2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Robot-világkiállítás nyílt Grazban
RoboCup 2009 címmel robotikai világkiállítás nyílt az ausztriai Grazban. Az iparág legrangosabb idei találkozóját robotok nyitották meg, méghozzá egy fehér szalag átvágásával. A július 5-éig tartó rendezvényre 400 csapat érkezett 44 országból, összesen 2000 robottal. A futballozó, táncoló vagy éppen a háztartásban segédkező kisebb-nagyobb robotok közös jellemzője, hogy képesek környezetüket helyesen felismerni, megkülönböztetni a hasznos és a felesleges információkat és a különböző helyzetekben önálló döntéseket hozni. Ebben többek között beépített képérzékelő és -feldolgozó rendszerek, automatikus mozgáskontroll-berendezés segíti őket.
2009.07.02. 09:10
 
 
Ronaldo csapata nyerte a Brazil Kupát
Ronaldo együttese, a Corinthians nyerte a labdarúgó Brazil Kupát, miután a szerdai visszavágón 2-2-es döntetlent ért el az Internacional vendégeként. A mérkőzést négy gól és két kiállítás "színesítette", s nem forgott veszélyben a vendégek összesített sikere. A 2-0-ás előnnyel érkező Corinthians ugyanis már a 28. percben 2-0-ra vezetett. A vendégek legjobbja ezúttal nem a korábbi aranylabdás Ronaldo volt, hanem a Konföderációs Kupán győztes brazil válogatott védője, Andre Santos, aki az első gólt előkészítette, a másodikat pedig maga szerezte. A Corinthians 1995 és 2002 után harmadszor nyerte meg a Brazil Kupát, s ezzel egyben jogot szerzett arra, hogy részt vehessen a Libertadores Kupa következő kiírásában.
2009.07.02. 09:00
 
 
Új vírus: hirtelen megugrott a halálos áldozatok száma Argentínában
Hirtelen megugrott az új típusú influenza halálos áldozatainak száma csütörtökre Argentínában: a Dél-Amerikában regisztrált 62 haláleset közül 43 itt történt. A legutóbb - pénteken - közölt adatok szerint 26-an haltak meg a latin-amerikai országban, öt nap alatt számuk megduplázódott. Argentína új egészségügyi minisztere, Juan Luis Manzur közölte: szeretné, ha az idén 263 millió dollárral növelnék a közegészségügyre fordítandó kiadásokat, és elrendelte, hogy az állapotos nők két hétre igazoltan távol maradhatnak a munkahelyüktől a járvány elleni védekezés részeként.
2009.07.02. 08:47
 
 
Megkezdődött az apadás a Duna szigetközi szakaszán
Megkezdődött az apadás a Duna szigetközi szakaszán - közölte az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság központi védelemvezető-helyettese csütörtök reggel. Nagybajcsnál csaknem harminc centiméterrel csökkent a vízszint reggelre a szerdai 674 centiméteres tetőzést követően. Az apadás miatt Dunaremete térségében elsőfokúra, Nagybajcsnál másodfokúra mérsékelték az árvízvédelmi készültséget hat órától. A Rábán csütörtökre várják az újabb árhullám tetőzését a folyó középső, Sárvár alatti szakaszán. A készültség másodfokú.
2009.07.02. 08:25
 
 
Bírálta a választást és a letartóztatásokat a volt iráni elnök
Mohammed Hatami volt iráni államfő bírálta a vitatott kimenetelű elnökválasztást és a letartóztatott tüntetők szabadon bocsátását követelte szerdán. Azóta, hogy az Őrök Tanácsa megerősítette hétfőn a keményvonalas Mahmúd Ahmadinezsád elnökválasztási győzelmét, Hatami a harmadik, aki a reformer szellemiségűnek tartott vezető politikusok közül nyilvánosan kifogásolja a választást és annak viharos következményeit. A vereséget szenvedett két mérsékelt jelölt - Mir Hoszein Muszavi volt kormányfő és Mehdi Karubi volt parlamenti elnök - egybehangzóan választási csalást emleget, és az eredmények megsemmisítésére szólít fel.
2009.07.02. 07:56
 
 
Nem lesz gyászszertartás Neverlandben, Michael Jackson híres farmján
Nem lesz sem nyilvános, sem szűkkörű gyászszertartás a Neverland ranchon, Michael Jackson híres farmján - tudatta a család szerdán hivatalos közleményben. A Jackson-család még mindig nem döntött arról, hogy hol és mikor tartják a gyászszertartásokat, sem a temetés helyszínéről. Kalifornia állam törvényeinek értelmében holttestet csak temetőben lehet elhantolni, magánbirtokon kizárólag urnába zárt hamvakat szabad eltemetni. A család azonban nem kívánja elhamvaszttatni a holttestet, így akár hónapokig tartó egyeztetéseket kellene folytatnia Kalifornia állam hatóságaival, ha mégis Neverlandet szeretné a temetés helyszínének.
2009.07.02. 07:45
 
 
A tiszti főorvos szerint jelenleg nincs új influenzás beteg Magyarországon
Jelenleg nincs tudomásunk arról, hogy új típusú influenzás beteg lenne Magyarországon; akiknél regisztrálták a megbetegedést, már meggyógyultak - mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos a Napkelte és a Tv2 Tények csütörtök kora reggeli adásában. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat szerdán jelentette be, hogy tizenegyre emelkedett az új típusú influenzás esetek száma Magyarországon, miután újabb három megbetegedést regisztráltak. Azzal kapcsolatban, hogy az egyik beteg itthon fertőződött meg, Falus Ferenc csütörtök reggel azt mondta: ő volt a negyedik regisztrált beteg, de ez korábban nem kapott nyilvánosságot.
2009.07.02. 07:25
 
 
269 forint alatt az euró csütörtökön reggel
A londoni bankközi piacon csütörtökön kora reggel 268,88 forintot ért egy euró a szerda késő esti 268,72 forinttal szemben. Ez 0,06 százalékos gyengülést jelent. Elemzők elmondták: most már az a nagy kérdés, hogy az euróval szemben szerdán hat havi csúcsra erősödött forint tudja-e tartani huzamosabb ideig a 270 forint/euró alatti árfolyamot. Ha a forint stabilizálódna a jelenlegi szinten, vagy megközelítené a 260 forintos euró árfolyamot, akkor megnyílna az út a kamatcsökkentés felé, vélik piaci elemzők. Egy dollár csütörtökön kora reggel 189,99 forintot ért. A forint ezzel 0,05 százalékkal gyengült a dollárral szemben a szerda késő esti árfolyamhoz képest.
2009.07.02. 07:12
 
 
Szonda Ipsos: erősítette pozícióit a Fidesz és a Jobbik
Az európai parlamenti választáson való sikeres szereplés erősítette a Fidesz és a Jobbik közvéleménybeli pozícióit; májushoz képest a Fidesz további 6, a Jobbik 5 százalékkal gyarapította táborát - közölte csütörtöki számában a Népszabadság a Szonda Ipsos legutóbbi felmérésének adatait ismertetve. A felmérés szerint a Fidesz támogatottsága a népesség egészén belül 44 százalékos, ez a párt eddigi csúcspontja. A kutatás alapján a múlt hónapban a választásra jogosultak 11, most 12 százaléka áll a szocialista párt mögött, tehát megközelítőleg egymilliós a táboruk. A Szonda Ipsos szerint lendületük hasonló a fideszesekéhez, nagyjából hattizedük aktív, vagyis jelenleg mintegy 600 ezer biztos szavazattal számolhatnának a szocialisták.
2009.07.02. 07:05
 
 
Kitilthatják az unióból a jemeni légitársaságot
Az Európai Bizottság megfenyegette a Yemenia jemeni légitársaságot, hogy kitiltja járatait Európa légteréből, ha július 10-ig nem oldja meg a visszatérő repülésbiztonsági problémákat - közölték szerdán a társasággal. Ibrahim al-Vazir jemeni közlekedési miniszter viszont azt állította, hogy a Comore-szigeteknél kedden lezuhant repülőgépet májusban alapos ellenőrzésnek vetették alá a gyártó cég, az Airbus felügyelete alatt. A gép "megfelelt a nemzetközi normáknak" - jelentette ki a miniszter. A Yemenia közben bejelentette, hogy 20 ezer euró kártérítést fizet az áldozatok családjának, egy francia bíróságon pedig eljárás indult az ügyben, ismeretlen tettes ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.
2009.07.01. 22:00
 
 
Szocialista politikusok: csak a választások után legyen tisztújítás
Tucatnyi szocialista politikus levélben fordul a párt kongresszusi küldötteihez azt javasolva: az MSZP vigye végig az országgyűlési ciklust, a hátralévő hónapokban dolgozzon ki karakteres és érvényes baloldali válaszokat a nehéz szociális, gazdasági helyzetre, és csak a választások után tartson tisztújítást. A magukat "belgáknak" nevező levélírók között van Kökény Mihály, az egészségügyi bizottság elnöke, Hajdu László 15. kerületi polgármester, Molnár Gyula Újbuda polgármestere, Tóth József 13. kerületi polgármester, Alexa György, Gy. Németh Erzsébet, Juhászné Lévai Katalin, Vitányi Iván, Bókay Endre, Halmay Gáborné, Kárpáti Tibor, Dér Zsuzsanna, Schiffer János és Szabó Gyula MSZP-s képviselők.
2009.07.01. 21:05
 
 
Lékó hetedik a sakkozók világranglistáján
Lékó Péter két pozíciót előrelépve a hetedik a Nemzetközi Sakkszövetség világranglistáján. A szegedi nagymester 2756 Élő-ponttal áll, s ez öttel több, mint a legutóbbi, áprilisi listán volt. Az első százban rajta kívül további három magyar szerepel: Polgár Judit (2687) - aki a női lajstromot továbbra is toronymagasan vezeti - a 43., Almási Zoltán (2684) a 46., míg Berkes Ferenc (2647) a 90. helyen áll. Az élen a bolgár Veszelin Topalov (2813) van, őt az indiai Viswanathan Anand (2788) és a norvég Magnus Carlsen (2772) követi.
2009.07.01. 20:11
 
 
Új vírus: tizenegyre emelkedett a hazai esetek száma
Tizenegyre emelkedett az új típusú influenzás esetek száma szerdára Magyarországon, miután újabb három megbetegedést regisztráltak - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). Egy fiatal férfi, egy kislány és egy kisgyermek betegedett meg, a lány általános állapota az ÁNTSZ tájékoztatása szerint jó, a többiek állapotáról azonban nincs információ. A Magyar Televízió szerda este közzétett információi szerint megtalálták az első olyan beteget, aki itthon fertőződött meg. A Híradó úgy tudja, hogy egy háziorvos a beteg, aki a páciensétől kapta el a betegséget. Legutóbb június közepén regisztráltak pozitív vírusmintát Magyarországon, akkor hárman fertőződtek meg.
2009.07.01. 20:00
 
 
Átadták India legnagyobb hídját
Az eddigi közel egy óráról hat percre rövidíti le az utat Mumbai két része között India legnagyobb hídja, amelyet szerdán adtak át a forgalomnak a Mumbai-öböl fölött. A módosabbak lakta északi Bandra negyedet a déli Worli üzleti negyeddel (nagyjából a belvárost a déli külvárosokkal) összekötő 5,6 kilométeres, a katolikus városcentrumot az átmenő forgalomtól nagyban mentesítő hídon a becslések szerint naponta 100 ezer gépjármű halad majd át. A nyolcsávosra tervezett hídon egyelőre csak négy sávot adtak át a forgalomnak, a többi megnyitását decemberre tervezik.
2009.07.01. 19:08
 
Obama egészségügyi reformját csak az amerikaiak 51 százaléka támogatja
Barack Obama elnök egészségügyi reformját csak az amerikaiak 51 százaléka támogatja; sok család aggódik, hogy kiadásaik meg fognak növekedni - derült ki a CNN/Opinion Research felmérésének kedden közölt eredményeiből. A januárban hivatalba lépett elnök azt akarja, hogy az egészségbiztosítási és ellátási rendszer átfogó reformja nyomán annak a 45 millió amerikainak a nagy része is biztosításhoz jusson, akinek jelenleg nincs ilyen. Obama tervének az az egyik központi eleme, hogy a jelenleg kizárólag magánbiztosítási alapon működő rendszert kiegészítse állami biztosítókkal, s a két rendszert versenyeztetné egymással.
2009.07.01. 18:25
 
 
Öthavi csúcson, 269 forint alatt az euró kora este
Tovább folytatódott szerdán délután a forint erősödése: az eurót valamivel öt óra előtt 268,65 forinton jegyezték a kora délelőtti 270,75 forint és a kedd délutáni 272,60 forint után. Utoljára 2009. január 15-én járt 269 forint alatt az euró. A magyar deviza szerdán közép-kelet-európai térségbeli társaival együtt folytatta az erősödést. A zloty a délutáni 4,39 után 4,35-re, a cseh korona pedig 25,95-ről 25,70-re erősödött az euróval szemben kora este. A térségbeli devizáknak kedvez az alapvetően optimista hangulat, valamint az is, hogy az Egyesült Államokban felfelé indultak el az indexek.
2009.07.01. 17:47
 
 
Bajnai: a nyelvtörvény súlyosan árt a magyar-szlovák kapcsolatoknak
A szlovák parlament által elfogadott államnyelvtörvény súlyosan árt a szlovákiai magyaroknak és a szlovák-magyar kapcsolatoknak is - mondta a magyar kormányfő szerdán Budapesten. A két ország közötti alapszerződés és több nemzetközi szerződés betűjével és szellemével is több helyen ütközik a szlovák nyelvtörvény - hangsúlyozta a miniszterelnök egy sajtóértekezleten. Bajnai Gordon hozzátette: át kell gondolni, hogy az új fejlemények függvényében mikor és milyen tartalommal van ideje és értelme megtartani a kormányfői találkozót, mikor válik ez ismét eszközzé ahhoz, hogy képesek legyenek megoldani problémákat - tette hozzá.
2009.07.01. 17:30
 
 
Lemondott Ivo Sanader horvát kormányfő
Lemondott tisztéről szerdán Ivo Sanader horvát kormányfő. A konzervatív politikus egyben azt is bejelentette, hogy kivonul a politikai életből, és nem indul a decemberben esedékes elnökválasztáson. Az 56 éves Sanader távozott pártja, a Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) éléről is. Sanader a lemondását bejelentő sajtóértekezleten nem nevezte meg távozása okát, mindössze annyit közölt: megtette a magáét, politikai élete befejeződött. Sanader közölte, hogy Stipe Mesic elnöknek helyettesét, Jadranka Kosort javasolja megüresedő posztjára. A horvát törvények értelmében a miniszterelnök lemondása automatikusan maga után vonja az egész kormány távozását is.
2009.07.01. 16:20
 
 
Bajnai: az IMF-jelentés elismeri a kormány erőfeszítéseit
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) jelentése elismeri a magyar kormány eddigi erőfeszítéseit, a kabinet végigcsinálja a meghirdetett programját, nem lesz választási költségvetés - mondta Bajnai Gordon kormányfő szerdán Budapesten egy sajtóértekezleten. "A kormány elszántabban, ha kell leszegett fejjel végig megy ezen az úton, és végigcsinálja azt a programot, amellyel Magyarországot ismét a növekedés és a stabilitás pályára állíthatjuk. Ebből a szempontból nagyon pozitív az IMF most közzétett jelentése is, hiszen elismeri mindezeket az erőfeszítéseket" - mondta Bajnai Gordon.
2009.07.01. 16:19
 
 
A Föld felszínének eddigi legrészletesebb topográfiai térképe készült el
Amerikai-japán együttműködésben a Föld eddigi legrészletesebb topográfiai térképe készült el, amely a bolygó felszínének 99 százalékára biztosít rálátást. Korábban a legpontosabb domborzati digitális térképet az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA különleges programja, a Shuttle Radar Topography Mission (SRTM) szolgáltatta. Az űrrepülőgép fedélzetén elhelyezett radarrendszer felhasználásával a Föld felszíne 80 százalékának digitális domborzati feltérképezését végezték el az északi 60-ik és a déli 57-ik szélességi fok között. A mostani Global Digital Elevation Map (GDEM) bolygónk felszínének 99 százalékát térképezi fel az északi 83-ik és a déli 83-ik fok között.
2009.07.01. 15:52
 
 
Nehezen halad az olasz vonatbaleset áldozatainak azonosítása
Nehezen halad az olaszországi vonatbaleset halálos áldozatainak azonosítása, több holttestnél DNS-vizsgálatra lesz szükség - mondta Viareggio polgármestere. A 16 halottból hat tetemet egyáltalán nem sikerült még azonosítani, ezekben az esetekben mindenképp DNS-vizsgálatot kell majd elvégezni. A többi holttest személyazonosságával kapcsolatban vannak feltételezések, de ezeket sem lehet még hivatalosan megerősíteni, mert nem állnak rendelkezésre személyi okmányok, és a tetemeket hozzátartozók még nem azonosították. Hétfő éjjel siklott ki egy tehervonat az észak-olaszországi Viareggio város központjában lévő pályaudvaron, majd két, cseppfolyós földgázzal feltöltött tartálykocsija kigyulladt és felrobbant.
2009.07.01. 15:20
 
 
Kiss Péter: eddig ötmilliárd forint gyűlt össze a krízisalapban
Több mint ötmilliárd forint gyűlt össze eddig a rászorulók számára létrehozott krízisalapban - jelentette be a társadalompolitikai miniszter. Kiss Péter elmondta, hogy a krízisalapban jelenleg mintegy 5-5,5 milliárd forint van, miután az áramszolgáltatók is hozzájárultak ahhoz. A kabinet által egymilliárd forinttal létrehozott nyitott alapból finanszírozzák majd a szociális kríziskezelő programot. A kormány szerda reggel megállapodott az áramszolgáltatók képviselőivel arról, hogy a 2008-as többletbevételük hatvan százalékát felajánlják a krízisalapba - közölte a miniszter a kormányülést követő tájékoztatón.
2009.07.01. 15:15
 
Karim Benzema valószínűleg a Real Madridhoz szerződik
A Real Madridhoz szerződhet Karim Benzema, az Olympique Lyon francia válogatott csatára, miután - a Marca című sportnapilap szerint - szerda reggel megszületett a megállapodás a két klub között. A Lyon ugyanakkor szerda délután cáfolta ezt a hírt. A spanyol újság internetes oldalának információját, mely arról is szólt, hogy a 21 esztendős futballistáért 35 millió eurót fizet a királyi gárda, a lyoni klub úgy pontosította, hogy megállapodás egyelőre nincs, de valóban érkezett ajánlat a futballistáért, amely viszont a 35 millió eurónál érzékelhetően nagyobb összegről szól. Az OL részéről még azt is hozzáfűzték, hogy nem feltétlenül a Real Madrid tette a kedvező ajánlatot.
2009.07.01. 14:38
 
 
Fidesz: megkapták az emberek az MSZP nyári csomagját
A szerdán hatályba lépő újabb adó- és áremelésekkel az emberek megkapták az MSZP nyári csomagját, amely egy átlagos családnak havi tízezer forintos pluszkiadást jelent - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője. Ez ismét egy brutális megszorító csomag, amelyet - a Nemzetközi Valutaalappal kötött szerződés alapján - ősszel egy újabb fog követni - mondta a politikus, aki szerint a havi tízezer forint pluszkiadás a gáz- és a villanyszámla növekedéséből, az élelmiszer- és az üzemanyagárak emelkedéséből, valamint a tömegközlekedés drágulásából adódik. Szijjártó szerint ezek az intézkedések teljesen feleslegesek, ugyanis ez a csomag visszafogja a fogyasztást, a fogyasztás visszaesése pedig a gazdaság visszaeséséhez vezet.
2009.07.01. 14:15
 
 
Prima Primissima Díj: rekordszámú jelölés érkezett az elismerésre
Minden eddiginél több jelölés érkezett idén a Prima Primissima Díjra, így a kuratórium összesen 431 jelölt közül választotta ki az elismerésre esélyes 30 művészt, tudóst, sportolót - jelentette be Csányi Sándor, a testület elnöke szerdán Budapesten. Nagy dolog, hogy a gazdasági válság ellenére egy ilyen alapítvány folytatni tudja a munkáját, és ki tudja osztani a díjakat, hiszen a művészet, a tudomány, a sport vagy a köznevelés területén nagyon sokan végeznek rendkívül eredményes munkát, de sokszor az elismerés csak évtizedek múltán jön el - hívta fel a figyelmet a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának vezetője.
2009.07.01. 14:10
 
Az Amnesty International elítélte az emberi jogok észak-kaukázusi megsértését
Az Amnesty International (AI) felszólította az orosz hatóságokat a jogállamiság szavatolására az Észak-Kaukázusban, hangsúlyozva: az emberi jogok sorozatos megsértése nem a térségbeli helyzet rendeződéséről tanúskodik. A világ legnagyobb, londoni székhelyű emberi jogi szervezete a BBC orosz nyelvű hírszolgálata által szerdán ismertetett jelentésében tette közzé felhívását. Az orosz kormány korábban azt hangoztatta, hogy Ramzan Kadirov csecsen elnök uralma alatt helyreállt a stabilitás Csecsenföldön. Az AI szerint viszont a közelmúltbeli terrorellenes műveletek újabb jogsértéseket tettek lehetővé.
2009.07.01. 14:04
 
 
Fico szerint a nyelvtörvény rendben van
Robert Fico szlovák kormányfő szerint az államnyelvtörvény módosítása rendben van, s nem látja okát annak, hogy ez a kérdés veszélyeztesse tervezett magyarországi látogatását. A magyar fél kedden élesen bírálta a szlovák államnyelvtörvény módosítását, s a nemzeti kisebbségi jogok csorbítását látja benne. "Nem látok abszolút semmiféle okot az ilyen reakcióra, mert semmi szokatlant, semmi rendkívülit nem tettünk" - jelentette ki Fico a szlovák kormány szerdai ülése után Pozsonyban. Leszögezte: érvényes magyarországi meghívása van, kész találkozni magyar partnerével, s már csak arra vár, hogy a magyar fél megerősítse annak időpontját.
2009.07.01. 14:04
 
 
Még sincs második túlélője a jemeni gép katasztrófájának
Alain Joyandet francia együttműködési államtitkár cáfolta szerdán, hogy második túlélője lenne a Comore-szigeteknél lezuhant jemeni gép katasztrófájának. A terület fővárosában, Moroniban tartózkodó tisztviselő a France Info rádióállomásnak nyilatkozva hangoztatta: "Szeretném cáfolni ezt az értesülést. Téves információ volt." Korábban a legjelentősebb Comore-szigeteki kórház utasítást kapott: készüljön fel arra, hogy fogadja a jemeni repülőgép előző napi katasztrófájának egy újabb túlélőjét.
2009.07.01. 13:15
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország 44., Brazília az élen
Egy helyet rontva júniusi pozícióján Magyarország a 44. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján, melynek élén az Európa-bajnok spanyolokat a Konföderációs Kupa-győztes brazilok váltották. A FIFA honlapja alapján a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő együttesek közül a dánok feljöttek a 15. helyre, jelentősen visszacsúszva a portugálok a 17., a svédek pedig a 42. pozíciót foglalják el, míg az albánok a 95., a máltaiak pedig a 150. helyen állnak. A válogatott következő ellenfele, Románia (augusztus 12., Puskás Stadion) jelenleg a 26.
2009.07.01. 12:07
 
 
Lassul az áradás, sok helyen elkezdődött az apadás
Az ország folyóinak elsőrendű, állami fővédvonalain jelenleg mintegy 850 kilométer hosszan van érvényben árvízvédelmi készültség; lassul az áradás és sok helyen folytatódik az apadás - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs. Harmadfokú a készültség (465 kilométer hosszan) a Dunán Ásványráró és Nagybajcs között, a Mosoni-Dunán, a Rábán Körmendnél és a Lajtán. Másodfokú a készültség a Dunán Dunakilitinél, Győrnél, Komáromnál, Esztergomnál, Gödnél, a Csepel-szigeten, a Rábán Sárvár alatt 199 km-en, és elsőfokú a Dunán a déli országhatárig a Rábán és a Mura mentén, összesen 189 km hosszan. A fővárosi védvonalakon, 87 km hosszan, másodfokú a készültség, a budai és a pesti alsó rakpart is víz alatt van.
2009.07.01. 11:45
 
 
Mezey György a Fehérvár FC vezetőedzője
Mezey György lett a Fehérvár FC labdarúgócsapatának vezetőedzője. A klub honlapjának szerdai híre szerint a tulajdonos szándékával összhangban az ügyvezetés július 1-i hatállyal, egy évre kérte fel a volt szövetségi kapitányt az együttes dirigálására. Mezeyt tavaly januárban nevezték ki a Fehérvár sportigazgatójának, emellett továbbra is a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia vezetője maradt. A 67 éves Mezey mostani kinevezésére azután került sor, hogy a székesfehérvári csapatnak nem sikerült megállapodnia a német Lothar Matthäusszal.
2009.07.01. 11:25
 
 
Műtéti altató okozhatta Michael Jackson halálát
Michael Jackson olyan álmatlanságban szenvedett, hogy műtéteknél használatos erős altatókért könyörgött orvosainak - közölte a múlt héten elhunyt sztár táplálkozási tanácsadója. A Jackson halálát követően tartott házkutatás során Propofol nevű szerre találtak - olvasható a tmz.com honlapon. Cherilyn Lee táplálkozási tanácsadó pedig arról számolt be, hogy az énekes rendszeresen Diprivant, a Propofollal megegyező szert kért tőle, ő azonban nem szerzett neki. A nővéri engedéllyel bíró Lee elmondta: egy telefonbeszélgetés után, amelyet négy nappal Jackson halála előtt folytatott a popkirállyal, attól tartott, hogy az énekes valahogy mégiscsak hozzájutott az intravénásan beadandó szerhez, vagy egy másik erős altatóhoz.
2009.07.01. 11:07
 
Öttusa Eb: három éremmel zárt a magyar csapat
A magyar csapat három éremmel fejezte be a kedden véget ért lipcsei öttusa Európa-bajnokságot, de nem állt messze attól, hogy az eredeti célkitűzést, a négy dobogós helyezést begyűjtse. Az Eb-n ezüstérmet szerzett a Marosi Ádám, Tibolya Péter, Németh Róbert összeállítású váltótrió, illetve bronzot Marosi egyéniben, valamint a Kovács Sarolta, Vörös Zsuzsanna, Gyenesei Leila csapat az úgynevezett hagyományos versenyben. A válogatottak számára most pár nap pihenő következik, aztán fővárosi és tatai edzőtáborozással készülnek a hazai legjobbak az augusztus 13. és 18. között esedékes londoni világbajnokságra. Közben - három hét múlva - országos bajnokság lesz.
2009.07.01. 10:52
 
 
Azonosították a lezuhant jemeni repülőgép fekete dobozának helyét
Azonosították a helyét azon jemeni utasszállító gép fekete dobozának, amely kedden zuhant a tengerbe a Comore-szigetek közelében - közölték Párizsban. Alain Joyandet francia együttműködési államtitkár elmondta, hogy a repülési adatokat rögzítő berendezés jeleit még kedd délután fogta fel egy légi járőr negyven kilométerre a partoktól. A térségbe érkezik szerdán a Rieuse francia hajó, s megkezdi a fekete doboz kiemelését - tette hozzá az államtitkár, aki a helyszínre utazott.
2009.07.01. 10:45
 
 
Oszkó: tartani kell a 3,8 százalékos hiányt 2010-ben
Oszkó Péter szerint a 3,8 százalékos GDP-arányos államháztartási hiányt 2010-re nem lehet "elmozdítani", nemcsak azért, mert ezt a Nemzetközi Valutaalap (IMF), hanem azért, mert a piacok is ezt várják el Magyarországtól. A pénzügyminiszter a Magyar Televízió Napkelte című műsorában szerda reggel hozzátette: a piacok "ezért kezdték el jutalmazni Magyarországot". Ehhez meg kell tenni ésszerű lépéseket - mondta, és ezek közé sorolta a MÁV központi állami támogatásának lefaragását, az önkormányzatok központi támogatásának csökkentését. Kifejtette: a MÁV-ra "irdatlan pénzeket", éves szinten 250 milliárd forintot költ el az ország most is, sokkal többet, mint amekkora összeget a 13. havi nyugdíj jelent.
2009.07.01. 10:30
 
Kilépett az MDF-ből húsz II. kerületi tag
Lemondott a főváros II. kerületében betöltött MDF-elnöki tisztségéről, és elhagyta a pártot Porkoláb Mátyás húsz párttársával együtt; a politikus szerdai közleménye szerint a kilépések helyi és országos szinten is folytatódni fognak. Porkoláb Mátyás azzal indokolta döntését, hogy "az MDF a nemzet iránt elkötelezett keresztény-konzervatív pártból elv és hagyományos értékek nélküli, meghatározhatatlan ideológiájú, populista párttá vált". A közlemény megfogalmazása szerint a volt tagok számára elfogadhatatlan a "törvénytelen eszközökkel" készült lehallgatások felhasználása belső politikai küzdelemben, a kizárások és "egyéb, antidemokratikus működési módszerek, a manipulatív politizálás".
2009.07.01. 10:18
 
 
Andrási Miklós lett a MÁV Zrt. elnöke
Hónig Péter közlekedési miniszter Andrási Miklóst, a Grid Zrt. igazgatóját nevezte ki a MÁV Zrt. igazgatósága elnökének, későbbiekben elnök-vezérigazgatójának, Antali Károly kabinetfőnököt pedig a közösségi közlekedés átalakításának stratégiájáért felelős miniszteri biztosnak. Hónig szerdán újságíróknak elmondta: Heinczinger Istvánnal, a MÁV Zrt. jelenlegi vezérigazgatójával szemben "nincs bizalomvesztés". A miniszter kitért arra, hogy a közösségi közlekedést, elsősorban a MÁV-ot át kell alakítani. Jelenleg a közösségi közlekedés - a MÁV és a Volán - állami finanszírozása 280 milliárd forintba kerül évente, és az IMF-fel kötött megállapodás alapján 2010-ben 40 milliárd forintot kell ebből megtakarítani.
2009.07.01. 10:00
 
 
Kovács Katalin a vb-n is az egyest választja a páros helyett
A vasárnap zárult brandenburgi Európa-bajnoksághoz hasonlóan a kanadai Dartmouth-ban augusztus 13-16-án sorra kerülő vb-n is egyesben és nem Janics Natasával párosban indul majd Kovács Katalin, a Domino Honvéd kajakosa. "Natival megbeszéltük, hogy maradok az egyesnél. Bennem volt némi dilemma a párosunk miatt, de ő támogat ebben, és ez sokat jelent nekem" - idézte a hazai szövetség szerdai hírlevele a kétszeres olimpiai és 23-szoros vb-aranyérmes sportolót, aki három arany- és egy ezüstéremmel tért haza a kontinensviadalról.
2009.07.01. 09:50
 
 
Erősödik a forint árfolyama
Erősödött a forint, szerdán reggel 271,05 forinton jegyezték az eurót a kedd délutáni 272,60 forint után. Az árfolyam a tengeren túli és az ázsiai kereskedési szakaszban is 272,50 környékén tartózkodott. A forint már hétfőn este áttörte a piac által erős technikai ellenállási pontnak tekintett 275 forintos euró árfolyam küszöböt. A forint, a zloty és a cseh korona erős nyitása az euró/dollár árfolyamnak 1,4030 körüli szintről 1,4060-ra történt euró erősödéssel párhuzamosan következett be. A zloty 4,45-ről 4,43-as euró árfolyamra, a cseh korona 25,95-ről 25,90-re erősödött.
2009.07.01. 09:40
 
 
Megkezdte világkörüli turnéját a U2
Megkezdte világkörüli turnéját a U2: az ír banda 90 ezer ember előtt lépett fel kedd este Barcelonában. A gigantikus koncerten Michael Jacksonról is megemlékeztek. Bono és társai több mint két órán át zenéltek a Nou Camp stadionban. A No Line on the Horizon című új album számai mellett olyan klasszikusok is elhangzottak mint a Pride és az I Still Haven,t Find What I,m Looking for. Az eredetileg Billie Holiday számára írt Angel of Harlem című dalt ezúttal a múlt héten hirtelen elhunyt Michael Jackson emlékére adták elő. Az együttes fantasztikus show-t kínált a közönségnek, a fémelemekből álló színpadi díszlet A csillagok háborújának űrhajóira emlékeztetett.
2009.07.01. 09:30
 
 
Mesterházy: "fél balra átra" van szüksége az MSZP-nek
Az elmúlt időszak egyik nagy politikai eredménye, hogy a válságkezelő intézkedések meghozatala közben egységes maradt az MSZP-frakció - mondta Mesterházy Attila, a parlamenti képviselőcsoport vezetője az MTI-nek adott interjújában. A politikus szerint szigorú és takarékos jövő évi költségvetésre van szükség, úgy, hogy az egyben "fél balra átot" is jelentsen az MSZP számára. A frakcióvezető az elmúlt hónapok eredménynek tartja, hogy az MSZP-frakció nagyon sok szakmai vita után, de a kormányzattal szorosan együttműködve mindig tudta biztosítani a szükséges parlamenti többséget.
2009.07.01. 09:00
 
 
McStay a vezetőedző Újpesten
Kedden késő este létrejött a megállapodás a felek között, így immár hivatalos: a 2009/2010-es szezonban William McStay lesz az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetőedzője - erről a lila-fehér klub honlapja számolt be szerdán. A 47 éves skót tréner a Celtic Glasgow-tól érkezik, ahol 15 évig dolgozott és az utóbbi esztendőkben komoly sikereket érte el az utánpótlással. "A szándékaim szerint továbbra is tartom a kapcsolatot a Celtic-kel. Ez egy nagy váltás lesz számomra, amely jelentős lépés a karrieremben. Az Újpest FC-vel kötött megállapodásom egyben kihívás is számomra" - idézte a honlap McStayt.
2009.07.01. 08:45
 
 
Eltemették Farrah Fawcett hollywoodi filmsztárt
Több száz barát, kolléga és hozzátartozói kísérték utolsó útjára a múlt héten rákban elhunyt Farrah Fawcett hollywoodi színésznőt, akit sok zenével tarkított magánszertartás keretében búcsúztattak el helyi idő szerint kedd délután Los Angelesben. "Egyike volt a legzenésebb temetéseknek, amelyen valaha részt vettem, de ez már csak így van, ha a show-biznisz egyik egyéniségét temetik" - jelentette ki Eliot Tiegel szakújságíró, aki az ötszáz meghívott egyikeként vett részt a ceremónián. Fawcett 62 éves korában, hosszú betegeskedés után múlt csütörtökön halt meg. Három éve diagnosztizálták végbélrákkal, közben átmenetileg javult az állapota, de tavaly ismét visszaesett.
2009.07.01. 08:38
 
 
Kánikula várható, a tűzoltók az óvintézkedésekre figyelmeztetnek
A kánikulai meleg miatt a szükséges óvintézkedésekre hívta fel a figyelmet a tűzoltószövetség. Az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala szerdára és csütörtökre első fokú hőségriasztást jelzett, az Országos Meteorológiai Szolgálat pedig szerdára UV-B riasztást adott ki, mivel az ország északkeleti részén 7,6-es, nagyon erős sugárzás várható. A meteorológiai szolgálat szerdára 27-32 Celsius-fok közötti legmagasabb nappali hőmérsékletet prognosztizált. Aki egészségi, fizikai állapota miatt nem bírja a meleget, az inkább ne induljon útnak, ha megteheti. Ha mindenképpen ki kell mozdulnia otthonról, akkor kora reggeli vagy késő esti időpontot válasszon.
2009.07.01. 08:05
 
 
A benzin ára 13, a gázolajé 15 forinttal nőtt
Emelkedett az üzemanyagok ára: az áfa- és jövedéki adó emelés miatt mintegy bruttó 13, illetve 15 forinttal nőtt a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára. A Mol Nyrt. a tőzsdei árak és a forint erősödése miatt ezen a héten csökkentette volna ugyan a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát bruttó 6 forinttal, illetve 3 forinttal, ám az adóváltozások miatt növelnie kellett azokat. Az adóemelések a benzin árát 19 forinttal, gázolajét pedig 18 forinttal növelték volna, de a mértéket csökkentették a tőzsdei és árfolyamváltozásokból adódó hatások. A szerdai emeléssel a gázolaj átlagára 288 forintra, a benziné pedig 309 forintra nőtt. A kutaknál 10-25 forintos különbségek is lehetnek.
2009.07.01. 07:28
 
 
Gusztos nem vállalja az SZDSZ-elnökjelöltséget
Nem vállalhatom, nem vállalom az elnökjelöltséget az SZDSZ július 12-i küldöttgyűlésén - jelentette be blogjában Gusztos Péter szerda kora reggel. A politikus döntését azzal indokolta, hogy az elmúlt héten kiderült: a megfogalmazott politikai, személyi, szervezeti feltételeinek teljesülésére "nyilvánvalóan nincs esély". "Minden körülményt mérlegelve, komoly megfontolás után arra a döntésre jutottam továbbá, hogy a tisztújításon más tisztségért sem indulok, jelen helyzetben az újonnan megválasztott ügyvivői testületnek sem szeretnék tagja lenni" - írta blogjában az SZDSZ frakcióvezető-helyettese.
2009.07.01. 07:05
 
 
Pozsony: az államnyelvtörvény nem csorbítja a kisebbségi jogokat Szlovákiában
A pozsonyi külügyminisztérium nem látja okát annak, hogy az államnyelvtörvény módosítása miatt elhalasszák Robert Fico szlovák kormányfő tervezett magyarországi látogatását. "Meggyőződésünk, hogy a nyelvtörvény elfogadása nem sérti a kisebbségi jogok garantálásának magas szintjét Szlovákiában" - nyilatkozta kedden este Ján Skoda külügyminisztériumi szóvivő. Megerősítette, hogy a szlovák kormányfő régóta tervezett hivatalos budapesti útjának időpontját még nem rögzítették. Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter június elején azt mondta, hogy a magyar és a szlovák kormányfő várhatóan július 7-én, vagy 9-én találkozik Magyarországon.
2009.06.30. 22:00
 
Ötvenezer szurkoló Kaká hivatalos bemutatásán
A Real Madrid kedd este hivatalosan bemutatta Kakát, a labdarúgócsapat új szerzeményét. A 27 éves brazil játékmestert - akiért 67 millió eurót fizetett a klub az AC Milannak - Florentino Pérez elnök mutatta be a Santiago Bernabeu Stadionban. A futballistát 50 ezer szurkoló köszöntötte. "A mai nap nagyon különleges számomra. Boldog vagyok, hogy pályafutásom újabb állomásaként a Real Madrid játékosa lehetek" - mondta Kaká, a királyi gárda történetének 21. brazil légiósa, aki a 8-as mezt fogja viselni a csapatban. Az aranylabdás labdarúgó június elején kötelezte el magát a Realhoz.
2009.06.30. 21:43
 
 
A Győri Egyházmegye tiltakozik Marilyn Manson soproni fellépése ellen
A Győri Egyházmegye soproni és Sopron környéki templomokra kifüggesztett plakátokon tiltakozik a szerinte sátánista előadó, az amerikai Marilyn Manson fellépése ellen. Az amerikai Marilyn Manson koncertje a szerdán kezdődő, négynapos soproni VOLT Fesztivál programján szerepel. A plakáton az olvasható, hogy Manson koncertje alkalmat ad a keresztények elleni gyűlöletkeltésre és az egyház, valamint szentségei gyalázására. Ezért felszólítja a híveket, hogy imádsággal és böjt felajánlásával könyörögjenek a gyűlöletkeltőkért és a megtévesztettekért.
2009.06.30. 21:18
 
 
Az új hatóságok mellett és ellen is tüntetnek Hondurasban
Az új államvezetés mellett kezdtek tüntetést több ezren Honduras fővárosában, de egy ellentüntetés is elindult a város központja felé. A kedden, helyi idő szerint a déli órákban összegyűlt tömeg azt követelte feliratain, hogy a száműzetésbe kényszerített Manuel Zelaya elnök ne térjen haza, amint az szándékában áll, és tagadták, hogy államcsíny történt volna. Eközben egy szakszervezeti vezető szerint Zelaya mintegy tízezer híve indult el ugyanarra a helyszínre. José Pedro Handal, Magyarország hondurasi tiszteletbeli konzulja kedd este telefonon közölte az MTI-vel, hogy eddig nem jelentkeztek nála segítségért magyarok, és nem is tud róla, hogy a közép-amerikai országban lennének magyar utazók.
2009.06.30. 21:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039[2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista