2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Az SZDSZ országos tanácsa nyilatkozatot akar aláíratni a képviselőkkel
Az SZDSZ országos tanácsa (ot) nyilatkozatot akar aláíratni a párt parlamenti képviselőivel, amelyben kijelentik, hogy az Országgyűlésben a párt politikáját kívánják segíteni - jelentette be a párt elnöke a testület szombati ülését követő sajtótájékoztatón. Retkes Attila kérdésre válaszolva azt mondta: azok a képviselők tudnak arról, hogy a nyilatkozat aláírását kérik tőlük, akik részt vettek az ot ülésen. Hozzátette, a szabad demokratáktól természetesen azt várjuk, hogy aláírják azt a nyilatkozatot, hogy szabad demokraták. Szintén kérdésre válaszolva közölte, hogy nem szabnak határidőt a nyilatkozat aláírására. Az aláírás nem is kötelező, de a pártelnök szerint "egy erkölcsi és etikai kérdésről van szó".
2009.09.19. 20:00
 
 
Sólyom: a pályázati rendszer nem kedvez a kistelepüléseknek
A jelenlegi pályázati rendszer nem kedvez az ezer lakosnál kisebb lélekszámú falvaknak, csak a gazdagabb települések képesek profitálni belőle - jelentette ki a köztársasági elnök szombaton a Heves megyei Tarnabodon. Ebben a helyzetben ésszerűbb volna egy keretösszeg létrehozása kistelepülések számára, amelynek forrásait a helyi viszonyoknak megfelelően tudnák felhasználni az önkormányzatok - közölte Sólyom László, amikor a Bükki Nemzeti Park illetékességi területén tett látogatás keretében ellátogatott a hajléktalanokat befogadó faluként ismertté vált Tarnabodra.
2009.09.19. 19:00
 
 
A fenntartható fejlődésről rendeztek fórumot Budapesten
Fontos, hogy a fiatalok megértsék a klímaváltozás elleni küzdelem jelentőségét - hangsúlyozta Margot Wallström, az Európai Bizottság alelnöke szombaton Budapesten a fenntartható fejlődésről és a klímaváltozásról rendezett fórumon. Margot Wallström, az Európai Bizottság klímaváltozás elleni küzdeleme kampányának keretében jött Budapestre. A fórumon Szili Katalin, a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Tanácsa (NFFT) tiszteletbeli elnöke szólt arról, hogy Magyarországon egy évvel ezelőtt megalakult az NFFT, amely jelentést írt a magyar helyzetről, és a tanács február végéig elkészíti a klímatörvény normaszövegét.
2009.09.19. 18:00
 
 
Barroso: Írország biztosi jelölési jogot kockáztat
José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke szombaton Dublinban figyelmeztetett: ha az írek ismét nemmel szavaznak a lisszaboni szerződésről tartandó népszavazáson, országuk elveszítheti az európai biztos jelöléséhez társuló automatikus jogot. "Az egyetlen mód, amellyel Írország biztosíthatja, hogy továbbra is legyen biztosa, az, ha igennel szavaz" a lisszaboni szerződésre. Ellenkező esetben csökkentenünk kell a biztosok számát. Ez benne van a jelenlegi szerződésekben, és törvényi kötelességünk, hogy megtegyük" - fejtette ki Barroso a The Irish Times című lapnak adott interjúban. Írországban október 2-án tartják a második népszavazást a lisszaboni szerződésről.
2009.09.19. 17:37
 
 
NB I: MTK-Kaposvár 4-0
Az MTK Budapest hazai pályán négygólos győzelmet aratott az immár öt mérkőzés óta nyeretlen Kaposvár felett a labdarúgó Soproni Liga 8. fordulójának szombati első találkozóján. Soproni Liga, 8. forduló: MTK Budapest-Kaposvári Rákóczi 4-0 (1-0), Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Kassai gólszerzők: Lencse, Pátkai, Könyves. Az első félidő nagyon alacsony színvonalú játékot hozott, az MTK a hajrában szerzett vezetést. Az előny birtokában a folytatásban magabiztosabban futballozott a hazai gárda, kézben tartotta a találkozót, s Pátkai találata tulajdonképpen el is döntötte a három pont sorsát. Az utolsó percekben az összetört vendégeket újabb két góllal terhelték meg a kék-fehérek.
2009.09.19. 17:04
 
 
Magyarországon tartóztattak le egy olasz maffiózót
A nápolyi Casalesi-klán egyik vezető tagját tartóztatták le Nagylaknál a magyar-román határon - adta hírül az MR1 Kossuth Rádió szombaton. Az olasz ANSA hírügynökség jelentése szerint Giancarlo De Luca, a Casalesi-klán egyik területi vezetője július 17-én szökött meg egy rajtaütés elől, amelyben hat helyi maffiózót tartóztattak le. Az 52 éves férfi azóta szökésben van. A maffiózót a caserta-i olasz rendőrök jelzése alapján a magyar rendőrök tartóztatták fel a határon, amikor át akart menni Romániába. Giancarlo De Luca olasz értesülések szerint a camorra bűnszervezetének egyik központi alakja, az utóbbi hónapokban letartóztatott maffiavezérek nevében ő szedte be az uzsora és védelmi pénzeket.
2009.09.19. 17:03
 
 
Az MDF kerékpárúttá alakítaná a nagykörúti parkolósávot
Kerékpárút kialakítását szorgalmazza a fővárosi Nagykörút mindkét oldalán, a parkolósáv helyén az MDF - közölték a párt politikusai szombaton Budapesten. A Szent István körúton tartott sajtótájékoztatón Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese elmondta: nagyon jelentős a kerékpáros forgalom a fővárosban, különösen a Nagykörúton, ahol a biciklisek életüket veszélyeztetve vagy az autók között, vagy a gyalogosokat veszélyeztetve a járdán haladnak. Az út arra való, hogy közlekedjenek rajta, nem pedig arra, hogy parkoljanak - vélekedett a független országgyűlési képviselő.
2009.09.19. 16:00
 
Kézilabda, Cozma-emlékmérkőzés: Románia-Magyarország 31-30
A magyar férfi kézilabda-válogatott az utolsó másodpercben kapott góllal 31-30-ra kikapott szombaton a román csapattól a február 8-án meggyilkolt Marian Cozma emlékére rendezett nagyváradi mérkőzésen. A találkozón debütált szövetségi kapitányként Csoknyai István. Eredmény: Románia-Magyarország 31-30 (16-16). Az első félidő változatos játékot hozott, előbb a magyarok elhúztak három góllal, majd a hazaiak fordítottak. A szünet előtt megint a Csoknyai-csapat vezetett, de a románoknak sikerült egyenlíteniük. A folytatásban is hasonló volt a kép, ám ebben a szakaszban egyik fél sem tudott két gólnál többel elhúzni. 30-30-as állásnál a hazaiak vezették az utolsó támadást, és közvetlenül a lefújás előtt még egyszer betaláltak.
2009.09.19. 15:48
 
 
Célba ért a földkerülő vitorlázó Méder Áron
Szombat 14 órakor befejezte közel hároméves útját Méder Áron, aki hatméteres Carina 19-es típusú vitorlásával megkerülte a Földet. A sportoló édesapja az MTI-nek elmondta, a szlovéniai Koper kikötőjében mintegy hatvanan fogadták Méder Áront, aki a magyar szövetségtől egy kupát is átvehetett. A hajós és hajója hétfőn érkezik Magyarországra. A járművet majd a Dunán, a Margit híd és a Lánchíd közötti budai szakaszon lehet megtekinteni. A 29 éves Méder Áron a három év alatt 40 országot érintett, 30 000 tengeri mérföldet, azaz 55 000 kilométert tett meg három óceánon és tucatnyi tengeren.
2009.09.19. 15:18
 
 
A gének is felelősek a korai szexuális életért?
A tinédzserek szexualitása egyre korábban ébredezik. Amerikai kutatók most úgy vélik, megtalálták annak genetikai okát, hogy bizonyos fiatalok különösen korán élik át első szexuális aktusukat. Azok a fiatalok, akiket egyedül nevelt az anyjuk, jóval korábban kezdtek el szexuális életet élni, mint a többiek. A kategória 63 százaléka élt már át nemi aktust, míg azoknak a tiniknek, akiknek az apja legalább időszakonként a családdal élt, csak 53 százaléka. Az ép családban felnőtt gyerekek csupán 21 százalékának voltak ezirányú tapasztalatai. A kutatók a különbséget kevésbé tulajdonítják a környezeti tényezőknek, mint a genetikai okoknak.
2009.09.19. 15:14
 
 
Fidesz: elfogadhatatlan, hogy a gyermekétkeztetésen spórolna a kormány
A Fidesz-KDNP elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány a jövő évi költségvetésben a gyermekétkeztetésen akar spórolni - mondta Soltész Miklós, a frakciószövetség népjóléti kabinetjének vezetője szombati budapesti sajtótájékoztatóján. A kereszténydemokrata politikus elmondta: a jövő évi büdzsé tervezetében az szerepel, hogy az óvodai, iskolai, kollégiumi diákétkeztetés támogatása egyharmadára csökkenne, az idei 65 ezer forintról 22.500 forintra. Összesen mintegy egymillió gyermeken akar a kormány ezzel az intézkedéssel "megszorítani" - mondta a szakpolitikus, aki felszólította a kabinetet: vonja vissza ezt azt "embertelen költségvetést".
2009.09.19. 15:00
 
 
Vasárnap Telkiben találkozik a vb előtt álló U20-as válogatott
Vasárnap délben találkoznak a telki edzőtáborban az egyiptomi világbajnokság előtt álló U20-as labdarúgó-válogatott tagjai. A magyar szövetség szombati tájékoztatása szerint Egervári Sándor legénységére három nap alatt még hat edzés vár a szerda délutáni elutazásig. Az U20-as válogatott a vb-n szeptember 27-én Honduras, 30-án a Dél-Afrikai Köztársaság, majd október 3-án az Egyesült Arab Emírségek csapata ellen lép pályára.
2009.09.19. 14:52
 
 
Támadás érte az afganisztáni magyar katonai missziót
Támadás érte szombaton reggel az afganisztáni Baglán tartományban állomásozó MH Tartományi Újjáépítési Csoport egyik járőrcsoportját, személyi sérülés nem történt - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM). A tárca tájékoztatása szerint a járőrcsoport Puli-Humri belterületén hajtott végre feladatot, amikor egy gépjárművel közlekedő öngyilkos merénylő felrobbantotta magát a katonák konvoja mellett. Személyi sérülés nem történt, a konvoj egyik gépjárművében keletkezett kár. Az öngyilkos merénylő életét vesztette.
2009.09.19. 14:00
 
 
Csehország részt akar venni az amerikai rakétapajzsban
Csehország még az év vége előtt tárgyal az Egyesült Államokkal arról, hogy részt venne a valóban megvalósuló amerikai rakétavédelmi rendszer kiépítésében, miután Washington feladta a rendszerelemek közép-európai telepítésének tervét - közölte washingtoni tárgyalásai után a cseh védelmi miniszter. Csehország szeretné, ha szakértői részt vehetnének az amerikai rakétavédelmi hivatal (MDA) munkájában. A majdani tárgyalásokon a rakétapajzson kívül szó lesz a két ország általános katonai együttműködéséről - tette hozzá Martin Bartak. Robert Gates amerikai védelmi miniszter pedig kijelentette: az Egyesült Államok szívesen látja Csehország részvételét az új "rakétavédelmi architektúrában".
2009.09.19. 13:28
 
 
Internetes intők, elektronikus szülői értekezletek Romániában
A román iskolákban hamarosan nem lesz szükség tanári fogadóórákra, hiszen a szülő mindent megtudhat csemetéjéről az interneten is. A jászvárosi Vasile Alecsandri elméleti gimnáziumban bemutatták a szülők és az oktatók közötti közvetlen információcserét biztosító elektronikus rendszert. Az "ősök" elektronikus levélben vagy mobiltelefon-üzenetben akár azonnal értesülhetnek arról, milyen osztályzatot kapott gyermekük, de az "online katalógus" amolyan virtuális osztálynaplóként is szolgál, amelyben megtekinthető a diák valós teljesítménye. A közeli jövőben állítólag Románia minden iskolájába bevezetik ezt a rendszert.
2009.09.19. 13:24
 
 
Megnyílt a világ legnagyobb népünnepélye, az Oktoberfest
Több ezer, többnyire bajor népviseletbe öltözött ünneplő jelenlétében - már szeptember harmadik szombatján pontban délben - megnyílt Münchenben a világ legnagyobb népünnepélyének tartott, sörfesztivál, az Oktoberfest. Az idei immár a 176-ik a Németországban és a világ több más országában - köztük a magyar sörkedvelők körében is - nagy népszerűségnek örvendő fesztiválok sorában. A rendezők arra számítanak, hogy idén megdől a tavalyi 6 milliós látogatói rekord. Mint ahogy rekordot várnak a sörfogyasztásban is, hisz tavaly "csak" 6,6 millió korsó sör fogyott.
2009.09.19. 13:01
 
 
Ikvai-Szabó Imre veszi át Fodor Gábor helyét az Országgyűlésben
Ikvai-Szabó Imrét választotta országgyűlési képviselőnek Fodor Gábor megüresedett mandátumára az SZDSZ országos tanácsa szombati ülésén - közölte a párt kommunikációs igazgatója. A jelölt 53 igen és 6 nem szavazatot kapott. Fodor Gábor helye szeptember 14-i hatállyal üresedett meg, miután a volt pártelnök, korábbi ígéretének megfelelően lemondott parlamenti mandátumáról. Az SZDSZ ügyvivő testülete hétfőn egyhangú szavazással, ellenszavazat nélkül Ikvai-Szabó Imrét jelölte a helyére.
2009.09.19. 13:00
 
 
Főiskolai diplomája van Juhász Gábor titokminiszternek
Juhász Gábor, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter az MTI-nek cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint nincs felsőfokú végzettsége. A szocialista politikus 1985-ben szerzett főiskolai oklevelet, diplomát a Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolán Kecskeméten, ezután munka mellett járt a közgazdaságtudományi egyetemre, de annak elvégzése után nem tett újabb államvizsgát. Juhász Gábor elmondta, hogy kezdeményezi adatainak pontosítását az Országgyűlés honlapján. A Magyar Nemzet szombaton azt írta, hogy Juhász Gábornak nincs egyetemi diplomája, bár az Országgyűlés honlapján szereplő életrajzában az olvasható, hogy a közgazdaságtudományi egyetemen 1991-ben szerzett diplomát.
2009.09.19. 12:35
 
 
Bajnai: kétszáz roma diplomás kerülhet a közigazgatásba
A kormány kétszáz roma diplomás felvételét kezdeményezi a közigazgatásba - jelentette be Bajnai Gordon szombaton a Romaversitas Alapítvány tanévnyitóján. A miniszterelnök véleménye szerint ahhoz, hogy a "nemrég letartóztatott magyar Ku-Klux-Klantól el lehessen jutni egy magyar Obamához", sokkal erősebb roma értelmiségi elitre van szükség, akik képesek a romaintegrációt segíteni. Hozzátette: ehhez szükség van arra, hogy az állam elöl járjon, ezért is kezdeményezik a diplomás romák bekerülését a közigazgatásba. A kormányszóvivő tájékoztatása szerint októbertől lehet pályázni a komplex, szakmai és anyagi segítséget is nyújtó programban való részvételre.
2009.09.19. 12:00
 
 
Kiadvány a legnehezebb helyzetben lévőkről
100 legszegényebb - ez a címe annak a kiadványnak, amely a száz leggazdagabb magyarról évente készülő lista ötletéből kiindulva a legnehezebb helyzetben élők példáján keresztül kívánja felhívni a figyelmet a magyar társadalom peremén élőkre. A szombaton napvilágot látott anyag azonban nem pénztelenségként értelmezi a szegénység fogalmát, mert az sokféle hiányt takarhat - emelték ki az összeállítás készítői. Az anyagi küszködés mellett a kiszolgáltatottság, a függőség, a család hiánya is szegénnyé tehet valakit - olvasható a Kurt Lewin Alapítvány által megjelentetett kiadványban, amely neves fotósok és újságírók közreműködésével készült el.
2009.09.19. 11:28
 
 
Az ország természeti értékeire hívta fel a figyelmet az államfő
A köztársasági elnökség szép és fontos célja az, hogy ráirányítsa a figyelmet az ország természeti értékeire - mondta Sólyom László szombaton Felsőtárkányban, a Bükki Nemzeti Park területén tett látogatásának második napján. Elsősorban arra akarja felhívni a figyelmet, hogy mennyi értékőrző táj található és mennyi értékőrző ember dolgozik országszerte - közölte az államfő, amikor felkereste a nemzeti park Oktatóközpontját. Egyben kifejezte reményét, hogy látogatásai segítségére vannak az országnak, illetve a nemzeti parkoknak, akár úgy, hogy sikerül egy-egy megoldatlan kérdésre felhívni az illetékes miniszter figyelmét.
2009.09.19. 11:00
 
 
Tenisz, Quebec: Czink elődöntős Petrova legyőzésével
Az első helyen kiemelt Nagyja Petrován is túljutva Czink Melinda elődöntőbe került a 220 ezer dollár összdíjazású kanadai fedettpályás tenisztornán. Az ötödikként rangsorolt magyar játékos a budapesti idő szerint szombat hajnali összecsapáson az első játszmában rövidítésben nyert a címvédő orosz ellen, aki ezt követően betegségre hivatkozva feladta a mérkőzést. Eredmény, női egyes, negyeddöntő: Czink (5.)-Petrova (orosz, 1.) 7:6 (7-4) - Petrova feladta.A magyar teniszező a döntőbe jutásért a torna harmadik helyén kiemelt kanadai Aleksandra Wozniakkal találkozik. A hazai játékos 53 perc alatt intézte el orosz riválisát, Alla Kudrjavcevát, alig két játékot veszítve.
2009.09.19. 09:25
 
 
Internetes szükségszünetjelző a mozikban
Rövidesen a világ minden mozinézője nyugodtan elvégezheti a szükségét anélkül, hogy lemaradna a film kulcsfontosságú jeleneteiről a nemzetközi porondra kilépni kívánó Runpee.com (szaladj pisilni) nevű amerikai honlap segítségével. A Runpee.com forradalmasította a mozilátogatást az Egyesült Állomokban: a nézők a segítségével megtudhatják, hogy mikor állhatnak fel és mennyi időt szentelhetnek szükségük elvégzésére anélkül, hogy lemaradnának a fő jelenetekről. Dan Florio azután hozta létre a honlapot, hogy 2005-ben három órán és hét percen át ült a székbe szögezve a King Kong vetítésén, hogy a film egyetlen részletét se mulassza el.
2009.09.19. 09:19
 
 
Apácák készítik a szinte aranyat érő agavé-csipkét Hvar szigetén
A vastag levelű mediterrán növény, az agavé rostos szálaiból készítik a különleges csipkét a Hvar horvát szigeten élő Benedek-rendi apácák. Alkotásuk az egyik legkeresettebb és legdrágább szuvenír, XVI. Benedek pápa is egy ilyen kézimunkát kapott ajándékba a horvát külügyminisztertől, amikor Gordan Jandrokovic júniusban a Vatikánban járt - írta a Slobodna Dalmacija című spliti napilap. A dalmát sziget lakói nem ismerik az agavé csipke titkát, mert azt az apácák magas fallal körülvett kolostorukban őrzik.
2009.09.19. 09:15
 
 
Az Egyesült Államok élesen bírálta a Goldstone-bizottság jelentését
Élesen bírálta az amerikai kormány azt az ENSZ-jelentést, amelynek legsúlyosabb megállapítása szerint Izrael háborús és feltehetően emberiesség elleni bűnöket követett el a januári gázai övezeti háború során. Ian Kelly külügyi szóvivő pénteken Washingtonban tartott sajtóértekezletén kifogásolta, hogy a Richard Goldstone vezette bizottság jelentése - mint mondta - túlságosan Izrael cselekedeteire összpontosít, míg az övezetet uraló Hamász palesztin iszlamista szervezet tetteiről csak "általános és szerény megjegyzéseket" tett. A Goldstone-bizottság kedden hozta nyilvánosságra jelentését, amelyben nemcsak Izraelnek, hanem a palesztin fegyvereseknek is háborús és feltehetően emberiesség elleni bűnöket ró fel.
2009.09.19. 09:04
 
 
Hetven önkormányzat szervez egységes óvoda-bölcsődei ellátást
Mintegy hetven települési önkormányzat, illetve társulás szervez egységes óvoda-bölcsődei ellátást a Szociális és Munkaügyi Minisztérium előzetes adatai szerint. Szeptembertől lehet létrehozni egységes óvoda-bölcsődei csoportokat azokon a tízezer lélekszám alatti településeken, ahol nem kötelező bölcsőde működtetése. Az egységes óvoda-bölcsőde azoknak a 2-3 év közötti gyermeket nevelőknek jelenthet lehetőséget a napközbeni ellátás igénybevételére - és ezen keresztül a szülő munkába állására -, akik kisebb településen élnek, ahol a gyermekek alacsony száma miatt nem működtethető bölcsőde.
2009.09.19. 09:00
 
 
Autómentes hétvége az Andrássy úton
Színházi korzó, képző- és iparművészek, energia-totó, kiállítás és sok, a környezetvédelemmel kapcsolatos kulturális csemege várja az érdeklődőket a Fővárosi Autómentes Hétvége keretein belül az Andrássy úton szombaton és vasárnap. Az Európai Mobilitási Hét fő eseményeként a hétvégén szabaddá válik az Andrássy út a gyalogosok és kerekezők számára. Az Évadnyitó Színházi Fesztiválon ötvenöt kő- és alternatív színház mutatja be legsikeresebb darabjait a Liszt Ferenc téri színpadon. A tér és a Nagymező utca között képzőművészek és iparművészek alkotásaival ismerkedhetnek meg a járókelők.
2009.09.19. 08:42
 
 
Négy szakkiállítás nyílik a Budapesti Vásárközpontban
Négy szakkiállítás nyílik szeptember 22-én a Budapesti Vásárközpontban: a Budatranspack csomagolástechnikai, a Printexpo nyomdaipari, és a Promotion marketing kommunikációs szakkiállítás, valamint az X-Meditor Kft.-vel közös Autotechnika-Autodiga járműgyártás háttéripari rendezvény - közölte a rendezvényeket szervező Hungexpo Zrt. A szervezők és a kiállítók is elsősorban a szakközönségre számítanak. A négy kiállításon összesen 13 ország 300 kiállítója várja az üzleti partnereket, mintegy 8.000 négyzetméter kiállítási területen.
2009.09.19. 08:36
 
 
Huszonhét milliárdos rekordnyeremény a francia lottón
Százmillió eurót, vagyis közel huszonhét milliárd forintnak megfelelő összeget nyert egy francia játékos az Euromillions lottójáték péntek esti sorsolásán, s ezzel új nyereményrekordot állított fel Franciaországban. Az előző franciaországi rekordot 2005 szeptemberében érték el, csaknem 76 millió euróval lett gazdagabb egy Párizs körzetében leadott telitalálatos szelvény szerencsés tulajdonosa. A kilenc országban játszott Euromillions már többeket tett mesésen gazdaggá. Az abszolút nyereményrekordot egy fiatal spanyol nő állította fel idén májusban 126 millió eurós, azaz mintegy 34 milliárd forintos nyereményével.
2009.09.19. 08:24
 
 
Az IMF több mint négyszáz tonna aranyat ad el
Jóváhagyták a Nemzetközi Valutaalap (IMF) tagállamai pénteken, hogy az IMF több mint 400 tonna aranyat adjon el tartalékaiból, a bevételből pedig hitelt nyújtson a szegény országoknak és megszilárdítsa saját pénzügyeit. A washingtoni székhelyű szervezet közleménye szerint 403,3 tonna aranyat adnak el. Ez az IMF aranytartalékának a nyolcadát teszi ki, jelenlegi piaci értéke pedig közel 13 milliárd dollár. A nemzetközi szervezet úgy akarja eladni az aranyat, hogy azzal ne zavarja meg a nemesfém piacát. Ezért a több mint négyszáz tonnás mennyiséget piaci áron felajánlja megvételre a tagállamok jegybankjainak.
2009.09.19. 08:18
 
 
Slota szerint a magyarok Szlovákia szuverenitására törnek
Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke pénteken ismét élesen bírálta a magyar politikusokat, és azzal vádolta meg őket, hogy fel akarják számolni Szlovákia szuverenitását. A nacionalista politikus, aki már régen jelent meg a nyilvánosság előtt, a közép-szlovákiai Tvrdosinban, a nyelvtörvényről tartott SNS-konferencia után figyelmeztetett a szlovák szuverenitás felszámolására irányuló állítólagos magyar erőfeszítésekre. Mint fogalmazott, Szlovákiának résen kell lennie a déli szomszéd lehetséges katonai támadásával szemben.
2009.09.19. 08:01
 
 
Molnár Csaba szerint még ősszel dönteni kell a miniszterelnök-jelöltről
Molnár Csaba kancelláriaminiszter szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről még az ősszel dönteni kell - írja szombati számában a Népszava. A lapnak nyilatkozva a politikus úgy vélte, pártjának két dologgal kell most foglalkoznia. Az egyik a kormányzás, a válságkezelés folytatása, a másik pedig a politikai kampány. Megjegyezte, azért is fontos, hogy ősszel döntés szülessen a kormányfőjelölt személyéről, hogy a jelöltet a decemberi kongresszuson már hivatalosan is meg lehessen választani. Szerinte nem lehet programot készíteni miniszterelnök-jelölt nélkül. Ő lesz ugyanis a kulcsfigura - mondta.
2009.09.19. 07:55
 
 
Megállapodástervezetet fogadtak el a kórházi szakmai szervezetek
Megállapodástervezetet fogadtak el a kórházi szakmai szervezetek képviselői és az egészségügyi miniszter pénteki, budapesti egyeztetésén, a dokumentum szerint egyebek mellett bázisfinanszírozást vezetnek be október elsejével. Székely Tamás miniszter a többórás egyeztetés után tartott sajtótájékoztatón közölte: a megállapodás akkor lép hatályba, ha a delegáló szervezetek jóváhagyják a dokumentumban foglaltakat. "A megállapodás arról szól: a kormány nem zárkózik el attól, hogy többletfinanszírozást biztosítson az egészségügy részére" - mondta.
2009.09.18. 21:31
 
NB I: pontot szerzett Győrben a ZTE
Az utóbbi időben gyengélkedő Zalaegerszeg 1-1-es döntetlen játszott a Győr otthonában a labdarúgó Soproni Liga 8. fordulójának nyitómérkőzésén. Soproni Liga, 8. forduló: Győri ETO FC-ZTE FC 1-1 (0-0), Győr, 2110 néző, gólszerzők: Babic (84.), illetve Szalai (62.). Az első félidőben a hazaiak játszottak jobban. A fordulás után, negyedóra elteltével az addig kapura veszélytelen zalaiak a hazai kapus nagy hibáját kihasználva vezetést szereztek. Ezután a Győr mindent megtett a fordításért, több helyzetet is kialakított, majd a zalaegerszegi Horváth kiállítása után néhány perccel egy távoli lövésből - a ZTE hálóőrének elképesztő hibája révén (Vlaszák a labda mellé vetődött) - egyenlített.
2009.09.18. 21:04
 
 
Orbán: a Fidesz-kormány hatályon kívül fogja helyezni a költségvetést
A Fidesz, ha kormányra kerül, jövőre hatályon kívül fogja helyezni a költségvetést, és megalkot egy újat, a párt gazdaságpolitikája ugyanis teljesen más természetű, mint amilyet a jelenlegi kormány képvisel - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a HírTV Péntek8 című műsorában. A pártelnök szerint a 2010-es költségvetés azért veszélyes, mert elvesz fél évet a megújulásból: óriási kár származik belőle, ezért nem mindegy, hogy mikor lesznek az országgyűlési választások. "Minél hamarabb, az annál jobb", és ezért nem mindegy, hogy elfogadja-e a parlament a büdzsét - hangsúlyozta Orbán Viktor.
2009.09.18. 20:20
 
 
Parlament előtt a jövő évi költségvetést megalapozó törvénycsomag
A jövő évi költségvetést megalapozó törvénycsomag 41 törvényt módosít, szerepel benne egyebek között, hogy az állami és önkormányzati cégek addig nem kaphatnak támogatást, amíg nem teszik közzé vezetőik jövedelmeit, és jövőre az önkormányzatok már nemcsak az 1 milliárd, hanem az 50 millió forintot elérő beruházások után is kaphatnak céltámogatást - a javaslat az országgyűlés honlapján olvasható. A módosuló államháztartási törvény szerint az államháztartás alrendszereiből nem nyújtható támogatás az állam, az önkormányzat, a költségvetési szerv, vagy a közalapítvány többségi befolyása alatt álló gazdasági társaságnak, amíg az nem teszi közzé a vezetői javadalmazását.
2009.09.18. 20:05
 
 
Az EU-országoknak 2011-től csökkenteniük kell államháztartási hiányukat
Az Európai Unió országainak 2011-től csökkenteniük kell államháztartási hiányukat, hogy megakadályozzák az ellenőrizetlenül szárnyaló adósságspirált - tartalmazza az Európai Bizottság egyik dokumentuma, amit az EU pénzügyminisztereinek október 1-én kezdődő ülésére készült. Az EU tagok kormányai több százmilliárd eurót költöttek arra, hogy életet leheljenek gazdaságaikba. Az október eleji pénzügyminiszteri ülésen arról lesz szó, hogy miként lehet majd a gazdaságba pumpált állami pénzeket kivonni. A legtöbb országnak évente több mint 0,5 százalékkal - néhánynak több mint 1 százalékkal - kell majd GDP-arányosan csökkentenie államháztartási hiányát éveken keresztül ahhoz, hogy megállítsák a gyors eladósodás irányzatát.
2009.09.18. 19:27
 
 
Berlinbe várja az EU tagállamainak vezetőit a német kancellár
A berlini fal leomlásának 20. évfordulójával kapcsolatos ünnepségekre a német fővárosba várja valamennyi európai uniós tagállam - köztük Magyarország - vezetőjét Angela Merkel. A német kancellár mindezt pénteki nemzetközi sajtóértekezletén jelentette be, utalva arra: a meghívást előző nap tolmácsolta az állam-, illetve kormányfőknek az Európai Unió rendkívüli csúcsértekezletén. November 9-én Berlinben nagyszabású megemlékezést rendeznek, amelyre már meghívást kapott idősebb George Bush, az Egyesült Államok akkori és Barack Obama jelenlegi elnöke, valamint Mihail Gorbacsov volt szovjet vezető.
2009.09.18. 19:10
 
 
A német csúcsvezetők több mint fele vesztette el állását 2006 óta
Három év alatt, 2006 óta a német nagyvállalatok vezetőinek több mint fele hagyta ott állását, vagy távozott felmondással. A DAX-30 vezető német részvényindexben szereplő cégek 192 csúcsvezetője közül 98 távozott az időszakban, a Heidrick & Struggles cégtanácsadó összesítése szerint. Ugyanakkor a vezetői posztok száma is folyamatosan csökken, 1998-ban még 248 csúcsvezetői poszt volt a DAX-lista 30 cégénél, jelenleg csupán 185 van. A DAX-cégek 30 vezérigazgatója, illetve elnöke közül 2006 óta 14-en vesztették el állásukat, vagy mondtak fel, és az utódok közül 10 fő már korábban is a vezetőséghez tartozott.
2009.09.18. 19:06
 
 
Magyarország 1 milliárd eurós kötvénykibocsátást tervez 2010 első félévében
Magyarország 1 milliárd euró értékben kötvényt tervez kibocsátani 2010 első félévében, megfontolás kérdése lehet, hogy a kötvényt dollárban jegyezzék - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter Londonban. Oszkó újságíróknak elmondta: 2010 első felében az idei nyári 1 milliárd euróhoz hasonló nagyságú kötvény kibocsátását tervezi Magyarország. Ez esetleg dollárban is történhet. A pénzügyminiszter rámutatott, a jövőre devizában piacra kerülő magyar kötvények célja a lejáró devizaadósság kiváltása. Magyarország nem tervez olyan kötvénykiadást, ami növelné az ország devizaadósságát - hangsúlyozta. Oszkó azt mondta továbbá, hogy Magyarország nem tervez jenben, vagy svájci frankban történő kötvénykibocsátást.
2009.09.18. 19:00
 
 
Orbán: 2010 legyen a remény éve Magyarország számára
Orbán Viktor bízik benne, hogy 2010 egész Magyarország számára a remény éve lesz, amikor "a rombolás szelleme után az (...) építő szellem uralkodik majd". A Fidesz elnöke a győri Barátság Sportpark pénteki átadásán ünnepi beszédében hangoztatta: a szabadidőközpont megvalósításával Győr azt üzeni az országnak, hogy jól végzett munkával, széles összefogással a legnehezebb időkben is tudunk építeni. Dacolva a nehéz körülményekkel, amikor "szinte mindenhonnan csak a rombolásról érkeznek hírek". A Fidesz elnöke leszögezte: aki épít és alkot, az reménykedik. Márpedig a remény az ami leginkább hiányzik ma Magyarországról.
2009.09.18. 18:00
 
 
Bankszövetség: aki nem írja alá a kódexet, versenyhátrányba kerül
Azok a hitelintézetek, amelyek nem csatlakoznak a Magatartási Kódexhez, versenyhátrányba kerülnek Müller János, a Magyar Bankszövetség vezető tanácsadója szerint. Azok, amelyek már aláírták a dokumentumot, illetve deklarálták csatlakozási szándékukat, a magyar lakossági hitelpiac jóval több mint 90 százalékát lefedik. Bízunk abban, hogy a lakossági hitelezésben meghatározó bankok mellett a tagbankok többsége csatlakozni fog a kódexhez. Több külföldi tulajdonú bank jelezte ezt a szándékát azzal, hogy meg kell várnia a tulajdonos jóváhagyását - mondta Müller János az MTI-nek.
2009.09.18. 17:35
 
 
Asztalitenisz Eb: Tóth bejutott a legjobb nyolc közé
Tóth Krisztina nagy csatában nyert az orosz Anna Tyihomirova ellen, és bejutott a legjobb 8 közé egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokság pénteki versenynapján. A magyarok közül egyesben egyedül versenyben maradt Tóth a viadal honlapja szerint óriási küzdelmet vívott riválisával, aki a negyedik szett után 3-1-re vezetett ellene, sőt a hatodik játszmában több mérkőzéslabdája is volt. Tóth azonban hárította Tyihomirova lehetőségeit, majd a döntő szettet 11-8-ra megnyerve hozta a mérkőzést. A tavalyi Eb-n ebben a számban bronzérmes Tóth az elődöntőért szombat 14:15 órától lép asztalhoz a német színekben versenyző Jiaduo Wu ellen.
2009.09.18. 17:30
 
 
Sólyom László megkezdte látogatását a Bükki Nemzeti Parkban
Sólyom László a túlnyomórészt szlovák kisebbség lakta Répáshután kezdte meg Értékőrző Tájak és Emberek Magyarországon elnevezésű országjáró sorozatának nyolcadik állomását pénteken délután, a vasárnapig tartó látogatás helyszíne ezúttal a Bükki Nemzeti Park. Sólyom László 2007 januárjában országjáró sorozatának első állomásaként a Körös-Maros Nemzeti Parkba látogatott. Ezt követően felkereste a Fertő-Hansági és Őrségi Nemzeti Parkot, az Aggteleki Nemzeti Parkot, majd a Duna-Ipoly Nemzeti Parkot, később a Duna-Dráva Nemzeti Parkot, majd a Hortobágyi Nemzeti Parkban tett látogatást. Idén májusban a Balaton-felvidéki Nemzeti Park működési területét tekintette meg, a mostani túra a sorozat nyolcadik állomása.
2009.09.18. 17:15
 
 
Családi öngyilkosság Maglódon, csak az anya élte túl
Feltehetően kollektív öngyilkosság szándékával nagy mennyiségű gyógyszert vett be egy maglódi család négy tagja pénteken. Hárman meghaltak, az anyát pszichiátriára szállították - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrségi információk szerint vélhetően közös megegyezéssel akart véget vetni az életének egy 53 éves nő, hasonló korú férje, valamint 19 és 20 éves lányuk. Mind a négyen nagy mennyiségű gyógyszert vettek be, de az anya még fel tudta hívni háziorvosukat, akinek elmondta, hogy a férje meghalt. A helyszínre érkező orvos nemcsak a férjet, hanem a két lányt is holtan találta, ám a bejelentést tevő asszony életben maradt.
2009.09.18. 17:06
 
 
Messi 2016-ig meghosszabbította szerződését a Barcelonával
Lionel Messi, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin csatára pénteken 2016-ig meghosszabbította szerződését a katalán klubbal. Mindezt a spanyol bajnokság címvédője jelentette be hivatalos internetes oldalán. A 22 esztendős argentin válogatott támadót az új megállapodás értelmében 250 millió euróért lehet kivásárolni barcelonai szerződéséből. Katalán együttesével Messi az előző szezonban a BL- és a bajnoki siker mellett egy spanyol Király Kupa- és Szuperkupa-, valamint egy Európai Szuperkupa-serleget is begyűjtött.
2009.09.18. 16:50
 
Jim Carrey újra házas, vagy mégsem?
Jim Carrey és Jenny McCarthy megpecsételték szerelmüket. A pár négyéves együtt járás után Malibuban fogadott egymásnak örök hűséget egy speciális ceremónia keretében, mellőzve az anyakönyvvezetőt és az efféle formaságokat.
2009.09.18. 16:29
 
Britney Spears mindent tagad!
Az énekesnő tagadta azokat a pletykákat, melyek szerint ál-szereplőválogatásokat rendezett, hogy jóképű férfiakkal tudjon ismerkedni.
2009.09.18. 16:27
 
Bruce Willis megfenyegette egyik rajongóját
A világhírű színész épp feleségével, Emma Heminggel iszogatott az egyik New York-i bárban, amikor több nő is észrevette. Azonnal elkezdték őt fotózni telefonjaikkal, amit a színész eleinte jól tűrt. De csak eleinte.
2009.09.18. 16:24
 
 
Fidesz: a költségvetés elősegíti az egészségügy kivégzését
A Fidesz szerint a jövő évi büdzsé "elősegíti az egészségügy kivégzését", közvetlen életveszélyt jelent a betegek számára, mert az ellátás színvonalának drasztikus csökkenése várható tőle. Elmondható, hogy a költségvetés elősegíti az egészségügy kivégzését - jelentette ki Pesti Imre budapesti sajtótájékoztatóján. A fideszes politikus pártja a múlt heti közlését idézve úgy fogalmazott: a költségvetés fő számait látva kijelenthető, hogy az egészségügyben aktív eutanázia zajlik. Jelezte, hogy nem kapták meg azokat a péntekre ígért számokat, amely ismeretében tudnák, hogy az egyes költségvetési fejezeteken belül mire, mennyit akar költeni a kormányzat.
2009.09.18. 16:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973[1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista