2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Oszkó: az adósságráta 2014-re csökken 68 százalékra
A kormány által jóváhagyott 2010. évi adóintézkedések megvalósulásával 2014-re a GDP arányos államadósság 68,1 százalékra csökken a jelenlegi 82 százalékról, változtatások nélkül viszont megközelítené a 87 százalékot - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) csütörtöki rendezvényén Budapesten. A munkát terhelő adók csökkentése nyomán a régióban az élőmunka költségei szerint Magyarország versenyképessége a legjobb lesz - mondta a pénzügyminiszter.
2009.06.18. 12:06
 
Oszkó: jó kompromisszumokat kötött a kormány az adórendszer átalakításakor
Jó kompromisszumokat kötött a kormány az adórendszer átalakítása során, példa erre a cafeteria rendszer klasszikus elemeinek a tervezett 32 helyett 25 százalékos kedvezményes kulcsa - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) csütörtöki rendezvényén Budapesten. A tavaly szeptemberben benyújtott költségvetéshez képest idén 800 milliárd forinttal kevesebb adóbevétel várható, amit adóátrendezéssel és kiadáscsökkentéssel ellensúlyoz a kormány, ez utóbbi ezer milliárd forint, így az GDP arányos adócentralizáció a tavalyi 40 százalékot meghaladó mértékről már idén 40 százalék alá csökken - mondta a pénzügyminiszter.
2009.06.18. 11:35
 
 
Január 1-jétől a legalacsonyabb áfakulccsal adózhat a távhő
A kormány még idén ősszel benyújtja azt a javaslatát, hogy 2010. január 1-jétől a legalacsonyabb áfakulccsal adózzon a távhőszolgáltatás - jelentette be Molnár Csaba. A Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter emlékeztetett rá, hogy első lépésben már idén nyáron 18 százalékos adósávba sorolták a távhő áfáját. Molnár Csaba arra a többször feltett kérdésre, hogy jövő évtől mennyi lesz az alsó áfakulcs, úgy válaszolt, hogy arról ősszel, a költségvetési tárgyalás idején kell majd dönteni. Kijelentette: a költségvetés egyensúlyát nem a lakossági vagy vállalkozói terhek növelésével, hanem az állami kiadások csökkentésével szeretnék elérni.
2009.06.18. 11:07
 
 
Hétfőn újra titkosan szavaz a Ház Baka Andrásról
Hétfőn újra szavaz az Országgyűlés a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnökjelöltjéről, Baka Andrásról, a szavazás pedig ismét titkos lesz - közölte Szili Katalin, a házbizottság ülése után. Az Országgyűlés elnöke hozzátette: az MSZP újra kezdeményezte a nyílt szavazást, de ezt a másik három frakció nem támogatta. Göndör István, az MSZP frakcióvezető-helyettese a házbizottság ülése után újságíróknak azt mondta: abban bízik, hogy a képviselőcsoportok hétfőig még megfontolják a nyílt szavazás lehetőségét. Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese viszont hangsúlyozta: nem változott korábbi álláspontjuk.
2009.06.18. 11:02
 
Júliustól a kiviteli eljárásokban kötelező lesz az e-nyilatkozat
Július 1-jétől a magyarországi gazdálkodók a kiviteli eljárásokban már csak elektronikusan nyújthatják be az árunyilatkozatokat, és a többi uniós országban hasonló változásra kerül sor. Nagy János országos vámparancsnok a VPOP csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: a kiviteli árunyilatkozatok elektronikus benyújtására 2007 novembere óta van lehetőség. Az e-nyilatkozatok aránya azóta folyamatosan emelkedik, idén májusban a 34.812 export eljárás során 76 százalék már ezt választotta. Nagy János szerint az elektronikus ügyintézés a piaci szereplők és a vámhatóság számára is előnyös, mindkét oldalon költségmegtakarítást eredményez.
2009.06.18. 11:01
 
 
Virágzik a világ legbüdösebb virágja Kaliforniában
A világ egyik legnagyobb, ám egyben legbüdösebb virágjának tartott, rothadóhússzagú titánbuzogány (Amorphophallus titanum) virágozni kezdett a Kalifornia állambeli San Marinóban, a Huntington Könyvtárban. A 72 órán át nyíló, penetráns szagával a beporzó rovarokat magához vonzó virág neve a görög alaktalan (amorphos) és a fallosz szavakból ered. Maga a növény szumátrai eredetű. Kaliforniában az első 1999-ben virágzott a Huntingtonban, ennek magjából szaporították a mostani virágot, melynek "A büdös fia" becenevet adták. A növény virágzása idején látogatók tízezreit vonzotta a központba.
2009.06.18. 10:21
 
 
Bajnai: Magyarország tartja magát a szigorú fiskális politikához
Magyarország tartja a szigorú fiskális politikát, hogy visszaszerezze a befektetők bizalmát, visszatérjen a gazdasági növekedéshez és stabilizálja a forint árfolyamát, mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Dow Jones hírügynökségnek. Bajnai Gordon kijelentette: "Magyarországnak muszáj visszaszereznie a befektetők bizalmát. Ennek érdekében, és azért, hogy az ország kinője az adósságait, féken kell tartanunk a költségvetési hiányt, és a lehető leghamarabb csatlakozni kell az euróövezethez."
2009.06.18. 10:14
 
Aranykiadó automaták Németországban
Aranykiadó automatákat tervez üzembe helyezni Németországban egy cég. Az első fecske a frankfurti repülőtéren ad majd aranyat vékony lemez, rudacska és érme formájában. Az 1 grammos lemez 30 euróba - szűk 9 ezer forintba -, a 10 grammos rudacska 245 euróba kerül. A tervek szerint az aranyautomaták használóit kamerák örökítik meg, hogy ne fordulhasson elő pénzmosás - legalábbis büntetlenül. Németországban - ahol hagyományosan kedvelt értékmegőrző az arany - a gazdasági világválság kezdete óta különösen megélénkült a nemesfém iránti lakossági kereslet - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2009.06.18. 07:33
 
 
Három helyett 56 csillagot tetováltak egy belga lány arcára
56 csillaggal az arcán ébredt egy 18 éves lány Belgiumban egy tetoválószalonban, ami miatt azután kirobbant - helyi szinten - a csillagok háborúja. Kimberley Vlaminck azt állítja, hogy a tetoválómester nyelvtudatlansága okozta a bajt. Annyira rosszul tud mind angolul, mind franciául, hogy félreértette őt, és a kért három helyett ötvenhárommal több csillagot produkált. A többlet azért nem tűnt fel a lánynak, mert - elmondása szerint - elszunnyadt a szalonban. A tetováló viszont azt mondja, hogy a lány azt kapta, amit kért, és csak azután elégedetlenkedett, hogy apja megdühödött rá, barátja pedig kiadta az útját.
2009.06.18. 07:27
 
 
Újabb maradványokat és roncsdarabokat találtak az Atlanti-óceánban
Újabb maradványokat, roncsdarabokat és csomagokat találtak szerdán az Atlanti-óceánban a brazil partok közelében - közölte egy brazil katonai szóvivő. Az Air France légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó gépe június 1-jén tűnt el az óceán felett, fedélzetén 228 emberrel, köztük négy magyar állampolgárral és egy szlovákiai magyarral. Szerdáig ötven holttestet emeltek ki az óceánból, a maradványokat a recifei igazságügyi orvos szakértői intézetbe szállítják azonosításra. A maradványokat és a roncsokat a Mistral francia hadihajó legénysége emelte ki az óceánból mintegy 950 kilométerre a Fernando de Noronha-szigetcsoporttól.
2009.06.18. 07:13
 
 
Orbán: a Fidesz gazdaságpolitikája támogatásra talál majd külföldön
A Fidesz gazdaságpolitikája valószínűleg komoly megértésre, támogatásra talál majd külföldön, de ha nem találna, "akkor is meg fogjuk csinálni" - mondta Orbán Viktor, a párt elnöke, aki Brüsszelben nyilatkozott szerdán a Magyar Televízió Az Este című műsorának. Arra, hogy érkezett-e hozzá olyan uniós megkeresés, hogy legyen kíméletesebb a Bajnai-kormánnyal szemben, a Fidesz elnöke közölte: hiába is keresték volna, ki is kérte volna magának. "Brüsszel nem Moszkva, szépen is néznénk ki, hogyha Brüsszelből küldenének instruktorokat, mint hajdanán, a kommunista időkben tették ezt Moszkvából" - mondta.
2009.06.18. 07:06
 
 
A közlekedési dugók 120 milliárd euróval vethetik vissza az EU gazdaságát
A közlekedési dugók miatt akár évi 120 milliárd euró lehet a kieső gazdasági teljesítmény az Európai Unióban az Európai Bizottság szerint. A huszonhetek gazdasági teljesítőképessége így a dugók miatt egy százalékkal csökkenhet, áll a brüsszeli bizottság szerdán megjelent közlekedéspolitikai munkadokumentumában. A dugóhelyzet gyors javulására nincsen sok esély, mert a világon működő gépkocsik közül majdnem minden harmadik - 230 millió autó - az unió útjain fut a legutóbbi, 2006-os adatok szerint, és a bolygó teljes autóállománya 2050-re 3 millióra bővülhet.
2009.06.18. 07:02
 
 
Magyarország hivatalos felkérést kapott guantánamóiak befogadására
Magyarország csütörtökön hivatalosan is felkérést kapott guantánamói foglyok befogadására az amerikai féltől - tájékoztatta Mátrai Zsuzsanna külügyi szóvivő az MTI-t azt követően, hogy az amerikai elnök guantánamói különmegbízottja tárgyalt a Külügyminisztérium képviselőivel. Az amerikai különmegbízottat Szabó Vilmos államtitkár és Várkonyi László szakállamtitkár fogadta. A megbeszélésen Várkonyi László elmondta: a magyar kormány a nemzetközi jogi és emberi jogi rendszert erősítő és az egész transzatlanti közösség hitelét növelő döntésnek tartja a fogolytábor felszámolását. A szakállamtitkár arról is beszélt, hogy kormány kész minden kérést, opciót alaposan megvizsgálni. Felhívta a figyelmet arra, hogy a végleges döntés előtt parlamenti konzultációk szükségesek.
2009.06.18. 06:57
 
 
Obama átfogó pénzügyi szabályozási reformot jelentett be
Barack Obama amerikai elnök szerdán bejelentette: a legátfogóbb pénzügyi szabályozási reformot kezdeményezi az Egyesült Államokban a "nagy depresszió" óta. Közölte, a javasolt reformokkal olyan piaci környezet kialakítása a célja, amely ösztönzi az innovációt, ugyanakkor nem ad teret a visszaéléseknek. Mint mondta, olyan keretet kíván teremteni, amelyben a piacok szabadon működhetnek, kiküszöbölve a normális üzleti ciklusokban a pénzügyi összeomlás kockázatával járó bizonytalanságot. Az Obama-kormány stratégiájának két központi eleme a bankok ellenőrzésének szigorítása a rendszerszintű kockázatok kiszűrésére, kezelésére, illetve a fogyasztók pénzügyi védelme.
2009.06.17. 21:55
 
 
Molnár Csaba: a szélsőséges beszéd átcsapott szélsőséges tettekbe
A szélsőséges beszéd az elmúlt hónapokban átcsapott szélsőséges cselekedetekbe, és egyre inkább erős rasszista indítékuk van Magyarországon bizonyos tetteknek - mondta Molnár Csaba kancelláriaminiszter a fővárosban a Cipők a Duna-parton emlékműnél, amelyen megjelent Bajnai Gordon miniszterelnök is. A miniszter az MTI-nek elmondta: azzal, hogy ismeretlenek hétfőre virradóra disznólábakat tettek a pesti alsó rakpart mellett álló vascipőkbe, amelyek a nyilasok által a folyóba lőtt áldozatoknak állítanak emléket "szörnyűség történt", ami példátlan, hiszen meggyilkolt emberek emlékének ilyen meggyalázása az elmúlt időszakban még az egyre inkább radikalizálódó Magyarországon sem volt jellemző.
2009.06.17. 21:45
 
 
Ökölvívó EU-bajnokság: újabb három magyar érem
Az 51 kg-ban Kalucza Norbert, 69 kg-ban Bacskai Balázs, +91 kg-ban pedig Bernáth István is győzött a negyeddöntőben, így újabb három érmet nyert a magyar küldöttség az Odensében zajló Európai Uniós ökölvívó-bajnokságon. Erről a magyar szövetség tájékoztatta az MTI-t. Az 57 kg-os súlycsoportban szereplő Ráth Miklós, valamint a 60 kg-os Varga Miklós vereséget szenvedett, így ők befejezték a további küzdelmeket. Eredmények: Negyeddöntők: 51 kg: Kalucza Norbert-Peter Senky (szlovák) döntő fölény a 2. menetben. 57 kg: Ráth Miklós-Michal Chudecki (lengyel) p. v. 2-13. 60 kg: Varga Miklós-Thomas Stalker (angol) p. v. 3-7. 69 kg: Bacskai Balázs-Jaoiad Chiguer (francia) p. gy. 19-3 +91 kg: Bernáth István-Benni Jacobsen (dán) p. gy. 13-3.
2009.06.17. 20:40
 
 
Klónoztak egy kutyát, amely a New York-i terrortámadás utáni kutatásban segített
Kaliforniai tudósok bejelentették, hogy klónoztak egy kutyát, amely segített a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadás utáni kutatásban és mentésben. A Trakr nevű eb klónozásával öt németjuhász kölyök született, amelyeket már eljuttattak tulajdonosuknak, a Los Angelesben élő James Symingtonnak, egykori halifaxi rendőrnek. Trakr áprilisban, 16 évesen pusztult el, ám előtte gazdája versenybe szállt egy kaliforniai cég, a BioArts International által meghirdetett ingyenes kedvencklónozási lehetőségért, és elnyerte azt. A néhai Trakr legalább egy asszonyra élve bukkant rá a Világkereskedelmi Központ romjai között. A gazdi egyébként kutyaszorítóba került az eset miatt, mert hivatalosan betegszabadságon volt, miközben kutyájával menteni ment.
2009.06.17. 20:30
 
 
Dávid Ibolya: a Fidesz ellenségeskedő politikát exportál az EP-be
Dávid Ibolya szerint a Fidesz exportálja a Magyarországot tönkretevő, ellenségeskedő politikát az Európai Parlamentbe. Véleménye szerint a magyar konzervatívok újabb példát kaptak a Fidesz jobboldaliságából és összefogás-együttműködéspártiságából azzal, hogy Szájer József szerdán közölte: a politikai stratégiával foglalkozó ülésekre nem kívánja meghívni Bokros Lajost az Európai Parlament (EP) magyar néppárti delegációja. Dávid Ibolya az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: egy időben azzal, hogy az Európai Néppárt vezetője, Wilfried Martens telefonon keresztül, személyesen hívta az MDF-et a néppárti frakcióba, Szájer kikiáltotta magát a nem létező "magyar néppárti frakció" vezetőjének, és kirekesztette belőle Bokros Lajost.
2009.06.17. 20:05
 
 
A Fidesz nem hívja meg Bokrost az EP magyar néppárti delegációjának stratégiai megbeszéléseire
A politikai stratégiával foglalkozó ülésekre nem kívánja meghívni Bokros Lajost az Európai Parlament (EP) magyar néppárti delegációja - közölte Brüsszelben magyar újságírókkal Szájer József, a delegáció vezetője. Bokrost az MDF színeiben választották EP-képviselővé. Az MDF az Európai Néppárthoz tartozik, miként a Fidesz is, így merült fel a kérdés, hogy Bokros részt vesz-e majd a fideszesek rendszeres tanácskozásain. A Fidesz az előző ciklusbeli 12 helyett 14 helyet szerzett az új összetételű, a korábbinál alacsonyabb létszámú EP-ben. Szájer elmondta, hogy üléseiken rendszeresen részt vesznek majd a határon túli magyarok megválasztott EP-képviselői, Romániából hárman, Szlovákiából ketten.
2009.06.17. 19:25
 
 
Újabb három, új influenzával fertőzött személyről tud az ÁNTSZ
Újabb három, az új típusú influenzavírussal fertőzött személyről tud az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ); a megbetegedéseket az Országos Epidemiológiai Központ légúti vírus osztályán igazolták - közölte az ÁNTSZ szerdán az MTI-vel. A betegek közül ketten - egy házaspár - New York-ban, a harmadik pedig Londonban járt a közelmúltban. Mindhárman az influenza megszokott tüneteivel jelentkeztek orvosnál - ketten már meggyógyultak, a harmadik beteg állapota kielégítő - olvasható az ÁNTSZ közleményben. Ezzel hétre emelkedett a megerősített új influenzavírus által okozott megbetegedések száma Magyarországon.
2009.06.17. 19:15
 
Orosz-magyar külügyminiszteri találkozót készít elő a magyar diplomácia
Vlagyimir Tyitov orosz külügyminiszter-helyettessel és Szergej Nyecsajevvel, az orosz külügyminisztérium európai főosztályának vezetőjével folytatott megbeszélést Faller Jenő külügyi szakállamtitkár szerdán Moszkvában. A találkozók után a szakállamtitkár magyar újságíróknak elmondta: egyik feladata Balázs Péter magyar és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter találkozójának előkészítése volt. "A szándék mindkét fél részéről erős, de az időpontot még egyeztetni kell" - mondta. Hozzátette: nem kizárt, hogy valamely hamarosan esedékes nemzetközi tanácskozás alkalmával kerül sor a találkozóra, de Moszkva vagy Budapest is lehet a helyszín.
2009.06.17. 18:45
 
 
Labdarúgás, Konföderációs Kupa: Spanyolország továbbjutott
Az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott David Villa góljával 1-0-ra nyert Irak ellen a dél-afrikai Konföderációs Kupa csoportküzdelmeinek második fordulójában, ezzel már biztos résztvevője az elődöntőnek. Vicente del Bosque tanítványai sorozatban 14. mérkőzésüket nyerték meg, így beállították az egymást követő diadalok tekintetében a brazilok, franciák és ausztrálok által tartott rekordot. A spanyolok egyszersmind megszakítás nélkül 34. találkozójukon maradtak veretlenek, és megközelítették a csúcstartó brazilokat, akik 1993 és 1996 között 35-ször nem kaptak ki. Villa 30. alkalommal volt eredményes a válogatottban, melynek örökös góllövőlistáján már második helyen áll a 44 gólos Raúl mögött.
2009.06.17. 18:04
 
Az ellenzéki elnökjelölt több tízezer híve tüntet Teheránban
Az iráni elnökválasztáson vesztes reformpárti elnökjelölt, Mir Hoszein Muszavi több tízezer híve gyűlt össze szerda délután Teherán központjában, hogy tiltakozzon a voksolás - szerintük meghamisított - hivatalos eredménye ellen - közölték szemtanúk. A mérsékelt konzervatív Muszavi hívei a választási eredmény múlt szombati kihirdetése óta minden nap, azaz immár ötödik napja tartanak tiltakozó megmozdulást Teheránban. A választást a hivatalos eredmény szerint Mahmúd Ahmadinezsád hivatalban lévő ultrakonzervatív elnök nyerte meg nagy fölénnyel. Muszavi választási szabálytalanságokra hivatkozva fellebbezést nyújtott be az eredmény ellen; a hatóságok tagadják a szabálytalanságokat.
2009.06.17. 17:42
 
 
Hétfőn újra szavaz a Ház a gyes két évre csökkentéséről
A kormány változatlan formában kívánja elfogadtatni az Országgyűléssel a gyes időtartamának háromról két évre csökkentését tartalmazó törvényjavaslatot, amelyet a köztársasági elnök megfontolásra visszaküldött a parlamentnek; erről hétfőn szavazhat újra a Ház - tudta meg az MTI szerdán. Ha az Országgyűlés újra elfogadja, az államfő köteles aláírni a törvényt. A gyermekek védelméről szóló törvény, valamint egyes szociális tárgyú törvények módosításáról szóló törvény szerint, amelyet az Országgyűlés május 25-én fogadott el, a 2010. május elseje után születő gyerekek esetében kétéves korig jár majd a gyermekgondozási segély (gyes).
2009.06.17. 17:31
 
Tizenéves lány nyerte az amerikai SMS-bajnokságot
Egy tizenötéves iowai lány nyerte meg az amerikai SMS-bajnokságot. Kate Moore mindössze nyolc hónappal az után nyerte meg a versenyt, hogy megkapta élete első mobilját, amelyről viszont azóta havi 14 ezer SMS-t. A bajnok nem kevesebb mint 50 ezer dollárt nyert. Kate húsz másik gyakorlott SMS-ezőt írt ki a versenyből, ahol bekötött szemmel, vagy úgy kellett üzeneteket írni, hogy közben egy mozgó akadálypályán is átjusson. Az utolsó fordulóban egy tizennégy éves versenytársát utasította maga mögé. Mindkettőjüknek három hosszú mondatot kellett bepötyögniük anélkül, hogy elvétenék a rövidítéseket, a nagybetűket vagy a központozást.
2009.06.17. 17:15
 
Forma-1: a Lola nem tér vissza 2010-ben
A korábban kiváló Forma-1-es autókat gyártó Lola szerdán bejelentette, hogy biztosan nem indul a jövő évi világbajnoki sorozatban. "Jelentős gazdasági beruházással vágtunk bele a 2010-es visszatérésbe, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) azonban arra kért bennünket, hogy álljunk készen a későbbi csatlakozásra" - áll a gyár közleményében. - "Ezúton is megköszönjük a FIA-nak, hogy komolyan vette a jelentkezésünket." Az istálló először akkor jelezte részvételi szándékát, amikor a nemzetközi szövetség bejelentette a jövő évre tervezett költségcsökkentési intézkedéseket.
2009.06.17. 17:14
 
 
Nőtt az időjárási katasztrófák száma 2008-ban
Folytatódott a világtrend, mely szerint egyre több az időjárással összefüggő katasztrófa; 2008 az elmúlt évtized második legtöbb halálesethez vezető éve volt - tette közé jelentésében a Nemzetközi Vöröskereszt kedden New Yorkban. 2008-ban természeti katasztrófák következtében 235 736 ember halt meg világszerte. A legtöbb áldozatot két ázsiai esemény követelte: a Nargis trópusi ciklon nyomán Mianmarban 138 ezer embert halt meg vagy tűnt el, a szecsuáni földrengés pedig 87 ezret meghaladó halottat hagyott maga után. A tavalyi természeti katasztrófák összesen 181 milliárd dollár kárt okoztak a jelentés szerint.
2009.06.17. 17:11
 
Több tízezer ellenzéki tüntet Teheránban
Az iráni elnökválasztáson vesztes reformpárti elnökjelölt, Mir Hoszein Muszavi több tízezer híve gyűlt össze szerda délután Teherán központjában, hogy tiltakozzon a voksolás - szerintük meghamisított - hivatalos eredménye ellen. A mérsékelt konzervatív politikus hívei a választási eredmény múlt szombati kihirdetése óta minden nap, azaz immár ötödik napja tartanak tiltakozó megmozdulást Teheránban. A választást a hivatalos eredmény szerint Mahmúd Ahmadinezsád hivatalban lévő elnök nyerte meg. A hatóságok őrizetbe vettek egy Muszavihoz közel álló egyetemi tanárt és egy politikai elemzőt - közölték az előállítottak családtagjai.
2009.06.17. 17:10
 
 
Izrael nagykövete elítéli a Duna-parti szoborgyalázást
Aliza Bin-Noun, Izrael nagykövete mélységes megdöbbenésének adott hangot a magyar holokauszt Duna-parti emlékművének meggyalázása miatt - közölte Büchler András, Izrael Állam budapesti nagykövetségének sajtótitkára az MTI-vel. A közleményben utalt arra: 65 évvel ezelőtt a nyilasok ezreket lőttek a Dunába azon a helyen, a zsidó áldozatokra emlékeztetnek az emlékművet alkotó lábbelik. "Az elkövetők a magyar történelem legsötétebb korszakának emléket állító szobrokat gyalázták meg e nemtelen, durva tettel, persze az éj leple alatt, mert nekik semmi sem szent, semmi nem minősül blaszfémiának." - áll a közleményben.
2009.06.17. 17:04
 
 
Őrizetbe vették Budaházy Györgyöt
Őrizetbe vették Budaházy Györgyöt szerda délután - erősítette meg az MTI értesülését Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. A szóvivő bővebb tájékoztatást későbbre ígért. A Népszabadság Online úgy tudja, terrorcselekmény elkövetésével és emberölés előkészületével gyanúsítják Budaházyt. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerda délután sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta az MTI-nek azt az értesülését, amely szerint az NNI nyomozói házkutatást tartanak a 2002-es hídfoglalásáról elhíresült Budaházy György diósdi házánál, őt pedig őrizetbe vették. Bartha László szóvivő az MTI-nek annyit mondott: nem kívánja kommentálni az értesülést.
2009.06.17. 17:00
 
 
Elfogadta a kormány az új lakástámogatási rendszert
A települések nagyságát és a családok létszámát is figyelembe veszi az új, október 1-től induló lakástámogatási rendszer, amelyet szerdán fogadott el a kormány - tudta meg több forrásból az MTI. A Bajnai-kormány a jövő hónap elején megszünteti a lakástámogatások jelenlegi rendszerét - köztük a szocpolt -, amely a következő három évben 170 milliárd forint megtakarítást jelent a költségvetésnek. Új elemként bekerült a rendeletbe, hogy a gyermekek számával azonos nagyságrendű plusz kamattámogatás jár a nagycsaládosoknak: két gyerek után plusz kettő, három után plusz három és így tovább. Az MTI úgy tudja, ezt a nagycsaládosok kezdeményezésére építették be a javaslatba.
2009.06.17. 17:00
 
 
Fidesz: az embereknek munkára, nem alamizsnára van szükségük
Az embereknek tisztességes fizetést adó tisztességes munkára, és nem alamizsnára van szükségük; a kormány azonban ehelyett semmibe veszi, megalázza őket - közölte Cser-Palkovics András, a párt helyettes szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a kormány által ismertetett szociális kríziskezelő programra reagálva. A kormány miután elvette a 13. havi nyugdíjat, befagyasztotta a családi pótlékot, lerövidítette a gyedet és a gyest, megemelte az adókat, azt hiszi, "attól, hogy körbeadják a befőttes üveget, bármilyen problémát meg tudnak oldani" - fogalmazott. Az embereket nem lehet mindenfajta ötlettel átvágni, a családok ugyanis pontosan tudják, hogy a problémáik megoldására nem ezek az intézkedések jelentik a megoldást - jegyezte meg.
2009.06.17. 16:00
 
Irán tiltakozik a "belügyekbe beavatkozó" amerikai nyilatkozatok miatt
Irán diplomáciai úton tiltakozott amerikai kormányzati tisztségviselőknek az iráni elnökválasztással kapcsolatban tett, teheráni megítélés szerint az iráni "belügyekbe beavatkozó" nyilatkozatai miatt. Bekérették az iráni külügyminisztériumba szerdán a svájci nagykövetet, akivel ismertették Irán elmarasztaló álláspontját. Az Egyesült Államoknak és Irán között nincsenek diplomáciai kapcsolatok, az amerikai érdekeket Svájc képviseli Iránban. A teheráni külügyminisztérium kifejezésre juttatta az iszlám köztársaság "nemtetszését és tiltakozását" amerikai kormányzati tisztségviselőknek az iráni elnökválasztás eredményével kapcsolatos nyilatkozatai miatt - jelentette a Farsz hírügynökség.
2009.06.17. 15:55
 
 
Ronaldót 13 millió eurós rekordfizetés várja a Real Madridnál
Spanyol lapértesülés szerint évi 13 millió eurós rekordkereset várja a Real Madridnál a spanyol futballklub által 94 millió euróért kiszemelt Cristiano Ronaldót. A Marca című sportnapilap úgy tudja, hogy a portugál sztár ezzel a világ legjobban fizetett labdarúgójává lép elő, megelőzve az eddigi csúcstartót, az Internazionaléban 12 milliót kereső svéd Zlatan Ibrahimovicot. Az elmúlt idényben Ronaldo 7,5 milliót kapott a Manchester Unitednél. A 24 éves csatár tehát több mint kétszer annyit tehet majd zsebre, mint a csapatkapitányként 6 milliót kasszírozó Raúl.
2009.06.17. 15:53
 
Indul az iskolagyümölcs-program az Európai Unióban
A következő tanévtől európai uniós szinten is elindul az iskolagyümölcs-program, amelyhez a 27 EU-tagállam közül 24 csatlakozott - jelentette be Mariann Fischer Boel, az Európai Bizottság mezőgazdasági felelőse szerdán Brüsszelben. A rendszer keretében a friss gyümölcs és zöldség beszerzését és iskolai szétosztását minden évben 90 millió euró erejéig fedezi az uniós költségvetés, és ezt a programban részt venni kívánó tagállamok nemzeti és magán forrásokkal fogják kiegészíteni. Brüsszel reményei szerint a rendszer segíthet a diákok egészségesebb étrendre nevelésében és abban, hogy minél kevesebb gyerek legyen túlsúlyos. Jelenleg 22 millióra becsülik a túlsúlyos iskolások számát az EU-ban.
2009.06.17. 15:45
 
Pelczné válthatja Ádert a parlamenti alelnöki poszton
Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke lehet az európai parlamenti választáson mandátumot szerzett Áder János utóda az Országgyűlés egyik alelnöki tisztségében - erősítette meg a Magyar Televízió híradójának értesülését a Fidesz szerdán az MTI-nek. Havasi Bertalan, a párt sajtófőnöke az MTI megkeresésére elmondta: hétfőn a frakció titkos szavazással dönt majd arról, kit jelölnek a parlamenti alelnöki posztra. Azt nem cáfolta, hogy a párt elnöksége Pelczné Gáll Ildikót javasolja a tisztségre. Az európai parlamenti képviselőnek választott fideszes Áder Jánosnak és Deutsch Tamásnak augusztus közepéig kell lemondania magyar országgyűlési mandátumáról.
2009.06.17. 15:35
 
 
MOK: a tárca által bejelentett összegekkel nem lehet üzemeltetni a kórházakat
A Magyar Orvosi Kamara (MOK) szerint az egészségügyi tárca által bejelentett finanszírozási összegekkel nem lehet üzemeltetni a kórházakat - közölte Éger István, a kamara elnöke Budapesten. Éger elmondta: a szerdai bizottsági ülésen kiderült, hogy a 70 százalék feletti teljesítmények kifizetésére 71 ezer forint lesz a "lebegő" alapdíj, amely messze alulmúlja a várakozásokat. A kamara számításai szerint ezzel egyértelműen újabb jelentős forráskivonás történik az ágazatból és azt is nehezményezik, hogy a tárca az adatok bejelentése előtt nem tárgyalt a szakmai szervezetekkel. Emlékeztetett arra, hogy a minisztérium - a megnövekedett teljesítésjelentés miatt - a 110 százalék felett teljesítő kórházak szigorú ellenőrzését rendelte el.
2009.06.17. 15:30
 
Kiss Péter: augusztus elsején indul a szociális kríziskezelő program
Kiss Péter társadalompolitikai miniszter bejelentette: a kormány elfogadta azt a határozatot, amely szerint augusztus 1-jén indul a szociális kríziskezelő program, amely november 30-ig tart. A programot a kabinet által egymilliárd forinttal létrehozott nyitott alapból finanszíroznák - közölte a miniszter kormány szerdai ülését követő sajtótájékoztatón. A kormány tervei szerint akár 4 milliárd forint is összegyűlhet a krízisalapban. A miniszter kiemelte: az áramszolgáltatók extraprofitjukból 2-2,5 milliárd forinttal járulnak hozzá az alaphoz, amelybe a kormány tagjai is fizetnek be pénzt.
2009.06.17. 15:15
 
 
Feloszlatással zárult a Greenpeace budapesti demonstrációja
Feloszlatással zárult a Greenpeace délelőtti demonstrációja Budapesten, a Kossuth téren, a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) előtt. A rendőrség mintegy két órával a demonstráció megkezdése után - a parlament rendeltetésszerű működésének akadályoztatására hivatkozva - oszlatta fel a környezetvédők akcióját. Az aktivistákat felszólító rendőr egyebek mellett arra hivatkozott, hogy a képviselők nem tudják minden irányból megközelíteni a hivatalt a bejáratot ugyan szabadon hagyó, de a járdát elfoglaló demonstráció miatt. A hatóság emberei a szervezet - osztrák, szlovák, lengyel, román és magyar - demonstráló aktivistáit igazoltatták és gépkocsikkal elszállították. A szervezet képviselői a rendőri intézkedés alatt nem tanúsítottak ellenállást.
2009.06.17. 15:00
 
 
Matthäus mégsem kell a Bielefeldnek
Lothar Matthäusra, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányára mégsem számítanak az élvonalból kiesett Arminia Bielefeld labdarúgócsapatánál. A Bild című német napilap internetes oldalán olvasható kronológia szerint először hétfőn merült fel a német válogatottsági rekorder neve a Bielefeld vezetőinek körében, majd kedden telefonon keresték meg Matthäust, aki az érdeklődésre azt mondta: tárgyalóképes. A lap szerint a bielefeldieknek szerdán kellett volna újra egyeztetniük a 48 esztendős szakemberrel, ám erre nem kerül sor, valószínűleg azért, mert az egyesület vezetőségváltás előtt áll.
2009.06.17. 14:41
 
Balzsay látványos győzelmet ígér az Universum budapesti gáláján
Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoka látványos győzelmet ígér a szurkolóknak a német Robert Stieglitz elleni budapesti címvédő mérkőzésén, amelyet augusztus 22-én a SYMA csarnokban rendez az Universum Box Promotion. A 29 éves Balzsay erről az esemény első sajtótájékoztatóján beszélt, szerdán. A gálán további két magyar, Bedák Zsolt és Bedák Pál is ringbe lép, előbbi kispehelysúlyú Európa-bajnoki övét teszi kockára. Szóba került Erdei Zsoltnak, az Universum félnehézsúlyú magyar világbajnokának esetleges szereplése is: Madár klubja egy igazi, nagy mérkőzést szeretne szervezni, de erre az időpontra nem sikerült ennek megfelelő kaliberű ellenfelet találni, így ő nem lép fel a SYMA csarnokban.
2009.06.17. 14:38
 
 
A Kaméleon a hivatalos magyar nevezés az Oscar-díjra
Az Oscar-díjra nevező magyar bizottság szerdai ülésének döntése értelmében Goda Krisztina Kaméleon című játékfilmje képviseli Magyarországot a legjobb idegen nyelvű film kategóriában a 2010-es versenyben. A Csak szex és más semmi és a Szabadság, szerelem című filmeket is jegyző Goda Krisztina legutóbbi filmje, a Kaméleon tavaly ősszel indult a magyar mozikban, idén februárban elnyerte a Magyar Filmszemle közönségdíját. A nemzetközi közönség a napokban láthatja először a sanghaji nemzetközi filmfesztivál versenyprogramjában.
2009.06.17. 14:34
 
 
Hét százalék lehet jövőre a távhő áfája
Jövőre ötről hét százalékra nőhet az általános forgalmi adó legalsó kulcsa, amelybe a gyógyszerek és a könyvek mellett a távhő is beletartozna - tudta meg az MTI szerdán szocialista forrásból. Bajnai Gordon miniszterelnök szocialista képviselőkkel, zömmel polgármesterekkel hétfőn állapodott meg arról, hogy az augusztus 1-től érvényben lévő 18 százalék helyett a legalacsonyabb áfakulcsba fog tartozni a távhő 2010-től. Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes az MTI kérdésére nem kívánta megerősíteni, hogy hét százalék lenne az alsó áfakulcs. Azt azonban elmondta, hogy a kormányfővel folytatott egyeztetések alapján valóban a legalacsonyabb áfakulcsba kerül a távhő.
2009.06.17. 14:31
 
 
Adómódosítási javaslatokról döntött a kormány
Döntött a kormány arról, hogy a béren kívüli juttatásoknál - cafetéria - 25 százalékos lesz az adókulcs, és megszűnik a 400 ezer forintos összeghatár - közölte a kormányszóvivő a szerdai tájékoztatón, miután a kormány döntött arról, hogy mely adómódosítási javaslatokat támogatja. Szollár Domokos hozzátette: a helyi iparűzési adónál a kormány ragaszkodik ahhoz, hogy ezt az adóhivatal szedje be, ugyanakkor az önkormányzatoknak mérlegelési jogot adnak arra, hogy a területén lévő vállalkozások közül melyik kapjon mentességet ennek fizetése alól.
2009.06.17. 14:30
 
 
KEH: az államfő egyik párttal sem egyeztetett a főbírójelöltről
A köztársasági elnök nem változtatott az eddigi gyakorlaton, és nem egyeztetett a főbírójelölt személyéről egyik párttal, így az MSZP-vel sem - jelentette ki Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője szerdán az MTI-nek. A magyar sajtóban kedden terjedt el az a hír, hogy Sólyom László köztársasági elnök egyezetett a jelölt személyéről a szocialista frakcióval. A hírt később visszavonták. Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője a sajtóhírre reagálva kedden azt mondta: ez irreális feltételezés, hiszen a szocialista frakció nemtetszését már korábban is az váltotta ki, hogy az államfő nem egyeztetett a jelöltről, és ehhez a gyakorlathoz Sólyom László továbbra is tartotta magát.
2009.06.17. 14:06
 
Barroso két tűz közé került
Két tűz közé került az Európai Bizottság elnöke, aki az európai parlamenti választások után bejelentette, hogy újra harcba száll a tisztségért. José Manuel Barrosóra ugyanis a Handelsblatt és a Financial Times Deutschland egybehangzó értesülése szerint mind a parlament konzervatív frakciója, mind pedig több uniós tagállam is nyomást gyakorol, és egyaránt feltételeket szab a bizottsági elnök újraválasztásának támogatásához. Az Európai Parlamentben továbbra is a legerősebb frakciót alkotó néppárti csoport jelezte Barrosónak, hogy a jövőben nagyobb szerepet kíván betölteni az európai törvényalkotásban.
2009.06.17. 14:02
 
 
Wimbledon: Nadal és Szafina az első, Szávay a 30. kiemelt
A világranglista két éllovasa, a címvédő spanyol Rafael Nadal, valamint az orosz Dinara Szafina a két első kiemeltje a hétfőn induló wimbledoni teniszbajnokságnak. Szávay Ágnest a 30. helyen emelték ki. A szervezők szerdai bejelentése nem okozott meglepetést. A férfi mezőnyben Nadal mögött a Roland Garroson diadalmaskodott, Wimbldeonban ötször nyertes svájci Roger Federer a második, a hazai közönség előtt szép eredmény elérésében bízakodó Andy Murray pedig a harmadik kiemelt. A nők között Szafina után a Williams testvérek, Serena és a címvédő Venus következik a kiemelési sorban.
2009.06.17. 13:28
 
 
A brit bíróság szerint a blogolás közügy
Nem tarthatják titokban személyazonosságukat azok, akik az interneten blogot írnak - mondta ki a brit felsőbb bíróság precedens értékű ítéletében. A testület, amely első alkalommal foglalt állást a bloggereket megillető személyiségi jogok dolgában, elutasította azt a kérést, hogy ne kelljen felfednie személyazonosságát egy rendőrtisztnek, aki az interneten NightJack név alatt neves díjat érdemlő blogot vezetett. Richard Horton, az angliai Lancashire grófság rendőrségének bűnügyi detektívje internetes naplójában a rendőrség belső ügyeibe engedett bepillantást.
2009.06.17. 13:21
 
 
Nem hallgatták ki Lindsay Lohant az eltűnt ékszerek ügyében
Lindsay Lohan szóvivője cáfolta, hogy a brit rendőrség kihallgatta volna a színésznőt a hónap elején egy divatfotózáson eltűnt 250 ezer font (83,5 millió forint) értékű ékszerek ügyében. A botrányhős híresség képviselője szerint a hatóságok nem keresték meg Lohant, de amennyiben szükséges, a színésznő kész együttműködni a nyomozásban. Leslie Sloane-Zelnik azt is megjegyezte, hogy az Elle magazin fotózásán mintegy húszan tüsténkedtek. A londoni rendőrség kedden erősítette meg, hogy a Dior ékszerház által kölcsönzött nyaklánc és fülbevaló eltűnt a június eleji fotózáson. A divatmagazin közleményben azt írta: nincs okuk azt feltételezni, hogy Lohan bármilyen módon részt vett volna a feltételezett lopásban.
2009.06.17. 12:33
 
 
Kéthónapos idegenforgalmi fogyasztóvédelmi ellenőrzés kezdődik
Az ország húsz helyén bemutató ellenőrzést tart a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szerdán, és hétfőtől két hónapon át "élesben" ellenőrzik a kiemelt idegenforgalmi helyeket - mondta Wittich Tamás, az NFH főigazgatója a budapesti bemutató ellenőrzés helyszínén, a Városligetben. Az ellenőrzések szempontjából kiemelt helyszíneknek számítanak a vízpartok, a strandok, a fesztiválok, a Formula 1 verseny és a Sziget fesztivál is - tette hozzá a főigazgató. A fővárosi bemutató helyszínen az egyik árustól jelentős mennyiségű életveszélyes játékot koboztak el.
2009.06.17. 12:23
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051[2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista