíj pénteki, első szabadedzésén, Isztambulban. A tréningen a második legjobb időt a címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren) érte el, a harmadikat pedig az olasz Jarno Trulli (Toyota). A vb-sorozatban nagy fölénnyel vezető brit Jenson Button (Brawn GP) a 11. lett. Eredmények: 1. szabadedzés: 1. Nico Rosberg (német, Williams) 1:28.952 p 2. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:29.263 3. Jarno Trulli (olasz, Toyota) 1:29.271 4. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:29.337 5. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:29.342 6. Nakadzsima Kazuki (japán, Williams) 1:29.371.
2009.06.05. 11:07
 
 
Kilencre nőtt az új influenzás megbetegedések száma Romániában
Az új influenza újabb - kilencedik - esetét jelentették be pénteken Romániában. A román egészségügyi minisztérium újabb megbetegedésről számolt be, amelyet a H1N1 vírus okozott. Egy asszony fertőződött meg, aki már Romániában kapta meg a vírust attól a 28 éves nőtől, aki május 29-én érkezett New Yorkból. Az új beteget kórházban kezelik, az orvosok egyelőre jónak ítélik állapotát. Az előző napon két újabb megbetegedést regisztráltak, az egyik beteg az a nő, akitől a kilencedik fertőzött megkapta az influenzát. A minisztérium közölte, Romániában összesen 160 gyanús esetben végeztek laboratóriumi vizsgálatot, s eddig kilenc betegről bizonyosodott be, hogy szervezetüket az új vírus fertőzte meg.
2009.06.05. 11:00
 
 
Kihirdették az aszály miatt a vis maior helyzetet
Magyarország teljes területére vis maiornak nyilvánítja a 2009. évi aszályt a földművelésügyi miniszter, így a gazdák a területileg illetékes Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatalnál igényelhetik az aszálykár enyhítését - közölte a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium pénteken. Az igényeket 2009. október 20-ig lehet beadni a hivatalokhoz - olvasható a közleményben, amelyben felhívják a figyelmet arra, hogy a közzététel önmagában nem jelenthet jogalapot a magánjogi szerződések vis maiorra hivatkozással történő egyoldalú megszüntetésére, vagy felbontására.
2009.06.05. 10:47
 
 
Ombudsman: jogellenes, ha a munkaadó a családi állapotra kérdez rá
Jogszerűtlen, a munkavállaló személyiségi jogait sértő, ha az állásinterjún a munkaadó a családi állapotra, a lakásviszonyokra, a szülők foglalkozására, tetoválásra, krónikus betegségre, dohányzásra vonatkozó adatlap vagy kérdőív kitöltésére kéri a jelentkezőt - szögezte le Jóri András adatvédelmi biztos vizsgálata során, amelyről pénteken tájékoztatta az ombudsman hivatala az MTI-t. Jóri András közleménye leszögezte: az alkotmány értelmében a Magyarországon mindenkit megillet a személyes adatok védelméhez való jog. Ezt az Alkotmánybíróság információs önrendelkezési jogként értelmezte, vagyis mindenki maga dönt arról, hogy ezeket a személyes adatait feltárja-e.
2009.06.05. 10:26
 
 
A Twitteren jelentette be fia születését Lance Armstrong
A Twitter internetes közösségi portálon jelentette be fia születését Lance Armstrong hétszeres Tour de France győztes kerékpározó; a bejegyzés szerint Max Armstrong kiváló egészségnek örvend, és még egy fénykép is látható róla. "Hé világ, mi újság? Max Armstrong vagyok, és csak az imént érkeztem meg. Anyukám és én is jól vagyunk" - írta fia nevében csütörtök esti bejegyzésében a rákot is legyőző sportoló, aki átmeneti visszavonulása után ebben az idényben tért vissza a profi sporthoz. Armstrong és barátnője, Anna Hansen decemberben jelentette be, hogy júniusra várják első közös gyerekük születését. A sportolónak évekkel ezelőtt felbomlott házasságából három gyermeke van.
2009.06.05. 09:55
 
 
Kaposvár mellé települne Európa első kígyófarmja
Kaposvár vonzáskörzetébe települne Európa első kígyófarmja; eddig csak Észak-Afrikában, Amerikában és Ázsiában volt hasonló - írta pénteken a Somogyi Hírlap. Pécsi Tibor, a kaposvári terrárium vezetője elmondta: egy liechtensteini bejegyzésű, ám német tulajdonosok kezében lévő cég az interneten keresztül talált rá. A farm a tervek szerint a megyeszékhely húsz kilométeres vonzáskörzetében, lakott területen kívül épülne fel, ahol zárt körülmények között, szigorú biztonsági feltételek mellett európai és ázsiai mérgeskígyó-fajokat, nagyjából ezer kígyót tartanának.
2009.06.05. 09:51
 
 
A Kereszténydemokrata Tömörülés nyerte az EP-választást Hollandiában
A szavazatok közel 17 százalékának megszerzésével négy képviselői helyhez jut az új összetételű Európai Parlamentben a holland populista Szabadságpárt (PvV) - derült ki a pénteken reggel nyilvánosságra hozott nem hivatalos eredményből, amely a szavazatok közel 100 százalékát összesítette már. Valamivel 20 százalék fölötti eredménnyel (5 képviselői mandátum) Jan Peter Balkenende kormányfő Kereszténydemokrata Tömörülése (CDA) nyerte a voksolást, míg a másik fő nagykoalíciós párt, a szociáldemokrata Munkapárt (PvdA) a vártnál nagyobb visszaeséssel, 12,3 százalékos támogatottsággal csak három képviselőt küldhet az EP-be.
2009.06.05. 09:24
 
 
Átfogó rendőrségi akció az ittas járművezetők kiszűrésére
Kétnapos országos közlekedésbiztonsági akciót indít ma az ittasan és a bódult állapotban vezetők kiszűrésére a rendőrség. A fokozott ellenőrzést egy európai szintű akciósorozat, a TISPOL - az európai közlekedésrendészeti szervek hálózata - szervezésében hajtják végre, legalább napi 8-8 órában, azokon a helyszíneken, ahol a helyi tapasztalatok alapján a legmagasabb az ittas járművezetés valószínűsége, vagyis általában lakott területen lévő útvonalakon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. Az akciót azzal indokolták, hogy az ittas, illetve bódult állapotban történő járművezetés Európában és Magyarországon egyaránt kiemelt közlekedésbiztonsági kockázatot jelent, s egyike a három kiemelt baleseti oknak.
2009.06.05. 07:48
 
 
A sebességmérő műszerek zavara is okozhatta a lezuhant gép katasztrófáját
Az illetékesek komolyan vizsgálják azt az eshetőséget, hogy a sebességmérő műszerek zavara okozta a hét elején az Atlanti-óceánba zuhant francia utasszállító repülőgép katasztrófáját - mondták el csütörtökön bennfentes repülésügyi szakértők. A név nélkül nyilatkozó szakemberek szerint ha helytálló az a - többek között amerikai újságokban megjelent - feltételezés, hogy a Rio de Janeiróból Párizsba tartó Air France-gép a műszerek hibájából nem megfelelő sebességgel repült bele az Atlanti-óceán fölött a viharba, s ez okozta a katasztrófát, akkor két eset lehetséges: vagy eljegesedett egy légnyomás-érzékelő külső szonda, vagy a repülőgép belső sebességmérő műszere mondta fel a szolgálatot.
2009.06.05. 07:37
 
 
Orbán Viktor: a nemzetegyesítés európai feladat
A magyar európai parlamenti képviselők egyik fontos feladata lesz a határokon átívelő nemzetegyesítés - jelentette ki Orbán Viktor Egerben csütörtökön. A Fidesz elnöke Simor András jegybankelnök lemondását is sürgette. "Trianon nem lezárt történet, hanem velünk élő történelem. És amíg a határokon átívelő nemzetegyesítést nem végeztük el, addig feladatot ad a mindenkori európai parlamenti képviselőinknek" - fogalmazott Orbán Viktor a több ezer érdeklődő részvételével a város szívében, a Dobó téren tartott nagygyűlésen, szavai szerint "a trianoni békediktátum napján".
2009.06.05. 07:11
 
 
Újabb brit kabinettag mondott le, távozásra kérve Brownt
Újabb vezető brit kabinettag mondott le, távozásra szólítva fel egyben Gordon Brown kormányfőt is. James Purnell munka- és nyugdíjügyi miniszter két napon belül az ötödik kormánytag - a szűkebb kabinetből pedig a harmadik -, aki hátat fordít az egyre ingatagabb helyzetű Brownnak, de ő az első, aki nyilvánosan a miniszterelnök lemondását sürgeti. Purnell a The Times és a The Sun pénteki kiadásaiban megjelent nyílt levelében azt írta: meggyőződése szerint ha Brown marad a Munkáspárt és a kormány élén, az "nem csökkentené, hanem növelné a konzervatív győzelem esélyét" a következő választásokon, ami "katasztrófa lenne az ország számára".
2009.06.05. 07:02
 
 
Németországba érkezett Barack Obama
Németországba érkezett csütörtök este Barack Obama amerikai elnök, aki előzőleg Szaúd-Arábiában és Egyiptomban tett történelmi látogatást, új kezdetet szorgalmazva az Egyesült államok és a muzulmán világ viszonyában. Az elnöki különgép rendkívüli biztonsági intézkedések közepette szállt le Drezdában, ahol Obama pénteken délelőtt Angela Merkel kancellárral folytat tárgyalásokat. Berlini kormánykörökben előzőleg némi megrökönyödést okozott, hogy az Egyesült Államok elnöke nem a fővárosba érkezett, később azonban arra hivatkoztak, hogy az egy napra tervezett Obama-vizit legfőbb célja az emlékezés.
2009.06.04. 21:30
 
 
13 ezer euróért árverezték el Carla Bruni aktfotóját Berlinben
Tizenháromezer-kilencven euróért kelt el egy aktfotó Carla Bruniról, a volt modellről, a mostani francia first ladyről. A fekete-fehér képen Bruni egy vetetlen ágyban heverészik, részben az ágyneműtől takartan - a felvételt egy amerikai divatfotós, Pamela Hanson készítette 1994-ben. A berlini Villa Grisebach aukciósház szakértője a Carla Bruni az ágyban című fényképet 2500-3500 euróra értékelte. Tavaly New Yorkban a Christie's aukciós háznál Bruniról egy másik aktképet harmincszor ennyiért adtak el. Az ismeretlen ajánlattevő 91 ezer dollárt (18,3 millió Ft) fizetett a fotóért. A berlini Villa Grisebach aukciós ház nem adott semmilyen információt a csütörtökön elkelt kép vevőjéről, csak annyit tudni, hogy mexikói.
2009.06.04. 20:45
 
 
Sajtóértesülések szerint Juhász Roland nem kell az Aston Villának
Belga sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Aston Villa nem kívánja leigazolni Juhász Rolandot, az Anderlecht magyar labdarúgóját. A belga klub hivatalos honlapja helyi médiumokra hivatkozva arról számolt be, hogy Martin O'Neill, a birminghamiek vezetőedzője megtekintette az együttes Standard Liege elleni bajnoki döntőjének két találkozóját - a finálét végül elveszítette a brüsszeli alakulat -, és ezt követően határozott úgy, hogy nem akarja szerződtetni a játékost. Korábbi hírek szerint az Aston Villa 5,6 millió eurót is áldozott volna a 44-szeres válogatott Juhászra.
2009.06.04. 20:35
 
 
Air France: kizárt, hogy bárki is túlélte volna a katasztrófát
Kettétört az Air France szerencsétlenül járt Rio de Janeiro-Párizs járata, és nincs remény arra, hogy bárki is túlélte a katasztrófát. Pierre-Henri Gourgeon, a francia légitársaság vezérigazgatója az áldozatok hozzátartozóival csütörtökön tartott megbeszélésen elmondta, hogy a repülőgép vagy még a levegőben, vagy a vízbe csapódáskor darabokra hullott, és biztosan nincsenek túlélők. Az Air France 447-es számú járata, fedélzetén 228 emberrel, a hétfőre virradó éjjel zuhant le az Atlanti-óceán közepén, mintegy ezer kilométerre a brazil partoktól. Az áldozatok és a roncsok felkutatására irányuló erőfeszítéseket Brazília irányítja, Franciaország pedig a baleset okainak kiderítéséért felel.
2009.06.04. 20:15
 
Tenisz, Roland Garros: Szafina-Kuznyecova döntő lesz
Orosz házidöntő lesz női egyesben a 16 millió euró összdíjazású francia nyílt teniszbajnokságon, miután a hetedik helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova a legjobb négy között csütörtökön legyőzte az ausztrál Samantha Stosurt (30. kiemelt). Kuznyecova ellenfele a szombati fináléban honfitársa, a világelső Dinara Szafina lesz. A nyitó játszmát viszonylag simán nyerte a 2006-ban döntős Kuznyecova, majd a második szett rövidítésében már csak két pont választotta el a végső sikertől, ám megtorpant és az ausztrál kiegyenlített. Az utolsó felvonásban az orosz játékos a hatodik játékban brékelte riválisát és ezzel el is dőlt a mérkőzés sorsa. Eredmény, elődöntő, női egyes: Kuznyecova (orosz, 7.)-Stosur (ausztrál, 30.) 6:4, 6:7 (5-7), 6:3.
2009.06.04. 19:40
 
Adószakértő: a lakások egyötödét érintheti a vagyonadó
A magyarországi mintegy 4,3 millió lakásingatlan csaknem 20 százalékát érintheti a kormány terveiben szereplő vagyonadó - mondta Zara László, a Magyar Adótanácsadók Országos Egyesületének elnöke Budapesten, az "Élet a válságban és a válság után" című konferencián. Zara kifejtette: a magyarországi lakásingatlanok közül 2 millió rendelkezik három vagy annál több szobával. Ha azt feltételezzük, hogy ezeknek csak a fele ér többet 30 millió forintnál, akkor megbecsülhető, hogy a lakástulajdonosok egyötödét érinti majd az ingatlanadó fizetése. Az adószakember kifogásolta, hogy a javaslat értelmében az ingatlan értékének megállapításánál nem veszik figyelembe, ha valakinek az ingatlanát hitel terheli, és ugyanúgy kell fizetni utána, mintha tehermentes lenne.
2009.06.04. 19:25
 
 
Orbán Viktor: a jobboldali sikerhez egység kell
A vasárnapi európai parlamenti (EP) választáson a jobboldal sikeréhez az egységen át vezet az út - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke pártja kampánynagygyűlésén Nyíregyházán. A jobboldalnak a nagy és széles összefogást meg kell mutatnia a választási részvétellel és a leadott voksokkal, mert fontos, hogy "mennydörgésszerű" legyen a véleménynyilvánítás a szocialistákkal szemben - hangsúlyozta a politikus több mint négyezres hallgatósága előtt. A pártelnök emlékeztette a nagygyűlés résztvevőit a 2002-es országgyűlési választásra, amikor 40 ezer szavazaton múlott, hogy nem maradt kormányon a Fidesz, miközben akkor 300 ezren egy másik jobboldali pártra adták a voksukat.
2009.06.04. 19:10
 
 
Folyóba esett London polgármestere
Folyóba esett London polgármestere. Boris Johnson éppen arra igyekezett rábírni csütörtökön a londoniakat, hogy önkéntes munkával segítsék az összekoszolt természeti környezet megtisztítását. Jó példával elöl járva maga is gumicsizmát húzott, műanyag zsákot ragadott, és többedmagával nekilátott a délkelet-londoni Lewisham kerület egyik kis folyójának kipucolásához. A fotósok arra kérték, hogy húzódjon közelebb néhány felvétel erejéig. Johnson készségesen el is indult, ám eközben letért a gázlóról - és egy pillanat alatt mellkasig merült a vízben. Nagyobb baj azonban nem történt, a polgármestert a többi önkéntes gyorsan partra segítette.
2009.06.04. 19:00
 
 
Lendvai Ildikó: a politikai Trianon szavait hallani a jobboldaltól
Az európai választási kampány végképp megmutatta, ki hogy képzeli a magyar jövőt és az Európai Uniót - közölte Lendvai Ildikó pártelnök az MSZP európai parlamenti (EP) kampányzáróján a Millenáris Teátrumban. A trianoni évforduló kapcsán Lendvai leszögezte: a trianoni sebeket éppen az unió gyógyítja, gyógyította be, a magyarok közös jövőjét a közös Európa biztosítja. "Vannak, akik újra szétszakítást, újra nemzeti hasadást akarnak, új, nem területi, hanem politikai Trianont, ami egy politikai oldalt, minket, egy gondolkodást iktatna ki, vágna le a nemzetből" - fogalmazott a pártelnök, aki szerint a nemzetet megosztó, egyik oldalától megfosztó politikai Trianon szándékáról van szó, s ennek a szavait hallani most a jobboldaltól.
2009.06.04. 19:00
 
 
2016-ig biztosított a Forma-1 Magyar Nagydíj jövője
Július 26-án a Hungaroringen írják alá azt a szerződést, amely biztosítja a feltételeket a Forma-1-es Magyar Nagydíj megrendezéséhez egészen 2016-ig. Erről az Önkormányzati Minisztérium tájékoztatta az MTI-t. A kormány szerdán hatalmazta fel a sportügyekért is felelős önkormányzati minisztert a Magyar Nagydíjat 2016-ig biztosító szerződés aláírására és garancia vállalására. Egy héttel ezelőtt a Világgazdaság írt arról, hogy a Pénzügyminisztérium és az Önkormányzati Minisztériumon a szűkös központi források miatt nem támogatná a megrendezést 2012-2016 között, többek közt azért, mert a forint gyengülése miatt idén az előirányzott 3,14 milliárd forintnál 1,74 milliárddal kerül többe a magyar államnak a futam megrendezése.
2009.06.04. 18:20
 
 
Szollár: nincs konkrét időpont a szlovák-magyar kormányfői találkozóra
Több lehetséges időpont is szóba jöhet a következő magyar-szlovák kormányfői találkozóra, de konkrét döntés erről még nem született - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő csütörtökön Krakkóban. Pozsonyi sajtóértesülések szerint Robert Fico szlovák kormányfő azt mondta szerda este szlovák újságíróknak a visegrádi négyek miniszterelnökeinek wieliczkai csúcstalálkozója után, hogy várhatóan július 7-én vagy 9-én találkozik Budapesten Bajnai Gordonnal. Szollár az MTI kérdésére nem tudta hivatalosan megerősíteni ezt az értesülést. A két kormányfő egyelőre abban állapodott meg, hogy jövő héten telefonon beszélnek egymással, de a személyes találkozó pontos időpontjáról még nem született döntés - mondta a kormányszóvivő.
2009.06.04. 18:05
 
Eljárást kezdeményezett a Surgutneftegas a Mollal szemben
Az orosz OJSC Surgutneftegas törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményezett a Mol Nyrt. ellen a Fővárosi Bíróságon a Surgutneftegas részvénykönyvi bejegyzésének megtagadása miatt - közölte a Mol a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön. A Surgutneftegas a Mol részvényeinek 21,2 százalékával rendelkezik, amelyet még március végén vásárolt meg váratlanul az osztrák OMV-től 1,4 milliárd euróért, de a Mol májusi közgyűlésén nem vehettek részt az orosz cég képviselői, mert a részvénykönyvbe nem jegyezték be a céget.
2009.06.04. 17:55
 
Tienanmen téri évforduló: Pekingben tilos volt a megemlékezés
A kínai hatóságok agresszívan megakadályoztak minden, a hivatalostól eltérő véleménynyilvánítást csütörtökön, a Tienanmen téri diáktüntetés vérbefojtásának 20. évfordulóján. Az anyaországhoz 1997-ben visszacsatolt Hongkongban viszont az este 150 ezren vettek részt az áldozatok emlékére rendezett gyertyás virrasztáson. Peking a nap folyamán visszautasította Hillary Clinton amerikai külügyminiszter előző napi felhívását, csakúgy mint Tajvan Kína-barát elnökéét - mindketten azt szorgalmazták, hogy Kína vessen számot az 1989-ben elkövetett vérengzéssel. Ezzel szemben széles körben korlátozta az elektronikus médiát, s jó előre háziőrizetbe helyezte a másként gondolkodókat és az egykori megtorlás áldozatainak hozzátartozóit.
2009.06.04. 17:35
 
 
Megtámadták Afganisztánban a magyar-amerikai OMLT egyik járőrcsapatát
Megtámadták a magyar és amerikai katonákból álló Operational Mentoring and Liason Team (OMLT), vagyis a Műveleti Tanácsadó és Összekötő Csoport egyik járőrcsapatát az Afganisztán északi részén lévő Baglán tartományban. A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint a megtámadott járőrcsapat tagjai az amerikai és az afgán hadsereg katonái voltak, a feladat végrehajtásában magyar katona nem vett részt. A tűzharcban hat afgán katona megsérült. Az OMLT az afgán hadsereg kiképzésében vesz részt. A megtámadott járőrcsapat segítségére az OMLT parancsnoka magyar katonákból álló készenléti csoportot rendelt ki, de a csoportnak már nem kellett beavatkozni a tűzharcba.
2009.06.04. 17:22
 
 
Még idén WTO-tagsághoz juttatná Oroszországot az EU
Oroszország WTO-tagságának idei megvalósulását tűzte ki közös célul Moszkva és az Európai Unió - jelentette be Catherine Ashton kereskedelmi biztos csütörtökön. A szentpétervári EU-orosz tárgyalások eredményéről beszámolva a brit biztos leszögezte: egyetértettek abban, hogy a kereskedelmi világszervezethez való orosz csatlakozás folyamatát idén be kell fejezni. Oroszország a WTO-ban tagsággal még nem rendelkező legnagyobb gazdaságnak számít. Több mint egy évtizede dolgozik azon, hogy beléphessen a 153 tagországot számláló szervezetbe, de politikai vagy gazdasági fejlemények már többször megakasztották a folyamatot. Legutóbb - amerikai nyomásra - a tavaly nyári orosz-grúz katonai konfliktus miatt rekedt meg az egyeztetés.
2009.06.04. 17:10
 
 
Obama egyik távoli őse német volt
Amerikai kutatók Barack Obama közelgő németországi látogatása előtt kiderítették, hogy az amerikai elnök egyik távoli őse német volt. Egy másikról kiderült, hogy részt vett Temesvár 1716-os ostromában, amikor az osztrák csapatok visszafoglalták a törököktől a híres magyarországi végvárat. A Pennsylvania állambeli Middletownban dolgozó származáskutatók azt állítják, olyan dokumentumokra bukkantak, amelyek bizonyítják, hogy Obama egyik őse az 1700-as években német földön élt. A www.ancestry.com genealógiai oldalon előkerült egyházi iratok szerint Obama hatodik dédapja egy bizonyos Johann Conrad Wölflin volt, aki 1729. január 29-én látta meg a napvilágot egy Stuttgart melletti kisvárosban, az Enz folyó mentén fekvő Besigheimban.
2009.06.04. 16:50
 
 
Felakasztotta magát David Carradine egy bangkoki szállodában
Bangkoki hotelszobájában holtan találták David Carradine amerikai színészt, a Kill Bill és más nagysikerű filmek, illetve sorozatok sztárját; sajtóértesülések szerint a színész felakasztotta magát. A The Nation című lap internetes oldala rendőrségi forrásokra hivatkozta azt közölte, hogy a színészt felakasztva találták meg helyi idő szerint csütörtök délelőtt 10 óra körül. A rendőrség által megerősített információk szerint Carradine meztelen teste a függönyökhöz használt bársonykötélen lógott a Swissotel Nai Lert Park Hotel egyik luxusapartmanjának gardróbszekrényében. A hatóság úgy véli, hogy a színész öngyilkosságot követett el, idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak. A holttestet pénteken boncolják fel.
2009.06.04. 16:17
 
 
Fidesz: a kormány adóemelései miatt az emberek rosszabbul járnak
A kormány adóemelései és az ebből következő áremelkedések miatt az emberek rosszabbul fognak élni, függetlenül attól, hogy a pénzügyminiszter mit pötyög be egy kalkulátorba - mondta a Fidesz szóvivője reagálva a Oszkó Péter csütörtöki kijelentésére, miszerint több jövedelem marad a lakosságnál jövőre. Szijjártó Péter azt mondta: az emberek helyzete egyre nehezedik a kormány adóemelései miatt, hiszen az áfa és a jövedéki adó növelése következtében emelkednek az árak, így a családoknak egyre kevesebb pénz marad a zsebében, mérsékelni kell a fogyasztásukat, ami a gazdaság visszaeséséhez vezet.
2009.06.04. 16:10
 
 
Már három új influenzavírussal fertőződött beteg Budapesten
Diagnosztizálták az új influenzavírussal fertőződött harmadik beteget Budapesten - közölte az Egészségügyi Minisztérium. A H1N1 vírussal fertőződött budapesti férfi influenzás tünetekkel jelentkezett a Szent László Kórház ambulanciáján, a laboratóriumi vizsgálatok igazolták, hogy megbetegedését az A/H1N1 influenzatörzs okozta. A férfi betegsége előtt New Yorkban járt, pünkösdhétfőn érkezett haza Magyarországra, tünetei már itthon jelentkeztek - olvasható a minisztérium közleményében, amely hozzáteszi, az ÁNTSZ vizsgálja, hogy a beteg környezetében tovább terjedt-e a fertőzés.
2009.06.04. 15:37
 
Az Európai Központi Bank nem változtatott az alapkamaton
Az Európai Központi Bank (EKB) a csütörtöki döntésével változatlanul, 1 százalékon hagyta alapkamatát. A döntés megfelelt a piaci várakozásnak. A bankban "kiegyensúlyozottnak" tartják az új gazdasági előrejelzésekkel szembeni negatív és pozitív kockázatokat, és ebből a piacon arra következtetnek, hogy belátható időn belül nem várható kamatmozdulat az EKB-tól. Az EKB május 7-i döntésével vittel le - negyed százalékponttal - rekord mélyre, 1 százalékra az irányadó refinanszírozási műveletek kamatát, és mennyiségi enyhítést, azaz elektronikus pénzhígítást is bejelentett euróban jegyzett, euróövezetben kibocsátott, fedezett kötvények vásárlása formájában, 60 milliárd euró erejéig, tekintettel az eltűnő inflációra.
2009.06.04. 15:30
 
Az ORTT kiírta az országos rádiós frekvenciapályázatot
Döntött a két országos kereskedelmi rádiófrekvencia pályázatának kiírásáról a médiahatóság - tudta meg a csütörtöki ülés egyik résztvevőjétől az MTI. A Sláger és a Danubius Rádió műsorszolgáltatási jogosultsága november közepén jár le. A hét évre szóló pályázat ötvözi a fix koncessziós díjas és az árbevételhez igazodó rendszert: az első évre 350 és 700 millió forint közötti összeggel licitálhatnak az indulók, a későbbiekre pedig - egy fix, 200 milliós összeg mellett - nettó árbevételük 10-15 százalékát kell megajánlaniuk; az árfaktor összesen 45 százalékos súllyal esik latba a döntésnél.
2009.06.04. 14:45
 
 
GfK: 3,5%-kal kevesebb pénzt költünk napi fogyasztási cikkekre
A magyar háztartások napi fogyasztási cikkekre 3,5 százalékkal kevesebb pénzt költöttek el 2009 első negyedévében, mint egy évvel korábban a GfK Hungária Piackutató Intézet felmérése szerint. A forgalom volumenben is csökkent: a háztartások 6,5 százalékkal kevesebb élelmiszert és háztartási vegyi árut vásároltak az első negyedévben, mint 2008 első három hónapjában - derül ki a piackutató intézet közleményéből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kimutatásai szerint az első negyedévben a nem élelmiszer jellegű termékeket is magában foglaló, teljes kiskereskedelmi forgalom volumene 3,2 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest.
2009.06.04. 14:40
 
 
Nyárra újra kinyitnak vasárnap a boltok Horvátországban
Vasárnaptól egészen szeptember végéig, korlátozott időben ismét nyitva tarthatnak vasárnaponként az üzletek Horvátországban, ahol januártól szigorították a boltok munkarendjét. A hosszú vita után januárban életbe lépett kereskedelmi törvény rendelkezései tiltották meg a vasárnapi árusítást azzal az engedménnyel, hogy a nyári turistaszezon idején és a karácsony előtti időszakban nyitva tarthatnak az üzletek. A benzinkutaknál, határátkelőkön, pályaudvarokon, kikötőkben vagy repülőtereken lévő boltok egész évben 24 órás nyitva tartással üzemelhetnek, más kereskedelmi egységek azonban nyáron és télen a hét utolsó napján is csak 7 és 14 óra között árusíthatnak.
2009.06.04. 14:32
 
Kampánycsend péntek éjféltől
Kampánycsend lép életbe pénteken éjféltől az ország egész területén a vasárnapi európai parlamenti (EP) választás miatt. A vasárnap este 7 óráig tartó, összesen 43 órás korlátozás valamennyi helyi és országos terjesztésű, írott vagy elektronikus médiumra érvényes. A hivatalos kampány Magyarországon március 26-án vette kezdetét, amikor Sólyom László köztársasági elnök kiírta a magyarországi európai parlamenti választásokat. A pártok június 5-én 24 óráig kampányolhatnak. A választási eljárási törvény értelmében a kampánycsend szombaton 0 órakor kezdődik és a szavazóhelyiségek bezárásáig, vagyis vasárnap este 7 óráig tart, ezen időszak alatt kampánytevékenységet folytatni tilos.
2009.06.04. 14:13
 
Mosley: nem lesz FIA-FOTA egyezség jövő péntekig
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke szerint irreális azt várni, hogy jövő péntekig kompromisszum születik a Forma-1-es világbajnoki sorozat jövő évi szabályait illetően. Márpedig a csapatokat tömörítő szervezet, a FOTA éppen azt kérte a FIA-tól, hogy addig az időpontig dőljön el minden lényeges kérdés, leginkább úgy, hogy 2010-ben maradjanak érvényben az idei szabályok, s a Max Mosley által "megálmodott" költségvetési limitet csak alapos egyeztetések után vezessék be 2011-ben. Az istállók egyébként - melyek közül néhány előzőleg bojkottal fenyegetőzött - a múlt pénteki határidőig leadták a nevezésüket, de csak feltételesen.
2009.06.04. 13:48
 
 
Csak minden negyedik magyar szerint legjobb dolog a szex
A magyaroknak valamivel több mint egynegyede állítja, hogy a szex a legjobb dolog az életben - derül ki az Image Factory és a TÁRKI legfrissebb felméréséből. Az is kiderült, hogy a férfiak 38 százaléka tette a szexet az első helyre, míg a nők körében ez az arány csak 19 százalék. A TÁRKI tizenegyedik, Társadalmi Klíma Riportjából az is kiderül, hogy szex nélkül is működő kapcsolatot csak minden harmadik nő és minden ötödik férfi tud elképzelni. Az előjátékra a magyarok 57 százaléka fordít 10 percnél többet, és közel egytizedük tartja izgalmasnak, ha idegenek nézik szex közben - áll az MTI-hez eljuttatott felmérésben.
2009.06.04. 13:30
 
 
Kiss Péter: a nyugdíjreform jelentős megtakarítást hozhat
Az elmúlt években végrehajtott nyugdíjrendszeri átalakítások a következő két-három évtizeden keresztül a bruttó hazai termék (GDP) 1,5-3,5 százaléka körüli megtakarításokat eredményeznek - mondta Kiss Péter társadalompolitikai miniszter a Pénzügykutató Zrt. és az UniCredit Bank által közösen szervezet konferencián csütörtökön Budapesten. "Magyarországon az elmúlt 10-12 év egyik reformsiker-területe az éppen a nyugdíjrendszer változása" - jelentette ki a miniszter. Kiss Péter szerint az aktivitásra és a foglalkoztatásra a legnagyobb hatással a nyugdíjkorhatár emelése volt.
2009.06.04. 13:07
 
Lemondott a Győri ETO vezetőedzője
Lemondott posztjáról Dragoljub Bekvalac, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC szerb vezetőedzője. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki veszi át a kupadöntős és bajnoki nyolcadik helyezett csapat irányítását.
2009.06.04. 13:06
 
 
Egyszerre indul a YouTube-on és a mozikban az Otthonunk
Az Otthonunk című Luc Besson-produkció lesz az első film, amely nemcsak a mozikban, hanem egyúttal a YouTube videomegosztó portálon is debütál. A Google érdekeltségébe tartozó YouTube hirdetési bevételeinek növelésére, nyereségessé válása érdekében próbálkozik a rendhagyó kezdeményezéssel. A közösségi videomegosztó fejlesztési illetékese így kommentálta az eseményt: "mi nemcsak gördeszkázó kutyákra specializálódtunk".
2009.06.04. 12:59
 
 
Az SZDSZ nem támogatja a vagyonadó jelenlegi tervezetét
Az SZDSZ jelenlegi formájában nem támogatja a kormány által a parlament elé terjesztett, a vagyonadóról szóló elképzelést - mondta Horn Gábor. Az ügyvivő hozzátette, a szabad demokraták elkötelezettek egy átfogó adóreform megvalósításában és támogatják azokat az elképzeléseket, amelyek a munkatípusú adók csökkentésével a vagyoni típusú adóterheket növelik, valamint azt is szeretnék, hogy 2010-tól valódi adócsökkentésre kerüljön sor. A jelenleg elképzeléseket viszont igazságtalannak, aránytalannak tartják, amelyek nem is hatékonyak.
2009.06.04. 12:49
 
 
Klicsko ellenfele Valujev és Csagajev is lehet
Lehet, hogy mégis megrendezik június 20-án a profi boksz idei nehézsúlyú csúcstalálkozóját - csak éppen új szereposztásban, miután Vlagyimir Klicsko, a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) ukrán világbajnoka szerdán ellenfél nélkül maradt kihívója kényszerű visszalépése miatt. A múlt hét végén egy másik nehézsúlyú találkozót is lefújtak: az orosz Nyikolaj Valujev és az üzbég Ruszlan Csagajev világbajnoki címmeccsét törölték utóbbi egészségi állapota miatt. Klicskóékat nem zavarja az üzbég öklöző betegsége, és szívesen vennék, ha Csagajev beugrana Haye helyére. Valujevék állítólag ugyancsak fontolgatják az ukránnal vívandó címmérkőzést, s úgy nyilatkoztak: ők is várják Klicskóék ajánlatát.
2009.06.04. 12:41
 
Microsoft megakampány a Bing népszerűsítésére
"A keresés beteg, mi vagyunk a gyógymód!" szlogennel indított kampány a Microsoft a Bing keresője népszerűsítésére. A négy hónapra tervezett kampányra nem kevesebb, mint 100 millió dollárt költöttek. A Microsoft a nemrég óta működő Binggel igen agresszívan szeretne a Google babérjaira törni. A 100 millió dolláros (20 milliárd forint) reklámkiadás hatalmas összeg, a rivális Google teljes marketingköltsége tavaly 25 milliárd dollárra rúgott - olvasható a Yahoo honlapján. Az új kereső bevezetése szöges ellentétben áll a Live Search elindításával, amelyet négy éve olyan csendben vezettek be, hogy a legtöbb internetező még azt sem tudta, egyáltalán hol találja.
2009.06.04. 12:37
 
 
Oszkó: több jövedelem marad a lakosságnál
Mintegy 20 ezer forinttal nőhet jövőre a havi nettó jövedelme egy 240 ezer forintos havi bruttó jövedelemmel rendelkezőnek - mutatta be Oszkó Péter pénzügyminiszter a tárca honlapján elérhető Jövedelemkalkulátor számításait a kormányszóvivői tájékoztatón. Hangsúlyozta: az adócentralizáció összességében csökken, jövőre várhatóan 40 százalék alá mérséklődik, az szja változások csak a kiugróan magas jövedelemmel rendelkezőknek nem jelentenek megtakarítást. Hangsúlyozta: az élőmunka adóterhelésének ilyen mértékű csökkentésére 20 éve nem volt példa.
2009.06.04. 12:31
 
 
Fico: július 7-én vagy 9-én lesz a magyar-szlovák kormányfői találkozó
Várhatóan július 7-én vagy 9-én találkozik Budapesten a magyar és a szlovák kormányfő, Bajnai Gordon és Robert Fico pozsonyi értesülések szerint. A csütörtöki pozsonyi sajtó szerint ezt Robert Fico mondta el szlovák újságíróknak szerdán este Krakkóban, miután részt vett a visegrádi négyek kormányfői találkozóján, s megbeszélést folytatott Bajnai Gordonnal is. A találkozó előkészítése folyamatban van a szlovák közlés szerint. A szlovák kormányfőnek szóló budapesti meghívólevelet Balázs Péter külügyminiszter adta át májusi pozsonyi látogatása során.
2009.06.04. 12:06
 
 
A vállalatok nem követik az OÉT bérajánlását
Annak ellenére, hogy 2008-ban az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) 3-5 százalékos reálbér-emelésre tett ajánlást a következő évre, a vállalatok többsége ezt nem hajtotta végre, sőt az eddig megkötött bérmegállapodások alapján a versenyszférában mintegy 0,5 százalékos reálkereset-csökkenés következhet be az idén - mondta Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke. Nehezményezte, hogy a vállalatok sokszor azokban az ágazatokban sem hajtottak végre bérfejlesztést, amelyeket a válság alig érint.
2009.06.04. 12:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063[2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista