2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Csökkentené az MDF a vagyon elleni bűncselekmények büntethetőségi határát
Drasztikusan, húszezerről ötezer forintra kellene csökkenteni az MDF szerint a vagyon elleni bűncselekmények büntethetőségének értékhatárát - közölte Dávid Ibolya, a párt elnöke az MTI-vel. A húszezer forintos értékhatár - amely alatt a lopás büntetőeljárásban nem büntethető - a minimálbér harmadát jelenti, így havonta négy-öt ilyen cselekményből büntethetőség nélkül meg lehet élni - írta közleményében az MDF elnöke. "Elszaporodtak azok a bűncselekmények, melyek elkövetői tudatosan kihasználják azt, hogy a magyar büntetőjog magasan, húszezer forintnál húzza meg a szabálysértés és a bűncselekmény közti határt" - mutatott rá a politikus.
2009.07.23. 13:35
 
 
BL-selejtező: jövő szerdán játszik Tallinnban a Debrecen
Jövő szerdán, magyar idő szerint 18 órától játszik az észt Levadiával Tallinnban a DVSC-TEVA labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A harmadik fordulós párharc első mérkőzésére a 4.750 néző befogadására alkalmas Kadrioru Stadionban kerül sor. Szilágyi Sándor, a debreceni alakulatot üzemeltető cég vezetője arról is beszámolt számolt a klub honlapjának, hogy a visszavágót egy héttel később, augusztus 5-én 20 órától rendezik az Oláh Gábor utcai létesítményben. A Levadia Tallinn az előző fordulóban a lengyel Wisla Kraków együttesét búcsúztatta, idegenbeli 1-1-gyel és hazai 1-0-val.
2009.07.23. 13:00
 
 
Miskolcon is van új influenzavírussal fertőzött beteg
Miskolcon is van új influenzavírussal fertőzött beteg, akit a Miskolci Egészségügyi Központ Infektológiai Osztályán kezelnek - közölte az az ÁNTSZ észak-magyarországi regionális tiszti főorvosa. Az MTI úgy tudja, hogy egy tizenéves gyerek betegedett meg. Az MTI információi szerint a gyerek egy görögországi útról tért haza, tünetei még ott jelentkeztek. Bodnár Judit regionális tiszti főorvos arról számolt be, hogy a beteg láza, illetve légúti tünetei megszűntek, panaszmentes. Csütörtökön hazaengedik.
2009.07.23. 13:00
 
 
Hiller István: biztosított a felsőoktatás költségvetése
Biztosítottak az anyagi források a felsőoktatás államilag finanszírozott képzésein a 2009/2010-es tanévben - mondta Hiller István oktatási és kulturális miniszter azután, hogy a Magyar Rektori Konferencia vezetői rajta kívül Bajnai Gordon miniszterelnökkel és Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszterrel tanácskoztak a Parlamentben. A miniszter úgy értékelte: "igen jelentős eredmény ilyen helyzetben, hogy ugyanazt a pozíciót, amit már a korábbiakban még a krízis előtt a felsőoktatásban az államilag finanszírozott hallgatói helyek jelentettek, megőrizzük, tehát csökkenés nem várható".
2009.07.23. 12:39
 
 
Biztonsági sebességkorlátozást vezetett be a MÁV a hőség miatt
A hőség miatt csütörtök déltől jelentős sebességkorlátozást vezetett be a MÁV a vonatok biztonságos közlekedése érdekében - közölte Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője. Déltől este 7 óráig a teljes vasúti közlekedésben vonatelmaradásokkal, jelentős késésekkel és csatlakozás-mulasztásokkal kell számolni. Az IC vonatok éjfélig pót- és helyjegy megváltása nélkül igénybe vehetők, az előre megváltott helyjegyeket visszaváltják - mondta a szóvivő.
2009.07.23. 12:30
 
 
Hétfőn 50 bázisponttal csökken a jegybanki kamat az elemzők szerint
A monetáris tanács 9,0 százalékra csökkenti hétfőn a 9,5 százalékos jegybanki alapkamatot a Reuters elemzői felmérése szerint. E szerint 2009 végére 8,5 százalékos, 2010 végére 7,0 százalékos alapkamatot mutat a konszenzus. Az elemzők most először adtak prognózist a júliusi, 12 havi inflációra: a konszenzus 6,1 százalék. Az idei átlagos infláció 5,0 százalék, a decemberi, éves összehasonlításban 7,75 százalék lehet. A jövő évre 4,5 százalékos átlagos fogyasztói áremelkedést mutat az elemzői konszenzus, 2010 decemberére ugyanakkor már 2,95 százalékra esik le a 12 havi infláció. A GDP idén 6,3 százalékkal esik az elemzők szerint.
2009.07.23. 12:21
 
 
Fogyasztóvédelmi szempontból javuló fegyelem a balatoni szolgáltatóknál
A Kánikula II. nevű fogyasztóvédelmi akciósorozat félidei tapasztalata az, hogy jelentősen javult a balatoni vendéglátó-ipari egységek és strandok szolgáltatóinak fegyelme - mondta Molnár Csaba, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter a Siófokon tartott kormányszóvivői tájékoztatón. A miniszter kifejtette, a július elsején indult, összehangolt ellenőrzési akció során már érvényesült az a kormánydöntés, miszerint a kisebb szabálysértésekért először csak figyelmeztetnek a hatóságok, és büntetést csak nagyobb szabályszegésért, illetve ismétlődő szabálytalanságokért szabnak ki.
2009.07.23. 12:09
 
 
Észak-Korea nem tér vissza a hathatalmi tárgyalásokra
Észak-Korea nem tér vissza az atomprogramja felszámolásáról évekkel ezelőtt elkezdett hathatalmi tárgyalásokra az Egyesült Államok "mélyen gyökerező Észak-Korea-ellenessége miatt" - jelentette be a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) külügyminisztereinek thaiföldi tanácskozásán a phenjani küldöttség szóvivője. Az Észak- és Dél-Korea, az Egyesült Államok, Kína, Oroszország és Japán részvételével folytatott tárgyalásokat tavaly megszakadtak, mivel Phenjan visszavonta azt az ígéretét, hogy felhagy nukleáris programjával.
2009.07.23. 12:05
 
 
Vizet oszt a katasztrófavédelem a hőség miatt
A főváros több pontján, így a forgalmas útkereszteződésekben ingyen ivóvizet osztanak a másodfokú hőségriadó miatt a járókelőknek és az autósoknak - közölte a katasztrófavédelem szóvivője. Szentes György ezredes elmondta, hogy a II. kerületben a Moszkva téren, a III. kerületben a Szentlélek térnél, a XIII. kerületben a Váci út és Róbert Károly körút kereszteződésében, valamint a XI. kerületben a Móricz Zsigmond körtéren és a XIV. kerületben az Örs vezér téren osztanak ásványvizet Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság munkatársai önkéntesek segítségével. E mellett a főváros számos forgalmas pontján juthatnak ingyenesen ivóvízhez az emberek az önkormányzatok és a Fővárosi Vízművek jóvoltából.
2009.07.23. 12:00
 
 
Szaakasvili: visszafordíthatatlan a NATO-hoz való csatlakozás folyamata
Visszafordíthatatlannak nevezte csütörtökön Grúzia NATO-csatlakozási folyamatát Miheil Szaakasvili grúz elnök, a tbiliszi látogatásán tartózkodó vendége, Joe Biden amerikai alelnök pedig azt ígérte, hogy Washington mindennemű segítséget megad a kaukázusi köztársaságnak. Szaakasvili azt mondta a Bidennel folytatott megbeszélés utáni sajtótájékoztatón, hogy Grúzia nem tér le a NATO-integráció és a szuverén, demokratikus ország építésének útjáról. Emlékeztetett arra, hogy a NATO-hoz való csatlakozásról már tavaly népszavazáson döntött Grúzia népe.
2009.07.23. 11:34
 
 
Nem halasztják el az Újpest-Steaua mérkőzést
Az eredeti időpontban, csütörtökön 19:45 órától megrendezik az Újpest FC-Steaua Bucuresti Európa Liga-selejtező labdarúgó-mérkőzést. Ezt Tugomir Frajman, az európai sportági szövetség (UEFA) delegátusa jelentette be az után, hogy a délelőtti, újpesti technikai értekezleten meghallgatta a beszámolókat az éjszakai bombariadóval kapcsolatban. Az UEFA-küldött közölte: a román csapat nem kért halasztást amiatt, hogy a játékosoknak több órán át az utcán kellett várakozniuk, amíg a rendőrség átvizsgálta a szállodájukat, és vállalta a játékot.
2009.07.23. 11:09
 
 
Hat emberre rálőttek egy texasi egyetemnél
Ismeretlen fegyveresek mozgó járműből szerdán tüzet nyitottak egy texasi egyetemnél tartott szabadtéri rendezvény résztvevőire, hat ember megsebesült. A rendőrség szerint bandák közi leszámolás lehet a történtek hátterében. Szemtanúk elmondták, hogy egy jármű haladt el az egyetemi épületek előtt, ahol egy népszerű rapper szavazói regisztrációra bíztatta az embereket. Az autóból hirtelen lőni kezdtek. Hat ember megsebesült, köztük egy diák. A sebesülteket súlyos állapotban szállították kórházba. Az egyetemi rendezvény része volt annak a kampánynak, amelyet Peter Brown városi tanácsos, polgármesterjelölt folytat a novemberi választás előtt.
2009.07.23. 11:00
 
 
Izland hivatalosan beadta csatlakozási kérelmét a Európai Unióhoz
Ünnepélyes keretek között csütörtökön benyújtotta csatlakozási kérelmét Izland az Európai Unió soros elnöki tisztségét betöltő Svédországnál. A stockholmi ceremónián Össur Skarphedinsson izlandi külügyminiszter adta át az uniós csatlakozási kérelmet tartalmazó dokumentumot Carl Bildt svéd külügyminiszternek. Bildt már szerdán üdvözölte a nyugat-európai szigetország jelentkezését blogjában. A carlbildt.wordpress.com oldalon megjelent bejegyzésben a miniszter történelminek nevezte Izland lépését, és jelezte, hogy még idén újabb tagfelvételi kérelmekre lehet számítani.
2009.07.23. 11:00
 
 
Válságadót szedne a horvát kormány
Válságadót tervez bevezetni a horvát kormány, a recessziótól megtépázott államkincstár bevételeinek felduzzasztására. Az új, 3 százalékos adót a 3000 kuna (mintegy 120 ezer forint) feletti jövedelmekre vetnék ki. Ezen kívül a kormány javasolja az áfa egy százalékpontos emelését 23 százalékra. Ebből 5 milliárd kunát (200 milliárd forint) remélnek. A kormány hétfő óta tárgyal a szakszervezetekkel a válságellenes intézkedésekről, az új adóról az információk szakszervezeti forrásból ismeretesek. A múlt hét végén Horvátországban már elfogadták a költségvetés második megkurtítását is.
2009.07.23. 10:55
 
 
Az amerikai alelnök szerint lesznek még áldozatok Afganisztánban, de "megéri"
Az emberéletben elszenvedett áldozatok ellenére "megéri" folytatni a katonai erőfeszítéseket Afganisztánban - mondta csütörtökön a BBC rádiónak az amerikai alelnök, aki szerint további veszteségekre kell felkészülni. Az európai körúton tartózkodó Joe Biden kijelentette: ha Afganisztán "nem lesz lerendezve", annak Európában és Amerikában lennének további pusztító következményei. Emlékeztetett arra, hogy a 2001. szeptember 11-i amerikai terrortámadások és az Európában elkövetett merényletek kiindulópontja is az afgán-pakisztáni határvidék volt.
2009.07.23. 10:45
 
 
Nem halasztják el az Újpest-Steaua mérkőzést
Az eredeti időpontban, csütörtökön 19:45 órától megrendezik az Újpest FC-Steaua Bucuresti Európa Liga-selejtező labdarúgó-mérkőzést. Ezt Tugomir Frajman, az európai sportági szövetség (UEFA) delegátusa jelentette be az után, hogy a délelőtti, újpesti technikai értekezleten meghallgatta a beszámolókat az éjszakai bombariadóval kapcsolatban. Az UEFA-küldött közölte: a román csapat nem kért halasztást amiatt, hogy a játékosoknak több órán át az utcán kellett várakozniuk, amíg a rendőrség átvizsgálta a szállodájukat, és vállalta a játékot.
2009.07.23. 10:45
 
 
Észak-Korea nem tér vissza a hathatalmi tárgyalásokra
Észak-Korea nem tér vissza az atomprogramja felszámolásáról évekkel ezelőtt elkezdett hathatalmi tárgyalásokra az Egyesült Államok "mélyen gyökerező Észak-Korea-ellenessége miatt" - jelentette be csütörtökön a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) külügyminisztereinek thaiföldi tanácskozásán a phenjani küldöttség szóvivője. Az Észak- és Dél-Korea, az Egyesült Államok, Kína, Oroszország és Japán részvételével folytatott tárgyalásokat tavaly befejezték Phenjannak azzal az ígéretével, hogy felhagy nukleáris programjával. Hillary Clinton amerikai külügyminiszter szerdán a tanácskozás phuketi helyszínén "teljes és visszafordíthatatlan" nukleáris leszerelésre szólította fel Észak-Koreát.
2009.07.23. 10:40
 
 
A túl sok szexbe halt bele egy hím fóka
Halálra párzotta magát egy hím fóka a Nürnbergi Állatkertben. Mike 19 évesen is "döglött" a szexért, elég korosnak számított már, mivel a fülesfókák átlagosan 17 évet érnek meg fogságban. A fókát 12 gyermeke gyászol(hat)ja, továbbá legutóbbi, háromtagú háreme, Farah, Tiffy és Soda. A fókáknál nem rendkívüli a párzási időszakban a tragédia, mivel a hímek napokig még csak nem is esznek, annyira leköti őket a szex. Mike amúgy igen szelíd volt, a csaknem 3 mázsás fókát bárki simogathatta.
2009.07.23. 10:20
 
 
Ugyanolyan félelmetes egy cápával úszkálni mint a lánykérés
Csaknem ugyanolyan félelmetesnek találják a brit férfiak megkérni egy nő kezét, mint cápákkal úszkálni - derült ki egy bátorsági felmérésből Nagy-Britanniában. A kérdésekre válaszolók 28 százaléka tartja a legfélelmetesebb dolognak a közös "pancsizást" cápákkal, 23 százalékuk viszont a lánykérést. Ennél kevésbé ijesztőnek sorolódott kiugrani egy repülőből - hogy ejtőernyővel-e, arra nem tért ki az Ananova brit hírügynökség -, állásinterjúra menni vagy az ellenfél focicsapatának mezét viselni hazai pályán hazai drukkerek között. A felmérés egy amerikai film, Az eljegyzés - The Proposal - című reklámozását szolgálta.
2009.07.23. 10:15
 
 
Kaltenbach: a kisebbségek helyzete csak elvileg rózsás Magyarországon
Magyarországon a kisebbségek helyzete elvileg, a jogi deklarációk szintjén rózsás, de a valóságban lesújtó - mondta Kaltenbach Jenő, volt kisebbségi ombudsman az MTI érdeklődésére. Az ombudsman szerint a kisebbségi nyelvhasználat ebből a szempontból tipikusnak tekinthető. A nemzeti és etnikai kisebbségekről szóló 1993. évi törvény kimondja, hogy "anyanyelvét bárki mindenkor és mindenhol szabadon használhatja. A kisebbségi nyelvhasználat feltételeit - külön törvényben meghatározott esetekben - az állam köteles biztosítani". Ezek a feltételek azonban messze nem teljesülnek - mondta a szakember.
2009.07.23. 10:00
 
 
A szerdai BL-selejtezők eredményei
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában, visszavágók: Glentoran (északír)-Maccabi Haifa (izraeli) 0-4. Továbbjutott: a Maccabi Haifa, kettős győzelemmel, 10-0-s összesítéssel. Bohemians FC (ír)-FC Salzburg (osztrák) 0-1. Tj: Salzburg, 2-1-es összesítéssel. Mogren Budva (montenegrói)-FC Köbenhavn (dán) 0-6. Tj: Köbenhavn, kettős győzelemmel, 12-0-s összesítéssel. NK Maribor (szlovén)-FC Georgia Tbiliszi (grúz) 3-1. Tj: Maribor, 3-1-es összesítéssel. Kalmar FF (svéd) - DVSC-TEVA 3-1. Tj: a DVSC-TEVA, 3-3-as összesítéssel, idegenben lőtt góllal. Levadia Tallinn (észt)-Wisla Kraków (lengyel) 1-0. Tj: a Levadia Tallinn, 2-1-es összesítéssel.
2009.07.23. 09:45
 
 
Magyar Nemzet: 100 milliós végkielégítés után is dolgozik egy BKV-s igazgató
Hiába fizettek ki - prémiumokkal együtt - mintegy százmillió forintot végkielégítésként a BKV személyzeti vezetőjének tavaly márciusban, ő ma is a fővárosi közlekedési társaságnál dolgozhat havi bruttó négymilliós fizetésért - értesült a Magyar Nemzet. A lap információi szerint tavaly nyáron további másfél évvel meghosszabbították a már végkielégítésben részesült humánpolitikai igazgató munkaviszonyát, aki így ez év december 31-ig tölthet be vezető beosztást a BKV-nál. A munkaviszony meghosszabbítását Balogh Zsolt akkori megbízott vezérigazgató, a jelenlegi általános vezérigazgató-helyettes írta alá, aki - sajtóhírek szerint - a távozóban lévő Kocsis István vezérigazgatói posztjának legfőbb várományosa - olvasható a cikkben.
2009.07.23. 09:00
 
Bombariadó egy budapesti hotelben, valószínűleg a Steaua focistáinak szállásán
Bombariadó volt egy fővárosi szállodában csütörtökre virradóan - közölte a BRFK sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére. Román sajtójelentések szerint ebben a hotelben szálltak meg a Steaua Bucuresti román labdarúgócsapat játékosai, akik csütörtökön Európa Liga visszavágó mérkőzést játszanak az Újpesttel. A BRFK sajtóügyeletese annyit mondott: egy vidéki telefonszámról a mentőszolgálathoz érkezett a bejelentés éjfél körül. A rendőrök a szálloda vendégeit a testi épségük megőrzése érdekében kikísérték az épületből, majd átvizsgálták a hotelt, de robbanószerkezetet nem találtak. A vendégek hajnali négy óra körül térhettek vissza szobáikba - tette hozzá Kalyó László. A BRFK sajtóügyeletese a szálloda nevét nem közölte.
2009.07.23. 08:45
 
 
Lerövidítették az Endeavour legénységének harmadik űrsétáját
A tervezettnél hamarább ért véget az Endeavour űrsikló két asztronautájának szerdai űrsétája, mert az egyik űrhajós szkafanderében túlságosan megnőtt a szén-dioxid-mennyiség - közölte a NASA. Az Endeavournak a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) való mostani tartózkodása alatt tervezett öt űrsétából a harmadik közép-európai idő szerint 22 óra 31-kor ért véget, mintegy fél órával a tervezettnél korábban - közölte az amerikai űrhajózási hivatal televíziójának kommentátora. Christopher Cassidy és Dave Wolf a Kibo japán űrlaboratórium szigetelelését távolították el és különböző kísérleteket készítettek elő, majd ISS egyik napelemtábláját tartó szerkezet négy akkumulátorának cseréjén dolgoztak.
2009.07.23. 08:25
 
 
Ma akár 40 fok is lehet
Továbbra is második fokozató hőségriasztás van érvényben az ország egész területén; ma akár 40 fok is lehet az ország déli részein. Gaál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa az MTI-nek elmondta, hogy derült, napos idő lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet 35 és 40 fok körül alakul. Erős déli, dél-nyugati szél várható, amely délutántól nyugaton viharossá is fokozódhat. Éjszakára 18-23 fokig csökken a hőmérséklet. A hőségriadó alatt a főváros több, forgalmas pontján is vizet osztanak az autósoknak és a járókelőknek. Így a Moszkva téren, a Móricz Zsigmond körtéren, az Örs vezér tér zuglói oldalán, a Szentlélek téren és a Váci út - Róbert Károly körút sarkán 20 ezer félliteres flakonos vizet osztanak szét.
2009.07.23. 08:00
 
 
Már nem divat a "felül semmi" a francia strandokon
Prűdebbek lettek a franciák, ha a stranddivatról van szó: a "felül semmi" már nem divat, különösen a fiatalabb nők mondtak le a monokinizésről - írja szerdai számában a Le Parisien című lap. A nők már nem érzik szükségesnek annak bizonyítását, hogy jól érzik magukat a bőrükben - írja a francia lap. Néhány évvel ezelőtt a csupasz strandélet még a szabadság kifejezése volt, ma már azonban inkább csak a negyvenes hölgyek mutatkoznak bikinifelső nélkül - emlékeztet a Le Parisien. Manapság a strandokon napozó francia nők alig két százaléka mutatkozik "felül semmiben". Egy szexis fürdőruha még mindig csinosabb mint a leplezetlen valóság - mondta a Riviéra egyik nyaralója.
2009.07.23. 07:55
 
 
Buszjáratot indított a Malév Kassáról és Pozsonyból Budapestre
Menetrendszerinti buszjáratot indított a Malév Kassáról és Pozsonyból Budapestre, a légitársaság új "járataira" már foglalhatnak helyet az utasok - ismertette Hegedűs Ádám, a Malév megbízott szóvivője az MTI-vel. Kifejtette: a légitársaságnak a rövid távolság miatt nem éri meg repülőjáratot közlekedtetni a szlovák városokba. Mivel Ferihegyről sokkal több úticél érhető el, mint a szomszédos ország repülőtereiről, a Malév úgy döntött, hogy napi 4 buszjáratot üzemeltet Ferihegyre a két város központjából. A buszokat a Budapest Airport Minibusz üzemelteti. A Malév kódokkal közlekedő járatokra az utazási irodákban lehet helyet foglalni.
2009.07.23. 07:30
 
 
A Porsche 5 milliárd dolláros tőkeemelést jelentett be
A Porsche német autógyár csütörtökön bejelentette, hogy legkevesebb 5 milliárd eurós tőkeemelést hajt végre, hogy integrált autóipari konszernt hozzon létre a Volkswagennel. A döntés a cég Stuttgartban tartott rendkívüli felügyelőbizottsági ülésén született. A 10 milliárd euró adósságot felhalmozó Porsche, amely a Volkswagen részvényei mintegy 51 százalékának tulajdonosa, csütörtökön kiadott szűkszavú közleményében nem tért ki arra, hogyan kívánja finanszírozni a tőkeemelést. Nem tudni, hogy az állami tulajdonú Katari Befektetési Hatóság részt vesz-e a tőkeemelésben és tulajdont szerez-e a vállalatban, mint ahogyan korábban felmerült.
2009.07.23. 07:20
 
 
Obama ismét kiállt az egészségügy reformja mellett
Barack Obama amerikai elnök helyi idő szerint szerda este közölte: tudatában van annak, hogy az amerikaiak szkeptikusan fogadják az egészségügy átfogó reformját, de az ország gazdaságának talpraállása függ a csomagtól, amelynek a költsége 10 év alatt várhatóan 1 billió dollárt tesz majd ki. Népszerűségének csökkenése és a republikánusok támadása közepette Obama sajtóértekezletet hívott össze, hogy hangsúlyozza: a változásokra a biztosítással nem rendelkező több tízmillió amerikai és az Egyesült Államok pénzügyi stabilitása érdekében van szükség. "Nem várhatunk tovább" - hangsúlyozta az elnök a televízióban közvetített sajtótértekezleten.
2009.07.23. 07:00
 
 
Bajnai: ha kell, a kormány év közben korrigálja a költségvetést
Ha kell, a kormány beavatkozik a folyamatokba, év közben korrigálja a költségvetést, mert tartani kívánja a tervezett költségvetési hiányt - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök az InfoRádió Aréna című műsorában szerdán. A kormányfő hangsúlyozta: most úgy látja, nincs szükség évközi beavatkozásra, de naponta, hetente elemzik a folyamatokat, így például a munkanélküliség, illetve az adóbevételek alakulását. A miniszterelnök kijelentette, ha ősszel a parlament nem tudja elfogadni a jövő évi költségvetést, akkor lemond, de - mint mondta - úgy látja: a kormánynak megvan a többsége.
2009.07.22. 21:55
 
 
Egy spanyol újságíró szerint Rózsa Flores videofelvételen megnevezi megbízóit
Egy spanyol újságíró szerint Eduardo Rózsa Flores márciusban készített két videofelvételt, amelyeken részletesen beszámol arról, hogy kik bérelték fel és szerződtették a bolíviai akciókra. Julio César Alonso veterán haditudósító már 15 éve nyomoz Rózsa Flores után, először Albániában találkozott vele, majd a polgárháború idején Horvátországban, ahol tíz napot töltöttek együtt. Alonso a múlt héten érkezett Bolíviába, ahol találkozott Marcelo Sosa ügyésszel és interjúkat adott több bolíviai tömegtájékoztatási eszköznek. A bolíviai sajtó beszámolója szerint Alonso elmondta, hogy Rózsa Flores spanyol nyelven rögzítette valódi végrendeletét, amelyben feltárja megbízóinak nevét.
2009.07.22. 21:05
 
 
Megnyitották az ötnapos Kapolcsi Völgytalálkát
A település életerejét mutatja, hogy "szinte a nullából" mégis rendez fesztivált - mondta Lasztovicza Jenő, a Veszprém megyei közgyűlés fideszes elnöke a Kapolcsi Völgytalálka elnevezésű fesztivál szerdai megnyitóján. A Balaton-felvidéki község ötnapos fesztiváljára remélhetően sokan eltalálnak, még ha reklámra nem is volt pénz - tette hozzá. A Kuti-kastélyban több művész kiállítását nyitotta meg Vince Mátyás, a Magyar Távirati Iroda Zrt. elnöke. Mint mondta: Bukrán Edit keramikus művész "csodálatos, egyedi kézműves kancsókat, tálakat készít". Lencsés Ida textilművésznek Tekercsek című kiállítása látható a kastélyban.
2009.07.22. 21:00
 
 
BL-selejtező: továbbjutott a Debrecen
A DVSC-TEVA bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába, miután a svéd Kalmar elleni visszavágón - a hazai 2-0-s sikert követően - 3-1-es vereséget szenvedett, így idegenben lőtt góllal megnyerte a párharcot. A magyar bajnoknak Varga József a 13. percben szerzett vezetést, ám Rasmus Elm és Daniel Mendes góljával még az első félidőben fordított a svéd alakulat. A szünet után Rasmus Elm büntetőből növelte az előnyt, majd Máté Pétert kiállították, ám újabb gól már nem esett. A Debrecen a következő fordulóban az észt bajnok Levadia Tallinnal találkozik.
2009.07.22. 20:57
 
 
Az ÁNTSZ szerint nem késlekedtek az újvírusos férfi halálesetének közlésével
Nem késlekedett a tisztiorvosi hivatal az új vírussal fertőzött, egy hete meghalt férfi halálhírének közlésével - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerda este. Az MTI úgy tudja, hogy a férfi a Dél-Dunántúlon halt meg. Az ÁNTSZ közleményében azt írta: az Országos Epidemiológiai Központ víruslaboratóriuma a férfi bonctermi vizsgálati anyagát kedd este kapta meg. Falus Ferenc országos tiszti főorvos szerdán, a kormányszóvivői tájékoztatón jelentette be, hogy meghalt egy 41 éves magyar férfi az új influenzavírus okozta megbetegedésben, feltehetően külföldön fertőződött meg. A férfi hirtelen kialakuló tüdőgyulladásban hunyt el múlt szerdán.
2009.07.22. 20:05
 
 
Döntetlent játszott a Liverpool a Thaiföld elleni felkészülési mérkőzésen
Németh Krisztián és a kapus Gulácsi Péter is szerephez kapott azon a szerdai, thaiföldi felkészülési mérkőzésen, amelyen a Liverpool labdarúgócsapata döntetlent játszott a vendéglátók válogatottjával. Eredmény: Thaiföld-Liverpool 1-1 (0-1), gól: Sutee Suksomkit (72.), illetve Babel (6.). Németh az első félidőben volt a pályán, a Liverpool honlapja alapján egy alkalommal szépen helyzetbe cselezte magát, de a végén már határozatlanul ért a labdához. Gulácsi a második félidőben állt a kapuba, majd helyére a 78. percbe Reina érkezett.
2009.07.22. 19:53
 
Vizes vb: a magyar férfi vízilabda válogatott döntetlent játszott a németekkel
A magyar válogatott 7-7-es döntetlent játszott a német csapattal a római vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján, szerdán a második fordulóban. A gyengén játszó magyar együttes nem bírt a végig szívósan védekező németekkel, így a csoportelsőség a zárófordulóban dől el. A magyarok pénteken a dél-afrikaiakkal találkoznak. Eredmény: férfi vízilabda, A csoport, 2. forduló: Magyarország-Németország 7-7 (2-3, 1-0, 2-1, 2-3).
2009.07.22. 19:45
 
 
Megkezdte űrsétáját az Endeavour legénységének két tagja
Megkezdte harmadik külső szerelési munkáját a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) csatlakoztatott Endeavour amerikai űrsikló hétfős legénységének két tagja - közölte a földi irányítóközpont. Christopher Cassidy és Dave Wolf közép-európai idő szerint a délutáni órákban kezdték meg feladatuk elvégzését. A program szerint egyebek között az ISS egyik napelemtábláját tartó szerkezet négy akkumulátorát cserélik ki újakra. Ezeknek az akkumulátoroknak a tömege egyenként 169 kilogramm. A napelemtáblák generálnak áramot a Földtől 350 kilométeres magasságban keringő űrbázis számára.
2009.07.22. 19:33
 
 
Vizsgálatot kért a miniszterelnök a sukorói beruházással kapcsolatban
Vizsgálatot kért Bajnai Gordon miniszterelnök a pénzügyminisztertől a sukorói beruházással kapcsolatban. Szollár Domokos kormányszóvivő azt mondta: a miniszterelnök által kezdeményezett vizsgálat célja, hogy feltárják, történt-e bármilyen szabálytalanság az ügy kezelése kapcsán. A kormányszóvivő szerint a Fidesz számos ponton valótlanságokat állít és csúsztat a beruházással kapcsolatban. A King's City kaszinóberuházás megvalósítása ellen civil jogvédő szervezetek és környezetvédő egyesületek is tiltakoztak, mert szerintük az épületek tájidegenek, és károsítják a környezetet.
2009.07.22. 19:10
 
 
Több mint kétmillió köbméterrel pótolták a Velencei-tó vizét
Több mint kétmillió köbméter vizet engedtek be egy hónap alatt a pátkai tározóból a Velencei-tóba; a kedden befejeződött vízpótlás eredményeként a nagy meleg ellenére sem csökkent a tó vízszintje -közölte az MTI-vel szerdán a vízügyi igazgatóság. A Közép-dunántúli Regionális Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság tájékoztatása szerint a vízpótlás eredményeként a Velencei-tó vízszintje várhatóan a szezon végéig a szabályozási sávon belül marad. A vízpótlást június 23-án kezdte a vízügyi igazgatóság. Akkor 144 centiméter volt a tó vízszintje, a befejezéskor pedig mintegy tíz centiméterrel volt magasabb.
2009.07.22. 19:03
 
 
Az Európai Bizottság nem enged a tejkvótaügyben
Az Európai Tanács júniusi ülésszakán elfogadott következtetéseknek megfelelően az Európai Bizottság nem fogja felülvizsgálni a tejkvótarendszerrel kapcsolatban már meghozott döntéseket, közölte a bizottság szerdán Brüsszelben. A kvótarendszer módosítása nem tartaná tiszteletben a közös mezőgazdasági politika állapotfelmérésének eredményeit, ezért sem a kvóták csökkentése, sem a megállapodásokban már rögzített kvótanövelések befagyasztása nem jöhet szóba. A termelés jelenleg egyébként is 4,2 százalékkal elmarad a kvótától, olvasható a brüsszeli közleményben.
2009.07.22. 18:56
 
 
Az EU meghosszabbítaná az autógyárak felmentését a trösztellenes szabályok alól
Meghosszabbítaná az Európai Bizottság az autógyárak felmentését az EU-s versenyjogi szabályok alól, így a gyártók a hatályos előírásokkal összhangban további 3 évig fenntarthatnák az egyedárusítási jogot élvező értékesítési láncaikat. Neelie Kroes, az EB versenyjogi biztosa szerdán Brüsszelben nyilvánosságra hozott közleményében azzal érvelt a hosszabbítás mellett, hogy nem tapasztalni jelét versenytorzító hatásnak a most érvényes, jövő májusban lejáró felmentések miatt a 27 tagú Európai Unióban. Az autógyárak a felmentés révén az általános uniós versenyjogi szabályokat megkerülve kizárólagos jogot élvező (franchise) értékesítési hálózaton keresztül adhatják el újonnan gyártott termékeiket.
2009.07.22. 18:46
 
 
A Fed elnöke szerint marad a nulla körüli kamatszint egy ideig
Az amerikai szövetségi tartalékbankrendszer (Fed) elnöke szerint továbbra sem nyugodt a helyet a pénzügyi piacokon, az amerikai kamatszint egy ideig marad a rekord alacsony, nulla körüli szinten. Ben Bernanket szerdán a szenátus bankbizottsága hallgatta meg, előzőleg, kedden a képviselőház pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó bizottsága előtt szerepelt. A Fed elnöke szerdán megismételte, hogy a munkanélküliség az egyik legnagyobb probléma. A munkanélküliség még 2011-ben is nagy lesz, ami károsíthatja a sérülékeny fogyasztói bizalmat. Ez pedig aláaknázhatja az amúgy is várhatóan csak igen fokozatos gazdasági javulást, mondta a szenátoroknak, csakúgy, mint kedden a képviselőknek.
2009.07.22. 18:41
 
 
Ausztrália megkezdte az új influenza elleni vakcina első humán próbáit
Megkezdődtek a világ első humán próbái az új influenza elleni vakcinával Ausztráliában - jelentették be szerdán a gyártó cégek képviselői. Két biotechnológiai cég kezdte meg felnőtt önkéntesek beoltását Adelaide városában. A helyi székhelyű Vaxine 300 emberrel a hét elején indította el a humán vizsgálatokat, a melbourne-i CSL hét hónapig tartó tesztsorozata pedig 240 önkéntessel szerdán kezdődött meg. A CSL reményei szerint eredményeik októberre lehetővé teszik, hogy kormánytámogatású vakcinájukat forgalomba hozzák. Nikolai Petrovsky, a Vaxine kutatási igazgatója úgy véli, hogy a Vaxine hatékonysága 6-8 hét alatt kiderül.
2009.07.22. 18:10
 
 
A Jolie-Pitt páros számára a háromméteres ágy sem elég nagy
Még egy háromméteres ágy sem elég nagy a Jolie-Pitt párosnak - vallotta be Brad Pitt. A "szűkölködés" legfőbb oka az, hogy az álompáros hat gyereke reggelente szeret átvándorolni a szülők ágyába, ahol aztán befészkelik magukat - idézte a filmsztárt a Bild című német lap. "A túlélésről van szó. Mindannyian kialvatlanok vagyunk" - mondta a 45 éves színész, aki arról is beszélt, hogy párjával váltják egymást a reggeli gyerekellátásban. A színész napja apaként a következőképp indul: "korán kelni, reggelit csinálni, gyerekeket felöltöztetni".
2009.07.22. 17:06
 
 
Tárki: a Fidesz tábora közel négyszerese a szocialistákénak
Júliusra a választók körében a Fidesz tábora már közel négyszerese lett a szocialistákénak; ekkora különbség a rendszerváltás óta nem volt még a két nagy párt között - derült ki a Tárki közvélemény-kutató intézet júliusi felméréséből. A Fidesz támogatottsága a felnőtt lakosság körében júliusban 39 százalék, szemben a májusi 37 és a júniusi 34 százalékkal. Az MSZP tábora a teljes lakosság körében ebben a hónapban 11 százalék, míg májusban és júniusban egyaránt 13 százaléknyian szavaztak volna a kormánypártra - áll a közvélemény-kutatás összegzésében, amelyet szerdán jutattak el az MTI-hez.
2009.07.22. 17:00
 
 
Bujdosó László: nem kell változtatni a járványmegelőzési stratégián
Nem kell változtatni a járványmegelőzés stratégiáján, mert a vírus abban az ütemben terjed, ahogy a szakemberek számítottak rá, és a felkészülés is tervszerűen halad - mondta Bujdosó László, a Pandémiás Bizottság elnöke az MTI-nek szerdán, azzal összefüggésben, hogy meghalt az első új típusú influenzás beteg Magyarországon. A haláleset azt tudatosítja, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) komolyan gondolta, amikor pandémiáról, azaz világjárványról beszélt - tette hozzá Bujdosó László. Mint mondta, a haláleset után ha lehet, még eltökéltebben kell dolgozni a járvány megelőzéséért mindazoknak, akiknek ebben feladatuk van.
2009.07.22. 16:53
 
 
A bankok kedvező feltételek esetén módosíthatják a hitelszerződéseket
Csütörtökön jelenik meg az a kormányrendelet, amely a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét (PSZÁF) teljes fogyasztóvédelmi jogkörrel látja el - közölte Szollár Domokos kormányszóvivő a kabinet szerdai ülését követő sajtótájékoztatóján. Hozzátette: így a felügyelet a jövőben a pénzintézetek tisztességtelen lépéseiért, kereskedéseiért akár bírságot is kiszabhat. A rendeletben szerepel majd az is, hogy a felügyelet lehetőséget adhat a bankoknak, hogy a hitelszerződéseket kedvező feltételek esetén módosítsák.
2009.07.22. 16:00
 
 
APEH: az adóbevételeken is érződik a recesszió
Az APEH 4.113,3 milliárd forint bevételt realizált a kezelésében lévő adókból az első félévben - a magánnyugdíjpénztárak részére beszedett 179,9 milliárd forintot nem számítva -, ami 3,7 százalékkal kisebb a tavalyi első félévinél - közölte az adóhatóság. Az egyes adónemeknél eltérő trendek érvényesültek, a visszaesés leginkább az általános forgalmi adónál, illetve a foglalkoztatáshoz kapcsolódó adónemeknél volt tapasztalható. Az APEH által kezelt államháztartási bevételek összességében az előirányzatokat megközelítve teljesültek, az elmaradást a hivatal közleménye a gazdasági visszaeséssel magyarázza.
2009.07.22. 14:21
 
 
Legfőbb ügyészi vizsgálatot kért a sukorói kaszinóépítés ügyében az LMP
A legfőbb ügyész vizsgálatát kéri a sukorói King's City beruházás ügyében a Lehet Más a Politika - áll a párt közleményében. Arra kíváncsiak, hogy a beruházással kapcsolatos kormányzati döntések "megfeleltek-e a jogszabályi előírásoknak, illetve azok mennyiben hozhatók összefüggésbe a befektetői érdekkör, a volt és a jelenlegi miniszterelnök közötti egyeztetéssel". Az ügy nemzetgazdasági és közbizalmi súlyára hivatkozva az LMP annak feltárását kéri: történt-e a sukorói ingatlan-csereügylet, a kiírt kaszinó-koncessziós pályázat, a megaberuházáshoz felajánlott pénzbeli támogatás, valamint a projektet kiemelt jelentőségűnek nyilvánító kormányrendelet előkészítése kapcsán olyan jogszabálysértés, ami összefüggésbe hozható a kiszivárgott egyeztetéssel.
2009.07.22. 13:55
 
 
F1: a Ferrari elbocsátotta aerodinamikai főnökét
Levonta a siralmas idény első személyi konzekvenciáját a Forma-1-es Ferrari csapat. A maranellói istálló négy nappal a vasárnapi Magyar Nagydíj előtt elbocsátotta John Ileyt, az aerodinamikai részleg vezetőjét, mivel sajtóértesülések szerint elsősorban őt tették felelőssé a Ferrari idei mélyrepüléséért. A 41 éves brit szakember 2004-ben váltott Olaszországba a Renault-tól, s az általa fejlesztett autókkal Michael Schumacher és Kimi Raikkönen is világbajnoki címet nyert.
2009.07.22. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021[2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista