2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
EL-selejtező: döntetlennel búcsúzott a Honvéd
A Budapest Honvéd hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a török Fenerbahce együttesével, így miután az első mérkőzésen 5-1-es vereséget szenvedett, 6-2-es összesítéssel búcsúzott a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 3. fordulójában. A találkozót zárt kapuk mögött rendezték. A csapatot az UEFA szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt büntette meg a tavaly júliusi Sturm Graz elleni Intertotó Kupa-összecsapás kapcsán. Európa Liga-selejtező, 3. forduló, visszavágó: Budapest Honvéd-Fenerbahce (török) 1-1 (0-1), Bozsik Stadion (zárt kapuk mögött), gólszerzők: Fritz (86.), illetve André Santos (9.).
2009.08.07. 07:09
 
 
EL-selejtező: Honvéd-Fenerbahce 1-1
A Budapest Honvéd hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a török Fenerbahce együttesével, így miután az első mérkőzésen 5-1-es vereséget szenvedett, 6-2-es összesítéssel búcsúzott a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 3. fordulójában. A találkozón a vendégek szereztek vezetést a brazil André Santos góljával, a hazaiak pedig Fritz Attila találatával egyenlítettek a 86. percben. A Fenerbahcétól Da Silvát a 32. percben kiállították.
2009.08.06. 21:54
 
 
Az MSZP felülvizsgálná az önkormányzati cégek vezetőinek juttatásait
Az MSZP azt kezdeményezi, hogy minden helyi, megyei önkormányzat vizsgálja felül: cégeinél a válság időszakában a vezetők milyen prémiumokat, fizetéseket kapnak, távozásuk után pedig mekkora összegű végkielégítéshez juthatnak hozzá - közölte Nyakó István, a párt szóvivője az MTI-vel. Nyakó hozzátette: az MSZP az önkormányzati cégeknél kifizetendő jutalmaknál önmérsékletet kér, illetve azt indítványozza, hogy a cégvezetők szerződésének módosítását vizsgálja felül az illetékes önkormányzat, ha az abban foglalt végkielégítés irreálisan magas. Azt kérik minden állami, önkormányzati cégtől, hogy a továbbiakban ne fizessenek ki "bicskanyitogatóan magas" összegű prémiumokat, bónuszokat, még akkor sem, ha az egyébként járna - mondta.
2009.08.06. 21:30
 
 
Romák elleni támadások: eseti bizottság felállítását szorgalmazza Kállai
Eseti országgyűlési bizottság felállítását és a parlamenti pártok közös kiállását tartja szükségesnek a romák elleni támadások ügyében Kállai Ernő kisebbségi ombudsman. A nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosa a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának csütörtöki zárt ülése után az MTI-nek elmondta: felszólalásában azt javasolta a képviselőknek, hogy a romák elleni támadások ügyében állítsanak fel egy szakbizottságot, amelyen keresztül részletesebben lehetne tájékoztatni a közvéleményt az ügyek nyomozásának állásáról.
2009.08.06. 20:30
 
 
Nagy-Britanniában szabadlábra helyezik a Nagy Vonatrablót
Egészségi okokból szabadlábra helyezik a Nagy-Britanniában Nagy Vonatrablóként ismert Ronnie Biggset - jelentette be csütörtökön Jack Straw igazságügyi miniszter. Ronnie Biggs orvosi kartonjából egyértelműen kiderül, hogy nagyon beteg, és állapota nemrégiben súlyosbodott, így ismét kórházba kellett szállítani. Állapotában nem várható javulás - közölte Jack Straw a tárca által kiadott közlemény szerint, amely nem tér ki arra, hogy fogoly mikor hagyhatja el a börtönt. A Sky News hírtelevízió szerint Biggset várhatóan pénteken engedik ki, egy nappal 80. születésnapja előtt. A büntetését az angliai Norwich börtönében töltő Ronnie Biggs július eleje óta van kórházban súlyos mellkasi fertőzéssel és csípőtöréssel.
2009.08.06. 20:00
 
 
Mélypontra süllyedt Barack Obama népszerűségi mutatója
50%-ra csökkent Barack Obama amerikai elnök népszerűségi mutatója, beiktatása óta a legalacsonyabb szintre - derült ki egy csütörtökön, nem sokkal Obama elnökségének 200. napja előtt közölt felmérésből. Az amerikaiak fele helyeselte az elnök eddigi tevékenységét, míg 42%-a nemtetszését fejezte ki. A számadat tükrözi azt a fokozódó rossz hangulatot, amit a kormányzat válságkezelési módja és a vitatott egészségügyi reform váltott ki. A Quinnipiac közvélemény-kutató intézet vizsgálata jelentős népszerűség vesztést mutat. A korábbi, július 2-án nyilvánosságra hozott jelentésben még 57%-ban támogatták Obamát, és 33%-ban ellenezték, nem is beszélve azokról a magas népszerűségi mutatókról, amit elnökségének első hónapjaiban mértek.
2009.08.06. 20:00
 
 
Vona Gábor: a Jobbik kormányzásra készül
A Jobbik kormányzásra készül, a Fidesszel együtt is vállalja ezt a szerepet, amennyiben a kormányprogram a Jobbiké lesz - jelentette ki csütörtökön Vona Gábor, a párt elnöke. Vona Gábor a székelyföldi Gyergyószentmiklós szomszédságában, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) szervezet meghívottjaként tartott előadást. Szerinte pártjától azért félnek, mert Magyarország irányításáig is eljuthat. A Jobbik koalíciós esélyeit latolgató kérdésére válaszolva Vona leszögezte: ők nem igazodnak senkihez, mások igazodjanak hozzájuk. Az esetleges kormányzati szerepvállalással kapcsolatban elmondta, hogy a felkészülés mintegy 80 százalékban a színfalak mögött zajlik.
2009.08.06. 19:20
 
 
Guinness-rekorder menyasszonyi ruha
A Guinness Rekordok Könyvébe akar bekerülni az a kínai vőlegény, aki saját kezűleg varrta arája menyasszonyi ruháját 2162 méteres uszállyal - az ifjú pár csütörtökön mondta ki a boldogító igent Csilin tartományban. Csao Peng, a 28 éves vasúti alkalmazott elhatározta, hogy túlszárnyalja az eddigi alig 1579 méteres uszályhosszt. Vállalkozása kivitelezésében az egész rokonság segített, amely három hónapon át éjt nappallá szabott és varrt, hogy időre elkészüljön a mesés ruhaköltemény. A csütörtöki esküvő előtt a násznépet is munkára fogták - a 200 meghívott vendégnek több mint három órájába telt, míg rátűzte az uszályra mind a 9999 szál selyemből készült vörös rózsát.
2009.08.06. 19:15
 
 
Közfelháborodás tört ki Franciaországban a banki jutalmak miatt
Közfelháborodást váltott ki Franciaországban, hogy a legnagyobb bankcsoportok jelentős prémiumot terveznek szétosztani tőkepiaci kereskedőik között. Francois Fillon miniszterelnök péntekre magához rendelte a bankvezetőket, a központi bankot pedig felszólította, hogy gondoskodjon a banki javadalmazási rendszer új szabályainak betartásáról.
2009.08.06. 18:25
 
 
Priskin Tamás az Ipswich Townhoz szerződhet
A brit Sky Sports honlapjának csütörtöki értesülése szerint az Ipswich Town csapatában folytatja pályafutását Priskin Tamás, a szintén angol másodosztályú Watford magyar válogatott labdarúgója. Sajtóinformációk szerint a támadó játékjoga 1,7 millió fontért (540,6 millió forint) cserél gazdát. A 22 éves Priskin 2006-ban, Győrből szerződött a Watford együtteséhez. Amennyiben az átigazolást hivatalosan is bejelentik, úgy Priskin a negyedik legdrágább magyar futballista lehet.
2009.08.06. 18:20
 
 
Életképesebb spermium, hosszabb élet
40 ezer dán férfi 4 évtizedes követéses vizsgálata alapján arra a megállapításra jutottak dániai kutatók, hogy hosszabb életre számíthattak azok, akiknek több és életképesebb ondósejtjük volt. Tina Kold Jensen és munkatársai az American Journal of Epidemology című szaklap legfrissebb számában közlik tanulmányukat, mely szerint a férfiak jobb genetikai állománya és kielégítőbb egészségi állapota összefüggésben van ondósejtjeik életképességével, számával is. Azok a férfiak, akiknél egy milliliter mintában 40 milliónál több spermiumot találtak, 40 százalékkal kisebb eséllyel haltak meg az időszak végére, mint azok, akik spermiumszáma 10 milliónál kevesebb volt.
2009.08.06. 18:20
 
 
Lázár: a kormány szerint kizárható a külföldi titkosszolgálati szál
A kormány képviselője teljességgel kizárta annak lehetőségét, hogy külföldi titkosszolgálat állna a romák elleni támadások mögött - mondta Lázár János, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke a testület csütörtöki, zárt ajtók mögött tartott ülése után. Lázár arra a kérdésre, hogy a külföldi titkosszolgálati szál kizárható-e a romák elleni támadások ügyében, közölte: az ülésen Iváncsik Imre titkosszolgálati államtitkár vett részt, aki ezt "teljességgel kizárta". Mint mondta, voltak képviselők, akik ebben kételkedtek.
2009.08.06. 18:00
 
 
Draskovics: mindent megtesz a rendőrség a gyilkosok elfogásáért
Minden erőfeszítést, ami emberileg lehetséges, megtesz a rendőrség, hogy kézre kerítse a romák elleni támadások elkövetőit - erről az igazságügyi és rendészeti miniszter csütörtökön beszélt azt követően, hogy részt vett az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának rendkívüli ülésén. Hozzátette: biztos abban, hogy mindez eredményre is fog vezetni. Draskovics Tibor kiemelte, hogy egyetlen rendőr és a kormány sem lehet nyugodt addig, amíg ennek a súlyos bűncselekmény-sorozatnak az elkövetőit meg nem találják és bíróság elé nem állítják. Megismételte azt a korábbi kijelentését, miszerint minden szükséges eszköz - ember, pénz, figyelem, nemzetközi segítség - rendelkezésre áll ahhoz, hogy a nyomozás sikeres legyen.
2009.08.06. 17:55
 
 
Mikola: a kormányzatnak azonnal be kell avatkoznia az egészségügyben
A kormánynak azonnali beavatkozásra kell elszánnia magát az egészségügyben a szakellátás és a kórházak fenntartható, biztonságos működéséért - közölte Mikola István (Fidesz) országgyűlési képviselő. A Fidesz szakpolitikusa KDNP-s képviselőtársával, Nagy Kálmánnal közösen tartott sajtótájékoztatóján megengedhetetlennek nevezte, hogy az egészségügyi ellátás csúcsintézményeiben, az egyetemi klinikákon és az országos intézményekben területi ellátási kötelezettségeket tartsanak fent. Megkérte a kormányt, hogy ezt szüntessék meg. Emlékeztetett arra, hogy kiderült, az Országos Onkológiai Intézetben négy budapesti kerületből és néhány főváros környéki településről kell betegeket fogadnia.
2009.08.06. 17:00
 
 
Gépkarabélyokat foglaltak le Borsodban
Gépkarabélyokat, éles lőszereket, kézigránátokat, páncéltörő gránátot és fegyveralkatrészeket foglaltak le a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A rendőrségnek jelenleg nincs információja arról, hogy az ügynek köze lenne a romák elleni támadássorozathoz - közölte az MTI-vel az NNI főosztályvezetője. Horváth Lajos alezredes az MTI-nek arra a kérdésére, hogy ennek az ügynek van-e köze a romák elleni támadássorozathoz, mint ahogyan az csütörtökön több kelet-magyarországi hírportálon megjelent, azt mondta: jelenleg nem áll rendelkezésre információ erről. Az NNI közleménye szerint az NNI július 15-től folytat eljárást lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés miatt egy magyar férfi és társai ellen.
2009.08.06. 16:00
 
 
Megemlékezés a hirosimai atomtámadás 64. évfordulóján
A 64 évvel ezelőtti atomtámadásra emlékezve azt kell megállapítanunk, hogy ma ugyan hallgatnak a fegyverek, de még mindig vannak atombombák - mondta Köteles György, a Magyar Békeszövetség elnöke azon a csütörtöki rendezvényen, amelyet a hirosimai atomtámadás 64. évfordulója alkalmából szervezett dunai hajóúton tartottak. Ki kell iktatni a tömegpusztító fegyvereket az emberiség fegyverarzenáljából, különösen egy olyan világban, ahol az egyenlőtlenség nap mint nap türelmetlenséget szít, és nem mindig biztosítható a józan együttműködés, a tolerancia - jelentette ki Köteles.
2009.08.06. 15:50
 
 
Élesen bírálja Basescu román államfő a kormánykoalíciót
Példátlan hevességgel bírálta Traian Basescu román államfő a bukaresti kormánykoalíciót, amely szerinte lényegtelen politikai csatározásokkal van elfoglalva, az ország számára alapvető fontosságú gazdasági feladatok helyett. Az államfő szerint a demokrata és szociáldemokrata párt alkotta koalícióban mindent alárendelnek az év végi államfőválasztás politikai küzdelmének. "Milyen országnak az élére akarnak államfőt választani? Egy olyan országéra, amelyet eltemettek?" - fakadt ki Basescu a kormánykoalíció ellen, amelynek megalakulása pillanatában az egyik legfőbb támogatója volt.
2009.08.06. 15:30
 
 
Öt aranyérem a kajak-kenusok célja a vb-n
Öt aranyérem megszerzésének reményében kel útra pénteken a magyar kajak-kenu válogatott az év főeseményére, a kanadai Dartmouth-ban jövő csütörtöktől vasárnapig sorra kerülő világbajnokságra. A szövetség csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott: a harminckét fős csapat két részletben, péntek reggel, illetve vasárnap délután kel útra a tengerentúlra. A hajók már a hét elején megérkeztek a verseny helyszínére. Ez lesz a decemberben kinevezett szövetségi kapitány, Storcz Botond első vb-je ebben a minőségében. Érdekesség, hogy elődje, Angyal Zoltán is itt debütált 12 évvel ezelőtt. Az előcsatározásokat csütörtökön és pénteken, a döntőket pedig szombaton és vasárnap bonyolítják le.
2009.08.06. 15:20
 
 
Romák elleni támadások: nemzeti kerekasztal létrehozását javasolja az RPA
Nemzeti kerekasztal létrehozására tett javaslatot a Roma Polgárjogi Alapítvány (RPA) elnöke az államszervezet és a demokrácia megerősítése, valamint a romák elleni támadások miatti feszültségek kezelése érdekében budapesti egyeztetésükön. Horváth Aladár azzal kapcsolatban hívta tanácskozásra roma szervezetek vezetőit, értelmiségieket és jogvédőket, hogy hétfőre virradóra ismeretlenek újabb fegyveres támadást intéztek cigányok ellen: egy 45 éves nőt agyonlőttek, 13 éves lányát pedig életveszélyesen megsebesítették a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kislétán. Az RPA elnöke azt mondta: egy nemzet és egy köztársaság van, aki megosztásra törekszik, az a köztársaság ellen támad.
2009.08.06. 15:00
 
 
Steven Tyler leesett a színpadról, helikopterrel vitték kórházba
Helikopterrel szállították kórházba az Aerosmith énekesét, Steven Tylert, aki egy dél-dakotai koncert során leesett a színpadról. A zenész saját lábán ment a gépig, viszonylag könnyebb sérüléseket szenvedett. A 61 éves rockzenész sajátos táncával szórakoztatta a közönséget, amikor a Love In An Elevator című szám közben elromlott a hangosítás. Ez megzavarta az énekest, akit ekkor ért a baleset - mondta a Sturgis motoros rali alkalmával adott szabadtéri koncertet szervező cég szóvivője. Tyler éppen a színpad kifutóján volt, amikor a közönség soraiba zuhant.
2009.08.06. 15:00
 
 
Kánikula II. fogyasztóvédelmi akció: 850 milliós bírság
Véget ért a Kánikula II. fogyasztóvédelmi ellenőrzéssorozat, amelynek nyomán összesen 850 millió forint bírságot szabtak ki a szabálytalankodókra az ellenőrök - közölte a kormányszóvivő Budapesten, a Vámház körúti csarnokban tartott kihelyezett tájékoztatón. Budai Bernadett elmondta: a július 31-én zárult ellenőrzéssorozat egyhónapos időtartama alatt 11 hatóság emberei végeztek összehangolt ellenőrzést a fogyasztók érdekében. Összesen 32 ezer ellenőrzést tartottak, ebből 6 ezer esetben szabtak ki valamilyen szabályszegés miatt bírságot.
2009.08.06. 14:28
 
 
Elkezdődnek a hivatalos egyeztetések a 2010-es költségvetésről
Elkezdi a jövő évi költségvetésről szóló egyeztetést az MSZP: pénteken az elnökséggel, hétfőn pedig a frakcióval találkozik Bajnai Gordon kormányfő. A kormány azt tervezi, hogy szeptember 8-án, még a parlament őszi ülésszakának kezdete előtt benyújtja az Országgyűlésnek a 2010-es büdzsét. Az MTI úgy tudja, hogy pénteken tárgyal először a miniszterelnökkel testületi szinten a szocialista párt elnöksége; a hétfői frakcióülésen nagy részt arról lesz szó, hogy miként kapcsolják be a képviselőcsoportot az egyeztetésbe. Bajnai Gordon kormányfő várhatóan megismétli azt, amit az MSZP július eleji kongresszusán mondott, miszerint három szám van "kőbe vésve" a jövő évi költségvetésben.
2009.08.06. 14:00
 
 
Maradt egy százalékon az euróövezeti alapkamat
Az Európai Központi Bank (EKB) csütörtökön, a többségi piaci várakozásnak megfelelően, egy százalékon hagyta alapkamatát. Előzőleg az EKB a csütörtöki kamatdöntésével egy százalékon hagyta alapkamatát, a többségi piaci várakozásnak megfelelően. A bank utoljára májusban csökkentette a kamatot, negyed százalékponttal 1,00 százalékra, rekord mélységbe. Trichet úgy vélte, hogy a világgazdaság visszaesése is " elérte már a mélypontot", habár figyelembe kell venni az elhúzódó hatásokat, például a munkanélküliséget, "amely a következő hónapokban még rosszabbodni fog". A mostani deflációt mint rövid távú kilengést az EKB elnöke nem tartja "pénzügypolitikai szempontból jelentősnek".
2009.08.06. 14:00
 
 
Megegyezés született a Jackson-filmről
Megegyezés született arról, hogy film készül a tervezett Michael Jackson-koncertsorozat próbáin rögzített felvételekből; a Columbia Pictures és a koncertszervező AEG Live közötti egyezséget bírósági döntés véglegesíti. A Los Angeles-i fellebbviteli bíróság az augusztus 10-re kitűzött meghallgatáson hagyhatja jóvá a megegyezést, amelynek tárgyát a This Is It címmel tervezett koncertsorozat előtti próbákon rögzített felvételek képezik. Az AEG Live a Sony Pictures Entertainment kötelékébe tartozó Columbia mellett az elhunyt énekes végakaratának végrehajtóival is megegyezésre jutott.
2009.08.06. 13:57
 
 
Minden eddiginél több program és helyszín a 40. Debreceni Virágkarneválon
Minden eddiginél több program, köztük újdonságok és felelevenített hagyományok várják a 40. Debreceni Virágkarnevál egyhetes programsorozata alatt a cívisvárosba látogatókat a város több pontján. Makray Balázs, a rendező Főnix Rendezvényszervező Kht. ügyvezetője a karneváli hetet bemutató csütörtöki sajtótájékoztatón az előkészületekről kifejtette: az egyik legfontosabb újdonság volt, hogy a virágkocsikat idén nem Nagyváradon, hanem Budapesten és Balatonfüreden állították ki. Kiemelte még a Baltazár téren átadott Virágórát, amely a karneváli hét előtti visszaszámlálást végzi egy hatalmas virágkompozícióval.
2009.08.06. 13:15
 
 
Átért a Duna alatt a 4-es metró északi alagútfúró pajzsa is
Átért a Duna alatt a 4-es metró északi alagútfúró pajzsa is, és eljutott a Fővám téri állomásra, ezzel lezárult a Duna alatti és a budai alagútépítés. A pajzs mintegy három hét alatt tette meg a 300 méteres távot a két állomás között, 30 méter mélyen. Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója elmondta: semmilyen komoly műszaki probléma nem hátráltatta a munkákat. A déli pajzsnál szerzett tapasztalatok miatt mintegy két héttel korábban végzett a fúrással az északi pajzs. A munka legkorábban szeptember elején folytatódhat, ekkora végeznek a szakemberek a pajzsok karbantartásával, illetve a kiszolgáló létesítmények átköltöztetésével az Etele térről a Szent Gellért térre.
2009.08.06. 13:05
 
 
A pándimeggytorta lett az Ország Tortája
A pándimeggytorta nyerte el idén az Ország Tortája címet: a Zila Kávéház édességét augusztus 20-án, a budapesti Kossuth téren kóstolhatják meg az érdeklődők. Immár harmadik éve hagyományosan augusztus 20-án mutatják be a Miniszterelnöki Hivatal és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete közös programja keretében az Ország Tortáját, és az ország több száz cukrászdájában az ünnep napján kezdik el árusítani - mondta el a kormányszóvivő. Budai Bernadett azt is hozzátette: az előző évek nyertes tortáiból, a szatmáriszilva-tortából és a madártejtortából több tízezer szelet fogy évente.
2009.08.06. 12:42
 
 
Bujtor István még nincs túl az életveszélyen
Nincs még túl az életveszélyen Bujtor István színművész, a veszprémi Petőfi Színház igazgatója - közölte a család felhatalmazására a színház szóvivője. Tájékoztatása szerint Bujtor István szervezetében súlyos fertőzés miatt légzési elégtelenség lépett fel és a vérkeringése összeomlott. A 67 éves művész állapotát sikerült stabilizálni - mondta Varga Róbert, hozzátéve, hogy Bujtor Istvánt továbbra is a veszprémi megyei kórházban kezelik. A színidirektor az intézmény intenzív osztályára a múlt héten pénteken rosszullét miatt került be.
2009.08.06. 12:23
 
 
Az ipari termelés túljutott a mélyponton, a külkereskedelmi mérleg javult
Az ipari termelés visszaesése júniusban elérte a mélypontot, az év utolsó negyedévében akár egyszámjegyű is lehet, az év egészében 12-19 százalék között alakulhat, a külkereskedelmi mérleg pedig a félévi 2 milliárd eurós többlet után az év végére meghaladhatja a 3 milliárd eurót - mondták az MTI által megkérdezett elemzők csütörtökön. Az ipari termelés májusi és júniusi adatai már az előző hónaphoz képest javulást mutatnak, ami arra utal, hogy "a mélypontot már elértük, s jó eséllyel felfelé indulhatunk" - mondta Kondrát Zsolt, aki 2009 egészében 19 százalékos ipari termelés visszaeséssel számol.
2009.08.06. 12:15
 
 
Szlovákia lakosságát nyugtalanítja a szlovák-magyar feszültség
Szlovákia lakosságának több mint felét nyugtalanítja a szlovák-magyar kapcsolatokban felgyülemlett feszültség - derült ki abból az országos felmérésből, amelynek eredményét csütörtökön hozták nyilvánosságra Pozsonyban. A Közéleti Kérdések Intézete (IVO) által július elején készített felmérésben a megkérdezettek 53 százaléka azt állította, hogy nyugtalanítja a szlovák-magyar kapcsolatokban megmutatkozó feszültség, míg 36 százalékot ez nem nyugtalanította. A válaszadók nyolc százaléka ezt a problémát nem érzékelte, míg 3 százalék nem foglalt állást. A szlovák-magyar viszonyban megmutatkozó feszültség leginkább a szlovákiai magyarokat aggasztja.
2009.08.06. 12:00
 
 
MgSzH: negyedével kevesebb a gabonatermés a tavalyinál
Magyarországon az idén 6,49 millió tonna kalászos gabonát takarítottak be, mintegy 20-25 százalékkal kevesebbet a tavalyinál - mondta az MTI-nek Zsigmond Richárd, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) földművelésügyi és agrár-környezetgazdálkodási igazgatóságának vezetője csütörtökön. Hozzátette: az aratás befejeződött, a gazdálkodók az előre jelzettnél valamivel több kalászos gabonát takarítottak be. A betakarítás kezdetén 5-6 millió tonna kalászos gabonát vártak. Aratás már csak néhány ezer hektáron folyik, így a jelenlegi adatok gyakorlatilag véglegesnek tekinthetők - mondta a szakember.
2009.08.06. 11:55
 
 
Opten: szeptemberre több felszámolás lesz, mint tavaly
Szeptemberre a felszámolások száma elérheti a tavalyi egész évit, akkor 11.500 céggel szemben indult ilyen eljárás, ami az eddigi rekord is egyben - közölte az Opten az első hét hónap adatai alapján. Az első hét hónapban a felszámolások és a végelszámolások száma egyaránt 35 százalékkal emelkedett, az idén július végéig 9.000 céggel szemben indult felszámolási eljárás Magyarországon. Tavaly 7 hónap alatt 6.657 cég jutott erre a sorsra, így a növekedés az előző évhez képest 35,2 százalékos. Júliusban a megelőző évi 978 céggel szemben 1.292 cég ellen indítottak fizetésképtelenségi eljárást a hitelezők, ami 32 százalékos növekedés.
2009.08.06. 11:51
 
 
Emberi jogi fórumokhoz fordult egy európai romaszervezet vezetője
Az Európa Tanács főtitkárához, az ENSZ emberi jogi főbiztosához, az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalához, valamint az Európai Parlamenthez fordult levélben az Európai Romák és Úton Lévők Fórumának elnöke, állásfoglalásukat kérve a romák ellen elkövetett kislétai gyilkos támadás nyomán. Rudko Kawczynski a levélben felhívta a figyelmet arra, hogy e gyilkosság csak a legutóbbi volt az ilyen magyarországi cselekmények sorában. Felszólította a magyar hatóságokat, hogy sürgősen tegyenek meg minden szükséges intézkedést a romaellenes pogromok megállítása érdekében, biztosítsák a magyarországi romák életének biztonságát.
2009.08.06. 11:19
 
 
Lassú apadásnak indult a Rába, tovább árad a Mura
Lassú apadásnak indult a Rába, a folyó szentgotthárdi szakaszán már levonult az árhullám, Körmendnél a reggeli órákban 439 centiméteres vízszinttel tetőzött, a készültség nem érte el a harmadfokot - közölte a Nyugat-dunántúli Természetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság csütörtökön. Nádor István vízügyi igazgató elmondta: vízátfolyások miatt továbbra sem lehet közlekedni a Csörötnek-Rönök, és a Csörötnek-Vasszentmihály közötti úton. Csütörtökön reggel lezárták a Molnaszecsőd-Döröske közötti utat, feloldották viszont az útzárat a Rátót-Rábagyarmat, Csákánydoroszló-Ivánc és a Csákánydoroszló-Halogy közötti útszakaszon.
2009.08.06. 11:06
 
 
A GVH megszüntette az eljárást az élelmiszerkódex ügyében
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálati szakban, végzéssel megszüntette az Élelmiszer Termékpálya Kódexet aláíró szervezetek ellen indított eljárását - közölte a hivatal csütörtökön. A döntést azzal indokolták, hogy kódex nem volt alkalmas a piaci verseny korlátozására, és mivel nem lépett hatályba, érzékelhető hatást sem fejtett ki a piacon. Nem csak, hogy nem lépett hatályba, de a jövőben sem kerülhet bevezetésre, hiszen alkalmazásától a kiskereskedelmi érdekképviseletek végérvényesen elálltak, így jogsértés sem történhetett, ezért szüntette meg a GVH az eljárást vizsgálati szakban végzéssel.
2009.08.06. 10:53
 
 
Újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a Cozma-gyilkosság ügyében
A rendőrség újabb gyanúsítottat vett őrizetbe a Marian Cozma román válogatott kézilabdás, az MKB Veszprém játékosa elleni február 8-án elkövetett gyilkossággal összefüggésében; R. János enyingi lakost csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsították meg csütörtökön - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A 35 éves férfi kihallgatása tart. A Cozma-ügyben eddig összesen kilenc személyt gyanúsítanak, közülük heten vannak előzetes letartóztatásban, R. János pedig egyelőre rendőrségi őrizetben. A rendőrség korábbi közleményei szerint társtettesként elkövetett emberölés bűntettével öt férfit gyanúsít.
2009.08.06. 10:05
 
Több ezer statiszta és egy prédikátor a Szex és New York válogatásán
Több ezren rohamozták meg a Szex és New York című sikersorozatból készülő második mozifilm szereplőválogatásának manhattani helyszínét, a statiszták mellett egy prédikátor is megjelent - igaz, ő nem akar szerepelni a filmben. A Metropolitan Pavilonban zajló meghallgatásokra nagyjából ötezer fiatal vagy kevésbé fiatal statiszta jelentkezett, az emberek órákon át álltak sorba, és szenvedtek a harminc fokos hőségben - számolt be a helyi sajtó. A tűző napon várakozóknak még egy prédikátor szavaival is meg kellett küzdeniük, aki Szodoma és Gomorra bűneiről szónokolt a többek közt meleg, leszbikus, profi sportoló és előkelőségek szerepeire pályázó jelölteknek - írta a The New York Post.
2009.08.06. 09:42
 
 
Elpusztult a bozóttüzet túlélő ausztrál koala
Elpusztult Sam, a koalalány, aki hat hónappal ezelőtt lopta be magát sokak szívébe, amikor az ausztráliai bozóttűzből történt kimentésének felvételei felkerültek az internetre. A súlyosan megégett koalát akkor filmezték le, amikor az egyik önkéntes tűzoltó vizespalackjából ivott. Sam ezután a remény szimbólumává vált azok számára, akik túlélték Ausztrália történetének legnagyobb bozóttüzét. Hónapokkal a tűz után a koalánál cisztákat találtak, majd klamidiafertőzést állapítottak meg. A négy éves állatot csütörtökön megműtötték, melynek során kiderült, hogy nem operálható húgyúti és ivarszervi elváltozásoktól szenved, ezért végleg el kellett altatni.
2009.08.06. 09:30
 
 
Kiáradt a Hajta-patak Tóalmásnál: öt embert kitelepítettek
Öt embert kellett kitelepíteni a Pest megyei Tóalmás üdülőkörzetéből a megáradt Hajta-patak miatt - mondta Nagykáta tűzoltóparancsnoka csütörtökön. Az elmúlt huszonnégy órában négy-öt felhőszakadás volt a környéken, a Hajta még mindig árad, homokzsákokkal védik a veszélyeztetett területeket, a munkában több mint százötvenen vesznek részt - mondta Torba Csaba. Az ár eddig négy utcát borított el, 30-50 centiméteres víz áll a településnek ezen a részén, de épületekbe nem tört be, két házból viszont öt embert kellett kitelepíteni - tette hozzá a tűzoltóparancsnok.
2009.08.06. 09:13
 
 
Világhírű tudós is szerepet játszott az őssejtterápia leleplezésében
Egy világhírű tudós, James Watson is szerepet játszott az illegális őssejtterápia leleplezésében - ismerteti a csütörtöki Népszabadság. Az illegális magyarországi őssejt-kezelés híre az elmúlt hónapokban James Watsonig, a DNS társfelfedezőjéig is eljutott. A Nobel-díjas tudóst egy barátja kereste meg, akinek negyven év körüli rokona olyan súlyos ízületi gyulladásban szenved, hogy a betegség tolószékhez kötötte. Ez az illető hallott egy Yuliy Baltaytis nevű "magyar" orvosról, aki Kaposvárott csodás gyógyulásokkal büszkélkedik - és 25 ezer dollárt kér a terápiáért. Az illető, mivel nem volt biztos a hír valódiságában, de mindent meg akart tenni rokona egészségéért, megkérte a világhírű tudóst, nézzen utána az ajánlatnak.
2009.08.06. 09:05
 
 
Kisebb nettó eredmény és bevétel a Magyar Telekomnál
A Magyar Telekom Nyrt. 44,672 milliárd forint nettó eredményt ért el az első fél évben, ami 16,8 százalékkal kisebb az egy évvel korábbinál - hozta nyilvánosságra gyorsjelentésében a társaság csütörtökön. A konszolidált, nem auditált, nemzetközi számviteli szabvány (IFRS) alapján készült eredménykimutatás szerint a cég bevétele 320,5 milliárd forint volt az első fél évben, szemben az egy évvel korábbi 335,7 milliárd forinttal. A Magyar Telekom az első negyedévben 21,5 milliárd forint nettó eredményt ért el. Az elemzők a második negyedévre 22,1 milliárd forint profitot vártak, amit a tényleges adat mintegy egymilliárd forinttal meghalad.
2009.08.06. 08:24
 
 
Obamáék a legjobban öltözöttek
Barack és Michelle Obama lekörözték a hollywoodi sztárokat a Vanity Fair magazin nemzetközi jólöltözöttségi listáján. A sort az elnök vezeti, felesége a második helyre került. A korábbi nyertesek közül idén nem került fel Angelina Jolie, de férje, Brad Pitt még rajta maradt. A rangsort a divatvilág "bennfentesei" állították össze. Az elnöki páron kívül szerepel még a listán Penélope Cruz spanyol, Anne Hathaway amerikai színésznő, Tiki Barber, az NBC televízió tudósítója, valamint a James Bond-filmek sztárja, Daniel Craig is.
2009.08.06. 08:18
 
 
Népszava: Formálódik a Fidesz-kormány
Formálódik a Fidesz-kormány szerkezete, állítólag még ebben az évben kiderül, hogy a párt választási győzelmét követően milyen tárcák működnek majd Magyarországon - ismerteti a csütörtöki Népszava. A napilap értesülései szerint az már biztos, hogy a rendőrség munkáját önálló minisztérium fogja irányítani, és vélhetően az önkormányzatok munkájáért külön közigazgatási tárca felelne, amelyik az elképzelések szerint részben átvenné a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) szerepét. Megszűnhet a MeH, a jelenleg ott működő területek, államtitkárságok a miniszterelnöki kabinethez kerülnének.
2009.08.06. 08:10
 
 
Csökkentek az adóbevételek Észak-Magyarországon
Jelentősen, 6,4 százalékkal csökkentek az adóbevételek az észak-magyarországi régió három megyéjében az év első felében, az adóhatóság összességében 148,138 milliárd forintot szedett be különböző jogcímeken - közölte az APEH Észak-magyarországi Regionális Igazgatósága szerdán. Az elmúlt év első felében 158,311 milliárd forint folyt be különböző jogcímeken a központi büdzsébe a régió három - Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád -megyéjéből. Az adóbevételek az év első hat hónapjában országos átlagban 3,7 százalékkal estek vissza az elmúlt év hasonló időszakához képest.
2009.08.06. 08:02
 
 
Romák elleni támadások: eltérnek a vélemények a motivációkról
Finszter Géza kriminológus szerint a romák elleni támadások elkövetői "világnézeti bűnözők": nem riadnak vissza az emberöléstől sem annak érdekében, hogy bomlasszák azt a társadalmat, amelynek értékrendjét elutasítják. Münnich Iván pszichológus azonban úgy látja, hogy a tettesek motívumait illetően csak találgatni lehet. Az Országos Kriminológiai Intézet (OKRI) két munkatársát a romák ellen elkövetett bűncselekmények tetteseinek lehetséges indítékairól kérdezte az MTI. A kriminológus kiemelte, hogy az ilyen agresszív cselekményeket a leginkább rendezetlen személyiségű emberek hajtják végre, akik rendszerint valamilyen súlyos lelki defektussal élnek, a jelenlegi helyzet azonban különleges, mert ez inkább "világnézeti bűnözés".
2009.08.06. 07:07
 
 
BL-selejtező: győzelmével a 4. fordulóba jutott a Debrecen
A Debrecen hazai környezetben 1-0-ra nyert szerdán az észt Levadia Tallin ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójában rendezett párharc visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott tovább. A találkozó egyetlen gólját Adamo Coulibaly szerezte a 70. percben, egy jobb oldali akció végén. A magyar bajnok a következő körben már a BL főtáblájára jutásért küzdhet, ám legrosszabb esetben is az Európa Liga csoportkörében lesz érdekelt. A selejtező negyedik fordulójának sorsolását az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában tartják pénteken 12 órakor.
2009.08.05. 21:50
 
 
Kiáradt a Hajta-patak Tóalmásnál: több száz épületet öntött el a víz
Kilépett a medréből a Hajta-patak a Pest megyei Tóalmásnál szerda délután, a víz több száz épületet öntött el a település üdülőterületén - mondta Kovács Magdolna, a település polgármestere az MTI-nek. Az áradás 300-400 ingatlant, köztük lakóházakat is veszélyeztet Tóalmás üdülőterületén. A víz betört az Andrássy kastély parkjába is. Egyelőre senkit nem kellett kitelepíteni, de az önkormányzat átmeneti szállásokat is előkészített már - tájékoztatott a polgármester. A védekezésben több mint százötvenen vesznek részt, a környék tűzoltói is segítenek. Hat munkagéppel dolgoznak azon - az éjszaka folyamán is -, hogy megállítsák a víz előretörését a mintegy 3500 lakosú településen - tette hozzá a polgármester.
2009.08.05. 21:30
 
 
Hulladéklerakó-beruházás épül 7,7 milliárd forintból
Hat megye 169 településén, 680 ezer ember életkörülményeit javító hulladékgazdálkodási beruházás valósul meg több mint 7,7 milliárd forintból, 100 százalékos európai uniós és hazai támogatással. A projektindító ünnepséget Molnár Csaba kancellária miniszter részvételével szerdán tartották Polgárdiban, a társulás gesztor településén. A Bács-Kiskun, Fejér, Komárom-Esztergom, Pest, Tolna és Veszprém megye 169 településének összefogásával létrejött Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 83 hulladéklerakó rekultivációját végzi el.
2009.08.05. 21:00
 
 
Férfi kosárlabda, osztályozó meccs: a magyar válogatott győzelemmel kezdett
A magyar férfi kosárlabda-válogatott 24 pontos győzelmet aratott szerdán az ukránok felett európai osztályozó mérkőzésen, Szombathelyen. Eredmény: Magyarország-Ukrajna 91-67 (18-16, 22-21, 29-18, 22-12). Legjobb magyar dobók: Németh 21, Fodor 17, Lóránt 16, Vojvoda 10, Trepák 10. A magyar válogatott tavaly szeptemberben lezárult Európa-bajnoki selejtezősorozatban az A csoport utolsó helyén végzett, ezért kényszerül arra, hogy három másik csapattal - Ukrajna együttese mellett a csehek és az észtek alakulatával - oda-visszavágó alapon osztályozót játsszon az A divízióban maradásért. A kvartett győztese és másodikja benn marad, míg a harmadik és negyedik kiesik a B osztályba.
2009.08.05. 20:18
 
 
Afganisztánban katonai akció indult magyar részvétellel
Magyar katonák részvételével indított katonai akciót az afgán hadsereg és a rendőrség az ország Baglán tartományában szerda reggel - jelentette Kabulból az Új-Kína hírügynökség. A Honvédelmi Minisztérium az MTI érdeklődésére se nem cáfolta, se meg nem erősítette az Új-Kína hírét. Abdul Ahad, a tartomány egyik magas rangú katonai vezetője a kínai hírügynökségnek elmondta: a Falcon (Sólyom) fedőnevű akció célja, hogy a közelgő választások előtt megtisztítsák a területet a tálibokat támogató erőktől és így biztosítsák a tartomány biztonságát. A katonai vezető szerint a tálibokat, az al-Kaidát és más terrorszervezeteket támogató erők aktív tevékenységet folytatnak a tartományban.
2009.08.05. 20:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009[2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista