2020. június 3., szerda - Klotild
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Oszkó: az ország visszanyerte hitelességét a sikeres kibocsátással
A kötvénykibocsátás sikere azt jelzi, hogy Magyarország visszanyerte hitelességét, visszaszerezte a külföldi nagybefektetők korábban elvesztett bizalmát - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter az MTI-nek. "A kötvénykibocsátás bizonyítja, hogy a befektetők most már úgy tekintenek Magyarországra, mint jó adósra , amelynek jó a gazdálkodása, s a befektetők biztosra vehetik, hogy a felvett kölcsönöket képes lesz visszafizetni" - fogalmazott a pénzügyminiszter. "A szervezőknek 500 millió eurós kibocsátásra adott megbízást az ÁKK, de hozzá kell tenni, hogy már a megbízásnál is tudatosítottuk, hogy az államháztartás idei finanszírozásánál ezt az összeget nem terveztük be" - jelezte Oszkó.
2009.07.17. 16:15
 
A Fitch a szuverén minősítést adta meg a magyar eurokötvényre
A szuverén magyar adóskockázati osztályzattal egyező, közepes befektetői "BBB" osztályzatot adta meg pénteken az aznap kibocsátott egymilliárd eurós magyar eurokötvényre a Fitch Ratings. A legnagyobb európai hitelminősítő a kötvény osztályzásához fűzött londoni elemzésében azt írta: Magyarország visszatérése az eurokötvény-piacra bővíti a finanszírozási lehetőségeket, és fontos lépés afelé, hogy az ország a későbbiekben már ne szoruljon a hivatalos nemzetközi intézmények támogatására.
2009.07.17. 16:10
 
 
Nem közeledtek az álláspontok a szlovák nyelvtörvény ügyében
Nem közeledtek az álláspontok a szlovák nyelvtörvény ügyében a két ország kisebbségi vegyes bizottságának budapesti ülésén pénteken. A szlovák fél szerint a törvény nem csorbítja a szlovákiai magyarok jogait, míg a magyar fél a törvény ellentmondásosságára hívta fel a figyelmet. A június 30-án módosított szlovák nyelvtörvényről Gémesi Ferenc, a bizottság magyar társelnöke, a Miniszterelnöki Hivatal kisebbség- és nemzetpolitikáért felelős szakállamtitkára elmondta az ülést követő sajtótájékoztatón, hogy a törvény több részét különböző módon lehet magyarázni és értelmezni. A szlovákiai magyarok azonban jogkorlátozásnak élik meg az új szabályozást.
2009.07.17. 16:00
 
 
Az EP elnöke szerint szeptemberben szavazni kell az EB következő elnökéről
Az Európai Parlament új elnöke szerint legkésőbb szeptemberben szavazni kell az Európai Bizottság következő elnökéről. Jerzy Buzek pénteken úgy vélekedett, hogy "káros lenne az Európai Unióra nézve, ha egy vagy akár két hónappal tovább csúszna a szavazás". Az Európai Bizottság elnökét a tagállami kormányokat képviselő Európai Tanács választja ki, de a jelölést az Európai Parlamentnek is jóvá kell hagynia. A posztra a 2004-ben hivatalba lépett jelenlegi elnök, José Manuel Barroso az egyetlen jelölt. Mind a 27 tagállam kormánya támogatja őt.
2009.07.17. 16:00
 
Varga Mihály: súlyos hiba volt az eurokötvény kibocsátása
Magyarország régen nem vett már fel ilyen drágán hitelt, mint most, az eurokötvény kibocsátása súlyos hiba volt - nyilatkozta Varga Mihály, a költségvetési bizottság elnöke, a Fidesz alelnöke az MTI-nek pénteken. "Épeszű ember egy ilyen hitelfelvétel után nem ünnepli magát" - fogalmazott a politikus, hozzátéve: "Bajnai Gordon öntömjénezését a kánikulai melegnek tudjuk be". Varga Mihály szerint az eurokötvény kibocsátásával Magyarország "méregdrágán" vett fel hitelt. A Fidesz politikusa szerint a kormány "presztízskérdést" csinált abból, hogy a piacról vegyen fel hitelt, "kerül, amibe kerül". Varga hangsúlyozta: nem a magyar kormány lépései állították helyre a piaci bizalmat, hanem a nemzetközi helyzet fordult kedvezőbbre.
2009.07.17. 15:55
 
 
A kalocsai polgármester is kilépett az SZDSZ-ből
Az SZDSZ kalocsai szervezetének minden tagja megszüntette tagsági viszonyát a pártban a csütörtökön tartott taggyűlésen: a képviselők függetlenként dolgoznak tovább a rendszerváltás óta szabadelvű többségű önkormányzatban - közölte a helyi szervezet tagjainak egyöntetű döntését pénteken Loibl László, aki a megszűnésig az alapszervezet elnöke volt. A kilépők között szerepel "a helyi elnök, az ügyvivői testület tagjai, a Megyei Választmány tagjai, Török Gusztáv Andor, a város polgármestere - aki egyben a Megyei Választmány elnöke és az Országos Tanács elnökségének tagja is - és az önkormányzati képviselők" - mondta Loibl László.
2009.07.17. 15:20
 
 
Egyetlen kerületi polgármestere sem maradt az SZDSZ-nek Budapesten
Kilépett az SZDSZ-ből Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester, két helyi, SZDSZ-es bizottsági elnök, valamint Csécsei Béla, Józsefváros polgármestere is. Csécsei Béla úgy fogalmazott: "ami van, azt nem lehet szeretni, ezzel sok mindent lehet csinálni csak szeretni nem". Hozzátette, független polgármesterként továbbra is a kerület élén marad. Ezzel a fővárosban a szabad demokratáknak egyetlen kerületi polgármesterük sem maradt. Az SZDSZ-ből a vasárnapi elnökválasztás óta több alapító is kilépett. A párt polgármesterei közül a vasárnapi elnökválasztás után a zuglói önkormányzatot vezető Weinek Leonárd távozott.
2009.07.17. 15:00
 
 
Három torta verseng az Ország Tortája címért
A pándi meggytorta, a borkirály torta és a mákosguba torta verseng idén az Ország Tortája címért, amelyet augusztus 20-án mutatnak be a Kossuth téren, Budapesten. Immár harmadik éve hagyományosan augusztus 20-án mutatják be a Miniszterelnöki Hivatal és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete közös programja keretében az Ország Tortáját, és az ország több száz cukrászdájában az ünnep napján kezdik el árusítani.
2009.07.17. 14:30
 
 
Európa Liga: Fenerbahce-Honvéd meccs lesz a selejtező 3. fordulójában
A kupagyőztes Budapest Honvéd a török Fenerbahce csapatával találkozik a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 3. fordulójában. A második körben is érintett Szombathelyi Haladás és Újpest közül - a pénteki, nyoni sorsolás alapján - előbbi a portugál Bragával, utóbbi pedig az albán Flamurtari Vlore és a skót FC Motherwell párharcának győztesével csap össze, amennyiben túljut a svéd Elfsborgon, illetve a román Steaua Bucurestin. Az első mérkőzéseket július 30-án, a visszavágókat egy héttel később rendezik. A Honvéd és a Haladás idegenben kezd, illetve kezdhet, míg az Újpest otthon játszhatná az első felvonást.
2009.07.17. 14:10
 
 
Gasparovic aláírta a szlovák államnyelvtörvény módosítását
Ivan Gasparovic szlovák államfő pénteken aláírta az államnyelvtörvény módosítását - közölte a pozsonyi SITA hírügynökség. A nyelvtörvény egyebek között előírja, hogy a nyilvános érintkezésben ezentúl szlovákul kell használni a szlovákiai földrajzi elnevezéseket. A kórházakban, egészségügyi és szociális intézményekben csak ott beszélhet a személyzet magyarul a pácienssel, ahol legalább 20 százaléknyi magyar él; a kisebbségi iskoláknak két nyelven kell vezetniük az összes dokumentációt. A nyelvtörvény megsértéséért akár 5000 eurós pénzbüntetés is kiszabható. A jogszabályt élesen bírálták a szlovákiai magyarok képviselői, és feszültséget váltott ki Magyarország és Szlovákia viszonyában is.
2009.07.17. 14:00
 
 
Nem követik a szórakozóhelyek korlátozását a belvárosi kerületek
Nincsen a szeptember 1-jétől hatályba lépő terézvárosi rendelethez hasonló szabályozás - mely szerint nem tarthatnak nyitva éjjel 22.00 és reggel 6.00 óra között a szórakozóhelyek - a belvárosi kerületekben, tudta meg az érintett önkormányzatoktól az MTI. Kékesi Tibor, az MSZP országgyűlési képviselője, a VI. kerület tanácsnoka, a rendelet előterjesztője elmondta, hogy a szabályozás egyedül a szállodákra és a benzinkutakra nem érvényes, minden más üzlet, vendéglátó-ipari egység és szórakozóhely csak 22.00 óráig tarthat nyitva, illetve a megfelelő engedélyek beszerzése után a nyitvatartási idő bizonyos mértékig meghosszabbítható.
2009.07.17. 13:55
 
 
Minden korábbi járványnál gyorsabban terjed az új influenza
Más járványokhoz viszonyítva soha nem látott sebességgel terjed világszerte a 2009. évi A(H1N1) vírus - közölte pénteken az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely beszüntette az járvány alakulásával kapcsolatos adatok közlését. Az ENSZ szakosított szervezete szerint a múltbeli világjárványok esetében több mint fél év kellett ahhoz, hogy a vírus olyan szinten fertőzzön, mint most hat hét alatt. A betegek többségénél azonban jóindulatúak a tünetek, és rendszerint gyógyszer nélkül is felépülnek - áll a WHO honlapján olvasható közleményben.
2009.07.17. 12:40
 
 
Távozik a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya
Nem kívánja folytatni a munkát a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztján Hajdu János - a szakember a szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint pénteken közölte elhatározását Sinka Lászlóval, az MKSZ elnökével. Hajdunak a sikerrel megvívott Európa-bajnoki selejtezősorozat után járt le a szerződése. A kontinensbajnokságot januárban rendezik Ausztriában. A trénert - aki a női csapattal negyedikként zárt a pekingi olimpián - tavaly szeptemberben nevezték ki a férfi válogatott élére. Az együttessel januárban hatodik lett a horvátországi világbajnokságon.
2009.07.17. 12:33
 
 
Az MDF Közrend Csomagot javasol
A közbiztonság helyreállítása érdekében az MDF Közrend Csomagra tesz javaslatot, melynek egyik eleme a rendőrség létszámának növelése - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke. Kiemelte: a szélsőséges gondolatok terjedése leginkább azzal okolható, hogy a kormány és a rendőrség nem tud megnyugtató válaszokat adni a közállapotokra. Mint mondta, a pártja által javasolt csomag tartalmazza többek közt, hogy zéró toleranciát kell hirdetni a tulajdon elleni és a közrendet sértő cselekményekkel szemben, tízezer fővel növelni kell a rendőrség állományát, valamint vissza kell állítani a belügyminisztériumot.
2009.07.17. 11:40
 
 
Deutsch: befolyásos pozíciókat tölt be a Fidesz az EP-ben
Deutsch Tamás szerint nagyon komoly, az érdemi döntéseket befolyásoló pozíciókat töltenek be a Fidesz-KDNP listájáról mandátumot szerzett képviselők az Európai Parlamentben. A fideszes EP-képviselő azzal összefüggésben beszélt erről pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy csütörtökön Strasbourgban elosztották az Európai Parlament bizottsági helyeit, tisztségeit. Deutsch Tamás a bizottsági helyek elosztásán túl arra is felhívta a figyelmet, hogy a magyar nemzeti érdekek európai képviselete szempontjából egy "figyelemreméltó trojka" áll össze Orbán Viktor mint néppárti alelnök, Schmitt Pál EP-alelnök és Szájer József mint az EP néppárti frakciójának alelnöke személyében.
2009.07.17. 11:19
 
 
Beckham győztes meccsen tért vissza a Galaxybe
Győztes mérkőzésen tért vissza az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságba David Beckham. A Los Angeles Galaxy angol játékosa helyi tudósítások szerint ugyanakkor nem vállalt komoly szerepet a New York Red Bulls elleni, 3-1-es idegenbeli sikerből. A válogatott középpályásnak sem veszélyes beadásai, sem szabadrúgásai nem voltak. Beckhamet, aki 2007-ben szerződött Los Angelesbe a Real Madridtól, idén januárban kölcsönadták az AC Milannak, s ugyan eredetileg az MLS tavaszi rajtjára vissza kellett volna térnie együtteséhez, végül május 30-ig maradhatott az olasz csapatnál, s a módosított megállapodás szerint csak most, július közepén kellett játékra jelentkeznie a Galaxynél.
2009.07.17. 10:47
 
 
Vádat emeltek Kolompár Orbán ellen sikkasztás miatt
Sikkasztás és a számvitel rendjének megsértése miatt vádat emelt az ügyészség Kolompár Orbán ellen - közölte a Fővárosi Főügyészség. A budapesti VI.-VII. kerületi ügyészség emelt vádat az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) vezetője és két társa ellen. A vád szerint Kolompár és két társa az OCÖ 2003. és 2004. évi gazdálkodása, könyvvezetése során nem megfelelően bonyolították a pénzforgalmat. A vád szerint Kolompár Orbán 2004 őszén több alkalommal utasította az OCÖ pénztárát, hogy különböző összegeket fizessen ki neki utólagos elszámolási kötelezettséggel. Így a pénztárból több mint ötmillió forintot vett fel, amellyel később nem számolt el az OCÖ felé, és a pénzt sem fizette vissza.
2009.07.17. 10:35
 
 
Megdöntötték a Delirium Guinness-rekordját Balassagyarmaton
Új Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton, ahol 2030 féle sört vonultattak fel a sörfesztiválon. A rekordot eddig egy brüsszeli söröző, a Delirium Café tartotta 2004 féle sörrel. Idén a XIII. Sörfesztivált tartják a Nógrád megyei városban, és a szervezők 2009 féle sörrel készültek a világrekord beállítására - mondta az MTI-nek pénteken Fazekas János, a fesztivált szervező Golan Produkció Bt. tulajdonosa. Végül még ezen is túltettek, 2050 különböző sör volt a helyszínen, amelyből a magyarországi Guinness-bizottság 2030 féle sört hitelesített, a független hitelesítő tanú Medvácz Lajos, Balassagyarmat polgármestere volt.
2009.07.17. 10:00
 
 
Csak két hét múlva derül fény Michael Jackson halálának okára
A vártnál később, csak két hét múlva készül el a teljes halottkémi jelentés Michael Jackson ügyében. Az illetékes halottkémi hivatal korábban e hét végére vagy a jövő hét elejére ígérte az eredményeket. Ed Winter helyettes halottkém azonban csütörtökön közölte, hogy még két hetet kell várni a teljes jelentésre. A késlekedés okáról azonban nem tárt fel részleteket. A toxikológiai vizsgálat várhatóan azt is tisztázza majd, hogy halálakor milyen gyógyszerek voltak Jackson szervezetében, és hogy ezek a szerek okoz(hat)ták-e az énekes halálát. A jelentés kulcsfontosságú a nyomozás szempontjából, és döntő szerepet játszhat abban, hogy az ügyben sor kerül-e vádemelésre.
2009.07.17. 09:43
 
IV. Határmenti Világzenei Fesztivál
Ismét a határok felé szólít, a friss keleti szelek különleges zenei csemegék hangjait szállítják: itt valami hatalmas varázslat készül újra, ami nem más, mint a 4. Határmenti Világzenei Fesztivál!
2009.07.17. 09:40
 
 
Viharokkal érkezik szombaton a hidegfront
Pénteken még országszerte 31-36 Celsius-fokos kánikula várható, szombaton azonban hidegfront érkezik viharos széllel, heves zivatarokkal, helyenként felhőszakadással, jégesővel és 80-90 kilométeres óránkénti sebesség fölötti széllökésekkel - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI érdeklődésére. Narancssárga, másodfokú figyelmeztető riasztás van érvényben a keleti országrészben, ami akkor lép életbe, ha a napi középhőmérséklet három vagy több napon át eléri a 25 Celsius-fokot, vagy akár csak egyetlen napig 27 fokos - közölte Fodor Zoltán.
2009.07.17. 09:30
 
 
KSH: 10,1 százalékkal csökkent az építőipari termelés éves szinten
Az építőipari termelés volumene 10,1 százalékkal csökkent 2009 májusában az előző év májusához viszonyítva mind a kiigazítatlan adatok szerint, mind munkanaptényezővel kiigazítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az MTI-vel pénteken. A KSH szerint az év első öt hónapjában a termelés 6,9 százalékkal volt kisebb az egy évvel korábbinál, míg szezonálisan kiigazítva májusban 3,3 százalékkal maradt el az előző havitól. Az építőipari termelés volumene 2009 áprilisában 8,4 százalékkal csökkent 2008 áprilisához viszonyítva mind a kiigazítatlan adatok szerint, mind munkanaptényezővel kiigazítva.
2009.07.17. 09:07
 
 
A NASA felfüggeszti az űrsiklók felbocsátását
Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA felfüggeszti űrrepülőgépeinek felbocsátását, amíg nem tisztázódik, hogy a hőszigetelő hab darabjai miért váltak le az Endeavour űrsikló üzemanyagtartályáról a szerdai start után - közölte John Shannon, az űrprogram igazgatója. Shannon szerint a NASA nem aggódik ugyan a mostani eset miatt, de a következő felbocsátáshoz a szakembereknek meg kell érteniük, hogy miért válnak le a szigetelőburok darabjai. Tisztázni kell, hogy egyedi esetről vagy általános problémáról van-e szó. A programigazgató kifejtette, hogy levált szigetelődarabok viszonylag későn szakadtak le az üzemanyagtartályról, ezért nem okozhattak nagyobb kárt.
2009.07.17. 08:20
 
 
Lánykérés alsónadrágos privát filmvetítéssel
Nem akármilyen lánykéréssel rukkolt elő egy brit filmrajongó, aki egy egész mozit bérelt ki, hogy saját filmjét levetítve bírja igenre barátnőjét. A 26 éves Pete Simpson barátnője csak annyit tudott, hogy születésnapján mozizás szerepel az esti programban - olvasható az Ananova brit portálon. A 25 éves Hannah igencsak meglepődött, amikor az üres teremben egyszer csak alsónadrágos barátját látta viszont a vásznon, amint épp Daniel Bedingfield If You're Not The One című slágerét énekli. Az ötperces montázson Pete számos színes alsónadrágban parádézott, ami végül meggyőzte Hannah-t. A lány el volt ragadtatva a bejátszás végeztével előtte térdre ereszkedő férfitól, és rábólintott az ajánlatra.
2009.07.17. 07:40
 
 
46 év után rendezte könyvtári tartozását
Negyvenhat év után vitte vissza a kikölcsönzött könyvet egy angol férfi a helyi könyvtárba, kihasználva a késők számára meghirdetett amnesztiát. Még 10 évesen, 1963-ban az apja számára kölcsönözte ki a Mérnöki Műhelygyakorlat című könyvet Derby város központi könyvtárából David Hall. 2500 font (800 ezer forint) büntetést kellett volna most fizetnie a késői visszavitelért, ám a könyvtár által szervezett akció időtartama alatt büntetés megfizetése nélkül rendezhették tartozásaikat az olvasók - olvasható a BBC honlapján. Az óriási késés okát a férfi azzal magyarázta, hogy 20 évvel az apja halála után, a padlás takarítása közben bukkant csak rá a könyvre.
2009.07.17. 07:36
 
 
Kaká és C. Ronaldo ára is egymilliárd euró
Cristiano Ronaldo után a labdarúgócsapat másik nyári sztárigazolásának, Kakának a kivásárlási árát is egymilliárd euróban határozta meg a Real Madrid. A klub szerint azért van szükség a csillagászati összegre, hogy elkerüljék az arab olajmágnások esetleges érdeklődését. A Marca című sportlap csütörtökön adott hírt a brazil középpályás szerződésébe beépített pontról, s beszámolója szerint Spanyolországban eddig 180 millió euró volt a kivásárlási ár-rekord: a szintén realos Raúlért és az FC Barcelonát erősítő Carles Puyolért kellene ennyit letennie az esetleges vásárlónak. A királyi klub Kakáért 67, Cristiano Ronaldóért pedig 94 millió eurót fizetett az AC Milannak, illetve a Manchester Unitednek.
2009.07.17. 07:34
 
 
"Náci" kerti törpe miatt vizsgálódik a nürnbergi ügyészség
Vizsgálatot indítottak a német igazságügyi hatóságok egy "náci" kerti törpe miatt. A törpe úgy néz ki, mintha a nácik üdvözlésként használt karlendítését utánozná. A nürnbergi ügyészség egyrészt azt vizsgálja, hogy felelősségre vonható-e az alkotó. Másrészt azt próbálja megállapítani, hogy törvénybe ütköző cselekedet-e egy ilyen törpe kiállítása kirakatban. A német törvények tiltják a feltűnő náci szimbólumok alkalmazását. A második világháború befejeződése óta Németországban tilos a hitleri korszakból származó karlendítés, a horogkeresztek és a különböző más náci jelek használata. A "művész" azt állítja, hogy a náci rendszer bírálatának szánta a törpét.
2009.07.17. 07:30
 
 
Robbanások két jakartai szállodában és egy bevásárlóközpontban
Nyolc ember életét vesztette, és 50-en megsebesültek pénteken reggel két jakartai luxusszállodában nagyjából egy időben történt nagy erejű robbanásokban - közölte az indonéziai belbiztonsági miniszter. A hatóságok szerint mind a halottak, mind a sebesültek között vannak külföldiek. Magyarország jakartai nagykövetségének nem megerősített információi szerint nincsenek köztük magyar állampolgárok. Szemtanúk szerint az első robbanás a Marriott szállodában történt, és körülbelül öt percre rá lehetett hallani a detonációt a Ritz-Carlton hotelből. Néhány órával később egy harmadik robbanás is történt. Ezúttal egy gépkocsiba rejtett pokolgép robbant fel egy bevásárlóközpont közelében, a város északi részén.
2009.07.17. 07:00
 
 
Megszűnik a zöldkártya januártól
Januártól megszűnik a zöldkártya, az autók környezetvédelmi vizsgálatát egyszerre végzik majd a műszaki vizsgával - tudta meg a Magyar Televízió Híradója. "2010. január elseje után akiknek műszakit kell csináltatniuk az autójukon, már nem kell majd külön zöldkártyáshoz is elmenniük, hanem egy lépésben, egyszerre tudnak mindent elkészíttetni az autójukhoz" - mondta Lovas Károly Róbert, a Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese a közszolgálati televízió csütörtök esti hírműsorának. A Híradó számításai szerint így olcsóbb is lesz, ugyanis az autósoknak most a műszaki vizsgáért és a zöldkártyáért együtt körülbelül húszezer forintot kell fizetniük, januártól a közös vizsga azonban nagyjából 17 ezer forintba kerül majd.
2009.07.16. 21:30
 
 
EL-selejtező: az Újpest vereséget szenvedett Bukarestben
Az Újpest 2-0-s vereséget szenvedett csütörtökön a román Steaua Bucuresti vendégeként a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában. Eredmény: Steaua Bucuresti (román)-Újpest FC 2-0 (0-0). Ghencea Stadion, 15 ezer néző. Gólszerzők: Surdu (46.), Stancu (72.). Piros lap: Kapetanosz (42.), illetve Korcsmár (54.). A visszavágót egy hét múlva rendezik.
2009.07.16. 21:25
 
 
A kormányfő három témáról tárgyal a bankokkal pénteken
Három témáról lesz szó a miniszterelnök és a bankok pénteki találkozóján: a lakáshitelesek megsegítéséről, a kkv-k hitelezésének gyorsításáról és fogyasztóvédelmi kérdésekről, köztük a bankok egyoldalú szerződésmódosításáról - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-nek csütörtökön. A kormányszóvivő ismertette: a kormány azt szeretné kérni a bankoktól, hogy sokkal aktívabban segítsék a lakáshiteleseket. Ha azt látják, hogy valaki potenciálisan bajba kerül, vegyék fel vele a kapcsolatot, ajánlják fel neki a törvény által kínált lehetőséget.
2009.07.16. 21:00
 
 
EL-selejtező: háromgólos vereséget szenvedett a Haladás
A Szombathelyi Haladás 3-0-s vereséget szenvedett csütörtökön a svéd Elfsborg otthonában a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában, a párharc első mérkőzésén. A magyar bajnoki bronzérmes az első félidőben még állta a rohamokat, ám a 61. percben Anders Svensson vezetést szerzett a svédeknek, majd a hajrában Stefan Ishizaki és Denni Avdic is eredményes volt. IF Elfsborg-Szombathelyi Haladás 3-0 (0-0) Boras, 3000 néző. Gólszerzők: Svensson (61.), Ishizaki (83.), Avdic (90.)
2009.07.16. 20:55
 
 
Kihirdették az Emmy-díj jelöltjeit
A Tina Fey főszereplésével futó komédia, A stúdió és a Mad Men - Reklámőrültek filmsorozat vezeti a televízió Oscarjának is nevezett Emmy-díj jelöltjeinek idei listáját, amelyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra Los Angelesben. Újdonsággal is előállt az Amerikai Televíziós Művészetek és Tudományok Akadémiája: eggyel több jelöltet hirdettek ki a főbb kategóriákban, ami felfrissítheti és népszerűbbé teheti a versengést. Hat jelöltet neveztek meg a színészi játék és a legjobb sorozatok díjaira. Az NBC csatorna sorozata, A stúdió 22 jelölést kapott, köztük a legjobb vígjáték és a legjobb női és a legjobb férfi főszereplő kategóriákban.
2009.07.16. 20:25
 
 
A LESZ szerint jogszerű volt a decemberi sztrájk Ferihegyen
Jogszerű volt a Budapest Airport dolgozóinak decemberi sztrájkja a Fővárosi Bíróság jogerős ítélete alapján - közölte a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) az MTI-vel csütörtökön. A ferihegyi repülőtér üzemeltetője közleményében ugyanakkor azt emelte ki, hogy a tizenkét szakszervezeti sztrájkköveteléséből mindössze négy ment át a törvényességi szűrőn.
2009.07.16. 20:10
 
 
A háborús zónákban továbbra is rágyújthatnak az amerikai katonák
Az Egyesült Államok védelmi minisztériuma annak ellenére sem tiltja meg a háborús övezetekben szolgáló katonáinak a dohányzást, hogy egy nemrég közölt tanulmány cigarettamentes hadsereget szorgalmazott. A katonákon már így is nagy a nyomás, és elég áldozatot hoznak az iraki és az afganisztáni háborúban - mondta Geoff Morrell, a Pentagon sajtófőnöke. Robert Gates védelmi miniszter pedig nem akarja azzal is növelni a stresszt, hogy megfosztja a katonákat attól a kevés eszköztől, amely segít a feszültség oldásában - tette hozzá Morrell. A miniszter mindazonáltal átfésüli a tanulmányt, hogy kiderüljön, milyen más lépéseket lehetne tenni a dohányzásmentes haderő eléréséhez - hangsúlyozta a szóvivő.
2009.07.16. 20:00
 
 
Lajcák: a szlovák-magyar vegyes bizottságnak kellene rendeznie a problémákat
Miroslav Lajcák szerint a szlovák-magyar kisebbségi vegyes bizottság megfelelő terep a Pozsony és Budapest között felmerülő kétoldalú problémák rendezésére. A szlovák külügyminisztérium csütörtökön Pozsonyban abból az alkalomból adta ki a tárcavezető nyilatkozatát, hogy pénteken Budapesten ülést tart a szlovák-magyar kisebbségi vegyes bizottság, amely megvitatja a közelmúltban elfogadott módosított szlovák államnyelvtörvény eltérő értelmezéseit. Lajcák kifejezte meggyőződését, hogy a szakértői tanácskozáson a vita racionális, tárgyilagos és politikamentes lesz. A nyilatkozatban ismételten leszögezte, hogy kétoldalú ügyről van szó.
2009.07.16. 20:00
 
 
Négy bizottsági helyet kapott a magyar futball az UEFA-ban
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) különféle feladatokat ellátó bizottságai közül négyben van képviselete a magyar labdarúgásnak. A magyar szövetség tájékoztatása szerint erről csütörtökön küldött hivatalos levelet az UEFA. Kisteleki István MLSZ-elnök továbbra is a sportág legfontosabb szakmai kérdéseivel foglalkozó fejlesztési bizottság egyik alelnökeként tevékenykedik, hozzá hasonlóan megőrizte pozícióját a futsalt és a strandfocit felügyelő testületben Ragadics Ferenc és a fegyelmi bizottságban alelnök Berzi Sándor. "Újoncként" egy fontos bizottság, az úgynevezett HatTrick tagjává választották Bienerth Gusztávot, az MLSZ nemzetközi igazgatóját. Ez a 13 tagú testület jelentős összegű pénzekről dönt, határoz csaknem valamennyi fejlesztési támogatásról.
2009.07.16. 19:10
 
 
17 gyermek maradt árván egy rablógyilkosság miatt Floridában
Katonai pontossággal végrehajtott bűncselekményről beszél az amerikai rendőrség annak az esetnek a kapcsán, amelyben küzdősportok művelőinek öltözött feketeruhás elkövetők végeztek egy 17 gyerekes floridai házaspárral, majd tűntek el a család páncélszekrényével. A hatóság eddig nyolc gyanúsítottat fogott el. Az őrizetbe vettek között egy 16 éves tinédzser és egy 47 éves nő is van, a gyanúsítottak gyilkosság vádjával kerülnek bíróság elé - számolt be a rendőrség. A házaspár 13 árvát fogadott örökbe, többségük sérült, például Down-szindrómás. A meggyilkolt szülők - a 66 éves Byrd Billings és 43 éves felesége, Melanie - célja az volt, hogy biztonságos életet nyújtsanak gyermekeiknek, akik közül a legfiatalabb még kisbaba.
2009.07.16. 19:00
 
 
Tour de France: Sörensen nyerte a csütörtöki szakaszt
A dán Nicki Sörensen nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny csütörtöki, 12. szakaszát, összetettben továbbra is az olasz Rinaldo Nocentini vezet. A hétszeres győztes amerikai Lance Armstrong 150 kilométer után defektet kapott, de nem került hátrányba emiatt. Eredmények: 12. szakasz, Tonnerre-Vittel, 211,5 km: 1. Sörensen (dán, Saxo Bank) 4:52:24 ó, 2. Lefevre (francia, Bouygues Telecom) 48 mp hátrány, 3. Pellizotti (olasz, Liquigas) azonos idővel. Az összetettben (sárga trikó): 1. Rinaldo Nocentini (olasz, Saxo Bank) 48:27:21 ó 2. Alberto Contador (spanyol, Asztana) 6 mp hátrány 3. Lance Armstrong (amerikai, Asztana) 8 mp h. Pénteken a Vittel és Colmar közötti 200 km vár a mezőnyre.
2009.07.16. 18:30
 
 
Kölcsön fehérneműben várják az Endeavour űrsiklót az ISS űrhajósai
Türelmetlenül várják a Nemzetközi Űrállomás (ISS) lakói az Endeavour űrrepülőgépet, amely hatodszori nekifutásra indult útnak csütörtökre virradóra. A sikeres startnak legjobban a japán Vakata Koicsi örül, aki a hónap végén visszaindul a Földre. Vakata márciusban indult a világűrbe, és már egy hónapja "túlórázik", az Endeavour indítását ugyanis eredetileg június 13-ra tervezték. Más űrhajósnak is nyomós oka van a türelmetlenségre. Az űrsikló ugyanis a legénységen és a berendezéseken kívül ruhaneműt is szállít az űrállomásra az amerikai legénységnek. Az űrrepülőgép késlekedése miatt az asztronauták kénytelenek voltak orosz kollégáikhoz fordulni, akik készségesen megosztották velük ruhatárukat.
2009.07.16. 18:10
 
 
Elosztották a bizottsági helyeket az Európai Parlamentben
Döntött az Európai Parlament csütörtökön Strasbourgban arról, melyik szakbizottságban dolgoznak az egyes képviselők főtagként a következő két és fél évben, illetve sok bizottságban már megválasztották a vezető tisztségviselőket is. Néhány bizottság esetében a vezető tisztségekről hétfőn születik döntés. A magyar EP-képviselők közül bizottsági alelnöknek választották, illetve hétfőn választhatják Gál Kingát (Fidesz, állampolgári jogok bizottsága), Járóka Líviát (Fidesz, nőjog-esélyegyenlőség) Gurmai Zitát (MSZP, alkotmányügy), Göncz Kingát (MSZP, állampolgári jogok), Deutsch Tamást (Fidesz, költségvetési ellenőrzés) és Hankiss Ágnest (Fidesz, petíciók).
2009.07.16. 18:00
 
 
Folyamatosan irtják a szúnyogokat Budapesten
Folyamatosan irtják a szúnyogokat Budapesten földi és légi permetezéssel, miután az árvíz levonulásával visszamaradt pocsolyákban elszaporodtak a vérszívó rovarok - közölte csütörtökön a fővárosi önkormányzat az MTI-vel. Az elmúlt napokban földi permetezés volt Zuglóban, a Rákos patak területén, Újpalotán a Szilas pataknál, Soroksáron, Pestszentlőrincen és Pestszentimrén, csütörtök és péntek éjjel pedig a XXII. kerületben lesz földi irtás. A légi munkákat július 28-29-én, majd az augusztus 20-ai ünnepek előtt megismétlik, de további légi irtást is elrendelhet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). Emellett egy kétezer hektáros területen repülőgépről is permeteztek - írták közleményben.
2009.07.16. 18:00
 
 
Több mint 50 ezer brit betegedett meg az új influenzától
Már több mint ötvenezer brit fertőződött meg az új influenzavírustól, 29-en meghaltak - közölték brit egészségügyi hatóságok. Az Egészségvédelmi Szervezet (HPA) becslése szerint a H1N1 vírustörzs nagy-britanniai megjelenése óta 55 ezren kapták el a kórt. A járvány rendkívül gyorsan terjed: az előző, hétfői összesítésben még tízezernél kevesebb igazolt fertőzés és 17 haláleset szerepelt. Nagy-Britanniában a lakosságszámhoz mérve a legnagyobb a fertőzöttek aránya a világon.
2009.07.16. 17:50
 
 
Az MLSZ fegyelmi eljárást indított az FTC ellen
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) illetékes bizottsága hivatalból fegyelmi eljárást indított a Ferencvárossal szemben a keddi, Hertha BSC elleni felkészülési mérkőzésen történt botránnyal kapcsolatban. Erről a szövetség csütörtökön tájékoztatta az MTI-t, hozzátéve, hogy az MLSZ fegyelmi testülete várhatóan jövő keddi ülésén foglalkozik az üggyel. Nyári Dezső, az MLSZ biztonsági bizottságának titkára elmondta: hosszas egyeztetést folytatott csütörtök délután a zöld-fehérek szakembereivel, s ennek eredményeképpen a klub szombati hármas tornáján már a Fradi Security Kft. biztosítja a meccseket.
2009.07.16. 17:24
 
 
Retkes Attila: hagyjuk abba a belső háborút az SZDSZ-ben
Retkes Attila arra kéri az SZDSZ tagjait, hogy a párt érdekében hagyják abba a "belső háborút" - olvasható az elnök által a párt tagjainak írt, csütörtökön az MTI birtokába került e-mailben. A levélben Retkes úgy fogalmaz, elnökké választása napján arra kérte Kóka Jánost, hogy szüntessék meg az SZDSZ "kétfejűségét", és ennek érdekében Kóka mondjon le frakcióvezetői megbízatásáról. Erre rajta kívül a párt küldötteinek elsöprő többsége is megkérte Kókát - jegyzi meg az e-mailben, melyben azt is írja, hogy mindez neki sem okozott örömöt, de azt szerette volna, ha Kóka megérti: az SZDSZ legfőbb döntéshozó szerve nem ért egyet az általa képviselt politikával. Mint kijelenti, mindezt az SZDSZ egységének helyreállítása érdekében tették.
2009.07.16. 17:00
 
Túljegyezték az egymilliárd euró névértékű magyar kötvényt
Egymilliárd euróban határozták meg a készülő ötéves magyar eurokötvény-kibocsátás névértékét, a csütörtök délután lezárult jegyzés során a kibocsátást 1,75 milliárd euróig jegyezték túl, mondták piaci források csütörtökön az MTI-nek. A kötvény lejegyzése közép-európai idő szerint csütörtök délután negyed 5-kor zárult, az árazás valószínűleg pénteken lesz, tette hozzá a nem hivatalos forrás.
2009.07.16. 16:46
 
Oroszország és Németország az Északi Áramlatot stratégiai fontosságúnak tartja
Európa gázellátása szempontjából Németország és Oroszország egyaránt stratégiai fontosságúnak tekinti a tervezett balti-tengeri fölgázvezetéket, az úgynevezett Északi Áramlatot. Ezt hangsúlyozta a csütörtöki tárgyalásokat lezáró közös sajtóértekezleten a München melletti schlessheimi kastélyban Angela Merkel német kancellár és Dmitrij Medvegyev orosz államfő. Merkel úgy vélekedett, hogy az Északi Áramlat és a Nabucco kölcsönösen kiegészíti egymást, míg Medvegyev azt hangoztatta, hogy Oroszország "nem féltékeny" a Nabuccóra. Országa amellett van, hogy Európa gázellátása több forrásból is biztosítható legyen - állította.
2009.07.16. 16:40
 
 
A katonai egyenruhák kitiltását sürgeti az EP-ből a szociáldemokrata frakció
Kéri az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója az EP elnökségétől, hogy érvényesítsék a parlament házszabályának azon rendelkezését, amely megtiltja katonai, félkatonai egyenruhák viselését az ülésteremben - jelentette be Martin Schulz frakcióvezető a képviselőcsoport strasbourgi ülésén. Az MSZP-nek az MTI-hez eljuttatott közleményéből kiderül: annak kapcsán, hogy az Európai Parlament alakuló plenáris ülésén a Jobbik képviselői uniformist viseltek - amely a magyar médiában nagy teret kapott -, a frakcióvezető külön kiemelte a szélsőjobb előretörésének veszélyét Magyarországon és az Európai Unió más tagállamaiban.
2009.07.16. 16:25
 
 
Az izlandi parlament jóváhagyta az ország EU-felvételi kérelmét
Az izlandi törvényhozás csütörtökön szűk többséggel jóváhagyta, hogy az ország kezdjen tárgyalásokat Brüsszellel az Európai Unióhoz történő csatlakozásról. Jóhanna Sigurdardóttir miniszterelnök előterjesztését 33 képviselő támogatta, míg 28 ellene szavazott, köztük a halászati miniszter is. Reykjavík eddig azért nem akart belépni, mert attól tartott, hogy elveszíti az ellenőrzést a gazdaság húzóágazatát kiszolgáló halállománya felett. Így is több napig tartott, amíg a kormány a parlamenti vitában meggyőzte a képviselők szűk többségét. A belépést az kényszeríti ki, hogy az izlandi bankok az élen jártak Európában a kockázatos befektetési konstrukciókban, és a tavaly kirobbant pénzügyi válság az izlandi valutával együtt tönkre tette őket.
2009.07.16. 16:15
 
Az el nem kötelezett mozgalom a többközpontú világ mellett állt ki
A multilaterális világ mellett foglalt állást az el nem kötelezett mozgalom 15. csúcsértekezlete, amely nyilatkozat és záró dokumentum elfogadásával fejeződött be csütörtökön Egyiptomban. A Sarm-es-Sejk vörös-tengeri üdülőhelyen tartott kétnapos tanácskozáson Egyiptom vette át a 118 tagú országcsoport soros elnöki tisztét a következő csúcsértekezletig, amelyet a tervek szerint Iránban tartanak három év múlva. A rövid nyilatkozat leszögezi, hogy az el nem kötelezettek mozgalma továbbra is a fejlődő országok legfontosabb képviseleti szervezete a nemzetközi fórumokon, így az ENSZ-ben, amely azonban reformra szorul, főként a Biztonsági Tanács működése és összetétele tekintetében.
2009.07.16. 16:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026[2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista