2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Herczog: jövőre is folytatódik az Út a munkához program
Jövőre is folytatódik az Út a munkához program, a közeljövőben döntenek arról, hogy változzon-e annak formája - jelentette be Herczog László szociális és munkaügyi miniszter kedden a kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Hozzátette: ha szükséges átdolgozzák a program feltételeit, elsősorban az érintettek tapasztalatai alapján, amelyhez Szűcs Erika miniszteri biztos polgármesterekkel folytatott egyeztetései, lakossági fórumokon szerzett információi szolgáltatnak "muníciót". Elmondta azt is: a jövő évi költségvetés számol az Út a munkához program folytatásával, de konkrét összegről még nem döntöttek.
2009.08.04. 16:00
 
 
A miniszterelnök a héten találkozik az államfővel
Bajnai Gordon miniszterelnök a közeli napokban találkozik Sólyom László köztársasági elnökkel - erősítette meg Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-nek. Hozzátette: az államfő és a kormányfő aktuális témákról egyeztet majd, közöttük a kislétai gyilkosságról, illetve a romagyilkosságokkal kapcsolatos nyomozások állásáról. Bajnai Gordon és Sólyom László rendszeresen egyeztet aktuális témákról - tette hozzá a kormányszóvivő. Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főosztályvezetője kedden délután közölte az MTI-vel, hogy a köztársasági elnök munkatalálkozón kér tájékoztatást a kormányfőtől arról, hogyan áll a nyomozás a kislétai gyilkosság ügyében.
2009.08.04. 16:00
 
 
Másfél milliárdot is költhetett a BKV végkielégítésekre 2007-óta
Másfél milliárd forintot is költhetett a BKV végkielégítésekre 2007-óta, mivel Antal Attila korábbi vezérigazgató csaknem nyolcszáz embert küldött el a cégtől egy átalakítás során - mondta az MTI-nek kedden Gulyás Attila a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke. Vitézy Dávid, a BKV felügyelőbizottságának Fidesz által delegált tagja szerint a végkielégítési ügyeket nem lehet csak Balogh Zsolt eltávolításával lezárni. Az MTI annak kapcsán kereste meg Gulyás Attilát és Vitézy Dávidot, hogy a BKV hétfőn közölte: közös megegyezéssel, végkielégítés nélkül július 31-ével távozott a BKV-tól Balogh Zsolt általános és műszaki vezérigazgató-helyettes.
2009.08.04. 15:58
 
 
Bill Clinton találkozott Kim Dzsong Il észak-koreai vezetővel
Bill Clinton volt amerikai elnök kedden Phenjanban találkozott Kim Dzsong Il észak-koreai vezetővel. A Yonhap dél-koreai hírügynökség forrásmegjelölés nélküli anyagában azt írta, hogy Clinton a megbeszélésen átadta Barack Obama amerikai elnök szóbeli üzenetét. Az értesülést Washingtonban cáfolták. Robert Gibbs fehér házi szóvivő, akit az elnöki üzenetről kérdeztek, azt mondta, hogy a hír nem igaz. A Yonhap korábban az észak-koreai tömegtájékoztatási eszközök híreit idézve írta, hogy Clinton átadta az amerikai elnök szóbeli üzenetét. Clinton azért utazott az észak-koreai fővárosba, hogy megpróbálja elérni a phenjani vezetésnél két Észak-Koreában elítélt amerikai újságíró szabadon engedését.
2009.08.04. 15:55
 
 
Michael Jackson Nobel-békedíjára gyűjtenek aláírásokat az interneten
Több mint 15 ezren írták alá azt az internetes petíciót, amelyben kérik: a 2010. évi Nobel-békedíjat adományozzák a június 25-én elhunyt Michael Jackson popénekesnek. "Mi, aláírók, úgy véljük, hogy Michael Jackson egész életében testét-lelkét a gyermekek és az emberiség általános helyzetének javításának szentelte" - áll a Los Angeles-i egyetem egyik antropológia hallgatója által nyitott internetes oldalon. A kezdeményezés azonban szinte bizonyosan kudarcra van ítélve: a Nobel-díjat csak élő személyeknek adományozzák, és csak meghatározott személyek - parlamenti képviselők, miniszterek, korábbi Nobel-díjasok, egyes egyetemi tanárok - tehetnek javaslatokat a jelöltekre.
2009.08.04. 15:54
 
 
A Külügyminisztérium szakértői anyagokat készít a kettős állampolgárság ügyében
A parlamenti egyeztetésekkel párhuzamosan a Külügyminisztériumban is elindult a szakértői anyagok készítése a kettős állampolgárság ügyében, a tárgyalási alap az egyéni elbírálás rendszere - mondta a külügyi államtitkár. Szabó Vilmos közölte, tudomásuk van a szakértői egyeztetésről, ezért igyekeznek minden olyan helyzetet megvizsgálni, ami ezzel kapcsolatos. Azt is hozzátette: a tárca készül arra, hogy ha a parlamenti tárgyalások olyan szintre jutnak, akkor kész legyenek a szakértői munkák a kormány álláspontjának kialakításához. A részletekről először a pártoknak kell megegyezniük. A kormány és a Külügyminisztérium azután foglal állást, amikor az Országgyűlés elé kerül a kérdés.
2009.08.04. 15:28
 
 
EURO-2012: ismét veszélyben van az ukrán rendezés
Ismét kétségessé vált, hogy Ukrajna képes lesz-e megrendezni Lengyelországgal közösen a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságot, miután Viktor Juscsenko államfő döntése nyomán több száz millió eurótól esik el a szervezőbizottság. A köztársasági elnök ugyanis megvétózott egy törvényjavaslatot, amelynek értelmében az ukrán nemzeti bank 880 millió eurót lett volna köteles az államháztartás kasszájába helyezni a 2012-es Eb megrendezésére. A hír a kijevi médiában jelent meg kedden.
2009.08.04. 15:20
 
 
A kormány rekordtámogatást ad a nyári gyermekétkeztetésre
A kormány az idén minden eddiginél több pénzzel, 2,4 milliárd forinttal támogatja a rászoruló gyermekek nyári étkeztetését - közölte Molnár Csaba kancelláriaminiszter Egyházaskozárban. "Ez a pénz kétszerese a tavalyinak és mintegy 120 ezer, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyerek, köztük bölcsődések, óvodások, valamint 1-6. osztályos általános iskolások napi egyszeri meleg étkezését teszi lehetővé 44-54 napon keresztül" - mondta a Miniszterelnöki Hivatal vezetője a baranyai községben működő Szuppi ifjúsági táborban tett látogatásakor. Molnár emlékeztetett arra: a program első évében, 2002-ben még csak 30 ezren és kizárólag óvodások részesülhettek támogatásban.
2009.08.04. 15:00
 
 
Őssejtügy: aggályok miatt nem adott át abortumokat a nagykanizsai kórház
Az őssejtkutatás területének szabályozatlansága miatt nem kívánt együttműködni a kaposvári laboratóriummal a nagykanizsai kórház - mondta el az orvos-igazgató. Gőgös Péter arról beszélt, hogy még a múlt évben kaptak egy levelet a kaposvári klinikától, amelyben egyértelműen őssejtkutatási céllal kértek tőlük abortumokat. Ezt követően a szülészeti-nőgyógyászati osztály összes orvosa összeült és együtt aggályosnak minősítették a kérést. A Kanizsai Dorottya Kórház orvos-igazgatója úgy fogalmazott: ggályuknak azért adtak hangot, mert az őssejtkutatásnak, az őssejtnyerésnek nem voltak és nincsenek most sem szakmai kollégiumi, illetve kutatási irányelvei.
2009.08.04. 14:43
 
 
Kislétai gyilkosság: a kormányfő magához kérette a rendőri vezetést
Bajnai Gordon miniszterelnök a szerdai kormányülés utánra magához rendelte a rendőri vezetést a kislétai gyilkosság miatt. Szollár Domokos kormányszóvivő azt is elmondta: a kormányfő szerdán 12 órára rendelte magához az igazságügyi és rendészeti minisztert, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetőjét, illetve az országos rendőrfőkapitányt. Hozzátette: a miniszterelnök első kézből kíván tájékozódni a kislétai gyilkosságról. Az országos rendőrfőkapitány ugyancsak szerdára hívta találkozóra a roma jogvédő és civil szervezeti, valamint kisebbségi önkormányzati képviselőket a romák elleni támadássorozattal kapcsolatban. Munkatalálkozón kér tájékoztatást a köztársasági elnök a kormányfőtől arról, hogyan áll a nyomozás a kislétai gyilkosság ügyébe.
2009.08.04. 14:30
 
 
Bajnai Gordon elfogadta Ficsor Ádám lemondását
Bajnai Gordon kormányfő elfogadta Ficsor Ádám, a polgári titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter lemondását - közölte a kormányszóvivő. Szollár Domokos hozzátette: az utódlásról szeptember elején, az őszi ülésszak elején döntenek majd. A miniszterelnök nagyra értékeli Ficsor Ádám eddigi tevékenységét. A kormányfő a miniszternek április közepén három feladatot adott. Első feladata az volt, hogy amennyire lehet, tartsa távol a politikát a nemzetbiztonság területétől - mondta a szóvivő, aki szerint a titkosszolgálati miniszter ezt sikerrel hajtotta végre. Hozzátette: a miniszter távozásának indoklása is alátámasztja ezt, hiszen Ficsor Ádám azt mondta, azért távozik, mert pártpolitikai feladatot kíván betölteni, a kettő pedig nem egyeztethető össze.
2009.08.04. 14:16
 
 
Fokozza a feketemunka ellenőrzését az APEH
Fokozza a járulékfizetési kötelezettség ellenőrzését az adóhivatal, mivel az utóbbi időszakban tapasztaltak szerint a feketefoglalkoztatás még mindig jelentős mértéket ölt Magyarországon - közölte az APEH. A közlemény szerint az idei első félévben a társadalombiztosítás pénzügyi alapjait érintő kötelezettségek ellenőrzésénél 9,7 milliárd forint nettó járulékkülönbözetet állapított meg az adóhatóság, az eddig elvégzett 23,5 ezer utólagos adóellenőrzés és 26,3 ezer adatgyűjtés során. Az APEH az idén az államháztartás tervezett bevételeinek elérése érdekében kiterjeszti a járulékkötelezettségek ellenőrzését.
2009.08.04. 14:00
 
 
Az európaiak 56 százaléka rendszeresen internetezik
Az európaiak immár 56 százaléka rendszeresen használja az internetet - derült ki a digitális versenyképességről szóló, kedden közzétett európai bizottsági jelentésből. Öt évvel ezelőtt a rendszeres internethasználók aránya a mostaninak csupán egyharmada volt. A fejlődés további mutatója, hogy az említett 56 százaléknak a 80 százaléka nagy sebességű internetkapcsolattal, széles sávval rendelkezik. Ezzel Európa világvezető lett a szélessávú internet területén. A jelentés másik megállapítása szerint "Európa a világ első igazán mobil kontinense, hiszen a mobiltelefon-előfizetések száma meghaladja a lakosok számát" - a penetráció mértéke 119 százalékos.
2009.08.04. 14:00
 
 
Új vírus: ellenálló vírustörzset mutattak ki az Egyesült Államokban
Néhány, Tamiflunak ellenálló H1N1-influenzás esetet találtak az amerikai-mexikói határ mentén - jelentette be hétfőn a Pánamerikai Egészségügyi Szervezet (PAHO) képviselője. Maria Teresa Cerqueira, a PAHO La Jolla-i irodájának vezetője egy szakértői találkozó kapcsán elmondta, hogy Texasban, a mexikói határ közelében megfigyeltek néhány esetet, melyeknél az újinfluenza vírusa rezisztens volt a Tamiflu nevű vírusellenes szerre. Korábban Dániában, Japánban, Hongkongban és Kanadában találtak a vírusellenes gyógyszernek ellenálló új, H1N1-vírusos eseteket.
2009.08.04. 12:20
 
 
Nagy segítség lehet a robotláb az elöregedő Japánban
Elsősorban az idősekre gondolt az a japán robottechnikai cég, amely a Tokió utcáin bemutatott robotlábakkal akar segíteni a nehézkesen mozgó idős embereken. A közel 10 kilogramm súlyú szerkezet egyfajta segédvégtagként könnyítheti meg a nehezen járó idősek életét. Az eszköz olyan szenzorokkal van ellátva, amelyek a bőrön keresztül olvassák az agyból a láb mozgatására érkező ingereket. A Cyberdyne cég HAL nevű modelljét a csípőre csatolva kell viselni, a munkát a láb mentén végighúzódó nyúlványok végzik. A szenzorok továbbítják az ingereket a combok és a térdek mentén is a lábhoz erősített szerkezetbe, amely így képes megkönnyíteni a gyenge ízületekkel bíró emberek járását.
2009.08.04. 11:19
 
 
Legalább tíz halottja van egy thaiföldi repülőgép-szerencsétlenségnek
Balesetet szenvedett kedden egy thaiföldi légitársaság belföldi járata leszállás után Szamuj szigetén, az egyik pilóta meghalt, tíz ember megsérült - közölték helyi tisztviselők. Helyi tájékoztatási eszközök korábban azt közölték, hogy tíz ember vesztette életét, és negyvenen megsérültek. A Bangkok Airways járata a földet érés után megcsúszott, letért a kifutópályáról, és nekiütközött egy használaton kívüli irányítótoronynak. A baleset feltehetően az esős időjárás miatt történt.
2009.08.04. 11:14
 
 
Kislétai gyilkosság: stabil a 13 éves lány állapota
Továbbra is stabil az állapota annak a 13 éves lánynak, akit roma édesanyjával együtt ért fegyveres orvtámadás Kislétán, és a nyíregyházi Jósa András Kórházban gyógyítják lőtt sérüléseit. Felföldi Pál, a gyógyintézet traumatológus főorvosa kedden az MTI-nek elmondta: a lánynak eseménytelenül telt az éjszakája, klinikai állapota megfelel elszenvedett súlyos sérüléseinek. Elképzelhető, hogy további műtétek is várnak a gyermekre, hiszen testfelületének nagy részét érték a puskából leadott lövések sörétei, amelyeknek csak egy részét távolították még el - közölte.
2009.08.04. 10:55
 
 
Az euró bevezetése elriasztotta a külföldi turistákat Szlovákiából
"Rosszkor vezettük be az eurót", mondják a szlovák idegenforgalom és a kiskereskedelem szereplői, az erős euró ugyanis elriasztotta a cseh, a lengyel, a magyar és az orosz turistákat, írta az Új Szó című szlovákiai magyar napilap kedden. A kiskereskedelemben az első félévben 10-12 százalékos volt a visszaesés, a síközpontok pedig a téli szezon után 20-30 százalékos forgalomcsökkenésről számoltak be. Nem jobb a helyzet most sem: a Szlovák Idegenforgalmi Ügynökség munkatársa a májusban beindult kempingszezon eddig látványos zuhanást tapasztalt, több létesítményükben is 30-40 százalékos a visszaesés.
2009.08.04. 09:53
 
Foci: Százötvenezer euró jár az MTK-nak Filkor után
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) hétfői ítélete szerint az Internazionale 150 ezer euró (39,75 millió forint) nevelési költségtérítést köteles fizetni az MTK labdarúgócsapatának Filkor Attila képzése után - adta hírül az MTK honlapja. "Ezzel az ítélettel nemcsak az MTK nyert, hanem minden utánpótlásnevelő egyesület vagy akadémia Magyarországon - nyilatkozta Domonyai László klubigazgató a honlapon. Az MTK azért fordult a svájci illetőségű szervezethez, mert az olasz sztárcsapat még 2006-ban egy máltai klubon keresztül szerződtette le a fiatal futballistát, de a nevelési költséget nem fizette ki.
2009.08.04. 09:48
 
 
Szonda Ipsos: a többség jobban adóztatná az élvezeti cikkeket
Az emberek többsége az élvezeti cikkek megadóztatásával pótolná a gazdasági válság miatt kieső állami bevételeket, miközben negatívabban ítélik meg a pénzügyi szektort, valamint az autóipart - közölte egy nemzetközi felmérés alapján a Szonda Ipsos kedden. A közvélemény-kutató 23 országot, köztük Magyarországot érintő felmérése szerint a megkérdezettek közül háromból két vásárló támogatja a cigaretta adójának emelését. A vásárlók fele, 53 százaléka ért egyet az alkohol és több mint harmaduk, 35 százalékuk az édességek és rágcsálnivalók pótlólagos megadóztatásával. A megkérdezettek további 13 százaléka támogatja az üdítőitalok adójának emelését is.
2009.08.04. 09:45
 
Forma-1: Massa megérkezett Brazíliába
Megérkezett Brazíliába Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén sérült meg súlyosan. A 28 esztendős Ferrari-pilótát és várandós feleségét, Raffaelát szállító repülőgép helyi idő szerint hétfőn este landolt a város nemzetközi repülőterén, ahonnan Massát egy helikopterrel szállították az Albert Einstein kórházba. A versenyzőt előreláthatólag legalább két napig megfigyelés alatt tartják majd, mielőtt hazaengedik. Massa megérkezésekor nem kívánt nyilatkozni, csak annyit mondott az újságíróknak: "később minden kérdésre válaszolok, egyelőre szeretném magam kipihenni".
2009.08.04. 09:34
 
 
Csendesen telt az éjszaka Kislétán
Csendesen telt az éjszaka Kislétán, ahol hétfőre virradóra sörétes vadászfegyverrel gyilkoltak meg egy középkorú asszonyt; a polgármester anyagi segítséget is ígért az áldozat súlyosan sérült kislányának. Kedd reggel hét óra körül a járőröző rendőrautókon kívül nem lehetett mozgást tapasztalni a szabolcsi település utcáin, mindössze a gyilkosság helyszínén, a Bocskai utcában volt néhány ember: egy tévéstáb készített interjút az elhunyt 45 éves asszony édesanyjával. Az idős asszony akadozva beszélt a tragédiáról, és egyben kérte azt is, hogy a média tartsa tiszteletben a gyászát. Az MTI információi szerint kedden este az elhunyt emlékére virrasztást tartanak a faluban.
2009.08.04. 08:45
 
 
Bill Clinton megérkezett Észak-Koreába
Előre nem bejelentett látogatásra Észak-Koreába érkezett Bill Clinton volt amerikai elnök - jelentette kedden az észak-koreai állami rádió. Clinton hírek szerint azért utazott Phenjanba, hogy megpróbálja elérni az észak-koreai vezetésnél a sztálinista országban elítélt két amerikai újságíró szabadon engedését. Az amerikai-koreai Euna Lee-t és a kínai-amerikai Laura Linget, a kaliforniai Current TV munkatársait március közepén vették őrizetbe a kínai-észak-koreai határ közelében. A két nőt júniusban 12 év kényszermunkára ítélték illegális határátlépés és "ellenséges tevékenység" címén.
2009.08.04. 08:13
 
 
Megduplázta nyereségét a Richter
Megduplázta, 105,1 százalékkal 27,7 milliárd forintra növelte 2009 első félévi konszolidált adózott nyereségét a Richter Gedeon Nyrt. az előző év hasonló időszakához képest - közölte a társaság gyorsjelentésben kedden. A nemzetközi számviteli szabvány (IRFS) alapján készült konszolidált kimutatás szerint a cég árbevétele 17,2 százalékkal, 134,54 milliárd forintra nőtt. A második negyedévben a nyereség-növekedés 111,7 százalék volt, s a profit elérte a 6,17 milliárd forintot. A konszolidált nettó eredmény mintegy 500 millió forinttal haladta meg az elemzők várakozását.
2009.08.04. 08:11
 
 
A romák elleni támadásokról egyeztetett a miniszter a rendőri vezetőkkel
Nincs itt az ideje a minden részletre kiterjedő tájékoztatásnak a romák elleni támadások nyomozásának állásáról, a rendőrségnek most információkra van szüksége és arra, hogy nyugodtan végezhessék a munkájukat - mondta Draskovics Tibor, igazságügyi és rendészeti miniszter az MTI-nek azt követően, hogy hétfő este az ORFK vezetői tájékoztatták őt az eljárásokról. A miniszter a megbeszélésen elhangzottakról azt mondta: arra van szükség, hogy mindenki, aki akár csak egy információmorzsával is segíteni tudja a nyomozást, az ossza meg azt a rendőrséggel. Hozzátette: a rendőrség erre a célra egy külön telefonvonalat létesít kedden.
2009.08.04. 08:05
 
 
A nagymamánál helyezik el Michael Jackson gyerekeit
Hivatalossá vált, hogy Michael Jackson anyjánál helyezik el a néhány hete elhunyt világsztár három gyerekét - adta hírül helyi idő szerint hétfőn az amerikai sajtó. Az eljáró Los Angeles-i bíróságon megszületett a végzés arról, hogy a 79 éves Katherine Jackson felügyelete alá kerül a három gyerek; a 7 éves Blanket, a 11 éves Paris és a 12 éves Prince. Az eljáró bíró jóváhagyta a Jackson-nagymama és a popcsillag volt felesége, a két idősebb gyereknek életet adó Debbie Rowe múlt heti megállapodását, benne azzal a kitétellel, hogy az anya rendszeresen láthatja a gyerekeit.
2009.08.04. 07:58
 
 
Lakatlan szigeten szoktatja le magát a dohányzásról egy férfi
Lakatlan szigeten próbálja leszoktatni magát a dohányzásról egy brit üzletember, aki naponta másfél doboz cigarettát szívott el évtizedeken át. Az 56 éves férfi Skóciában, a Hebridák peremén szemelte ki a szigetet, amelyen egyetlen társasága pár birka, így aztán trafik sincs rajta. Egy hónaposra tervezi nikotinelvonó vakációját, egész augusztusra. Cigarettából nem vitt magával egy szálat sem, könyvből viszont 120 kötetet. Mielőtt beszállt volna csónakjába, elszívott egy utolsót, a dobozt - benne a megmaradtakkal - pedig átadta a feleségének. A férfi 13 évesen kezdett dohányozni - adta hírül a BBC.
2009.08.04. 07:51
 
 
Obama-Mubarak találkozót tartanak Washingtonban
Két hét múlva Washingtonba utazik Hoszni Mubarak egyiptomi elnök, aki többek között a közel-keleti békefolyamatról fog tárgyalni Barack Obama amerikai elnökkel - közölte hétfőn a Fehér Ház. A tájékoztatás szerint az augusztus 18-i találkozón a két államfő szót ejt majd a szélsőségesek elleni harcról és a térségre leselkedő többi fenyegetésről is, továbbá arról, hogyan lehetne előmozdítani a reformokat az arab világban. A Fehér Ház közleménye szerint Obama elnök már alig várja, hogy folytassák az egyiptomi elnökkel júniusi kairói látogatásán megkezdett párbeszédet. Az amerikai elnök június 4-én nagy ívű beszédet mondott a kairói egyetemen, és ebben szorgalmazta, hogy nyissanak új lapot az Egyesült Államok és a muzulmán világ közötti viszonyban.
2009.08.04. 07:22
 
 
Távozik posztjáról a titkosszolgálatokat irányító miniszter
Távozik posztjáról Ficsor Ádám. Ezt a polgári titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter mondta el az MTI-nek adott interjújában. A szocialista politikus öt hónappal kinevezése után, szeptember 14-ével köszön le posztjáról. Döntését elsősorban az MSZP-kampányban vállalt feladatával indokolta. Mint mondta, Lendvai Ildikó pártelnök felkérte arra, hogy érdemben vegyen részt az MSZP választási kampányában, amelyben a jelöltállítással, a képviselőjelöltek felkészítésével foglalkozik majd. Ebben a kivételesen nehéz helyzetben az MSZP nem engedheti meg magának, hogy félállású kampányszervezői legyenek - fogalmazott a miniszter.
2009.08.04. 07:15
 
 
Lendvai: két-három miniszter hagyja majd el a kormányt ősszel
Két-három szocialista miniszter hagyja majd el a kormányt ősszel - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke hétfőn este az InfoRádió Aréna című műsorában. A pártelnök úgy fogalmazott: változatlanul az tervük, hogy akik a választási előkészületekben napi feladatot vállalnak, jó ha "kijönnek a kormányból". Lendvai szerint ugyanis mindkét feladat teljes embert követel majd, és az sem jó, ha a kormányzás mindennapjaiba keverednek kampányteendők. Az MSZP elnöke azt mondta: ez nagyobb "borulást" a kormány életében nem okoz majd, 2-3 emberről van szó, akik a kellő időben, valószínűleg a jövő évi költségvetés elfogadása után lépnek ki a kormányból.
2009.08.03. 21:30
 
 
Az egyoldalú törlesztőrészlet-emelések miatt tiltakozott a Jobbik
Az egyoldalú törlesztőrészlet-emelések miatt tiltakozott a Jobbik Magyarországért Mozgalom hétfőn Budapesten, a Pénzügyminisztérium és a bankszövetség szomszédos székházai előtt. A húsz éve a parlamentben ülő politikai garnitúra a valódi felelős azért, hogy Magyarország a legkiszolgáltatottabb a pénzügyi spekulációval szemben - mondta Vona Gábor, a párt elnöke a tüntetésen összegyűlt mintegy 150 ember előtt. Bajaink egyik fő forrása a hazai bankrendszer, a magyar emberek munkájának a lecsapolása - hangoztatta a Jobbik elnöke hozzátéve: "amennyiben a Jobbiknak (...) lesz beleszólása a magyar közéletbe, akkor azt ígéri (...), hogy Magyarország a bankok, a pénzügyi világ szempontjából is a magyaroké lesz".
2009.08.03. 21:15
 
A Richter-skála szerinti 6,9-es erősségű földrengés Mexikóban
A Richter-skála szerinti 6,9-es erősségű földrengés rázta meg hétfőn (közép-európai idő szerint az esti órákban) a Kaliforniai-öblöt Mexikóban - közölte az amerikai geológiai intézet (USGS). A földlökés epicentruma a Kaliforniai-félszigeten fekvő Santa Isabel városától 122 kilométerre észak-északkeletre volt 10 kilométeres mélységben. Az intézet korábban még 15 kilométeres mélységet jelölt meg. Egyelőre nem érkeztek jelentések áldozatokról vagy károkról. A sivatagos hegyvidéki terület gyéren lakott. A rengést érzékelték a mexikói határ túloldalán, az egyesült államokbeli San Diegóban is, ahol kiürítették a városházát - közölte a helyi sajtó.
2009.08.03. 21:05
 
 
Profi szeretne lenni az első japán torreádor
Egy lépéssel közelebb került álmához az a japán férfi, aki eltökélte, hogy profi torreádorrá lesz. Nono Taira egy spanyol arénában végzett két bikával, igaz némi segítséget kapott: az állatokat lovasok szorították sarokba. A picadorok (lovas torreádorok) segítségével vívott bikaviadal fontos állomás a hivatásos torreádorrá válás felé vezető úton. "Szilárd elhatározásom, hogy sikerülni fog" - mondta a 35 éves Nono, aki 12 éve azért hagyta el Tokiót, és költözött Spanyolországba, hogy megismerkedjen a torreádorság rejtelmeivel. A japán torreádor vasárnapi teljesítményét háromszáz fős közönség - köztük sok japán - tapsolta meg. Nono selyemruhában jelent meg a torremolinosi arénában, ahol egy elegáns szúrással végzett az egyik állattal.
2009.08.03. 21:00
 
 
Szlovákia kész a nemzetközi szervezetek előtt is megvédeni az államnyelvtörvényt
Szlovákia kész megvédeni az államnyelvtörvény módosítását a nemzetközi szervezetek előtt is, s nem tartja hasznosnak és célravezetőnek, hogy az ügy nemzetközi problémává váljon - közölte Peter Stano külügyminiszteri szóvivő Pozsonyban. "Azt, hogy a nyelvtörvény összhangban van a nemzetközi normákkal már az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosa is megállapította" - jelentette ki a szóvivő. Leszögezte: Szlovákia mindig azon volt, hogy a problémára a szlovák-magyar párbeszéd keretében találjon megoldást.
2009.08.03. 21:00
 
 
Megkezdték a guantánamói ügyek átadását az amerikai ügyészségeknek
Több tucat guantánamói fogoly ügyét átadták már az amerikai szövetségi ügyészségeknek, hogy eldöntsék: tárgyalásukat lefolytathatják-e Washingtonban, New Yorkban és Virginiában - jelentette hétfőn az AP amerikai hírügynökség. Névtelenségbe burkolózó kormányzati források elmondták, hogy Eric Holder igazságügy-miniszter a múlt héten nem hivatalosan találkozott a keleti parti kerületi főügyészekkel, és megvitatta velük, hogy le lehet-e bonyolítani a pereket a kerületükben. Az egyik forrás szerint ügyészek és katonai jogászok külön-külön vizsgálják az eseteket. A cél az, hogy a vádlottakat polgári bíróság elé küldjék, de végleges döntés még nem született, és egyes esetek valószínűleg mégis katonai bíróságon fognak végződni.
2009.08.03. 20:55
 
 
Tenisz, Los Angeles: Szávay Vesznyina ellen kezd
Szávay Ágnes magyar idő szerint hétfő éjfél körül kezd a 700 ezer dollár összdíjazású keménypályás Los Angeles-i női tenisztornán, ellenfele az orosz Jelena Vesznyina lesz. A viadal hivatalos honlapja szerint a 20 esztendős magyar játékos és a 23. születésnapját szombaton ünneplő Vesznyina eddig két alkalommal találkozott egymással és az állás 1-1. Szávay jelenleg a 32. a világranglistán, riválisa pedig a 34. helyet foglalja el. A magyar játékos legutóbb Budapesten versenyzett és három hete megnyerte a Római Teniszakadémián rendezett 220 ezer dollár összdíjazású viadalt.
2009.08.03. 20:45
 
Nyolcezer éves emberi csontvázat fedeztek fel Törökországban
Nyolcezer éves emberi csontvázat fedeztek fel Törökország déli részén, Mersin tartományban. A térségben, amely Törökország legrégebben lakott területe, az olaszországi Leccei Egyetem, valamint az isztambuli Mimar Sinan Állami Bölcsészettudományi Egyetem régészei végeznek feltárásokat - olvasható a The Archaeological Box című régészeti hírportálon. A csontvázat egy újkőkori sír feltárása közben találták. A nyolcezer éves emberi maradványok mellett három edényre, valamint korabeli búzaszemekre és olajbogyómagokra bukkantak.
2009.08.03. 20:35
 
 
Új szolgáltatás a brit kocsmákban
Új ötlet virágzik a válságban lévő brit pubokban: a kocsmabarátok ezentúl italaik mellett küldeményeiket is átvehetik a pultnál, elvégre a kocsma mégiscsak közelebb van, mint a posta. "Mindannyian szembesültünk már azzal a problémával, hogy vártunk egy csomagot, de nem tudtuk pontosan, hogy mikor leszünk otthon" - mondta az ötlettel előrukkoló Stuart Mills. Eddig több mint ötszáz kocsma jelezte, hogy szívesen csatlakozna a pub-posta szolgáltatáshoz. A kezdeményezés révén remélik megállítani a kocsmák "kihalását", és bíznak abban, hogy a pubok ismét a közösség központjává válhatnak.
2009.08.03. 20:15
 
 
Molnár Csaba: felháborító és kétségbeejtő a kislétai gyilkosság
Molnár Csaba kancelláriaminiszter szerint felháborító, megdöbbentő és kétségbeejtő ami Kislétán történt, ahol egy 45 éves roma édesanyát lőttek agyon, míg 13 éves lányát súlyosan megsebesítették. A kormányfőt helyettesítő kancelláriaminiszter a nyíregyházi kórházban tájékozódott a sérült állapotáról hétfő délután. A megyei rendőrkapitány közölte: a nyomozók már a sérült kislánytól is kaptak információkat. Szepesi István dandártábornok, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a kórházban tartott sajtótájékoztatón elmondta: a helyszíni szemle során sok nyomot rögzítettek, ami remélhetőleg közelebb visz az elkövető, vagy elkövetők kézre kerítéséhez.
2009.08.03. 20:00
 
 
Vb-selejtezők: hatalmas az érdeklődés a magyar válogatott meccsei iránt
Hétfőn megkezdődött a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott szeptemberi világbajnoki selejtezőire: a svédek és a portugálok elleni találkozóra óriási az érdeklődés, hiszen már tízezer belépő gazdára talált. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) arról tájékoztatta az MTI-t, hogy ötezren a jegyirodákban vásároltak "helyet" maguknak, további ötezer drukker pedig az Interneten foglalta le belépőjét. Májusban elővételben "hármas csomagban" lehetett jegyeket venni a jövő szerdai románok elleni felkészülési mérkőzésre, valamint a sorsdöntőnek mondható két vb-selejtezőre, ezekkel együtt összesen már a belépők egyharmada elkelt.
2009.08.03. 19:40
 
Nem bomlik fel Romániában a kormánykoalíció
Nem bomlik fel Romániában a szociáldemokrata-demokrata kormánykoalíció, viszont a két kormányzó párt továbbra sem ért egyet alapvető kérdésekben - derült ki a hétfői bukaresti koalíciós tárgyalásokat követően. Mircea Geoana, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke közölte, hogy a két politikai erő közötti tavalyi koalíciós megállapodás érvényben marad. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy nem támogatják feltétel nélkül Emil Boc demokrata miniszterelnök kezdeményezéseit.
2009.08.03. 19:15
 
Váltságdíjat fizettek szomáliai kalózoknak egy német hajóért
Egy EU-s hajózási szóvivő szerint váltságdíjat fizettek szomáliai kalózoknak, hogy engedjenek el egy német hajót, amelyet négy hónapja kerítettek hatalmukba. Morten Granberg nem árulta el, hogy mennyit fizettek a Hansa Stavanger nevű hajóért és 24 főnyi legénységéért, amely német, orosz, ukrán, fülöp-szigeteki és tuvalui tengerészekből áll. Az Európai Unió Atalanta-hadműveletének szóvivője röviddel később bejelentette, hogy a váltságdíj kifizetése után, helyi idő szerint az esti órákban kiszabadult a hajó, és észak felé, uniós hadihajók kíséretében elhagyta Haradhere kikötőt. A Hansa Stavanger április 4-én esett a tengeri rablók zsákmányául, akik az idén már több mint száz támadást hajtottak végre a Szomália körüli vizeken.
2009.08.03. 19:10
 
 
Az MSZP Bajnaival egyeztet a jövő évi büdzséről pénteken
Pénteken egyeztet először az MSZP teljes elnöksége Bajnai Gordon miniszterelnökkel a 2010-es költségvetésről - tudta meg szocialista forrásból az MTI hétfőn. MSZP-s vezető politikusok azt MTI-nek azt mondták: a párt egyes vezető már részt vettek különféle előkészítő megbeszéléseken, de az elnökség most először folytatja le az előzetes politikai mérlegelést. A két nagyobb, a jövő évi büdzsén belüli megszorító csomag már ismert: 120 milliárd forintot kell megspórolni az önkormányzatok, 40 milliárdot pedig a közösségi közlekedés oldalán. Utóbbinál már a szolidaritási csomag készítéskor kimondták: a 65 év felettiek utazási kedvezménye megmarad.
2009.08.03. 19:00
 
 
Távozott a BKV-tól Balogh Zsolt vezérigazgató-helyettes
Végkielégítés nélkül távozott a BKV-tól Balogh Zsolt általános és műszaki vezérigazgató-helyettes - közölte a BKV hétfőn az MTI-vel. A vezető július 31-ével saját kezdeményezésére közös megegyezéssel távozott a budapesti közlekedési vállalattól, munkakörének műszaki területre vonatkozó részét Takács Péter jelenlegi logisztikai igazgató veszi át - olvasható a BKV közleményében. Hozzátették: az általános vezérigazgató helyettesi feladatokat Kocsis István saját hatáskörébe vonja.
2009.08.03. 18:30
 
 
Fidesz: ősszel a parlament elé kerülhet a kettős állampolgárság ügye
Már az őszi ülésszakon az Országgyűlés elé kerülhet a kettős állampolgárság ügye, a parlamenti pártok között már tart az egyeztetés a kérdésben - mondta Németh Zsolt, a Fidesz szakpolitikusa Budapesten az MTI kérdésére. "Lassan megfelelő formában vitatkozunk erről a kérdésről. Ha arról vitatkozunk, hogy milyen formában lehet a kettős állampolgárságot megadni, akkor azt gondolom, hogy egy alapvető fordulat van kialakulóban. Zajlik a többpárti egyeztetés a parlament a kettős állampolgárság kérdésében" - mondta sajtótájékoztatóján Németh. A Fidesz politikusa hozzátette: a kérdés akár már az őszi ülésszakon a parlament elé kerülhet. A Fidesz szerint alapvetően egyéni kérelem alapján kellene megadni a kettős állampolgárságot - hangsúlyozta.
2009.08.03. 18:30
 
 
F1: a Renault kirúgta Nelson Piquet Juniort
A Renault Forma-1-es csapata levélben tudatta Nelson Piquet Juniorral, hogy ebben az idényben már nem számítanak rá. "Üzenetet kaptam a Renault F1-es istállótól, amelyben közölték velem, hogy ebben a szezonban már nem én vezetem a versenyautót" - írta közleményében a 24 esztendős brazil pilóta. Piquet 2008-ban érkezett a francia istállóhoz, azóta 28 futamon 19 pontot szerzett, de az idén még egyszer sem sikerült pontszerző helyen célba érnie. A Renault-t a versenybíróság eltiltotta a három hét múlva esedékes valenciai Európa Nagydíjtól, mert a magyar futamon egy rosszul rögzített csavar miatt elszabadult Fernando Alonso autójának kereke.
2009.08.03. 18:10
 
 
Draskovics magához rendelte az ORFK vezetőit a kislétai gyilkosság miatt
Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter magához rendelte hétfő estére az Országos Rendőr-főkapitányság vezetőit, hogy személyesen tájékozódjon a romák elleni támadások nyomozásának állásáról és a hétfői kislétai gyilkosságról - ezt a tárcavezető az MTI-nek hétfő délután adott interjújában jelentette be. A miniszter elmondta: a rendőrség megítélése szerint a hétfői kislétai bűncselekmény beleillik abba a romák elleni támadássorozatba, amelyek ügyében a Nemzeti Nyomozó Iroda folytat eljárást. Hozzátette: részben ezért javasolta Bencze József országos rendőrfőkapitánynak, hogy emelje meg a nyomravezetői díjat az eddigi rekordnak számító 100 millió forintra.
2009.08.03. 18:00
 
 
Kislétai gyilkosság: Mesterházy szerint plenáris helyett bizottsági ülésre van szükség
Az MSZP parlamenti frakciója nem támogatja az Országgyűlés rendkívüli ülésének gondolatát, azt azonban igen, hogy a honvédelmi és rendészeti bizottság még a héten számoltassa be a szakminisztert és a rendőrségi vezetőket a kislétai gyilkosság ügyében folyó nyomozásról - közölte Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője hétfőn az MTI-vel. A parlament összehívása "nem segítené elő ezt a nyomozást" - közölte az MTI-nek nyilatkozva a politikus, hozzátéve, arra kérte a rendészeti bizottságban helyet foglaló MSZP-s képviselőket, hogy javasolják Lázár János (Fidesz) bizottsági elnöknek a rendkívüli ülés összehívását. Az SZDSZ hétfőn kérte a kormánytól az Országgyűlés rendkívüli ülésének azonnali összehívását.
2009.08.03. 17:45
 
 
Alkotmánybírósághoz fordult a Magyar Autóklub a parkolási bírságok miatt
Alkotmánybírósághoz fordult a Magyar Autóklub hétfőn azt kérve, hogy a testület semmisítse meg a parkolásról és várakozási díjakról szóló fővárosi rendelet egyes elemeit. Az autóklub szerint ugyanis sérti a jogállamiság elvét, hogy egy kézbesítetlen felszólításhoz, a "mikuláscsomag" kihelyezésének időpontjához kapcsolódik egy súlyos szankció. A Magyar Autóklub az MTI-hez küldött közleményében azt írta: a főváros közigazgatási területén a járművel várakozás rendjének egységes kialakításáról és a várakozás díjáról szóló fővárosi közgyűlési rendelet utólagos normakontrollját és egyes rendelkezéseinek megsemmisítését kérték az Alkotmánybíróságtól.
2009.08.03. 17:00
 
 
Az MLSZ megvétózta a Puskás Ferenc Stadionban rendezendő Madonna-koncertet
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfői közleményben azt írta: semmiképpen sem járul hozzá, hogy az augusztus 22-én sorra kerülő Madonna-koncertet a Puskás Ferenc Stadionban rendezzék meg, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekinti. Az MLSZ illetékesei - tekintettel a DVSC-TEVA továbbjutási esélyeire, s a Bajnokok Ligája-selejtezők következő körének pénteki sorsolására - egyeztettek az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA), s ennek során megerősítették, hogy a bajnokcsapat, amennyiben augusztus 26-án hazai pályán kellene fogadnia következő ellenfelét, kizárólag a Puskás Ferenc Stadionban teheti ezt meg.
2009.08.03. 16:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011[2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista