2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Börtön fenyegeti a szextől fűtött SMS-eket küldőket
Börtön fenyegeti azokat, akik szextől fűtött SMS-eket küldözgetnek Kína egy északi tartományában, Honanban. A Kínai Kommunista Párt egy helyi alapszervezete 480 ülést tartott a problémáról, mígnem arra jutott, hogy már egy erotikus tartalmú mobiltelefonos üzenetért is börtön járjon, bár csak 5 napnyi. Három szexüzenetet "jobban megéri" küldeni - ha fajlagosan tekintjük a mutatót -, mert azért 10 nap börtön jár, nem 15, azaz üzenetenként csak 3,3. Ugyanakkor 500 jüan - csaknem 15 ezer forintnyi - bírságot is rásóznak a vétkesre.
2009.08.12. 15:26
 
 
A lakosság 20 százaléka gyűjti szelektíven a PET palackokat
A kibocsátott műanyag flakonok mindössze 18-20 százalékát gyűjtik szelektíven Magyarországon, noha a lakosság 75 százaléka tisztában van a PET palackokból származó környezetvédelmi problémákkal - mondta Viszkei György, az ÖKO-Pannon Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója szerdán, sajtótájékoztatón Budapesten. Viszkei György, a társaság júliusban, 500 fő megkérdezésével készült felmérését ismertetve elmondta: a válaszadók háromnegyedének véleménye szerint az italcsomagolások közül a műanyag palackok terhelik leginkább a környezetet.
2009.08.12. 14:52
 
 
32 ezer adós van az országban, aki hosszabb ideje nem törleszti hitelét
Ma Magyarországon 32 ezer olyan adós van, aki 90 napnál hosszabb ideje nem törleszti a hitelét, és 2008. szeptembere, a gazdasági válság kezdete óta, 3 ezer esetben történt végrehajtás "bedőlt" lakáshitelek miatt - közölte a kormányszóvivő szerdán. Szollár Domokos kiemelte: a kormány megoldásokat igyekszik találni a hitelesek megvédésére, ezért fogadtatta el a parlamenttel a gazdasági válság miatt nehéz helyzetbe került lakáshitellel rendelkezők védelméről szóló törvényt. A jogszabály szerint a gazdasági válság miatt munkanélkülivé vált vagy fizetési nehézségekkel küzdő, de munkával rendelkezők átmeneti kölcsönért folyamodhatnak hitelintézetüknél.
2009.08.12. 14:30
 
 
Sólyom László: túl van a közvetlen életveszélyen a kislétai lány
Az orvosai szerint túl van a közvetlen életveszélyen a kislétai lány, akit múlt hétfőn ért támadás édesanyjával együtt otthonukban - mondta Sólyom László köztársasági elnök szerdán Nyíregyházán, miután Kállai Ernő kisebbségi ombudsmannal meglátogatta a sérültet a Jósa András Oktató Kórház gyermekintenzív osztályán. Az államfő hozzátette: az erős akaratú, talpraesett, 13 éves kislány a látogatás során meggyőzte arról, hogy meg akar gyógyulni, s ennek nagy jelentősége lehet a további orvosi kezelések szempontjából. Sólyom László hangsúlyozta, hogy a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosával együtt a továbbiakban is figyelemmel kísérik majd a "lány sorsát".
2009.08.12. 13:30
 
 
Légi ima az új influenza ellen
Repülőről mondtak légi imát az influenza terjedése ellen Izrael felett rabbik és zsidó misztikusok. A gép fedélzetén félszáz imádkozó és éneklő ember volt. Az izraeli egészségügy minisztérium adatai szerint az országban már több mint 2 ezren betegedtek meg az új típusú influenzától, öten belehaltak.
2009.08.12. 13:00
 
 
NHH: júniusban 2,448 millió tv-előfizető
Magyarországon ez év június végén 2,448 millió televízió előfizetőt tartottak számon, ebből 1,41 millió személy analóg, 1,037 millió digitális szolgáltatásokra fizetett elő - mondta Ferenczhalmy Bálint, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (MHH) osztályvezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. A most először, ám később havi rendszerességgel közölt adatok 14 szolgáltató információin alapulnak, amelyek a piac 80-85 százalékát fedik le. Ennek alapján az NHH összesen 2,937 millióra becsüli az összes tv-előfizetés számát. A legnagyobb szereplő 33,4 százalékkal az UPC Kft., míg a második 24,1 százalékkal a DIGI Kft.
2009.08.12. 12:51
 
 
Forma-1: Schumacher segíti Badoert
Luca Badoer, a Forma-1-es Ferrari csapat tesztpilótája elárulta, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher biztosította őt támogatásáról miután kiderült: az olasz versenyző helyettesíti majd Felipe Massát az Európa Nagydíjon. "Percekkel azután, hogy a csapat közölte velem a döntést, felhívott és azt mondta, mellettem áll és mindenben segít" - nyilatkozta Badoer kedden a Ferrari hivatalos internetes oldalának. A 38 éves pilóta a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén koponyasérülést szenvedett Felipe Massa helyét veszi át, mivel Schumacher korábbi nyaksérülése miatt nem tudja vállalni a versenyzést.
2009.08.12. 12:46
 
 
F1: Félárbocra eresztették a zászlókat Schumacher szülővárosában
Két hét "schumimánia" után csalódottság lett úrrá Michael Schumacher milliós németországi rajongótáborán a hétszeres világbajnok Forma-1-es autóversenyző nagy visszatérésének elmaradása miatt. A Köln melletti Kerpenben, a 40 esztendős pilóta szülővárosában félárbocon lengenek a Ferrari-zászlók, több tízezer német szurkoló pedig a bánat mellett bosszankodik is, mert a szervezők nem veszik vissza valenciai Európa Nagydíjra vásárolt jegyeket. A makacs nyaksérülés miatt meghiúsult visszatérés ügyében még Angela Merkel kancellár is megszólalt. "Nagyon helyes, hogy Schumacher nem vállalt szükségtelen kockázatot" - mondta a kormányfő.
2009.08.12. 12:37
 
 
Liam Neeson először lépett a vörös szőnyegre, mióta megözvegyült
Felesége, Natasha Richardson tragikus halála óta először lépett a vörös szőnyegre Liam Neeson. A filmsztár Five Minutes of Heaven című filmjének keddi New York-i bemutatóján jelent meg. A színész szóvivője arra kérte az újságírókat, hogy ne tegyenek fel személyes kérdést Neesonnak, akinek a felesége 45 esztendős korában, márciusban hunyt el fatális síbaleset következtében. A Five Minutes of Heaven (Öt perc mennyország) című drámában az Oscar-jelölt színész egy északír illegális katonai csoport egykori tagját alakítja, akit negyedszázad múltán is meggyilkolt áldozata emléke kísért. A filmet augusztus 21-től vetítik Amerikában.
2009.08.12. 12:33
 
 
A rendőrség megtiltott kilenc, szombatra tervezett felvonulást
A rendőrség megtiltotta kilenc, a szombatra tervezett "Béke mártírja" emlékmenet ügyében bejelentett rendezvény megtartását - közölte szerdán a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az emlékmenetet sajtóhírek szerint Rudolf Hess halálának évfordulója alkalmából az NS Front elnevezésű magyar nemzetiszocialista tömörülés szervezi. A rendőrség a közleményben azt írta, hogy "Béke mártírja" emlékmenet elnevezéssel - szerdáig - tíz, magánszemély általi bejelentés érkezett a BRFK-ra, és a főkapitányság a törvényes határidőn belül elbírálta a rendezvénytartási szándékot.
2009.08.12. 12:30
 
 
A legfőbb ügyésztől vár választ az MDF az UD Zrt. ügyben
Írásbeli kérdéseket intézett a legfőbb ügyészhez Karsai Péter, az MDF országgyűlési képviselője az UD Zrt. ügyben; a politikus arra kér választ, hogyha tudomásukra jut, hogy egy cég kétmilliárd forintot kíván fordítani egy parlamenti párt ellenőrzésére, akkor az ügyészség milyen lépéseket tehet. Karsai Péter az MDF országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: írásban négy "elméleti kérdést" intézett a legfőbb ügyészhez augusztus 5-i keltezéssel, és abban bízik, hogy a 15 napos határidőn belül választ kap Kovács Tamástól.
2009.08.12. 12:00
 
 
Az euróövezetben júniusban 0,6 százalékkal csökkent az ipari termelés
Az euróövezetben júniusban 0,6 százalékkal csökkent az ipari termelés májushoz képest változatlan áron - jelentették az EU statisztikai hivatalában szerdán. Az előzőleg 0,3 százalékos növekedést jósló piaci elemzőket meglepte a szám, amely a kilábalás egyenetlenségét, a korábban várttól elmaradó erejét jelezte, és arra utalt, hogy a javulás nehezebb és hosszadalmasabb lehet a korábban vártnál, de változatlanul úgy vélték, hogy az euróövezetben a gazdasági visszaesés a második negyedévben elérte a mélypontját, és most már fölfelé vezet az út.
2009.08.12. 11:49
 
 
Az euróövezetben júniusban 0,6%-kal csökkent az ipari termelés
Az euróövezetben júniusban 0,6 százalékkal csökkent az ipari termelés májushoz képest változatlan áron, jelentették az EU statisztikai hivatalában szerdán. Az elemzők 0,3 százalékos növekedésre számítottak. Előzőleg, májusban 0,6 százalékos volt a havi növekedés. Előzőleg utoljára áprilisban volt havi csökkenés. A tavaly júniusitól 17,0 százalékkal maradt el az ipari termelés értéke, miután már májusban is csökkent a tizenkét havi visszaesés üteme, 17,6 százalékra az áprilisi, 20,5 százalékos mínuszról. Az elemzők 16,2 százalékos tizenkét havi visszaesést valószínűsítettek júniusról.
2009.08.12. 11:10
 
 
Vesztegetésen érték a terézvárosi közterület-felügyelet vezetőjét
Vezető beosztású, hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel gyanúsítja a Budapesti Nyomozó Ügyészség a terézvárosi kerületi közterület-felügyelet vezetőjét. A férfi előzetes letartóztatásáról szerdán dönt a bíróság. A férfi pénzt fogadott el azért, hogy a közterület-felügyelők minél több autóra tegyenek kerékbilincset. A Magyar Hírlap szerdai számában azt írta: kenőpénz elfogadásakor érték tetten a rendőrök Farkas Kálmánt, a terézvárosi közterület-felügyelet vezetőjét. A Fővárosi Főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére megerősítette, hogy a Budapesti Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki "F. Kálmánt vezető beosztású hivatalos személy által, kötelezettségszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettének gyanúja miatt".
2009.08.12. 11:00
 
 
Oszkó: jövőre legalább 300 milliárddal csökken a költségvetés bevétele
A 2010. évi költségvetésben az ideihez képest jóval kisebb, legalább 300 milliárd forinttal kevesebb bevétellel számol a kormány, ennyit meg kell takarítani a 3,8 százalékos hiánycél megtartásához - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter szerdán reggel a Magyar Televízió Napkelte című műsorában. A társadalombiztosítási alapok idei hiánya a Pénzügyminisztérium előrejelzése szerint szeptemberre 200 milliárd forint fölé megy, de az év végéig a már meghozott takarékossági intézkedések hatására 155 milliárd körül alakul. A tb-alapok 8 milliárd forintos 2009. évi hiányát még 2,6 százalékos költségvetési hiánycél mellett határozták meg. A miniszter elmondta: az idei 3,9 százalékos hiánycélhoz a módosított összeget, a 155 milliárd forintot tartani kell.
2009.08.12. 10:00
 
 
Csütörtöktől 42 ezer fő befogadására bővítik a Puskás Stadiont
A szerdai Magyarország-Románia barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés másnapján megkezdődik a Puskás Ferenc Stadion lelátójának bővítése, így a létesítmény befogadóképessége az előzetes számítások szerint 42 ezresre nő. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai tájékoztatása szerint a munkálatok csütörtökön, déli 12 órakor kezdődnek, s ezek során a középső lelátó szektoraiban szerelnek fel mintegy 7 ezer műanyag széket. Az elmúlt hónapokban előkészített beruházás teljes költségét az MLSZ állja.
2009.08.12. 09:40
 
 
Tenisz, Montreal: Federer győzelemmel tért vissza
A legutóbb a wimbledoni döntőben szerepelt, világelső Roger Federer biztos győzelmet aratott a hazai Frederic Niemeyer ellen a 3 millió dollár összdíjazású keménypályás kanadai férfi tenisztorna második fordulójában. A svájci sztár számára azért is maradhat emlékezetes a kétszettes siker, mert ez volt az első mérkőzése azóta, hogy július 23-án megszülettek ikerlányai. Eredmények: 2. forduló (a 16 közé jutásért): Federer (svájci, 1.)-Niemeyer (kanadai) 7:6 (7-3), 6:4 Djokovic (szerb)-Polansky (kanadai) 6:4, 7:6 (8-6).
2009.08.12. 09:15
 
 
Nemzeti gyásznapot tartanak Szlovákiában a bányarobbanás áldozataira emlékezve
Nemzeti gyásznap van szerdán Szlovákiában a hétfői tragikus bányarobbanás áldozatainak emlékére és tiszteletére. A nyugat-szlovákiai Nyitrabányán hétfőn reggel történt szerencsétlenségnek összesen húsz áldozata van, kilencen sérüléseket szenvedtek. Ez volt az utóbbi évtizedek egyik legtöbb emberéletet követelő tragédiája Szlovákiában, és az ország történetének ez a legsúlyosabb bányaszerencsétlensége, ennyi halálos áldozatot még egyetlen ipari baleset sem követelt. A mentők eddig 18 holttestet találtak. Azonosításuk folyamatban van.
2009.08.12. 09:00
 
 
Tenisz, Cincinnati: Pennetta ellen játszik Szávay
A 14. helyen kiemelt Flavia Pennetta lesz Szávay Ágnes ellenfele a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna második fordulójában, miután az olasz játékos kedden a nyitókörben legyőzte a japán Morita Ajumit. A 27 éves Pennetta remek formáját jelzi, hogy vasárnap megnyerte a 700 ezer dollár összdíjazású, Los Angeles-i versenyt. Az esélyesek közül többen már a harmadik fordulóba jutottak: az első kiemelt orosz Dinara Szafina három játszmában verte az olasz Roberta Vincit, a harmadikként rangsorolt amerikai Venus Williams pedig sima két szettben a fehérorosz Olga Govorcovát.
2009.08.12. 08:35
 
 
Nemzeti Sport: Juhász a Bayern Münchenhez szerződhet
A középhátvédet kereső Bayern Münchenben folytathatja pályafutását a jelenleg Belgiumban játszó magyar válogatott Juhász Roland - írta a német Kicker internetes oldalára hivatkozva a Nemzeti Sport. A Nemzeti Sport szerint a müncheni klub 6 millió eurót, azaz 1,6 milliárd forintot áldozna Juhász Rolandért, akinek árát klubja, a belga Anderlecht 5 millió euróra tartja. "Sosem tagadtam, hogy Európában a Bundesliga a legszimpatikusabb bajnokság a számomra, a bajorok pedig magasan kiemelkednek a mezőnyből" - mondta a 44-szeres válogatott hátvéd a sportnapilapnak.
2009.08.12. 08:15
 
 
Indul a Sziget fő programja: 200 fellépő 55 helyszínen
A "mínusz egyedik" és a "nulladik" nap után ma megkezdődik a budapesti Sziget fesztivál fő programja: öt napja alatt 55 programhelyszínen összesen csaknem kétszáz fellépő várja a Hajógyári-szigetre kilátogatókat. A nagyszínpadon szerdán délután lép fel a Nouvelle Vague, este pedig Lilly Allen rajongói örülhetnek kedvencüknek. Az idei fesztivál legnagyobb zárt programhelyszínén, az A38-Wan2 sátorban a fesztivál első napján mások mellett a Harcsa Veronika Quartet és Zagar zenél. Az új "magyar nagyszínpadként" bemutatkozó MR2 Színpadon többek között a Kispál és Borzot, valamint a 30Y-t hallhatja a közönség. A keményebb dallamok kedvelőinek például a Backyard Babies, az elektronikus zene szerelmeseinek pedig José Padilla is játszik.
2009.08.12. 07:30
 
Nincs túlélője a pápua új-guineai légi balesetnek
Nincs túlélője a Pápua Új-Guineán történt repülőgép-balesetnek - közölte Kevin Rudd ausztrál kormányfő szerdán a canberrai parlamentben. A charterjárat kedden zuhant le nem sokkal leszállás előtt az Ausztráliától északra elterülő, Indonéziával szomszédos szigetországban. Hírek szerint rossz volt az időjárás a térségben, amikor a baleset bekövetkezett. A kisgép a fővárosban, Port Moresbyben szállt föl, és egy üdülőhelyre, Kokoda régióba tartott 13 fővel, köztük kilenc ausztrál és egy japán állampolgárral a fedélzetén. Szerdán lokalizálták a gép roncsait az illetékesek megfogalmazása szerint "rendkívül nehéz" terepen, sűrű erdő borította magas hegyek között.
2009.08.12. 07:10
 
A párnáját veszi feleségül egy nigériai férfi
A párnáját akarja feleségül venni egy férfi Nigériában. Az ágynemű a férfi dadogásának köszönheti előléptetését menyasszonnyá. A 26 éves Okeke Ikecsukvu azt mondja, hogy képtelen szót érteni a lányokkal, mert ahogy megszólal, azonnal kinevetik. "Vannak szükségleteim, ezért a párnámat zárom karjaimba alváshoz 16 éves korom óta. Beleszerettem, és egész életemet vele akarom tölteni" - mondta a férfi a helyi sajtónak, hozzátéve, hogy a párnanej sokkal kevesebb kiadással jár, mint egy hús-vér feleség.
2009.08.12. 07:05
 
 
Az indonéz rendőrség szerint nem a legkeresettebb terroristát ölték meg
Az indonéz rendőrség bejelentette szerdán, hogy az elvégzett DNS-vizsgálat alapján nem az ország legkeresettebb terroristáját, Noordin Topot lőtték le a szombati közép-jávai rajtaütésben. A rendőrség legalább három emberrel végzett akkor egy tanyasi házban, és biztos volt abban, hogy Noordin Top köztük van. Már két nappal később azonban kételyek merültek föl ez utóbbival kapcsolatban, mert megvizsgálták a Noordin Topnak vélt férfi ujjlenyomatát és arcberendezését, ami nem támasztotta alá a korábbi vélekedést. A DNS-vizsgálat most kizárta azt. Egy név nélkül nyilatkozó rendőrségi illetékes már hétfőn elmondta, hogy a terroristavezér feltehetően elmenekült a rejtekhelyén végrehajtott rajtaütés elől.
2009.08.12. 07:00
 
 
ÁNTSZ: összesen 13 kórházat jelöltek ki a legsúlyosabb esetekre
Összesen 13 kórházat jelöltek ki a legsúlyosabb betegek feltétlen ellátására - közölte ÁNTSZ kedden az MTI-vel. A Népszabadság keddi számában írt arról, hogy a kaposvári Kaposi Mór, a debreceni Kenézy, a Pécsi és a Szegedi Orvostudományi Egyetem traumatológiája, a Miskolci és a Kecskeméti Megyei Kórház, valamint a fővárosban a Szent János, a Péterfy Sándor, illetve az Egyesített Szent István és Szent László Kórház a jövőben a legsúlyosabb esetek ellátását nem utasíthatja vissza. Az ÁNTSZ keddi közleménye szerint ezek mellett további négy kórház nem utasíthatja vissza legsúlyosabb esetek ellátását.
2009.08.11. 22:00
 
 
Retkes: Kóka térfelén pattog a labda
Kóka János sem levélben, sem e-mailben nem válaszolt az ügyvivő testület felszólítására, amely hétfő éjfélig adott számára határidőt arra, hogy lemondjon a frakcióvezetői posztról - mondta el Retkes Attila kedden a Szigeten újságíróknak. A pártelnök úgy fogalmazott: véleménye szerint az SZDSZ elment a demokratizmus határáig, és most Kóka János térfelén pattog a labda. Emlékeztetett arra, hogy már korábban is lemondásra szólították fel az országgyűlési képviselőcsoport vezetőjét. Retkes Attila elmondta, az ügyvivői testület újra egyeztet majd az ügyben, és ő maga hetente többször is konzultál a frakció tagjainak túlnyomó többségével.
2009.08.11. 21:50
 
 
Obama Aung Szan Szú Kji azonnal elengedését szorgalmazza
Barack Obama amerikai elnök elítélte kedden az Aung Szan Szú Kji mianmari Nobel-békedíjas ellenzéki vezetőre kimondott ítéletet, és a politikus "azonnali, feltételek nélküli" szabadon bocsátását szorgalmazta. Obama közleményében aggodalmát fejezte ki a John Yettaw amerikai állampolgárra kedden kiszabott hétévi börtönbüntetés miatt is. Az Aung Szan Szú Kji ügyében eljáró ranguni különbíróság - amely egy börtönben hirdetett ítéletet szigorú biztonsági intézkedések közepette - három év szabadságvesztést szabott ki a polgárjogi harcosra, de a katonai kormányzat utasítására ott helyben 18 hónap házi őrizetre változtatták az ítéletet.
2009.08.11. 21:05
 
 
Az MSZP arra kéri a rendőrséget, ne engedélyezze a neonáci rendezvényt
Az MSZP arra kéri a rendőrséget, hogy határozottan lépjen fel és ne engedélyezze a Budapestre tervezett neonáci rendezvény megtartását - közölte Bárándy Gergely országgyűlési képviselő kedden. A szocialisták azt kérik, a rendőrség vizsgálja meg, hogy erre milyen lehetőségei vannak. Az MSZP úgy gondolja - a többi között hivatkozva Valki László nemzetközi jogász álláspontjára is -, hogy a nemzetközi egyezmények alapján a jogalkalmazónak lehetősége van megtiltani a fasiszta jellegű megmozdulásokat - mondta Bárándy Gergely. A politikus szerint a rendőrség akkor jár el helyesen, ha a nemzetközi jogi kötelezettségekre hivatkozva nem engedélyezi a rendezvény megtartását.
2009.08.11. 20:10
 
 
Tenisz, Cincinnati: Szávay a második fordulóban
Czink Melinda után Szávay Ágnes is bejutott a második fordulóba a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztornán, miután két játszmában nyert kedden a lengyel Ursula Radwanska ellen. A világranglistán 33. magyar játékos - a WTA honlapja szerint - a következő fordulóban az olasz Flavia Pennetta és a japán Morita Ajumi párharcának győztesével találkozik. Eredmény, 1. forduló (a 32 közé jutásért): SZÁVAY-U. Radwanska (lengyel) 7:5, 7:5.
2009.08.11. 20:09
 
 
Spanyolországban elfogták az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság információi alapján fogták el Spanyolországban az ügyvezetőjét annak a cégnek, amely a tulajdonosok tudta nélkül adott el több ezer tonna tárolásra átvett kukoricát; a kár eléri a 4 milliárd forintot - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel. Kocsis Tünde alezredes elmondta, másfél éves nyomozás során jutottak a gazdaságvédelmi osztály munkatársai olyan információkhoz, hogy a nemzetközi elfogatóparanccsal körözött budapesti férfi Spanyolországban tartózkodik, ennek alapján fogta el a spanyol rendőrség.
2009.08.11. 19:15
 
 
Nem lesz egységes vizsgálóbizottsági jelentés a Rózsa Flores-ügyben
A bolíviai parlament vizsgálóbizottsága nem lesz képes egységes jelentést kiadni az úgynevezett Rózsa Flores-ügyben, mert a kormánypárti és ellenzéki bizottsági tagok eltérő következtetésekre jutottak - derül ki a bolíviai sajtó keddi híreiből. A lapoknak kiszivárogtatott értesülések szerint egy - még szerkesztés alatt álló - jelentést tesz közzé a különbizottság elnöke, a kormánypárti César Navarro, és egyet-egyet a különböző ellenzéki pártokhoz tartozó Marisol Abán és Pablo Banegas képviselő.
2009.08.11. 18:10
 
 
A Szaturnusz gyűrűi "eltűnnek" kedd este
A Szaturnusz gyűrűje "eltűnik" kedd este a megfigyelők szeme elől. A Szaturnusz a hatodik bolygó a Naptól számítva, s a második legnagyobb a Naprendszerben a Jupiter után. A Szaturnusz igen nagy arányban hidrogénből áll, az egyetlen bolygó a Naprendszerben, amelynek a víznél kisebb a sűrűsége: egy képzeletbeli kísérletben "úszna a vízen". A Szaturnusz látványos, jégből és törmelékekből álló gyűrűrendszerrel rendelkezik, ennek szélessége 273 586 kilométer, viszont alig 10 méter vastagságú - olvasható a Space.com csillagászati hírportálon.
2009.08.11. 17:05
 
 
Az MSZP a szociális bizottságban értékelné a lakáshitelesekért végzett munkát
Az MSZP-frakció szerint szükséges, hogy jövő héten az Országgyűlés ifjúsági, szociális és családügyi bizottságának ülésén nyilvánosan is értékeljék a lakáshitelesek megsegítésére eddig alkotott törvények és kormányintézkedések hatását. Ezzel egy időben vizsgálják, hogyan lehetne bizonyos esetekben a kilakoltatások lehetőségét átmenetileg felfüggeszteni. Katona Béla, a szocialisták frakcióvezető-helyettese ezt azzal összefüggésben közölte kedden, hogy az MTI hétfőn megtudta, Szili Katalin házelnök azt javasolja az MSZP-frakció vezetőjének: a képviselőcsoport a devizahitelesek védelmében szükséges intézkedések miatt fontolja meg az Országgyűlés rendkívüli ülésének kezdeményezését.
2009.08.11. 17:00
 
 
Sólyom Lászlót felháborítja a Magyarországra tervezett neonáci rendezvény
Sólyom László köztársasági elnök felháborodással értesült arról, hogy hazai és külföldi neonáci szervezetek Magyarországon terveznek megemlékezést tartani Rudolf Hess, a háborús bűnök miatt elítélt náci vezető halálának évfordulóján - közölte az államfő hivatala kedden az MTI-vel. Mint írták, az államfő határozott álláspontja szerint Magyarországon nem kívánatos a neonáci rendezvény. Sólyom László bízik abban, hogy a náci ideológia éltetését és egy háborús bűnös ünneplését a magyar közélet elutasítja és kiveti magából - közölte a hivatal. Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn azt mondta: Budapest és Magyarország nem lehet az újfasiszták paradicsoma, meg kell akadályozni a tervezett neonáci tüntetést.
2009.08.11. 16:00
 
 
Az átlagos kutya egy kétéves gyerek értelmi képességével bír
Elkészült a kutyák IQ-tesztje, amelyből kiderült, hogy az átlagos eb olyan okos, mint egy kétéves gyerek - adta hírül a LiveScience című amerikai tudományos portál. A vizsgálatokat a kanadai Stanley Coren végezte, aki eredményeit az Amerikai Pszichológiai Társaság Torontóban megrendezett éves találkozóján ismertette. A nyelvi teszten a kutyák átlagosan 165 szót tudtak megtanulni, a legokosabb ötödbe tartozók pedig 250-et. A legértelmesebb kutyafajta a teszt szerinti sorrendben: a border collie, az uszkár és a német juhász. A Brit Columbiai Egyetemen kutató Coren úgy véli, ezeket a fajokat éppen intelligenciájuk miatt tenyésztette és képezte az ember.
2009.08.11. 15:53
 
 
Megkezdte a kabinetalakításokat az SZDSZ
Megkezdte szakpolitikai kabinetjeinek felállítását az SZDSZ; kedden az önkormányzati és várospolitikai kabinet megalakulásáról tájékoztatta a párt az MTI-t, szerdán pedig a kül- és nemzetpolitikával foglalkozó testület tartja alakuló ülését. Retkes Attila, az SZDSZ elnöke még július 12-én, megválasztásának napján közölte, hogy a párt teljes szervezeti megújításán dolgozik majd, amelybe beletartozik hét szakpolitikai kabinet felállítása. "Ezeket hiteles, "nem lejáratott szakpolitikusok fogják vezetni" - tette hozzá akkor. Az SZDSZ keddi közleménye szerint az önkormányzati és várospolitikai kabinet vezetésére Szentkuti Károly ügyvivőt, mosonmagyaróvári önkormányzati képviselőt kérte fel Retkes Attila.
2009.08.11. 15:50
 
 
Mancini lehet a Zenit új vezetőedzője
Roberto Mancini lehet a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató szentpétervári Zenit futballcsapatának új vezetőedzője. Az olasz szakembert tartja a legesélyesebb jelöltnek a posztra az ITAR-TASZSZ. Az orosz hírügynökség keddi jelentésében azt írta, hogy a Zenit vezetése a hónap végéig be akarja tölteni a tisztet, amely az után üresedett meg, hogy a hétvégén a gyengébb eredmények miatt menesztették az eddigi trénert, a holland Dick Advocaatot. A németalföldi szakembernek azt követően köszönték meg a munkáját, hogy a szentpétervári gárda vasárnap 2-0-ra kikapott a Tom Tomszk együttesétől, így 17 fordulót követően csupán hetedik a pontvadászatban.
2009.08.11. 15:40
 
Wifis szívritmus-szabályozóval követik az amerikai pácienst
Internetes kapcsolaton keresztül, vezeték nélküli szívritmus-szabályozóval követik orvosai Carol Kasyjanski egészségi állapotát. A roslyni nő elsőként kapott wifi technológiával ellátott ritmusszabályozót, mely lehetővé teszi probléma esetén a gyors beavatkozást. Amikor a nő a szokásos ellenőrzésre megy a St. Francis Kórházba, orvosa már egészségügyi adatai 90 százalékának birtokában van számítógépén keresztül. Kasyjanski - aki húsz éve szenved súlyos szívproblémájától - elmondta, hogy az eszköz újraélesztette magabiztosságát, mert eddig ahányszor gondok adódtak ritmusszabályozójával, csak az azonnali beavatkozás mentette meg életét.
2009.08.11. 15:31
 
 
Clinton: nem lett volna szabad elítélni Aung Szan Szú Kjit
Aung Szan Szú Kji mianmari ellenzéki vezetőt "nem lett volna szabad bíróság elé állítani, és nem lett volna szabad elítélni" - jelentette ki Hillary Clinton amerikai külügyminiszter kedden a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Hozzátette, hogy továbbra is követelni fogja az újabb házi őrizetre ítélt Szú Kji, valamint a Mianmarban fogva tartott több mint kétezer politikai fogoly, köztük az amerikai John Yettaw szabadon engedését. "Aggasztónak tartjuk a(z amerikai férfira kiszabott) súlyos büntetést, különös tekintettel rossz egészségi állapotára" - mondta az amerikai külügyminiszter.
2009.08.11. 14:35
 
 
Foci: Ronaldo influenzás, a portugálok dühösek
Influenzája miatt kihagyja a portugálok szerdai barátságos mérkőzését Liechtensteinben Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballsztárja. A spanyol klub kedden jelentette be, hogy a nyáron 94 millió eurós rekordösszegért megszerzett csatár a csapat amerikai túráján megbetegedett, és jelenleg orvosi kezelés alatt áll. A portugál szövetség (FPF) dühösen fogadta a tájékoztatást, amely Carlos Queiroz szakvezető és Gilberto Madail FPF-elnök szerint "későn és nem egyértelműen" érkezett. "A Real nem járt el korrekten, ezért kivizsgáljuk a helyzetet - jelentette ki Madail. Csak azokra a játékosokra számítunk, akik itt vannak. Remélhetőleg legközelebb Ronaldo nagy kedvvel csatlakozik a válogatotthoz."
2009.08.11. 14:30
 
 
Megkezdődött a Zene a rasszizmus ellen koncertsorozat a Szigeten
A Sziget fesztivál keddi, nulladik napján - jó időben, alig csepergő esőben - megkezdődött a Zene a rasszizmus ellen című koncertsorozat, amelyen a hazai pop- és rockélet legismertebb képviselői mellett külföldi vendégzenészek és magyar dzsesszmuzsikusok állnak ki a toleranciáért. A nagyszínpadon a koncertsorozat első fellépője az FG-4 zenekar volt, amely az Illés és a Fonográf együttes életművét ápolja; a csapat az Illés 1971-ben megjelent, Human Rights című beat-oratóriumából játszott el két tételt. Bródy János, az Illés és a Fonográf egykori tagja a színpadon bevezetőjében elmondta: annak idején az emberi jogok egyetemes nyilatkozata inspirálta az album elkészítését.
2009.08.11. 14:25
 
 
Pénzügyi válságkezelési támogatást ad az EU Bosznia-Hercegovinának
A pénzügyi és gazdasági válság hatásainak enyhítésére 39 millió euró támogatást nyújt az Európai Bizottság Bosznia-Hercegovinának - jelentették be kedden Brüsszelben. A támogatás a kis- és középvállalkozásokat hivatott segíteni, közlekedési, környezetvédelmi, illetve energetikai infrastrukturális beruházásokat téve lehetővé. Kap a pénzből a betétgarancia ügynökség is, annak érdekében, hogy sikeresebben tudja megakadályozni a betétek kivonását. Az Európai Bizottság szerint ez a segítség jelentős kölcsönfolyósításokat von majd maga után olyan nemzetközi pénzügyi intézmények, mint az Európai Beruházási Bank, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank, illetve az Újjáépítési Hitelintézet részéről.
2009.08.11. 14:22
 
 
Folytatják a költségvetési egyeztetéseket a Pénzügyminisztériumban
Az egyes tárcákkal és az MSZP illetékes munkacsoportjaival egyeztet a 2010-es költségvetésről kedden és szerdán a Pénzügyminisztérium - tudta meg az MTI több forrásból. Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn négy terület - az oktatási, a szociális, az önkormányzati és a közlekedési - képviselőivel folytatott megbeszélést a jövő évi büdzséről. A két nagyobb tervezett kiadáscsökkentő lépés e tárcákat érinti: 120 milliárdot az önkormányzatoknál, 70 milliárd forintot pedig a közösségi közlekedés átalakításánál kellene megtakarítani. Kedden az egészségügy, a külügy, a kancellária, az agrárium, a környezetvédelem és a fejlesztési tárca van soron, de már a kormányfő nélkül.
2009.08.11. 14:20
 
 
Meghosszabbították Hunvald előzetes letartóztatását
Három hónappal meghosszabbította a vesztegetéssel, hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel gyanúsított Hunvald György erzsébetvárosi polgármester előzetes letartóztatását a Pesti Központi Kerületi Bíróság kedden. A nem nyilvános bírósági meghallgatáson részt vett a fél éve előzetes letartóztatásban lévő VII. kerületi polgármester, akit bilincsben hoztak a bíróság épületébe. Az elsőfokú bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően azért tartotta fenn Hunvald letartóztatását, mert tartani lehet a bűnismétléstől, az eljárás meghiúsításától, illetve a gyanúsított jelenléte másként nem biztosítható - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére.
2009.08.11. 13:30
 
 
A britek kétharmadának már a házaséletre sincs ereje nap végére
A britek kétharmada olyan fáradt a nap végére, hogy már a házaséletre sincs ereje, több mint a felük pedig a kutyát sem tudja megsétáltatni - derült ki egy országos felmérésből. A jelentés szerint az internetes bevásárlás, a készételek és a távirányítók is ludasak abban, hogy a britek zöme ellustult, és nem hajlandó vagy képes hetente legalább háromszor némi testmozgást végezni. A felmérés alapján Glasgow-ban a legrosszabb a helyzet: az ott lakó válaszadók 75 százaléka ismerte el, hogy hetente még háromszor sem végez semmilyen testmozgást. Közben a skót nagyváros egészségügyi adatai elég siralmasak: egyes szegénynegyedeiben 54 év a férfiak várható élettartama.
2009.08.11. 12:56
 
 
Foci: kétszáz román szurkoló érkezik a magyar-román meccsre
Hivatalosan kétszáz román szurkoló érkezik a szerdai, Magyarország elleni barátságos labdarúgó-mérkőzésre, a Puskás Ferenc Stadionba. Serényi Péter, a magyar szövetség (MLSZ) sajtófőnöke az MTI-nek kedden elmondta, a román szövetség azt kérte, hogy a 20 órakor kezdődő találkozó helyszínén ne lehessen belépőt vásárolni a vendégszektorba. Hozzátette: a biztonságiak és a rendőrök összlétszáma az ilyen jellegű mérkőzésekhez képest háromszoros lesz, ami megközelíti az 1000 főt.
2009.08.11. 12:45
 
 
Nem volt jogosult a 100 milliós végkielégítésre a BKV személyzeti igazgatója
Nem volt jogosult a mintegy 100 milliós végkielégítésre Szalainé Szilágyi Eleonóra, a BKV Zrt. humánpolitikai igazgatója, mert már nyugdíjas volt és fel is vette 200 ezres nyugdíját, amikor megkapta végkielégítését - ismertette Vitézy Dávid, a cég felügyelőbizottságának (fb) tagja a BKV belső ellenőrzésének eredményét kedden. Az Index kedden azt írta: az igazgató bére 2008. július 1-től 1 millió 182 ezer forint plusz 120 százalék prémium volt, 2009-től pedig 1 millió 241 ezer forint plusz 120 százalék prémium lett. 2008-ra 25 millió 693 ezer forintot, 2009-re pedig 8 millió 935 ezer forintot fizettek ki neki prémium címén.
2009.08.11. 12:35
 
 
Az ellenzék szerint csaknem 70-en haltak meg az iráni tüntetések során
Egy híján hetven ember vesztette életét Iránban az elnökválasztás utáni tiltakozó megmozdulásokban - írta Mir Hoszein Muszavi iráni ellenzéki vezető egyik szoros szövetségese egy kedden megjelent újságcikkben. Alireza Hoszeini Behesti közölte, a 69 halott nevét tartalmazó listát eljuttatták a parlamenthez, hogy a plénum vizsgálja ki mindegyik esetet. Az iráni hatóságok által közölt hivatalos adatok szerint 26-an vesztették életüket a június 12-i elnökválasztást követő zavargásokban. Az ellenzék szerint Mahmúd Ahmadinezsád korábbi államfő csalással nyerte meg az elnökválasztást. A nyugtalanság néhány hét múltán alábbhagyott, és Ahmadinezsádot a múlt héten beiktatták hivatalába.
2009.08.11. 12:31
 
 
Ismét rekord szinten a világ széndioxid-kibocsátása
Tavaly az egymást követő tizedik évben nőtt újabb rekord szintre a világ széndioxid-kibocsátása. Tavaly 31,5 milliárd tonna széndioxid került a levegőbe világszerte az egy évvel korábbi 30,9 milliárd után, a münsteri székhelyű, megújuló energiával foglalkozó IWR nemzetközi kutatóintézet kedden megjelent adatai szerint. A széndioxid-kibocsátás nagyságát tekintve Magyarország a 47-ik helyen állt a 65 országból álló listán. A világon a kibocsátás a bázisévnek számító 1990 óta 40 százalékkal növekedett, és különösen az ezredforduló után gyorsult fel. Mára Kína lett a világ legnagyobb légszennyezője, megelőzvén az Egyesült Államokat, a harmadik helyen álló Oroszországot, illetve Indiát és Japánt.
2009.08.11. 12:02
 
 
Magyarország teljesítette az IMF-szerződésben vállaltakat
Teljesítette Magyarország a nemzetközi hitelcsomaggal kapcsolatban az első félévre vállaltakat - közölte Kovács Álmos, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Bizottság tárgyalódelegációja várhatóan augusztus végén, szeptember elején érkezik ismét Budapestre a következő felülvizsgálatra.
2009.08.11. 11:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005[2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista