2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Brüsszel meghosszabbította a magyar bankokat támogató intézkedéseket
Jóváhagyta az Európai Bizottság annak a magyar intézkedéscsomagnak a meghosszabbítását, amelynek keretében a jogosult hitelintézetek szigorú feltételek mellett juthatnak tőkéhez, valamint újonnan nyújtott rövid- és középtávú hitelek tekintetében garanciához. A féléves hosszabbítással a program ez év végéig futhat. Közleménye szerint a bizottság úgy találta, hogy az intézkedések meghosszabbítása is összhangban van az állami támogatásról szóló útmutatójával, amely a pénzügyi válság leküzdésének segítésére készült.
2009.09.04. 13:30
 
 
Magyar-portugál: marad az eredeti kezdés és az élő közvetítés
Marad az eredetileg tervezett 20:45 órás kezdési időpont a jövő szerdai Magyarország-Portugália labdarúgó világbajnoki selejtezőn, s a mérkőzést közvetítő RTL Klub élőben sugározza a találkozót. A kereskedelmi televízió azt szorgalmazta, hogy a sorsdöntőnek ígérkező meccs 21:30-kor kezdődjön a csatornán futó szappanopera miatt, s a portugáloknak is ez lett volna a megfelelőbb. Azonban ebbe a Magyar Labdarúgó Szövetség nem egyezett bele, mivel ez az időpont Erwin Koeman szakvezető szerint a vendégeknek kedvezett volna. Emiatt felmerült annak a lehetősége, hogy az RTL Klub csúsztatva sugározza a vb-selejtezőt.
2009.09.04. 13:23
 
 
Russel Crowe biciklipárbaja egy újságírónővel
Sportos bosszút állt a Gladiátor: Russell Crowe biciklipárbajra hívta azt az újságírónőt, aki azért gúnyolódott a súlyából jócskán leadó színészen, mert az újra tacót evett. Crowe szívére vette a sydneyi The Daily Telegraph kedden megjelent cikkét, amelynek a társasági hírekkel foglalkozó újságírónő a "Cigaretta és zsíros ételek Rusty fitneszdiétájában" címet adta. A lap nem kímélte a hírességet, aki személyi edzőjével kerékpározott, de útközben elszívott egy cigarettát és "leküldött" három tacót. A cikk megjelenése után a színész szóvivője felhívta az újságírónőt: "Pattanjon fel a biciklijére, Russell azt akarja, hogy menjen vele bicajozni. Készen áll a halálra?" - mondta a Crowe képviselője.
2009.09.04. 13:04
 
 
Visszaadta hatásköreit Hagyó és Horváth a főpolgármesternek
Ideiglenesen visszaadta minden, a főpolgármestertől kapott hatáskörét Hagyó Miklós és Horváth Csaba főpolgármester-helyettes pénteken Demszky Gábor főpolgármesternek - erről levélben tájékoztatta a két politikus a főpolgármestert. A politikusok jelezték a főpolgármesternek, hogy az MSZP budapesti elnöksége pénteken megtárgyalta a főpolgármesternek a BKV felügyeletével kapcsolatos egyoldalú döntése miatt kialakult helyzetet. Az elnökség szerint a kialakult nézetkülönbségeket csak a fővárosi koalíciós egyeztető tanács keretében, konszenzussal lehet rendezni.
2009.09.04. 13:00
 
 
Az iparkamara szerint alkotmányellenes a terézvárosi csendrendelet
Alkotmányellenesnek tartja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a szeptember elsején hatályba lépett terézvárosi csendrendeletet, ezért az érdekképviselet pénteken az Alkotmánybírósághoz fordult a rendelkezés megszüntetése érdekében - közölte a kamara osztályvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Szatmáriné Jahl Angéla, a kamara idegenforgalmi és turisztikai osztályának elnök-vezetője egy terézvárosi étteremben tartott tájékoztatóján azt mondta: a rendelet miatt több száz vállalkozás megszűnhet, ami monopolhelyzetet eredményezhet más kerületi vendéglátó-ipari egységeknek, mivel csendrendeletet sem a szomszédos V., sem tíz másik budapesti kerületben nem vezettek be.
2009.09.04. 12:35
 
 
Sajtóértesülés szerint Berlusconi eladhatja az AC Milant
A La Repubblica című olasz napilap értesülései szerint Silvio Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának tulajdonosa líbiai befektetőknek adhatja el a milánói klubot. Az újság pénteki számában arról írt, hogy Berlusconi felajánlotta Moammer el-Kadhafi líbiai államfőnek: vegyen Milan-tulajdonrészt. El-Kadhafi a líbiai központi bankon keresztül állítólag már vásárolt a torinói Juventus értékpapírjaiból. Az AC Milan, amelynek becsült értéke 600 és 800 millió euró között lehet, nem kommentálta az újság információit.
2009.09.04. 12:32
 
 
Az önkormányzati szövetségek felfüggesztették tárgyalásaikat a kormánnyal
Az önkormányzati szövetségek felfüggesztették tárgyalásaikat a kormánnyal. A Kormány-Önkormányzatok Egyeztető Fórumának péntek délelőtti ülése után azt közölték: figyelemfelhívásnak szánták döntésüket, mert úgy látják, hogy a költségvetési tervezet benyújtása előtt már konkrét számokról kellene beszélni. A hét érdekvédelmi szövetség képviselői azt hangoztatták, hogy nem "az asztal felborítása" volt a céljuk, hanem azt akarták egyértelműen üzenni a kormánynak, hogy nem tájékoztatást, hanem egyeztetést kívánnak. Méltatlannak nevezték a kormány által a költségvetéssel kapcsolatban számukra készített anyagot.
2009.09.04. 12:20
 
 
Oszkó: már nem nagybeteg Magyarország
Oszkó Péter pénzügyminiszter a BKV-nak csak szigorú feltételek mellett nyújtana állami garanciát, s úgy vélte, Magyarország már nem nagybeteg. A FigyelőNET-nek nyilatkozó pénzügyminiszter úgy vélte, az öt százalékpontos járulékcsökkentés okozta 302 milliárd forint bevételkiesés megérte, ezt mutatja az is, hogy a magyar munkanélküliségi adatok jobbak a szlovák adatoknál. Mindezzel együtt a pénzügyminiszter hangsúlyozta: válság van, s a foglalkoztatás nem nő sehol a világon, Magyarország is csak arra vállalkozhat, hogy a munkanélküliség növekedési ütemét lassítsa, és ez sikerült is.
2009.09.04. 12:12
 
 
ILO: az emberekbe kell befektetni a válságban
Recesszió idején sem lehet visszafogni a szociális kiadásokat, mivel az emberekbe való befektetés erősíti a gazdaság alapjait, így könnyebb a válságból való kilábalás - mondta az MTI-nek a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) helyettes főigazgatója. Kari Tapiola hangsúlyozta: a gazdasági és pénzügyi válság nem új jelenség a világban, és már a krízis előtt is sok ember volt munka nélkül. Jelenleg azonban a válság globális, és mivel a világ egyik része nem tud segíteni a másiknak, az országok tulajdonképpen a saját magukba - legfőképpen a munkába és a szociális kérdésekbe - való befektetéssel tudnak elindulni a kilábalás útján.
2009.09.04. 12:03
 
 
Bajnai: rendkívüli költségvetési év elé nézünk
A kormányfő szerint rendkívüli költségvetési év elé néz jövőre Magyarország, ezért kezdték el az egyeztetéseket a szokásosnál korábban, elsőként az önkormányzati érdekképviseletekkel. Bajnai Gordon, a Kormány-Önkormányzatok Egyeztető Fórumának budapesti ülését követően arról beszélt, hogy az önkormányzatokkal való találkozóval megkezdődött a társadalmi egyeztetési folyamat a jövő évi büdzséről. Mint fogalmazott, azt keresik, hogy kevesebb pénzből, kisebb tortából hogyan lehet jóllakni vagy legalábbis túlélni. Hozzátette: az önkormányzatok a tervek szerint a kevesebb forrás mellé több döntési szabadságot, ám kevesebb feladatot kapnak.
2009.09.04. 12:00
 
 
Nyomozás indult a SkyEurope csődje ügyében
Pert indított a csődbe jutott, szlovákiai diszkont légitársaság, a SkyEurope ellen az osztrák pénzügyi felügyelet (FMA), mert szerinte eltitkolták a társaság katasztrofális pénzügyi helyzetét - írta a Kurier. A felügyelet azzal vádolja a társaságot és annak vezetőjét, Nick Manoudakist, hogy semmibe vette a hitelezők érdekeit. Az FMA a hírt nem kívánta kommentálni az AFP hírügynökségnek. A SkyEurope keddre virradóra jelezte, csődeljárást kezdeményezett a légitársaság pénzügyi újjászervezésére kijelölt megbízott. A lépést azzal indokolták, hogy nem sikerült áthidaló finanszírozást találni a vállalat működésének fenntartására. A SkyEurope valamennyi járatát azonnali hatállyal felfüggesztette.
2009.09.04. 11:54
 
 
Az EKB elnöke szerint korai lenne még a válság végét jelezni
Korai lenne még a válság végét jelezni, a gazdasági kilábalás valószínűleg "inkább egyenetlen" lesz - jelentette ki pénteken Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank elnöke, a bank által szervezett konferencián. Trichet szerint az EKB-nak még nincs elég információja annak eldöntéséhez, hogy mely "kiszállási út", vagyis exitstratégia lenne kívánatos, illetve a jövőbeni kilátások szempontjából optimális. Trichet pénteken a Financial Timesnak nyilatkozva ugyanakkor jelezte: az euróövezeti jegybank a maga részéről azonnal elkezdi "nem szokványos" válságellenes intézkedéseinek visszavonását, ha e lépések nyomán veszélybe kerülne az árstabilitás.
2009.09.04. 11:30
 
 
A Frankfurter Allgemeine Zeitung interjúja a magyar és a szlovák államfővel
Sólyom László magyar és Ivan Gasparovic szlovák elnökkel közölt párhuzamos interjút pénteki számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A konzervatív német napilap bevezetőjében azt írta: a két ország közötti kapcsolatok továbbra is és egészen a legmagasabb szintig feszültek. A két ország államfője egyaránt a másik felet teszi felelőssé a rossz viszonyért. A Sólyom Lászlóval interjút készítő Reinhard Olt utalt arra, hogy az Európai Unióban nincs még két olyan ország, amely olyan rossz viszonyban volna egymással, mint Magyarország és Szlovákia. Arra válaszolva, hogy ki a felelős mindezért, Sólyom László kifejtette, hogy valamennyi szomszédos országgal - beleértve Szlovákiát is - mindig a jó kapcsolatok mellett foglalt állást.
2009.09.04. 11:19
 
 
Political Capital: a magyar társadalom nem homofób
Bár a kutatási adatok gyakran ellentmondóak, a magyar társadalom többsége nem nevezhető homofóbnak, a közvélekedés inkább csak azt utasítja el, hogy a homoszexualitásról közügyként lehessen beszélni - írja elemzésében a Political Capital. Az intézet szerint a politikai szereplők óvatossága a Meleg Méltóság Menetével - amelyet a hétvégére terveznek - kapcsolatban éppen ezzel a közvélekedéssel magyarázható. Ez azonban azt a veszélyt hordozza magában, hogy a felvonulásra 2007 óta rátelepedő szélsőjobboldal kisajátítja magának a témát, és így - a romakérdéshez hasonlóan - erősítheti az előítéleteket, továbbá elmérgesítheti a többségi társadalom és a meleg kisebbség viszonyát.
2009.09.04. 10:35
 
Líbia bíróság elé állítja a fogva tartott svájci állampolgárokat
A Líbiában fogva tartott két svájci állampolgárt bíróság elé állítják - jelentette ki egy brit újságnak nyilatkozva az észak-afrikai állam külügyminisztere. Musza Kusza a londoni The Timesnak beszélt a több mint egy éve líbiai őrizetben lévő két svájci férfi perbe fogásáról, szavait pénteken idézte a svájci televízió. A vád többek között a líbiai beutazási szabályok megsértése. "A líbiai igazságszolgáltatásnak senki nem szabhat előírásokat, döntéseit szabadon hozza meg" - szögezte le a miniszter a brit lapnak nyilatkozva. Azt nem közölte, hogy mikor kezdődne a svájciak pere.
2009.09.04. 10:30
 
 
Tajvan az idén nem kéri felvételét az ENSZ-be
Tajvan az idén nem kéri felvételét az ENSZ-be, hogy ezzel is elősegítse a Peking és Tajvan közötti kapcsolatok javulását - jelentette be pénteken a tajvani külügyminisztérium. Tajpej az utóbbi 16 évben minden esztendőben benyújtotta kérelmét az ENSZ-tagságra. Az ENSZ 1971-ben zárta ki Tajvant (hivatalos nevén a Kínai Köztársaságot) tagországai közül és vette fel helyette a Kínai Népköztársaságot. Tajvan először 1993-ban, majd azóta minden évben kérte újrafelvételét, de Kína vétója miatt ezt mindannyiszor elutasították. Kína ugyanis saját tartományának tekinti a szigetet. Tajvant csak 23 ország ismeri el a világon.
2009.09.04. 10:05
 
 
Kormányszóvivő: még nincs itt az ideje a vitának az önkormányzatokkal
A kormányszóvivő szerint még nem jött el az ideje a kormány és az önkormányzati érdekképviseletek közötti vitának. Szollár Domonkos a két fél közötti pénteki budapesti egyeztetés előtt újságíróknak azt mondta: ismertetni akarják a költségvetés fontosabb számait, és erre várják majd az önkormányzati szféra javaslatait. A kormányszóvivő azt mondta, soha nem tartottak még egyeztetést ilyen korán a költségvetésről az önkormányzati szférával. Közölte, a mostani egyeztetés célja a kormány szándéka szerint egy "első körös beszámoló". "Nem vitázni szeretnénk, hanem tájékoztatni az önkormányzati szövetségeket a fő fejezeti számokról, a hangsúlyokról, arról, hogyan néz ki a költségvetés keretrendszere" - fogalmazott.
2009.09.04. 09:45
 
 
Pokorni: az oktatás a megszorított területek közé tartozik majd
Pokorni Zoltán szerint biztos, hogy a jövő évi büdzsében az oktatás a megszorított területek közé tartozik majd, s a költségvetési hiányt jelentős részben az oktatásra terheli a kormány. A fideszes politikus az MTI-nek nyilatkozva azt mondta, erre utal, hogy már idén 40-48 milliárdos maradványképzési kötelezettséget írt elő a tárca felsőoktatási intézmények számára. Ez azt jelenti, hogy vagy kockáztatnak az egyetemek, és egy óriási kifizetetlen "számlatömeggel" fordulnak a következő évre, bízva abban, hogy a most zárolt pénz elkölthető lesz, vagy leállnak a fejlesztések, és jelentősen visszafogják működési kiadásaikat.
2009.09.04. 09:30
 
 
Eltemették Michael Jacksont Kaliforniában
Michael Jacksont helyi idő szerint csütörtök este eltemették a kaliforniai Glendale-ben; a 70 nappal korábban elhunyt popsztárt családtagok és közeli barátok szűk köre búcsúztatta. Az 50 éves korában váratlanul meghalt énekest olyan hírességek mellett helyezték végső nyugalomra a Forest Lawn emlékpark nagy mauzóleumában, mint a néhai legendás hollywoodi színészek, Jean Harlow, Carole Lombard és Clark Gable. Mint az ABC televízió tudósítója megjegyezte, ha a Jackson-családnak az volt a célja, hogy az énekes háborítatlanul nyugodjon, akkor jól választott, a nagy márvány mauzóleum ugyanis szinte teljes egészében zárva van a közönség előtt, a rajongók nem látogathatják.
2009.09.04. 08:33
 
 
Legfeljebb húsz évet kaphat Marian Cozma gyilkosa
A Cozma-gyilkosság nyomozását felügyelő Veszprém Megyei Főügyészség vezetője szerint a rendőrség nemcsak azt tudja pontosan, hogy ki szúrt a Patrióta lokál előtt, hanem a bel- és kültéri kamerák felvételei, a mobiltelefon-hívások adatai, a gyanúsítottak és a tanúk vallomásai, és számos egyéb adat alapján másodpercekre lebontott időrendi táblázatot készítettek, amelynek alapján valamennyi gyanúsított, áldozat és tanú mozgása rekonstruálható - áll a pénteki Népszabadságban. Az ügyben a jelenlegi gyanúsítások az emberölés alapesetére vonatkoznak, amelyért maximum 15 évig terjedő szabadságvesztés jár, igaz, halmazati büntetés esetén ez elérheti a húsz évet.
2009.09.04. 08:27
 
 
Több lesz a női munkavállaló, mint a férfi az Egyesült Államokban
Az Egyesült Államokban történelmi váltás következik be a munkaerőpiacon: a női munkavállalók száma 1-2 hónapon belül meg fogja haladni a férfiakét - olvasható a USA Today napilapban. Ez az amerikai társadalom és gazdaság történetében első ízben fordul elő. Részben a nők társadalmi szerepvállalásának hosszú ideje zajló változása áll a háttérben, részben pedig az, hogy a gazdasági recesszióban nagyon sok férfi vesztette el állását. A foglalkoztatottak száma júniusban 132 millió volt, ennek 49,83 százalékát alkották nők, és a jelenlegi tendencia folytatódásával arányuk október-novemberben fogja meghaladni a férfi munkavállalókét.
2009.09.04. 08:12
 
 
Több tucatnyi halálos áldozata van egy afganisztáni légicsapásnak
Egyes források szerint negyven, mások szerint kilencven halálos áldozata van az észak-afganisztáni Kunduz tartományban a tálibok által elrabolt tartálykocsik ellen pénteken végrehajtott NATO-légicsapásnak. Gulam Mohjuddin tartományi rendőrparancsnok azt mondta, hogy a légitámadás két üzemanyag-szállító teherautót ért. Szerinte negyvenen meghaltak. A tálibok csütörtökön rabolták el a nemzetközi erők két üzemanyag-tartálykocsiját. A járművek egy folyó medrében elakadtak. Mintegy 200-250 ember tartózkodott a teherautók körül a légicsapás idején.
2009.09.04. 08:00
 
 
Csökkent a lisszaboni szerződés támogatottsága Írországban
Csökkent Írországban a négy hét múlva népszavazásra kerülő lisszaboni szerződés támogatottsága - derült ki egy csütörtökön közzétett felmérésből. A megkérdezettek 46 százaléka szavazna igennel az Európai Unió reformszerződésére, ami nyolc százalékponttal kevesebb, mint ami a legutóbb, májusban készült felmérés eredményei közt szerepelt. A lisszaboni szerződést biztosan elutasítók aránya 29 százalék, ebben a kategóriában egy százalékpontnyi volt a növekedés. Elemzők szerint az "igen"-tábort elhagyók nem az ellenzők, hanem a bizonytalanok csoportjába igazoltak át, így várhatóan döntő szerepe lesz a napokban beindult népszavazási kampánynak.
2009.09.04. 08:00
 
 
Véget ért a háború Dárfúrban
Véget ért a háború a nyugat-szudáni Dárfúrban az ENSZ és az Afrikai Unió közös békefenntartó missziójának (UNAMID) leköszönő vezetője szerint. Miután az erőszakcselekmények száma jelentősen visszaesett az elmúlt hónapokban, a nemzetközi közösség nem tekintheti a dárfúri állapotokat továbbra is jelentős konfliktusnak vagy háborúnak - mondta Rodolphe Adada az AP amerikai hírügynökségnek adott interjúban. Adada augusztus 31-i hatállyal távozott misszióvezetői hivatalából. Az UNAMID adatai szerint júniusban 16 emberéletet követeltek a harcok, míg a tavalyi év során havonta átlagosan 130-an haltak meg.
2009.09.04. 07:52
 
 
10-20 százalékkal olcsóbb az albérlet a fővárosban, mint tavaly
Ingatlanpiaci szakértők szerint megfigyelhető, hogy sok ember kénytelen a magas törlesztőrészletek miatt feladni a tulajdonát, és bérlakást keresni, ugyanakkor egyre gyakoribb, hogy csak úgy tudnak törleszteni a hiteladósok, hogy kiadják a lakásukat - olvasható a pénteki Népszabadságban. A napilap cikke szerint a két folyamat libikókája egyelőre a bérlők számára eredményez kedvezőbb árakat: nagyobb kínálat mellett tíz-húsz százalékkal olcsóbban lehet kiadó lakáshoz jutni a fővárosban, mint egy évvel korábban.
2009.09.04. 07:23
 
 
21 mulasztásos alkotmánysértés az Országgyűlés rovásán
Huszonegy mulasztásban megnyilvánuló alkotmánysértés írható az Országgyűlés rovására szeptember 1-ig - tudatta az Alkotmánybíróság. Ezek közül 18 esetben már letelt az alkotmánysértést kimondó Ab-határozatban a mulasztás orvoslására előírt határidő - olvasható az Ab hírlevelében. A jogalkotói mulasztások közül az, amelyiknél a legrégibben járt le a pótlására előírt határidő, a II. világháborút lezáró 1947-es Párizsi Békeszerződés által előirt kártalanításról, illetve az akkoriban Csehszlovákiából áttelepítettek kárpótlásáról rendelkezik, és a parlamentnek 1997. június 30-ig kellett volna jogszabályt alkotnia.
2009.09.04. 07:15
 
 
Washington feloldotta a kubai emigránsok utazási korlátozását
Az Egyesült Államok feloldotta helyi idő szerint csütörtökön a kubai emigránsokra vonatkozó több évtizedes utazási korlátozást: azok az amerikaiak, akiknek közeli hozzátartozóik élnek Kubában, ezentúl akármilyen gyakran és tetszőleges időtartamra a szigetországba látogathatnak. A washingtoni kormány ezzel végrehajtotta az elnök korábbi rendelkezését; Barack Obama még áprilisban utasította a külügy-, a pénzügy- és a kereskedelmi minisztériumot, hogy szüntessék meg a kubai amerikaiak szigetországi utazásaira vonatkozó korlátozást.
2009.09.04. 07:15
 
 
Amerikai kutatók szenzációs felfedezése az AIDS-vakcina előállításához
Amerikai kutatók szenzációs felfedezést tettek az AIDS-vakcina előállításához; kimutattak az emberi vérben két olyan antitestet, amely a betegséget okozó számos HIV-törzs semlegesítésére képes. A Nemzetközi AIDS Vakcina Kezdeményezés (IAVI) kaliforniai kutatói egy HIV-vel fertőzött afrikai személy vérében fedezték fel az immunrendszer által gyártott különleges képességű molekulákat - olvasható a Science tudományos folyóiratban. Az antitestek a HIV-vírus egy olyan pontját támadják meg, amely könnyen hozzáférhető és "nagy mértékű állandóságot" mutat, vagyis úgy tűnik, nem változik időről időre. A felfedezés új kulcsot jelenthet az AIDS-vakcinával kapcsolatos kutatások felgyorsításában.
2009.09.04. 07:03
 
 
Kevesebb napi fogyasztási cikket vásárolnak a magyarok
A magyarok az utóbbi fél évben kevesebbet vásároltak a megszokott napi fogyasztási cikkekből, míg az Egyesült Államokban és Európában a fogyasztók inkább úgy spóroltak, hogy az olcsóbb termékeket keresték - mondta Juhász László, a Boston Consulting Group (BCG) tanácsadó cég ügyvezető igazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. A BCG és a GfK Hungária piackutató legfrissebb felmérése szerint a magyar fogyasztók inkább a nem szükséges vagy kevésbé szükséges vásárlások visszafogásával reagálnak a válságra, és a megszokott termékeket - ha ritkábban is, de - megveszik.
2009.09.03. 21:45
 
 
A szélsőségek térnyeréséről tárgyalt Bajnai vezető finn politikusokkal
Elsősorban az európai kisebbségek helyzetéről és a szélsőségek térnyeréséről folytatott eszmecserét Bajnai Gordon miniszterelnök vezető finn politikusokkal csütörtökön Helsinkiben - tájékoztatta az MTI-t a kormányszóvivő. Szollár Domokos elmondta: a magyar miniszterelnök és Sauli Niinistö parlamenti elnök a gazdasági válság kezelése, és az Európai Unió aktuális kérdései mellett részletesen tárgyalt a szélsőséges politikai erők európai térnyeréséről. Hozzátette: Bajnai Gordon a finn parlament elnökének kérésére beszámolt szélsőségesek megnyilvánulásairól és az ahhoz kapcsolódó kormányzati illetve rendőrségi intézkedéseiről.
2009.09.03. 20:45
 
 
Újabb gyanúsítottat hallgattak ki Budaházy csoportja ügyében
Újabb gyanúsítottat vett őrizetbe és hallgatott ki a Központi Nyomozó Ügyészség a terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő eljárásban - közölte a főügyész. Az ügyészség gyanúja szerint Budaházy György 2007. elején egy több személyből álló, Hunnia mozgalomnak nevezett csoportot hozott létre és vezetett azért, hogy országgyűlési képviselők elleni támadásokkal - őket megfélemlítve - befolyásolják a parlamenti döntéseket. Szerdán fogták el az újabb gyanúsítottat, egy férfit, vele együtt már 12 gyanúsítottja van a csoportnak, amely az ügyészség szerint bűnszervezetben követte el a bűncselekményeket.
2009.09.03. 19:30
 
 
Rekord összegű bírságot róttak ki a világ legnagyobb gyógyszercégére
Rekord összegű, 2,3 milliárd dolláros bírságot róttak ki a világ legnagyobb gyógyszercégére, az amerikai Pfizerre törvénytelen marketingtevékenység miatt. Az ügyészség közlése szerint a Pfizer beleegyezett, hogy kifizesse a bírságot, amiért bizonyos gyógyszerek forgalmát a törvényt megsértve igyekezett növelni. Az igazságügy-minisztérium közlése szerint ez a legnagyobb összegű büntetés, amelyet az egészségügyben egy vállalatnak törvénysértő marketing miatt ki kell fizetni.
2009.09.03. 19:18
 
 
A vártnál jobban esett vissza a külföldi turizmus
A vártnál nagyobb mértékben esett vissza a külföldi utak keresettsége az idén a nyári szezonban, a belföldi turizmus azonban erősödött; az ajánlatkérések alapján a legnépszerűbb célpont a Balaton, valamint Görögország volt - közölte a C-Travel.hu utazási portál. A nyári hónapokban az oldalon több mint 8.500 ajánlatkérést regisztráltak a felhasználók belföldi szállodákba, ami 42 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakának adatait. Emellett az akciós csomagok iránt is jóval nagyobb mértékben érdeklődtek az ügyfelek, számuk 44 százalékkal volt több mint tavaly nyáron.
2009.09.03. 18:42
 
 
Fico kész minden témát megvitatni Bajnai Gordonnal
Robert Fico kész arra, hogy Bajnai Gordonnal találkozva minden olyan témát megvitasson, amelyet a magyar fél napirendre tűz - jelentette ki csütörtökön a szlovák kormányfő szóvivője. Silvia Glendová arra a budapesti közlésre reagált, hogy a két miniszterelnök a Nógrád megyei Szécsényben találkozik szeptember 10-én. "Ugyanakkor ismételten emlékeztet arra, hogy a találkozó sikeréhez nem járul hozzá, ha magyar részről állandóan és egyoldalúan azzal vádolják Szlovákiát, hogy a szlovák fél a felelős a szlovák-magyar kapcsolatok megromlásáért" - tolmácsolta a pozsonyi kormányfő véleményét a szóvivő.
2009.09.03. 18:15
 
 
"No Fico" feliratokat festettek a helységnév-táblákra Medgyesegyházán
Festékszóróval "No Fico" feliratot írtak az összes medgyesegyházi, szlovák helységnév-táblára ismeretlenek a napokban; a polgármester feljelentést tett az ügyben a rendőrségen - mondta Nagy Béla. A polgármester kifejtette: az eset vélhetően keddről szerdára virradóra történt. A településen négy szlovák nyelvű helységjelző tábla volt, mindet megrongálta az elkövető. A városban egyébként példaértékű az együttélés a magyarok a szlovákok és a románok között, még egy szóváltás sem történt soha - mondta. A rongálás ügyében nyomozást elrendelő mezőkovácsházi Rendőrkapitányság egyelőre bűnügyi zár alá vette a táblákat, úgyhogy még nem tudni, hogy javíthatóak-e vagy újakkal kell őket pótolni - tette hozzá a polgármester.
2009.09.03. 18:10
 
 
BKV-szerződések: újabb nagy összegű végkielégítésről adott hírt az MR1
Több mint 30 millió forintos végkielégítéssel távozott a BKV-tól Futó Sándor, akivel a közlekedési vállalat igazgatóság elnöke, Tóthfalusi György kötött szerződést; Tóthfalusinak és Futónak közös üzleti érdekeltségük is van - közölte csütörtökön az MR1-Kossuth rádió. A közszolgálati rádió információi szerint Futó Sándor tanácsaiért 1,4 millió forint havi díjazásért, valamint annak 150 százalékos garantált prémiumért adott tanácsokat, azaz havi 3,5 millió forintot kapott a BKV-tól. Futó Sándort idén áprilisban bocsátotta el Kocsis István vezérigazgató, a rádió úgy tudja, hogy a tanácsadó több mint 30 millió forint végkielégítést kapott.
2009.09.03. 17:15
 
 
A Manchester United a klubvilágranglista élén, 91. a Debrecen
A Manchester United immár egyedül vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját, amelyen eddig a Bajnokok Ligája-győztes, jelenleg második FC Barcelonával holtversenyben állt az élen. A lajstrom egyetlen magyar résztvevőjeként a BL főtáblájára jutott Debrecen 126 helyet előrelépve 91., míg a csoportkörös riválisai közül az FC Liverpool 9., az Olympique Lyon 21., a Fiorentina pedig 50. pozíciót foglalja el.
2009.09.03. 16:50
 
 
Michael Jacksont csütörtök este temetik el Kaliforniában
Michael Jacksont csütörtökön napnyugtakor temetik el a kaliforniai Glendale-ben; a család szűk körben válik meg a június 25-én elhunyt popsztártól. Az 50 éves korában meghalt énekest olyan hírességek mellett helyezik végső nyugalomra a Forest Lawn emlékpark nagy mauzóleumában, mint a legendás hollywoodi színész Jean Harlow, Carole Lombard, Clark Gable és a híres humorista, Red Skelton. A szertartáson csak a család tagjai és néhány közvetlen barát, köztük Diana Ross énekes lesz jelen. Az amerikai sajtó értesülése szerint Jackson temetése rendkívüli összegbe kerül, részben azért, mert a család 12 temetkezési helyet vásárolt meg.
2009.09.03. 16:25
 
 
Forma-1: Fisichella a Ferrarinál folytatja a szezon hátralévő részében
A Forma-1-es Ferrari istálló a szezon végéig szerződteti Giancarlo Fisichellát, a Force India olasz pilótáját. "Egy olasz legnagyobb álma, hogy a Ferrarinál versenyezzen, nem állhatunk ennek az útjába" - nyilatkozta kedden Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke. A 36 éves Fisichella a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Felipe Massa helyét veszi át a maranellói istállónál, amely a brazil pilóta pótlására eddig az olasz Luca Badoert alkalmazta, aki azonban nem tudott maradandót alkotni.
2009.09.03. 16:21
 
 
Horváth Csabára bízta a főpolgármester a BKV felügyeletét
Horváth Csaba (MSZP) főpolgármester-helyettes látja el csütörtöktől a BKV felügyeletével összefüggő feladatokat, amelyekről Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes hétfőn mondott le- nyilatkozta Demszky Gábor az MTI-nek. A főpolgármester elmondta, hogy a jogszabályban hozzátelepített feladatokat munkahelyi vezetőként egy úgynevezett "500-as hivatali intézkedésben" átruházta a szocialista politikusra, mivel ez a fontos kérdéskör nem maradhat főpolgármester-helyettesi felügyelet nélkül. Közölte, hogy döntése nem érinti az MSZP-SZDSZ koalíciós szerződést, mert e szerint is a szocialistáknál van ez a feladat.
2009.09.03. 16:10
 
 
A gazdasági válságra összpontosítana Barroso, ha újraválasztják
José Manuel Barroso arra akar törekedni elsősorban, hogy a gazdasági válságból kivezesse az uniót, ha újabb öt évre megbízást kap az Európai Bizottság irányítására - derül ki csütörtökön közzétett munkatervéből. A dokumentummal az EU legfőbb végrehajtó testületének jelenlegi irányítója az európai parlamenti (EP-) képviselőket akarja meggyőzni, akik egy része vonakodik megszavazni neki az újabb öt éves mandátumot. Az EP szeptember 16-án tűzheti napirendre az 53 éves Barroso személyéről való voksolást. Előbb azonban Barroso megbeszélések sorát folytatja le a frakciók vezetőivel, és részletekbe menően ismerteti velük terveit, prioritásait.
2009.09.03. 16:06
 
 
Foci: 3000 euróra büntette az UEFA a Debrecent
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 3000 euróra büntette a Debrecent a Bajnokok Ligája-selejtezőn történt petárda és más pirotechnikai eszközök használata miatt - számolt be róla a klub hivatalos honlapja csütörtökön. A DVSC-TEVA együttesének a svéd Kalmar elleni mérkőzésén történt lelátói petárdahasználat miatt kell mintegy 800 ezer forintos bírságot fizetnie. Mivel a piros-fehérek ilyen téren visszaesőnek számítanak, további büntetés várható az európai szövetségtől, hiszen az észt Levadia Tallinn elleni hazai BL-selejtezőn, illetve a szófiai mérkőzésen is pirotechnikai eszközökkel ünnepelték a Loki-szurkolók csapatuk győzelmét.
2009.09.03. 15:35
 
 
Kadhafi Svájc "felszámolását" javasolja
A líbiai forradalom vezetője indítványt nyújtott be ENSZ Közgyűléséhez, azt kérve, hogy a világszervezet számolja fel Svájcot - értesült a svájci televízió. Az értesülés szerint Moammer Kadhafi már a júliusban Olaszországban rendezett G8 csúcstalálkozón is hangoztatta a fenti követelést. Ennek értelmében az alpesi ország területét feldarabolnák, és a vele szomszédos államok között osztanák fel - idézte csütörtökön a svájci parlament külügyi bizottságának alelnöke, Christa Markwalder a tripoli terveket. Kadhafi legújabb elképzelésével a világszervezet Közgyűlése hivatott foglalkozni, amely szeptember 15-én kezdi meg új ülésszakát. A testületben egy éven át Líbia elnököl.
2009.09.03. 15:10
 
 
Szécsényben lesz a magyar-szlovák kormányfői találkozó
A Nógrád megyei Szécsényben találkozik majd szeptember 10-én Bajnai Gordon magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök - közölte a finn fővárosban Szollár Domokos kormányszóvivő csütörtökön. A szóvivő szeptember elsején az MTI-nek elmondta, hogy a magyar miniszterelnök szerint a problémákról és az együttműködésről egyaránt beszélni kell az egyeztetésen. A nyelvtörvény ügye megkerülhetetlenül fontos, csakúgy, mint a két ország közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése. Mint hangsúlyozta: a párbeszéd célja, hogy érdemben csökkentsék a két ország közötti feszültséget.
2009.09.03. 15:00
 
 
Paris Hilton saját kollekcióját mutatja be Budapesten
Keményen dolgozó üzletasszonynak tartja magát Paris Hilton, aki saját kollekcióját mutatja be Budapesten a Coin olasz nagyáruház csütörtöki nyitóestjén. Igazán nagyon élvezem bármelyik szerepkört, az énekesnőt, a színésznőt, a divattervezőt, a társasági személyt, az örökösnőt, de én igazán üzletasszony vagyok - mondta Paris Hilton, aki a saját nevét viselő kollekció egyik fehér-fekete ruhájában és egy több mint tíz centiméteres tűsarkúban vett részt a nagyáruházlánc vezetése által tartott sajtótájékoztatón a Dorottya Palotában. A híresség azt mondta, annak ellenére, hogy nagyon sokan elkényeztetettnek tartják, két lábbal áll a földön, sikerének titka pedig a kemény munka.
2009.09.03. 14:45
 
 
Nem változtatott az irányadó kamaton az EKB
Nem változtatott az irányadó kamat 1 százalékos szintjén az Európai Központ Bank (EKB) csütörtöki kamatdöntő ülésén. A döntés megfelelt az elemzői várakozásoknak. Az EKB utoljára májusban változtatta meg az alapkamatot, akkor 25 bázisponttal 1 százalékra csökkentette. Az EKB irányadó kamata 2000 óta változatlan, 4,25 százalék volt tavaly októberig. Azóta a világgazdasági válság elmélyülésével párhuzamosan folyamatosan csökkentette rekord alacsonyra, 1 százalékra. A piacok most arra várnak, hogy az Európai Központi Bank elnöke, Jean-Claude Trichet hogyan kommentálja a döntést.
2009.09.03. 14:41
 
 
NHH: egyre népszerűbb a digitális televíziózás
Az idén júliusban több mint húszezren álltak át digitális televíziózásra, így a hónap végén már 1,061 millió magyar háztartás tévézett így - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) az MTI-vel. Az NHH gyorsjelentése szerint júliusban az előfizetések 43,2 százaléka volt digitális, míg júniusban ez az érték 42,4, májusban pedig 41,5 százalék volt. A gyorsjelentés a tizennégy legnagyobb magyarországi műsorterjesztő önkéntes adatszolgáltatásra épül és az előfizetéses televíziós szolgáltatások piacának mintegy 80-85 százalékát fedi le. Az NHH becslései, illetve korábbi felmérései szerint közel 3 millió magyarországi háztartásban van valamilyen előfizetéses televíziós szolgáltatás.
2009.09.03. 14:30
 
OECD: a vártnál előbb indul meg a világgazdasági fellendülés
A vártnál hamarabb elindulhat a világgazdasági fellendülés, de az üteme várhatóan szerény lesz, a harminc legfejlettebb ipari országot tömörítő OECD szerint. A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) csütörtöki jelentése szerint Japánban és az euróövezetben a recesszió enyhébb lesz az idén, mint ahogy azt a szervezet júniusban prognosztizálta. A jelentés szerint az Egyesült Államok gazdasági kilátása stabil, továbbra is a hazai össztermék (GDP) 2,8 százalékos csökkenésével számol az OECD.
2009.09.03. 14:05
 
 
Még folyik az egyeztetés a bankszövetségben az etikai kódexről
Folyik a bankok közötti egyeztetés a banki magatartási kódexről, nincs még végleges változat - közölte Müller János, a Magyar Bankszövetség vezető tanácsadója. Hozzátette: várhatóan még ezen a héten olyan kódexet fogalmaz meg a Bankszövetség a PSZÁF tervezete alapján, amely a felügyeletnek, az ügyfeleknek és a banki közösségnek is elfogadható. Bajnai Gordon miniszterelnök júliusban a magyarországi bankok vezetőivel folytatott tárgyalások után jelentette be, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), a Bankszövetség és a kormány a Gazdasági Versenyhivatal bevonásával magatartási kódexet dolgoz ki a bankok számára.
2009.09.03. 14:00
 
 
Csökkent a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben
A várt bővülés helyett visszaesett a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben júliusban. A csökkenés 0,2 százalék az előző hónaphoz képest, közölte csütörtökön az Eurostat. Az Európai Bizottság statisztikai hivatala szerint elsősorban az élelmiszerek, a dohányáruk és a szeszesitalok forgalmának csökkenése vetette vissza a teljes kiskereskedelmi forgalmat. A Reuters elemzői konszenzusa 0,1 százalékos bővülést valószínűsített. Éves szinten azonban a várakozásoknál kisebb volt a visszaesés; az Eurostat 1,8 százalékos csökkenést regisztrált a 16 országból álló övezet kiskereskedelmi forgalmában, míg az elemzők 2,2 százalékos visszaesést jósoltak.
2009.09.03. 13:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986[1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista