2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Lemondásra szólítja fel a Forma-1 főnökét a Zsidó Világkongresszus
Lemondásra szólítja fel a Zsidó Világkongresszus (WJC) Bernie Ecclestone-t, a Formula-1 főnökét, aki a The Times című brit lap szombati számában dicsérte Hitler hatékonyságát, és kijelentette, hogy a demokrácia "nem sok jót hozott számos országnak, így ennek (Nagy-Britanniának) sem". Ronald Lauder, a WJC elnöke vasárnapi nyilatkozatában úgy vélekedett, Ecclestone nem alkalmas arra, hogy a Forma-1 feje legyen. Emiatt felszólította a csapatokat, a pilótákat és a versenyfutamoknak otthont adó országokat, hogy függesszék fel vele az együttműködést.
2009.07.05. 18:08
 
 
Tour de France: Cavendishé a vasárnapi etap
A brit Mark Cavendish sprintbefutó során megnyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny második, vasárnapi szakaszát, míg összetettben a nyitó napon győztes svájci Fabian Cancellara vezet. Hétfőn a Marseille és La Grande-Motte közötti 196,5 km vár a mezőnyre.
2009.07.05. 17:39
 
 
Universiade: Berki Krisztián aranyérmes lólengésben
Berki Krisztián esélyeshez méltóan vasárnap megnyerte a lólengést a belgrádi Universiadén, amelyen ez a magyar delegáció első aranyérme. A magyar csapat tájékoztatása szerint a négyszeres Európa-bajnok, vb-ezüstérmes tornász - többszöri módosítások után - végül 15,500 pontot kapott gyakorlatára. A második helyen a belga Donna-Donny Truyens végzett 15.425-tel. A női ugrás döntőjében Gombás Laura nyolcadik lett.
2009.07.05. 17:32
 
 
Az ügyészség nyomoz a Nemzeti Vagyonkezelő ellen
Nyomozást rendelt el a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. 2008-as működése ügyében az ügyészség a számviteli rend megsértésének gyanúja miatt - mondta a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója. Budai Gyula hivatali visszaélés gyanúja miatt fordult a Központi Nyomozó Főügyészséghez. Az MNV ellenőrző bizottsága márciusban hozta nyilvánosságra a vagyonkezelő 2008. évi működéséről szóló jelentését, amelyben súlyos hiányosságokat, törvénytelenségeket állapított meg, köztük azt, hogy MNV Zrt.-nek nem volt vagyonleltára, vagyonmérlege, nem történt meg a szabályszerű átadás-átvétel, nem rendelkezett vagyongazdálkodási stratégiával, és nem volt számlarendje.
2009.07.05. 16:50
 
 
Bemutatkozott a Thaiföldön született első pandabébi
A nagyközönségnek is bemutatkozott a hét végén a Thaiföldön született első pandabébi. Ezrek özönlötték el az ország északi részén fekvő Csiangmai állatkertjét szombaton, a hat hete világra jött kispanda bemutatására rendezett háromnapos nagy csinnadratta kezdetén. Az egyelőre még névtelen pandabébi évekig tartó kísérletezés után született Kínától kölcsönkapott szülők kölykeként. Az állatgondozók mindent megtettek, hogy a 2003 óta az állatkertben élő óriáspandapárt, Lin Huit és Csuang Csuangot párzásra ösztönözzék - még jelképes esküvőt is tartottak nekik, sőt a hímnek párzó pandákról szóló "pornóvideót" vetítettek -, ám végül is mesterséges megtermékenyítésre kényszerültek.
2009.07.05. 16:22
 
 
MSZP: a Fidesz végre határolódjon el a szélsőségektől
Az MSZP elvárja a Fidesztől, hogy végre egyértelműen határolódjon el a magyarországi szélsőségesektől, legyen partner az antifasiszta konszenzus megteremtésében - mondta Bárándy Gergely, az MSZP országgyűlési képviselője a szombati gárdista demonstráció kapcsán. A Jobbik szombaton tanújelét adta, hogy a demokratikus normák iránti tisztelet távol áll a gondolkodásmódjától, hiszen a párt, annak elnöke Vona Gábor, és az általa alapított Magyar Gárda egy terrorcselekménnyel és emberöléssel meggyanúsított közönséges bűnöző mellett tüntetett - közölte a kormánypárti politikus.
2009.07.05. 15:30
 
 
A horvát kormányfő az EU tehetetlenségével indokolta lemondását
Ivo Sanader horvát kormányfő az Európai Unió tehetetlenségével magyarázta minapi lemondását, szerinte az EU képtelen volt megakadályozni, hogy a szomszédos Szlovénia blokkolja az ország uniós csatlakozási tárgyalásait. Sanader - horvát vasárnapi lapjelentések szerint - pártja, a HDZ előző napi kongresszusán intézte üzenetét Ljubljanához: Szlovénia nem juthat egyetlen négyzetcentiméter horvát területhez sem, a szlovén zsarolási politika kudarcra van ítélve. A volt kormányfő ezzel arra utalt, hogy a horvát uniós csatlakozási tárgyalásokon fél éve nem történik előrehaladás, mert Szlovénia csak területi követeléseinek teljesülése esetén hajlandó azoknak zöld jelzést adni.
2009.07.05. 15:07
 
 
Több mint másfél millióan szeretnének belépőt Jackson búcsúztatására
Több mint 1,6 millió rajongó regisztráltatta magát a Michael Jackson nyilvános gyászszertartására szóló belépőkért: hétfőig kell várniuk, hogy megtudják: kapnak-e a szertartásra szóló 11 ezer ingyenjegyből. Los Angeles belvárosában, a Staples Centerben rendezik meg a búcsúztatást. A kétnapos jelentkezési idő szombaton járt le. A jegyek sorsáról internetes sorsoláson döntenek. További 6500 ingyenjegy a közeli Nokia Színházba szól. A rajongók az utóbbiban élő közvetítést láthatnak az eseményekről. A sorsoláson a nyertesek csak egy kódot és instrukciókat kapnak, hol vehetik fel a belépőket hétfőn - a kisorsoltak 2-2 jegyet kapnak. A jegyelosztó központban a jegy mellé csuklópántot is adnak, a jegy csak a szalaggal együtt érvényes.
2009.07.05. 14:53
 
 
Tíz perc alatt 68 hotdogot képes megenni a világbajnok
Tíz perc alatt 68 hotdogot falt fel az amerikai Joey Chestnut és ezzel nemcsak megvédte világbajnoki címét, hanem új rekordot is felállított hotdogevésben. A 25 éves kaliforniai férfi sorrendben harmadszor utasította maga mögé ősriválisát, a japán Kobajasi Takerut, volt hatszoros világbajnokot, akinek csak 64 virslit sikerült magába gyömöszölnie a július 4-i amerikai nemzeti ünnepen, a Függetlenség napján tartott hagyományos hotdogevőversenyen a New York-i Coney-szigeten.
2009.07.05. 14:32
 
 
Újabb gázválságtól tart a Gazprom vezérigazgató-helyettese
A bizonytalan ukrajnai földgáztárolási helyzet miatt újabb gázválság alakulhat ki az orosz Gazprom energetikai konszern vezérigazgató-helyettese szerint. Alekszandr Medvegyev elmondta: a januári krízist lezáró orosz-ukrán szerződés ellenére egyáltalán nem biztos, hogy a jövőben nem lesznek szállítási nehézségek. "Nagy a kockázata egy újabb válságnak" - nyilatkozta Medvegyev a Focus című német hírmagazinnak. A Gazprom exportjáért felelős 53 éves menedzser szerint nem csupán a gazdasági válságban megrendült Ukrajna fizetőképessége jelenthet gondot. Az esetleges rendezetlen számlák mellett van egy technikai jellegű probléma is; nincsen elég gáz az ukrajnai tározókban.
2009.07.05. 14:10
 
 
Észlelték a lezuhant jemeni gép fekete dobozainak jelzését
Észlelték a Comore-szigetek közelében keddre virradóra szerencsétlenül járt jemeni utasszállító repülőgép fedélzeti adatrögzítő műszereinek (fekete dobozainak) a jelzését - közölték hivatalos francia és comore-i források. Ali Abdou Mohamed, aki comore-i részről vezeti a vizsgálatot, - faxon Párizsba is eljuttatott - közleményben jelentette be, hogy a BEA francia polgári légiközlekedés-biztonsági iroda nyomozói vették a jelzést. A vizsgálattal francia részről hivatalosan megbízott BEA szóvivője megerősítette, hogy a kutatók vasárnap reggel víz alatti vizsgálódásuk során észleltek két akusztikus jelet a Yemenia légitársaság A310-es gépének két fedélzeti adatrögzítő műszeréről.
2009.07.05. 12:50
 
 
Kővágó harmadik a madridi atlétikai GP-n
Kővágó Zoltán a harmadik helyen végzett férfi diszkoszvetésben a szombat este rendezett madridi atlétikai Grand Prix-viadalon. Az athéni olimpián ezüstérmes magyar versenyző 62,70 méteres eredménnyel zárta a viadalt, s négy és fél méterrel maradt el a győztes litván Virgilijus Aleknától. A verseny másik magyar érdekeltje, Kazi Tamás futamában 1:46.74 perces idővel a negyedik helyen ért célba, ami összesítésben a kilencedik pozíciót jelentette számára.
2009.07.05. 12:14
 
 
Hétfőn találkozik egymással az orosz és az amerikai elnök Moszkvában
Dmitrij Medvegyev orosz és Barack Obama amerikai elnök a hét végén a sajtó útján utolsó üzeneteit küldte egymásnak a hétfőn kezdődő moszkvai orosz-amerikai csúcstalálkozó előtt, amelynek központi témája a nukleáris leszerelés - a kétoldalú kapcsolatok emblematikus kérdése -, a hadászati támadófegyverek csökkentéséről 1991-ben kötött, decemberben lejáró START-I megállapodást felváltó új egyezmény lesz. A felek hajlandónak tűnnek a csökkentésre, de Moszkva ezt össze akarja kapcsolni az orosz nukleáris elrettentő erőt aláásó amerikai rakétapajzsra vonatkozó megegyezéssel.
2009.07.05. 11:53
 
 
Gyenesei: a működőképességet kockáztatja az önkormányzatoktól való elvonás
Gyenesei István szerint kompenzáció nélkül az önkormányzatok működésének megbénulását és ez által az ország működőképességét kockáztatja a 2010-ben tervezett 120 milliárd forint támogatás kivonása az önkormányzatok költségvetéséből. "A kitűzött célnak pont a fordítottját eredményezheti egy ilyen döntés" - mondta a Gyurcsány-kormány volt önkormányzati minisztere Bajnai Gordon szombati, az MSZP kongresszusán elhangzott kijelentésére reagálva. A miniszterelnök a MSZP zárt ajtók mögött zajló kongresszusán leszögezte: három számot kőbe lehet vésni, amelyekből nem enged. Ragaszkodik a 3,8 százalékos hiányhoz, valamint ahhoz, hogy 120 milliárd forintos megtakarítás legyen az önkormányzatoknál, 40 milliárdos pedig a MÁV-nál.
2009.07.05. 11:45
 
 
Javier Solana nem akarja meghosszabbítani mandátumát
Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője nem kívánja meghosszabbítani megbízatását, amely tíz év után az idén októberben jár le. Az ABC című madridi lap interjút közölt vasárnap a spanyol politikussal, aki emlékeztetett arra: tíz éve tevékenykedik az EU külügyi főképviselőjeként, és nem áll szándékában mandátuma lejárta után folytatni ezt a munkát. "Azt hiszem, hogy itt az ideje (abbahagyni)" - fogalmazott Javier Solana, aki "nyugodtnak és elégedettnek" érzi magát. Solana 1999 októberében lett az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője, majd 2004-ben további öt évre meghosszabbították a megbízatását. Előtte, 1995-től 1999-ig a NATO főtitkára volt.
2009.07.05. 11:34
 
 
Egyre kevésbé népszerű az euró-bevezetés gondolata Lengyelországban
Alig néhány hónap alatt 26 százalékról 17 százalékra csökkent az euró azonnali bevezetésének gondolatát pártoló lengyelek aránya. A GFK Polonia közvélemény-kutató intézet júniusban végzett felmérése szerint a teljes lakosságon belül az év eleji szinthez képest 9 százalékponttal csökkent a közös európai fizetőeszköz mielőbbi bevezetésével egyetértők aránya. A Rzeczpospolita című lap hétvégi számában ismertetett kutatás szerint 15 százalék támogatja a bevezetés tervét, de nem tarja sürgetőnek az ügyet.
2009.07.05. 11:30
 
 
A Muszavi-tábor újabb jelentésben ítélte el az iráni elnökválasztást
Újabb, 25 oldalas jelentésben ítélte el az iráni elnökválasztáson alulmaradt Mir Hoszein Muszavi tábora a "csalásokat" és "rendellenességeket" - olvasható az ellenzéki jelölt internetes kampányoldalán, a Ghalamnewson. A Muszavira adott szavazatok védelmére alakult bizottság jelentése egyebek közt azzal vádolja a voksoláson győztesnek kihozott Mahmúd Ahmadinezsád jelenlegi elnököt, hogy kampányához nagy mértékben használt fel állami pénzeket. A dokumentum Ahmadinezsád iránti részrehajlással vádolja a belügyminisztériumot és a szavazást felügyelő Őrök Tanácsát, a Forradalmi Gárdát és a Baszidzs milíciát pedig a választásba való beavatkozással.
2009.07.05. 11:12
 
 
A Facebook népszerűségét a virtuális bűnözők is kihasználják
A Facebook közösségi portál népszerűségét a virtuális bűnözők is kihasználják, akik már több mint 200 millió felhasználó közül választhatják ki leendő áldozataikat. Biztonsági szakértők szerint az emberek naivitására épülő, biztonsági réseket kihasználó virtuális bűnözés a Facebook segítségével még gyorsabban terjed, és ez évente több milliárd dolláros kárt okoz az amerikai vállalatoknak, illetve az egyéni felhasználóknak. Két évvel ezelőtt még a MySpace volt a virtuális bűnözők kedvelt találkahelye, akik mostanra a Facebookra is beásták magukat. Ez nem is csoda, hiszen a közösségi portál a tavaly decemberi 120 milliós taglétszáma júliusra 200 millió fölé emelkedett.
2009.07.05. 10:41
 
 
Felfüggesztette Honduras tagságát az Amerikai Államok Szervezete
Felfüggesztette Honduras tagságát az Amerikai Államok Szervezete (AÁSZ) szombati rendkívüli ülésén Washingtonban, mert a közép-amerikai ország hatóságai a kijelölt határidőn belül nem helyezték vissza hivatalába az államcsínnyel menesztett Manuel Zelaya elnököt. Roberto Micheletti, Honduras kinevezett elnöke korábban közölte, hogy országa kilép a szervezetből, ám az AÁSZ főtitkára érvénytelennek minősítette a nemzetközileg el nem ismert kormány lépését. A szervezet alapszabálya abban az esetben teszi lehetővé egy tagország kizárását, ha az adott államban felbomlik a demokratikus rend és annak helyreállítása érdekében a diplomáciai erőfeszítések nem járnak eredménnyel.
2009.07.05. 10:30
 
 
Jövő héten dől el, mikor dönt az MSZP-választmány az ovb kiegészítéséről
Az MSZP választmányának vezetősége jövő héten konzultál a testület tagjaival arról, hogy mikor egészítsék ki a párt országos választási bizottságát (ovb) - mondta Simon Gábor választmányi elnök. A választmány tagjainak véleményét elektronikus úton kérik ki, hogy júliusban vagy augusztusban döntsenek az ovb kiegészítéséről - közölte a politikus. A választmány elnöke megjegyezte, szombaton, a választmány ülése után már tartottak egy konzultációt a lehetséges időpontról. Simon Gábor elmondta, hogy az alapszabály szerint az ovb kiegészítéséről az országos elnökség javaslatára dönt a választmány.
2009.07.05. 09:55
 
 
Ormos Mária: nem veszélytelen a jobboldali előretörés
Nem veszélytelen a jobboldali előretörés, de az Európai Unió stabilizáló szerepe és a nemzetközi válságkezelés gyakorlata mégis reményt adhat a demokrácia híveinek - mondta Ormos Mária történész. A történelemben vannak időről időre visszatérő helyzetek, motívumok: ilyen, amikor a hatalom sáncain kívül álló, rendszerfüggetlen tömeg megkísérli a fennálló berendezkedés gyökeres megváltoztatását - nem vitákkal, tárgyalásokkal, hanem radikális nyomással, erőszakkal - fogalmazott a történész. Erre a szituációra mindig is jellemző volt a kaotikus helyzet, például háborús vereség, gazdasági válság, eszmei zűrzavar, értékek és életformák válsága.
2009.07.05. 09:20
 
 
Az esti mesénél hatékonyabb a beszélgetés
Hatékonyabb a gyerekek anyanyelvi fejlődése szempontjából az alvás előtti beszélgetés, mint az esti meseolvasás - vélik amerikai szakemberek. Még ha a kisgyermekek nem is tudnak szavakat formálni, egyszerű válaszai egy beszélgetésben segítik őket a nyelvi készségeik fejlődésében. A beszélgetős gyerekek nagyobb szókinccsel rendelkeznek és kevesebb hibát vétenek, valószínűleg azért, mert beszélgetéskor a felnőtt ki tudja javítani a nyelvtani hibákat. A gyerekekre - négyéves korukig - ilyen szempontból a tévénézés virtuálisan nincs sem jó, sem rossz hatással.
2009.07.05. 08:35
 
 
Hangosítani kell a némán suhanó hibrid autókat?
Elképzelhető, hogy a közeljövőben zajkeltő berendezésekkel kell felszerelni a látássérültek által veszélyesnek tartott, némán suhanó hibridautókat. Japánban az utóbbi hónapok autóeladási toplistáját a benzin- és áramüzemelésű hibrid járművek vezetik, amelyek alacsony sebességnél, elektromos módban szinte hangtalanul suhannak az utakon. "Egyre több visszajelzést kapunk a látássérültektől és a tulajdonosoktól, hogy veszélyesnek érzik a hibridautókat - mondta a japán közlekedési minisztérium egyik tisztségviselője. - A látássérült emberek az utcán való közlekedéskor a hangokra vannak utalva, a hibrideknek viszont elektromos meghajtás esetén gyakorlatilag nincs motorzajuk".
2009.07.05. 08:22
 
 
Pato bazi nagy brazil lagzira készül
Alexandre Pato, az AC Milan brazil labdarúgója nagy esküvői lakomát kíván rendezni, amelyre szinte mindenkit meghívott, aki "számít" Brazíliában. A mindössze 19 éves válogatott csatár kedden fogad örök hűséget Sthefany Brito színésznőnek és a meghívandók terjedelmes listáján szerepel Luiz Inácio Lula da Silva brazil államfő és Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, a milánói klub elnöke. A futballistatársak közül David Beckham, Ronaldinho, Kaká és Cristiano Ronaldo is meghívást kapott. Rajtuk kívül számos régi és új-gazdag, továbbá színészek, modellek és más hírességek is mulatnak majd alkonyattól pirkadatig a bazi nagy brazil lagzin.
2009.07.05. 08:19
 
 
Öt év alatt ötszörösére nőhet az internetes adatforgalom
A gazdasági válság csak kismértékben befolyásolja az internetes (ip) hálózatok adatforgalmát, ami a fellendülés megindultával, 2013-ig a jelenlegi ötszörösére nőhet: a bővülésnek elsősorban a nagysebességű szélessávú kapcsolatok, valamint a videó- és mobilforgalom lesznek a motorjai. Az amerikai, internetes és távközlési megoldásokat szállító Cisco felmérése szerint 2013-ra az éves nemzetközi ip-forgalom 90 százalékát a videomegosztás adja majd. A következő öt évben a videokommunikáció a tízszeresére, a mobil szélessávú forgalmazás pedig 66-szorosára emelkedik. Így 2013-ra a világ mobil-adatforgalmának mintegy 65 százalékát a videoletöltés teszi majd ki.
2009.07.05. 08:15
 
 
Elektronikus cégeljárás: újabb beküldési mód júliustól
A cégeljárási kérelmeket a vonatkozó törvény értelmében a jelenleg alkalmazott, e-mail útján történő közvetlen beküldés mellett az idén júliustól a kormányzati portálon keresztül is be lehet nyújtani. Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium tájékoztatása szerint a most is alkalmazott e-mailen keresztül történő beküldési mód nem szűnik meg, hanem kiegészül egy újabb beküldési csatornával, vagyis a kormányzati portállal. A cégtörvény rendelkezései értelmében, a kormányzati portál igénybe vétele esetén is - hasonlóan az e-mailen keresztüli beküldéshez - kötelező az elektronikus kérelmeket minősített elektronikus aláírással hitelesíteni.
2009.07.05. 08:11
 
 
Tovább tart az "aranyláz"
Az Erste Csoport elemzői szerint az arany árának emelkedő trendje fennmarad, 2009-ben áttöri az ezerdolláros bűvös határt is, az arany az idén túlteljesítette a legtöbb befektetést, hiszen árfolyama - dollárban számolva - 7 százalékkal emelkedett. Az Erste szakértői szerint az arany árfolyama még csak az emelkedő tendencia elején jár, a hosszú távú célár elérheti a 2.300 dollárt. Az arany a legtöbb befektetésnél jobb eredményt ért el abszolút és relatív értékben az elmúlt hónapokban. Az arany árfolyama nyolcadik éves emelkedéssel zárta a 2008-as évet, emellett az elmúlt 12 hónapos időszak során is kiemelkedő teljesítményt nyújtott: az arany ára dollárban számolva 7 százalékkal, euróban számolva pedig 8 százalékkal emelkedett.
2009.07.05. 08:08
 
 
Egyesült Államok Nagydíja: Talmácsi a 17. helyről rajtol
Talmácsi Gábor a 17. helyről rajtol vasárnap a MotoGP-ben (800 kcm) a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyesült államokbeli versenyén. Az első pozícióból a nagyot bukó spanyol Jorge Lorenzo kezdheti majd meg a vasárnapi futamot Laguna Secában. Talmácsi az időmérő elején biztató köröket motorozott, a végén azonban már nem tudott javítani, s még a második szabadedzésen futott eredményétől is elmaradt négy tizeddel. A magyar motoros június 12-én kötött szerződést a Moto GP-ben érdekelt Honda Scot csapattal, azóta két futamon indult.
2009.07.05. 08:04
 
 
A rendőrség elengedte Vona Gábort
Elengedte a rendőrség vasárnap kora hajnalban Vona Gábort, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökét, akit a gárdisták Erzsébet téri demonstrációjáról vittek el a rendőrök néhány órával korábban - erősítette meg az MTI értesülését Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. A budapesti Erzsébet téren mintegy 200 egyenruhás gárdista demonstrált a Magyar Gárdát feloszlató bírósági ítélet ellen szombaton. Vona Gábort nem sokkal azután vitték el a rendőrök, hogy megérkezett és leült a fűre a gárdisták mellé. A rendőrség megtiltotta a rendezvényt, mint ahogyan a főváros több más pontjára aznap bejelentett demonstrációt is. A BRFK közleménye szerint a nap folyamán összesen 216 embert állítottak elő.
2009.07.05. 07:56
 
 
Gárdista-demonstráció: 184 embert állítottak elő
Este kilenc óra tájban lett nyugalom szombaton Budapesten, az Erzsébet téren, ahol délután mintegy 200 gárdista sorakozott fel egyenruhában, hogy demonstráljon a Magyar Gárdát bírósági döntéssel feloszlatott ítélet ellen, illetve a terrorcselekménnyel, robbanóanyaggal való visszaéléssel és emberölés előkészületével is gyanúsított Budaházy György mellett. A rendőrség megtiltotta a rendezvényt, mint ahogyan a főváros több más pontjára aznap bejelentett demonstrációt is. Késő estig 184 embert állítottak elő, köztük Vona Gábort, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökét is.
2009.07.04. 22:45
 
 
Lendvai: tartalmi, és nem személyi kérdésekkel foglalkoztunk
Lendvai Ildikó szerint az MSZP szombati zárt kongresszusa tartalmi, és nem személyi kérdésekkel foglalkozott, vagyis "előbb a kabát, utána a gomb". A pártelnök késő délutáni sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a Mozdonyfordítóban a mozdony abban az értelemben fordult is, hogy nem azon a sínpáron halad tovább, amit sokan tudni véltek, vagyis az MSZP "nem hasadt, nem veszett össze saját magával". A kongresszus megerősítette, és a választásokig ki nem nyithatóvá tette, hogy az MSZP támogatja a kormány válságkezelő programját - hangsúlyozta Lendvai Ildikó, hozzátéve: senki hallani sem akart a előre hozott választásokkal való kacérkodásról, mert az árt az országnak.
2009.07.04. 21:05
 
 
MotoGP, Egyesült Államok Nagydíja: Talmácsi 16. a második szabadedzésen is
Talmácsi Gábor a 16. helyen végzett a MotoGP második szabadedzésén, szombaton, a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyesült államokbeli versenyén. A magyar versenyző - hasonlóan a pénteki eredményéhez - az olasz Niccolo Canepát előzte meg, és csak két tized másodperccel volt lassabb a szintén itáliai Loris Capirossinál. Eredmények: MotoGP, 2. szabadedzés: 1. Jorge Lorenzo (spanyol, Yamaha) 1:21.799 perc 2. Casey Stoner (ausztrál, Ducati) 1:21.835 3. Valentino Rossi (olasz, Yamaha) 1:22.177 ...16. TALMÁCSI Gábor (Honda) 1:24.114.
2009.07.04. 20:42
 
 
Obama: az alapító atyák kitartására van szükség
Az Egyesült Államok alapító atyáinak kitartására van szükség ahhoz, hogy az amerikaiak le tudják küzdeni a mai nehézségeket - hangzott el Barack Obama elnök július 4-i, függetlenség napi üzenetében. Obama a rádióban felolvasott és az interneten is közzétett beszédében azt kérte az amerikaiaktól: a jelenlegi nehéz időkben legyenek olyan kitartóak, mint elődeik voltak, akik felfedezték az amerikai Nyugatot, túlélték a 30-es évekbeli depressziót és hatalmas ipart építettek. Erre a szellemre van szükség ma is - hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az Egyesült Államok korábban nem látott kihívásokkal néz szembe.
2009.07.04. 20:00
 
 
Újra megnyílt a New York-i Szabadság-szobor kilátója
Július 4-én, az amerikai függetlenség napján újra megnyílt a látogatók előtt a New York-i Szabadság-szobor koronája; a kilátó a 2001-es terrortámadások óta zárva volt. Óránként csak 30 látogatót engedtek fel a szabadságot és demokráciát jelképező Lady Liberty fejébe; a nagy számú jelentkező közül kisorsolták azokat a szerencséseket, akik felmászhattak a 168 fokú szűk csigalépcsőn a koronába. "Fantasztikus a kilátás" - lelkendezett a 9 éves Nica Garana bronxi diák, aki az elsők között juthatott fel a szobor tetejébe. A nemzeti parkszolgálat közlése szerint a fáklyás nőalak csak két évig lesz nyitva a látogatók előtt, utána ismét lezárják, hogy további biztonsági munkálatokat végezzenek rajta.
2009.07.04. 19:14
 
 
Veszprém-rali: Spitzmüller győzött
A Mitsubishit irányító Spitzmüller Csaba-Kazár Miklós páros nyerte szombaton a 15. Veszprém-ralit, az országos bajnokság ötödik futamát.A címvédő mögött Turi Tamás, Tóth Imre kettős végzett a második helyen, a harmadik pozícióban pedig Herczig Norbert, Baranyai László duó ért célba. A bajnokság következő futama a július 31. és augusztus 2. között Pécsett sorra kerülő Mecsek-rali lesz. Eredmények: 1. Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós (Mitsubishi Lancer WRC) 1:11:48.0 óra 2. Turi tamás, Tóth Imre (Subaru Impreza WRC) 1:12:01.0 3. Herczig Norbert, Baranyai László (Subaru Impreza WRC) 1:12:09.8.
2009.07.04. 18:40
 
 
F1: Ecclestone dicséri Hitlert és bírálja a demokráciát
A Forma 1-et irányító Bernie Ecclestone szerint Adolf Hitler hatékony volt, és a demokrácia számos ország, így Nagy-Britannia számára nem sok jót hozott. Ecclestone a The Times című tekintélyes brit lap szombati számának adott interjújában tette ezeket a kijelentéseket. Szavait máris bírálták egyes nagy-britanniai zsidó szervezetek, illetve a kormányon lévő Munkáspárt egyik parlamenti képviselője. Ecclestone közölte, hogy ő jobban szereti az "erős vezetőket", s példaként Margaret Thatcher volt brit miniszterelnököt, illetve Max Mosley-t, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökét hozva fel.
2009.07.04. 18:29
 
 
Lékó ismét remizett Dortmundban
A sötét bábukat vezető Lékó Péter döntetlent játszott a német Arkadij Naiditsch-csal a dortmundi sakk szupertorna harmadik fordulójában, szombaton. A viadal honlapja szerint a felek a 29. lépésben remiztek. A címvédő Lékó vasárnap az orosz Dmitrij Jakovenko ellen ül asztalhoz. Eredmények, 3. forduló: Magnus Carlsen (norvég)-Vlagyimir Kramnyik (orosz) döntetlen Etienne Bacrot (francia)-Dmitrij Jakovenko (orosz) döntetlen Arkadij Naiditsch (német)-Lékó Péter döntetlen. Az állás: Carlsen 2 pont, Lékó, Kramnyik, Bacrot, Jakovenko 1,5-1,5, Naiditsch 1.
2009.07.04. 17:35
 
 
Elfogadták a kongresszusi határozatot a szocialista küldöttek
Nagy többséggel, nyílt szavazáson elfogadták a kongresszusi határozatot a szocialista küldöttek szombati tanácskozásukon. A dokumentumból az egyetlen a személyi kérdéséket érintő passzus került ki - értesült az MTI szombaton délután. Az előzetes információkkal ellentétben a kongresszus még folytatódik, csak előrehozták a határozatról szóló szavazást. Az MTI információi szerint a kongresszusi javaslathoz több módosító indítvány is érkezett, de ezek közül csak egyet fogadtak el: nem a kongresszus, hanem az országos választmány bővíti majd ki a párt országos választási bizottságát (ovb) az elnökség javaslata alapján.
2009.07.04. 17:02
 
 
Megnyitották a budapesti rakpartokat
Megnyitották a forgalom előtt a budai és a pesti alsó rakpartot szombat délután - közölte a Fővinform. A pesti rakparton Dél felé a Dráva utcától csak a Havas utcáig lehet közlekedni, ellenkező irányban a Közraktár utca - Csarnok tér - Erkel utca - Lónyay utca - Vámház körút - Fővám tér - Molnár utca útvonalon haladhatnak az autósok közműmunkák miatt. A 2-es villamospótlók kerülőt tesznek és megállnak a Pipa utcában a Fővám térnél. A tájékoztatás szerint a budai alsó rakpart is járható a Halász utca és Lágymányosi híd között. A Duna még magas vízállása miatt nem jár Pünkösdfürdőről a Boráros térre a kishajó, valamint Megyerre az átkelőhajó.
2009.07.04. 16:58
 
 
Tenisz: Serena Williams nyerte a wimbledoni tornát
Az amerikai Serena Williams nyerte a női egyest az angol nyílt teniszbajnokságon, miután a szombati döntőben 1 óra 27 perc alatt, két játszmában győzött testvére, a címvédő Venus Williams ellen. A 27 esztendős Serena Williams harmadszor diadalmaskodott Wimbledonban (2002, 2003, 2009) és pályafutása 11. Grand Slam-győzelmét szerezte meg. Tavaly szintén a Williams-testvérek játszották a finálét a szentélyben, akkor Venus nyert. Eredmény: női egyes, döntő: Serena Williams (amerikai, 2.)-Venus Williams (amerikai, 3.) 7:6 (7-3), 6:2.
2009.07.04. 16:47
 
 
A rendőrség megtiltott egy, a Szent István térre bejelentett demonstrációt
A rendőrség megtiltotta egy, a budapesti Szent István térre szombat délutánra bejelentett demonstrációt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a közleményben a gyülekezési törvényben biztosított felhatalmazásával indokolta döntését. Délelőtt érkezett bejelentés a BRFK-ra egy magánszemélytől a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevében, miszerint demonstrációt kíván tartani a Bazilikánál. Az MTI tudósítója kora délután a helyszínen azt látta, hogy a rendőrség a Bazilika előtti Szent István teret körbekordonozta, de a csatlakozó utcáknál az átjárást lehetővé teszik. A Bazilika mellett csapatszállító gépkocsik és mikrobuszok állnak, legalább félszáz rendőr van a környéken.
2009.07.04. 16:00
 
 
Budapesti tenisztorna, selejtezők: két magyar továbbjutott
Jani Réka-Luca és Szávay Blanka szombaton sikerrel vette a 220 ezer euró összdíjazású GDF Suez Grand Prix Budapest elnevezésű salakpályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulóját. A Római Teniszakadémián hétfőn kezdődő 32-es főtáblán jelenleg három magyar teniszező, Szávay Ágnes, Arn Gréta és Marosi Katalin szerepel. A viadala első kiemeltje a svájci Patty Schnyder, Szávayt a negyedik helyen rangsorolták. A magyar játékos első ellenfele a szabadkártyával induló Marosi lesz. Az összecsapásra kedden 15 órától kerül sor.
2009.07.04. 15:54
 
 
Fókák edzik a túlsúlyos gyerekeket
A Bostonban működő New England Akvárium tengeri emlősökkel foglalkozó központja "Mozgasd meg!" elnevezéssel indított programot, melynek keretein belül az uszonyaikon egyensúlyozó és a medencéjükben rakétaként manőverező fókák igyekeznek majd mozgásra csábítani az elhízott gyerekeket. A programtól azt remélik, hogy az "uszonyos atléták" jó példaként szolgálnak a mozgásszegény életmódot folytató túlsúlyos gyerekek számára. "Ezek a tengeri állatok néha olyan dolgokat csinálnak, amelyektől leesik az ember álla. Azt szeretnénk ha inspirálóan hatnának a gyerekekre" - mondta Tony LaCassa, az intézmény szóvivője.
2009.07.04. 15:38
 
 
Cristiano Ronaldo "megéri a pénzét"
Saját bevallása szerint megéri az érte kiadott 94 millió eurót Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál szerzeménye, akit a Manchester Unitedtől szerződtetett rekordösszegért a királyi klub. "Tisztelem mindenki álláspontját, de nem értek egyet a kritizálókkal, akik sokallják ezt az összeget - nyilatkozta a Marca című sportnapilapnak szombaton a 24 éves aranylabdás futballista. - "A Real Madrid azért fizetett értem ennyit, mert meg akartak szerezni és értékesnek tartanak. Mindenkinek be fogom bizonyítani, hogy jó helyre ment a pénzük."
2009.07.04. 14:58
 
 
ORFK: egyenruhát viselő gárdisták ellen intézkedniük kell a rendőröknek
Ha a bíróság által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda tagjai egyenruhában jelennek meg közterületen, a rendőrség intézkedni fog ellenük - mondta az MTI-nek szombaton Makula György, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője, hozzátéve, erre a nap folyamán az ország több településén már sor került. A szóvivő tájékoztatása szerint szombaton több településén kellett intézkedniük a rendőröknek olyan emberekkel szemben, akik a Fővárosi Ítélőtábla által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda Egyesület egyenruháiban jelentek meg.
2009.07.04. 14:30
 
 
Új magyar képviselet létesülhet Kína belsejében
Új magyar képviselet létesítésének lehetőségét vizsgálja Budapest Kína belsejében, miután megszüntette a feladatát már betöltő hongkongi főkonzulátust - mondta az MTI-nek Sanghajból telefonon nyilatkozva szombaton Balázs Péter külügyminiszter. A hongkongi képviselet a partvidéken tíz éven át hasznosan segítette a kínai-magyar kapcsolatokat. A sanghaji főkonzulátus rendkívül jól beágyazottan működik a térségben, éppen ezért kedvet csinál ahhoz, hogy a külügyminisztérium a bezárt hongkongi helyett új képviseletet nyisson másutt, megfelelő súllyal és gazdasági feladatokkal - mondta a miniszter.
2009.07.04. 13:30
 
 
Fidesz-KDNP: hatvan milliárdot vonnak el az egészségügytől
A kormány a Valutaalap kérésének megfelelően ismét feláldozza az egészségügyet, s újabb hatvan milliárd forintot von el a területtől - mondta Pesti Imre, a Fidesz egészségügyi szakpolitikusa szombaton, a minisztérium budapesti épülete előtt rendezett civil demonstráción. Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: az egészségügy haldoklása 2006-ban megkezdődött és 2009-re befejeződött. Nagy Kálmán, a Kereszténydemokrata Néppárt egészségügyi szakpolitikusa azt mondta, hogy a 2006-os választások legnagyobb kárvallottja az egészségügy, egyetlen ágazat sem szenvedett el ekkora veszteséget.
2009.07.04. 13:30
 
 
Szili Katalin szeptemberben lemond a házelnöki posztról
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke szeptemberben lemond posztjáról; a házelnök ezt az MSZP zárt ajtók mögött zajló kongresszusán jelentette be. A házelnök megerősítette az MTI információját. Szili Katalin az MTI-nek elmondta, tisztség nélkül kíván dolgozni a baloldal újjáépítésén. Közlése szerint azért jelentette be már most döntését, hogy az MSZP vezetése és a frakció időben fel tudjon készülni arra, hogy az őszi parlamentkezdésre új házelnököt kell jelölni. Az MTI úgy tudja, Szili Katalin a kongresszuson baloldali fordulatot szorgalmazott, és azt mondta: nem szabad engedni a szociális minimumból.
2009.07.04. 12:14
 
 
Turistacsapda-lista a Prágába látogatóknak
A turistáknak állított "csapdák" listáját tette közzé a Prague-Stay.com. Az angol nyelvű portál felsorolja, milyen alacsony színvonalú és drága idegenforgalmai programok várnak a gyanútlan külföldire az UNESCO világörökség listáján szereplő Prága belvárosában. A listán található a kísérteteket és legendákat bemutató Museum Mysteria Pragensis vagy a panoptikum. A turisták zsebére utazó szolgáltatók és létesítmények kilenctagú toplistájának első helyén a prágai taxisok állnak, akik az útikönyvek figyelmeztetése szerint is gyakran becsapják az utast.
2009.07.04. 12:02
 
Bemutatták Latin-Amerika első hidrogénnel működő autóbuszát Sao Paulóban
A brazíliai Sao Paulo szövetségi állam kormánya a héten bemutatta Latin-Amerika első hidrogénnel üzemelő autóbuszát: az új jármű, amely a világ egyik legszennyezettebb városa, Sao Paulo elővárosában közlekedik majd, csendesebb és környezetbarátabb hagyományos társainál. Az EMTU tömegközlekedési vállalat számára készített első prototípus augusztustól áll majd forgalomba. Az új autóbusz 12 méter hosszú, három ajtaja van, légkondicionált és 33 kilométer hosszú útvonalon közlekedik majd. Maximális befogadóképessége 63 utas. A Sao Paulói Egyetem számításai szerint a hibridjárművek forgalomba állítása évi 5 százalékkal csökkentik majd a légszennyezést.
2009.07.04. 11:48
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036[2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista