2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Romániának 1,1 milliárd euróval kell csökkentenie a közkiadásait
Romániának 1,1 milliárd euróval kell csökkentenie a közkiadásait idén, hogy tartani tudja a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) erre az évre kialkudott, megemelt államháztartási hiánycélt, amely a hazai össztermék (GDP) legföljebb 7,3%-a. Románia azzal a feltétellel kapott hétfőn újabb engedményt az IMF-től, hogy vállalta: a GDP 0,8%-ának megfelelő összeggel, vagyis 1,1 milliárd euróval csökkenti közkiadásait. A Mediafax hírügynökség korábban megírta - nevük elhallgatását kérő tájékoztatókra hivatkozva -, hogy a kormány 100-150 ezer közalkalmazott elbocsátására készül a helyi és a központi közigazgatásból, valamint a decentralizált intézményekből. A kormány azonban tagadja, hogy ilyen számok elhangzottak volna a tárgyalásokon.
2009.08.11. 11:10
 
 
Elkészült Michael Jackson halottkémi jelentése
Elkészült Michael Jackson halottkémi jelentése, de a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem hozzák nyilvánosságra - jelentette be hétfőn a Los Angeles megyei halottkémi hivatal. Közben a bíróság zöld utat adott a koncertpróbákból készülő filmnek, amelyet október végén akarnak bemutatni. Még tart a hatósági vizsgálat Michael Jackson halála ügyében, ezért a nyomozásra való tekintettel a rendőrség kérésére egyelőre nem hozzák nyilvánosságra a régóta várt jelentést. Sem a halottkémi hivatal, sem a rendőrség nem közölte, mikorra várható a boncolás eredményének publikálása.
2009.08.11. 11:05
 
 
PM: nem változik az éves hiány előrejelzés
Sem a háromnegyedévi, sem az év végi hiányprognózist nem kell módosítani a júliusi részletes államháztartási adatok alapján, a deficit az idén a hetedik hónapban - önkormányzatok nélkül - 1,2 milliárd forint volt, az első hét havi államháztartási hiány 815,8 milliárd forint lett, a GDP 3,1 százaléka, az előzetesen közöltekkel megegyezően - ismertette Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium államtitkára kedden sajtótájékoztatón Budapesten. A PM prognózisa szerint a háromnegyedévi pénzforgalmi szemléletben számított hiány 1.067,7 milliárd forint, a GDP 4,1 százaléka, míg az éves 991,8 milliárd forint a GDP 3,8 százaléka lesz önkormányzatok nélkül.
2009.08.11. 11:01
 
 
Elemzők szerint később jelentkezik az inflációban az adóemelés hatása
A következő és az azt követő hónapokban hat majd teljes egészében a júliusi adóemelés az inflációra, aminek a nagysága az elemzők szerint az év végig nem lehet gátja a további lassú, de folyamatos jegybanki alapkamat-csökkentésnek és monetáris politika lazításának. A CIB Bank vezető elemzője elmondta: a statisztikai hivatal által publikált éves és havi inflációs adatok azért kisebbek az elemzők által vártnál, mert a július eleji áfa- és adóemelések teljes hatása csak hónapok alatt bontakozik ki.
2009.08.11. 10:55
 
 
Aung Szan Szú Kji szabadon engedését követeli az EU
Aung Szan Szú Kji Nobel-békedíjas mianmari ellenzéki vezető azonnali és feltétel nélküli szabadon engedését követelte kedden az Európai Unió (EU) soros svéd elnöksége. Egy ranguni különbíróság három év szabadságvesztést szabott ki a polgárjogi harcosra, de Mianmar (a volt Burma) katonai kormányzatának utasítására ott helyben 18 hónap házi őrizetre változtatták az ítéletet. Brüsszelben közzétett nyilatkozatában az EU-elnökség elítélte Aung Szan Szú Kji meghurcolását. A büntetőeljárást Mianmar jogrendjével és a nemzetközi jogi normákkal is ellentétesnek minősítette. Emlékeztetett arra, hogy a polgárjogi vezető ellen a hatóságok már húsz esztendővel ezelőtt hajszát indítottak, akkor vették először jogtalanul őrizetbe.
2009.08.11. 10:30
 
 
Mianmarban elítélték Aung Szan Szú Kji ellenzéki vezetőt
Bűnösnek találta a bíróság kedden Mianmarban Aung Szan Szú Kji Nobel-békedíjas ellenzéki vezetőt, az elítéltnek azonban nem kell börtönbe vonulnia. Házi őrizetben marad további 18 hónapig. Az ügyben eljáró ranguni különbíróság - amely egy börtönben hirdetett ítéletet szigorú biztonsági intézkedések közepette - három év szabadságvesztést szabott ki a polgárjogi harcosra, de a katonai kormányzat utasítására ott helyben 18 hónap házi őrizetre változtatták az ítéletet. Megfigyelők azt tartották a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy elítélik a 63 éves ellenzéki vezetőt. Nyugaton kirakatpernek tartották az eljárást, amellyel az volt a mianmari katonai junta célja, hogy távol tartsa a közélettől a népszerű politikust a jövő évi parlamenti választások előtt és alatt.
2009.08.11. 10:30
 
Eltűnt egy utasszállító kisgép Pápua-Új-Guineában
Tizenhárom emberrel a fedélzetén, útban egy népszerű üdülőhelyre, Kokodába eltűnt egy kis repülőgép kedden Pápua Új-Guineában. A kétmotoros, légcsavaros gép a fővárosból, Port Moresbyből indult egy hegyvidéki területen lévő repülőtérre. A pilóták jelezték az irányítótoronynak, hogy már közelednek, de nem szálltak le - mondta Allen Tyson, a PNG légitársaság szóvivője. Hozzátette, hogy megkezdődött a kutatás-mentés, amit azonban a rossz időjárási viszonyok akadályoznak. A gépnek van ugyan vészjelzője, de annak jelei nem foghatók. A hatóságok ellenőrzik a környékbeli reptereket is, hátha ott szállt le a gép. A járaton kilenc ausztrál állampolgár tartózkodott. A terület kedvelt célpontja az ausztrál turistáknak.
2009.08.11. 10:30
 
 
Forma-1: Michael Schumacher mégsem tér vissza
Korábbi nyaksérülésére hivatkozva mégsem tér vissza a Forma-1-be a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher. Ezt a 40 esztendős pilóta jelentette be kedden, miután orvosai megvizsgálták. "Mindent megpróbáltam, hogy a Ferrari rendelkezésére álljak, de legnagyobb sajnálatomra nem sikerült" - írta honlapján a legendás versenyző. "A mugellói tréning után erős fájdalmat éreztem a nyakamban, amelyekkel a terapeuták sem tudtak mit kezdeni. Az elmúlt két hétben elvégzett orvosi vizsgálatokat követően a tegnap délutáni záróteszt is megerősítette, hogy nem javult az állapotom. Mélységesen csalódott vagyok, mert szívesen beugrottam volna Felipe helyére. Nagyon sajnálom a ferraris srácokat és a szurkolókat, akik szorítottak nekem."
2009.08.11. 09:50
 
 
Júliusban 5,1 százalékos volt a 12 havi infláció
A fogyasztói árak 1,3 százalékkal nőttek júliusban az egy hónappal korábbihoz képest, és 5,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az elemzők 6,1 százalékos éves inflációt és 2,4 százalékos havi fogyasztói áremelkedést vártak. A júliustól bevezetett áfa és jövedéki adóváltozások hatását mutatja, hogy változatlan adótartalommal az árak 2,1 százalékkal csökkentek volna az előző hónaphoz képest és a tizenkét havi infláció is csupán 1,4 százalék lett volna. A jövedéki adó emelés hatására jóval az átlag felett - 2,9 százalékkal - emelkedtek a szeszes italok és dohányáruk árai az előző hónaphoz viszonyítva júliusban.
2009.08.11. 09:30
 
 
Kilenc kórházat jelöltek ki a legsúlyosabb esetek ellátására
Az ÁNTSZ kilenc kórházat jelölt ki a legsúlyosabb betegek feltétlen ellátására, ezek az intézmények már péntektől nem utasíthatnak vissza egyetlen sürgős ellátásra szoruló pácienst sem - írja a Népszabadság. A kaposvári Kaposi Mór, a debreceni Kenézy, a Pécsi és a Szegedi Orvostudományi Egyetem traumatológiája, a Miskolci és a Kecskeméti Megyei Kórház, valamint a fővárosban a Szent János, a Péterfy Sándor, illetve az Egyesített Szent István és Szent László Kórház a jövőben a legsúlyosabb esetek ellátását nem utasíthatja vissza.
2009.08.11. 08:30
 
 
Kerékpárért is jár roncsprémium Bécsben
Roncsprémiummal támogatják Bécsben a régi kerékpárok újra cserélését. Az osztrák főváros és az ARBÖ autóklub közös akciójának célja: javítani a közlekedésbiztonságot. A 70 eurós visszatérítést helyi lakosok igényelhetik egy új kerékpárról szóló, legkevesebb 140 eurós számla bemutatásával. A blokk nem lehet régebbi kéthetesnél. A támogatásért cserében le kell adni egy, a KRESZ-nek megfelelően felszerelt biciklit. Az akció egyelőre ötszáz kerékpárra korlátozott, de ha szükség lesz rá, bővítik a keretet. A pályázóknak előzetesen jelentkezniük kell egy internetes űrlap kitöltésével. Aki nem fér bele a félezer főbe, az akció végéig várólistára kerül.
2009.08.11. 07:50
 
 
Bányarobbanás Szlovákiában: valószínűleg mind a 20 bányász meghalt
Nagy valószínűséggel 20 halálos áldozata van a hétfői reggeli nyugat-szlovákiai bányarobbanásnak - jelentette be Lubomír Jahnátek szlovák ipari miniszter rendkívüli sajtóértekezleten. Jahnátek szerint a mentők késő éjjel megközelítették a szerencsétlenség helyszínét, ahol hat holttestet találtak. "A helyszínen olyan nagy a hőség és olyan nagy a mérges gázok koncentrációja, hogy ott lehetetlen életben maradni. Nagy a valószínűsége annak, hogy mind a húsz személy még a robbanáskor meghalt" - mondta Jahnátek. Leszögezte: a mentési munkálatok természetesen folytatódnak, de gyakorlatilag nincs remény arra, hogy bárki is túlélte a katasztrófát.
2009.08.11. 07:00
 
 
Medvegyev a gazdasági kapcsolatok bomlasztásával vádolja Ukrajnát
Dmitrij Medvegyev orosz államfő kedden azzal vádolta az ukrán kormányzatot, hogy bomlasztani igyekszik a gazdasági kapcsolatokat Oroszországgal, és kockáztatja az európai gázszállítás biztonságát. "Az a benyomásunk, hogy Kijev következetesen megpróbálja megtörni a hagyományos gazdasági kapcsolatokat Oroszországgal, mindenekelőtt az energiaszektorban", olvasható Medvegyev nyílt levelében, amelyet Viktor Juscsenko ukrán elnökhöz intézett. "Emiatt kockázat fenyegeti az Oroszország, Ukrajna és sok európai ország energiabiztonságát szolgáló, gyakorlatilag egységes gázvezeték-hálózat stabil használatát országaink által", írta Medvegyev, és azt is közölte, hogy egyelőre elhalasztják új orosz nagykövet küldését Kijevbe.
2009.08.11. 07:00
 
 
A H1N1 elleni harc fokozásáról állapodtak meg az észak-amerikai csúcson
Az új típusú influenza elleni harc fokozásáról, a járvány terjedésének a megakadályozásáról állapodtak meg az észak-amerikai csúcstalálkozó résztvevői hétfőn a mexikói Guadalajarában. Barack Obama amerikai és Felipe Calderón mexikói elnök, valamint Stephen Harper kanadai kormányfő tanácskozásukon megtárgyaltak számos, a térséget érintő problémakört, köztük a bevándorlási politikát és a szennyező gázkibocsátással kapcsolatos gondokat. Obama azt hangoztatta a megbeszélések után tartott sajtóértekezleten: az Egyesült Államok továbbra is támogatja a hatalmától megfosztott Manuel Zelaya hondurasi elnököt.
2009.08.10. 21:55
 
 
A rendőrség szerint magára maradhatott a romák gyilkosa
Kezdetben három-négy tagú csoport követte el a romák elleni támadásokat, amely garázdálkodásra készült, és megfélemlítési céllal támadt a romák házaira; a nagycsécsi első emberölés azonban vízválasztó lehetett a csapat életében, és lehet, hogy a többi támadást már csak egyvalaki követte el, akinek azonban kizárólag az emberölés a szándéka - mondta a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője a Figyelőnetnek. A hétfőn megjelent interjúban Petőfi Attila elmondta: a gyilkolás valószínűleg megosztotta az elkövetőket; a csoportban "különböző volt a motiváció, különböző a szereposztás, így különböző lehet a büntetőjogi megítélés is", akár a csoporton belüliek szerepét is egyenként kell majd megítélni.
2009.08.10. 21:00
 
 
Tenisz, Cincinnati: Czink Melinda bejutott a második fordulóba
Czink Melinda bejutott a második fordulóba a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztornán, miután két játszmában nyert hétfőn a francia Alize Cornet ellen. A viadal honlapja szerint a mérkőzés kereken egy óráig tartott. Eredmény, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Czink-Cornet (francia) 6:3, 6:2.
2009.08.10. 20:18
 
 
Busztársaságok: a fő kérdés, kire terhelik a tervezett forráscsökkentést
A közösségi közlekedés múlt héten bejelentett átalakításával kapcsolatban az a fő kérdés, hogy a tervezett forráscsökkentést az utazókra terhelik, vagy a Volánokkal kívánják "lenyeletni" - mondta Miszler Miklós, a Gemenc Volán Zrt. személyforgalmi üzletág-igazgatója az MTI-nek annak kapcsán, hogy 2010-ben az ideinél 70 milliárd forinttal kevesebbet költhet az állam a MÁV-ra és a Volánra. A kormány múlt héten fogadta el a közösségi közlekedési rendszer átalakításának stratégiáját, amely alapján 2010-től csak a bruttó hazai termék (GDP) egy százaléka fordítható a közösségi közlekedésre.
2009.08.10. 20:00
 
 
Az amerikai légierő is használja a Twittert
Bár maga a Pentagon többször is figyelmeztetett a közösségi honlapok veszélyeire, nemrég nyilvánosságra került kormánydokumentumokból kiderült, hogy az amerikai katonai vezetés maga is használja ezeket a honlapokat, köztük a Twittert és a Youtube-ot, hogy fontos események visszhangját felderítse. A legutóbbi ilyen eset volt az elnöki különgép, az Air Force One botrányba fulladt repülése a New York-i Szabadság-szobor fölött. Az április 27-i úton az elnöki repülőgép két F-16-os társaságában szállt fel, hogy közel repülve a Szabadság-szoborhoz, fényképeket készítsenek róla. A lakosság azonban pánikba esett, mivel attól félt, hogy egy újabb szeptember 11-i támadásról lehet szó.
2009.08.10. 19:32
 
Az S&P csökkentette Lettország és Észtország hosszú távú besorolását
A világ legnagyobb hitelminősítője, a Standard & Poor's hétfőn rontotta Lettország és Észtország hosszú futamú szuverén besorolását. Lettországét a spekulatív kategóriában "BB"-re csökkentette az eddigi "BB plusz"-ról, Észtországét az elsőrendű kategória középmezőnyében "A mínuszra" az eddigi "A"-ról, mindkét országra nézve negatív kilátással. Az S & P egyszersmind levette Lettországot a negatív megfigyelési listáról (CreditWatch negative), ami arra utal, hogy a további osztályzatrontást nem tartják sürgősnek. Észtországról azt írták a hitelminősítő elemzői, hogy csökkentenie kell függőségét a külföldi finanszírozástól, ami az euróövezeti csatlakozás halasztódásának kockázatával jár.
2009.08.10. 18:39
 
 
Elutasította Seres Mária újabb népszavazási kezdeményezését az OVB
Elutasította Seres Mária újabb, az országgyűlési képviselői kiadások elszámolásának kérdésében tett népszavazási kezdeményezését az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfői, budapesti ülésén. A kezdeményező az MTI-vel azt közölte: nem adja fel, továbbra is meg akarja változtatni a jelenlegi támogatási rendszert. A most benyújtott és elutasított kérdés szinte megegyezik Seres Mária korábban, a képviselők költségtérítésével kapcsolatban megfogalmazott kérdésével (ahhoz csaknem 600 ezer támogató aláírást gyűjtött), amelyet az Alkotmánybíróság okafogyottnak talált, mivel a képviselők még a népszavazás kiírása előtt törvényben újraszabályozták a kérdést.
2009.08.10. 18:35
 
 
Szoros meccset vár a románok ellen a magyar szövetségi kapitány
Kemény mérkőzést vár szerdán a románok ellen Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akinek tanítványai hétfőn találkoztak a szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában. "Szoros találkozót várok, de számomra az lesz a legfontosabb, hogy a csapatom miként teljesít majd - nyilatkozta a holland szakvezető. - Talán nem lesz mindenki százszázalékos állapotban, mivel a szezon elején vagyunk, ennek ellenére jól fog szórakozni az, aki kilátogat a mérkőzésre." A válogatott legutóbb 2001-ben találkozott a románokkal, az akkori csapatból már csak Dárdai Pál, valamint a hosszú idő után újra behívót kapott Király Gábor tagja a keretnek.
2009.08.10. 18:20
 
 
Brit lapértesülés szerint eltemették Michael Jacksont
Egy brit lapértesülés szerint minden ceremónia nélkül, titokban eltemették Michael Jacksont, a június 25-én elhunyt popbálványt. A Daily Mirror szerint csak annyit tudni, hogy az énekest a Hollywood Hills-i Forest Lawn elittemetőben helyezték végső nyugalomra, de hogy melyik parcellában, azt a hozzátartozókon és a temetőigazgatóságon kívül senki sem tudja. A londoni újság közelebbről meg nem nevezett temetői forrásra hivatkozik. Eszerint a család sírgyalázástól tartva titkolja a sír pontos helyét, és ha a rajongók netán kinyomozzák, hol nyugszik bálványuk, elképzelhető egy más helyen való újratemetés is.
2009.08.10. 17:34
 
 
Új vírus: elsősorban az egészségügyi dolgozók kapnak majd ingyenes védőoltást
Elsősorban azokat a dolgozókat oltják majd be október első heteiben ingyenesen, akik az ország működőképességét biztosítani tudják - mondta Székely Tamás egészségügyi miniszter hétfőn a budapesti Sziget fesztivál helyszínén rendezett sajtótájékoztatón. Ez elsősorban azokat az egészségügyi dolgozókat érinti, akik a betegekkel "az első vonalban találkoznak", de ebbe a körbe tartoznak a közüzemi szolgáltatások, "a kritikus infrastruktúra, szállítás, közlekedés" működtetői is - magyarázta. Korábban több szakma - köztük pedagógusok és vasutasok - érdekképviseleti szervezete vetette fel annak igényét, hogy dolgozóik ingyenes oltást kaphassanak.
2009.08.10. 17:30
 
 
Elutasította a főügyészség a Magyar Gárda főkapitányának panaszát
Elutasította a Fővárosi Főügyészség a Magyar Gárda főkapitányának a panaszát; Kiss Róbert azt kifogásolta, hogy a rendőrség "törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatással" gyanúsította meg őt. A BRFK július 23-án szűkszavú közleményben tudatta, hogy gyanúsítottként hallgatták ki "K. Róbert 33 éves férfit törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt". Az MTI akkor azt írta, információi szerint Kiss Róbertről, a Magyar Gárda főkapitányáról van szó. A rendőrség akkori közlése szerint a gyanúsított a kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését tagadta, és a gyanúsítás ellen panasszal élt, amelyet a Fővárosi Főügyészség bírál el.
2009.08.10. 17:11
 
 
Lemondott Kocsis István a MÁV-Start igazgatósági elnöki posztjáról
Lemondott Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója a MÁV-Startnál betöltött igazgatósági elnöki, illetve tagsági posztjáról augusztus 11-ével - értesült az MTI hétfőn. Kormányzati forrásból az MTI úgy értesült: Kocsis István lemondásának indoka, hogy a közösségi közlekedés átszervezésével, a MÁV-nak és a BKV-nak "közös ügyei" lesznek, például az elővárosi közlekedés terén, így e két poszt összeférhetetlen. A MÁV-Startnál betöltött tisztségének megszűnése után végkielégítés nem jár.
2009.08.10. 16:23
 
 
Sólyom: robbanásig feszült a helyzet a romagyilkosságok miatt
Robbanásig feszült a helyzet Magyarországon a romagyilkosságok miatt, a magyar állam minden rendőri és szervezeti segítséget megad a cigányság védelme érdekében - mondta Sólyom László államfő hétfőn Budapesten, azt követően, hogy tárgyalt Bajnai Gordon kormányfővel a kislétai romagyilkosságról. A gyilkosságsorozat nem cigány-ügy, egész Magyarország stabilitását érinti - mondta Sólyom László, aki szerint a romák megvédése becsületbeli ügy, az egész társadalomnak szolidaritást kell vállalnia a cigány közösséggel. A történteket nem lehet kisebbíteni, csak elítélni, "erre nincs feloldozás" - tette hozzá az államfő. Az államfő kiemelte: a gyilkosok veszítenek majd.
2009.08.10. 16:00
 
 
Székely: felső légúti ambulancián gondoskodnak a Szigeten megfertőződöttekről
Elsősegélynyújtó-helyek, felső légúti ambulancia és 24 órán át üzemelő gyógyszertár áll a Sziget fesztiválon megbetegedő látogatók rendelkezésére, ellátásukat négyszáz fős egészségügyi személyzet, köztük 56 ÁNTSZ- és országos epidemiológiai központi dolgozó segíti - jelentette be Székely Tamás egészségügyi miniszter és Gerendai Károly, a fesztivál ügyvezetője hétfőn a fesztivál területén tartott sajtótájékoztatón. A miniszter elmondta: mivel az új típusú influenza Magyarországon már 122 embert betegített meg, az eddigi feladatokat ki kellett egészíteni a vírus elleni védekezést segítő intézkedésekkel. A Sziget fesztivált az augusztus 12-17. között rendezik meg.
2009.08.10. 15:31
 
 
Aláírták a Margit híd felújításának kivitelezői szerződését
A kivitelezői szerződés hétfői aláírásával és a vízcsőcserével összefüggő munkálatokkal gyakorlatilag megkezdődött a Margit híd felújítása, ami 2011 márciusára fejeződik be teljesen - közölte Lakos Imre (SZDSZ), a fővárosi önkormányzat közlekedési tanácsnoka. Azon lesznek, hogy jövő év augusztusában ismét megindulhasson a közúti forgalom a hídon - hangsúlyozta a közlekedési tanácsnok a főpolgármesteri hivatalban tartott hétfő délutáni tájékoztatón. Hozzátette, hogy a rekonstrukciót a Közgép-Strabag és az A-Híd Zrt., a hídépítő csoport tagja által jegyzett konzorcium végezheti el áfa nélkül 20,8 milliárd forintért, amiből hatmilliárdot az EU biztosít.
2009.08.10. 15:02
 
 
Csoportos létszámleépítés a nyíregyházi kórházban
A működőképesség megőrzése érdekében csoportos létszámleépítést hajt végre a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórházban a fenntartó Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat; a gyógyintézményből 140 dolgozót bocsátanak el október elsejével. Az erről szóló határozati előterjesztést hétfői, rendkívüli ülésén 27 igen és 2 nem szavazattal, 10 tartózkodás mellett fogadta el a térségi helyhatóság. A közgyűlés az áprilisban életbe lépett egészségügyi finanszírozási rendszer kedvezőtlen változásaival indokolta a döntést. A gyógyításban közvetlenül részt nem vevő, így főként a háttérszolgálatban és adminisztratív munkakörben dolgozók vannak az elbocsátott alkalmazottak között.
2009.08.10. 15:00
 
 
Több ezer néző előtt tartott bemutatót Talmácsi a Hungaroringen
Több ezren voltak kíváncsiak Talmácsi Gábor hétfői bemutatójára, amelyet a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájának magyar pilótája a Hungaroringen tartott. Az egész napos program a Talmácsi Motorsport show-jával kezdődött, amelynek keretében a célegyenesben mini motorokkal végzett formagyakorlatokat mutattak be, majd formaautók és versenymotorok köröztek a mogyoródi aszfaltcsíkon. Talmácsi délután egy órakor hajtott ki a boxból, és a több ezer érdeklődő hatalmas ovációja mellett két kört tett meg a pályán, majd visszatért a boxba, hogy a szerelők módosítsák a Honda beállításait.
2009.08.10. 14:35
 
 
Kézilabda: Zácsik Szandra játszhat a junior Eb-n
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) fellebbviteli bizottsága Zácsik Szandra, illetve a magyar szövetség (MKSZ) fellebbezése alapján eltörölte a játékos hat hónapos eltiltására és pénzbüntetésére vonatkozó elsőfokú határozatot, így elhárult az akadálya annak, hogy a Ferencváros átlövője pályára lépjen a pénteken kezdődő, hazai rendezésű női junior Európa-bajnokságon. Erről az MKSz tájékoztatta hétfőn az MTI-t. A 19 éves kézilabdázót azért marasztalta el július közepén az EHF, mert szerződést kötött a szlovén Krim Ljubljanával, majd meggondolta magát, és hosszabbított a zöld-fehérekkel.
2009.08.10. 14:28
 
 
A BKV három év alatt 3,3 milliárdot költött végkielégítésre
A BKV kimutatásai szerint a cégnél 2007 óta mintegy 3,3 milliárd forintot költöttek végkielégítések kifizetésére; Kocsis István vezérigazgató a volt humánpolitikai igazgató ügye miatt feljelentést tett a rendőrségen - közölte a BKV hétfőn az MTI-vel. Tavalyelőtt 2,6 milliárd, 2008-ban 600 millió forintot fizettek ki "munkaviszony-megszüntetések" miatt, Kocsis István 2008 őszi munkába állása után a mai napig pedig 168 millió forintot - derül ki a BKV közleményéből. Hangsúlyozták: azoknál a munkavállalóknál, akikkel Kocsis István elődei kötöttek munkaszerződést, de már ő kezdeményezte a munkaviszonyuk megszüntetését, sok esetben sikerült elérni, hogy csak a szerződés szerint járó végkielégítés felét fizesse ki a BKV.
2009.08.10. 14:00
 
 
Brad Pittet nem zavarná, ha egyik gyereke meleg lenne
Nem bánná, ha meleg lenne az egyik gyermeke, nem nősül, amíg bárki nem házasodhat szabadon, és megőrül tőle, ha valaki bele akar beszélni más életébe - mondta el a hatgyermekes szupersztár, Brad Pitt a Parade című hírességekkel foglalkozó hetilap legfrissebb számában. "Zavarna-e, ha az egyik gyerekemről kiderülne, hogy meleg? Nem, egy kicsit sem. Azt akarom, hogy a gyerekeim olyan életet éljenek, amilyet szeretnének. Azt akarom, hogy elégedettek legyenek. Szeretném megtanítani őket arra, hogyan találjanak magukra" - válaszolta a magazin kérdésére a filmsztár, aki három közös és három örökbefogadott kisgyermeket nevel együtt élete társával, Angelina Jolie hollywoodi filmsztárral.
2009.08.10. 13:51
 
 
Gabonaszövetség: pang a búzapiac, alacsonyak az árak
Mintegy 10-20 százalékkal alacsonyabbak a mostani búzaárak, mint a tavalyi év hasonló időszakában - mondta az MTI-nek Pótsa Zsófia, a Gabonaszövetség főtitkára hétfőn Budapesten. Még pang a búzapiac Magyarországon, egyelőre csak a malmok vesznek búzát napi szükségleteik kielégítésére. Készleteik feltöltésére általában nincs pénzük, a hitel ugyanis drága mind forintban, mind devizában. Emellett pedig nincs kereslet külföldön sem a magyar búza iránt. Mind a vevők, mind az eladók kivárnak. Kereslet hiányában pedig a tőzsdei jegyzések is csökkennek. Most a búza tonnájáért a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) áruszekciójában 28-29 ezer forintot kell fizetni.
2009.08.10. 13:47
 
 
Biztonsági öve fogta el a táskarablót
Biztonsági öv "fogott el" táskarablót az Egyesült Államokban: a férfinak beakadt kiszökkenéskor az övbe a lába, kocsija elgurult, és magával vonszolta gazdáját. A 45 éves férfi zsákmányával autójába pattant, ám a rendőrség üldözőbe vette. Érdekes volt, hogy a hajsza során az üldözött kanyarodáskor mindig szépen indexelt, ami nemigen szokása rendőrség elől menekülő embernek. A férfi egy idő után leállította kocsiját, kiszökkent belőle, ám beakadt a lába a biztonsági övébe. Az autó viszont továbbindult, és - akár egy megbokrosodott ló a nyeregből kizuhant, kengyelbe beakadt lábú lovasát - magával vonszolta több száz méteren át, míg megállt egy ház előkertjében.
2009.08.10. 13:15
 
 
Szili: az MSZP parlamenti ülést kezdeményezhetne a devizahitelesek miatt
Szili Katalin azt javasolja a szocialista frakció vezetőjének, hogy a képviselőcsoport a devizahitelesek védelmében szükséges intézkedések érdekében fontolja meg az Országgyűlés rendkívüli ülésének kezdeményezését - tudta meg az MTI hétfőn. Az MTI információi szerint az Országgyűlés szeptemberben leköszönő elnöke múlt kedden küldött levelet Mesterházy Attilának, Ebben aggodalmát fejezte ki, hogy a kialakult helyzet mintegy félmillió ember - köztük háromszázezer gyerek - életkörülményét közvetlenül veszélyezteti.
2009.08.10. 13:00
 
 
Népszerű a bankkártyás fizetés a nyaralók körében
A magyar lakosság 64 százaléka tervez az idén nyaralást, s az utazók mintegy 60 százaléka bankkártyával fizet - derül ki a Citibank reprezentatív online felméréséből. Míg a nyaralók zöme, 66 százaléka belföldre utazik, 18 százalékuk külföldön tölti a szabadságát, további 16 százalékuk pedig azt jelezte, hogy belföldre és külföldre egyformán tervez utat. A nyaralók 70 százaléka 50 ezer forintnál többet tervez költeni, míg 12,6 százalékuk 200 ezer forint feletti összeget jelölt meg. Amellett, hogy szívesen fizetnek bankkártyával, mert biztonságos fizetőeszköznek tartják, mintegy 61 százalékuk utasbiztosítást is köt: 21,8 százalékuknak ez együtt jár a bankkártyájukkal.
2009.08.10. 12:07
 
 
Bajnai: meg kell akadályozni a neonáci tüntetést
Budapest és Magyarország nem lehet az újfasiszták paradicsoma, meg kell akadályozni a tervezett neonáci tüntetést - szögezte le Bajnai Gordon miniszterelnök az MSZP-frakció tematikus ülése után hétfőn. A miniszterelnök elmondta: azt kérte az illetékes rendészeti szervektől, a magyar jog adta lehetőségek maximumát kihasználva akadályozzák meg, hogy Magyarországon újfasiszták, neonácik "grasszáljanak", hogy Magyarországot tekintsék vonzó terepnek azok, akik a "maguk ordas eszméit" teríteni szeretnék. Abban bízik, hogy a tüntetés nem jön létre, ezt "így, vagy úgy" meg fogja akadályozni, a jog kereteit betartva, a magyar közrendvédelem - fogalmazott Bajnai Gordon.
2009.08.10. 12:00
 
 
Hajvesztéshez vezet a sok fésülködés
Frizuránk túl gyakori fésülése hajhulláshoz vezet, közölte hétfőn izraeli bőrgyógyászok tanulmánya alapján a Haaretz című izraeli napilap. A vizsgálat során 14 nő feljegyezte fésülködési szokásait és azt, mennyi hajszáluk hullott ki aznap. A jeruzsálemi Héber Egyetem kutatói megállapították, hogy akik többet fésülködtek, több hajukat veszítették el. "A naponta kétszer fésülködő nők háromszor több hajszálat veszítettek, mint azok, akik egy nap egyszer fésülködtek" - idézi Alexander Kirdman kutatásvezetőt a lap. "Meglepett az eredmény, mert orvosi körökben úgy vélik, hogy a fésülködés javítja a vérkeringést, ezáltal csökkenti a hajhullást" - tette hozzá Kirdman.
2009.08.10. 11:50
 
Nem biztos, hogy Indonéziában a legkeresettebb terroristával végeztek
Kételyek merültek föl azzal kapcsolatban, hogy valóban Noordin Top malajziai iszlamista merénylővel, Indonézia legkeresettebb terroristájával végeztek-e egy rajtaütésben a hét végén a szigetországban - közölték hétfőn rendőrségi forrásból. Megvizsgálták a szombati rajtaütésben megölt egyik férfi ujjlenyomatát és arcberendezését, s arra jutottak, hogy a holttest nem Noordin Topé - mondta egy neve elhallgatását kérő illetékes az indonéz rendőrség terrorizmusellenes részlegénél. A hatóságok ugyanakkor megvárják a DNS-vizsgálat két hét múlva elkészülő eredményét, mert addig nem lehet biztosan állást foglalni, kinek a holttestéről van szó.
2009.08.10. 11:25
 
 
700 dolgozót bocsát el a pécsi Elcoteq
Szeptember végétől hétszáz fővel kevesebben dolgoznak a pécsi Elcoteqben; a leépítésre a megrendelés-állomány csökkenése miatt van szükség - mondta Krippl Zoltán, a cég kommunikációs ügyekért felelős igazgatója az MTI-nek hétfőn. Várhatóan 390 saját és 310 kölcsönzött munkaerőtől válik meg az elektronikai cég, a csoportos létszámleépítésről már a Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központot is értesítették. A pontos létszám az elkövetkezendő napokban alakul ki, miután lezajlottak a tárgyalások a cég üzemi tanácsával. Krippl Zoltán hangsúlyozta: a leépítés a vállalat minden egységét érinti.
2009.08.10. 11:00
 
 
Posztján marad a BKV-vezérigazgató
Az SZDSZ támogatásával posztján marad Kocsis István, a BKV vezérigazgatója - nyilatkozta Steiner Pál MSZP-frakcióvezető a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülését követően az MTI-nek. John Emese SZDSZ-frakcióvezető közölte, hogy személyi döntést nem hoztak, ez fel sem merült az ülésen. A BKV iránti bizalom helyreállítására törekedve a kabinet állásfoglalásban nyilvánította ki, hogy elítélik a vagyonvesztéssel járó BKV-s végkielégítési gyakorlatot éppúgy, mint azt, hogy a menedzseri szerződések tartalmát eltitkolták a tulajdonos önkormányzat és a cég felügyelőbizottsága (fb) előtt. A vezérigazgató jelentése és az fb vizsgálata alapján augusztus 26-ig minősítik Kocsis tevékenységét, és ha indokolt, döntenek a felelősséggel kapcsolatban is.
2009.08.10. 11:00
 
 
Németh Szilárd váltja Deutsch Tamást az Országgyűlésben
Németh Szilárd, a Fidesz csepeli politikusa váltja az Országgyűlésben Deutsch Tamást, aki az Európai Parlamentben (EP) megszerzett mandátuma miatt mondott le a magyar parlamentben listán kapott képviselői helyéről - közölte a párt sajtófőnöke hétfőn az MTI megkeresésére. Havasi Bertalan elmondta: Deutsch Tamás megüresedő képviselői helyéről a Fidesz országos választmánya döntött még júliusban. A választási eljárási törvény szerint akkor, ha az országos listán megválasztott képviselő "kiesik", a helyére a jelölőszervezet - Deutsch Tamás esetében a Fidesz - 30 napon belül jelentheti be a mandátumot szerző jelöltet (aki szerepelt a párt országos listáján 2006-ban) az Országos Választási Bizottságnál (OVB).
2009.08.10. 10:45
 
 
Tinilány kapta az első átültetett szempillát Nagy-Britanniában
Az egyik legnagyobb brit kozmetikai sebészeti klinika vasárnapi bejelentése szerint egy hajhullási rendellenességgel élő 19 éves lányon hajtották végre az ország első szempilla-átültetését. Az Egyesült Államokban kifejlesztett négyórás eljárás költsége 3500 font (mintegy 1,1 millió forint). A lány fejbőrének hátsó részéről távolítottak hajszálakat, melyeket aztán darabokra szabdalva szemhéjába ültettek. A pilláknak négy-hat hónappal a műtét után meg kell erősödniük, közölték a beavatkozást végrehajtó klinika illetékesei. "A szempilla-átültetés igen biztonságos, költséghatékony és fájdalommentes eljárás, melynek hatása megváltoztathatja a páciens életét" - mondta el Shami Thomas a klinika képviseletében.
2009.08.10. 10:00
 
 
Halálos közúti baleset Iharosberényben
A helyszínen meghalt egy 14 éves kislány, két tizenéves fiú pedig súlyosan megsérült egy közlekedési balesetben hétfőre virradóra Iharosberényben - közölte a rendőrség az MTI-vel. A jelenlegi adatok szerint egy kisteherautó vezetője kanyarodás közben elvesztette uralmát a gépkocsi felett és az úttestről letérve először egy ház sarkának csapódott, majd a szomszédos ház vaskerítését átszakítva annak udvarán állt meg - számolt be a történtekről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A baleset következtében a járműben utazó 14 éves magyar származású német kislány a helyszínen életét vesztette, míg a gépkocsiban tartózkodó 16 és 17 éves iharosberényi fiúk súlyos sérüléseket szenvedtek.
2009.08.10. 09:55
 
 
Izraelbe küldte a műsorvezetőt a Jobbik elnöke egy televíziós műsorban
Izraelbe küldte az őt kérdező újságírót Vona Gábor, a Jobbik elnöke hétfőn a köztelevízió Nap-kelte című műsorában. "Ha Önt annyira izgatja és foglalkoztatja a zsidókérdés, költözzön ki Izraelbe" - válaszolta Betlen Jánosnak a politikus, miután a műsorvezető azt kérdezte, mit tanácsolna a Jobbik szavazótáborának: elmenjenek-e vagy sem arra a rendezvényre, amelyen egy szervezet a náci politikusról, Rudolf Hessről szeretne megemlékezni Budapesten. Betlen úgy reagált: nagyon felháborította, hogy a Jobbik elnöke ezt a kijelentést tette rá. Vona szerint a romagyilkosságok "felháborító dolgok", és feltételezései szerint magyarországi vagy külföldi titkosszolgálatok állhatnak a háttérben - erre utal az elkövetők profizmusa.
2009.08.10. 09:00
 
Lakástűz Párizs külvárosában: 5 halott
Öten életüket vesztették hétfőre virradóra Párizs egyik északkeleti külvárosában egy társasházban kitört tűzvészben - közölte hétfőn a francia mentőszolgálat. A tűzoltóság szóvivője azt mondta, két felnőtt és három kamasz halt meg. Huszonkilencen megsérültek a tűzesetben. A lángok egy lépcsőházban lobbantak föl Sevran városrészben.
2009.08.10. 08:55
 
 
Az FC Porto nyerte a portugál Szuperkupát
Az FC Porto nyerte a portugál labdarúgó Szuperkupát azzal, hogy vasárnap este, Aveiróban legyőzte a Pacos Ferreirát. Eredmény: FC Porto-Pacos Ferreira 2-0 (0-0). Az FC Porto a 16. Szuperkupa-győzelmét gyűjtötte be.
2009.08.10. 08:20
 
 
Obama és a mexikói elnök megállapodott a kábítószer-ellenes harc erősítéséről
Barack Obama amerikai és Felipe Calderón mexikói elnök megállapodott abban helyi idő szerint vasárnap esti első megbeszélésükön a guadalajarai észak-amerikai csúcstalálkozón, hogy a két ország határozottabban lép fel a kábítószer-csempészet ellen a közös határ mentén. Mexikóban 2008 eleje óta csaknem tízezer halálos áldozata volt a drogkereskedelemhez kötődő erőszakos cselekményeknek annak ellenére, hogy 36 ezer katona és rendőr küzd csak a kábítószerrel kapcsolatos bűnözés ellen.
2009.08.10. 08:15
 
 
Három pokolgépes merénylet Irakban: 41 halott
Legalább 41 ember meghalt és mintegy százötven megsebesült három merényletben az észak-iraki Moszul környékén és a fővárosban, Bagdadban - közölte a rendőrség. Két teherautóba rejtett pokolgép robbant hétfőn az észak-iraki Moszultól húsz kilométerre fekvő Haznában 25 ember meghalt, 70 megsebesült. A település 35 épülete romba dőlt. Merényletek voltak az iraki fővárosban, Bagdadban is. A város nyugati részében 9 ember meghalt és 46 megsebesült, amikor autóba rejtett pokolgép lépett működésbe. Egy másik helyszínen, Bagdad északi kerületében heten meghaltak és 35-en megsebesültek az előzőhöz hasonlóan végrehajtott terrorakcióban.
2009.08.10. 08:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006[2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista