2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Jövő hét végétől kezdik a H1N1 elleni védőoltás beadását
A jövő hét végétől vagy az azt követő hét elejétől megkezdődhet az A/H1N1 vírus elleni védőoltás beadása Magyarországon - jelentette be az egészségügyi miniszter a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. Székely Tamás ismertetése szerint megérkezett ugyanis az Országos Gyógyszerészeti Intézethez az Omninvest összes olyan dokumentációja, amely alapján a Magyarországon gyártott H1N1 vírus vakcina forgalomba hozatali engedélyét várhatóan a jövő hét elején kiadhatják. Hozzátette: van olyan forgatókönyv, amely szinte percre pontosan meghatározza az oltóanyagok útját.
2009.09.24. 16:00
 
 
IMF: strukturális reformok kellenek a növekedéshez Magyarországon
Magyarországon a gazdasági növekedés beindulása, későbbi felgyorsulása érdekében fontos a strukturális reformok megvalósítása - mondta Iryna Ivaschenko, az IMF magyarországi képviseletének vezetője Budapesten, az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) rendezvényén. Kiemelte: Magyarország államadóssága magas a GDP-hez mérten, így mind a fiskális konszolidáció folytatására, mind a szerkezeti reformok megvalósítására szükség van. Ivaschenko aláhúzta: a 2009-2010-re már életbe lépett, illetve tervezett strukturális lépések együttes hatása a GDP mintegy 5 százalékának felel meg.
2009.09.24. 15:55
 
 
Pénteken nyílik a World Press Photo 2009 kiállítás Budapesten
Minden korábbinál több fotós rekordmennyiségű képéből válogatták ki az idei budapesti World Press Photo kiállítás anyagát; a nagyközönség számára pénteken nyíló tárlaton mintegy 200 kép tekinthető meg. Az idén 196 fotót válogattak ki a 124 ország 5508 fotósa által beküldött 96 ezer 268 képből; az utóbbi két szám húsz százalékkal több, mint tavaly volt - mondta Jurre Janssen, a versenyt szervező holland alapítvány projektmenedzsere a budapesti kiállítást megelőző sajtótájékoztatón. A Millenáris Fogadóban berendezett World Press Photo 2009 című tárlat péntektől október 25-ig, naponta 10-től 20 óráig látogatható.
2009.09.24. 15:51
 
A román parlament elutasította a bizalmatlansági indítványt
A román parlament két háza csütörtöki együttes ülésén elutasította a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a Nemzeti Liberális Párt (PNL) által benyújtott bizalmatlansági indítványt. Mindössze 112 személy voksolt a bizalom megvonása mellett, 137-en ellene szavaztak. A jelenlévő 348 parlamenti tag közül csak 251 élt a voksolás lehetőségével, két szavazat érvénytelen volt. Az indítványt 121 magyar és liberális román honatya írta alá, elfogadásához 236 szavazatra, vagyis a törvényhozó testületet alkotó 471 képviselő és szenátor felének plusz egy főnek a voksára lett volna szükség.
2009.09.24. 15:10
 
 
Átlagosan 10-14 százalékkal csökken a gázár
Október 1-jétől átlagosan 10-14 százalékkal csökken a földgáz ára a lakosságot és a kisfogyasztókat ellátó egyetemes szolgáltatói körben - jelentette be Szollár Domokos kormányszóvivő csütörtökön a kormányszóvivői tájékoztatón. Matos Zoltán, a Magyar Energia Hivatal elnöke közölte: az óránként 20 köbméternél kevesebbet fogyasztóknak országos átlagban a július elseje óta áfával együtt 131,9 forintos köbméterenkénti ár 119 forintra csökken. Az elnök megjegyezte, hogy az egyetemes szolgáltatók árai kis mértékben eltérhetnek egymástól.
2009.09.24. 15:00
 
 
Gyakran vezet rákhoz az elhízás
Százhuszonnégyezernél több európainál fejlődött ki rák túlsúly miatt tavaly, az egyre növekvő testzsírtartalom pedig további tízezreket veszélyeztet - közölték brit kutatók csütörtökön a Berlinben zajló európai rákkongresszuson. Egy tanulmányból, amelyet európai túlsúlyos emberek körében végeztek, az derült ki, hogy a kövérség miatt leginkább a közép-európai országokban, Csehországban, Lettországban, Szlovéniában és Bulgáriában emelkedett az új rákos megbetegedések aránya. A leggyakoribb ráktípusok, melyek a fölös testzsírhoz köthetők, a méhnyálkahártya rákja, a mellrák, valamint a vastag- és végbélrák.
2009.09.24. 14:53
 
 
Műkorcsolya: Hoffmannék olimpiai kvótát érő helyen
Az ötödik, még éppen olimpiai kvótát érő helyen áll a kötelező program után a Hoffmann Nóra, Maxim Zavozin jégtáncpáros a németországi Oberstdorfban zajló Nebelhorn Nagydíjon, amely az utolsó alkalom a 2010-es vancouveri téli ötkarikás játékok indulási jogának kivívására. A magyar kettős 31,20 pontot kapott produkciójára, ezzel sorrendben az amerikai, az izraeli, az orosz és a litván duó mögött az ötödik, de hátránya igen csekély, mivel a második helyezett mindössze 1,14 ponttal kapott többet. A viadal honlapja szerint csütörtökön még a férfiak (Vardanjan Tigran) és a párosok rövid-, továbbá a jégtáncosok (Hoffmann, Zavozin) original programjára kerül sor. Sebestyén Júlia pénteken mutatkozik be.
2009.09.24. 14:50
 
 
Budapesten kezelik tovább Bujtor Istvánt
Bujtor István elhagyhatta a veszprémi kórházat, rehabilitációját Budapesten folytatják - szerepel abban a közleményben, amelyet a színész családja juttatott el csütörtökön a veszprémi Petőfi Színházhoz. A Bujtor-család a megköszönte a barátoknak, ismerősöknek és ismeretleneknek, hogy "hitükkel és biztatásukkal erőt adtak ebben a nehéz időszakban". Bujtor István állapotáról nem adtak bővebb felvilágosítást. A veszprémi Petőfi Színház igazgatója július 31-én lett rosszul, a szervezetében súlyos fertőzés lépett fel, és életveszélyes állapotban került a Veszprémi Megyei Kórházba, ahol azóta is az intenzív osztályon ápolják. Korábbi, meg nem erősített híradások szerint Bujtor Istvánon gégemetszést hajtottak végre.
2009.09.24. 14:23
 
 
IRM: az előzetesben lévő polgármesternek nem jár fizetés
Az előzetes letartóztatásban lévő köztisztviselők és polgármesterek esetében - több törvény együttes értelmezésével - a jogi helyzet most is világos, számukra nem jár díjazás - közölte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) csütörtökön. Az MTI annak kapcsán kérdezte a tárcát, hogy a Fidesz vasárnap közölte: az előzetes letartóztatásban lévő Hunvald György (MSZP) VII. kerületi polgármester számára február 10-e óta - amióta nem jár be a munkahelyére - az önkormányzat havi 742.560 forint juttatást adott, vagyis az előzetes letartóztatása óta eltelt idő alatt összesen 5.940.480 forintot kapott.
2009.09.24. 14:00
 
 
F1: Ecclestone szerint túl keményen büntették Briatorét
Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője szerint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) túlságosan keményen büntette meg Flavio Briatorét, a Renualt korábbi csapatfőnökét, akit örökre száműztek a száguldó cirkuszból. Az 59 éves olasz sportvezetőt azért tiltották el, mert a tavalyi Szingapúri Nagydíjon egy szándékos balesetet tervelt ki, amelynek következtében pilótája, Fernando Alonso megnyerte a futamot. Az eset "szenvedő" alanya Nelson Piquet jr. volt. "Szerintem túl keményen bántak Flavióval - nyilatkozta Ecclestone. - Úgy gondolom, ez szükségtelen volt, igaz, én is benne vagyok a FIA elnökségében, tehát ugyanolyan bűnös vagyok ebben mint a többiek."
2009.09.24. 13:39
 
 
Alsógatya balkezeseknek
Balkezes férfiaknak kínál különleges alsónadrágot egy brit áruház: az újítás lényege, hogy a slicc, avagy "vizeleti lőrés" nem függőlegesen és jobb kézre esőn van rajta, hanem vízszintesen. Ezzel lényegében a gatya nem "bal-", hanem "kétkezes", hiszen jobbkezeseknek is ugyanolyan fogást kínál. "Nézetünk szerint létfontosságú lépést tettünk a balkezes férfiak egyenlőségéért. A vízszintes nyílásnak köszönhetően a balkezes férfiak ugyanolyan gyorsan és hatékonyan végezhetik dolgukat a piszoár előtt, mint a jobbkezesek" - mondta az áruház szóvivője. A brit férfiak 10 százaléka balkezes. A jobb kézre szabott alsónadrágot 1935-ben fejlesztették ki.
2009.09.24. 13:28
 
 
NHH: rekord számú mobilinternetező augusztusban
Augusztusban 722 ezerre emelkedett a három magyarországi szolgáltatónál a mobilinternet-előfizetések száma, 2009-ben augusztusban volt a legnagyobb növekedés mind az összes előfizetés, mind az aktív kártyák esetében - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) csütörtökön. Az adatokból az is kiderül: március óta most fordult elő először, hogy az egy előfizetőre jutó átlagos adatforgalom is emelkedett. Az összes előfizetőt tekintve a T-Mobile piaci részesedése augusztusban a júliusi 48,99 százalékról 47,81 százalékra csökkent, a Vodafoné 27,21 százalékról 27,47 százalékra, a Pannoné pedig 23,80 százalékról 24,71 százalékra emelkedett.
2009.09.24. 13:22
 
 
Meghalt egy férfi, akinél kimutatták a H1N1-et
Vérzéses tüdőgyulladása volt annak a 34 éves férfinak, aki szerdán halt meg és a boncoláskor derült ki, hogy H1N1 vírus volt a szervezetében - közölte az egészségügyi miniszter a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. Székely Tamás szerint a férfi látszólag egészséges volt, utoljára három hete járt a körzeti orvosnál egy banális sérülés miatt. Az elmúlt időszakban külföldön nem járt. A Tolna megyei férfi otthonában esett össze és halt meg. A háziorvos döntött úgy, hogy igazságügyi boncolást kér - tette hozzá a miniszter. Elmondta még, hogy a férfi családját is kivizsgálják. A fiatal férfi halála azért is nagyon rossz hír, mert nem tartozik a WHO által közzétett rizikócsoportok egyikébe sem.
2009.09.24. 13:10
 
 
50 bázispontos kamatcsökkentést várnak az elemzők
A monetáris tanács 7,5 százalékra csökkenti a jövő hétfőn a jelenlegi 8,0 százalékos jegybanki alapkamatot a Reuters elemzői felmérése szerint. Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott felmérésben 2009 végére 7,0 százalékos, 2010 végére 6,0 százalékos alapkamatot mutat az elemzői konszenzus, amely szerint a következő másfél évben a jegybanki alapkamat 5,75 százalékra süllyedhet. Szeptemberre 5,3 százalékos, 2009. végére 6,5 százalékos 12 havi inflációt várnak az elemzők, 2010 decemberére ugyanakkor már 2,75 százalékra eshet le a 12 havi infláció. A GDP idén 6,3 százalékkal csökken, jövőre stagnál az elemzők szerint.
2009.09.24. 12:41
 
 
Októberben új bankbiztonsági rendszer indul a fővárosban
Október 1-jétől élesben alkalmazzák a fővárosban azt a bankbiztonsági riasztórendszert, amely rablás esetén videófelvételeket, képeket, a pénzintézet alaprajzát, behatolási pontjait és az elkövető lehetséges menekülési útvonalait juttatja el a rendőrség bevetésirányítási központjába - jelentette be Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány csütörtöki sajtótájékoztatóján. Mint mondta, a rendszertől - amelybe egyelőre az MKB Bank budapesti fiókjait kötötték be - azt várják, hogy olyan többletinformációkkal segíti a rendőrség munkáját, amelyek nyomán hatékonyabban, gyorsabban és szervezettebben reagálhatnak a bankrablásokra.
2009.09.24. 12:33
 
 
Kémiai baleset történt egy fővárosi gimnáziumban, öt sérült
Kémiai baleset miatt egy ember súlyosan, négyen pedig könnyebben megsérültek csütörtökön a IX. kerületben lévő Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégiumban - tudta meg az MTI az iskola igazgatójától és a mentőktől. Gócz Éva, az intézmény igazgatója elmondta, hogy a karbantartó személyzet tagjai régi edényeket mosogattak a műhelykonyhában, amikor az egyik edénybe beleszáradt nátrium-vegyület reakcióba lépett a vízzel és kisebb robbanás történt. A baleset miatt kitört a műhely két ablaka és több alkalmazott megsérült. A tűzoltóság szóvivője azt közölte, hogy az iskolát kiürítették.
2009.09.24. 12:20
 
 
A WBC nehézsúlyú címéért bokszol Vitalij Klicsko
Teljesen felkészültnek érzi magát, és biztos a győzelmében a címvédő ukrán Vitalij Klicsko, aki magyar idő szerint vasárnap hajnalban csap össze a WBC (Boksz Világtanács) nehézsúlyú vb-övéért az amerikai Chris Arreolával Los Angelesben. A Staples Centerben sorra kerülő ringcsata előtt általános a vélemény, hogy a mexikói gyökerű, de már Los Angelesben született Arreola nem tudja letaszítani a királykategória trónjáról az ukrán óriást, aki részben szintén "hazai" környezetben lép a kötelek közé, mivel családjával évek óta ebben a városban él. A 38 éves Klicskónak ráadásul a "helyismerete" is nagyobb, hiszen a mostani a harmadik fellépése lesz a Staples Centerben.
2009.09.24. 11:47
 
Október 6-án kezdődik a 2010-es költségvetés vitája
Október 6-án kezdi a parlament a 2010-es költségvetés általános vitáját - mondta Világosi Gábor, az Országgyűlés SZDSZ-es alelnöke a házbizottság ülése után. Világosi Gábor közölte: 30 órás időkeretben zajlik majd keddtől péntekig a büdzsé általános vitája, amelyhez az európai parlamenti képviselők is hozzászólhatnak. Hozzátetette: a 2008-as zárszámadás általános vitáját jövő kedden kezdi el a Ház.
2009.09.24. 11:30
 
 
A GVH 2 milliárdos bírságot rótt ki bankokra és kártyatársaságokra
Összesen több mint 1,9 milliárd forintos bírságot szabott ki a magyarországi bankkártya-piac két szereplőjére, a Visára és a Mastercardra, illetve számos hazai pénzintézetre, kartellezés miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A pénzintézetek összesen 968 millió forintos bírságot kaptak, a versenyhatóság az OTP Bankot 281 millió, a Budapest Bankot 188 millió, az MKB Bankot 84 millió, a K and H Bankot 127 millió, a CIB Bankot 91 millió, az Erste Bankot 107 millió, az ING magyarországi fióktelepét 90 millió forint megfizetésére kötelezte. A két magyarországi kártyatársaság, a Visa és a Mastercard egyenként 477 millió forintos büntetést kapott.
2009.09.24. 10:15
 
 
Zöld zászlóval tiltakoznak a kórházak a pénzhiány miatt
Tiltakozó akciójuk első lépéseként zöld zászlót helyeznek ki ma a kórházak országszerte, hogy felhívják a figyelmet az egészségügy pénzhiányos helyzetére. Az akciósorozat lépéseiről múlt héten állapodtak meg a kórházi és klinikai szakmai szervezetek, miután eredménytelenül zárultak az egészségügyi miniszterrel folytatott tárgyalásaik. Eszerint előbb zöld zászlókkal, szalagokkal demonstrálnak és tájékoztató transzparenseket állítanak fel az intézményekben, később nem írnák alá az új finanszírozási szerződést. Ha ez sem vezet eredményre, éhségsztrájkba kezdenek az intézményvezetők, majd a legvégső esetben korlátoznák a betegellátást.
2009.09.24. 09:15
 
 
Sakk: Kaszparov 3-1-re vezet Karpov ellen
Garri Kaszparov 3-1-re vezet Anatolij Karpov ellen a két orosz sakkzseni negyed századdal ezelőtti, legendás világbajnoki címmérkőzésének emlékére rendezett párharc szerdai két mérkőzése után. Az 58 éves Karpov és 12 esztendővel fiatalabb riválisa a spanyolországi Valenciában küzd meg egymással, a csata 12 meccsből áll, amelyből négyet a rapidsakk szabályai szerint játszottak. A szerdai két parti közül Karpov nyerte az elsőt, de a folytatásban ismét meggyűlt a baja az idővel, s ez szerepet játszott vereségében. A nosztalgiapárharc nyolc villámpartival folytatódik, itt 5-5 perc perc lesz játszmánként a gondolkodási idejük, 2-2 másodperc lépésenként.
2009.09.24. 08:52
 
 
Több EU-tagállam kivonult az iráni elnök beszédekor az ENSZ Közgyűlésén
A 27 EU-tagállam többsége, köztük Magyarország küldöttsége tüntetőleg kivonult szerdán az iráni elnök beszéde alatt az ENSZ Közgyűlés ülésszakának általános vitájáról - közölte Bródi Gábor ENSZ-nagykövet. Mahmúd Ahmadinezsád ugyan nem kérdőjelezte meg a holokausztot vagy Izrael állam létét, de nemzetközi zsidó összeesküvésről és a palesztin néppel szembeni genocídiumról beszélt. Az egyes EU-országok delegációi egymás után hagyták el az üléstermet, tüntetőleg távozott néhány karibi ország küldöttsége, és üresen maradtak az Egyesült Államok, Kanada és Izrael képviselőinek helyei is.
2009.09.24. 08:00
 
 
112 kilométert autózott a motor alatt egy cica
Több mint 100 kilométert autózott egy kölyökmacska egy autó alvázán Ausztriában, de túlélte a kalandot. Az állat a kocsi motorterébe bújt be. A vezető elég sokára hallotta meg a keserves nyávogást, 112 kilométerre volt otthonától, amikor feltűnt neki a hang. Szervizbe vitte kocsiját, a szerelők pedig 3 órán át küszködtek a szétszedéssel, míg sikerült kiszabadítaniuk a macskát. Az állat éhes volt, kissé piszkos és ijedt, ám sérülésektől mentes, és nagyon hálás szabadságáért. "Nem akarta abbahagyni a dorombolást" - mondta a Sankt Pölten-i autószerelő. A macska nem az autósé, hanem szomszédjáé.
2009.09.24. 07:43
 
 
Kiszámították a gízai Nagy Piramis építésének kezdetét
Az óegyiptomiak Kr. e. 2470 augusztus 23-án fogtak hozzá a Nagy Piramis megépítéséhez a Gízai-fennsíkon - állítják egyiptomi kutatók. A kutatók számításaikat a Szíriuszra, a Nagy Kutya (Canis Maioris) csillagkép legfényesebb csillagára alapozták, amelynek megjelenése hosszú távollét után a hajnali égen az ókori Egyiptomban a Nílus áradásának kezdetét jelölte. Az óegyiptomi naptárban Szíriusz megjelenése jelölte meg az újév kezdetét is egyben - olvasható a National Geographic honlapján. Történelme során az egyiptomi birodalomban az összes grandiózus építmény, sír vagy templom építését az áradás kezdetéhez kötötték, ezt szerencsét hozó időpontnak tartották, mivel a Nílus vize termékeny iszappal borította a földeket, a bőséges termés záloga volt.
2009.09.24. 07:36
 
 
Csütörtöktől a magyar mozikban a Megtört ölelések
Csütörtöktől vetítik a magyarországi mozik Pedro Almodóvar legújabb alkotását, a Megtört ölelések (Los abrazos rotos) című spanyol romantikus drámát. A véletlen műve, hogy 17. játékfilmjét éppen a kétszeres Oscar-díjas Almodóvar hatvanadik születésnapján mutatják be Magyarországon. A mozi egy filmrendező és egy színésznő szerelmének tragikus története. "Mateo, Lena és Ernesto Senior tipikus film noir triót alkotnak. A film noir az egyik kedvenc zsánerem, használtam elemeit az Eleven húsban és a Rossz nevelésben is" - idézte fel Almodóvar a Megtört ölelések kapcsán.
2009.09.24. 07:25
 
 
Vizet találtak a Holdon
Egy indiai űrszonda, a Chandrayaan-1 bizonyítékot talált arra, hogy a Hold felszínén jelentős mennyiségű víz található - jelentette be a The Times című brit lap. Az újság szerint az adatok ráadásul azt is jelzik, hogy a Holdon még ma is keletkezik víz. Az áttörést jelentő felfedezést az amerikai űrhivatal, a NASA jelenti majd be hivatalosan csütörtökön: az indiai űrszonda fedélzetén ugyanis egy NASA-berendezés van, s ennek révén bizonyosodott be a víz jelenléte. A The Times szerint a felfedezés nyomán megvalósulhat az az álom, hogy két évtizeden belül egy Hold-bázist hozzanak létre, emberi személyzettel.
2009.09.24. 07:09
 
 
A brit toryk vezére népszavazást írna ki a lisszaboni szerződésről
Nagy-Britannia népszavazást ír ki a lisszaboni szerződésről, ha a brit Konzervatív Párt jövő tavasszal hatalomra kerül, és az uniós reformokról szóló dokumentumot Csehország addig nem ratifikálja - írta szerdai londoni sajtóértesülés szerint David Cameron, a toryk vezére Václav Klaus cseh elnöknek. A Daily Mail című konzervatív brit bulvárlap internetes kiadásán szerdán megjelent, tory forrásokat idéző értesülés szerint Cameron levelében az állt, hogy a konzervatív miniszterelnök-jelölt - a jövő májusban esedékes parlamenti választások megnyerése esetén - gyorsan kiírja a brit referendumot, ha a szerződés addig nem lép hatályba.
2009.09.24. 06:58
 
 
Bajnai lemond, ha a parlament nem fogadja el a költségvetést
Bajnai Gordon miniszterelnök szerdán New Yorkban jelezte: lemond, ha a parlament nem fogadja el a költségvetést novemberben. De azt is közölte, bizonyos benne, hogy a tervezetet a törvényhozás jóváhagyja. Azt mondta, optimista, mert a parlament már jóváhagyta a legnehezebb lépéseket, elfogadta az adó-, a nyugdíj- és a szociális reformot. "Ennek a kormánynak, ennek a válságkezelő kormánynak csak akkor és addig van értelme, amíg nagyon rövid idő alatt nagyon jelentős lépéseket tud tenni a krízis kezelésére" - mondta a kormányfő a Columbia Egyetemen a magyar gazdaság helyzetéről tartott előadása végén egy, a közönség soraiból feltett kérdés kapcsán.
2009.09.24. 06:45
 
 
Navracsics: a Fidesz kormányalakítás után azonnal új költségvetést alkot
A Fidesz, ha megnyeri a választást, a kormányalakítás után azonnal új költségvetést alkot - mondta Navracsics Tibor az InfoRádió Aréna című műsorában szerda este. A Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának vezetője közölte: az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták, hogy a költségvetés általában már március-áprilisra elveszíti "szavatosságát". Hangsúlyozta, hogy az új költségvetésben meg kell jelennie azoknak a stratégiai irányoknak, amelyekről évek óta beszél a Fidesz, az európai uniós források felhasználásának módjától kezdve a munkahelyteremtésen keresztül a gazdasági növekedés beindításáig, az adócsökkentésig.
2009.09.23. 21:30
 
 
ENSZ-közgyűlés: Kadhafi élesen kikelt a Biztonsági Tanács ellen
Élesen kikelt az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) ellen Moammer el-Kadhafi líbiai vezető az ENSZ-közgyűlés szerdán kezdődött általános vitájában, azzal vádolva a vétójoggal rendelkező nagyhatalmakat, hogy hűtlenek lettek a világszervezet alapelveihez. Jóllehet Kadhafi már negyven éve hatalmon van, most először szólalt fel a közgyűlés általános vitájában. A közvetlenül Barack Obama amerikai elnök után beszélő líbiai vezető több mint öt percig várakoztatta népes hallhatóságát, mire felment a szónoki emelvényre, de pergő szavakkal azonnal ostorozni kezdte a BT-t, s főleg annak vétójoggal rendelkező állandó tagjait (az Egyesült Államokat, Kínát, Franciaországot, Nagy-Britanniát és Oroszországot).
2009.09.23. 21:00
 
 
F1: Bell váltja a száműzött Briatorét a Renault csapatánál
Bob Bell eddigi technikai igazgató veszi át Flavio Briatore helyét a Forma-1-es Renault istállónál: a korábbi csapatfőnököt a tavalyi szingapúri GP-n elkövetett szándékos baleset miatt örökre száműzték az autósport elitkategóriájából. A csapat szerdai közleménye szerint Bell, aki korábbi munkáját továbbra is ellátja, az idény befejezéséig tölti be a posztot. A tavalyi Szingapúri Nagydíjon Nelson Piquet jr. szándékosan okozott úgy balesetet, hogy a biztonsági autó a pályára jöjjön, így a korán tankoló spanyol Fernando Alonso előnyre tett szert a riválisokkal szemben, és végül a futamot is megnyerte. Alonsót felmentették, és az istállótól még augusztus elején menesztett brazilt sem marasztalták el.
2009.09.23. 20:45
 
 
Sándor Klára kilépett az SZDSZ-ből
Sándor Klára kilépett az SZDSZ-ből, de az SZDSZ frakciójának tagja marad. Sándor Klára - aki a Szabadelvű Polgári Egyesület (SZPE) ügyvezető elnöke - az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerdán este jelentette be döntését, hozzátéve: a kilépéséről szóló levelet kedden írta meg. Sándor ezzel a döntésével Magyar Bálint példáját követi, aki az SZDSZ-ből pénteken lépett ki, de a szabad demokraták parlamenti frakciójának ő is a tagja kívánt maradni.
2009.09.23. 20:25
 
 
Nem változott az amerikai alapkamat
Az amerikai jegybank (Fed) nem változtatott alapkamatán szerdán, a várakozásoknak megfelelően. Az egynapos kamat célsávja 0,0 és 0,25 százalék között maradt.
2009.09.23. 20:25
 
 
Ligakupa: legyőzte a Ferencváros a Kecskemét csapatát
Továbbra is hibátlan a Ferencváros a labdarúgó Ligakupában, a zöld-fehérek szerdán a 6. fordulóban a Kecskemétet győzték le az Albert Stadionban. Eredmények: A csoport: Ferencváros - Kecskeméti TE-ERECO 4-2, Vasas-Diósgyőri VTK 3-1. A csoport állása: 1. Ferencváros 18 pont, 2. Nyíregyháza Spartacus 13, 3. Kecskeméti TE-ERECO 7, 4. Vasas 6, 5. Diósgyőri VTK 4, 6. MTK Budapest 3.
2009.09.23. 20:15
 
 
Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás Kolompár Orbán és 9 társa ellen
Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a Vám és Pénzügyőrség Dél-alföldi Nyomozó Hivatala Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke és kilenc társa ellen, akiket jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével, valamint az Európai Közösségek pénzügyi érdekeinek megsértésével gyanúsítanak. Az ügyészség a törvényes határidőben, 30 napon belül dönt a vádemelési javaslatról - közölte Kopasz Zsolt, a Kecskeméti Városi Ügyészség vezetője az MTI-vel. A vámnyomozók az ügyészség felügyelete mellett egy éve folytatnak nyomozást az Európai Unió foglalkoztatási programját segítő pályázat elszámolásaival kapcsolatban a Kiskunmajsai Roma Érdekképviseleti Szervezeténél, melynek Kolompár a vezetője.
2009.09.23. 20:10
 
 
MSZP: hívja vissza a Fidesz Vitézy Dávidot a BKV felügyelőbizottságából
Az MSZP fővárosi frakciója azt kéri a Fidesztől, hogy hívja vissza Vitézy Dávidot, a BKV felügyelőbizottságából, mert miközben a közlekedési vállalat átlátható gazdálkodását követeli, a cég egy családtagjának adott hirdetési megrendelést - közölte Szalkai István, a Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójának képviselője az MTI-vel. A szocialista politikus közleményében sajtóhírekre hivatkozva a Helyi Téma című lapban megjelent négyoldalas BKV-hirdetést tette szóvá, amely - mint írta - listaáron 25 millió forintba is kerülhetett. Hozzátette: felszólítják Tarlós Istvánt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjét, hogy tegye meg a megfelelő lépéseket az ügyben.
2009.09.23. 20:00
 
 
Ligakupa: hét góllal nyert a Nyíregyháza az MTK ellen
A Nyíregyháza hazai pályán 7-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó Ligakupa 6. fordulójában, szerdán. Eredmény: A csoport: Nyíregyháza Spartacus-MTK Budapest 7-0 (2-0).
2009.09.23. 19:50
 
 
Női kézilabda Világkupa: katasztrofális magyar vereség
A magyar női kézilabda-válogatott kritikán aluli játékkal 33-13-ra kikapott szerdán az olimpiai aranyérmes norvég csapattól a dániai Világkupán, így Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese nem juthat be a négy közé. A találkozó már az első negyedórában eldőlt a magyarok rendkívül gyenge támadójátéka miatt. Ez volt a Vk történetének legnagyobb különbségű összecsapása a végeredmény tekintetében. A két forduló után pont nélküli Mátéfi-együttes csütörtökön a franciákkal játszik.
2009.09.23. 19:40
 
 
Deutsch: elmaradt a kormány az uniós támogatások kifizetésével
A kormány saját, 2008. évi tervezéséhez képest 43 százalékkal kevesebb uniós forrást tudott kifizetni a pályázóknak - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az Állami Számvevőszék európai uniós támogatások felhasználásának ellenőrzéséről szóló jelentésére hivatkozva sajtótájékoztatón Békéscsabán. Mint mondta, ez "nem az Európai Unió (...), nem a pénzt felhasználni akarók (...), hanem egyetlen egy szereplő, a kormány hibájából" történt így. A képviselő emlékeztetett arra, hogy a 2007 és 2013 között, tehát "a hét év alatt felhasználható pénz alig nyolc százalékát fizette ki a kormány 2007. január elseje és 2009. augusztus vége között".
2009.09.23. 18:00
 
 
Londoni elemzők szerint van mód a gyors magyar kamatcsökkentésre
A következő két negyedév lehetőséget kínál a gyors ütemű magyarországi jegybanki kamatcsökkentésre, mivel az amerikai és az euróövezeti pénzügypolitikai szigorítás még várat magára - áll londoni feltörekvő piaci elemzők szerdai értékelésében. A Barclays Capital - a City egyik vezető befektetési pénzintézete - frissen összeállított negyedéves felzárkózó piaci elemzésében lefelé módosította az idei magyarországi folyómérleg-hiányra adott prognózisát, és most már azt várja, hogy a deficit 2009-ben nem fogja elérni a hazai össztermék (GDP) 3 százalékát sem.
2009.09.23. 17:53
 
 
F1: a Renault volt főmérnöke szerint Piquet Jr. a felelős a balesetért
Pat Symonds, a Renault korábbi főmérnöke szerint a brazil Nelson Piquet Jr. ötlete volt a tavalyi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon elkövetett szándékos balesete, amellyel elősegítette csapattársa, Fernando Alonso győzelmét. Symonds levélben tájékoztatta álláspontjáról a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) motorsport világtanácsát, amely hétfőn két éves felfüggesztett eltiltással büntette a francia istállót, a korábbi csapatfőnököt, Flavio Briatorét örökre száműzte az F1-ből, Symonds pedig ötéves eltiltást kapott a FIA-rendezvényekről.
2009.09.23. 17:21
 
ENSZ-közgyűlés: Obama a sokoldalú együttműködés új korszakát szorgalmazta
A kölcsönös érdekeken és kölcsönös tiszteleten alapuló sokoldalú együttműködés új korszakának megteremtését szorgalmazta Barack Obama amerikai elnök az ENSZ-közgyűlés szerdán kezdődött általános vitájában. Obama felszólalásában elmondta, hogy megérti az elmúlt években a világban tapasztalt "szinte reflexszerű Amerika-ellenes" hangulatot, de ez szerinte nem szolgálhat zsinórmértékül az Egyesült Államok és a világ viszonyában. Elismerte, hogy van alapja az utóbbi évek amerikai politikájával szembeni elégedetlenségnek, de hangsúlyozta: a világ vezetői nem engedhetik meg, hogy az ellentétek legyenek közöttük a meghatározóak.
2009.09.23. 17:20
 
 
A Tárki kutatása szerint is hárompárti lenne a parlament
Továbbra is jelentősen vezet a Fidesz az MSZP-vel szemben, rajtuk kívül pedig csak a Jobbik kerülne be a parlamentbe, ha most lennének a választások - olvasható a Tárki választáskutatási programja keretében végzett szeptemberi vizsgálat összefoglalásában. A Fidesz támogatottsága a felnőtt lakosság körében szeptemberben 36 százalék, szemben a júliusi 39 százalékkal. Az MSZP tábora a teljes lakosság körében a júliusihoz hasonlóan 11 százalék - közölték. Legutóbbi felmérésük alapján a teljes lakosság 42 százaléka nem tudott vagy nem akart olyan pártot mondani, amelyre szavazna. A pártválasztók körében a Fidesz 42 százalékponttal vezet az MSZP előtt, míg júliusban 45 százalékpontnyi volt a különbség.
2009.09.23. 17:15
 
 
Romagyilkosságok: meghosszabbították a gyanúsítottak előzetes letartóztatását
Kilencven nappal, december 23-ig meghosszabbította a bíróság a romagyilkosságokkal kapcsolatban előzetes letartóztatásba került négy férfi fogva tartását - közölte a Pest Megyei Bíróság szerdán. A Budakörnyéki Bíróság az általa augusztus 23-án elrendelt 30 napos kényszerintézkedés meghosszabbítását szerdán rendelte el. A romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozattal négy, 28 és 42 év közötti Hajdú-Bihar megyei férfit gyanúsítanak, őket a kommandósok augusztus 21-ére virradóra fogták el egy debreceni, belvárosi szórakozóhelyen.
2009.09.23. 17:00
 
 
Az SZDSZ feltételekkel támogatja a kettős állampolgárság intézményét
Az SZDSZ kikötésekkel ugyan, de támogatni tudja a határon túl élő magyarok kettős állampolgárságát - mondta Retkes Attila pártelnök Pécsett. "A magyar liberálisok a magyar állampolgárságot minden, magát magyarnak valló és arra igényt tartó személy számára biztosítani kívánják attól függetlenül, hogy Magyarországon vagy külföldön él" - fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy ilyen irányú intézkedést azonban csak az érintettek egyéni kérelme alapján és olyan formában tartanak elképzelhetőnek, amelyben nem veszélyeztetik a külföldön élő magyarok "kettős kötődését", továbbá azt is szükségesnek tartják, hogy az intézkedést "megfelelő tárgyalások" előzzék meg az érintett országok és a nemzetközi szervezetek képviselőivel.
2009.09.23. 16:55
 
 
Letöltendő börtönbüntetésre ítélték az OCÖ elnökhelyettesét
Első fokon három év öt hónapi letöltendő börtönbüntetésre ítélte a sátoraljaújhelyi városi bíróság Dancs Mihályt, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökhelyettesét, a Roma Polgárjogi Alapítvány Borsod megyei elnökét - közölte a Borsod megyei bíróság. Dancs Mihály és két társa ügyében a Borsod megyei bíróság korábban az elsőfokú ítéletet hatályon kívül helyezte, ezért az ügyet visszaadták az elsőfokú ítéletet hozó sátoraljaújhelyi városi bíróságnak. A vád szerint társtettesként folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett, jelentős kárt okozó csalás és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás miatt ítélték el az OCÖ elnökhelyettesét, két társára egy, illetve egy év két hónap felfüggesztett szabadságvesztést szabtak ki.
2009.09.23. 16:19
 
 
Megnyílt az ENSZ-közgyűlés 64. ülésszaka
Az ENSZ megerősítését szorgalmazó felhívással Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár szerdán megnyitotta az ENSZ-közgyűlés 64. ülésszakát a világszervezet New York-i székházában. A főtitkár felhívta a világszervezet tagállamait, hogy erejüket egyesítve adjanak választ az éghajlati változásokkal, a nukleáris fegyverek terjedésével és a szegénységgel kapcsolatos gondokra. A közgyűlés megnyitóján a 192 tagállam közül több mint 120 állam- vagy kormányfői szinten képviselteti magát. Ban Ki Mun beszéde után nem sokkal szólal fel Barack Obama amerikai elnök, aki januári beiktatása óta először fordulhat a nemzetek közösségéhez a közgyűlés szószékéről.
2009.09.23. 16:00
 
 
Jövő héten tart frakcióülést az MSZP a közösségi közlekedésről
A közösségi közlekedés átalakításáról tart frakcióülést az MSZP jövő héten szerdán - tudta meg szocialista forrásból szerdán az MTI. Az MTI információi szerint a jövő évi negyvenmilliárd forintos támogatás tartós megvonásán felül a MÁV évi több mint hetvenmilliárd forintos adósságának finanszírozásából is kivonul az állam. Három év alatt kell elérni, hogy a hetvenmilliárdos veszteség ne terhelje az állami büdzsét. Az MTI úgy tudja, hogy a szocialista képviselők egyelőre csak a számokkal vannak tisztában, az átalakítás részleteit nem ismerik. Egyes frakciótagok szerint nagy vita várható a frakcióülésen, hiszen közel száz képviselőt érintenek a közösségi közlekedés átalakítására, vagyis a párhuzamosságok megszüntetésére vonatkozó tervek.
2009.09.23. 16:00
 
 
Bizonytalan Räikkönen jövője a Ferrarinál
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke szerint egyáltalán nem biztos, hogy jövőre is a 2007-es világbajnok finn Kimi Räikkönen vezeti majd az olasz Forma-1-es istálló egyik autóját. Montezemolo szerint a brazil Felipe Massa mindenképpen szeretne visszatérni a pilótaülésbe a 2010-es szezon elején, miután súlyos balesetet szenvedett a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén. "Lesz egy brazil versenyzőnk, mert ő megérdemel egy újabb esélyt a szörnyű eset után - mondta a maranellóiak elnöke. - A másik autóba szeretnénk beültetni egy nagyon jó pilótát, de rengeteg időnk van még. Úgy gondolom, hogy néhány héten belül döntünk ebben a kérdésben."
2009.09.23. 15:57
 
 
FAO: 70 százalékkal kell növelni az élelmiszertermelést 2050-re
A jelenleginél mintegy 70 százalékkal több élelmiszert kell a termelni világszerte 2050-ig, figyelembe véve a Föld lakosságának várható 2,3 milliárdos bővülését és az emelkedő kereseteket - állapította meg az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO). A világ gabonatermelését évi 3 milliárd tonnára szükséges emelni 2050-ig a jelenlegi 2,1 tonnáról az élelmezési és takarmányozási igény fedezése érdekében, és a bioüzemanyag ágazat bővülése miatt akár ennél is több gabonára lehet szükség. A hústermelésnek pedig több mint 200 millió tonnával évi 470 millió tonnára kell növekednie - állapítja meg szerdai közleményében a FAO.
2009.09.23. 15:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969[1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista