2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Beckham futballklubot venne Amerikában visszavonulása után
David Beckham saját bevallása szerint szívesen lenne csapattulajdonos az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), azután, hogy szögre akasztja a focicipőt. "Mindenképpen érdekel a dolog" - mondta pénteken a Los Angeles Galaxy angol világsztárja arra a kérdésre, lenne-e klubtulajdonos az MLS-ben. A 34 éves, 112-szeres angol válogatott középpályás szerződése 2011-ben jár le a kaliforniai egyesületnél.
2009.08.08. 13:45
 
 
A válság miatt otthonukhoz közelebb nyaralnak az európaiak
Velence idén is tele van turistákkal, de a legtöbbjük olaszul beszél. Augusztusban, amely a nyaralások, nyári utazások csúcsidőszaka, az öreg kontinens népszerű üdülőhelyeit inkább a honi turisták lepik el. Az európaiak a válság miatt egyre inkább saját hazájukban nyaralnak, és ez gondot okoz a nemzetközi utazásoktól függő iparágaknak, mint például a légi közlekedésnek. És a probléma csak mélyülhet, ha valóban kitör a rettegett új influenzajárvány. Franciaországban, amely a világ első számú turistacélpontja, júniusban 4 százalékkal csökkent a külföldi látogatók száma, és a szakemberek arra számítanak, hogy a visszaesés akár a 30 százalékot is elérheti a júliusi és augusztusi eredmények összesítésekor.
2009.08.08. 13:05
 
 
Folytatódott az iráni elnökválasztást bíráló tüntetők pere
Folytatódott az iráni elnökválasztást bíráló tüntetők elleni per: immár kibővített csoport állt a teheráni forradalmi bíróság elé szombaton, tucatnyi iráni mellett a francia és a brit követség egy-egy alkalmazottja is. Az iráni rohamrendőrség a teheráni forradalmi bíróság előtt szétoszlatta a vádlottak hozzátartozóinak tiltakozó megmozdulását a Mosarekat helyi honlap jelentése szerint. Brit részről "teljességgel elfogadhatatlannak" minősítették, hogy a korábban őrizetbe vett, majd júliusban szabadlábra helyezett követségi alkalmazottat, Husszein Rasszamot bíróság elé állítsák kémkedés vádjával.
2009.08.08. 13:00
 
 
Fidesz: a kormány nem készíti fel az országot a járványra
A Fidesz szerint a lakosságot is fel kellene készíteni az új típusú influenzajárványra. A legnagyobb ellenzéki párt úgy látja, Magyarországon jelenleg senki nem tudja, mit kell tenni. Kupper András fideszes képviselő sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormányzat eddig semmit nem tett az ügyben, hogy az országot felkészítse az influenzajárványra. Cáfolta az ellenzéki képviselő állításait az MTI-nek Kökény Mihály, aki szerint a magyar járványügyi felkészülés megfelelő; az egészségügyi bizottság szocialista elnöke egyben ismételten felelős, higgadt kommunikációra szólított fel.
2009.08.08. 12:30
 
Klánháború robbant ki a szomáliai kalózok között: 17 halott
Klánháború robbant ki a szomáliai kalózok között szombatra virradóra Haradheere kikötővárosban, s a lövöldözésekben legalább 17-en meghaltak és 30-an megsebesültek. A kalózok egyik fellegvárának számító városban az éjszaka tört ki a belviszály, s a lövöldözés reggelre annyira felerősödött, hogy a lakosok menekülni kezdtek Haradheeréből. Szemtanúk beszámolója szerint a két kalózklán háborúja a földtulajdon, illetve egy leány megerőszakolása miatt robbant ki. Egy klántag telefonon úgy nyilatkozott, hogy amennyiben elhúzódik a belviszály, akkor a tengeri rablók "üzletei" is veszélybe kerülnek, a kalózkodásnak is befellegzik, hiszen a harcok a tengerre is kiterjedhetnek.
2009.08.08. 11:45
 
 
Bankautomatába fészkelte be magát egy egér
Bankautomatában kvártélyozta be magát egy egér és húszdollárosokból fészket épített magának az egyesült államokbeli Oregon állam egyik benzinkútjánál. A kisállatra egy női alkalmazott bukkant. Azt nem lehet tudni, hogy melyikük ijedt meg jobban. A nő mindenesetre nagyot kiáltott és lecsapta a pénzkiadó dobozának fém fedelét. Az egér a kényelmesen puha fekhely készítéséhez két darab húszdollárost alaposan szétrágott, míg 14 másikat csak részlegesen épített be alomnak. Az egeret kiebrudalták albérletéből és szabadon engedték a benzinkút közelében. Az alaposan megrongálódott bankjegykiadó automatában a bank az összes bankót kicserélte, és az ATM most már rendben működik.
2009.08.08. 11:30
 
 
Esküvő 12 óra 34 perc 45 másodperckor
Száz évben egyszer adódó lehetőséget ragadott meg egy pár esküvője időpontjaként: 12 óra 34 perc 56 másodperckor mondták ki az igent a 7. napon a 8. hónapban és persze az évezred 9. esztendejében. Angolszász dátumjelölés esetén persze szembeötlőbb a rendkívüliség: 12:34:56 7/8/09. Azaz az összes számjegy szerepel méghozzá növekvő sorrendben 1-től kezdődőn a dátumban. Egyetlen "szeplő" a nulla, amely nem az 1-es előtt áll, hanem a 9-es elé "keveredett". Az ötlet a menyasszonyé volt, aki így reméli, hogy férje sosem fogja elfelejteni házassági évfordulójukat - adta hírül a Daily Mail című brit lap.
2009.08.08. 11:15
 
 
F1: Lauda szerint M. Schumachert még mindig hajtja a versenyösztön
Niki Lauda, az osztrákok háromszoros Forma-1-es világbajnoka az első pillanattól biztos volt Michael Schumacher visszatérésében, mert szerinte a hétszeres világbajnokban még mindig dolgozik a versenyösztön. "Láthattuk, hogy motorozni kezdett, amikor abbahagyta az autóversenyzést" - mondta pénteken Lauda az F1-es vb-sorozat hivatalos honlapjának adott interjújában. "Szerintem csak azért vonult vissza 2006-ban, mert nem látott maga előtt igazi kihívást. Lehet, hogy azóta megbánta akkori döntését." A 60 esztendős legendás pilóta - aki 1975-ben és 1977-ben vb-címet nyert a Ferrarival - hozzátette: Schumacher most szembesülhet azzal, hogy majdnem három év kihagyás után mennyire versenyképes.
2009.08.08. 11:10
 
 
Három órát kell várakozni a röszkei határátkelőnél
A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő török és szerb vendégmunkások miatt három órát kell várakozni a röszkei határátkelőhely belépő oldalán szombaton délelőtt. A szerb oldalon egy, a magyar oldalon két órát kell várakozniuk az utazóknak - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Tuczakov Szilvána azt tanácsolta, hogy az utazók válasszák inkább a tompai vagy a tiszaszigeti határátkelőhelyet. Hozzátette: az utóbbi átkelő 8 és 18 óra között van nyitva magyar és szerb állampolgárok számára.
2009.08.08. 11:00
 
 
Valószínűleg Indonézia legkeresetteb terroristáját ölték meg egy rajtaütésben
Az indonéz rendőrség azt gyanítja, a szigetország legkeresettebb terroristájával végeztek egy rajtaütésben - közölte szombaton egy neve elhallgatását kérő rendőrségi forrás. Indonéziai tv-állomások - köztük a Metro TV - tényként közölték, hogy a Közép-Jáván rajtaütésben lelőtt férfi Noordin Top délkelet-ázsiai terroristavezér, igaz, forrást nem jelöltek meg. Feltehetően csak DNS-vizsgálattal lehet majd minden kétséget kizáróan megállapítani a férfi személyazonosságát. A malajziai születésű Noordin Top az al-Kaidával kapcsolatban álló délkelet-ázsiai terrorszervezet, a Jemaah Islamiyah egyik szakadár csoportja élén állt.
2009.08.08. 09:30
 
Mandalakészítési világrekord-kísérlet a Sziget fesztivál nulladik napján
Mandalakészítési világrekord felállítására invitálják az érdeklődőket kedden, a Sziget fesztivál nulladik napján. A kezdeményezés célja, hogy hangsúlyozza az egészséges és sérült emberek együttműködésének és kölcsönös elfogadásának fontosságát. A rekordkísérletet kezdeményező öt szervezet, a Magyar Pszichiátriai Társaság, a Védőháló a Lelki Egészségért Alapítvány, a Tárt Kapu a Kreatív Életért Egyesület, a Sötét Nappalok Fényes Éjszakák Egyesület és a Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága a mandalafestésen keresztül akarja érzékeltetni, hogy pszichés betegként élni olyan, mint mandalát készíteni bekötött szemmel, segítség nélkül - közölte az esemény kommunikációjával megbízott cég az MTI-vel.
2009.08.08. 09:30
 
 
Népszabadság: földbérlőket keres az állam
Új, húsz évre szóló bérleti szerződések megkötését teszi lehetővé a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. azon mezőgazdasági társaságok számára, amelyek jelenleg is állami földterületet használnak. A Magosz klientúraépítésnek tartja a programot - ismerteti a szombati Népszabadság. Ha a bérlő az erre vonatkozó igényét jelzi, akkor a bérelt területre új pályázatot írnak ki, és ennek feltételeként egyszeri, a haszonbérleti jog megszerzéséért fizetendő, a későbbi éves bérlet két-háromszorosának megfelelő külön díjat is kér a vagyonkezelő - ismerteti a napilap.
2009.08.08. 08:35
 
Környezetbarát döntés a hagyományos izzók kivonása
Jelentősen csökkenti az európai háztartások energiafelhasználását, így közvetve károsanyag kibocsátását is a hagyományos izzók forgalomba hozatalát fokozatosan megtiltó európai uniós rendelet. Az MTI által megkérdezett kereskedők többsége felkészült a váltásra. A jogszabályok változása érinti a magyarországi fényforrásgyártást is, de még nem tudni, hogy miként. A GE Hungary Zrt.-nél működő szakszervezetek a vállalat teljes magyarországi fényforrásgyártásának beszüntetésétől félnek.
2009.08.08. 08:05
 
 
Elhunyt Cseh Tamás előadóművész
Elhunyt Cseh Tamás előadóművész. A Kossuth-díjas énekest, zeneszerzőt életének 67. évében, hosszan tartó, súlyos betegség, tüdőrák következtében érte a halál pénteken. Az erről szóló hírt szombatra virradóra a Magyar Színházi Portál tette közzé. Cseh Tamást az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) saját halottjának tekinti. A művész temetéséről később intézkednek. Emlékére néma, gyertyás gyászmenetet tartanak szombaton 20 órától Bakonybélen a falu központjától a művész házáig. Cseh Tamás csaknem 50 éve kötődött a faluhoz, amelynek erdeiben indiántáborokat tartott. Áprilisban lett a Veszprém megyei település díszpolgára. Művészi munkája elismeréseként 1993-ban Liszt Ferenc-díjat, 2001-ben Kossuth-díjat kapott.
2009.08.08. 08:00
 
 
Washington vezető szerepet szán Dél-Afrikának
Hillary Clinton amerikai külügyminiszter pénteken sürgette Dél-Afrikát, játsszon vezető szerepet a világ legszegényebb földrésze gazdaságának fellendítésében és a reformok érdekében gyakoroljon nyomást a szomszédos Zimbabwére. Clinton elégedettségét fejezte ki, hogy a két országban tartott elnökválasztás óta javultak az Egyesült Államok és a Dél-afrikai Köztársaság közötti kapcsolatok. Üdvözölte, hogy fokozódik az együttműködés az AIDS elleni harcban. Dél-afrikai üzletemberekkel tartott találkozóján Johannesburgban az amerikai külügyminiszter hangsúlyozta: a gazdasági visszaesés ellenére Dél-Afrika egyedülálló helyzetben van a kontinens gazdaságának növeléséhez.
2009.08.07. 21:35
 
 
Ötödével kevesebb a magyar turista Horvátországban
Az év első hét hónapjában 5 százalékkal csökkent a vendégek és 3 százalékkal a vendégéjszakák száma Horvátországban, a magyar és az orosz turisták azonban ötödével kevesebben voltak a tavalyai adatokhoz képest - közölte a horvát idegenforgalmi miniszter pénteken. Damir Bajs arról számolt be, hogy július végéig 5,3 millió turista érkezett az Adriára, számuk 5 százalékkal kevesebb a tavalyi hasonló időszakhoz képest. A turisták 29,7 millió éjszakát töltöttek el, ami 3 százalékkal marad el a múlt évi adattól. A miniszter úgy értékelte, hogy a forgalom elmaradása elfogadható mértékű, különösen a Földközi-tenger országainak visszaeséséhez képest.
2009.08.07. 21:30
 
 
NB I: a Nyíregyháza legyőzte a Ferencvárost
A Nyíregyháza hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott a Ferencváros felett a labdarúgó Soproni Liga harmadik fordulójának péntek esti nyitányán, ezzel pillanatnyilag vezeti a tabellát. Eredmény: Nyíregyháza-FTC 3-1 (2-0). Nyíregyháza, 10 000 néző. Gólszerzők: Dosso (13.), Homma (33., 65.), illetve Wedgbury (54.). Lendületesen kezdett a Nyíregyháza, az első negyedóra végén a bátor játék góllá is érett, majd a hazai csapat előnye a szünetig megduplázódott. A második félidő elején a Ferencváros ugyan szépített, de csakhamar visszaállt a kétgólos különbség. Hiába támadott sokat a fővárosi együttes a folytatásban, nem tudott közelebb kerülni a Nyíregyházához, amely megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.
2009.08.07. 21:05
 
 
MSZP: leválthatják a BKV vezérigazgatóját
Az MSZP budapesti szervezete az országos elnökségtől szabad kezet kapott arra, hogy szorgalmazza a BKV Zrt.-nél kifizetett végkielégítések ügyeinek kivizsgálását, és levonja az abból eredő személyi konzekvenciákat - tudta meg az MTI szocialista forrásokból pénteken. Nevük elhallgatását kérő szocialista politikusok szerint ez a lépés egyértelműen azt jelenti, hogy a Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes által szorgalmazott vizsgálatok lefolytatása után kezdeményezni fogják a BKV Zrt. vezérigazgatója, Kocsis István eltávolítását.
2009.08.07. 21:00
 
 
Magyar fiatalok jártak a Nemzetközi Űrtáborban
Az idén is két középiskolás - Varga Márton, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, valamint Zipperer Bernadett, a székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium tanulója - képviselte Magyarországot a Nemzetközi Űrtáborban az Egyesült Államokban - tájékoztatta a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) a diákok pénteki hazatérését követően az MTI-t. A MANT minden évben egy felnőtt kísérőt is biztosít a diákok mellé. Az idén Horvai Ferenc, a Magyar Űrkutatási Iroda Munkatársa, a MANT elnökségi tagja kísérte el a fiatalokat az Egyesült Államokba, ahol a tanároknak szóló űrkutatási továbbképzésen vehetett részt.
2009.08.07. 20:15
 
 
A Fidesz azt ígéri, hogy Orbán Viktor kormányában nem lesz jobbikos
Orbán Viktor kormányának nem lesz jobbikos tagja - közölte a Fidesz sajtófőnöke. Az MTI azzal kapcsolatban kérdezte Havasi Bertalant, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke csütörtökön a székelyföldi Gyergyószentmiklóson azt mondta: pártja kormányzásra készül, és a Fidesszel együtt is vállalja ezt a szerepet, amennyiben a kormányprogram a Jobbiké lesz. A Fidesz sajtófőnöke válaszában emlékeztetett Orbán Viktor pártelnöknek a Fidesz júliusi választmányi ülésén elmondott beszédére, amelyben a pártelnök világossá tette: ha lesz olyan kormány, amelyet ő fog vezetni, "abban nem lesz sem MSZP-s, sem pedig jobbikos".
2009.08.07. 20:00
 
 
Bajnai: a közbiztonság erősítése is célja a jövő évi költségvetésnek
A munka becsületének helyreállítása és a közbiztonság jelentős erősítése is szerepel majd a jövő évi költségvetés céljai között - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök Budapesten, azt követően, hogy a jövő évi költségvetésről tárgyalt az MSZP elnökségével. "Olyan költségvetés lesz, amely választ ad azokra a legfontosabb problémákra, amelyek Magyarország előtt állnak. A szocialista párt elnöksége által megfogalmazott kérések, felvetések, javaslatok is megjelennek majd benne, így munka becsületének helyreállítása, a közbiztonság jelentős megerősítése kitűzött célja lesz ennek a költségvetésnek" - mondta Bajnai a több mint három órán át tartó megbeszélésről távozva.
2009.08.07. 18:00
 
 
Az Origo szerint Bajnai miniszterként extra juttatást adott tárcája dolgozóinak
Több alkalommal kapott a rendes havi juttatásokon túl összesen 200 ezer forintnak megfelelő juttatást a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium minden egyes tisztviselője 2008-ban és 2009-ben - írta az Origo hírportál pénteken. A bónuszokról az akkori miniszter, Bajnai Gordon döntött. A hírportál információi szerint tavaly októberben, novemberben és decemberben, majd idén márciusban osztottak szét utalványokat, amelyek összesen több mint 47 millió forintba kerültek, és a 2008. évi költségvetésből, illetve az utolsó, márciusi ajándékutalványt a költségvetés maradványából finanszírozták.
2009.08.07. 17:30
 
 
Ezren kísérték utolsó útjára a kislétai gyilkosság áldozatát
Református gyászszertartás szerint helyezték örök nyugalomra a kislétai gyilkosság áldozatát, a 45 éves Balogh Máriát pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros köztemetőjében. A kislétai temetőben mintegy ezer ember búcsúzott el az áldozattól; a gyászolók a szertartás kezdetén egyperces néma felállással emlékeztek a meggyilkolt asszonyra. Jelen volt Molnár Csaba kancelláriaminiszter, Korózs Lajos, a szociális minisztérium államtitkára és Teleki László, romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is. Parlamenti pártok képviselői és cigány szervezek vezetői egyaránt lerótták kegyeletüket a koporsónál.
2009.08.07. 17:00
 
 
Szabadlábra helyezték a Nagy Vonatrablót
Hivatalosan szabadlábra helyezték pénteken Nagy Britannia egyik leghírhedtebb bűnözőjét, a Nagy Vonatrablóként ismert Ronnie Biggset. Jack Straw igazságügyi miniszter közölte, hogy kivételes alapon engedélyezte Biggs elengedését, mivel az idős férfi súlyosan beteg, és nemsokára meghal. Biggs szombaton lesz 80. éves. Straw már csütörtökön jelezte, hogy egészségi okokból szabadlábra helyezik a Nagy Vonatrablót. Ronnie Biggs orvosi kartonjából egyértelműen kiderül, hogy nagyon beteg, és állapota nemrégiben súlyosbodott, így ismét kórházba kellett szállítani. Állapotában nem várható javulás - közölte Straw.
2009.08.07. 16:25
 
 
A BKV vezérigazgatója lemondott végkielégítéséről, amikor távozott az MVM-től
Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója lemondott végkielégítéséről, amikor távozott a Magyar Villamos Művektől (MVM) - közölte a BKV pénteken az MTI-vel. Kocsis, a BKV Zrt. vezérigazgatója ismételten megerősíti, hogy "az MVM Zrt.-től történt távozásakor, kizárólag a jogszabályok szerint őt megillető, a munkaszerződésében rögzített, a felmentési idejére járó felmentési bérét kapta meg 2009. január végéig" - olvasható a BKV közleményében. Hozzáteszik, a vezérigazgató a végkielégítéséről lemondott.
2009.08.07. 16:10
 
 
Újabb hat új influenzás esetet igazoltak Magyarországon
Az elmúlt két napban hat esetben igazolták az új influenzavírust Magyarországon, a betegek állapota kielégítő - tájékoztatta az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteken az MTI-t. Velük együtt május óta 111 esetben igazolták a vírust. A most kiszűrt betegek valamennyien külföldi utazáson fertőződtek meg. Az ÁNTSZ azt ajánlja, hogy aki a betegség tüneteit - hirtelen fellépő magas láz, köhögés, torokfájás, orrdugulás, izomfájdalom, fejfájás, fáradtság, hidegrázás, hányinger, hányás - észleli magán, lehetőség szerint maradjon otthon. Teendői ugyanazok, mint a szezonális influenza fertőzés esetén: lázcsillapítás, ágynyugalom, vitaminok, bő folyadék fogyasztása.
2009.08.07. 16:00
 
 
Létszámstop a Vám- és Pénzügyőrségnél is
Az államigazgatásban elrendelt létszámstop a Vám- és Pénzügyőrségnél (VP) is érvényesül - derül ki a szervezet honlapján közzétett tájékoztatóból. A tájékoztató ismerteti: a VP-nél az üres, valamint a megüresedő álláshelyek nem tölthetők be, a kormányhatározat visszavonásáig nem lesznek felvételi eljárások a testületnél. Korábban Nagy János, a VP országos parancsnoka a sajtónak azt mondta: ha a szervezetet is érinti a rendelkezés, belső átcsoportosítással oldják majd meg a feladatokat. A VP létszáma június végén 7.162 volt, az alkalmazottak közül 5.799 hivatásos, 1.363 közalkalmazotti állományú, az utóbbiak közül 1.327 teljes-, 36 pedig részmunkaidős.
2009.08.07. 15:35
 
 
Priskin Tamás 1,7 millió fontért szerződött az Ipswich Town-hoz
Biztossá vált, hogy az Ipswich Town csapatában folytatja pályafutását a magyar válogatott labdarúgója, Priskin Tamás, aki a szintén angol másodosztályú Watfordtól igazolt a Roy Keane irányította gárdához. A klub honlapja pénteken adta hírül Priskin szerződtetését, hozzátéve, hogy a játékos már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és három évre kötelezi el magát az egyesülethez. Az Ipswich nem hozta nyilvánosságra az üzlet anyagi részleteit, de sajtóinformációk szerint a támadó játékjoga 1,7 millió fontért (540,6 millió forint) cserélt gazdát. A 22 éves Priskin 2006-ban, Győrből szerződött a Watford együtteséhez. Amennyiben igazak a vételárával kapcsolatos értesülések, akkor ő minden idők negyedik legdrágább magyar futballistája.
2009.08.07. 15:30
 
 
A Legfőbb Ügyészség szerint nem távozik a legfőbb ügyész
Nem távozik a legfőbb ügyész, az utódlásáról szóló találgatások pedig értelmetlenek - közölte a Legfőbb Ügyészség Kabinetirodája a Népszava főszerkesztőjének címzett levelében, amelyet az MTI pénteken kapott meg. Kovács Tamás legfőbb ügyész "nem kíván a szolgálati ideje lejárta előtt beosztásából távozni, szolgálati viszony megszüntetése előtt pedig felmentési szabadságot sem fog igénybe venni. Így tehát az utódlását érintő találgatások nagyon is idő előttiek, a legfőbb ügyész személyét is sértőek és annál inkább is értelmetlenek, mert a jövendő legfőbb ügyész kiválasztása a köztársasági elnök joga" - tartalmazza a Németh Péternek szóló levél.
2009.08.07. 15:15
 
 
Az MSZP Bajnaival egyeztet a 2010-es költségvetésről
Megkezdődött a jövő évi költségvetésről szóló egyeztetés az MSZP elnöksége és Bajnai Gordon miniszterelnök között a párt Jókai utcai székházában. A szocialista párt elnöksége testületileg most először kap tájékoztatást a kormányfőtől arról, milyen büdzsét kell készíteni ahhoz, hogy az ország teljesíteni tudja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) felé tett vállalását. Az elmúlt hetekben az MSZP szűk vezetőségével és a miniszterekkel már konzultált Bajnai Gordon, de a pénteki találkozóval kezdődnek a politika egyeztetések a büdzséről. A kormány tervei között az szerepel, hogy szeptember 8-án benyújtja a parlamentnek a költségvetés tervezetét.
2009.08.07. 15:00
 
 
Letartóztatták Tom Sizemore-t barátnője bántalmazása miatt
Őrizetbe vették Tom Sizemore amerikai színészt Los Angelesben, mert bántalmazta a barátnőjét - adta hírül a helyi sajtó. A Sólyom végveszélyben és a Ryan közlegény megmentése című filmből ismert 47 éves színészt szerdán késő este állították elő. Az eset részletei egyelőre nem ismertek, csak annyit tudni, hogy a sértett nő unokatestvére hívta ki a rendőrséget. Sizemore-t 2003-ban hat hónapra büntették, amiért bántalmazta volt élettársát, a hollywoodi madámként ismert Heidi Fleisst. Az akkori ítélet azonban lehetővé tette számára, hogy ehelyett egy kábítószeresek számára szervezett rehabilitációs programban vegyen részt.
2009.08.07. 13:47
 
 
Bántalmazták Jirí Menzelt Dubrovnikban
Bántalmazták Jirí Menzelt Dubrovnikban - jelentette pénteken a cseh hírügynökség a horvát sajtóra hivatkozva. A nemzetközi hírű cseh filmrendező és csapata egy dubrovniki vendéglő előtt készült néhány percet forgatni, ami a tulajdonos részéről ellenséges reakciókat váltott ki. Az étterem tulajdonosának legfőképpen az nem tetszett, hogy az egyik járdán felállított kamera eltakarta azt a reklámtáblát, amely a napi menüt és a speciális ajánlatokat tartalmazta. Az incidens során senki sem sérült meg. A helyi rendőrség semmiféle értesítést nem kapott az ügyben - közölte a horvát lappal egy hatósági szóvivő.
2009.08.07. 13:37
 
 
Nem lesz Madonna-koncert Ljubljanában
Madonna lemondta a szlovén fővárosba, Ljubljanába augusztus 20-ra meghirdetett koncertjét - jelentették be pénteken. A szlovén média szerint a koncert elmaradásának fő oka az, hogy nem fogynak elég jól a jegyek, a szervezők azonban ezt cáfolták. A ljubljanai koncertet is szervező Live Nation közlése szerint Madonna szlovéniai fellépése "előreláthatatlan logisztikai nehézségek" miatt marad el, a jegyeladásokkal nincs semmi probléma. A szlovén sajtóban megjelent hírek szerint ugyanakkor a koncertet azért kellett lemondani, mert a tervezett 63 ezer jegy helyett csupán 7 ezret sikerült eladni.
2009.08.07. 13:20
 
 
Elfogadta a kormány a közösségi közlekedés átalakításának stratégiáját
Elfogadta a kormány a közösségi közlekedési rendszer átalakításának stratégiáját szerdai ülésén, amely alapján 2010-től csak a bruttó hazai termék egy százaléka fordítható a közösségi közlekedésre - jelentette be a kormányszóvivő. Szollár Domokos rámutatott: a stratégia megvalósításával a jelenlegi 330 milliárd forint ráfordítás helyett jövőre körülbelül 70 milliárd forinttal kevesebbet, 260 milliárd forintot költhet az állam a MÁV-ra és a Volánra, míg később ez az összeg a magyar gazdaság növekedésének függvényében változhat. A legfontosabb stratégiai alapelv, hogy megszűnjön a párhuzamosság a Volán és a MÁV-járatok között. A Fidesz szerint nem lehet további 70 milliárd forintot elvonni.
2009.08.07. 13:00
 
 
A horvát közlekedési miniszter szerint kulcsfontosságú a sztrádafejlesztés
A közlekedési infrastruktúra és különösképpen az autópálya-hálózat gyors ütemű építése a horvát kormány fő feladatai közé tartozik, és ez határozottan egész Horvátország gazdasági fejlesztésének motorja - hangsúlyozta a horvát tengerügyi, közlekedési és infrastrukturális miniszter az MTI-nek nyilatkozva. Bozidar Kalmeta szerint Zágrábból a tenger felé haladva máris tapasztalható, "mit jelent az autópálya azoknak a vidékeknek, amelyeken keresztülhalad". A sztráda mentén gazdasági zónák telepszenek meg, új munkahelyek létesülnek, a föld értéke pedig nő.
2009.08.07. 12:25
 
 
Magyar-román barátságos mérkőzés: Koeman szűkítette keretét
Huszonegy fősre szűkítette keretét Erwin Koeman, a románok elleni jövő szerdán sorra kerülő barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a csapat hétfőn vonul be a telki edzőcentrumba, ahol 17 órától egy sajtónyilvános edzéssel kezdi a felkészülést. A román válogatott hétfőn érkezik Budapestre, és szövetségük tájékoztatása szerint mind a hétfői, mind a keddi edzésük a sajtó számára nyilvános lesz: az első a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban, a második pedig a mérkőzés helyszínén, azaz a Puskás Ferenc Stadionban, egyformán 18:30 órától, utóbbit 18 órától sajtótájékoztató is megelőzi.
2009.08.07. 12:17
 
 
BL-selejtező: a Levszki Szófia lesz a Debrecen ellenfele
A bolgár Levszki Szófia lesz a magyar bajnok DVSC-TEVA ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének 4., utolsó fordulójában - derült ki a pénteki, nyoni sorsoláson. Az első mérkőzésre jövő szerdán 20:45 órakor kerül sor Szófiában, míg a visszavágót hat nappal később, azaz augusztus 25-én, kedden rendezik a Puskás Ferenc Stadionban, ugyancsak 20:45 órakor. A párharc győztese bejut a BL csoportküzdelmeibe, míg a vesztes az Európa Ligában folytathatja.
2009.08.07. 12:16
 
 
Pontatlanok az új influenza-gyorstesztek az USA járványügyi szakértői szerint
A rendelkezésre álló gyorstesztek sok esetben nem jelzik az influenza új A(H1N1) vírustörzsét - jelentették be az Egyesült Államok járványügyi hatóságának (CDC) kutatói. A vizsgált tesztek 40 és 69 százalék közötti pontossággal mutatták ki az újinfluenzát - jelentette a CDC kutatócsoportja. A megállapítások igazolják a CDC korábbi figyelmeztetését, hogy az orvosi rendelőkben és kórházakban használt gyorstesztek kevéssé értékesek. Három népszerű gyorsteszttel 65 igazolt esetet ellenőriztek a kutatók, mindegyik jobb volt a szezonális influenza kimutatásában.
2009.08.07. 12:15
 
 
Fidesz: sokba kerül és nem hatékony az Út a munkához program
A Fidesz szerint nagyon sok pénzbe kerül, ugyanakkor nem hatékony az Út a munkához program fenntartása. Czoma Sándor, a párt szakpolitikusa pénteki budapesti sajtótájékoztatóján közölte, fel kell tenni a kérdést, hogy érdemes-e a jelenlegi rendszert fenntartani. Eljött az igazság pillanat - mondta -, mert bár még néhány napja is azt nyilatkozta a kormányzati oldal, hogy javul a foglalkoztatás, csökken a munkanélküliség, a legfrissebb foglalkoztatási adatok ennek ellenkezőjét mutatják. A KSH és az Állami Foglalkoztatási Szolgálat adatai azt jelzik, hogy az elmúlt két hónapban mért javulás nem a kormány válságkezelő intézkedéseinek, hanem a szezonális hatásnak köszönhető - tette hozzá.
2009.08.07. 12:08
 
 
Unión kívüli országban drága lehet a mobiltelefonálás
A nagy távközlési számlák megelőzése érdekében az unión kívüli országokba utazóknak célszerű alaposan átnézni, hogy az adott országban mennyibe kerül majd a telefonálás, SMS küldés, vagy a mobilinternetezés - hívja fel a magyar turisták figyelmét közleményben Takács Péter, a hírközlési fogyasztói jogok képviselője. A közlemény szerint az egyik legnépszerűbb nyaralóhelyen, Horvátországban a hívásindítás akár percenként 384 forintba, a hívásfogadás pedig 145 forintba is kerülhet, míg egy SMS elküldése akár 120 forintos költséggel is járhat.
2009.08.07. 11:57
 
 
Rohác állítólagos bűntársa beleegyezett, hogy kiadják Magyarországnak
Beleegyezett abba, hogy kiadják Magyarországnak a Szlovákiában júliusban letartóztatott Zs. Imre magyar állampolgár, aki állítólag a szlovák állampolgárságú Jozef Rohác bűntársa volt - jelentette be pénteken a nyitrai megyei bíróság. "A letartóztatott beleegyezett abba, hogy kiadják a Magyar Köztársaságnak" - mondta el a bíróság szóvivője, Zuzana Michalová. Pozsony azzal gyanúsítja Zs. Imrét, hogy együttműködött Roháccal, akit a budapesti Fővárosi Főügyészség emberölés kísérletével és robbanóanyaggal vagy robbantószerrel való visszaéléssel vádol.
2009.08.07. 11:25
 
 
Négymillió Michael Jackson-lemez fogyott a popsztár halála óta
Mintegy négymillió példányt adtak el Michael Jackson lemezeiből az Egyesült Államokban a popsztár június 25-i halála óta a Nielsen SoundScan információs rendszer adatai szerint, amelyet a Variety magazin ismertetett csütörtökön. A popkirály legismertebb felvételeit tartalmazó Number Ones válogatás még az elmúlt héten is rendkívül jól fogyott; 114.284 darabot adtak el belőle. A héten ez volt az egyetlen album, amely meghaladta az 100 ezres eladott példányszámot. Az öt legkelendőbb korong között az énekes három lemeze található, hat pedig az első húszban.
2009.08.07. 11:20
 
 
Kislétai gyilkosság: az államfő hétfőn találkozik a kormányfővel
Sólyom László köztársasági elnök hétfőn találkozik Bajnai Gordon miniszterelnökkel, hogy tájékoztatást kérjen a nyomozás állásáról a kislétai gyilkosság ügyében - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) az MTI-t. A találkozót követően az államfő sajtónyilatkozatot ad a Sándor-palotában. Kumin Ferenc, a KEH főosztályvezetője kedden jelentette be, hogy munkatalálkozón kér tájékoztatást a köztársasági elnök a kormányfőtől a kislétai gyilkosság ügyében. Akkor hozzátette: Sólyom László azt kérte Bajnai Gordon miniszterelnöktől, hogy első napirendi pontként tájékoztassa a nyomozás állásáról, és arról, milyen intézkedéseket hoztak az elkövető vagy elkövetők elfogásáért.
2009.08.07. 11:05
 
 
Júliusban tovább nőttek a nemzetközi tartalékok
Júliusban 29,410 milliárd euróra nőttek a nemzetközi tartalékok, ez az összeg a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb, pénteken közzétett előzetes jelentése szerint 2,460 milliárd euróval haladja meg a júniusi összeget. Dollárban 3,453 milliárddal, 41,441 milliárdra emelkedett az állomány július végére. A múlt év utolsó napjához viszonyítva július végén 5,370 milliárd euróval, tavaly júliushoz képest pedig 12,178 milliárd euróval nagyobb a tartalék. A Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az Európai Unió által biztosított, összesen 20 milliárd eurós készenléti hitelkeret 2008. november 7-i jóváhagyása óta Magyarország 14,15 milliárd eurót hívott le, ebből júliusban az EU-tól 1,5 milliárdot.
2009.08.07. 10:15
 
 
KSH: csökkent a szálláshelyek forgalma január-júniusban
A kereskedelmi szálláshelyeken január-júniusban a külföldi és a belföldi vendégek száma 14 százalékkal, illetve 9 százalékkal maradt el az előző évi értéktől, míg a vendégéjszakák száma 12 százalékkal, valamint 9 százalékkal csökkent - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A közlemény szerint júniusban is alacsonyabb vendégforgalmat regisztráltak a kereskedelmi szálláshelyeken, mint 2008-ban. Az első fél évben a szálláshelyek árbevétele 100 milliárd forint volt, folyó áron 11 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban.
2009.08.07. 09:11
 
 
Kanada több mint 50 millió adag új vírus elleni vakcinát szerez be
Több mint ötvenmillió adag, az új típusú influenza elleni oltóanyagot szerez be Kanada a közeljövőben - jelentette be csütörtökön az észak-amerikai ország egészségügyi minisztere. Az eladó a GlaxoSmithKline gyógyszergyár, amely québeci üzemében fogja legyártani a vakcinákat, előreláthatólag novemberre. Kanada népessége nem egészen 34 milliós. Az 50,4 millió vakcina beszerzése azt jelenti, hogy minden négy kanadaiból háromra két adag oltóanyag jut majd. A kanadai előírások szerint a hatóságok járvány esetén kötelesek legalább a népesség 75 százalékát beoltatni.
2009.08.07. 09:10
 
 
Tovább maradhat előzetesben Hunvald György
Hunvald György erzsébetvárosi polgármester előzetes letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását kezdeményezte a VII. kerületi ingatlanpanama kapcsán a Központi Nyomozó Főügyészség - tudta meg a Népszava. A lap csütörtöki számában megjelent cikk szerint a politikus ügyvédje megerősítette: a főügyészség kedden kérte a nyomozati bírótól az augusztus 12-én lejáró kényszerintézkedés fenntartását. Hunvaldot hivatali vesztegetéssel, hűtlen kezeléssel, magánokirat-hamisítással, hivatali visszaéléssel és többrendbeli csalással gyanúsítják önkormányzati ingatlanok értékesítése, bérbeadása kapcsán. Az ügynek 21 gyanúsítottja van.
2009.08.07. 08:20
 
 
Forma-1: a szurkolók már a dobogón látják Schumachert
Egy internetes közvélemény-kutatás eredménye alapján sok szurkoló bízik a Forma-1-be visszatérő Michael Schumacherben, 30 százalékuk szerint dobogóra fog állni tervezett első futamán, az augusztus 23-i Európa Nagydíjon. A német sztár valenciai szereplésével kapcsolatban feltett kérdésre a válaszadók több mint fele úgy vélte a www.formula1.com oldalon, hogy pontszerző helyen, azaz az első nyolc között végez, a voksolók közel ötöde szerint pedig meg sem áll a győzelemig. A 91-szeres GP-győztes Schumacher egyébként a viadal napján pontosan 40 éves, 7 hónapos és 20 napos lesz.
2009.08.07. 08:13
 
 
Nyereséges lehet az idei Sziget fesztivál
Nyereséges lehet az idei Sziget fesztivál a rendezvényt szervező cég ügyvezetője szerint, azonban Gerendai Károly "az új vírus körüli hisztéria" és az újfajta, félárú napijegyek miatt még nem teljesen optimista. Az előzetes jegyeladások az előző év azonos időszakához viszonyítva nem mutatnak visszaesést, sőt, néhány százalékos emelkedést is tapasztaltunk, de igazából minden a napijegyesektől függ majd - mondta Gerendai Károly az MTI-nek adott interjúban. Kifejtette, a fesztivál a tavalyi, 385 ezres látogatószám elérésekor már nyereséges lehet, azonban az úgynevezett éjszakai jegyek miatt idén nehezebben terveznek a bevétellel.
2009.08.07. 08:05
 
 
Ma temetik a kislétai gyilkosság áldozatát
Ma temetik a kislétai gyilkosság roma áldozatát; a 45 éves Balogh Máriát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község temetőjében helyezik végső nyugalomra. Balogh Máriát, akit hétfőre virradóra kislétai otthonában lőttek agyon ismeretlen támadók, református szertartás szerint temetik el, de a római katolikus plébános is elbúcsúztatja majd. A temetésre a környező településekről és az ország más vidékeiről is várnak embereket, így akár ezernél is többen lehetnek a délután egy órakor kezdődő szertartáson. A kislétai asszony a hatodik áldozata a romákat ért támadásoknak: korábban Tiszalökön egy 54 éves férfit, Tatárszentgyörgyön egy ötéves kisfiút és édesapját, Nagycsécsen pedig egy 43 éves férfit és egy 40 éves nőt gyilkoltak meg.
2009.08.07. 07:12
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008[2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista